Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Τα κινούμενα σχέδια του Star τρώνε τους Καραμεροχαριτάτους

Μπροστά πέρασαν πάλι τα κινούμενα σχέδια του Star στα νεανικά κοινά στα ποσοστά τηλεθέασης, αφήνοντας στην τελευταία θέση τους Καραμεροχαριτάτους.

Νεανικά Κοινά

Πρωινό mou: 28,2%
Καφές με την Ελένη: 16%
ScoobyDoo: 12,4%
10 με 1 μαζί: 11,4%

Σύνολο

Πρωινό mou: 22,3%
10 με 1 μαζί: 13,6%
Καφές με την Ελένη: 12,7%
Scooby Doo: 10,9%

ΓΚΙΟΥΜΟΥΣ: Ο ΜΕΧΜΕΤ ΚΑΙ Η ΣΕΡΕΦ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΡΗΞΗ

ΓΚΙΟΥΜΟΥΣ και ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ από το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. 

Μια σύγχρονη εκδοχή της ιστορίας της Σταχτοπούτας, αλλά διαφορετική!

Πάθος, έρωτας, ίντριγκα και δράμα μπερδεύονται σε μια μεγάλη ιστορία αγάπης! 

Η σειρά σημείωσε ρεκόρ τηλεθέασης στη Μέση Ανατολή φτάνοντας τα 71 εκατομμύρια τηλεθεατές στο τελευταίο επεισόδιο.

Η ζωή της Gumush αλλάζει μια μέρα ξαφνικά, από ένα τηλεφώνημα που δέχεται από το θείο της. Ο Mehmet Sadoglu, γιος της πιο πλούσιας και γνωστής οικογένειας της Τουρκίας, την έχει επιλέξει να γίνει γυναίκα του. Η Gumush ερωτευμένη με το Mehmet από την παιδική της ηλικία βλέπει το όνειρό της να γίνεται πραγματικότητα και ξεκινάει για την Κωνσταντινούπολη

Ο Mehmet, λίγο πριν γίνει γαμπρός, προσπαθεί να αφήσει πίσω του το θλιβερό παρελθόν του.
Τότε που η αγαπημένη του έχασε τη ζωή της μπροστά στα μάτια του και εκείνος βίωσε την απώλεια της ολομόναχος, χωρίς τη στήριξη της οικογένειας του, η οποία δεν ενέκρινε ποτέ τη σχέση αυτή.

Ύστερα από ένα τυχαίο γεγονός, ο Mehmet ανακαλύπτει ότι ο παππούς του είναι ο μόνος που στέκεται δίπλα του και τον αφήνει να παίρνει αποφάσεις για εκείνον και τη ζωή του. Τώρα, ο Mehmet δέχεται την απόφαση του παππού του να προχωρήσει σε γάμο με τη Gumush, ακόμα κι αν η καρδιά του δεν είναι έτοιμη για κάτι τέτοιο. 

Η ημέρα του γάμου έφτασε, αλλά ο Mehmet αλλάζει γνώμη και φεύγει μακριά. Το γεγονός αυτό προκαλεί το θάνατο του πατέρα του από καρδιακή προσβολή, και αλλάζει τα σχέδια του Mehmet αναγκάζοντας τον να γυρίσει πίσω και να αναλάβει την τύχη των επιχειρήσεων και της οικογένειας του.

Η Gumush μετά το γάμο της με το Mehmet, βλέπει το παιδικό της όνειρο να γίνεται εφιάλτης με πρωταγωνιστές το Mehmet, τη μητέρα του και την αδερφή του
Enhanced by Zemanta

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Το "μεγάλο πάρτυ" Λιάγκα-Σκορδά με καλεσμένους..."Καραμεροχαριτάτους" και Μενεγάκη!

Η χρονιά που μας "χαιρετά" αφήνει σε άλλους τη γεύση της επιτυχίας και σε άλλους... ένα μεγάλο προβληματισμό!

Στους μεγάλους κερδισμένους ο Λιάγκας με τη Σκορδά που κάνουν μεγάλο πάρτυ με τα νούμερα καθημερινά!

Η τηλεθέασή τους παρέμεινε σε πολύ υψηλά επίπεδα καθ' όλη τη διάρκεια του πρώτου μισού της σεζόν στο βαθμό που οι απέναντί τους Μενεγάκη και "Καραμεροχαριτάτοι" να μοιάζουν περισσότερο με καλεσμένοι τους, οι οποίοι "χορεύουν" στους δικούς τους ρυθμούς!

Για του λόγου το αληθές το "πρωινό mou" εκτινάχθηκε στο επιβλητικό 29,8 %, την ίδια ώρα που η Μενεγάκη έμενε στο απογοητευτικό 10,1% και οι "Καραμεροχαριτάτοι" την ξεπερνούσαν κατά μία μόλις μονάδα!
Τα νούμερα του δεύτερου και του τρίτου είναι σε πολλά ημίωρα μονοψήφια και αυτό δεν μπορεί να προκαλεί προβληματισμό σε Alpha και ΑΝΤ1 αντίστοιχα. Μάλλον θα έχουν αρχίσει να "ψάχνονται" από τώρα για την επόμενη σεζόν...
markos.tv

Πρώτες οι ειδήσεις του Mega το 2010

Το 2010 κλείνει βρίσκοντας τις Ειδήσεις του MEGA στην κορυφή της τηλεθέασης. Αξίζει να σημειωθεί ότι για 15 χρόνια (τα στοιχεία είναι διαθέσιμα από τον Απρίλιο του 1992) το MEGA είναι πρώτο στο Μ.Ο. έτους, ενώ από το 2007 η πρωτιά του είναι συνεχής.


Για τη χρονιά που κλείνει η διαφορά μεταξύ του δελτίου ειδήσεων του MEGA από τον δεύτερο ALTER καταγράφεται στις 7,4 μονάδες.

Με μέσο όρο 24,5%, το 2010 το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, υπό τη διεύθυνση του Χρήστου Παναγιωτόπουλου, είναι ο μεγάλος κερδισμένος της εμπιστοσύνης του τηλεοπτικού κοινού στην ενημέρωση. Αποδεικνύεται για άλλη μία φορά η δυναμική των Ειδήσεων του MEGA στην κάλυψη όσων σημαντικών διαδραματίστηκαν στην ελληνική και διεθνή πολιτικο-οικονομική σκηνή.

Τα γεγονότα που σημάδεψαν το 2010 τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό ήταν: η δύσκολη οικονομική κατάσταση τις χώρας, ο καταστροφικός σεισμός στην Αϊτή, η Σύνοδος Κορυφής τις Βρυξέλλες, οι κινητοποιήσεις των αγροτών, οι αλλαγές στο Ασφαλιστικό και τις εργασιακές σχέσεις, η έκρυθμη κατάσταση στο χώρο τις Υγείας, το τρομοκρατικό χτύπημα στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αλλά και οι εξελίξεις στο χώρο τις τρομοκρατίας, η ψήφιση του ασφαλιστικού για ιδιωτικούς και δημόσιους υπαλλήλους, η σύσταση προανακριτικής για το Βατοπέδι, η δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια, η απεργία των ιδιοκτητών φορτηγών και βυτιοφόρων, οι αλλαγές στο νομοσχέδιο για την περαίωση των φορολογικών υποθέσεων που εκκρεμούν, η διάσωση των εγκλωβισμένων μεταλλωρύχων στη Χιλή, η διεξαγωγή και τα αποτελέσματα των Δημοτικών και Περιφερειακών Εκλογών του Νοεμβρίου.

Όσον αφορά στον μήνα Δεκέμβριο 2010 η διαφορά του δελτίου ειδήσεων του MEGA έφτασε τις 8,5 μονάδες από το δεύτερο ALTER.

Πίνακας 1: Μερίδια Κεντρικών Δελτίων Ειδήσεων για το έτος 2010
[Τα μερίδια αναφέρονται στη περίοδο 1/1- 28/12/2010]
Δευτ- Κυρ
MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ 24,5
ALTER ΕΙΔΗΣΕΙΣ 17,1
STAR ΕΙΔΗΣΕΙΣ 12,6
ALPHA ΕΙΔΗΣΕΙΣ 12,2
ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΝΤ-1 11,4
ΝΕΤ ΕΙΔΗΣΕΙΣ 6,4
Δευτ- Παρ
MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ 25,1
ALTER ΕΙΔΗΣΕΙΣ 18,2
ALPHA ΕΙΔΗΣΕΙΣ 11,7
STAR ΕΙΔΗΣΕΙΣ 11,5
ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΝΤ-1 11,1
ΝΕΤ ΕΙΔΗΣΕΙΣ 5,6
Στις 8,5 μονάδες αυξήθηκε η διαφορά του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA από το δεύτερο ALTER τον μήνα Δεκέμβριο.

Τις Ειδήσεις του MEGA επέλεξαν 1.014.000 τηλεθεατές για την ενημέρωσή τους, δηλαδή 362.000 τηλεθεατές περισσότεροι από τον δεύτερο στην κατάταξη ALTER.

Στον πίνακα που ακολουθεί αποτυπώνεται η πρωτιά του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA με την Όλγα Τρέμη τις καθημερινές και τον Νίκο Στραβελάκη τα Σαββατοκύριακα:
Αναλυτικά:

1-28 Δεκεμβρίου (Δευτέρα- Παρασκευή)
Μ.Ο. Αρ.Τηλεθεατών
MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ 24,8 1.020.000
ALTER ΕΙΔΗΣΕΙΣ 17,6 719.000
ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΝΤ-1 12,9 518.000
ALPHA ΕΙΔΗΣΕΙΣ 11,1 411.000
STAR ΕΙΔΗΣΕΙΣ 10 408.000
ΝΕΤ ΕΙΔΗΣΕΙΣ 4,1 188.000
1-28 Δεκεμβρίου (Δευτέρα- Κυριακή)
Μ.Ο. Αρ.Τηλεθεατών
MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ 24,9 1.014.000
ALTER ΕΙΔΗΣΕΙΣ 16,4 652.000
ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΝΤ-1 13,7 548.000
ALPHA ΕΙΔΗΣΕΙΣ 12,1 446.000
STAR ΕΙΔΗΣΕΙΣ 10,9 441.000
ΝΕΤ ΕΙΔΗΣΕΙΣ 4,9 222.000

Γιώργος Παπαδάκης: «Τώρα τελευταία δέχομαι απειλές και εκβιασμούς...» VIDEO

Αρκετά ερωτηματικά δημιουργήθηκαν σήμερα το πρωί, όταν ο Γιώργος Παπαδάκης αποκάλυψε σε ανύποπτη στιγμή από την εκπομπή του «Καλημέρα Ελλάδα» ότι δέχεται απειλές και εκβιασμούς!  

«Για να μην έχω και κανένα πρόβλημα, επειδή έχω αρκετά προβλήματα τώρα τελευταία και απειλές και εκβιασμούς, το ότι λέτε ψέματα δεν το λέω εγώ αλλά ο υφυπουργός εργασίας», είπε ο παρουσιαστής την ώρα που μιλούσε για το θάνατο του ανασφάλιστου αλλοδαπού, ο οποίος έπεσε από όροφο του υπουργείου Εργασίας την ώρα που καθάριζε τα τζάμια, και πιο συγκεκριμένα αμέσως μόλις ενημερώθηκε από το κοντρόλ ότι ο εκπρόσωπος της εταιρείας που ήταν στην τηλεφωνική γραμμή έκλεισε το τηλέφωνο.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο...

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Η ΤV φοράει τα καλά της

«Αρχιμηνιά κι αρχιχρονιά κι αρχή καλός μας χρόνος» λένε στα κάλαντα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Την Παρασκευή το πρωί όμως οι ψυχαγωγικές εκπομπές θα φορέσουν τα καλά τους και θα μας τα ψάλουν με τους καλεσμένους τους. Μπορεί το εορταστικό πνεύμα των ημερών να επιτάσσει... ειρήνη, αλλά η «μάχη» για την τηλεθέαση δεν σταματά ποτέ!

Ποια είναι λοιπόν τα όπλα και οι καλεσμένοι που θα χρησιμοποιήσουν οι παρουσιαστές των εκπομπών για να φύγει καλά ο χρόνος; Μάθαμε ό,τι συνέβη στα γυρίσματα των εορταστικών τους εκπομπών και... σας τα ψέλνουμε!

Την Παρασκευή στο «Πρωινό mou» του Mega οι παρουσιαστές μαζί με τους συνεργάτες τους ξεκινούν τραγουδώντας το «πάει ο παλιός ο χρόνος». Την παράσταση κλέβει η εντυπωσιακή εμφάνιση της Φαίης Σκορδά με ένα κατακόκκινο φόρεμα. Στη συνέχεια όμως, στην τελευταία εκπομπή του 2010, η πρωινή εκπομπή του Mega θα προβάλει best of αποσπάσματα με πολλά τραγούδια. Το νιόπαντρο ζευγάρι Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά όμως θα γλεντήσουν και την προτελευταία μέρα του χρόνου αφού στο πλατό της εκπομπής τους θα υποδεχτούν τον Νίνο.

Ο τραγουδιστής έχει αποκαλύψει ότι από μικρό παιδί λάτρευε τον Μάικλ Τζάκσον, οπότε οι παρουσιαστές... το εκμεταλλεύονται χαρίζοντάς του πολλές στιγμές συγκίνησης. Κάποια στιγμή μάλιστα, η Φαίη του κλείνει τα μάτια με μαντίλι και στο πλατό της εκπομπής θα εισβάλουν πάνω από δέκα χορευτές που θα λικνιστούν στους ρυθμούς του «βασιλιά της ποπ». Από τις ιδιαίτερα συγκινητικές στιγμές είναι όταν βγαίνει τηλεφωνικά η Ρούλα Κορομηλά για να μιλήσει για τη φιλία της με τον νεαρό τραγουδιστή.

Ο Σπύρος Χαριτάτος και ο Γιώργος Καραμέρος έχουν καλεσμένο στο πλατό τον Πάνο Κιάμο. Μετά τη συνάντησή τους πριν από λίγο καιρό στην Πλάκα οι Καραμεροχαριτάτοι υποδέχονται τον γνωστό τραγουδιστή στο πλατό του «10 με 1 μαζί», όπου όλοι θα βγάλουν το ταλέντο τους στο τραγούδι. Οι παρουσιαστές αλλά και οι συνεργάτες τους περνούν ο ένας μετά τον άλλον δίπλα από τον Κιάμο για να πουν ένα τραγουδάκι. Και είναι να μην πιάσουν το μικρόφωνο, γιατί λίγο ο χορός, λίγο το τραγούδι, αλλά και το πολύ κέφι στάθηκαν αφορμή για να συνεχιστεί το γλέντι και μετά το τέλος της εκπομπής.

Αλλωστε όταν υπάρχει καλή παρέα, κανείς δεν φεύγει, ακόμη και όταν κλείνουν οι κάμερες. Ετσι και έγινε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, με την παρέα του πρωινού να απολαμβάνει ιδιαίτερα το γύρισμα, αλλά και το χοιρινό που έφτιαξε ο Χριστόφορος Πέσκιας με τον βοηθό του. Και επειδή το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιά απαιτεί και στιλ, ο Τάσος Σοφρωνίου θα δώσει τις απαραίτητες οδηγίες για να είστε σικ και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Για χάρη της «ωραίας Ελένη» της Κάντζας η Ηβη Αδάμου ήρθε από την Κύπρο για να ευχηθεί στους τηλεθεατές του Alpha μελωδικά «καλή χρονιά». Η νεαρή τραγουδίστρια που έκανε ποδαρικό στη φετινή πρεμιέρα του «Καφέ με την Ελένη» κλείνει και την τελευταία εκπομπή της χρονιάς, όπως της ζήτησε η Ελένη Μενεγάκη. Και χατίρι στην Ελένη δεν χαλά κανείς αφού ξέρουν ότι θα περάσουν καλά.

Τραγούδια όμως θα ερμηνεύσει και η εκρηκτική Shaya ξεσηκώνοντας τόσο τους καλεσμένους όσο και την παρουσιάστρια. Στην παρέα τους θα είναι και πρόσωπα που ζήτησε η ίδια η οικοδέσποινα γνωρίζοντας ότι μαζί τους θα γελάσει και θα αποχαιρετήσει με τον καλύτερο τρόπο τη χρονιά που φεύγει. Ετσι, «Καφέ» θα πιουν οι Ελένη Καστάνη, Σοφία Μουτίδου και Σωτήρης Καλυβάτσης.
ESPRESSO

Λευτέρης Λαζάρου: Είπε το ναι για το “Master chef 2”


Ο γνωστός chef Λευτέρης Λαζάρου έδωσε συνέντευξη σε μεσημεριανή εκπομπή και επιβεβαίωσε ότι θα συμμετάσχει και στο "Master Chef 2" .

Σε ερώτηση που του έγινε από δημοσιογράφο της εκπομπής «Πολύ μπλα μπλα» για το αν θα συμμετείχε στο “Master chef 2” είπε:

«Μάλλον θα πω το ναι για το “Master chef 2”» ενώ για την παρουσιάστρια της εκπομπής Ευγενία Μανωλίδου ο chef δήλωσε: «Η Ευγενία μας βοήθησε πολύ. Μας έδειξε τι σημαίνει τηλεόραση».
Enhanced by Zemanta

Ποιος είναι ο... "επώνυμος κολλητός" του Άκη που κέρδισε το Master Chef;

Όλοι παρακολουθήσαμε με κομμένη την ανάσα το μεγάλο τελικό του Master Chef και παρά το γεγονός ότι το αποτέλεσμα ήταν ήδη γνωστό, η αγωνία έφθασε στο κατακόρυφο!

Τα στοιχεία που έκαναν ακόμη πιο συναρπαστική την αναμέτρηση του Άκη με το Μιχάλη ήταν το φοβερό μοντάζ και η εκπληκτική σκηνοθεσία, που σε συνδυασμό με τη μουσική υπόκρουση κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών μέχρι το τέλος...

Ένα φινάλε που βρήκε τον Άκη νικητή, αλλά και το Μιχάλη, αφού σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο μονομάχοι έχουν γίνει κολλητοί σε βαθμό τέτοιο που ο μεγάλος θριαμβευτής να σκέφτεται να μοιραστεί τις 50.000 ευρώ με τον καλό του φίλο!

Και οι δύο, πάντως, έχουν προτάσεις από δεκάδες εστιατόρια για να εργαστούν, οπότε...έκαναν την τύχη τους ούτως ή άλλως!
www.markos.tv/

Γιατί ξεκίνησε το "Ράδιο Αρβύλα" μετά τις 12 χθες βράδυ;

Την αγαπημένη τους σατυρική εκπομπή ξέχασαν πολλοί από τους τηλεθεατές το βράδυ της Τρίτης!
Έτσι, ενώ ξεκίνησε κανονικά στις 23.00 η παρέα του Κανάκη, ουσιαστικά είναι σαν να άρχισαν στις 24.00, αφού μέχρι εκείνο το χρονικό σημείο δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν το 10% σε τηλεθέαση, ενώ μόλις τελείωσε το Master Chef... απογειώθηκαν στο 32,6!
 
Ευτυχώς τελείωσε το ριάλιτι του mega και θα βρουν την υγειά τους!
www.markos.tv

Νέα απεργία στα ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης

24ωρη απεργία σε TV Μακεδονία, Antenna, Mega και «Ράδιο Θεσσαλονίκη» κηρύσσει για τις 31 Δεκεμβρίου η ΕΣΗΕΜ-Θ.
 
Εικοσιτετράωρη απεργία στο TV Μακεδονία και στα παραρτήματα των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών Antenna και Mega στη Θεσσαλονίκη, κηρύσσει για τις 31 Δεκεμβρίου η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).

Η Ένωση ζητά να αναπληρωθούν όλες οι θέσεις εργασίας που καταργήθηκαν στα παραπάνω ΜΜΕ και να ενισχυθεί ο ενημερωτικός χαρακτήρας των προγραμμάτων τους. ANAΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Άνεργος κέρδισε 100.000 ευρώ στο DealΠαραμονές Χριστουγέννων και μια βαλίτσα με 100.000 ευρώ ήταν μέσα στον σάκο του Αϊ Βασίλη για τον άνεργο παίχτη του Deal!

O Nίκος Παπαδόπουλος ανήμερα της γιορτής του Αγίου Σπυρίδωνα στις δώδεκα Δεκεμβρίου, επέλεξε την βαλίτσα με τον αριθμό δώδεκα και κέρδισε τα χρήματα που τόσο είχε ανάγκη.

Το απίστευτο της ιστορίας είναι ότι ο παίχτης δεν δέχτηκε την προσφορά με τα 48.900ευρώ που του έγινε και συνέχισε αφού εμπιστεύτηκε το ένστικτο του και φυσικά την ημερομηνία που ήταν σημαδιακή αφού ο Άγιος Σπυρίδωνας είναι ο προστάτης του κι έτσι έφυγε απο το παιχνίδι με την βαλίτσα των 100.000 ευρώ.

"Master" φινάλε με... εντυπωσιακά νούμερα!

Το "Master Chef" ρίχνει αυλαία με ρεκορ τηλεθέασης στο τελευταίο master class επεισόδιο του πρώτου κύκλου.

 Οι ατάκες των κριτών φαίνεται πως "καθήλωσαν" τους τηλεθεατές, οι οποίοι περιμένουν με αγωνία το βράδυ τον μεγάλο τελικό, αν και γνωρίζουν τον νικητή. Έτσι λοιπόν η Ευγενία Μανωλίδου σημείωσε στο γενικό σύνολο 42,6% ενώ στα νεανικά κοινά άγγιξαν το 51,4%.

www.markos.tv/
Enhanced by Zemanta

Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ : Η Κάτια πιέζει την Ξένια για απαντήσεις

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ και την ΤΡΙΤΗ το  βράδι από το ΜΕΓΚΑ.

Η Κάτια πιέζει την Ξένια για απαντήσεις σχετικά με τη μητέρα της, αυτή ξεγλιστρά και προσπαθεί να κερδίσει χρόνο, προκαλώντας έτσι υποψίες στη γιαγιά της.

Ο Στέφανος ξεκινά την αγωγή του ενώ παράλληλα βλέπει την Ελπίδα και απολογείται για το παρελθόν ξύνοντας έτσι παλιές πληγές.

Η Ελπίδα αντιδρά στη συναισθηματική πίεση που της ασκεί , το πλησίασμά τους όμως γίνεται αντιληπτό από την Ξένια και τροφοδοτεί ξανά το μίσος της για την Ελπίδα.

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ: Ο Λευτέρης ομολογεί στην Εύα ότι είναι ερωτευμένος μαζί της

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ και την ΤΡΙΤΗ στο ΜΕΓΚΑ.

Ο Πέτρος επισκέπτεται τον Λουκά για να του μιλήσει, αλλά πέφτει πάνω στην Χριστουγεννιάτικη συγκέντρωση της παρέας και φεύγει άπραγος.

Ο Στέφανος αρχίζει να υποψιάζεται ότι ο πατέρας του σκότωσε τον βιολογικό πατέρα της Εριέττας. Το ίδιο υποψιάζεται και εκείνη. Η Αντιγόνη, για μια ακόμη φορά, αρνείται να πει την αλήθεια.

Ο Λευτέρης ομολογεί στην Εύα ότι είναι ερωτευμένος μαζί της. Η Δάφνη ζητάει από τον Λευτέρη να είναι προσεκτικός με την Εύα, διότι θεωρεί ότι δεν είναι σε θέση να αντέξει ακόμη μια απογοήτευση στη ζωή της.

Ο Λουκάς επισκέπτεται τον Πέτρο και υποβάλλει την παραίτησή του. Δηλώνει πως δεν πιστεύει πια τίποτα και τον απειλεί πως από εδώ και πέρα θα τον βρίσκει μπροστά του, μέχρι να αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια και να πληρώσει για όσα έκανε.

ΔΥΟ ΞΕΝΟΙ εναντίον Γκιουμους

ΔΥΟ ΞΕΝΟΙ εναντίον Γκιουμους και τα ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ που ξεκίνησαν από χτές στον ΑΝΤ1 έχουν ισχυρό ανταγωνιστή από σήμερα στις 5 μ.μ.


Το ΜΕΓΚΑ "ρίχνει" σε επανάληψη την θρυλική σειρά που έχουν γράψει ο Αλέξανδρος Ρήγας και ο  Δημήτρης Αποστόλου

Παίζουν: Νίκος Σεργιανόπουλος, Εβελίνα Παπούλια, Ντίνα Κώνστα, Χρυσούλα Διαβάτη, Αλέξανδρος Ρήγας, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, Καλλιόπη Ταχτσόγλου, Δημήτρης Τσούτσης, Οδυσσέας Σταμούλης


Η Ντένη Μαρκορά (Ντίνα Κώνστα), η Μαρίνα (Εβελίνα Παπούλια) και ο Κωνσταντίνος Μαρκοράς (Νίκος Σεργιανόπουλος)   ξανά στις οθόνες μας σε μια από τις πιο καλές σειρές της ελληνικής τηλεόρασης.


Η Εβελίνα Παπούλια μπορεί σήμερα να δηλώνει ότι την εποχή των γυρισμάτων δεν ήταν και στα καλύτερά της , αλλά ο ρόλος και το παίξιμο έρχονται να την... "διαψεύσουν"

Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Ρήγας
Σκηνογραφία: Ντίνος Πετράτος
Ενδυματολόγος: 'Εβελιν Σιούπη

Η Πάτυ μαθαίνει ότι ο Λεάντρο και η μητέρα της έχουν δεσμό...

PATTY, Η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ και την ΤΡΙΤΗ από το ΜΕΓKA!

O Αντρές συνεχίζει να παριστάνει τον "Φεντερίκο". Η Μπελίντα τραγουδά και υπογράφει αυτόγραφα.

Ο Ματίας συγκινείται και αγκαλιάζει την Πάτυ όταν εκείνη του εκμυστηρεύεται τον λόγο που δεν τραγουδά. Τους βλέπει όμως η Πία, η οποία ενημερώνει την Αντονέλα που ζητά εξηγήσεις από τον Ματίας.

Ο Γκονζάλο λέει στην Λουτσιάνα ότι δεν υπάρχει τίποτα μεταξύ τους, η Κατερίνα ζητά από τον 'Αλαν να χωρίσουν, ο Φακούντο λέει στην Ταμάρα ότι την αγαπά, ενώ η Ζοζεφίνα ζητά από τον Γκουίντο να πηγαίνει στις παραστάσεις του.

Η Πάτυ μαθαίνει ότι ο Λεάντρο και η μητέρα της έχουν δεσμό...

"Έκλαψα μετά την αποχώρησή μου από το Just The Two of Us"

Καλεσμένη στο Γιώργο και τη Φαίη και στην εκπομπή Mega mou ήταν σήμερα το πρωί η Μαριάννα Πολυχρονίδη μετά την αποχώρησή της από το “Just The Two of Us”.

Η ηθοποιός νιώθοντας αδικημένη για τα όσα άκουγε τόσο καιρό ως διαγωνιζόμενη μίλησε για τη συμμετοχή της στο παιχνίδι του μεγάλου καναλιού αλλά και για όσα την ενoχλησαν.
 

Τα ευτράπελα της τηλε - µαγειρικής

Τα λάθη στα τηλεσόου µαγειρικής είναι ουκ ολίγα, παρατηρούν δάσκαλοι µαγειρικής και υποστηρίζουν πως «δεν είναι εκποµπές µαγειρικής» και ότι «προσφέρουν µόνον τηλεθέαση»

«Τα σαλιγκάρια τον χειµώνα γεννούν αυγά και εκείνη την περίοδο είναι δηλητηριώδη», είπε κριτής στο «Master Chef», αποδοκιµάζοντας επιλογή επίδοξου σεφ - παίκτη να έχει σαλιγκάρια στο πιάτοπου θα έφτιαχνε. «Λάθος. Ολη η Κρήτη γελάει», παρατηρεί δάσκαλος µαγειρικής µε πολυετή πείρα.

«Υπάρχουν δύο είδη µόλε», σηµείωνε σεφ - κριτής απευθυνόµενος σε επαγγελµατίες παίκτες του «Top Chef». «Αυτό είναι λάθος», εξηγούσε στα «ΝΕΑ» ο ίδιος δάσκαλος _ από τους πρωτοπόρους της µαγειρικής _ που δενπίστευε σ’ αυτά που άκουγε. «“Μόλε” σηµαίνειπολτός και κατά συνέπεια υπάρχουν χιλιάδες µόλε», εξηγούσε. Κι αυτές είναι δύο µόνον _ ενδεικτικά _ περιπτώσεις λαθών που έχουν µεταδοθεί από τις τηλεσυχνότητες στις εκποµπές µαγειρικής. Η τηλεόραση της κατσαρόλας, η γκουρµέτηλεόραση, είναι το νέο τρεντ της µικρής οθόνης. Για τα κανάλια είναι _ µεσούσης της οικονοµικής κρίσης _ χήνα που κάνει χρυσά αυγά. Οµως πόσο... γκουρµέ είναι η τηλεόραση γκουρµέ; Και πόσο σωστά προβάλλεται η υψηλή µαγειρική;

ANAΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΕ ΤΙΣ 10 ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΓΚΑΦΕΣ ΤΗΣ ΤΗΛΕΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΕΔΩ

Η Μαρία Μπεκατώρου χτύπησε την Δούκισσα Νομικού


Έτρεχαν και δεν έφταναν χθες στα παρασκήνια του Just the two of us οι υπεύθυνοι με την αιμορραγία της Δούκισσας Νομικού, έπειτα από χτύπημα της Μαρίας Μπεκατώρου.

Τη χαρά της ξανθιάς παρουσιάστριας για την υψηλή βαθμολογία την πλήρωσε με... αίμα η Δούκισσα Νομικού.

Όλα συνέβησαν χθες το βράδυ όταν μετά την εμφάνισή τους, η Μαρία Μπεκατώρου και ο Χρήστος Χολίδης πήγαν στα παρασκήνια για να ακούσουν την βαθμολογία τους.

Οι κριτές τους επιβράβευσαν και τότε η παρουσιάστρια άρχισε να χοροπηδάει από τη χαρά της. Δεν κατάλαβε όμως ότι πατούσε με τα πέδιλά της το πόδι της Δούκισσας Νομικού παρά το γεγονός ότι εκείνη φώναζε από τον πόνο.

Όπως ήταν φυσικό μάτωσε και όλοι έτρεξαν να της προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες.
Πηγή: Star

CINEMANIA: Ποιες κωμωδίες θα μας κάνουν να γελάσουμε

Ποιες κωμωδίες θα μας κάνουν να γελάσουμε με την ψυχή μας, ποιες περιπέτειες θα ανεβάσουν την αδρεναλίνη μας στα ύψη και ποια θρίλερ θα μας καθηλώσουν στις θέσεις μας μέσα στο 2011;

Η CINEMANIA ετοίμασε ένα μεγάλο αφιέρωμα στις πιο αναμενόμενες κινηματογραφικές παραγωγές της νέας χρονιάς, που έχει τίτλο «COMING SOON» και θα μεταδοθεί την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου, στις 12 τα μεσάνυχτα.

Η σινεφίλ εκπομπή της ΕΤ-3, που επιμελείται και παρουσιάζει ο Νίκος Γουλιάς, θα μας δώσει μια πρώτη γεύση από ταινίες....
 ·        με αγαπημένους σταρ, όπως ο Τζόνι Ντεπ, η Αντζελίνα Τζολί, ο Χάρισον Φορντ και ο Ματ Ντέημον!
 ·        με δημοφιλείς χαρακτήρες, όπως ο «Γρήγορος Μακουίν», τα ρομπότ «Transformers» και τα μέλη της παρέας του «SCREAM»
 ·        και με την υπογραφή καταξιωμένων δημιουργών, όπως οι αδελφοί Κοέν, ο Ντάρεν Αρονόφσκι, ο Ρον Χάουαρντ και ο Στίβεν Σπίλμπεργκ!

CINEMANIA: Διαλέγουμε πριν από σας… για σας!
Μεταδίδεται: Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου στις 12 τα μεσάνυχτα

Επιμέλεια – παρουσίαση: Νίκος Γουλιάς
Παραγωγή – σκηνοθεσία: Γιάννης Σανιώτης – Studio DSP
Enhanced by Zemanta

Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010

Στη Λιγοψά Ιωαννίνων η Ελένη Μενεγάκη

Στο παραδοσιακό πέτρινο σπίτι του αγαπημένου της, Ματέο, στο χωρίο Λιγοψά Ιωαννίνων βρίσκεται η Ελένη Μενεγάκη από το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων.
 
Το ζευγάρι κάνει βόλτες με το τζιπ στα γύρω χωριά ενώ ο Ματέο ξενάγησε την Ελένη στα μονοπάτια του χωριού που βρίσκεται 30 χιλιόμετρα έξωα από την πόλη και σε υψόμετρο 680 μέτρα.
 
Η Ελένη Μενεγάκη μάλλον είναι αποφασισμένη να τηρήσει όλες τις παραδόσεις της περιοχής στο φαγητό αλλά και στη διασκέδαση, γι αυτό και δοκίμασε και το Γιαννιώτικο τσίπουρο, το οποίο και της άρεσε πολύ.Τ
 
ο ζευγάρι θα παραμείνει στην περιοχή για τις μέρες των Χριστουγέννων, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες την Πρωτοχρονιά θα αναχωρήσει για το εξωτερικό.

Η Γερμανού θέλει sex περισσότερο από ποτέ

Συζήτηση μεταξύ των συντελεστών του «Μες στην καλή χαρά» για το σεξ και τις γυναίκες σήμερα το πρωί.

Η Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε πως αυτή την περίοδο της ζωή της, δηλαδή στα 40+ της, θέλει sex περισσότερο από ποτέ... 
 
Δείτε ΕΔΩ το βίντεο για να ακούσετε  τι ακριβώς είπε η παρουσιάστρια στη συγκεκριμένη κουβέντα…

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...