Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

Ποια παρουσιάστρια έκανε βλεφαροπλαστική;

Μια από τις πιο γνωστές και αγαπητές παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης, που τον τελευταίο καιρό απέχει από τα τηλεοπτικά πράγματα, αποφάσισε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο να επισκεφθεί το ιατρείο γνωστού πλαστικού χειρουργού και να υποβληθεί σε βλεφαροπλαστική!

Όχι ότι είναι μεγάλη σε ηλικία, αλλά όπως και στις περισσότερες γυναίκες, έτσι και σ\' αυτήν, της αρέσει να περιποιείται τον εαυτό της και να τον βλέπει όμορφο στον καθρέφτη της. Γι΄ αυτό και αποφάσισε να καταφύγει στο… νηστέρι!!!

Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε στο γραφείο της με τσιροτάκια στα μάτια της και πολύ σύντομα θα μοιάζει πιο ανανεωμένη από ποτέ.

Πιθανόν δε, να επέλεξε αυτή τη χρονική στιγμή για να… φρεσκαριστεί, αφού σκέφτεται να εμφανιστεί και πάλι, και μάλιστα πολύ σύντομα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες!!!

Αυτά είναι! Δυναμικό comeback και πλήρης ανανέωση για την παρουσιάστρια!!!!

Ταινία θέλει τη ζωή του Bauer ο Kiefer Sutherland


Αυλαία έπεσε την Παρασκευή για την πολυβραβευμένη αστυνομική σειρά «24», στην οποία πρωταγωνιστούσε ο Kiefer Sutherland, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Sun.

Το σήριαλ προβλήθηκε για οκτώ ολόκληρες σεζόν και καθιέρωσε τον Kiefer Sutherland στο ρόλο του σκληρού αστυνομικού, Jack Bauer, ο οποίος βρίσκονταν συνεχώς αντιμέτωπος με τις πλέον απίθανες υποθέσεις, με αδίστακτους τρομοκράτες, αλλά και με ομάδες συνωμοσίας.

Η Sun πάντως, στο ίδιο δημοσίευμα, αναφέρει ότι ο 43χρονος πλέον ηθοποιός σκέφτεται να μεταφέρει τις περιπέτειες του Bauer στη μεγάλη οθόνη.

Τέλος ο Δρυμούσης από το ALTER

Τελευταία εκπομπή ήταν η χθεσινή για το Βασίλη Δρυμούση. Εδώ και πολύ καιρό φούντωναν οι φήμες ότι το «Showbiz News» θα κοπεί από το πρόγραμμα του ALTER αφού τα νούμερα δεν ήταν τα επιθυμητά.

Βέβαια το κανάλι του Περιστερίου έκανε προσπάθειες να στηρίξει την εκπομπή, βγάζοντάς την από την απογευματινή ζώνη στην οποία προβαλλόταν καθημερινά και μετακινώντας τη στην βραδινή ζώνη.

Κι εκεί όμως ο Δρυμούσης δεν έπιασε πολλά ψάρια κι έτσι ήρθε το αναμενόμενο τέλος.

Αλλαγές όμως προβλέπονται και στον ΑΝΤ1, αφού στις 7 Απριλίου θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο του σήριαλ «Κος και Κα Πελς».

Παρά το φιλόδοξο ξεκίνημά του, το σήριαλ πραγματοποιούσε χαμηλές πτήσεις στους πίνακες της AGB κι έτσι οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 αποφάσισαν να το τελειώσουν… πρόωρα!

Φοβερή τούμπα on air!

Ρόμπα έγινε παρουσιάστρια αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου κατά τη διάρκεια της εκπομπής της.

Είχε όρεξη για πειράγματα και σκέφτηκε να… «παίξει» λίγο με τον συμπαρουσιαστή της. Όμως τα σχέδιά της δεν πήγαν όπως τα υπολόγιζε, αφού έφαγε μια ξεγυρισμένη τούμπα, αφήνοντας άφωνους τους συνεργάτες της.

Βέβαια η αλήθεια είναι ότι δε μάσησε. Αντίθετα με έντονη χιουμοριστική διάθεση έκανε πάσα στον καιρό και όταν επέστρεψαν είπε στους τηλεθεατές της ότι είναι μια χαρά!!!

Αυτά για να μάθει να πειράζει τους συνεργάτες της!!!

Δείτε την απίστευτη τούμπα της παρουσιάστριας…

MEGA «Four Weddings»

Μετά τον ΑΝΤ1 και τον ALPHA, και το MEGA ετοιμάζεται να μπει στον χορό των ριάλιτι τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Οι πληροφορίες θέλουν το κανάλι να έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα του «Four Weddings» που θα προβάλλει τις προετοιμασίες γάμων και δεξιώσεων. Μάλιστα σε κάθε επεισόδιο η νικήτρια νύφη του προηγούμενου θα κρίνει την επόμενη μέλλουσα σύζυγο. Ένα από τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι για την παρουσίασή του είναι εκείνο της Κάτιας Ζυγούλη.

Το MTV πάει… Μαδρίτη

Το διεθνές δίκτυο του MTV ανακοίνωσε ότι τα φετινά MTV EMAs θα πραγματοποιηθούν στην Ισπανία. Αναγνωρισμένα ως ένα από τα πιο σπουδαία live μουσικά γεγονότα της χρονιάς, η φετινή τελετή απονομής των βραβείων θα μεταδοθεί ζωντανά από το κέντρο της Μαδρίτης.
Πρόκειται για τη δεύτερη φορά, στη 17χρονη ιστορία των βραβείων, που η Ισπανία φιλοξενεί τα MTV EMAs, καθώς η πρώτη φορά ήταν στη Βαρκελώνη το 2002.
 Τα 2010 MTV EMAs θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 7 Νοεμβρίου. Η Μαδρίτη επιλέχτηκε ως φιλοξενούμενη πόλη λόγω της έντονης και αναπτυγμένης μουσικής σκηνής της, καθώς επίσης και της ολοκληρωμένης υποστήριξης που απολαμβάνει από το δήμο, την Περιφέρεια και το γραφείο τουρισμού. Η πρωτεύουσα της Ισπανίας αποτελεί μία ανοιχτή σε ιδέες πόλη, όπου ο πολιτισμός, η ψυχαγωγία και η επιχειρηματικότητα μοιράζονται έναν ελκυστικό και δυναμικό χώρο.

Επενδύει πάλι στην prime time

Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν. Ήδη ο Γιάννης Λάτσιος μετά την ανανέωση του συμβολαίου του με τον ΑΝΤ1 σχεδιάζει μαζί με τους συνεργάτες του το πρόγραμμα για τη νέα σεζόν. Και μπορεί η οικονομική κρίση να έχει πλήξει τα budgets όλων των τηλεοπτικών σταθμών, αλλά στο κανάλι του Αμαρουσίου βλέποντας πως η στροφή του στα νεανικά κοινά 15-44 που ενδιαφέρουν και τους διαφημιστές έχει αποδώσει καρπούς, προγραμματίζεται να ρίξουν στη μάχη νέες σειρές (7-9) στη ζώνη του prime time.
Έπειτα από δύο χρόνια, δηλαδή, αποφάσισε να «χτυπήσει» το Μεγάλο Κανάλι στον τομέα της μυθοπλασίας.
Οι τέσσερις σειρές που έχουν πάρει το πράσινο φως είναι τα «Ελεύθερος κι ωραίος», «Steps», αλλά και τα δύο φετινά «Ονειροπαγίδα» και «Πόλεμος των άστρων».

Άλλη φεύγει... άλλη έρχεται


Τι συμβαίνει με την Κατερίνα Στικούδη; Η μακροβιότερη μουσική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, το «Mega Star», ακούγεται ότι του χρόνου θα έχει νέα οικοδέσποινα. Αν και ακόμη τίποτε δεν επιβεβαιώνεται, αλλά ούτε και διαψεύδεται, στους διαδρόμους του Μεγάλου Καναλιού ψιθυρίζεται ότι το μοντέλο-παρουσιάστρια είναι δυσαρεστημένο με όσα ακούει για πιθανή αντικατάστασή της. Από ποια; Από τη Δούκισσα Νομικού, που κατά πάσα πιθανότητα, σύμφωνα με κάποιες πρώτες σκέψεις των επιτελών, θα αποχωρήσει από τον «Όμορφο κόσμο το πρωί» και θα αξιοποιηθεί στο νέο concept.

Φερεντίνος Vs Λιβιτσάνου

Δύο σόου σε θέσεις μάχης... Τα «όπλα» κρατούν ο Χρήστος Φερεντίνος στον ΑΝΤ1 και η Άντα Λιβιτσάνου στον ALPHA. Το θέμα είναι ποιος θα κερδίσει τον… πόλεμο για τα μάτια της AGB. Από τη μια είναι το «Greek idol» που έχει ήδη ξεκινήσει αλλά δεν έχει πείσει και τόσο το τηλεοπτικό κοινό, κινούμενο κοντά στο 18%-19% μέσο όρο. Οι κριτικές που έχει λάβει, αυστηρές ή μη, είναι ότι πρόκειται για μια «κόπια» του
«X-Factor», αλλά με πρόχειρη οργάνωση.
Από την άλλη, στον ΑΝΤ1 ευελπιστούν στον τρίτο κύκλο του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» και ιδίως στις καυστικές ατάκες του Ηλία Ψινάκη και του Βαγγέλη Περρή. Πολλοί δε είναι εκείνοι που αναμένουν να δουν πώς θα εξελιχθούν και οι σχέσεις του εκκεντρικού κριτή με την Ευγενία Μανωλίδου.

Τι γύρευε η Μελέτη στον ΑΝΤ1;

Επιστρέφει στα πάτρια εδάφη του Αμαρουσίου η Ελεονώρα Μελέτη; Αυτό ψιθυρίζεται έντονα στα τηλεοπτικά πηγαδάκια μετά την επίσκεψη της νεαρής δημοσιογράφου στα γραφεία του καναλιού. Γιατί μπορεί να πήγε για να πάρει συνέντευξη από την Κατερίνα Γκαγκάκη για την εκπομπή της στο STAR, αλλά κάποιοι από τότε διακινούν ότι ορισμένοι εκ των επιτελών της επεφύλαξαν έκπληξη. Λέγεται πως της προτάθηκε τη νέα σεζόν να αναλάβει ένα βραδινό φαντασμαγορικό σόου που ετοιμάζει ο ΑΝΤ1, και μάλιστα σε συνεργασία με την Καλομοίρα. Βέβαια για την Ελεονώρα προτεραιότητα αυτή τη στιγμή έχει το STAR, του οποίου τα στελέχη και ιδίως ο Σταμάτης Μαλέλης από την αρχή της μετακίνησής της στην Κηφισιά την έχουν στηρίξει πολύ. Αλλά και με τους επιτελείς του σταθμού του Αμαρουσίου διατηρεί άψογες σχέσεις.

Ο «Όμορφος κόσμος»... χαλάει τον κόσμο του MEGA

Είπε και ο Πέτρος Μπούτος τη χρονιά που μας πέρασε να αντικαταστήσει τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στον «Όμορφο κόσμο το πρωί» με μια παρέα νέων παιδιών με επικεφαλής τον Νίκο Παπαδάκη μήπως και ανακαλύψει καινούρια ταλέντα για την πρωινή ζώνη, αλλά μάλλον το πείραμα δεν αποδείχτηκε και πολύ ελπιδοφόρο.
Λίγοι μήνες απομένουν μέχρι τη λήξη της τηλεοπτικής σεζόν και ήδη ο διευθυντής του ψυχαγωγικού προγράμματος με τους συνεργάτες του κάνουν τους σχεδιασμούς τους για τον Σεπτέμβριο.
Αν και στο τραπέζι έχουν πέσει πολλά ονόματα για την παρουσίαση της εκπομπής που θα μπορούσαν να σταθούν αξιοπρεπώς απέναντι στον ανταγωνισμό, φαίνεται πως η λύση που προκρίνουν είναι ο συνδυασμός των «παλιών» με τους νέους. Αυτό σημαίνει -σύμφωνα με όσα ψιθυρίζονται ως τώρα- ότι θα παραμείνουν ο Νίκος Παπαδάκης και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, αλλά τα κορίτσια δεν θα είναι στο πλευρό τους. Ή μάλλον θα αποκτήσουν καινούρια γυναικεία παρουσία, που οι φήμες θέλουν να είναι η Φαίη Σκορδά. Το συμβόλαιό της με το ALTER λήγει το καλοκαίρι και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, καθώς θα εξετάσει όλες τις επαγγελματικές προτάσεις που πιθανόν να έχει. Εξάλλου, μια μετακίνησή της στο MEGA τη φέρνει και κοντά στον μέλλοντα σύζυγό της Γιώργο Λιάγκα.
Ωστόσο, το σενάριο που ήθελε το ζευγάρι να παρουσιάζει μαζί τον «Όμορφο κόσμο» απομακρύνεται, καθώς τον δημοσιογράφο τον προορίζουν για ένα νέο τηλεπαιχνίδι.

Π. Ψωμιάδης: «Από την Τζούλια προτιμώ την Ελεονώρα»

Την προτίμησή του στην Ελεονώρα Μελέτη έναντι της Τζούλιας Αλεξανδράτου εξέφρασε το πρωί ο νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης, μιλώντας στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" του Γιώργου Παπαδάκη, στον ΑΝΤ1. Είπε ακόμα ότι την Τζούλια την... έχει σπίτι του, προκαλώντας πανικό στο στούντιο με τις νέες δηλώσεις του. 

«Ετοιμάζω εντυπωσιακή κίνηση», επανέλαβε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης. «Πολιτική κίνηση;», ρωτά ο Παπαδάκης και του απαντά ο νομάρχης: «Ε, τι θα είναι, καλλιτεχνική ή δημοσιογραφική;». Αρπάζει την ατάκα ο Παπαδάκης και τον προσκαλεί να εγκαταλείψει την πολιτική και να πιάσει θέση δίπλα του ως συμπαρουσιαστής. «Θα βγάζουμε και τον Αυτιά στα παράθυρα για τα οικονομικά θέματα και την Τζούλια για μόδα».
Τότε ο Ψωμιάδης πετάει το θεϊκό: «Την Τζούλια την έχω σπίτι μου και κοιμάμαι αγκαλιά μαζί της κάθε βράδυ!!!». Κόλαση στο στούντιο, αν και ο νομάρχης είχε δίκιο: Τζούλια λένει και την σύζυγό του. Συνεχίζει όμως και στέλνει τον Παπαδάκη αδιάβαστο: «Θα προτιμούσα την κυρία Μελέτη αντί για την Τζούλια που λέτε εσείς».
Κάπου εκεί ο Γιώργος Παπαδάκης, που αντιλαμβάνεται ότι η συζήτηση αρχίζει να περνάει σε μονοπάτια που θα αρχίσουν να διώχνουν τους τηλεθεατές από αυτόν και να τους στέλνουν στα άλλα κανάλια, άρχισε να τα μαζεύει. Ωστόσο ο Ψωμιάδης συνέχισε ακάθεκτος: «Σε κάθε διάλλειμμα αλλάζω κανάλι και βάζω την Ελεονώρα για να χαλαρώσουμε λιγάκι. Αμάν πια με την μαυρίλα σας», είπε λίγο πριν ολοκληρώσει την παρουσία του στην εκπομπή. 

Και κάπως έτσι, σταμάτησαν και οι τηλεθεατές να βλέπουν τον Παπαδάκη. Γυρίσαν όλοι στην Ελεονώρα...

Άφησε την εκπομπή και έπιασε το μόντελινγκ

Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν. Έτσι σκέφτηκε όπως φαίνεται η Κατερίνα Καινούριου και αποφάσισε να πάρει τα μέτρα της, για να έχει κι αυτή μια καβάτζα σε περίπτωση που πάρει πόδι από τον Όμορφο Κόσμο.

Έτσι, αποφάσισε να γίνει... μοντέλο. Η παρουσιάστρια πήρε μέρος σε επίδειξη μόδας που διοργάνωσε εβδομαδιαίο περιοδικό. Ωστόσο, οι συμπαρουσιαστές της Νίκος Παπαδάκης και Δημήτρης Ουγγαρέζος δεν έδειξαν να εκτιμούν το ταλέντο της στο μόντελινγκ.

Δείτε το βίντεο...

Γιώργου Θεοφάνους «ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΧΤΥΠΑΕΙ Η ΚΑΜΠΑΝΑ» με τους ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ

O Αντώνης Κανάκης & ο Γιάννης Σερβετάς καλεσμένοι του Γιώργου Θεοφάνους «ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΧΤΥΠΑΕΙ Η ΚΑΜΠΑΝΑ» τη Μεγάλη Δευτέρα 29 Μαρτίου 12:00 με 1:00 το μεσημέρι στον ΑΝΤ1 Radio 97,2

Τη Μεγάλη Δευτέρα 29/3, στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1, η καμπάνα χτυπάει για τον Αντώνη Κανάκη και τον Γιάννη Σερβετά!

Ο Γιώργος Θεοφάνους υποδέχεται στην εκπομπή του, 12 με 1 το μεσημέρι, το αχτύπητο δίδυμο του ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ, της εκπομπής - φαινόμενο που έχει γίνει πλέον καθημερινή συνήθεια στους τηλεθεατές και αποκτά όλο και περισσότερους φανατικούς φίλους!

Ως γνωστόν, ο Αντώνης Κανάκης και ο Γιάννης Σερβετάς δεν αφήνουν τίποτα ασχολίαστο - όπως άλλωστε και ο Γιώργος Θεοφάνους! Οπότε ετοιμαστείτε για μία άκρως ενδιαφέρουσα, αποκαλυπτική και διασκεδαστική εκπομπή…

"Για ποιον χτυπά η καμπάνα" στον ΑΝΤ1 Radio 97,2, τη Μεγάλη Δευτέρα 29/3, 12 με 1 το μεσημέρι… γιατί υπάρχει και αυτό το ραδιόφωνο!

Oι πρόβες του Dancing with the stars

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για την πρεμιέρα του «Dancing with the stars», το βράδυ της προσεχούς Κυριακής. Το σόου ξεκινάει με τον Γιάννη Λάτσιο, τον Αλέξη Κωστάλα, τον Φωκά Ευαγγελινό και την Galena Velikova να μετέχουν στην κριτική επθιτροπή και την Ζέτα Μακρυπούλια να έχει αναλάβει την παρουσίαση.

Το ενδιαφέρον όμως είναι ότι στην πρεμιέρα θα δούμε 12 πολύ γνωστούς μας να χορεύουν: από την Ευγενία Μανωλίδου και την Ματθίλδη Μαγγίρα μέχρι την... Φωτεινή Πιπιλή. Και από την ολυμπιονίκη Πηγή Δεβετζή και τον πρωταθλητή του κικ μπόξινγκ Μιχάλη Ζαμπίδη μέχρι την Πατρίτσια Περιστέρη και τον Κώστα Σόμμερ.

Δείτε στο βίντεο τι γίνεται στις πρόβες του νέου talent show, μέσα από το βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή των Σπύρου Xαριτάτου και Γιώργου Καραμέρου «10 με 1 μαζί»...

Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

Γέμισε… «μπιπ» η εκπομπή του Μποτρίνι!

Επιστροφή για τον «Εφιάλτη στην Κουζίνα», Έκτορα Μποτρίνι, ο οποίος στο χθεσινό επεισόδιο ήταν πολύ ορεξάτος.

Στο εστιατόριο που πήγε να δώσει τα… φώτα του, βρέθηκε μπροστά σε μια κατάσταση που καθόλου δεν του άρεσε.

Όπως είπε το φαγητό ήταν μέτριο και οι μάγειρες με πολλές ελλείψεις.

Το τι είπε το στόμα του για το φαγητό δεν λέγεται. Από τις πολλές βρισιές, δεν ακούγαμε διαλόγους, αλλά μόνο μπιπ!!!

Στο τέλος όμως, όπως κάθε φορά, όλα πήγαν καλά!!! Αυτό έλειπε, άλλωστε. Ολόκληρος Μποτρίνι πήγε στο μαγαζί…

Δείτε μερικά χαρακτηριστικά αποσπάσματα από τη χθεσινή εκπομπή του Έκτορα Μποτρίνι.

O Γιώργος Καρατζαφέρης, καλεσμένος του Λάμπη Ταγματάρχη

Στην εκπομπή «ΤΑΔΕ ΕΦΗ». 
 
Ο Πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού κ. Γιώργος Καρατζαφέρης, θα είναι φιλοξενούμενος του Λάμπη Ταγματάρχη, σε μια εφ όλης της ύλης συζήτηση για την πολιτική, στην ζωντανή εκπομπή, «Τάδε Έφη», που θα μεταδοθεί την Μ. Δευτέρα 29 Μαρτίου στις 18.30, από το novasports1. Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ, αναλύει τις θέσεις του κόμματος του απέναντι στα μεγάλα προβλήματα της χώρας.

Πέμπτη 25 Μαρτίου 2010

ΜΟΤΟGP Σάββατο - Κυριακή 11 Απριλίου ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ

Το MotoGP έρχεται για 2η χρονιά στον ΣΚΑΪ. Το πιο συναρπαστικό πρωτάθλημα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP, ξεκινά με τις Κατατακτήριες Δοκιμές από τον Αγώνας του Κατάρ, το Σάββατο 10 Απριλίου στη 1.00 μετά τα μεσάνυχτα.

Ζωντανά ο αγώνας από το Κατάρ την Κυριακή 11 Απριλίου στις 22.45 στον ΣΚΑΪ.

Οι 18 καλύτεροι οδηγοί του κόσμου θα αναμετρηθούν στον πρώτο νυχτερινό Αγώνα στο Κατάρ, κάτω από το φως των προβολέων που κυριολεκτικά κάνουν τη νύχτα – μέρα. Ο Αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από τον ΣΚΑΪ.
Στην παρουσίαση και το σχολιασμό των αγώνων ο δημοσιογράφος Δημήτρης Διατσίδης, με τη βοήθεια και του επιτελείου του περιοδικού «MotoGP World».
Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP , για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα μεταδοθεί από τον ΣΚΑΪ, με ζωντανές μεταδόσεις του αγώνα της Κυριακής, με μαγνητοσκοπημένες μεταδόσεις των Κατατακτήριων Δοκιμών του Σαββάτου και την Πέμπτη μετά από κάθε Αγώνα, με το «MotoGP Show», την εκπομπή με τα κυριότερα στιγμιότυπα ΟΛΩΝ των κατηγοριών του πρωταθλήματος. ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Οι Ονιράμα ,ο Μύρωνας Στρατής και ο Γιώργος Δημητριάδης στο «Αmstel Live – Γιατί έτσι σας αρέσει»


Οι Ονιράμα, ο Μύρωνας Στρατής και ο Γιώργος Δημητριάδης πρωταγωνιστούν στο δεύτερο «Αmstel Live – Γιατί έτσι σας αρέσει» που προβάλλεται το Σάββατο 27 Μαρτίου στις 22.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
Για πρώτη φορά συνυπάρχουν οι Ονιράμα , ο Μύρωνaς Στρατής με τον Γιώργο Δημητριάδη σε ζωντανή μουσική σκηνή. Τραγουδούν όλοι μαζί την επιτυχία του Γιώργου Δημητριάδη «Σάββατο» συνοδεία της ορχήστρας που παίζει ζωντανά.
Οι καλλιτέχνες ερμηνεύουν τις δικές τους επιτυχίες αλλά και …συνδυασμούς που θα εκπλήξουν τους τηλεθεατές όπως το Live ντουέτο του Μύρωνα Στρατή - Γιώργου Δημητριάδη που τραγουδούν την επιτυχία «Τι ζητάς». Οι Ονιράμα βάζουν όλους τους θεατές σε χορευτική διάθεση με την επιτυχία τους «ο Χορός» σε ντουέτο μαζί τον Γιώργο Δημητριάδη.
Στην παρέα τους και η Πόπη Τσαπανίδου που αποκάλυψε πως τελικά την κέρδισε η πρωινή ενημερωτική ζώνη της τηλεόρασης ,και πως δεν θα σκεφτόταν τη ζωή της χωρίς την ενημέρωση αλλά…και χωρίς τη μουσική !
Ο Θοδωρής Μαραντίνης των Ονιράμα εκμυστηρεύεται στην εκπομπή πόσο σημαντική είναι η αγάπη του κόσμου στις εμφανίσεις τους.
Από την άλλη ο Μύρωνας Στρατής μιλάει για το πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα από τότε που εμφανίστηκε για πρώτη φορά και αποκαλύπτει τα στοιχεία που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην πορεία του στο χώρο μέχρι σήμερα.
Ο Γιώργος Δημητριάδης τέλος, θυμάται στιγμές από την πορεία του και τις συνεργασίες του. Μιλάει για τη νέα του δουλειά και μαζί με τον κόσμο επιλέγουν …το αγαπημένο τους τραγούδι !
Στην εκπομπή κάθε φορά παρουσιάζονται τρεις αγαπημένοι Έλληνες καλλιτέχνες. Τραγουδούν δικές τους αλλά και άλλες επιτυχίες. Επιπλέον δημιουργούνται ντουέτα έκπληξη & πρωτότυπα remixes που θα ακούγονται για πρώτη φορά δημιουργώντας απρόσμενες μουσικές εμπειρίες.

Χρόνης Αηδονίδης Νεκταρία Καραντζή @ terragreco radio show

Αποκλειστική ραδιοφωνική παρουσίαση | 28.03.2010

Το αηδόνι της Θράκης αλλά και της Ελληνικής παράδοσης, ο Χρόνης Αηδονίδης και η σπουδαία μαθήτρια του στο παραδοσιακό τραγούδι και ψάλτρια, η Νεκταρία Καραντζή, έρχονται να παρουσιάσουν την επίκαιρη νέα τους κοινή δισκογραφική δουλειά, ”Άφραστον Θαύμα”, την Κυριακή των Βαΐων 28 Μαρτίου στις 11 το πρωί, αποκλειστικά στην εκπομπή terragreco με το Θάνο Κωτσιόπουλο.

Αντί για πολλά λόγια θα δανειστώ το σημείωμα του Χρόνη Αηδονίδη στο ένθετο του Cd:

“Ευχαριστώ τον Θεό που με αξίωσε, για μία ακόμη φορά, να ηχογραφήσω βυζαντινούς εκκλησιαστικούς ύμνους, ένα όνειρο που είχα από μικρό παιδί, απ’ όταν μάθαινα βυζαντινή μουσική κοντά στον ιερέα πατέρα μου. Το δημοτικό τραγούδι βέβαια που υπηρέτησα όλα αυτά τα -πενήντα και πλέον- χρόνια δεν είναι παρά η «δίδυμη αδελφή» της βυζαντινής μουσικής. Ως δίδυμες αδελφές αυτές οι δύο τέχνες έχουν σίγουρα πολλές ομοιότητες αλλά και κάποιες διαφορές. Η ουσία όμως είναι ότι είναι παιδιά της ίδιας μάνας: της ελληνικής μουσικής μας.

Φροντίδα και μέλημά μου, όλα αυτά τα χρόνια, ήταν να βάλω κι εγώ ένα λιθαράκι στην προσπάθεια διάσωσης και διάδοσης στις επόμενες γενιές αυτού του μουσικού θησαυρού. Γι’ αυτό χαίρομαι από καρδιάς που συνοδοιπόρος μου, και σε αυτό το έργο, είναι η Νεκταρία Καραντζή. Η σκέψη ότι η εκλεκτή μου μαθήτρια και πλέον συνεργάτιδα συνεχίζει το δικό μου έργο στην αλυσίδα της μακραίωνης ελληνικής μουσικής παράδοσης, με αναπαύει …”
“τα λόγια είναι περιττά!!!”

APOKLEISTIKA @ terragreco radio show

Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

ΚΑΡΜΑ: ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΠΟΨΕ.

Ο Ηρακλής και η Σμαράγδα συμφωνούν να ψάξουν μαζί για το θέμα του παιδιού. Η Σμαράγδα υποκρίνεται ότι είναι καλύτερα, για να φύγουν τελικά ο Πέτρος με την Πέρσα για Λονδίνο...

Ο απότομος και βιαστικός τρόπος με τον οποίο ο Άγγελος προσπαθεί να κλείσει τις δουλειές του και να φύγουν για το εξωτερικό, η Αθηνά φοβάται ότι κάτι της κρύβει. Η Σμαράγδα τηλεφωνεί στον Άγγελο παρακαλώντας τον να τον δει, αλλά εκείνος αρνείται και της κλείνει το τηλέφωνο. Ο ντετέκτιβ που έχει βάλει ο Ηρακλής, παρακολουθεί τον Άγγελο, την Αθηνά και το Στέφανο.

Ο Άγγελος καταλαβαίνει ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει και το λέει στον Χρήστο. Η Αθηνά πάει στην Τζένη για να λύσουν τη συνεργασία τους και της λέει ότι θα φύγει για πάντα με τον Άγγελο και το παιδί στο εξωτερικό. Ο Ηρακλής ακούει τον Μίλτο να αποτρέπει τη Ναταλία να σχετιστεί μαζί του και θυμώνει πάρα πολύ. Το ίδιο βράδυ, η Σμαράγδα έχει έναν απρόσκλητο επισκέπτη στο σπίτι της…

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ: ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕ;

Η Ντορίτα είναι καταρρακωμένη μετά τον καυγά της με τον Νικόλα. Την ίδια ώρα, η Μαίρη εμπιστεύεται στην Ελπίδα τους προβληματισμούς της για τη δική της σχέση.

Η Βάσω και ο Ηλίας συζητούν με τη δικηγόρο για το θέμα της μήνυσης, ενώ ο Στέφανος καλεί την Ξένια σε οικογενειακό δείπνο.

Η Κάτια είναι αποφασισμένη να διώξει το Μάνο από την εταιρεία και αποφασίζει να βάλει στη θέση του τον Στάθη. (Απόψε, 18:10)

Κόβεται γιατί δεν έγινε ένας δεύτερος Μποτρίνι.

Τα real life προγράμματα που μας κατέκλυσε τη φετινή σεζόν ο Alpha ήταν μια νέα μόδα που μάλλον άρχισε να "ξεφουσκώνει" νωρίτερα από ότι περιμέναμε...

Η "Souper νταντά" σημειώνει χαμηλές πτήσεις στον πίνακα της agb και απειλείται από το ΕΣΡ. Η εκπομπή "Μια νύφη για το γιο μου" στην πρεμιέρα του δεν κατάφερε να πιάσει τη...βάση ενώ το "Hotel ispector" δεν ικανοποιεί με τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει.

Το real life πρόγραμμα του Alpha που βοηθάει τα προβληματικά ξενοδοχεία και παρουσιάζει η καλή συνάδελφος Βίκυ Βαμιεδάκη δεν έφερε τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Η παρουσιάστρια δεν...έπαιξε το παιχνίδι των Γερμανών και δεν έγινε ένας δεύτερος Μποτρίνι. Αντιμετώπισε τους ξενοδόχους με έναν ανθρώπινο τρόπο χάνοντας όμως όπως φαίνεται τηλεθεατές που αρέσκονται σε φωνές,προσβολές και εντάσεις. Κέρδισε σε επίπεδο η εκπομπή, έχασε όμως σε τηλεθέαση.

Οι υπεύθυνοι στο κανάλι της Κάντζας έχουν ήδη αποφασίσει το "κόψιμο" της εκπομπής αφού ολοκληρώσει το φετινό κύκλο της. Την ίδια μοίρα κατά πάσα πιθανότητα θα έχουν η "Souper νταντά" και το "Μια νύφη για το γιο μου" αν και διατηρούμε επιφυλάξεις αν καταφέρουν τα παραπάνω προγράμματα να ολοκληρώσουν τον κύκλο τους για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν!
(

"Greek idol magazine" στον Alpha.

Ο Θέμης Γεωργαντάς θα αναλάβει την παρουσίαση της εβδομαδιαίας εκπομπής "Greek idol magazine" στον Alpha. Πρόκειται για μια εκπομπή που θα προβάλλει ο Alpha κάθε Σάββατο στις 20.00.

Ο Θέμης Γεωργαντάς την προηγούμενη εβδομάδα βρέθηκε στις οντισιόν του μουσικού παιχνιδιού και έκανε κάποια on που θα χρησιμοποιηθούν στην νέα εκπομπή του καναλιού. 

Συγκεκριμένα θα μας παρουσιάζει τα παρασκήνια του "Greek idol", την προετοιμασία των τραγουδιστών αλλά και τα ευτράπελα που έγιναν πίσω από τις κάμερες. Ο Θέμης ήταν η ιδανική λύση. Αναμένεται λοιπόν να προβληθεί στις αρχές Απριλίου.

πηγή:noumerologio

«Μάχη» για τα μερίδια στη ραδιοφωνική αγορά

Έντονος ανταγωνισμός και ανακατατάξεις καταγράφονται τον τελευταίο μήνα -τον πρώτο ουσιαστικά- όπου τα ανανεωμένα προγράμματα των ενημερωτικών ραδιοσταθμών βρίσκονται παράλληλα στον αέρα, δείχνοντας ότι η «μάχη» για την κυριαρχία στα ερτζιανά θα είναι ιδιαίτερα σκληρή, τόσο τους αμέσως επόμενους μήνες όσο και στη νέα ραδιοφωνική σεζόν.
Μόλις πριν από μερικούς μήνες οι επιχειρηματίες των ΜΜΕ έκαναν τη "μεγάλη επιστροφή" στο χώρο του ραδιοφώνου, επενδύοντας σημαντικά κεφάλαια για τη στελέχωση των ενημερωτικών σταθμών τους, δίνοντας βάρος κατά κύριο λόγο σε περιεχόμενο λόγου και σχολίου (έμφαση στην ενημέρωση - ψυχαγωγία) και αφήνοντας ουσιαστικά μόνο στο ραδιοσταθμό ΣΚΑΪ το ρόλο του αμιγώς ειδησεογραφικού ραδιοφώνου.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Α. Κανάκης: Λείπει άλλος ένας άνθρωπος από το σπίτι μου

Ο Αντώνης Κανάκης, που φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Προσωπικά της Έλενας Κατρίτση στη ΝΕΤ, μίλησε για όλους και για, αποκαλύπτοντας ακόμα και άγνωστες πτυχές της προσωπικότητάς του.

Ο παρουσιαστής των «Ράδιο Αρβύλα», μπορεί να έχει φτιάξει το σπίτι των ονείρων του και να έχει μέσα σε αυτό ό,τι γκάτζετ υπάρχει στην αγορά, όμως αυτό που πραγματικά λείπει από αυτό, είναι κάποιοι άνθρωποι ακόμα!!! Λέτε να θέλει να βρει καμιά κοπέλα να αποκαταστηθεί;;;

«Είμαι και δεν είμαι γεννημένος εργένης. Δηλαδή χρειάζεται ένας πολύ ειδικός άνθρωπος ο οποίος να με αποκαταστήσει αλλά και να με αφήσει και λίγο εργένη» αναφέρει. Εντάξει μωρέ, δε ζητάει και πολλά!!!

«Δεν φοβάμαι πολλά πράγματα στη φάση που είμαι, ίσως γιατί είμαι μόνος μου» λέει ο Αντώνης Κανάκης και ξεκαθαρίζει πως τώρα τελευταία είναι πιστός στις σχέσεις του. «Όταν είμαι ελεύθερος είμαι γιούχου, κι όταν είμαι σε μία σχέση, είμαι εκεί».

Τέλος αποκαλύπτει πως έχει φθάσει στο παραπέντε να αποφασίσει να παντρευτεί…

Δείτε το βίντεο.

Βράβευση του Γ. Αυγερόπουλου

Ο γνωστός δημοσιογράφος της ΕΡΤ Γιώργος Αυγερόπουλος ήταν ανάμεσα σε αυτούς που βραβεύθηκαν από το 12o Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ της Θεσσαλονίκης. Ο Αυγερόπουλος έλαβε το πρώτο βραβείο κοινού για την ταινία «Γάζα ερχόμαστε», η οποία αφορά το ριψοκίνδυνο ταξίδι 44 ακτιβιστών από όλο τον κόσμο, που πήγαν από την Κύπρο στη Γάζα σπάζοντας τον ναυτικό αποκλεισμό της περιοχής.

Η βράβευση έγινε στην αυλαία του Φεστιβάλ, στην κατάμεστη αίθουσα του κινηματογράφου «Ολύμπιον».  Το ντοκιμαντέρ είναι διάρκειας 49 λεπτών και ήρθε πρώτο στις προτιμήσεις του κοινού με 4.792 ψήφους.

Μάλιστα, ο Αυγερόπουλος ανακοίνωσε ότι το χρηματικό έπαθλο των 10.000 ευρώ που συνόδευε το βραβείο θα διατεθεί  για επαναχρηματοδότηση της αποστολής και την δημιουργία ενός νέου ντοκιματέρ με τον τίτλο «Γάζα επαν-ερχόμαστε», καθώς ετοιμάζει τον επόμενο μήνα νέα πιο δυναμική αποστολή στην παλαιστινιακή περιοχή...

Τρίτη 11 Μαΐου · Η Ρούλα Κορομηλά επιστρέφει στο «γυαλί»

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του star.gr, η Ρούλα Κορομηλά που έχει επιλέξει τα τελευταία χρόνια να βρίσκεται πίσω από τις κάμερες, ετοιμάζει την τηλεοπτική της επανεμφάνιση!!!

Έγκυρες πηγές αναφέρουν πως την Τρίτη 11 Μαΐου, θα εμφανιστεί από το κανάλι της Κάντζας για ένα μεγάλο σόου που θα πραγματοποιηθεί στο Αθηνών  Αρένα για το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Μάλιστα έχει ήδη ξεκινήσει τις επαφές με γνωστούς καλλιτέχνες όπως η Άννα Βίσση, ο Σάκης Ρουβάς, και ο πολύ καλός της φίλος Πέτρος Φιλιππίδης.

Το σόου αναμένεται να έχει μεγάλο ενδιαφέρον όχι μόνο λόγω των καλλιτεχνών που θα δώσουν το παρόν αλλά και λόγω της τηλεοπτικής επανεμφάνισης της Ρούλας Κορομηλά για αυτόν τον ιερό σκόπό.

Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

Οι “Απαράδεκτοι” νίκησαν την... Τζούλια

Μέχρι την Τετάρτη ήταν αναμφισβήτητα η βασίλισσα της απογευματινής ζώνης.  Όμως κάποτε και οι δυνατοί κλαίνε, ειδικά όταν απέναντί τους έχουν την πιο αγαπημένη κωμική σειρά όλων των εποχών.
Η Τατιάνα Στεφανίδου, λοιπόν, έφαγε τη... σκόνη των “Απαράδεκτων”, που ύστερα από πολλά χρόνια επέστρεψαν στην οθόνη του Μεγάλου καναλιού, χαρίζοντάς του νούμερα τηλεθέασης και πόντους υπέρ της εικόνας του.
Το αξέχαστο σίριαλ της Δήμητρας Παπαδοπούλου με τους αγαπημένους χαρακτήρες του Γιάννη, του Σπύρου, της Δημητρούλας, του Βλάση και της Ρένιας (λέγε την “Αστροπελέκι”) επανήλθε από το απόγευμα της Πέμπτης στην οθόνη του Mega και έγινε για το κοινό το πραγματικό “Αξίζει να το δεις”, νικώντας κατά κράτος την Τατιάνα, που ασχολήθηκε με τον απόηχο της πολυσυζητημένης συνέντευξης με την Τζούλια Αλεξανδράτου. Η AGB έδωσε μερίδιο τηλεθέασης 26,8% στους αχτύπητους “Απαράδεκτους”, αφήνοντας στο 18,3% την... απαράδεκτη, που προκάλεσε σάλο με την απόπειρα “αγιοποίησης” της Τζούλιας.

Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

Λάτσιε, εσύ, superstar

Ένα νέο βήμα στην καριέρα του πρόκειται να κάνει ο διευθυντής προγράμματος του Ant1, Γιάννης Λάτσιος.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιάννης Λάτσιος πρόκειται να πάρει τη θέση του κριτή στην εκπομπή του Αντ1«Dancing with the Stars», μετά την ανανέωση του συμβολαίου του με τον σταθμό για 2 επιπλέον χρόνια.

Ο πρώην σύζυγος της Ελένης Μενεγάκης θα είναι το τέταρτο μέλος της κριτικής επιτροπής μαζί με τον Φωκά Ευαγγελινό και τον Αλέξη Κωστάλα.

Όσον αφορά την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Αντ1 λέγεται ότι δέχτηκε μείωση αποδοχών που σύμφωνα με τα νέα στοιχεία αγγίζει το 10%.

Ανυπομονούμε να δούμε τον ανανεωμένο Λάτσιο…  αλλά και κάτι καινούργιο εκτός από το πρόσφατο διαζύγιό του με την Ελένη Μενεγάκη.

Δείτε το αναλυτικό ρεπορτάζ της εκπομπής «TV Weekend» του Alter με την Σταματίνα Τσιμτσιλή.

"Χρειάζονται αλλαγές τα μεσημεριανά... και μακάρι να γίνουν"

Οταν νιώθεις ευτυχισμένος, ασφαλής και ώριμος στην επαγγελματική ζωή σου, αυτό σε οδηγεί στο να κάνεις σωστές επιλογές και στην προσωπική σου ζωή. Η Κατερίνα Καραβάτου μιλάει στην «Espresso της Κυριακής» και αφήνει τον εαυτό της ελεύθερο. Χωρίς κόμπλεξ μιλάει για τηλεοπτικά πρόσωπα, για την πορεία της μεσημεριανής εκπομπής της αλλά και για τον Κρατερό Κατσούλη. Μια συνέντευξη -πιστέψτε μας- «ψυχογράφημα», λίγους μήνες πριν η φετινή χρονιά της τηλεόρασης κατεβάσει ρολά!

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και είναι μοναχοπαίδι. Μεγάλωσε και σπούδασε εκεί, και μεγάλο κομμάτι παιδικών και εφηβικών χρόνων έχει να κάνει με εικόνες ευχάριστες και ανέμελες εκείνης της περιόδου. Στο σχολείο ήταν καλή μαθήτρια. Δεν γινόταν, βέβαια, να είναι μέτρια στις επιδόσεις της γιατί ως παιδί δασκάλων έπρεπε να αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις στον έλεγχό της. Οταν τελείωσε το Λύκειο, μπήκε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και σπούδασε Γαλλική Φιλολογία. Παράλληλα έκανε μαθήματα σε δραματική σχολή και στη συνέχεια ταξίδεψε στην Ισλανδία με υποτροφία, όπου παρακολούθησε μαθήματα πολιτικών επιστημών και οικονομικών. Αμέσως μετά έκανε μια στάση μερικών μηνών και στην Αγγλία για το μεταπτυχιακό της στο Εκπαιδευτικό Θέατρο.

Πλούσιο βιογραφικό για το όμορφο κορίτσι, που από μικρή ηλικία γοήτευε τα αρσενικά. Το 2004 ξεκινάει το όνειρο -αν μπορούμε να το αποκαλέσουμε έτσι- με την τηλεόραση. Μια πρόταση να έρθει στην Αθήνα αλλάζει τους στόχους που μπορεί να είχε θέσει και γίνεται με τα φιλαράκια της μια ευχάριστη συντροφιά στην πρωινή και μετέπειτα στη μεσημεριανή ζώνη κάνοντας «Κους Κους». Κρατάει χαμηλούς τόνους και βρίσκεται ένα βήμα πριν δημιουργήσει τη δική της οικογένεια, μια και η σχέση της με τον ηθοποιό Κρατερό Κατσούλη πάει από το καλό στο καλύτερο και δεν το έκρυψε ποτέ.

Εχει σπουδάσει Γαλλική Φιλολογία, Εκπαιδευτικό Θέατρο, ηθοποιία και πολιτικές επιστήμες!

«Με το διαζύγιο Μικρούτσικου ασχοληθήκαμε επειδή η εξέλιξη δόθηκε από τους ίδιους τους πρωταγωνιστές. Με τη Μενεγάκη
δεν ήταν έτσι...»



- Ωραία παιδικά χρόνια; Τα νοσταλγείς;
Αν σου πω όχι, θα με πιστέψεις (χαμογελάει); Πέρασα ωραία ως παιδί και έζησα καλά και ευχάριστα. Θυμάμαι τον εαυτό μου έξω σε μεγάλες αλάνες, βόλτες μέχρι πολύ αργά, δεν με άγχωνε τίποτε. Ανετα χρόνια στη γειτονιά και ωραίο μεγάλωμα από τους γονείς μου. Μου αρέσει και το σήμερα όμως πάρα πολύ! Ανεβοκατεβαίνω στη Θεσσαλονίκη για να βλέπω τους δικούς μου και ζω όμορφα και σήμερα.

- Κατεβαίνεις από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα και όλα αλλάζουν ξαφνικά…Πέρασε ο καιρός πολύ γρήγορα και θυμάμαι ότι δεν έκανα όνειρα όταν ξεκίνησα να δουλεύω στην τηλεόραση. Δεν είχα ιδέα τι ανθρώπους θα συναντήσω και τι πάει να πει τηλεόραση. Ομως ήρθε η πρόταση εντελώς ξαφνικά, αμέσως μπήκα στα βαθιά και έπρεπε να αποδείξω πράγματα. Στην πορεία έγινα παρουσιάστρια εκπομπής. Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι όλα ήταν απαιτητικά από την αρχή μέχρι και σήμερα, γιατί ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος. Πάντως δεν μπορώ να ξεχάσω δευτερόλεπτο από αυτά που πέρασα όλο αυτό το διάστημα.

- Οταν έρθει η στιγμή, θα βρεθείς πίσω από τις κάμερες; Σου έχει περάσει κάτι τέτοιο από το μυαλό;Πολύ εύκολο να γίνει. Εγώ έχω ένα μότο στη ζωή μου, που το ακολουθώ μέχρι σήμερα: «πρέπει να είσαι έτοιμος από την αρχή να κάνεις ένα βήμα πριν για να είσαι εντάξει». Φυσικά προσπαθώ να είμαι καλή στη δουλειά μου, γιατί την αγαπώ και εργάζομαι πολλές ώρες καθημερινά. Είναι η ζωή μου σε μεγάλο βαθμό! Πρέπει να διαφυλάξω τον εαυτό μου και είμαι πολύ συγκρατημένη στις κινήσεις μου…

- Στη μεσημεριανή ζώνη παρατηρείται φέτος μια μεγάλη πτώση σε νούμερα τηλεθέασης. Πιστεύεις ότι η εκπομπή σας έχασε έδαφος επειδή για μεγάλο διάστημα δεν μπόρεσε να ασχοληθεί καθόλου με το διαζύγιο της Ελένης Μενεγάκη; Δεν μπορώ να το δω έτσι αυτό το θέμα. Πήραμε κάποιες αποφάσεις και ξέραμε ότι θα μας στοίχιζε σε νούμερα. Δεν θέλω να εκφέρω άποψη για το θέμα και για τον τρόπο που σχολιάστηκε από άλλες εκπομπές. Νομίζω ότι ο καθένας έπραξε αυτό που ήθελε, και η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος ήταν σαφείς στις επιθυμίες τους. Και απαντώ τώρα ως τηλεθεάτρια και όχι ως παρουσιάστρια.

Δίαιτα & ταξίδια για τον "Αρνι"

Σε πυρετώδη προετοιμασία εν όψει της επιστροφής του στην TV και παράλληλα σε δίαιτα βρίσκεται ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ο παρουσιαστής, που μας επιφυλάσσει ένα special τρίωρο show για το Mega, γεμάτο από εικόνες του κόσμου, ολοκληρώνει σιγά-σιγά τα γυρίσματα για την ξεχωριστή αυτή εκπομπή, την οποία οι τηλεθεατές θα απολαύσουν λίγο προτού ολοκληρωθεί η φετινή τηλεοπτική σεζόν. Οπως μαθαίνουμε από την παραγωγή της εκπομπής, τα γυρίσματα αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 20 Απριλίου, ενώ θα ακολουθήσει το μοντάζ.

Οι πληροφορίες θέλουν τον Γρηγόρη να προσέχει ιδιαιτέρως τη διατροφή του τον τελευταίο καιρό. Ηδη μάλιστα έχει χάσει επτά κιλά. Ενας από τους λόγους βέβαια της προσοχής που δίνει στον εαυτό του είναι, εκτός από την ανανέωση, και η καλαισθησία. Θέλει να επιστρέψει στη μικρή οθόνη έχοντας καλή εικόνα. Ο ρόλος βέβαια είναι γνώριμος σε εκείνον. Στο concept της εκπομπής; Διάλογος με τον κόσμο, τραγούδι, ανέκδοτα, μικρές ιστορίες της καθημερινότητας είναι μερικά από αυτά που θα μας προσφέρει ο παρουσιαστής γυρίζοντας από χωριό σε χωριό και από πόλη σε πόλη!

Επίσης, μέσα από τα γκάλοπ που πραγματοποιεί επιτόπου ο παρουσιαστής, κατά τη διάρκεια των ταξιδιών του, προβάλλει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κόσμος σε αγροτικές και αστικές περιοχές. Αν και δεσμεύεται καθημερινά με τη ραδιοφωνική εκπομπή του, ο «Αρνι» κάθε Σαββατοκύριακο παίρνει το τηλεοπτικό συνεργείο του Mega και κάνει γυρίσματα σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό...

Ο Σταμάτης "μιλάει βρώμικα"

Ενας δυνατός celebrity εμφανίζεται στο «Bar Ba Dimos Club». Ο Σταμάτης Γαρδέλης και τα περήφανα 80ς έρχονται στο πιο hot club της Αθήνας για να σκορπίσουν το κύρος του κλασικού. Ο Σταμάτης Γαρδέλης επιστρέφει στην τηλεόραση μέσα από τη σειρά του Mega «Μίλα μου βρώμικα» (Πέμπτη 25 Μαρτίου, στις 22.00) κάνοντας ένα γκεστ υποδυόμενος τον εαυτό του - το είδωλο για τα κοριτσάκια της δεκαετίας του ’80.

Εκτός από παλιός φίλος του Σωτήρη (Γεράσιμος Γεννατάς), ο Γαρδέλης είναι και το εφηβικό ίνδαλμα της Λίλης (Μάρα Μπαρόλα), αυτός που την είχε πληγώσει χωρίς να το ξέρει, αδιαφορώντας για τα κοριτσίστικα γράμματά της και προκαλώντας της ένα τραύμα που δεν ξεπέρασε ποτέ. Οταν μπαίνει στο μαγαζί και τον βλέπει, λιποθυμάει. Ξαναθυμάται τα παλιά, νοσταλγεί τα 80s, ξεθάβει από τις κούτες τις «Μανίνες» και τις «Σούπερ Κατερίνες» και συνεννοείται με τον Τριαντάφυλλο να τραγουδήσουν στο μαγαζί το αθάνατο μουσικό έργο «Εγώ δεν θέλω μεροκάματο, θέλω χιλιάρα μηχανή και θάνατο». Ο Παντελάκης (Γιώργος Κοψιδάς) γίνεται έξαλλος.

Στο μεταξύ, ο Σωτήρης παρασυρμένος από το γενικότερο κλίμα ενθουσιασμού, αποφασίζει να κάνει κι αυτός το όνειρό του πραγματικότητα: αναλαμβάνει τον ρόλο του DJ και το club μετατρέπεται από «Bar Ba Dimos» σε «Bar Ba Rella». Ο κόσμος ενθουσιάζεται και γίνεται χαμός, αλλά η αστυνομία έχει διαφορετική γνώμη...

Ο Μαζώ στο «Μίλα μου βρώμικα»

Μια guest star εμφάνιση στο «Μίλα μου βρώμικα» θα κάνει ο Γιώργος Μαζωνάκης!

Ο γνωστός τραγουδιστής θα υποδυθεί τον υπάλληλο συνεργείου αυτοκινήτων, που είχε μεράκι να ανεβεί στις πίστες.

Για να ενισχύσει το εισόδημά του, ασχολείται με την νύχτα και, έτσι, βρίσκεται στο ba rτης παρέας, όπου και τραγουδάει με την μπάντα του.

Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν τις επόμενες ημέρες.

Πάντως, ο Γιώργος Μαζωνάκης συνεργάστηκε με την Μυρτώ Κοντοβά και στα «Υπέροχα πλάσματα».

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...