Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2010

Κατερίνα Λέχου: «Ζητώ συγνώμη από το ελληνικό κοινό»


Η Κατερίνα Λέχου, σήμερα το πρωί, ζήτησε συγνώμη από το ελληνικό κοινό το οποίο όπως η ίδια δήλωσε υποτίμησε! Τι έκανε την ηθοποιό να ζητήσει συγνώμη;

Το Νησί!

Η ηθοποιός όπως δήλωσε σήμερα, στο «Μες στην καλή χαρά», είχε μπει στη διαδικασία να πιστεύει πως ο κόσμος δεν καταλαβαίνει και για το μόνο που είναι ικανός είναι να παρακολουθεί reality.

Γεγονός που αναθεώρησε μετά την προβολή της σειράς, «Νησί». Η Κατερίνα Λέχου, είπε χαρακτηριστικά:

«Ζητώ συγνώμη από το ελληνικό κοινό. Ανέκτησα την πίστη μου στον κόσμο. Δεν θα με πείσει ποτέ ξανά κανείς ότι ο κόσμος δεν καταλαβαίνει. Στην αρχή πιστεύαμε πως στο «Νησί», θα φτάσει μέχρι 20%-25%. Για εμάς αυτό που έγινε με το σήριαλ ήταν μεγάλη έκπληξη και μας έδωσε μεγάλη χαρά

Ο ΣΠΥΡΟΣ ΣΟΥΛΗΣ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΟ 2011 "ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ" !

Την Τετάρτη 29/12 στις 9 το βράδυ, ο Σπύρος Σούλης και η θαυματουργή ομάδα του κάνουν το ωραιότερο πρωτοχρονιάτικο δώρο σε μια νεαρή μητέρα που μεγαλώνει μόνη την κόρη της: προσφέρει και στις δύο το σπίτι των ονείρων τους! 

Το «Άλλαξε το», η εκπομπή που άρχισε να αλλάζει τα σπίτια μας και τον τρόπο που ζούμε μέσα σε αυτά, μας χτυπάει το κουδούνι για ακόμα μία τηλεοπτική σεζόν, με καινούργια, ανανεωμένα επεισόδια !!! Ο αρχιτέκτονας Σπύρος Σούλης συνεχίζει να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα: Ανανέωση τώρα! Όμορφα, χαρούμενα, λειτουργικά σπίτια για όλους! Συντροφιά με την πολυάριθμη ομάδα του, μεταμορφώνουν σπίτια και αλλάζουν ζωές με πολλές καινούργιες ιδέες, πολύ χιούμορ, πολλές εκπλήξεις και πολλές… βόλτες!
 
Την ώρα που το σπίτι αδειάζει…ο Σπύρος ξεκινάει ένα οδοιπορικό για εξερεύνηση,
ιδέες και πάνω απ’ όλα…έμπνευση! Περιπλανιέται στους δρόμους και τα στενά της πόλης, αγοράζει ξεχωριστά, ιδιαίτερα και πρωτότυπα αντικείμενα, επισκέπτεται μαγαζιά, ξενοδοχεία, μπαρ, εστιατόρια, μνημεία, αρχαία, μουσεία, εργοστάσια, εκθέσεις, τεχνίτες, καλλιτέχνες, άγνωστες ‘τρύπες’, ανακαλύπτοντας έτσι καλά κρυμμένους μικρούς και μεγάλους θησαυρούς.
 
Θησαυρούς που σκοπό έχει να τους φέρει μέσα στα δικά μας σπίτια με τον δικό του, μοναδικό τρόπο!
 
Ο Σπύρος μας ταξιδεύει στο χρόνο, την αρχιτεκτονική, την παράδοση, την μόδα, την ιστορία, την αισθητική, το design και πάνω απ’ όλα ανακαλύπτει της ομορφιές μίας πόλης που παρ’ όλο που ζούμε μέσα σε αυτήν, θα συνειδητοποιήσουμε πόσο ελάχιστα την γνωρίζουμε…

«Ασημένια φεγγάρια» από Δευτέρα στον ΑΝΤ1

Μετά τις «Χίλιες και μια νύχτες» και το «Κισμέτ» έρχεται το Gumus,η αλλιώς «Ασημένια φεγγάρια».
 Η τούρκικη σειρά Kismet ολοκλήρωσε τον κύκλο της στις 24 Δεκεμβρίου και στις 27 του Δεκέμβρη  πρόκειται να κάνει πρεμιέρα η σειρά «Ασημένια φεγγάρια».

Ήδη ξεκίνησαν τα πρώτα τρέιλερ για την σειρά που θα πάρει την θέση του Kismet.

Πάθος, έρωτας, ίντριγκα και δράμα φαίνεται πως είναι το μυστικό της επιτυχίας, αφού το «Gumuz» είναι η σειρά που σημείωσε ρεκόρ τηλεθέασης στη Μέση Ανατολή φτάνοντας τα 71 εκατομμύρια τηλεθεατές στο τελευταίο επεισόδιο.

Δείτε το τρέιλερ:




Στο 1ο επεισόδιο
 Η Γκιουμούς από παιδί ονειρεύεται να γίνει γυναίκα του Μεχμέτ. Τώρα ο θείος της ανακοινώνει ότι η οικογένεια του Μεχμέτ την έχει επιλέξει για σύζυγο του γιου της. Ο Μεχμέτ όμως τον τελευταίο χρόνο ζει μοναχικά προσπαθώντας να ξεπεράσει τον χαμό της επί 6 χρόνια αγαπημένης του χωρίς τη στήριξη της οικογένειας του η οποία διαφωνούσε από την αρχή με αυτή του την επιλογή. Ο παππούς του προσπαθεί να σταθεί δίπλα του και του προτείνει να παντρευτεί τη Γκιουμούς. Ο Μεχμέτ βλέποντας τη ζωή του να καταρρέει δέχεται την πρόταση του παππού του. Ο γάμος ετοιμάζεται αλλά ο Μεχμέτ δεν εμφανίζεται ποτέ. Ο πατέρας του από το σοκ παθαίνει καρδιακή προσβολή και η Γκιουμούς βλέπει το όνειρο της να γίνεται εφιάλτης…

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ : Ο Στέφανος αρχίζει κι αμφιβάλλει για το παρελθόν

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ την ΔΕΥΤΕΡΑ στο MEGA

Ο Μάνος με τη Μαίρη είναι χαρούμενοι, καθώς βάζουν μπροστά τη δική τους επιχείρηση. 

Η Ελπίδα θέλει να επικοινωνήσει με το Στέφανο και να του συμπαρασταθεί, αλλά διστάζει. 

Καθώς η σχέση της με το Χάρη είναι σε πολύ καλή φάση, του ανοίγεται και το συζητάνε. 

Ο Νικόλας κάνει κουβέντα στον Ηλία γιατί έχει καταλάβει ότι έχουν προβλήματα με τη Βάσω. 

Ο Στέφανος αρχίζει κι αμφιβάλλει για το παρελθόν κι αρχίζει να ψάχνει και τελικά μαθαίνει τον πραγματικό λόγο, που χώρισε με την Ελπίδα...

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ: Ο Πέτρος λέει στον Ηλία ότι η Εριέττα και ο Λουκάς είναι αδέρφια

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ την ΔΕΥΤΕΡΑ στο MEGA.

Ο Λουκάς, μετά την αποκάλυψη ότι η Νόρα είναι έγκυος, γυρίζει κοντά της συγκινημένος και περνάει τα Χριστούγεννα μαζί με την παρέα.

Ο Πέτρος εκμυστηρεύεται στον Ηλία ότι η Εριέττα και ο Λουκάς είναι αδέρφια, αλλά δεν το λέει στον ίδιο, επειδή φοβάται ότι δεν θα αντέξει ένα ακόμα χτύπημα. Ο Ηλίας τον συμβουλεύει να μιλήσει, για να έχει μια ευκαιρία κατανόησης από τον Λουκά.

Ο Στέφανος προσπαθεί να αντιμετωπίσει τις ανασφάλειες της Μελίτας, ενώ η Εύα και ο Λευτέρης έρχονται ακόμα πιο κοντά. Η Νόρα αποκαλύπτει στον Λουκά ότι τον Χατζηβασιλείου τον σκότωσε η Αντιγόνη.

Ο Στέφανος, ο Λουκάς και η Εριέττα, με όσα στοιχεία γνωρίζουν, προσπαθούν να βγάλουν μια άκρη με τα αναπάντητα  ερωτήματα του παρελθόντος. Ο Λουκάς, μέσα στην άγνοια του, υπόσχεται στην Εριέττα ότι θα την βοηθήσει να βρει τον αδερφό της.

PATTY: Ο Λεάντρο και η Κάρμεν απολαμβάνουν τον έρωτά τους

PATTY, Η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ  την ΔΕΥΤΕΡΑ στο MEGA

Ενταση υπάρχει ανάμεσα στην 'Εμα και τον Νίκολας, ενώ ο Τσίκο ζητά εξηγήσεις από την Εμίλια όταν διαβάζει ένα γράμμα το οποίο λέει ότι σκοπεύει να φύγει για το εξωτερικό για σπουδές.

Ο Νίκολας λέει στον Φακούντο ότι ο πατέρας του είναι φυλακή επειδή εξαπάτησε τον 'Αλαν Τέιλορ, ενώ παράλληλα ζητά από τα παιδιά να μην φέρνουν τις φιλενάδες τους στις παραστάσεις.

Η Αντονέλα δεν πιστεύει στα μάτια της όταν βλέπει την 'Εμα και την Μπελίντα μαζί.

Ο Λεάντρο και η Κάρμεν απολαμβάνουν τον έρωτά τους, αλλά η Ταμάρα τους βλέπει να φιλιούνται...

Το μεγάλο φινάλε του «Master Chef» την Τρίτη


Μπορεί να γνωρίζουμε ήδη ότι νικητής του Master Chef είναι ο Άκης Πετρετζίκης, όμως έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ο τρόπος που ο ίδιος καταφέρνει να πάρει τον τίτλο του καλύτερου master chef. Συνεργάτης της εκπομπής αποκάλυψε όλα όσα θα δούμε την ερχόμενη Τρίτη:

«Στην πρώτη δοκιμασία έπρεπε να βρουν ποια υλικά περιείχε μια σούπα φασολιών, με αποκλειστικό όπλα τη γεύση τους. Κατάφερε να κερδίσει ο Άκης, αφού βρήκε περισσότερα υλικά από το Μιχάλη. Στο δεύτερο μέρος της δοκιμασίας, έπρεπε να μαγειρέψουν ένα μεγάλο κομμάτι μοσχαρίσιου κρέατος, που μπορεί να φαινόταν εύκολο στην αρχή, αλλά, όπως αποδείχθηκε, τους δυσκόλεψε αρκετά. Νικητής της δεύτερης δοκιμασίας ήταν ο Μιχάλης αφού - όπως είπαν οι κριτές- το κρέας ήταν πιο καλοψημένο και πιο ζουμερό σε σύγκριση με του Άκη. Η τρίτη και τελευταία φάση του απαιτητικού τελικού βρήκε τους δύο παίκτες ιδρωμένους από την κούραση και πολύ αγχωμένους αφού αυτή ήταν η δοκιμασία που θα έκρινε τον μεγάλο νικητή. Ο Άκης και ο Μιχάλης πάλεψαν για το ποιος θα κάνει την καλύτερη μους σοκολάτα. Αλλά και για τους τρεις κριτές ήταν δύσκολη η απόφαση. Μόνο ένας βαθμός διαφορά ήταν αρκετός να αναδείξει το νικητή. Ο Άκης συγκέντρωσε 64 βαθμούς και ο Μιχάλης 63».
Πηγή: People

K. Αρβανίτης: "Βλέπω συχνά τον Βαγγέλη στον ύπνο μου".

Κώστας Αρβανίτης "εκ βαθέων". Με ένα μοναδικό ρεπορτάζ της ΖΕΤΑΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ στο golema.gr , o δημοσιογράφος και παρουσιαστής της πρωϊνής εκπομπής της ΝΕΤ εξομολογείται τα πάντα για τη ζωή του, τα πρώτα βήματα στη δημοσιογραφία αλλά και τη σχεση του με τον αδελφό του Βαγγέλη.

Μια σχέση που του λείπει πολύ. Διαβάστε τα κυριότερα σημεία του ρεπορτάζ της Ζέτας:

"Μια τέτοια ημέρα πάντα θυμάσαι αυτόν που λείπει. Αυτόν που έφυγε γρήγορα κι αναπάντεχα. Σκέφτεσαι πως θα ήταν όμορφα να κάθεται δίπλα σου στο γιορτινό τραπέζι. Θυμάσαι τις στιγμές μαζί του. Τις μετράς.

Όταν τελειώσει το ...μέτρημα, αναρωτιέσαι αν έκανες λάθος. Πιστεύεις πως θα μπορούσες να είχες κάνει περισσότερα. Και σήμερα, αυτή την ημέρα, να είστε μαζί. Δεν συγχωρείς τον εαυτό σου γι' αυτό. Άλλοτε τα "βάζεις" με το Θεό. Στο τέλος λες: "Τα λάθη είναι η ίδια μας η ζωή. Τα προσπερνάμε και ζούμε". Ο Κώστας Αρβανίτης, τα προσπέρασε όλα. Όλα, όπως λέει, εκτός από ένα.

Οι φίλοι του, στη γειτονιά που γεννήθηκε, τα Σεπόλια, τον θυμούνται ως ένα όμορφο αγόρι με ξανθά σγουρά μαλλιά και ψιλόλιγνη σιλουέτα, με βλέμμα ζεστό και καθαρό που διατηρείται ατόφιο κάθε φορά που κοιτάζει direct το κοινό μέσα απ την τηλεοπτική κάμερα.

Γειτονιά κυρίως με εργατόκοσμο, νοικοκυριό κι αξιοπρέπεια. Ο Κώστας, την περιγράφει ως «την πιο ωραία της Αθήνας» με τους γείτονες να συνωστίζονται για δουλειά έξω απ τα εργοστάσια του «Βότρυς» και της «Βιοφαρμ», αλλά τα παιδιά να παίζουν μπάλα, ανέφελα, στις αλάνες. Θυμάται και τη μεσαία τάξη, τους υπαλλήλους δηλαδή, και τους «προύχοντες» που έμεναν λίγο πιο πάνω, στην sic τότε Φωκίωνος Νέγρη και τον «αριστοκρατικό» Αγ. Παντελεήμονα.

Διαχωριστικό όριο ανάμεσα στους «έχοντες και μη», στους «πάνω» και στους «κάτω», οι γραμμές του τρένου στην Κωνσταντινουπόλεως. Εκείνος και ο μικρότερος –κατά 7 χρόνια- αδελφός του Βαγγέλης έμεναν κάτω απ τις γραμμές.
«Το όνειρο όλων των αγοριών τότε ήταν να δρασκελίσουμε τους φράκτες των γραμμών και να βρούμε κορίτσι από απέναντι. Όποιος τα κατάφερνε ήταν σπουδαίος» θα πει αργότερα. Ώσπου μια μέρα μπήκε στη λίστα των νικητών, καθώς η μελαχρινή Λίλιαν που έμενε «πάνω» τον ερωτεύτηκε κι έγιναν ζευγάρι.

Στο μεταξύ, σε μια Αθήνα των πρώτων μεταπολιτευτικών χρόνων έρχονται οι δικές του αναζητήσεις. Ο πατέρας οικοδόμος αλλά συντηρητικός στις ιδεολογικές επιλογές του. Εκείνος, στα 12 του, λέγοντας ψέματα για την ηλικία του (έμοιαζε άλλωστε για μεγαλύτερος) οργανώνεται στην ΚΝΕ..

Το «σκηνικό» της συνολικής αμφισβήτησης, συμπληρώνεται, με το ραδιοφωνικό σταθμό «Ακρόπολη» που φτιάχνει όταν γίνεται 15 χρονών. Το ψευδώνυμό του; «Κομήτης». Μαζί με το σχολείο, για να ανταπεξέλθει οικονομικά (ούτε λόγος για χαρτζιλίκι…) κάνει διάφορες δουλειές. Ανάμεσά τους και στο εργοστάσιο της Multibag, όπου έφτιαχνε φακέλους για τον καφέ «Λουμίδης».

«Οι εφημερίδες τότε ήταν 6-7 και οι πόρτες κλειστές. Υπήρχε το «θέλω» αλλά δεν υπήρχε το «πώς» για να σπάσει ο τοίχος. Πανεπιστημιακές σχολές δεν λειτουργούσαν και δεν είχα κανέναν γνωστό πουθενά», θυμάται.

Μια μέρα, αποφασίζει να επισκεφτεί το «Έθνος» στο Χαλάνδρι διανύοντας την απόσταση απ' τα Σεπόλια με τα πόδια. Θα τον δει η Ντ. Εξάρχου, θα τον συστήσει στη διευθύντρια των «Εικόνων» Π. Κεφαλά και θα πιάσει την πρώτη του δουλειά.

Μέσα σε όλα… έρχεται κι ο έρωτας. Με ανταπόκριση, γιατί πολλές φορές ήταν απελπισμένος και μονόπλευρος. «Δεν με πολύ ήθελαν τα κορίτσια. Και τι να με έκαναν άλλωστε; Αφού μέρα-νύχτα έτρεχα για την επανάσταση».

Στα 23 του παντρεύεται. Στα 24 του γίνεται πατέρας μιας κόρης, της Σοφίας,  που σήμερα είναι φοιτήτρια της Σχολής Καλών Τεχνών στη Θεσσαλονίκη.

Στο πατρικό του σπίτι, ο αντίποδας της δικής του ευτυχίας με τον αδελφό του Βαγγέλη να χαράσσει τη δική του πορεία ζωής. Διαδρομή, συντροφιά με «σειρήνες» που δίνουν γλυκές υποσχέσεις. Ο έφηβος δεν αντιστέκεται σε καμία, όποια μορφή κι αν έχει, όπως κι αν την εισχωρεί στο σώμα του. Στην αρχή, τα σημάδια ήταν αδιόρατα. Ύπουλα και καμουφλαρισμένα όπως για όποιον δεν θέλει να πιστέψει ότι ο δικός του άνθρωπος κινδυνεύει, ότι το κακό έχει χτυπήσει και τη δική του  πόρτα. Ο μικρός έχει μπλέξει; Πού οφείλονται το τρέμουλο, το σκοτεινό βλέμμα, το ψέμα, η άρνηση, η επιθετικότητα, το «χάσιμο», η αγωνία, πού; Ο μικρός έχει μπλέξει και μάλιστα πολύ άσχημα. Σε μια Ελλάδα με τις θεραπευτικές κοινότητες εξαρτημένων από ναρκωτικά να βρίσκονται ακόμη στα σπάργανα, η οικογένεια ενεργοποιείται όσο και όπως μπορεί. Γολγοθάς. Τέλμα. Πόνος.

Το 1988, η λειτουργία της «Στροφής» του ΚΕΘΕΑ για ανήλικους χρήστες γεννάει την ελπίδα. Το πρόγραμμα θεραπείας και κοινωνικής επανένταξης επώδυνο, στεγνό από ουσίες και μακροχρόνιο. Δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο. Ο μικρός τα καταφέρνει και γιορτάζει τα πρώτα χρόνια της ενηλικίωσής του αποτοξινωμένος. Καθαρός.

Η Ανάσταση είχε έλθει. Στο σπίτι γίνεται γιορτή και η οικογένεια κάνει σχέδια με φωτεινά, λαμπερά, χρώματα. Χωρίς μαύρο, χωρίς καν γκρίζο. Αλλά να που «κάποιος», «κάπου», είναι αποφασισμένος να «γελάσει» και να κρατήσει ανοιχτούς τους λογαριασμούς του πρώην πια χρήστη με το θάνατο. Κι έτσι απλά και  ξαφνικά η μάχη χάνεται, ως «παρελκόμενο» της χρόνιας χρήσης που έχει καταστρέψει ανεπιστρεπτί τον νεανικό οργανισμό. Το απλό κρυολόγημα για τον 25χρονο εξελίσσεται σε πνευμονία. Την πρώτη φορά στέκεται τυχερός. Τη δεύτερη, όμως, όχι. Τα ήδη καταπονημένα του πνευμόνια του έχουν θρυμματιστεί.

 «Βλέπω συχνά τον Βαγγέλη στον ύπνο μου. Και στα καλά και στα άσχημα. Και τον βλέπω πάντα παιδί» θα πει, κρατώντας σφικτά το χρυσό δακτυλίδι του με τα αρχικά Β.Α που δεν αποχωρίζεται ποτέ «κι ας λένε κάποιοι διάφορα, κι ας απορούν που το φοράω».

Τον αγώνα του για τα ναρκωτικά εξακολουθεί να τον δίνει και μέσα από το ΚΕΘΕΑ, όπου είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου κι από σχετικές εκδηλώσεις αλλά και ως πατέρας. Με τα παιδιά του (η δεύτερη σύζυγός του έχει δύο) έγινε καταπιεστικός.
«Αν ένα απ' τα παιδιά μας είχε πρόβλημα, δεν θα το άντεχα. Θα αυτοκτονούσα. Δεν θα μπορούσα να ξαναζήσω τις ίδιες καταστάσεις» ομολογεί και παραδέχεται πως ναι, είναι πολύ ευαίσθητος.

Την Παρασκευή, μετά τη σύσκεψη για την «Πρωινή ενημέρωση» βρέθηκαν με τη σύζυγό του Τζίνα (που θεωρεί ότι τον έκανε καλύτερο ως άνθρωπο) στο σπίτι που νοικιάζουν στο Λαύριο. Εκεί που πριν από 15 χρόνια έδωσαν το πρώτο τους μυστικό ραντεβού.

ΖΕΤΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ / golema.gr

Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Μία είδηση αναστατώνει το Μεχμέτ Φικρή

ΓΚΙΟΥΜΟΥΣ και την ΔΕΥΤΕΡΑ από το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV.

Τα κακόβουλα σχέδια της Νιλουφέρ αποκαλύπτονται. Ο Γκιοκχάν ντρέπεται για τη συμπεριφορά της αδερφής του . Στέλνει τη Νιλουφέρ στη Σμύρνη.Εκείνη όμως έχει άλλα σχέδια στο μυαλό της. Η χαρά που έδωσε η υπογραφή της πρώτης συνεργασίας , δεν είχε μεγάλη διάρκεια. Η καθυστέρηση της πληρωμής των τιμολογίων βάζει σε κίνδυνο το υποθηκευμένο σπίτι. Ο Μεχμέτ προσπαθεί απεγνωσμένα να βρει μια λύση, φροντίζοντας μην μάθει τίποτα ο Μεχμέτ Φικρή. Η Πινάρ έχει πάρει τις αποφάσεις της. Θα κρατήσει το μωρό αλλά θα χωρίσει από τον Ονούρ. Ο Μεχμέτ Φικρή γίνεται έξαλλος με αυτές τις αποφάσεις της Πινάρ. Η Γκιουμούς εξοικειώνεται με τον Μεχμέτ Τζεμ ενώ εκείνος άρχιζει να δένεται μαζί της. Τα νέα από την Αμερική είναι ευχάριστα. Οι γιατροί, μετά την επιτυχημένη επέμβαση στην οποία έχει υποβληθεί η Νιχάν , πιστεύουν ότι σύντομα θα περπατήσει ξανά. Ο Εγκίν είναι θυμωμένος με την Γκιουμούς η οποία έχει ακυρώσει το ταξίδι στο Παρίσι και της τον εκδηλώνει με κάθε ευκαιρία. Ο Εγκίν, ο οποίος είδε να ναυαγούν τα σχέδια που κατέστρωσε για να χωρίσει η Γκιουμούς από τον Μεχμέτ, καταστρώνει νέα και πιο επικίνδυνα σχέδια.

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ: Η Κάτια απελπισμένη αποπειράται να αυτοκτονήσει.

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ και ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ στο MEGA

Η Αμάντα αποκαλύπτει στον Στάθη ότι έχει καθυστέρηση.

Ο Χάρης δίνει στην Ελπίδα το δαχτυλίδι των αρραβώνων.

Η Κάτια απελπισμένη αποπειράται να αυτοκτονήσει.

Η Ξένια θέλει να φύγει απ' το νοσοκομείο, αλλά την αναγκάζουν να μείνει για εξετάσεις. Αναγκάζεται να συμμορφωθεί και προσπαθεί να μάθει νέα για το Στέφανο.

Η Μελίνα παθαίνει σοκ όταν μαθαίνει ότι ο Στάθης έφερε την Αμάντα στο σπίτι της πεθεράς της και πάει στην εταιρία και του κάνει σκηνή.

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

KISMET: Ο Κενάν αντιμέτωπος με τα λάθη του.

KISMET ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ στον  ANT1TV.

Όταν η Λάμια μαθαίνει ότι ο Τζεμίλ γύρισε, τρέχει να τον συναντήσει και πνίγεται στα δάκρυα βλέποντάς τον να περπατάει και πάλι.

Ο Τζεμίλ σκέφτεται πως η Λάμια αγαπά ακόμα τον Κενάν και προσπαθεί να βρει απαντήσεις στα ερωτήματά του.

Ενώ ο γάμος της Νιμέτ με τον Ουμούτ συνεχίζεται με πολλές εκπλήξεις, η είδηση για την επιστροφή του Τζεμίλ στο νησί γίνεται δεκτή με μεγάλη χαρά

Όταν ο Κενάν μαθαίνει πως η Λάμια είναι κοντά στον Τζεμίλ, ενοχλείται πολύ, ενώ η Τζαβιντάν παρακολουθεί από μακριά όλες τις εξελίξεις.

Ο Κενάν κάνει για μια φορά ακόμα έναν απολογισμό της ζωής του και έρχεται αντιμέτωπος με τα λάθη του.

Αρχίζει μια καινούρια προσπάθεια για να ξανακερδίσει τη Λάμια, όμως το εμπόδιο που βρίσκεται στο δρόμο του φαίνεται αξεπέραστο …

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ: Ο Πέτρος λέει μισές αλήθειες στην Εριέττα

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ και την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ στο ΜΕΓΚΑ.

 Η Νόρα και ο Λουκάς συναντιούνται στο Ναύπλιο.

Εκείνη προσπαθεί να τον πείσει να γυρίσει πίσω, αλλά εκείνος είναι αμετακίνητος στην απόφασή του.

Η Νόρα τον αποχαιρετάει και γυρίζει πίσω, άπραγη. Ο Πέτρος λέει μισές αλήθειες στην Εριέττα και στον Στέφανο.

Αυτοί δεν τον πιστεύουν και δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί συνεχίζει να τους λέει ψέματα.

Ο Στέφανος επισκέπτεται την Εύα και αφήνει τα καθιερωμένα δώρα, στο μικρό 'Αγγελο. Και οι υπόλοιποι ήρωες ανταλλάσουν δώρα και ευχές. Η Νόρα έχει αφήσει στο ξενοδοχείο ένα πακέτο για τον Λουκά.

Το περιεχόμενό του τον βάζει σε σκέψεις. Η παρέα μαζεύεται στο σπίτι της Δάφνης για να κάνει ρεβεγιόν, αλλά το κλίμα είναι βαρύ. Κανείς δεν μπορεί να δεχτεί ότι θα περάσουν παραμονή Χριστουγέννων, χωρίς τον Λουκά.

Ο Πέτρος επισκέπτεται τον Ηλία και του εκμυστηρεύεται ένα μεγάλο μυστικό...

PATTY: Η Νταϊάνα θέλει να κερδίσει τον "Φεντερίκο"

PATTY, Η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ στο ΜΕΓΚΑ.

O Λεάντρο και η Κάρμεν αποφασίζουν να κρατήσουν την σχέση τους μυστική.

Ο Φακούντο προσπαθεί να μαζέψει λεφτά για να πάει να δει τον Ρομπέρτο. 'Ολα τα αγόρια θαυμάζουν την 'Εμα, ενώ η Πία και η Κατερίνα λένε στην Αντονέλα ότι είναι ερωτευμένη με τον Νίκολας.

Ο Νίκολας παρουσιάζει το συγκρότημα "Scrash"  στο μπαρ. 'Οταν όμως ανεβαίνει στην σκηνή η 'Εμα, η Ζοζεφίνα δεν μπορεί παρά να ζηλέψει.

 Η Νταϊάνα ζητά την συμβουλή της Κάρμεν και της 'Ασελεν για το πως να κερδίσει τον "Φεντερίκο", ενώ ένα γράμμα που υποτίθεται ότι έγραψε ο Αντρές για την Κάρμεν δεν προκαλεί την αντίδραση που ήθελε...

Πρώτη η Μελέτη στα νεανικά!

Έχασε την πρωτιά ο Παπαδάκης στο σύνολο! Πρώτη η Μελέτη στα νεανικά!

Οι ανατροπές συνεχείς στην πρωϊνή ζώνη. Χθες,Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010, στις πρωινές ενημερωτικές εκπομπές πρώτο ήρθε στο σύνολο το δίδυμο του Μεγάλου καναλιού Οικονομέας και Καμπουράκης, ενώ ο Γιώργος Παπαδάκης μας καλημέρισε από την Τρίτη θέση.

Στις ηλικίες 15-44 η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη παραμένει πρώτη.

«Το Αγιάζι του Έρωτα» - Νέα τουρκική σειρά, στον Alpha

Από την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου, στις 22.00 ο Alpha θα προβάλλει τη δραματική - αισθηματική σειρά, τουρκικής παραγωγής. Η σειρά έκανε πρεμιέρα το Δεκέμβριο του 2005, στο τουρκικό τηλεοπτικό κανάλι Show TV και ολοκληρώθηκε το 2007.

Television set with Turkish flag for Wikipedia...Image via WikipediaΗ πορεία της ήταν εντυπωσιακή καθώς αγαπήθηκε πολύ από το τηλεοπτικό κοινό και κατέγραψε ιδιαιτέρως υψηλή τηλεθέαση, ενώ οι πρωταγωνιστές αγκαλιάστηκαν με μεγάλο ενθουσιασμό. Ο Κενάν Ισμιρζάλιογλου στο ρόλο του Μεχμέτ, η Σελίν Ντεμιρατάρ στο ρόλο της Νερμίν, ο Ογκιούζ Γκαλελί ως Εντέρ και η Εμπρού Κιοτσάγκα στο ρόλο της Φιλίζ.

Η επιτυχία της σειράς ήταν τόσο μεγάλη που τις ώρες προβολής της, οι δρόμοι της Τουρκίας ερήμωναν. Λίγα λόγια για τη σειρά: Δεν υπάρχει τίποτα που θα μπορούσε να μπει ανάμεσα στη Νερμίν και τον Μεχμέτ.

Ερωτευμένοι όπως τη πρώτη μέρα που γνωρίστηκαν, είναι ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια. Όμως, η φτώχεια «δηλητηριάζει» την ευτυχία τους και υπονομεύει τη σχέση τους. Στο κομμωτήριο και στο συνεργείο, στα οποία εργάζονται, εξασφαλίζουν μεν το μεροκάματο, αλλά όχι τα όνειρά τους…

Κάποια μέρα η Νερμίν καλείται στην έπαυλη της Μπερκίς Οσμερμέκιογλου, μιας από τις πιο επιφανείς κυρίες της τουρκικής υψηλής κοινωνίας, προκειμένου να της κάνει μια προσωπική κούρα ομορφιάς. Όταν κάποια στιγμή ο γιός της Εντέρ, ένα από τα πιο όμορφα και περιζήτητα playboy της Κωνσταντινούπολης, βλέπει τυχαία τη Νερμίν, η ζωή όλων θα αλλάξει.

Καθώς το αρχικό στοίχημα ότι μπορεί να «τη ρίξει» μετατρέπεται σε εμμονή, ο Εντέρ αντιλαμβάνεται ότι αυτή δεν είναι άλλη μια τυχαία κοπέλα για την ατζέντα του, αλλά τη θέλει για γυναίκα της ζωής του και μάνα των παιδιών του.

Η ζωή όλων αναστατώνεται και ανατρέπεται. Πολύ σύντομα η κατάσταση θα εκτροχιαστεί, τα γεγονότα θα αποδειχτούν πιο δυνατά από τα αισθήματά τους και η Νερμίν καλείται να αντιμετωπίσει το πιο βασανιστικό δίλλημα της ζωή της. Η μοίρα όμως έχει ήδη αποφασίσει…
Enhanced by Zemanta

Η Μακρυπούλια δεν έσωσε τους Καραμεροχαριτάτους!


Η Μακρυπούλια δεν έσωσε τους Καραμεροχαριτάτους! H συνέντευξη της νεαρής σταρ δεν στάθηκε ικανή να δώσει τηλεθέαση στο δίδυμο του ΑΝΤ1.

Στο σύνολο η εκπομπή «Πρωινό mou» σημείωσε 20,5%, ο «Καφές με την Ελένη» έκανε 14,5% και η εκπομπή «10 με 1 μαζί» τερμάτισε τελευταία κάνοντας 13,8%. Στα νεανικά κοινά οι Σκορδά-Λιάγκας σημείωσαν 21,5%, η Ελένη Μενεγάκη έκανε 15,9% και το δίδυμο του Ant1 13,7%.

Τι και αν είχαν χθες την Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία μίλησε για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και την προσωπική της ζωής, η εκπομπή των Καραμεροχαριτάτων δεν τα κατάφερε και τερμάτισαν τρίτη!

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Η “Έρευνα” σκαλίζει μικρά και μεγάλα μυστικά μιας «καταραμένης» χρονιάς

 Το «μυθιστόρημα»  μιας δραματικής χρονιάς, του 2010, λίγο πριν η χρονιά τελειώσει, επιχειρεί  να αφηγηθεί η «Έρευνα», με τον Παύλο Τσίμα την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου στις 23:00 στο MEGA.
Άνθρωποι  που ξεχώρισαν — ο σκηνοθέτης της σειράς «Το Νησί», Θοδωρής Παπαδουλάκης, ο αθλητής-σταρ της χρονιάς Τζιμπρίλ Σισέ ή η σκηνοθέτης του βραβευμένου «Άτενμπεργκ», Αθηνά Τσαγκάρη, μιλούν για την επιτυχία σε μια χρονιά που σημάδεψε η κρίση. Οι άνθρωποι που πρωταγωνίστησαν ή παρακολούθησαν από τα παρασκήνια το χρονικό της κρίσης, την διαδρομή της Ελλάδας ως το μνημόνιο, ανάμεσά τους η Ελληνίδα Επίτροπος Μαρία  Δαμανάκη και ο εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ Παναγιώτης Ρουμελιώτης, φωτίζουν το άγνωστο και δραματικό παρασκήνιο αυτής της μοιραίας πορείας.
  
  «Έρευνα» με τον Παύλο Τσίμα την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου στις 23:00 στο MEGA

KISMET : Η Νιμέτ παίρνει την απόφαση να παντρευτεί

ΚΙΣΜΕΤ και την ΠΕΜΠΤΗ στον ΑΝΤ1

Ενώ ο Τζεμίλ δεν είχε πια καμιά ελπίδα για τη Λάμια, από μια ξαφνική επίσκεψη που του κάνει η Τζαβιντάν, μαθαίνει πως η Λάμια αρνήθηκε την πρόταση του Κενάν να παντρευτούν.

Από την ξαφνική χαρά του, ο Τζεμίλ κάνει ένα βήμα! Πριν προλάβει να κυκλοφορήσει στην αγορά το νέο μουσικό άλμπουμ, για το οποίο δούλευε τόσους μήνες, ο Κενάν έρχεται αντιμέτωπος με ένα νέο εχθρό: την πειρατεία…

Οι επενδύσεις της Τζαβιντάν δεν πηγαίνουν καλά και η ίδια χρησιμοποιεί την κρίση αυτή, για να πλησιάσει τον Κενάν. Η κατάσταση γίνεται όλο και πιο δύσκολη κι έχει δυσάρεστες συνέπειες και για τη Μακμπουλέ.

Η Νιμέτ παίρνει την απόφαση να παντρευτεί τον Ουμούτ και να κάνει το γάμο της στο νησί. Η Λάμια πηγαίνει εκεί για το γάμο. Η άφιξη του Κενάν στο νησί για να πάρει τη Μελέκ, τους ξαφνιάζει όλους. Η Λάμια αναπολεί το παρελθόν και βιώνει έντονα συναισθήματα.

Ο Τζεμίλ κάνει μεγάλη πρόοδο με τη θεραπεία του και η μέρα που θα βγει από το νοσοκομείο πλησιάζει. Καθώς δεν θέλει να δει κανέναν, αποφασίζει να επιστρέψει κρυφά στο νησί. Όμως, ο γάμος της Νιμέτ με τον Ουμούτ τους φέρνει όλους κοντά…

ΜΙΑ ΠΑΓΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΧΜΕΤ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΚΙΟΥΜΟΥΣ

ΓΚΙΟΥΜΟΥΣ και την ΠΕΜΠΤΗ στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Η απόφαση της Πινάρ και του Ονούρ να μετακομίσουν σε δικό τους σπίτι δυσαρεστεί την οικογένεια και ειδικότερα τον Μεχμέτ-Φικρή. Ο Μεχμέτ, με σκοπό να μείνει ενωμένη η οικογένεια υποστηρίζει τη θέση του παππού.

Η Νιχάν η οποία είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση χρειάζεται να κάνει φυσικοθεραπεία. Επειδή δοβάται όμως δεν πηγαίνει. Για το λόγο αυτό η αδερφή της, ζητά τη βοήθεια του Μεχμέτ. Ο Μεχμέτ, συνοδεύει τη Νιχάν στις φυσικοθεραπείες και προκαλεί την ζήλεια της Γκιουμούς. Ο Μεχμέτ κάνει κράτηση για ένα ρομαντικό δείπνο στον Πύργο του Λεάνδρου και αφήνει μήνυμα στο κινητό της Γκιουμούς.

Ο Ενγκίν διαβάζει το μήνυμα πριν από την Γκιουμούς και χαλά τα σχέδια του Μεχμέτ. Ο Ενγκίν έχει βάλλει σκοπό να χωρίσει το ζευγάρι και εφαρμόζει με επιτυχία το σχέδιό του. Ο Γκιοκχάν παραιτείται από την εφημερίδα, μετά τη δημοσίευση του άρθρου του σχετικά με την υπόθεση Σάντογλου.

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ: Η Κάτια σοκάρεται

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ την ΠΕΜΠΤΗ στο MEGA

Ο Φάνης και η Ξένια προσπαθούν να συγκρατήσουν τη Βάσω, που είναι έτοιμη  να αποκαλύψει την αλήθεια στην Κάτια.

Τελικά η Βάσω δεν αποκαλύπτει πώς έχει η κατάσταση, λέει όμως στην Κάτια ότι αν μάθει την αλήθεια δεν θα μπορέσει να συνεχίσει ήσυχη τη ζωή της.

Η Κάτια σοκάρεται με αυτά που ακούει. Ο Στέφανος βλέπει ότι ο Τζώρτζης είναι σωφέρ της Καλλιφατίδου και ζητάει εξηγήσεις από την Ξένια.

Ο Αλέξης δέχεται απειλές για την έρευνα του στην Τρίπολη.

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ: Ο Στέφανος μαθαίνει τα νέα για το έκτο πρόσωπο

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ την ΠΕΜΠΤΗ στο MEGA

Η Νόρα βλέπει τη φωτογραφία των έξι και αναγνωρίζει τον πατέρα του Λουκά. Ο Πέτρος ξετυλίγει το κουβάρι και τους μιλάει για την παλιά εκείνη παρέα και για τη μοιραία νύχτα.

Τους διαβεβαιώνει ότι δεν ήταν ο πατέρας του Λουκά αυτός που πυροβόλησε. Η Νόρα, σε έξαλλη κατάσταση, απειλεί τον Ρούσσο. Ανησυχεί ότι δεν θα ξαναδεί ποτέ τον Λουκά.

Ο Στέφανος μαθαίνει τα νέα για το έκτο πρόσωπο της φωτογραφίας και πάει να ενημερώσει την Εριέττα. Αυτό ενοχλεί, για μια ακόμη φορά, τη Μελίτα. Με τη βοήθεια της Εριέττας, η Νόρα πληροφορείται ότι ο Λουκάς βρίσκεται στο Ναύπλιο και αποφασίζει να πάει να τον βρει.

Η Αμαλία μαθαίνει όλη την αλήθεια και, για μια ακόμη φορά, συμπαραστέκεται στον Ρούσσο. Η παρέα συμβουλεύει τη Νόρα όταν βρει τον Λουκά, να του μιλήσει για την εγκυμοσύνη της. Εκείνη είναι διστακτική.

Ο Στέφανος και η Εριέττα επισκέπτονται τον Ρούσσο για το τελικό ξεκαθάρισμα. Η Νόρα φτάνει στο Ναύπλιο και αρχίζει να ψάχνει τον Λουκά.

PATTY: Λεάντρο και Κάρμεν φιλιούνται..

PATTY, Η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ  και την ΠΕΜΠΤΗ από το MEGA

Η Αντονέλα συνεχίζει να μην θέλει να δει την Πάτυ, ενώ ο Φακούντο μιλά με τον Ρομπέρτο, ο οποίος υπόσχεται να του στείλει χρήματα για να μπορέσει να πάει να τον δει.

Η Κάρμεν καταφέρνει να ξεφύγει από τα χέρια της Μπιάνκα, η οποία προκειμένου να ξανακερδίσει τον Λεάντρο παριστάνει την τρελή.

Ο Λεάντρο όμως, της λέει ότι όλα τέλειωσαν ανάμεσά τους και τώρα θα ξαναφτιάξει τη ζωή του. Ο Αντρές παρενοχλεί την Εμίλια, προκαλώντας την οργή του Τσίκο.

Τα κορίτσια ψάχνουν για αρχηγό του συγκροτήματος, αφού η Πάτυ αρνείται να συνεχίσει. O Λεάντρο λέει στην Κάρμεν πόσο πολύ την αγαπά και φιλιούνται...

Η έκθεση της Πινάρ έχει μεγάλη επιτυχία κι αυτό την οδηγεί στην αγκαλιά του Ονούρ.

ΓΚΙΟΥΜΟΥΣ και ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Η Πινάρ ετοιμάζεται πυρετωδώς για την έκθεσή της, αλλά τα νέα της υποθήκευσης της έπαυλης φτάνουν σταυτιά του Μεχμέτ Φικρί και όλη η οικογένεια αναστατώνεται. Ο Μεχμέτ Φικρί αποφασίζει να πουλήσει ο ίδιος την έπαυλη για να ξεχρεώσει η οικογένεια. Η Γκιουμούς για να βοηθήσει, πουλάει το μερίδιο των μετοχών της στον Ενγκίν.

Η έκθεση της Πινάρ έχει μεγάλη επιτυχία κι αυτό την οδηγεί στην αγκαλιά του Ονούρ. H Γκιουμούς πείθει την Μπαχάρ να δεχτεί τα χρήματα που αποκόμισε από την πώληση των μετοχών της για να σωθεί η έπαυλη, καθώς ο Μεχμέτ δεν θέλει ν'ακούσει για χρήματα που προέρχονται απτον Ενγκίν.

Η Γκιουμούς επιτρέπει στην κόρη του Ενγκίν, τη Λάρα, να συναντήσει τη μητέρα της και αυτό κάνει έξαλλο τον Ενγκίν. Η έπαυλη τελικά σώζεται από την κατάσχεση. Ο Ενγκίν φέρεται βίαια στην πρώην γυναίκα του επειδή αυτή τόλμησε να πλησιάσει την κόρη τους και την Γκιουμούς.

KISMET : Η Λάμια αποφασίζει να συγκρουστεί με την Τζαβιντάν

KISMET και ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ στον ΑΝΤ1.

Ο Κενάν είναι απολύτως σίγουρος για τον εαυτό του όταν κάνει πρόταση γάμου στη Λάμια. Η αρνητική απάντησή της τον απογοητεύει και αρχίζει να επανεξετάζει τη ζωή του. Η Λάμια έρχεται αντιμέτωπη με τα αισθήματά της.

Στο μεταξύ η Τζαβιντάν ξαφνιάζεται από την αρνητική απάντηση της Λάμια και καταστρώνει ένα σχέδιο, για να επωφεληθεί από την ευκαιρία που της δίνεται. Ο Κενάν, που δεν χάνει την ελπίδα του για τη Λάμια, ζητάει τη βοήθεια της Μακμπουλέ, για να μάθει την πραγματική αιτία της απόφασης αυτής και να βρει απαντήσεις στα ερωτήματά του.

Η Λάμια μαθαίνει πως η Τζαβιντάν έκαψε τα ημερολόγιά της και αποφασίζει να την αντιμετωπίσει και να συγκρουστεί μαζί της. Έτσι γίνεται μια μεγάλη αναμέτρηση.

Ο Τζεμίλ συνεχίζει τη θεραπεία του. Από τη μια προσπαθεί να κρατηθεί στη ζωή με τη ανάμνηση της Λάμια και από την άλλη βιώνει συγκρουόμενα συναισθήματα.

Όταν μαθαίνει από το Internet πως η Λάμια θα παντρευτεί τον Κενάν, δεν του μένει πια καμιά ελπίδα. Τη στιγμή που ο Τζεμίλ εγκαταλείπει κάθε προσπάθεια, έρχεται μια μεγάλη έκπληξη. Και φέρνει μαζί της ένα θαύμα…

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ: Η Ξένια μεταφέρεται στο νοσοκομείο.

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ και ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ στο ΜΕΓΚΑ

Η Ξένια μεταφέρεται στο νοσοκομείο.

Αμέσως μόλις ξαναβρίσκει τις αισθήσεις της, βλέπει τον Στέφανο μπροστά της και αρχίζει ξανά να ελπίζει πως τώρα που γύρισε θα είναι και πάλι μαζί.

Στο μεταξύ, η Ελπίδα ξεχνάει το κινητό της στο γραφείο του Στέφανου και πηγαίνοντας να το βρει, τον βρίσκει πάλι μπροστά της.

Εκτός από τον Στέφανο, συναντά και την Κάτια που βρίσκεται στο νοσοκομείο περιμένοντας την Ξένια.

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ; Η Αντιγόνη αθωώνεται λόγω αμφιβολιών.

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ και ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ από το ΜΕΓΚΑ

 Ο Πέτρος είναι συντετριμμένος γιατί δεν ήθελε ο Λουκάς να μάθει την αλήθεια, με τόσο βίαιο τρόπο. Ο Λουκάς φτάνει στο Ναύπλιο και προσπαθεί να βάλει σε τάξη τις σκέψεις του.

Η Νόρα, μην ξέροντας την αλήθεια, κατηγορεί τον εαυτό της για τη φυγή του Λουκά και η παρέα προσπαθεί να την ηρεμήσει.

Ο Στέφανος υποψιάζεται ότι κάτι άλλο κρύβεται πίσω από τη φυγή του Λουκά και φοβάται ότι θα επακολουθήσουν εκπλήξεις.

Ο Ηλίας συμβουλεύει τον Πέτρο να φωνάξει την παρέα και να τους πει την αλήθεια. Η απόφαση του δικαστηρίου βγαίνει και η Αντιγόνη αθωώνεται λόγω αμφιβολιών.

Ο Λουκάς τηλεφωνεί στην Εριέττα, προσπαθώντας να μάθει ποιος πυροβόλησε εκείνο το βράδυ. Η Αντιγόνη επισκέπτεται την Νόρα και της κάνει μια μεγάλη εξομολόγηση που την σοκάρει.

Ο Πέτρος αποφασίζει να καλέσει την παρέα και να τους μιλήσει ανοιχτά. Παράλληλα, αποκαλύπτεται ποιος ήταν αυτός που έδωσε τη χαριστική βολή στον Χατζηβασιλείου.

PATTY: Ο Χερμάν απολύει την Εμίλια και τον Τσίκο

PATTY, Η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ και ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ  από το ΜΕΓKA

 Ο Ματίας αποφασίζει να βοηθήσει την Πάτυ ώστε να ξαναγίνει φίλη με την Αντονέλα.

Η Μπιάνκα συνεχίζει να δραματοποιεί το θέμα της αποβολής της, απειλώντας ότι θα αυτοκτονήσει και στη συνέχεια παριστάνει ότι έχει χάσει την μνήμη της.

Ο Χερμάν απολύει την Εμίλια και τον Τσίκο. Στο μεταξύ, η Αντονέλα χοροπηδά  μπροστά στην μητέρα της, ενώ η Πάτυ λέει και πάλι στον Πέντρο ότι δεν μπορεί να τραγουδήσει γιατί έχει κάνει μια υπόσχεση.

 Η Μπιάνκα θεωρώντας ότι η Κάρμεν φταίει που ο Λεάντρο δεν την πιστεύει πλέον, της επιτίθεται και προσπαθεί να την πνίξει.  Η Αντονέλα από την άλλη, υπόσχεται να καταστρέψει το γκρουπ της Πάτυ αλλά και την ίδια...

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

VIDEO: Αρραβωνιάστηκαν η Πατρίτσια Μίλικ-Περιστέρη με το Γιώργο Σαμπάνη

Η Πατρίτσια Μίλικ – Περιστέρι και ο Γιώργος Σαμπάνης αρραβωνιάστηκαν την προηγούμενη εβδομάδα σε γνωστό ουζερί στην Αργυρούπολη.

Πάρτι αρραβώνων με ούζα, φαίνεται πως έκανε το ζευγάρι σε κλειστό οικογενειακό κύκλο. 
 
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εκπομπής Super Star , η ηθοποιός και ο τραγουδιστής αντάλλαξαν όρκους αγάπης, με λίγους καλούς φίλους και την οικογένειά τους. 
 
Μετά από 4 μήνες σχέσεις, επί τω πλείστον, κρυφής αποφάσισαν να επισημοποιήσουν το δεσμό τους με ένα δαχτυλίδι. Άντε και στα δικά μας….

Διάψευση του Ant1 για το «κόψιμο» των Καραμεροχαριτάτων

 Μετά το σημερινό δημοσίευμα του gossip-tv, σύμφωνα με το οποίο ο γενικός διευθυντής του Ant1, Allexander Holland σε σύσκεψη πρότεινε να κοπεί η εκπομπή «10 με 1 μαζί», οι υπεύθυνοι δημοσίων σχέσεων και τύπου του σταθμού διαψεύδουν το δημοσίευμα.

Οι ιθύνοντες του καναλιού τόνισαν ότι ο Γιώργος Καραμέρος και ο Σπύρος Χαριτάτος έχουν την απεριόριστη στήριξη του καναλιού και ουδέποτε τέθηκε θέμα απομάκρυνσής τους.

Παντρεύεται η Κατερίνα Λέχου

Πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της Μάνο Στρατάκη δέχτηκε η Κατερίνα Λέχου.

Η ηθοποιός διανύει μια από τις καλύτερες φάσεις της ζωής της τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Ο επιχειρηματίας που ασχολείται με κοσμήματα και την επεξεργασία πολύτιμων λίθων χάρισε στην ηθοποιό ένα μονόπετρο και της ζήτησε να γίνει γυναίκα του.
Πηγή: Star

Γκιουμούς : Μία είδηση αναστατώνει το Μεχμέτ Φικρή

ΓΚΙΟΥΜΟΥΣ και ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV.

Τα κακόβουλα σχέδια της Νιλουφέρ αποκαλύπτονται. Ο Γκιοκχάν ντρέπεται για τη συμπεριφορά της αδερφής του. Στέλνει τη Νιλουφέρ στη Σμύρνη. Εκείνη όμως έχει άλλα σχέδια στο μυαλό της. Η χαρά που έδωσε η υπογραφή της πρώτης συνεργασίας, δεν είχε μεγάλη διάρκεια.

Η καθυστέρηση της πληρωμής των τιμολογίων βάζει σε κίνδυνο το υποθηκευμένο σπίτι. Ο Μεχμέτ προσπαθεί απεγνωσμένα να βρει μια λύση, φροντίζοντας μην μάθει τίποτα ο Μεχμέτ Φικρή.

Η Πινάρ έχει πάρει τις αποφάσεις της. Θα κρατήσει το μωρό αλλά θα χωρίσει από τον Ονούρ. Ο Μεχμέτ Φικρή γίνεται έξαλλος με αυτές τις αποφάσεις της Πινάρ.

Η Γκιουμούς εξοικειώνεται με τον Μεχμέτ Τζεμ ενώ εκείνος άρχιζει να δένεται μαζί της. Τα νέα από την Αμερική είναι ευχάριστα. Οι γιατροί, μετά την επιτυχημένη επέμβαση στην οποία έχει υποβληθεί η Νιχάν, πιστεύουν ότι σύντομα θα περπατήσει ξανά.

Ο Εγκίν είναι θυμωμένος με την Γκιουμούς η οποία έχει ακυρώσει το ταξίδι στο Παρίσι και της τον εκδηλώνει με κάθε ευκαιρία. Ο Εγκίν, ο οποίος είδε να ναυαγούν τα σχέδια που κατέστρωσε για να χωρίσει η Γκιουμούς από τον Μεχμέτ, καταστρώνει νέα και πιο επικίνδυνα σχέδια.

ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΕΣ : Ο Ονούρ ανακρίνεται

ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΕΣ  και ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ στον ΑΝΤ1

Ο Ονούρ ανακρίνεται, ενώ όλοι ανυπομονούν να συνέλθει ο Κερέμ, αφού είναι ο μόνος που μπορεί να σώσει τον Ονούρ από την καταδίκη.

Τα μανικετόκουμπα του Κερέμ που βρέθηκαν στον διαμέρισμα της Εντά, δεν βοηθούν καθόλου την Μπενού να ξεπεράσει την κατάθλιψη που νιώθει.

Η Σεχραζάτ ξεκινάει με καινούργια δουλειά σε ένα αρχιτεκτονικό γραφείο. Ο Μπουρχάν παρατηρεί τις αλλαγές στη συμπεριφορά της Ναντιντέ και προβληματίζεται.

Ο Αλί Κεμάλ είναι πολύ ενθουσιασμένος με τις νέες επιχειρηματικές του δραστηριότητες και ετοιμάζει μια έκπληξη για τη Φουσούν. Η δίκη για το διαζύγιο του Ονούρ και της Σεχραζάτ φτάνει στο τέλος της…

KISMET: Το γράμμα του Τζεμίλ περνάει στα χέρια της Μακμπουλέ

KISMET  και ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ στον ΑΝΤ1

Τη στιγμή που ο Κενάν κάνει πρόταση γάμου στη Λάμια, ένα τηλεφώνημα του Τζεμίλ γίνεται αιτία για αναπάντεχες εξελίξεις. Ενώ η Λάμια είναι μπερδεμένη και αναποφάσιστη, ο Κενάν αρχίζει να αντιλαμβάνεται τα πραγματικά αισθήματα του Τζεμίλ.

Ο Τζεμίλ έχει αρχίσει τη θεραπεία, όμως το μεγαλύτερο κίνητρό του για να θεραπευτεί είναι η Λάμια. Όταν μαθαίνει πως ο Κενάν της έκανε πρόταση γάμου, αναστατώνεται. Ενώ ο κύριος Σαΐμπ ψάχνει να βρει λύση στη στενοχώρια του γιου του, δέχεται έναν απρόσμενο επισκέπτη.

Στο μεταξύ ο κίνδυνος από τις ημέρες της φυλακής, ακολουθεί ακόμα τη Λάμια. Για να προστατέψει τη Λάμια, η κυρία Σουζάν παίρνει κάποια μέτρα. Ωστόσο, η Λάμια θα έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με ένα μεγάλο κίνδυνο.

Το αποχαιρετιστήριο γράμμα που έγραψε ο Τζεμίλ για τη Λάμια, περνάει στα χέρια της Μακμπουλέ με έναν πολύ παράξενο τρόπο. Η Μακμπουλέ μοιράζεται τα αισθήματά της με την Τζαβιντάν και αποφασίζει να δώσει ένα πολύτιμο δώρο στη Λάμια.

Η Τζαβιντάν επιταχύνει τις διαδικασίες, για να αρχίσει όσο γίνεται πιο γρήγορα η περιοδεία του Κενάν στο Λονδίνο. Μαζί με το χρόνο που λιγοστεύει, διαλύεται και η ομίχλη που υπάρχει στην καρδιά της Λάμια. Παίρνει την απόφασή της και έρχεται αντιμέτωπη με τον Κενάν, για να κάνει την πιο σημαντική κουβέντα της ζωής της.

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ: Η Ξένια λιποθυμά μπροστά στη Κάτια

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ και ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ στο MEGA

Η Κάτια ρωτάει την Ξένια πού οφείλεται ο περίεργος τρόπος, με τον οποίο συμπεριφέρεται τελευταία.

Η Ξένια προσπαθεί να την καθησυχάσει και της λέει ότι είναι συντετριμμένη από τον χωρισμό της με τον Στέφανο.

Η Κάτια ζητάει από την Ξένια να τη φέρει σε επαφή με τη Βάσω, αλλά ο Φάνης κάνει τα πάντα για να αποτρέψει αυτή τη συνάντηση.

Η Ντορίτα συμβουλεύει την Ελπίδα να μείνει μακριά από τον Στέφανο. Η Ξένια λιποθυμά μπροστά στα έκπληκτα μάτια της Κάτιας και του Τζώρτζη...

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ: H παρέα της Φεγγαρόπετρας βρίσκει ένα νέο σημείωμα στο απουσιολόγιο.

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ και ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ στο MEGA.

 Ο Λουκάς βρίσκει τη φωτογραφία των έξι, στο γραφείο του Πέτρου και, ανάμεσα στην παρέα, αναγνωρίζει τον πατέρα του.

Η ιδέα και μόνο ότι ο πατέρας του μπορεί να σκότωσε τον βιολογικό πατέρα της Εριέττας, τον γεμίζει αμφιβολίες. Την ίδια ώρα, στα δικαστήρια, ο Πέτρος ανησυχεί με την καθυστέρηση του Λουκά και ψάχνει να τον βρει.

Ο Λουκάς, προδομένος και απογοητευμένος, αποφασίζει να φύγει οριστικά. Ο Νικόλας τον ψάχνει και ο Ηλίας τού λέει ότι μάλλον τον είδε να περιφέρεται στην Εδέμ.

Η δίκη συνεχίζεται με την απολογία της Αντιγόνης, καθώς και με τις αγορεύσεις της Νόρας και του Πέτρου. Η παρέα αρχίζει να θορυβείται από την απουσία του Λουκά. Το δικαστήριο αποσύρεται για να εκδώσει την απόφασή του.

Ο Πέτρος βρίσκει τη φωτογραφία και καταλαβαίνει γιατί φέρθηκε έτσι ο Λουκάς. Την ίδια ώρα, η παρέα της Φεγγαρόπετρας βρίσκει ένα νέο σημείωμα στο απουσιολόγιο.

PATTY: Η Μπιάνκα αποκαλύπτει ότι δεν ηταν έγκυος η Αντονέλα

PATTY, Η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ και ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ στο MEGA.

Η Μπιάνκα λέει στον Λεάντρο ότι απέβαλε λόγω των προβλημάτων της Αντονέλα.

Από την άλλη, η Αντονέλα ζητά από τον Λεάντρο να της συμπαρασταθεί, ενώ παράλληλα κατηγορεί την Πάτυ ότι εκείνη φταίει για την κατάστασή της.

Σαν να μην έφτανε αυτό, όλα τα κορίτσια στο σχολείο την αποφεύγουν γιατί όπως λένε φέρνει γρουσουζιά σε όλους. Ωστόσο, η Πάτυ χαίρεται όταν μαθαίνει ότι τελικά η Αντονέλα θα ξαναπερπατήσει.

Ο  Λεάντρο λέει στην Κάρμεν ότι η Μπιάνκα απέβαλε, αλλά εκείνη του λέει ότι δεν ήταν ποτέ έγκυος...

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

ΕΠΙΣΗΜΟ: Η Έλλη Στάη ατο δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ

Η  Έλλη Στάη θα παρουσιάζει το δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ από τα μέσα Ιανουαρίου.

Η επίσημη ανακοίνωση έγινε πριν λίγο από την ΕΡΤ και θεωρείται σαν μια μεγάλη στροφή στα δελτία ειδήσεων και αναμένονται ανακατατάξεις στις θεαματικότητες.

Η Έλλη Στάη "φλέρταρε"  με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων από την αρχή της σεζόν, ειχε όμως θέσει κάποιους όρους για την παρουσίασή του.

Η έλευση της Στάη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων των 9 (ή μήπως των...8) θα συνδυαστεί με μια πολιτική εκπομπή του στυλ "Με τα μάτια της Έλλης" που θα είναι εβδομαδιαία.

Την ανακοίνωση έκανε πριν λίγη ώρα ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ, Λάμπης Ταγματάρχης. Ο μισθός της, όπως και του ιδίου θα είναι στο πλαίσιο του νόμου και θα ανακοινωθεί στο Internet.

Ραλλία & Βλοντάκης τέλος από το "Just the two of us"

Μετά την αποχώρηση του Μιχάλη Ιατρόπουλου και της Φλώρας Θεοδώρου απο το προηγούμενο "Just the two of us" σειρά πήραν άλλοι.

Από το έκτο διαγωνιστικό live η Ραλλία Χρηστίδου και ο Αντώνης Βλοντάκης βρέθηκαν αντιμέτωποι με το Χρήστο Χολίδη , αλλά ηττήθηκαν τραγουδώντας μας "Πούλα με"

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

«Αντίο» με 2,2 εκ. τηλεθεατές ο Λάρι Κινγκ

Larry King Live title cardImage via WikipediaΠερισσότεροι από 2,2 εκ. τηλεθεατές είδαν το δημοσιογραφικό «κύκνειο άσμα» του Λάρι Κινγκ το βράδυ της Πέμπτης.

Ο 77χρονος δημοσιογράφος μετά από 25 χρόνια συνεχούς παρουσίας μέσω του CNN και της εκπομπής «Larry King Live» αποχαιρέτησε την ενεργό δράση με κάποιους από τοςυ αγαπημένους του καλεσμένους κατά τη διάρκεια των 25 ετών. Μεταξύ αυτών ήταν και ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον, ο οποίος βρέθηκε για 29η(!) φορά στο στούντιο για την εκπομπή του 77χρονου δημοσιογράφου!

Ο Λάρι Κινγκ ευχαρίστησε όλους τους τηλεθεατές για την αγάπη και τη στήριξη τους τόσα χρόνια και τόνισε ότι ήρθε η ώρα να ξεκουραστεί…
Enhanced by Zemanta

"Ασημένια φεγγάρια" (GUMUS); Μια μεγάλη ιστορία αγάπης τώρα στον ΑΝΤ1

Πάθος, έρωτας, ίντριγκα και δράμα είναι τα δυνατά συστατικά της νέας τουρκικής σειράς που έρχεται στον ΑΝΤ1 για να μας καθηλώσει, από τη Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου καθημερινά στις 17:00.

Τα "Ασημένια φεγγάρια" (GUMUS) είναι μια μεγάλη ιστορία αγάπης και συγχρόνως μια σύγχρονη εκδοχή της ιστορίας της Σταχτοπούτας, λίγο διαφορετική από αυτή που γνωρίζουμε. Η σειρά σημείωσε ρεκόρ τηλεθέασης στη Μέση Ανατολή φτάνοντας τα 71 εκατομμύρια τηλεθεατές στο τελευταίο επεισόδιο!

Η ζωή της επαρχιώτισσας Γκιουμούς αλλάζει μια μέρα ξαφνικά, όταν δέχεται ένα τηλεφώνημα από τον θείο της. Ο Μεχμέτ Σάντογλου, γόνος της πιο πλούσιας και γνωστής οικογένειας της Τουρκίας, την έχει επιλέξει να γίνει γυναίκα του! Η Γκιουμούς, που ήταν ερωτευμένη με τον Μεχμέτ από μικρό κοριτσάκι, βλέπει το όνειρό της να γίνεται πραγματικότητα και ξεκινάει για την Κωνσταντινούπολη.

Ο Μεχμέτ, όμως, προσπαθεί ακόμα να ξεπεράσει το θλιβερό παρελθόν του… Τότε που η αγαπημένη του έχασε τη ζωή της μπροστά στα μάτια του και εκείνος βίωσε την απώλειά της ολομόναχος, χωρίς τη στήριξη της οικογένειάς του, η οποία δεν ενέκρινε ποτέ αυτή τη σχέση. Ο παππούς του είναι ο μόνος που στέκεται δίπλα του. Γι αυτό ο Μεχμέτ δέχεται την απόφαση του παππού του να παντρευτεί την Γκιουμούς, ακόμα κι αν η καρδιά του δεν είναι έτοιμη για κάτι τέτοιο.

Όταν όμως φτάνει η μέρα του γάμου, ο Μεχμέτ αλλάζει γνώμη και φεύγει μακριά. Ο πατέρας του αναστατώνεται και πεθαίνει από καρδιακή προσβολή κι έτσι ο Μεχμέτ αναγκάζεται να επιστρέψει, για να αναλάβει τις επιχειρήσεις της οικογένειάς του. Όσο για τη Γκιουμούς, μετά το γάμο της βλέπει το παιδικό της όνειρο να γίνεται εφιάλτης…





ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ

Γκιουμούς
Μία νεαρή επαρχιώτισσα, όμορφη και ευαίσθητη. Έχει μεγάλο ταλέντο στη ραπτική και στο κέντημα και είναι ερωτευμένη από μικρή με τον Μεχμέτ. Όταν η αριστοκρατική οικογένεια Σάντογλου την επιλέγει για σύζυγο του Μεχμέτ, η Γκιουμούς πηγαίνει στην Κωνσταντινούπολη γεμάτη ενθουσιασμό. Όμως, εκεί την περιμένουν δυσάρεστες εκπλήξεις, αφού μόνο ο παππούς του γαμπρού θα την καλωσορίσει. Όλοι οι υπόλοιποι την περιφρονούν γιατί τη θεωρούν παρακατιανή.

Μεχμέτ
Ο κληρονόμος της οικογένειας Σάντογλου, μιας από τις πιο ισχυρές, πλούσιες και αριστοκρατικές οικογένειες της Πόλης. Το τελευταίο διάστημα ζει απομονωμένος από τον κόσμο θρηνώντας το χαμό της αγαπημένης του και αδιαφορώντας για την οικογενειακή επιχείρηση. Ο παππούς του, στενοχωρημένος από την κατάσταση του εγγονού του, θα προσπαθήσει να τον βγάλει από τη θλίψη παντρεύοντάς τον με την Γκιουμούς.

Μεχμέτ Φικρί
Ο σοφός πατριάρχης της οικογένειας Σάντογλου έχει επιβλητική παρουσία. Είναι ο άνθρωπος που κινεί τα νήματα της οικογένειας και της επιχείρησης καθορίζοντας τις τύχες και τις ζωές όλων.

Σερέφ
Η μητέρα του Μεχμέτ, η οποία εξαρχής αποδοκιμάζει την Γκιουμούς γιατί δεν είναι η νύφη που θα ήθελε για τον αγαπημένο της γιο. Η Σερέφ είναι μια καλοβαλμένη αλλά εξαιρετικά σνομπ κι αυταρχική γυναίκα, η οποία προσπαθεί πάση θυσία να εξουσιάζει τα μέλη της οικογένειάς της. Δημιουργεί προβλήματα στο νιόπαντρο ζευγάρι, αλλά και στους υπόλοιπους με την συμπεριφορά της.

Πινάρ
Αδελφή του Μεχμέτ και αγαπημένη εγγονή του παππού. Έχει ελεύθερο πνεύμα, μοντέρνες ιδέες και αντιλήψεις για τη ζωή. Αγαπά τον αδελφό της και σταδιακά αρχίζει να έρχεται κοντά με την Γκιουμούς. Η Πινάρ έχει ένα παιδί εκτός γάμου, το οποίο κρατάει μυστικό από την οικογένειά της.

Ονούρ
Ο επιστήθιος φίλος του Μεχμέτ. Έχει καλό χαρακτήρα και πάντα συμπαραστέκεται στον Μεχμέτ. Η μόνη του αδυναμία είναι ο εθισμός του στη χαρτοπαιξία, με αποτέλεσμα να χρωστάει παντού λεφτά και να δέχεται διάφορες απειλές για τη ζωή του. Ο Ονούρ είναι, όμως, και ο κρυφός έρωτας της αδελφής του Μεχμέτ, Πινάρ.

ΚΙΣΜΕΤ: Η Λάμια έρχεται αντιμέτωπη με κρυμμένες αλήθειες

ΚΙΣΜΕΤ και την ΔΕΥΤΕΡΑ από τον ΑΝΤ1

Η Λάμια παίρνει το γράμμα που της άφησε ο Τζεμίλ και τρέχει στο αεροδρόμιο με την ελπίδα να τον δει άλλη μια φορά. 

Την ίδια στιγμή, ο Κενάν που περιμένει τη Λάμια, βρίσκεται για πρώτη φορά πολύ κοντά στα όνειρά του. Απρόσμενες εξελίξεις, όμως, επηρεάζουν όλα τα σχέδια. 

Η Λάμια σκέφτεται πως ακόμα κι αν κάνει ένα βήμα προς τον Τζεμίλ, η απόσταση ανάμεσά τους όλο και μεγαλώνει. Ωστόσο, ο Τζεμίλ βλέπει τα ίχνη που αφήνει η Λάμια και παίρνει σημαντικές αποφάσεις. 

Στο μεταξύ οι μαύρες μέρες που ζει ο κύριος Σαΐμπ, φωτίζονται αναπάντεχα… Ο Κενάν μαθαίνει πως πίσω από το σχέδιο για το άλμπουμ βρίσκεται η Τζαβιντάν, όμως δεν παραιτείται από αυτή τη δουλειά. 

Αυτή τη φορά ακολουθεί διαφορετικό δρόμο και έχει μια είδηση για την Τζαβιντάν που θα την καταστρέψει… Η Μακμπουλέ μαθαίνει τη διεύθυνση του σπιτιού της Λάμια και αποφασίζει να της κάνει έκπληξη… 

Η Λάμια έρχεται αντιμέτωπη με κρυμμένες αλήθειες, ενώ ο κίνδυνος από το παρελθόν εξακολουθεί να την ακολουθεί. Ο Κενάν, θέλοντας να κάνει μια καινούρια αρχή, παίρνει την πιο σημαντική απόφαση της ζωής του και αρχίζει να την υλοποιεί. 

Τη στιγμή που ο Κενάν και η Λάμια βρίσκονται σε ένα κρίσιμο σημείο, η ζωή δίνει στη Λάμια ένα μεγάλο μήνυμα…

Ο Τζεμίλ του Kismet στην Αθήνα

Μετά τον Κενάν άλλος ένας πρωταγωνιστής τις σειράς Kismet έχει έρθει στην Ελλάδα. 

Ο Τούρκος ηθοποιός Yigit Osener η αλλιώς Τζεμιλ, πρωταγωνιστής της τηλεοπτικής σειράς "KISMET" που παίζεται από το Σεπτέμβριο στη τηλεόραση του ΑΝΤ1 βρίσκεται στην Αθήνα. 

Την Δευτέρα λίγες μέρες πριν το μεγάλο φινάλε ο Τζεμιλ από το Κισμετ θα φιλοξενηθεί από την εκπομπή 10 με 1 μαζί." Πηγή: tvnea

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...