Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Ποιος παρουσιαστής ανέβασε φωτογραφία στο twitter από την Ακολουθία των Παθών του Ιησού;

Ανέβασε στον λογαριασμό του στο twitter φωτογραφία μέσα από τον ναό.


Πολύ γνωστός παρουσιαστής βρέθηκε το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Στεφάνου για να παρακολουθήσει την Ακολουθία των Παθών του Ιησού.

EINAI O...

H ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΕΔΩ

Γλίτωσε από σοβαρό τροχαίο στην Κέρκυρα ο Αλέξης Κωστάλας

Απο θαύμα γλίτωσε ο Αλέξης Κωστάλας όταν το αυτοκίνητο στο οποίο ήταν συνεπιβάτης ξέφυγε από τον δρόμο κι έπεσε σε χαντάκι μεγάλου βάθους.

Στιγμές τρόμου έζησε στους δρόμους της Κέρκυρας ο πρώην κριτής του «Dancing on ice». Ευτυχώς όμως, τόσο ο ίδιος όσο και ο οδηγός του αυτοκινήτου, στάθηκαν πολύ τυχεροί αφού βγήκαν από αυτό σώοι! Όπως δήλωσε ο Αλέξης Κωστάλας στο Star, χωρίς να χάνει την αίσθηση του χιούμορ του:

«Καλά είμαι. Μια χαρά... Όλα είναι εντάξει... Είμαι στην Κέρκυρα γιατί ήταν η συναυλία της φιλαρμονικής εταιρίας "Μάνταλος" την Μεγάλη Δευτέρα ... Και συνέβη ένα τροχαίο. Ήμουν εκεί... Δυστυχώς θα με βλέπετε ακόμα...»

Ποιος φόρεσε χειροπέδες στον Δημήτρη Ουγγαρέζο;

Χειροπέδες φόρεσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος!

 

Σύμφωνα με τον Γιώργο Λιάγκα, "ο Δημήτρης θα κάνει Πάσχα με τον... Άκη Τσοχατζόπουλο"!

Η ... ΛΥΣΗ ΣΤΟ "ΜΥΣΤΗΡΙΟ" ΕΔΩ

Τον Αύγουστο θα ντυθεί νυφούλα στη Μύκονο η Εύα Λάσκαρη!

Τον Αύγουστο στο νησί των Ανέμων θα γίνει ο γάμος της Εύας Λάσκαρη με τον εκλεκτό της καρδιάς της Ντίνο Τσιώρη. 

 Το γνωστό μοντέλο που συμμετέχει και στην επιτυχημένη σειρά του Mega “Βασιλιάδες” έχει ξεκινήσει ήδη τις ετοιμασίες του γάμου.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Το φετίχ του Αντώνη Κανάκη

Ο επικεφαλής της ομάδας των «Ράδιο Αρβύλα» έχει μεγάλη αδυναμία στα T- shirts. που συνήθως δεν είναι κενά αλλά έχουν κάποιο logo με ένα συγκεκριμένο μήνυμα.


Άλλες φορές τα T- shirts που φοράει ο παρουσιαστής ....

αποτυπώνουν την εικόνα ενός προσώπου ή συγκροτήματος που αποτελεί σύμβολο στο χώρο της μουσικής, όπως ο Elvis και οι Rolling Stones. Σε κάθε περίπτωση τα T- shirts είναι το σήμα κατατεθέν του Αντώνη Κανάκη που είναι πιστός στο απλό και χαλαρό στυλ ντυσίματος.
πηγή : Λοιπόν

Η ευχή που συγκίνησε το Σπύρο Σούλη

Ευτυχισμένες γιορτές σε ένα ζεστό σπιτικό θα περάσει μία πενταμελής οικογένεια χάρη στο Σπύρο Σούλη και την ομάδα του «Make a wish».


Πριν από καιρό, ανάμεσα στα εκατοντάδες γράμματα που έχουν φτάσει στα γραφεία της εκπομπής «Με το δεξί», υπήρξε κι ένα που συγκίνησε ιδιαίτερα το γνωστό αρχιτέκτονα.

Αποστολέας του ένα μικρό αγοράκι, ο Δημήτρης, που ζήτησε από τους γονείς του να στείλουν γράμμα στο Σπύρο Σούλη για να τους φτιάξει ένα καινούργιο σπιτικό.

Η πενταμελής οικογένεια αντιμετωπίζει σοβαρό οικονομικό πρόβλημα και κατοικούσε σε ένα σπίτι χωρίς κουζίνα, με εξωτερικό μπάνιο, ενώ για θέρμανση υπήρχε μόνο μία σόμπα. Ο Σούλης, που έχει αποδείξει πολλές φορές ότι κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει τις οικογένειες αυτές που έχουν πραγματικά ανάγκη επισκέφτηκε το σπίτι της οικογένειας και μαζί με την ομάδα της εκπομπής του αλλά και του μη κερδοσκοπικού φιλανθρωπικού οργανισμού «Make A Wish» άρχισαν να γκρεμίζουν και στη συνέχεια έχτισαν ένα ζεστό και υπέροχο σπίτι για την οικογένεια

Την εκκίνηση μάλιστα των εργασιών έδωσε ο μικρός Δημήτρης με τη σφυρίχτρα του Σπύρου. Έτσι η ευχή του Δημητράκη πραγματοποιήθηκε ενώ μάλιστα η εκπομπή του ΑΝΤ1 γέμισε όπως κάνει πάντα, τα ντουλάπια της κουζίνας με τρόφιμα.

Την εκπομπή «Με το δεξί» θα την παρακολουθήσουμε την Τρίτη του Πάσχα στις 10 το βράδυ. Μία εκπομπή με συγκίνηση αλλά και πολλά χαμόγελα ευτυχίας!

 
 
newsit

Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

OΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ MEGA!

UEFA Champions League - Match Day 1 Emirates S...
UEFA Champions League (Photo credit: Wikipedia)
Το Champions League μπήκε στην τελική ευθεία και πλέον θα βγουν οι δύο ομάδες που θα προκριθούν στον τελικό του Μονάχου. Οι μεγάλοι ημιτελικοί είναι στο MEGA!
       Τρίτη 17 Απριλίου, στις 21:45, ΜΠΑΓΕΡΝ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ, σε απευθείας μετάδοση από το Μόναχο. Τον αγώνα περιγράφουν ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος και ο Αλέξης Σπυρόπουλος.
Από τις 21:00 θα μεταδοθεί η εκπομπή «ΣΟΥΠΕΡ ΜΠΑΛΑ LIVE» , με το Γιώργο Θαναηλάκη, τον Μένιο Σακελλαρόπουλο και τον Γιάννη Θειακό. Στο στούντιο καλεσμένος θα είναι ο πρώην διεθνής άσος Στέλιος Γιαννακόπουλος.
       Τρίτη 24 Απριλίου, στις 21:45, ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΤΣΕΛΣΙ, σε απευθείας μετάδοση από τη Βαρκελώνη. Τον αγώνα περιγράφουν ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος και ο Αλέξης Σπυρόπουλος.
Οι μεγάλες «μάχες» για την πρόκριση στον τελικό του Champions League, είναι στο MEGA.

Enhanced by Zemanta

Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Διέξοδος στον Alpha με τον Μπάμπη Παπαπαναγιώτου

Τα νέα δεδομένα και η έντονη πολιτική επικαιρότητα καλούν τους πολίτες να πάρουν σημαντικές αποφάσεις τόσο στην καθημερινότητά τους όσο και μπροστά στην κάλπη.

Μία απόπειρα αναζήτησης ενός νέου πολιτικού σκηνικού μακριά από τα σημερινά αδιέξοδα αποτελεί η νέα πολιτική εκπομπή Διέξοδος, η οποία θα προβάλλεται κάθε Τρίτη στις 23:00. Στην παρουσίαση είναι ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου ενώ στην αρχισυνταξία είναι ο Γιώργος Σμυρνής. Η εκπομπή θα φιλοξενεί εκπροσώπους των παραδοσιακών αλλά και των νέων πολιτικών τάσεων, οι οποίοι θα αναπτύσσουν την επιχειρηματολογία και την ευρύτερη πολιτική τους τοποθέτηση πάνω σε συγκεκριμένα ζητήματα της επικαιρότητας.

Αυτή την Τρίτη, λίγα 24ωρα μετά την προκήρυξη των πρόωρων εκλογών, στην εκπομπή Διέξοδος εκπρόσωποι των κομμάτων σχολιάζουν τα αποτελέσματα της μεγάλης δημοσκόπησης της εταιρείας Marc για τον Alpha.

Στο στούντιο της εκπομπής, ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου υποδέχεται τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Marc, Θωμά Γεράκη, τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κώστα Σκανδαλίδη, τον Εκπρόσωπο της Ν.Δ., Γιάννη Μιχελάκη, τον Εκπρόσωπο Τύπου και Επικεφαλής του Ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΛΑ.Ο.Σ, Γιώργο Κύρτσο, τον Βουλευτή του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ Παναγιώτη Λαφαζάνη και τον Βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Κώστα Μαρκόπουλο. Παρεμβαίνουν ο δημοσιογράφος Δήμος Βερύκιος και ο Διευθυντής Ειδήσεων του Ράδιο 9, Γιάννης Ντάσκας.

Διάσημοι που κάθισαν στο ίδιο θρανίο


Μοιράστηκαν την ίδια αίθουσα, το ίδιο σχολείο, τις ίδιες παρέες...

Η Άννα Βίσση, ο Γιώργος Αυτιάς και ο Θοδωρής Δρακάκης ήταν συμφοιτητές στη Νομική.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ποιος γέμισε δαγκωματιές την Ελένη Μενεγάκη;

Ένα δράμα ζει η Ελένη Μενεγάκη, σύμφωνα με τα όσα εξομολογήθηκε στους συνεργάτες της, καθώς κάποιος την έχει γεμίσει δαγκωματιές «στα χέρια, στην κοιλιά, ακόμα και στα μπούτια», όπως ανέφερε η ίδια η παρουσιάστρια. 

 

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Υποψήφιος βουλευτής ο Αντώνης Λιάρος του MEGA

Με άρθρο στο aixmi.gr του Χρ. Παναγόπουλου, Διευθυντή ειδήσεων του MEGA, αναγγέλλεται η κάθοδος του  δημοσιογράφου Αντώνη Λιάρου στην πολιτική.

 

Alpha: ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΛΑ στην Ενημέρωση!

ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΔΑΚΟΥ
Τα πολιτικά, οικονομικά και κοινωνικά δεδομένα αλλάζουν ραγδαία, σηματοδοτώντας μία νέα εποχή, στην οποία οι πολίτες καλούνται να προσαρμοστούν άμεσα αλλά και να αντιδράσουν, λαμβάνοντας σημαντικές αποφάσεις τόσο στην καθημερινότητά τους όσο και μπροστά στην κάλπη.

Ο Alpha, αναγνωρίζοντας τις ιδιαίτερες αυτές συνθήκες, εμπλουτίζει το πρόγραμμά του, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην ενημέρωση και στην ανάλυση των γεγονότων και της πολιτικής, οικονομικής και κοινωνικής επικαιρότητας.

Αρχικά, από την Τρίτη 17 Απριλίου και μέχρι τις εκλογές, το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων ενισχύεται και μεγαλώνει σε διάρκεια, καλύπτοντας περισσότερα θέματα της επικαιρότητας. Το νέο ραντεβού δίνεται καθημερινά στις 12:30-13:00, και τα σαββατοκύριακα στις 14:00-14:30.

Επιπλέον, από την ίδια ημερομηνία, δύο νέες ζωντανές εκπομπές έρχονται να προστεθούν στο prime time και να αποτελέσουν, μαζί με την εκπομπή Παρέμβαση που ήδη προβάλλεται, ένα ολοκληρωμένο ενημερωτικό block εκπομπών, από Τρίτη έως Πέμπτη, στις 23:00.

Μία απόπειρα αναζήτησης ενός νέου πολιτικού σκηνικού μακριά από τα σημερινά αδιέξοδα αποτελεί η νέα πολιτική εκπομπή Διέξοδος, με τον Μπάμπη Παπαπαναγιώτου, η οποία θα προβάλλεται κάθε Τρίτη στις 23:00. Η εκπομπή θα φιλοξενεί εκπροσώπους των παραδοσιακών αλλά και των νέων πολιτικών τάσεων, οι οποίοι θα αναπτύσσουν την επιχειρηματολογία και την ευρύτερη πολιτική τους τοποθέτηση πάνω σε συγκεκριμένα ζητήματα της επικαιρότητας.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΡΟΪΤΕΡ
Κάθε Τετάρτη στις 23:00 θα προβάλλεται η Αυτοψία. Κάθε εβδομάδα, πολιτικοί, τεχνοκράτες αλλά και άνθρωποι της τέχνης και του θεάματος θα συνοδεύουν τον Αντώνη Σρόιτερ σε ρεπορτάζ που θα διεξάγονται σε όλη την Ελλάδα, και θα έρχονται αντιμέτωποι οι ίδιοι με φλέγοντα κοινωνικά και πολιτικά ζητήματα. Η εκπομπή, αφού ολοκληρώνει τα ρεπορτάζ αυτά, θα συνεχίζεται στο στούντιο όπου θα ακολουθεί σχετική συζήτηση με όλους τους εμπλεκόμενους.

Κάθε Πέμπτη στις 23:00 θα συνεχίσει την προβολή της η Παρέμβαση με τη Γιάννα Παπαδάκου, και ακόμα πιο αποκαλυπτικά ρεπορτάζ και συνεντεύξεις.

Τέλος, ο Alpha θα βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα για την κάλυψη της πιο κρίσιμης εκλογικής αναμέτρησης της μεταπολίτευσης, με ειδικές πολιτικές εκπομπές.

Με το ενισχυμένο ενημερωτικό του πρόγραμμα, o Alpha στοχεύει να συμβάλει στην ουσιαστική, έγκυρη και άμεση ενημέρωση των τηλεθεατών, χωρίς να στέκεται μόνο στα γεγονότα, αλλά πηγαίνοντας πίσω από αυτά, χωρίς να καταγράφει μόνο τις εξελίξεις, αλλά προλαβαίνοντάς τις.

Γιώργος Μαρίνος: " Έχω πολλά προβλήματα - Δεν έχω κουράγιο να κάνω τίποτα"

" Έχω πολλά συναισθηματικά και ψυχολογικά προβλήματα. Δυστυχώς δεν έχω κουράγιο να κάνω τίποτα"

O λόγος για τον Γιώργο Μαρίνο που έχει χαρακτηριστεί φαινόμενο για το πολύπλευρο ταλέντο του. Στα 72 του χρόνια συγκλονίζει με την ευθύτητα και την ειλικρίνεια που διαχειρίζεται δύσκολες καταστάσεις... 

 

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Χωρίς εκπομπές και δελτία ειδήσεων στην τηλεόραση την Μεγάλη Τετάρτη

Σε 24ωρη απεργία προχωρούν από το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης οι τεχνικοί που εργάζονται στους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς εθνικής εμβέλειας.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Πασχαλιάτικο δώρο της ΕΡΤ για τα ΑμεΑ !

Μια ακόμα καινοτόμο υπηρεσία για ΑμεΑ, προσφέρει τις ημέρες του Πάσχα η ΕΡΤ. Για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση, αγαπημένες ταινίες της Φίνος Φιλμς θα προβληθούν στην ψηφιακή μετάδοση της ΕΤ1 με υποτίτλους, για άτομα με προβλήματα ακοής, από το Μ. Σαββάτο μέχρι και τη Δευτέρα του Πάσχα στις 19.00. 

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ


Η απάντηση του Λιάγκα στη Μανωλίδου για τα προσόντα του!

Η Ευγενία Μανωλίδου άφησε υπονοούμενα στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου για τα προσόντα του Γ. Λιάγκα. Σήμερα λοιπόν ήταν η σειρά του παρουσιαστή να απαντήσει, ο οποίος όπως φάνηκε δεν ήξερε τίποτα.

Πλήρη άγνοια είχε για το γεγονός ότι η Μανωλίδου τόλμησε να… θίξει τα προσόντα του. Από τους συνεργάτες του τα έμαθε όλα σήμερα το πρωί, αφήστε που δεν τους πίστευε κιόλας μέχρι να δει το απόσπασμα.

«Εμείς πιστεύαμε ότι τα προσόντα σου είναι μεγάλα, λόγω μύτης, αλλά η κυρία Μανωλίδου έχει άλλη άποψη», είπε η Σάσα Σταμάτη στον Γ. Λιάγκα, ο οποίος την κοίταγε σαστισμένος.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Την Τρίτη του Πάσχα η πρεμιέρα της... «Μεσημεριανής Μελέτη»

Η εκπομπή «Μεσημεριανή Μελέτη» με την Ελεονώρα και το γνωστό, κεφάτο παρεάκι της (Τζωρτζέλα Κόσιαβα, Γιώργος Κασπίρης, Φλορίντα Πετρουτσέλι, Δήμητρα Καλφούντζου, Σπύρος Σιγούρος) κάνει πρεμιέρα την Τρίτη του Πάσχα 17 Απριλίου στις 13:00.

Η Ελεονώρα είναι έτοιμη να γνωριστεί με τους μεσημεριανούς τηλεθεατές και ελπίζει σύντομα να γίνουν φίλοι της. Αλλά και στους πρωινούς «κλείνει το μάτι» για να ξαναβρεθούν το μεσημέρι.

Το καινούριο trailer της εκπομπής έχει ήδη αρχίσει να προβάλλεται.

4ΩΡΗ στάση εργασίας στο Star για 13 απολύσεις...

Star Channel logo
Star Channel logo (Photo credit: Wikipedia)

4ΩΡΗ στάση εργασίας στο Star αποφάσισαν η ΕΣΗΕΑ και η ΕΠΗΕΑ.

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση, όπως αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ένωσης Συντακτών


Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ και της ΕΠΗΕΑ αποφάσισαν την κήρυξη 4ωρης στάσης εργασίας όλων των δημοσιογράφων και των διοικητικών υπαλλήλων, που εργάζονται στον τηλεοπτικό σταθμό STAR Channel, για σήμερα Τρίτη, 10 Απριλίου 2012, από τις 15.30 έως τις 19.30.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

ΕΤΙΤΑ: "Εργασιακό ΝΤΑΧΑΟΥ", «ο μισητός ΣΚΑΙ»

Ολομέτωπη επίθεση στον ΣΚΑΙ με σκληρές εκφράσεις όπως "εργασιακό ΝΤΑΧΑΟΥ", «ο μισητός ΣΚΑΙ» και «το κανάλι του 3%», κάνει η Ένωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης (ΕΤΙΤΑ) με αφορμή  τις απεργίες που πραγματοποιήθηκαν πριν λίγες μέρες.


Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης:

"Την περασμένη εβδομάδα πραγματοποιήθηκαν οι δύο πρώτες 24ωρες απεργίες μας με μεγάλη επιτυχία καθώς υπήρξε καθολική συμμετοχή. Τα δελτία ειδήσεων σίγησαν και οι ζωντανές εκπομπές των σταθμών δεν βγήκαν.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

VIDEO: Ελεονώρα Μελέτη: «Είμαι πολύ "στρίφνω". Δεν έχω "πάει" με πολλούς άντρες»

«Δεν χαρίζομαι εύκολα κι αυτό, βέβαια, μου κοστίζει, μπορεί να μείνω και σε περίοδο αποχής για πολλούς μήνες». Αυτά ήταν τα λόγια της Ελεονώρας Μελέτη, όταν ο Γιώργος Λιάγκας τη ρώτησε για όλα όσα γράφονται για την προσωπική της ζωή.

 

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Η "Μελέτη" έγινε...μεσημεριανή

Η "πρωινή μελέτη" έγινε επίσημα...μεσημεριανή! Αυτός θα είναι και ο τίτλος της εκπομπής: "Μεσημεριανή Μελέτη".


Διαβάστε την επίσημη αλλαγή προγράμματος - δελτίο τύπου του Star...


"Με δύναμη από την Κηφισιά, όπως και το ομότιτλο βιβλίο, έρχεται η «Μεσημεριανή Μελέτη».

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Alpha News στις 19:00: 3 χρόνια ειδήσεις όπως είναι, με σταθερά ανοδική πορεία

Το Δελτίο Ειδήσεων του Alpha επιλέγουν όλο και περισσότεροι τηλεθεατές για την ενημέρωσή τους. Το δελτίο, το οποίο παρουσιάζουν ο Αντώνης Σρόιτερ τις καθημερινές και ο Νίκος Μάνεσης το Σαββατοκύριακο, γιόρτασε στις 31 Μαρτίου 3 χρόνια προβολής στις 19:00, προσφέροντας πρώτο άμεση και έγκυρη ενημέρωση.

Την τριετία αυτή το δελτίο, πιστό στη δέσμευσή του για ειδήσεις άμεσες, αντικειμενικές και αξιόπιστες, ήταν στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης καλύπτοντας όλα τα μεγάλα γεγονότα που απασχόλησαν την κοινή γνώμη: Τις εκλογικές αναμετρήσεις, τις διαρκείς πολιτικές ανατροπές, τις δραματικές οικονομικές και κοινωνικές εξελίξεις, αλλά και τα μεγάλα διεθνή θέματα της επικαιρότητας. Σε αυτή τη διαδρομή, ο Alpha έφερε πρώτος στη δημοσιότητα σημαντικά θέματα με αποκλειστικά και αποκαλυπτικά ρεπορτάζ.

Από την ένταξή του στη ζώνη των 19:00 και με τη νέα του ταχύτερη και πολυθεματική δομή, το Δελτίο Ειδήσεων του Alpha σημειώνει συνεχή ανοδική πορεία με μέσο όρο αύξησης της τηλεθέασης ανά έτος 19,47%* (μέτρηση έως και τις 31 Μαρτίου 2012).

Τα αποτελέσματα αυτά αποτελούν επιβεβαίωση της στρατηγικής που έχει χαράξει η Διεύθυνση Ειδήσεων του Alpha. Με ένα δυναμικό και διαφοροποιημένο Δελτίο Ειδήσεων, ο Alpha κατάφερε να προσελκύσει ακόμα περισσότερους τηλεθεατές και να εδραιώσει τη θέση του ως μία από τις κύριες πηγές ενημέρωσης των Ελλήνων τηλεθεατών.

Ειδήσεις άμεσες, ειδήσεις αντικειμενικές, ειδήσεις αξιόπιστες, ειδήσεις όπως είναι.

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Έχει ανανεώσει το συμβόλαιό της;

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου είναι από τα πιο γερά χαρτιά του Alpha. Έχει ανανεώσει το συμβολαιό της με το κανάλι;


Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό "Adore" μιλάει για τις δυσκολίες της δουλειάς...

 ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ποια σταρ του Χόλιγουντ κακοποιήθηκε σεξουαλικά από άλλη γυναίκα

Παλαί ποτέ σταρ του Ugly Betty, μόλις αποκάλυψε στο περιοδικό People τις λεπτομέρειες για την σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη όταν ήταν δέκα χρονών, από μια 18χρονη οικογενειακή φίλη. 

 ΜΑΘΕΤΕ ΕΔΩ ΠΟΙΑ ΕΙΝΝΑΙ Η ΣΤΑΡ

Για το πρόβλημα υγείας του πατέρα της μίλησε η Σμαράγδα Καρύδη

Για το πρόβλημα υγείας του πατέρα της,την απουσία της από τα τηλεοπτικά δρώμενα αλλά και το ενδεχόμενο να κάνει οικογένεια, μίλησε στην εκπομπή «Μες στην καλή χαρά», η Σμαράγδα Καρύδη.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μιλά για το «διαζύγιο» Σκορδά-Λιάγκα

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη, όπου μίλησε για τα τηλεοπτικά δρώμενα, έδωσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο   περιοδικό «ΕΓΩ Weekly».

 Εκεί ο νεαρός παρουσιαστής μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους παρουσιαστές του «Πρωινό mou», Φαίη Σκορδά και Γιώργο Λιάγκα, ενώ σχολίασε και τον ενδεχόμενο τηλεοπτικό τους χωρισμό.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Κυριακή 8 Απριλίου 2012

Τι έγραψε ο Παύλος Χαϊκάλης στο twitter για ΝΔ-ΠΑΣΟΚ;

Ο Παύλος Χαϊκάλης, σχολίασε μέσα από το Twitter, τους εκβιασμούς της συγκυβέρνησης ΝΔ -ΠΑΣΟΚ ενόψει των εθνικών εκλογών και κάλεσε τους νέους να πείσουν τους γονείς τους ώστε να μην τους ψηφίσουν.

Δείτε τι έγραψε ΕΔΩ

Η δεύτερη εμφάνιση της Παπαρίζου στο σουηδικό Dancing With The Stars! [βίντεο]

Τις εντυπώσεις έκλεψε για άλλη μια φορά η Ελληνίδα τραγουδίστρια, Ελενα Παπαρίζου, κατά την εμφάνισή της στο δεύτερο επεισόδιο του σουηδικού Dancing With The Stars. 

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...