Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Ανακοίνωσε στον πατέρα του ότι είναι gay μέσα από την εκπομπή της Αννίτας

Ο νεαρός εμφανίστηκε στην εκπομπή της Αννίτας, το απόγευμα του Σαββάτου.

Όπως είπε, ο πατέρας του ενδεχομένως να έχει καταλάβει ότι ο ίδιος είναι ομοφυλόφιλος, όμως, 

Η παρατήρηση της Σπυροπούλου στον Λιάγκα και η «διόρθωση» από τον παρουσιαστή!

Πρωινά... τιτιβίσματα αντάλλαξαν ο Γιώργος Λιάγκας και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μέσω twitter, λίγο πριν ξεκινήσει η εκπομπή «Μες στην καλή χαρά».


Αφορμή γι' αυτό στάθηκε η ευχή του παρουσιαστή στους διαδικτυακούς του φίλους να περάσουν καλά αυτό το σαββατοκύριακο: 

«360°»: Ένα συγκλονιστικό ρεπορτάζ για τους εκατοντάδες Έλληνες που ζουν χωρίς ρεύμα



Την Τρίτη 19 Νοεμβρίου, στις 23:45, η εκπομπή «360°» με τη Σοφία Παπαϊωάννου, παρουσιάζει ένα συγκλονιστικό ρεπορτάζ για τους εκατοντάδες Έλληνες που ζουν χωρίς ρεύμα στην Ελλάδα του 21ου αιώνα. 


Οι «360ο» βρέθηκαν σε πόλη της Μακεδονίας, όπου δεκάδες οικογένειες ζουν χωρίς ρεύμα, ένα από τα πολυτιμότερα αγαθά της σύγχρονης ζωής, λόγω απλήρωτων λογαριασμών στην ΔΕΗ. Μετά από πολλές δυσκολίες, η κάμερα της εκπομπής κατάφερε να μπει σε σπίτια και να καταγράψει, υπό το φως των κεριών, τη ζωή και τα συναισθήματα των ανθρώπων.

«Ανατροπή»: Γιατί είναι κλειστά τα πανεπιστήμια;

Ο υπουργός. Οι πρυτάνεις. Οι συνδικαλιστές. Οι φοιτητές τους ζητούν τον λόγο. Γιατί διαλύονται τα Πανεπιστήμια; Μια μεγάλη συζήτηση στην εκπομπή «Ανατροπή» με τον Γιάννη Πρετεντέρη, τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013, στις 23.40 στο MEGA.


Καλεσμένοι είναι ο υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, ο πρύτανης του Εθνικού Καποδιαστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών Θεοδόσης Πελεγρίνης, η αντιπρύτανης του Μετσόβειου Πολυτεχνείου Τώνια Μωροπούλου, ο καθηγητής του Π.Α. και πρόεδρος του ΕΛΙΑΜΕΠ Λουκάς Τσούκαλης καθώς και φοιτητές που θέτουν ερωτήματα.

«Αννίτα SOS»: Πως το όνειρο ενός κοριτσιού να ασχοληθεί με το μοντελινγκ μετατράπηκε σε εφιάλτη

Σε μια τηλεόραση… εκτός ορίων η Αννίτα συναντά τα… επείγοντα περιστατικά του Σαββατοκύριακου σε ένα group therapy για τα μικρά και τα μεγάλα της ζωής!


Η εκπομπή «Αννίτα SOS» έρχεται στoν Alpha για να ανοίξει γραμμή επικοινωνίας, να δώσει απαντήσεις σε ερωτήματα, να αναζητήσει δρόμους σε αδιέξοδα, να φέρει κοντά ανθρώπους που εκπέμπουν  στην ίδια συχνότητα και να εστιάσει στην  αισιόδοξη πλευρά της ζωής.

Dancing With The Stars: Οι πρόβες των επωνύμων πριν το live της Κυριακής (φωτό)

Eντατικές πρόβες κάνουν οι συμμετέχοντες του Dancing with the stars 4 για το live της Κυριακής!


Μπορεί την προηγούμενη εβδομάδα οι συμμετέχοντες να ξεκουράστηκαν, αφού δεν βγήκε το live στον αέρα λόγω της πολιτικής επικαιρότητας, αλλά αυτή τη βδομάδα έδωσαν το 100% του εαυτού τους!

Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

«Πρωινό Mou»: Έριξαν τούρτα σε τηλεθέατρια την ώρα που διαγωνίζονταν!

Έξαλλος ο Κωστόπουλος: «Μέχρι ενός ορίου! Δεν πάτε καλά»


Το είδαμε και αυτό σήμερα στο «Πρωινό Mou»! Έριξαν τούρτα σε τηλεθέατρια την ώρα που διαγωνίζονταν!
Η τηλεθάτρια τραγουδούσε και έπρεπε να περάσει από κάποιες δοκιμασίες, μία από αυτές ήταν να τις ρίξουν τούρτα στο πρόσωπό της!

O Αναδιώτης...αθλητής στην ''Εμμα''!

Είναι που είναι οπαδός του αθλητισμού και της καλής διατροφής ο Νίκος Αναδιώτης, τώρα θα τον δούμε να το κάνει και πράξη στην τηλεόραση και μάλιστα σε ένα γκεστ στην καινούρια κωμική σειρά του Μega ''Το σπίτι της Εμμας'' που ξεκινά την προσεχή Παρασκευή   στις 22.30. 

Ελένη Μενεγάκη: «Θα ήθελα να συνεργαστώ με τον Δημήτρη Σταρόβα»

Η δήλωση της ξανθιάς παρουσιάστριας στον αέρα της εκπομπής της


Καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη, ήταν σήμερα ο Άρης Καβατζίκης, γνωστός δημοσιογράφος του περιοδικού People και ραδιοφωνικός παραγωγός στον easy 97,2.  Φέτος βρίσκεται στην τηλεοπτική παρέα του Πέτρου Κωστόπουλουη στην εκπομπή «Πρωινό mou» όπου σχολιάζει τα τηλεοπτικά πρόσωπα. Το ίδιο κλήθηκε να κάνει και σήμερα στην εκπομπή της Ελένης. 

Γιώργος Καπουτζίδης: «Όταν τσακώνομαι δεν λέω ούτε τα τυπικά μετά»

Ο Γιώργος Καπουτζίδης βρέθηκε στο πλατό του Πρωινό mou και μίλησε στον Πέτρο Κωστόπουλο και στην τηλεοπτική του παρέα για την επιτυχία, τα παιδικά του χρόνια και για το πώς προσεγγίζει τους ανθρώπους.


Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε ο γνωστός σεναριογράφος και ηθοποιός Γιώργος Καπουτζίδης στον Πέτρο Κωστόπουλο και στην τηλεοπτική του παρέα.

Για τα παιδικά του χρόνια:

«Ήμουν ο πιο κοντός στην τάξη. Πιστεύω ότι αισθανόμουν άσχημα αλλά δεν θυμάμαι. Για αυτό που είχα κόμπλεξ ήταν τα γυαλιά. Ήμουν ο πρώτος που έβαλε γυαλιά στην τάξη. Η πρώτη δουλειά που ήθελα αν κάνω είναι να έχω πλυντήριο αυτοκινήτων. Αλλά αυτό που μου έχει μείνει απωθημένο είναι γίνω αθλητής στίβου».

Ο Ant1 “πολιορκεί” την Δέσποινα Βανδή για το “The Voice”!

Μετά την επιτυχία του “Dancing with the stars” ο Ant1 ετοιμάζεται πυρετωδώς για το νέο show τραγουδιού που αναμένεται να ανατρέψει τα δεδομένα της ελληνικής τηλεόρασης. Ο λόγος για το πολυαναμενόμενο μουσικό talent show “The Voice” που θα παρουσιάζει ο Γιώργος Λιάγκας.

Λιάγκας: Δεν ξέρω αν είναι γκέι! Ξεφτιλίζει τη θρησκεία"!

"Με ενοχλεί πολύ"!
Έξαλλος ήταν ο Γιώργος Λιάγκας σήμερα το πρωί με την παραγωγή του "Κάτι Ψήνεται" αλλά και με τον μοναχό που χθες εκτίναξε την εκπομπή μαγειρικής του ALPHA! Ο δημοσιογράφος κατακεραύνωσε, τόσο τον μοναχό, όσο και αυτούς που τον έβγαλαν στον αέρα, "ξεφτιλίζοντας τη θρησκεία και το ράσο"!

Ο ρόλος έκπληξη του Λιάγκα στο Dancing with the stars

Ο Γιώργος Λιάγκας θα συμμετέχει στο Dancing with the stars 4!


O παρουσιαστής δέχθηκε πακέτο σήμερα κατά τη διάρκεια του «Πρωινού» και ήταν από την παραγωγή του σόου! 

«Stars System»: Πώς θα είναι οι ερωτικές μας σχέσεις από τώρα έως και το καλοκαίρι;

Ο δρόμος για τα αστέρια  ξεκινάει από εδώ!
Ζώδια, πλανήτες, εκλείψεις, συναστρίες… 

Τι κρύβουν; Τι μας επιφυλάσσουν; Πως μας επηρεάζουν;


Η Άση Μπήλιου έχει τις απαντήσεις και τις μοιράζεται μαζί μας, για έβδομη χρονιά, μέσα από τον Alpha.

Το Σάββατο 16 Νοεμβρίου, στις 14:10, η Άση Μπήλιου φιλοξενεί τη Σμάρω Σωτηράκη και αναλύουν το θέμα των ερωτικών. 

Τα αστέρια είναι «Μες στην καλή χαρά» το Σαββατοκύριακο

Τα Σαββατοκύριακα μας στις 10:00, η Κατερίνα Καραβάτου, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ο Παύλος Σταματόπουλος, o Ευθύμης Ζησάκης αναλαμβάνουν δράση για να κάνουν πιο χαρούμενες και ανέμελες τις δύο καλύτερες ημέρες της εβδομάδας. 


Το Σάββατο 16 Νοεμβρίου η παρέα του «Μες στην καλή χαρά» υποδέχεται τον Χρήστο Σπανό και τον Λευτέρη Ελευθερίου. Η Ελένη Καστάνη, μία από τις «Φόνισσες της Παπαδιαμάντη», μιλάει για τις υπόλοιπες φόνισσες αλλά και τη ζωή της.

Η «Νόστιμη γη» της Σητείας με τον Βασίλη Καλλίδη

Κάθε Σάββατο, ο chef, συγγραφέας, δημοσιογράφος και ερευνητής γεύσεων, Βασίλης Καλλίδης θα μας ταξιδεύει στις πιο… νόστιμες και φιλόξενες γωνιές της χώρας μας, με αφορμή θεματικές γιορτές τοπικών προϊόντων, φεστιβάλ αλλά και πανηγύρια. 

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Νέες αποκαλύψεις στο «Φως στο Τούνελ» για τη δολοφονία στις Σέρρες

Σκοτεινές υποθέσεις  ζητούν φως. Καλυμμένα ίχνη και μυστικά  έρχονται στην επιφάνεια.
Θα εντοπιστούν οι μάρτυρες – κλειδιά; Θα ανοίξουν τα κλειστά στόματα; Θα εξιχνιαστεί το μυστήριο;
Ο γρίφος είναι για δυνατούς λύτες. Η λύση του είναι επιτακτική γιατί τίποτα δεν πρέπει να μένει  στο σκοτάδι. 


Την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου, στις 23:10, στο «Φως στο Τούνελ», θα δούμε όσα δεν προβλήθηκαν σχετικά με τη δολοφονία της άτυχης μητέρας από τις Σέρρες, που σόκαρε την κοινή γνώμη. 

Ποια αγαπημένη ηθοποιός αυτή την Δευτέρα... αρχίζει την "Μουρμούρα";

Την καθημερινότητα και την ήσυχη ζωή της Μαρίνας (Δάφνη Λαμπρόγιαννη) και του Ηλία (Βλαδίμηρος Κυριακίδης), έρχεται να διαταράξει η κυρία Ελπινίκη από την Άρτα, τον ρόλο της οποίας ενσαρκώνει η πολυαγαπημένη .....

VIDEO - Ο Κωστόπουλος αποκάλεσε την Μπαλατσινού «τούμπανο»

Την ώρα της μαγειρικής ο Πέτρος Κωστόπουλος είχε πάει στην κουζίνα του 'Άκη Πετρετζίκη!

Την ώρα εκείνη λοιπόν έμπαινε στο πλατό του "Πρωινού Mou" η Τζένη Μπαλατσινού, η οποία ήταν κομψή! «Έλα, μοντέλο... τούμπανο! Συγνώμη» είπε χαρακτηριστικά.

Η Ελληνίδα ηθοποιός με τους περισσότερους φίλους στο facebook


Αν και δεν ασχολείται ιδιαίτερα με τα τα social media, κατάφερε να "συγκεντρώσει" περισσότερους από 439 χιλιάδες fans στη σελίδα της στο facebook.


Η Ελένη Ράντου έχει ξεπεράσει σε fans καλλιτέχνιδες όπως η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή.

Δείτε ποια είναι:



ΒΙΝΤΕΟ - Πρωινά καβγαδάκια για την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα

Πρωινά καβγαδάκια για την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος κάποια στιγμή της είπε: "Δεν μιλάω. Τότε να σηκωθώ να φύγω! Να φύγω μια ώρα αρχύτερα να σας αδειάσω την γωνιά".

Κωστόπουλος σε Λιάγκα: «όταν λέμε 80%, είναι 6 - 7 μηχανάκια»

​«Τα νούμερα είναι τόσο σχετικά και τόσο αηδία», υποστήριξε ο Πέτρος Κωστόπουλος και «κάρφωσε» on air τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος την Τετάρτη καυχήθηκε στον αέρα της εκπομπής για την τηλεθέασή τους.

Μαρκουλάκης: Έτσι νίκησα την καταθλιψη

Η εκπομπή «Όλα για την Υγεία mou», με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη που μεταδίδεται το Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013 στις 17.15 από το MEGA, εξετάζει τρεις φυσιολογικές καταστάσεις, οι οποίες όμως μπορεί να γίνουν επικίνδυνες όταν φθάσουν τα όρια της ψυχικής διαταραχής. 

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

"Ελλήνων Γεύσεις": Τι θα δούμε στη νέα εκπομπή του ΣΚΑΙ με τη Ντίνα Νικολάου

Η σεφ Ντίνα Νικολάου με την εκπομπή «Ελλήνων γεύσεις» κάνει πρεμιέρα από το Πήλιο την Κυριακή 17 Νοεμβρίου στις 15.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.


Στο πρώτο επεισόδιο, η σεφ Ντίνα Νικολάου ταξιδεύει στη γραφική Τσαγκαράδα και ανακαλύπτει των «Ελλήνων Γεύσεις» μέσα από τα παραδοσιακά προϊόντα της περιοχής...

BINTEO- Πρέλεβιτς: Όμορφο παιδί ο Ουγγαρέζος

Η Άννα Πρέλεβιτς αποκάλυψε στην κάμερα του STAR ότι γνωρίζει πολλά χρόνια τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και ότι είναι όμορφο παιδί.
"Δεν νομίζω ότι φταίει ο έρωτας για την αλλαγή μου" σχολίασε το μοντέλο καθώς άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της.

ΒΙΝΤΕΟ - Η Φαίη Ξυλά αποκάλυψε στο «Πρωινό Mou» μία «λαμογιά»

Η Φαίη Ξυλά αποκάλυψε στο «Πρωινό Mou» μία «λαμογιά», όπως την χαρακτήρισε ο Πέτρος Κωστόπουλος, που έκανε στους γονείς της ως παιδί.

ΒΙΝΤΕΟ- Νικός Μουτσινάς: Χούφτωσε την Μαρία Ηλιάκη on air!

Μέσα σε άκρως απολαυστικό και χορευτικό κλίμα ξεκίνησε η σημερινή εκπομπή «Δέστε τους».
Η Μαρία Ηλιάκη και ο Νίκος Μουτσινάς μπήκαν στο πλατό χορεύοντας ένα τραγούδι του Πεντελή Παντελίδη και η χαρά του Νίκου ήταν τέτοια που χούφτωσε το στήθος της Μαρίας λέγοντας πώς προετοιμάζεται για την εκπομπή που θα την έχει καλεσμένη! Δείτε το απολαυστικό στιγμιότυπο της εκπομπής!

VIDEO - Η αποκάλυψη του Γιώργου Παπαδάκη: «Για δέκα χρόνια υποδυόμουν τον χαμένο μου αδελφό»

Ο Γιώργος Παπαδάκης βρέθηκε στην εκπομπή «Όλα Τρέλα».
Ο παρουσιαστής με αφορμή ένα περιστατικό που συνέβη στην εκπομπή του, αποκάλυψε ότι για δέκα χρόνια υποδυόταν στην αδελφή του τον αδελφό του που είχε φύγει από την ζωή.

 Ο Γιώργος Παπαδάκης είχε μια αδελφή, η οποία είχε σύνδρομο down, με την οποία ήταν πολύ δεμένος και ήταν για εκείνη τα πάντα καθώς οι γονείς τους «έφυγαν» νέοι. 

Απολαυστικό βίντεο: Οι συνεργάτες της Ελένης «πρωταγωνιστούν» στις Οικογενειακές Ιστορίες

Η Ελένη Μενεγάκη είπε πως πολλοί είναι εκείνοι που θέλουν να παίξουν στις «Οικογενειακές Ιστορίες» τότε ο μάγειρας, Βασίλης Καλίδης μπήκε στο πλατό και έπαιξε μία ιστορία με την Κατερίνα Ζαρίφη και συμμετείχαν στη συνέχεια όλοι!

Τέρμα η τηλεόραση για τον Γιώργο Αυτιά! - Γιατί σταματούν οι εκπομπές του;

Είναι πολύ συνηθισμένο στους δημοσιογραφικούς κύκλους και αρκετοί από τους γνωστούς σήμερα πολιτικούς, υπήρξαν γνωστοί και δραστήριοι δημοσιογράφοι.

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

«60’ Ελλάδα»: Στην Καστοριά με τα μήλα, τις γούνες και τους Ρώσους!

Την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου, στις 24:00, η πυξίδα της εκπομπής «60’ Ελλάδα» οδηγεί τον Νίκο Μάνεση στην Καστοριά. Στη λίμνη και τα χωριά της αλλά και στη συνοριακή γραμμή με την Αλβανία, στον Γράμμο.

«Πάμε Πακέτο» με δύο συγκλονιστικές ιστορίες και μια αποκάλυψη

Πακέτα γεμάτα δυνατά συναισθήματα και έντονες  στιγμές αναζητούν τον παραλήπτη  τους. Θα μπορέσουν να εκμηδενίσουν τις χιλιομετρικές και συναισθηματικές αποστάσεις και να αλλάξουν ζωές; Θα τολμήσουν οι παραλήπτες τους να τα ανοίξουν και να συναντήσουν το πιο απροσδόκητο κομμάτι της ζωής τους;

ΣΤΟ ΜΕGA ΟΙ ΔΥΟ... ΤΕΛΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2014

Η στιγμή της αλήθειας για την  Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου φτάνει και το MEGA θα μεταδώσει ζωντανά τους δύο αγώνες μπαράζ με τη Ρουμανία για την πρόκριση της Ελλάδας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

ΒΙΝΤΕΟ- Ελένη Μενέγακη: «Έπεσε» στα πατώματα από τα σεξουαλικά υπονοούμενα και την… τουλούμπα!

Μια έρευνα σεξουαλικού περιεχομένου στάθηκε αφορμή να κάνει την Ελένη Μενεγάκη να κρατάει την κοιλιά της από τα γέλια!

O Σρόιτερ κάνει «Αυτοψία» στους άστεγους της διπλανής πόρτας

Την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου, στις 23:45 ο Αντώνης Σρόιτερ κάνει Αυτοψία στους άστεγους της διπλανής πόρτας.


Την ώρα που ο Δήμος Αθηναίων δημοσιοποιούσε στοιχεία σύμφωνα με τα οποία το 54% των άστεγων βρίσκεται στο δρόμο λόγω έλλειψης χρημάτων, η κάμερα της εκπομπής κατέγραφε σκληρές εικόνες με αστέγους που προσπαθούν, με κάθε τρόπο, να βρουν ένα μέρος για να περάσουν τη νύχτα τους στους δρόμους της πρωτεύουσας, στο Λιμάνι του Πειραιά και τα νοσοκομεία.

Δυνατή πρεμιέρα για το "Ράδιο Αρβύλα"

«Σάρωσε» τη Δευτέρα η πρεμιέρα της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» στον ΑΝΤ1.


Η εκπομπή σημείωσε ποσοστό 33,9%, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος συνέχισε και ο Θέμος Αναστασιάδης με 22,8% στο γενικό σύνολο.

Πως η ομάδα του «Πρωινού mou» πείραξε σήμερα τον Ουγγαρέζο στον καιρό; (Video)

Τα γνωστά  πια «πειραχτήρια» του «Πρωινού mou» στο Mega δεν θα μπορούσαν να λείψουν ούτε από τη σημερινή ενότητα του καιρού με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Γιώργος Λιάγκας: «Θα ήθελα πολύ να έρθει καλεσμένος ο Ματέο!» (video)

Η Σάσα Σταμάτη παρουσίασε ένα θέμα στο σημερινό "Πρωινό" για τον αδελφό της Ελένης Μενεγάκη, με τον Γιώργο Λιάγκα να αναφέρει πως δεν τον αφορά τι κάνει ο αδελφός της παρουσιάστριας και πως δεν θα τον ήθελε καλεσμένο στην εκπομπή του.

Μουτσινάς για Σταμάτη: Γιατί κάθε δήλωση πρέπει να έχει και ένα κρυφό νόημα από κάτω;

«Η Σάσα το πέταξε αυτό γιατί αυτή είναι η Σάσα και για αυτόν τον λόγο την έχουν εκεί»
Το «επεισόδιο» ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και τη Σάσα Σταμάτη στο «Πρωινό» της Δευτέρας δεν έμεινε ασχολίαστο από την παρέα του «Δέστε Τους».

Ευαγγελία Αραβανή: «Ορκίζομαι! Δεν είμαι δασκάλα χορού»

Το μοντέλο έδωσε τη δική του απάντηση σε όσα λέγονται για τη σχέση της με τον χορό - Ο μέσος όρος «χτύπησε» πάνω από 32%


Ακόμα και τα μηχανάκια της AGB έπαθαν «Όλα τρέλα» το βράδυ της Δευτέρας, μιας και ο μέσος όρος της εκπομπής στα δυναμικά κοινά ήταν πάνω από 32%, την ώρα μάλιστα που ο ανταγωνισμός ήταν πίσω με 10 έως 30 μονάδες.

Αφιέρωμα στη χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου

Tο Σάββατο 16 Νοεμβρίου, στις 21:00, η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» και ο Σπύρος Παπαδόπουλος κάνουν μία...στάση στη χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου με ένα αφιέρωμα στα τραγούδια και τους πρωταγωνιστές της.


Αγαπημένοι καλλιτέχνες εκείνης της εποχής συμμετέχουν στο αφιέρωμα και μας θυμίζουν σημαντικές στιγμές μπροστά και πίσω από τις κινηματογραφικές κάμερες. Μαζί τους, συμμετέχουν και εκπρόσωποι της νεότερης γενιάς ηθοποιών που καταθέτουν τον σεβασμό και την αγάπη τους για τους ανθρώπους που χαρακτήρισαν μία ολόκληρη εποχή.

Με δική της εκπομπή στον Alpha η Τσολάκη

Τη δική της εκπομπή θα αποκτήσει από τον Φεβρουάριο στην τηλεόραση του Alpha η Ελένη Τσολάκη.

Ράδιο Αρβύλα: Έπεσαν μπουνιές στην πρεμιέρα!

Στην πρεμιέρα της σατιρικής εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα», είδαμε ένα βίντεο όπου ο Αντώνης Κανάκης και ο Γιάννης Σερβετάς παίζουν μπουνιές. 

VIDEO - Eurovision 2014: Αυτά είναι τα επικρατέστερα ονόματα για την Ελληνική συμμετοχή!

Στην δημοσιότητα βγήκαν τα επικρατέστερα ονόματα της ελληνικής συμμετοχής για τον φετινό διαγωνισμό της Eurovision 2014 στην Κοπεγχάγη.

Η Τσαπανίδου… ζήτησε φωτογραφίες

Η Πόπη Τσαπανίδου ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν να αξιοποιήσουν τη διαδραστική υπεραξία των social media, κάτι άλλωστε το οποίο φαίνεται ακόμη περισσότερο σήμερα με την εκπομπή “Live U” που παρουσιάζει στην τηλεόραση του Star.

Γ. Παπαδάκης: Δείτε την σύζυγό του σε μία από τις σπάνιες εξόδους τους! (Φωτό)



Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής του ΑΝΤ1 βρέθηκε στο Μέγαρο Μουσικής μαζί με την σύζυγο του, Τίνα, σε μία από τις πολύ σπάνιες εμφανίσεις τους! 

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

VIDEO - Φαίη Σκορδά: Όλο και μεγαλώνει η κοιλίτσα της

Μπορεί η Φαίη Σκορδά να μην έχει επιβεβαιώσει αλλά ούτε διαψεύσει τις φήμες περί εγκυμοσύνης, όμως η κοιλίτσα της, όπως μπορείτε και εσείς να παρατηρήσετε όλο και μεγαλώνει!

Έλενα Παπαβασιλείου: Σκίστηκε το φόρεμα της την βραδιά των καλλιστείων στην Κύπρο

Η Έλενα Παπαβασιλείου παρουσίασε τον τελικό του Feel Fantastic, μέσα από το οποίο αναδείχθηκε η Μις Κύπρος!


Η μεγάλη βραδιά έγινε την Πέμπτη στο το Pavilion Hall Λευκωσίας και δεκάδες επώνυμοι παρακολούθησαν το γεγονός!

Πώς τα πάει η Κατερίνα Καραβάτου με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου;;; (VIDEO)

Η Κατερίνα Καραβάτου μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» αναφέρθηκε στη σχέση που έχει με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αλλά και στη μητέρα της η οποία παίρνει προσωπικά τα όσα ακούγονται για εκείνη.


 Δες το βίντεο:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...