Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Stars System! Ποια ζώδια θα ευνοηθούν τη νέα χρονιά;

Tην Κυριακή, 13 Ιανουαρίου, στις 14:15, η Άση Μπήλιου φιλοξενεί την αστρολόγο Ανθούλα Λιονή κι αναλύουν διεξοδικά τις τάσεις του 2013 για τον επαγγελματικό και τον οικονομικό τομέα. 

Τι επιφυλάσσει η νέα χρονιά για κάθε ζώδιο;

Ακόμη, ποιες είναι οι προβλέψεις του αστρολόγου Θανάση Ματσώτα για την οικονομική κατάσταση της Ελλάδας και ποια ζώδια θεωρεί ότι θα ευνοηθούν τη νέα χρονιά;

Για να γνωρίσεις καλύτερα τον εαυτό σου, Stars System!

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

MEGA: "SILA" - ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Το MEGA άλλαξε την ώρα στο γνωστό τουρκικό σίριαλ! Kάθε βράδυ στις 17.50!

Υπόθεση: Η Σίλα είναι μια νεαρή κοπέλα (από την Κωνσταντινούπολη) που παντρεύεται παρά τη θέλησή της, για να διατηρήσει τη ζωή του αδελφού της, ειδάλλως θα θανατωθεί ως αποτέλεσμα των παραδόσεων που διέπουν ένα μικρό χωριό που ονομάζεται Μαρντίν, στην ηπειρωτική χώρα. Εκείνη παντρεύεται τον Αγά, αλλά οι εξελίξεις θα είναι απρόβλεπτες...

ΔΕΥΤΕΡΑ
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 154
Περίληψη: Το αποτέλεσμα της πίεσης του Αλή Αγά είναι να μειωθεί σημαντικά ο αριθμός των μαθητών που πάνε στο σχολείο «ΣΙΛΑ» και αυτό κάνει τον Μποράν να κινηθεί. Αυτή η κατάσταση ανησυχεί και τον Ζινάρ με τον Ντιλαβέρ, προμηνύοντας άσχημα γεγονότα. Και ενώ η κατάσταση της Σιλά βρίσκεται μέσα σε αβεβαιότητα, ένα θαύμα που θα γίνει θα φέρει μαζί του στιγμές ευτυχίας.

ΤΡΙΤΗ
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 155
Περίληψη: Το ότι συνήλθε η Σιλά χαροποιεί τους πάντες και προπάντων τον Μποράν. Η Σιλά παίρνει πλέον εξιτήριο από το νοσοκομείο. Η έκπληξη που ετοιμάζει ο Μποράν θα φέρει την οικογένεια πιο κοντά. Οι στεναχώριες που ζήσανε αφήνουν πια τη θέση τους στη χαρά, την ευτυχία και την ελπίδα. Το γεγονός, όμως, ότι ο Αλή Αγά επιχειρεί να κάψει το σχολείο αφήνει στη σκιά όλα τα καλά γεγονότα. Διότι αυτή η κίνηση δεν είναι μόνο το κάψιμο του σχολείου αλλά το γκρέμισμα των ελπίδων όλης της φυλής και πόσο μάλλον των παιδιών. Το ότι ήταν στο δίπλα σχολείο ο Αμπάι και η Φεριντέ ήταν ευχής έργο για να εμποδίσουν να μεγαλώσει η ζημιά...

ΤΕΤΑΡΤΗ
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 156
Περίληψη: Ο Μποράν και ο Ζινάρ δεν θα κάτσουν με σταυρωμένα τα χέρια μετά από την απόπειρα εμπρησμού του σχολείου. Η Σιλά μαθαίνει το μυστικό το οποίο της το κρύβανε και αναστατώνεται. Από την άλλη, ο Αλή Αγά, περιφέρεται σαν ένα μαύρο σύννεφο πάνω από τη φυλή. Κάποιος πρέπει να τον σταματήσει...

ΠΕΜΠΤΗ
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 157
Περίληψη: Πέρασαν οι μέρες... κύλησαν οι μήνες... Τα προβλήματα που είχαν στη φυλή, άφησαν τη θέση τους σε γάμους, σε καινούργιες ζωές, και σε όνειρα. Η εγκυμοσύνη της Σιλά φαίνεται περισσότερο. Την ώρα που ο Μποράν πηγαίνει για τα εγκαίνια του σχολείου, μια είδηση θα τους χαροποιήσει διπλά... Από την άλλη, ο Ζινάρ θέλει να παραιτηθεί από Αγάς αλλά αυτό δεν θα είναι και τόσο εύκολο. Γιατί με το πέρασμα του χρόνου πολλά έχουν αλλάξει. Εντωμεταξύ, τόσο η Αϊσέ όσο κι ο Ντιλαβέρ έχουν ευχάριστες εκπλήξεις στη ζωή τους...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 158


Η χήρα Μήτση…επιστρέφει!

Είχε…γράψει ιστορία η λατρεμένη Χήρα Μήτση των «Δέκα Μικρών Μήτσων» και πολύ μας είχε λείψει.

Όπως όλα όμως δείχνουν ετοιμάζεται να επιστρέψει και δη…δριμύτερη για ένα σπέσιαλ γκεστ στα «Δέκα Μικρά Αμαρτήματα» που’χει στα σκαριά ο Λάκης Λαζόπουλος.

Ο πολυπράγμων πάντοτε δημιουργός θέλει να κάνει…ποδαρικό στην σειρά παίζοντας την –και δική του-αγαπημένη Χήρα Μήτση κι όλο πλέον το κόνσεπτ …τρέχει προς τα κει!

Τα γυρίσματα ξεκινούν πολύ σύντομα και η πρεμιέρα προγραμματίζεται για τα τέλη του Φλεβάρη -βάλτε αρχές Μάρτη γιατί έχουμε να κάνουμε με τον τελειομανή Λαζόπουλο πάντα, όπως διαβάζουμε στο tvzapping.gr

Αναμένουμε-φυσικά- τα καλύτερα!

Απέσυρε το τραγούδι του ο Μύρωνας Στρατής - Δε θα συμμετάσχει στη Eurovision

Λίγες εβδομάδες απομένουν μέχρι την ανακοίνωση του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει στη φετινή Eurovision και ήδη άρχισαν τα απρόοπτα, αφού ο γνωστός τραγουδιστής Μύρωνας Στρατής απέσυρε το τραγούδι που είχε ετοιμάσει για τον φετινό διαγωνισμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tvshow, ο Μύρωνας Στρατής απέσυρε το κομμάτι του λίγο πριν την επιλογή του τραγουδιού. 
 
Οι λόγοι της απόφασής του αυτής παραμένουν άγνωστοι, καθώς ο τραγουδιστής δεν έχει δηλώσει τι τον ενόχλησε. 
 
Ο ελληνικός τελικός πάντως και η επιλογή του τραγουδιού που θα στείλουμε φέτος στον διαγωνισμό θα γίνει αρχές Φεβρουαρίου.
Enhanced by Zemanta

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Φως στο Τούνελ: Ένα διπλό θρίλερ που θα συγκλονίσει

Το θρυλικό και πολυβραβευμένο Φως στο Τούνελ υπόσχεται να καθηλώσει για άλλη μια φορά τους λάτρεις της έρευνας και του μυστηρίου.

Αυτή την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου, το Φως στο Τούνελ επιχειρεί να φωτίσει μια ιδιαίτερη υπόθεση που σπάνια συναντά ένας ερευνητής, ένα διπλό θρίλερ που θα συγκλονίσει.

Ένα νησί ζει μήνες τώρα στη σκιά ενός άγνωστου δολοφόνου και απαγωγέα. Η Αγγελική Νικολούλη ταξίδεψε εκεί αναζητώντας το κλειδί που θα ανοίξει την πόρτα του μυστηρίου.

Το αυτοκίνητο δίπλα στη θάλασσα αποκάλυψε τα στοιχεία του γρίφου. Ένας αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού δολοφονημένος μέσα σ’ αυτό. Η νεαρή γυναίκα που τον συνόδευε άφαντη.

Τι «δείχνει» το ίδιο το θύμα στις Αρχές; Ποια είναι τα ίχνη της κοπέλας που εντοπίστηκαν; Ποιος κρύβεται πίσω από την απαγωγή της; Πώς σχετίζεται η στρατιωτική βάση του νησιού με την υπόθεση; Τι άκουσαν τη μοιραία εκείνη νύχτα από το κοντινό μοναστήρι;

Φως στο Τούνελ, κάθε Παρασκευή στις 23:00, στον Alpha.

Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

"Φατμαγκιούλ" : Η νέα τούρκικη σειρά που έρχεται στο Mega!


Ελλάς – Τουρκία, τηλεσυμμαχία ! Ανάσα δεν προλαβαίνουμε να πάρουμε από τις τούρκικες σειρές που φέτος πραγματικά έχουν κατακλύσει την μικρή μας οθόνη. Με το που πέφτει η αυλαία του ενός τηλεοπτικού «σαπουνιού», μέσα σε χρόνο ρεκόρ ξεφυτρώνει στους δέκτες μας το επόμενο, γιατί απ ΄ότι δείχνουν τα τηλεοπτικά φαινόμενα, ένα ήσυχο απόγευμα χωρίς έρωτες, μίση, πάθη και απίστευτες ίντριγκες με φόντο τον Βόσπορο, δεν μπορούμε να το περάσουμε…

Αποτέλεσμα; Όσο η κρίση συνεχίζει να ταλανίζει την ελληνική τηλεόραση, τόσο συνεχίζεται και η επέλαση των τούρκικων παραγωγών. Έτσι, οι περιπέτειες της «Sila» και του «Αγά Μποράν» τελειώνουν στις 18 Μαρτίου (και μάλιστα με τον καλύτερο δυνατό, τηλεοπτικό τρόπο μιας και θα θριαμβεύσει η αγάπη τους) και αμέσως μετά η σκυτάλη περνά στη «Φατμαγκιούλ» ! Με άλλα λόγια; Η «Φατμαγκιούλ» είναι η επόμενη ηρωίδα της οποίας το δράμα θα ζήσουμε λεπτό προς λεπτό μέχρι το καλοκαίρι !

Την «Φατμαγκιούλ» μάλιστα, μας ήταν γραφτό να την γνωρίσουμε και γρηγορότερα, μιας και τον συγκεκριμένο ρόλο τον υποδύεται η ίδια ηθοποιός που υποδύεται την «Μπιχτέρ» στον «Πειρασμό» του ΑΝΤ1. «Το σφάλμα της Φατμαγκιούλ», είναι η νέα τούρκικη σειρά που έρχεται περί τα τέλη του μήνα να ενταχθεί στην καθημερινή, απογευματινή ζώνη του Mega. Πρόκειται για μία σειρά που έχει προβληθεί στην Τουρκία από το KANAL-D και έχει σαρώσει στους πίνακες τηλεθέασης.Αξίζει δε να επισημάνουμε, πως βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του γνωστού Τούρκου συγγραφέα Βεντάτ Τουρκαλί, το οποίο το 1986 έγινε και κινηματογραφική ταινία !

 Όσο για το ποιο είναι το κεντρικό στόρι της σειράς ; Η Φατμαγκιούλ είναι ένα όμορφο και νεαρό κορίτσι που ζει στο Τσεσμέ. Λόγω του θανάτου των γονιών της, ζει μαζί με τον αδελφό της ο οποίος διευθύνει μία εταιρία παραγωγής γάλακτος. Σχεδιάζει δε να παντρευτεί με τον ψαρά Μουσταφά Ναλτσαλί το καλοκαίρι.

 Όμως, τα πάντα θα αλλάξουν στην ζωή της, από την μέρα και μετά που πέφτει θύμα ενός ομαδικού βιασμού. Την τραυματισμένη σοβαρά Φατμαγκιούλ, θα βρει την επόμενη μέρα η Εμπε Νίνια, η οποία αποφασίζει να την βοηθήσει με την δύναμη των βοτάνων της ! Καθώς όλη η περιοχή σχολιάζει τα νέα του βιασμού, ο Κερίμ είναι αυτός τελικά που δέχεται τις κατηγορίες και παίρνει την απόφαση να παντρευτεί την Φατμαγκιούλ, προσπαθώντας ,όμως, ταυτόχρονα να καλύψει και τους φίλους του.

 Έτσι, οι δύο οικογένειες πουλούν τις περιουσίες τους και μετακομίζουν στην Κωνσταντινούπολη για να κάνουν μία νέα αρχή. Τα πράγματα εννοείται πως θα μπλεχτούν, όταν ο Μουσταφά αποφασίζει να τους ακολουθήσει για να πάρει εκδίκηση…

Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Alpha News: Άνοδος και τον Δεκέμβριο


Σταθεροποιείται στη δεύτερη θέση για το σύνολο της εβδομάδας - Στην κορυφή και τον Δεκέμβριο το Σαββατοκύριακο


Το δυναμικό, διαφοροποιημένο και ανανεωμένο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, το οποίο παρουσιάζουν ο Αντώνης Σρόιτερ τις καθημερινές και ο Νίκος Μάνεσης το Σαββατοκύριακο, συνέχισε την ανοδική πορεία του και τον Δεκέμβριο, καθώς όλο και περισσότεροι τηλεθεατές το επιλέγουν για την ουσιαστική, έγκυρη και άμεση ενημέρωσή τους.

Συγκεκριμένα, τον Δεκέμβριο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha βρέθηκε και πάλι στη δεύτερη θέση της κατάταξης για το σύνολο της εβδομάδας, με μέσο όρο τηλεθέασης 21,7% στο σύνολο κοινού και 756.048 τηλεθεατές στο μέσο λεπτό (TVR), καταγράφοντας και αυτόν τον μήνα αύξηση και μειώνοντας περαιτέρω τη διαφορά του από το Mega που κατέγραψε 25%. Ακολούθησαν ο Ant1 με 17,9% και το Star με 12,4%. Αξίζει να σημειωθεί, ότι από την αρχή της σεζόν το Alpha News βρίσκεται στη δεύτερη θέση της κατάταξης για το σύνολο της εβδομάδας με σταθερή άνοδο κάθε μήνα.

Κεντρικά  Δελτία (ΔΕΥ - ΚΥΡ) – Δεκέμβριος 2012 - Σύνολο κοινού
Μ.Ο. Τηλεθέασης
Τηλεθέαση μέσου λεπτού (TVR)
MEGA
25,0
959.864
ALPHA
21,7
756.048
ANT1
17,9
683.856
STAR
12,4
466.179

Τα Σαββατοκύριακα, το Alpha News βρέθηκε και τον Δεκέμβριο στην κορυφή της κατάταξης συνεχίζοντας την πρωτιά από την αρχή της σεζόν, με μέσο όρο τηλεθέασης 31% στο σύνολο κοινού και 1.052.093 τηλεθεατές στο μέσο λεπτό (TVR). Ακολούθησαν το Mega με 22,6%, ο Ant1 με 19,8% και το Star με 14,9%.

Κεντρικά  Δελτία (ΣΑΒ - ΚΥΡ) – Δεκέμβριος 2012 - Σύνολο κοινού
Μ.Ο. Τηλεθέασης
Τηλεθέαση μέσου λεπτού (TVR)
ALPHA
31,0
1.052.093
MEGA
22,6
843.356
ANT1
19,8
734.163
STAR
14,9
545.741

Έχοντας δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στον τομέα της ενημέρωσης, ο Alpha έχει καταφέρει να προσελκύσει ακόμα περισσότερους τηλεθεατές και να εδραιώσει τη θέση του ως μία από τις κύριες πηγές ενημέρωσης των Ελλήνων τηλεθεατών.

Πηγή: Nielsen Audience Measurement (η μέτρηση αφορά μόνο σε προγραμματισμένα κεντρικά δελτία ειδήσεων)

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Ελένη Φιλίνη: «Πιστεύω πως η σειρά θα έρθει στην Ελλάδα»

Η Ελένη Φιλίνη μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξη της για την σειρά που συμμετέχει στην Τουρκία «Δυο όχθες για τον Ισμαήλ», αναφέρει πως η σειρά, αν υπάρξει συμφωνία θα προβληθεί και στην Ελλάδα.

«Γνωρίζω πως οι Τούρκοι βρίσκονται σε συζητήσεις με ελληνικά κανάλια και θέλω να πιστεύω πως η συμφωνία μεταξύ τους θα κλείσει. Τόσες και τόσες σειρές αποβιβάζονται στην Ελλάδα, τη μοναδική με ελληνικό ενδιαφέρον θα αφήσουν;», λέει η ηθοποιός στο Tv box ενώ αποκαλύπτει το φινάλε της σειράς. «Ο Ισμαήλ καταφέρνει για καιρό να ζει διπλή ζωή και να μοιράζεται ανάμεσα σε δυο γυναίκες. Σε μια τηλεφωνική επικοινωνία, τον πιάνει άγχος, παθαίνει έμφραγμα, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο νοσοκομείο. Η Καλλιόπη καταφέρνει να μάθει την αλήθεια κι επισκέπτεται τον σύζυγο της στο κρεβάτι του πόνου. Εκεί πέφτει πάνω στη Χατζέρ, η οποία, με την απορία ρωτάει ποια είναι τον Ισμαήλ. «Η γυναίκα μου», της απαντά και την αφήνει σύξυλη», αποκαλύπτει.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...