Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Και η Λάουρα Νάργες στο «Πρωινό» ΑΝΤ1

«Ναι, θα είμαι στο πρωινό με τον Λιάγκα και τη Σκορδά»


Οι φήμες ότι η Λάουρα Νάργες θα είναι στο «Πρωινό» του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά στον ΑΝΤ1 επιβεβαιώθηκαν από την ίδια, όπως και η εμφάνισή της σε θεατρική παράσταση, τη φετινή σεζόν. 

«Ετοιμαζόμαστε πυρετωδώς για "Το Πρωινό". Είμαστε μια πολύ καλή ομάδα και χαίρομαι πολύ που θα συνεργαστώ με έμπειρους ανθρώπους και σε μία ζώνη που δεν έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής. Θα είμαι δύο φορές την εβδομάδα εκτός πλατό για να παρουσιάζω ένα "τρελό" θέμα και τις υπόλοιπες μέρες, κανονικά στο team της εκπομπής», είπε μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Μελέτησέ το!», ενώ για τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα είπε: «Η Φαίη είναι συνέχεια χαμογελαστή και ευγενική και ο Γιώργος είναι ένας cool άνθρωπος! Μου αρέσουν πολύ και σαν ζευγάρι».

Όσο για το πώς αισθάνεται που θα πρωταγωνιστήσει στη θεατρική παράσταση «Το σπίτι του Φρακνεστάιν», στο θέατρο «Γκλόρια»; «Είμαι πολύ τυχερή που θα κάνω θέατρο, πάντα ήθελα να το δοκιμάσω. Είναι ένα ακόμα όνειρο που πραγματοποιώ και μάλιστα τόσο νωρίς. Δεν είχα κανέναν ενδοιασμό, είπα κατευθείαν το ναι», είπε η Λάουρα.

Τέλος, σχετικά με το αν σκέφτονται να παντρευτούν με τον σύντροφό της, Δημήτρη Δαλάκο, η νεαρή παρουσιάστρια ξεκαθάρισε: «Είμαι 23 χρόνων, δεν σκεφτόμαστε ούτε γάμο, ούτε παιδιά, χτύπα ξύλο! Έχουμε πολύ χρόνο ακόμα».

«Κάτι Ψήνεται»: Τι θα δούμε ΟΛΗ την εβδομάδα


Η αγαπημένη συνήθεια της ζώνης  των 8 συνεχίζει με νέα επεισόδια! Το «Κάτι Ψήνεται» επέστρεψε για  έκτη συνεχόμενη χρονιά, με νέα επεισόδια, νέες παρέες και νέες γευστικές προκλήσεις.

Την εβδομάδα 7 με 11 Οκτωβρίου, το «Κάτι Ψήνεται» επισκέπτεται γειτονιές της Αθήνας με τον Νίκο, την Ελένη, την Αργυρώ, την Κατερίνα και τον Γιώργο.

Την Δευτέρα 7 Οκτωβρίου τη μαγειρική αυλαία της εβδομάδας ανοίγει o Νίκος.

Πρώτος στην κουζίνα μπαίνει  ο μαχητικός Νίκος, από το Παλαιό Φάληρο. Με χιούμορ και αυτοσαρκασμό ο… αθλητικός Νίκος μπαίνει στην κουζίνα και αρχίζει τις θυσίες στο βωμό της μαγειρικής. Θα αποδείξει πόσο καλός μάγειρας είναι; Πώς θα φανούν τα πιάτα του στους τέσσερις καλεσμένους του;

Την Τρίτη 8 Οκτωβρίου το δεύτερο δείπνο της παρέας οργανώνει η Ελένη.

Η Ελένη μαγειρεύει με άγχος αλλά και με πάθος στο Χαϊδάρι. Θα κοντράρει  τις επιδόσεις του Νίκου; Θα μπορέσει να εντυπωσιάσει τους συμπαίχτες της;

Την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου στην κουζίνα μπαίνει η Αργυρώ.

Η οικοδέσποινα της Τετάρτης είναι  δυναμική αλλά και… λίγο αγχωμένη! Το…  «άρωμα κανέλας» θα ευχαριστήσει τους καλεσμένους της;

Την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου τη μαγειρική κουτάλα πιάνει η Κατερίνα.

Οι πράσινες δημιουργίες  της Κατερίνας έχουν την τιμητική τους! Οι καλεσμένοι της θα απολαύσουν  σοκολατένιες νοστιμιές, θα μάθουν το… φετίχ της νοικοκυράς,  θα μεθύσουν από τις μυρωδιές, ενώ το νησιώτικο γλέντι θα έχει την τιμητική του! Θα μπορέσει να τους εντυπωσιάσει;

Την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου μαγειρική αυλαία ρίχνει  o Γιώργος.

Τελευταία στάση του  Κάτι Ψήνεται; Πειραιάς! Tελευταίος αλλά όχι καταϊδρωμένος μπαίνει στην κουζίνα ο Γιώργος. Θα δώσει στους καλεσμένους του να απολαύσουν τις «πολυεθνικές» του γεύσεις ή μήπως τελικά θα πάει σε κάτι πιο ντόπιο, πιο Σιφνέικο;

Ποιος από τους πέντε  θα αναδειχθεί νικητής και θα πάρει  το έπαθλο των €1500;

Όλες οι συνταγές, καθώς  και η βαθμολογία των διαγωνιζομένων, είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της  εκπομπής www.katipsinetai.gr.

«Κάτι Ψήνεται», γιατί τα καλύτερα φαγητά φτιάχνονται στο σπίτι!

Σε μια τηλεόραση… εκτός ορίων η Αννίτα συναντά τα… επείγοντα περιστατικά του Σαββατοκύριακου


Πρεμιέρα το Σάββατο 5 Οκτωβρίου, στις 17:00


Σε μια τηλεόραση… εκτός ορίων η Αννίτα συναντά τα… επείγοντα περιστατικά του Σαββατοκύριακου σε ένα group therapy για τα μικρά και τα μεγάλα της ζωής!

Το Σάββατο 5 Οκτωβρίου, στις 17:00, η εκπομπή «Αννίτα SOS» έρχεται στoν Alpha για να ανοίξει γραμμή επικοινωνίας, να δώσει απαντήσεις σε ερωτήματα, να αναζητήσει δρόμους σε αδιέξοδα, να φέρει κοντά ανθρώπους που εκπέμπουν  στην ίδια συχνότητα και να εστιάσει στην  αισιόδοξη πλευρά της ζωής.

Κάθε Σαββατοκύριακο, η Αννίτα Πάνια θα υποδέχεται στο πλατό πρόσωπα που θέλουν να επικοινωνήσουν άμεσα τα προβλήματα τους, να μιλήσουν για τις ανάγκες και τα θέλω τους, να δείξουν την αλήθεια τους. Μια επιτροπή ειδικών συμβούλων, αλλά και οι ίδιοι οι τηλεθεατές, θα προσφέρουν πρακτικές συμβουλές, ρεαλιστικές λύσεις και ανθρώπινη στήριξη.

«Η γραμμή επικοινωνίας που έχουμε ανοίξει αποτελεί ένα group therapy. Στην εκπομπή έρχονται άνθρωποι οι οποίοι επικοινωνούν το πρόβλημά τους. Ζητούν και βρίσκουν ανταπόκριση από άλλους ανθρώπους που έχουν το ίδιο ή παρόμοιο πρόβλημα», δηλώνει η Αννίτα Πάνια. «Η εκπομπή, και φέτος, θα διαφοροποιείται ανάλογα με τις ανάγκες της ανθρώπινης κοινωνίας καθώς είναι μια ζωντανή εκπομπή, ένας ζωντανός οργανισμός που εξελίσσεται σύμφωνα με αυτό που συμβαίνει γύρω μας. Αυτή είναι άλλωστε και η μαγεία της ζωντανής τηλεόρασης. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να παρατηρώ ό,τι συμβαίνει στους ανθρώπους, να το συζητάω και να το επικοινωνώ. Στόχος και κίνητρο της εκπομπής είναι να ειπωθούν αλήθειες, γιατί η αλήθεια είναι η πιο μεγάλη αξία σε αυτή τη ζωή. Όταν επικοινωνείς την αλήθεια σου, θα πάρεις και αλήθεια. Η αλήθεια είναι η πιο χρηστική αξία που υπάρχει. Στην εκπομπή έρχονται πολλά πρόσωπα, τα πιο αγαπημένα μου όμως είναι τα απαλλαγμένα συμπλεγμάτων. Αυτά που δεν σκηνοθετούν τον εαυτό τους. Οι αγαπημένοι μου τύποι είναι εκείνοι που έρχονται πιο χύμα… Εκείνοι που έρχονται να πουν την αλήθεια τους. Δεν θεωρώ πως εκτίθενται συμμετέχοντας στην εκπομπή. Όλοι εκτιθέμεθα. Και αυτοί και εγώ και η ίδια η κοινωνία. Το να εκτίθεσαι είναι η απόλυτη χαρά της ζωής, γιατί ζεις. Ζεις αυτό που σου συμβαίνει. Ζεις τη ζωή σου».

 «Αννίτα SOS», με την Αννίτα Πάνια: Εκεί που τελειώνουν τα «πρέπει», αρχίζει η Αννίτα

«Ανατροπή»: Τι πιστεύουν οι πολίτες για τις τελευταίες εξελίξεις και τις συλλήψεις;

Η νέα μεγάλη δημοσκόπηση  της GPO που ανατρέπει το πολιτικό σκηνικό στην  «Ανατροπή» με τον Γιάννη Πρετεντέρη, τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013 στις 23.40 στο MEGA.

Είναι η πρώτη δημοσκόπηση της GPO για την «Ανατροπή» της τηλεοπτικής σεζόν 2013-2014. Πώς διαμορφώνεται η νέα πολιτική κατάσταση; Υπάρχουν ακραία κόμματα στην Ελλάδα; Τι πιστεύουν οι πολίτες για τις τελευταίες εξελίξεις και τις συλλήψεις; Ήρθε το πολιτικό τέλος της Χρυσής Αυγής; Δείχνει ανοχή η κοινωνία; Ποιος ευθύνεται για την άνοδο της ακροδεξιάς; Και φυσικά η πρόθεση ψήφου και η άποψη για το ποιος είναι σήμερα καταλληλότερος για πρωθυπουργός.

Καλεσμένοι στο στούντιο της «Ανατροπής» είναι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη, ο ανεξάρτητος βουλευτής και πρόεδρος του κόμματος «Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα» Ανδρέας Λοβέρδος και ο πρόεδρος της GPO Τάκης Θεοδωρικάκος.

Τη δημοσκόπηση σχολιάζουν ο βουλευτής των Ανεξάρτητων  Ελλήνων Παύλος Χαϊκάλης καθώς και ο Αντώνης Λιάρος, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ και το στέλεχος της Δημοκρατικής Αριστεράς Θόδωρος Μαργαρίτης. 

«Ανατροπή», τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου στις 23.40 με τον Γιάννη Πρετεντέρη  στο  MEGA.

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Έχω προτάσεις και από άλλα κανάλια»

«Έχω υποδεχθεί και έχω αποχαιρετήσει αρκετούς συνεργάτες του καναλιού...»
 Στο περιοδικό 7 ΜΕΡΕΣ TV και τη Νιόβη Καραπιπέρη μιλάει η Βίκυ Χατζηβασιλείου, η οποία αποκαλύπτει πως εξακολουθεί να δέχεται προτάσεις εκτός Alpha...

Τόσα χρόνια δεν μπορεί να μην είχατε προτάσεις για άλλα κανάλια.

Είχα κι εξακολουθώ να έχω.

Κι όμως, μένετε στον Alpha.

Ναι, γιατί δεν βρίσκω το λόγο να φέρω αναστάτωση στους συνεργάτες μου ή στο ίδιο το κανάλι.

Το οικονομικό δεν σας δελεάζει;

Αυτό δεν είναι πάντα το κριτήριο με το οποίο παίρνεις αποφάσεις. Εγώ ακολουθώ κυρίως το ένστικτό μου κι αυτό μου λέει ότι είμαστε μια χαρά εκεί που είμαστε. Άλλωστε, σε αυτό το κανάλι οφείλω πολλά. Το περιβάλλον έχει αλλάξει τόσες φορές κι εμείς επιβιώνουμε. Έχω υποδεχθεί και έχω αποχαιρετήσει αρκετούς συνεργάτες του καναλιού, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι. Αν πιστεύεις αυτό που κάνεις και πιστεύεις στον εαυτό σου, παραμένεις και οι υπόλοιποι ...πηγαινοέρχονται!

Χριστίνα Λαμπίρη: «Ήξερα πως αυτή η εκπομπή δεν επρόκειτο να συνεχιστεί»

Ποια ήταν η πιο έντονη επαγγελματική στιγμή που έζησε στον τηλεοπτικό σταθμό Star η Χριστίνα Λαμπίρη;


«Κάθε μέρα ήταν διαφορετική στο Star. Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι πως στην τελευταία εκπομπή του Super Star ζήτησα από την αρχισυντάκτρια να παίξει στο κλείσιμο της εκπομπής ένα συγκεκριμένο απόσπασμα από την ταινία Terminator με την ατάκα "Hasta la vista, baby" ("Εις το επανιδείν") του Arnold Schwarzenegger», λέει στο περιοδικό People και καταλήγει: «Αποχαιρέτησα τους τηλεθεατές λέγοντας πως κάποια στιγμή θα τα ξαναπούμε. Ήξερα πως αυτή η εκπομπή δεν επρόκειτο να συνεχιστεί. Τους ευχήθηκα καλό καλοκαίρι και αμέσως μετά έπαιξε το απόσπασμα της ταινίας».

Μενεγάκη: Πρώτα της πήρε την εκπομπή και μετά την κάλεσε στο στούντιο

​Καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη ήταν η Κατερίνα Καραβάτου, ένα πρόσωπο  που έχει συζητηθεί έντονα, καθώς στη θέση της εκπομπής που είχε η ίδια στον Alpha, μπήκε η Μενεγάκη και εκείνη έχασε τη δουλειά της.

Η παρουσιάστρια μίλησε για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε και την γέννηση του μωρού της λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση του σταθμού για την αποχώρησή της.

«Ήταν πολύ απότομο. Είχα στο μυαλό μου ότι θα συνεχίσει η εκπομπή. Δεν είναι εύκολο να σου συμβαίνει αυτό» είπε η Κατερίνα και η Ελένη της απάντησε:«εγώ αισθάνθηκα απαίσια».

Η Μενεγάκη συνέχισε λέγοντας «όταν εγώ ήρθα στον Alpha το 2005. Όταν ήρθα ρώτησα και μου είπαν ότι υπάρχει πρωινό και μου είπαν θέλουμε να φτιάξουμε και μεσημεριανή ζώνη. Πήγες εσύ μεσημέρι και εγώ το πρωί. Εγώ τον Σεπτέμβρη έμαθα πως δεν θα συνεχίσουμε  το «Κους Κους» και είχα δυο επιλογές. Να μείνω στο πρωινό μόνη μου χωρίς εκπομπή πριν και μετά ή να κολλήσω με όλο το πρόγραμμα. Το ίδιο ξάφνιασμα ένιωσες κι εσύ, το ίδιο κι εγώ. Έκανα 16 χρόνια το ίδιο πράγμα. Ήταν σαν να αλλάζεις τα δεδομένα μου. Ήταν όλη μου η ζωή προγραμματισμένη πάνω σε αυτό».

Η Κατερίνα συνέχισε λέγοντας «έμεινα χωρίς δουλειά σε μια φάση που δεν το υπολόγιζα. Ήμουν πολύ σοκαρισμένη και ανήσυχη για το μωρό. Γέννησα 8 μέρες μετά την ανακοίνωση αυτού».

Η απάντηση της Τσιμτσιλή στους Σκορδολιαγκαίους

​Την δική της απάντηση με ένα συγκινητικό μήνυμα για το τέλος της εκπομπής της έδωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο twitter της.


Την επόμενη Δευτέρα ξεκινάει το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και όπως σας γράψαμε πριν από μερικές ημέρες,  Φαίη Σκορδά και Σταματίνα Τσιμτσιλή έχουν γίνει δυο ξένες , μετά την ανακοίνωση του ΑΝΤ1 και της μεταγραφής των Σκορδολιαγκαίων.

Η Σταματίνα απουσίαζε από το κανάλι του Αμαρουσίου και από την εκπομπή της «FTHIS TV» τους τελευταίους μήνες λόγω της εγκυμοσύνης της και πριν από λίγες εβδομάδες ενημερώθηκε πως δεν θα συνεχιστεί, αφού στη θέση της αναλαμβάνουν Λίάγκας και Σκορδά.

Η Σταματίνα έγραψε στο twitter: «Όταν ένας κύκλος κλείνει...ανοίγει ένας καινούριος! Το θέμα είναι αυτό που τελειώνει να σου αφήνει μια γλυκιά γεύση #fthis_tv»

Παναγιώτης Μπουγιούρης:«Θέλω να αγαπήσω και να αγαπηθώ»


Η τηλεόραση, το θέατρο, η αναγνώριση, η δημοσιότητα, τα χρήματα, οι γυναίκες,  ο έρωτας, η επιτυχία. Οταν ένας άνθρωπος είναι χορτασμένος σε όλα τα επίπεδα,  τότε δεν έχει κανέναν λόγο να μη μιλήσει για τα πάντα...


Συναντιόμαστε στο καφέ της πλατείας Ελευθερίας, πίσω από το Μέγαρο Μουσικής. Ευγενικός, ανανεωμένος και αρκετά ξεκούραστος από το καλοκαίρι, ο ζεν πρεμιέ της υποκριτικής δηλώνει έτοιμος να δώσει τον καλύτερο του εαυτό στον ρόλο του Γερμανού Ερνστ Λούντβιχ στο «Καμπαρέ», αλλά και στο καθημερινό σίριαλ του MEGA «Κλεμμένα όνειρα». 

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Η νέα σειρά του Λάκη Λαζόπουλου «Δια Ταύτα» αποκλειστικά στον OTE TV

Αποκλειστικά από τον OTE TV θα προβληθεί η νέα κωμική σειρά του Λάκη Λαζόπουλου, «Δια Ταύτα», που κάνει πρεμιέρα το Νοέμβριο, με τον OTE TV να είναι συμπαραγωγός της σειράς σε συνεργασία με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha.

Αποτελούμενη από 12 αυτοτελή επεισόδια, η πολυαναμενόμενη νέα τηλεοπτική δουλειά του Λάκη Λαζόπουλου, αφηγείται με χιούμορ τις ιστορίες που εκτυλίσσονται καθημερινά στις αίθουσες των ελληνικών δικαστηρίων, μέσα από τη ματιά των δικαστών, των κατηγορούμενων, των μαρτύρων, των δικηγόρων, των αστυνομικών και του κοινού, ενώ στο καστ του «Δια ταύτα» θα βρεθούν και αγαπημένοι χαρακτήρες από τους «10 Μικρούς Μήτσους».  

Ο Λάκης Λαζόπουλος υπογράφει το σενάριο για 6 επεισόδια της σειράς και έχει την καλλιτεχνική επιμέλεια του «Δια Ταύτα». Σενάρια επίσης υπογράφουν οι Μαρία Γεωργιάδου, Πάνος Έξαρχος, Έλενα Σολωμού, Κωστής Παπαδόπουλος, Νίκος Σταθόπουλος και Βίκυ Κουκούτση, ενώ σκηνοθέτης είναι ο Δημήτρης Σταματόπουλος.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, εκτός από τον ίδιο το Λάκη Λαζόπουλο, θα βρεθούν κορυφαίοι ηθοποιοί, όπως ο Κώστας Κόκλας, η Σοφία Μουτίδου, ο Κώστας Κορωναίος κα. Εμφανίσεις επίσης θα κάνουν, μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Μπέζος, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και ο Απόστολος Γκλέτσος, ενώ τον εαυτό τους θα υποδυθούν γνωστοί Έλληνες, όπως ο Τρύφωνας Σαμαράς. Στους συντελεστές του «Δια Ταύτα» βρίσκονται ακόμη ο Τάσος Παλαιορούτας (Διευθυντής Φωτογραφίας), η Έλλη Παπαγεωργακοπούλου (Σκηνογράφος) και η Σοφία Ζούμπερη (Ενδυματολόγος).

Τα γυρίσματα του «Δια Ταύτα» πραγματοποιούνται στην Αθήνα, ενώ το πρώτο επεισόδιο της σειράς θα προβληθεί στο OTE Cinema 2, τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου, στις 10 το βράδυ. Το «Δια Ταύτα» θα προβάλλεται στον OTE TV κάθε Δευτέρα την ίδια ώρα.

Εμπλουτίζοντας διαρκώς το πρόγραμμά του με νέες συναρπαστικές προτάσεις, ο ΟΤΕ TV εξασφάλισε μία ακόμη αποκλειστικότητα για τους συνδρομητές του, που απολαμβάνουν το πλουσιότερο τηλεοπτικό περιεχόμενο στις ανταγωνιστικότερες τιμές.
Enhanced by Zemanta

Τα νούμερα τηλεθέασης της Τετάρτης: Η ενημέρωση κέρδισε την ψυχαγωγία


Την πρωτοκαθεδρία στους πίνακες τηλεθέασης έχασε την τρίτη ημέρα προβολής της εκπομπής της η Ελένη Μενεγάκη, ενώ πτώση σημείωσε και το Δέστε τους. 

Τα νούμερα τηλεθέασης δεν κέρδισαν οι ομοειδής εκπομπές τους Μελέτησέ το, Φώτης και Μαρία και eXceL!ent, αλλά όσες εκπομπές ασχολήθηκαν με τις αποφυλακίσεις των στελεχών της Χρυσής Αυγής. 

Ένα θέμα επικαιρότητας που "έσκασε" το πρωί και η κοινή γνώμη ήταν στραμμένη στις εξελίξεις στη χώρα, χωρίς να έχει ανάλαφρη διάθεση για ελαφρά ψυχαγωγία.

Αναλυτικά οι μέσοι όροι τηλεθέασης των εκπομπών στο νεανικό κοινό 15-44.

Ελένη Μενεγάκη 16,3%
Ελεονώρα Μελέτη 12,7%
Χριστίνα Λαμπίρη 4,1%
Δέστε τους 17,3%
Φώτης και Μαρία 12,4%
Πόπη Τσαπανίδου 19,7%
Εύα Αντωνοπούλου 17,5%
Τατιάνα Στεφανίδου 17,1%

Η Ελένη Μενεγάκη σύστησε στο κοινό, το νέο πρόσωπο που θα βρίσκεται στο πάνελ της. Είναι ηθοποιός. Και το όνομα αυτού...

...Γιώργος Παράσχος! Έτσι λέγεται το νέο μέλος της παρέας της Ελένης Μενεγάκη. Ο Γιώργος Παράσχος είναι ηθοποιός και θα συμμετέχει στην εκπομπή δύο φορές την εβδομάδα, κάθε Πέμπτη και Παρασκευή.


Η πρώτη του εμφάνιση στο πάνελ της Ελένης Μενεγάκη έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης 3 Οκτωβρίου και συνοδεύτηκε από σχόλια ενθουσιασμού, όσον αφορά στις γυναίκες του πάνελ. Η Αντωνία Καλλιμούκου δεν κατάφερε να συγκρατήσει την χαρά της, αγκαλιάζοντας συχνά τον Γιώργο Παράσχο κι ευχαριστώντας την Ελένη Μενεγάκη για το "δώρο" που δήλωσε πως της έκανε!

Δείτε τον στην πρώτη μέρα συμμετοχής του στην εκπομπή.

Η Κατερίνα Καραβάτου έξω από τα στούντιο

Όποιος ψάχνει την Κατερίνα Καραβάτου, ξέρει που θα την βρει πια! Στα στούντιο του ALPHA! 

Η Κατερίνα επιστρέφει στα τηλεοπτικά πλατό και είναι πολύ χαρούμενη για το γεγονός αυτό. Γνωστή αιγοκερίνα η παρουσιάστρια θέλει να έχει τον τελευταίο λόγο να επιβλέπει τα πάντα ώστε να είναι σίγουρη πως το αποτέλεσμα θα είναι αυτό που έχει στο μυαλό της. Ειδικά τώρα που η Πρεμιέρα του " Μες στην καλή χαρά" είναι μια ανάσα, αφού ξεκινάει στις 5 Οκτωβρίου.

Πολλές οι υποχρεώσεις για την Κατερίνα Καραβάτου, μιας και φροντίζει και την οικογένεια της, τον σύζυγό της Κρατερό Κατσούλη και την κόρη της Αέλια με αποτέλεσμα να τρέχει και να μην φτάνει. Έτσι η μεταφορά της από το σπίτι στα στούντιο μοιάζει με μικρή μετακόμιση.

Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στα στούντιο του ALPHA με την "προίκα" της. Και τι δεν κουβάλαγε η παρουσιάστρια. Εκτός από την oversize τσάντα της, κρατούσε μια θήκη με ρούχα, μια τσάντα με παπούτσια, μια θήκη με καλλυντικά συν το κινητό στο χέρι.

Πίσω από το βουνό πραγμάτων είδαμε και την Κατερίνα πανέμορφη και αδυνατισμένη με λευκό tshirt, κοντή πολύχρωμη φούστα και πλατφόρμες σε χρώμα nude.Φυσικά η πάντοτε ευγενική και φιλική παρουσιάστρια, χαμογέλασε όταν αντιλήφθηκε τον φωτογραφικό φακό.

Τί μαγειρεύουν στο MEGA; Τι θα έχει το μενού αυτή την σεζόν;

Σύμφωνα με το MY tv που κυκλοφορεί, με τέσσερις εκποµπές µαγειρικής στο µενού του θα περάσει ο φετινός χειµώνας στο Mega. 

Το "Dr. Cook" µε τον Γιάννη Λουκάκο συνεχίζεται, µε τη διαφορά ότι µε τη νέα σεζόν µαζί µε τον σεφ θα συµµετέχουν µαθητές µαγειρικών σχολών και όχι επώνυµοι όπως πέρσι.

Επιπλέον, τον Νοέµβριο θα κάνει πρεµιέρα και η νέα ταξιδιωτική µαγειρική εκποµπή "Χωρίς συνταγή" µε τον ∆ηµήτρη Σκαρµούτσο αλλά και η εκποµπή "Και στην κορφή κανέλα" µε τη µαγείρισσα Μαρία Εκµεκτσίογλου, που ήδη γυρίζεται στην Κωνσταντινούπολη.

Τέλος, σε συζητήσεις βρίσκεται και ο Άκης Πετρετζίκης, για να αναλάβει δική του εκποµπή µαγειρικής, εκτός από την παρουσία του στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη, αλλά στο δεύτερο µισό της σεζόν.

Διαβάστε περισσότερα στο MY tv που κυκλοφορεί

Οριστικό! Η Κύπρος εκτός Eurovision!

O τηλεοπτικός σταθμός ΡΙΚ ανακοίνωσε πως η Κύπρος δεν θα συμμετέχει την επόμενη χρονιά στον διαγωνισμό της Eurovision!


H σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Το Συμβούλιο κατέληξε στην απόφαση αυτή, αφού προσμέτρησε και τα αισθήματα της κοινής γνώμης όπως έχουν διαμορφωθεί λόγω της οικονομικής κρίσης. Έλαβε επίσης υπόψη την περαιτέρω μείωση του προϋπολογισμού του ΡΙΚ για το 2014, και την ανάγκη για δραστικές περικοπές στις δαπάνες για τα προγράμματα».
Είναι η τρίτη φορά που η Κύπρος απέχει από τον διαγωνισμό. Στο παρελθόν απείχε από τον μουσικό διαγωνισμό το 1964, το 2001 και το 2014, που έγιναν στη Δανία.



Οι κληρώσεις του ΟΠΑΠ ζωντανά από το Star

Star Channel logo
Star Channel logo (Photo credit: Wikipedia)

Από σήμερα, Τετάρτη 02/10/13, οι κληρώσεις του ΟΠΑΠ θα μεταδίδονται από το Star.


Ζωντανά από το studio του ΟΠΑΠ :
κάθε Τετάρτη και Σάββατο στις 20:55 θα μεταδίδεται η κλήρωση του ΛΟΤΤΟ.
κάθε Πέμπτη και Κυριακή στις 20:55 θα μεταδίδονται οι κληρώσεις για τα παιχνίδια ΤΖΟΚΕΡ & ΠΡΟΤΟ.

Σήμερα,  (Πέμπτη 03/10/13), θα μεταδοθεί η κλήρωση ΤΖΟΚΕΡ και ΠΡΟΤΟ με επίσης πολύ μεγάλα διανεμόμενα ποσά: 2.100.000 € τουλάχιστον μοιράζει το ΤΖΟΚΕΡ και 1.550.000€ το ΠΡΟΤΟ.

Τις κληρώσεις παρουσιάζουν η Φωτεινή Γεωργαντά και η Βάσια Δημητρού.
Enhanced by Zemanta

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Ουγγαρέζος: Νιώθω άβολα που θα είναι απέναντι ο Γιώργος και η Φαίη

«Η λέξη “αντίπαλοι” πάντως είναι βαριά. Δεν τίθεται θέμα αντιπαλότητας»


Για την επικείμενη συνεργασία του με τον Πέτρο Κωστόπουλο στο «Πρωινό mou», αλλά και για τις σχέσεις του με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά μίλησε στην κάμερα μεσημεριανής εκπομπής ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Σε ερώτηση σχετική με το αν θα είναι τελικά η Τζένη Μπαλατσινού στο πλευρό του Πέτρου Κωστόπουλου, στο νέο «Πρωινό mou», ο νεαρός παρουσιαστής είπε: «Δεν ισχύει, απ' όσο ξέρω εγώ, τουλάχιστον μέχρι στιγμής. Ακόμα βλέπουμε άτομα που θέλουν να είναι στην παρέα μας».

Μιλώντας για το νέο οικοδεσπότη της εκπομπής, Πέτρο Κωστόπουλο, δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «Μελέτησέ το!»: «Θέλει και εκείνος να μάθει από εμάς και εμείς να μάθουμε από εκείνον. Θέλει όμως να ηγηθεί, να πάρει το τιμόνι στα χέρια του. Τον γουστάρω, τον “πήγαινα” από πριν. Μια πρόκληση είναι, το επόμενο βήμα. Αυτό, πάντως, που έχουμε συζητήσει με τον Πέτρο είναι ότι θέλουμε βασικός μας αντίπαλος να είναι ο εαυτός μας».
 
Όσο για το πώς αισθάνεται που θα είναι «απέναντι» από τους προηγούμενους συνεργάτες του, Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδά; «Προφανώς στην αρχή νιώθεις λίγο άβολα, είναι θέμα συνήθειας γιατί έχουμε μοιραστεί πολλά, είναι σαν ένας μικρός θάνατος. Η λέξη “αντίπαλοι” πάντως είναι βαριά. Δεν τίθεται θέμα αντιπαλότητας», ξεκαθάρισε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Μάλιστα, το μεσημέρι της Τρίτης, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, με τη νέα ομάδα της εκπομπής «Πρωινό mou» και φανέρωσε και κομμάτι από το στούντιο! «Εγγυημένα εξαρτήματα, νέο μοντέλο...», έγραψε συνοδεύοντας τη φωτογραφία, στην οποία φαίνεται και ο Άρης Καβατζίκης, που θα συμμετέχει στο πάνελ της εκπομπής.

Ξεκίνησε πρόβες η Στικούδη για το Dancing


Λίγο πριν βγει στον αέρα το πρώτο live της φετινής σεζόν


Το «Dancing With The Stars 4» σε λίγο καιρό θα βγει στον αέρα και πολλοί από τους υποψήφιους έχουν ήδη ξεκινήσει να κάνουν πρόβες, ώστε να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό από το πρώτο κιόλας live.


Έτσι και η Κατερίνα Στικούδη μας έδωσε μία μικρή γεύση, στους φίλους της στο διαδίκτυο, από τις πρόβες που έκανε με τον παρτενέρ της αφού ανέβασε σχετικές φωτογραφίες.

Μπορεί να έκανε ένα δυνατό ξεκίνημα  αλλά το τελείωμα εξαντλητικό...


Η Κατερίνα φέτος θα έχει φορτωμένο πρόγραμμα αφού εκτός από την σκηνή του Dancing, θα εμφανίζεται και στο «VOX» στο πλευρό του Χρήστου Χολίδη, του Πάνου Καλλίδη και της Χρύσπας.

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ MEGA: ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ


Οι Ειδήσεις του MEGA κέρδισαν το στοίχημα της Ενημέρωσης στη αρχή της νέας τηλεοπτικής σεζόν.

Πρώτο με διαφορά τερμάτισε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, μετά τη διαμόρφωση του νέου τηλεοπτικού τοπίου για τις ειδήσεις των οκτώ. Με ποσοστό 24,7% και 634.000 τηλεθεατές να ενημερώνονται από το MEGA, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού έκοψε πρώτο το «νήμα» στην «μάχη» για την πρωτιά της τηλεθέασης.

 Τον Σεπτέμβριο, πρώτο μήνα της τηλεοπτικής σεζόν, με τις ειδήσεις του MEGA να προηγούνται στον πίνακα τηλεθέασης, κυρίαρχα ήταν τα δραματικά γεγονότα στην Αμφιάλη τα οποία και οδήγησαν στην σύλληψη του αρχηγού και βουλευτών της Χρυσής Αυγής και στη διεθνή επικαιρότητα οι γερμανικές εκλογές και η συμφωνία για τη Συρία.

Στον πίνακα που ακολουθεί  αποτυπώνεται η πρωτιά του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA με την Όλγα Τρέμη τις καθημερινές και τον Νίκο Στραβελάκη τα Σαββατοκύριακα:

Αναλυτικά:

1-30 Σεπτεμβρίου (Δευτέρα- Κυριακή)
Μ.Ο.
Αρ.Τηλεθεατών
MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ
24,7
634.000
ALPHA ΕΙΔΗΣΕΙΣ
20,7
423.000
ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΝΤ-1
19,8
512.000
STAR ΕΙΔΗΣΕΙΣ
16,2
404.000
ΣΚΑΙ
14
433.000
ΔΤ*
6,3
126.000

1-30 Σεπτεμβρίου (Δευτέρα- Παρασκευή)
Μ.Ο.
Αρ.Τηλεθεατών
MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ
24,4
632.000
ALPHA ΕΙΔΗΣΕΙΣ
20,4
411.000
ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΝΤ-1
18,9
496.000
STAR ΕΙΔΗΣΕΙΣ
16,9
428.000
ΣΚΑΙ
14,4
453.000
ΔΤ*
5,9
116.000



                  *Το δελτίο της ΔΤ ξεκίνησε τη μετάδοσή του την Πέμπτη 5/9        

Με πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης έκλεισε ο Σεπτέμβριος για το νέο δελτίο ειδήσεων του Star


Με πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης έκλεισε ο Σεπτέμβριος για το νέο δελτίο ειδήσεων του Star, με παρουσιάστρια τη Μάρα Ζαχαρέα και κεντρικό σχολιαστή τον Νίκο Χατζηνικολάου.


Σε μία περίοδο με έντονη δραστηριότητα και συγκλονιστικά γεγονότα (δολοφονία Παύλου Φύσσα, αποκαλύψεις για τη Χρυσή Αυγή, συλλήψεις της ηγεσίας του κόμματος και άλλα), σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, για την κοινή ζώνη μετάδοσης δελτίων ειδήσεων, μεταξύ 20.00-20.45, για το διάστημα 16.9.13 μέχρι και 30.9.13, οι ειδήσεις του Star σημείωσαν 20,8% ποσοστό τηλεθέασης στο σύνολο (αύξηση κατά 8,4 μονάδες, σε σύγκριση με το προηγούμενο τρίμηνο*) και 22,4% στο κοινό 15-44 (αύξηση κατά 4,2 μονάδες, σε σύγκριση με το προηγούμενο τρίμηνο*).


Το STAR έχει αυξήσει εντυπωσιακά τα ποσοστά του στο σύνολο του κοινού και έχει ανέβει καθαρά στη 2η θέση της  ζώνης. Στο κοινό 15-44, το δελτίο ειδήσεων του Star είναι πρώτο με σημαντική διαφορά από τα υπόλοιπα δελτία και ενημερωτικές εκπομπές.

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Οι κηπουροί του Mega μετακομίζουν στον... κήπο του ANT1

Και οι «Κηπουροί» του Mega ετοιμάζονται να ανηφορίσουν στο Μαρούσι μετά τη διαφαινόμενη λήξη της συνεργασίας τους με το Μεγάλο Κανάλι.


Σύμφωνα με το newsabeast οι παρουσιαστές της εκπομπής έχουν κάνει ήδη τις πρώτες επαφές με το κανάλι του Αμαρουσίου. 

Οι επόμενες ημέρες πάντως θα είναι καθοριστικές αφού θα ξεκαθαρίσει εάν θα κλείσει ή όχι η συμφωνία.

VIDEO - Ο Απόστολος Γκλέτσος επιστρέφει και πάλι στην τηλεόραση

Αποκάλυψε ότι θα συνεργαστεί με τον Λάκη Λαζόπουλο


Στην Ελένη Μενεγάκη ήταν καλεσμένος το μεσημέρι της Τρίτης ο Απόστολος Γκλέτσος και αποκάλυψε πως θα επιστρέψει και πάλι στην τηλεόραση. 

Ο Δήμαρχος Στυλίδας δήλωσε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη:«Ο Λάκης μου ζήτησε να παίξω σ' ένα από τα αυτοτελή επεισόδια, που κάνει τώρα στον Alpha και είπα «Ναι»... Έκανα χθες το πρώτο γύρισμα και το άλλο την Παρασκευή... Ένιωσα σαν να μην έφυγα ποτέ...»

«60’ Ελλάδα»: Πυξίδα ο άνθρωπος. Προορισμός η ελληνική περιφέρεια


Πρεμιέρα την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013, στις 24:00   

Η εκπομπή του Alpha «60’ Ελλάδα», με τον Νίκο Μάνεση, αρχίζει να μετρά και πάλι χιλιόμετρα από την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου, στις 24:00.

Πυξίδα ο  άνθρωπος. Προορισμός η ελληνική περιφέρεια. Στόχος του ταξιδιού η καταγραφή  των προβλημάτων αλλά και του  αισιόδοξου μηνύματος ότι σε έναν τόπο που βιώνει έντονα τη νέα σκληρή πραγματικότητα υπάρχουν πολίτες που  όχι μόνο στέκονται όρθιοι αλλά και βρίσκουν τη δύναμη να δημιουργούν.

Πρώτος  σταθμός της εκπομπής: Ζωνιανά, Ανώγεια, Μυλοπόταμος

Άβατον. Κράτος εν κράτει. Άντρο εγκληματικότητας και εμπορίου ναρκωτικών. Άγριοι ορεσίβιοι κάτοικοι, προστριβές με την αστυνομία, μπαλωθιές με την παραμικρή αφορμή, βεντέτες που ρημάζουν χωριά και ξεκληρίζουν οικογένειες.


Αυτή είναι, λίγο πολύ, η εικόνα που έχουν οι περισσότεροι για τον ορεινό Μυλοπόταμο, τα Ζωνιανά και τα γύρω χωριά, με εξαίρεση ίσως τα Ανώγεια του Ψαραντώνη, του Σκουλά και του Λουδοβίκου.

Για πρώτη φορά μετά τα θλιβερά γεγονότα του 2007, που είχαν ως αποτέλεσμα την επέμβαση των ΕΚΑΜ και τον τραυματισμό του ειδικού φρουρού, ο Νίκος Μάνεσης επιχειρεί μια διαφορετική προσέγγιση στον Μυλοπόταμο του σήμερα, και βλέπει αυτά που δεν βλέπουν οι άλλοι. Εκεί, που κάμερες και δημοσιογράφοι είναι ανεπιθύμητοι, καταγράφει την καθημερινότητα των κατοίκων του πρώτου σε αριθμό πολυτέκνων χωριού της χώρας, οι οποίοι αρνούνται κατηγορηματικά την ισοπέδωση, την εξομοίωση των πάντων και τον χαρακτηρισμό τους ως εγκληματιών, χασισοκαλλιεργητών και αγροίκων.

Ένα οδοιπορικό σε έναν τόπο φιλόξενο, ο οποίος έχει παρελθόν με ιστορία και παράδοση, παρόν με υγιείς δυνάμεις που στοχεύουν στην ανάπτυξη, και μέλλον με προοπτικές. Μια ξενάγηση σε έναν τόπο που δεν γεννά μόνο εγκληματίες, δεν φιλοξενεί στα χώματά του κακοποιούς, δεν κρύβει στις βουνοκορφές του πιστολάδες και παρανόμους. Ένα ταξίδι σε ένα πανέμορφο τόπο που πρέπει να τον δεις και να τον ζήσεις για να καταλάβεις τους ανθρώπους του.

Από τα Ζωνιάνα  στα Ανώγεια, από τα μιτάτα στους λυράρηδες, από τα καμίνια της Αγιάς στην Ίδα και από τα κελαρικά στα γλέντια της Ρακής.

«60’ Ελλάδα», με τον Νίκο Μάνεση: Βλέπουμε αυτά που δεν βλέπουν οι άλλοι!

«Stars System»: Γιατί με ένα «Τι ζώδιο είσαι;» αρχίζουν όλα!

Πρεμιέρα το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013, στις 14:00 


Ο δρόμος για  τα αστέρια ξεκινάει από εδώ!

Ζώδια, πλανήτες, εκλείψεις, συναστρίες… Τι κρύβουν; Τι μας επιφυλάσσουν; Πως μας επηρεάζουν;

Η Άση Μπήλιου έχει τις απαντήσεις και θα τις μοιράζεται μαζί μας, για έβδομη χρονιά, μέσα από τον Alpha.

Το «Stars System», ο απόλυτος προορισμός για τους λάτρεις της αστρολογίας, επιστρέφει ανανεωμένο σε νέα μέρα, με πλούσια θεματολογία.

Κάθε  Σάββατο στις 14:00, η Άση Μπήλιου θα είναι κοντά μας για να μας δίνει τις εγκυρότερες αστρολογικές προβλέψεις και να αναλύει τα σημαντικότερα αστρολογικά γεγονότα. Θα έχουμε, επίσης, την ευκαιρία να μάθουμε περισσότερα για το γενέθλιο ωροσκόπιο και για τα συστήματα πρόβλεψης.

Και φέτος, η Άση Μπήλιου θα φιλοξενήσει στο πλατό της εκπομπής καταξιωμένους αστρολόγους αλλά και γνωστά πρόσωπα για τα οποία θα ανακαλύψουμε ιδιαίτερες πτυχές της προσωπικότητάς τους, βάσει του αστρολογικού τους χάρτη.

Άση Μπήλιου: «Μια τηλεοπτική σεζόν ξεκινά με σασπένς, ανατροπές αλλά κυρίως με αισιοδοξία ότι οι αλλαγές όσο επώδυνες κι αν είναι θα μας οδηγήσουν σε μια πιο υγιή κατάσταση ακόμη και στα τηλεοπτικά!»

«Stars System», με την Άση Μπήλιου: Γιατί με ένα «Τι ζώδιο είσαι;» αρχίζουν όλα!

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Τι ετοιμάζουν Αρναούτογλου – Μπεκατώρου;

Με τον τίτλο, «The Kardashians» (υποθέτουμε από την λέξη καρντάσια και όχι από την Kim kardasian) περιμένουμε να κάνει πρεμιέρα η νέα εκπομπή του ΑΝΤ1 που θα παρουσιάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Μαρία Μπεκατώρου.

Στο δυναμικό της εκπομπής θα προστεθεί και ο Δημήτρης Σταρόβας.
apospasma.gr

Περισσότεροι από 10 εκατ. τηλεθεατές στο φινάλε του «Breaking Bad»

H εικόνα που έδωσε στη δημοσιότητα το AMC, δείχνει τον Μπράιαν Κράνστον στον ρόλο του καθηγητή Γουάιτ. Το «Breaking Bad» έκλεισε έναν κύκλο ζωής πέντε ετών προσελκύοντας πάνω από δέκα εκατ. τηλεθεατές το βράδυ της Κυριακής.

Το Breaking Bad, το δημοφιλές σίριαλ που σαγήνευσε για πέντε σεζόν τους τηλεθεατές σε όλον τον κόσμο, τελείωσε. Με πάταγο. 


Την Κυριακή το δίκτυο AMC προέβαλε το τελευταίο επεισόδιο, καταγράφοντας ένα σπάνιο ρεκόρ τηλεθέασης για τα δεδομένα της καλωδιακής τηλεόρασης στις ΗΠΑ: 10,3 εκατ. τηλεθεατές συντονίστηκαν για να παρακολουθήσουν το τέλος της σκοτεινής ιστορίας του καθηγητή χημείας Γουόλτερ Γουάιτ που προσβάλλεται από καρκίνο του πνεύμονα και γίνεται παραγωγός μεθαμφεταμίνης για να εξασφαλίσει την οικογένειά του. 

Το τελευταίο επεισόδιο της σειράς, που παρά το δύσκολο θέμα της έγινε καλτ με φανατικούς οπαδούς στη Βόρεια Αμερική και στην Ευρώπη, το είδαν περίπου 3,7 εκατ. τηλεθεατές περισσότεροι απ' όσοι είχαν δει το προτελευταίο την προηγούμενη Κυριακή - που και τότε είχε καταγράψει ρεκόρ τηλεθέασης.

Το «Breaking Bad», πρωτοπροβλήθηκε από το δίκτυο AMC τον Ιανουάριο του 2008. Και ύστερα από πέντε σεζόν και 62 επεισόδια μετράει 10 βραβεία Emmy - μεταξύ των οποίων τρία για καλύτερη ανδρική ερμηνεία, αυτή του Μπράιαν Λι Κράνστον στον πρωταγωνιστικό ρόλο του καθηγητή Γουάιτ.

Στις αρχές του 2013, η Ενωση Αμερικανών Σεναριογράφων κατέταξε το «Breaking Bad» ως την Νο13 πιο καλογραμμένη σειρά στην ιστορία της αμερικανικής τηλεόρασης. Πρώτο είχε καταταγεί το «The Sopranos» του καλωδιακού ΗΒΟ, που κρατάει και το ρεκόρ της μεγαλύτερης τηλεθέασης τελευταίου επεισοδίου με 11,7 εκατ. τηλεθεατές.

Για το τέλος του «Breaking Bad» το Associated Press έγραψε χαρακτηριστικά: «Δεν είναι απλά το φινάλε μιας σειράς, είναι μια στιγμή στην κουλτούρα μας». Το σίριαλ άλλωστε φιλοξενήθηκε στο εξώφυλλο του πολύ εκλεκτικού περιοδικού The New Yorker, το οποίο «πάντρεψε» τον Μπασάρ αλ Ασαντ με τον χημικό Γουόλτερ Γουάιτ.
Enhanced by Zemanta

ΒΙΝΤΕΟ: Η Ελένη Μενεγάκη… έσπασε το ρόδι

«Σπάμε το ρόδι στο ολοκαίνουριό μας σπίτι! Πόσα χρόνια το κάνουμε αυτό... Άνοιξε η εκπομπή; Είμαστε στον αέρα; Πάμε, από εδώ και κάτω πλέον πάμε και φεύγουμε!» 


«Σπάμε το ρόδι στο ολοκαίνουριό μας σπίτι! Πόσα χρόνια το κάνουμε αυτό... Άνοιξε η εκπομπή; Είμαστε στον αέρα; Πάμε, από εδώ και κάτω πλέον πάμε και φεύγουμε!» ακούστηκε να λέει η Ελένη Μενεγάκη λίγα λεπτά πριν τη 1 το μεσημέρι την ώρα που έκανε… ποδαρικό στο πλατό της εκπομπής της για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν.

«Είμαστε μαζί ξανά και ουσιαστικά εμείς σήμερα κάνουμε και ποδαρικό στο νέο πρόγραμμα του Alpha. Να πάνε όλα καλά για όλους μας και για όλους σας. Βλέπετε το νέο μου σκηνικό ε; Θα ήλεθα πολύ να σας το δείξω, αλλά δεν μπορώ από το να μην υποδεχτώ στο πλατό τους φίλους μου, τους φίλους σας... Μου έλειψαν... Πόσο κάναμε να επιστρέψουμε τρεις μήνες; Μου φάνηκε πολύς ο χρόνος μέχρι σήμερα, που σας λέμε και πάλι καλησπέρα...», συνέχισε η Ελένη.

Η 43χρονη παρουσιάστρια με το λευκό της φόρεμα – χρώμα που επιλέγει τα τελευταία χρόνια για να φορέσει την ημέρα της πρεμιέρας της, καλησπέρισε τους τηλεθεατές μέσα από τη συχνότητα του Alpha.

Και αφού έσπασε το ρόδι για το… καλό, καλησπέρισε και τους συνεργάτες της (Γρηγόρη Γκουντάρα, Κατερίνα Ζαρίφη, Αντωνία Καλλιμούκου, Ελιάνα Χρυσικοπούλου και Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο), ενώ θέλησε να «ξεναγήσει» το τηλεοπτικό κοινό και στο νέο – ριζικά ανανεωμένο – της πλατό!
video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Μιχάλης Μαρίνος: Όπου κι αν γυρίσεις, βλέπεις τουρκικές σειρές

«Δεν είμαι εναντίον τους, απλώς με ενοχλεί πολύ το τόσο overdose που πάθαμε με αυτά»


Για τα τουρκικά σήριαλ, αλλά και το φίλο του, Γιώργο Καπουτζίδη μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του σε τηλεοπτικό περιοδικό ο Μιχάλης Μαρίνος.

«Δεν είμαι εναντίον τους, απλώς με ενοχλεί πολύ το τόσο overdose που πάθαμε με αυτά. Όπου κι αν γυρίσεις, βλέπεις τουρκικές σειρές. Τίποτε άλλο!», δήλωσε ο ηθοποιός εκφράζοντας τη γνώμη του για τα τουρκικά σίριαλ.

Όσον αφορά στον Γιώργο Καπουτζίδη, με τον οποίο συνεργάστηκε στο Παρά Πέντε, και τώρα ετοιμάζει νέα σειρά για το MEGA, ο Μιχάλης Μαρίνος είπε στο περιοδικό TV ΖΑΠΙΝΓΚ:

«Με τον Γιώργο ήμασταν μαζί στη δραματική, είμαστε φίλοι, του χρωστάω πολλά για το Παρά Πέντε, είμαστε μαζί στο Θα Σε Πάρω Να Φύγουμε κι είναι χαρά να δουλεύω μαζί του. Μακάρι να συμβεί!».

Η Μαίρη Συνατσάκη φόρεσε τα παπούτσια του χορού


Ξεκίνησε τις πρόβες για το «Dancing with the Stars 4»


Με τον τέταρτο κύκλο του ριάλιτι χορού του ΑΝΤ1 να είναι μόλις λίγες εβδομάδες πριν την πρεμιέρα του, είναι λογικό όλοι οι συμμετέχοντες να «λιώνουν» στις πρόβες, προκειμένου να βγουν ασπροπρόσωποι στην παρθενική τους εμφάνιση στο παρκέ.

Έτσι, έχει ξεκινήσει τις πρόβες για το «Dancing with the Stars 4» και η Μαίρη Συνατσάκη, που φαίνεται να το διασκεδάζει ιδιαιτέρως!

Η νεαρή παρουσιάστρια γνωρίστηκε με τον παρτενέρ της και έκανε την πρώτη πρόβα της για το διάσημο show, ενώ ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πρώτη φωτογραφία από την αίθουσα χορού!

Ποιο δελτίο κέρδισε τη μάχη της ενημέρωσης

Οι ραγδαίες εξελίξεις στην πολιτική σκηνή της χώρας καθήλωσαν τους τηλεθεατές στις ενημερωτικές εκπομπές και κυρίως στα κεντρικά δελτία των τηλεοπτικών σταθμών.


Πιο αναλυτικά, το βράδυ της Παρασκευής το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού κέρδισε το δελτίο ειδήσεων του Mega με ποσοστό της τάξεως του 23,3% στο σύνολό του, ενώ δεύτερο ήρθε το κεντρικό δελτίο του Star με 18,8% και την τριάδα «έκλεισε» το δελτίο του ΑΝΤ1 με 15,9%.

Σύλβια Κλιμάκη: Από τις πισίνες του πόλο στη θάλασσα της TV


Μιλάει σχεδόν άπταιστα κινέζικα, από μικρή ήθελε να κάνει business, σπούδασε στο Harvard, βρέθηκε μια απλωτή από την Εθνική Ομάδα Πόλο Γυναικών, μπούχτισε από τη Νέα Υόρκη και βούτηξε στα βαθιά νερά της τηλεόρασης προτού καλά-καλά το καταλάβει. Η νεαρή δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ στο βάθος έχει αποδείξει πως σημασία δεν έχουν τα λόγια αλλά αυτή η μία καθοριστική πράξη

«Η πισίνα ήταν η ζωή μου. Ημουν στον Εθνικό Ομιλο Βουλιαγμένης και στην εθνική ομάδα. Ο τελευταίος αγώνας που έπαιξα ήταν στο Πανευρωπαϊκό Νεανίδων, όταν πήραμε και το χρυσό μετάλλιο. Τότε πέταξα το σκουφάκι μου. Υπήρχε μια ομάδα-φυτώριο κοριτσιών που θα πήγαινε στη γυναικεία ομάδα και θα προετοιμαζόταν πιθανότατα για το 2004. Από 30-35 που ήμασταν, οι καλύτερες θα έπαιζαν Ολυμπιάδα. Μπορεί να έπαιζα, μπορεί και όχι. Αλλά τότε αποφάσισα ότι ήθελα να σπουδάσω, να ταξιδέψω, να δω και να κάνω άλλα πράγματα. Ηταν σε μια κομβική ηλικία», αφηγείται χωρίς νοσταλγία αλλά με μια υφέρπουσα περηφάνια η Σύλβια Κλιμάκη. Γέννημα θρέμμα των νοτίων προαστίων, η νεαρή δημοσιογράφος και τηλεπαρουσιάστρια μεγάλωσε με αυτόν τον ασκητικό, πειθαρχημένο, αμφίβιο τρόπο των παιδιών που καταπιάνονται με τα υδάτινα σπορ.

Μπροστά της υπήρχε πάντα μια απάτητη κορυφή: «Από μικρή ήθελα να κάνω business. Ημουν ένα παιδί που πήγε σε ιδιωτικό σχολείο, έκανε πρωταθλητισμό με πάρα πολλές ώρες προπόνηση κάθε μέρα, είχα μια μητέρα η οποία ήθελε να μάθω τρεις ξένες γλώσσες... Θέλω να πω πως ήμουν ένα παιδί στοχοπροσηλωμένο. Σπούδασα στην ΑΣΟΕΕ, πήγα στο Harvard, έκανα κινέζικα και πήγαινα φουλ για business». Οταν σου λέει πως στην Αμερική τελικά της προέκυψε πως δεν ήθελε να κάνει business, καταλαβαίνεις πως η Σύλβια δεν είναι από τις γυναίκες που άφησαν τη ζωή να αποφασίσει για εκείνες. Ανέλαβε η ίδια την ευθύνη για τον εαυτό της.

«Στο Harvard έκανα Κινεζικές Σπουδές και business. Ηταν ένα διετές μεταπτυχιακό. Τελειώνοντας τον πρώτο χρόνο έψαχνα να βρω πού θα δουλέψω το καλοκαίρι. Κοιτούσα για consulting, τράπεζες, τα κλασικά. Αλλά δεν μου άρεσε τίποτα. Τίποτα όμως. Ενιωθα πολύ πιεσμένη. Ολοι μού έλεγαν, επειδή είμαι Ελληνίδα και μιλάω κινέζικα, να ψάξω για κάποια ναυτιλιακή. Ούτε αυτό μου άρεσε. Βρήκα ένα job description για το CNN και είπα: “Πω-πω, τι ωραίο θα ήταν!”. Το τότε αγόρι μου με προέτρεψε να κάνω αίτηση. Δεν ήξερα τίποτα, έλεγα “το CNN, από αιτήσεις από όλον τον κόσμο, εμένα θα πάρει;”. Εκανα την αίτηση, μετά, όπως κάνω πάντα, τους πήρα και 18 εκατομμύρια τηλέφωνα... Η υπεύθυνη ανθρώπινου δυναμικού, όταν πήγα, μου το είπε. “Παρότι δεν είχες τίποτα στο βιογραφικό σου από δημοσιογραφία, η επιμονή σου μου έδειξε ότι το θέλεις πάρα πολύ”. Το πλάνο ζωής της είχε ήδη αλλάξει άρδην. Από τη Βοστόνη, η Σύλβια βρέθηκε για τέσσερις εβδομάδες στα γραφεία του CNN στο Λονδίνο ως μαθητευόμενη στη δούλεψη του «πολύ» κυρίου Ρίτσαρντ Κουέστ. 

Έλενα Παπαβασιλείου: «Στην Κύπρο ήθελα έτσι και αλλιώς να πάω»


Πώς σχολιάζει η Έλενα Παπαβασιλείου όλες αυτές τις μετεγγραφές-μετακινήσεις που έγιναν το καλοκαίρι στα ελληνικά κανάλια;

«Είναι πολύ θετικό αυτό, εγώ έτσι το βλέπω. Ανοίγουν νέες θέσεις εργασίας, γίνονται πράγματα, φεύγουμε από το τέλμα των τριών-τεσσάρων προηγούμενων ετών» τόνισε στο You.

Οι τελευταίες μετεγγραφές πολλών δυνατών ονομάτων της ελληνικής τηλεόρασης της δημιούργησαν κάποιου είδους ανασφάλεια για τη φετινή σεζόν, και γι' αυτό κατέφυγε στην λύση της Κύπρου ως πιο «σίγουρη»; «Όχι, όχι, καμία σχέση! Την απόφασή μου για την Κύπρο, την είχα πάρει αρκετό καιρό πριν γίνουν όλα αυτά. Ούτε ποτέ την είδα σαν «λύση ασφάλειας και ανάγκης». Μου προτάθηκε ένα concept που μου άρεσε πολύ και συμφωνήσαμε. Έγιναν όλα πολύ απλά. Στην Κύπρο ήθελα να πάω, άσχετα με το ποια δουλειά θα έκλεινα στην Ελλάδα».

Μου είχε λείψει η τηλεόραση, λέει η Κατερίνα Καραβάτου

«Δεν μπορώ να σκεφτώ το παιδί ως εμπόδιο σε καμία δουλειά»


Για την επιστροφή της στην τηλεόραση, τις σχέσεις της με την προηγούμενη παρουσιάστρια της εκπομπής «Μες στην καλή χαρά», Ναταλία Γερμανού, αλλά και για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού στη ζωή της μίλησε σε τηλεοπτικό περιοδικό η Κατερίνα Καραβάτου.

«Η Ναταλία γράφει εδώ και πολλά χρόνια τη δική της ιστορία στην τηλεόραση με πολύ μεγάλη επιτυχία. Είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ ιδιαιτέρως και της εύχομαι καλή επιτυχία στο νέο της ξεκίνημα. Μαζί της είχα και έχω μια πολύ καλή σχέση. Ήμασταν για χρόνια στο ίδιο κανάλι κι έχουμε περάσει ωραίες στιγμές μαζί, δεν υπάρχει λόγος να αλλάξει αυτό», δήλωσε η Κατερίνα Καραβάτου σχετικά με τη νέα θέση της στην εκπομπή που κάνει πρεμιέρα το Σαββατοκύριακο.

Όσο για το αν της είχε λείψει η τηλεόραση; «Μου είχε λείψει, αλλά κάτω από τις κατάλληλες συνθήκες. Δεν θα έκανα οτιδήποτε στην τηλεόραση, ούτε θα ήθελα να γυρίσω οπωσδήποτε», ενώ για την επιστροφή της στον Alpha μετά από δύο χρόνια δήλωσε: «Είναι κάτι που το χαίρομαι πολύ, γιατί είναι το κανάλι από το οποίο ξεκίνησα και ό,τι έχω κάνει, το έχω κάνει στον Alpha. Είναι σαν το σπίτι μου, σαν οικογένειά μου. Μπαίνω στο στούντιο και είναι οι ίδιοι οι αγαπημένοι μου άνθρωποι», είπε στο περιοδικό «7 Μέρες TV».

Τέλος, απάντησε στο αν η κόρη της θα μπορούσε να λειτουργήσει ανασταλτικά ως προς τα επαγγελματικά της: «Όχι και δεν μπορώ να σκεφτώ το παιδί ως εμπόδιο σε καμία δουλειά. Δεν μπαίνουν σε σύγκριση αυτά τα πράγματα», ενώ ξεκαθάρισε ότι – για την ώρα – δε σκέφτεται να κάνει δεύτερο παιδί: «Ο Κρατερός το σκέφτεται ήδη, εγώ ακόμα όχι! Αλλά επειδή εγώ θα γεννήσω κι εγώ θα θηλάσω, θέλω να περάσει λίγος καιρός και θα ξαναμπούμε σε αυτή τη διαδικασία, αλλά όχι ακόμα».

«Ελένη»: Το σταθερό σας ραντεβού σ’ έναν κόσμο που αλλάζει

Πρεμιέρα  την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου στις 13:00


Η δύναμη του νέου. Η διαχρονικότητα του κλασικού. Αυτή είναι η Ελένη. Κι αφού κάποιες αγάπες δεν τελειώνουν ποτέ, η δική μας Ελένη επιστρέφει για ένατη σεζόν στον Alpha αποδεικνύοντας ότι η προσωπική σχέση που έχει χτίσει με όλους εμάς είναι η πιο σταθερή αναφορά σ’ έναν κόσμο που αλλάζει.

Την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου στις 13:00, η Ελένη Μενεγάκη θα ανοίξει την πόρτα του νέου τηλεοπτικού σπιτιού της έτοιμη να μοιραστεί με τους τηλεθεατές σκέψεις και συναισθήματα, να γελάσει, να συγκινηθεί, να συνωμοτήσει μαζί τους.

Η αμεσότητα, η εξομολογητική διάθεση, η αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων, η επισήμανση της λεπτομέρειας που κάνει τη διαφορά… θα δώσουν και φέτος όνομα στα μεσημέρια μας. Η εκπομπή με νέες και παλιές ενότητες, πρακτικές συμβουλές και έξυπνες ιδέες επιστρέφει για να μονοπωλήσει το κοινό. Στο πλατό, η Ελένη θα υποδέχεται γνωστά αγαπημένα πρόσωπα αλλά και καθημερινούς ήρωες που εμπνέουν με τη ζωή και τις πράξεις τους.

Δίπλα στην Ελένη  μία δυνατή ομάδα συνεργατών που θα δώσουν, ο καθένας με τον τρόπο του, το δικό του στίγμα: Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, Γρηγόρης Γκουντάρας, Κατερίνα Ζαρίφη, Αντωνία Καλλιμούκου, Ελιάνα Χρυσικοπούλου, Άση Μπήλιου, Βασίλης Καλλίδης και Άννα Μαρία Μπαρού.

Ελένη Μενεγάκη: «Όταν όλα γύρω μας μεταβάλλονται, κάποιες αξίες μένουν αναλλοίωτες στον χρόνο. Η δική μας σχέση, η προσωπική μας επαφή, οι καθημερινές μας στιγμές, οι ανησυχίες που μοιραζόμαστε και αντιμετωπίζουμε με χιούμορ. Όλα αυτά μας φέρνουν χρόνο με τον χρόνο πιο κοντά και μας δένουν πιο πολύ. Ξεκινάμε!»

Αρχισυνταξία: Ελένη Γελαλή

«Ελένη»: Το σταθερό σας ραντεβού σ’ έναν κόσμο που αλλάζει

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε η Ελένη Μενεγάκη, πριν την αυριανή πρεμιέρα της


H πάντα λαμπερή Ελένη Μενεγάκη, επιστρέφει στις οθόνες μας! 

Την είδαμε στο τρέιλερ της εκπομπής της πιο όμορφη από ποτέ και αυτό φαίνεται και στις φωτογραφίες που ανέβασε...στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter πριν από λίγο, θέλοντας να μας δώσει ραντεβού στο τηλεοπτικό της "σπίτι" την Δευτέρα στη 13.00!

Δείτε τις φωτογραφίες



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...