Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

ΜΕ ΠΡΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΪΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ MEGA

Με ποσοστό 24,3%, τις καθημερινές, και διαφορά 5,2 μονάδων από τον δεύτερο στην κατάταξη ΑΝΤ1, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA κέρδισε και τον μήνα Μαϊο την πρωτιά στον πίνακα τηλεθέασης σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen, αποτελώντας σταθερή επιλογή στην προτίμηση των τηλεθεατών για ενημέρωση.

Η δημοσιονομική πολιτική σε Ελλάδα και υπόλοιπη Ευρώπη, η διαφωνία για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, η κρίσιμη κατάσταση στη Συρία και ο κίνδυνος επέκτασής της, ήταν τα θέματα που απασχόλησαν την εσωτερική και διεθνή επικαιρότητα.

Στον πίνακα που ακολουθεί  αποτυπώνεται η πρωτιά του κεντρικού  δελτίου ειδήσεων του MEGA με την Όλγα Τρέμη τις καθημερινές και τον Νίκο Στραβελάκη τα Σαββατοκύριακα:

Αναλυτικά:

1-30 Μαϊου (Δευτέρα- Παρασκευή)
 
Μ.Ο.
Αρ.Τηλεθεατών
MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ
24,3
635.000
ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΝΤ-1
19,1
490.000
ALPHA ΕΙΔΗΣΕΙΣ
15,1
347.000
STAR ΕΙΔΗΣΕΙΣ
11,6
290.000
ΣΚΑΙ
6
212.000
ΝΕΤ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
4,5
155.000



1-30 Μαϊου (Δευτέρα- Κυριακή)
 
Μ.Ο.
Αρ.Τηλεθεατών
MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ
23,3
584.000
ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΝΤ-1
19
467.000
ALPHA ΕΙΔΗΣΕΙΣ
16,4
365.000
STAR ΕΙΔΗΣΕΙΣ
11,9
285.000
ΣΚΑΙ
6,5
221.000
ΝΕΤ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
5
170.000

Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

«Ανατροπή»: Τι θα κάνουμε για το ρατσισμό, το ναζισμό, το μίσος, τη βία;

Τι θα κάνουμε για  το ρατσισμό, το ναζισμό, το μίσος, τη βία; Μία μεγάλη συζήτηση στην εκπομπή «Ανατροπή» με τον Γιάννη Πρετεντέρη, τη Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013, στις 23.40 στο MEGA.

Καλεσμένοι της εκπομπής είναι ο κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΝΔ, Μάκης Βορίδης, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Πάρις Κουκουλόπουλος, ο βουλευτής και γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ Σπύρος Λυκούδης, η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη, ο αντιπρόεδρος της Ένωσης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου και αναπληρωτής καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Δημήτρης Χριστόπουλος και οπατήρ Γεώργιος Σελλής, πρόεδρος του Ιερού Συνδέσμου Κληρικών Ελλάδος.

Παρεμβαίνουν ο ομότιμος καθηγητής της Νομικής Σχολής Αθηνών και πρώην υπουργός, Μιχάλης Σταθόπουλος και ο Πρύτανης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Γιάννης Μυλόπουλος.

«Ανατροπή», τη Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013 στις 23.40 με τον Γιάννη Πρετεντέρη στο MEGA.

Φως στο Τούνελ: Πάλεψε με τον θάνατο τέσσερα μερόνυχτα, σ’ ένα άγριο μέρος…

Το Φως στο Τούνελ υπόσχεται και αυτή την Παρασκευή, 31 Μαΐου στις 23:15 να καθηλώσει για άλλη μια φορά τους λάτρεις της έρευνας και του μυστηρίου.

Μία μητέρα κόντρα στους κινδύνους, ψάχνει απεγνωσμένα το μονάκριβο παιδί της. Οι πόρτες που χτυπάει, κλειστές… Μένει στη ζωή μόνο και μόνο για να πάρει τις απαντήσεις που την καίνε, για τον στρατιώτη γιο της που κάποιοι τον εξαφάνισαν…

Η απίστευτη περιπέτεια μιας αγνοούμενης που πάλεψε με τον θάνατο τέσσερα μερόνυχτα, σ’ ένα άγριο μέρος… Ποιοι και πως τη βρήκαν;

Φως στο Τούνελ, κάθε Παρασκευή στον Alpha.

Stars System: Τι αλλαγές θα φέρει ο καρκίνος στις προσωπικές μας σχέσεις;

Αυτή την Κυριακή 2 Ιουνίου, στις 14:15, η Άση Μπήλιου αναλύει τους πλανήτες που αλλάζουν θέση και μετακινούνται στον Καρκίνο. Τι αλλαγές θα φέρει αυτό στις προσωπικές μας σχέσεις;

Ακόμη, μάθετε ποιοι ευνοούνται σε νέα ξεκινήματα με τη Νέα Σελήνη στις 8 Ιουνίου.

Επίσης, δείτε ποιο είναι  το δικό σας μυστικό στον έρωτα  και μάθετε τι σημαίνει αυτό για  την προσωπική σας ζωή.

Και τέλος, τι προβλέπει  η Ελληνοαμερικανίδα αστρολόγος Alexandra Carakostas για τις εξελίξεις στη χώρα μας και τι μας λέει για τις ερωτικές συναστρίες;

Για να γνωρίσεις καλύτερα τον εαυτό σου, Stars System!

Έτσι Απλά Αλλάζουμε την καθημερινότητά μας δημιουργικά

Έτσι Απλά μπορείς και εσύ να δημιουργήσεις. Με κέφι και φαντασία, με λίγο ελεύθερο χρόνο και ελάχιστα χρήματα.

Την Κυριακή 2 Ιουνίου, η Κέλλυ Καρυπίδη, η Ιωάννα Κουτσιουμάρη, η Αγγελική Παλαμίδη και η Νατάσσα Σκρινή δίνουν ιδέες που ανανεώνουν «δραστικά» το σπίτι εν όψει καλοκαιριού. Ένα φωτιστικό και μια κρεμάστρα από κλαδιά δέντρων ξαφνιάζουν ευχάριστα και μεταφέρουν την εξοχή στο σπίτι. Μια κουρτίνα, ένα κάλυμμα μαξιλαριού και ένα χαλάκι, που φτιάχνονται χωρίς τη χρήση κλωστής και βελόνας, προσφέρουν ξεχωριστό ύφος.

Ακόμη, μην πετάξετε τα πιάτα ή τα ποτήρια που έσπασαν, μια μέθοδος που έρχεται από το παρελθόν τους προσδίδει μια νέα στιλάτη όψη. Τα παλιά σανδάλια γίνονται καινούρια με ρέλια από μακό μπλουζάκια και τέλος η Αρετή Μουλακάκη μαγειρεύει ένα πιάτο που μυρίζει καλοκαίρι.

Τέσσερις νέες και δυναμικές γυναίκες, η Κέλλυ Καρυπίδη, installation artist, η Ιωάννα Κουτσιουμάρη, διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων και οι αρχιτέκτονες Αγγελική Παλαμίδη και Νατάσα Σκρινή, με τις γνώσεις και την εμπειρία τους, αποδεικνύουν ότι η δημιουργικότητα δεν απαιτεί πολύ χρόνο ή χρήμα, ούτε ιδιαίτερες δεξιότητες. Οι συμβουλές τους εμπνέουν και βοηθούν, δίνουν λύσεις και διασκεδάζουν. Μαζί τους, αξιοποιούμε τα παλιά αντικείμενα και τους δίνουμε νέα χρήση, οργανώνουμε τους χώρους, ανανεώνουμε τον κήπο, με γνώμονα την αισθητική και τη λειτουργικότητα. Ακόμη, η Αρετή Μουλακάκη παρουσιάζει βασικές τεχνικές μαγειρικής και ετοιμάζει έξυπνες και δημιουργικές συνταγές. Και όταν ξεκινήσουμε να δημιουργούμε, η αυτοπεποίθηση και η ικανοποίηση της δικής μας δημιουργίας θα φέρει μόνο χαμόγελα, Έτσι Απλά!

Έτσι  Απλά, αλλάζουμε την καθημερινότητά μας δημιουργικά, κάθε Κυριακή στις 15:10, στον Alpha.

Τι θα φάμε σήμερα μαμά; Νόστιμα πιάτα από την Μεσογειακή κουζίνα

Η Νταϊάν Κόχυλα υποδέχεται το καλοκαίρι μαγειρεύοντας ένα από τα πιο αγαπημένα και δημοφιλή ελληνικά πιάτα, γεμιστά ορφανά αλλά και «καπακωτό» ένα νόστιμο φαγητό με μελιτζάνες με πικάντικη σάλτσα.

H μαμά Νταϊάν, έχει συνάντηση γονέων στο σχολείο του γιου της με θέμα την σωματική και ψυχολογική βία. Πριν φύγει για την συνάντηση, επιμελείται το σημερινό μενού το οποίο θα απολαύσει μαζί με τoν σύζυγό της: κινέζικα νούντλς με σουσάμι και Ταϊλανδέζικο με γαρίδες με λεμόνι.

Την Κυριακή  η Νταϊάν θα μαγειρέψει για πρώτη φορά με την φίλη της την Αλεξάνδρα η οποία είναι και εκείνη σεφ. Οι δυο φίλες ετοιμάζουν, αγκινάρες γεμιστές με τυριά και προσούτο και μαυρομάτικα φασόλια με σπανάκι.

Η συνάντηση  των παιδιών για παιχνίδι δίνει την ευκαιρία και στις μητέρες τους να τα πουν από κοντά αλλά και να μοιραστούν τις μαγειρικές ανησυχίες τους. Η Νταϊάν μαζί με τις φίλες της την Δέσποινα και την Ανέζα θα μαγειρέψουν νόστιμα πιάτα από την Μεσογειακή κουζίνα: χταπόδι με μελιτζάνες από την Επανομή αλλά και ριζότο με ντομάτες και φέτα.

Τι θα φάμε σήμερα μαμά; κάθε Σαββατοκύριακο στις 20:00, στον Alpha.

Νέα κωμική σειρά, «$#*! my dad says» στο STAR

Μια νέα κωμική σειρά, «$#*! my dad says», αμερικανικής παραγωγής 2010, ξεκινά στο STAR και θα ολοκληρωθεί σε 18 επεισόδια. Από το Σάββατο 8 Ιουνίου και κάθε Σάββατο στις 16:50.

Ο Εντ Γκούντσον είναι ένας μάλλον δύσκολος άνθρωπος, που λέει πάντα την άποψή του όσο και αν ενοχλεί. Η λέξη «διπλωματία» του είναι μάλλον άγνωστη και συνηθίζει να εκφράζει τις απολίτιστες σκέψεις του χωρίς να υπολογίζει την εντύπωση που δημιουργεί στους άλλους. Δεν χαρίζεται σε κανέναν, ούτε καν στον γιο του Χένρι, αποτυχημένο συγγραφέα, που έχει γίνει ένας blogger χωρίς μισθό και χαρακτηρίζει τον πατέρα του ως τον φιλόσοφο Σωκράτη αλλά λίγο πιο εκνευρισμένος και με πιο άσχημα μαλλιά.

Τα χρέη έχουν πνίξει τον Χένρι, που αντιλαμβάνεται ότι δεν μπορεί πλέον να πληρώνει το νοίκι στο διαμέρισμα, που μοιράζεται με την όμορφη συγκάτοικό του και κρυφή θαυμάστριά του, τη Σαμ. Σε μια στιγμή «αδυναμίας» ο Εντ δείχνει την καλή πλευρά του χαρακτήρα του και του προτείνει να μείνουν μαζί. Χωρίς να έχει άλλη εναλλακτική, ο Χένρι συμφωνεί αν και γνωρίζει ότι ο πατέρας του δεν πρόκειται να αλλάξει τακτική και μένοντας στο ίδιο σπίτι θα είναι σχεδόν αδύνατο να γλιτώσει από την γκρίνια του. Για πολλούς είναι δύσκολο να βρουν τα σωστά λόγια για να περιγράψουν τη σχέση πατέρα – γιου. Αυτό σίγουρα δεν ισχύει στην περίπτωση του Εντ, που με το αστείρευτο χιούμορ του και τις καυστικές του ατάκες, παραδίδει καθημερινά μαθήματα ζωής στον άναυδο, τις περισσότερες φορές, γιο του.

Πηγή έμπνευσης της σειράς αποτελεί το διάσημο Twitter feed του χρήστη Τζάστιν Χάλπερν, ο οποίος στη σειρά μετονομάζεται σε Χένρι Γκούντσον και τον υποδύεται ο Τζόναθαν Σαντόφσκι. Ο Τζάστιν έβαζε στο twitter του τις «φιλοσοφίες» του πατέρα του. Σκοπός του ήταν να κρατήσει απλά ένα αρχείο με τις απίστευτες ατάκες, που ξεστόμιζε ο πατέρας του σε κάθε ευκαιρία. Ο λογαριασμός του κατέληξε να έχει περισσότερους από δύο εκατομμύρια ακόλουθους, ενώ μόλις ένα μήνα αργότερα, από τη δημιουργία του λογαριασμού, ο Τζάστιν δεχόταν προσφορές για τη μεταφορά των λεγόμενων του πατέρα του σε βιβλίο.

Το βιβλίο τελικά κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2010 και κατέλαβε, από την πρώτη κιόλας εβδομάδα, την 8η θέση στη λίστα των μπεστ σέλερ της εφημερίδας “New York Times”, ενώ πέντε εβδομάδες μετά, κατέκτησε την πρώτη θέση στην ίδια λίστα.

Η σειρά έχει τιμηθεί με το “People’s Choice Award for Best New Comedy” το 2010.

Πρωταγωνιστεί ο βραβευμένος με Emmy, Ουίλιαμ Σάτνερ

Παραγωγοί οι βραβευμένοι με ΕΜΜΥ για τη σειρά «Γουίλ & Γκρέις» Ντέιβιντ Κόχαν και Μαξ Μάτσνικ.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Γκέιλ Μανκούσο, Ρομπ Σίλερ, Στιβ Ζάκεμαν, Πίτερ Μπόνερζ, Τεντ Βας
ΠΑΙΖΟΥΝ: Ουίλιαμ Σάτνερ, Τζόναθαν Σαντόφσκι, Νικόλ Σάλιβαν, Γουίλ Σάσο, Τιμ Μπάγκλεϊ
Enhanced by Zemanta

BOMBA: Αποχωρεί η «Χουρέμ» από τον Σουλεϊμάν

Την απόφαση να αλλάξουν την πρωταγωνίστρια της σειράς «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής» πήραν οι παραγωγοί της σειράς, εξαιτίας του άσχημου χαρακτήρα που έχει επιδείξει η ηθοποιός Μεριέμ Ουζερλί.

Όπως αναφέρει και η τουρκική εφημερίδα «Hurriyet», τη θέση της Μεριέμ από τη νέα σεζόν θα πάρει η -κατά πολλά χρόνια μεγαλύτερή της- Βαχιντέ Γκιορντούμ, η οποία είναι και προσωπική φίλη με τον παραγωγό της σειράς.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι σεναριογράφοι της σειράς, θα καλύψουν το κενό της αιφνίδιας απομάκρυνσης, «κάνοντας» τη Χουρέμ να φεύγει ταξίδι προκειμένου να επισκεφθεί ένα από τα παιδιά της.

«Πρωταγωνιστές»: Η ιστορία ενός νεαρού κινηματογραφιστή που έχει «μόνο» δεξί ημισφαίριο εγκεφάλου

«Πρωταγωνιστές», την Κυριακή 2 Ιουνίου 2013, στις 23.30, στο MEGA.  
Πριν 10 χρόνια διάβασε το αριστούργημα του  Ηλία Βενέζη «Αιολική Γη» και αποφάσισε  να κάνει ταινία τα τελευταία δύο κεφάλαια, αυτά δηλαδή που πραγματεύονται τον ξεριζωμό από τη Μικρά Ασία. Ενδιαφέρον, αλλά ίσως τίποτα το αξιοσημείωτο, αν εξαιρέσει κανείς, ότι ο κινηματογραφιστής ήταν τότε μόλις 13 ετών! Σήμερα στα 23 του χρόνια ο   Στέφανος Σιταράς έχει κάνει 40 ταινίες μικρού μήκους καθώς και διαφημιστικά και video clip σε Αμερική, Ελλάδα, Γαλλία. Αυτή την εποχή ολοκληρώνει μια μεγάλου μήκους ταινία, ενώ κινηματογραφεί για τον Δημήτρη Παπαιωάννου την «Πρώτη Ύλη», ετοιμάζοντας παράλληλα το νέο βίντεο κλιπ της Μόνικας.
Ο Σταύρος Θεοδωράκης συναντά τον Στέφανο Σιταρά στον θερινό «Σινέ Παρί» της Πλάκας και εκεί περιμένοντας να αρχίσει η προβολή του αφηγείται την προσωπική του ιστορία. «Από μικρός είχα πολύ ισχυρούς πονοκεφάλους. Οι γονείς μου είναι γιατροί, άρχισα να μου κάνουν διάφορες εξετάσεις και τελικά ανακάλυψαν ότι είχα γεννηθεί με μισό εγκέφαλο. Στο αριστερό ημισφαίριο δηλαδή υπήρχε μια μεγάλη κύστη διαμέτρου 8 εκατοστών. Πολλά παιδιά που γεννιούνται με κύστες στον εγκέφαλο πεθαίνουν νωρίς. Ή παθαίνουν εγκεφαλικές βλάβες όταν οι κύστες σπάνε. Εμένα αντίθετα αυτή η κύστη μου έχει δώσει μια ορμή για ζωή. Το δεξιό τμήμα του εγκεφάλου μου υπερλειτουργεί και νιώθω ότι θέλω να κάνω τα πάντα, κάθε στιγμή».

Για το νεαρό κινηματογραφιστή μιλούν:

  • Η κυρία Τούλη, η 83χρονη γιαγιά του και πρωταγωνίστρια στις ταινίες του.
  • Ο κριτικός κινηματογράφου Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος που γνωρίζει τον Στέφανο από τα πρώτα του κινηματογραφικά βήματα.
  • Η 19χρονη Ναταλία Σουίφτ που πρωταγωνιστεί στην τελευταία του ταινία «The magic world of Harisson Patrakis» (ταινία που είναι ακόμη στο στάδιο της τεχνικής επεξεργασίας). 

Ένα από τα πρόσωπα που ο Στέφανος Σιταράς έχει ζητήσει την γνώμη  του για τα σενάρια του, είναι  ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης. Με αυτή την αφορμή οι «Πρωταγωνιστές» αναζητούν τον σκηνοθέτη του «Αν» και τον εντοπίζουν στο Λος Άντζελες.  Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης βρίσκεται στη «Μέκκα» του αμερικάνικου κινηματογράφου για κάποιες ειδικές προβολές της ταινίας του, αλλά και για να συμμετέχει στα Gabby Awards – τα βραβεία των Ελληνικής καταγωγής δημιουργών της Αμερικής. Ο Σταύρος Θεοδωράκης του στέλνει το κόκκινο σημειωματάριο του με ερωτήσεις αλλά και παρατηρήσεις για την εκπομπή που ετοιμάζει για τον Στέφανο και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αποφασίζει να καταγράψει τις απαντήσεις του με την κάμερα του Πάνου Σατζόγλου και να στείλει το υλικό πίσω στην Αθήνα.
Η συνέχεια στους Πρωταγωνιστές  της Κυριακής.

 «Πρωταγωνιστές» με τον Σταύρο Θεοδωράκη την Κυριακή 2 Ιουνίου 2013, στις 23.30, στο MEGA

Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Άκης Πετρετζίκης: Μύθοι και αλήθειες για καλές και κακές τροφές

Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε συνηθίσει να θεωρούμε ανθυγιεινά τρόφιμα το κρέας, τις πατάτες, το ψωμί, τα παγωτά. Όμως, συχνά αυτό που  θεωρούμε ανθυγιεινό μπορεί υπό προϋποθέσεις να είναι υγιεινό αλλά και το αντίστροφο. Τα λαχανικά που σωτάρονται σε βούτυρο, τα όσπρια που “κολυμπούν” στο λάδι και η φρουτοσαλάτα που ενισχύεται γευστικά με μέλι, σαντιγύ και χυμούς φρούτων, μπορούν να μετατραπούν σε ανθυγιεινές επιλογές. 

Η εκπομπή «Όλα για την Υγεία mou», με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη, που μεταδίδεται το Σάββατο 1 Ιουνίου 2013, στις 17.20, από το MEGA, επιχειρεί να απενοχοποιήσει αρκετές τροφές που έχουμε συνηθίσει να θεωρούμε ανθυγιεινές και αποδεικνύει με τη συμβολή των επιστημόνων ότι η ποσότητα, η συχνότητα αλλά και ο τρόπος που τις παρασκευάζουμε μπορούν να τις μετατρέψουν σε επιτρεπτές, ακόμη και υγιεινές επιλογές στο διαιτολόγιο μας. Οι συγκρίσεις που γίνονται όσον αφορά το κρέας είναι άκρως εντυπωσιακές καθώς φαίνεται ότι ένα στήθος κοτόπουλο με την πέτσα είναι πιο ανθυγιεινή επιλογή από ένα ψητό ψαρονέφρι και ότι ένα μπιφτέκι γαλοπούλας μπορεί να είναι πιο παχυντικό από ένα μπιφτέκι που αποτελείται μόνο από άπαχο μοσχαρίσιο κιμά.

Η έρευνα της  εκπομπής προσπαθεί να καταρρίψει μύθους γύρω από το λάδι που χρησιμοποιούμε στη διατροφή μας, το ψωμί, τα φρούτα, τα λαχανικά, τα όσπρια, τα ψάρια, τα γλυκά  και το παγωτό. Παράλληλα, με την  βοήθεια χημικού τροφίμων, αναζητά  την αλήθεια γύρω από τα τρόφιμα που παραδοσιακά θεωρούμε επιβαρυντικά για την υγεία και το βάρος μας, όπως οι κονσέρβες, τα τυποποιημένα και επεξεργασμένα τρόφιμα, τα κατεψυγμένα κ.ά.

Στο στούντιο  καλεσμένος του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι ο σεφ Άκης Πετρετζίκης, ο οποίος καλείται να απαντήσει στο ερώτημα εάν υπάρχουν καλές και κακές τροφές αλλά και πώς ο τρόπος που μαγειρεύουμε ένα τρόφιμο μπορεί να κάνει υγιεινό ή ανθυγιεινό.

Η εκπομπή ζητά ακόμη την άποψη ενός ψυχολόγου  για το νέο «φαινόμενο» των  καιρών, την ορθορεξία, την τάση που εξελίσσεται σε ψυχαναγκασμό όλο και περισσοτέρων ανθρώπων τα τελευταία χρόνια να τρέφονται απολύτως υγιεινά με συγκεκριμένες τροφές και να χρειάζονται έως και τρεις ώρες για να προετοιμάσουν ένα γεύμα τους.

Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Συνεργασία Star – Ν. Χατζηνικολάου

Η έκπληξη έγινε από το STAR CHANNEL  που συμφώνησε με το Νίκο Χατζηνικολάου στην παρουσίαση εβδομαδιαίας εκπομπής αλλά και την παροχή δημοσιογραφικών υπηρεσιών στο δελτίο ειδήσεων.

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση του STAR CHANNEL.

"Στα πλαίσια της στρατηγικής του STAR CHANNEL για ενίσχυση του Ενημερωτικού του τομέα με στόχο την καλύτερη και πληρέστερη ενημέρωση των τηλεθεατών του, ολοκλήρωσε συμφωνία συνεργασίας με την ΕΝΙΚΟΣ Α.Ε και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Η συμφωνία περιλαμβάνει παροχή δημοσιογραφικών υπηρεσιών από την Ενικός Α.Ε προς το STAR CHANNEL στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων και επιμέλεια και παρουσίαση μίας εβδομαδιαίας εκπομπής από τον Νίκο Χατζηνικολάου".

Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Η Μαρία Κορινθίου πάει... Mega!

Είναι νέα, ωραία, σέξι και την αγαπά η κάμερα οπότε είναι φυσικό κάθε τρεις και λίγο η τηλεόραση να χτυπά την πόρτα της Μαρίας Κορινθίου, ακόμα και σε αυτές τις εποχές που λόγω κρίσης δεν γίνεται σχεδόν τίποτα... Ετσι, μία νέα πρόταση - πρόσκληση ήρθε πριν από λίγο καιρό στον δρόμο της νεαρής ηθοποιού από τους ανθρώπους του Mega.

Μία νέα πρόταση - πρόσκληση στην οποία η Μαρία δεν τα κατάφερε να... αντισταθεί. Η πρόταση αυτή των Megaλικών είχε να κάνει με την έκτακτη εμφάνιση της Μαρίας στην κωμική σειρά του Μεγάλου Καναλιού , "Πίσω στο σπίτι". Η ηθοποιός θα εμφανιστεί εκτάκτως στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς και με την παρουσία της θα φέρει τα πάνω - κάτω.

Θα υποδυθεί μία δαιμόνια δημοσιογράφο την Πολυτίμη Καραγκιουλέση, η οποία υποτίθεται πως είναι πρώην σύζυγος του Λαδόπουλου και θα καταφέρει να φέρει σε φοβερά δύσκολη θέση τον Ηλία και την Κατερίνα, μιας και τους ανακοινώνει πως δεν έχει σκοπό να τους δώσει... πίσω το σπίτι!

Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Το "Τσαντίρι" τραβάει αύριο κουρελού και υποδέχεται τους...

"Τσαντίρι" χωρίς καλεσμένους γίνεται; Δεν γίνεται... Ετσι, παρά το γεγονός ότι το "Τσαντίρι" έχει φτάσει σχεδόν στο τέλος του - το αυριανό είναι το προτελευταίο "Τσαντίρι" της χρονιάς- ο Λάκης Λαζόπουλος εξακολουθεί να παραμένει πιστός στις τηλεοπτικές του συνήθειες και έτσι και αύριο δεν θα είναι μόνος στο πλατό. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δαιμόνιος Λάκης έχει καλέσει και πάλι κοντά του τον Λευτέρη Ελευθερίου, αλλά και τον Μάκη Παπαδημητρίου, έτσι ώστε να... γίνει της Τρίτης, με όσο πιο δυναμικό και απολαυστικό τρόπο γίνεται !!!

"Μαλτέζος" και "Αρης" αποφασίζουν να... βάψουν τα χέρια τους με αίμα στο μεγάλο φινάλε των "Κλεμμένων"!

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικό, αλλά και συγκλονιστικό αναμένεται να είναι το μεγάλο φινάλε των "Κλεμμένων Ονείρων" την Παρασκευή το βράδυ. Βλέπετε, η σειρά του Mega ρίχνει νωρίς - νωρίς αυλαία (οικονομία επεισοδίων και τηλεοπτικών δυνάμεων γαρ, μιας και πάει και του χρόνου) και οι σεναριογράφοι μας έχουν ετοιμάσει ένα τέλος που θα καθηλώσει για τα καλά τους φαν του είδους. 

Ενα φινάλε κατά την διάρκεια του οποίου εκτός του ότι θα αποκαλυφθούν και θα βγουν στον αέρα διάφορα σκοτεινά μυστικά, θα... βαφτεί και με αίμα! Και αυτό γιατί; Λόγω της οργής και του θυμού και του "Μαλτέζου", αλλά και του "Αρη". Και οι δύο άνδρες τυφλωμένοι από την μανία τους για εκδίκηση, δεν θα διστάσουν να φτάσουν στα άκρα...

Σύμφωνα ,λοιπόν, με τα όσα έχουν φτάσει στα αυτιά μου, στο τελευταίο επεισόδιο το γεγονός που θα κυριαρχήσει είναι η μεγάλη αποκάλυψη πως η Βίκυ είναι τελικά η Βάσω και πως ο Σταύρος είναι γιος του. Ο Μαλτέζος για πρώτη φορά στη ζωή του θα πονέσει αληθινά και θα νιώσει τι θα πει προδοσία. Τυφλωμένος από θυμό, θα προσπαθήσει να εκδικηθεί με κάθε τρόπο τη Βίκυ, γιατί πιστεύει πως έχει στήσει εις βάρος του μια ολόκληρη πλεκτάνη. Έτσι την επισκέπτεται, λογομαχούν και ο καβγάς τους ξεφεύγει τόσο από τα όρια που φτάνει μέχρι το θανάσιμο(;) τραυματισμό της Βίκυς!

Την ίδια ώρα ο Άρης αποφασίζει να φτάσει στα άκρα για τα μάτια της Φαίης. Βλέποντας πως παρά τις προσπάθειες του δεν καταφέρνει να εμποδίσει και να καταστρέψει τον γάμο της Φαίης με τον Σταύρο και πάνω στην παρανοϊκή απόγνωσή του, δεν διστάζει να σχεδιάσει τη δολοφονία της!

Alpha: «60’ Ελλάδα» στη Νάξο και τις Μικρές Κυκλάδες

Την Τετάρτη 29 Μαΐου, η εκπομπή του Alpha «60’ Ελλάδα» και ο Νίκος Μάνεσης συνεχίζουν το οδοιπορικό τους, με τέταρτο σταθμό τη Νάξο και τις Μικρές Κυκλάδες.

Νάξο, Σχοινούσα, Ηρακλειά, Κουφονήσια…

Νάξος: Πόσο καλά γνωρίζουμε το νησί και τους ανθρώπους του; Τα μέλη της Λέσχης Μοτοσικλετιστών Νάξου αναλαμβάνουν να μας ξεναγήσουν σε κάθε γωνιά του. Η κάμερα της εκπομπής καταγράφει στιγμιότυπα από την καθημερινότητα του νησιού και φιλοξενεί τις μικρές και μεγάλες ιστορίες των κατοίκων, τις χαρές και τις αγωνίες, τα προβλήματα αλλά και τις αισιόδοξες προτάσεις τους: Τα πανηγύρια, η παραδοσιακή μουσική και ο χορός του νησιού, η παραγωγή των φημισμένων προϊόντων του νησιού, ο «κρυμμένος» θησαυρός των σμυριδωρυχείων του, το ενετικό κάστρο, το νοσοκομείο και τα προβλήματά του, οι Αθηναίες που άφησαν την πρωτεύουσα για να εγκατασταθούν μόνιμα στο νησί, η πολλά υποσχόμενη και ανερχόμενη γυναικεία ομάδα beach volley…

Σχοινούσα και  Ηρακλειά: Η άγρια ομορφιά του φυσικού τοπίου αλλά και τα προβλήματα της σκληρής πραγματικότητας. Η εγκατάλειψη του λιμανιού και των δρόμων, τα συστήματα αφαλάτωσης, τα οποία αν και στοίχισαν εκατομμύρια ευρώ δεν λειτουργούν, η σπατάλη χρημάτων για την προμήθεια νερού από άλλη περιοχή της χώρας…

Κουφονήσι: Η ιστορία του ατρόμητου καπετάνιου Πράσινου, ο οποίος ταξιδεύει στις θάλασσες, αψηφώντας τα μποφώρ, για να σώσει ανθρώπινες ζωές. Οι διηγήσεις του ξεχωριστές, γεμάτες έντονα συναισθήματα…

Κάτω Κουφονήσι: Το νησί με τον ένα μόνιμο κάτοικο. Ο Γιάννης, ο οποίος διατηρεί ταβέρνα στο νησί και ζει με μοναδική συντροφιά τον σκύλο του, ξεδιπλώνει την προσωπική του ιστορία μπροστά στην κάμερα…

«60’ Ελλάδα» με τον Νίκο Μάνεση, κάθε Τετάρτη στις 24:00

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...