Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Η Μαρία Καβογιάννη θα υποδυθεί την Κ.Παξινού

Τη ζωή μιας κορυφαίας τραγωδού θα ενσαρκώσει στο σανίδι μια άλλη σπουδαία ηθοποιός της νεότερης γενιάς.

 Η Μαρία Καβογιάννη θα υποδυθεί την Κατίνα Παξινού σε θεατρικό έργο που βρίσκεται στα σκαριά. Μετά την Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου, τη Σεβάς Χανούμ και τη Σωτηρία Μπέλλου, των οποίων οι ζωές αποτέλεσαν θέμα θεατρικών παραστάσεων σε αθηναϊκές σκηνές, η Κατίνα Παξινού θα είναι το κεντρικό πρόσωπο ενός καινούργιου θεατρικού έργου.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ποιος γνωστός ηθοποιός είπε στην Έλενα, ότι θέλει να ασελγήσει πάνω της;

Με ανοιχτό το στόμα έμεινε η Έλενα Παπαβασιλείου, όταν στο σημερινό «Μες στην καλή χαρά» δέχθηκε από γνωστό ηθοποιό... ανήθικη πρόταση.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ (ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ) ΕΔΩ

Η πολιτική στο μίξερ: κόμματα και πρόσωπα, μετά τον σεισμό


Την Κυριακή 18 Μαρτίου στις 23:15 στο MEGA, η Έρευνα με τον Παύλο Τσίμα αναζητά την νέα πολιτική γεωγραφία.

Tην ημέρα που το ΠΑΣΟΚ εκλέγει τον νέο Πρόεδρό του και η χώρα μπαίνει ουσιαστικά στην τελική ευθεία των εκλογών, η εκπομπή χαρτογραφεί το πολιτικό τοπίο μετά τον μεγάλο σεισμό της κρίσης και της χρεοκοπίας.

 Ποιοι και πως θα διεκδικήσουν την ψήφο μας; Κι εμείς με ποια κριτήρια, με ποια διλήμματα θα πάμε στις κάλπες;

«Έρευνα» με τον Παύλο Τσίμα την Κυριακή 18 Μαρτίου στις 23:15 στο MEGA

«Ανατροπή»: Αλλάζει κάτι με τον Βενιζέλο;


Ανοίγει ο δρόμος για τις εκλογές. Αλλάζει κάτι με τον Βενιζέλο;

Μια μεγάλη συζήτηση στην εκπομπή «Ανατροπή» με τον Γιάννη Πρετεντέρη, τη Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012, στις 23.15, στο MEGA.


Την επομένη των εκλογών για την ανάδειξη του νέου αρχηγού στο ΠΑΣΟΚ, η «Ανατροπή» θέτει επί τάπητος όλα τα δεδομένα. Από τα σχέδια του Βενιζέλου και τις καινούργιες ισορροπίες ως τη διαμόρφωση του νέου πολιτικού σκηνικού, στο δρόμο για τις εκλογές.

Καλεσμένοι της εκπομπής είναι ο υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανδρέας Λοβέρδος, ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Μιχελάκης, ο βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α Δημήτρης Παπαδημούλης, ο σκηνοθέτης και ηθοποιός Σταμάτης Φασουλής.

Παρεμβαίνουν: ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της «Κοινωνικής Συμφωνίας» και πρώην υπουργός Χάρης Καστανίδης, ο πρώην υπουργός Γιώργος Φλωρίδης, και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης.

«Ανατροπή», τη Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012 στις 23.15 με τον Γιάννη Πρετεντέρη στο MEGA.

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Θύμα κλοπής στο Κολωνάκι η Μάγδα Τσέγκου!

Η Μάγδα Τσέγκου,  συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Αυτιά, στον ΣΚΑΪ, έπεσε θύμα κλοπής στο Κολωνάκι!

Μια ώρα πίσω ο Ευαγγελάτος και με νέο "στόχο"...

Tα νούμερα του Νίκου Ευαγγελάτου που είναι, ακόμη, χαμηλά προβληματίζουν τον ίδιο και τον ΣΚΑΙ και ήδη πάρθηκαν αποφάσεις για δραστικές κινήσεις.

Ο Νίκος Ευαγγελάτος, η τεχνολογία που τόσο πολύ διαφημιζόταν και το έμψυχο δυναμικό δίνουν μάχη για  να φτιάξουν ένα ανταγωνιστικό δελτίο και ήδη γίνονται οι πρώτες μεγάλες αλλαγές.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ακυρώθηκε το «Dancing with the Stars» - Τα πείσματα της Μακρυπούλια...

Ο ΑΝΤ1 αιφνιδιάζει τους πάντες και προχωρά στο "πάγωμα" του "Dancing with the stars" ! Από εκεί που όλοι στο Μαρούσι έτρεχαν πανικόβλητοι για να είναι τα πάντα έτοιμα μέχρι την πολυαναμενόμενη πρεμιέρσ της  Πρωταπριλιάς, η διοίκηση αποφασίζει λόγω υπέρογκου προυπολογισμού - τουλάχιστον αυτό αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση μου μόλις λάβαμε - να μεταθέσει το στήσιμο του εν ΄λόγω προγράμματος για την επόμενη σεζόν.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

ΒΒC και Deutsche Welle αντικαθιστούν Σινέσπορ και Πρίσμα+ από τη Δευτέρα

Deutsch: Logo des Fernsehsenders BBC World News.
Image via Wikipedia
Από τα προγράμματα των διεθνών δημόσιων τηλεοπτικών φορέων BBC World News και Deutsche Welle αντιστοίχως, αντικαθίστανται από τη Δευτέρα 19 Μαρτίου τα προγράμματα των καναλιών «Σινεσπόρ» και «Πρίσμα+», στο ψηφιακό μπουκέτο της ΕΡΤ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, τα προγράμματα με υπηρεσίες πρόσβασης για ΑμεΑ του καναλιού «Πρίσμα+» θα ενταχθούν στην ΕΤ1.

Ειδικότερα, θα δημιουργηθεί καθημερινή ζώνη από τις 19:00 μέχρι και τις 22:00 με υπηρεσίες πρόσβασης για άτομα με προβλήματα ακοής και όρασης.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Η απάντηση της Τατιάνας στο κράξιμο της Βόσσου

Την απάντησή της στην Σοφία Βόσσου έδωσε η Τατιάνα Στεφανίδου μέσα απο την εκπομπή Μίλα.

"Μου είπαν ότι η Βόσσου σε κράζει", της είπε ο
Νίκος Μουρατίδης και η Τατιάνα απάντησε:

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ο Γ. Παπαγιάννης στο δελτίο ειδήσεων του Kontra


Ο Γιάννης Παπαγιάννης από τη Δευτέρα θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων στο Kontra Channel. Θα αντικαταστήσει τον Τέρενς Κουίκ, καθώς ο δημοσιογράφος παραιτήθηκε από το σταθμό και θα είναι ο  εκπρόσωπος Τύπου στο κόμμα του Πάνου Καμμένου.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Τάσος Κωστής: Ζούσε με την υπέρταση όταν όλοι οι άλλοι του έλεγαν ότι έχει... “μάτι”!

Η εκπομπή “Όλα για την υγεία mou” με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη που θα μεταδοθεί το Σάββατο 17 Μαρτίου στις 17:10, ασχολείται με το μεγάλο θέμα της υπέρτασης και διερευνά εκτός από τους παράγοντες που μας “ανεβάζουν” την πίεση, όλα τα νέα δεδομένα που θα μας βοηθήσουν να ελέγξουμε τις τιμές της αρτηριακής πίεσης.

Εκτιμάται ότι 2.000.000 Έλληνες έχουν παθολογικές τιμές αρτηριακής πίεσης. Μάλιστα, οι μισοί από αυτούς δεν το γνωρίζουν. Οι περισσότεροι άνθρωποι με υπέρταση επειδή δεν πονούν και δεν έχουν συμπτώματα της διαταραχής αυτής στον ρυθμό της καρδιάς, αισθάνονται υγιείς με αποτέλεσμα να μην συμμορφώνονται με την φαρμακευτική τους αγωγή. Όμως, οι επιστήμονες εξηγούν ότι η αυξημένη αρτηριακή πίεση εφόσον συνδυαστεί και με άλλους παράγοντες κινδύνου όπως τα αυξημένα λιπίδια, ο σακχαρώδης διαβήτης και η χοληστερόλη, αποτελεί ένα εκρηκτικό μείγμα για καρδιαγγειακές παθήσεις στο μέλλον.

Οι επιστήμονες παρουσιάζουν τον σωστό τρόπο μέτρησης της αρτηριακής πίεσης και εξηγούν ότι η άσκηση μπορεί να έχει την ίδια δράση με ένα φάρμακο που ελέγχει τις τιμές της πίεσης. Επίσης, αναφέρονται στους καινούργιους επαναστατικούς τρόπους ελέγχου της ανθεκτικής υπέρτασης, δηλαδή της πίεσης που δεν πέφτει ακόμη και με χρήση φαρμάκων, ενώ μιλούν και για την υπόταση αποκαλύπτοντας εάν τελικά είναι τυχεροί οι υποτασικοί. Διατροφολόγος μιλά για τον σημαντικό ρόλο της διατροφής στον έλεγχο της υπέρτασης και παρουσιάζει όλες τις κρυφές πηγές αλατιού.

Τέλος, ο ηθοποιός Τάσος Κωστής, αποκαλύπτει μεταξύ σοβαρού και αστείου ότι ζούσε με την υπέρταση για καιρό όταν όλοι οι άλλοι του έλεγαν ότι είναι... “μάτι”!

Ελληνίδα παρουσιάστρια δείχνει το στήθος της στην κάμερα [βίντεο]

Χωρίς κανέναν ενδοιασμό, γνωστή ελληνίδα παρουσιάστρια άνοιξε το πουκάμισό της και έδειξε το μπούστο της ζωντανά στην κάμερα, για να αποδείξει ότι δεν έχει κανένα κόμπλεξ ούτε με την εμφάνισή της, αλλά ούτε και με τις σέξι φωτογραφήσεις.

Ο Τέρενς Κουίκ εκπρόσωπος Τύπου στο κόμμα Καμμένου - Ποιοί είναι οι βουλευτές

Τον Τέρενς Κουίκ επέλεξε ο Πάνος Καμμένος ως εκπρόσωπο Τύπου του νέου κόμματος που ίδρυσε. 

Ο γνωστός δημοσιογράφος θα είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, και υποψήφιος στα ψηφοδέλτια των Ανεξάρτητων Ελλήνων. 

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Το ξέσπασμα του Μάνεση για την απόλυση της γυναίκας του από τον Ant1 [βίντεο]

Για την οικονομική κρίση, αλλά και την... απόλυση της γυναίκας του, Φαίη Μαυραγάνη, από τον τηλεοπτικό σταθμό Αnt1, μίλησε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, ο δημοσιογράφος Νίκος Μάνεσης.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Η εκπομπή Alpha Ρεπορτάζ ανοίγει τον φάκελο ΟΠΑΠ

Η εκπομπή Alpha Ρεπορτάζ ανοίγει τον φάκελο ΟΠΑΠ: Θα υπογραφούν συμβάσεις-βαρίδια που μειώνουν την αξία του Οργανισμού εν όψει της ιδιωτικοποίησής του; Έχει συνάψει ζημιογόνες συμφωνίες ο ΟΠΑΠ; Γιατί παρενέβη η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και σε τι αφορούν οι καταγγελίες βουλευτών;

Στη συζήτηση συμμετέχουν εκπρόσωποι κομμάτων και του ΟΠΑΠ, καθώς και δημοσιογράφοι του Alpha. Συντονίζει ο Αντώνης Σρόιτερ.

Star και Spicy: Πάρτι με... αγάπη!

Émigré
Στο πλευρό των συνανθρώπων μας που το έχουν ανάγκη στέκεται για ακόμα μια φορά το Star, που σε συνεργασία με την Spicy, διοργανώνουν ένα πάρτι με πολλή αγάπη!

Το πάρτι θα γίνει την Παρασκευή 30 Μαρτίου στις 19:30 στο Αθλητικό Κέντρο ΔΑΪΣ των Εκπαιδευτηρίων Δούκα, στο Μαρούσι.

Πρόκειται για μια γιορτή διαφορετική από τις άλλες, αφού στόχος εκτός από τη διασκέδαση είναι και η προσφορά στον συνάνθρωπο.

Η «πρόσκληση» για να λάβει κάποιος μέρος είναι απλή: αντί για χρηματικό ποσό όσοι επιθυμούν να παρευρεθούν θα πρέπει να αφήνουν στην είσοδο ρούχα σε καλή κατάσταση ή τρόφιμα μακράς διαρκείας. Με αυτά θα ενισχυθούν οι άστεγοι της Αθήνας και παράλληλα ο καθένας θα έχει τη χαρά της προσφοράς.

Δώστε ο,τι μπορείτε και παράλληλα ξεφαντώστε με τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες: Στέλλα Καλλή, Ελισάβετ Σπανού, Émigré, Rec και Πάνος Καλίδης, θα σας κάνουν να περάσετε μια αξέχαστη βραδιά!

Stars System: Από ποιους πλανήτες βάλλονται κόμματα και πολιτικοί αρχηγοί;

Στο Stars System αυτή την Κυριακή 18 Μαρτίου στις 14:15, η Άση Μπήλιου αναλύει την επίδραση της ανατρεπτικής Νέας Σελήνης στο ζώδιο του Κριού που πραγματοποιείται στις 22 Μαρτίου.

Ποια ζώδια έχουν επαναστατική διάθεση και σε ποιον τομέα θα την εκφράσουν;

Ακόμη, μάθετε τι σηματοδοτεί αστρολογικά η εαρινή ισημερία.

Επίσης, τι συμβολίζουν οι όψεις Δία – Πλούτωνα και τι σημαίνει να έχετε την όψη του πλουτισμού στο ωροσκόπιό σας;

Και τέλος, γιατί η πολιτική σκηνή της χώρας μας περνά βαθιά κρίση κι από ποιους πλανήτες βάλλονται κόμματα και πολιτικοί αρχηγοί;

Τι μαγειρεύει ο Μάρκος Σεφερλής;

Κυριακάτικο το μενού και θεατρικός ο επισκέπτης. Η Ντίνα Νικολάου αυτή τη φορά μαγείρεψε με τον Μάρκο Σεφερλή για το κυριακάτικο τραπέζι. Ο Μάρκος είπε ότι όφειλε να τον καλέσει η Ντίνα στην εκπομπή της γιατί σύμφωνα με το όνομά του είναι «Σεφ – ερλής». Ανέλαβε δυναμικά τον ρόλο του, φόρεσε τον χαρακτηριστικό σκούφο, ποδιά και γάντια και μπήκε βαθιά στα μυστικά της κουζίνας. Δήλωσε όμως ότι «ξέρω να φτιάχνω ωραίο τοστ».

Μαγείρεψαν την ιταλική σπεσιαλιτέ «Οσομπούκο» με μοσχαράκι και χοντρό μακαρόνι και για επιδόρπιο, μια και την Κυριακή, κατά τον Μάρκο, οι δίαιτες μένουν πίσω, «μπουγάτσα στριφτή με σοκολάτα».

Στο τεστ μαγειρικής, που του έκανε η Ντίνα, απάντησε με τον δικό του, χιουμοριστικό τρόπο. «Την κρέμα μπεσαμέλ πρέπει να έχεις μεγάλη μπέσα για να την πετύχεις». Όσο για το μαντολίνο, κοπτικό εργαλείο κουζίνας, ο Μάρκος έδωσε τη δική του ερμηνεία «ξέρω μόνο το μουσικό όργανο και αγαπάω τον ήχο του, μέχρι εκεί!»

Κλείνοντας η εκπομπή και δίνοντας τα χέρια με την Ντίνα, την αποκάλεσε συνάδελφο γιατί εκείνη ξέρει συνταγές μαγειρικής και εκείνος ξέρει «τη συνταγή του γέλιου».

Η εκπομπή θα μεταδοθεί την Παρασκευή 16/3 στις 10:15

Αυτό είναι το τέλος του "Έρωτας και Τιμωρία"! - ΟΛΟΚΛΗΡΟ το τελευταίο επεισόδιο ΕΔΩ!

Ποιος πρωταγωνιστής πέφτει νεκρός στο τελευταίο επεισόδιο;
Την Παρασκευή ρίχνει αυλαία η δημοφιλής τουρκική σειρά του MEGA.

Οι εξελίξεις στo τελευταίo επεισόδιo (ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ) θα είναι συγκλονιστικές και ανατρεπτικές!

Βενιζέλος, εφ’ όλης της ύλης στην "Παρέμβαση" της Γιάννας Παπαδάκου

Τα πολιτικά, οικονομικά και κοινωνικά δεδομένα γύρω μας αλλάζουν. Μία καινούργια περίοδος έχει ήδη ξεκινήσει, με νέους κανόνες και νέους πρωταγωνιστές. Η Παρέμβαση αποτελεί μία νέα ενημερωτική εκπομπή για τη νέα αυτή εποχή.

Αυτή την Τετάρτη στην Παρέμβαση με τη Γιάννα Παπαδάκου, ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη. Τι απαντά για τις εξελίξεις στην ελληνική οικονομία μετά το PSI; Τι μέτρα έπονται; Πόσο δύσκολος είναι ο δρόμος της ανάκαμψης;

Ακόμα, ποιες είναι οι σκέψεις του για την επόμενη ημέρα του ΠΑΣΟΚ; Θα καταφέρει να αντιστρέψει το κλίμα στο κόμμα και την κοινωνία;

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος δέχεται ερωτήσεις από τη Γιάννα Παπαδάκου αλλά και πολίτες και καλείται να σχολιάσει παρεμβάσεις ειδικών, σε μία κρίσιμη συγκυρία τόσο για τη χώρα όσο και για το ΠΑΣΟΚ.

Η εκπομπή θα προβάλλεται κάθε Πέμπτη, στις 23:00.

Εκτάκτως, η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί αυτή την Τετάρτη, 14 Μαρτίου στις 23:00.

Ti θέλει ένα Sunshine Girl στη Χαλκίδα;

Μπορεί η Ελλάδα να βρίσκεται μέσα στην καταιγίδα της οικονομικής κρίσης, όμως υπάρχουν ακόμα κάποια ηλιόλουστα σημεία! Καλωσορίσατε στον κόσμο των Sunshine Girls, όπου ο καιρός είναι πάντοτε… αίθριος.

Στο δεύτερο επεισόδιο, οι περιπέτειες των Sunshine Girls συνεχίζονται. Η Μαίρη εγκαταλείπει για λίγο το αγαπημένο της Κολωνάκι και ταξιδεύει στη Χαλκίδα αλλά και πίσω στον χρόνο… Ενόσω η Ειρήνη μαθαίνει γκολφ, η Μάντα μαθαίνει να προστατεύει ό,τι πολυτιμότερο έχει. Η Κωνσταντίνα και η Χριστίνα έχουν υψηλό επαγγελματικό πυρετό καθώς η πρώτη προετοιμάζεται για τα εγκαίνια της νέας της μπουτίκ, ενώ η δεύτερη αναζητά τον τέλειο βοηθό.

Η Μαίρη Αλεξίου, έχει σπουδάσει Αρχαιολογία και Ιστορία Τέχνης και διατηρεί τη δική της γκαλερί στο Κολωνάκι που φέρει το όνομά της, ενώ στόχος της είναι να… απογειώσει την ελληνική τέχνη. Η Κωνσταντίνα Βαϊοπούλου, εργάζεται ως μοντέλο από 19 χρονών, ενώ σήμερα είναι ιδιοκτήτρια μπουτίκ με γυναικεία ρούχα και αξεσουάρ στο κέντρο της Αθήνας. Η Χριστίνα Κοντοβά, έχει σπουδάσει Βιοϊατρική Τεχνολογία και στη συνέχεια Styling το οποίο και την κέρδισε, καθώς το 2008 ίδρυσε εταιρεία μαγιό, beachwear και αξεσουάρ. Η Ειρήνη Λαιμού μπορεί να έχει σπουδάσει Ναυτιλιακά αλλά έχει άλλες βλέψεις... Έχει συμμετάσχει σε σίριαλ και διαφημιστικές καμπάνιες, ενώ αυτή την περίοδο κάνει μία μουσική εκπομπή στο ραδιόφωνο. Η Μάντα Παπαδάκου, είναι σύζυγος του παλαίμαχου μπασκετμπολίστα του Ολυμπιακού, Τζορτζ Παπαδάκου, και μητέρα τριών παιδιών. Παράλληλα, διατηρεί δική της επιχείρηση spa και είναι πρόεδρος της φιλανθρωπικής οργάνωσης W.I.N. Hellas.

Sunshine Girls την Τετάρτη, 14 Μαρτίου στις 22:00, στην τηλεόραση του Alpha.

Formula 1: Κυριακή 18 Μαρτίου, GP Αυστραλίας στον Alpha!

Ευχάριστα νέα για τους φίλους της F1! Ο Alpha εξασφάλισε και φέτος τα δικαιώματα μετάδοσης των αγώνων.

Οι είκοσι αγώνες του 2012 θα μεταδοθούν από τον Alpha αρχής γενομένης από το GP της Αυστραλίας αυτή την Κυριακή 18/3.

Οι φίλοι της F1 αυτές τις είκοσι Κυριακές θα μπορούν να παρακολουθήσουν σε μια τρίωρη ενότητα τα καλύτερα στιγμιότυπα των κατατακτήριων δοκιμών και τη μετάδοση του αγώνα.

Στο φετινό πρωτάθλημα που αναμένεται πιο συναρπαστικό από ποτέ αγωνίζονται έξι παγκόσμιοι πρωταθλητές: Φέτελ, Μπάτον, Χάμιλτον, Αλόνσο, Σουμάχερ, Ράικονεν. Δείτε τις μονομαχίες τους, όπως πάντα, στον Alpha.

Αυτή την Κυριακή έχει και πάλι F1 στον Alpha. Μην τη χάσετε!

Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Aphrodisiac! Η Ελευθερία Ελευθερίου νικήτρια για τη Eurovision 2012

Επιβεβαιώνοντας τα προγνωστικά, κριτική επιτροπή και κοινό επέλεξαν την νεαρή τραγουδίστρια Ελευθερία Ελευθερίου και το τραγούδι των Δημήτρη Στάσσου, Mikaela Stenstrοm κα Dajana Lοοf να αντιπροσωπεύσει τη χώρα μας στην 57η Eurovision, τον Μάιο, στο Αζερμπαϊτζάν!

Μετά την εμφάνιση της Marinova, η κ. Κοζάκου ανακοίνωσε το αποτέλεσμα με το νικητήριο τραγούδι.

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

OΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΡΕΒΑΝΣ ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ MEGA!

Champions League
Image via Wikipedia
Την Τρίτη 13 Μαρτίου οι μεγάλες ρεβάνς για την πρόκριση στους «8» του Champions League είναι μόνο στο MEGA.
·         Στις 21:45 ο αγώνας «ΙΝΤΕΡ – ΜΑΡΣΕΪΓ», σε απευθείας μετάδοση από το Μιλάνο. Τον αγώνα περιγράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος
·         Στις 00:15 θα μεταδοθεί ο άλλος μεγάλος αγώνας της βραδιάς, «ΜΠΑΓΕΡΝ – ΒΑΣΙΛΕΙΑ», σε περιγραφή του Αλέξη Σπυρόπουλου.
Από τις 21:00 θα μεταδοθεί η εκπομπή «ΣΟΥΠΕΡ ΜΠΑΛΑ LIVE» με τον Γιώργο Θαναηλάκη, το Μένιο Σακελλαρόπουλο και τον Γιάννη Θειακό. Αμέσως μετά τον αγώνα, στις 23:45, θα μεταδοθεί ζωντανά το «τρίτο ημίχρονο» του αγώνα ΙΝΤΕΡ - ΜΑΡΣΕΪΓ. Στο στούντιο καλεσμένος θα είναι η μεγάλη δόξα του Παναθηναϊκού, Κριστόφ Βαζέχα.
Tην Τρίτη 13 Μαρτίου οι μεγάλες ρεβάνς για την πρόκριση στους «8» του Champions League, είναι μόνο στο MEGA.

Τρεις συγκλονιστικές ιστορίες στο "Πάμε Πακέτο"

Το Πάμε Πακέτο, η εκπομπή των μεγάλων συναισθημάτων και μία από τις μακροβιότερες στην ελληνική τηλεόραση επιστρέφει, ανανεωμένο και ακόμα πιο δυναμικό για την έβδομη σεζόν του. Και αυτή τη χρονιά, η Βίκυ Χατζηβασιλείου ανοίγει πακέτα γεμάτα έρωτα, αγάπη, ευγνωμοσύνη, μεταμέλεια, αναμνήσεις, ελπίδα αλλά και πικρία και απογοήτευση.

Την Πέμπτη, 15 Μαρτίου, η Βίκυ Χατζηβασιλείου ανοίγει μαζί μας τρία διαφορετικά πακέτα που θα συγκινήσουν και θα ξαφνιάσουν.

Ο αποστολέας του πρώτου πακέτου έρχεται από την Κύπρο με την ελπίδα να συναντήσει μετά από 38 ολόκληρα χρόνια τον άνθρωπο που του στάθηκε σαν δεύτερος πατέρας στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του. Ο Έκτορας ήταν ένα από τα χιλιάδες θύματα της ανελέητης εισβολής του 1974 στη Μεγαλόνησο. Σε ηλικία 11 ετών αποχωρίστηκε το σπίτι και την οικογένειά του και βρέθηκε φιλοξενούμενος στην Πάτρα. Όσα χρόνια και αν πέρασαν, δεν ξέχασε ποτέ τη ζεστασιά που του πρόσφερε αυτός ο άνθρωπος. Πώς θα είναι η συνάντησή τους μετά από τόσα χρόνια;

Η Κιάρα, η αποστολέας του δεύτερου πακέτου, επιστρατεύει όλο το ιταλικό της ταπεραμέντο, κι είναι έτοιμη να πει για πρώτη φορά «Σ’ αγαπώ» στον σύζυγό της, μετά από 15 χρόνια συνύπαρξης. Η Κιάρα ανοίγει την καρδιά της και εξομολογείται στον σύζυγό της πράγματα που τόσα χρόνια δεν του έχει πει ποτέ. Η ανάγκη της αυτή έγινε πιο έντονη τον τελευταίο χρόνο, όταν ένα πρόβλημα υγείας στάθηκε η αφορμή να κλονιστεί η σχέση τους. Ποια θα είναι η αντίδραση του συζύγου της; Μια πολύ συγκινητική εξομολόγηση και ανανέωση όρκων αγάπης σε μια τρυφερή στιγμή της εκπομπής.

Η αποστολέας του τρίτου πακέτου, η Λίνα, ενηλικιώθηκε μόλις πριν λίγες εβδομάδες. Παρά το νεαρό της ηλικίας της, είναι ήδη σύζυγος και μητέρα ενός αγοριού οκτώ μηνών, μια επιλογή που την έφερε σε ρήξη με την ανάδοχη οικογένειά της. Η Λίνα έρχεται από τη Θεσσαλονίκη για να στείλει πακέτο στη βιολογική της οικογένεια. Η ίδια γνώριζε από πολύ μικρή το γεγονός της υιοθεσίας της και ανήμερα των γενεθλίων της που σήμαναν και την ενηλικίωσή της, βρέθηκε με τα έγγραφα υιοθεσίας στα χέρια της. Τότε, επιβεβαίωσε όλα αυτά που πίστευε τόσα χρόνια για την ύπαρξή της… ότι δηλαδή στις φλέβες της κυλάει τσιγγάνικο αίμα. Με αυτό το πακέτο θέλει να γνωρίσει τους βιολογικούς της γονείς και πολύ περισσότερο να μάθει αν έχει αδέρφια, μιας και η αδερφική αγάπη είναι αυτή που της έλειψε περισσότερο. Πώς θα αντιδράσει όταν βρεθεί απέναντί τους;

Το Πάμε Πακέτο επιστρέφει, δυνατότερο από ποτέ. Κάθε Πέμπτη, στις 21:00.

Eurovision: Απόψε ο τελικός για την ελληνική συμμετοχή

Απόψε στις 21.00 (ΕΤ-1) θα γίνει η επιλογή του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision

Οι τηλεθεατές και η κριτική επιτροπή θα αποφασίσουν σε ποσοστό 50/50 για το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν τον Μάιο.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Εντυπωσίασε η Παπαρίζου στο Σουηδικό τελικό της Eurovision (video)

Σείστηκε από τα χειροκροτήματα το Σάββατο το βράδι το στάδιο Globen Arena στη Στοκχόλμη, με την εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου στον τελικό Melodifestivalen στη Σουηδία! Με μια άκρως θεατρική εμφάνιση που παρέπεμπε σε καμπαρέ, η νικήτρια του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision 2005, για την Ελλάδα, πλαισιωμένη από 25 περίπου χορευτές έκλεψε στην κυριολεξία την παράσταση.

Μαρία Μενούνος: «Θα βγω στο Dancing με την ελληνική σημαία»

Η Μαρία Μενούνος θα συμμετάσχει στο αμερικανικό «Dancing with the stars» και είναι πολύ χαρούμενη γι' αυτό.

Η δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι ο χορός είναι απαιτητικός και πονάει όλο της το σώμα από τις πρόβες.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Πέρασε στον τελικό του Dancing With the Stars η Ρία Αντωνίου [βίντεο]

Άρωμα Ελλάδας θα έχει ο τελικός του ιταλικού τηλεοπτικού σόου Dancing With The Stars καθώς το μοντέλο από την Ελλάδα Ρία Αντωνίου πέρασε με απόλυτη επιτυχία τον κρίσιμο ημιτελικό.

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Μπέσυ Μάλφα: «Οικονομικά είμαστε άθλια, παρόλο που δουλεύουμε»

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη, η σπουδαία ηθοποιός Μπέσυ Μάλφα, παραδέχεται ότι η ίδια και ο επίσης ηθοποιός Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, έχουν επηρεαστεί από την οικονομική κρίση. Και μπορεί να αισθάνονται τυχεροί που έχουν δουλειά, αλλά το κομμάτι της επιβίωσης, εξακολουθεί να είναι δύσκολο...

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Βόσσου: Δεν θα ξανασυνεργαζόμουν με την Τατιάνα

Η Σοφία Βόσσου ξεκίνησε τη φετινή τηλεοπτική σεζόν σαν πανελίστ στην εκπομπή «Μίλα» της Τατιάνας Στεφανίδου, αλλά τα χαμηλά νούμερα ανάγκασαν το κανάλι να «ανακατέψει την τράπουλα» και η γνωστή τραγουδίστρια βρέθηκε εκτός εκπομπής πολύ νωρίς.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Γ. Μπέζος, Σπ. Παπαδόπουλος, Κότσιρας, Χατζηγιάννης, Κανάκης, Αρναούτογλου, Χατζηβασιλείου, Νικολαϊδης , Δήμας "φλέρτάρουν" με την Βουλή...

Η showbiz μετακομίζει στη Βουλή. Τουλάχιστον, αυτή είναι η επιθυμία των επιτελείων των κομμάτων που θέλουν ηθοποιούς, τραγουδιστές, ανθρώπους της τηλεόρασης αλλά και αθλητές για να «ντύσουν» τα ψηφοδέλτιά τους εν όψει των εκλογών.

Βέβαια, αυτή η επιλογή μόνο τυχαία δεν είναι. Μιλάμε για πρόσωπα γνωστά σε όλους, άφθαρτα πολιτικά, που είναι ικανά να ανακόψουν το κύμα οργής και αγανάκτησης που επικρατεί και πολλοί πιστεύουν ότι θα ενταθεί κατά την προεκλογική περίοδο.

Πρόσωπα αγαπητά στο κοινό που δεν έχουν προκαλέσει το κοινό αίσθημα με αντιλαϊκές πολιτικές. Προέρχονται από την πλούσια δεξαμενή του καλλιτεχνικού και αθλητικού χώρου και θα λειτουργήσουν ως «κολυμβήθρα του Σιλωάμ». «Είμαστε σε επαφή με έναν ηθοποιό και έναν τραγουδιστή» λέει στην «Espresso της Κυριακής» στέλεχος μεγάλου κόμματος και συνεχίζει:

«Ομολογώ όμως ότι είναι πολύ δύσκολο να τους πείσουμε να έρθουν μαζί μας... Δεν τους συγκινεί πλέον η πολιτική, όπως οι ίδιοι μας λένε. Θα δούμε…».

ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΔΩ

Σκορδά, Πετρετζίκης, Χατζηβασιλείου, Βλάχος, κ.α. τρέχουν για καλό σκοπό.

Η WIND Ελλάς, Επίσημος Χορηγός του 7ου Διεθνούς Μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος», Ονομαστικός Χορηγός των Αγώνων Δρόμου 5 & 10 χλμ. και του Αγώνα 1.000 μέτρων για μαθητές, αλλά και Επίσημος Προμηθευτής Τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών της διοργάνωσης ανακοίνωσε μια σειρά από δράσεις που έχουν ως στόχο να κάνουν τον 7ο Διεθνή Μαραθώνιο, Έναν Αγώνα Για Όλους.

«Μετά την πρώτη συμμετοχή της WIND Running Team στον 6ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» τον Απρίλιο του 2011, η WIND ανέλαβε φέτος πιο ουσιαστικό ρόλο ως Επίσημος Χορηγός της μεγάλης αθλητικής διοργάνωσης συνεισφέροντας στην προσπάθεια να αναδειχτεί ο 7ος Διεθνής Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος» σε μια πραγματική γιορτή για την πόλη της Θεσσαλονίκης, που φέτος γιορτάζει τα 100 χρόνια της ανεξαρτησίας της» δήλωσε σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, ο Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων της WIND κ. Γιώργος Τσαπρούνης.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΟΙΟΙ ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΝΕ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...