Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Κ. Γκαγκάκη: Σχολιάζει τη νέα σεζόν


Στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και την εκπομπή «ΠΟΛΥ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ» μίλησε η Κατερίνα Γκαγκάκη και έκανε τα σχόλιά της για τη νέα τηλεοπτική σεζόν και για τα πρόσωπα που συζητήθηκαν περισσότερο το τελευταίο διάστημα.

Μιλώντας για την Τατιάνα Στεφανίδου και την αποχώρησή της από το ANT1, η διευθύντρια επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων του σταθμού εξήγησε: «Ο λόγος που δεν είναι φέτος μαζί μας η Τατιάνα, που αγαπάμε πάρα πολύ, είναι γιατί δεν θέλαμε να ενισχύσουμε την απογευματινή ζώνη» και συμπλήρωσε πως δεν πιστεύει πως η Τατιάνα είναι δυσαρεστημένη που ο ANT1 δεν την άφησε να κρατήσει τον τίτλο «Αξίζει να το Δεις» για την εκπομπή της στο STAR.

Όσον αφορά στο πρόγραμμα του σταθμού, η κυρία Γκαγκάκη θεωρεί δυνατά χαρτιά το «X-Factor» και το «Next Top Model» και πρόσθεσε: «Μπορεί να πει κάτι κανείς για τον Παπαδάκη και το "10-1"; Εγώ είμαι πολύ χαρούμενη που επιστρέφει και το "Deal". Το θεωρούσα αδιανόητο που είχε βγει από το πρόγραμμα».

Όταν ρωτήθηκε για τη Ράνια Θρασκιά και αν θα χρησιμοποιηθεί περαιτέρω στο σταθμό σε κάποια εκπομπή του Σαββατοκύριακου, η ίδια ανέφερε: «Το Σαββατοκύριακο δεν νομίζω ότι θα υπάρχει πρωινό. Από εκεί και πέρα, θα δούμε ποια είναι η καλύτερη λύση. Δεν έχει αποφασιστεί απολύτως τίποτα. Αν θέλεις την προσωπική μου άποψη, θα το ήθελα πολύ».

Τέλος, η άποψή της για το ζεύγος Σκορδά - Λιάγκα και αν θα δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα στο πρωινό του ANT1 είναι η εξής: «Δεν ξέρω αν θα υπάρχει πρόβλημα, αλλά προφανώς θα υπάρχει ανταγωνισμός. Θα μου πείτε πέρυσι δεν υπήρχε; Είναι, όμως, μια πολύ καλή πρόταση αυτή του MEGA».

Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

1,5 εκατ. κόσμος είδε την Εθνική

Μεγάλη τηλεθέαση συγκέντρωσε ο αγώνας Κροατίας – Ελλάδας στο Megaγια τα προκριματικά του Euro 2012.

Ο αγώνας είχε μέσο όρο 31,4% στο πρώτο ημίχρονο και 38,9% στο δεύτερο.
Ακόμα πιο ψηλά ήταν τα νούμερα στα νεανικά κοινά με 37,8% και 41,7% αντίστοιχα.

Σύμφωνα με την AGB, υπολογίζεται ότι πάνω από ενάμισι εκατομμύριο κόσμος παρακολούθησε την αναμέτρηση.

Εισιτήριο διαρκείας για όλα τα γήπεδα του κόσμου με μόνο 1,10 € την ημέρα!

Nova SportsImage via WikipediaΤώρα οι συνδρομητές Forthnet 2play μπορούν να αποκτήσουν  το Nova sports pack +value με μόνο 1,10 € επιπλέον την ημέρα, για πάντα! 

Η Forthnet, η μεγαλύτερη ιδιωτική εταιρεία παροχής ευρυζωνικών υπηρεσιών, μαζί με τη Nova, την πρώτη “High Definition” τηλεοπτική πλατφόρμα στην Ελλάδα, με σταθερό στόχο την παροχή ολοκληρωμένων και προσιτών υπηρεσιών επικοινωνίας και ψυχαγωγίας, προσφέρουν στην οικογένεια και ειδικά στους λάτρεις του ποδοσφαίρου την απόλυτη εμπειρία.

Με μόνο 1,10 € επιπλέον την ημέρα, νέοι και υφιστάμενοι συνδρομητές Forthnet2play μπορούν να αποκτήσουν το Nova sports pack +value και να νιώσουν τον παλμό των πιο συναρπαστικών αθλητικών αναμετρήσεων με τέλειο ψηφιακό σήμα, πεντακάθαρη εικόνα και ήχο.

Επικοινωνία και ψυχαγωγία γίνονται ένα! Συνδυάζοντας το Nova sports pack +value με την υπηρεσία Forthnet 2play, που καλύπτει πλήρως τις τηλεπικοινωνιακές ανάγκες της οικογένειας μόνο με 41,24€/μήνα, οι λάτρεις του ποδοσφαίρου μπορούν να απολαμβάνουν ζωντανά από τον καναπέ τους και με μόνο 1,10 € επιπλέον την ημέρα, το ελληνικό Πρωτάθλημα SuperLeague 2010-2011 που προβάλλεται αποκλειστικά από τη Nova, την Premier League, το κορυφαίο παγκοσμίως ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα Αγγλίας, τα πρωταθλήματα Γαλλίας, Αργεντινής, Βραζιλίας, Ρωσίας, καθώς και κορυφαίες διοργανώσεις όπως το UEFA Champions League και το UEFA Europa League.

Επιπλέον, για νέες συνδέσεις έως 30/09/2010 ή μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων, προσφέρονται εντελώς ΔΩΡΕΑΝ το δορυφορικό πιάτο, η εγκατάσταση του εξοπλισμού Nova & το Wi-fi router, συνολικής αξίας 189 €!*

Τατιάνα Στεφανίδου: "Ο Νίκος είναι πιο ικανός από εμένα"


Ενθουσιασμένη με το νέο της ξεκίνημα στο κανάλι του Star δηλώνει η Τατιάνα Στεφανίδου σε συνέντευξή της στο περιοδικό Life & Style . 

''Το μόνο που με απασχολεί τώρα είναι η εκπομπή μου στο Star. Έχω εμπιστοσύνη σε αυτό που έχω διάθεση να δημιουργήσω. Ζω μια περίοδο πάθους με τη δουλειά μου και δεν νιώθω καμία ανασφάλεια'', υποστηρίζει αναφερομένη επίσης στις πολύ καλές σχέσεις που έχει με τους συνεργάτες της.

''Το Star είναι ένα πάρα πολύ οικογενειακό κανάλι, ζεστό, με πιο ανθρώπινους ρυθμούς και με πιο προσωπικές σχέσεις ανάμεσα στους ανθρώπους που δουλεύουν εκεί. Είμαστε μια ομάδα''.

Όσο για τον άντρα της… Η δημοσιογράφος αλλά και γυναίκα Τατιάνα, αισθάνεται θαυμασμό και πολλή αγάπη.

''Αισθάνομαι ότι ο Νίκος τώρα ξεκινάει το πιο δυνατό κομμάτι της καριέρας του. Είναι ένας τόσο ικανός άνθρωπος που ακόμη και αν τον πετάξεις στην έρημο όχι απλώς θα επιβιώσει, αλλά θα μεγαλουργήσει. Το διαδίκτυο με το οποίο ασχολείται, είναι πλέον ο τόπος όπου γίνονται τα πάντα. Ο Νίκος είναι πιο ικανός από εμένα και με ό,τι καταπιάνεται είναι επιτυχημένος''.

Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Οδηγία για τις εκλογές επεξεργάζεται το ΕΣΡ

Ερωτήματα από τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς, συνδυασμούς, υποψηφίους αλλά και πολίτες συγκεντρώνει αυτό το διάστημα το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης ώστε να προχωρήσει σε έκδοση Οδηγίας σχετικά με την προβολή συνδυασμών και υποψηφίων στις επερχόμενες περιφερειακές και δημοτικές εκλογές. 

Σύμφωνα με τον Ν.3870/9-8-2010 για τις "εκλογικές δαπάνες συνδυασμών και υποψηφίων και τον έλεγχο αυτών, κατά τις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές" προβλέπεται για κάθε υποψήφιο, από σήμερα (δύο μήνες προ των εκλογών που θα πραγματοποιηθούν στις 7 Νοεμβρίου), η εμφάνισή του δύο φορές σε κάθε κανάλι εθνικής εμβέλειας, μία σε κάθε ραδιοτηλεοπτικό σταθμός τοπικής και περιφερειακής εμβέλειας και μία επίσης σε κάθε διαδικτυακός τόπο και ιστοσελίδα.  ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Δεν βοήθησε η παρουσία του Γιώργου Παπαδάκη την Θρασκιά

Δεν βοήθησε και πολύ η παρουσία του Γιώργου Παπαδάκη την… τηλεθέαση της Ράνιας Θρασκιά, η οποία λίγο μετά την επιστροφή των «βασικών» παρουσιαστών  της πρωινής ζώνης βρέθηκε στην τρίτη θέση στο σύνολο της τηλεθέασης με ποσοστό 14,7%.

Πρώτος ήρθε ο Γιώργος Αυτιάς με την εκπομπή «Καλημέρα», που σημείωσε ποσοστό 24,5% και δεύτεροι οι Δ. Καμπουράκης και Γ. Οικονομέας με την «Κοινωνία Ώρα Mega» (22,3%). Ακολούθησαν  «Πρωινή Ενημέρωση»: 7,6%, «Πρώτη Γραμμή»: 6,7%.

Αντιθέτως, στα νεανικά κοινά ήρθε πρώτη η εκπομπή «Elatte» με την Ράνια Θρασκιά, που συγκέντρωσε ποσοστό 18,3% και ακολούθησαν «Καλημέρα»: 13,5%, «Κοινωνία Ώρα Mega»: 11,9%, «Πρώτη Γραμμή»: 8%, «Πρωινή Ενημέρωση»: 5,6%

Το δυναμικό comeback της Χριστίνας Λαμπίρη


Ένα ανανεωμένο «Super Star» ετοιμάζει για την νέα σεζόν η Χριστίνα Λαμπίρη, με αλλαγές τόσο στα θέματα, όσο και στα πρόσωπα και τα σκηνικά!

Από τις 13 Σεπτέμβρη, η αγαπημένη παρουσιάστρια θα δίνει ραντεβού με το κοινό καθημερινά από τις 13:30 έως τις 15:45, έχοντας στο πλευρό της για 9η χρονιά τον Θοδωρή Ρακιτζή και για ακόμα μία φορά την Μαρία Ένεζλη.

Στο πάνελ της εκπομπής θα βρίσκονται επίσης ο κοινοβουλευτικός συντάκτης του Star, Λάμπρος Παναγιώτου, αλλά και οι δίδυμες αδελφές Ράντη, γνωστές από τα ρεπορτάζ τους για τα δελτία ειδήσεων του σταθμού.

Η εκπομπή θα έχει και πάλι lifestyle θεματολογία, με γρήγορες εναλλαγές, χωρίς να λείπουν και τα κοινωνικά θέματα. Μάλιστα, στο πλατό θα βρεθούν και πολλοί από τους πρωταγωνιστές των θεμάτων που θα παρουσιάζονται!

Τα σκηνικά του «Super Star» δεν θα θυμίζουν σε τίποτα τα παλαιότερα και σε αυτά θα δεσπόζει ένα τεράστιο video wall! Την δημιουργία τους έχει επιμεληθεί ο Μιχάλης Αθανασιάδης.

Σκηνοθέτης της εκπομπής είναι ο Σάκης Σιάρκος, ενώ αρχισυντάκτρια η Φρατζέσκα Σαββοργινάκη.

Ξανά στα θρανία για... «Πρωινή Μελέτη»

Τα σχολεία ξεκινούν και μαζί τους και η «Πρωινή Μελέτη»! Η αγαπημένη παρουσιάστρια θα μας κρατά συντροφιά τα πρωινά μας με όλα όσα συμβαίνουν ή… πρόκειται να συμβούν στην ελληνική και διεθνή showbiz!

Αποκλειστικές συνεντεύξεις με όλους τους πρωταγωνιστές, ιδιαίτερες και μοναδικές εξομολογήσεις και ανθρώπινες ιστορίες που θα συναρπάσουν, ρεπορτάζ που θα συζητηθούν, κέφι και ζωντάνια, συνδέσεις και λαμπεροί καλεσμένοι καθημερινά στο studio.

Όσο για το σκηνικό; Εντυπωσιακό, λαμπερό και γεμάτο φώς, σχεδιασμένο πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση, βάζει στην κυριολεξία την πρωινή παρέα, μέσα στο σπίτι σας κάθε μέρα.

Η «Πρωινή Μελέτη» θα έρθει ακόμα πιο κοντά σε όλους μας, χρησιμοποιώντας κάθε μέσο της σύγχρονης τεχνολογίας (π.χ. Skype, YouTube) και ζωντανές συνδέσεις, ενώ στο πλευρό της Ελεονώρας θα βρίσκονται οι: Τζωρτζέλα Κόσιαβα, Γιώργος Κασπίρης, Φλορίντα Πετρουτσέλι, Σπύρος Σιγούρος και η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια στις ειδήσεις του Star Δήμητρα Καλφούτζου.

Τέλος, η «Πρωινή Μελέτη» έχει και... άσσο στο μανίκι, που θα αποκαλυφθεί στην πρεμιέρα της και θα συζητηθεί!

Αρχισυντάκτης: Θέμης Μάλλης
Σκηνοθέτης: Ελένη Σπανάκου
Υπεύθυνη καλεσμένων: Μαρίκα Μαυρομάτη
Σκηνικά: Μιχάλης Αθανασιάδης
Διευθυντής Παραγωγής: Κώστας Στρουμπούλης
Οργάνωση Παραγωγής: Μιχάλης Φλωριώτης

«Top Chef» στον ΑΝΤ1

Tο επιτυχημένο πρόγραμμα, που επί 7 συνεχόμενες σεζόν καθηλώνει τους τηλεθεατές στην Αμερική, έρχεται και στη χώρα μας και κουβαλά στις αποσκευές του το βραβείο ΕΜΜΥ Καλύτερου Reality Προγράμματος 2010, που κέρδισε την Κυριακή 29 Αυγούστου στην 62η απονομή των Primetime Emmy Awards.

Το «Top Chef» μας ξεναγεί στο γοητευτικό αλλά απαιτητικό κόσμο της υψηλής μαγειρικής. Οι 16 διαγωνιζόμενοι έχουν κοινό πάθος για τη γαστρονομία αλλά και κοινό στόχο: να «γευτούν» την επιτυχία και να ανακηρυχθούν «Top Chef» της Ελλάδας.

Όλοι τους μαγειρεύουν υπέροχα. Έχουν σπουδάσει την τέχνη της δημιουργικής κουζίνας στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό και είναι έμπειροι σεφ. Μάλιστα, οι περισσότεροι έχουν ήδη επιτυχημένη καριέρα, καθώς έχουν θητεύσει στα καλύτερα εστιατόρια ή έχουν δημιουργήσει δικές τους επιχειρήσεις.

Όμως, νικητής θα αναδειχθεί εκείνος που θα καταφέρει να εντυπωσιάσει περισσότερο τους τέσσερις καταξιωμένους κριτές, που είναι όλοι κορυφαία ονόματα στο χώρο της γαστρονομίας. Στις δοκιμασίες της Ακαδημίας του «Top Chef» δεν κρίνεται μόνο η δεξιοτεχνία στη μαγειρική αλλά και άλλα προσόντα που πρέπει να διαθέτει ένας καλός σεφ: η ελκυστική εμφάνιση των πιάτων, η σωστή εξυπηρέτηση και σχέση με τους πελάτες, η καλή συνεργασία και τα ηγετικά προσόντα.

Οι σεφ αξιολογούνται σε όλη τη διαδικασία, από την αγορά των προϊόντων μέχρι το σερβίρισμα των πιάτων.

Πρεμιέρες από την ερχόμενη εβδομάδα

Βαρεθήκατε από τις συνεχείς επαναλήψεις στην τηλεόραση; Υπομονή, και από την ερχόμενη Δευτέρα πολλές εκπομπές κάνουν πρεμιέρα στους τηλεοπτικούς σταθμούς. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό των καναλιών, λοιπόν, από τη Δευτέρα 13/9 αρχίζουν το «Πάνω στην ώρα», το «Κους κους το μεσημέρι» και το «Δέστε τους» στον Alpha. Ανανεωμένα με νέα πρόσωπα, θα κρατούν συντροφιά στους τηλεθεατές από το πρωί μέχρι το απόγευμα.

Στον ΑΝΤ1 θα ξεκινήσει να προβάλλεται η καθημερινή σειρά τουρκικής παραγωγής «Kismet» (φωτό), που θα μεταδίδεται στις 17.00.

Θέση... μάχης θα πάρουν και οι περισσότερες εκπομπές του Star: η «Πρωινή Μελέτη», οι «Νηστικοί πράκτορες» και το «Super Star» θα κάνουν την πρεμιέρα τους την ερχόμενη Δευτέρα, με εξαίρεση την Τατιάνα Στεφανίδου και το «Αξίζει να το δεις», που θα ξεκινήσει λίγο αργότερα.

Στο Alter, ως γνωστόν, οι περισσότερες εκπομπές ξεκίνησαν ήδη από χθες. Μένει να δούμε πώς θα διαμορφωθούν και τα νούμερα τηλεθέασης όταν πλέον θα έχει συγκροτηθεί ολόκληρο το νέο πρόγραμμα της φετινής τηλεοπτικής σεζόν.

STAR: Ξένες ταινίες σε Α’ προβολή

Πολλές ταινίες σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση θα απολαύσουμε τη φετινή σεζόν από το Star. Ο σταθμός έχει υπογράψει συμφωνίες με τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά στούντιο του Χόλιγουντ (Universal, Warner) αλλά και με Έλληνες διανομείς και έχει εξασφαλίσει 60 ξένες ταινίες Α’ τηλεοπτικής προβολής.

Μερικές από τις ταινίες που θα παρακολουθήσουμε προσεχώς είναι το «Λυκόφως» («Twilight») (φωτό), δραματική ταινία φαντασίας αμερικανικής παραγωγής του 2008, με τους Ρόμπερτ Πάτινσον, Κρίστεν Στούαρτ, Μπίλι Μπερκ, Πίτερ Φασινέλι κ.ά., και ο «Σκοτεινός ιππότης» («The Dark Knight»), περιπέτεια αμερικανικής και βρετανικής συμπαραγωγής του 2008, με τους Κρίστιαν Μπέιλ, Χιθ Λέτζερ, Μόργκαν Φρίμαν, Μάικλ Κέιν, Γκάρι Όλντμαν κ.ά.

Πρόκειται για την τελευταία ταινία του Χιθ Λέτζερ, για την οποία βραβεύτηκε με Όσκαρ μετά το θάνατό του. Επίσης, θα δούμε το «Miami Vice», αστυνομική περιπέτεια αμερικανικής και γερμανικής παραγωγής του 2006, με τους Τζέιμι Φοξ, Κόλιν Φάρελ κ.ά., την «Απίστευτη ιστορία του Μπένζαμιν Μπάτον» («The curious case of Benjamin Button»), δραματική ταινία αμερικανικής παραγωγής του 2008, με τους Μπραντ Πιτ, Κέιτ Μπλάνσετ, Τίλντα Σουίντον, Τζούλια Όρμοντ, και πολλές ακόμα ταινίες, που θα προβληθούν στη ζώνη του prime time, ως συνήθως, κατά τη διάρκεια της σεζόν.

ALPHA: «Λες και το ’ξερες»

Κάθε ερώτηση έχει την απάντησή της, ακόμα και η πιο περίεργη. Ο Alpha από τον Οκτώβριο φέρνει στη μικρή μας οθόνη ένα πρωτότυπο, απρόβλεπτα διασκεδαστικό πρόγραμμα, που θα μας χαρίσει άφθονο γέλιο.

Τέσσερις κωμικοί -ηθοποιοί και παρουσιαστές- και μαζί τους ένας λαμπερός καλεσμένος καλούνται να απαντήσουν σε ερωτήσεις που θέτει το τηλεοπτικό κοινό. Το αποτέλεσμα; Αυτοσχεδιασμός και ευφάνταστες απαντήσεις, που προκαλούν γέλιο.

Παρουσιαστής του «Λες και το ’ξερες» (φωτό) είναι ο σκηνοθέτης και ηθοποιός Ρένος Χαραλαμπίδης, ενώ απαντήσεις στις ερωτήσεις των τηλεθεατών θα δίνουν η Κατερίνα Ζαρίφη, ο Γιώργος Χατζηπαύλου, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και ο Κωνσταντίνος Ραβνιωτόπουλος. Μαζί τους σε κάθε επεισόδιο και ένας guest-έκπληξη.

Οι τηλεθεατές στέλνουν τις ασυνήθιστες ερωτήσεις τους και η Κατερίνα, ο Γιώργος, η Πηνελόπη και ο Κωνσταντίνος καλούνται να δώσουν απαντήσεις με τον πιο ευρηματικό και ευφάνταστο τρόπο. Αν οι… παντογνώστες μας δεν καταφέρουν να απαντήσουν σωστά, ο τηλεθεατής που την έθεσε κερδίζει ένα χρηματικό έπαθλο.

 Μπορείτε να σκεφτείτε την πιο περίεργη ερώτηση; Θέλετε να βάλετε δύσκολα στην ομάδα του «Λες και το ’ξερες»; Αν ναι, τότε επισκεφθείτε το www.alphatv.gr.

Έτοιμο το Google TV (VIDEO)

Την έναρξη λειτουργίας της τηλεοπτικής πλατφόρμας του ιντερνετικού κολοσσού, Google, προανήγγειλε ο ιδιοκτήτης της εταιρείας, Έρικ Σμίντ, στην διεθνή έκθεση τεχνολογίας, στο Βερολίνο. 

Το Google TV θα αρχίσει να εκπέμπει μέσω διαδικτύου το φθινόπωρο στις Ηνωμένες Πολιτείες, και «αργότερα σε όλο τον κόσμο», δήλωσε ο Έρικ Σμιντ, διευκρινίζοντας ότι «το αργότερο το 2011», η τηλεοπτική πλατφόρμα της εταιρίας θα είναι προσβάσιμη σε όλους. 

Η Google συνεργάζεται για την τηλεοπτική της πλατφόρμα με τις εταιρίες Sony και Logitech.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΕΔΩ

"Αξίζει να το δείς" με την... Ράνια Θρασκιά!

"Αξίζει να το δείς" με την... Ράνια Θρασκιά! ¨Οσο και αν φαίνεται απίθανο αυτό κρύβει η εμμονή του ΑΝΤ-1  να κρατήσει τον τίτλο, γεγονό που έφερε μεγάλη αναστάτωση στο STAR μια και είχε έτοιμο το τρέιλερ της Τατιάνας Στεφανίδου με αυτό τον τίτλο.

¨Οπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές ο ΑΝΤ-1  αποφάσισε να κοντράρει την Τατιάν -παρά τα δείπνα αποχαιρετισμού...- και θα της βάλει κόντρα την Ράνια Θρασκιά που θα κάνει την εκπομπή με πολύ χαμηλότερο budget.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η ‘αβάντα‘ που έκανε ο Γιώργος Παπαδάκης με την παρουσία του στο ELATE, θα έχει και συνέχεια μια και η Ράνια θα μετακομίσει, με τον ερχομό του, στην απογευματινή ζώνη.

Σημειώνεται ότι ο ΑΝΤ1 ανακοίνωσε στην Τατιάνα ότι λόγω της κρίσης αποφάσισε να μην το συμπεριλάβει την εκπομπή της, στο νέο του πρόγραμμα.


Τη σεζόν που έκλεισε η εκπομπή της Τατιάνας πέτυχε μεγάλα ποσοστά τηλεθέασης αρκετά υψηλότερα από το μέσο όρο του ΑΝΤ1 και με αισθητά μειωμένο προυπολογισμό σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά.

Οπως αποκαλύπτει η ίδια, ο ΑΝΤ1 της ζήτησε νέα μείωση την οποία και αποδέχθηκε.Ετσι συμφώνησαν τη συνέχιση της συνεργασίας τους.

Ομως λίγο πριν την υπογραφή της συμφωνίας και σε μιά χρονική στιγμή που τα υπόλοιπα κανάλια έχουν "κλειδώσει¨τα προγράμματα τους ο σταθμός αποφάσισε ότι δεν θέλει την εκπομπή.

Η Τατιάνα βρήκε ορθάνοιχτη την πόρτα του  Σταμάτη Μαλέλη και μετακόμισε, μέσα στο STAR, μέσα στο καλοκαίρι, ανακοινώνοντας ότι θα συνεχίσει την εκπομπή "Αξίζει να το δείς" με το ίδιο επιτελείο.

Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

H ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΕΙ ...EURO ΜΕ ΤΟ MEGA!

Graphics of Euro 2012 in PoznanImage via WikipediaΗ Εθνική Ελλάδος έχει ξανά ...ραντεβού στο MEGA, στο δρόμο αυτή τη φορά για την πρόκριση στο EURO 2012.

Το Μεγάλο Κανάλι θα μεταδώσει όλους τους προκριματικούς αγώνες της ανανεωμένης Εθνικής στη μετά Ρεχάγκελ εποχή, με τον Φερνάντο Σάντος στο τιμόνι της.

Την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου στις 21:30 μη χάσετε τον αγώνα ΚΡΟΑΤΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ, σε απευθείας μετάδοση από το Ζάγκρεμπ. Τον αγώνα περιγράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος. Στις 21:00 μη χάσετε την εκπομπή «ΠΑΜΕ EURO», με τον Γιώργο Θαναηλάκη, τον Μένιο Σακελλαρόπουλο και τον Γιάννη Θειακό όπου, αμέσως μετά τον αγώνα, θα μεταδώσει το «τρίτο ημίχρονο», με δηλώσεις του Σάντος και των πρωταγωνιστών, αλλά και με ειδική ανάλυση των κρίσιμων φάσεων του ματς της Ελλάδας.
Η εκπομπή θα μεταδώσει επίσης τους άλλους αγώνες του ομίλου της Ελλάδας, ΓΕΩΡΓΙΑ – ΙΣΡΑΗΛ και ΜΑΛΤΑ – ΛΕΤΟΝΙΑ, αλλά και το δεύτερο μεγάλο ματς της βραδιάς μεταξύ των ομάδωνΕΛΒΕΤΙΑ - ΑΓΓΛΙΑ, σε περιγραφή του Αλέξη Σπυρόπουλου.
Τρίτη βράδυ, η Εθνική πάει ...EURO μόνο με το MEGA.

Enhanced by Zemanta

Αρχίζει (και επίσημα) η νέα σεζόν


Full στις… πρεμιέρες είναι η tv την δεύτερη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου!

Με το «Πολύ Μπλα Μπλα» και την Σταματίνα Τσιμτσιλή στην θέση της Φαίης Σκορδά, ξεκίνησε στις 12:30 η νέα σεζόν για το Alter. Την Σταματίνα διαδέχονται στις 16:00 οι Στρατής Λιμνιός, Ρούλα Κουσκουρή και Πέτρος Κουσουλός με την νέα εκπομπή «Όσο υπάρχουν άνθρωποι».

Και στον ΑΝΤ1 όμως έχουμε πρεμιέρα στην prime time ζώνη. Η σειρά «Grey’sAnatomy», που σημείωσε επιτυχία τα προηγούμενα χρόνια, επιστρέφει με νέα επεισόδια και θα προβάλλεται καθημερινά στις 23:00.

Τέλος, πρεμιέρα κάνει σήμερα στις 18:00 το «ΣΚΑΪΜαγκαζίνο» στον ΣΚΑΪ. Πρόκειται για νέα ενημερωτική εκπομπή με παρουσιαστή τον Νίκο Υποφάντη.

Ο Παπαδάκης... καλεσμένος της Θρασκιά!

Μια έκπληξη μιας επιφύλασσε η Ράνια Θρασκιά, που αποφάσισε να τελειώσει στην πρωινή ζώνη όπως ξεκίνησε. Για αυτό μια από τις τελευταίες μέρες της στο πρωινό του Ant1 είχε καλεσμένο τον… Γιώργο Παπαδάκη, όπως και στην «πρεμιέρα» της!

Τα κολακευτικά σχόλια του «βασικού» παρουσιαστή του Ant1 στην αντικαταστάτρια του, έδιναν και έπαιρναν λίγο πριν της δείξει την… έξοδο.

«Έκανες ένα θαύμα φέτος το καλοκαίρι», είπε ο Γιώργος Παπαδάκης με ενθουσιασμό και πρόσθεσε «Είναι μια από τις σημαντικότερες δουλειές σου. Στο έχω ξαναπεί». Αλλά για να την κρατήσει ως συμπαρουσιάστρια ούτε λόγος…

Η Ράνια από την άλλη, ρώταγε και ξαναρώταγε «Γιώργο, πότε θα γυρίσεις να κοιμηθώ λίγο; Δεν αντέχω άλλο». Τι να πει και αυτή για να δείξει cool και να αποχωρήσει με το κεφάλι της ψηλά (ακόμα και αν η ψυχή είναι στα πόδια).

Κατά τα άλλα, ο  Γ. Παπαδάκης ενημέρωσε το κοινό ότι έκανε την… αυτοκριτική του το καλοκαίρι που πέρασε, ενώ δήλωσε (δεν το υποσχέθηκε κιόλας) ότι δεν θα γκρινιάζει την χρονιά που έρχεται για τα τεχνικά προβλήματα, γιατί η προετοιμασία είναι super και δεν θα έχει προβλήματα.

Όσον αφορά την «πρεμιέρα» του είπε πως θα γίνει όποτε είναι έτοιμο το νέο του πλατό και θα αιφνιδιάσει την Ράνια live. «Θα μπω μέσα και θα σου πω είμαι έτοιμος», της είπε.

Αυτό θα πει καψόνια, να περιμένεις κάθε μέρα να κάνει «ντου» ο Γ. Παπαδάκης, για να τελειώσει η εκπομπή σου.

Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

Στα παρασκήνια του τρέιλερ Καραμέρου-Χαριτάτου

Ο Γιώργος Καραμέρος και ο Σπύρος Χαριτάτος επέστρεψαν από τις διακοπές τους και ετοιμάζονται πυρετωδώς για τη νέα τηλεοπτική σεζόν η οποία αναμένεται να είναι άκρως ανταγωνιστική.

Οι δυο παρουσιαστές μάλιστα γύρισαν και το τρέιλερ της εκπομπής τους «10 με 1 μαζί», το οποίο θα δούμε μέσα στην εβδομάδα.

Για τις ανάγκες του τρέιλερ έγιναν οδηγοί τρένου. Ο χώρος των γυρισμάτων έγινε στη μηχανή ενός παλιού τρένου.

Οι δυο παρουσιαστές ήταν ευδιάθετοι, ανανεωμένοι και αρκετά μαυρισμένοι. Χρειάστηκαν πάνω από πέντε ώρες για τα γυρίσματα του τρέιλερ, όμως τόσο ο Σπύρος όσο και ο Γιώργος δεν σταμάτησαν να χαμογελούν και να πειράζουν τους συνεργάτες τους.

Μάλιστα κάποιοι περαστικοί τους πήραν είδηση και δεν δίστασαν να τους πλησιάσουν και να μιλήσουν μαζί τους. Οι δυο παρουσιαστές ενημέρωσαν το κοινό τους ότι ξεκινούν στα τέλη του Σεπτέμβρη και είπαν χαρακτηριστικά ότι η ζωή τους είναι ένας μαραθώνιος και απαιτεί σταθερή ταχύτητα.
gossip-tv

Video: Γνωρίστε τη Νόρα και τον Λουκά

 Η Αντιγόνη Δρακουλάκη και ο Παναγιώτης Πετράκης, η "Νόρα" και ο "Λουκάς" από τα "Μυστικά της Εδέμ" μιλούν και αποκαλύπτονται.

Είναι ένα απο τα πιο αγαπημένα δίδυμα της ελληνικής τηλεόρασης και έχουν κλέψει τις καρδιές των τηλεθεατών. ΄Δείτε το βίντεο και απολαύστε τους αγαπημένους σας πρωταγωνιστές.


gatamedia

Video: Ο Μπουσουλόπουλος μπαίνει στην "Ζωή της 'Αλλης"

Ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος είναι το νέο πρόσωπο στην καθημερινή σειρά του Mega, η "Ζωή της άλλης".

Ο ηθοποιός στο βίντεο που ακολουθεί μας ξεναγεί στα backstage των γυρισμάτων της επιτυχημένης σειράς που τόσο αγαπήθηκε από το κοινό και ο νέος της κύκλος αναμένεται με ανυπομονησία. gatamedia

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Video: Το τρέιλερ της σειράς "Χωρίς 'Ορια" του ΑΝΤ1

Από τα συρτάρια του ΑΝΤ1 βγήκε μια σειρά που γυρίστηκε πρίν μερικά χρόνια και δεν βγήκε ποτέ στον αέρα. Πρόκειται για το σίριαλ "Χωρίς Ορια" με τον Αλκη Κούρκουλο που ενδέχεται να το δούμε φέτος.

Την σειρά την υπογραφή ο Στράτος Μαρκίδης και οι πρωταγωνιστές του είναι : Άλκης Κούρκουλος, Τάσος Νούσιας, Τέτα Σαββάτη, Μελίνα Μποτέλη, Φίλιππος Σοφιανός, Νόνη Ιωαννίδου, Τόνυ Δημητρίου, Ρεγγίνα Παντελίδη, Ειρήνη Μπαλτά, Κώστας Κρομμύδας, Μάριος Ιορδάνου, Γιάννης Καρατζογιάννης, Γιώργος Σίσκος, Ανατολή Αθανασιάδου, Ορέστης Τρίκας, Σοφία Καζατζιάν, Δημήτρης Γάλλος, Γιώργος Ρήγας, Γεννάδιος Πάτσης, Δέσποινα Πογκά, Αργυρώ Μίχα, Σωτήρης Ταχτσόγλου, Χάρης Χαραλάμπους, Γεράσιμος Κικλής, Αναστάσιος Κολοβός, Νεκταρία Γιαννουδάκη

Δείτε το VIDEO

Καλημέρης για μισθούς ΕΡΤ: "Τα ποσά δεν ήταν εντυπωσιακά"

Υποστηρίζει πως επιθυμία του ήταν να αποχωρήσει από την ΕΡΤ. Πως η σημερινή εξουσία δεν ενδιαφέρεται για την κρατική τηλεόραση και πως την αντιμετωπίζει "σαν μπελά".

Οσον αφορά στα υπέρογκα ποσά που έπαιρναν τα στελέχη της, ο Τζώνη Καλημέρης, πρώην διευθύνων σύμβουλος της δημόσιας τηλεόρασης, πιστεύει πως εκείνη την εποχή δεν ήταν μισθοί μυθικοί...

Αναμενόμενη η απάντηση αυτή, αφού και ο ίδιος είναι στην περιβόητη λίστα των ποσών αυτών!   ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Το φινάλε στις «Χίλιες και μία νύχτες»

Τίτλοι τέλους θα ρίξει αρχές Οκτωβρίου η αγαπημένη τούρκικη σειρά «Χίλιες και μία νύχτες»… Οι εξελίξεις θα είναι συνταρακτικές και το φινάλε δε θα μας απογοητεύσει…

Στα τελευταία επεισόδια η Σεχραζάτ θα είναι μαλωμένη και χωρισμένη με τον Ονούρ.Και αυτό γιατί η ο Ονούρ θα ζηλεύει παρανοϊκά, κάτι που θα φθάσει την όμορφη μελαχρινή στα όριά της…  Σε αυτή τη φάση της ζωής της λοιπόν, που θα διατηρεί τις αποστάσεις της από τον Ονούρ, θα βρεθεί πολύ κοντά με τον Ενγκίν…

Αρχικά ο Ενγκίν θα της συμπαρασταθεί σα φίλος… όμως με τον καιρό θα την κερδίσει και η σχέση τους θα είναι κάτι παραπάνω από φιλική. Θα της κάνει πρόταση γάμου κι εκείνη σκεπτόμενη ότι ήρθε η ώρα να αλλάξει σελίδα στη ζωή της, θα πει το μεγάλο ναι και θα ανέβει για τρίτη φορά τα σκαλιά της εκκλησίας!

Ενώ ο γάμος λοιπόν έχει ήδη ξεκινήσει, ο Ονούρ είναι σπίτι του και σκέπτεται όλα όσα έχει περάσει με τη Σεχραζάτ… Τότε ο γιος της Σεχραζάτ θα τον επισκεφτεί κα θα του πει για το γάμο που πρόκειται να γίνει. Εκείνος χωρίς να το επεξεργαστεί και πολύ θα εμφανιστεί φάντης μπαστούνι στην εκκλησία λίγο πρίν η Σεχραζάτ και ο Ενγκίν ανταλλάξουν όρκους αιώνιας αγάπης. Η Σεχραζάτ με το που θα δει τον Ονούρ θα καταλάβει το πόσο πολύ τον λατρεύει, πως αυτός είναι ο άνδρας της ζωής της και όχι αυτός που πάει να παντρευτεί και θα αφήσει σύξυλο τον Ενγκίν στην εκκλησία.

Ευτυχισμένο όμως θα είναι το τέλος και για την Μπενού με τον Κερέμ.  Ενώ όλα δείχνουν πως ο Κερέμ θα είναι με την Εντά, τελευταία στιγμή όλα ανατρέπονται! Ο Κέρεμ είναι στο αεροδρόμιο για να αποχαιρετίσει την Μπενού… Με δάκρυα στα μάτια λένε «αντίο»… Η Μπενού μπαίνει στο αεροπλάνο νομίζοντας πως όλα έχουν τελειώσει. Τότε ο Κερέμ εμφανίζεται από το πουθενά, κάθεται δίπλα της και της προτείνει να φύγουν μαζί, φτιάχνοντας ξανά τη ζωή τους.


Πηγή: Tv Ζάπινγκ

Έχασε στο γήπεδο, κέρδισε στην τηλεθέαση

 Μέχρι και 41,3% έφτασε η τηλεθέαση του αγώνα της Εθνικής Μπάσκετ με την Ισπανία, το βράδυ του Σαββάτου στην ΕΤ1.

Η μετάδοση του αγώνα είχε από το πρώτο της λεπτό τηλεθέαση άνω του 30%. Ωστόσο έφτασε στην κορύφωση στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Αμέσως μετά την ήττα από την Ισπανία και τον πικρό αποκλεισμό, η τηλεθέαση έπεσε σε μονοψήφια. Ουδείς είχε όρεξη να βλέπει δηλώσεις και αναλύσεις για την ήττα...

Έρρικα Πρεζεράκου: Στην κριτική επιτροπή του 'Dancing II';


"Πολλά είναι τα τηλεοπτικά σενάρια που κατά καιρούς έχουν ακουστεί για την Ερρικα Πρεζεράκου. Τα τελευταία την θέλουν να κάθεται στην κριτική επιτροπή του "Dancing II". Αναμφισβήτητα εκτός απο το έπαθλο, ήταν κι εκείνη που κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις! Αναμφισβήτητα μετά την συμμετοχή της στο "Dancing with the stars", είδε τις μετοχές της να εκτοξεύονται στα ύψη και να κάνουν λίμιτ-απ!

Οι πάντες την θέλουν για συνέντευξη ,για εξώφυλλο και οι Αντεννικοί βεβαίως - βεβαίως για τα επόμενα τηλεοπτικά σχέδιά τους! Αλλωστε, αυτό φάνηκε και απο την...
καλοκαιρινή συμμετοχή της στο "Elatte" !

www.enimerwsi.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...