Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

Γ. Καραμέρος εναντίον Η. Ψινάκη

Συνέχεια στην κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ του Ηλία Ψινάκη και του δίδυμου Καραμέρου – Χαριτάτου του ΑΝΤ1, έδωσε το Σάββατο ο Γ. Καραμέρος σε συνέντευξή του στην εκπομπή 12 – 1 του Σαββάτου στον ραδιοφωνικό σταθμό Flash.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Ηλίας είπε από τη ραδιοφωνική του εκπομπή ότι το πρωινό δίδυμο του ΑΝΤ1 ενοχλήθηκε από την παρουσία του στον «Καφέ με την Ελένη» μία εβδομάδα πριν από τον τελικό του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» και του γύρισαν την πλάτη όταν θέλησε να προωθήσει τον τελικό του επιτυχημένου προγράμματος στο «10 με 1 μαζί».

Μάλιστα είπε ότι νοίκιασε και jet για να πάει στην εκπομπή και… έφαγε πόρτα, γι’ αυτό και εμφανίστηκαν όλοι οι κριτές στον «Όμορφο Κόσμο το Πρωί».

Ο Γ. Καραμέρος λοιπόν απάντησε στον… δαιμόνιο μάνατζερ: «Τον καλώ στην πρώτη μας εκπομπή της νέας χρονιάς να το λύσουμε στον αέρα. Να μου στείλει και τα τιμολόγια με ημερομηνία Αγίου Πνεύματος να τα πληρώσω εγώ»!

Ο παρουσιαστής χαρακτήρισε τον Ηλία Ψινάκη «πανέξυπνο άνθρωπο» και πρόσθεσε με νόημα ότι του αρέσει ο δημόσιος διάλογος.

Μάλιστα ερωτώμενος για το πώς του φάνηκε το ζεύγος Μανωλίδου – Γεωργιάδη στην Τατιάνα την Παρασκευή, ο Γ. Καραμέρος συνέχισε να πετά καρφιά προς την πλευρά του Ψινάκη λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η εμφάνισή τους είχε γιακά Ηλία Ψινάκη»!

Φυσικά μίλησε και για το ζεύγος Λιάγκα – Σκορδά και τα όσα ακούγονται ότι θα αναλάβουν το πρωινό του MEGA, λέγοντας: «Όσοι ανησυχία έχουμε εμείς, έχουν και τα παιδιά», ενώ πέταξε και τις σποντίτσες του για την Ελένη Μενεγάκη.

«Ζήσαμε όλοι το διαζύγιο της Ελένης… να χωρίσω με την γυναίκα μου για να κάνω τηλεθέαση για 3 μήνες… δεν το επιτρέπω στον εαυτό μου να πάω στον Αστέρα Βουλιαγμένης να φωτογραφηθώ»!

Η εκπομπή «10 με 1 μαζί» ρίχνει αυλαία στις 25 Ιουνίου και θα συνεχίσει κανονικά από Σεπτέμβρη.

Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

Χρήσιμες συμβουλές για τη μετάβαση στο ψηφιακό σήμα

Ξεκινά από την Παρασκευή 18 Ιουνίου στην περιοχή της Αττικής η μετάδοση των ιδιωτικών καναλιών εθνικής εμβέλειας με την εκπομπή ψηφιακού σήματος από τα κέντρα εκπομπής της Αίγινας και του Υμηττού, ενώ έχει ήδη ξεκινήσει στις περιοχές του Κορινθιακού Κόλπου, της Θεσσαλονίκης και της Κεντρικής Μακεδονίας.

Ειδικότερα για την Αθήνα, θα κλείσει η αναλογική εκπομπή από την Αίγινα, με αποτέλεσμα καταναλωτές που καλύπτονται αποκλειστικά και μόνο από αυτό το κέντρο και οριοθετούνται στους νοτιοανατολικούς πρόποδες του Υμηττού να χάσουν το αναλογικό σήμα. Για το λόγο αυτό θα χρειαστεί να προμηθευτούν άμεσα αποκωδικοποιητή προκειμένου να συνεχίσουν να βλέπουν τηλεόραση.

Η υπηρεσία της ψηφιακής τηλεόρασης θα παρέχεται για τα ιδιωτικά κανάλια ALPHA, ALTER, ANTENNA, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV, MEGA, ΣΚΑΪ και STAR μέσω της εταιρείας "DIGEA" (Ντίτζια), για τα κρατικά μέσω της Ελληνικής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης (ΕΡΤ), ενώ οι περιφερειακοί σταθμοί θα συνεργαστούν με πάροχο της επιλογής τους.

Βάσει Ευρωπαϊκής Οδηγίας προτρέπονται όλες οι χώρες, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας, να σταματήσουν την προβολή αναλογικών προγραμμάτων έως το 2012. Μέχρι τότε η εκπομπή αναλογικού και ψηφιακού σήματος θα γίνεται ταυτόχρονα, εκτός από κάποιες περιοχές στην Αθήνα, στις οποίες από την 18η Ιουνίου 2010 θα παύσει η αναλογική εκπομπή, λόγω επικάλυψης των συχνοτήτων εκπομπής του τηλεοπτικού σήματος.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή, οι καταναλωτές θα πρέπει να προσέξουν τα ακόλουθα:

Ά. Η εκπομπή του ψηφιακού σήματος θα γίνεται βάσει του πρωτοκόλλου συμπίεσης MPEG - 4. Εάν η τηλεόρασή σας δεν έχει ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη MPEG - 4, για να μπορέσετε να λάβετε το νέο ψηφιακό σήμα, αρκεί να εφοδιαστείτε με έναν αποκωδικοποιητή και να τον συνδέσετε στην παλιά σας συσκευή.

Στο εμπόριο κυκλοφορούν δύο (2) είδη αποκωδικοποιητών:

1.
 SD (Standard Definition) ή μόνο με έξοδο scart, ο οποίος προτείνεται για τηλεοράσεις τύπου CRT (παλιές τηλεοράσεις, κουτιά)

2. 
HD (High Definition) ή με HDMI έξοδο, ο οποίος προτείνεται για τηλεοράσεις τύπου LCD / Plasma (επίπεδες τηλεοράσεις).

Β. Εναλλακτικά, υπάρχει η δυνατότητα αγοράς κάρτας μετατροπέα (module) MPEG - 4, η οποία όμως χρησιμοποιείται μόνο σε τηλεοράσεις που έχουν είσοδο Common Interface (CI), με μόνο μειονέκτημα τη χρονοκαθυστέρηση στην αλλαγή καναλιών και τη μη συμβατότητά της με όλες τις τηλεοράσεις. Για το λόγο αυτό θα πρέπει να εξετάζεται λεπτομερώς η συμβατότητα με τη συσκευή σας.

Γ. Σε περίπτωση που προγραμματίζετε την απόκτηση νέας συσκευής τηλεόρασης, θα πρέπει να εξετάσετε με προσοχή ότι διαθέτει την προδιαγραφή MPEG - 4. Σε αντίθετη περίπτωση, χρειάζεται να προμηθευτείτε αποκωδικοποιητή και να τον συνδέσετε στη νέα σας συσκευή.

Δ. Κάθε άλλη συσκευή που έχει δικό της αναλογικό δέκτη (βίντεο, dvd εγγραφής) χρειάζεται αποκωδικοποιητή, αν για παράδειγμα θέλετε να βλέπετε ένα πρόγραμμα στην τηλεόραση και να γράφετε άλλο πρόγραμμα στο βίντεο ή το dvd εγγραφής. Το απλό dvd που μόνο παίζει ταινίες ή άλλο πρόγραμμα που νοικιάζουμε ή αγοράζουμε συνδέεται απευθείας στην τηλεόραση και δεν επηρεάζεται από τη μετάβαση. Το ίδιο ισχύει και για τις κονσόλες παιχνιδιών που συνδέονται στην τηλεόραση.
Πληροφορίες παρέχονται:

- Για τα κανάλια της Ελληνικής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης (ΕΡΤ) στο Κέντρο Επικοινωνίας και Ενημέρωσης Πολιτών (ΕΡΤ), στο τηλέφωνο 210 - 7407070 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση keep@ert.gr

- Για τα ιδιωτικά κανάλια στην εταιρεία "DIGEA", στο τηλέφωνο 14510 (χρέωση από σταθερό τηλέφωνο 0,63€/λεπτό και από κινητό για όλους τους παρόχους 1,00€/λεπτό) και στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@digea.gr

H επιτυχία του καλοκαιριού αποκλειστικά στον 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm!!!


Ο 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm εξασφάλισε ακόμα μια αποκλειστικότητα! Όλες τις μεγαλύτερες μουσικές επιτυχίες, τις ακούτε σε αποκλειστικότητα στο καλύτερο ελληνικό ραδιόφωνο της πόλης.
Το ολοκαίνουργιο τραγούδι της Τάμτα με τίτλο Egoista είναι η επιτυχία του φετινού καλοκαιριού και το ακούτε αποκλειστικά από τον 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm! Την μεγάλη χορευτική επιτυχία των Pitbull – Belinda σε στίχους της Βίκυ Γεροθόδωρου με την Τάμτα featuring Ησαΐα Ματιάμπα την ακούτε σε πρώτη μετάδοση μόνο στον 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm.
Συντονιστείτε στο ραδιόφωνο που ακούτε πρώτοι και δυνατά τις μεγαλύτερες μουσικές ελληνικές επιτυχίες.
Μια ακόμα μεγάλη αποκλειστικότητα του 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm !!!

Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Τελειώνουν άρον - άρον τα "πρωϊνάδικα"

Πέφτει μερικές ημέρες νωρίτερα από το προγραμματισμένο η αυλαία στον «Καφέ με την Ελένη». Η Ελένη Μενεγάκη θα μας αποχαιρετήσει στις 25 Ιουνίου. Μάταια προσπαθούν να πείσουν τη δημοφιλή παρουσιάστρια, εκεί στην Κάντζα, να είναι on air μέχρι το τέλος του μήνα, όπως είναι ο όρος στο συμβόλαιό της. Ωστόσο, 30 Ιουνίου πέφτει Τετάρτη. Και δεν θα μπορούσε να κόψει την εκπομπή της μεσοβδόμαδα η Ελένη. Ετσι, η εκπομπή ολοκληρώνεται πέντε ημέρες νωρίτερα. Αφού μας αποχαιρετήσει, θα την «κάνει» ολοταχώς για διακοπές. Παράλληλα, σκοπεύει να ανανεώσει και την εκπομπή της. Θα φιλτράρει τις ιδέες στο μυαλό της και όταν επιστρέψει στο γραφείο της (λίγο μετά τον Δεκαπενταύγουστο) σκοπεύει να κάνει ριζικές αλλαγές: από το στήσιμο του «Καφέ με την Ελένη» μέχρι και το ανθρώπινο δυναμικό. Αλλωστε, κατά τη διάρκεια της σεζόν είχε ελάχιστες πρωτιές. Τερμάτιζε πότε δεύτερη πότε τρίτη (πρώτοι βγήκαν -ελάχιστες ημέρες έχουν μείνει μέχρι να ολοκληρωθεί η τηλεοπτική χρονιά- οι Καραμέρος - Χαριτάτος και το «10 με 1 μαζί»). Αρα, επιβάλλεται ένα μίνι «λίφτινγκ».

Και στο πάνελ της Ελένης αναμένεται να γίνουν αλλαγές. Ωστόσο, προτεραιότητά της είναι να ολοκληρωθεί ομαλά αυτή η σεζόν και να φύγει για λίγες ημέρες ξεκούρασης μακριά απ’ όλους και απ’ όλα. Αλλωστε φέτος λόγω του διαζυγίου της από τον Γιάννη Λάτσιο (μην ξεχνάμε πάντως πως οι ίδιοι το ανακοίνωσαν) σχολιάστηκε όσο ποτέ άλλοτε. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο Νίκος Μουτσινάς θα είναι μόνο δύο ημέρες στο πλευρό της, αφού συζητάει να κάνει μια βραδινή εκπομπή, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα μπορεί να είναι όλα τα πρωινά εύκαιρος και ξεκούραστος, ώστε να «πριμοδοτεί» με τις χιουμοριστικές ατάκες του την εκπομπή της Ελένης.

Στο τέλος του μήνα, επίσης, θα ρίξει αυλαία η «infotainment» εκπομπή του ΑΝΤ1 «10 με 1 μαζί», με τους Γιώργο Καραμέρο και Σπύρο Χαριτάτο να μας κλείνουν ραντεβού για τη νέα σεζόν. Παράλληλα, θα ρίξουν αυλαία και οι «πεντάμορφοι» του Mega, που του χρόνου σίγουρα δεν θα είναι όλοι μαζί στο πλατό, αφού η πλάστιγγα γέρνει προς την πλευρά του ζευγαριού Φαίη Σκορδά -Γιώργος Λιάγκας. 

Εκπομπή από την Θεσσαλονίκη θα "βγάλει" - και - ο Γρηγόρης!

Τα μυστικά δείπνα του Γρηγόρη Αρναούτογλου συνεχίζονται.  Με τον Γιάννη Λάτσιο τα είπαν στη Θεσσαλονίκη, αλλά φαίνεται ότι αυτό δεν ήταν αρκετό και  ένα νέο ραντεβού δόθηκε στην Αθήνα.


Και στα δύο δείπνα παρών και ο Αντώνης Κανάκης των ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ, που λέγεται ότι η δική του εταιρία παραγωγής θα αναλάβει τη νέα εκπομπή του Γρηγόρη. 


Κανάκης και Γρηγόρης είναι χρόνια φίλοι και φαίνεται πως ο δεύτερος άκουσε τις παραινέσεις του πρώτου που του είπε "τι δίνεις άνισες μάχες στην ΑΘήνα, έλα να βγάλεις εκπομπή από την Θεσσαλονίκη όπως εμείς και θα σκίσεις".


Και ο Γρηγόρης βλέποντας την επιτυχία του ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ, οχι μόνο το σκέφτεται σοβαρά αλλά το πήρε και απόφαση. Η νέα του εκπομπή θα βγαίνει από την Θεσσαλονίκη και "σε όποιον αρέσει"..


Τις τελευταίες μέρες βολιδοσκοπούν -έντονα- τον Γρηγόρη Αρναούτογλου τόσο από το Mega όσο και από τον ΑΝΤ1. Μάλιστα, μια συνάντηση του παρουσιαστή σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων με τον Γιάννη Λάτσιο έγινε αφορμή να σχολιαστεί ποικιλοτρόπως και να αρχίσει να διαδίδεται ότι θα μετακινηθεί από τη Μεσογείων στο Μαρούσι... 

Εν βρασμώ είναι τα στελέχη των καναλιών αυτές τις μέρες και προσπαθούν να κλείσουν από τώρα τους συνεργάτες τους την επόμενη σεζόν, ούτως ώστε να κάνουν διακοπές δίχως να... πονοκεφαλιάζουν. Ενα από τα ονόματα που πέφτει συνεχώς στο τραπέζι είναι του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Στα μιντιακά πηγαδάκια συζητιέται συνεχώς ότι ο Γρηγόρης είναι δυσαρεστημένος από το κανάλι της Μεσογείων γιατί έμεινε έναν χρόνο εκτός. Το Mega ωστόσο δεν προτίθεται να τον αφήσει αναξιοποίητο. Σκέφτεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να του δώσει μέχρι και καθημερινή εκπομπή προκειμένου να τον κρατήσει στο δυναμικό του.

«Εχω συμβόλαιο και μέχρι να λήξει δεν κάνω συζητήσεις!» δήλωνε τις προηγούμενες μέρες ο Γρηγόρης. Ωστόσο, αποδεσμεύεται από το Mega -τυπικά- με το φινάλε της τρέχουσας σεζόν. Από εκεί και πέρα, είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει και να αποφασίσει για το καλύτερο.

Το θέμα είναι ότι πριν από μερικές μέρες ο Gregory συναντήθηκε με τον Γιάννη Λάτσιο. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», το ραντεβού κανόνισε ο καλός φίλος του Γρηγόρη, Αντώνης Κανάκης. Η συνάντησή τους έγινε σε φιλικό κλίμα στο εμπορικό κέντρο «The Mall». Πολλοί τους είδαν και μετά από αυτό ξεκίνησαν οι φήμες που λένε πως όλα πλέον «παίζουν» για τον «Γκρεγκ». Και Mega και ΑΝΤ1... Να θυμίσουμε ότι στο παρελθόν ο Γρηγόρης παρουσίαζε την εκπομπή «Στην πρίζα» στον ΑΝΤ1. Τον επόμενο μήνα αναμένεται να ξεκαθαρίσει πλήρως το τοπίο...

Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Η εκδίκηση της Μενεγάκη στην Τατιάνα

Τη Δευτέρα το απόγευμα η Τατιάνα Στεφανίδου, με τις ευλογίες κατά πάσα πιθανότητα του ΑΝΤ1 έριχνε ένα χτύπημα κάτω από τη μέση στην Ελένη Μενεγάκη, παρουσιάζοντας πλάνα αρχείου από το 1996, όταν η Ελένη παρουσίασε από το κατάστρωμα του θωρηκτού «Αβέρωφ» τον «Πρωινό Καφέ».

Και λέμε με τις ευλογίες του ΑΝΤ1, γιατί σιγά μη θυμόταν η Τατιάνα ότι το ’96 η Ελένη είχε χορέψει κι αυτή τα καλαματιανά της πάνω στο ιστορικό πλοίο. Αλλά ακόμα κι αν η μνήμη της ήταν τόσο καλή, θα έπρεπε για να προβάλει τα πλάνα να πάρει την άδεια του καναλιού.

Σήμερα λοιπόν ήταν η σειρά της Ελενίτσας να απαντήσει στο χτύπημα της Τάτι και το δικό της το… κροσέ ήταν πιο δυνατό. Φυσικά δεν απάντησε η ίδια. Δεν θα έπεφτε ποτέ στο επίπεδο να ξεκινήσει κόντρα on air. 16 χρόνια στην t.v κάτι έχει μάθει. Έβαλε λοιπόν τον κολλητό της, τον Μουτσινά να κάνει την Τατιάνα… ρόμπα για την εμφάνισή της στα μουσικά Βραβεία MAD!!!

Με το γνωστό του, βιτριολικό ύφος λοιπόν ο Μουτσινάς πήρε επ’ ώμου το δύσκολο έργο του κραξίματος της Τατιάνας και σχολίασε με τον δικό του μοναδικό τρόπο ένα χορευτικό που προσπάθησε η παρουσιάστρια να κάνει πριν παραδώσει το βραβείο για τη γυναίκα καλλιτέχνιδα.

Για να πούμε βέβαια τη μαύρη την αλήθεια, το… θέμα το ξεκίνησε ο συνεργάτης της Ελένης, Α. Καβατζίκης, ο οποίος είπε:«Βγήκε παιδιά η Τατιάνα Στεφανίδου στη σκηνή και πραγματικά πάθαμε μια έκπληξη γιατί άρχισε και λικνιζόταν μόνη της»!!!!

Ε… από εκεί το πήρε ο Μουτσινάς και… κέντησε!!!

«Δεν υπήρχε αυτό που έκανε η Τατιάνα. Κουνούσε πάρα πολύ έντονα τη λεκάνη, με κακία προς τα εμπρός», είπε ο Μουτσινάς και η Ελενίτσα η γάτα του είπε με το γλυκό, ναζιάρικο ύφος της: «Επειδή εσύ το έχεις το χορευτικό μπορείς λίγο να μου δείξεις»;

Και φυσικά η επιθυμία της… Βασίλισσας είναι διαταγή για το Μουτσινά, ο οποίος σηκώθηκε και άρχισε να κουνιέται σαν την Τατιάνα!!!!

«Σηκώνεται λοιπόν η Τατιάνα, δεν υπήρχε μουσική», λέει ο Νίκος και τον διακόπτει η Μενεγάκη: «Χωρίς μουσική το έκανε»;

«Ε, φυσικά, γιατί ήθελε να φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο. Άμα μείνεις στον τόπο να μείνεις με σκοπό», απάντησε ο Μουτσινάς, πετώντας ασταμάτητα τα καρφιά του και κάνοντας την παρουσιάστρια να έχει ξεκαρδιστεί στα γέλια!!!

Μάλιστα είπε χαρακτηριστικά ότι όταν η Τατιάνα ανακοίνωσε ότι θα χορέψει γιατί τελικά ήταν μόνη της και δεν είχε παρτενέρ, το κοινό έπαθε ένα σοκ και «όλο το TAEKWODO… δροσίστηκε»!!!!

Κι αφού μας έκανε επίδειξη των χορευτικών ικανοτήτων της Τατιάνας ρώτησε: «Ε, δεν ξέρω, σας άρεσε αυτό;», για να προσθέσει από την άλλη ο Α. Καβατζίκης: «Είχε και ελαφρύ αγκομαχητό γιατί δεν μπορούσε να κατέβει πολύ χαμηλά»!!!

Τι τα’ θελες κι εσύ βρε Τατιάνα τα χορευτικά, λίγες μόλις ώρες μετά την πισώπλατη επίθεση στην Ελένη; Εντάξει, ο Γ. Λάτσιος δεν ήταν μαζί σου για την παράδοση του βραβείου όπω; είχε αρχικά ακουστεί, αλλά πού να πάει και ο άνθρωπος; Τη μητέρα των παιδιών του έβριζες από την εκπομπή σου.

Και φυσικά, η Ελένη δε θα του ζήταγε ποτέ να μην πάει στα βραβεία, αλλά ο άνθρωπος έχει τακτ. Τι θα έκανε; Θα έβγαινε πλάι σου όταν εσύ η ίδια από την εκπομπή σου την έκανες… ρεζίλι;

Δεν ήταν η μέρα σου η Δευτέρα. Το ένα λάθος, μετά το άλλο. Άφησες και την Ελένη να πει την τελευταία λέξη… Συμβουλή… μακριά από χορευτικά!!!!

Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Νότιος Αφρική: Η χώρα, το Παγκόσμιο Κύπελλο και οι Έλληνες.


Στην Νότιο  Αφρική επιστρέφει η «Έρευνα» με τον Παύλο Τσίμα αυτή την Τρίτη 15 Ιουνίου στις 23:45.

Είναι ένα  οδοιπορικό σε ολόκληρη την χώρα, η οποία αναζητεί το αληθινό της πρόσωπο, πίσω από τα πολύχρωμα στάδια και τον πυρετό της μπάλας. Η εκπομπή όμως θα κάνει κι ένα οδοιπορικό στον χρόνο, αναζητώντας τους Έλληνες, που έζησαν τα δύσκολα χρόνια του απαρτχάιντ και το πέρασμα στην νέα εποχή. Η «Έρευνα» θα ανακαλύψει τα μυστικά τους, τις ποδοσφαιρικές τους ομάδες, τον τρόπο ζωής τους, αλλά και ιστορίες από την συμμετοχή τους στους αγώνες κατά του ρατσιστικού καθεστώτος.   
  «Έρευνα» με τον Παύλο Τσίμα την Τρίτη 15 Ιουνίου στις 23:45 στο MEGA 

Με Αλκαίο και νέο πρόσωπο το «Greek Idol»

Τον Γιώργο Αλκαίο, τους Sunrise Avenue και τον... αντικαταστάτη του Χρήστου υποδέχεται απόψε η Ρούλα Κορομηλά στο live του «Greek Idol»!

Ο Γιώργος θα ανταμώσει με την Ρούλα έπειτα από 13 χρόνια και θα παρουσιάσει το «Opa», αλλά και ένα καινούργιο τραγούδι που θα της το αφιερώσει, ενώ στη σκηνή θα δούμε και το γερμανικό συγκρότημα Sunrise Avenue που είναι ιδιαίτερα αγαπητό στο κοινό.

Η έκπληξη θα έρθει σίγουρα από αλλού, αφού απόψε θα μπει τέλος στο... μεγαλειώδες ερώτημα «ποιός θα αντικαταστήσει τον Χρήστο που αποχώρησε»;

Μετά τις... χυλόπιτες που έριξαν στο ριάλιτι η Αντιγόνη Ψυχράμη και ο Γιώργος Ντούρος (που πολλοί τους ήθελαν πίσω, αλλά εκείνοι δεν...), το νέο πρόσωπο θα είναι ένας παίκτης από τα προκριματικά, που ξεχώρισε αλλά δεν προτιμήθηκε. Ο εν λόγω παίκτης, λένε οι πληροφορίες, διαμένει σε περιοχή της Στερεάς Ελλάδας και εμφανίζεται σε νυχτερινό κέντρο.

Να δούμε πώς θα υποδεχθούν το νεούδι οιτρεις εναπομείνατες -Στέργιος, Νικόλ και Βαλάντω- που απόψε θα τους ακούσουμε να λένε ένα ελληνικό και ένα ξένο κομμάτι.

Ενδιαφέρον, πάντως, θα έχει να ακούσουμε και ένα σχόλιο της Ρούλας για τα όσα είπε ο Χρήστος μετά την αποχώρησή του, ότι το «Greek Idol» από talent show το έκαναν σκληρό ριάλιτι...

Κυριακή 13 Ιουνίου 2010

Ο αστυνόμος Ζουγανέλης είναι ο δολοφόνος στην «Εδέμ»

«Τα μυστικά της Εδέμ», φτάνουν στο τέλος τους, για τη φετινή σεζόν και οι εξελίξεις κορυφώνονται. Ένα ακόμα μεγάλο μυστικό θα κλονίσει την παρέα της φεγγαρόπετρας, ανατρέποντας, για μία ακόμα , τις ισορροπίες.

Η Νταίζη -γνωστή και ως «τραγουδιάρα»  - κρατηθείτε - είναι κόρη του Λύτρα  και της  Αντιγόνης Λαζαρίδη.  Η σατανική μητέρα του Στέφανου και το «φυντάνι της»,  σκηνοθετούσαν από κοινού τη δολοφονία της Εύας.

Το αγοράκι που έφερε στον κόσμο η Εύα, είναι και ο κληρονόμος της διαθήκης Λαζαρίδη και η Αντιγόνη έκανε ό, τι περνούσε από το χέρι της για να .... απαλλαγεί από αυτό!

Εδώ σκάει η δεύτερη βόμβα, που θα είναι και πολλών μεγατόνων! Ποιος είναι τελικά ο δολοφόνος του Χατζηβασιλείου; Κρατηθείτε... Είναι ο ίδιος ο αστυνόμος Σταυρίδης!

Η συμβολαιογράφος που δολοφονήθηκε άγρια για την... περίφημη διαθήκη, ήταν η αγαπημένη σύζυγος του αστυνόμου. Γι\'  αυτό κι εκείνος θέλησε να πάρει εκδίκηση για το θάνατο της Ανθής. 

Αφού, έχει τελειώσει το έργο του και όλα πια οδηγούν στα ίχνη του, θα δώσει τέλος στη ζωή του, ικανοποιημένος που πάει να συναντήσει τη λατρεμένη του γυναίκα.

Όσο για την Εύα, θα χάσει βέβαια το Μάνο που φεύγει για  Αμερική - τον Παναγιώτη Μπουγιουρη δηλαδή που εγκαταλείπει το σήριαλ-  αλλά θα βρει την τεράστια περιουσία που κληρονομεί ο γιος της.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...