Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ Πότε επιστρέφει στο Mega

"Πράσινο φως" και για αυτή τη σεζόν πήρε η εκπομπή "Όλα για την υγεία μου".

Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης ετοιμάζεται για ακόμη μια σεζόν μέσα από τη μικρή οθόνη του Μεγάλου καναλιού, να μας λύσει όλες τις απορίες σε ιατρικά θέματα.

Η δημοφιλής εκπομπή επιστρέφει στις 13 Οκτωβρίου στο MEGA, με νέα επεισόδια.

H φετινή εκπομπή θα εστιάσει στο κοινωνικό σκέλος των ιατρικών προβλημάτων και θα δοθεί μεγαλύτερη έμφαση στην πρόληψη ασθενών.

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ Στον Πύργο για την παρουσίαση του βιβλίου της

Στην ιδιαίτερη πατρίδα της, τον Πύργο αναμένεται να βρεθεί σε λίγες μέρες η Αγγελική Νικολούλη. 

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια θα παρουσιάσει το νέο της βιβλίο με τίτλο "Ονειρεύτηκα το Δολοφόνο σου".

Η παρουσίαση έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 13 Οκτωβρίου στο Λάτσειο δημοτικό μέγαρο και την εκδήλωση θα συντονίζει ο Γιώργης Δόξας.
Enhanced by Zemanta

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Formula 1 Κυριακή, 7 Οκτωβρίου, απευθείας μετάδοση Grand Prix Ιαπωνίας

Το πρωτάθλημα της F1 συνεχίζεται με τον 15ο αγώνα της χρονιάς, το GP Ιαπωνίας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη θρυλική πίστα της Σουζούκα.

Με τον Χάμιλτον να προβάρει τη φόρμα της Mercedes, τον Ράικονεν εγκλωβισμένο από την υστέρηση της Lotus και τους Μπάτον και Γουέμπερ πολύ πίσω, υπάρχει μόνο ένας πιλότος που φαντάζει ικανός να εκθρονίσει τον Φερνάντο Αλόνσο. Ο λόγος για τον πρωταθλητή Σεμπάστιαν Φέτελ, ο οποίος μετά τη νίκη του στη Σιγκαπούρη θέλει οπωσδήποτε να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και στους επόμενους αγώνες, αρχής γενομένης από το Ιαπωνικό GP.

Στο F1 Countdown, πέρα από τα καλύτερα στιγμιότυπα των κατατακτήριων δοκιμών, θα προβληθούν ρεπορτάζ που κεντρίζουν το ενδιαφέρον, όπως η αποχώρηση του Σουμάχερ και η αποστολή του Αlpha στην Πάτρα για το PICK.

Στην παρουσίαση της εκπομπής και τη μετάδοση του αγώνα, τον Τάκη Πουρναράκη πλαισιώνουν οι Νίκος Κατσαρός και Πάνος Σεϊτανίδης. O Τάκης Τρακουσέλλης, ο οποίος επιμελείται θέματα αυτοκίνησης, μας ξεναγεί στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου στο Παρίσι.

Αυτή την Κυριακή έχει F1 στον Alpha. Μην τη χάσετε!

F1 Countdown: 15:00
Εκκίνηση αγώνα: 16:00

Ο «τυφώνας» Παπαδάκης χτύπησε στην τηλεθέαση των πρωινών εκπομπών

Η χθεσινή μέρα ανήκει δικαιωματικά, από πλευράς τηλεθέασης, στον Γιώργο Παπαδάκη και στην εκπομπή «Πρωινό ΑΝΤ1″. Η τηλεθέαση της εκπομπής χτύπησε κόκκινο καθώς άγγιξε και το 40,4% από τις 08.00 έως τις 09.00.

Το δίδυμο του Mega, Καμπουράκης-Οικονομέας, έμειναν πίσω αλλά κράτησαν υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Δείτε αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης που συγκέντρωσαν όλες οι πρωινές ενημερωτικές εκπομπές την Τρίτη 02 Οκτωβρίου ΕΔΩ

Ελένη Μενεγάκη: Το instagram, το ψάρεμα και ο… «αληταράς» γιος της!

Η Ελένη Μενεγάκη βρήκε τη φόρμα της και τη χημεία της με την Κατερίνα Ζαρίφη, με αποτέλεσμα να μας χαρίζει άφθονες στιγμές γέλιου στις εκπομπές της.

Έτσι και σήμερα, επέλεξαν να ασχοληθούν με το instagram, ένα δίκτυο στο οποίο οι χρήστες μοιράζονται φωτογραφίες, που μάλιστα χρησιμοποιούν και πολλοί επώνυμοι.

Τα ψάρια που έπιασε ο Σάκης Ρουβάς, οι απορίες της Ελιάνας Χρυσικοπούλου, οι απαντήσεις της Κατερίνας Ζαρίφη και ο Άγγελος Λάτσιος, μπλέκονται σε ένα χιουμοριστικό διάλογο! Δείτε το βίντεο!

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Εφιάλτης! Στην Κουζίνα, με ένα επαγγελματικό διαζύγιο

Ο διακεκριμένος σεφ Έκτορας Μποτρίνι επιστρέφει για να γίνει και πάλι ο Εφιάλτης! Στην Κουζίνα των προβληματικών εστιατορίων.

Ο σεφ, οπλισμένος με την εμπειρία, την τεχνογνωσία και το ιταλοκερκυραϊκό ταμπεραμέντο του, επισκέπτεται εστιατόρια ανά την Ελλάδα που βρίσκονται στο χείλος του γκρεμού. Έχει μόνο τέσσερις ημέρες στη διάθεσή του για να ανατρέψει τα δεδομένα και να σώσει τις προβληματικές επιχειρήσεις. Όλα μπαίνουν στο μικροσκόπιο κι ο Έκτορας είναι εκεί για να δώσει τα φώτα του σε όλους τους τομείς, από το μενού και το στήσιμο του χώρου μέχρι την οργάνωση της κουζίνας και τη διαχείριση του προσωπικού και του προϋπολογισμού.

Την Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου, στις 23:00, ο Έκτορας Μποτρίνι επισκέπτεται ένα γνώριμο μέρος στο Αιγάλεω. Αφορμή; Ένα επαγγελματικό διαζύγιο!

Η Ιωάννα και ο Απόστολος, ένα ανδρόγυνο που εργαζόταν μαζί για περισσότερα από 25 χρόνια, αποφάσισε να χωρίσει το εστιατόριό του στα δυο για να σώσει τον γάμο του. Ο Απόστολος είχε ζητήσει στο παρελθόν τη βοήθεια του σεφ, αυτή τη φορά όμως είναι η σειρά της Ιωάννας να καλέσει τον Έκτορα Μποτρίνι. Ο Απόστολος, κρυφοκοιτάζει συνεχώς από τη τζαμαρία που χωρίζει τα δύο εστιατόρια και κάνει συχνές εφόδους στο εστιατόριο της Ιωάννας διώχνοντας τους πελάτες. Η ένταση κορυφώνεται ακόμη περισσότερο όταν αντιλαμβάνεται ότι στο εστιατόριο της συζύγου του συχνάζουν αντρικές παρέες και ξεσπά σε σκηνές ζηλοτυπίας! Ο χαρακτήρας της 57χρονης ιδιοκτήτριας δεν τη βοηθά καθόλου να επιβληθεί, όχι μόνο στον σύζυγό της, αλλά και στο προσωπικό, το οποίο αποτελείται από την αδερφή και την ανιψιά της. Στον αφιλόξενο χώρο του εστιατορίου, ο Έκτορας Μποτρίνι δοκιμάζει άνοστα πιάτα, μαγειρεμένα κυρίως με κατεψυγμένα υλικά. Πέρα όμως από το αδιάφορο μενού και τον Απόστολο, ο σεφ έχει να αντιμετωπίσει και την κόντρα της ιδιοκτήτριας με την αδερφή της που διαφωνούν συνεχώς μέσα στην κουζίνα.

Θα καταφέρει ο Έκτορας Μποτρίνι να οργανώσει τη λειτουργία του εστιατορίου και να μετατρέψει τις άπειρες γυναίκες σε σοβαρούς επαγγελματίες;

Όλες οι συνταγές της εκπομπής είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα www.alphatv.gr/Efialtis.

Εφιάλτης! Στην Κουζίνα, νέα ολοκαίνουργια επεισόδια!

Πάμε Πακέτο: Πώς θα αντιδράσει η Φωτεινή όταν μάθει πως βρέθηκαν τα ίχνη της μητέρας της;

Νέες ιστορίες, απροσδόκητες συναντήσεις, δυνατά συναισθήματα. Η Βίκυ Χατζηβασιλείου ανοίγει, για όγδοη σεζόν, πακέτα που αποκαλύπτουν συγκλονιστικές αληθινές ιστορίες με πρωταγωνιστές ανθρώπους της διπλανής πόρτας.

Στην πρώτη εκπομπή της σεζόν, το άνοιγμα του πακέτου θα ξεδιπλώσει δύο ιστορίες με απροσδόκητες ανατροπές που θα προκαλέσουν αίσθηση.

Στην περσινή πρεμιέρα της εκπομπής ένα κορίτσι από την Κρήτη, η Φωτεινή, εξέφρασε την επιθυμία να συναντήσει για πρώτη φορά τη βιολογική της μητέρα. Τότε, παρά τις εντατικές έρευνες, στάθηκε αδύνατο να εντοπιστούν τα ίχνη της παραλήπτριας, ωστόσο η Φωτεινή κατάφερε να έρθει σε επαφή με την αδερφή της, ένα ακόμα παιδί που είχε εγκαταλείψει η μητέρα της στην Ελλάδα. Φέτος, επιστρέφει στην εκπομπή για να ολοκληρωθεί η αποστολή του πακέτου που ξεκίνησε πέρυσι και να μπορέσει επιτέλους να βρει τη βιολογική της μητέρα. Πώς θα αντιδράσει η Φωτεινή όταν μάθει πως βρέθηκαν τα ίχνη της μητέρας της; Τι ευθύνες της επιρρίπτει για την τροπή που πήρε η ζωή της, εξαιτίας της απόφασής της να τη δώσει για υιοθεσία; Θα βρει τη δύναμη να τη συγχωρήσει;

Η αποστολέας του δεύτερου πακέτου είναι μια επιτυχημένη μητέρα και επαγγελματίας. Όπως η ίδια παραδέχεται, η ζωή της δεν θα είχε αυτή την πορεία εάν ένας άνθρωπος στο χωριό που μεγάλωσε, δεν την ενθάρρυνε και δεν τη βοηθούσε να διευρύνει τους ορίζοντές της. 46 χρόνια μετά, η αποστολέας θέλει να εκφράσει δημόσια την ευγνωμοσύνη της στον άνθρωπο αυτό. Ποια θα είναι η αντίδραση του παραλήπτη στα θερμά λόγια της γυναίκας; Θα θυμηθεί το όνομά της;

Το Πάμε Πακέτο συνεχίζει για όγδοη σεζόν, δυνατότερο από ποτέ.

Για να γνωρίσεις καλύτερα τον εαυτό σου, Stars System!

Πρεμιέρα, Κυριακή 7 Οκτωβρίου, 14:15


Η έμπειρη και δημοφιλής αστρολόγος Άση Μπήλιου ανανεώνει για έκτη συνεχόμενη σεζόν το τηλεοπτικό της ραντεβού μέσα από την εκπομπή Stars System, την Κυριακή, 7 Οκτωβρίου, στις 14:15.

Η εκπομπή που έχει γίνει ο προορισμός του τηλεοπτικού κοινού για τις εγκυρότερες αστρολογικές προβλέψεις και αναλύσεις αλλά και για θέματα ψυχολογίας που σχετίζονται με την αστρολογία, συνεχίζει με ακόμη πιο ενδιαφέρουσα θεματολογία για να μας βοηθήσει να ανακαλύψουμε περισσότερα για το ζώδιό μας και όχι μόνο.

Η Άση Μπήλιου θα υποδέχεται στο στούντιο της εκπομπής και αυτή τη σεζόν ειδικούς στους τομείς της αστρολογίας και της ψυχολογίας, καθώς και δημοφιλείς καλεσμένους για τους οποίους θα ανακαλύψουμε ιδιαίτερες πτυχές της προσωπικότητάς τους, βάσει του αστρολογικού τους χάρτη.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκπομπή καθώς και το αρχείο των εκπομπών είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα www.alphatv.gr/StarsSystem.

Για να γνωρίσεις καλύτερα τον εαυτό σου, Stars System!

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Αυτοψία στο Κέντρο Κράτησης Μεταναστών στην Αμυγδαλέζα

Αυτοψία στην καθημερινότητα, στα προβλήματα των πολιτών, καταγράφοντας τις απόψεις των πρωταγωνιστών. Η πρωτοποριακή ενημερωτική εκπομπή που με δυναμικό και ουσιαστικό τρόπο έθιξε φλέγοντα κοινωνικά και πολιτικά ζητήματα κάνοντας τους υπεύθυνους αυτόπτες μάρτυρες, επιστρέφει για δεύτερη σεζόν.

Στην πρεμιέρα, την Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου, για πρώτη φορά, ο τηλεοπτικός φακός περνάει την πύλη του Κέντρου Κράτησης Μεταναστών στην Αμυγδαλέζα. Ο Αντώνης Σρόιτερ κάνει Αυτοψία στο Κέντρο και βλέπει από κοντά τις συνθήκες κράτησης των μεταναστών.

Τι δηλώνουν στον Αντώνη Σρόιτερ και την κάμερα της εκπομπής, εργαζόμενοι και μετανάστες;

Ακόμη, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας, μιλάει για τα σχέδια της Κυβέρνησης, για την επιχείρηση Ξένιος Ζεύς και για τη Χρυσή Αυγή.

Αυτοψία σε ό,τι συμβαίνει γύρω μας, κάθε Πέμπτη στις 24:00.

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Στις 15 Οκτωβρίου ξεκινάει το ξένο πρόγραμμα της ΕΡΤ

Μια μικρή γεύση του νέου προγράμματος της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης, που αρχίζει στις 15 Οκτωβρίου, μπορούν να πάρουν ήδη από σήμερα οι τηλεθεατές – και μάλιστα σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας! Μέσα από τη συχνότητα της ERT HD, οι τηλεθεατές της ΕΡΤ μπορούν να πληροφορούνται καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας για τις νέες ξένες σειρές της ΝΕΤ «BORGEN: ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ», «ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ» (PARADE’S END), «ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΤΗ ΜΑΜΗ» (CALL THE MIDWIFE), «ΟΙ ΕΠΑΝΩ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΩ» (UPSTAIRS DOWNSTAIRS) και «Ο ΠΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΝΤΑΟΥΝΤΟΝ» (DOWNTON ABBEY), καθώς και για το μεγάλο θεματικό αφιέρωμα της ΕΤ1 στην εποποιία του ’40.

Ραντεβού από τις 15 Οκτωβρίου με το νέο πρόγραμμα της ΕΡΤ.

Greek Classics στον Alpha : Πρεμιέρα, 3 Οκτωβρίου, στις 21:00

Η χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου θα αναβιώσει στον Alpha κάθε Τετάρτη, στις 21:00, μέσα από το Greek Classics.

Έρωτες, μπερδέματα, παρεξηγήσεις, διαχρονικές ατάκες, με πρωταγωνιστές όπως η Αλίκη Βουγιουκλάκη, ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ, η Ρένα Βλαχοπούλου, ο Αλέκος Αλεξανδράκης, η Ζωή Λάσκαρη, ο Κώστας Βουτσάς, η Μαίρη Χρονοπούλου και η Μάρθα Καραγιάννη, θα χαρίσουν για ακόμη μια φορά γέλιο και ξεγνοιασιά.

Η Αρχόντισσα και ο Αλήτης, Κορίτσια για Φίλημα, Γοργόνες και Μάγκες, Η Κόμισσα της Κέρκυρας, Μια Κυρία στα Μπουζούκια και πολλές άλλες κλασσικές ελληνικές ταινίες που έμειναν ανέγγιχτες στον χρόνο θα αναβιώσουν από τον Οκτώβριο στον Alpha!

Αυτή την Τετάρτη, 3 Οκτωβρίου στις 21:00, θα προβληθεί η ταινία Η Αρχόντισσα και ο Αλήτης.

Greek Classics, κάθε Τετάρτη, στις 21:00.

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ MEGA ΣΤΑΘΕΡΑ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΗΝΑ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ

Με ποσοστό 31,4% και με 8,7 μονάδες διαφορά, τις καθημερινές, από τον δεύτερο στην κατάταξη ΑΝΤ1, η αρχή της νέας τηλεοπτικής σεζόν βρίσκει και πάλι τις Ειδήσεις του MEGA στην πρώτη θέση του πίνακα τηλεθέασης.

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με την Όλγα Τρέμη στην παρουσίαση τις καθημερινές και τον Νίκο Στραβελάκη τα Σαββατοκύριακα βρέθηκε στην κορυφή της κατάταξης τον μήνα Σεπτέμβριο, μήνα «θερμό» όσον αφορά τις πολιτικο-οικονομικές εξελίξεις, με το «θρίλερ» της οριστικοποίησης των νέων οικονομικών μέτρων να κυριαρχεί στην εσωτερική ειδησεογραφία.

Στον πίνακα που ακολουθεί  αποτυπώνεται η πρωτιά του κεντρικού δελτίου ειδήσεων τις καθημερινές και τα Σαββατοκύριακα:

Αναλυτικά:

1-30 Σεπτεμβρίου (Δευτέρα- Παρασκευή)
Μ.Ο.
Αρ.Τηλεθεατών
MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ
31,4
836.000
ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΝΤ-1
22,7
599.000
ALPHA ΕΙΔΗΣΕΙΣ
15,7
347.000
STAR ΕΙΔΗΣΕΙΣ
11,4
290.000
ΣΚΑΙ
7,6
259.000
ΝΕΤ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
7,1
242.000

1-30 Σεπτεμβρίου (Δευτέρα- Κυριακή)
Μ.Ο.
Αρ.Τηλεθεατών
MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ
30
780.000
ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΝΤ-1
22,4
577.000
ALPHA ΕΙΔΗΣΕΙΣ
17,6
373.000
STAR ΕΙΔΗΣΕΙΣ
12,3
304.000
ΝΕΤ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
7,6
250.000
ΣΚΑΙ
7,6
247.000
 

Γ. Παπαδάκης: Η πρεμιέρα του! Δείτε πως ήταν 22 χρόνια πριν... (Φωτό - Video)

"Θα είμαστε ένα κομμάτι της καθημερινότητας, με τις εκρήξεις και τον αυθορμητισμό μας", είπε στον πρόλογό του ο Γιώργος Παπαδάκης! Πως ήταν όμως πριν 22 χρόνια όταν πρωτοξεκινούσε; Οι διαφορές είναι κάτι παραπάνω από εμφανείς...

 Τα κιλά, εκτός από τα άσπρα μαλλιά, είναι η μεγάλη διαφορά του "πρωινάρχη" του σήμερα σε σχέση με το νέο δημοσιογράφο που μας έλεγε "καλημέρα" πριν 22 χρόνια. Δείτε τη φωτογραφία του fthis και θα καταλάβετε μόνοι σας...





LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...