Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ - Κωστόπουλος: Η τηλεόραση είναι ένας πόλεμος

Ο Πέτρος Κωστόπουλος μίλησε στην κάμερα τoυ STAR για τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά σχολιάζοντας μεταξύ άλλων ότι "η τηλεόραση είναι ένας πόλεμος".


"Απέναντι θέλεις να έχεις ανθρώπους που αξίζουν" δήλωσε.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή "Μελέτησέ το":

ΒΙΝΤΕΟ-Η Μακρυπούλια για το DWTS

"Ήταν τόσο απαιτητικός ο ρόλος στο θέατρο που δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο" σχολίασε η Ζέτα Μακρυπούλια.


Δείτε το βίντεο από την εκπομπή "Μελέτησέ το":


«Μες στην καλή χαρά» με... Ζαρίφη και Κατερίνα Στανίση

Τα Σαββατοκύριακα μας στις 10:00, η Κατερίνα Καραβάτου, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ο Παύλος Σταματόπουλος, o Ευθύμης Ζησάκης αναλαμβάνουν δράση για να κάνουν πιο χαρούμενες και ανέμελες τις δύο καλύτερες ημέρες της εβδομάδας.

Το Σάββατο 12 Οκτωβρίου η Κατερίνα Ζαρίφη μας κρατά ευχάριστη παρέα και η Κατερίνα Στανίση μας διασκεδάζει με τα τραγούδια της.

Η Κατερίνα Καραβάτου συναντά την Μαρία Σολωμού σε ένα καρέ ζωής. Γυρίζει 20 χρόνια πίσω και μας αποκαλύπτει μια άγνωστη πτυχή της ζωής της που μέχρι τώρα δεν είχε αποκαλυφθεί.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επισκέπτεται το Νηπιοτροφείο Καλλιθέας και συνομιλεί με μαμάδες που αφήνουν εκεί τα παιδιά τους εξαιτίας πολλών προβλημάτων.

Επίσης, η Βιοπαθολόγος Μαρία Ψωμά μας δίνει συμβουλές για να μείνουμε νέοι παρουσιάζοντας τον «δεκάλογο» της αντιγύρανσης, ενώ η chef Νταϊάν Κόχυλα μας φτιάχνει τεμπελόπιτα με φέτα από το Ζαγόρι.

Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου οι ηθοποιοί Ορέστης Τζιόβας και Σοφία Φαραζή είναι «Μες την καλή χαρά», ενώ η τηλεκριτικός Ντέπυ Γκολεμά σχολιάζει την φετινή τηλεοπτική επικαιρότητα.

Οι Knock Out μας αποδεικνύουν μουσικά γιατί είναι ένα από τα πιο hot νέα συγκροτήματα και μιλούν για τη συνεργασία τους με τον Βαλεντίνο και τον Παντελή Παντελίδη.

Επίσης, θα παρακολουθήσουμε live το γύρισμα του νέου video clip του Stan και θα συνδεθούμε ζωντανά με την Ανθοκομική Έκθεση του Δήμου Αθηναίων.

Τέλος, ο chef Τζόρτζιο Σπανάκη μας «σερβίρει» βελουτέ σούπα πατάτας με τραγανό προσούτο και αρωματισμένο γιαούρτι.

«Μες  στην καλή χαρά»: Γιατί η αισιοδοξία είναι επιλογή!

«360ο» Ο κύκλος της αλήθειας για τη Χρυσή Αυγή

Πρεμιέρα την  Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013, στις 23:45


Τα γεγονότα έχουν αιτία και αποτέλεσμα. Δημιουργούν  ερωτήσεις που ζητούν απαντήσεις. Έχουν μία αλήθεια αλλά πολλές εκδοχές. Για να τα κατανοήσεις και να τα κρίνεις, χρειάζεται να εισχωρήσεις στο κέντρο τους, να διατρέξεις την περιφέρεια του κύκλου τους, να διαγράψεις 360ο. 

Την Τρίτη 15 Οκτωβρίου, στις 23:45, η εκπομπή «360ο», βάζει στο μικροσκόπιο της έρευνάς της τη Χρυσή Αυγή. Η εκπομπή ταξιδεύει στο Λονδίνο και αποκαλύπτει τις διασυνδέσεις του νεοναζιστικού κόμματος, τον ρόλο των «αδελφών» οργανώσεων στην Ευρώπη και τους άγνωστους υποστηρικτές του.

Η Σοφία Παπαϊωάννου, μέσα από αποκλειστικές συνεντεύξεις, ρίχνει φως στις οικονομικές σχέσεις της νεοναζιστικής οργάνωσης με δίκτυα, εντός και εκτός Ελλάδος, που την υποστηρίζουν. Επίσης, ερευνά τις πιο σκοτεινές πτυχές της διαδρομής της οργάνωσης και των μελών της από τις πρώτες στιγμές που έκαναν την εμφάνισή τους, τη δεκαετία του ‘70 μέχρι σήμερα. Καταγράφει πως ένα ναζιστικό περιοδικό κατέληξε να γίνει κόμμα και να μπει στο Κοινοβούλιο αλλά και πως φτάσαμε έως τη σημερινή κατάσταση. Ποιές και γιατί ήταν οι δύο χαμένες ευκαιρίες να κηρυχτεί παράνομη η Χρυσή Αυγή;

«360ο», με τη Σοφία Παπαϊωάννου: Ο κύκλος της αλήθειας

Alpha: «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με τον Σπ. Παπαδόπουλο

«Στην υγειά μας ρε παιδιά» Γιατί οι παρέες τραγουδάνε ακόμα! Πρεμιέρα  το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013, στις 21:00 



Μια ιστορία που αξίζει να την ακούσει κανείς, μια ανάμνηση που έχει τη μυρωδιά του χθες, μια κουβέντα που ανοίγει παράθυρο στο μέλλον. Πάντα υπάρχει αφορμή για να συναντηθούν οι παρέες, να υψώσουν το ποτήρι τους και να πουν: «Στην υγειά μας ρε παιδιά». 

Από το Σάββατο 12 Οκτωβρίου, στις 21:00, και κάθε Σάββατο, το «Στην υγειά μας ρε παιδιά», η εκπομπή που αγαπήθηκε ιδιαίτερα για τις ξεχωριστές μουσικές της προτάσεις, το κέφι της παρέας και τη ζεστή ατμόσφαιρα, θα συναντά στην 10η χρονιά της τους τηλεθεατές μέσα από τον Alpha.

Καλλιτεχνικές συνάξεις ανθρώπων που τραγουδούν, εκμυστηρεύονται, γελάνε, συγκινούνται και θυμούνται αυτά που αξίζει να μοιραστούν μαζί μας.

Το «Στην υγειά μας  ρε παιδιά» ξεκινάει δυναμικά με ένα αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη.

Τον μεγάλο συνθέτη θα τιμήσουν με την παρουσία τους προσωπικότητες από τον χώρο της τέχνης και του πολιτισμού: ο συνθέτης Χρήστος Λεοντής, ο συνθέτης και τραγουδοποιός Κώστας Χατζής, ο συνθέτης Δημήτρης Παπαδημητρίου, ο ηθοποιός Γρηγόρης Βαλτινός, ο βουλευτής και συγγραφέας Μίμης Ανδρουλάκης, οι δημοσιογράφοι Γιώργος Βότσης και Κώστας Αρβανίτης, οι ηθοποιοί Φιλαρέτη Κομνηνού, Μπέσυ Μάλφα, Ρένια Λουιζίδου, ο πρόσφατα βραβευμένος στο Φεστιβάλ Βενετίας για τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στο «Miss Violence» Θέμης Πάνου, Ταμίλα Κουλίεβα, Ελισάβετ Μουτάφη και Χρήστος Πλαΐνης και ο παραγωγός Μιχάλης Αδάμ.

Επιπλέον, τον Μίκη Θεοδωράκη θα τιμήσουν με την παρουσία τους οι Κώστας Μακεδόνας, Γιώτα Νέγκα, Κώστας Θωμαΐδης και Άννα Λινάρδου, οι οποίοι θα ερμηνεύσουν τραγούδια του κορυφαίου συνθέτη με τη συμμετοχή ενδεκαμελούς ορχήστρας και 15 και πλέον νέων ηθοποιών.

Στο πλαίσιο του μεγάλου αφιερώματος  θα προβληθεί πλούσιο αρχειακό υλικό  για τη ζωή και το έργο του κορυφαίου  δημιουργού.

Σπύρος Παπαδόπουλος: «Έχω πάρει μεγάλη αγάπη από τον κόσμο γι’ αυτή την εκπομπή. Αρέσει πολύ και μου το λένε όπου κι αν με συναντήσουν. Αρέσει η αίσθηση παρέας που βγάζει. Αυτό το ελληνικό γλέντι, το παλιό, που το είχαμε χάσει… Ήταν ο καθένας στη διαμερισματάρα του, στην αμαξάρα του και σ’ ένα τρόπο διασκέδασης αρκετά περίεργο που μόνο επίδειξη περιείχε. Σιγά, σιγά αυτές οι συμπεριφορές συρρικνώνονται και στη θέση τους μπαίνουν ξανά τα παλιά γλέντια. Δεν είναι τυχαίο που η εκπομπή κάθε χρόνο πάει και καλύτερα. Δεν πιστεύω ότι εμείς γινόμαστε καλύτεροι. Εμείς είμαστε αυτοί που είμαστε. Κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε, αλλά νομίζω ότι ο κόσμος είναι που το έχει περισσότερο ανάγκη. Πλέον και στην Αθήνα, ενώ παλιά συνέβαινε μόνο στην περιφέρεια, κάποιοι άνθρωποι περιμένουν το Σάββατο για να μαζευτούν με φίλους και να δουν την εκπομπή. Μου λένε πολλοί πως «δεν είσαι η διασκέδασή μας, είσαι η παρηγοριά μας». Κι αυτό γιατί λέγονται ουσιαστικά πράγματα. Δεν συμπεριφερόμαστε σαν να μην συμβαίνει τίποτα… Δεν είμαστε κάποιοι που απλώς γλεντάνε και τραγουδάνε. Παίζει πολύ ο ενεστώς χρόνος. Μας αφορά το τι συμβαίνει γύρω μας. Η εκπομπή είναι και παρηγοριά εκτός από διασκέδαση».

«Στην υγειά μας ρε παιδιά», με τον Σπύρο Παπαδόπουλο: Γιατί οι παρέες τραγουδάνε ακόμα!

«Κάτι Ψήνεται»: Τι θα δείτε ΟΛΗ την εβδομάδα


«Κάτι Ψήνεται»  14-18 Οκτωβρίου 2013

Η αγαπημένη συνήθεια της ζώνης  των 8 συνεχίζει με νέα επεισόδια! Το «Κάτι Ψήνεται» επέστρεψε για  έκτη συνεχόμενη χρονιά, με νέες παρέες και νέες γευστικές προκλήσεις.

Την εβδομάδα 14 με 18 Οκτωβρίου, το «Κάτι Ψήνεται» επισκέπτεται γειτονιές της Αθήνας με τον Μάρκο, τη Χριστίνα, την Ξανθή, τον Βαλάντη και την Ελένη.

Την Δευτέρα 14 Οκτωβρίου τη μαγειρική αυλαία της εβδομάδας ανοίγει o Μάρκος.

Το… κρητικό ταπεραμέντο του  Μάρκου θα είναι έντονο καθώς οι μαντινάδες δεν θα λείψουν από την κουζίνα του. Θα ρισκάρει στην επιλογή του μενού καθώς δεν γνωρίζει ούτε τους καλεσμένους του, ούτε φυσικά τις προτιμήσεις τους.

Την Τρίτη 15 Οκτωβρίου το δεύτερο δείπνο της παρέας οργανώνει η Χριστίνα.

Η Χριστίνα μπαίνει φουριόζα στην κουζίνα με μαγειρικές και …άλλες οικοδομικές εργασίες.  Θα φάνε τελικά οι παίκτες τα… «μουστάκια» τους;

Την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου στην κουζίνα μπαίνει η Ξανθή.

Η Ξανθή ετοιμάζει πιάτα με υψηλό ποσοστό κινδύνου Οι κρεατοφάγοι καλεσμένοι τί άποψη θα έχουν για το μενού; Θα αρχίσουν οι επιθέσεις και οι εντάσεις; Πώς θα τα πάει η νεαρή φωτογράφος ως οικοδέσποινα;

Την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου τη μαγειρική κουτάλα πιάνει o Βαλάντης.

O Βαλάντης αναλαμβάνει δράση, δίνοντας σοφές συμβουλές και ετοιμάζοντας πιάτα από «χρυσάφι». Πώς θα αντιδράσει στην αυστηρή κριτική για τα πιάτα του;

Την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου μαγειρική αυλαία ρίχνει η Ελένη.

Το μενού της Ελένης έχει γευστικές… ατασθαλίες, μεγαλεία, αγωνία και μαντινάδες! Η τελευταία οικοδέσποινα της εβδομάδας επιλέγει και ετοιμάζει τα πιάτα της με μεγάλο άγχος. Δικαίως ή αδίκως;

Ποιος από τους πέντε  θα αναδειχθεί νικητής και θα πάρει  το έπαθλο των €1500;

Όλες οι συνταγές, καθώς  και η βαθμολογία των διαγωνιζομένων, είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της εκπομπής www.katipsinetai.gr.

«Κάτι Ψήνεται», γιατί τα καλύτερα φαγητά φτιάχνονται στο σπίτι!

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Στον... πάγο η νέα εκπομπή της Ελένης Τσολάκη στον Alpha!

Το... ματιάξανε τελικά εκεί στον Alpha το κορίτσι μου φαίνεται - ονόματα δεν λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε - και αίφνης ότι σχεδιαζόταν για 'κείνη στην Κάντζα, έχει "παγώσει". 

Ο λόγος; Ο λόγος τόση ώρα για την νέα, ωραία και πολλά υποσχόμενη Ελένη Τσολάκη η οποία κατέβηκε με... φόρα από την Θεσσαλονίκη, όλο το καλοκαίρι έδωσε τις πρώτες εξετάσεις της στα Media της Αθήνας μέσα από τους "ΠΕΔΕΣ" του Alpha και τώρα; 

Ο Alpha στην 2η θέση του prime time - Βυθίστηκε ο ΑΝΤ-1

Aπόλυτα ευχαριστημένοι είναι οι άνθρωποι του Alpha από την πορεία των προγραμμάτων της ζώνης 21.00-24.00.

Μπορεί να μην έχει ξεκινήσει η prime time Mega - Ant1, ωστόσο ο σταθμός είναι άνετα 2ος αυτές τις ημέρες, με τα 4 νέα projects να σημειώνουν από καλά έως εξαιρετικά νούμερα τηλεθέασης.

Δεν είναι τυχαίο,πως ο μέσος όρος του Alpha ξεπερνά το 17% από τις 11.00πμ που ξεκινά η κανονική ροή προγράμματος,όταν ο 2ος Ant1 δεν ξεπερνά το 13% στον κοινό ανταγωνισμό.'Πληγή' για το Μαρούσι?

Το βατερλώ της prime time, που δεν ξεκολλά από την 5η θέση.Τα ποσοστά αυτά για τον Ant1 αποτελούν (ένα ακόμα) αρνητικό ρεκόρ για μήνα Οκτώβρη,στα 23 χρόνια λειτουργίας του.tvnea.blogspot.gr

«Stars System»:Ο δρόμος για τα αστέρια ξεκινάει από εδώ!

«Stars System»: Γιατί με ένα «Τι  ζώδιο είσαι;» αρχίζουν όλα!

Ο δρόμος για τα αστέρια  ξεκινάει από εδώ!

Ζώδια, πλανήτες, εκλείψεις, συναστρίες… Τι κρύβουν; Τι μας επιφυλάσσουν; Πως μας επηρεάζουν;

Η Άση Μπήλιου έχει τις απαντήσεις και θα τις μοιράζεται μαζί μας, για έβδομη χρονιά, μέσα από τον Alpha.

Το  Σάββατο 12 Οκτωβρίου, στις 14:00, η Άση Μπήλιου υποδέχεται τον Κώστα Λεφάκη και αναλύουν τα οικονομικά των ζωδίων μέχρι το τέλος του 2013. Ακόμη, θα μάθουμε τι προβλέπουν για τα καυτά θέματα της επικαιρότητας; Θα συνεχιστούν οι οικονομικές δυσκολίες στη χώρα μας; Που οφείλεται η άνοδος των ακροδεξιών τάσεων και κομμάτων; Ποια αιφνίδια γεγονότα θα αντιμετωπίσει η Ευρωπαική Ένωση; Η οικονομία της Αμερικής θα παραμείνει εύθραυστη; Και τέλος, που οφείλονται οι πολιτικές αναταραχές που βρίσκονται σε εξέλιξη;

«Stars System», με την Άση Μπήλιου: Γιατί με ένα «Τι ζώδιο είσαι;» αρχίζουν όλα!

Η Σάσα Σταμάτη σερβίρει... "Πρωινό" στο Σύνταγμα! Φωτογραφίες


Είναι γνωστό πως ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσεις τη μέρα σου είναι ένα καλό πρωινό. Αυτό σκέφτηκε και η Σάσα Σταμάτη και αποφάσισε να κατέβει στην πλατεία Συντάγματος και να μοιράσει μπάρες δημητριακών με το λογότυπο της εκπομπής της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα.

Η δημοσιογράφος θα είναι και φέτος, από τη νέα τηλεοπτική στέγη, στο πλευρό των δύο παρουσιαστών. Από τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου θα τους απολαμβάνουμε καθημερινά στις 10:00 από τον ΑΝΤ1.

Η Σάσα μας έδωσε μία μικρή γεύση... 

Στη “Δ.Τ.” Ολυμπιακός και ΠΑΟ στη Basket League

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΣΑΚΕ

Η Δημόσια Τηλεόραση θα μεταδίδει τους αγώνες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στην Basket League ΟΠΑΠ 2013-14M


Η αρχή θα γίνει με το ντέρμπι της 1ης αγωνιστικής τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου στο ΣΕΦ, εκεί όπου ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό στις 19:15, χωρίς την παρουσία των φιλάθλων του.

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Παρουσιαστής δηλώνει: "Χάρηκα που εξαφανίστηκαν τα μεσημεριανά σκουπίδια"

"Δεν βλέπετε πόσοι ψωνισμένοι & καβαλημένα καλάμια υπάρχουν στον χώρο της τηλεόρασης";


Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής Νίκος Μάνεσης παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για τις μεσημεριανές εκπομπές και τα "καλάμια" στον χώρο της τηλεόρασης.

Σε ερώτηση αν σκέφτηκε ποτέ να φύγει από τον χώρο και αν αυτή η δουλειά ευνοεί την ματαιοδοξία απαντά: "Να φύγω από τον χώρο όχι, να απογοητευτώ βέβαια, διότι με έχουν πουλήσει οι περισσότεροι από τους φίλους που απέκτησα στα χρόνια της εργασίας μου. Δεν βλέπετε αριστερά και δεξιά πόσοι... ψωνισμένοι και πόσα... καβαλημένα καλάμια υπάρχουν;

Είναι πολύ δύσκολο να μην ψωνιστείς, όταν σε αναγνωρίζει ο κόσμος. Λίγο έλειψε να ψωνιστώ κι εγώ κάποτε.


Και συνεχίζει...

Για όλα αυτά που εξαφανίστηκαν από την οθόνη μας λόγω κρίσης χαρήκατε;
"Για τα μεσημεριανά "σκουπίδια". Αυτό ήταν ένα κέρδος για την ελληνική τηλεόραση, την κοινωνία, την δημοσιογραφία, τον Έλληνα τηλεθεατή. Αλλά επειδή είναι φτηνές παραγωγές, νομίζω ότι θα τα ξαναδούμε λίαν συντόμως".

ΠΗΓΗ: ΛΟΙΠΟΝ

"Πόλεμος" Πρετεντέρη - Χατζηνικολάου και στους καλεσμένους.

"Πόλεμος" Πρετεντέρη - Χατζηνικολάου και στους καλεσμένους. 


Η συνέντευξη του πρωθυπουργού – εκτός απροόπτου, θα μεταδοθεί στην εκπομπή «Ανατροπή» την Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου. Αυτά τουλάχιστον έγραψε στο twitter της η αρχισυντάκτρια της εκπομπής, Μυρτώ Λοβέρδου.

Παράλληλα στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου “Στον Ενικό”, ο γνωστός παρουσιαστής και εκδότης της “Real News” θα έχει την επόμενη εβδομάδα στο στούντιο τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.

Τη σχετική ανακοίνωση έκανε ο ίδιος ο Νίκος Χατζηνικολάου μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter:

“Την επόμενη Δευτέρα προσκεκλημένος “στον ενικό” και στο Star ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας”, έγραψε ο Νίκος Χατζηνικολάου στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter.

Κρίση... Eurovision-ική! - αβέβαιη ξανά η Ελληνική συμμετοχή

Σε αναμμένα... κάρβουνα κάθονται την τρέχουσα περίοδο οι ιθύνοντες της EBU, σχετικά με την έγκριση συμμετοχής των ευρωπαϊκών χωρών στο διαγωνισμό. Ακριβώς επτά μήνες μας χωρίζουν από τον Μεγάλο Τελικό της διοργάνωσης και η ανησυχία περί... βατερλώ είναι διάχυτη μεταξύ των στελεχών.

Στις 27 μόλις χώρες ανέρχεται ο αριθμός των ήδη εγκεκριμένων συμμετοχών, νούμερο καθόλου ικανοποιητικό και αρκετό για τη διεξαγωγή της Eurovision, τουλάχιστον όπως την ξέραμε μέχρι σήμερα. Για τη δημιουργία δύο αξιοπρεπών ημιτελικών και ενός μεγάλου τελικού, απαιτούνται τουλάχιστον 33-34 χώρες, αν αναλογιστούμε πως οι 5-6 απ' αυτές προκρίνονται κατευθείαν στον τελικό.

Οκτώ οι χώρες που δήλωσαν την αποχή τους: Τσεχία, Σλοβακία, Κροατία, Κύπρος, Μαρόκο, Μονακό, Λουξεμβούργο και Ανδόρα, ενώ κατά 99% στον ίδιο δρόμο θα βαδίσει για δεύτερη χρονιά και η Τουρκία.

Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Πολωνία και Πορτογαλία αναμένεται να επιβεβαιώσουν σύντομα τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό, την ώρα που υπάρχει μία λίστα χωρών που έχουν απλώς δηλώσει πως ενδέχεται να συμμετάσχουν. Αυτές είναι η Σερβία, η Ουκρανία, η Βουλγαρία, η Σλοβενία, η Ιταλία και η Μολδαβία.

Ωστόσο, υπάρχουν και τέσσερις χώρες - μεταξύ των οποίων είμαστε δυστυχώς και εμείς - που δεν έχουν κάνει ούτε καν την τυπική δήλωση πως μπορεί να συμμετάσχουν στην επόμενη διοργάνωση, αφήνοντας το σενάριο να αιωρείται. Το Αζερμπαϊτζάν, η Αρμενία, η Ρουμανία και η Ελλάδα αποτελούν τις χώρες αυτές και μάλιστα το Αζερμπαϊτζάν κινδυνεύει με αποκλεισμό από την EBU, καθώς εξετάζεται σε βάρος του η υπόθεση των στημένων βαθμολογιών το 2011 και το 2013.

Ο εκτελεστικός επόπτης της Eurovision, Jan Ola Sand, δηλώνει σχετικά ανήσυχος, ωστόσο αναμένει τις εξελίξεις μέχρι και το τέλος αυτού του μήνα. Από την άλλη, οι Euro-fans δε διστάζουν να εκφράζουν ανοιχτά τους προβληματισμούς τους για τον διαγωνισμό στην Κοπενχάγη, υπογραμμίζοντας πως, εάν οι συμμετοχές δεν ξεπεράσουν τις 30, θα υπάρξει σύγχυση και ενδεχομένως η διοργάνωση να... τιναχτεί στον αέρα!


tvnea.blogspot.gr



Enhanced by Zemanta

ΒΙΝΤΕΟ - Κορομηλά: «Ο Πέτρος θα κάνει ένα ριζοσπαστικό και καινοτόμο πρωινό»

Η Ρούλα Κορομηλά πιο αδύνατη από ποτέ σχολιάζει το Πρωινό που θα κάνει ο Πέτρος Κωστόπουλος!


Η παρουσιάστρια είπε στην κάμερα του «Μελέτησέ το»: 

«Δεν ξέρω αν θα είναι η Τζένη Μπαλατσινού αλλά και να είναι μια χαρά θα είναι. Ο Πέτρος θα κάνει ένα ριζοσπαστικό, καινοτόμο πρωινό και του εύχομαι μεγάλη επιτυχία όπως σε όλα τα παιδιά». Και τόνισε πως πηγαίνει συχνά στο εξωτερικό για δουλειά!

Ένα κοριτσάκι για την «Χουρέμ»

Η Μεριέμ Ουζερλί διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της.


Η «Χουρέμ» -όπως την έχει μάθει το κοινό- περνάει αρκετές δυσκολίες το τελευταίο διάστημα και η οικογένειά της βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της έτσι ώστε να μην επηρεαστεί η ψυχολογία της. 

Η Μεριέμ Ουζερλί σε τέσσερις μήνες θα κρατάει στην αγκαλιά της την κορούλα της και περιμένει με αγωνία εκείνη την ημέρα.

Όπως είναι γνωστό ο αγαπημένος της δεν ήθελε αυτό το παιδί και της ζήτησε να κάνει έκτρωση.

Η ηθοποιός δεν δέχτηκε κάτι τέτοιο με αποτέλεσμα να χωρίσουν και εκείνη  να το κρατήσει μόνη της. Σε όλο αυτό την στηρίζουν οι δικοί της άνθρωποι που περιμένουν και εκείνοι με αγωνία τον ερχομό αυτού του μωρού

Πάρε την υγεία στα χέρια σου, στο MEGA


Με το σύνθημα  «πάρε την υγεία στα χέρια  σου», ξεκινά τον νέο κύκλο της  η εκπομπή «Όλα για την Υγεία mou» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη, το Σάββατο 12 Οκτωβρίου  2013  στις  17.00  στο MEGA

Με ένα θέμα εξαιρετικά επίκαιρο, η ομάδα της εκπομπής αναζητά τρόπους πρόληψης, οι οποίοι δεν κοστίζουν. Από τις βασικές αρχές που αφορούν στην διατροφή, την άσκηση, τη διακοπή του καπνίσματος αλλά και την αντιμετώπιση του άγχους, μέχρι τις προληπτικές εξετάσεις που δεν κοστίζουν αλλά μπορούν να θωρακίσουν την υγεία μας. Οι επιστήμονες εξηγούν ότι μπορούμε να προλάβουμε μέχρι και σε ποσοστό 80% το έμφραγμα και το εγκεφαλικό, κάνοντας μικρές αλλαγές στην καθημερινότητά μας και αναφέρονται σε όλα τα νεότερα για την διατροφή και την αξία της ως μέσο πρόληψης.


Στον Μιχάλη Κεφαλογιάννη μιλάει ο διάσημος καθηγητής Ν. Καγιάτ, με αφορμή το βιβλίο του «Η σωστή αντικαρκινική διατροφή», ο καθηγητής Προληπτικής Ιατρικής Ι. Τούντας, για την αξία της κοινωνικοποίησης ως μέτρο πρόληψης των ασθενειών και επιστήμονες άλλων ειδικοτήτων που με απλούς τρόπους δείχνουν πώς μπορούμε να κάνουμε την πρόληψη τρόπο ζωής.
Στην εκπομπή  γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στις προληπτικές εξετάσεις που μπορούμε να κάνουμε μόνοι μας στο σπίτι, το ετήσιο τσεκάπ και τι πρέπει να περιλαμβάνει, ενώ ο παθολόγος Σ. Ευσταθίου δείχνει live στο στούντιο τι περιλαμβάνει μια κλινική εξέταση στο ιατρείο, η οποία μπορεί να μας γλιτώσει από δεκάδες πανάκριβες εξετάσεις τις οποίες ενδεχομένως να μην έχουμε να πληρώσουμε σε περίοδο κρίσης.

Καλεσμένη του Μιχάλη Κεφαλογιάννη στο στούντιο είναι η γνωστή τραγουδίστρια Κέλυ Κελεκίδου, η οποία έχει κάνει την πρόληψη τρόπο ζωής. Ξεκινώντας από την ενόργανη γυμναστική σε νεαρή ηλικία, έμαθε να «ακούει» το σώμα της, όπως λέει, ενώ αποκαλύπτει ότι έχει προλάβει τα χειρότερα πηγαίνοντας έγκαιρα στον γιατρό.

Στην εκπομπή, γίνεται εκτενής αναφορά στην ψυχολογία και τον ρόλο που  παίζει στην εμφάνιση των ασθενειών  ενώ προτείνονται τρόποι από την  ψυχολόγο Ε. Μανάρα, για να ελέγξουμε το άγχος και να εστιάζουμε στην θετική πλευρά της ζωής βάζοντας φρένο στην καταστροφολογία.

Αυτή είναι η εκπομπή που θα παρουσιάσει η Ναταλία Γερμανού


Σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη για το περιοδικό HELLO, η Ναταλία Γερμανού μίλησε για όλους και για όλα.Πέρα από τη σχέση της με τον Μάνο Ιωάννου και τα όσα τις καταλογίζουν τα MEDIA κατά καιρούς, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στη νέα δουλειά που ετοιμάζει στον ΑΝΤ1.

«Σε αυτή την εκπομπή, που πιθανότατα θα λέγεται "Η Γερμανού Ξανάρχεται", δεν έχει κανένας λόγο να πει «όχι, δεν έρχομαι» εκτός από εκείνους που δεν θέλουν να εκτεθούν ή να τσαλακωθούν. Φέτος θα προκαλέσω τον εαυτό μου να μην ασχοληθεί καθόλου με το πώς γράφω στο μόνιτορ αλλά με το πως συζητάω με τον άνθρωπο που έχω απέναντί μου, όποιος και αν είναι αυτός. Οι καλεσμένοι της εκπομπής δεν θα προέρχονται μόνο από τον καλλιτεχνικό χώρο, θα είναι όλοι πρόσωπα γνωστά, όμως θα υπάρξουν και πρόσωπα που δεν θα περιμένατε να δείτε. Θα είναι ένα talk show το οποίο πέρα από την εξομολογητική του ατμόσφαιρα θα κρύβει μεταξύ άλλων πολλά απρόοπτα, εκπλήξεις και πρόσωπα από το παρελθόν του εκάστοτε καλεσμένου. Αυτά είναι και τα στοιχεία που έχω δανειστεί από το "Αλάτι και Πιπέρι" του Φρέντυ. Έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου ότι φέτος θα κλειδώσω σε ένα πολύ καλά σφραγισμένο ντουλάπι την ...αγιογράφο Ναταλία, η οποία έκανε ως επί το πλείστον συνεντεύξεις με ερωτήσεις-κλισέ επισημαίνοντας πόσο τέλειος ή φανταστικός είναι ο συνεντευξιαζόμενος.

Θα παρουσιάσει το «The Voice»;

Ακόμα τίποτα δεν έχει οριστικοποιηθεί, ούτε καν το εάν θα προβάλλεται Παρασκευή ή Σάββατο. Το σίγουρο είναι ότι τα live θα ξεκινήσουν από όσο γνωρίζω από Φεβρουάριο. Δεν ξέρω καθόλου ποιον έχουν επιλέξει για παρουσιαστή. Νομίζω ότι ακούστηκε και το όνομα του Γιώργου Λιάγκα, τον οποίο συμπαθώ και εκτιμώ πολύ. Ότι κι αν αποφασίσει το κανάλι για την παρουσίαση του show, εγώ θα το παρακολουθώ.

Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

H Κατερίνα Καινούργιου hot, ποζάρει με τα ρούχα της νέας της collection

Η ενασχόλησή της με τη μόδα καλά κρατεί. Ο λόγος για την Κατερίνα Καινούργιου που διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της. 


Άνετη, κομψή και γεμάτη αυτοπεποίθηση φωτογραφήθηκε για τα ρούχα της διαφημιστικής καμπάνιας της εταιρίας Lynne της οποίας υπογράφει μέρος της collection. Η Κατερίνα Καινούργιου είναι για τρίτη συνεχόμενη χρονιά σχεδιάστρια ρούχων και το κεντρικό πρόσωπο της εταιρίας.

«Όσο περνάει ο καιρός και συνεχίζεται αυτή η δημιουργική συνεργασία αισθάνομαι ολοένα και πιο άνετα… Αισθάνομαι πραγματικά περήφανη και δικαιωμένη γιατί αυτό που βλέπετε είναι αποτέλεσμα πολλών ωρών δουλειάς», δηλώνει η Κατερίνα Καινούργιου.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΕΔΩ

Τι ακούστηκε στην εκπομπή της Μενεγάκη για Μπαλατσινού - Σκορδά και... "πάγωσε" η παρουσιάστρια;

Μεγάλη συζήτηση στήθηκε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη το μεσημέρι της Τετάρτης 9 Οκτωβρίου, σχετικά με το αν η Φαίη Σκορδά ή η Τζένη Μπαλατσινού είναι καταλληλότερη για το πρωινό. 

Πολλές γνώμες ακούστηκαν, αλλά από ένα σημείο και μετά, η Ελένη Μενεγάκη φάνηκε πως είχε χάσει "την μπάλα" στα σχόλια που άκουγε.

Πρωταγωνίστρια στο χορό των σχολίων ήταν η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, που στο πρόσφατο παρελθόν είχε εκφραστεί όχι και τόσο θετικά για τον Πέτρο Κωστόπουλο και την παρουσία του στην πρωινή ζώνη.

Η πανελίστρια της Ελένης Μενεγάκη, είπε πως η Τζένη Μπαλατσινού έχει κάποια προτερήματα σε σχέση με την Φαίη Σκορδά, στεκόμενη πρωτίστως στην ομορφιά της. Η Ελένη Μενεγάκη, είπε πως και η Φαίη Σκορδά είναι όμορφη, με την Ελιάνα να απαντά ότι δεν θα μπορούσε να είναι μοντέλο!

Η Μενεγάκη έμεινε για πολλά καρέ "παγωμένη" πριν πάρει θέση και στηρίξει την Φαίη Σκορδά για το πόσο όμορφη είναι.  Η συζήτηση συνεχίστηκε σε ανάλογο στυλ, με την Μενεγάκη να μην μπορεί να κλείσει το στόμα της απ' αυτά που... άκουγαν τα αυτιά της!

«Αν δεν είναι η Ζέτα στο Dancing, τι να πάω να κάνω; Ούτε που θα το δω»!


«Φοβόμουν πάρα πολύ να τα φτιάξω με μια κοπέλα... Αν δεν πλυθούν τα πιάτα δεν μπορώ να πάω για ύπνο!»


Στο περιοδικό ΟΚ και τον Αστέρη Κασιμάτη μιλάει ο Αποστόλης Τόστσικα και αποκαλύπτει...

...τη μεγαλύτερή του εμμονή

Ας πούμε στο σπίτι, αν δεν πλυθούν τα πιάτα δεν μπορώ να πάω για ύπνο. Γενικά έχω εμμονή με την τάξη, θέλω να επιστρέφω σπίτι μου και να είναι όλα τακτοποιημένα. Κανείς δεν το πιστεύει. Ούτε οι ίδιοι μου οι γονείς.

...τις δυσκολίες στα πρώτα φλερτ

Βασικά φοβόμουν πάρα πολύ να τα φτιάξω με μια κοπέλα. Ήμουν πολύ συγκρατημένος και δεν ήξερα αν θα με άλλαζε προς το καλύτερο ή το χειρότερο, αν θα έχανα τους φίλους μου. Στην πραγματικότητα δεν ντρεπόμουν να μιλήσω σε ένα κορίτσι, απλώς δίσταζα να δεσμευτώ γιατί δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ όλο αυτό. Αλλά τελικά το έκανα.

...για το Dancing With The Stars

Είναι ενδιαφέρον, αρκετά ψυχαγωγικό και θαυμάζω τους διαγωνιζόμενους που δίνουν την ψυχή τους. Αλλά όλο το παρακάτω, το μετά το dancing, δεν μ' αρέσει καθόλου. Είναι ωραίο να πηγαίνεις σε ένα τέτοιο σόου και απλά να χαίρεσαι που συμμετέχεις, όχι να υπάρχουν ίντριγκες. Άμα δεν είναι η Ζέτα, τι να πάω να κάνω; Ούτε που θα το δω τώρα! (Γελάει). Αστειεύομαι φυσικά. Αν με ενδιαφέρει και μ' αρέσει, θα το παρακολουθήσω.

ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΑΧΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΜΕGA


Στο τέλος φτάνουν  οι προκριματικοί αγώνες για το Μουντιάλ 2014 και οι τελευταίες «μάχες» της  Εθνικής στο δρόμο για τη Βραζιλία είναι μόνο στο ΜΕGA:

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013, στις 21:45ΕΛΛΑΔΑ-ΣΛΟΒΑΚΙΑ, ζωντανά από το Καραϊσκάκη. Τον αγώνα περιγράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.

Από τις 21:00 η εκπομπή «ΠΑΜΕ ΜΟΥΝΤΙΑΛ», με τον Γιάννη Θειακό και τον Μένιο Σακελλαρόπουλο. Και αμέσως μετά τους αγώνες, ζωντανά το «τρίτο ημίχρονο», με αναλύσεις και δηλώσεις του Φερνάντο Σάντος και των πρωταγωνιστών.
Καλεσμένος στο στούντιο είναι ο πρώην ποδοσφαιριστής Τάκης Γκώνιας.

Οι τελευταίες «μάχες» της Εθνικής ομάδας τον Οκτώβριο, στο δρόμο για το... Μουντιάλ 2014 είναι μόνο στο MEGA.

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Σάρωσε στην πρεμιέρα του ο Νίκος Χατζηνικολάου!

Ο Νίκος Χατζηνικολάου έκανε πρεμιέρα χθες με την εκπομπή «Στον Ενικό» στο Star.


Ο Νίκος Χατζηνικολάου σημείωσε 25,9% στο γενικό σύνολο και 22,6% στα νεανικά κοινά.
Eνώ, η εκπομπή «Ανατροπή» που παρουσιάζει ο Γιάννης Πρετεντέρης, έκανε 20,3% στο σύνολο και 15% στο νεανικό κοινό.

Τι θα παίζει το MEGA απέναντι από τους Σκορδά-Λιάγκα μέχρι να ξεκινήσει ο Κωστόπουλος;

Δείτε τι απαντάει ο Πέτρος Μπούτος...


Για την ερχόμενη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου έχει προγραμματιστεί η πρεμιέρα του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά στον ΑΝΤ1 με την νέα εκπομπή τους "Το Πρωινό". Οι δύο παρουσιαστές προετοιμάζονται με την ομάδα τους με εντατικούς ρυθμούς, ώστε όλα να είναι έτοιμα για το νέο τους τηλεοπτικό ξεκίνημα. Τι γίνεται όμως στο αντίπαλο στρατόπεδο;

Το κενό που άφησε πίσω του το ζεύγος καλείται να αναπληρώσει ο Πέτρος Κωστόπουλος και οι συνεργάτες του, μερικοί από τους οποίους ακόμα αναζητούνται. Εκ των πραγμάτων, το "Πρωινό mou" σε καμία περίπτωση δεν θα καταφέρει να βγει στον αέρα την ίδια μέρα με τους ανταγωνιστές του. Τι θα παίζει λοιπόν το Mega μέχρι τη δική του πρεμιέρα;

Αυτό είναι το πρόγραμμα του καναλιού για την επόμενη εβδομάδα...



Και ναι, ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά θα έχουν κύριο αντίπαλό τους τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά!

Μάλιστα, ο ίδιος ο Γενικός Διευθυντής προγράμματος του MEGA τονίζει ότι το Πρωινό mou θα παίζει σε επανάληψη «μέχρι να ξεκινήσει η νέα σεζόν του με τον Πέτρο Κωστόπουλο και τη νέα ομάδα»



zappit.gr

«Gossip Girl»: Τελευταίο επεισόδιο Το Σάββατο 12 Οκτωβρίου στις 17:45

Το Σάββατο 12 Οκτωβρίου στις  17:45 στο STAR θα δούμε το τελευταίο επεισόδιο  της νεανικής σειράς «Gossip Girl», μετά  από έξι συναρπαστικές σεζόν. 


Στο τελευταίο επεισόδιο  της σειράς, η Σερένα αποφασίζει να επιστρέψει στη Νέα Υόρκη και να έρθει αντιμέτωπη με τον Νταν για το κεφάλαιο, που την αφορούσε.  Ο Τσακ επιτέλους κάνει την πολυπόθητη πρόταση γάμου, όταν τον συνδέουν με τον θάνατο του Μπαρτ. 

Η Τζορτζίνα ενώνει τις δυνάμεις της με τον Τζακ Μπας σε μια τελευταία προσπάθειά της να βοηθήσει το ζευγάρι.  Ο Νέιτ και η Σέιτζ συνεχίζουν την έρευνα τους, με όσα στοιχεία διαθέτουν, για να αποκαλύψουν την ταυτότητα του «Gossip Girl».  Ο Γουίλιαμ επιστρέφει για να παρηγορήσει την Λίλι και απορρίπτει την Άιβι, η οποία καταλαβαίνει πως ο Γουίλιαμ απλά τη χρησιμοποίησε για να κερδίσει ξανά την αγάπη της Λίλι.  Η Ντορότα, η Έλεανορ και η Σάιρους Ρόουζ σχεδιάζουν την απρόβλεπτη τελετή γάμου του Τσακ και της Μπλερ.  Η ταυτότητα του φλύαρου «Gossip Girl» επιτέλους αποκαλύπτεται και αποτελεί ένα μεγάλο σοκ για όλους…

Πέντε χρόνια μετά η παρέα  συγκεντρώνεται για να γιορτάσει  τον γάμο του Νταν και της Σερένα.  Ο Έρικ και η Τζένι παρευρίσκονται και αυτοί στο χαρούμενο γεγονός  όπως και η Έλεανορ και η  Σάιρους – Ρόουζ.  Ο Νέιτ είναι πια ένας επιτυχημένος εκδότης και σκέφτεται να βάλει υποψηφιότητα για δήμαρχος της Νέας Υόρκης.  Ο Τσακ και η Μπλερ εξακολουθούν να είναι παντρεμένοι, ευτυχισμένοι και γονείς ενός 4χρονου γιου, του Χένρι.  Η Άιβι έγινε μια επιτυχημένη συγγραφέας καθώς η αυτοβιογραφία της έγινε best seller και σενάριο για κινηματογραφική ταινία.  Η Τζορτζίνα είναι ζευγάρι με τον Τζακ, η Λίλι τα ξαναβρήκε με τον Γουίλιαμ ενώ ο Ρούφους έχει στο πλευρό του την Λίζα Λόεμπ…

Ο 6ος κύκλος έκανε πρεμιέρα στις ΗΠΑ στις 8 Οκτωβρίου 2012 και ολοκληρώθηκε στις 17 Δεκεμβρίου 2012.

Στον 6ο κύκλο έκαναν γκεστ εμφανίσεις η Κρίστεν Μπελ, η «Gossip Girl» αφηγήτρια της σειράς αλλά και η Τέιλορ Μόμσεν, η ατίθαση Τζένι, που είχε αποχωρήσει από τη σειρά στον 4ο κύκλο.
Στις 29 Οκτωβρίου 2012 το προγραμματισμένο 4ο επεισόδιο του 6ου κύκλου με τίτλο «Portrait of a Lady Alexander» δεν προβλήθηκε στις ΗΠΑ εξαιτίας του τυφώνα Σάντι, που σάρωσε τις ανατολικές ακτές. Οι εκτεταμένες διακοπές ρεύματος οδήγησαν τους υπεύθυνους στην απόφαση να αναβάλουν την προβολή του νέου επεισοδίου και να προβληθεί το προηγούμενο σε επανάληψη.

  • Η σειρά έχει προσαρμοστεί σε πολλές χώρες.  Η  τουρκική εκδοχή έχει τον τίτλο «Küçük Sırlar» (Μικρά Ψέματα).
  • Στις 5 Μαρτίου 2012, ανακοινώθηκε  ότι η Warner Bros Television και η εταιρία Metan Development Group, θα αναλάβουν την παραγωγή μιας κινεζικής, νεανικής, δραματικής σειράς, που θα έχει τον τίτλο «China Girl» εμπνευσμένη από το «Gossip Girl». Η σειρά θα ακολουθεί τη ζωή μιας ομάδας φοιτητών στο πανεπιστήμιο.
  • Η μεξικάνικη εκδοχή της σειράς έχει τον τίτλο «Gossip Girl:Acapulco».
  • Το 2012 η σειρά προβαλλόταν σε 197 χώρες.
  • Τις χρονιές 2008 – 2009 – 2010 - 2011 οι νεαροί πρωταγωνιστές της σειράς Μπλέικ Λάιβλι, Λέιτον Μίστερ, Τσέις Κρόφορντ, Εντ Γουέστγουικ βραβεύτηκαν στα “Teen Choice Award” σε διάφορες κατηγορίες. 

Δείτε το trailer του τελευταίου επεισοδίου της σειράς εδώ:

https://www.youtube.com/watch?v=KHQF-XH0bkU&list=PLCg0cLoEdHTxIlqYTVtv1XT98IaIblYWi

«60’ Ελλάδα»: Στην Λακωνική Μάνη

Πυξίδα ο  άνθρωπος. Προορισμός η ελληνική περιφέρεια. Στόχος του ταξιδιού η καταγραφή  των προβλημάτων, αλλά και του αισιόδοξου μηνύματος ότι σε έναν τόπο που βιώνει έντονα τη νέα σκληρή πραγματικότητα υπάρχουν πολίτες που όχι μόνο στέκονται όρθιοι αλλά και βρίσκουν τη δύναμη να δημιουργούν.

Την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου, στις 23:45, η εκπομπή του Alpha «60’ Ελλάδα» και ο Νίκος Μάνεσης συνεχίζουν το ταξίδι τους με δεύτερο σταθμό την Λακωνική Μάνη.

Γη από πέτρα και ήλιο, κάτοικοι με ασυμβίβαστο χαρακτήρα, αυστηρά ήθη, ειλικρίνεια, ψυχικό θάρρος, και φιλότιμο που δίνουν τη δική τους μάχη για την επιβίωση στην άγονη και βραχώδη χερσόνησο με την οποία έχουν συνδέσει τη ζωή τους.

Αυτή είναι  η Λακωνική Μάνη των 800 πύργων και  των επτά κάστρων, των ισχυρών ιστορικών δεσμών με το παρελθόν.

Τι κάνει  νέους ανθρώπους να αφήνουν τις  πόλεις για να εγκατασταθούν στα χωριά της Μάνης; Γιατί δηλώνουν αδούλωτοι στα Μνημόνια και γιατί υποστηρίζουν πως η κρίση δεν αγγίζει τον δικό τους άγονο τόπο; Τι είναι αυτό που τους κρατά για πάντα δεμένους με μια περιοχή που με την πρώτη ματιά φαίνεται εξαιρετικά αφιλόξενη;

Οι κάτοικοι της Μάνης μας ταξιδεύουν στις γωνιές της, μας δείχνουν την τέχνη της πέτρας και του φυσικού αλατιού, μας οδηγούν στο σημείο, όπου ενάντια στους νόμους της φύσης, τα αυτοκίνητα ανεβαίνουν μόνα τους στην ανηφόρα και μιλούν για το «υγρό χρυσάφι» τους, το λάδι. Επίσης, στην κάμερα του «60’ Ελλάδα», ξεδιπλώνεται η συναρπαστική ιστορία ενός Αυστριακού τουρίστα που έγινε κατ’ επιλογήν Μανιάτης και σήμερα συνεργάζεται με 500 ελληνικές οικογένειες εξάγοντας το λάδι από τις ελιές τους σε Ευρώπη, Ασία και Αμερική.

Οι Μανιάτες καμαρώνουν για την καταγωγή τους. Διοργανώνουν πειρατικές βραδιές και μας ξεναγούν στα λημέρια των κουρσάρων. Μας διηγούνται τι λέει η τοπική  παράδοση και τα επίσημα απομνημονεύματα για την καταγωγή του Μεγάλου Ναπολέοντα. «Έλληνας γόνος  ξεριζωμένων Μανιατών που μεγάλωσε και ανδρώθηκε στο Αιάκειο, πρωτεύουσα της Κορσικής, με το επίθετο «Καλόμερος». Ακόμα, αμφισβητούν την πολυθρύλητη «πρωτιά» του Σπύρου Λούη, κατά τους Πρώτους Ολυμπιακούς Αγώνες της νεότερης ιστορίας, το 1896, στην Αθήνα. Ο Λούης λένε «έκλεψε δρόμο» και την πρωτιά από τον δεύτερο νικητή του αγωνίσματος, τον Μανιάτη Χαρίλαο Βασιλάκο, με τις ευλογίες του παλατιού που ήθελε ένα σίγουρο χρυσό μετάλλιο.

 «60’ Ελλάδα», με τον Νίκο Μάνεση: Βλέπουμε αυτά που δεν βλέπουν οι άλλοι!

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Πρωταγωνίστρια του Avenida Brasil αποκαλύπτει ότι είναι Ελληνίδα και δηλώνει περήφανη για την καταγωγή της

Eλληνίδα αποκάλυψε ότι είναι η «Παλόμα», κατά κόσμο Μπρούνα Γκριφάο, η μικρή πρωταγωνσίστρια της σειράς Avenida Brasil που κάνει θραύση σε ολόκληρο τον κόσμο και προσφάτως και στη χώρα μας.


«Ο παππούς και η γιαγιά μου – απ' την πλευρά της μητέρας μου- πηγαίνουν κάθε χρόνο καθώς γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στην Αθήνα. Νομίζω μάλιστα ότι την καλλιτεχνική μου κλίση την οφείλω σ'αυτούς, καθώς είχαν γνωριστεί στη χορωδία του Ωδείου Αθηνών», αποκαλύπτει η Μπρούνα Γκριφάο μιλώντας στο supertv.


Μάλιστα, η «Παλόμα» της σειράς δηλώνει περήφανη για την καταγωγή της, ενώ αναφερόμενη στη μητέρα της  αποκαλύπτει ότι παρά το γεγονός ότι έχει να επισκεφθεί χρόνια την Ελλάδα, μνημονεύει τη χώρα καταγωγής της καθημερινά. «Συνέχεια αναφέρουν ιστορίες από το παρελθόν, αλλά και μεταξύ τους συζητούν όσα συμβαίνουν καθημερινά εκεί», προσθέτει η Μπρούνα Γκριφάο.



Enhanced by Zemanta

Τι τηλεθέαση σημείωσαν Καραβάτου και Πάνια το πρώτο Σαββατοκύριακο της σεζόν;

Δείτε τι έδειξαν οι μετρήσεις τηλεθέασης!


Πρεμιέρα έκαναν το Σάββατο οι δύο εκπομπές του ALPHA, Μες Στην Καλή Χαρά και Αννίτα SOS. Η πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου βγήκε στον αέρα για πρώτη φορά χωρίς τη Ναταλία Γερμανού. Η Κατερίνα Καραβάτου υποδέχτηκε το τηλεοπτικό κοινό, μετά από δύο χρόνια, με χαμόγελο και αμηχανία, ενώ ιδιαίτερα ευδιάθετη μπήκε στο δικό της πλατό η Αννίτα Πάνια. Τι έδειξαν οι πρώτες μετρήσεις τηλεθέασης για τις δύο εκπομπές;

Το Σάββατο, η πρεμιέρα του Μες Στην Καλή Χαρά σημείωσε τηλεθέαση 23,8% στο γενικό σύνολο, ενώ στο δυναμικό κοινό η εκπομπή εκτοξεύθηκε στο 31,3%, αγγίζοντας και το 38,1%! Το Αννίτα SOS έκανε ποδαρικό με μέσο όρο 27,7%. Η απογευματινή εκπομπή του ALPHA είδε την τηλεθέαση της να φτάνει μέχρι το 31,5%.

Την Κυριακή, η Κατερίνα Καραβάτου και η παρέα της κράτησαν μαζί τους το 22,2% του τηλεοπτικού κοινού, παρουσιάζοντας μικρή πτώση. Το κοινό ηλικίας 15 - 44 που προτίμησε να δει την εκπομπή έφτασε στο 27,3%. Πτωτικές ήταν οι τάσεις και για την Αννίτα Πάνια που συγκέντρωσε, ωστόσο, τηλεθέαση 24%.

«Θα κάνω γκεστ στο Λαζόπουλο. Νόμιζα ότι μου έκαναν φάρσα»!


Δείτε ποια ξεχωριστή προσωπικότητα θα εμφανιστεί στη σειρά "Δια Ταύτα" του Λάκη Λαζόπουλου


Ο Τρύφωνας Σαμαράς, καλεσμένος στην εκπομπή "Μες στην καλή χαρά", μίλησε για τη συνεργασία του με τον Λάκη Λαζόπουλο, στην τηλεοπτική σειρά "Δια ταύτα". «Θα κάνω ένα γκεστ στο σίριαλ του Λάκη Λαζόπουλου. Τον λατρεύω και δεν το περίμενα ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα. Με πήρε ο αδελφός του και δεν το πίστευα, νόμιζα ότι μου έκαναν φάρσα.», είπε ο γνωστός hair stylist.


Όπως γράφει η Espresso, ο Τρύφωνας θα βρεθεί στην αίθουσα του δικαστηρίου απέναντι στον Ντίμη και τον βοηθό του, οι οποίοι θέλουν να του πάρουν την επωνυμία του κομμωτηρίου.

Τι έγραψε η Φαίη Σκορδά μια βδομάδα πριν την πρεμιέρα;

Αντίστροφα μετράει η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας για την πρεμιέρα τους στη νέα τους τηλεοπτική στέγη.


«Το Πρωινό» στον ΑΝΤ1 βγαίνει στον αέρα τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου και οι παρουσιαστές προετοιμάζονται πυρετωδώς με τους συνεργάτες τους ώστε όλα να είναι όπως πρέπει...

Πριν από λίγο, η Φαίη Σκορδά θέλησε να μας προετοιμάσει για την τηλεοπτική της επιστροφή και έγραψε στο Twitter: « Καλημερα!!! Σε μια εβδομαδα θα πίνουμε το καφεδάκι μας παρέα»!

O σεφ Βασίλης Καλίδης επανέρχεται με την εκπομπή Νόστιμη Γη -Οι νοστιμιές της Ελλάδας

Σύγκλινο Μάνης, λαλάγγια Καλαμάτας, αυγοτάραχο Μεσολογγίου, απάκι Κρήτης, γίγαντες Καστοριάς, φάβα Σαντορίνης. Ολόκληρη την Ελλάδα θα χωρέσει σε ένα πιάτο ο σεφ Βασίλης Καλίδης με την εκπομπή «Νόστιμη γη».

Το Σάββατο 19 Οκτωβρίου, στις 20:00, έρχεται η νέα εκπομπή του Alpha «Νόστιμη γη» με πολλές εικόνες και γεύσεις Ελλάδας. Πρωτοποριακές προτάσεις, σύγχρονες καλλιέργειες και αγροτικές πρακτικές, καθημερινοί άνθρωποι σε όλη την αλυσίδα παραγωγής τροφής, αυθεντικά «στέκια», παραδοσιακές γεύσεις και πολλή μουσική.

Κάθε Σάββατο, ο σεφ, συγγραφέας, δημοσιογράφος και ερευνητής γεύσεων, Βασίλης Καλλίδης θα μας ταξιδεύει στις πιο νόστιμες και φιλόξενες γωνιές της χώρας μας, με αφορμή θεματικές γιορτές τοπικών προϊόντων, φεστιβάλ αλλά και πανηγύρια.

Ο Βασίλης θα συναντά ανθρώπους που έχουν δημιουργικές ιδέες για τον τόπο τους και τα προϊόντα του, αλλά και μουσικούς, καλλιτέχνες και λαϊκούς ήρωες της Ελληνικής Περιφέρειας. Νέα παιδιά, αγρότες, μικροί και μεγάλοι παραγωγοί γεύσης, πρότυποι τοπικοί συνεταιρισμοί, εναλλακτικοί επιχειρηματίες με καινοτόμες πρακτικές. Όλοι μαζί θα κουβεντιάζουν αλλά κυρίως θα μαγειρεύουν και θα γιορτάζουν με τρόπο απλό και άκρως ελληνικό. Ο chef και οι φίλοι του θα δημιουργούν αποκλειστικά με προϊόντα της ελληνικής γης, με προϊόντα άγνωστα στο ευρύ κοινό αλλά και προϊόντα που ταξιδεύουν σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η μαγική δίαιτα της Κατερίνας Καραβάτου! Έχασε δεκαπέντε κιλά σε δυο μήνες!

Ανανεωμένη και ελαφρύτερη είναι η Κατερίνα Καραβάτου, μιας και έχασε 15 κιλά και επανήλθε στην τηλεόραση με την εκπομπή "Μες στην Καλή χαρά" κάθε Σαββατοκύριακο.


Η παρουσιάστρια έχασε μέσα σε δυο μήνες δεκαπέντε ολόκληρα κιλά σύμφωνα με το περιοδικό Λοιπόν!



Η διατροφή που ακολουθούσε ΕΔΩ

«Πρωταγωνιστές»: Η οικογένεια του Παύλου Φύσσα και οι κολλητοί του

Aπό αριστερά προς δεξιά: ο Θανάσης, 29 ετών, ο Σταμάτης, 33, ο Σταύρος Θεοδωράκης,  ο Mistah Rude, 27, o Λευτέρης, 28 
«Πρωταγωνιστές» Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013, στις 23.40 στο MEGA

Με μια εκπομπή για τον Παύλο Φύσσα θα ξεκινήσουν την νέα τηλεοπτική περίοδο οι «Πρωταγωνιστές».

Ο Σταύρος Θεοδωράκης βρέθηκε από την επόμενη μέρα του φόνου στην Αμφιάλη, τον Κορυδαλλό και την Σαλαμίνα, συνάντησε τους φίλους του Παύλου, την οικογένειά του και με την συνεργασία τους δημιούργησε ένα μικρό ντοκιμαντέρ για «τον μάγκα του Πειραιά». Αυτός είναι ένας από τους χαρακτηρισμούς που δίνουν για τον Παύλο, οι άνθρωποι που τον ζούσαν καθημερινά. «Ένας σύγχρονος ρεμπέτης», «το γελαστό παιδί», «ο άνθρωπος που ένωνε», «ο εχθρός κάθε φασισμού», «το ελεύθερο και αιρετικό μυαλό», «το φτωχόπαιδο με την μεγάλη καρδιά», «αυτός που φώναζε ''αγάπη ρε - μόνο αγάπη”, είναι μερικές από τις φράσεις που συνοδεύουν τις διηγήσεις των κολλητών του, της κοπέλας του, των γονιών του και της αδελφής του.

 «Πρωταγωνιστές» με τον Σταύρο Θεοδωράκη την Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013, στις 23.40, στο MEGA

«Φως στο Τούνελ»: Για την Αγγελική Νικολούλη δεν υπάρχουν άλυτα μυστήρια

Πρεμιέρα την  Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013, στις 23:00


Σκοτεινές υποθέσεις  ζητούν φως. Καλυμμένα ίχνη και μυστικά  έρχονται στην επιφάνεια.

Θα εντοπιστούν οι μάρτυρες – κλειδιά; Θα ανοίξουν τα κλειστά στόματα; Θα εξιχνιαστεί το μυστήριο;

Ο γρίφος είναι  για δυνατούς λύτες. Η λύση του  είναι επιτακτική γιατί τίποτα δεν  πρέπει να μένει στο σκοτάδι.

Από την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου, στις 23:00, η πολυβραβευμένη εκπομπή «Φως στο Τούνελ» έρχεται στoν Alpha για να ερευνήσει υποθέσεις αγνοουμένων που θα καθηλώσουν τους λάτρεις της έρευνας και του μυστηρίου.

Με την πολύχρονη  εμπειρία της αλλά και τη μεθοδική και επίμονη έρευνά της η Αγγελική Νικολούλη μαζί με τους συνεργάτες της, θα αναζητήσουν τα ίχνη συνανθρώπων μας που εξαφανίστηκαν κάτω από περίεργες συνθήκες. Θα επιχειρήσουν να ρίξουν φως σε δύσκολες και περίπλοκες υποθέσεις που απασχολούν και τις αστυνομικές αρχές.

Πολύτιμοι στυλοβάτες της  εκπομπής θα είναι για μια ακόμα φορά οι τηλεθεατές. Ο ρόλος τους καθοριστικός. Θα συμμετέχουν ενεργά στις έρευνες αποδεικνύοντας για πολλοστή φορά, την ευαισθησία και τον εθελοντισμό τους.

«Υπάρχουν δεκάδες άλυτοι γρίφοι. Σκοτεινές υποθέσεις που θάφτηκαν από λανθασμένους χειρισμούς. Το ‘Φως στο Τούνελ’ επιμένει στην έρευνα για να φωτιστούν», δηλώνει η Αγγελική Νικολούλη. «Με τους τηλεθεατές μας δένει μια σχέση εμπιστοσύνης 18 χρόνων. Θα ξαναβρεθούμε κοντά στους συνανθρώπους μας που μας έχουν ανάγκη. Σε μια εποχή που οι αξίες γκρεμίζονται, η ανθρωπιά και ο εθελοντισμός χτίζουν μια υγιή κοινωνία».





Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Ευαγγελία Αραβανή: Απαντά σε όσους τη θέλουν εκτός Dancing επειδή έχει σπουδάσει χορό!

Για πρώτη φορά η Ευαγγελία Αραβανή απαντά σε όλους όσοι την θέλουν εκτός συναγωνισμού στο Dancing with the stars επειδή έχει σπουδάσει χορό.


Η ίδια μιλώντας στο star, είπε μεταξύ άλλων για το θέμα:

«Έχω κάνει χορό στη ζωή μου και δεν το έχω κρύψει ποτέ! Από εκεί και πέρα, όμως, δεν έχω διδάξει σε σχολή χορού... Μπορεί να μην χρειάζεται να μου δείξουν το βασικό βήμα σε έναν χορό, ωστόσο, όλα τα υπόλοιπα μου είναι άγνωστα».


Η Βίκυ Σταυροπούλου αποκαλύπτει γιατί είπε «όχι» στο Πρωινό mou

«Η αλήθεια είναι ότι τα είχαμε βρει σε όλα, αλλά την τελευταία στιγμή δεν δέχτηκαν την απαίτησή μου να είναι συμπαρουσιαστές μου...»


Στο περιοδικό People και τον Άρη Καβατζίκη μιλάει Βίκυ Σταυροπούλου και απαντάει γιατί αρνήθηκε την πρόταση να παρουσιάσει το πρωινό μαγκαζίνο του MEGA...

«Και μόνο ακούγοντας τη λέξη ...πρωινό ανατριχιάζω, γιατί συνήθως συνοδεύεται από τη λέξη ...ξύπνημα. Επομένως, η πρόταση ήταν καταδικασμένη από την αρχή. Πλάκα κάνω! Η αλήθεια είναι ότι τα είχαμε βρει σε όλα, αλλά την τελευταία στιγμή δεν δέχτηκαν την απαίτησή μου να είναι συμπαρουσιαστές μου τα αγόρια της Εθνικής Πόλο. Το κανάλι θεώρησε ριψοκίνδυνη την ιδέα αντί για πλατό να είμαστε σε πισίνα, ώστε τα αγόρια να είναι με τα μαγιό. Κι έτσι ναυάγησε η εκπομπή...»

«ΟΚ, θα σοβαρευτώ: Η πρόταση μου έγινε όταν είχα ήδη κανονίσει τη θεατρική μου σεζόν και συζητούσα και για ένα σίριαλ. Σίγουρα θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο να μοιράσω σε πολλούς στόχους την ενέργειά μου -και δεν μιλάω για βιολογική κόπωση, γιατί έχω μεγάλη αντοχή. Το ρόλο του εαυτού μου, τη Βίκυ, μπορώ να την παίξω άνετα και με φυσικότητα μέσα στο σπίτι μου, στο οικείο μου περιβάλλον, με τους δικούς μου ανθρώπους. Μακάρι να μπορούσα αυτό ακριβώς να το μεταφέρω και μέσα στο πλατό μιας πρωινής εκπομπής. ίσως τελικά να μην ήταν καλό το timing για να συμβεί. Ποιος ξέρει;

Αλήθεια, πώς βλέπεις την επιλογή του Πέτρου Κωστόπουλου στο τιμόνι της πρωινής εκπομπής του MEGA;

Έχω πλήρη εμπιστοσύνη στις διεργασίες που γίνονται στο δαιδαλώδη και ανεξερεύνητο τόπο που ονομάζεται "μυαλό του Πέτρου Μπούτου". Θα μου πεις "αφού έχεις εμπιστοσύνη, γιατί δεν δέχτηκες την πρότασή του;". Γιατί επικράτησε το "μυαλό της Βίκυς", θολωμένο μεν, αλλά την κάνει ακόμα τη δουλίτσα του...

Το MEGA επιμένει για δίδυμο Κωστόπουλου- Μπαλατσινού


Στην παρουσία της Τζένης Μπαλατσινού δίπλα στον Πέτρο Κωστόπουλο, στην πρωινή εκπομπή του “MEGA”, φέρονται να επιμένουν οι υπεύθυνοι του Μεγάλου Καναλιού, σύμφωνα με όσα επισημαίνει σε σχετικό ρεπορτάζ του το ένθετο “Real Life” της εφημερίδας “Real News”.

Πιο συγκεκριμένα, και ενώ συνεχίζονται τα δοκιμαστικά για το ποιοί θα αποτελέσουν την υποστηρικτική ομάδα της παρουσίασης, και αφού έχει ήδη επιλεγεί η Ελισάβετ Σπανού, στο κανάλι της οδού Μεσογείων εξακολουθούν να πιστεύουν ότι το ζεύγος Κωστόπουλου-Μπαλατσινού απέναντι στο ζεύγος Λιάγκα-Σκορδά στον ΑΝΤ1, θα διαμόρφωνε ξεχωριστή δυναμική στην πρωινή ζώνη.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...