Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

ΒΙΝΤΕΟ: Πιπιλή: Η οικογένειά μου δεν ήθελε να γίνω π....

Η Φωτεινή Πιπιλή ήταν χθες καλεσμένη του Πέτρου Κωστόπουλου στην εκπομπή "Βράδυ" και μίλησε για τα πρώτα βήματά της στη δημοσιογραφία...

Έχοντας συγκεντρώσει ένσημα 38 χρόνων όπως είπε, έχει πολλές στιγμές να θυμηθεί από τη δημοσιογραφία.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΑΝΟΣΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ

Η εκπομπή “Όλα για την υγεία mou” με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη που θα μεταδοθεί το Σάββατο 24 Μαρτίου στις 17:10, ασχολείται με τέσσερα αυτοάνοσα νοσήματα που αφορούν διαφορετικά συστήματα του οργανισμού: τη ρευματοειδή αρθρίτιδα, που αφορά το μυοσκελετικό σύστημα, τη σκλήρυνση κατά πλάκας που αφορά το κεντρικό νευρικό σύστημα, την ψωρίαση που αφορά το δέρμα και τη νόσο του Κρόν που αφορά το γαστρεντερικό σύστημα. Προσκεκλημένοι στο στούντιο είναι τέσσερις άνθρωποι που υποφέρουν από αυτοάνοσα νοσήματα και μας δίνουν το δικό τους αισιόδοξο μήνυμα.

Αναφορικά με τη ρευματοειδή αρθρίτιδα, οι ειδικοί επισημαίνουν ότι τα νεότερα φάρμακα “κοιμίζουν” τη νόσο και προλαμβάνουν τις παραμορφώσεις, τονίζοντας ότι όσο πιο νωρίς αρχίζει η θεραπεία τόσο πιο καλά είναι τα αποτελέσματα. Στο στούντιο, μια γυναίκα που ενώ δεν πάσχει από ρευματοειδή αρθρίτιδα, φοράει μια ειδική στολή προσομοίωσης της πάθησης και μας μεταφέρει την εμπειρία της για το πως αισθάνεται ένας ασθενής.

Αισιόδοξα είναι τα μηνύματα και για ένα άλλο αυτοάνοσο νόσημα, τη σκλήρυνση κατά πλάκας, καθώς με τα νεότερα φάρμακα περιορίζεται η εξέλιξη της νόσου και πλέον οι ασθενείς δεν οδηγούνται στην αναπηρία. Ο καλός ψυχισμός και ιδιαίτερα η διαχείριση του άγχους, παίζουν σημαντικό ρόλο στην αντιμετώπιση.

Στην ψωρίαση, μια συχνή αυτοάνοση δερματοπάθεια που δεν είναι μεταδοτική ούτε σχετίζεται με την ψώρα, η φλεγμονή μπορεί να επεκταθεί και σε άλλα συστήματα του οργανισμού. Οι επιστήμονες επισημαίνουν ότι ασθενείς πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με τους μικροτραυματισμούς γιατί επιδεινώνουν την κατάστασή τους, και αναφέρονται στις εξελίξεις στην θεραπεία της νόσου, τονίζοντας τη σημασία της συμμόρφωση στην αγωγή.

Τέλος, νόσος του Κρον, είναι μια πάθηση του εντέρου, που δεν σχετίζεται όμως με το σύνδρομο του ευερέθιστου εντέρου. Οι ειδικοί επισημαίνουν ότι ολοένα και λιγότεροι ασθενείς οδηγούνται στο χειρουργείο χάρη στην αποτελεσματικότητα της φαρμακευτικής αγωγής.

O πρωταθλητής ιστιοπλοΐας, Βαγγέλης Χειμώνας, εξηγεί στην εκπομπή πώς η νόσος Κρον δεν τον εμπόδισε να διακριθεί στο άθλημα της ιστιοπλοΐας

Χαϊκάλης: Η Αννίτα Πάνια «σέρβιρε» τηλεοπτικό προϊόν αισχίστου φασισμού

O Παύλος Χαϊκάλης ήταν χειμαρρώδης σε συνέντευξή που έδωσε και τα βέλη του «βρήκαν στην καρδιά» την Αννίτα Πάνια κατά της οποίας εξαπέλυσε επίθεση.

Ερωτηθείς σε συνέντευξη για το περιοδικό «Λοιπόν» είπε μεταξύ άλλων: «Τα "αντικείμενα" που έβγαλε η Αννίτα Πάνια στον "αέρα".

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Παρέμβαση: Οδηγίες στους δανειολήπτες για το πώς θα ξεφύγουν από τον φαύλο κύκλο των προσωρινών ρυθμίσεων.

Οδηγίες στους δανειολήπτες για το πώς θα ξεφύγουν από τον φαύλο κύκλο των προσωρινών ρυθμίσεων, δίνει η Γιάννα Παπαδάκου , μέσα από τη νέα πολτική εκπομπή του ALPHA "Παρέμβαση" που θα προβληθεί την Πέμπτη, 22 Μαρτίου στις 23:00.

Τα πολιτικά, οικονομικά και κοινωνικά δεδομένα γύρω μας αλλάζουν. Μία καινούργια περίοδος έχει ήδη ξεκινήσει, με νέους κανόνες και νέους πρωταγωνιστές. Η Παρέμβαση αποτελεί μία νέα ενημερωτική εκπομπή για τη νέα αυτή εποχή.

Η μείωση μισθών και συντάξεων, η ανεργία και γενικώς η ύφεση της ελληνικής οικονομίας έχει εξαντλήσει τις αντοχές των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων, με συνέπεια τη μη εξυπηρέτηση των στεγαστικών, επιχειρηματικών και καταναλωτικών δανείων. Σύμφωνα με στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος, το σύνολο των δανείων που αντιμετωπίζουν προβλήματα αποπληρωμής ξεπερνά τα €40 δις.

Αυτή την Πέμπτη, η Παρέμβαση με τη Γιάννα Παπαδάκου, αναδεικνύει το μέγεθος του προβλήματος, αποκαλύπτει τι πρόκειται να γίνει τους επόμενους μήνες και δίνει σαφείς οδηγίες στους δανειολήπτες για το πώς θα ξεφύγουν από τον φαύλο κύκλο των προσωρινών ρυθμίσεων.

Καλεσμένοι στο studio της εκπομπής θα είναι ο κ. Δημήτρης Σπυράκος, Γενικός Γραμματέας Καταναλωτή, ο Καθηγητής Νότης Μηταράκης, Αναπληρωτής Τομεάρχης Οικονομικών της ΝΔ, ο κ. Ζώης Πεπές, Στέλεχος της Εθνικής Τράπεζας και η κα Ζωή Κωνσταντοπούλου, Δικηγόρος.

ΧΙΟΣ: Ένα νησί, μια συμμορία, μια φυλακή, ένα μεγάλο μυστικό


Τον περασμένο Δεκέμβρη 34 νέοι πιάστηκαν στην Χίο ως μέλη μιας εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσε συστηματικά ναρκωτικά, κατηγορία που επισείει ποινές μέχρι και ισόβιας κάθειρξης.

Από τότε σχεδόν ξεκινάει και η έρευνα της εκπομπής «Πρωταγωνιστές», που μεταδίδεται την Κυριακή 25 Μαρτίου 2012 στις 23.30, για να αποκαλύψει τι πραγματικά συνέβη στο όμορφο ακριτικό νησί.

ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΓΚΑΛΙΜΑΝΑ
Στον Σταύρο Θεοδωράκη μίλησαν:

Τρία φυλακισμένα παιδιά απ’ την «συμμορία των Locos» – αυτό σύμφωνα με την αστυνομία ήταν το όνομα της οργάνωσης.

Η Μαίρη, 18 ετών. Περιγράφει τη ζωή της στη Χίο καπνίζοντας χασίς «24 ώρες το 24ωρο» αλλά και τη νέα της ζωή στις γυναικείες φυλακές της Θήβας.

Ο Χάρης, 20 ετών. Αποκαλύπτει πως λειτουργούσε η οργάνωση αλλά ζητάει μια δεύτερη ευκαιρία τουλάχιστον «για όσους δεν είχαν συλληφθεί ξανά».

Ο Κώστας, 15 ετών ο οποίος σύμφωνα με την αστυνομία ήταν ο αρχηγός των baby Locos. Μιλάει για τις συνθήκες κράτησης στις φυλακές ανηλίκων Αυλώνα, τους «τσαμπουκάδες» αλλά και την αγάπη του για την Ραπ μουσική. Ο Κώστας τραγουδάει τους πρώτους στίχους που συνέθεσε στη φυλακή. 

ΜΕ ΤΟΝ Γ. ΚΕΒΟΠΟΥΛΟ
Επίσης στην εκπομπή μιλούν:

- Ο Χρήστος, 30 ετών (ο οποίος συνελήφθη αλλά δεν προφυλακίσθηκε). Μιλά για τη βίαιη συμπεριφορά της συμμορίας στο νησί αλλά θέτει το ερώτημα κατά πόσο μπορεί η ελληνική φυλακή να σωφρονίσει έναν ανήλικο.

- Η Καίτη Σβιγάκη, μητέρα ενός 18χρονου αγοριού. Κατηγορεί την αστυνομία γιατί άργησε να δράσει.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Η Ελευθερία Ελευθερίου θα εμφανιστεί 3η στον ημιτελικό της Eurovision

 Έγινε η κλήρωση για τη σειρά εμφάνισης των χωρών που θα συμμετάσχουν στον διαγωνισμό τραγουδιού της Γιουροβίζιον.
Σύμφωνα λοιπόν, με την κλήρωση η Ελευθερία Ελευθερίου θα εμφανιστεί 3η στον ά ημιτελικό και 12η η Ήβη Αδάμου, η οποία εκπροσωπεί την Κύπρο.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Stars System: Το ερωτικό κάρμα ανάλογα με τη θέση του Κρόνου

Στο Stars System αυτή την Κυριακή 25 Μαρτίου, εκτάκτως στις 13:00, η Άση Μπήλιου αναλύει αστρολογικά την τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου. Τι θα φέρει στον τομέα των σχέσεων καθώς και στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα σε κάθε ζώδιο ξεχωριστά;

Ακόμη, πώς εκφράζεται το ερωτικό κάρμα ανάλογα με τη θέση του Κρόνου;

Επίσης, τι κοινό έχουν αστρολογικά τα πρώην διάσημα ζευγάρια του καλλιτεχνικού χώρου, Heidi Klum – Seal, Jennifer Lopez - Marc Antony, Demi MooreAshton Kutcher;

Τέλος, καλεσμένη της εκπομπής αυτή την εβδομάδα είναι η Μαρία Ηλιάκη. Τι αποκαλύπτει για τον έρωτα και τις σχέσεις, και τι ιδιαίτερο έχει το ωροσκόπιό της;
Enhanced by Zemanta

Στο νοσοκομείο ο αδερφός της Ελ. Μενεγάκη!

Τι έπαθε ο Θοδωρής Μισόκαλος;

Με πόνους μπήκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, χθες, ο αδερφός της Ελένης Μενεγάκη, Θοδωρής Μισόκαλος. 


ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Έδιωξαν τον Στ. Χίο από το KONTRA CHANNEL

Με ανακοίνωσή του σήμερα ο τηλεοπτικός σταθμός Kontra ανακοίνωσε την διακοπή της συνεργασίας με τον δημοσιογράφο Στέφανο Χίο.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Οι «Anonymous» αποκαλυπτονται στην «Εμπόλεμη Ζώνη»


Σ’ ένα νέο είδος «πολέμου» που διεξάγεται τα τελευταία χρόνια στο διαδίκτυο οι «στρατιώτες» κρύβουν την ταυτότητά τους, εξοπλίζονται με γνώση και εξειδικευμένα software και «πυροβολούν», πίσω από οθόνες, με τα πληκτρολόγιά τους.

Aκτιβιστές ή «αντάρτες του internet»; Φαρσέρ, κοινοί χάκερς ή «ψηφιακοί επαναστάτες»; Υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ή «σύγχρονοι τρομοκράτες»;. Για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση οι διαδικτυακοί «γνωστοί άγνωστοι», που σπέρνουν τον πανικό με τις επιθέσεις τους κι έχουν θέσει σε συναγερμό κυβερνήσεις και υπηρεσίες παγκοσμίως, αποκαλύπτουν τους σκοπούς και τους στόχους τους.

Ηγετικά στελέχη των διαβόητων «Anonymous» μιλούν αποκλειστικά στο νέο δίωρο ντοκιμαντέρ της «Εμπόλεμης Ζώνης» του Σωτήρη Δανέζη με τίτλο «Στρατιώτες δίχως Όνομα», την Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012 στις 24.00 στο MEGA, το πρώτο μέρος. Να τους περιμένετε...

ΣΤΗ ΦΩΤΟ:
Ο Σωτήρης Δανέζης συνομιλεί μέσω Skype, με τον Αμερικανό καταζητούμενο «χακτιβιστή» Commander X, μέλος της ομάδας «Anonymous 15», που κατηγορούνται για τις επιθέσεις στις ιστοσελίδες Paypal και MasterCard τον Δεκέμβρη του 2010 και τον Ιανουάριο του 2011. Πριν δύο μήνες πέρασε παράνομα τα σύνορα και κρύβεται στον Καναδά για να ξεφύγει από τις διωκτικές αρχές των ΗΠΑ. Η υπόθεση του εκκρεμεί στην αμερικανική δικαιοσύνη.

Έσπασαν το αυτοκίνητο του Τέρενς Κουϊκ έξω από το σπίτι του

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του νέου εκπροσώπου τύπου των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» του έσπασαν το τζάμι του αυτοκινήτου.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Πρωταγωνιστής της σειράς «Το Νησί», πουλούσε χαλιά για να ζήσει

Έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Το Νησί» και σήμερα πρωταγωνιστεί στη σειρά του Mega «Κλινική περίπτωση».

Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ, ο οποίος μίλησε για τις δυσκολίες που έχει περάσει αλλά και τις δουλειές που κατά καιρούς έκανε για βιοποριστικούς λόγους. Και αποκάλυψε ότι πουλούσε χαλιά για να επιβιώσει.

Μάθετε ΕΔΩ ποιός είναι και τι κάνει σήμερα

Πάμε Πακέτο: Αποκάλυψη - σοκ: Βρήκε τον πατέρα της που 20 χρόνια τον θεωρούσε νεκρό!

Το Πάμε Πακέτο, η εκπομπή των μεγάλων συναισθημάτων και μία από τις μακροβιότερες στην ελληνική τηλεόραση επιστρέφει, ανανεωμένο και ακόμα πιο δυναμικό για την έβδομη σεζόν του. Και αυτή τη χρονιά, η Βίκυ Χατζηβασιλείου ανοίγει πακέτα γεμάτα έρωτα, αγάπη, ευγνωμοσύνη, μεταμέλεια, αναμνήσεις, ελπίδα αλλά και πικρία και απογοήτευση.

Την Πέμπτη, 22 Μαρτίου, το άνοιγμα του πακέτου φέρνει δυνατά συναισθήματα και αποκαλύψεις που σοκάρουν.

Αποστολέας του πρώτου πακέτου είναι μια γυναίκα, που τα δύσκολα παιδικά της χρόνια και το αυστηρό οικογενειακό περιβάλλον στο οποίο μεγάλωσε, την απέκοψαν από τον περίγυρό της. Η μετάβαση από τη Λαμία, τη δεκαετία του ’60, στο αστικό περιβάλλον της Κυψέλης και η ταξική διαφορά με τους συμμαθητές της, οδήγησαν τη μικρή τότε Μαρία στο περιθώριο. Για πολύ καιρό, καμία συμμαθήτριά της δεν της μιλούσε, μέχρι τη στιγμή που η παραλήπτρια, η Βίκυ, άνοιξε μια μεγάλη αγκαλιά και τη βοήθησε να κοινωνικοποιηθεί. Οι δύο φίλες όμως χάθηκαν απότομα 39 χρόνια πριν. Όσα χρόνια και να πέρασαν, η Μαρία δεν ξέχασε ποτέ τη Βίκυ αφού η παρέα μαζί της τη βοήθησε να ξεπεράσει όλους τους φόβους και τις ανασφάλειές της. Πώς θα αντιδράσει η παραλήπτρια όταν ακούσει ένα θερμό «ευχαριστώ» από τη φίλη της; Θα την αναγνωρίσει μετά από τόσα χρόνια;

Το άνοιγμα του δεύτερου πακέτου θα συγκινήσει και θα ξαφνιάσει με τις αλλεπάλληλες αποκαλύψεις.

Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Δεν τα κατάφερε στον τελικό του Ιταλικού Dancing η Ρία Αντωνίου [βίντεο]

Έφτασε μέχρι τον τελικό του Dancing with the stars αλλά τελικά έχασε. Η πανέμορφη Ρία Αντωνίου όμως σίγουρα δεν πρόκειται να το βάλει κάτω αφού έχει κλέψει τις καρδιές των Ιταλών που την χαρακτηρίζουν μία από τις ωραιότερες γυναίκες του κόσμου.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...