Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Χαλαρώνει στην Κρήτη μετά το διαζύγιο η Εύη Φραγκάκη

Κατάφερε να ξεκλέψει λίγο χρόνο από τις απαιτήσεις της δουλειάς της και βρέθηκε στα πάτρια εδάφη η όμορφη παρουσιάστρια ειδήσεων του ΑΝΤ1, Εύη Φραγκάκη, η οποία εθεάθη σε γνωστό hot spot του Ηρακλείου.

Η Εύη Φραγκάκη, ευδιάθετη και διακριτική, φαίνεται να ξεπερνάει το πρόσφατο διαζύγιό της από τον επίσης δημοσιογράφο του πολιτικού ρεπορτάζ, Δημήτρη Κοτταρίδη. (ΦΩΤΟ)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ την Εύη Φραγκάκη στη νυχτερινή έξοδο με τον Ηρακλειώτη φίλο της σε ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Τζένη Μπαλατσινού: Δείτε πως ήταν το 1993! Μεγάλη διαφορά...

Πριν πολλά χρόνια φωτογραφιζόταν για το περιοδικό "Γυναίκα", η Τζένη Μπαλατσινού και λίγα είναι εκείνα που θυμίζουν το τότε μοντέλο με τη σημερινή Τζένη: 
Δείτε την όμορφη παρουσιάστρια όπως δεν την έχετε ξαναδεί ΕΔΩ...

Ν. Χατζηνικολάου: Η ατυχία με τα απανωτά χειρουργεία και το... ευχέλαιο!

Ποια παρουσιάστρια πρότεινε στο Νίκο Χατζηνικολάου να κάνει ευχέλαιο για να "νικήσει" την ατυχία των τελευταίων χρόνων με τα τέσσερα απανωτά χειρουργεία;

Ο διάλογος τους απεικονίζει τα συναισθήματα του κορυφαίου άνκορμαν τούτες τις ώρες..


Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Γιάννης Ζουγανέλης: "...ένα πνευματικά πορνίδιο που βγαίνει στα μέσα"!

Το ξέσπασμα του ηθοποιού για τους πολιτικούς, την εκκλησία και τα πρόσωπα του lifestyle. 
 
Ο Γιάννης Ζουγανέλης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και όταν η κουβέντα έφτασε στην οικονομική κρίση, ο ηθοποιός τα είπε έξω από τα δόντια.

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Η περιπέτεια υγείας του Νίκου Χατζηνικολάου

Ο Ακης Παυλόπουλος και ο Μάνος Νιφλής αντικατέστησαν σήμερας το πρωί τον Νίκο Χατζηνικολάου στη ραδιοφωνική του εκπομπή.

Λόγοι υγείας κράτησαν τον δημοσιογράφο μακριά από τα επαγγελματικά του καθήκοντα.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Προβολή ταινιών Θ.Αγγελόπουλου από ΝΕΤ και ΕΤ1

Στη μνήμη του σπουδαίου Έλληνα σκηνοθέτη Θόδωρου Αγγελόπουλου, η ΝΕΤ θα προβάλει σήμερα (Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012) στις 22.30 την ταινία – ορόσημο του μεγάλου δημιουργού «Ο Θίασος», ενώ αύριο (Σάββατο 28 Ιανουαρίου) στις 21.30 , η ΕΤ1 θα προβάλει την πολυβραβευμένη ταινία του «Το βλέμμα του Οδυσσέα»

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

O Κωνσταντίνος Καζάκος μιλά για την μάνα του Τζένη και τον πόνο που βιώσε..


Η εκπομπή “Όλα για την υγεία mou” με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη που θα μεταδοθεί το Σάββατο 28 Ιανουαρίου στις 17:10, διερευνά από τον απλό αλγαισθητικό πόνο που εμφανίζεται στη μέση, στο κεφάλι και άλλα σημεία του σώματος, μέχρι τον νευροπαθητικό πόνο που σχετίζεται με βλάβες των νεύρων και τον πόνο που προκαλεί ο καρκίνος. Ο πόνος είναι το πιο συχνό σύμπτωμα που βιώνει ο άνθρωπος αρκετές φορές στη ζωή του. Οξύς ή χρόνιος, είναι εξίσου βασανιστικός για την ποιότητα της ζωής μας.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ο Κωστόπουλος έκλεισε το PEOPLE - Πουλάει περιοδικά - Απεργία στα ραδιόφωνα του...

Μετά από 2 χρόνια κυκλοφορίας και ως συνέπεια των σοβαρών οικονομικών προβλημάτων της εταιρίας IMAKO, η ελληνική έκδοση του εβδομαδιαίου περιοδικού People περνά στην ιστορία.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Συνέλαβαν και πάλι(!) τον Λάκη Γαβαλά - Θα μπεί στη φυλακή ή...


Για άλλη μια φορά συνελήφθη ο Λάκης Γαβαλάς και όλοι αναρωτιούνται : Θα μπεί στη φυλακή ή θα αφεθεί και πάλι ελεύθερος; 

Οι υπέρογκες οφειλές του γνωστού επιχειρηματία προς το δημόσιο τον φέρνουν για άλλη μια φορά ενώπιον της δικαιοσύνης. 

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

«Λουκέτο» σε παράνομο τηλεοπτικό σταθμό με "τσόντες" στα Χανιά

Στη διακοπή λειτουργίας τηλεοπτικού σταθμού στο νομό Χανίων με το διακριτικό τίτλο «play» προχώρησε το τοπικό αστυνομικό τμήμα με τη συνδρομή τεχνικών πραγματογνωμόνων της ΕΕΤΤ.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Η εμφάνιση της Ήβης Αδάμου στον τελικό της Κύπρου!

ΔΕΙΤΕ πως ερμήνευσε το τραγούδι της Γιουροβίζιον!
Χθές το βράδυ στην Κύπρο, πραγματοποιήθηκε ο τελικός για την επιλογή του τραγουδιού της Γιουροβίζιον!

Η Ήβη Αδάμου κλίθηκε να τερμηνεύσει τρία αγγλόφωνα τραγούδια και η κριτική επιτροπή μαζί με τους τηλεθεατές ψήφησε το πιο χορευτικό κομμάτι "La La Love" για να το στείλει στο Μπακού του Αζερμπαιτζάν!

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΛΑΜΠΕΡΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΕΔΩ

Η Nova έκοψε την μετάδοση του Alter.

Κουρής και Nova  υπέγραψαν τη λύση της σύμβασής τους για να φιμωθούν οι εργαζόμενοι. 
 
Όπως αναφέρει ο οδηγός προγράμματος στην συχνότητα του Alter, η Nova διακόπτει από σήμερα 26/1 την μετάδοση του τηλεοπτικού σταθμού από τις συνδρομητικές της υπηρεσίες, καθώς λύθηκε η σύμβαση των δύο εταιριών.

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Επίσημη εμφάνιση με τη Νικόλ!

Το βράδυ της Τετάρτης έγινε στο «Σεμίραμις» στο Κεφαλάρι, η παρουσίαση του πρώτου βιβλίου του Γρηγόρη Αρναούτογλου με τίτλο «Μακιγιαρισμένοι φόβοι». Το «παρών» έδωσαν πολλοί επώνυμοι φίλοι του 39χρονου παρουσιαστή, αλλά και η σύντροφός του, Νικόλ Κοτοβός.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

«Πρωταγωνιστές»: Ο Δέλλας, o «ομορφάντρας», oι «φούσκες» και η "Μαφία" της Θεσσαλονίκης !

Με τις «φούσκες» της τελευταίας δεκαετίας -της δεκαετίας του ευρώ- θα ασχοληθούν οι «Πρωταγωνιστές», την Κυριακή  29 Ιανουαρίου 2012, στις 23.10, στο MEGA.

Με τον Σταύρο Θεοδωράκη συζητούν:
Η Καίτη Γαρμπή. Η γυναίκα που κάποτε γέμιζε τις πίστες, μιλάει για τα σπάταλα ήθη της νύχτας. 

Ο Τραϊανός Δέλλας.  Ο «Τράι» που έζησε το ξέφρενο γλέντι του Euro μιλάει  για τις εξέδρες που έχουν γίνει «πλυντήρια συναισθημάτων».   

Ο Μανώλης Μαυροματάκης. Ο «ομορφάντρας» της διαφήμισης μιλάει για την ανάσα του θεάτρου και τις αλήθειες του Σαίξπηρ.  


Ο Αντώνης Παπαγιαννίδης. Ο σχολιαστής μιλάει για τις «φούσκες» στα δάνεια, τις κάρτες και τις αξίες των ακινήτων. 

Ο Στέφανος Τσιτσόπουλος. Ο «περιοδικατζής» ακτινογραφεί το κύκλωμα των τοκογλύφων που για χρόνια  κυριαρχούσε στην κοσμική ζωή της Θεσσαλονίκης.

  «Πρωταγωνιστές» με τον Σταύρο Θεοδωράκη, την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012 στις 23:10 στο MEGA.
 

ΒΙΝΤΕΟ: Το σοκ του Χαϊκάλη όταν ενημερώθηκε το θάνατο του Αγγελόπουλου!

Σοκαρισμένος από την είδηση του θανάτου του Θόδωρου Αγγελόπουλου είναι ο Παύλος Χαϊκάλης!

Κατά τη διάρκεια συνέντευξής του, δημοσιογράφος τον ενημέρωσε για την θλιβερή είδηση. «Ποιανού Αγγελόπουλου; Οοο... Τροχαίο; Οοο... Σοκάρομαι! 

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Η Μενεγάκη, ο Κουτσογιαννόπουλος και η μηχανή του σεξ

Σήμερα στην εκπομπή «Ελένη» ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος είχε την τιμητική του αφού η επικαιρότητα αφορούσε κυρίως δικά του θέματα.

Η συζήτηση κάποια στιγμή πήγε στα Όσκαρ και στις υποψηφιότητες.

Χριστιανόπουλος σε Τσαπανίδου: «Με το ζόρι σας ανέχομαι» [βίντεο]

Υπάρχουν ορισμένοι άνθρωποι που αρέσκονται στο να γίνονται αντιπαθείς, ο καθένας για τους δικούς του λόγους, και μάλλον ένας από αυτούς είναι και ο προσφάτως βραβευμένος ποιητής Ντίνος Χριστιανόπουλος, ο οποίος σε συνέντευξή του στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου, σήμερα, ξεσπάθωσε.

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

N. Ψαρράς: "Δεν έχω ζήσει ακόμα τον μεγάλο έρωτα"

Καλεσμένος στην εκπομπή "Ελένη" ήταν σήμερα ο Νίκος Ψαρράς. Ο πρωταγωνιστής του θεάτρου Γκλόρια εξομολογήθηκε ότι είναι μόνος του: "Μεγαλώνουμε αλλάζουμε τα βάρη και τα σταθμά, ψάχνουμε άλλα πράγματα...Κάποια στιγμή κάτι θα γίνει και θα πεις πάλι από την αρχή" δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Νίκος Γαλανός: “Έχω παντρευτεί δυο φορές και έχω χωρίσει και τις δυο!”

Για τους δυο γάμους που έχει κάνει στο παρελθόν, τη συνεργασία του με τα μεγάλα ονόματα του ελληνικού κινηματογράφου και τη συμμετοχή του στο “Κλεμμένα Όνειρα” μίλησε ο Νίκος Γαλανός.
 
Ο γνωστός ηθοποιός ήταν καλεσμένος της εκπομπής "Πρωινό mou" και αναφέρθηκε στη ζωή του, και τα πρώτα του βήματα στην υποκριτική. “Στο θέατρο με έβγαλε η Τζένη Καρέζη”, δήλωσε χαρακτηριστικά.
 

Περιπετειώδης πτήση για τον Σάκη Μπουλά

Μέσα στο αεροπλάνο και εν ώρα πτήσης λιποθύμησε ο Σάκης Μπουλάς. 

Ο πολύ ταλαντούχος ηθοποιός , έχασε τις αισθήσεις του την ώρα που το αεροπλάνο είχε αναχωρήσει από Αθήνα με προορισμό την Κύπρο.

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

10 ΧΡΟΝΙΑ ΕΥΡΩ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ;


Την Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου στις 23:00 στο MEGA, η Έρευνα με τον Παύλο Τσίμα κάνει μια αναψηλάφηση της δεκαετίας του Ευρώ και μια προβολή στο μέλλον- το μέλλον της χώρας, το μέλλον του ευρώ.


Συμπληρώθηκαν δέκα χρόνια από τότε που το ευρώ βγήκε για πρώτη φορά από τα ΑΤΜ των Τραπεζών και μπήκε στην ζωή μας. Τότε συνοδευόταν από υποσχέσεις ανέφελης ευημερίας. «Θα πάψουμε πια να ζούμε με δανεικά», ήταν μια από τις επίσημες εξαγγελίες τις ημέρες της καθέλκυσης του νέου νομίσματος.

Δέκα χρόνια αργότερα, κι ενώ η επέτειος περνά βουβή  και άνευ εορτασμών, το κοινό νόμισμα των Ευρωπαίων σκιάζεται από ερωτήματα αγωνιώδη: Θα «επιζήσει» και, υπό ποιους όρους; Θα περιλαμβάνει και αύριο η ζώνη του Ευρώ όσα μέλη περιλαμβάνει σήμερα;


Αλλά και η σχέση  των Ελλήνων με το νόμισμά τους σκιάζεται από ερωτήματα: Πώς το όνειρο της ανάπτυξης και της σύγκλισης του βιοτικού επιπέδου των Ελλήνων με τον ευρωπαϊκό μέσο όρο οδηγήθηκε στον εφιάλτη του χρέους και το δράμα του μνημονίου; Εξακολουθεί να είναι το συμφέρον της χώρας δεμένο με το κοινό νόμισμα;

.
«Έρευνα» με τον Παύλο Τσίμα την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου στις 23:00 στο MEGA
 

Ιωάννα Πηλιχού: Στη κλινική μετά τον τελικό του «Ice»

Μιλώντας στην κάμερα του Star, η Ιωάννα Πηλιχού αποκάλυψε ότι αμέσως μετά τη νίκη της στο «Dancing On Ice» μεταφέρθηκε στην κλινική επειδή τραυματίστηκε, κατά τη διάρκεια της προπόνησής της.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

VIDEO: Α. Οικονομάκου: ''Στην προσωπική μου ζωή είμαι αγρίμι!''

Φιλοξενούμενη το πρωί του Σαββάτου στην εκπομπή ''Μες στην καλή χαρά'', ήταν η Αθηνά Οικονομάκου. Η γνωστή ηθοποιός, λοιπόν, μίλησε στην Ναταλία Γερμανού και την υπόλοιπη παρέα για τον γάμο, τις ερωτικές σκηνές στην τηλεόραση και το θέατρο, την ''Ξένια'' και τη σχέση της με τους άντρες.

Όσον αφορά στο φινάλε της ''Ζωής της Άλλης'' που πήρε ποικίλα σχόλια
''Έλαβα πολλά σχόλια για το φινάλε. Ο καθένας είναι ανάλογα με τα γούστα του… Εμένα μου άρεσε το φινάλε! Ήταν μη αναμενόμενο που έγινε συμπαθής η Ξένια!

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TO VIDEO  ΕΔΩ

Νικολέττα Ράλλη και Χριστίνα Λαμπίρη στο DANCING WITH THE STARS

Τελικά αυτός ο κόσμος είναι μικρός... Πριν από μερικούς μήνες η Νικολέττα Ράλλη , η μελαχρινή δίμετρη νεαρή τοποθετήθηκε στην θέση της Χριστίνας Λαμπίρη για να παρουσιάσει την μεσημεριανή ζώνη με άλλον αέρα : νεανικό και φρέσκο μακριά από θέματα trush και τα κατάφερε .

Η αλήθεια είναι ότι από την εκπομπή της Ράλλη παρέλασαν ως τώρα πρόσωπα που πριν δεν ήθελαν να ακούσουν για τη μεσημεριανό του Σταρ . Η δεύτερη μεγάλη αλήθεια επίσης είναι ότι τα πρόσωπα δεύτερης και τρίτης κατηγορίας διαγράφηκαν από το πρόγραμμα της εκπομπής αφού οι στόχοι του MADE IN STAR ήταν πιο επιπέδου από ότι έχουμε τουλάχιστον δει ως τώρα.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

"O Γ. Κουρής θέλει να ανοίξει σήμερα το κανάλι, χωρίς να πληρώσει κανέναν'!

"O Γ. Κουρής θέλει να ανοίξει σήμερα το κανάλι, χωρίς να πληρώσει κανέναν'!
Αυτό καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι του ALTER  μετά τις προτάσεις που τους έκανε ο εργοδότης τους και αναφέρουν:

"Πρόταση περιμέναμε, αλλά… παραλήρημα μας προέκυψε! Ο Γ. Κουρής και το «νέο» Δ.Σ. του, μόνο που δεν ζητάνε να τους… πληρώσουμε (!!!) για να ανοίξουμε πάλι το ALTER!
Διαβάστε την εξωφρενική «προσφορά» ενός εργοδότη που έχει ενάμισι χρόνο απλήρωτους τους εργαζομένους του καναλιού:

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Τζένη Θεωνά: «Οι άνδρες δεν με φλερτάρουν. Μπορεί να τους φοβίζω… τι να πώ…»

Καλεσμένη σήμερα στο «Πρωινό mou» ήταν η Τζένη Θεωνά η οποία παρά το ότι συγκαταλέγεται στις πιο όμορφες Ελληνίδες, μεταξύ άλλων δήλωσε πως και ανασφάλειες έχει και δεν την φλερτάρουν οι άνδρες. 

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Η Τσαπανίδου έριξε «πόρτα» στον Αlpha

Το όνομα της Πόπης Τσαπανίδου ήταν ένα από τα πρώτα που ακούστηκαν για την παρουσίαση του δελτίου ειδήσεων του Αlpha, ωστόσο η δημοφιλής δημοσιογράφος αρνήθηκε την πρόταση του καναλιού, επιλέγοντας να παραμείνει στην πρωινή ζώνη.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Στο νοσοκομείο ο Ορέστης Τζιόβας

Στο κρεβάτι του πόνου βρίσκεται ο Ορέστης Τζιόβας, ο οποίος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο γόνατο του.

Ο γνωστός ηθοποιός νοσηλεύεται στη μονάδα βραχείας νοσηλείας στο ΙΑΣΩ General.


Ο Γρ. Αρναούτογλου, έβαλε... αγγελία! Τι ψάχνει να βρει;

Σερφάροντας αυτές τις ημέρες στο διαδίκτυο, πέτυχα εκτός των άλλων και μία... αγγελία ! Μια αγγελία διαφορετική απ ΄όλες τις άλλες, μιας και ο "οικοδεσπότης" της δεν ήταν άλλος από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου !

Ναι, ο γνωστός παρουσιαστής του Mega, αποφάσισε να καταχωρήσει στο διαδίκτυο την δική του, προσωπική αγγελία!

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ο Alpha θέλει την Τσαπανίδου

Άνεμος Κοντομηνά έχει αρχίσει να πνέει και πάλι στην περιοχή της Κάντζας, καθώς μετά την οριστικοποίηση της ανάκτησης του ελέγχου του Alpha από τον γνωστό επιχειρηματία, οι συνεργάτες του προετοιμάζονται μεθοδικά για την επόμενη μέρα του σταθμού.


Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ


Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Έσκισε ο Αυτιάς στην πρεμιέρα του!


Πολύ δυνατό ξεκίνημα για τον Γιώργο Αυτιά στο ΣΚΑΙ!
O παρουσιαστής έκανε χθες πρεμιέρα στην νέα του τηλεοπτική στεγή! Ο παρουσιαστής φαίνεται πως είχε λείψει από τους τηλεθεατές, οι οποίοι τον ακολούθησαν και τον στήριξαν στο νέο του ξεκίνημα...

Ελένη Μενεγάκη: "Μεγαλώνει" η οικογένειά της!

Όλοι το συζητούσαν ότι θα έρθει η στιγμή που η Ελένη Μενεγάκη θα προσθέσει και άλλο μέλος στην οικογένειά της και έφτασε η ώρα που αυτό πρόκειται να συμβεί...

Υπάρχει όμως μια μεγάλη διαφορά σε σχέση με την είδηση που περιμένετε να διαβάσετε για τη "βασίλισσα" της μεσημεριανής ζώνης.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Τι αποκάλυψε η Τζέση Παπουτσή για τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της

Για πρώτη φορά, η Τζέση Παπουτσή μίλησε ανοιχτά σε τηλεοπτική εκπομπή για τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε για την οποία μάλιστα χρειάστηκε να φύγει στο εξωτερικό για να χειρουργηθεί στο κεφάλι.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

ΕΜΠΑΡΚΓΟ των φωτογράφων στην ΙΜΑΚΟ του Κωστόπουλου για χρέη και ακάλυπτες επιταγές

ΕΜΠΑΡΚΓΟ των φωτογράφων στην ΙΜΑΚΟ του Πέτρου Κωστόπουλου για χρέη και ακάλυπτες επιταγές μπήκε από σήμερα σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΦΕ.

Η ανακοίνωση της ΕΝΩΣΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΕΦΕ) ΕΔΩ

Α. Ηλιάδη: Τι αποκαλύπτει για τη σχέση της με τη Καίτη Γκρέυ;

Κατά καιρούς η γιαγιά της, Καίτη Γκρέυ, έχει κάνει παράπονα γιατί δεν τη βλέπει. Τώρα είναι σε καλή φάση η σχέση τους; Η Αγγελική Ηλιάδη πιο ειλικρινής από ποτέ  μίλησε για ολους και για όλα στο περιοδικό "Down Town".... 

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...