Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Ουγγαρέζος:«Δε μιλάμε με Φαίη-Γιώργο»

Τις πληροφορίες που τον θέλουν να μη μιλάει με τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά, μετά τα τηλεοπτικό τους διαζύγιο, επιβεβαίωσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος παρέμεινε στo Mega, αρνούμενος να ακολουθήσει το ζεύγος στον ΑΝΤ1.


«Όταν προκύπτει ένα διαζύγιο, επέρχεται ένας μικρός, ένας ξαφνικός θάνατος. Υπήρξε μία αναστάτωση, τρομάξαμε όλοι από το σκηνικό και ναι δεν τα έχουμε πει, αλλά αυτό θα αποκατασταθεί», δήλωσε ο αεικίνητος παρουσιαστής στο περιοδικό Tv Zapping.

Και συμπλήρωσε: «Θέλω να πιστεύω ότι χωρίσαμε μόνο επαγγελματικά και όχι προσωπικά. Και ειδικά μετά τα όσα ακριβά ζήσαμε κάνοντας τόση παρέα».

Ο ίδιος υπεραμύνθηκε της επιλογής του να μη φύγει από το κανάλι που τον ανέδειξε: «Ήταν εξαιρετικά δύσκολη η απόφαση που έπρεπε να πάρω, αλλά τελικά την πήρα και θεωρώ ότι ήταν η σωστή, να παραμείνω το κανάλι που με στήριξε όταν με πήρε από τα MAD. 

To όνομα έκπληξη για την παρουσίαση του The Voice!

Μέχρι στιγμής είχε ακουστεί το όνομα της Ναταλίας Γερμανού ως το επικρατέστερο για την παρουσίαση του πολλά υποσχόμενου σόου ταλέντων «The Voice» του ΑΝΤ1.

Ένα όνομα έκπληξη όμως άρχισε να ακούγεται εδώ και λίγες ώρες στα δημοσιογραφικά γραφεία ως εκείνο που θα κονταροχτυπηθεί με την παρουσιάστρια για το συγκεκριμένο τηλεοπτικό πρότζεκτ. 

Δεν είναι άλλο από αυτό του Γιώργου Λιάγκα ο οποίος ναι μεν έχει επικεντρωθεί μαζί με τη σύζυγό του στο στήσιμο της πρωινής εκπομπής του καναλιού, όμως λέγεται πως είναι σε συζητήσεις και για την παρουσίαση του The Voice μιας και θεωρείται από τους ιθύνοντες του καναλιού, σύμφωνα με το tvshow ως ένας από τους καταλληλότερους ανθρώπους της τηλεόρασης για να κρατήσει τις ισορροπίες στα πλατό του σόου όπου είναι πολύ πιθανόν να συνυπάρξουν η Δέσποινα Βανδή, η Άννα Βίσση και ο Αντώνης Ρέμος.


Αυτό είναι το νέο πρόγραμμα του Star! Πρεμιέρα τη Δευτέρα!

Διαβάστε αναλυτικά για όλες τις εκπομπές, το ανανεωμένο περιεχόμενό τους και τις νέες ώρες προβολής...


Το Star ανοίγει επίσημα τη νέα τηλεοπτική σεζόν από τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, με το νέο του πρόγραμμα να βγαίνει στον αέρα, έτοιμο να διεκδικήσει ένα μεγάλο κομμάτι από την τηλεοπτική πίτα. Από τις 10 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ, το κανάλι θα εκπέμπει -κυρίως- ζωντανές εκπομπές για όλους.

Το νέο πρόγραμμα

10:00 LIVE U

Η Πόπη Τσαπανίδου θα φιλοξενεί τους αρμόδιους φορείς της δημόσιας ζωής για να συζητήσουν τα θέματα της δύσκολης επικαιρότητας, πάντα με επίκεντρο τον άνθρωπο. Ζωντανές συνδέσεις από όλα τα μέρη της χώρας για να αναδείξουμε τους ανθρώπους, που μπορούν να γίνουν παράδειγμα για όλους μας και να μεταδώσουμε τον παλμό της επικαιρότητας αλλά και μια διαφορετική εικόνα της ελληνικής πραγματικότητας.

Στην 3ωρη ενημερωτική εκπομπή «Live U» μεγάλη σημασία θα έχει η συμμετοχή των τηλεθεατών μέσω του internet και η επικοινωνία τους με την Πόπη Τσαπανίδου, γιατί, όπως τονίζει και στο τρέιλερ της εκπομπής, «Εμείς μαζί».

Μέσα από τους προβληματισμούς και τις αγωνίες της καθημερινότητας, η Πόπη δίνει μία νότα αισιοδοξίας για το αύριο. Γιατί αυτά που μας ενώνουν είναι, ο τόπος μας, οι ομορφιές του, οι άνθρωποί του, οι αγωνίες μας για το αύριο, η ζωή μας, είναι αυτά, που έχουν αξία.

13:00 Μελέτησέ το!

Η Ελεονώρα Μελέτη σε νέο σκηνικό με στυλ μοντέρνο – pop. Στο πλατό θα δούμε το newsdesk, όπου η Ελεονώρα και οι συνεργάτες της, που θα εναλλάσσονται, μέσω tablets θα μας ενημερώνουν για τις τελευταίες εξελίξεις και για όλα τα επίκαιρα θέματα της εκπομπής. Στον λευκό καναπέ, η Ελεονώρα θα υποδέχεται τους ξεχωριστούς καλεσμένους της ενώ από ένα ειδικό stand, θα παρουσιάζει διάφορα θέματα και θα κάνει ζωντανές συνδέσεις.

Καλεσμένοι της πρώτης εκπομπής θα είναι η τραγουδίστρια Έλλη Κοκκίνου και ο ηθοποιός Γιάννης Τσιμιτσέλης.
Η Έλλη Κοκκίνου θα απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις της Ελεονώρας. Η διάθεση της παρουσιάστριας είναι φέτος πολύ «παιχνιδιάρικη» και έχει σχεδιάσει να υποβάλει τη δημοφιλή τραγουδίστρια σε ξεκαρδιστικές διαδικασίες!

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μιλάει στην Ελεονώρα Μελέτη για τη σύντροφο του, ηθοποιό Βάσω Λασκαράκη, τον επικείμενο γάμο τους και με ιδιαίτερη χαρά και ανυπομονησία για το μωρό τους, που το περιμένουν σε 2 περίπου μήνες. Μια εμφάνιση – έκπληξη θα κάνει στην εκπομπή, για να ευχηθεί στην Ελεονώρα «καλή τηλεοπτική σεζόν», ο ένας και μοναδικός Σάκης Ρουβάς.

14:45 ΦΜ LIVE

Με τη γνωστή τους χιουμοριστική διάθεση, ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου, θα καλωσορίσουν τους τηλεοπτικούς τους φίλους στην πρεμιέρα τους, όπου και θα αποκαλυφθεί το ανανεωμένο τους σκηνικό αλλά και η εμπλουτισμένη δομή της εκπομπής.

Την Τρίτη 17/9 ο Φώτης και η Μαρία θα υποδεχτούν με ιδιαίτερη χαρά τη Σμαράγδα Καρύδη και μαζί τους θα περάσει όλες τις δοκιμασίες της εκπομπής.

16:45 ΜΙΛΑ

Σε ένα φωτεινό σκηνικό, που συνδυάζει τη high tech τεχνολογία με ξεχωριστές εικαστικές παρεμβάσεις, η Τατιάνα Στεφανίδου θα φιλοξενεί, τους τηλεοπτικούς της φίλους, που έρχονται να παρακολουθήσουν ζωντανά την εξέλιξη της εκπομπής και να συμμετέχουν με δικές τους παρεμβάσεις, ερωτήσεις και προτάσεις.

Καλεσμένος στην πρεμιέρα της εκπομπής «Μίλα» και της Τατιάνας Στεφανίδου, (Δευτέρα 16/9 στις 16:45) θα είναι ο Λάκης Γαβαλάς.


18:45 Η Προδοσία

Η ιστορία μιας οικογένειας στην Κωνσταντινούπολη του 1960.

Η οικογένεια Ακαρσού είναι μια τυπική, πατριαρχική οικογένεια της εποχής, που δίνει σημασία στα ήθη, τα έθιμα αλλά και στην κοινωνική της εικόνα και αποδοχή. Ο Αλί Ακαρσού, είναι ο πατέρας και εργάζεται ως καπετάνιος. Ο γάμος του με την Τζεμιλέ του χάρισε 4 παιδιά, την Μπερίν, φοιτήτρια νομικής, την Αϊλίν και τον Μετέ, που πηγαίνουν στο λύκειο και τον ζωηρό 5χρονο Οσμάν.Αν και λείπει συνέχεια, η γυναίκα του, Τζεμιλέ, αδιαμαρτύρητα, φροντίζει η απουσία του να μη γίνει αισθητή και προσπαθεί να κρατάει τις ισορροπίες της οικογένειας.

Η ηρεμία της οικογένειας Ακαρσού ανατρέπεται όταν ο Αλί, σε ένα από τα ταξίδια του, γνωρίζει τη γοητευτική δανέζα Καρολίν. Νέα, ξανθιά, σαγηνευτική, είναι τόσο διαφορετική, που δεν μπορεί να αντισταθεί. Για πρώτη φορά στη ζωή του ο Αλί παραδίδεται στο πάθος, ξεχνώντας τα πάντα. Κερδίζει τον έρωτα της Καρολίν αλλά το τίμημα θα είναι μεγάλο. Ο Αλί επιστρέφει μετά από το μεγάλο του ταξίδι και παρόλο, που όλα φαίνονται τέλεια στην επιφάνεια, η άφιξη του προκαλεί μεγάλη αναστάτωση.

Η Τζεμιλέ ανακαλύπτει ένα ερωτικό γράμμα και από εκείνη τη στιγμή η ζωή της οικογένειας Αρκασού αλλάζει αμετάκλητα. Η παράνομη αυτή σχέση θα οδηγήσει σιγά – σιγά στη διάλυση της οικογένειας Αρκασού, με οδυνηρές συνέπειες για όλους. Τα γεγονότα, που θα ακολουθήσουν θα σημαδέψουν βαθιά τα μέλη της οικογένειας. Τα λάθη του παρελθόντος θα ορίσουν το μέλλον τους και θα ελπίζουν πως ο χρόνος, που θα κυλήσει, θα κλείσει τις ανοιχτές πληγές τους …

• Η σειρά ξεκίνησε στην Τουρκία στις 14 Σεπτεμβρίου 2010 και ολοκληρώθηκε στις 18 Ιουνίου 2013, μετά από 3 επιτυχημένες σεζόν.
• Προβάλλεται ήδη σε 21 χώρες : Βοσνία και Ερζεγοβίνη, Π.Γ.Δ.Μ., Αλβανία, Βουλγαρία, Αίγυπτο, Κουβέιτ, Σαουδική Αραβία, Αφγανιστάν, Κροατία, Σερβία, Μαυροβούνιο, Πακιστάν, Αλγερία, Αζερμπαϊτζάν, Κύπρο, Ιράν, Ισραήλ, Καζακστάν, Λίβανο, Μάλι, Ηνωμένα Εμιράτα.
• Έλαβε πολλά βραβεία και έσπασε τα ρεκόρ τηλεθέασης με μέσο όρο 25 – 30 εκατομμύρια τηλεθεατές κάθε εβδομάδα στην Τουρκία.


19:45 Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων

Το νέο δελτίο ειδήσεων του Star έχει κεντρική παρουσιάστρια τη Μάρα Ζαχαρέα και κεντρικό σχολιαστή τον Νίκο Χατζηνικολάου. Τη νέα πολύ δυνατή ομάδα του Star, αποτελούν οι Σταύρος Λυγερός, Κάτια Μακρή, Γιώργος Κουβαράς, Κώστας Στούπας. Στα παράθυρα του Star οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να δουν και τον δημοσιογράφο Τάσο Τέλογλου, που έχει γράψει τη δική του τηλεοπτική ιστορία στο ρεπορτάζ και την έρευνα.

Στη νέα τηλεοπτική σεζόν, στόχος του καναλιού είναι να δοθεί αυξημένο "βάρος" στο πολιτικό και οικονομικό κομμάτι του δελτίου. Το δελτίο ειδήσεων του Star θα συνεχίσει όμως να καλύπτει όλες τις πτυχές της ενημέρωσης και τις ανάγκες των τηλεθεατών.

Η Πόπη Τσαπανίδου πανέτοιμη για την εκπομπή «Live U».

Η Πόπη Τσαπανίδου έκανε την Παρασκευή 13/9 τη γενική δοκιμή για την εκπομπή «Live U».


Η αγαπημένη παρουσιάστρια κινήθηκε άνετα στο high tech σκηνικό της, στο οποίο από τη Δευτέρα 16/9 (Δευτέρα – Παρασκευή στις 10:00), θα φιλοξενεί τους αρμόδιους φορείς της δημόσιας ζωής για να συζητήσουν τα θέματα της δύσκολης επικαιρότητας, πάντα με επίκεντρο τον άνθρωπο. 

Ζωντανές  συνδέσεις από όλα τα μέρη της  χώρας για να αναδείξουμε τους ανθρώπους, που μπορούν να γίνουν παράδειγμα για όλους μας και  να μεταδώσουμε τον παλμό της  επικαιρότητας αλλά και μια διαφορετική  εικόνα της ελληνικής πραγματικότητας.

Στην 3ωρη ενημερωτική εκπομπή «Live U» μεγάλη σημασία θα έχει η συμμετοχή των τηλεθεατών μέσω του internet και η επικοινωνία τους με την Πόπη Τσαπανίδου, γιατί, όπως τονίζει και στο τρέιλερ της εκπομπής, «Εμείς μαζί».

Μέσα  από τους προβληματισμούς και  τις αγωνίες της καθημερινότητας, η Πόπη δίνει μία νότα αισιοδοξίας για το αύριο. Γιατί αυτά που μας ενώνουν είναι, ο τόπος μας, οι ομορφιές του, οι άνθρωποί του, οι αγωνίες μας για το αύριο, η ζωή μας, είναι αυτά, που έχουν αξία.

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Από τις 14 Σεπτεμβρίου τα παιδιά αποκτούν το δικό τους κανάλι: το Mini Mega!


Κάθε Σάββατο και Κυριακή, από τις 10.00 το πρωί έως τις 13:00 η νέα παιδική ζώνη του Mega υποδέχεται τους μικρούς της φίλους για τρεις ώρες γέλιου, χαράς και περιπέτειας με τους ήρωες των εκπομπών Τουτ και Παντλ, Καγιού, Βίπο - Το Ιπτάμενο Σκυλάκι, Η Ντουλάπα της Χλόης, Slugterra, Τα Χρονικά του Ματ Χάτερ, Χάντικ, Κώδικας Λυόκο, Ποπ Πίξι, Η Μία κι Εγώ, Σάλι Μπόλιγουντ.


Οι εκπομπές της νέας παιδικής ζώνης του Mega θα κρατούν συντροφιά σε παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας. Κάποιες από αυτές βασίζονται σε επιτυχημένα βιβλία ενώ άλλες έχουν βραβευτεί και προβληθεί με μεγάλη επιτυχία σε χώρες του εξωτερικού. Όλες οι εκπομπές έχουν στόχο, εκτός από το να ψυχαγωγήσουν τους μικρούς φίλους, να τους ωθήσουν να ζήσουν τη χαρά της φαντασίας, να μάθουν νέα πράγματα, να πάρουν πολύτιμα μαθήματα και πληροφορίες για τον κόσμο και να αγαπήσουν την περιπέτεια, την έρευνα και τη γνώση, καθώς και το ομαδικό πνεύμα.

Λίγα λόγια για τις σειρές :


Η Ντουλάπα της Χλόης
Κάθε Σάββατο στις 10:00


Η αξιολάτρευτη Χλόη, ανακαλύπτει νέους, φανταστικούς κόσμους όταν μασκαρεύεται με τα κουστούμια της μαγικής της ντουλάπας! Η Χλόη δεν ντύνεται μόνο πριγκίπισσα ή νεράιδα αλλά και αστροναύτης, εξερευνητής, γιατρός και πολλά, πολλά ακόμα. Με κάθε κουστούμι που δοκιμάζει η τετράχρονη Χλόη, ξεκινά για ένα απίθανο ταξίδι παρέα με τους φίλους της και τον μόνιμο συνταξιδιώτη της, μια κουβερτούλα που ακούει στο όνομα «Όμορφο Καρότο».

Τουτ και Παντλ
Κάθε Σάββατο στις 10:30

Τα δύο χαρούμενα γουρουνάκια, ο Τουτ και ο Παντλ, είναι πολύ διαφορετικοί χαρακτήρες: ο Τουτ έχει πάθος με τα ταξίδια και αγαπά την περιπέτεια.

Αντίθετα, ο ήσυχος Παντλ προτιμά να χρησιμοποιεί τη φαντασία του για να εξερευνεί τον κόσμο από τη θαλπωρή του σπιτιού του.

Ποπ Πίξι
Κάθε Σάββατο στις 11:00

Σε μια ήσυχη και απομονωμένη γωνιά ενός μαγικού σύμπαντος υπάρχει ένας μικροσκοπικός κόσμος που κατοικείται από ξωτικά, καλικατζαράκια, ζώα που μιλάνε... και κυρίως... από Πίξις!
Στην Πιξούπολη, που είναι ο τόπος διαμονής τους, τα Πίξις κάνουν την κάθε τους μέρα φανταστική, χάρη στην απίστευτη μαγεία των μαγικών Ποπ, τους μοναδικούς καρπούς του Δέντρου της Ζωής. Όταν ένα Πίξι ανακαλύπτει το ταλέντο του και το χρησιμοποιεί για καλό σκοπό, παίρνει ένα Ποπ και γίνεται… Ποπ Πίξι!
Η Πιξούπολη είναι χτισμένη ανάμεσα στα δέντρα και διαθέτει κτίρια, μαγαζιά, σπίτια, σχολεία, πλατείες και ένα μεγάλο πάρκο. Είναι σα μια οποιαδήποτε ανθρώπινη πόλη με τη διαφορά ότι το κάθε τι στολίζεται από μια πινελιά μαγείας που την κάνει μοναδική. Μέσα από τις καθημερινές ιστορίες των βασικών χαρακτήρων – της Λόκετ, της Αμόρε, της Τσάτα, του Φίξιτ, της Τσέρι, της Παμ, του Πλάστο, του Μόρφο, του Μαρτίνο και της Κάραμελ, θα ανακαλύψουμε τα μυστικά της Πιξούπολης και των συναρπαστικών της κατοίκων.

Τα Χρονικά του Ματ Χάτερ
Κάθε Σάββατο στις 11:30

Όταν ο Ματ μετακομίζει από τη Νέα Υόρκη στο Λονδίνο για να μείνει με τον παππού του στον οικογενειακό τους κινηματογράφο Κόρονετ, ανακαλύπτει τυχαία ένα μεγάλο οικογενειακό μυστικό. Η οικογένειά του φρουρούσε για χρόνια μια μυστική διάσταση γνωστή ως Πολυσύμπαν, της οποίας η πύλη βρίσκεται στον κινηματογράφο. Διάσημοι κακοί από τις ταινίες που παίζονταν στον κινηματογράφο είχαν διεισδύσει στο Πολυσύμπαν εξαπλώνοντας το χάος. Η οικογένεια των Χάτερ ήταν πάντα υποχρεωμένη να βρει τους κακούς αυτούς και να βάλει τάξη.
Ο Άλφρεντ, ο παππούς του Ματ, είχε κλείσει όλους τους κακούς σε μια φυλακή, γνωστή ως η Κρύπτη των Χρονικών. Ένας εχθρός του όμως, ο Τένοροκ κατάφερε να τους πάρει υπό τον έλεγχό του. Ο Άλφρεντ κατάφερε να τον περιορίσει στη φυλακή αλλά ο μόνος τρόπος να τα καταφέρει ήταν να κλειστεί και ο ίδιος μέσα!
Ο Ματ ανακαλύπτει την πύλη για το Πολυσύμπαν όταν συναντά δυο νέους φίλους, τη Ρόξυ και τον Γκόμεζ. Οι τρεις τους πρέπει να βρουν και να σταματήσουν τους κακούς που είχαν ξεφύγει και να σώσουν τον παππού του Ματ!

Χάντικ
Κάθε Σάββατο στις 12:00

Η ιστορία ξεκινά όταν ο Λοκ, ένας συνηθισμένος μαθητής γυμνασίου, ανακαλύπτει μέσα σ’ ένα αγαλματίδιο το ημερολόγιο που άφησε πίσω ο χαμένος του πατέρας. Γεμάτο γρίφους και παράξενα σχέδια, το ημερολόγιο θα τον οδηγήσει στον αρχαίο κόσμο των Τιτάνων και των μαγικών φυλαχτών που έχουν την ικανότητα να ελέγχουν την υπερφυσική δύναμη των αρχαίων αυτών όντων. Στα λάθος χέρια τα φυλαχτά μπορούν να φέρουν την καταστροφή και ο Λοκ το μαθαίνει σύντομα αυτό, όταν έρχεται αντιμέτωπος με τον σατανικό Οργανισμό. Χάρη σε δυο νέους φίλους Αναζητητές, τον Ντάντε και τη Σόφι, θα έρθει σε επαφή με το ίδρυμα Χάντικ που αγωνίζεται για την ελευθερία και την προστασία του πλανήτη από τον Οργανισμό. Ο Λοκ, μαζί με τους Αναζητητές του Χάντικ, θα φέρει σε πέρας αποστολές γεμάτες δράση και περιπέτεια, πάντα εναντίον του Οργανισμού και πάντα ένα βήμα πιο κοντά στο να ανακαλύψει τα ίχνη του πατέρα του και το μυστικό των Τιτάνων.


Βίπο, Το Ιπτάμενο Σκυλάκι
Κάθε Κυριακή στις 10:00

Η σειρά αφηγείται τις περιπέτειες του Βίπο και των φίλων του –της Μπέτυ, μιας λούτρινης γατούλας, και του πελαργού Χένρυ– που ταξιδεύουν κάθε φορά σε έναν διαφορετικό προορισμό στον οποίο συναντούν ενδιαφέροντες χαρακτήρες και κάνουν καινούριους φίλους.

Καγιού
Κάθε Κυριακή στις 10:30

Ο Καγιού είναι ένα τετράχρονο αγοράκι που ανακαλύπτει τον κόσμο μέσα από τη θαλπωρή και την ασφάλεια της οικογένειας και του σπιτιού του αλλά και μέσα από τη δύναμη της φαντασίας του.

Από καθημερινές μικρές κατακτήσεις, όπως το να μάθεις να δένεις τα κορδόνια σου, μέχρι τη συναρπαστική εμπειρία τού να ταξιδέψεις πρώτη φορά με αεροπλάνο, ο Καγιού αντιμετωπίζει τις μικρές και μεγάλες προκλήσεις της ζωής παίρνοντας σημαντικά μαθήματα στην πορεία.


Σάλι Μπόλιγουντ
Κάθε Κυριακή στις 11:00

Η Σάλι Μπόλιγουντ είναι ένα δωδεκάχρονο κορίτσι ινδικής καταγωγής που με τη βοήθεια του γείτονα και κολλητού της φίλου Ντούι, διευθύνει ένα γραφείο ντετέκτιβ.

Μαζί αναλαμβάνουν υποθέσεις που τους αναθέτουν οι συμμαθητές τους στο σχολείο.

Η Σάλι ξέρει από προσωπική εμπειρία ότι τα παιδιά έχουν πολλές φορές προβλήματα που αναζητούν ξεχωριστές λύσεις. Γι’ αυτό και το γραφείο της έχει τεράστιο σουξέ σε όλες τις παιδικές χαρές της Μικρής Βομβάης, αναλαμβάνοντας κάθε είδους υποθέσεις που μπορεί να προβληματίζουν τους μικρούς της φίλους.

Το γραφείο έχει έδρα το υπόγειο του σπιτιού των Μπόλιγουντ και η Σάλι με τον Ντούι είναι μια αχτύπητη ομάδα. Χάρη στο αναλυτικό μυαλό και τα εκπληκτικά γκάτζετς του Ντούι, σε συνδυασμό με την παρατηρητικότητα και την ετοιμότητα της Σάλι, το δίδυμο λύνει ακόμα και τα πιο δύσκολα μυστήρια. Μιλάμε για εγγυημένα αποτελέσματα!

Η Μία κι Εγώ
Κάθε Κυριακή στις 11:30

Η Μία, από μικρό κοριτσάκι, διάβαζε σε ένα παλιό βιβλίο με παραμύθια για τη μαγική χώρα με το όνομα Σεντόπια. Τώρα, χάρη σε μια high-tech πύλη που σχεδίασε ο πατέρας της, ένας κορυφαίος επιστήμονας, η παραμυθένια αυτή χώρα ζωντανεύει και η Μία μεταφέρεται σε έναν συναρπαστικό κόσμο με ξωτικά και μονόκερους.

Το κάποτε ειδυλλιακό, όμως, βασίλειο της Σεντόπια βρίσκεται σε κίνδυνο. Η σατανική βασίλισσα Πανθέα θέλει να αιχμαλωτίσει τους μονόκερους και να χρησιμοποιήσει τη μαγική τους δύναμη για να παραμείνει νέα. Τα γενναία ξωτικά, με αρχηγούς τον Πρίγκιπα Μο και τη θαρραλέα πολεμίστρια Γιούκο θα κάνουν τα πάντα για να βάλουν φρένο στο σχέδιο της Πανθέα. Χάρη στη μοναδική της ικανότητα να συνομιλεί με τους μονόκερους, η Μία αναλαμβάνει σημαντικό ρόλο σ’ αυτήν την αποστολή.

Προσπαθώντας να συνδυάσει την καθημερινότητά της σε ένα καινούριο, απαιτητικό σχολείο, με τη ζωή της σαν ξωτικό στον αγώνα για να σώσει τον πανέμορφο αυτό κόσμο από τη σατανική δύναμη της Πανθέα, η Μία θα ανακαλύψει τη χαμένη της αυτοπεποίθηση καθώς και ικανότητες που δεν ήξερε ότι διαθέτει.

SlugTerra
Κάθε Κυριακή στις 12:00

Ο Ίλαϊ Σέιν έχει βάλει στόχο να γίνει ο μεγαλύτερος ήρωας στον κόσμο της Slugterra. Με την ομάδα του συλλέγουν, προπονούν και μονομαχούν με μικρά πλασματάκια που λέγονται σλαγκς.

Στόχος τους να νικήσουν τις δυνάμεις του κακού που παραμονεύουν. Και το καλύτερο; Τα σλαγκς, τα μικρά αυτά πλασματάκια, έχουν τη δύναμη να μεταμορφώνονται σε πανίσχυρα, μαγικά τέρατα!

Ο κίνδυνος, όμως, για τον κόσμο και τα σλαγκς είναι αληθινός και πολύ σοβαρός. Δρ. Μπλακ θέλει να αιχμαλωτίσει τα σλαγκς και να τα κάνει πιόνια του, μεταμορφώνοντάς τα σε επικίνδυνα όπλα. Κανείς δεν έχει καταφέρει να αντισταθεί στα πανίσχυρα σλαγκς και τους μπράβους του Δρ. Μπλακ. Κανείς… μέχρι τώρα!


Κώδικας Λυόκο
Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 12:30

Εξερευνώντας ένα παλιό εργοστάσιο κοντά στο σχολείο τους, η Γιούμι, ο Τζέρεμι, ο Οντ και ο Ούλριχ, ανακαλύπτουν έναν Υπερυπολογιστή.

Ο Τζέρεμι, διάνοια στους υπολογιστές, καταφέρνει να μάθει τα μυστικά του. Χρησιμοποιώντας τους γιγάντιους scanners που είναι συνδεδεμένοι με το μηχάνημα, ανακαλύπτει ότι μπορεί να μεταφέρει τους φίλους του σε μία άλλη διάσταση που ονομάζεται “Λυόκο”. Συνειδητοποιεί επίσης ότι ο Υπερυπολογιστής αυτός έχει την πρόθεση να κυριεύσει τον κόσμο!

Στον Λυόκο, η παρέα γνωρίζει ένα εικονικό κορίτσι, ένα ον τεχνητής νοημοσύνης, την Αελίτα. Εκείνη τους μιλάει για τον Ζ.A.N.A, έναν αντιληπτικό ιό, ο οποίος έχει μολύνει τον Υπερυπολογιστή και απειλεί να καταστρέψει τον Λυόκο αλλά και να κυριεύσει τη Γη. Ο κίνδυνος και για τους δυο κόσμους είναι ανυπολόγιστος.

Η ομάδα των ηρώων μας μαζί με τη νέα τους φίλη θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να πολεμήσουν τον κοινό εχθρό στους αφιλόξενους κρατήρες του Λυόκο και να βρουν τη λύση που θα εξουδετερώσει τον Ζ.A.N.A και θα σώσει την ανθρωπότητα. Εκτός από αυτό το δύσκολο έργο όμως, οι τέσσερις φίλοι έχουν να αντιμετωπίσουν και τη ζωή στο σχολείο: μαθήματα, έρωτες, πλάκες, τσακωμούς και αντιζηλίες και φυσικά την πρόκληση μιας διπλής ζωής.

Από τις 14 Σεπτεμβρίου στις 10.00 π.μ. και κάθε Σάββατο και Κυριακή τα παιδιά αποκτούν το δικό τους κανάλι: το Mini Mega!

«Ένα αστέρι γεννιέται» στο Mega - ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ


«Ένα αστέρι γεννιέται» στο Mega: μία νέα σειρά, που θα μεταδίδεται από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 19:00. Η ιστορία της Χασρέτ και του Μουράτ, δύο νέων που τους ενώνει η μουσική και ένας μεγάλος έρωτας, αλλά τους χωρίζουν πολλά…

Ο Μουράτ είναι καταξιωμένος συνθέτης και καθηγητής κλασικού τραγουδιού. Κατάγεται από πλούσια και ιδιαίτερα καλλιεργημένη οικογένεια. Σε μια φτωχογειτονιά της Κωνσταντινούπολης, θα γνωρίσει τη Χασρέτ, μια όμορφη αλλά αμόρφωτη τσιγγάνα που πουλάει λουλούδια στο δρόμο. Ο πατέρας της βρίσκεται άδικα στη φυλακή και η Χασρέτ δουλεύει σκληρά για να βοηθήσει τα αδέλφια της. Όταν ο Μουράτ την ακούει να τραγουδά, εντυπωσιάζεται με την καλή αλλά ακατέργαστη φωνή της. Της λέει ότι αν έκανε μαθήματα φωνητικής, θα μπορούσε να ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι. Η Χασρέτ, αρχικά, προσβάλλεται από την κριτική του, αλλά στη συνέχεια σκέφτεται ότι μια καριέρα στο τραγούδι θα της προσέφερε τα απαιτούμενα χρήματα για να προσλάβει δικηγόρο και να βοηθήσει τον πατέρα της να αθωωθεί. Θα προσεγγίσει τον Μουράτ και θα του ζητήσει να την εκπαιδεύσει. Εκείνος είναι αρχικά απρόθυμος, αλλά τελικά θα δεχτεί, βάζοντας μάλιστα και στοίχημα με τον φίλο και παραγωγό του, Λεβέντ, ότι μέσα σε έξι μήνες θα καταφέρει να μεταμορφώσει αυτό το "αγρίμι" σε ντίβα του κλασικού τραγουδιού. Ένα στοίχημα που θα οδηγήσει σε έναν μεγάλο έρωτα, με μεγάλα εμπόδια, όμως, στο δρόμο για την ευτυχία...

Το σίριαλ «Ένα αστέρι γεννιέται» (στα τουρκικά Gönülçelen) είναι εμπνευσμένο από το έργο του Bernard Shaw "Πυγμαλίων" αλλά και την κινηματογραφική του προσαρμογή "Ωραία μου κυρία" με πρωταγωνίστρια την Audrey Hepburn.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Tuba Buyukustun (Χασρέτ), Cansel Elcin (Μουράτ), Onur Saylak (Λεβέντ), Gunay Karacaoglu (Γκιουλνάζ), Ayda Aksel (Νεσρίν), Umut Kurt (Τζιχάν), Yasemin Conka (Νακιγιέ), Ayse Sule Bilgic (Μπερίν), Nadir Saribacak (Κομπρά), Tuna Orhan (Μπεκίρ), Hulya Duyar (Καντριγιέ), Evrim Alasya (Μπαλτσιτσέκ), Arzu Gamze Kilinc (Σαιμέ), Hasan Say (Καντίρ), ο Ilhan Sesen (Ετχέμ) και ο Unal Silver (Μπουρχάν)

Σενάριο: Gul Dirican, Sertac Ergin
Σκηνοθεσία: Cevdet Mercan

Λίγα λόγια για τους βασικούς χαρακτήρες της σειράς:

Χασρέτ (Tuba Büyüküstün)

Η Χασρέτ είναι μια 19χρονη τσιγγάνα. Είναι μια όμορφη κοπέλα, έντονα συναισθηματική, γεμάτη ζωή, θάρρος και αισιοδοξία. Παρά το ατίθασο και φλογερό της ταμπεραμέντο, είναι πάντα πρόθυμη να βοηθήσει τους γύρω της και η καλή της καρδιά την έχει κάνει ιδιαίτερα αγαπητή στη φτωχογειτονιά της Κωνσταντινούπολης, όπου ζει με τα ετεροθαλή αδέλφια της. Ο πατέρας της είναι στη φυλακή και δεν γνώρισε ποτέ τη μητέρα της. Έχει πολύ καλή φωνή αλλά της λείπει η εκπαίδευση που θα απογείωνε το ταλέντο της.

Μουράτ (Cansel Elcin)

Ο Μουράτ είναι ένας 30χρονος, ταλαντούχος συνθέτης, διάσημος για τα κλασικά του έργα. Κατάγεται από πλούσια οικογένεια διανοούμενων και σπούδασε πολλά χρόνια στην Αμερική. Τώρα εκτός από πετυχημένος συνθέτης, είναι και καθηγητής στο πανεπιστήμιο. Μπορεί να περιτριγυρίζεται από θαυμαστές και φίλους, αλλά ο Μουράτ είναι ένας άνθρωπος συναισθηματικά απρόσιτος και φαινομενικά σκληρός. Δεν ήταν πάντα έτσι: στο παρελθόν βίωσε ένα μεγάλο τραύμα, όταν η αγαπημένη του αυτοκτόνησε μπροστά στα μάτια του. Το συμβάν αυτό «σκότωσε» την ευαισθησία του και τον έκανε να οχυρώσει τα συναισθήματά του πίσω από ένα τείχος ψυχρότητας και αδιαφορίας.

Λεβέντ (Onur Saylak)

Ο Λεβέντ είναι ο καλύτερος φίλος του Μουράτ από τα φοιτητικά τους χρόνια στην Αμερική. Ο Λεβέντ προτίμησε να ασχοληθεί πιο πρακτικά με τη μουσική βιομηχανία και είναι μουσικός παραγωγός. Είναι φιλόδοξος, πραγματιστής και κυνηγά την επιτυχία.

Νεσρίν (Ayda Aksel)

Είναι η μητέρα του Μουράτ. Μια περήφανη και αλαζονική γυναίκα που κατάγεται από μια από τις πλουσιότερες οικογένειες της Κωνσταντινούπολης. Ασχολείται με τις τέχνες, μιλά πολλές γλώσσες και δίνει μεγάλη σημασία στη μόρφωση και την προσωπική καλλιέργεια. Θέλει να δίνει την εντύπωση της μοντέρνας και προοδευτικής αλλά στην πραγματικότητα είναι τυπολάτρισσα και κομφορμίστρια.

Γκιουλνάζ (Günay Karacaoğlu)

Η Γκιουλνάζ είναι η μεγάλη αδελφή της Χασρέτ, από τον πρώτο γάμο του πατέρα τους. Έμεινε ορφανή από μητέρα νωρίς και αυτό την έκανε να μεγαλώσει γρήγορα. Για να βγάλει τα προς το ζην δουλεύει ως μοδίστρα.


Enhanced by Zemanta

Από τη Δευτέρα τα αστεία και οι πλάκες του Φώτη και της Μαρίας

Πρώτη πρόβα σήμερα, Παρασκευή 13/9 για τον Φώτη Σεργουλόπουλο, τη Μαρία Μπακοδήμου και τους συνεργάτες της εκπομπής «ΦΜ Live». 


Με τη γνωστή τους χιουμοριστική διάθεση, το αγαπημένο τηλεοπτικό δίδυμο, δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστη τη σημερινή ημερομηνία, που είναι «ταμπού» για τους προληπτικούς.

Τα  αστεία και οι πλάκες του Φώτη και  της Μαρίας, κόντεψαν να «τινάξουν  στον αέρα» την πρόβα, αφού οι τεχνικοί στο πλατό και το κοντρόλ, δεν  μπορούσαν να σταματήσουν να γελάνε με τις απίθανες ατάκες τους.

Με  την ίδια ακριβώς διάθεση, ο Φώτης  Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου, θα καλωσορίσουν τους τηλεοπτικούς τους φίλους στην πρεμιέρα τους, τη Δευτέρα 16/9 στο νέο τους ραντεβού στις 14:45, όπου και θα αποκαλυφθεί το ανανεωμένο τους σκηνικό αλλά και η εμπλουτισμένη δομή της εκπομπής.

Την Τρίτη 17/9 ο Φώτης και η Μαρία θα υποδεχτούν με ιδιαίτερη χαρά τη Σμαράγδα Καρύδη και μαζί τους θα περάσει όλες τις δοκιμασίες της εκπομπής.

Από τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, «ΦΜ Live» κάθε μεσημέρι στις 14:45.

Γιώργος Λιάγκας: Τι λέει για Κωστόπουλο, Mega, αλλά και το Πρωινό του στον ΑΝΤ1...



Πως και πως περιμέναμε την άποψη του Γιώργου Λιάγκα για την μετακίνηση του Πέτρου Κωστόπουλου στο Μεγάλο Κανάλι και συγκεκριμένα στην πρωινή ζώνη. Πράγματι ο πρώην παρουσιαστής του "Πρωινό mou", σχολίασε μέσα από την ραδιοφωνική του εκπομπή στον ραδιοφωνικό σταθμό, Real, τον Πέτρο Κωστόπουλο ο οποίος θα βρίσκεται απέναντι του για τη σεζόν που αναμένεται να ξεκινήσει.

"Μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση που θα πάει δυνατά. Το Mega έχει γνώση του αντικειμένου χρόνια τώρα. Κάνει πρωινή ζώνη πολλά χρόνια και το Πρωινό mou έχει δημιουργήσει τη δική του δυναμική", δήλωσε ο μέχρι πριν από λίγο καιρό παρουσιαστής της εκπομπής που για τρία χρόνια παρέμεινε στην κορυφή των τηλεθεάσεων της πρωινής ζώνης. "Σε όλες τις ζώνες, καλό είναι να υπάρχουν πολλές εκπομπές. Αν παίζει μόνο μία εκπομπή, τότε η ζώνη αυτοκαταργείται. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όποιον κάνει εκπομπή φέτος. Εμείς είμαστε εργαζόμενοι στα κανάλια, δεν είμαστε οι ειδικοί να αναλύουμε νούμερα και να βγάζουμε συμπεράσματα", συμπλήρωσε.

Ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο να κάνει ο ίδιος βραδινή εκπομπή στον ΑΝΤ1. "Κατ' αρχήν θέλω να ξεκινήσουμε το πρωινό στον ΑΝΤ1. Δουλεύουμε πολύ σκληρά για να βγει μια ωραία εκπομπή και να κάνουμε παρέα. Από εκεί και πέρα δεν έχω συζητήσει κάτι άλλο με το κανάλι. Έχω πει πολλές φορές πως θέλω να επιστρέψω στο prime time αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει καμία τέτοια κουβέντα".

Τη Δευτέρα πρεμιέρα για το νέο δελτίο ειδήσεων του Star


Τη Δευτέρα 16.9.13, στις 19:45, πρεμιέρα για το νέο δελτίο ειδήσεων του Star με κεντρική παρουσιάστρια τη Μάρα Ζαχαρέα και κεντρικό σχολιαστή τον ΝίκοΧατζηνικολάου.


Τη νέα πολύ δυνατή ομάδα του Star, αποτελούν οι  Σταύρος Λυγερός, Κάτια Μακρή, Γιώργος Κουβαράς, Κώστας Στούπας.

Το νέο δελτίο θα αντιμετωπίσει δύο δυνατές  δημοσιογραφικές προκλήσεις: τις  εξελίξεις στη Συρία και τις  γερμανικές εκλογές.

Στα παράθυρα του  Star οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να δουν και τον δημοσιογράφο Τάσο Τέλογλου, που έχει γράψει τη δική του τηλεοπτική ιστορία στο ρεπορτάζ και την έρευνα.


Στη νέα τηλεοπτική σεζόν, στόχος του καναλιού είναι  να δοθεί αυξημένο "βάρος" στο  πολιτικό και οικονομικό κομμάτι  του δελτίου. Το δελτίο ειδήσεων του  Star θα συνεχίσει όμως να καλύπτει όλες τις πτυχές της ενημέρωσης και τις ανάγκες των τηλεθεατών.

Βασική επιδίωξη του κεντρικού δελτίου ειδήσεων είναι να αναγνωριστεί από τους τηλεθεατές ως ανεξάρτητο, αντικειμενικό και  μαχητικό και να τους κάνει να εμπιστευθούν ξανά την ενημέρωση.

Με το νέο κεντρικό δελτίο του ”Star”, φιλοδοξούμε να δώσουμε το στίγμα μιας νέας εποχής για την τηλεοπτική ενημέρωση. Μιας εποχής, που θα συνδυάζει τα θετικά του παρελθόντος με τις νέες προτάσεις για την «επόμενη ημέρα».


Στο Κεντρικό Δελτίο του Σαββατοκύριακου (19:45-21:00) θα ακολουθηθεί η ίδια φιλοσοφία, με παρουσιαστή τον Παναγιώτη Στάθη.

Το Απογευματινό Δελτίο Ειδήσεων (16:30-16:45), Δευτέρα – Παρασκευή, θα παρουσιάζει η Ελένη Τσαγκά.

Θα περιέχει και  το Δελτίο Ειδήσεων στη Νοηματική Γλώσσα, το οποίο θα παρουσιάζει ο Κώστας Χριστουδουλάκος.

Διευθυντής  ειδήσεων: Κώστας Τσιακανίκας
Διευθυντής  σύνταξης: Ανδρέας Ανδρεούλης
Αναπληρώτρια  διευθύντρια σύνταξης: Χριστιάνα Χαλκιοπούλου
Αρχισυντάκτης: Ηλίας Παπανικολάου
Προϊστάμενος  πολιτικού ρεπορτάζ: Πέτρος Μποτσαράκος
Προϊσταμένος  εξωτερικού ρεπορτάζ: Κωστής Βέιμος
Προϊστάμενος  αθλητικού ρεπορτάζ: Θόδωρος Ζαρμακούπης
Enhanced by Zemanta

ΒΙΝΤΕΟ -Η Ντορέττα για το DWTS

"Έχω κάνει συζητήσεις για το Dancing with the Stars και θα μιλήσουμε όταν έρθει η ώρα" σχολίασε η Ντορέττα Παπαδημητρίου στην εκπομπή του Θανάση Πάτρα.


"Αγαπώ πολύ αυτό το πρόγραμμα" συμπλήρωσε.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή "FTHISTV":


Τέλος η Μακρυπούλια από το DWTS

Οριστικά εκτός "Dancing with the stars" μενει η Ζέτα Μακρυπούλια.


Εκτός από τις θεατρικές υποχρεώσεις της ηθοποιού στο μιούζικαλ "Sugar" που αποτελούσαν "αγκάθι" για τη συνέχιση της συνεργασίας της με το χορευτικό σόου του ΑΝΤ1, υπήρξε διαφωνία και στο οικονομικό σκέλος των διαπραγματεύσεων.

Στην τελευταία συνάντηση που πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στη Ζέτα Μακρυπούλια και την διευθυντή Προγράμματος Γιάννη Λάτσιο τις προηγούμενες μέρες, δεν κατέστη δυνατόν να βρεθεί χρυσή τομή σε κανένα από τα δυο θέματα, κάνοντας έτσι οριστική την απόφαση των δύο πλευρών να χωρίσουν τους δρόμους τους.

Το κανάλι θα αποφασίσει μέσα στις επόμενες 15 ημέρες για το πρόσωπο που θα αντικαταστήσει την Ζέτα Μακρυπούλια στην παρουσίαση του "DWTS 4".

Η Νάργες στο πρωινό του ΑΝΤ1;

Η Λάουρα Νάργες αντάσσεται στο δυναμικό της πρωινής εκπομπής που θα παρουσιάζουν ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Δημοκρατία". 


Στις 14 Οκτωβρίου θα μας καλημερίσει η νέα παρέα της ψυχαγωγικής πρωινής ζώνης του ΑΝΤ1. 

Σίγουροι είναι η Λίτσα Πατέρα στην ενότητα της αστρολογίας, η οποία είναι και η κλασική αξία της πρωινής ζώνης στο κανάλι του Αμαρουσίου, η Αργυρώ Μπαρμπαρήγου στη μαγειρική και ο Σπύρος Σούλης στην τηλεοπτική στήλη διακόσμηση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.

Πηγή: Δημοκρατία

Η Χριστίνα Λαμπίρη στο …Σκάι


«eXceL!ent» από τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 13.00 έως τις 15.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ με τη Χριστίνα Λαμπίρη. To νέο infotainment show, το οποίο θα παρουσιάζει η δημοσιογράφος είναι μία φρέσκια κι ανανεωμένη άποψη για την καθημερινότητα, για τα καλά και τα …στραβά.

Σκοπό έχει να ψυχαγωγήσει και να ενημερώσει με τρόπο ξεχωριστό, φιλοξενώντας «επωνύμους» με excellent διάθεση, και να αναδείξει τη διαφορετική πλευρά της ζωής τους, να …παίξει μαζί τους, να αποκαλύψει τα «κρυφά» ταλέντα τους και να σχολιάσουν μαζί όλα όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

Ταυτόχρονα, ξεχωριστοί, καθημερινοί άνθρωποι, με τις αισιόδοξες, ευφάνταστες  αλλά και συγκινητικές ιστορίες τους, με τις νέες excellent ιδέες τους, παίρνουν θέση μπροστά στην οθόνη για να αφηγηθούν και να μοιραστούν τα μυστικά τους.

Φυσικά, όλα αυτά για να γίνουν απαιτούν στυλ, ομορφιά, καλή φυσική κατάσταση και πολύ χιούμορ. Επομένως, το «eXceL!ent» αναλαμβάνει να  επιλέξει τους καλύτερους συνεργάτες.

Παράλληλα, οι τηλεθεατές θα μπορούν να καταθέτουν ερωτήσεις, μηνύματα, σχόλια και απόψεις που θα δημιουργούν ή θα ανατρέπουν τη θεματολογία και το ύφος της εκπομπής! Γι αυτό και θα επιβραβεύονται με πλούσια δώρα.

Μία  με τρεις  απολαμβάνουμε την excellent πλευρά της ζωής….

«eXceL!ent»  με τη Χριστίνα Λαμπίρη, στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Η Λάουρα Νάργες εντελώς αγνώριστη με καστανά σγουρά μαλλιά στους δρόμους της Κυψέλης

 

Αδύνατο στάθηκε σε οποιονδήποτε έτυχε να συναντήσει να... περπατά στους δρόμους της Κυψέλης τη γνωστή παρουσιάστρια. Ο λόγος για την Λάουρα Νάργες η οποία άλλαξε -για λίγο- εντελώς λουκ.


Η παρουσιάστρια κατά τη διάρκεια γυρισμάτων για το City Hopping έβαλε μια καστανή σγουρομάλλα περούκα και άρχισε την περιπλάνησή της στους δρόμους της Κυψέλης. 


Φυσικά δεν παρέλειψε να αναρτήσει τις σχετικές φωτογραφίες στους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δυσκολεύοντας όλους να αναγνωρίσουν ποιος... κρυβόταν πίσω από αυτό το μαλλί.


Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

«Μελέτησέ το!»: Πρεμιέρα με Κοκκίνου, Τσιμιτσέλη και... Σάκη Ρουβά!

Πρώτη πρόβα σήμερα (Πέμπτη 12/9) για την Ελεονώρα Μελέτη και τους συνεργάτες της στο ολοκαίνουριο σκηνικό της εκπομπής «Μελέτησέ το!». 


Ξεκούραστη, ανανεωμένη, χαρούμενη και γεμάτη ενθουσιασμό για το ξεκίνημα της νέας τηλεοπτικής σεζόν, η Ελεονώρα, με τις οδηγίες του αρχισυντάκτη της Θέμη Μάλλη, πήρε τη θέση της στο πλατό ενώ ο σκηνοθέτης Σάκης Σιάρκος «τσεκάρει» τις θέσεις για τις κάμερες.

Το νέο σκηνικό  θα έχει στυλ μοντέρνο – pop.  Στο πλατό θα δούμε το newsdesk, όπου η Ελεονώρα και οι συνεργάτες της, που θα εναλλάσσονται, μέσω tablets θα μας ενημερώνουν για τις τελευταίες εξελίξεις  και για όλα τα επίκαιρα θέματα της εκπομπής.

Στον  λευκό καναπέ, η Ελεονώρα θα υποδέχεται τους ξεχωριστούς καλεσμένους της ενώ από ένα ειδικό stand, θα παρουσιάζει διάφορα θέματα και θα κάνει ζωντανές συνδέσεις.

Καλεσμένοι της πρώτης εκπομπής θα είναι η τραγουδίστρια Έλλη Κοκκίνου και ο ηθοποιός Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Sakis Rouvas
(Photo credit: Daniel Kruczynski)
Η Έλλη Κοκκίνου θα απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις της Ελεονώρας.  Η διάθεση της παρουσιάστριας είναι φέτος πολύ «παιχνιδιάρικη» και έχει σχεδιάσει να υποβάλει  τη δημοφιλή τραγουδίστρια σε ξεκαρδιστικές διαδικασίες!

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μιλάει στην Ελεονώρα Μελέτη για τη σύντροφο του, ηθοποιό Βάσω Λασκαράκη, τον επικείμενο γάμο τους και με ιδιαίτερη χαρά και ανυπομονησία για το μωρό τους, που το περιμένουν σε 2 περίπου μήνες.

Μια εμφάνιση – έκπληξη θα κάνει στην εκπομπή, για να ευχηθεί στην Ελεονώρα «καλή τηλεοπτική σεζόν», ο ένας και μοναδικός Σάκης Ρουβάς.

«Μελέτησέ το!», από τη Δευτέρα 16/9 στις 13:00, η Ελεονώρα Μελέτη δίνει, για άλλη μια σεζόν, ραντεβού το μεσημέρι με τους τηλεοπτικούς της φίλους.
Enhanced by Zemanta

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Θα γίνει...Αργύρης Αγγέλου στο νέο Dancing

Δεν θα έχει τελικά ρόλο κριτή στην κριτική επιτροπή του νέου Dancing with the stars, του ΑΝΤ1, όπως αρχικά είχε ακουστεί και γραφτεί η ηθοποιός Ντορέττα Παπαδημητρίου.


Η εντυπωσιακή καλλιτέχνιδα που κατάφερε και ήρθε 1η στο χορευτικό σώου του ΑΝΤ1 επιδεικνύοντας πραγματικά συναγώνιστες χορευτικές ικανότητες, αναμένεται στο καινούριο σώου που θα παρουσιάσει και πάλι η Ζέτα Μακρυπούλια να έχει το ρόλο του...Αργύρη Αγγέλου.

Δηλαδή όπως γράφει το περιοδικό Hello, η Ντορέττα Παπαδημητρίου θα υποδέχεται τους παίκτες αφ' ότου θα έχουν τελειώσει το live πρόγραμμα τους στα λεγόμενα backstage και θα μοιράζεται μαζί τους την αγωνία για το πώς τα πήγαν και φυσικά την βαθμολογία των κριτών. Έτσι η κριτική επιτροπή του επιτυχημένου σώου αναμένεται να μείνει ίδια (Αλέξης Κωστάλας, Γιάννης Λάτσιος, κάτια Δανδουλάκη και η Γκαλένα Βελίκοβα).

Στο μεταξύ για το μουσικό σώου που ετοιμάζει ο ΑΝΤ1 για τον προσεχή χειμώνα The Voice έχουν ακουστεί τα ονόματα της Άννας Βίσση και της Δέσποινας Βανδή για την κριτική επιτροπή.

VIDEO - Πόπη Τσαπανίδου: Όλες οι λεπτομέρειες για την πρεμιέρα της εκπομπής της

H Πόπη Τσαπανίδου και οι συνεργάτες της είναι έτοιμοι για την εκπομπή τους, που βγαίνει στον αέρα τη Δευτέρα που μας έρχεται στις 10:00.


Η ομάδα της εκπομπής «Live U», που θα προβάλλεται από το star είναι έτοιμη να καταγράψει την επικαιρότητα.

H ίδια η Πόπη Τσαπανίδου λέει στην κάμερα του star: «Θέλουμε τη στήριξή σας». Και τονίζει: «Οι δημοσιογράφοι είμαστε στις θέσεις μας και έχουμε δουλέψει για να είμαστε η καλύτερη ενημερωτική συντροφιά. Θέλουμε τη στήριξή σας, θέλουμε την εμπιστοσύνη σας». Η Πόπη κάνει καθημερινά συσκέψεις με την ομάδα της και όλα θα είναι έτοιμα στις 16 Σεπτεμβρίου!

Μουτσινάς-Γερμανού: Η πιο μεγάλη κόντρα! Ετοιμάζουν πανομοιότυπα σόου!

Ο Νίκος Μουτσινάς και Ναταλία Γερμανού ετοιμάζουν το ίδιο πρόγραμμα.


Οικοδεσπότης βραδινού τοκ σόου στον Alpha o Nίκος, οικοδέσποινα αντίστοιχου πρότζεκτ στον ΑΝΤ1 η Ναταλία.

Το κόνσεπτ της νέας τους εκπομπής θα βασίζεται στο πρότυπο του αμερικανικού προγράμματος Chelsea Lately, το οποίο προβάλλεται από το «Ε! Entertainment» και έχει μεγάλη απήχηση στο τηλεοπτικό κοινό. Η Chelsea Handler καταφέρνει να πείθει τους σταρ να κάνουν τα πιο αλλοπρόσαλλα πράγματα. Η Σάντρα Μπούλοκ, για παράδειγμα, εμφανίστηκε γυμνή σε ένα ντους γυμναστηρίου και την κατσάδιασε, την ώρα που η Χάντλερ «μπανιαριζόταν» -για αστείο βέβαια- για τον τρόπο με τον οποίο μεταχειρίζεται τους προσκεκλημένους της. Η Τζένιφερ Ανιστον πήγε καλεσμένη φορώντας μια εφαρμοστή μπλούζα χωρίς στηθόδεσμο, κάτι που δεν έμεινε ασχολίαστο από την παρουσιάστρια, ενώ η Γκουίνεθ Πάλτροου της εξομολογήθηκε τα μυστικά του γάμου της.

Αυτή τη διαφορετική σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso ετοιμάζονται να κάνουν οι Νίκος Μουτσινάς και Ναταλία Γερμανού.

Ο παρουσιαστής του Alpha επιθυμεί να κάνει τη διαφορά και να αποτελέσει την εναλλακτική πρόταση απέναντι στα τοκ σόου που ετοιμάζει ο ΑΝΤ1. Κάθε φορά θα έχει έναν ή δύο καλεσμένους. Η πρεμιέρα αναμένεται το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου.
Enhanced by Zemanta

O Χρήστος Φερεντίνος στον Alpha

Ο Χρήστος Φερεντίνος "έκλεισε" στον Alpha. 


Το κάναλι εξέδωσε δελτίο Τύπου όπου αναφέρει τα ακόλουθα:

"Ο Χρήστος Φερεντίνος, αγαπημένος παρουσιαστής και δημοσιογράφος, εντάσσεται από σήμερα στο δυναμικό του Alpha."

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Ρέμος θα κάνει… ποδαρικό στην Πόπη Τσαπανίδου

Ο καλλιτέχνης θα είναι ο πρώτος καλεσμένος στη νέα εκπομπή της δημοσιογράφου και παρουσιάστριας


Τρεις μήνες μετά την τελευταία του τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Όλα μπάχαλο» και στο Θέμο Αναστασιάδη και τον Βαγγέλη Περρή, ο Αντώνης Ρέμος είναι έτοιμος να εμφανιστεί για ακόμα μια φορά μπροστά από τον τηλεοπτικό φακό και να μιλήσει για το σάλο που είχε προκληθεί με το πάρτι με τις σαμπάνιες στο Νammos της Μυκόνου, αλλά και τις δηλώσεις του για τη Μέρκελ και τον Σόιμπλε, δίνοντας έτσι την δική του εκδοχή σε όσα του καταλογίστηκαν.

Πού και πότε θα τα απαντήσει όλα αυτά; Σύμφωνα  με δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso», ο τραγουδιστής θα είναι ο πρώτος καλεσμένος της νέας εκπομπής της Πόπης Τσαπανίδου στο Star με τίτλο «Live U», τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου.

Παναγιωτοπούλου: "Χίλιες φορές να παίζονται τούρκικα παρά το "Κωνσταντίνου και Ελένης" και το "Dolce Vita"!


"Είναι δέκα σήριαλ που πάνε κι έρχονται συνέχεια..."

Η Άννα Παναγιωτοπούλου δεν μασάει ποτέ τα λόγια της και έχει έναν ιδιαίτερο τρόπο έκφρασης...! Η κάμερα του δελτίου ειδήσεων του ΣΤΑΡ, την πέτυχε στις πρόβες για το "CHICAGO", στο οποίο θα κάνει τον ρόλο που είχε πέρυσι η Μαρινέλλα και μίλησε για το έργο, αλλά και την τηλεόραση...

Ενδιαφέρον έχει η άποψή της για τις επαναλήψεις στην τηλεόραση: «Προτιμώ τις ξένες σειρές, τούρκικα και βραζιλιάνικα από τις επαναλήψεις, το «Κωνσταντίνου και Ελένης», το «Dolce Vita», το «Καφέ της Χαράς» 

Δείτε το βίντεο!


Όλες οι λεπτομέρειες για το πρωινό ΑΝΤ1!

Πυρετώδεις προετοιμασίες και πολλή όρεξη για δουλειά


Καθημερινές συσκέψεις, πολύωρες συζητήσεις, πυρετώδεις προετοιμασίες, φρέσκες ιδέες και πολλή όρεξη για δουλειά πρωταγωνιστούν το τελευταίο διάστημα στην ατζέντα της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα.

Ο Γιώργος και η Φαίη επιθυμούν να δημιουργήσουν ένα δυνατό team και γι’ αυτόν το λόγο αυτές τις ημέρες βλέπουν συνεχώς άτομα για να καταλήξουν στη σύνθεση της ομάδας τους.

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, η Λίτσα Πατέρα και ο Σπύρος Σούλης θα έχουν τη δική τους ενότητα στην εκπομπή, ενώ η Σάσα Σταμάτη και η Ελεάννα Τρυφίδου, όπως είναι ήδη γνωστό, θα βρίσκονται στο πάνελ του ψυχαγωγικού μαγκαζίνο. Πολλά δημοσιεύματα θέλουν τον Γιώργο Λιανό να βρίσκεται τελικά στο πλευρό του τηλεοπτικού ζευγαριού, αλλά ακόμη δεν έχουν μπει οι τελικές υπογραφές. Όσον αφορά την ημέρα έναρξης της πρωινής εκπομπής αναμένεται να πραγματοποιηθεί το πρώτο δεκαπενθήμερο του Οκτώβρη.

Πηγή faysbook.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...