Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Φήμες ότι αποχωρεί από το MEGA ο Άκης Πετρετζίκης

Φήμες θέλουν τον Άκη Πετρετζίκη να μετακομίζει για το κανάλι του Αμαρουσίου. Οι υπεύθυνοι του MEGA είχαν υποσχεθεί στον Άκη Πετρετζίκη μια δική του εκπομπή, μια μαγειρική εκπομπή. Κάτι τέτοιο, ωστόσο, δεν έγινε…
Όπως γράφει σήμερα η εφημερίδα «Η ΑΞΙΑ», η εκπομπή που του είχαν τάξει ματαιώθηκε και έτσι, σύμφωνα με την εκπομπή «Excellent» o ANT1 τον πολιορκεί και εκείνος φαίνεται να το συζητάει!

Το νέο «καυτό» ημερολόγιο της Πετρούλας

Άργησε λίγο, αλλά ήρθε για να αλλάξει και να βάλει «φωτιά» στο 2014


Μπορεί να μην κάνει πλέον συχνές εμφανίσεις, αλλά φροντίζει αυτές που κάνει να μείνουν σε όλους αξέχαστες. Και για ακόμα μια φορά, η Πετρούλα Κωστίδου το πέτυχε – και με το παραπάνω!

Τι και αν μπήκε ο Μάρτιος, η «καυτή» Πετρούλα κυκλοφόρησε το πιο σέξι – ελληνικό – ημερολόγιο που σίγουρα θα κάνει πολλούς να θέλουν να πάρουν τη χρονιά από την αρχή...

Κατέρρευσε ο Μαυρικίου στο The Voice χθες!

Ψυχολογικά κατέρρευσε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου στο χθεσινό επεισόδιο του The Voice όταν έμαθε ότι δεν θα συνεχίσει στο παιχνίδι.


Σύμφωνα με το star, ο Θέμης Γεωργαντάς αποκάλυψε για τον παίκτη του παιχνιδιού: 

Παύλος Χαϊκάλης: Ήταν απόφαση του Σάκη να «φύγει»

«Ράγισα και σπάστηκα πάρα πολύ γιατί έτυχε η κηδεία του να γίνει σε αυτό το χώρο που είχαμε γελάσει πάρα πολύ. Δεν μπορείς να φανταστείς τι γέλιο είχε πέσει σε αυτό το νεκροταφείο στα γυρίσματα»


Για τον φίλο του και συνάδελφό του, Σάκη Μπουλά, μίλησε ο Παύλος Χαϊκάλης, το βράδυ της Παρασκευής, καλεσμένος στην εκπομπή «Η Γερμανού ξανάρχεται».

«Άκου τι είπαν!» Εδώ γράφουν ιστορία οι πεντάδες

Πρεμιέρα, Δευτέρα 17 Μαρτίου στις 17:45


«Άκου τι είπαν»! 100 Έλληνες έδωσαν τις δικές τους απαντήσεις στις πιο απλές καθημερινές ερωτήσεις. Ποιος θα καταφέρει να τρυπώσει στο μυαλό τους και να βρει τις δημοφιλέστερες; Εγκυκλοπαιδικές γνώσεις δεν χρειάζονται, κοινή λογική, φαντασία και μπόλικο χιούμορ, όμως, ναι!  

Από την Δευτέρα 17 Μαρτίου και κάθε απόγευμα στις 17:45, αμέσως πριν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, ο Χρήστος Φερεντίνος θα φιλοξενεί κι από μια νέα αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο 5μελείς οικογένειες ή 5μελείς παρέες. Θέτοντας τη γνωστή ερώτηση-σπαζοκεφαλιά, «Ρωτήσαμε 100 ανθρώπους και ψάχνουμε τις δημοφιλέστερες απαντήσεις…» θα δίνει το σύνθημα για απαντήσεις που σίγουρα θα μας κάνουν να αναφωνήσουμε «Άκου τι είπαν!». Κάθε μέρα, η νικήτρια παρέα θα έχει τη δυνατότητα να κερδίσει 5.000€ αλλά και την ευκαιρία να φθάσει στον τελικό για να διεκδικήσει 15.000€!  

Mεγάλα ονόματα για το Celebrity

Μαρκουλάκης, Οικονομάκου, Κόκλας αλλά και όλοι οι ηθοποιοί από το "Κάτω Παρτάλι" ετοιμάζονται να ακονίσουν τις lifestyle γνώσεις τους στο παιχνίδι που ετοιμάζεται πυρετωδώς για το Mega.

«Τι θα φάμε σήμερα μαμά;» -Παραδοσιακή τυρόπιτα από τη Λέρο

Η Νταϊάν Κόχυλα κάθε Σάββατο στις 20:00, ανοίγει το σπίτι της μέσα από τον Alpha και μας δείχνει πώς είναι να μαγειρεύεις για αυτούς που αγαπάς.


Υλικά που κάθε κουζίνα έχει, συνταγές που διατηρούν την αυθεντικότητά τους και καλή διάθεση είναι όλα όσα η καταξιωμένη chef χρειάζεται για να μας μάθει την ουσιαστική πλευρά της μαγειρικής! 

«360ο»: Έλληνες μετανάστες στις χώρες με τους χαμηλότερους μισθούς στην Ευρώπη


Την Τρίτη 18 Μαρτίου, στις 23:45, οι «360ο» πραγματοποιούν δύο μεγάλες αποστολές εκτός ελληνικών συνόρων και καταγράφουν το κύμα «φυγής» Ελλήνων και ελληνικών επιχειρήσεων. 


Η Σοφία Παπαϊωάννου επισκέπτεται το Πετρίτσι και το χειμερινό θέρετρο Μπάνσκο, στη νότια Βουλγαρία. Εκεί, εντοπίζει Έλληνες επαγγελματίες, υπαλλήλους εταιρειών και ιδιοκτήτες εμπορικών καταστημάτων, οι οποίοι μιλούν για την απόφασή τους να μεταναστεύσουν στη γειτονική χώρα με τους χαμηλότερους μισθούς στην Ευρωπαϊκή Ένωση. 

«Αννίτα SOS»: H Κατερίνα Στανίση σε μια εξομολόγηση ζωής, με αλήθειες που πονάνε.

Σε μια τηλεόραση… εκτός ορίων η Αννίτα συναντά τα… επείγοντα περιστατικά του Σαββατοκύριακου σε ένα group therapy για τα μικρά και τα μεγάλα της ζωής!


Η εκπομπή «Αννίτα SOS» έρχεται στoν Alpha για να ανοίξει γραμμή επικοινωνίας, να δώσει απαντήσεις σε ερωτήματα, να αναζητήσει δρόμους σε αδιέξοδα, να φέρει κοντά ανθρώπους που εκπέμπουν  στην ίδια συχνότητα και να εστιάσει στην αισιόδοξη πλευρά της ζωής.

Σάκης Μπουλάς: Η διαθήκη και η προστασία της Αλεξάνδρας Ούστα

Ο Σάκης Μπορεί να έφυγε από τη ζωή… ωστόσο απασχολεί ακόμη τόσο τα καλλιτεχνικά αλλά και τα δημοσιογραφικά πηγαδάκια.

Υπάρχει διαθήκη; Και αν ναι… ποιος ή ποιοι είναι οι κληρονόμοι του; Ποια ήταν η τελευταία επιθυμία του καλλιτέχνη;

Όπως αποδεικνύεται τελικά ο Σάκης Μπουλάς τα είχε όλα κανονισμένα αρκετό καιρό πριν φύγει από την ζωή.

Mελίνα Ασλανίδου: Ο νεαρός στο πλευρό της και οι φήμες για νέο έρωτα! [video]

Η Μελίνα Ασλανίδου ποτέ δεν έχει απασχολήσει τα Μέσα με την προσωπική της ζωή, ωστόσο... ο νεαρός άντρας που έχει μπει στη ζωή της, την κάνει και λάμπει από ευτυχία.

Λάδι στη φωτιά, στις φήμες που την θέλουν να είναι και πάλι ερωτευμένη βάζουν κάποιες φωτογραφίες που την δείχνουν να ποζάρει δίπλα στον 25χρονο Κρητικό, Μιχάλη Καμπουράκη.

Θύμα αεροπειρατείας η Βίκυ Παγιατάκη

Η Βίκυ Παγιατάκη αποκάλυψε πως είχε πέσει θύμα αεροπειρατείας πριν από χρόνια και της δημιουργήθηκαν φοβίες για τα αεροπλάνα καθώς δεν μπορούσε να κοιμηθεί ούτε να ξαναμπεί σε εναέριο μέσο.

Η αστρολόγος βρέθηκε στην εκπομπή ΦΜ Live και μίλησε για την εμπειρία της: «Μετά την αεροπειρατεία που μου συνέβη σε πολύ νεαρή ηλικία μου έδωσαν κάτι χάπια για να μπορέσω να κοιμηθώ γιατί είχαν πάθει όλοι “λαλά”. Στην Αλβανία, το ’69 στις 16 Αυγούστου.

Μιχάλης Μαρίνος: «Μου έχει γίνει πρόταση σχεδόν για όλα τα τηλεοπτικά παιχνίδια-show»

Συνέντευξη στο Γιώργο Παπανικολάου

Γοητευτικός και πάντα χαμογελαστός. Ο Μιχάλης Μαρίνος είναι ο ορισμός της θετικής ενέργειας. Αυτή τη περίοδο βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, με τη παράσταση "Η Μαρινέλλα συναντά τη Σοφία Βέμπο"...


 Μιλήσαμε για το Thesout, λίγο μετά αφού ήρθαν και οι γονείς του στη πόλη, για διήμερο, να τον απολαύσουν. Και η πρώτη ερώτηση δεν θα μπορούσε να είναι άλλη, από την ακόλουθη...

O Μιχάλης Μαρίνος στο Thesout: «Μου έχει γίνει πρόταση σχεδόν για όλα τα τηλεοπτικά παιχνίδια-show»

- Έχεις τρακ, όταν οι γονείς σου είναι στη πλατεία του θεάτρου και σε παρακολουθούν;

Όχι. Όταν είναι δικά μου αγαπημένα πρόσωπα στο κοινό, χαίρομαι πολύ. Δεν μου δημιουργούν τρακ. Αντιθέτως, έχω ένα παραπάνω λόγο, να χαίρομαι τη παράσταση.

- Στις παραστάσεις όπου πρωταγωνιστείς, ποιανού τη γνώμη περιμένεις να ακούσεις, γιατί μετρά μέσα σου, λιγάκι παραπάνω;

Νομίζω, αυτή τη γνώμη, αυτή τη "φωνή" που όλοι έχουμε μέσα μας και σε κάνει να νιώθεις ότι "μάλλον, καλό είναι αυτό που κάνω" ή "αυτό είναι έτσι και έτσι". Όλοι οι καλλιτέχνες ξέρουμε αν αυτό που κάνουμε, έχει αυτό το κάτι ή κάτι του λείπει. Το ξέρουμε υποσυνείδητα, με ένα τρόπο. Αυτή τη φωνή περιμένω, πάντα.

- Κάποιες φορές συμβαίνει σε παραστάσεις η φωνή να λέει "κάτι του λείπει";

Σαφώς συμβαίνει. Ακόμα και σε καλές παραστάσεις, μπορεί να λέω, πως θέλει κάτι παραπάνω, αυτό ή εκείνο. Και το ψάχνω. Ακόμα και μετά από πέντε μήνες παράσταση.

- Στη παράσταση "Η Μαρινέλλα συναντά τη Σοφία Βέμπο" υποδύεσαι τον αδελφό της Βέμπο. Ένας άνθρωπος που εκμεταλλεύτηκε την αδερφή του, προς το τέλος της πορείας ζωής του....

Ήταν πάντα δίπλα στη Σοφία Βέμπο, σε πολύ καλές στιγμές, στη μεγάλη της πορεία και δόξα, όπου διαχειριζόταν τα οικονομικά. Κάποια στιγμή, από ότι φαίνεται, κάτι δεν πήγε καλά στη διαχείριση. Να πούμε όμως, πως αυτοί οι άνθρωποι δουλεύαν γύρω από τη Σοφία και για τη Σοφία. Όταν έβγαζαν λεφτά, τα μοιράζονταν, όταν δεν έβγαζαν μοιράζονταν το...τίποτα. Ο άνθρωπος ότι μπορούσε, έκανε.

- Είναι μια μεγάλη παραγωγή αυτή η παράσταση, και φέτος ήσουν και σε άλλη εξίσου πλούσια παραγωγή, τη παράσταση "Θα σε πάρω να φύγουμε". Υπάρχει μία τάση, στο ελληνικό θέατρο τα τελευταία χρόνια, και μέσω των παραγωγών του Μιχάλη Αδάμ, αλλά και όχι μόνο, για επιστροφή στις ρίζες μας. Αυτό δεν είναι πλέον και "μόδα" στο ελληνικό θέατρο;

Σε περιόδους που υπάρχει μία δυσκολία, υπάρχει πάντα μία στροφή στο παρελθόν, σε πράγματα που έχουν μια σταθερή, αλλά και συναισθηματική, αξία μέσα μας. Κάποια βιώματα, μας αγγίζουν και μας συγκινούν περισσότερο. Όλα αυτά τα μεγάλα θεάματα στηρίζονται σε αυτή τη νοσταλγία, για ότι μας λείπει αυτή τη περίοδο. Δεν θα έλεγα ότι είναι μόδα. Αλλά είναι συγκυρία. Είναι πλούσιες και μεγάλες παραγωγές, αυτές του θεάτρου BADMINTON, oπότε βλέπουν ότι υπάρχει ανταπόκριση από το κοινό και δίνουν πάντα κάτι καλύτερο και κάθε φορά, κάθε χρόνο.

- Τι έχεις εκτιμήσει στο πρόσωπο της Μαρινέλλας;

Τη Μαρινέλλα τη χαζεύεις πάνω στη σκηνή. Τη χαζεύεις και στις πρόβες. Τη παρατηρείς. Είναι εκρηκτική. Έχει μια συνεχή απίστευτη ενέργεια, τόσο εντός όσο και εκτός σκηνής. Έχει ζωντάνια, δυναμισμό, μπρίο, εντιμότητα, η λάμψη της....είναι πολύ γερό και σπάνιο "σκαρί" η Μαρινέλλα!

- Μιλούσες νωρίτερα για το πως, εκείνα τα χρόνια, οι καλλιτέχνες μοιράζονταν την επιτυχία ή και το...τίποτα. Έχω την αίσθηση πως και με τη παρέα του "Παρά Πέντε" είχατε την ίδια αλληλεγγύη. Μοιραζόσασταν την επιτυχία και τη χαρά όλου αυτού, όντας φίλοι από τη δραματική σχολή οι περισσότεροι, πέραν από συνεργάτες....

Ναι, ήμασταν παρέα, φίλοι και συμμαθητές από τη σχολή. Δέσαμε σαν παρέα, με όλο το team στο σήριαλ και ναι, ήταν μια πολύ δεμένη παρέα!

- Αυτό συμβαίνει και στις μέρες μας; Συνάδελφοι σου, εξακολουθούν να λειτουργούν με τόση ομαδικότητα και αλληλεγγύη;

Οι ηθοποιοί είμαστε μια μεγάλη οικογένεια. Αυτό που ψάχνεις, είναι σε κάποιες αναφορές και στόχους που θέτεις..... επιθυμείς να είσαι πάντα μέσα σε παρέες, σε θιάσους, που έχουν ένα κοινό παρονομαστή και θέλεις να φτιάξεις κάτι που να σε ευχαριστεί. Άτομα με τα οποία μπορείς να συνδημιουργήσεις. Αυτός είναι ο στόχος. Άλλες φορές συμβαίνει, άλλες όχι...

- Ζούμε τη περίοδο όπου στη τηλεόραση, ξεκίνησε το "Your face sounds familiar" και σε λίγο καιρό θα υπάρξει και δεύτερο "Just the two of us". Παιχνίδια-show όπου συμμετέχουν πολλοί Έλληνες ηθοποιοί. Θα έμπαινες στη διαδικασία να συμμετάσχεις, αν σου γινόταν πρόταση;

Μου έχει γίνει πρόταση, σχεδόν για όλα. Για ό,τι έχει γίνει στην ελληνική τηλεόραση, μέχρι αυτή τη στιγμή. Δεν έχει τύχει, γιατί πάντα υπάρχει και κάποια άλλη υποχρέωση που δεν μου επιτρέπει να το συνδυάσω. Θέλω να το κάνω και να το ευχαριστηθώ. Μπορεί να γίνει κάποια στιγμή. Μπορεί! Τα παρακολουθώ κιόλας αυτά τα παιχνίδια! Με διασκεδάζουν! Θα ήθελα κάποια στιγμή. Ξέρεις για όλα, υπάρχει η στιγμή τους, δεν με αγχώνει...

- Πιστεύεις πάρα πολύ στη στιγμή... μου το έχεις πει και άλλες φορές... Αφήνεις τα πράγματα να έρθουν-δεν πρέπει να τα πολυκυνηγάς!

Δεν πολυκυνηγάω τα πράγματα στη δουλειά μου. Αυτή είναι η αλήθεια.  Θεωρώ πως όσο πιο πολύ κυνηγάς πράγματα στη δουλειά μου, τόσο λιγότερο μπορεί να σου συμβούν. Δεν έχω κάποιο άγχος. Τα πράγματα έχουν ένα δυναμισμό και πηγαίνουν από μόνα τους. Φροντίζεις απλά να είσαι έτοιμος, ώστε να έρθουν. Κι όταν έρθουν, να κάνεις το καλύτερο που μπορείς.

- Έλεγες σε συνέντευξη σου, πως "συγχωρείς την απιστία, όχι τη προδοσία". Δεν απαιτεί μεγάλο κόπο, η συγχώρεση της απιστίας;

Σας αρέσει αυτή η ερώτηση! Τι ήθελα και το είπα! (γέλια).

- Εντωμεταξύ είσαι και ένας άνθρωπος που δεν μιλάει για τα προσωπικά του...

Κάνω διάφορες γενικές τοποθετήσεις συνήθως-όχι επί προσωπικού. Αλλά θα σου απαντήσω! Στις ανθρώπινες σχέσεις, γενικά, το να μπορείς να κατανοείς γιατί συμβαίνει, οτιδήποτε στη ζωή, και να μπορείς να συγχωρείς, είτε σε αισθηματικά ή φιλικά και επαγγελματικά θέματα, είναι καλό γιατί δεν σε βαραίνει. Δεν σε δηλητηριάζει. Δεν το κάνεις για τους άλλους. Το κάνεις για τον εαυτό σου!

- Στη παράσταση βλέπουμε και τις λαμπερές στιγμές της Βέμπο, μα και κάποιες πιο "σκοτεινές". Εσένα, τί σου έκανε μεγαλύτερη εντύπωση, στη πορεία ζωής της Σοφίας Βέμπο;

Το απόλυτο δώσιμο της στο τραγούδι και στο μεγάλο ιδεώδες, τη πατρίδα. Το δώσιμο της στην Ελλάδα. Ήθελε πάντα να προσφέρει και πάντα να προσπαθεί να σηκώσει μια ελληνική σημαία, όπου κι αν βρισκόταν. Σε όποια δύσκολη φάση και αν βρισκόταν η Ελλάδα. Πάντα δίπλα στο όνομα της Σοφίας Βέμπο, υπάρχει και η λέξη Ελλάδα, κι αυτό είναι, θαρρώ, το μεγάλο κέρδος της.
thesout.gr

«The Big Bang Theory»: Δύο ξεχωριστοί και σπάνιοι γκεστ σταρ

 Δρ. Στίβεν Χόκινγκ και Τζιμ Πάρσονς

Δύο ξεχωριστοί και σπάνιοι γκεστ σταρ αυτή την Κυριακή 16 Μαρτίου στο Star, στις 16:40, στα επεισόδια της κωμικής σειράς «The Big Bang Theory».

 Ο μαθηματικός και φυσικός, ο ερευνητής και καθηγητής του πανεπιστημίου του Κέμπριτζ, Δρ. Στίβεν Χόκινγκ, που από πολλούς έγκυρους επιστημονικούς κύκλους, θεωρείται το «κορυφαίο μυαλό της εποχής» αλλά και ο Λέοναρντ Νίμοι, ο θρυλικός Μίστερ Σποκ, εμβληματικός ήρωας της σειράς φαντασίας «Σταρ Τρεκ». 


ΠΕΡΙΛΗΨΗ 20ου ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ: Ο Ραζ ζητάει από τους γονείς του να του κανονίσουν ένα ραντεβού και βρίσκεται προ μεγάλης εκπλήξεως. Εν τω μεταξύ, η Πένι αγοράζει στον Σέλντον και τον Λέοναρντ αναμνηστικές φιγούρες από το Star Trek, χωρίς όμως να μπορεί να φανταστεί τις επιπτώσεις, που θα έχει η κίνησή της αυτή στους δύο φανατικούς οπαδούς της σειράς… ***Γκεστ σταρ, ο Λέοναρντ Νίμοι, ο θρυλικός Μίστερ Σποκ, εμβληματικός ήρωας της σειράς φαντασίας «Σταρ Τρεκ». O Λέοναρντ Νιμόι αποφάσισε να πει το «ναι» στους παραγωγούς της σειράς παρά το γεγονός ότι λίγο πριν είχε ανακοινώσει την αποχώρηση του από την ενεργό δράση. Είναι η 5η γκεστ σταρ εμφάνιση από πρωταγωνιστή της σειράς φαντασίας «Σταρ Τρεκ». Είχαν προηγηθεί οι: Λε Βαρ Μπέρτον, Μπρεντ Σπίνερ, Τζορτζ Τάκεϊ και ο Γουίλ Γουίτον. 


ΠΕΡΙΛΗΨΗ 21ου ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ: Ο Δρ. Στίβεν Χόκινγκ θα παρευρεθεί στο Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Καλιφόρνια, για μία διάλεξη και ο Σέλντον θα κάνει τα πάντα για να γνωρίσει αυτοπροσώπως το απόλυτο είδωλό του... ***Γκεστ σταρ ο μαθηματικός και φυσικός, ο ερευνητής και καθηγητής του πανεπιστημίου του Κέμπριτζ, Δρ. Στίβεν Χόκινγκ*** Ο παραγωγός της σειράς, Μπιλ Πράντι, δήλωσε κατενθουσιασμένος για τη μεγάλη τιμή, που τους έκανε ο Στίβεν Χόκινγκ: «Θέλαμε πολύ καιρό να έχουμε τον Στίβεν Χόκινγκ ως γκεστ σταρ στη σειρά αλλά πραγματικά μας φαινόταν ένα άπιαστο όνειρο. Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε ακόμα! Το πώς τα καταφέραμε είναι ένα μυστήριο, που μόνο μια ιδιοφυία, όπως εκείνος, μπορεί να το κατανοήσει και να το εξηγήσει». Ο Τζιμ Πάρσονς, ο Σέλντον της σειράς «The Big Bang Theory», μίλησε για τη μοναδική εμπειρία, που έζησε και τη συνάντηση του με τον Στίβεν Χόκινγκ. «Ως Σέλντον αλλά και ως Τζιμ Πάρσονς, με συνεπήρε η συνάντηση μου με έναν από τους πιο ευφυείς ανθρώπους του κόσμου. Οπωσδήποτε έπρεπε να ληφθούν ειδικά μέτρα για να φιλοξενηθεί στο πλατό μας ο Στίβεν Χόκινγκ, ο οποίος πάσχει από μια ασθένεια του κινητικού νευρώνα, που σχετίζεται με τη μυατροφική σκλήρυνση, μια κατάσταση, που τον έχει αφήσει σχεδόν εντελώς παράλυτο. Για να είμαι ειλικρινής ήταν τρελό αυτό που συνέβαινε και τόσο έντονο. Το να είσαι κοντά του, σου προκαλεί ένα τόσο ισχυρό συναίσθημα. Επικοινωνεί μόνο μέσω μιας συσκευής παραγωγής ομιλίας αλλά μπορούσα να τον κοιτάζω μέσα στα μάτια και αυτό ήταν ανεκτίμητο. Επέμενε στις λεπτομέρειες, τα λόγια του ήταν προγραμματισμένα εκ των προτέρων στον υπολογιστή του και στο τέλος της ημέρας πια συνειδητοποίησα το μεγαλειώδες επίτευγμα του».

«Happy Day στον Alpha». Η χαλαρή πρωινή επιλογή.

Πρεμιέρα τη Δευτέρα 17 Μαρτίου, στις 08:00


Μνημόνια, μέτρα και πολιτικές αναλύσεις με το «καλημέρα»; Χαλαρώστε! Υπάρχει κι άλλη επιλογή –πιο «ανθρώπινη» και φιλική προς τον τηλεθεατή. Το «Happy Day στον Alpha» έρχεται για να δώσει άλλο αέρα στην πολύ πρωινή ζώνη του σταθμού. Το «Happy Day στον Alpha» είναι μια καθημερινή πρωινή εκπομπή που αφήνει τη στενόχωρη πληροφόρηση κατά μέρος και καταπιάνεται με όλα εκείνα που μπορούν να κάνουν τη διάθεσή μας λίγο καλύτερη. Ίσως, και την ίδια τη μέρα μας…

Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

«The Voice»: Αυτοί είναι οι νικητές του τρίτου battle!

Το τρίτο battle του «The Voice» ολοκληρώθηκε και η τρίτη οκτάδα παικτών που πήρε το εισιτήριο για τα lives είναι έτοιμη!


H τελική απόφαση των coaches κρίθηκε στην λεπτομέρεια ενώ δεν ήταν λίγες οι στιγμές που ήρθαν σε δύσκολη θέση και ζήτησαν την γνώμη των βοηθών τους!

Δείτε αναλυτικά ποιοι πέρασαν στα lives και ποιοι κόπηκαν!

«The Voice»: Η δύσκολη θέση της Δέσποινας Βανδή και η υπόσχεση συνεργασίας!

Ένα ακόμη εκπληκτικό ντουέτο «αντιπάλων» απολαύσαμε στο αποψινό «The Voice».


Η Κατερίνα Λόλιου και η Έλενα Στρατηγοπούλου έφεραν σε πολύ δύσκολη θέση την coach της ομάδας τους, Δέσποινα Βανδή αφού δεν ήξερε σε ποια έπρεπε να δώσει το εισιτήριο της επόμενης φάσης! 

«στον ενικό»: Η κεντροαριστερά το ΠΑΣΟΚ, η ΔΗΜΑΡ, η «Ελιά», το «Ποτάμι», οι κινήσεις, οι συνεργασίες και τα πρόσωπα

Τη Δευτέρα 17/3 στις 23:15 στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «στον ενικό» και στο STAR θα συζητηθούν θέματα σχετικά με την κεντροαριστερά και τους μνηστήρες, το ΠΑΣΟΚ, τη ΔΗΜΑΡ, την «Ελιά», το «Ποτάμι», οι κινήσεις, οι συνεργασίες και τα πρόσωπα. Τί αλλάζει στην πολιτική σκακιέρα, τί δείχνουν οι δημοσκοπήσεις και πώς αντιδρούν οι πολίτες.

Δέσποινα Βανδή: «Θα ξαναέκανα τη Eurovision και με φως απορροφητήρα»!


«Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ με τα σχόλια»...
Στο Πρωινό μίλησε η Δέσποινα Βανδή απαντώντας με αφοπλιστική άνεση σε όλες τις ερωτήσεις της Φαίης Σκορδά. 

Λιάγκας-Σκορδά VS Κωστόπουλος- Μπαλατσινού: Ποιοι αναδείχθηκαν νικητές χθες;

Τι νούμερα τηλεθέασης συγκέντρωσαν χθες, Πέμπτη 13 Μαρτίου, οι εκπομπές του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά στον ΑΝΤ1, αλλά και του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού στο Mega;


Η εκπομπή "Το Πρωινό" συγκέντρωσε υψηλότερα νούμερα τηλεθέασης τόσο στο γενικό σύνολο, όσο και στο νεανικό κοινό 15-44.

"Τα μασάει" ο Πετρετζίκης: Ο Κωστόπουλος τον ρώτησε on air αν αποχωρεί από την εκπομπή!

Οι φήμες θέλουν τον Άκη Πετρετζίκη να φεύγει από το Μεγάλο Κανάλι και να πηγαίνει στον Ant1!


Έτσι σήμερα ο Πέτρος Κωστόπουλος τον ρώτησε ευθέως on air: «Διαβάζω ότι λες πως θα φύγεις και θα μείνουμε νηστικοί».


Ο Άκης Πετρετζίκης αμήχανος και φανερά ενοχλημένος είπε: «Δεν μπορώ να με ρωτάς τέτοια πράγματα!» και άλλαξε κουβέντα.

"Η Γερμανού ξανάρχεται": Καλεσμένοι ο Παύλος Χαϊκάλης και η Μπέττυ Μαγγίρα



«Η Γερμανού Ξανάρχεται» και όπως πάντα, φέρνει στους τηλεθεατές την καλύτερη παρέα! Αυτή την Παρασκευή, ο Παύλος Χαϊκάλης και η Μπέττυ Μαγγίρα συναντούν τη Ναταλία Γερμανού σ’ ένα ξεχωριστό τηλεοπτικό τετ α τετ.



Ο Παύλος Χαϊκάλης, ξεδιπλώνει άγνωστες πτυχές του εαυτού του. Αποκαλύπτει τη σχέση του με την αστρολογία. Μιλάει για την πολιτική, για τον πρόσφατο χαμό του καλού του φίλου Σάκη Μπουλά, αλλά και για τις γυναίκες της ζωής του. 

Μαλέλης: Οι καλοπληρώμενοι της πρώην ΕΡΤ το παίζουν Μεσσίες

Η Σοφία Τσίπα στην πιο δύσκολη αποστολή της:  Έρχεται αντιμέτωπη με το διευθυντή της και γυρίζουν μαζί  τον «Κόσμο ανάποδα» την Κυριακή 16 Μαρτίου στις 16.00, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.


Ο Σταμάτης Μαλέλης, διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του ΣΚΑΪ, δίνει μία συνέντευξη-εξομολόγηση.

Δήλωση οργής: «Έχει πει κανείς στον Λιάγκα ότι είναι μ… κας;»

Ξεσπά κατά του Γιώργου Λιάγκα και τον αποκαλεί... «μ... κα» δημόσια!


«Στην ελληνική τηλεόραση δεν βλέπω σίγουρα Λιάγκα- Σκορδά για κανένα λόγο. Όχι ότι δεν είναι όμορφο το αντρόγυνο, αλλά θεωρώ ότι έχουν πάρει πια πολύ ψηλά τον αμανέ- αυτό ακούω στην αγορά. Η έπαρση δεν βοήθησε κανέναν, και καμία καρέκλα δεν αγοράζουμε. Ο Πέτρος για μένα είναι πιο γνήσιος, παρόλο που δεν συγκλίνω πάντα με τις απόψεις του. 

Η εξομολόγηση του Γιώργου Παπαδάκη: «Με πρόσβαλε, με καταξεφτίλισε»!

«Ανάθεμα και αν ξέρουν -όχι όλοι, ορισμένες από αυτές ή μία από αυτές- τι σημαίνει τηλεοπτικό στούντιο. Μόνο ως καλεσμένη έχει πάει 2-3 φορές»...
«Θα μπορούσαμε να κάνουμε και κόμμα, γιατί έχοντας βάλει ένα στόχο, αυτός επετεύχθη.», είπε ο Γιώργος Παπαδάκης σήμερα το πρωί, διακόπτοντας την κανονική ροή της εκπομπής. Ο παρουσιαστής θέλησε να κάνει αναφορά στην προσωπική επίθεση που δέχτηκε για τη φράση "φέρτε πίσω τα κλεμμένα".

Η νέα επιχείρηση της Τατιάνας Στεφανίδου

Αναμφισβήτητα είναι από τις πλέον καλοντυμένες παρουσιάστριες της Ελληνικής τηλεόρασης χωρίς να παρασύρεται από τις τάσεις της μόδας.


Η Τατιάνα Στεφανίδου συνδυάζει με τον δικό της ιδιαίτερο τρόπο τα καινούργια στοιχεία με το κλασικό look που υιοθετεί σταθερά τα τελευταία χρόνια.

Ο Μάρκος Σεφερλής στο Just The Two Of Us

Mαζί του η Στέλλα Καλλή

Σε λίγο καιρό θα ξεκινήσει το νέο σόου του MEGA “Just The Two Of Us” και τα ονόματα που πρόκειται να παρελάσουν από την σκηνή του τραγουδιστικού σόου είναι γνώριμα στο τηλεοπτικό κοινό. 

ΒΙΝΤΕΟ-Λαμπίρη: Παραξενεύτηκα όταν μου είπαν ότι κόβεται η εκπομπή


"Παραξενεύτηκα όταν μου είπαν ότι κόβεται η εκπομπή μου στο ΣΚΑΪ" σχολίασε η Χριστίνα Λαμπίρη και συμπλήρωσε:


"Μου είπαν ότι η εκπομπή είναι πολύ ακριβή για τα δεδομένα του σταθμού και δεν μπορεί να συνεχίσει. Μετά με ειδοποίησαν ότι συνεχίζουμε κανονικά". 

ΒΙΝΤΕΟ-Στα γυρίσματα του "Celebrity Game Night" με την Σμαράγδα Καρύδη.

H εκπομπή "Πρωινό Mou" βρέθηκε στα γυρίσματα του νέου παιχνιδιού του Mega "Celebrity Game Night" που θα παρουσιάσει η Σμαράγδα Καρύδη.


"Δεν θα γίνω δημοσιογράφος ούτε παρουσιάστρια" σημείωσε η ηθοποιός, η οποία αποκάλυψε ότι έχει γλυκιά αγωνία για την πρεμιέρα του παιχνιδιού.

"Καλές δουλειές": Νέα σειρά του ΑΝΤ1 με τον Φιλιππίδη


Μια νέα ελληνική σειρά έρχεται στον ΑΝΤ1 με την υπογραφή της επιτυχημένης σεναριογράφου, Ρένας Ρίγγα. Πρόκειται για την κωμωδία «Καλές Δουλειές» στην οποία πρωταγωνιστούν γνωστοί αγαπημένοι, αλλά και νέοι ταλαντούχοι ηθοποιοί (Πέτρος Φιλιππίδης, Φαίη Ξυλά, Αμαλία Νίνου, Αιμιλία Δρίβα).  Εκτός από τους σταθερούς ηθοποιούς του cast, σε κάθε επεισόδιο θα συμμετέχουν και guests.

"THE BIG BANG THEORY: O νέος, 6ος κύκλος επεισοδίων μόνο στο Star!



Ο 6ος κύκλος κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 23 Μαρτίου και θα προβάλλεται στις 16:40 κάθε Σάββατο και Κυριακή, στο STAR


Ο Λέοναρντ και ο Σέλντον είναι λαμπροί επιστήμονες της Φυσικής, λάτρεις του σύμπαντος και θαυμαστές της μεγαλοσύνης του. Αποτελούσαν πάντα πρότυπο, χάρισαν στιγμές υπερηφάνειας στις οικογένειες τους, απέκτησαν γνώσεις, έχουν υψηλό δείκτη νοημοσύνης αλλά δεν έχουν ιδέα τι θα πει «γλεντάω».

Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Απίστευτο! Πήγε στην Eurovision δίχως εσώρουχο και το έδειξε σε συνάδερφό της!

Μία απίστευτη αποκάλυψη έκαναν στο «Πρωινό»!


Συγκεκριμένα η Λάουρα Νάργες είπε: «Το ξέρω γιατί το είδα! Ήμασταν στο αμάξι και μου λέει: "Λάουρα δεν φοράω βρακί, κοίτα»... «μια φορά βγήκα μαζί της έξω και μου το έδειξε!»

Ο Λιάγκας με το μπλουζάκι της Βανδή, το «έπαιξε» Καπουτζίδης! Απίστευτες ατάκες στο «Πρωινό»!

Ο Γιώργος Λιάγκας εμφανίστηκε στην εκπομπή με το περιβόητο μπλουζάκι που φορούσε στο «Voice», η Δέσποινα Βανδή.


Με το ίδιο μπλουζάκι εμφανίστηκε και ο Γιώργος Καπουτζίδης στον ελληνικό τελικό για την Eurovision.

Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος πού κόπηκε η εκπομπή της Άννας Δρούζα!

Όπως αποδείχτηκε η επιστροφή της Άννας στην ελληνική τηλεόραση είχε πολύ μικρή ημερομηνία λήξης, ενώ η εκπομπή της που δεν κράτησε ούτε μια βδομάδα στο αέρα πριν κοπεί οριστικά, έγινε ανέκδοτο στα δημοσιογραφικά γραφεία. Όμως τι πραγματικά συνέβη πίσω από τις κλειστές πόρτες στον ΣΚΑΪ;

Το ξέσπασμα του Καπουτζίδη

Ο Γιώργος Καπουτζίδης ξέσπασε μέσω twitter για τα αρνητικά σχόλια που ακούστηκαν για τον ελληνικό τελικό της Γιουροβίζιον.

Απρόσεκτη η Ελένη Μενεγάκη έκατσε με δύναμη πάνω στον Γρηγόρη και τον πόνεσε [βίντεο]

Εδώ και  15 χρόνια γνωρίζουμε όλοι πως γελάει η Ελένη Μενεγάκη. Είναι γνωστό πως αν της πεις κάτι αστείο θα αρχίσει να σπρώχνει και δε θα μπορεί να ελέγξει τις κινήσεις της. 


Και πολλές φορές την πληρώνουν οι συνεργάτες της. Όπως στην προκειμένη ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ο οποίος δεν περίμενε αυτή την αντίδραση από την Ελένη που τον πέτυχε στην ευαίσθητη περιοχή.

«Καρφί» του Φερεντίνου για την συνύπαρξη με Σίσσυ Χρηστίδου: Δε θα ξαναέκανα τέτοιο πρωινό [βίντεο]

Επιστροφή στα παλιά λημέρια για τον Χρήστο Φερεντίνο, ο οποίος όντας πλέον στο κανάλι του ALPHA ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη Όλα Τρέλα και ρωτήθηκε για την εποχή που παρουσίασε το πρωινό του ΑΝΤ1 παρέα με τη Σίσσυ Χρηστίδου, δείχνοντας ότι το θεωρεί μια εντελώς αποτυχημένη επιλογή.

Γιατί η Δούκισσα έβαλε κραγιόν στον Θέμο;

Σήμερα στο «Όλα Τρέλα» είχαν καλεσμένο τον Δήμο Βερύκιο, ο οποίος μίλησε για τα σχόλια που έκανε στον Αύγουστο Κορτώ.


Η συζήτηση ήταν γύρω από το συγκεκριμένο θέμα. Κατά την διάρκεια της συζήτησης, η Δούκισσα Νομικού δεν μιλούσε. Όταν ο Θέμος Αναστασιάδης είπε στον Δήμο Βερύκιο ότι θα έπρεπε να πάει στην εκπομπή ντυμένος με γυναικεία ρούχα, η Δούκισσα Νομικού σηκώθηκε όρθια και ζήτησε από τον παρουσιαστή να κλείσει τα μάτια του. Τότε, του έβαλε κόκκινο κραγιόν στα χείλη, κάτι που στην συνέχεια ο Θέμος Αναστασιάδης το διακωμώδησε.

Η μπηχτή της Καλλιμούκου έκανε την Ελένη να ξεφυσάει: Εμείς που ήμασταν εκεί [βίντεο]

Την ώρα που η συζήτηση είχε πάει στον τελικό της Eurovision και το πάνελ συζητούσε για όσα έγιναν επί σκηνής και στα παρασκήνια, με την Αντωνία Καλλιμούκου να περιγράφει τα πειράγματα της Βανδή στην Καίτη Γαρμπή, μια ερώτηση ήταν αρκετή για να ρίξει μια κοφτερή ματιά η Αντωνία και να αρχίσει να ξεφυσάει η Ελένη.


«Η Γαρμπή δεχόταν συνεχώς τα πειράγματα της Βανδή backstage συνέχεια συνέχεια... Δεν την άφησε να βγάλουν φωτογραφία, την έσπρωχνε η Βανδή και έλεγε "έλα εδώ η λάμψη" και στο τέλος λέει  "τι πρέπει να μιλήσει και η κυρία"...» είπε η Αντωνία Καλλιμούκου και προκάλεσε την απορία της Ελιάννας Χρυσικοπούλου.

Η Ελένη βάζει το χέρι στο φόρεμα και πιάνει το στήθος της: Βρε ψάχνω δεξιά, αριστερά [βίντεο]

Αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα είχε η σημερινή εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και σε ένα από αυτά η παρουσιάστρια φρόντισε να μας βασανίσει. 


Καθώς ο Γρηγόρης Γκουντάρας ήταν έτοιμος να παρουσιάσει ένα θέμα η Ελένη έχασε το μικρόφωνο και το έψαχνε στο στήθος της. Άρχισε να πιάνει δεξιά, αριστερά αλλά τζίφος.

Ο Βασίλης Καλλίδης μας ταξιδεύει στα Λαδάδικα της Θεσσαλονίκης

Κάθε Κυριακή ο Βασίλης Καλλίδης μας ταξιδεύει στις πιο… νόστιμες και φιλόξενες γωνιές της χώρας μας, με αφορμή θεματικές γιορτές τοπικών προϊόντων, φεστιβάλ αλλά και πανηγύρια. 


Πολλές εικόνες και γεύσεις Ελλάδας. Πρωτοποριακές προτάσεις, σύγχρονες καλλιέργειες και αγροτικές πρακτικές, καθημερινοί άνθρωποι σε όλη την αλυσίδα παραγωγής τροφής, αυθεντικά «στέκια», παραδοσιακές γεύσεις και πολλή μουσική.

Δεν θα πιστέψετε ποιο είναι το άλλο «επάγγελμα» του Προκόπη Δούκα

Από το δελτίο ειδήσεων στα decks!


Μπορεί να τον έχουμε συνηθίσει να εκφωνεί το δελτίο ειδήσεων με σοβαρό ύφος και κοστούμι, αλλά ο Προκόπης Δούκας έχει και την πιο καλλιτεχνική του πλευρά.

O Αντώνης Σρόιτερ κάνει «Αυτοψία» στο θέμα του AIDS.

Την Πέμπτη 13 Μαρτίου στις 24:00, ο Αντώνης Σρόιτερ κάνει «Αυτοψία» στο θέμα του AIDS.


Τα στοιχεία σοκάρουν. Ο εφιάλτης δεν έφυγε ποτέ. Ήταν και είναι εδώ, παραμονεύει ύπουλα και τώρα, στην εποχή της νέας άγνοιας, θεριεύει και πάλι. Και αν δεν σκοτώνει σωματικά, εξακολουθεί να σκοτώνει κοινωνικά τα θύματά του, καθώς η επιστήμη δεν έσβησε ούτε τον ρατσισμό, ούτε την προκατάληψη από την κοινωνία. 

Ποια αστέρια της showbiz είναι «Μες στην καλή χαρά» το Σαββατοκύριακο;

Τα Σαββατοκύριακα μας στις 10:00, η Κατερίνα Καραβάτου, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ο Παύλος Σταματόπουλος, o Ευθύμης Ζησάκης αναλαμβάνουν δράση για να κάνουν πιο χαρούμενες και ανέμελες τις δύο καλύτερες ημέρες της εβδομάδας.


Το Σάββατο 15 Μαρτίου η Ηρώ Μουκίου και η Κατερίνα Τσάβαλου έρχονται στην παρέα μας με διάθεση για πολλή κουβέντα. 

Shoptv: Δείτε το τρέιλερ της νέας εκπομπής του Alpha! [video]

Η εκπομπή θα αφορά στην παρουσίαση πρωτότυπων και χρηστικών, αλλά κυρίως οικονομικών προϊόντων, ενώ θα ενταχθεί στην πρωινή ζώνη του καναλιού καθημερινά 10:15 - 11:00, αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Μαζί με τον Δημήτρη Μάρκο θα είναι η Μαρία Λουίζα Βούρου και η Άννα Σαρηγιάννη.

Βόμβα: Νέα μήνυση του Γιάννη Λάτσιου στην Ελένη Μενεγάκη

Η κόντρα κλιμακώνεται. Τα μαχαίρια βγήκαν και πλέον τα θηκάρια έχουν μπει στο ράφι. Μέρα με τη μέρα όλο και κάτι καινούργιο απασχολεί... το ζευγάρι στο διαζύγιο της δεκαετίας. Η κατάσταση είναι πλέον εκτός ελέγχου.

Και όπως όλα δείχνουν… αυτός ο πόλεμος θ΄αργήσει πολύ να τελειώσει.

Η Ελένη, όπως αποκάλυψε το «YES!», την προηγούμενη εβδομάδα έχει περάσει για τα καλά στην επίθεση και «πυροβολεί» συνεχώς τον Γιάννη.

Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Δείτε την κούκλα σύζυγο του Νίκου Στραβελάκη!

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον anchorman του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega Νίκο Στραβελάκη, στην ανακοίνωση των Χρυσών Σκούφων και Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας που δόθηκαν στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, το βράδυ της Δευτέρας 10 Μαρτίου.
 
 Ο Νίκος Στραβελάκης δεν παρέστη μόνος.Στο πλευρό του ήταν η γοητευτική σύζυγός του Σταυρούλα Καραλή.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...