Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Ανατροπές στα ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ:Η Φαίη περιμένει παιδί από τον Άρη


ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΙΝΑ ΜΕΣΣΑΡΟΠΟΥΛΟΥ

Άρης και Σταύρος προχωράνε μαζί πλάι πλάι σαν δύο καλοί φίλοι. Σταύρος και Αλεξάνδρα αγκαλιάζονται. Μια μητρική αγκαλιά; Η Βίκυ χαϊδεύει στοργικά στο μάγουλο τον Άρη. Σταύρος και Χρύσα: θα βρει το πάθος της την ανταπόκριση που εκείνη θέλει; Η Αλεξάνδρα κοιτάει τον Δημήτρη να απομακρύνεται υποβασταζόμενος από την...

Τάνια και έχοντας στο χέρι του περασμένες χειροπέδες. Και η Φαίη κρατάει στην αγκαλιά της ένα μωρό. Είναι δικό της; Και αν ναι; Είναι του Άρη ή μήπως είναι του Σταύρου;

Τα ερωτήματα πολλά που προκύπτουν από το τρέιλερ της καθημερινής σειρά του MEGA, αλλά να είστε σίγουροι ότι όλα θα βρουν την απάντησή τους κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν. Πολλά από αυτά έχουν ήδη κατά καιρούς γραφτεί αλλά η μεγάλη έκπληξη- ανατροπή βρίσκεται στην αγκαλιά της Φαίης. Ένα νεογέννητο μωρό που θα αλλάξει τη ζωή της για πάντα. Ενώ η Φαίη είναι με τον Άρη, εκείνη συνειδητοποιεί ότι ο έρωτάς της για τον Σταύρο δεν έχει σβήσει κι όχι μόνο δεν έχει σβήσει από την πλευρά της αλλά κι εκείνος δεν μπορεί να την ξεπεράσει. Έρχονται κοντά… Το φιλί που ανταλλάσσουν στα πρώτα νέα επεισόδια είναι μόνο η αρχή… ενός μεγάλου έρωτα που σίγουρα δεν έχει ακόμα γράψει τίτλους τέλους. Από την άλλη πλευρά, ο Άρης ξαναθυμάται πολύ γρήγορα τον παλιό, κακό εαυτό του. Βαθιά σημαδεμένος από την περιπέτεια της απαγωγής του, δυσκολεύεται να διαχειριστεί τη σχέση του με τη Φαίη. Παράλληλα, αποκτά εμμονές. Εμμονές που αφορούν στη Φαίη. Τη βλέπει να μιλάει με τον Σταύρο και τρελαίνεται από τη ζήλια του. Γίνεται βίαιος απέναντί της, πιεστικός με αποτέλεσμα μέρα με την ημέρα να τη σπρώχνει όλο και πιο κοντά στον πρώην της. Εκείνη κάνει υπομονή αλλά, παράλληλα, καταλαβαίνει ότι τα συναισθήματά της φθίνουν, ενώ ο Σταύρος κυριαρχεί στο μυαλό της όλο και περισσότερο… Κι όχι μόνο στο μυαλό της… Και πάνω που είναι έτοιμη να τα τινάξει όλα στον αέρα και να επιστρέψει στην μεγάλη της αγάπη, καταλαβαίνει ότι η σχέση της με τον Άρη θα τη σημαδέψει για όλη της ζωή και μάλιστα με τρόπο που κανένας δεν περίμενε ούτε καν η ίδια. Η Φαίη ξαφνικά συνειδητοποιεί ότι είναι έγκυος. Τη χαρά γρήγορα διαδέχεται ο φόβος! Ποιανού, όμως, είναι το παιδί που περιμένει; Του Άρη ή του Σταύρου; Ο φόβος της γρήγορα γίνεται υπαρκτός, παίρνει σάρκα και οστά. Το μωρό που περιμένει δεν είναι ο καρπός του έρωτάς της με τον Σταύρο, αλλά ο καρπός μιας αρρωστημένης σχέσης με τον Άρη. Το σοκ όπως καταλαβαίνετε είναι μεγάλο για όλους! Θα επηρεάσει άραγε τη σχέση της με τον Σταύρο;

Διαβάστε περισσότερα στο TV24 που κυκλοφορεί

Η ζωή της όμορφης «Ασί»! - Μάνα δύο παιδιών με σπάνια ομορφιά

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Στα 30 της χρόνια, η Τουμπά Μπουγιουκουστούν έχει καταφέρει να γίνει ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια της τουρκικής υποκριτικής, επιτυχημένη, πλούσια, περιζήτητη και μητέρα δύο παιδιών. Είναι νέα και όμορφη, θεωρείται από τις πιο καλοντυμένες, ενώ το σπάνιο χρώμα ματιών της δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο. 

Το πραγματικό της όνομα είναι Χατιτζέ Τουμπά Μπουγιουκουστούν και γεννήθηκε στις 5 Ιουλίου του 1982 στην Κωνσταντινούπολη. Αποφοίτησε από το λύκειο «Ντογκούς» και σπούδασε στην Αρχιτεκτονική του Πανεπιστημίου της Κωνσταντινούπολης σχεδιάστρια μόδας και εσωτερικών χώρων. Η υποκριτική μπήκε στη ζωή της κατά την διάρκεια των σπουδών της όταν άρχισε να συμμετέχει σε διαφημίσεις για να βγάζει χαρτζιλίκι. Αργότερα γνώρισε την Τομρίς Γκιριτλίογλου, η οποία και την βοήθησε να μπει δυναμικά στο χώρο της υποκριτής.

Το ντεμπούτο της στη τηλεόραση το έκανε το 2033 στη σειρά «Sultan Makami», στα τέσσερα τελευταία επεισόδια, το οποίο προβλήθηκε από το Channel D. Η επόμενη πρόταση ήρθε για το 2004 για τη σειρά «Cemberimde Gul Oya», όπου υποδύθηκε τη Ζαριφέ. Την ίδια χρονιά παρέλαβε και το βραβείο της Καλύτερης ηθοποιού από το Φεστιβάλ της Σερβίας-Μαυροβούνιο. Η επόμενη επίσης επιτυχημένη εμφάνισή της στην τηλεόραση ήταν για τη σειρά «Ihlamurlar Altinda» το 2005, στην οποία πρωταγωνιστούσε με τη Σινάν Τουζτζού και τον Μπουλέντ Ινάλ. Τ

ην ίδια χρονιά έπαιξε και στην κινηματογραφική ταινία «My father & my son». Το 2006 υποδύθηκε μια δασκάλα στην ταινία «The exam» και στο οποίο συνεργάστηκε με τον Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ. Το 2007 έπαιξε στο «ASI» -το οποίο προβάλλεται από τον ANT1- και την ίδια χρονιά το ομώνυμο σίριαλ αλλά και τα «Cemberimde Gul Oya» και «Ihlamurlar Altinda» προβλήθηκαν για πρώτη φορά στις Αραβικές χώρες εκτινάζοντας τη φήμη της Τουμπά Μπουγιουκουστούν στα ύψη, δίνοντάς της την ευκαιρία να γίνει μία από τις περιζήτητες πρωταγωνίστριες στην Τουρκία.

Ήταν τόση η δημοτικότητα του «ASI» σε 67 χώρες που βραβεύτηκε ως η καλύτερη Σαπουνόπερα στο 51ο Φεστιβάλ Τηλεόρασης του Μόντε Κάρλο. Φέτος βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες η ταινία «Yuregine Sor» με την Τουμπά στον πρώτο της πρωταγωνιστικό ρόλο στο σινεμά, ενώ ήδη προβάλλεται και η σειρά «Gonulcelen» στην οποία και πάλι πρωταγωνιστεί.
Διαβάστε περισσότερα στο TV24

«Ψήνεται» συνεργασία Νταρίλη - Μπαρμπαρήγου

Η αγάπη της για την Ελλάδα, και ειδικά το πάθος της για τους Ελληνες που ζουν στην Αμερική την οδήγησαν να γίνει… καναλάρχης! Η Γιάννα Νταρίλη, το εντυπωσιακό κορίτσι με το καλογυμνασμένο κορμί που έκανε ασκήσεις γυμναστικής στη χρυσή εποχή του «Πρωινού καφέ», έγινε μέτοχος μεγάλου τηλεοπτικού καναλιού της Αστόρια.

Τα τελευταία έξι χρόνια η Γιάννα Νταρίλη έχει… εξαφανιστεί από την Ελλάδα. Κάποιοι είπαν πως «έριξε μαύρη πέτρα» πίσω της, σχεδόν... αηδιασμένη από την εγχώρια σόουμπιζ. Η αλήθεια είναι πως το 2004, που πήρε το πρώτο αεροπλάνο για τη Νέα Υόρκη όπου έχει γεννηθεί, η ζωή της στην Ελλάδα δεν ήταν και στα καλύτερα της.

Από επαγγελματικής πλευράς αισθανόταν… κορεσμένη. Ούτε η γυμναστική αλλά και ούτε και το μόντελινγκ την ενδιέφεραν όπως στα πρώτα της βήματα, στις αρχές της δεκαετίας του ’90. Και από προσωπικής πλευράς τα πράγματα δεν ήταν και τόσο ρόδινα, αφού είχε χωρίσει από τον επιχειρηματία με τον οποίο είχε παντρευτεί. Κοντολογίς, όλα έδειχναν πως είχε κλείσει ο κύκλος της στην Ελλάδα, όχι όμως και το επαγγελματικό της μέλλον στην τηλεόραση και μάλιστα από μια άλλη, πιο σοβαρή σκοπιά: αυτή της ιδιοκτήτριας τηλεοπτικού καναλιού!

Το περασμένο καλοκαίρι η Γιάννα Νταρίλη πραγματοποίησε το μεγάλο όνειρο της ζωής της. Οπως αποκαλύπτει η ίδια, ήταν όνειρο ζωής να γίνει συνιδιοκτήτρια του γνωστού ελληνικού τηλεοπτικού καναλιού National Greek Television (NGTV) που ίδρυσε ο Δημήτρης Καστανάς, αφού γι’ αυτό πάσχιζε αρκετά χρόνια.

Η Νταρίλη εξαγόρασε το 20% του καναλιού, ενώ ο Αντριου και Πίτερ Λάτος, ο Τοµ Χιώτης, ο Ντίνος Αντωνόπουλος και ο Νικόλαος Μπέιζ είναι οι άλλοι µέτοχοι και συνεργάτες του σταθμού, έχοντας ο καθένας ισότιµο ποσοστό (20%). Αξίζει να τονίσουμε πως εκείνη ηγείται της οµάδας των επενδυτών και είναι συγχρόνως η διευθύντρια του καναλιού.

Η αγάπη της για την ελληνική κοινότητα της Νέας Υόρκης αλλά και για όλους τους ομογενείς της Αμερικής αποτέλεσε την αφορμή για να ασχοληθεί με το νέο της project. Oπως υποστηρίζει η ίδια, «το δικό της ζητούμενο είναι Ελληνες και Κύπριοι να συνεργαστούν με το κανάλι τους». Ανάμεσα στα πρόσωπα από την Ελλάδα με τα οποία έχει έρθει σε επαφή για συνεργασία είναι η Αργυρώ Μπαρμπαρήγου, με την οποία υπάρχει η σκέψη να κάνουν μια εκπομπή με τίτλο «Eats greek to me».

Κατά τ’ άλλα η όμορφη καναλάρχης αυτό που επιθυμεί πάνω από όλα είναι η υγεία, κι αυτό γιατί πέρυσι βίωσε πολύ δύσκολες στιγμές, όταν τη χτύπησε άσχημα ένα ταξί σε δρόμο του Μανχάταν. «Το γεγονός αυτό μου άλλαξε ολοκληρωτικά τη ζωή γιατί εκτός από το ότι μου άλλαξε την καθημερινότητά μου, με “τραυμάτισε” μέσα μου…» εξομολογείται η ίδια.

ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

«Πρωταγωνιστές»: «Ποιος θα σώσει την Ελλάδα;».

Η Ζαχαρούλα Λούδα με τον Σταύρο Θεοδωράκη
Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012 στις 23.30, στο MEGA
Στον κάμπο της Θεσσαλίας  και στην ανατολική Κρήτη ταξίδεψαν  οι «Πρωταγωνιστές» για να βρουν απάντηση στο ερώτημα «Ποιος θα σώσει την Ελλάδα;»
Στον Σταύρο Θεοδωράκη δίνουν τη δική τους απάντηση:

Ο Θέμης Αυγέρης 26 χρόνων από τα Τρίκαλα που πιστεύει ότι «τα γουρούνια θα σώσουν την Ελλάδα». Ο Θέμης σπούδασε Γεωπονική κι έξω από τα Τρίκαλα σε μια πλαγιά με βελανιδιές, εκτρέφει 200 γουρούνια από την αρχέγονη φυλή του ελληνικού μαύρου χοίρου.
Η Ζαχαρούλα Λούδα 35 χρόνων από την Διάβα Καλαμπάκας που λέει ότι «το κρασί θα σώσει την Ελλάδα». Η Ζαχαρούλα έφυγε πριν λίγα χρόνια από την Αθήνα και σήμερα με τον άντρα της Κωνσταντίνο Λούδα έχει μια μικρή αλλά εξαγωγική εταιρεία κρασιού.
Ο Σωκράτης Πούλιος 32 χρόνων από την Λάρισα που δηλώνει ότι «τα βότανα θα σώσουν την Ελλάδα». Ο Σωκράτης πήρε 16 στρέμματα, επωφελούμενος από το μοίρασμα αγροτικής γης του Υπουργείου Γεωργίας στους νέους αγρότες και ετοιμάζεται να φυτέψει μπλούμπερι, αρόνια, φασκόμηλο, ρίγανη και ιπποφαές.    
Η Ιωάννα Καράμπελα 28 χρόνων από τα Φάρσαλα που λέει ότι «οι καρυδιές θα σώσουν την Ελλάδα».  Η Ιωάννα πήρε 36 στρέμματα από το μοίρασμα αγροτικής γης του Υπουργείου Γεωργίας στους νέους αγρότες και ετοιμάζεται μαζί με τον φίλο της Κώστα Δημακόπουλο 29 χρονών, να φυτέψουν 400 καρυδιές.
 Ο Θέμης Αυγέρης με τον Σταύρο Θεοδωράκη
Ο Δημήτρης Δήμου  που είναι σίγουρος ότι «η αγελάδα θα σώσει την Ελλάδα». Ο κ. Δήμου διατηρεί έξω από το χωριό Αύρα της Καλαμπάκας ένα από τα πιο σημαντικά κτήματα εκτροφής αυτοχθόνων και αρχέγονων φυλών της χώρας. Εκεί βόσκουν ελεύθερες 150 αγελάδες της φυλής της Κατερίνης (από τις 250 που διασώζονται σε όλη την Ελλάδα).
Η Εύη 26 χρόνων, κόρη του Δημήτρη Δήμου, που λέει ότι «ο αγροτουρισμός θα σώσει την Ελλάδα». Η Εύη σπούδασε στην Γεωπονική Αθηνών και τώρα φροντίζει 30 πόνυ Σκύρου με στόχο να δημιουργήσει μια φάρμα με προϊόντα και ζώα εκτατικής καλλιέργειας.  
Ο Θεμιστοκλής Αλέξης, μελισσοκόμος από το Καλό Χωριό Αγίου Νικολάου που λέει ότι «το μέλι θα σώσει την Ελλάδα». Ο Θεμιστοκλής σε πολλές περιπτώσεις δεν πουλάει το μέλι του αλλά το ανταλλάσσει με λαχανικά κι άλλα προϊόντα που του είναι χρήσιμα.  
Ο Νίκος Ζαχαριάδης ο πρόεδρος του Γεωργικού Συνεταιρισμού Κριτσάς του Αγίου Νικολάου που υποστηρίζει ότι «το λάδι θα μας σώσει». Στην Κριτσά παράγεται ένα από τα καλύτερα λάδια της χώρας, πωλείται στο Harrods του Λονδίνου αλλά και σε άλλα μεγάλα πολυκαταστήματα της Ευρώπης και της Βόρειας Αμερικής.

Αποστολή - έρευνα
Δημοσιογράφοι: Λίνα Παπαδάκη, Βελίκα Καραβάλτσιου, Βίκυ Αποστολάκη, Λεωνίδας Σάββας
Οπερατέρ: Μαρία Μαράκη, Νίκος  Γαλάνης, Φάνης Καραγιώργος, Κωστής Νικολόπουλος

 «Πρωταγωνιστές» με τον Σταύρο Θεοδωράκη την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012, στις 23.30 στο MEGA.

«Κλεμμένα Όνειρα»: Τι θα δούμε στα πρώτα επεισόδια του δεύτερου κύκλου;

Τα «Κλεμμένα Όνειρα» κάνουν πρεμιέρα στις 5 Νοεμβρίου και οι φανατικοί τηλεθεατές τα περιμένουν πως και πως.
Αυτή τη σεζόν, οι ήρωες της σειράς θα έρθουν αντιμέτωποι με νέα δεδομένα αλλά και το παρελθόν και θα υποστούν τις συνέπειες των πράξεών τους. Η ανακάλυψη ότι ο απαγωγέας του Άρη ήταν παλιότερα υπάλληλος της Dport οδηγεί τον αστυνόμο Μακρή στον Δημήτρη Μαλτέζο. 

Παράλληλα, η Τάνια στήνει παγίδα στον Δημήτρη για να τον ξεσκεπάσει. Ο Σταύρος και η Φαίη έρχονται κοντά ο ένας στον άλλον. Ο Άρης, θολωμένος από τη ζήλια, φέρεται βίαια στη Φαίη. 

Η κατάσταση μεταξύ των δύο αγοριών ξεφεύγει από κάθε έλεγχο, όταν ο Άρης βλέπει στο χέρι του Σταύρου το ρολόι του παππού του. Η ερωτική σπίθα ανάμεσα στον Δημήτρη και τη Βίκυ είναι πλέον εμφανής. Η Βίκυ δεν μπορεί να ξεχάσει το φιλί του Δημήτρη και μιλά για τα πάντα στη Ζωή, η οποία προσπαθεί να συμβουλεύσει τη φίλη της. 

Ο Κίμωνας, για άλλη μία φορά, εξομολογείται στην Αλεξάνδρα ότι δεν την ξεπέρασε ποτέ. Ο Μανόλης δηλώνει στη Βίκυ ότι θα κάνει οτιδήποτε για να είναι μαζί της για πάντα, ενώ παράλληλα ξανακυλάει στο πάθος του τζόγου. Όταν ψάχνει τα πράγματα της Βίκυς, κάνει μια ανακάλυψη που τον συγκλονίζει και φτάνει στα άκρα... 

Η Σάννυ, η Φαίη και η Φρύνη προσπαθούν να παγιδέψουν αυτούς που χτύπησαν τον Σιμόν. Στο υπόγειο της Άννας Σπανού, ο Μπίλυ σκιτσάρει τα πρόσωπα του Σταύρου και της Βίκυς όπως τους θυμάται από παλιά. Η Άννα θέλει να μάθει λεπτομέρειες γι' αυτούς.

«Έρευνα»: ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Την Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012 στις 00:30, η έκτακτη «μαραθώνια» εκπομπή «Έρευνα» με τον Παύλο Τσίμα, μας ενημερώνει για την πορεία της ψηφοφορίας σχετικά με την εκλογή του Προέδρου των ΗΠΑ, δίνοντας τα στοιχεία της εκλογικής διαδικασίας μέχρι το τελικό αποτέλεσμα.

Official photographic portrait of US President...
(Photo credit: Wikipedia)
Στο στούντιο της εκπομπής, ο εκλογικός αναλυτής, Ηλίας Νικολακόπουλος, παρουσιάζει και αναλύει τα exit poll και τη ροή των αποτελεσμάτων των αμερικανικών εκλογών.

Καλεσμένοι από τον χώρο της πολιτικής και κοινωνικής ζωής μιλούν για τις πιθανές επιπτώσεις του εκλογικού αποτελέσματος τόσο στη διεθνή όσο και την ελληνική πολιτική σκηνή. Με τα πρώτα κρίσιμα exit poll, θα δοθούν και οι πρώτες εκτιμήσεις για το τελικό αποτέλεσμα.

Ο ανταποκριτής του MEGA Μιχάλης Ιγνατίου από τις Ηνωμένες Πολιτείες μεταδίδει όλες τις πληροφορίες και τα νεώτερα στοιχεία από τα «στρατηγεία» των δύο υποψηφίων. 

Ο Μανώλης Σπινθουράκης από τις Βρυξέλλες, ο Παντελής Βαλασόπουλος από το Βερολίνο, η Μαρία Δεναξά από το Παρίσι, ο Ανδρέας Ρομπόπουλος από την Κωνσταντινούπολη και ο Θανάσης Αυγερινός από την Μόσχα, σε ζωντανή σύνδεση, σχολιάζουν και καταθέτουν εκτιμήσεις για το εκλογικό αποτέλεσμα στις ΗΠΑ και τον αντίκτυπό του στις παγκόσμιες εξελίξεις.
Enhanced by Zemanta

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Downton Abbey: Η top σειρά της 10ετίας


H δημοσκόπηση του Freeview φέρνει στην κορυφή της λίστας τη δραματική σειρά εποχής "Downton Abbey" και της δίνει τον τίτλο της "καλύτερης σειράς της 10ετίας".

Το Freeview για να γιορτάσει τα δέκα χρόνια ζωής του, έκανε μια δημοσκόπηση και στην πρώτη θέση βρέθηκε η δραματική σειρά "Downton Abbey" , στη δεύτερη το " The Inbetweeneers" και στην τρίτη το "Sherlock".
Enhanced by Zemanta

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Από τα Χριστούγεννα "Στην υγειά μας"

Μπορεί η τηλεοπτική σεζόν να ξεκίνησε, όμως πολλές είναι οι εκπομπές που δεν έχουν πάρει το "πράσινο φως" για συνεχίζουν να προβάλλονται και φέτος.

Ανάμεσα σε αυτές και η ψυχαγωγική εκπομπή "Στην υγειά μας", που μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο το τηλεοπτικό της μέλλον.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του, ο παρουσιαστής Σπύρος Παπαδόπουλος μίλησε για το εάν θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2013.

"Δε γνωρίζω αν θα γίνει η εκπομπή, γιατί είμαστε εδώ και πολύ καιρό σε συζητήσεις. Σε περίπτωση που γίνει, νομίζω θ’ αρχίσουμε τα Χριστούγεννα", δήλωσε ο Σπύρος Παπαδόπουλος στο περιοδικό "ΤΗΛΕΘΕΑΤΗΣ".

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...