Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Α. Σρόιτερ: Δείτε την όμορφη Κρητικιά που του "έκλεψε" την καρδιά!

Ο Αντώνης Σρόιτερ εξελίσσεται στον πιο "ζωηρό" παρουσιαστή, μόνο και μόνο από τη συχνή εναλλαγή των συντρόφων του! 

Δείτε ΕΔΩ την όμορφη Κρητικιά που του "έκλεψε" την καρδιά!

Απατεώνες εμφανίζονται ως συνεργάτες της Μαρί Κυριακού

http://www.antennapacific.gr/images/videos/thumbnails/1_ext_trailer_thump_626x295_30_5318_2012070248_560x300.jpg


Πληθαίνουν οι καταγγελίες από τηλεθεατές, για αγνώστους, κυρίως γυναίκες, που τους χτυπούν την πόρτα, ισχυριζόμενοι ότι είναι συνεργάτες της Μαρί Κυριακού και της εκπομπής «Με αγάπη», ζητώντας  χρήματα, δήθεν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Χατζηγιάννης - Μακρυπούλια και άλλοι επώνυμοι στα δίχτυα της γυναίκας - αράχνης!

Στα δίχτυα μιας 38χρονης καλλονής, που έκανε “χρυσές” κομπίνες με τα δικά τους τα λεφτά έπεσαν πολλά ονόματα της ελληνικής showbiz. 
 
Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, η Ζέτα Μακρυπούλια και άλλα διάσημα πρόσωπα έχουν γίνει θύματά της, ενώ έχουν γίνει 346 μηνύσεις σε βάρος της.
 

Ξανά μπροστά από το «Πρωινό ΑΝΤ1» η Τσαπανίδου!

Μπορεί ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά να κρατούν την πρωτιά στην πρωινή ζώνη, όμως η πραγματική μάχη σε ό,τι αφορά τα νούμερα τηλεθέασης, διαδραματίζεται μεταξύ δεύτερης και τρίτης θέσης.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΔΩ

Αλεξάνδρα Λοΐζου: Αναστατώνει την Ισπανία!

Για πρώτη φορά Ελληνίδα φιλοξενήθηκε σε Βραζιλιάνικο κανάλι και μάλιστα με τόση μεγάλη επιτυχία.

Η Αλεξάνδρα Λοίζου η μεγάλη νικήτρια του Miss Europe Face που κάνει διεθνή καριέρα.  ασχολείται με μικρά παιδάκια σε ορφανοτροφεία στην " Αφρική και όχι μόνο δέχτηκε πρόσκληση από το ULTRA CHANNEL για το βραδινό σόου «BIBO NUNE».

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΕΔΩ

ΕΡΤ: Προσέλαβαν μόνο 63 από τους 169 δημοσιογράφους - ΟΛΑ τα ονόματα

"Η ανανέωση της σύμβασης μόλις 63 συμβασιούχων ορισμένου χρόνου δημοσιογράφων της ΕΡΤ, από τους 169 που όλοι πρόσφεραν πολύτιμες υπηρεσίες στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση, καθιστά ελλειμματική την επαναφορά των δημόσιων ενημερωτικών Μέσων στην αποστολή τους για ελεύθερη, πλήρη, αντικειμενική και πολυφωνική ενημέρωση".

Αυτό τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΠΟΕΣΥ και επισημαίνει:

"Χωρίς τους δεκάδες συμβασιούχους δημοσιογράφους που κάλυπταν με προσωπική θυσία όλα τα γεγονότα, προγραμματισμένα ή αιφνίδια, και δεν ανανεώνεται η σύμβαση εργασίας τους, θα αποδυναμωθούν σημαντικά τα δελτία ειδήσεων και οι ενημερωτικές εκπομπές της ΕΡΤ.

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Κώστας Βουτσάς: «Η Μάρθα Καραγιάννη ήταν το μεγάλο μου απωθημένο»

Καλεσμένος της εκπομπής «Βράδυ» του Πέτρου Κωστόπουλου, το βράδυ της Πέμπτης, ήταν ο Κώστας Βουτσάς.

Ο 80χρονος ηθοποιός παραδέχτηκε πως μεγάλο του απωθημένο ήταν η Μάρθα Καραγιάννη, αποκάλυψε πως έχει υπάρξει θύμα απιστίας στο παρελθόν, αλλά αναφέρθηκε και στον Άνθιμο Ανανιάδη που κάνει καριέρα στο εξωτερικό.

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ Κ. ΒΟΥΤΣΑ ΕΔΩ

Με.. απεργία πείνας "απειλεί" ο Λάκης Γαβαλάς μέσα από τη φυλακή

ΤΟΥ ΔΗΜΕΥΕΤΑΙ ΟΛΗ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ

Με .. απεργία πείνας "απειλεί" ο Λάκης Γαβαλάς μέσα από τις φυλακές τη στγμή που τη δέσμευση περιουσιακών στοιχείων του προσωρινά κρατούμενου, επιχειρηματία, για την υπόθεση των οφειλών του από μη απόδοση ΦΠΑ ύψους 146 χιλιάδων ευρώ, αποφάσισε η Αρχή για την Καταπολέμηση της Νομιμοποίησης Εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

ΒΙΝΤΕΟ: Τα γενέθλια Σκορδά-Ουγγαρέζου και οι εκπλήξεις που τους έκαναν

Τα γενέθλιά τους έχουν σήμερα η Φαίη Σκορδά και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και πολλές ήταν οι εκπλήξεις που δέχτηκαν στο «Πρωινό mou».

Αθερίδης και Καβογιάννη συζητούν για το αν ο γάμος και τα παιδιά “σκοτώνουν” το σεξ

Η εκπομπή “Όλα για την υγεία mou” με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη που θα μεταδοθεί το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου στις 17:10, διερευνά τα συχνότερα προβλήματα που αφορούν τον άνδρα (αδυναμία στύσης, πρόωρη ή καθυστερημένη εκσπερμάτιση, έλλειψη επιθυμίας) αλλά και τη γυναίκα (έλλειψη επιθυμίας, απουσία διέγερσης, αδυναμία οργασμού, πόνο κατά την επαφή, κολπική ξηρότητα) και αναζητά τις αιτίες που κρύβονται πίσω από αυτά.

Το σεξ αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας. Όμως, τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι άνθρωποι παραπονούνται ότι δεν παίρνουν την χαρά που θα ήθελαν μέσα από την ερωτική τους ζωή. Οι λόγοι είναι πολλοί, αλλά κυρίως οι οργανικές και οι ψυχογενείς διαταραχές που εμφανίζουν όλο και περισσότεροι άνθρωποι με αποτέλεσμα την σεξουαλική δυσλειτουργία.

Οι ειδικοί μιλούν για τις νέες μεθόδους αντιμετώπισης της στυτικής δυσλειτουργίας στον άνδρα και τονίζουν πως η ανεργία είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες που βλάπτουν την σεξουαλική ζωή ανδρών και γυναικών.

Οι επιστήμονες συζητούν ακόμη για το εύκολο, γρήγορο και χωρίς ουσιαστικό συναίσθημα σεξ που προκύπτει συνήθως μέσα από τη χρήση του διαδικτύου. Εξηγούν τον ρόλο της απιστίας αλλά και της ουσιαστικής επικοινωνίας ανάμεσα στο ζευγάρι.

Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης συναντά το γνωστό τηλεοπτικό ζευγάρι, Θοδωρή Αθερίδη και Μαρία Καβογιάννη και συζητά μαζί τους για το αν ο γάμος και τα παιδιά “σκοτώνουν” το σεξ αλλά και ποιά είναι κατά τη γνώμη τους τα σημαντικότερα προβλήματα που “διαλύουν” την ερωτική ζωή του σύγχρονου Έλληνα.

Σε ποια blogs έκανε μήνυση η ΕΡΤ για την παραποιημένη φωτό της Στάη

Στα δικαστήρια η ΕΡΤ με μπλογκ και σάιτ για τη μετάδοση ψεύτικης είδησης.

Πρόκειται για το μοντάζ που έγινε σε απόσπασμα του δελτίου ειδήσεων της ΝΕΤ, με παρουσιάστρια την Έλλη Στάη, στις 27 Οκτωβρίου, κατά τη Σύνοδο Κορυφής.

Η ΝΕΤ εμφανίστηκε πως υπέπεσε σε σφάλμα αναγράφοντας σε σούπερ (με μεγάλα γράμματα κάτω από την είδηση) τον τίτλο «Όλη η αλήθεια για το πέος», ενώ αυτό που μετέδωσε ήταν η φράση «Όλη η αλήθεια για το χρέος».

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ BLOGS ΕΔΩ

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Γνωστή τηλεπαρουσιάστρια απειλήθηκε με απόλυση επείδή είναι λεσβία


H γνωστή τηλεπαρουσιάστρια Ellen DeGeneres δέχθηκε μια ολέθρια επίθεση από την οργάνωση "One Million Moms" που ζήτησε την απόλυση της! 

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ποιοί μαχαίρωσαν τον Ζαχαρία Ρόχα;

Το δράμα που έζησε προ ημερών περιέγραψε ο ηθοποιός Ζαχαρίας Ρόχας, ο οποίος έπεσε θύμα επίθεσης και τον μαχαίρωσαν δίχως έλεος.

Όπως περιέγραψε ο ίδιος στην εκπομπή «Πρωινή Μελέτη», πριν από λίγο καιρό έζησε ένα περιστατικό που παραλίγο να του κοστίσει την ίδια του την ζωή.

Κώστας Καρράς: «Θα βγω νικητής από τον καρκίνο»

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη του Κώστα Καρρά ότι δίνει μάχη για τη ζωή του εδώ και μήνες. «Είχα καρκίνο στον προστάτη και προχώρησε τώρα και έκανε μετάσταση στα κόκαλα. Κάνω χημειοθεραπείες και ακτινοβολίες. Είναι κάτι αρκετά σοβαρό».

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Συγκίνηση για τον Αντώνη Κανάκη [βίντεο]

Ιδιαίτερα φορτισμένο ήταν το κλίμα στη χθεσινή εκπομπή του Ράδιο Αρβύλα, ειδικά λίγο πριν το φινάλε όταν ο Αντώνης Κανάκης έκανε αφιέρωμα στον αδικοχαμένο φίλο του και συνεργάτη Αντώνη Παραρά, ο οποίος πριν από 15 χρόνια πέθανε από λευχαιμία σε ηλικία 30 ετών.

Aριθμολογία: Μάθετε εάν ταιριάζετε ερωτικά με τον σύντροφό σας

Στο Stars System αυτή την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου στις 14:15, με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου που πλησιάζει, μην χάσετε τις αναλυτικές προβλέψεις της Άσης Μπήλιου για τον φτερωτό Έρωτα.

Ποιοι θα τον γιορτάσουν και ποιοι θα θέλουν να ξεχάσουν ότι υπάρχει; 


Ακόμη, πώς διαμορφώνεται αστρολογικά το κλίμα της εβδομάδας με τον Ερμή στους Ιχθύς;

Επίσης, μάθετε εάν ταιριάζετε ερωτικά με τον σύντροφό σας, σύμφωνα με την αριθμολογία. 


Η αριθμολόγος Χάρις Μπεκιάρη αναλύει το ερωτικό ταίριασμα των ζευγαριών, όπως αυτό προκύπτει από το ονοματεπώνυμό τους.

"Πάμε Πακέτο": Πως ο έρωτάς της για έναν Σαουδάραβα θα της στοίχιζε την ίδια της τη ζωή

Το Πάμε Πακέτο, η εκπομπή των μεγάλων συναισθημάτων και μία από τις μακροβιότερες στην ελληνική τηλεόραση επιστρέφει, ανανεωμένο και ακόμα πιο δυναμικό για την έβδομη σεζόν του. Και αυτή τη χρονιά, η Βίκυ Χατζηβασιλείου ανοίγει πακέτα γεμάτα έρωτα, αγάπη, ευγνωμοσύνη, μεταμέλεια, αναμνήσεις, ελπίδα αλλά και πικρία και απογοήτευση.

Την Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου, το άνοιγμα του πακέτου θα προσφέρει δυνατές συγκινήσεις.

Το άνοιγμα του πρώτου πακέτου θα ξετυλίξει τη ζωή δύο νεαρών κοριτσιών των οποίων η παιδική ηλικία έμοιαζε με εφιάλτη. Η Βούλα και η Φαίη, ήταν αναγκασμένες να αλλάζουν περιοχές και να ζουν σαν φυγάδες, κυνηγημένες από τον ίδιο τους τον πατέρα. Όσες μνήμες και να ανασύρουν από το παρελθόν δεν θυμούνται να έζησαν ποτέ ανέμελα, αφού ο φόβος είχε γίνει καθημερινότητά τους. Τα δύο κορίτσια ελπίζουν ο αποστολέας του πακέτου να μην είναι ο πατέρας τους. Ποια αναπάντεχη έκπληξη τις περιμένει;

Η αποστολέας του δεύτερου πακέτου είναι μια γυναίκα που ο έρωτάς της για έναν Σαουδάραβα παραλίγο να της στοιχίσει την ίδια της τη ζωή.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Τσεκ-απ στους άλλους δύο ασθενείς του μνημονίου

Την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου στις 24:00 στο MEGA, η Έρευνα με τον Παύλο Τσίμα ταξιδεύει στην Ιρλανδία και την Πορτογαλία.  

 Έξι μήνες μετά την Ελλάδα, άλλη μία χώρα, η Ιρλανδία, υπέγραψε μνημόνιο με την τρόικα και ανέλαβε να εφαρμόσει την ίδια συνταγή. 

Ένα χρόνο μετά την Ελλάδα και μια τρίτη χώρα, η Πορτογαλία, μπήκε στο κλαμπ του μνημονίου και της λιτότητας. Πώς τα πάνε, λοιπόν, οι δύο ομοιοπαθείς μας; Πώς λειτουργεί εκεί η συνταγή της τρόικα- όπως εδώ ή διαφορετικά; Καλύτερα ή χειρότερα;

Η Έρευνα συλλέγει μαρτυρίες από πολιτικούς ηγέτες, απλούς ανθρώπους, θύματα της κρίσης, συνδικαλιστές και οικονομολόγους και κάνει το «τσεκ απ» του μνημονίου.

«Έρευνα» με τον Παύλο Τσίμα την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου στις 24:00 στο MEGA
Enhanced by Zemanta

Ποιος είναι ο πιο επιτυχημένος Έλληνας συνθέτης όλων των εποχών;

Το Chart*Show – Your Countdown, η πιο δυνατή μουσική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης επιστρέφει. Κάθε επεισόδιο αποτελεί μία ιδιαίτερη αντίστροφη μέτρηση, γεμάτη ρυθμό, νοσταλγία, ανατροπές και αγωνία! Ποιο τραγούδι και ποιος καλλιτέχνης βρίσκεται στην κορυφή του θεματικού Top-30;
Οικοδέσποινα και παρουσιάστρια της εκπομπής είναι η Ναταλία Γερμανού, η οποία υποδέχεται διάσημους προσκεκλημένους, και σχολιάζει μαζί τους το countdown, με το γνωστό αστείρευτο και ανατρεπτικό της χιούμορ. Την αντίστροφη μέτρηση επιμελούνται οι δύο ειδικοί της εκπομπής, Πέτρος Δραγουμάνος και Κώστας Ζήκος, ενώ δημοφιλείς τραγουδιστές ερμηνεύουν στο πλατό της εκπομπής τραγούδια από το Top-30.
Την Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου στις 21:00, θα αναζητήσουμε τους πιο επιτυχημένους Έλληνες συνθέτες όλων των εποχών.
Το Chart*Show – Your Countdown μας προσκαλεί σε μία νοσταλγική διαδρομή με τραγούδια που εμπνεύστηκαν και δημιούργησαν οι πιο επιτυχημένοι Έλληνες συνθέτες.  
Σε αυτό το Top-30 θα συναντήσουμε νέους αλλά και παλιότερους Έλληνες συνθέτες, από τον Νίκο Καρβέλα, τον Φοίβο, και τον Γιώργο Θεοφάνους μέχρι τον Βασίλη Τσιτσάνη, τον Μίκη Θεοδωράκη, τον Γιώργο Ζαμπέτα και τον Σταύρο Ξαρχάκο. Ποιος συνθέτης βρίσκεται στην κορυφή και με ποιο τραγούδι; 
Αυτή την  Κυριακή, η Ναταλία Γερμανού υποδέχεται τον Κώστα Τουρνά, την Ευγενία Μανωλίδου, τον Στέφανο Κόκκαλη και τον Μίλτο Καρατζά, για να κάνουν μαζί την αντίστροφη μέτρηση και να σχολιάσουν το Top-30.
Μουσικοί  προσκεκλημένοι είναι οι Θανάσης Πολυκανδριώτης και Γιώργος Χατζηνάσιος, καθώς και ο Χρήστος Νικολόπουλος με τους Γεράσιμο Ανδρεάτο και Μελίνα Ασλανίδου.
Την Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου συντονιστείτε στο Chart*Show – Your Countdown και ζήστε την αντίστροφη μέτρηση για τον πιο επιτυχημένο Έλληνα συνθέτη όλων των εποχών.

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

2 VIDEOS: 14 πράγματα που δεν ξέρετε για την Γεωργία Σάλπα!

Η Γεωργία Σάλπα που συμμετέχει στο «Celebrity Big Brother» της Μεγάλης Βρετανίας είναι το νέο hot είδωλο που έχει τρελαίνει το κοινό με τα προσόντα της! Διαβάστε τα 14 πράγματα που πρέπει να ξέρετε για αυτήν.

1) Γεννήθηκε στην Αθήνα  και έζησε στην Ελλάδα  τα πρώτα τέσσερα χρόνια της ζωής της με τον Έλληνα πατέρα την Ιρλανδή μητέρα της. Οι γονείς της χώρισαν όταν ήταν τεσσάρων ετών και η Γεωργία και η μητέρα της μετακόμισε στην Ιρλανδία όπου έμεινε με τους παππούδες της.

 Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΑΛΛΕΣ 13 ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ, TA BINTEO ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΕΔΩ

Απολαύστε το μοναδικό πρόγραμμα της Nova σε HD ή 3D με προβολείς Epson Home Cinema

Η Epson, παγκόσμιος ηγέτης στην αγορά προβολέων1, και ο Όμιλος Forthnet, ο μεγαλύτερος ιδιωτικός όμιλος παροχής ευρυζωνικών και συνδρομητικών τηλεοπτικών υπηρεσιών στην Ελλάδα, προσφέρουν την ευκαιρία σε νέους συνδρομητές Nova να απολαμβάνουν την απόλυτη οικιακή ψυχαγωγία σε «μεγάλη οθόνη».

Συγκεκριμένα, μόνο στα Καταστήματα Forthnet και μόνο για το διάστημα από 1/2/2012 μέχρι 31/3/2012, οι νέοι συνδρομητές στα premium πακέτα sports, cinema, full της Nova θα μπορούν να αποκτήσουν τον προβολέα Epson EH-TW3200 Full HD και το νέο επαναστατικό προβολέα Full HD 3D ΕΗ-ΤW5900 και δύο ζευγάρια γυαλιά 3D σε προνομιακή τιμή.

Με τον προβολέα Full HD Epson® EH-TW3200 (1080p), οι συνδρομητές Nova θα μπορούν να απολαμβάνουν κινηματογραφική εμπειρία υψηλής ποιότητας από τα 4 κανάλια Novacinema, με τις καλύτερες ταινίες σε πρώτη προβολή, αλλά και βραβευμένες σειρές, όπως το Game of Thrones της HBO. Επιπλέον, είναι ιδανικός για «ζωντανή» παρακολούθηση των αθλητικών γεγονότων από τα κυριότερα πρωταθλήματα και τους διασυλλογικούς θεσμούς όπως: Superleague, Champions League, Europa League, Premier League (αγγλικό πρωτάθλημα), Championnat (Γαλλικό πρωτάθλημα), Copa Del Ray (Κύπελλο Ισπανίας), Coppa Italia (Κύπελλο Ιταλίας), Euroleague (μπάσκετ) στα κανάλια Novasports.

Enhanced by Zemanta

Συνελήφθη η αδελφή του Λάκη Γαβαλά για χρέη προς το Δημόσιο

 
 ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΖΕΤΑΙ Ο ΛΑΚΗΣ ΓΑΒΑΛΑΣ
 
Οφειλές προς το Δημόσιο που ξεπερνούν τα 7,7 εκατομμύρια ευρώ οδήγησαν στη σύλληψη από αστυνομικούς της Οικονομικής Αστυνομίας της 50χρονης Παναγιώτας (Νότας) Γαβαλά, αδελφής του προφυλακισμένου επιχειρηματία Λάκη Γαβαλά, που ετοιμάζεται να βγεί από τη φυλακή...

Και η Μενεγάκη θύμα της... Τρόϊκας!

Μείωση μισθού κατά 40% φέρεται να ζητά ο Alpha από την Ελένη Μενεγάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΕΔΩ

Συντετριμμένος ο Νίκος Φώσκολος για το θάνατο του Νίκου Απέργη!

Συγκλονισμένος είναι ο Νίκος Φώσκολος για το θάνατο του Νίκου Απέργη!

H κηδεία του μεγάλου ηθοποιού θα γίνει την Τρίτη το απόγευμα. 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΝΙΚΟΣ ΦΩΣΚΟΛΟΣ

Η πρώτη Junior Master Chef είναι....

"Master Chef Junior" ήταν και πέρασε... Μετά από περίπου τρεις μήνες το κουζινο-ριάλιτι του Mega με τους μικρούς μας μπόμπιρες έριξε αυλαία και έτσι έχουμε πια με... δόξα και τιμή την πρώτη Ελληνίδα , "Master Chef Junior" ! 

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος Με ποιο τρόπο "ξανάνιωσε";

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, σε μια  εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό "Big Fish" της εφημερίδας "Πρώτο Θέμα", μιλάει για την απόφασή του να γίνει ηθοποιός, αλλά και για τον διαφορετικό τρόπο ζωής που επέλεξε από μία ηλικία και μετά.

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΔΩ

Ο Κωστέτσος σχολιάζει την προφυλάκιση του Λάκη Γαβαλά

Την άποψή του για την περιπέτεια του Λάκη Γαβαλά, λόγω των χρεών του προς το Δημόσιο, μετά και την τρίτη σύλληψή του, εξέφρασε μιλώντας στην εφημερίδα «Espresso της Κυριακής», ο Βασίλειος Κωστέτσος.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩΩ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΩΣΤΕΤΣΟΣ

Π. Μεταξόπουλος: Χώρισε ύστερα από 9 χρόνια γάμου!

Τέλος στον γάμο τους αποφάσισαν να βάλουν ο Πάνος Μεταξόπουλος και η σύζυγός του, Ζωή.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Για ξέπλυμα «βρώμικου χρήματος» κατηγορείται ο Λάκης Γαβαλάς

Για τέταρτη φορά, σε διάστημα μόλις δύο μηνών, ο Λάκης Γαβαλάς θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη και αυτή την φορά θα κληθεί ενώπιον του εισαγγελέα ώστε να δώσει εξηγήσεις ως ύποπτος για ξέπλυμα «βρώμικου χρήματος».

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...