Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

Τσιμιτσέλης - Λασκαράκη: Φουλ του έρωτα στη μαγευτική Σκιάθο

Φουλ ερωτευμένοι είναι ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Βάσω Λασκαράκη, οι οποίοι επέλεξαν τη Σκιάθο για τις διακοπές τους. Το ταιριαστό ζευγάρι των ηθοποιών βρέθηκε στο νησί προκειμένου να ξεκουραστεί και να φορτίσει τις μπαταρίες του, καθώς το περιμένει ένα φορτωμένο πρόγραμμα μετά τον Δεκαπενταύγουστο.

Πιασμένοι χεράκι-χεράκι έκαναν τις βόλτες τους και απολάμβαναν τις βουτιές τους στο «Bananarama Beach Bar» παρέα με τον καλό τους φίλο Μάνο Μαγιάτη. Η Βάσω και ο Γιάννης, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα, δεν έκρυψαν ούτε στιγμή τον έρωτά τους. Ο ένας φρόντιζε τον άλλον και τα πρόσωπά τους έλαμπαν από ευτυχία.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

VIDEO: B.Xατζηβασιλείου: "Μου οφείλουν συγγνώμη όσοι μου έριξαν λάσπη".

VIDEO: Μ.Συνατσάκη: "Δεν μου την πέφτουν οι άντρες"

Το συγκλονιστικό φινάλε της σειράς Ezel!

Διαβάστε την περίληψη. Δείτε απόσπασμα από το τελευταίο επεισόδιο της δημοφιλούς σειράς.
Βρισκόμαστε περίπου στα μισά της ιστορίας εκδίκησης του Ezel. Το ενδιαφέρον των τηλεθεατών παραμένει αμείωτο ακόμα και εν μέσω θέρους και η αγωνία καθώς περνάει ο καιρός κορυφώνεται!

Εμείς όμως θα σας φτάσουμε στον τέλος, καθώς υποψιαζόμαστε ότι ήδη έχετε ψάξει και έχετε μάθει πολλά για τις εξελίξεις στη ζωή των αγαπημένων σας ηρώων...

Όπως λοιπόν διαβάσαμε στο TV Ζαπινγκ στο τελευταίο επεισόδιο (71 στο αριθμό) συμβαίνουν τα εξής:

Ο Τζαν, γιος του Εζέλ και της Εϊσάν, ταξιδεύει με τη μοτοσικλέτα του και φτάνει στο φάρο - τόπο συνάντησης του πατέρα του με τον Τσενγκίζ και τον Αλί πριν από πολλά χρόνια, αλλά και το σημείο όπου ο Εζέλ θα εκδικηθεί τον Τσενγκίζ...

Στο μεταξύ, ο Τσενγκίζ, σίγουρος ότι η Εϊσάν έχει πεθάνει, κατονομάζει ως δράστη τον Εζέλ. Οι αστυνομικοί τον συλλαμβάνουν και τον οδηγούν με το περιπολικό στο τμήμα, αλλά κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του καταφέρνει να δραπετεύσει και να τρέξει στο νοσοκομείο όπου η αγαπημένη του είναι ακόμα ζωντανή, αλλά σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο Τσενγκίζ, σίγουρος ότι έχει γλιτώσει από την Εϊσάν και από τον Εζέλ, βολτάρει με το αμάξι του και από τη χαρά του δίνει το τιμόνι στον μικρό Τζαν. Όταν ο μικρός απαιτεί να δει τη μαμά του, εκείνος επιστρατεύει τα ψέματά του και τον καθησυχάζει λέγοντας πως οι τρεις τους σύντομα θα πάνε μαζί διακοπές. Στο σπίτι οι δυο τους έχουν μια έντονη λογομαχία και, όταν ο Τσενγκίζ τού ανακοινώνει πως δεν τα ξαναβρήκε ποτέ με τη μητέρα του και πως στο μέλλον αυτή θα ζει με τον Εζέλ, ο Τζαν επαναστατεί, τον αποκαλεί ψεύτη και αμφιβάλλει για όσα του είπε λίγο πριν.

Λίγο αργότερα, ο Εζέλ μπαίνει μαινόμενος στο νοσοκομείο και φτάνει στο δωμάτιο της Εϊσάν, που πριν από λίγα λεπτά είχε μια αναπάντεχη επίσκεψη. ΟΤσενγκίζ είχε πληροφορηθεί από ανθρώπους του ότι η Εϊσάν ζει και αποφασίζει να την αποτελειώσει. Μπαίνει στο δωμάτιο της και της βάζει το μαξιλάρι στο πρόσωπο με σκοπό να την πνίξει. Εκείνη τη στιγμή, όμως, ακούγεται η φωνή του Εζέλ και προλαβαίνει να εξαφανιστεί, αλλά το κακό έχει ήδη γίνει. Η Εϊσάν οδηγείται και πάλι εσπευσμένα στο χειρουργείο και όλα δείχνουν πως το τέλος της είναι κοντά, ενώ ο Τσενγκίζ, στην είσοδο του νοσοκομείου, απαιτεί από τους αστυνομικούς να συλλάβουν τον δράστη! Στήνεται μία αστυνομική επιχείρηση, η σύλληψή του είναι θέμα λεπτών, αλλά οΑλί, ο οποίος είχε ακολουθήσει τον Εζέλ σε όλη την περιπέτειά του, πυροβολεί αδιακρίτως για να δώσει τον χρόνο στον φίλο του να ξεφύγει.

Ο Εζέλ είναι αποφασισμένος να εκδικηθεί τον Τσενγκίζ! Στους δικούς του λέει πως θα φύγει στα ξένα και στην πιστή του υπάλληλο, τη Σεμπνέμ, αφήνει το σπίτι του, της παίρνει όμως ένα κουτί που μέσα περιέχει το δαχτυλίδι που κάποτε του έδωσε ο Ραμίζ. Λίγο αργότερα τηλεφωνεί στον Τσενγκίζ και του ανακοινώνει την απόφασή του: "Θα σε βρω όπου κι αν είσαι...".

Σε ένα από πολλά φλας μπακ μαθαίνουμε γιατί ο Τσενγκίζ έγινε αδίστακτος: σε ηλικία δέκα ετών οι γονείς του τον παράτησαν στη γιαγιά του, ενώ όταν επέστρεψαν από το εξωτερικό δεν μπήκαν καν στον κόπο να τον βρουν. Ο Τσενγκίζ μαθαίνει τι είχε συμβεί, ψάχνει και βρίσκει το καινούριο τους σπίτι και απειλεί να τους σκοτώσει, αλλά ο Ομέρ με τον Αλί, την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή, τον αποτρέπουν.

Ο Εζέλ μένοντας πιστός στην αρχική του απόφαση να αποδώσει δικαιοσύνη,  τακτοποιεί τις τελευταίες λεπτομέρειες. Γνωρίζοντας ότι ο Τζαν θα δυσκολευτεί να βρει μια οικογένεια που να τον αγαπήσει, αφήνει την τύχη του στα χέρια της οικογένειας του Αλί και της Αζάντ.

Ο Εζέλ και ο Αλί μαθαίνουν πως ο Τσενγκίζ βρίσκεται στον φάρο και αποφασίζουν να τον επισκεφθούν για να αποδώσουν δικαιοσύνη. Οταν συναντιούνται, το κλίμα μεταξύ τους είναι τεταμένο... "Θέλεις να σε σκοτώσω ή να σε οδηγήσω στη φυλακή;" ρωτάει ο Εζέλ τον Τσενγκίζ. Ο Τσενγκίζ δεν απαντά και ο Εζέλ με τον Αλί τον τιμωρούν αφήνοντάς τον να πέσει από μεγάλο ύψος! Στη συνέχεια ο Εζέλ πηγαίνει στο νοσοκομείο, όπου ο γιατρός τού ανακοινώνει πως η Εϊσάν έχει λίγες ώρες ζωή. Δεν θέλει να την αφήσει να πεθάνει εκεί κι έτσι πείθει το προσωπικό να τον αφήσει να τη φυγαδεύσει.

Ο Εζέλ παίρνει την Εϊσάν και επιβιβάζονται σε ένα τρένο με προορισμό το άγνωστο και επιβάτες όλους τους νεκρούς χαρακτήρες της σειράς, από τον αδελφό του τον Μερτ και τον Ραμίζ μέχρι και την απαστράπτουσα και χαμογελαστή Μπαχάρ. Ο Εζέλ κρατάει στα χέρια του την Εϊσάν - οραματίζεται πως παντρεύεται την αγαπημένη του! - μέχρι η κοπέλα να αφήσει την τελευταία της πνοή και τότε επιστρατεύει το δηλητήριο που περιέχει το δαχτυλίδι που του είχε δώσει σε ανύποπτο χρόνο Ραμίζ...

Στο τέλος βλέπουμε ξανά τον Τζαν στον φάρο να συναντά τον φύλακα και στη σύντομη συζήτηση μαζί του του λέει: "το όνομά μου είναι Τζαν Ουτσάρ και ήρθα να βρω τον πατέρα μου". Έπειτα ανεβαίνει στο φάρο χτυπάει την πόρτα και του ανοίγει κάποιος του οποίου το πρόσωπο δεν αποκαλύπτεται αλλά μία κίνηση τους αντιλαμβανόμαστε ότι μπορεί να είναι και ο Εζέλ...

Δείτε την τελευταία σκηνή:




VIDEO: Μega -ANT1 "σφάζονται" στην "ποδιά" της Κάτιας Δανδουλάκη

VIDEO: Η Νάντια Μπουλέ στο ...Bollywood

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Γιαούρτωσαν τον Πρετεντέρη στην Αντίπαρο

Τη βόλτα του στα σοκάκια της Αντιπάρου έκανε αμέριμνος τα ξημερώματα ο γνωστός δημοσιογράφος, Γιάννης Πρετεντέρης.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του BriefingNews στις 02:15 σήμερα μια νεαρή τουρίστρια – της οποίας το αίμα μάλλον «έβραζε» από αγανάκτηση – μόλις τον εντόπισε μέσα στο πλήθος, χωρίς να διστάσει, αφού προμηθεύτηκε γιαουρτάκι και αυγουλάκι… του τα πέταξε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Καραμέρος : "Μάνα, δεν θα στο κλείσω ποτέ ξανά"

 Εναν ξεχωριστό τρόπο επέλεξε ο Γιώργο Καραμέρος για να ευχηθεί στη μητέρα του. Ο γνωστός δημοσιογράφος ένιωσε την ανάγκη να γράψει δύο λόγια στο blog του προκειμένου να εκφράσει όλα όσα κρύβει χρόνια μέσα στην καρδιά του για τη γυναίκα που τον έφερε στον κόσμο, τον μεγάλωσε, αλλά και ανέχεται τις παραξενιές του. Ηταν το δικό του δώρο για τα γενέθλια της μητέρας του καθώς μάνα είναι μόνο μία!

Στο συγκινητικό γράμμα του, με τίτλο «Μάνα, δεν θα στο ξανακλείσω ποτέ...», ο Γιώργος Καραμέρος εκφράζει τα συναισθήματά του, αλλά και την αγάπη του στο πρόσωπο της μητέρας του και μάλιστα με τρόπο που θα συγκινούσε τον οποιοδήποτε.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

ALPHA: Ποιοί μένουν, ποιοί φεύγουν και ποιοι... αναμένουν !

Ανανεωμένο -ίσως και διευρυμένο- θα είναι το πρωινό ψυχαγωγικό του Alpha, με την Ελένη Μενεγάκη να κρατά τα ηνία και να συνεχίζει να σερβίρει καφέ. Η ξανθιά παρουσιάστρια εδώ και αρκετούς μήνες έχει υπογράψει συμβόλαιο, το οποίο ισχύει μέχρι τον Ιούλιο του 2013, και τώρα απλώς ανανεώνει τον "Καφέ με την Ελένη".

Σταθερός στο "Αλ Τσαντίρι Νιουζ" του παραμένει ο Λάκης Λαζόπουλος, ενώ πακέτα θα εξακολουθεί να παραδίδει η Βίκυ Χατζηβασιλείου. Στη θέση της παραμένει και η Κατερίνα Καραβάτου, αν και στο κανάλι της Κάντζας δε γνωρίζουν πότε θα ξεκινήσει το "Κους-Κους" καθώς το φθινόπωρο η παρουσιάστρια αναμένεται να γίνει μητέρα. Η εκπομπή ενδεχομένως να ξεκινήσει τον Νοέμβριο, με αλλαγές στο πάνελ και νέο σκηνικό.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Καραβάτου - Κατσούλης: Οι πρώτες διακοπές μετά τον γάμο τους


Πέντε ημέρες αφότου παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στο δημαρχείο της Φιλοθέης και περίπου επτά εβδομάδες πριν υποδεχθούν το πρώτο τους παιδί, η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης ξεκίνησαν τις διακοπές τους στο τουριστικό συγκρότημα Costa Navarino της Μεσσηνίας.

Οι νεόνυμφοι, που παντρεύτηκαν στις 25 Ιουλίου, έφτασαν στο πολυτελές συγκρότημα The Romanos το Σάββατο 30 Ιουλίου και μέχρι το βράδυ της Κυριακής σχεδόν δεν βγήκαν από το δωμάτιο όπου διέμεναν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Η Ελεονώρα νύφη στο πλευρό του Τζον Μπον Τζόβι


Για Γιάννη πήγαινε, σε… Τζον της βγήκε! Η Ελεονώρα Μελέτη έχει χιούμορ και το αποδεικνύει διαρκώς.

Θέλοντας να διακωμωδήσει το γεγονός ότι δεν παντρεύτηκε τον πρώην αγαπημένο της Γιάννη Ολζιέρσκι, ανέβασε στο Τwitter φωτογραφία της ως νύφη στο πλευρό του Τζον Μπον Τζόβι, που είναι ο λατρεμένος της καλλιτέχνης.

Η δημοφιλής παρουσιάστρια δεν έχει κρύψει τη μεγάλη αγάπη της για τον τραγουδιστή του συγκροτήματος, ο οποίος της αρέσει όχι μόνο ως καλλιτέχνης, αλλά και -γιατί όχι;- ως άντρας. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Ο Αργύρης Αγγέλου πιάνει το πιστολάκι!

Ο Αργύρης Αγγέλου πιάνει το πιστολάκι! Ο νικητής του «Dancing with the stars» θα υποδυθεί τον gay κομμωτή στην αστυνομική κωμωδία «Σεσουάρ για δολοφόνους», που τον χειμώνα θα παίζεται -για δέκατη τρίτη χρονιά- στο θέατρο «Αποθήκη». Τον ρόλο της βοηθού του θα ερμηνεύσει η Βάσω Λασκαράκη.

Μετά τη διάκρισή στο φιλανθρωπικό talent show του ΑΝΤ1 ο Αργύρης Αγγέλου είχε πολλές προτάσεις για να εμφανιστεί στο θέατρο, αλλά εκείνη που τον έπεισε να πει το «ναι» ήταν ο ρόλος του θεότρελου κομμωτή Τόνυ Λέπουρα στην κωμωδία «Σεσουάρ για δολοφόνους»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Η Καινούργιου... με τον καινούργιο στην Ψαρού


Ο έρωτάς της ζει και βασιλεύει! Το σκηνικό είναι το ίδιο, μόνο που αλλάζει ο σύντροφος και ακούει στο όνομα Βασίλης Παλαμάρας. 

Ο φωτογραφικός φακός την απαθανατίζει συχνά πυκνά σε τρυφερές στιγμές με τον αγαπημένο της και όπως όλα δείχνουν ο έρωτάς τους είναι πολύ δυνατός για να τον κρύβουν. 

Enhanced by Zemanta

Μενεγάκη: Οι βουτιές στη Νάξο με τον αδελφό της και ο Ματέο


Σε ένα άλλο κυκλαδικό νησί, τη Νάξο περνάει τις τελευταίες μέρες τις διακοπές της η Ελένη Μενεγάκη. 

Η όμορφη παρουσιάστρια μαζί με τον αγαπημένο της αδερφό ξεκουράζονται και κάνουν τα μπάνια τους στο όμορφο νησί. 

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την Ελένη Μενεγάκη με τον αδερφό της Θοδωρή Μισόκαλο στην παραλία της Πλάκας, μία πλαζ που αρέσει πολύ στην ίδια από τότε που παρουσίαζε την εκπομπή της από τη Νάξο. 

Enhanced by Zemanta

Το νέο Mega πρόγραμμα


Οι συντελεστές των νέων σειρών και εκπομπών του Mega δουλεύουν πυρετωδώς: οι σεναριογράφοι γράφουν, οι σκηνοθέτες δίνουν οδηγίες, οι σκηνογράφοι ετοιμάζουν τα νέα πλατό και οι κάμερες βρίσκονται επί ποδός για την προετοιμασία της τηλεοπτικής χρονιάς 2011-2012.

Ελληνικές Σειρές
Σε φάση προετοιμασίας βρίσκονται έξι νέες σειρές: Κλινική Περίπτωση, Με Λένε Βαγγέλη, Πίσω στο Σπίτι, Βασιλιάδες, Είναι Ακόμα Μακριά Μπαμπαστρούμφ; και Πρωτοβάθμια Εξίσωση ενώ θα συνεχιστούν οι αγαπημένες σειρές: Τα Μυστικά Της Εδέμ, Η Ζωή της Άλλης και Πενήντα Πενήντα.

«Κλινική Περίπτωση» (προσωρινός τίτλος): Κωμική σειρά με τον μοναδικό Γιάννη Μπέζο στο ρόλο ενός μεγαλοχειρουργού που εγκαταλείπει την καριέρα του στο εξωτερικό και εγκαθίσταται ως τοπικός γιατρός σε μια ελληνική επαρχιακή πόλη. Εκεί, μέσα στα όρια της μικρής κοινωνίας, θα γνωρίσει απίστευτους χαρακτήρες και θα ζήσει τρελές καταστάσεις. Η σειρά προέρχεται από την Αγγλία, στην οποία σημείωσε μεγάλη επιτυχία με τον τίτλο «Dr Martin», ενώ συνέχισε την επιτυχημένη πορεία της στην Ισπανία και την Γαλλία. Πρωταγωνιστούν η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, ο Τάσος Νούσιας και πολλοί άλλοι ηθοποιοί. Η σκηνοθεσία είναι του Ανδρέα Μορφονιού και η διασκευή σεναρίου της Χριστίνας Κοτζάμπαση.

«Με Λένε Βαγγέλη»Όλοι θα έχετε συναντήσει αυτούς τους τύπους που ο κόσμος τούς λέει ρεμάλια… χαμένα κορμιά και που όταν τους βλέπετε, αναρωτιέστε τι μέλλον μπορούν να έχουν. Τους τύπους που είστε σίγουροι πως το παιδί σας δεν θα καταντήσει ποτέ να γίνει σαν και αυτούς. Ένας από αυτούς τους τύπους είμαι κι εγώ. Οι φίλοι με φωνάζουν Βαγγέλη. Η αλήθεια είναι ότι και όλοι οι υπόλοιποι, Βαγγέλη με φωνάζουν.” Ο Βαγγέλης είναι το ρεμάλι που όλοι μισούμε μέχρι που συναντά το Κάρμα. Στο ρόλο του Βαγγέλη ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και δίπλα του οι Μάκης Παπαδημητρίου, Κλέλια Ρένεση, Άννα Δημιτρίεβιτς και Μιχάλης Afolayan. Σκηνοθετεί ο Στέφανος Μπλάτσος και το σενάριο διασκευάζει ο Αποστόλης Τσαούσογλου. Η νέα κωμική σειρά του Mega είναι μεταφορά της αμερικανικής ανατρεπτικής κωμωδίας με τίτλο «Μy name is Earl».

«Πίσω στο Σπίτι»: Ένα εκρηκτικό ζευγάρι, η Μαρία Καβογιάννη και ο Θοδωρής Αθερίδης, πρωταγωνιστεί στη νέα κωμική σειρά του Mega. Η ζωή τους αναστατώνεται όταν τα τρία τους παιδιά με τις οικογένειές τους, λόγω της οικονομικής κρίσης επιστρέφουν στο πατρικό τους σπίτι. Γιατί όλοι οι καλοί… χρωστάνε. Πρωταγωνιστούν επίσης ο Αποστόλης Τότσικας, ο Θανάσης Τσαλταμπάσης, Τζένη Θεωνά και άλλοι. Το σενάριο είναι της Ρένας Ρίγγα και η σκηνοθεσία του Σπύρου Ρασιδάκη.

«Είναι Μακριά Ακόμη Μπαμπαστρούμφ;»: Οι τριαντάρηδες δεν λένε να μεγαλώσουν αλλά ξέρουν να το διασκεδάζουν. Μια παρέα 5 φίλων ταλαντεύεται ανάμεσα στην ωρίμανση και την παιδικότητα και αναρωτιέται αν όντως θα καταφέρει να μπει κάποτε στον “κόσμο των μεγάλων”. Το σενάριο της κωμικής σειράς είναι του Παναγιώτη Χριστόπουλου, η σκηνοθεσία του Σέργιου Κωνσταντινίδη και πρωταγωνιστούν οι: Γιάννης Τσιμιτσέλης, Γιούλικα Σκαφιδά, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Μαρία Κωνσταντάκη, Κατερίνα Παπαδάκη, Ντορέττα Παπαδημητρίου και σε ρόλους έκπληξη η Θέμις Μπαζάκα, ο Δάνης Κατρανίδης, και ο Γιάννης Ζουγανέλης.


«Πενήντα Πενήντα»: Η μάχη των δύο φύλων δεν έχει τέλος! Όπως επίσης και η αιώνια εφηβεία των 50άρηδων! Ο Νικηφόρος, ο Μίμης και ο Παύλος συνεχίζουν να αντιστέκονται με κάθε δυνατό τρόπο στην καταπίεση των γυναικών. Νέος κύκλος επεισοδίων και ατελείωτα μπερδέματα από τη θρυλική αντροπαρέα.

«Βασιλιάδες»: Από τα αλώνια στα σαλόνια! Ένας έμπορος ψαριών γίνεται πρόεδρος μιας μεγάλης εταιρίας μέσα σε μια νύχτα. Τα μέλη της φτωχής οικογένειας των «Βασιλιάδων» γίνονται εκατομμυριούχα και έρχονται σε σύγκρουση με έναν εντελώς διαφορετικό κόσμο. Στη νέα καθημερινή κωμική σειρά πρωταγωνιστούν οι: Κώστας Κόκλας, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Βασιλική Ανδρίτσου, Ζέτα Δούκα, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, Μίνα Ορφανού και η Μάρθα Καραγιάννη, ενώ κοντά τους βρίσκονται και πολλοί νέοι και ταλαντούχοι ηθοποιοί. Η σκηνοθεσία της σειράς είναι του Πιέρρου Ανδρακάκου και η διασκευή του σεναρίου των Γιώργου Χρυσοβιτσάνου και Βίκυς Αλεξοπούλου.

«Πρωτοβάθμια Εξίσωση» (προσωρινός τίτλος): Σε ένα σύγχρονο ιδιωτικό κολέγιο νέοι φοιτητές με όρεξη για γνώση και πάθος για τη ζωή, προσπαθούν να ξεπεράσουν τα εμπόδια του παρελθόντος και να ξεκινήσουν τη ζωή τους δυναμικά μέσα από συγκρούσεις, έρωτες και σχέσεις που μπερδεύονται. Τη σκηνοθεσία της καθημερινής κοινωνικής νεανικής σειράς υπογράφει ο Δημήτρης Αρβανίτης και σενάριο ομάδα σεναριογράφων. Πρωταγωνιστούν οι:
Αλέξανδρος Σταύρου, Ελισάβετ Μουτάφη, Αθηνά Οικονομάκου, Βάσω Λασκαράκη, Ορφέας Παπαδόπουλος, Κωνσταντίνος Λάγκος, Λίλη Τσεσματζόγλου. Ειδική συμμετοχή: Αντιγόνη Γλυκοφρύδη, Νίκος Γαλανός, Άννα Αδριανού. Παίζουν: Άντα Λιβιτσάνου, Δημήτρης Λιακόπουλος, Βιβή Κόκκα, Γιάννης Δρίτσας, Ανδρομάχη Μαρκοπούλου, Γιώργος Κορμανός, Ηλέκτρα Τσακαλία, Ορέστης Τρίκας, Μυριέλλα Κουρέντη, Μυρτώ Αυγερινού, Δημήτρης Παπαδάκης, Ειρήνη Σταματίου, Νάστια Βραχάτη, Βασιλική Αγγελή, Στέφανος Μουαγκιέ, Νίκη Γρανά, Χαρά Μακρυστάθη, Μόνικα Mac Shane.


«Η Ζωή της Άλλης»: Την τρίτη σεζόν, η ίντριγκα, η αγωνία και το θρίλερ συνδυάζονται με τα αισθηματικά μπερδέματα των ηρώων αλλά και το μυστήριο γύρω από την πραγματική ταυτότητα της Ξένιας. Η οικογένεια Καλλιφατίδη εξακολουθεί να απειλείται από την εκδικητική μανία της Ξένιας, ενώ οι δολοπλοκίες και τα ερωτικά τρίγωνα γίνονται επικίνδυνα.
«Τα Μυστικά της Εδέμ»: Στον τέταρτο κύκλο της σειράς οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές και οι ήρωες της ιστορίας θα βρεθούν μπλεγμένοι σε ένα ντόμινο γεγονότων. Ο άγνωστος άντρας, που εμφανίστηκε ξαφνικά στο τελευταίο επεισόδιο της προηγούμενης σεζόν, θα ανατρέψει την εικόνα, που είχαμε ως σήμερα. Θα γίνει ο καταλύτης για να αποκαλυφθούν όλα τα μυστικά.

Ψυχαγωγικές Εκπομπές


Δυνατό ψυχαγωγικό πρόγραμμα υπόσχεται το Mega για μία ακόμη σεζόν. Το λαμπερό ζωντανό σόου Just the 2 of Us, τις τρεις νέες εκπομπές Όμορφος Κόσμος, Junior MasterChef και Minute to Win It, αλλά και τις ήδη αγαπημένες και επιτυχημένες εκπομπές Πρωινό mou, Γλυκές Αλχημείες, Οι Κηπουροί του Mega και το 2ο κύκλο του MasterChef.
«Just the 2 of Us»: Οι Κυριακές μας γεμίζουν ξανά με μουσική, τραγούδι και πολλές εκπλήξεις. Ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Δούκισσα Νομικού κάθε Κυριακή βράδυ ζωντανά, θα βρίσκονται ξανά για το πιο επιτυχημένο φιλανθρωπικό σόου. 24 γνωστοί καλλιτέχνες παίρνουν θέση στη σκηνή και διαγωνίζονται στο τραγούδι με στόχο να κερδίσουν την ψήφο του κοινού.  Εκπληκτικά ντουέτα στο πιο λαμπερό σόου!

«Όμορφος Κόσμος» (προσωρινός τίτλος): Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιστρέφει στα ταξίδια που τόσο αγαπά. Ταξιδεύει σε Ελλάδα και εξωτερικό, ανακαλύπτει μοναδικά μέρη και μας συστήνει ξεχωριστούς ανθρώπους. Η γνώριμη επιτυχημένη συνταγή με μοντέρνα ματιά, γρήγορους ρυθμούς, πολύχρωμες εικόνες, χιούμορ και πάνω από όλα το προσωπικό στίγμα του παρουσιαστή.

«Junior MasterChef»: Η επόμενη γενιά των chef. Η Μαρία Μπεκατώρου μάς συστήνει τους 12 λιλιπούτειους σεφ, οι οποίοι επιλέχθηκαν ανάμεσα από 12.000 αιτήσεις συμμετοχών για να αποδείξουν ότι η μαγειρική είναι ένα απολαυστικό παιχνίδι. Οι κριτές Λευτέρης Λαζάρου, Γιάννης Λουκάκος και Δημήτρης Σκαρμούτσος βρίσκονται δίπλα τους για να βοηθήσουν, να συμβουλεύσουν, να ενθαρρύνουν, αλλά και να αναδείξουν τον πρώτο Έλληνα junior master chef.
«Minute to Win Ιt»: Ένα πρωτότυπο, νέο, γρήγορο και με πολύ αγωνία παιχνίδι για όλους. Σε αυτό το παιχνίδι, ένα ζευγάρι παικτών καλείται να περάσει από μία σειρά απλών δοκιμασιών -τις οποίες θα έχει γνωρίσει μέσα από το site της εκπομπής- χρησιμοποιώντας καθημερινά αντικείμενα, καθώς ο χρόνος θα μετράει αντίστροφα για ένα λεπτό.


«Πρωινό mou»: Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά θα μας καλημερίζουν για μία ακόμη σεζόν, κάθε πρωί. Η εκπομπή που έκανε τη διαφορά στην πρωινή ζώνη, συνεχίζει να είναι η αγαπημένη πρωινή μας συνήθεια, με πλούσια θεματολογία και πάνω απ’ όλα θετική διάθεση.
«MasterChef»: Ο πιο επιτυχημένος διαγωνισμός μαγειρικής επιστρέφει καθημερινά στις οθόνες μας, με έντονα συναισθήματα και δοκιμασίες για γερά στομάχια. Οι αγαπημένοι κριτές Λευτέρης ΛαζάρουΓιάννης Λουκάκος,Δημήτρης Σκαρμούτσος είναι στις θέσεις τους, έτοιμοι να κρίνουν και να αναδείξουν τον δεύτερο Έλληνα Master Chef.

«Γλυκές Αλχημείες»: Για τέταρτη χρονιά, ο Στέλιος Παρλιάρος κάνει την υψηλή ζαχαροπλαστική να μοιάζει απλή υπόθεση. Εύκολες συνταγές και πολύτιμες συμβουλές φέρνουν τη μαγεία της τέχνης της ζαχαροπλαστικής στις οθόνες μας. Φέτος, ο Στέλιος Παρλιάρος μας προτείνει ακόμη περισσότερες παραδοσιακές συνταγές και μαζί με τους βοηθούς του, μας καθοδηγεί στο ταξίδι της γλυκιάς απόλαυσης.

«Κηπουροί του Mega»: Ο Μάκης Τσόκας, ο Σωτήρης Βρεττός και οΓιάννης Παναγιωτόπουλος θα συνεχίσουν να κάνουν την πόλη μας πιο πράσινη. Η εκπομπή γίνεται ακόμη πιο χρηστική με νέες ενότητες, πολλές συμβουλές, μικρά μυστικά και ενδιαφέροντα ρεπορτάζ αγοράς.

Και οι εκπλήξεις της νέας σεζόν δεν σταματούν εδώ…

Enhanced by Zemanta

Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Το πρόβλημα υγείας της Μαρίας Τσουρή!


Την μάθαμε μέσα από το "Dancing with the stars":


Η Μαρία Τσουρή διαπρέπει εδώ και χρόνια στο χώρο του πόλο, όμως η απουσία της από τον μεγάλο τελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος ήταν παραπάνω από αισθητή.
Δείτε ΕΔΩ το πρόβλημα υγείας της...




Ε. Μελέτη: Η φωτογραφία της με τους γυμνιστές στην παραλία!


Η Ελεονώρα έβγαλε φωτογραφίες με τους γυμνιστές στην παραλία, ενώ δεν δίστασε να κάνει και η ίδια μπάνιο... "τσιτσίδι" στην ίδια πλαζ...
 Ανέβασε, μάλιστα, τη σχετική φωτογραφία στο twitter της...

Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Star: Η Λαμπίρη... άνκοργουμαν


Το ενδεχόμενο να καταργήσουν τη μεσημεριανή ζώνη εξετάζουν στο Star.

 Η μέτρια πορεία της εκπομπής Super Star, σε συνδυασμό με τη φθορά που εμφανίζουν ανάλογες εκπομπές σε όλα τα κανάλια...ωθεί τους ιθύνοντες του σταθμού να σκεφτούν και εναλλακτικές ιδέες για την κάλυψη της ζώνης. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ  ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΕΔΩ

Μεταμορφώσου… σε Πάτυ και παίξε στο νέο trailer της σειράς!


Αγαπάς την Πάτυ;
Μεταμορφώσου… σε Πάτυ και παίξε στο νέο trailer της σειράς!
Κάνε κλικ στοwww.megatv.com/pattymou,δήλωσε συμμετοχή και... όλα μπορούν να συμβούν!

PATTY mou!
Παίξε στο πιο όμορφο trailer για τα νέα επεισόδια!

Το Mega δίνει την ευκαιρία στις μικρές θαυμάστριες της Πάτυ να λάβουν μέρος στο νέο trailer. 

Το μόνο που έχουν να κάνουν τα κορίτσια, που μοιάζουν ή θέλουν να μοιάσουν στην Πάτυ, είναι να μεταμορφωθούν και να στείλουν φωτογραφία ή video στη διεύθυνση www.megatv.com/pattymou.

Τα κορίτσια που θα μοιάζουν περισσότερο στην ηρωίδα της σειράς, θα συμμετέχουν στο ολοκαίνουργιο trailer, για τα νέα επεισόδια της «Πιο Όμορφης ιστορίας».

Μόσιαλος: Ποίοι θα αξιολογήσουν το προσωπικό της ΕΡΤ


Ανεξάρτητοι φορείς θα αξιολογήσουν το προσωπικό της ΕΡΤ στο πλαίσιο της γενικότερης αναδιοργάνωσης της δημόσιας τηλεόρασης, τόνισε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα 99,5» ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Ηλίας Μόσιαλος.

Ο κ. Μόσιαλος είπε ότι θα υπάρξουν συγχωνεύσεις όχι μόνο στην ΕΡΤ αλλά και στο Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων και στο δημόσιο ραδιόφωνο, ενώ διευκρίνισε ότι η συχνότητα της ΕΤ1 δεν πρόκειται να πωληθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

«Μαρία, άγγελέ μου»: Τι θα δείτε την ΤΡΙΤΗ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 160

Αυλαία για την πολύ επιτυχημένη μεξικάνικη σειρά “Μαρία άγγελέ μου”, με το 160ο επεισόδιο, που θα προβληθεί από το Star την Τρίτη 2/8.

Η Μαρία (Μαϊτέ Περόνι) ή Μαριτσού, όπως προσφωνείται στην πρωτότυπη έκδοση της σειράς, παντρεύεται τον άντρα της καρδιάς της Χουάν (Ουίλλιαμ Λεβί). Στην δεξίωση, που ακολουθεί την τελετή του γάμου, το ζευγάρι ανοίγει το χορό με ένα ερωτικό τραγούδι, που η γλυκιά μελαχρινή κοπέλα αφιερώνει συγκινημένη, αλλά και χαρούμενη στον καλό της. Εμφανίζεται ως νύφη, ντυμένη με ένα εντυπωσιακό, κατάλευκο, έξωμο νυφικό και ο «Χουάν» κομψός μέσα στο νεανικό, μπλε κοστούμι του. Το “Happy end” της σειράς, ολοκληρώνεται, αφήνοντας όλους τους ήρωες, που αγαπήσαμε, ευτυχισμένους. Η Μπεατρίς γιορτάζει το γεγονός ότι ο γιος της είναι απολύτως υγιής, η Πεπίτα ευχαριστεί την Άννα Τζούλια και τον Αμαδόρ για το μικρό της κοριτσάκι, η Μαχίτα λέει στη Μαριάννα ότι θα την έχει πάντα στην καρδιά της, η Έλσα πιάνει το μπουκέτο, που πετά η Μαρία, και ο Ραφαέλ δεν χάνει ευκαιρία να της ζητήσει να γίνει σύντροφός του. 
Enhanced by Zemanta

Μενεγάκη - Παπαδάκης : Η πιο μεγάλη κόντρα της TV

Η νέα τηλεοπτική σεζόν φέρνει μια σούπερ κόντρα. Οι αλλαγές που ετοιμάζουν στα προγράμματά τους ο ΑΝΤ1 και ο Alpha στήνουν το σκηνικό για μια σύγκρουση δύο τηλεοπτικών γιγάντων, της Ελένης Μενεγάκη και του Γιώργου Παπαδάκη. Η «βασίλισσα» των τηλεοπτικών πρωινών εναντίον του «πατριάρχη» του infotainment!

Το σύνθημα για αλλαγές στην πρωινή ζώνη έδωσε πρώτο το κανάλι του Αμαρουσίου. Η «συγχωνευμένη» ζώνη που ετοιμάζεται με Γιώργο Παπαδάκη και Χρήστο Φερεντίνο είναι γεγονός πως δημιουργεί έντονο προβληματισμό στα επιτελεία των καναλιών για το ύφος που θα κινηθούν από τη νέα σεζόν. Το θέμα έχει απασχολήσει τους ιθύνοντες, οι οποίοι όπως μαθαίνουμε, έχουν ετοιμάσει τις προτάσεις και τις αντιπροτάσεις τους για το νέο εγχείρημα του ANT1.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στον Alpha έχουν γίνει πολλές συσκέψεις και επί τάπητος έχουν πέσει συγκεκριμένες προτάσεις για την αντεπίθεσή τους στο νέο εγχείρημα. Οι Γερμανοί θεωρούν πως η καλύτερη απάντηση του καναλιού της Κάντζας ακούει στο όνομα «Ελένη Μενεγάκη». Η λαμπερή παρουσιάστρια θεωρείται ένα από τα πιο δυνατά τους χαρτιά που θα μπορούσε να συναγωνιστεί στα ίσα ακόμα και τον «πατριάρχη» της πρωινής ζώνης!

Ετσι, μια από τις ιδέες που επεξεργάζονται είναι η «βασίλισσα» της πρωινής ζώνης να ξεκινά την εκπομπή της πιο νωρίς κατά μία ή δύο ώρες, καλύπτοντας και τον χρόνο της εκπομπής «Πάνω στην ώρα».

Οι ιθύνοντες του Alpha θεωρούν πως μπορεί ο Σπύρος Λάμπρου και η Ελενα Παπαβασιλείου να είναι το νέο αίμα του καναλιού, ωστόσο οι πτήσεις τους στον πίνακα της AGB δεν έχουν καταφέρει να χτυπήσουν κόκκινο. Σύμφωνα λοιπόν με αυτό το σκεπτικό, ο «Καφές» αποκτά και ενημερωτικό κομμάτι, στο οποίο εντάσσονται πανελίστες επικαιρότητας.

Ισως η σκέψη αυτή δεν ικανοποιεί την Ελένη Μενεγάκη, η οποία επιθυμεί να κινηθεί στους ψυχαγωγικούς ρυθμούς που γνωρίζει πολύ καλά και τους οποίους υπηρετεί χρόνια. Η παρουσιάστρια θέλει να ανανεώσει τον «Καφέ» και τη θεματολογία του, πάντα στο πλαίσιο που της επιτρέπει το ψαλιδισμένο budget της παραγωγής της.

«Το ρίσκο να βρεθεί απέναντι στον Γιώργο Παπαδάκη είναι μεγάλο και δεν θα το έπαιρνε τη δεδομένη στιγμή», μας μεταφέρουν άνθρωποι που γνωρίζουν καλά την Ελένη. Εξάλλου, η παρουσιάστρια του Alpha διαθέτει ένα πολύ ισχυρό συμβόλαιο, βάσει του οποίου θα επιθυμούσε να κινηθεί και τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Από την άλλη, οι Γερμανοί σε καμιά περίπτωση δεν θέλουν να πιέσουν ένα από τα πια ισχυρά χαρτιά του καναλιού και απλώς συζητούν μαζί της ιδέες που θα μπορούσαν να υλοποιηθούν.

Ομως, ακριβώς επειδή η Ελένη Μενεγάκη είναι το λαμπερό αστέρι του καναλιού, θεωρείται ότι είναι και το «μεγάλο όπλο» που μπορεί να ανταπεξέλθει απέναντι σε κάθε δυσκολία και να «σαρώσει» τα νούμερα της AGB.

Ολα πάντως τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά σε μια ρευστή εποχή για τα τηλεοπτικά πράγματα. Μετά τις 20 Αυγούστου θα εξεταστούν και πάλι όλα τα σενάρια και θα παρθούν οι αποφάσεις για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Εξάλλου, αυτό το χρονικό διάστημα η Ελένη Μενεγάκη απολαμβάνει τις διακοπές της σε νησιά αλλάζοντας τον έναν παραθεριστικό προορισμό μετά τον άλλο και, από την άλλη, αρκετοί από τους ιθύνοντες του Alpha κάνουν χρήση της καλοκαιρινής τους άδειας.


ΤΕΤΑ ΤΣΕΤΣΕΚΟΥ/ESPRESSO

Καπουτζίδης και Νομικού : Η χημεία που έφερε επιτυχία!

Ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Δούκισσα Νομικού κλείδωσαν για την... παρουσίαση του δεύτερου κύκλου του «Just the 2 of us» που θα προβάλλει το MEGA από τον Νοέμβριο. Οι MEGAλικοί πιστεύουν στο «ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις» και αυτό σκοπεύουν να κάνουν με τους οικοδεσπότες του show.

Αν και είναι δύσκολες εποχές για ακριβές παραγωγές, το μεγάλο κανάλι ποντάρει πολύ στο «Just», που αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό και επιβραβεύτηκε με υψηλές τηλεθεάσεις στον πρώτο κύκλο του. Ετσι λοιπόν ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Δούκισσα Νομικού θα είναι και πάλι στις οθόνες μας μαζί με τους τολμηρούς celebrities που θα πιάσουν το μικρόφωνο και θα προσπαθήσουν να μας κερδίσουν με τη φωνή τους.

Και ενώ οι παρουσιαστές θα παραμείνουν οι ίδιοι, διαφοροποιήσεις θα έχουμε στην κριτική επιτροπή. Σύμφωνα με πληροφορίες, στις καρέκλες των κριτών θα παραμείνουν η Αθηναΐς Νέγκα και ο Στέφανος Κορκολής, ενώ σκέψεις υπάρχουν προκειμένου να αντικατασταθούν ο Κώστας Τουρνάς και η Λυδία Παπαϊωάννου! Σενάριο μάλιστα φέρνει τον Γιώργο Λιάγκα, εκτός από την παρουσίαση του «Πρωινό mou», να βρίσκεται και στη θέση του κριτή στο «Just the 2 of us».

Το πιθανότερο είναι ο γνωστός παρουσιαστής να βρεθεί επικεφαλής της επιτροπής, εφόσον ενδώσει στη νέα αυτή πρόκληση. Πάντα σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Γιώργος Λιάγκας δεν έχει δεχτεί επίσημα πρόταση, ωστόσο η περσινή κριτική του στους συμμετέχοντες του show από την πρωινή εκπομπή του τον καθιστά ως μια δυνατή λύση για μία από τις καρέκλες του «Just».

Και μπορεί να βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, ωστόσο οι άνθρωποι του καναλιού με άκρα μυστικότητα σχεδιάζουν με κάθε λεπτομέρεια και κλείνουν τα πρώτα ονόματα που θα συμμετάσχουν στο show. Μάλιστα, η παραγωγή του «Just» έχει καταρτίσει δύο διαφορετικές λίστες: η μία περιέχει τα ονόματα των επαγγελματιών και η δεύτερη των ερασιτεχνών. Από τις δύο αυτές λίστες θα αναζητηθούν τα πρόσωπα τα οποία θα αποτελέσουν τους διαγωνιζομένους του «Just».

Ετσι, φαίνεται πως από τους καλλιτέχνες πολύ κοντά στο να πει το ναι βρίσκεται η Κέλλυ Κελεκίδου, ενώ πρόταση έχουν δεχθεί επίσης η Μάρω Λύτρα, ο Κωνσταντίνος Γαλανός, ο Νικηφόρος, αλλά και ο Γιώργος Παπαδημητράκης από τα Κόκκινα Χαλιά. Οι celebrities που θα βολιδοσκοπηθούν για το «Just» είναι δεκάδες, ενώ μέχρι στιγμής γνωρίζουμε πως βλέπουν θετικά το ενδεχόμενο συμμετοχής η Βάνα Μπάρμπα και ο Μάρκος Σεφερλής.

Με εντατικούς ρυθμούς θα κινηθεί η παραγωγή του show από τις αρχές Σεπτεμβρίου, καθώς εκτιμάται πως υπάρχει χρόνος προκειμένου να ρυθμιστούν όλα τα ανοιχτά ζητήματα. Μάλιστα, ενδεικτικό το πώς τη φετινή σεζόν θα ρυθμιστούν τα πάντα στο... παρά πέντε είναι πως ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Δούκισσα Νομικού δεν έχουν ακόμα υπογράψει για τη νέα σεζόν!

O  ΛΙΑΓΚΑΣ ΣΕ ΔΙΠΛΟ ΤΑΜΠΛΟ ΦΕΤΟΣ
Η φιλία με τον Γιώργο

Κοινό κώδικα επικοινωνίας, εκπληκτική χημεία αλλά και παρόμοια αίσθηση χιούμορ διαθέτουν ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Δούκισσα Νομικού. Χαρακτηριστικά που τους έκαναν από την αρχή να δέσουν ως τηλεοπτικό δίδυμο και να κερδίσουν μία θέση στο τηλεκοντρόλ μας. Οταν οι κάμερες έκλεισαν και τα φώτα του «Just» έσβησαν, οι δύο παρουσιαστές διαπίστωσαν πως πέρα από μια πολύ καλή επαγγελματική συνεργασία δημιουργήθηκε μεταξύ τους και μια δυνατή φιλία. Μάλιστα, λέγεται πως ο Γιώργος και η Δούκισσα και μετά το παιχνίδι τα λένε συχνά και μοιράζονται σχέδια και προβληματισμούς.

Πρόσφατα μάλιστα, η ξανθιά παρουσιάστρια σε στήλη της στο Διαδίκτυο αναφέρθηκε στον Γιώργο κατατάσσοντάς τον στην κατηγορία των ανθρώπων που έχουν ουσία και αξία. «Ενας που για μένα έχει αξία και που δεν τον βγάζω από την καρδιά μου είναι ο φίλος μου ο Γιώργος, ο γνωστός, ο δικός μου Γιώργος!» έγραψε μεταξύ άλλων. Μάλιστα, όπως λέει η Δούκισσα, για τον «φίλο Γιώργο» ταξίδεψε πρόσφατα στην Κέρκυρα προκειμένου να βρεθεί δίπλα του και να παρακολουθήσει την παράσταση στην οποία συμμετέχει «Φωνάζει ο κλέφτης». Η φιλία θέλει θυσίες και οι δύο αυτοί ταλαντούχοι άνθρωποι φαίνεται πως είναι αποφασισμένοι να τις κάνουν!

Και σε ταινία!

Μπορεί η Δούκισσα να έκανε ταξίδι-αστραπή μέχρι την Κέρκυρα προκειμένου να τον συναντήσει, αλλά εκείνος της ετοιμάζει ταινία ή, καλύτερα, δημιουργεί ρόλο για το «κορίτσι με το αγγελικό πρόσωπο», όπως αποκαλεί την κολλητή του!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Καπουτζίδης αυτήν την περίοδο έχει πέσει με τα μούτρα στο γράψιμο προκειμένου να ολοκληρώσει το σενάριο της νέας του ταινίας, την οποία θα δούμε στους κινηματογράφους τη νέα χρονιά.

Πάντα κατά τις ίδιες πηγές, η Δούκισσα με αυτήν την εμφάνιση θα κάνει το πρώτο κινηματογραφικό της βήμα. Παράλληλα, ο Γιώργος Καπουτζίδης ετοιμάζει και μία νέα κωμική low budget σειρά για το MEGA αλλά βεβαίως σε βάθος χρόνου, καθώς οι σειρές μυθοπλασίας για τη νέα τηλεοπτική σεζόν έχουν κλείσει.


ΤΕΤΑ ΤΣΕΤΣΕΚΟΥ /espresso

"Tο "Νησί" ήταν ένα δείγμα ελληνικής τέχνης"


Ο σκηνοθέτης της σειράς, Θοδωρής Παπαδουλάκης μιλά για την έκθεση «Το Νησί» αλλά και για τη σειρά που άλλαξε τον τρόπο που βλέπουν οι Έλληνες τα ελληνικά σίριαλ.
«Η επιτυχία της σειράς οφείλεται στους ανθρώπους που δούλεψαν γι' αυτή... Δεν το λέω εγώ, αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι ότι πράγματι το "Νησί" ήταν ένα δείγμα ελληνικής τέχνης. Και αυτό είναι ένα από τα ωραιότερα σχόλια που έχω εισπράξει. Γιατί, πράγματι, ο κόσμος μπορεί να δει τη λεπτομέρεια την οποία βάλαμε σε αυτή τη σειρά. Πιστεύω ότι η τηλεόραση είναι ένα πολύ ωραίο Μέσο αν χρησιμοποιηθεί σωστά. Υπάρχουν απεριόριστες δυνατότητες να χρησιμοποιηθεί καλά αυτό το Μέσο. Είτε για να δείξεις την ιστορία του τόπου, που αυτό με ενδιαφέρει πάρα πολύ, δηλαδή ιστορίες που δεν έχουν ειπωθεί στον σύγχρονο Έλληνα, οπότε επιτελείς ένα εθνικό καθήκον κατά κάποιον τρόπο, να δείξεις στους νεότερους πτυχές της ιστορίας που έχουν καλυφθεί όπως το θέμα της Σπιναλόγκα. Εγώ πιστεύω πως ανάλογη δουλειά μπορεί να γίνει και σε κάτι σύγχρονο. Δεν είναι ανάγκη να είναι εποχής. Το "Νησί" κόστισε γιατί αποφασίστηκε ότι θα γυριστεί εξ ολοκλήρου στην επαρχία και κόστισε επειδή ήταν εποχής. Ηταν πολύ ακριβό πρότζεκτ από την αρχή. Δηλαδή περιλάμβανε 50 ρόλους πρόζα. Μπορεί να γυριστεί και μια σύγχρονη σειρά και να είναι εξίσου όμορφη αισθητικά και καλογραμμένη και νομίζω μπορεί να δημιουργήσει και ανάλογο αντίκτυπο με το "Νησί" στους τηλεθεατές. Για μένα επιτυχία δεν είναι κάτι μεγαλειώδες».», δηλώνει στο Έθνος.
Όσον αφορά την έκθεση: «O επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί μέσα από μια εικονογράφηση σημαντικών στιγμών της σειράς με γιγάντια πόστερ και παράλληλα να παρακολουθεί 10-15 τεράστιες οθόνες TFT, στις οποίες αναλύεται πώς γυρίστηκε η σειρά αλλά και με backstage υλικό. Ο Αντώνης Χαλκιάς έχει φτιάξει μακέτες των δύο σκηνικών, της Σπιναλόγκα και της Πλάκας. Αυτές οι μακέτες είναι πάρα πολύ εντυπωσιακές, σαν κουκλόσπιτα, αλλά με μια προσομοίωση ακριβείας, του πώς ήταν αυτά τα σκηνικά. Επίσης είναι πολύ σημαντική η συμβολή της εταιρείας παραγωγής TVE και του Mega».

Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Το τελευταίο επεισόδιο στα "Μυστικά της Εδέμ"

Με τις συμπληρωματικές σκηνές να πραγματοποιούνται σε εξωτερικούς χώρους της Αθήνας, ολοκληρώνονται σήμερα τα γυρίσματα των επεισοδίων του τέταρτου και τελευταίου κύκλου της επιτυχημένης καθημερινής σειράς του Mega, «Τα μυστικά της Εδέμ».

Ύστερα απο τρία χρόνια οι τρεις σκηνοθέτες Γιάννης Βασιλειάδης, Ευγενία Οικονόμου και Γιώργος Σιούγας καταγράφουν το πολυαναμενόμενο φινάλε της σειράς.

Τα γυρίσματα των δυο τελευταίων επεισοδίων της σειράς που θα προβληθούν με τη μορφή τηλεταινίας τον Δεκέμβριο,ολοκληρώθηκαν πριν απο μια εβδομάδα.Πρχοχθες ηταν τα τελευταία γυρίσματά τους

Συρρικνώνση της ΕΡΤ και απολύσεις εργαζομένων


Πονοκέφαλο και έντονο προβληματισμό προκαλούν στους εργαζομένους της ΕΡΤ οι πρόσφατες αποφάσεις του Υπουργικού Συμβουλίου περί καταργήσεων και συγχωνεύσεων οργανισμών σε μια προσπάθεια να "μαζευτεί" ο δημόσιος τομέας. 7000 εργαζόμενοι μπαίνουν στο στόχαστρο της κυβέρνησης από τους οποίους οι 3.600 εργάζονται στη δημόσια τηλεόραση και ραδιόφωνο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Η Αυγή" και τη δημοσιογράφο Α. Νταρζάνου η κυβέρνηση για την ΕΡΤ επιφυλάσσει συρρίκνωση με "εργασιακή εφεδρεία", που οδηγεί σε απολύσεις και διατήρηση μόλις 500 συμβασιούχων, ενώ ταυτόχρονα με τα πλεονάσματα της κρατικής τηλεόρασης θα χρηματοδοτεί άλλους οργανισμούς του Δημοσίου, με αντικείμενο την ενημέρωση.

Έχοντας αυτά τα δυο κατά νου, ο κυβερνητικό εκπρόσωπος και υπουργός Επικρατείας Ηλίας Μόσιαλος θα προχωρήσει με τη διαδικασία του κατεπείγοντος στο "σχέδιο αναδιάρθρωσης της κρατικής τηλεόρασης", όπως το ονομάζει.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Ποια σέξι παρουσιάστρια φλερτάρει με γνωστό ποδοσφαιριστή;

Είναι γνωστό πως οι αθλητές έχουν αδυναμία στις κυρίες της showbiz, αφού δεν είναι λίγες οι σχέσεις που έχουν δημιουργηθεί άναμεσα σε αυτούς τους δύο χώρους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άλλη μια σχέση αρχίζει να δημιουργείται.

Αφορά τον ποδοσφαιριστή Σάββα Γκένσογλου της  ΑΕΚ και γνωστής τηλεπαρουσιάστριας της πρωινής ζώνης.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΜΑΘΕΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...