Σάββατο 8 Μαΐου 2010


ΙΕΚ ΔΟΜΗ Professional σεμινάριο VJing - DJing

Ο τομέας Sound & Music του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, υποστηρίζει τη διοργάνωση ενός πρωτότυπου σεμιναρίου VJing – DJing ( εικόνα και μουσική), διάρκειας 18 ωρών, με τον Vj S.bell.

H διάρκεια του σεμιναρίου είναι 18 ώρες και η προθεσμία συμμετοχής λήγει στις 18 Μαΐου. Περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχές: ΙΕΚ ΔΟΜΗ, τηλ.: 210 3840552, υπεύθυνη κα Τ. Χατζοπούλου

Τι έδειξε η AGB για το «Ελλάδα έχεις ταλέντο»;


Τα ταλέντα της… Ελλάδας έκαναν και χθες παρέλαση από τη σκηνή του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» στο δεύτερο ημιτελικό του παιχνιδιού.

Φυσικά και χθες δεν έλειψαν οι κόντρες ανάμεσα στα μέλη της κριτικής επιτροπής, με τα αίματα να ανάβουν όταν η Ευγενία Μανωλίδου εξέφρασε την αντίθεσή της με τους… πολιτικούς στίχους ενός grouprap, που κατά τη γνώμη της προωθούσαν την… αναρχία!!!

Με τούτα και με κείνα λοιπόν το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» τσίμπησε στο σύνολο περίπου 27,33%, ενώ τα ποσοστά του στα νεανικά κοινά ήταν πολύ μεγαλύτερα, φτάνοντας περίπου το 30,58%.

Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

Η πρώτη Full LED 3D τηλεόραση από την LG για να είστε μέσα στη δράση

INFINIA LX9500, γιατί οι δυνατότητες που ανοίγει η LG στην οικιακή ψυχαγωγία με την πρώτη Full LED 3D τηλεόραση είναι άπειρες. Πρόκειται για μια σειρά τηλεοράσεων υψηλής ευκρίνειας, κορυφαίας ποιότητας εικόνας, τεχνολογίας “active panel” για τρισδιάστατη θέαση με τη χρήση γυαλιών με ενεργά κλείστρα, διπλό πομπό υπέρυθρων για άριστο συγχρονισμό του συστήματος (τηλεόραση και γυαλιά), οικολογικό χαρακτήρα, πολλές ίντσες (47’’ και 55’’) και φυσικά, βραβευμένη τεχνολογία! Το τεχνολογικό θαύμα συνεχίζεται σε ότι αφορά τις διαστάσεις. Γιατί η LG κατάφερε να το ενσωματώσει σε οθόνη μόλις 16 χιλιοστών, δημιουργώντας ένα λεπτό κάδρο για κάθε σύγχρονο σπίτι! 
Η «μεταφορά» στο πεδίο της δράσης ενισχύεται από την επαναστατική τεχνολογία οπίσθιου φωτισμού αλλά και τη δυναμική αντίθεση που φτάνει στην εντυπωσιακή  σχέση 10.000.000:1. Παράλληλα, η νέα σειρά INFINIA LX9500 διαθέτει άριστα διαπιστευτήρια συνδεσιμότητας μέσω του NetCast Entertainment Access, μια πλατφόρμα σύνδεσης της LG που περιλαμβάνει τα DivX TV και Skype! Για προχωρημένους και απαιτητικούς θεατές, η LG εισάγει ακόμα μια πρωτοπορία, την υποστήριξη της λειτουργίας Multi Picture Format, για αναπαραγωγή user created 3D περιεχομένου απευθείας στην οθόνη της τηλεόρασης. 
Η σειρά  INFINIA LX9500 της LG θα σας καταπλήξει με την τεχνολογία, τη φινέτσα της και τις εμπειρίες που θα ζήσετε μαζί. Η βράβευση Reddot Design Award 2010, είναι ένα από τα τρία κορυφαία βραβεία στην κατηγορία παγκοσμίως και ταυτόχρονα καθολικά αποδεκτό πρότυπο αναγνώρισης προϊόντων που διαθέτουν μοναδικό σχεδιασμό. Tέλος, η LG Electronics δεσμεύεται έμπρακτα για την ποιότητα των προϊόντων της, αποτελώντας τη μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που παρέχει εγγύηση 0 Pixel για όλες τις LCD τηλεοράσεις από 42’’ και άνω. Καλωσορίστε την INFINIA LX9500 3D LED TV της LG και ζήστε μια συναρπαστική τρισδιάστατη κινηματογραφική εμπειρία, γιατί Life’s Good! 

Γιώργος Παπαδόπουλος Αποκλειστική ραδιοφωνική παρουσίαση

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος, ο Κύπριος καλλιτέχνης με την καθάρια και ζεστή φωνή, έρχεται να παρουσιάσει την ολοκαίνουργια δισκογραφική του δουλειά με τίτλο “Μαζί μου σε θέλω”, το Σάββατο 8 Μαΐου στις 11 το πρωί, αποκλειστικά στην εκπομπή terragreco, με το Θάνο Κωτσιόπουλο.

Με ταλέντο στη σύνθεση, μια σπουδαία φωνή και πολύ καλούς συνεργάτες δίπλα του, ο Γιώργος μας θέλει μαζί του στην δεύτερη ολοκληρωμένη του δουλειά.

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος, στη νέα του δουλειά, συνεργάζεται με αξιόλογους δημιουργούς όπως είναι ο Γιάννης Ζουγανέλης και ο Χρήστος Δάντης. Σχεδόν όλα τα τραγούδια είναι γραμμένα από τον ίδιο, ενώ το στιχουργικό κομμάτι ανήκει στους Κυριάκο Ντούμο, Νικόλα Νικολάου, Ζήνωνα Ζιντίλη, Θανάση Γκαραβέλα και Γιούλα Γεωργίου.

“μαζί σου μας θέλεις… μαζί σου είμαστε! ”

Εκεί που οι Έλληνες συναντούν τη μουσική τους αλλά και αυτούς που την φέρνουν κοντά μας!

Γιώργος Καραδήμος Αποκλειστική ραδιοφωνική παρουσίαση

Τις “καλύτερες μέρες” του παρουσιάζει ο Γιώργος Καραδήμος, την νέα δισκογραφική του δουλειά, την Κυριακή 9 Μαΐου στις 11 το πρωί, αποκλειστικά στην εκπομπή terragreco, με το Θάνο Κωτσιόπουλο.

Με τραγούδια - ιστορίες που θα μπορούσαν να συμβούν στον καθένα μας και μελωδίες που συνδυάζουν στοιχεία της ροκ και ποπ μουσικής, αλλά και της ιταλικής μπαλάντας, μουσικών που ο Γιώργος Καραδήμος αφομοιώνει για να δημιουργήσει το δικό του ιδιαίτερο κι αναγνωρίσιμο προσωπικό ύφος.

Ο δεύτερος δίσκος του Καραδήμου, πιο εξωστρεφής και φωτεινός από ποτέ, βάζει στο στόχαστρο τους φίλους του, ανθρώπους που περνάνε δίπλα μας, όλους εμάς.

“αυτές τις καλύτερες μέρες περιμένουμε και εμείς Γιώργο… ”

Εκεί που οι Έλληνες συναντούν τη μουσική τους αλλά και αυτούς που την φέρνουν κοντά μας!

Επιστροφή Ανδρέα με reality

Μετά τη Ρούλα και ο Ανδρέας Μικρούτσικος φαίνεται να επιστρέφει στην TV! O μετρ των ριάλιτι είναι αποφασισμένος να δώσει δυναμικό «παρών» στα τηλεοπτικά δρώμενα την επόμενη τηλεοπτική σεζόν! Μάλιστα, όσο συζητείται το ενδεχόμενο επιστροφής των ριάλιτι εγκλεισμού, οι μετοχές του Ανδρέα ανεβαίνουν καθώς διαθέτει την εμπειρία στα προγράμματα του είδους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κρυφή κάμερα επανέρχεται μετά από δέκα χρόνια στην ελληνική τηλεόραση! O ΑNT1 επεξεργάζεται τρία-τέσσερα project παρακολούθησης με κρυφή κάμερα που θα ζουμάρει 24 ώρες το 24ωρο στη ζωή των πολιτών που επιθυμούν να ενταχθούν σε αυτή την τηλεοπτική δοκιμασία. Ιδανικός θεωρείται από το δυναμικό του ANT1 ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ενώ ακούγεται και το όνομα της Ευγενείας Μανωλίδου, λόγω της πετυχημένης θητείας της στο παιχνίδι «Η στιγμή της αλήθειας».
 
Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, το πρώτο ριάλιτι που βγήκε στην ελληνική μικρή οθόνη και σάρωσε σε τηλεθέαση, το «Big Brother» σκέφτεται να εντάξει ξανά στο ψυχαγωγικό του πρόγραμμα ο ANT1 από τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Το «Big Brother» ξεκίνησε να προβάλλεται στο κανάλι του Αμαρουσίου το 2001, ενώ είδαμε και πολλές εκδοχές του στο εξωτερικό με πλούσιους και φτωχούς στο ίδιο σπίτι καθώς επίσης με μαμάδες και παιδιά, με επώνυμους και μοντέλα. Οι ιθύνοντες του σταθμού του Αμαρουσίου θεωρούν πως η γαλλική εκδοχή του θα είναι ιδανική για τη νέα σεζόν. Για το ίδιο format ενδιαφέρονται και οι Γερμανοί του Alpha που θα επιθυμούσαν ένα ριάλιτι εγκλεισμού για το πρόγραμμά τους, όπως το «Big Brother», σε μια πιο ανανεωμένη version, βέβαια.
δείτε περισσότερα

Χαρακτηρισμοί και βρισιές στο «Καλημέρα Ελλάδα»


Πανικός έγινε σήμερα το πρωί στο«Καλημέρα Ελλάδα» με τους καλεσμένους της εκπομπής του Γ. Παπαδάκη να ανταλλάσουν μεταξύ τους βαρεις χαρακτηρισμούς και βρισιές μέσα από τα παράθυρα.

Η κόντρα ξεκίνησε με αφορμή τη θέση των κομμάτων μετά τα χθεσινά επεισόδια. Ο έντονος διάλογος που ξεκίνησε μεταξύ συντάκτη του Ριζοσπάστη και ενός άλλου καλεσμένου δεν χρειάστηκε πολύ για να μετατραπεί σε ντέρμπι.

Μόλις ο Γ. Παπαδάκης είδε ότι τα πράγματα γίνονταν ανεξέλεγκτα έβαλε τα δυνατά του. «Προτείνω το εξής, είπε. «Για να ηρεμήσουμε λιγάκι και να επανέλθουμε να δούμε τι γράφουν σήμερα τα πρωτοσέλιδα». Ετσι και έγινε τελικά… τα πρωτοσέλιδα ήρθαν τη στιγμή που έπρεπε και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

Αυτή είναι η στυλίστρια που απέλυσε η Ρούλα


Έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό, ύστερα από τα αρνητικά σχόλια που ακούστηκαν για την πρώτη στυλιστική εμφάνιση της Ρούλας Κορομηλά στο «Greek Idol». Ο λόγος για την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, τη στυλίστρια που… «κατηγορήθηκε» για την ατυχή εμφάνιση της Ρούλας με τις μακριές φούστες και τους… κορσέδες.

Αυτή μάλιστα η εμφάνιση ήταν αρκετή, ώστε η Ρούλα να την απομακρύνει από το team των ανθρώπων που επιμελούνται την εικόνα της και από το δεύτερο κιόλας live να εμφανιστεί με πολύ πιο ροκ και νεανική διάθεση.

Άλλωστε η Ρούλα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR με τον Αιμίλιο Λιάτσο το είχε παραδεχθεί ότι τα ρούχα και τα μαλλιά θα μπορούσαν να είναι καλύτερα, ενώ και στο δεύτερο live τα πέταξε τα καρφάκια της, λέγοντας ότι στην πρώτη εκπομπή δεν ήταν η ίδια, αλλά η φίλη της η Ιβάνα Τραμπ!!!

Πάντως και η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη συμφώνησε με τη Ρούλα για τα ρούχα του πρώτου live. «Έτσι ακριβώς είναι. Είμαι απολύτως σύμφωνη. Θα μπορούσαν να είναι καλύτερα. Δεν συμφωνήσαμε όμως μόνο εγώ και η Ρούλα γι’ αυτά τα δύο outfits. Υπήρχαν άνθρωποι από την παραγωγή και πολλοί συντελεστές που κατέληξαν μαζί μας ότι είναι τα καλύτερα», είπε.

Παρ’ όλ’ αυτά επιμένει ότι τα ρούχα αυτά ήταν όπως έπρεπε να είναι. «Προσωπική μου εκτίμηση ήταν ότι θα έπρεπε να είναι μια οικοδέσποινα με σοβαρότητα και κύρος στην καινούργια της εμφάνιση. Δεν έπρεπε να τολμήσουμε κάτι διαφορετικό στο πρώτο live», τονίζει.

Γεγονός πάντως είναι ότι η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, ήδη από το δεύτερο live δεν ντύνει πλέον τη Ρούλα Κορομηλά. Και μπορεί η ίδια να επικαλείται φόρτο εργασίας για την εξέλιξη αυτή, όμως σίγουρα τα αρνητικά σχόλια, επηρέασαν τη Ρούλα για να σταματήσει τη συνεργασία μαζί της.

Δείτε το βίντεο…

Πηγή: People

Τρίτη 4 Μαΐου 2010

«Γελάμε – γιατί χανόμαστε !» Λαζόπουλος και Ραδιο Αρβύλα στο... MEGA!

 Γιατί, στον καιρό της κρίσης, η κωμωδία και  η σάτιρα ανθούν; Γιατί, όσο πιο μαύρη γίνεται γύρω μας η ζωή, τόσο μεγαλύτερη ανάγκη νιώθουμε να ξορκίσουμε το κακό με ένα τρανταχτό γέλιο;

 Η «Έρευνα» τρυπώνει σε μικρά θέατρα της Αθήνας, όπου ακμάζει το  «stand up comedy-made in Greece», ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη και καταγράφει τα παρασκήνια ενός «Ράδιο-Αρβύλα», φιλοξενείται στο «Τσαντίρι» μια Τρίτη, κάνει μια αναδρομή στις μεγάλες στιγμές της κωμωδίας στους καιρούς της δυσκολίας -από τον Αριστοφάνη ως την ελληνική επιθεώρηση-  και κάνει μια εκ βαθέων συζήτηση με τον Λάκη Λαζόπουλο για την ανάγκη μας να γελάσουμε και την τέχνη της σάτιρας.

 «Έρευνα» με τον Παύλο Τσίμα την Τρίτη 4 Μαϊου στις 23:30 στο MEGA

Μάιος με πρεμιέρες και συναρπαστικές αναμετρήσεις στο Conn-x TV




Οι μεγαλύτερες προσωπικότητες των σπορ, του κινηματογράφου και της showbiz σας υποδέχονται το Μάιο στη συνδρομητική τηλεόραση Conn-x TV. Η άνοιξη στο Conn-x TV είναι γεμάτη νέες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές στις υπηρεσίες Film Express και Film Club και συναρπαστικούς αγώνες στα αθλητικά κανάλια του Conn-x TV!

Ο τελικός του Κυπέλου Ιταλίας αποκλειστικά και ζωντανά στο Conn-x TV Sport στις 5 Μαΐου! Ίντερ και Ρόμα θα λύσουν τις διαφορές τους στον απόλυτο αγώνα που θα βγάλει την καλύτερη ομάδα της χώρας.
Ακόμα, απολαύστε στο Eurosport την εκδίκηση του Nadal στο πιο σκληρό τουρνουά τένις του κόσμου, το Γαλλικό Όπεν, που διεξάγεται στο Παρίσι από 23 Μαΐου έως 6 Ιουνίου. Ο Rafael Nadal (4 φορές νικητής στην Ισπανία), θέλει «να πάρει το αίμα του πίσω» από τον Robin Soderling που τον πέταξε έξω από το περσυνό Γαλλικό Όπεν και μάλιστα από τη φάση των 16!

Αυτό τον μήνα στην ταινιοθήκη του Film Express προστίθενται οι πρεμιέρες:

Ίχνη Στο Χιόνι (Whiteout), Θρίλερ με τους Κέιτ Μπέκινσεϊλ & Γκάμπριελ Μαχτ
Ο Βιρτουόζος (The Soloist), Κοινωνικό δράμα με τους Ρόμπερτ Ντάουνι Τζ., Τζέιμι Φοξ
Αντικαταστάτες (Surrogates), Περιπέτεια με τους Μπρους Γουίλις, Ράντα Μίτσελ
The Orphan, Θρίλερ με τους Βέρα Φαρμίγκα & Πήτερ Σάρσγκαρντ

Ολοκαίνουριες σειρές κάνουν την εμφάνισή τους στο Film Club, την ανεξάντλητη και χωρίς επιπλέον χρέωση βιβλιοθήκη με ταινίες, σειρές, μουσικά video clips, παιδικά προγράμματα και ντοκιμαντέρ:

§ Californication (1ος κύκλος): Πολυβραβευμένη σειρά που ήδη έχει αποσπάσει Χρυσή Σφαίρα και ΕΜΜΥ. Μαύρη κωμωδία. Πρωταγωνιστεί ο Ντέιβιντ Ντουκόβνι, ο πρωταγωνιστής της σειράς X-Files.

§ Dexter (1ος κύκλος): Μια από τις καλύτερες αμερικανικές σειρές. Ο Dexter εργάζεται για την αστυνομία του Μαϊάμι και είναι ειδικός στο να εξιχνιάζει τις πιο ακραίες και μυστηριώδεις δολοφονίες. Κανείς δεν θα υποψιαζόταν ποτέ ότι κρύβει ένα σκοτεινό-κρυφό δολοφόνο. Δείτε τα επεισόδια του 1ου κύκλου στο Film Club.

§ Το Σταυροδρόμι Της Οργής (The Corner), Κοινωνική μίνι τηλεοπτική σειρά, βασισμένη σε αληθινά γεγονότα. Η ιστορία μιας οικογένειας που πολεμά στην πρώτη γραμμή, στον αδυσώπητο πόλεμο ενάντια στα ναρκωτικά.

§ Medium (1ος κύκλος): Περιπέτεια. Όταν η αστυνομία και ο νόμος βρίσκονται σε απόγνωση, κάποιος πρέπει να κάνει το επόμενο βήμα. Και κανείς δεν είναι πιο κατάλληλος από την Άλισον Νταμπουά που βλέπει αυτό που άλλοι δεν μπορούν.

Conn-x TV, σε όλη την Ελλάδα

Το Conn-x TV, η συνδρομητική τηλεόραση του ΟΤΕ συνεχίζει να επεκτείνεται πανελλαδικά, καλύπτοντας περιοχές με ολοένα και μικρότερο πληθυσμό. Ήδη η τηλεόραση από τον ΟΤΕ είναι διαθέσιμη σε 310 σημεία παρουσίας του δικτύου του ΟΤΕ σε όλη την Ελλάδα. Σε αυτά περιλαμβάνονται όλες οι πρωτεύουσες νομών, κωμοπόλεις, νησιά, καθώς και αστικά κέντρα με ακόμη μικρότερους πληθυσμούς.

Στο www.oteshop.gr είναι διαθέσιμη μηχανή αναζήτησης όπου ο καθένας μπορεί να πληροφορηθεί, εισάγοντας τον αριθμό της τηλεφωνικής του σύνδεσης, εάν η τηλεόραση από τον ΟΤΕ είναι διαθέσιμη στην περιοχή του.

Conn-x TV, η τηλεόραση της νέας εποχής

Το Conn-x TV του ΟΤΕ είναι η πιο προηγμένη τεχνολογικά, μορφή μετάδοσης τηλεοπτικού σήματος μέσω της απλής τηλεφωνικής πρίζας και της ευρυζωνικής σύνδεσης. Με το Conn-x TV, οι τηλεθεατές μπορούν να παρακολουθήσουν:

§ 47 τηλεοπτικά κανάλια με ψηφιακή εικόνα (όπως Universal Channel, Fox Life, FX, Discovery Channel, Nat Geo Wild, Eurosport, Extreme Sports, KidsCo, Disney Channel). Ανάμεσά τους συμπεριλαμβάνονται τρία αθλητικά κανάλια, τα Conn-x TV Sport1, 2, 3, τα οποία εκπέμπουν μόνο στην υπηρεσία Conn-x TV και μεταδίδουν αποκλειστικά σημαντικά αθλητικά γεγονότα, όπως ποδοσφαιρικούς αγώνες της Primera Division, της Bundesliga (1η και 2η κατηγορία), του Campionato, του Coppa Italia, αγώνες της Β’ Εθνικής κ.α.

§ Video on Demand (Film Express και Film Club), με περιεχόμενο που συνεχώς ανανεώνεται. Η υπηρεσία Film Express είναι ένα εικονικό Video Club, όπου μπορείτε να νοικιάσετε για ένα 24ωρο ταινίες πρώτης τηλεοπτικής προβολής από μεγάλα studios. Το Film Club είναι ένα συνδρομητικό Video Club που προσφέρει απεριόριστη πρόσβαση σε γνωστές τηλεοπτικές σειρές, ταινίες, μουσικά video clip, ντοκιμαντέρ, παιδικές σειρές κ.α. Μπορείτε λοιπόν να επιλέξετε τι θα παρακολουθήσετε, τη στιγμή που επιθυμείτε, όσες φορές θέλετε, χωρίς περιορισμούς και διακοπές για διαφημίσεις, καθώς και να κάνετε pause, rewind και fast forward.

Οι καταναλωτές μπορούν να μάθουν περισσότερα για την υπηρεσία στο
site www.conn-xtv.gr και να γίνουν συνδρομητές της υπηρεσίας με ένα τηλεφώνημα στο 134, ή με μια επίσκεψη στο www.oteshop.gr, ή στα καταστήματα ΟΤΕSHOP και ΓΕΡΜΑΝΟΣ. 

Μεγάλο αφιέρωμα για τη Γιορτή της Μητέρας

Cover of "Mamma Mia!"
Κυριακή 9 Μαΐου. Τα κανάλια novacinema2, ΜGM και Disney Channel αφιερώνουν το πρόγραμμά τους στη Γιορτή της Μητέρας, με ταινίες όπου πρωταγωνιστούν οι πιο…απίθανες μαμάδες! Η nova, η πρώτη ψηφιακή τηλεόραση στην Ελλάδα, ζωντανεύει στην οθόνη της την πιο γλυκιά και δυνατή μας σχέση, μέσα από ιδιαίτερες ταινίες που θα συγκινήσουν, αλλά θα χαρίσουν παράλληλα και στιγμές γέλιου.
 Το κινηματογραφικό αφιέρωμα του novacinema2 αρχίζει στις 11:45 με το αισθηματικό δράμα «Ο Γητευτής των Αλόγων», στο οποίο, μετά από ένα σοβαρό ατύχημα, η γλυκιά πρωταγωνίστρια ταξιδεύει, μαζί με τη μητέρα της, αναζητώντας το μοναδικό άνθρωπο που μπορεί να θεραπεύσει το τραυματισμένο της άλογο.
Στο κοινωνικό δράμα «Κάτω από το ίδιο Φεγγάρι» στις 14:35, ένας εννιάχρονος αποφασίζει, μετά το θάνατο της γιαγιάς του, να πάρει τη ζωή στα χέρια του και ταξιδεύει από το Μεξικό στο Λος Άντζελες για να βρει τη μητέρα του, η οποία δουλεύει εκεί παράνομα ως οικιακή βοηθός.
Με άρωμα από Ελλάδα και τη μουσική των ΑΒΒΑ, το δημοφιλές μιούζικαλ «Mamma Mia!» μεταφέρεται στην οθόνη της nova στις17:00 και οι τηλεθεατές παρακολουθούν την ιστορία μιας μέλλουσας νυφούλας που αναζητά τον μπαμπά της, όταν ανακαλύπτει διαβάζοντας το ημερολόγιο της μητέρας της, ότι έχει τρεις…πιθανούς μπαμπάδες.
Στην κωμωδία «Mama’s Boy», oι συνδρομητές της ψηφιακής πλατφόρμας θα παρακολουθήσουν στις 19:25, έναν 29χρονο, ο οποίος έχει βολευτεί μια χαρά στο σπίτι της μαμάς του και δεν σκέφτεται καν να ανεξαρτητοποιηθεί, να βλέπει τα δεδομένα να ανατρέπονται όταν εκείνη ερωτεύεται κι εκείνος...ξεβολεύεται!
Ακολουθεί στις 21:00 η κωμωδία «Μαμάδες χωρίς Μωρό», στην οποία όταν οι προσπάθειες μιας γυναίκας καριέρας για να γίνει μητέρα αποβαίνουν άκαρπες, τότε αποφασίζει να χρησιμοποιήσει ως παρένθετη μητέρα μία…μάλλον ακατάλληλη κοπέλα.
 Το αφιέρωμα του MGM ξεκινά στις 17:40 με την αληθινή ιστορία μιας χωρισμένης γυναίκας με τρία παιδιά, που αγωνίζεται να επιβιώσει σε ένα δύσκολο επαγγελματικό περιβάλλον, στην ταινία «Marie: A True Story». Στις 19:30, ακολουθεί το «A Ηome of Our Own», με τη μοναδική Κάθι Μπέιτς. Γνήσια συγκίνηση αλλά και τρυφερό χιούμορ υπόσχεται στις 21:15 «Το Γλυκό στο Τέλος», με το οποίο ολοκληρώνεται το αφιέρωμα του κλασσικού κινηματογραφικού καναλιού της nova. Η Πατρίτσια Κλάρκσον δίνει μια εκπληκτική ερμηνεία, για την οποία προτάθηκε και για το Όσκαρ B’ γυναικείου ρόλου.
 Το Disney Channel γιορτάζει και εκείνο την Κυριακή 9 Μαΐου την Ημέρα της Μητέρας προβάλλοντας επεισόδια με θέμα την αγαπημένη μας μαμά στην πρωινή ζώνηPlayhouse Disney.

Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

- Αλήθεια,«τι επαγγέλλεσαι» - «Ελα ντε»!


- Καταρχάς, στις μέρες που διανύουμε, πώς μπορεί να μείνει κάποιος «μες στην καλή χαρά»;
- Με όσο πιο θετικές σκέψεις γίνεται και με την φιλοσοφία που λέει «την υγειά μας να χουμε». Άλλωστε, η 
χαρά είναι απ' τα λίγα πράγματα πια που δεν κοστίζουν τίποτα, είναι εντελώς δωρεάν και σίγουρα όχι προνόμιο μόνο των πλουσίων!
- Αλήθεια, αν σε ρωτήσει κάποιος που δε σε ξέρει «τι επαγγέλλεσαι», τι απαντάς;
- Απαντάω «έλα ντε»! Ειλικρινά, δεν ξέρω...
Είμαι παρουσιάστρια, στιχουργός, ραδιοφωνική παραγωγός;
Μωρέ, μήπως είμαι απλώς το 
Ναταλάκι;
- Πόσο συχνά χρησιμοποιείς το Internet;
- Καθημερινά! Ειδικά 
twitter και facebook και από το κινητό μου. Θέλω να είμαι σε επαφή συνέχεια, το αφήνω μόνο όταν φεύγω εκτός Αθηνών, με διάθεση πραγματικά να «το σκάσω» από όλα και όλους!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΟΛΗ: http://mediasoup.gr/node/12533

Η Βανδή στο πλευρό της Ρούλας Κορομηλά

Μπορεί η Ρούλα Κορομηλά να χόρευε και να τραγουδούσε παρέα με την Αννα Βίσση στον γάμο της Αννίτας Πάνια και του Νίκου Καρβέλα, όμως στο «Greek Idol» κάλεσε τη Δέσποινα Βανδή!

Η δημοφιλής τραγουδίστρια θα είναι η επίσημη καλεσμένη στο δεύτερο live show της παρουσιάστριας, που επέστρεψε ξανά στα τηλεοπτικά μας πράγματα. Μετά τη λαμπερή πρεμιέρα της περασμένης Δευτέρας με γκεστ σταρ τον Γιάννη Πλούταρχο, η παραγωγή του «Greek Idol» χτυπά και πάλι δυνατά. Με καλεσμένη τη Δέσποινα Βανδή, στοχεύει να ανεβάσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών στα ύψη και να... τσιμπήσει νούμερα τηλεθέασης.

Το «κορίτσι πράμα» έρχεται στο stage του Alpha, σέξι και εντυπωσιακή, για μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές εμφανίσεις της! Ερχεται για να φέρει λίγο από τον αέρα που... αναπνέουν οι θαμώνες του νυχτερινού κέντρου «Thalassa».

Η τραγουδίστρια έχει ετοιμάσει ήδη το σόου που θα παρουσιάσει, ενώ σήμερα το απόγευμα θα κάνει πρόβα μαζί με όλη την ομάδα.
Με σκοπό να διατηρήσει την πρωτιά του 34%, για την prime time ζώνη, το κανάλι της Κάντζας επιστρατεύει τα πιο λαμπερά πρόσωπα της σοουμπίζ, προσφέροντας ένα τρίωρο σόου ώστε να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Εκπλήξεις όμως ετοιμάζει και η Ρούλα Κορομηλά, η οποία θα αλλάξει εντελώς την εμφάνισή της, σύμφωνα με πληροφορίες μας. Θα αλλάξει χτένισμα, αφήνοντας μακριά τα μαλλιά της κάτω και θα ανανεώσει το στιλ ντυσίματός της κάνοντάς το πιο... ροκ.
ΕΒΕΛΙΝΑ ΝΥΚΤΑ

Κυριακή 2 Μαΐου 2010

Ιπτάμενες σε ριάλιτι!

Ριάλιτι με αεροσυνοδούς δημιούργησε για την αμερικανική τηλεόραση ο σερ Ρίτσαρντ Μπράνσον. Ο ιδιοκτήτης του ομίλου επιχειρήσεων Virgin αποφάσισε να κρατήσει «συντονισμένους» τους θεατές στις οθόνες τους προκειμένου να δουν πώς είναι η ζωή μιας αεροσυνοδού εντός και εκτός αεροπλάνου.

Το νέο ριάλιτι, που εντάχθηκε στο πρόγραμμα του αμερικανικού καναλιού CW, έχει τίτλο «Fly Girls» και παρακολουθεί το καθημερινό πρόγραμμα πέντε νέων γυναικών που δουλεύουν ως αεροσυνοδοί της Virgin. Το τηλεοπτικό πρόγραμμα, που έκανε πρεμιέρα την Πέμπτη στην Αμερική, εστιάζει στις ζωές των Νικόλ, Λουίζ, Μανταλέι, Τάσα και Φάρα, οι οποίες φαίνεται ότι μετά την πτήση τους διασκεδάζουν πηγαίνοντας σε πάρτι, τα οποία γίνονται σε κάθε γωνιά των ΗΠΑ. Οπως φαίνεται και από την περιγραφή που έχει δώσει το επίσημο σάιτ που φτιάχτηκε για την παρουσίαση του νέου προγράμματος του Βρετανού μεγιστάνα, τα κορίτσια θα διασκεδάσουν σε αρκετά πάρτι, ενώ η κάμερα θα τα ακολουθεί όχι μόνο στη δουλειά τους, αλλά και στις ερωτικές τους περιπέτειες.

Φυσικά, καθ’ όλη τη διάρκεια του ριάλιτι οι πέντε πρωταγωνίστριες θα μένουν μαζί σε ένα σπίτι στην Καλιφόρνια (γνωστό ως «Crash Pad»), όπου η κάμερα θα καταγράφει οτιδήποτε συμβαίνει εκεί μέσα.

Στο πρώτο επεισόδιο οι νεαρές γυναίκες μετά από μία κουραστική πτήση, ξεφάντωσαν σε πάρτι που έγινε για τη Virgin America στο Ορλάντο. Τις συνόδευε, φυσικά, ο μέντορας και εργοδότης τους. Παράλληλα, σε άλλη πτήση τους οι θεατές παρακολούθησαν μία συζήτησή τους για τους ερωτικούς μπελάδες τους, ενώ δεν έλειψε και το φλερτ με επιβάτη της πρώτης θέσης.

Δεν είναι λίγοι όμως εκείνοι που έχουν χαρακτηρίσει το νέο ριάλιτι σεξιστικό. Οπως λένε, περνά το μήνυμα ότι οι γυναίκες του συγκεκριμένου επαγγέλματος πρέπει να διαθέτουν -έστω και λίγο- το ανήθικο στοιχείο.

Οι πέντε αεροσυνοδοί, πάντως, μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον Μπράνσον και λένε ότι τις έχει στηρίξει πολύ.

ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΣΚΟΥΡΑ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...