Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

Χωρίς τον Ηλία Ψινάκη ξεκίνησε ο τελικός του «Ελλάδα έχεις ταλέντο». Εδώ ο Ηλίας, εκεί ο Ηλίας πουθενά ο Ηλίας… «Είναι που η εκπομπή είναι ζωντανή, για αυτό δεν είναι εδώ ο Ηλίας» είπε χαριτολογώντας ο Βαγγέλης Περρής ενώ η Ευγενία Μανωλίδου πρόσθεσε «Ξύπνησε πολύ πρωί σήμερα και δεν το αντέχει το πρωινό»…(αναφερόμενη στην εμφάνιση και των τριών τους στον «Όμορφο Κόσμο το πρωί».)

Όλοι λοιπόν τον έψαχναν κι ενώ πέρασαν τα πέντε πρώτα λεπτά της εκπομπής «τσουπ» να ο Ψινάκης με το σακάκι στον ώμο πρόβαλλε on stage, λαμβάνοντας το χειροκρότημα του κόσμου και λέγοντας«Συγγνώμη που άργησα, είχα πρωινό»…





Νικητής αναδείχθηκε, ο Νίκος Γεώργας ο οποίος και συγκινήθηκε ιδιαίτερα…

Δείτε ΕΔΩ στο βίντεο που ακολουθεί τη στιγμή που βούρκωσε η Ευγενία Μανωλίδου, όταν ο Ψινάκης ανέλαβε το ρόλο του παρουσιαστή αλλά και το συγκινητικό τέλος της εκπομπής, με πρωταγωνιστή τον νικητή να τραγουδά στίχους του Σεφέρη…

Γιαννούτσος-Βαμβακάρης αλλάζουν συχνότητα


Αφήνουν το ραδιόφωνο του Best, όπου για χρόνια μας κρατούσαν συντροφιά και αλλάζουν συχνότητα.
Από τη Δευτέρα 14 Ιουνίου και κάθε πρωί 7:00-10:00 ο Θοδωρής Βαμβακάρης και ο Τάκης Γιαννούτσος θα βρίσκονται στη συχνότητα του RED 96,3.
Η εκπομπή τους, γνωστή για τον αυθορμητισμό, το καυστικό σχόλιο και τα ασύλληπτα ηχητικά ντοκουμέντα αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον σε ένα τρίωρο χορταστικό πρόγραμμα. Καλή φάση!!!

Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

Ένα καράβι για τη Γάζα μπαίνει στο Λιμάνι του ΣΚΑΙ 100,3.

Καθώς το Ισραήλ κατάσχεσε όλο το υλικό της δημοσιογραφικής αποστολής του σταθμού στη Γάζα οι πρωταγωνιστές έρχονται στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ για να διηγηθούν ζωντανά τις εμπειρίες τους.
Την Κυριακή 6 Ιουνίου από τις 11 το πρωί μέχρι τη μια το μεσημέρι ο Άρης Χατζηστεφάνου συνομιλεί με τους ανθρώπους που έβαλαν πλώρη να σπάσουν τον αποκλεισμό της Γάζας.   

Το συγκινητικό τέλος του «Ράδιο Αρβύλα»

Άκρως συγκινητικό ήταν το τέλος του δίωρου «Ράδιο Αρβύλα» της Πέμπτης, με το οποίο η εκπομπή έριξε αυλαία για τη σεζόν 2009-2010, ευχήθηκε «καλό καλοκαίρι»στους φανατικούς τηλεθεατές της και ανανέωσε μαζί τους το ραντεβού για το φθινόπωρο.

Στο πάνελ της εκπομπής πέρα από την γνωστή τετράδα των Αντώνη Κανάκη, Γιάννη Σερβετά, Στάθη Παναγιωτόπουλουκαι Χρήστου Κιούση, βρίσκονταν και οι δύο κοπέλες Χριστίνα και Ευγενία. Παράλληλα, μίλησαν όλοι οι συντελεστές της εκπομπής, όσοι βρίσκονταν πίσω από τις κάμερες. Στο τέλος σηκώθηκαν όλοι μαζί και υπό τους ήχους του αισιόδοξου «always look at the bright side of life», αποχώρησαν από το στούντιο, αποχαιρέτησαν το κοινό και έσβησαν τα φώτα.

Το πιο ενδιαφέρον ωστόσο είναι ότι οι «Ράδιο Αρβύλα» ούτε με αυτήν την παρατεταμένη διάρκεια της εκπομπής τους έμειναν ευχαριστημένοι. Θέλησαν έτσι να πάρουνπαράταση. Κατάφεραν αυτό να γίνει δύο λεπτά όχι όμως και περισσότερο, αν και έβαλαν τα μεγάλα μέσα.

Ο Αντώνης Κανάκης πήρε στον αέραsto τηλέφωνο τον Γιάννη Λάτσιο για να τον παρακαλέσει να έχει ειδικά για την περίσταση η εκπομπή λίγο χρόνο παραπάνω. Το τηλέφωνο έκανε τουουουτ, τουουουτ, τουουουτ. Συνέχισε να κάνει τουουουτ, τουουουτ. Μάταια περίμενε ο Αντώνης κάποια απάντηση. Ο Γιάννης δεν ακούστηκε ποτέ από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής. Ο διευθυντής έριξε «χυλόπιτα» στον Αντώνη Κανάκη...

Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

"Χίλιες και μια νύχτες" 7 Ιουνίου στον ΑΝΤ1





Η πιο επιτυχημένη τουρκική σειρά των τελευταίων ετών κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 στις 7 Ιουνίου αφού σημείωσε ρεκόρ τηλεθέασης σε επτά χώρες! Η εξαιρετική παραγωγή του μεγάλου τουρκικού δικτύου KANAL D μας διηγείται ένα  σύγχρονο παραμύθι με πρωτότυπο σενάριο, εντυπωσιακά γυρίσματα και ένα πρωταγωνιστικό ζευγάρι που κλέβει καρδιές!

Το "Χίλιες και μια νύχτες"…δημιουργήθηκε από μια ιδιαίτερα πεπειραμένη ομάδα που έχει εργαστεί για πολύ καιρό μαζί. Είναι μια από τις πιο συγκλονιστικές και συναρπαστικές σειρές που έχουν κατακτήσει τους τηλεθεατές σε πολλές χώρες!

Παρά τις αυστηρές αντιρρήσεις της οικογένειάς της, η Σεχραζάτ παντρεύεται τον Αχμέτ, γιο μιας πατριαρχικής ισχυρής οικονομικά οικογένειας, και γεννάει ένα αγόρι. Όταν ο γιος τους είναι μόνο ενός έτους, ο Αχμέτ σκοτώνεται σε ένα τροχαίο ατύχημα και η Σεχραζάτ αρχίζει τον αγώνα της για επιβίωση μαζί με το μωρό τους. Ωστόσο, οι κακοτυχίες αυτής της νέας γυναίκας δεν έχουν ακόμα τελειώσει. Μαθαίνει ότι το αγόρι της έχει λευχαιμία και τότε βάζει σκοπό της ζωής της να του προσφέρει την καλύτερη ιατρική περίθαλψη που μπορεί.

Η Σεχραζάτ πρέπει να συγκεντρώσει $200.000 για την περίθαλψη του γιού της Κααν. Η θεραπεία έχει καθοριστεί, ένας συμβατός δότης έχει ήδη βρεθεί στο Αζερμπαϊτζάν και το μόνο που στέκεται εμπόδιο στο δρόμο της είναι η εύρεση των χρημάτων. Αρχικά η Σεχραζάτ έρχεται σε επαφή με τον πεθερό της τον κ. Μπερχάν, ένα πολύ πλούσιο και ισχυρό άνθρωπο. Εκείνος της αρνείται. Η Σεχραζάτ προσπαθεί να πάρει δάνειο από την τράπεζα και δυστυχώς, αποτυγχάνει.

Η νεαρή γυναίκα, κάνοντας ότι καλύτερό μπορεί για να κρατήσει το γιο της ζωντανό, απευθύνεται σε ένα από τους δύο νέους και γοητευτικούς διευθυντές της εταιρείας που εργάζεται, ζητώντας βοήθεια. Η πρόταση του διευθυντή της, της αλλάζει τη ζωή και ανατρέπει ολόκληρο τον κόσμο της!

Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Βραδινό σόου ετοιμάζει η Ελένη Μενεγάκη;


Στα δυνατά του πρόσωπα και τα φετινά επιτυχημένα του προγράμματα θα επενδύσει ο Alpha και τη νέα σεζόν, όπως ανακοίνωσε ο διευθύνων σύμβουλός του Κρίστοφερ Μάινους σε συνέντευξη Τύπου στο Μουσείο Μπενάκη.

Ο κ. Μάινους δεν απέκλεισε μάλιστα το ενδεχόμενο η Ελένη Μενεγάκη πέρα από την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του σταθμού να αναλάβει και κάποιο βραδινό σόου, αν και υποστήριξε ότι δεν έχει γίνει ακόμα κάποια σχετική συζήτηση.

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι το εισιτήριο για τη νέα σεζόν πήραν οι εκπομπές του Έκτορα Μποτρίνι και του Νίκου Σαμοΐλη, ενώ παράλληλα τόνισε ότι θα υπάρξει και GreekIdol 2 αλλά στο δεύτερο μισό της επόμενης περιόδου, δηλαδή από τον Μάρτιο του 2011 και μετά.

Τέλος, ο κ. Μάινους υποστήριξε ότι δεν θα λείψουν οι νέες προτάσεις που φιλοδοξούν να προσφέρουν τονωτική ένεση στο πρόγραμμα του σταθμού. Αποκάλυψε μάλιστα ότι τρεις από αυτές θα είναι το πρόγραμμα«Real Housewives of Kolonaki» και τα τηλεπαιχνίδια «Clueless Genius» και «I Love my country».

ΤΙ ΧΡΩΜΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ;



Ρεπορτάζ στη Σχολή Τυφλών Θεσσαλονίκης 
που κινδυνεύει να κλείσει λόγω οικονομικών προβλημάτων
 Εικόνες από τον κόσμο των τυφλών, τα όνειρα τους αλλά και τους εφιάλτες τους θα μεταδώσουν οι «Πρωταγωνιστές» την Κυριακή 6 Ιουνίου, στις 23:45 στο Mega.
Ο Σταύρος Θεοδωράκης, οι δημοσιογράφοι Αλίκη Γεωργίου, Βίκυ Καραβάλτσιου και ο οπερατέρ Γιάννης Σαρηγιάννης έζησαν τρεις μέρες στη Σχολή Τυφλών Θεσσαλονίκης η οποία κινδυνεύει να κλείσει, γεγονός που θα σήμαινε ότι οι τυφλοί της Βορείου Ελλάδας δεν θα έχουν ένα χώρο για να μάθουν γράμματα και να εκπαιδευτούν για να ζήσουν αυτόνομοι στην κοινωνία.
Νέοι άνθρωποι που γεννήθηκαν τυφλοί ή που τυφλώθηκαν από ένα ιατρικό λάθος, ένα ατύχημα ή μια αρρώστια, μιλούν στους «Πρωταγωνιστές» για τον δικό τους κόσμο που σε αντίθεση με ότι θα νόμιζαν οι περισσότεροι βλέποντες τα έχει όλα αλλά με διαφορετικό τρόπο. Ο έρωτας λοιπόν, ο αθλητισμός, η εργασία, η μόρφωση, η διασκέδαση, πρωταγωνιστούν στην εκπομπή της Κυριακής στο Mega.
Μεταξύ άλλων μιλούν:
-          Ο Βασίλης Χαροκόπος που έχασε την όρασή του στα 13 του από κυνηγετικό όπλο αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να παντρευτεί με τη βλέπουσα Σαλώμη με την οποία έχουν έναν γιο.
-          Η 30χρονη Μάρθα που έχασε το φως της πριν 4 χρόνια - ύστερα από αφαίρεση όγκου στο κεφάλι – προτρέπει και τελικά πείθει τον Σταύρο Θεοδωράκη να σφραγίσει τα μάτια του και να την ακολουθήσει σε μια μεγάλη βόλτα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
-          Η Φανή που πριν 23 χρόνια υπέστη ανεπανόρθωτη βλάβη στο οπτικό της νεύρο όταν μπήκε βρέφος στη θερμοκοιτίδα. Τη δεκαετία του ’70, η Βόρεια Ελλάδα κυρίως, είχε πολλά τέτοια «θύματα» λόγω της απειρίας του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού. Η Φανή κατάφερε να αλλάξει τη ζωή της, όταν στα 19 της άφησε το χωριό της για να μπει στη Σχολή και να μάθει γραφή κι ανάγνωση.
-          Η Βασούλα που κατάγεται από την Αλβανία και πηγαίνει Ε’ Δημοτικού. Παρακολουθεί ανελλιπώς «Τα μυστικά της Εδέμ» και θέλει να γίνει τραγουδίστρια.
-          Η Αθηνά, φοιτήτρια στο Παιδαγωγικό του ΑΠΘ, μια από τους δύο τυφλούς της Ελλάδας που έχει επιλέξει να κυκλοφορεί με σκύλο – οδηγό, τη Σίσσυ. 
 «Πρωταγωνιστές» με τον Σταύρο Θεοδωράκη, την Κυριακή 6 Ιουνίου 2010 στις 23:45 στο MEGA

Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Η κρίση φέρνει αλλαγές και στο Μega

Πρόγραμμα σκληρής λιτότητας τίθεται σε εφαρμογή για την επόμενη σεζόν στο Μega, κυρίως στον ψυχαγωγικό τομέα. Προτού η οικονομική κρίση χτυπήσει και την πόρτα της τηλεόρασης, το Μεγάλο Κανάλι είχε διαμορφώσει το ψυχαγωγικό πρόγραμμά του δίδοντας έμφαση στις ελληνικές σειρές, ενώ κρατούσε αποστάσεις «ασφαλείας» από τα ριάλιτι και real life προγράμματα- επιλογή που το ξεχώριζε από τα υπόλοιπα και του έδινε την άνετη πρωτιά στην τηλεθέαση. Ολα όμως αλλάζουν! Ετσι η νέα τηλεοπτική σεζόν θα χαρακτηρίζεται από: δραματική μείωση της μυθοπλασίας, καθημερινή παρουσία ριάλιτι και ενίσχυση των καθημερινών σειρών. Αυτά είναι τα τρία βασικά συστατικά ενός προγράμματος που μαρτυρά πλήρη προσαρμογή στα δυσμενή οικονομικά δεδομένα. Σταθερή στον προσανατολισμό της αλλά και στο περιεχόμενό της παραμένει η ενημέρωση (αν και δεν γλιτώνει τις περικοπές) αλλά μέχρι στιγμής τουλάχιστον δεν κόβονται εκπομπές.

Από τις σημαντικότερες αλλαγές στον τομέα της ψυχαγωγίας θα είναι η μετακίνηση της καθημερινής σειράς «Η ζωή της άλλης» στη ζώνη του prime time και συγκεκριμένα στις 21.00. Μάλιστα, το κανάλι, για να «χτυπήσει» την επιλογή του Αntenna να προβάλει την τουρκική σειρά «Χίλιες και μία νύχτες» τον Ιούνιο, ρίχνει στην αρένα από τις 14 Ιουνίου και για τρεις εβδομάδες την Κάτια Δανδουλάκη και την τηλεοπτική παρέα της: ένα test drive πριν από τον Σεπτέμβριο.

Το κενό που δημιουργείται από τη συγκεκριμένη καραμπόλα θα καλυφθεί την επόμενη σεζόν από τη λατινοαμερικανική νεανική σειρά «Ρatito Feo». Κανονικά στις 19.00 θα προβάλλεται η άλλη καθημερινή σειρά του καναλιού «Τα μυστικά της Εδέμ». Για το prime time μέχρι στιγμής έχουν πάρει πράσινο φως μόνο τέσσερις σειρές: η «Πολυκατοικία», «Το νησί» και δύο ξένες, η μία με πρωταγωνίστριες γυναίκες-φίλες (στα βήματα του «Sex and the city») και η άλλη αμιγώς νεανική. Πρόκειται για τη γνωστή συνταγή «ξένο σενάριο προσαρμοσμένο στην ελληνική πραγματικότητα».

Στο βραδινό μενού καθημερινό παρών θα δίνει η σειρά μαγειρικής «Μaster Chef», ενώ δρομολογείται και ριάλιτι τύπου «Βig Βrother» με παρουσιαστή, όπως όλα δείχνουν, τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Κανονικά θα συνεχιστούν οι μεταδόσεις αγώνων του Champions League, τα δικαιώματα των οποίων έχει εξασφαλίσει το κανάλι, ενώ στο πρόγραμμα θα παραμείνουν οι ενημερωτικές εκπομπές «Ανατροπή» με τον Γιάννη Πρετεντέρη , «Πρωταγωνιστές» με τον Σταύρο Θεοδωράκη, «Ερευνα»με τον Παύλο Τσίμα και «Εμπόλεμη ζώνη» με τον Σωτήρη Δανέζη.

Στην πρωινή ενημερωτική ζώνη δεν θα σημειωθεί αλλαγή, με τους Δημήτρη Καμπουράκη και Γιώργο Οικονομέα να συνεχίζουν κανονικά το«Κοινωνία ώρα Μega», ενώ σαρωτικές θα είναι οι αλλαγές στην ψυχαγωγική εκπομπή «Ομορφος κόσμος το πρωί», με το ζευγάρι Γιώργου Λιάγκα και Φαίης Σκορδά να βρίσκονται- μόλις ολοκληρωθούν και οι συζητήσεις για το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας- ένα βήμα πριν από την ανάληψη της παρουσίασης του μαγκαζίνο. Στην περίπτωση που η συμφωνία ναυαγήσει, γεγονός που φαντάζει απίθανο, το κανάλι θα επιλέξει να ανανεώσει την εκπομπή μειώνοντας τον αριθμό των παρουσιαστών (από τους πέντε στην περίπτωση αυτή μόνο τρεις φαίνεται να παραμένουν) και αλλάζοντας αισθητά τη θεματολογία της.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=4&artid=334878&dt=01/06/2010#ixzz0palES6xa

Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Η Ελλάδα που αντιστέκεται, η Ελλάδα που επιμένει (δημιουργικά…)


Εδώ και μήνες, όλες οι ειδήσεις που ακούμε, είναι κακές  ειδήσεις. Κι όμως, υπάρχει μια Ελλάδα που αντιστέκεται στην μιζέρια και  επιμένει δημιουργικά. Η“Έρευνα” με τον Παύλο Τσίμα την αναζητά την Τρίτη 1η Ιουνίου στις 23:30.
Η εκπομπή συναντά μεταπτυχιακούς φοιτητές ελληνικών πανεπιστημίων που δημιουργούν πρωτότυπα λογισμικά προγράμματα και βραβεύονται σε διεθνείς διαγωνισμούς, έναν αγρότη από την Θήβα που εγκατέλειψε εδώ και χρόνια την γεωργία των επιδοτήσεων και τα καταφέρνει μόνος του, ένα χωριό ολόκληρο στην Λακωνία, που συνεργάζεται στην παραγωγή πιστοποιημένων υψηλής ποιότητας προϊόντων, έναν Έλληνα συγγραφέα που το έργο του (ολοκληρωμένο στην Αθήνα)  έγινε διεθνές μπεστ σέλερ, έναν Έλληνα επιχειρηματία που τα προϊόντα του (που παρασκευάζονται στα Οινόφυτα) κέρδισαν τον ανταγωνισμό των μεγάλων πολυεθνικών και μια δασκάλα από το Λαύριο που καταφέρνει να νικά την μιζέρια του ωρολογίου προγράμματος και προσφέρει στους μαθητές της μαθήματα ζωής. 
  «Έρευνα» με τον Παύλο Τσίμα την Τρίτη 1 Ιουνίου στις 23:30 στο MEGA 

Οι Νέοι Φάκελοι για την επίθεση των Ισραηλινών



ΟΙ ΝΕΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ ανοίγουν απόψε το βράδυ στις 23.00με όλες τις εξελίξεις που αφορούν στην επιχείρηση του Ισραηλινού Πολεμικού Ναυτικού στα ανοιχτά της Γάζας αλλά και στην τύχη των Ελλήνων που βρέθηκαν εκεί με ζωντανές συνδέσεις σε Αθήνα και Ισραήλ.


Ο  πρόεδρος της Επιτροπής Ανταγωνισμού στους Νέους Φακέλους
ΟΙ ΝΕΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ συνομιλούν με τον πρόεδρο της επιτροπής Ανταγωνισμού σε μία σπάνια συνέντευξη για την ανάπτυξη, τις τιμές και την επιχειρηματικότητα στον καιρό της κρίσης
ΟΙ ΝΕΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ ανοίγουν με μία ακόμη αποκλειστική συνέντευξη που θα συζητηθεί. Καλεσμένος στο στούντιο της εκπομπής ο πρόεδρος της Επιτροπής Ανταγωνισμού Δημήτρης Κυριτσάκης. Πώς θα επιτευχθεί η πολυπόθητη ανάπτυξη; Τι μπορεί να κάνει η Επιτροπή Ανταγωνισμού στον πόλεμο με τα καρτέλ των τιμών και της αγοράς για να ελαφρύνει την τσέπη των καταναλωτών στον καιρό της κρίσης;
Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ανταγωνισμού Δημήτρης Κυριτσάκης μιλά αποκλειστικά στους Νέους Φακέλους για την «ανάπτυξη μετ’ εμποδίων» και τη μάχη της ακρίβειας σε δύσκολες εποχές.
Ο captain Wei αποκλειστικά στον Αλέξη Παπαχελά
Ο Αλέξης Παπαχελάς μιλά με τον καπετάνιο στο τιμόνι της COSCO για «απόβαση του κινέζικου δράκου» στο λιμάνι του Πειραιά και για το τι μπορεί να περιμένει η Ελλάδα της κρίσης από την Κίνα.
Στην μοναδική τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Αθήνα, ο επικεφαλής της δεύτερης μεγαλύτερης ναυτηλιακής εταιρίας στον κόσμο και 6οςστην ιεραρχία του πανίσχυρου Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας, ο καπετάνιος Γουέι Τζιαφού μιλά στον Αλέξη Παπαχελά για το λιμάνι του Πειραιά, τις κινεζικές επενδύσεις στην Ελλάδα, τον κομμουνισμό στον καιρό της κρίσης αλλά και την μεγάλη του αγάπη για την Ελλάδα.
“Οι Νέοι Φάκελοι”: Δευτέρα 31 Μαΐου στις 23:00, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
www.folders.gr

Η… «έκπληξη» των συνεργατών της στη Β. Λόη

Μετά τους γάμους και τις χαρές της προηγούμενης Παρασκευής η Βάσια Λόη βρέθηκε και πάλι στις επάλξεις!!!!

Ξαπόστασε για ένα Σαββατοκύριακο ως κα Μαδιά πλέον και Δευτέρα μεσημεράκι μας καλησπέρισε από την εκπομπή της.

Το δε κλίμα στην εκπομπή, παρέμενε εορταστικό, σαν να μην είχε περάσει ούτε μια μέρα από την Παρασκευή. Οι συνεργάτες της Βάσιας Λόη, ήθελαν να μιλήσουν ακόμα περισσότερο για το γάμο, όμως η… νυφούλα δεν έδειχνε να έχει όρεξη να πει πολλά, πολλά. Έτσι έδωσε κατευθείαν πάσα για το πρώτο θέμα της εκπομπής, που ήταν το τι έγινε στο Dancing with the Stars, χωρίς να αφήνει περιθώρια για πολλές κουβέντες.

Δεν ήξερε όμως, δεν ρώταγε;;; Γιατί οι συνεργάτες της στο control της έκαναν… «έκπληξη» και αντί για το θέμα που πάσαρε, έπαιξαν ένα… γλυκούλι, μελιστάλαχτο βίντεο για τη Βάσια, το σύζυγό της και το γάμο τους.

Κι εκείνη δεν γνώριζε τίποτα… και καλά. Έπεσε από τα σύννεφα που λένε… Μη σας πω τα πήρε και λιγάκι στο κρανίο γιατί όλο και κάτι περίεργοι μορφασμοί της ξέφυγαν, όσο ακόμα την έδειχνε η κάμερα.

Στο τέλος όμως, επειδή είναι ευγενικό κορίτσι, τους ευχαρίστησε και πάλι όλους και συνέχισε τη ροή της εκπομπής της.

Δείτε την… «έκπληξη» που έκαναν στη Βάσια Λόη οι συνεργάτες της.

Κυριακή 30 Μαΐου 2010

«Τρέλανε» τα μηχανάκια της AGB η Eurovision

Στο «κόκκινο» έφτασε η τηλεθέαση της Eurovision το βράδυ του Σαββάτου στη ΝΕΤ, με τα μηχανάκια της AGB να δείχνουν μέχρι και 84,6% στο τέταρτο της ανακοίνωσης του αποτελέσματος! Όσο για την παρουσίαση της Ρίκας Βαγιάννη; Λίγο αγχωμένη, χωρίς κοσμιτικά επίθετα για το «Opa» και με αρκετό χιούμορ αν και σε κάποιες φορές «κρύο».

Την στιγμή που η Ελλάδα ήταν στην σκηνήτου «Telneor Arena» η Eurovisionέκανε τα μεγαλύτερα ποσοστά της από την στιγμή που ξεκίνησε. Από τα 60αρια της έναρξης, τα ποσοστά «εκτινάχθηκαν» στο 74,1%, καθώς οι τηλεθεατές επέλεξαν να δουν την προσπάθεια του «Opa».

Μάλιστα, η ΝΕΤ στο σύνολο έκανε 30% και ήταν πρώτο κανάλι με διαφορά σχεδόν 20 μονάδων από το δεύτερο, που ήταν το Mega!

Η αγωνία και η τηλεθέαση κορυφώθηκαν τηνστιγμή του αποτελέσματος, με τα μηχανάκια της AGB να δείχνουν το ποσοστό - ρεκόρ του 84,6%!

Παρά το ότι είχε πάρει το βάπτισμα του πυρός με την παρουσίαση των δύο ημιτελικών, ηΡίκα Βαγιάνη το είχε το άγχος της. Ωστόσο, η παρουσίασή της ήταν ό,τι πρέπει για την φετινή περίσταση, αν βέβαια εξαιρέσουμε και τα δύο - τρία αστεία της κακιάς ώρας που ξεστόμισε.

By the way, μάλλον κανείς εκεί στην ΕΡΤ δεν πήρε χαμπάρι ότι ένας εισβολέας ανέβηκε στην σκηνή την ώρα που τραγουδούσε η Iσπανία. Η Βαγιάνη δεν είπε ούτε κουβέντα! Βρε μπας και νόμιζαν ότι ο Jimmy Jump ήταν μέρος του... χορευτικού;


Δείτε την εμφάνιση της Ελλάδας στον τελικό της Eurovision

Απόπειρα δολοφονίας στη «Ζωή της άλλης»


Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις την εβδομάδα που μας έρχεται στην καθημερινή σειρά «Η ζωή της άλλης».

Την Τρίτη η αγωνία μας θα φθάσει στα ύψη, καθώς η Κάτια Δανδουλάκη, θα δεχθεί τη δολοφονική επίθεση της Ξένιας… Η Ξένια καταφεύγει σε αυτή τη «λύση», αφού η Κάτια της ζητά να υποβληθεί σε τεστ DNA. Αυτό είναι που τρομοκρατεί την μαυρομάλλα κακιά της καθημερινής σειράς και την κάνει να θέσει σε εφαρμογή το σχέδιό της, ζητώντας τη βοήθεια του Τζώρτζη.

Η Ξένια λοιπόν και ο Τζώρτζης σκηνοθετούν μια διάρρηξη, πετυχαίνοντας να ρίξουν από τις σκάλες της Κάτια, η οποία και για το υπόλοιπο της σεζόν θα παραμείνει σε κωματώδη κατάσταση.

Η καμαριέρα όμως που εμφανίζεται ξαφνικά, τους χαλάει τα σχέδια. Η Κάτια μεταφέρεται στο νοσοκομείο που δουλεύει ο Στέφανος και οι υποψίες όλων πέφτουν πάνω στη Ξένια.

Όμως τίποτα δεν σταματά την Ξένια που ενώ η Κάτια χαροπαλεύει στον νοσοκομείο, ζητά από τον Τζώρτζη, να «τελειώνουν» με το θέμα όσο είναι καιρός…

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...