Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Ξυλούρης: Η Ρούλα με χαστούκιζε στο...όνειρό μου !

Όνειρο πως η Ρούλα Κορομηλά τον… χαστούκιζε είδε ο Γιώργος πριν από το Live του Greek Idol.

Δέχτηκε σχετικά καλές κριτικές, αν και ο Κώστας Καπετανίδης έκανε το σχόλιό του για τις… δηλώσεις που κάνει ο τραγουδιστής.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ εδω:

Enhanced by Zemanta

Video: Αργύρης Αγγέλου:"Όποιος δουλεύει φαίνεται"

Η συμμετοχή του Αργύρη Αγγέλου σε 7 μιούζικαλ τον έχουν βοηθήσει πολύ στο να αποκτήσει μια εμπειρία που τον βοήθησε στο Dancing with the stars. 

Ο ίδιος αναγκάζεται να "απολογηθεί" λέγοντας πως όποιος δουλεύει φαίνεται.

Video: Τρία χρόνια από την δολοφονία του Νίκου Σεργιανόπουλου

Σαν σήμερα πριν από 3 χρόνια έφυγε από την ζωή ο Νίκος Σεργιανόπουλος.

Η δολοφονία του είχε συγκλονίσει όχι μόνο τον κόσμο του θεάτρου και της τηλεόρασης αλλά και το πανελλήνιο που δεν μπορούσε να πιστέψει πως ο αξέχαστος ηθοποιός έφευγε από τη ζωή με τόσο φριχτό τρόπο.

Δείτε το βίντεο με ένα αφιέρωμα που συγκλονίζει  ΕΔΩ

Βίκυ Παγιατάκη: Τι λέει για την εμπλοκή της στο "κόψιμο" της Σταμάτη;

Στην "Πρωινή Μελέτη" μίλησε η Βίκυ Παγιατάκη για την απομάκρυνση της Σάσας Σταμάτη από το "Πρωινό Mou".

Η αστρολόγος ήταν φανερά στενοχωρημένη και περιέγραψε όλο το παρασκήνιο της... άτακτης φυγής της δημοσιογράφου!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ εδω

Κ. Καραβάτου: Το μήνυμά της στη Σταματίνα Τσιμτσιλή ! (video)

Είναι η πρώτη φορά που η Καραβάτου μιλάει σε άλλη εκπομπή για την αντίπαλό της και της στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα!

Γιατί αναγκάζεται η μία παρουσιάστρια να αναφερθεί στην άλλη και μάλιστα στον αέρα;

Τελικά ένα μεγάλο πρόβλημα φέρνει πάντα πιο κοντά τους ανθρώπους: Η Κατερίνα Καραβάτου σχολίασε την επιστροφή της "αντιπάλου" της στο Άλτερ και αναφέρθηκε στο πρόβλημα που την κρατούσε τόσο καιρό εκτός τηλεόρασης...

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Τα... παραπονάκια του Τρύφωνα - Γιατί δεν πήγε στο “10 με 1 μαζί”

Ο Τρύφωνας Σαμαράς μίλησε στο zappIT για τη συμμετοχή του στο "Dancing" χωρίς να μας κρύψει τα παράπονα του...για κάποιες κακοπροαίρετες κριτικές.Γιατί όμως δεν εμφανίστηκε σήμερα στο "10 με 1 μαζί" όπως είθισται για τους αποχωρήσαντες;

Ο Τρύφωνας αποτέλεσε ένα από τα πλέον δημοφιλή και αγαπητά πρόσωπα του λαμπερού show. Χτες ήρθε η σειρά του να αποχωρήσει, παρέα με το φαβορί Νάντια Μπουλέ. Λίγο πριν την αποχώρηση του στα παρασκήνια, δήλωσε στο zappIT: "Νιώθω πολύ συγκινημένος! Aισθάνομαι ήδη νικητής στις καρδιές του κόσμου γιατί εισπράττω καθημερινά την αγάπη του. Δεν θέλω να σηκώσω τρόπαιο γιατί δεν είμαι και ο καλύτερος χορευτής. Βέβαια όλοι όσοι μπαίνουν σε ένα show σίγουρα θα ήθελαν να νικήσουν αφού μπαίνει και ο εγωϊσμός στην μέση."

Δεν παρέλειψε ωστόσο να κάνει και τα παραπονάκια του: "Έχω κουραστεί να ακούω πως δεν είμαι καλός χορευτής! Ρε παιδιά ποτε δεν είπα ότι είμαι ο καλύτερος! Κάποιοι δημοσιογράφοι ισχυρίστηκαν ότι το χιούμορ και ο αυθορμητισμός μου δεν είναι αληθινά... Πραγματικά δεν μπορώ να το ακούω αυτό!"  ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Enhanced by Zemanta

"Φτιάξτε μας το γήπεδο"

Το ντοκιμαντέρ ‘Τα παιδία δεν παίζει’ απέσπασε το Βραβείο Καλύτερου Ντοκιμαντέρ 2011 της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου, ενώ έχει κάνει και διεθνή καριέρα. 

Ο Σκάι θα το προβάλλει σαν τηλεοπτική σειρά 6 επεισοδίων. Το πρώτο είναι την Κυριακή στις 14.00.
Η ταινία καταγράφει τις προσπάθειες 4 παιδιών να εξασφαλίσουν έναν χώρο για παιχνίδι στην Πάτρα.

Η ιστορία τους συγκίνησε τόσο τον Δήμαρχο της Πάτρας κ. Φούρα όσο και τη WIND που δεσμεύτηκαν από κοινού να κάνουν το όνειρο των παιδιών πραγματικότητα. Ωστόσο, ένα χρόνο αργότερα, ο Δήμος Πατρέων δεν έχει υλοποιήσει την υπόσχεσή του. Η έκκληση μιας από τις πρωταγωνίστριες του ντοκιμαντέρ, παραμένει επίκαιρη:

«Κύριε Δήμαρχε, μην λες ψέματα. Γιατί όλοι οι πολιτικοί αυτό κάνουνε, οπότε σας έχουν πάρει χαμπάρι. Ξυπνήστε, κάντε κάτι καινούριο στη ζωή σας κάνε κάτι αληθινό. Δεν μας νοιάζει το γηπεδάκι αν θα είναι 3Χ3 ή 5Χ5 ή 100Χ100, εμείς να παίζουμε θέλουμε. Διότι αν δεν παίζουμε θα είμαστε κλεισμένοι μέσα σε ένα σπίτι, θα είμαστε συνέχεια μπροστά στον υπολογιστή, θα χαλάσουμε τα μάτια μας, θα χοντρύνουμε επειδή δεν θα κουνιόμαστε και μετά όλη η Ελλάδα θα είναι χοντρή. Και θα λες εσύ, κύριε Δήμαρχε, «γιατί όλη η Πάτρα έχει γίνει θεόχοντρη;» και θα σου λέμε εμείς: «Εσύ φταις, επειδή δεν μας έφτιαξες το γήπεδο!»

Η ΥΠΟΥΛΗ ΣΧΕΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ


H εκπομπή “Όλα για την υγεία mou” με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη που θα μεταδοθεί το Σάββατο 4 Ιουνίου στις 16:00 αναζητά τις θετικές αλλά και αρνητικές πλευρές του αλκοόλ σε σχέση με την σωματική και την ψυχική μας υγεία. Εκτιμάται ότι 1,5 εκατομμύρια Έλληνες έχουν αναπτύξει προβληματική σχέση με το αλκοόλ ενώ 1 στους 10 αλκοολικούς στην χώρα μας είναι ανήλικος.

Οι επιστήμονες εξηγούν γιατί οι άνθρωποι «περνούν» στον αλκοολισμό χωρίς καν να το αντιληφθούν και παρουσιάζουν στο στούντιο τις “ασφαλείς” ποσότητες αλκοόλ που αντιστοιχούν ημερησίως σε έναν άνδρα και μία γυναίκα.

Στην εκπομπή παρουσιάζονται όλες οι νέες θεραπείες απεξάρτησης από το αλκοόλ όπως η αποτοξίνωση του οργανισμού που ακολουθείται και σε δημόσια νοσοκομεία, τα προγράμματα που εφαρμόζονται για την ψυχολογική απεξάρτηση και όλες οι νεότερες απόψεις για τα φάρμακα που μπορούν να βοηθήσουν στην διαδικασία αυτή. Ενθαρρυντικό είναι το στοιχείο ότι περισσότεροι από 3 στους 10 που προσπαθούν, τα καταφέρνουν να απεξαρτηθούν από το αλκοόλ.

Για την περιπέτεια που έζησε με το αλκοόλ, μιλά, ο γνωστός στιχουργός, Άρης Δαβαράκης, ο οποίος κινδύνεψε αρκετές φορές να χάσει ακόμα και την ζωή του, εξαιτίας των παρενεργειών του αλκοόλ στο πάγκρεας.

VIDEO: Μεγάλη ανατροπή: Αποχωρήσεις - σοκ από το Dancing with the stars!

Μεγάλη έκπληξη προκάλεσαν οι δυο αποχωρίσεις από το special live του Dancing with the stars. Υποψήφιοι για αποχώρηση ήταν η Νάντια Μπουλέ, ο Τρύφωνας Σαμαράς και η Αγγελική Ηλιάδη, με τους δυο πρώτους να μένουν εκτός ημιτελικού.

Πρώτα ανακοινώθηκε η αποχώρηση της παρουσιάστριας και στη συνέχεια αυτή του hair stylist, ο οποίος είπε πως εκπλήρωσε τον φιλανθρωπικό σκοπό του, πως δεν τον ενοχλεί που αποχώρισε και πως επιτέλους θα ξεκουραστεί... αλλά λίγοι ήταν εκείνοι που τον πίστεψαν.
ΒΙΝΤΕΟ, ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ, ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Έριξε «πόρτα» στο «Greek Idol» για το «Dancing» η Καλομοίρα

Μπορεί πριν από λίγο καιρό να είχε γίνει γνωστό πως η Καλομοίρα θα έκανε την πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση της με το νέο της τραγούδι στο πλατό του Greek Idol, ωστόσο τα πράγματα έχουν αλλάξει. 
 
Στην αρχή, μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της τραγουδίστριας, έγινε γνωστό ότι το «Τhis Is The Time» θα παρουσιαστεί, το Σάββατο 11 Ιουνίου στην εκπομπή που παρουσιάζει η Ρούλα Κορομηλά στο Alpha.
Enhanced by Zemanta

Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΕΙ ...EURO ΜΕ ΤΟ MEGA!

Η Εθνική Ομάδα συνεχίζει τις μάχες της στα προκριματικά του Euro 2012 και θέλει μόνο τη νίκη κόντρα στη Μάλτα για να παραμείνει στην πρώτη θέση του ομίλου, στην κρίσιμη αναμέτρηση που θα μεταδώσει το MEGA:

Σάββατο 4 Ιουνίου, στις 21:30 ΕΛΛΑΔΑ - ΜΑΛΤΑ, σε απευθείας μετάδοση από το γήπεδο Καραϊσκάκη. Τον αγώνα περιγράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.

Από τις 21:00 δείτε την εκπομπή «ΠΑΜΕ EURO», με τον Γιώργο Θαναηλάκη, τον Μένιο Σακελλαρόπουλο και τον Γιάννη Θειακό. Αμέσως μετά τον αγώνα, στις 23:30, ακολουθεί το «τρίτο ημίχρονο», με δηλώσεις του Σάντος και των πρωταγωνιστών, αλλά και με ειδική ανάλυση των κρίσιμων φάσεων του ματς. Eπίσης στην εκπομπή μπορείτε να στιγμιότυπα από τον άλλο αγώνα του ομίλου της Ελλάδας, ΛΕΤΟΝΙΑ - ΙΣΡΑΗΛ, αλλά και την άλλη μεγάλη ποδοσφαιρική μάχη της βραδιάς ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ - ΝΟΡΒΗΓΙΑ, σε περιγραφή του Περικλή Στέλλα. Προσκεκλημένος στην εκπομπή είναι ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και της Εθνικής, Σπύρος Λιβαθηνός.

Αλλά και μία μέρα νωρίτερα στις 3 Ιουνίου, το άλλο κρίσιμο ματς του ομίλου της Ελλάδα, είναι μόνο στο MEGΑ:

Παρασκευή 3 Ιουνίου, στις 22:00, ΚΡΟΑΤΙΑ-ΓΕΩΡΓΙΑ σε περιγραφή Γιώργου Θαναηλάκη.

Αμέσως μετά τον αγώνα, τα μεσάνυχτα, στην εκπομπή «ΠΑΜΕ EURO» , με τον Μένιο Σακελλαρόπουλο και τον Γιάννη Θειακό, θα δούμε όλα τα υπόλοιπα γκολ της ευρωπαϊκής βραδιάς. Μαζί τους στο στούντιο θα είναι οι δημοσιογράφοι Ανδρέας Δημάτος και Βασίλης Σαμπράκος.

Παρασκευή και Σάββατο βράδυ, η Ευρώπη παίζει μπάλα για το Euro 2012 μόνο στο MEGA.

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Video: Εν μέσω… «πανζουρλισμού» η εμφάνιση του Τρύφωνα!



Για… Felicita (ευτυχία) το ξεκίνησε ο Τρύφωνας Σαμαράς στο σημερινό live του «Dancing witη the stars», «φαρμάκι» πήρε από την επιτροπή!

Ο hair stylist χόρεψε το κομμάτι «Felicita» σε εκτέλεση Γιάννη Πλούταρχου και, αν και έδωσε τον καλύτερό του εαυτό, πήρε μέτριες έως κακές οι κριτικές, γεγονός που τον πλήγωσε πολύ, κάτι που έδειξε με τον δικό του, χαρακτηριστικό τρόπο αλλά και παίρνοντας πίσω τα κουρέματα που είχε τάξει στην επιτροπή.
TO BINTEO KAI TO ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Δεν κάνει εκπομπή ο Τριανταφυλλόπουλος στο ALTER !

Μπορεί το ALTER να ξεκίνησε και οι εκπομπές μια - μια να βγαίνουν στον αέρα αλλά ένα από τα αστέρια του, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος έχει στηλώσει τα πόδια του και ΔΕΝ θα κάνει εκπομπή απόψε.

Ο Γιώργος Κουρής πανηγυρίζει για την πρωτιά του Νίκου Χατζηνικολάου στο Δελτίο Ειδήσεων (μέχρι και πρώτο θέμα στην ΑΥΡΙΑΝΗ το έκανε ο Κουρής) αλλά τα προβλήματα ΔΕΝ λύθηκαν δια μαγείας.

Ανάμεσα στα προβλήματα και ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος που ενώ οι τεχνικοί έστησαν το σκηνικο της εκπομπής του και όλα ήταν έτοιμα για να βγεί στον  αέρα, εκείνος διαμήνυσε ότι ΔΕΝ πρόκειται να κάνει εκπομπή.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

VIDEO: To ξεσπασμα της Ελένης Μενεγάκη !

Η Ελένη Μενεγάκη, σήμερα το πρωί, εκνευρίστηκε πάρα πολύ και άρχισε να φωνάζει.
Αφορμή στάθηκε η έρευνα που γίνεται τον τελευταίο καιρό και αφορά στα αγγούρια που έχουν κριθεί ακατάλληλα! 
 
Η παρουσιάστρια, άρχισε να μιλάει για τα προϊόντα της Ελλάδας και κυρίως τα βιολογικά και να λέει πως όλα αυτά που λέγονται είναι αστεία και πρέπει να εκμεταλλευτούμε τα δικά μας προϊόντα. 
 
Αποκορύφωμα ήταν όταν ρώτησε το δημοσιογράφο της εκπομπής για να της επιβεβαίωση μια είδηση που της μετέφερε η μητέρα της. 
Enhanced by Zemanta

Η Μελέτη για τους "Ράδιο Αρβύλα", τη Βάνα Μπάρμπα και το "Πλάκα Κάνεις"

Για το τηλεοπτικό φινάλε των "Ράδιο Αρβύλα", τη χθεσινή εκπομπή "Πλάκα Κάνεις", αλλά και τη συνέντευξη της Βάνας Μπάρμπα στο περιοδικό "ΟΚ!"- για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα- μίλησε από τον αέρα της εκπομπής της η Ελονώρα Μελέτη.

Για τους "Ράδιο Αρβύλα" είπε: «Εγώ δεν κατάλαβα αν θα επιστρέψουν (την επόμενη σεζόν)  ή όχι. Πάντως και πέρυσι είχε υπάρξει αυτό το θρίλερ, γιατί και πέρυσι στο κλείσιμο της εκπομπής είχαν αφήσει κάποια υπονοούμενα». ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ: Θα μας λείψουν...

Πριν από λίγο τελείωσε , μια από τις καλύτερες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης. Οι ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ, μας αποχαιρέτησαν αφού φρόντισαν να μας αφήσουν τρία επεισόδια με τα Best off  που θα δούμε την επόμενη εβδομάδα.

Η τελευταία εκπομπή είχε γέλιο, συγκίνηση αλλα και πολλές εκπλήξεις, μουσικές και όχι μόνο...

Σίγουρα η παρέα της Θεσσαλονίκης έκανε τη διαφορά στην "σκουριασμένη" τηλεόραση και μαζί με το ποιοτικό ΝΗΣΙ απετέλεσαν τις νησίδες ποιοτητας μέσα στο χάος που επικρατεί.
ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ; Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΔΩ

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

«Πάμε πακέτο»: Η Βίκυ Χατζηβασιλείου ανοίγει τα πακέτο της Άννας Βερούλη

Το πακέτο μας μεγάλωσε για να χωρέσει ακόμα περισσότερες ιστορίες και συναισθήματα. Η εκπομπή πλέον είναι δίωρη ενώ το περιεχόμενό της έχει εμπλουτιστεί με μία πιο διευρυμένη τυπολογία θεμάτων, αλλά και με εξωτερικά γυρίσματα.
Η Βίκυ Χατζηβασιλείου θα αφήνει συχνά το στούντιο και θα ανοίγει τα πακέτα της σε διάφορα σημεία της Ελλάδας, με σκοπό να εκπληρώσει τις προσδοκίες, τις επιθυμίες και τα όνειρα των αποστολέων. 
Την Πέμπτη 2 Ιουνίου, στις 21:00, η Βίκυ Χατζηβασιλείου μας περιμένει για να ανοίξουμε δυο καινούργια πακέτα. 
Το άνοιγμα του πρώτου πακέτου θα προσπαθήσει να ενώσει μια οικογένεια, μετά από 40 χρόνια.
Τρία αδέρφια  που ζουν ο ένας στην Κρήτη, ο άλλος στην Κύπρο και ο τελευταίος στη Γερμανία, στέλνουν πακέτο στον τέταρτο αδερφό.
Και οι τρεις  ενώνουν τις δυνάμεις τους γιατί  θέλουν να πραγματοποιήσουν την μεγαλύτερη επιθυμία της 84χρονης μητέρας τους: να ξαναδεί τον γιο της Αποστόλη ο οποίος έφυγε για την Αμερική στα δεκαέξι του χρόνια.
Τι ήταν αυτό που έκανε τον παραλήπτη  από τόσο μικρό να θέλει να ξενιτευτεί;
Ποιο παράπονο κουβαλούσε τόσα χρόνια μέσα του;
Πώς θα αντιδράσει ο Αποστόλης όταν δει μπροστά του την μητέρα του μετά από τόσα χρόνια;
Θα αναγνωρίσει  άραγε τα πρόσωπα των αδερφών του; 
Αποστολέας  του δεύτερου πακέτου  είναι η πανευρωπαϊκή πρωταθλήτρια και τριταθλήτρια κόσμου στο ακόντιο, Άννα Βερούλη.
Σε μια  σπάνια εξομολόγηση η Άννα ανοίγει την καρδιά της και μοιράζεται μαζί μας άγνωστες στιγμές.
Η Άννα Βερούλη μας περιγράφει τη δύσκολη φάση της ζωής της, όταν σταμάτησε τον αθλητισμό, τότε που συναντούσε μόνο κλειστές πόρτες, τότε που άνθρωποι που είχε στο παρελθόν βοηθήσει δεν της απαντούσαν ούτε στο τηλέφωνο, τότε που έφτασε στα πρόθυρα της κατάθλιψης.
Με την αποστολή αυτού του πακέτου θέλει να ευχαριστήσει τον άνθρωπο που την έκανε να ξαναγεννηθεί, που της έδωσε το χέρι του στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της, και την έκανε καλύτερο άνθρωπο.
Ο λόγος  για τον σύζυγό της Νίκο Μιχαλόπουλο.
Άραγε πώς θα αισθανθεί ο παραλήπτης, όταν ακούσει αυτά τα λόγια από την σύζυγό του; 
Και μην ξεχνάτε: Το «Πάμε  πακέτο» ανοίγει  κάθε Πέμπτη στις 21:00 και πλέον είναι  στη συντροφιά  μας για δυο  ολόκληρες ώρες.

ΠΡΩΤΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ MEGA

Η λήξη της τηλεοπτικής σεζόν 2010-2011 βρίσκει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, ακόμη μία φορά, πρωταγωνιστή στα μεγάλα γεγονότα, σημειώνοντας συνεχή ανοδική πορεία στον πίνακα τηλεθέασης. Παραμένει σταθερά στην πρώτη θέση, με μέσο όρο 25,5%, ενώ σημειώνει άνοδο 1,3 μονάδας σε σύγκριση με την περσινή σεζόν (24,2%). (Πίνακας 1)
Επίσης, καταγράφει τη μεγαλύτερη διαφορά των τελευταίων 19 σεζόν σε μέσο όρο σεζόν για τις καθημερινές, με ποσοστό 26,4% και διαφορά 8,5 μονάδων από το δεύτερο κανάλι ALTER. (Πίνακας 2)
Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, υπό τη διεύθυνση του Χρήστου Παναγιωτόπουλου, επικεντρώνεται στην ουσία της είδησης και σχολιάζει τα γεγονότα της επικαιρότητας.
Με την  Όλγα Τρέμη στην παρουσίαση τις καθημερινές, τον Νίκο Στραβελάκη τα Σαββατοκύριακα και τους Γιάννη Πρετεντέρη, Παύλο Τσίμα, Μανώλη Καψή, Μαρία Σπυράκη, Πάνο Σόμπολο, Μαρία Καρχιλάκη, Γιώργο Οικονομέα, Δημήτρη Καμπουράκη, Σοφία Δήμτσα, Γιώργο Παππού στο σχολιασμό, η επιτυχία του κεντρικού δελτίο ειδήσεων είναι αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας.
Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA ήταν πρώτο στην κάλυψη όλων των σημαντικών γεγονότων τη σεζόν 2010-2011: οι κινητοποιήσεις των ιδιοκτητών φορτηγών και βυτιοφόρων, η παρουσία Παπανδρέου-Σαμαρά στη ΔΕΘ, οι αλλαγές στο νομοσχέδιο για την περαίωση των φορολογικών υποθέσεων που εκκρεμούν, οι εξελίξεις στο σκάνδαλο Βατοπεδίου, η έναρξη της προεκλογικής περιόδου για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές του Νοεμβρίου, η διάσωση των εγκλωβισμένων μεταλλωρύχων στη Χιλή, οι στρατιωτικές επιχειρήσεις στη Λιβύη, οι εξεγέρσεις στη Συρία αλλά και άλλες αραβικές χώρες, ο σεισμός και το καταστροφικό τσουνάμι στην Ιαπωνία, οι δύο Σύνοδοι Κορυφής, η οικονομική κατάσταση της χώρας μετά και τα τελικά στοιχεία της Eurostat για το έλλειμμα του 2010, ο «εμφύλιος» στη Ν.Δ. με αφορμή την «απογραφή», οι «κόντρες» υπουργών για σημαντικά οικονομικά και κοινωνικά ζητήματα, τα νέα φορολογικά μέτρα, οι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας των «αγανακτισμένων πολιτών» σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, αλλά και σε άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας.
 
Πίνακας 1.
Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
ΣΤΟΙΧΕΙΑ  ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΔΕΛΤΙΩΝ  ΕΙΔΗΣΕΩΝ                                      
ΣΕΖΟΝ 2010-2011
30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010- 31 ΜΑΪΟΥ 2011
Πίνακας 2.
ΣΥΝΟΛΟ  ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
  ΜΕΡΙΔΙΟ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ
MEGA 25,5 943.000
ALTER 16,6 611.000
ANTENNA 14,2 517.000
ALPHA 13,5 441.000
STAR 11,6 426.000
ΣΚΑΙ 5,4 234.000
ΝΕΤ 5,2 225.000
     
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ
  ΜΕΡΙΔΙΟ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ
MEGA 26,4 984.000
ALTER 17,9 675.000
ANTENNA 13,6 497.000
ALPHA 13,4 438.000
STAR 10,8 398.000
ΣΚΑΙ 5,3 235.000
ΝΕΤ 4,6 202.000
 
ΚΕΝΤΡΙΚΟ  ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ MEGA
ΜΗΝΑΣ ΠΡΩΤΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΪΟΣ 
Με εντυπωσιακό  μέσο όρο 31,2% το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA ήταν η επιλογή των τηλεθεατών για ενημέρωση και τον Μαϊο. Μήνας με έντονη πολιτική χροιά ο Μάϊος, που σημαδεύτηκε από εξελίξεις στο πολιτικό-οικονομικό σκηνικό, αλλά και τις κινητοποιήσεις των «αγανακτισμένων πολιτών».
Στον πίνακα που ακολουθεί αποτυπώνεται η πρωτιά του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA με την Όλγα Τρέμη τις καθημερινές και τον Νίκο Στραβελάκη τα Σαββατοκύριακα:
 
Αναλυτικά:
    1-31 Μαϊου (Δευτέρα- Παρασκευή)
      Μ.Ο. Αρ.Τηλεθεατών
    MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ 33,1 1.051.000
    ALPHA ΕΙΔΗΣΕΙΣ 19,7 534.000
    ALTER ΕΙΔΗΣΕΙΣ (30-31/05) 19,1 531.000
    ΤΑ ΝΕΑ  ΤΟΥ ΑΝΤ-1 16,6 519.000
    STAR ΕΙΔΗΣΕΙΣ 11,8 365.000
    ΣΚΑΪ 5,6 232.000
    ΝΕΤ ΕΙΔΗΣΕΙΣ 5,2 214.000

1-31 Μαϊου (Δευτέρα- Κυριακή)
  Μ.Ο. Αρ.Τηλεθεατών
MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ 31,2 959.000
ALPHA ΕΙΔΗΣΕΙΣ 19,1 500.000
ALTER ΕΙΔΗΣΕΙΣ (30-31/05) 19,1 531.000
ΤΑ ΝΕΑ  ΤΟΥ ΑΝΤ-1 17,3 523.000
STAR ΕΙΔΗΣΕΙΣ 12,9 386.000
ΝΕΤ ΕΙΔΗΣΕΙΣ 5,9 235.000
ΣΚΑΪ 5,7 229.000

Τα “μαζεύει” η Μπάρμπα για Λιάγκα - Σκορδά!

"Δεν παίρνω πίσω αυτά που είπα, αλλά δεν υπάρχει καμία παρεξήγηση. Θα πήγαινα στην εκπομπή τους", η ηθοποιός απαντά για τα σκληρά σχόλια της στους παρουσιαστές του "Πρωινό Μou" που κυκλοφόρησαν σήμερα...

"Μα καλά είπα τέτοιες... μπούρδες;" αναρωτήθηκε on air η Βάννα Μπάρμπα μιλώντας στη Χριστίνα Λαμπίρη και την εκπομπή "Super Star" αλλά αμέσως διευκρίνισε ότι δεν παίρνει πίσω αυτά που είπε...

Όπως εξήγησε η στεναχώρια της έχει προέλθει από το γεγονός, ότι οι δηλώσεις της έλαβαν τέτοια δημοσιότητα και την κάνουν να φαίνεται ότι έχει εμπάθεια απέναντι στο ζευγάρι. Από την άλλη, όμως συνέχισε λέγοντας ότι αφού ρωτήθηκε δεν θα μπορούσε να αποκρύψει την γνώμη της, ότι δηλαδή δεν της αρέσει η εκπομπή τους! "Το να μην πρέπει να πω την άποψη μου για να είμαι καλή δεν γίνεται... έχω μάθει να λέω τα πράγματα με το όνομά τους", συμπλήρωσε.

Κατ' άλλα, τα παιδιά είναι συμπαθέστατα για την Βάννα και δεν υπάρχει καμία παρεξήγηση... "Με χαρά θα πήγαινα καλεσμένη στην εκπομπή τους!"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ  ΒΙΝΤΕΟ
Enhanced by Zemanta

ΒΙΝΤΕΟ: Θύμα απατεώνα η Ελένη Μενεγάκη

Το φυσάει και δεν κρυώνει η Ελένη Μενεγάκη αυτό που της συνέβη πριν μερικά χρόνια.

Με αφορμή ρεπορτάζ που προβλήθηκε στην εκπομπή για τους μεγαλύτερους απατεώνες, η παρουσιάστρια θυμήθηκε μια απατεωνιά που της είχε συμβεί πριν χρόνια:

Κάποιος άγνωστος, υποδυόταν τον αδερφό της και όχι μόνο έκανε πως γνωρίζει την Ελένη Μενεγάκη, αλλά έμπαινε και στα σπίτια γνωστών και φίλων της ως… “αδερφός” της!
«Και το περίεργο είναι ότι μου λέγανε πολλοί δικοί μου άνθρωποι, που κάναμε πολύ στενή παρέα, με μεγάλη σιγουριά: “ήμουνα με τον αδερφό σου εχθές”.

“Που τον βρήκατε”;»

Και της απαντούσαν: «που μένει στη Γλυφάδα, που είναι αυτό, που ήρθε σπίτι μας, που εκείνο, που τ΄άλλο…» «Δεν είναι αδερφός μου», τους απαντούσε η παρουσιάστρια. Και τότε της δείχνανε μέχρι και… φωτογραφίες του!«ήταν ένας άλλος που δεν έμοιαζε ούτε οπτικά με τον αδερφό μου. Καμία σχέση. Δεν μπορούσαν να το πιστέψουνε. Μου λέγανε έχουμε κάνει τόσες συζητήσεις για σένα. Δεν μπορεί. Σε ξέρει τόσο καλά. Λέω με έχει μελετήσει. Αλλά δεν με ξέρει..» Πως το έκοψε ο απατεώνας; H ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Συνεχίστηκαν και σήμερα οι... ζήλιες του Λιάγκα στην Φαίη

Δεν λέει να βγάλει απ' το μυαλό του ο παρουσιαστής, την εικόνα της συζύγου του να φιλάει σταυρωτά τους κάμεραμεν της εκπομπής...

Αυτό έγινε προχθές, όταν η Φαίη επέστρεψε στο ΠΡΩΙΝΟ MOU μετά την εγκυμοσύνη της.

Ο σύζυγος και συμπαρουσιαστής της, άρχισε από χθες να της πετάει σπόντες στον αέρα και... σήμερα επανήλθε στο θέμα, με το "καλημέρα σας"!
(Πηγή zapit.gr)


Δες τι της έλεγε on air στο VIDEO  ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

VIDEO: Όλες οι εξελίξεις για το Dancing with the stars

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα η Ευγενία Μανωλίδου και το «10 με 1 μαζί» αφιέρωσαν αρκετή ώρα στο Dancing.

Δείτε όλες τις εξελίξεις για το αυριανό live του show, τις πρόβες των ζευγαριών, αλλά και τις λεπτομέρειες για το live της Κυριακής στο οποίο θα χορέψουν Σάββας Πούμπουρας και Δημήτρης Βλάχος, στο βίντεο που  μπορείτε να δείτε ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Τα σπάει η Ειρήνη Τσακίρη!

Με την ανακατάταξη στους ρόλους στον τηλεοπτικό σταθμό της Κομοτηνής, R Channel, η Ειρήνη Τσακίρη βγήκε στο προσκήνιο!

Έχει αναλάβει δύσκολους ρόλους, όπως αυτός της παρουσίασης των φετινών «Ελευθερίων» και τα έχει καταφέρει!


Όχι άδικα λοιπόν το κανάλι, της έχει εμπιστευθεί πολύ δουλειά να κάνει, αλλά η γλυκιά Ειρήνη δεν μασάει!


Το 2011 είναι η χρονιά της. Η φωτογραφία είναι από την τελευταία συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, όπου η Ειρήνη κέρδισε για μια ακόμη φορά τις εντυπώσεις…
piazzadelpopolo

Η απίστευτη επίθεση της Βάνας Μπάρμπα σε Σκορδά-Λιάγκα!

Η Βάνα Μπάρμπα δεν έχει ξεχάσει την επεισοδιακή της τηλεοπτική συνάντηση με το δίδυμο Λιάγκα-Σκορδά στα μέσα της σεζόν.

Η ηθοποιός όχι μόνο δεν μετάνιωσε για την αντίδρασή της, που σηκώθηκε και έφυγε από την εκπομπή «Πρωινό mou», αλλά μετά από τόσο καιρό... τα χώνει σε Σκορδά-Λιάγκα.

« Όχι δεν μετάνιωσα για την αντίδρασή μου, γιατί ήμουν ο εαυτός μου. Εκτέθηκα και φέρθηκα όπως αισθάνθηκα. Όταν ο Λιάγκας είπε πως και στον Χάρισον Φορντ θα έδινε πέντε λεπτά, απάντησα πως δεν είναι ο Λάρι Κινγκ. Αισθάνθηκα ότι με προσβάλουν, ότι δεν με σέβονται.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Η Ελεονώρα Μελέτη... έγκυος!

Κοντινό πλάνο στη φουσκωμένη κοιλίτσα της Ελεονώρας Μελέτη, έκανε συνεχώς το πρωί ο σκηνοθέτης της εκπομπής της. Η παρουσιάστρια όλο καμάρι πόζαρε στο φακό ενώ οι συνεργάτες της, την πείραζαν συνεχώς.. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Νάντια Μπουλέ: «Αυτή είναι η Εβδομάδα των Παθών»

Για την δύσκολη εβδομάδα που έρχεται μίλησε η Νάντια Μπουλέ. 

Η παρουσιάστρια, αποκάλυψε ότι στο έκτακτο live της Πέμπτης, θα χορέψει ένα τραγούδι της δικής της επιλογής. «Έχω επιλέξει το “Kiss” του Prince... Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Ο Κωστόπουλος για την «κόντρα» του με τη Μπαλατσινού

Για την κόντρα του με τον Γιώργο Ξυλούρη αλλά και εκείνη με την Τζένη Μπαλατσινού, καθώς την Πέμπτη οι δυο τους θα βρεθούν αντιμέτωποι τηλεοπτικά, μίλησε ο Πέτρος Κωστόπουλος ενώ έδωσε τις απαντήσεις του για το αν τη νέα σεζόν θα παραμένει στον Alpha ή όχι.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...