Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

Τελικά τι θα γίνει με τους "Βασιλιάδες" και το "Κόκκινο Δωμάτιο";;; Θα επιστρέψουν στην TV;;;

Στο ενδεχόμενο να επιστρέψουν οι «Βασιλιάδες» στις οθόνες μας αναφέρθηκε η Βασιλική Ανδρίτσου, ενώ αποκάλυψε πως υπήρξε σκέψη για... comeback της σειράς «Κόκκινο Δωμάτιο»!

«Είχαμε κάνει κι άλλα γυρίσματα, είχαμε μπροστά μας εκατό επεισόδια, οι ιστορίες μας έμειναν ανολοκλήρωτες. Έπεσε θύμα της οικονομικής κρίσης η σειρά», είπε η Βασιλική για το άδοξο φινάλε των «Βασιλιάδων».

Όπως πρόσθεσε η ηθοποιός, έγιναν συζητήσεις για να επανέλθει, ωστόσο, «υπάρχουν ανοιχτές οικονομικές πληγές και είναι δύσκολο να συμβεί κάτι τέτοιο πια».

«Το θέλαμε πολύ να ξαναμπούμε στο "Κόκκινο Δωμάτιο", που αγαπήσαμε τόσο. Το ήθελαν και στο κανάλι, απ' ότι έμαθα, αλλά δεν προχώρησε τελικά η ιδέα. Κρίμα!», συμπλήρωσε.

πηγή: star.gr

Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης αντικαταστάτες της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha


Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης αναμένεται να είναι οι νέοι οικοδεσπότες του Alpha τα πρωινά του Σαββατοκύριακου, καθώς αναμένεται να αντικαταστήσουν από τη νέα σεζόν τη Ναταλία Γερμανού.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso», το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης, η Κατερίνα και ο Κρατερός έκαναν δοκιμαστικό και οι αρμόδιοι για το πρόγραμμα του τηλεοπτικού σταθμού της Κάντζας έμειναν καθ΄όλα ευχαριστημένοι. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Κατερίνα Καραβάτου ένιωθε πολύ άνετα με το περιβάλλον, αφού ήταν σαν να μην πέρασε μία μέρα από τότε που παρουσίασε την τελευταία εκπομπή «Κους Κους». Μπορεί στην αρχή να ένιωθε λίγο αμήχανα μπροστά στην κάμερα, πολύ σύντομα όμως φάνηκε να το ξεπερνά.

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Από τους Φακέλους του ΣΚΑΙ, στον Alpha η Σοφία Παπαϊωάννου

Στο δυναμικό του ενέταξε ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha τη Σοφία Παπαϊωάννου (που ήταν στους «Νέους Φακέλους» του Σκαϊ, την προηγούμενη χρονιά), στο πλαίσιο της ενίσχυσης του ενημερωτικού του προφίλ. 

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση του σταθμού «η μεγάλη εμπειρία της στην έρευνα καθώς και η δημοσιογραφική της αξιοπιστία θα συμβάλλουν καθοριστικά στην καθημερινή μάχη του Alpha για έγκυρη ενημέρωση».

Η δημοσιογράφος θα παρουσιάζει, από το φθινόπωρο, μια εβδομαδιαία εκπομπή έρευνας, ενώ «όταν η επικαιρότητα και οι εξελίξεις το απαιτούν» θα εμφανίζεται και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

Τι συμβαίνει με τον Λάκη;;; Θα του φάει την θέση η "Ελληνοφρένεια"; ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Οχι μια αλλά δύο σατιρικές εκπομπές θα έχει πλέον ο ALPHA στο δυναμικό του, την ίδια στιγμή που τα άλλα κανάλια δεν έχουν καμία. Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες, ο Λάκης Λαζόπουλος ήταν αυτός που ήθελε την εκπομπή στο κανάλι της Κάντζας, αλλά υπήρχαν αρκετά εμπόδια για να επέλθει η συμφωνία.

Τελικά, ύστερα από ένα χρόνο, οι δύο πλευρές τα βρήκαν και έτσι από την επόμενη σεζόν η εκπομπή θα βγαίνει μία φορά την εβδομάδα από τον ALPHA. Ο κύριος λόγος βέβαια για να επέλθει η συμφωνία είναι ότι ο Λάκης Λαζόπουλος έχει πάρει την απόφαση να τραβά κουρελού στο «Αλ τσαντίρι νιουζ» του όχι κάθε δύο εβδομάδες όπως έκανε αλλά όποτε έχει το κέφι και τη διάθεση να το κάνει.

Ετσι, από Σεπτέμβριο ναι μεν «θα γίνεται της Τρίτης» αλλά όχι απαραίτητα με τον Λάκη, αφού πλέον υπάρχει και η «Ελληνοφρένεια». Ωστόσο, στο μόνο σημείο που φαίνεται να υπάρχει μια μικρή διαφωνία είναι ως προς τη διάρκειά της.

Στον ALPHA την ήθελαν δίωρη αλλά αυτό δεν είναι εφικτό, ενώ όταν θα θέλει να βγαίνει ο Λάκης, η «Ελληνοφρένεια» θα παίρνει ρεπό. Από την άλλη όμως, όλα θα κριθούν εκ των πτήσεων της εκπομπής στους πίνακες τηλεθέασης, γιατί αν αυτές είναι υψηλές τότε όλα μπορούν να αλλάξουν και θα πρέπει να... ξεχάσουν τα ρεπό και όλοι θα πρέπει να βγαίνουν στον αέρα για να «υπηρετήσουν» τη σάτιρα, αλλά και τις τηλεθεάσεις του σταθμού, βεβαίως, βεβαίως!..

Εκτός Alpha η Ναταλία Γερμανού;

Πριν από λίγες μέρες ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha με ανακοίνωσή του έκανε γνωστό ότι η εκπομπή «Μες στην καλή χαρά» θα συνεχιστεί.

Όμως δεν αναφερόταν τίποτα για την Ναταλία Γερμανού. Η παρουσιάστρια βέβαια σε πρόσφατες δηλώσεις της είχε πει πως ενδεχομένως να μην είναι του χρόνου στην πωινή ψυχαγωγική εκπομπή!

Σύμφωνα με το tvshow η παρουσιάστρια δεν θα συνεχίσει του χρόνου στον Alpha και το πιο πιθανό ούτε και ο Θέμης Γεωργαντάς. Σίγουροι θεωρούνται οι Παναγιώτης Χατζηδάκης, Παύλος Σταματόπουλος και φυσικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, οι οποίοι συμφώνησαν για τη νέα χρονιά. Ποιος όμως θα παρουσιάσει την εκπομπή; Αυτή τη στιγμή γίνονται συζητήσεις για κάποιο νέο πρόσωπο και ίσως γίνουν κάποια δοκιμαστικά.

Όσο για το τι θα κάνει τηλεοπτικά η Ναταλία Γερμανού, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά! Η ίδια είχε πάντως αναφέρει πως θα ήθελε να κάνει μια εκπομπή τύπου late night show

Alpha για Μενεγάκη: Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει!

Ο Alpha ανανέωσε τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη

Η ευχή είναι  πάντα «Να τα εκατοστήσεις», αλλά στην τηλεόραση μετράει αλλιώς ο  χρόνος! Οκτώ χρόνια που πέρασαν, συν  τρία χρόνια που έρχονται - ξεκινώντας από σήμερα - είναι όλα τους σαν μια ολόκληρη ευτυχισμένη ζωή.

Ο Alpha ανανεώνει για τρία ακόμα χρόνια τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη κάνοντας το αυτονόητο: Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει! Μια συνεργασία που ξεκίνησε το 2005 φέρνοντας κάθε μέρα στην μικρή οθόνη δύναμη, ενέργεια, τη φρεσκάδα του καινούργιου και τη διαχρονικότητα της κλασικής αξίας.

Η Ελένη Μενεγάκη θα συνεχίσει με το νέο πρόγραμμα  του Alpha το φθινόπωρο να συνωμοτεί με τον τηλεθεατή στο πλαίσιο μιας προσωπικής σχέσης που εξαφανίζει το γυαλί.  Όπως μόνο αυτή γνωρίζει.

Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Δεν μπορούσε να βρει την Πελοπόννησο στο χάρτη παρουσιάστρια του Alpha [βίντεο]

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο που δείχνει την Ελένη Τσολάκη να ψάχνει να βρει την Πελοπόννησο στα πλαίσια του δελτίου ακτινοβολίας που παρουσίαζε.

Ένα χαριτωμένο στιγμιότυπο, που έφερε στο νου Ελένη Μενεγάκη, το οποίο η ανερχόμενη Θεσσαλονικιά παρουσιάστρια του ΠΕΔΕΣ φρόντισε να ξεπεράσει χαμογελώντας εξηγώντας πως ότι -λόγω της θέσης του μόνιτορ- έβλεπε τα πάνω κάτω.


Αγγελική Δαλιάνη: Δεν συνεχίζει στο Dr.Cook!

Το Dr. Cook πήρε το πράσινο φως για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, αλλά η Αγγελική .Δαλιάνη δεν θα είναι στην εκπομπή.

Ο Γιάννης Λουκάκος θα συνεχίσει να παραδίδει μαθήματα μαγειρικής στους υπόλοιπους μαθητές τους.

Η ηθοποιός σύμφωνα με το supertvαποφάσισε να μην συνεχίσει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Βέβαια, έχει πολύ καλές σχέσεις με όλο το team.


tvnea.blogspot.com

Σκαρμούτσος: Στη Σαντορίνη για τη νέα του εκπομπή

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα!

Όλα έτοιμα φαίνεται πως είναι για την πρωτότυπη εκπομπή μαγειρικής του Δημήτρη Σκαρμούτσου, που θα προβληθεί από το Mega κατά πάσα πιθανότητα την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso», o γνωστός chef βρέθηκε πρόσφατα στη Σαντορίνη για τα πρώτα γυρίσματα του νέου αυτού project, το οποίο, βέβαια, κρατούν μυστικό για αυτo και η παραγωγή δεν επιθυμεί να κυκλοφορήσει φωτογραφικό υλικό από τα παρασκήνια των λήψεων.

Παράλληλα, βέβαια, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος έκανε και ολιγοήμερες διακοπές στο νησί, έχοντας πάντα στο πλευρό του τη σύντροφό του, Μαριέττα Ντάνα.

Διαψεύδει τις φήμες για επιστροφή στην τηλεόραση η Καραμπέτη

«Κανείς δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μου»

Διαψεύδει τις πληροφορίες που την θέλουν να συμμετέχει σε σειρά του Alpha, η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη.

Μιλώντας στο περιοδικό Tvbox η ηθοποιός δήλωσε. «Κανείς δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μου από τον Alpha ή την εταιρεία παραγωγής για να μου το προτείνει».

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Πέθανε ο Ντένις Φαρίνα, ο τηλεοπτικός «Τζόε Φοντάνα» στο Νόμος και Τάξη

Από το 1981 μέχρι σήμερα έλαβε μέρος σε 75 σειρές και ταινίες - «Έφυγε» από  θρόμβο στους πνεύμονες

Ένας μεγάλος ηθοποιός του Χόλιγουντ άφησε σήμερα την τελευταία του πνοή. Ο Ντένις Φαρίνα πέθανε σε ηλικία 69 ετών από θρόμβο στους πνεύμονες.

Ο τηλεοπτικός «Τζόε Φοντάνα», στο Νόμος και Τάξη, πριν γίνει ηθοποιός ήταν αστυνομικός. Όμως τελικά η υποκριτική τον κέρδισε και όχι άδικα. Από το 1981 μέχρι σήμερα έλαβε μέρος σε 75 σειρές και ταινίες.

Πέρα από το Low and Order (Νόμος και Τάξη), στο οποίο έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό, ο Φαρίνα έπαιξε και σε πετυχημένες ταινίες όπως οι εξής: «Η Αρπαχτή», «Η Διάσωση του Στρατιώτη Ράιαν» και το «Get Shorty»

Τελευταίες του δουλειές ήταν η σειρά «Στοίχημα», η οποία κράτησε δύο σεζόν και είχε συμπρωταγωνιστή τον Ντάστιν Χόφμαν.

Έχει τρεις γιους από τον πρώτο του γάμο και δύο εγγόνια.

“Κλεμμένα Όνειρα”: Ποιοι φεύγουν από την σειρά

Αλλαγές στα πρόσωπα θα δούμε στη σειρά "Κλεμμένα όνειρα"!

Ο Δημήτρης Αρβανιτίδης σκοπεύει να να ταράξει τα νερά με εκπλήξεις.
Ο Αλέξανδρος Σταύρου έχει πάρει την απόφαση να αφήσει πίσω του πια, μετά από δυο σεζόν, το ρόλο του Δημήτρη Μαλτέζου, ενώ από το κανάλι αναζητείται ήδη ο διάδοχος με επικρατέστερο τον Παναγιώτη Μπουγιούρη! Παρ' όλα αυτά ο Αλέξανδρος Σταύρου έχει κάνει γυρίσματα για αρκετά επεισόδια που θα δούμε τη νέα σεζόν..

Δεν είναι ο μόνος που θα αντικατασταθεί! Πολλά λέγονται και για την ομάδα των καθηγητών, που παίζει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της ιστορίας των "Ονείρων". Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, ο Χρήστος Πλαϊνης και η Ωραιοζήλη Καραγιαννίδου ενδέχεται να είναι τρία ακόμα πρόσωπα που θα αντικατασταθούν όπως και τρεις φοιτητές που τους υποδύονται η βασιλική Αγγελή, η Νάσπα Βραχάτη και ο Μάνος Ιωάννου!

Τέλος, η Βάσω Λασκαράκη θα αποχωρήσει από τη σειρά, έχει μία σπάνια αρρώστια για την οποία δεν έχει μιλήσει σε κανέναν και πεθαίνει!

Ποιες τηλεοπτικές εκπομπές πήραν το πράσινο φως ...για την επόμενη σεζόν!

Αυτό είναι το τηλεοπτικό τοπίο για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν όπως καταγράφεται στα πλαίσια ρεπορτάζ γνωστού τηλεοπτικού περιοδικού.

Σύμφωνα με το σχετικό άρθρο του «Τηλέραμα», μέρος του οποίου αναδημοσιεύει το yupiii, στο ΣΚΑΙ συνεχίζει κανονικά στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου ο Γιώργος Αυτιάς και, αντίστοιχα, το δίδυμο Βασίλη Λυριτζή - Δημήτρη Οικονόμου τις καθημερινές.

Σίγουροι θεωρούνται ο Νίκος Ευαγγελάτος και η ομάδα των «Φακέλων» του Αλέξη Παπαχελά, καθώς επίσης οι ψυχαγωγικές εκπομπές «Σεφ στον Αέρα» και «Μαγειρεύω οικονομικά».

Τέλος προς συμφωνία φαίνεται να οδεύει και η Εύα Αντωνοπούλου, ενώ αναζητείται μεταγραφή για την θέση που άφησε κενή η Πόπη Τσαπανίδου.

Στο Mega τα «Κλεμμένα Όνειρα» και το «Με τα παντελόνια κάτω» είναι οι 2 από τις 4 συνολικά ελληνικές σειρές μυθοπλασίας που είναι προγραμματισμένο να βγουν στον αέρα. Ενώ υπάρχει περίπτωση αναβίωσης και των «Βασιλιάδων».

Στο τιμόνι βραδινού talk show υπάρχει πιθανότητα να βρεθεί ο Γιώργος Λιάγκας, ενώ αναζητούνται project για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Τέλος, από γαστρονομικής σκοπιάς, όλα δείχνουν πως συνεχίζει το «Dr. Cook» του Γιάννη Λουκάκο, ενώ επιστρέφει στον αέρα και ο Δημήτρης Σκαρμούτσος με ταξιδιωτική μαγειρική εκπομπή.

Στο Ant1 το μεγάλο νέο είναι η νέα καθημερινή δραματική σειρά με τους Αποστόλη Τότσικα, Αντώνη Καρυστινό, Τζόυς Ευείδη, Εβελίνα Παπούλια και οι «Ήρωες ανάμεσά μας» με τον Σάκη Ρουβά που υπάρχει πρόθεση να καθιερωθεί ως θεσμός.

Κατά τα άλλα επιστρέφουν κανονικά οι Ράδιο Αρβύλα, το ΌΛΑ με τον Θέμο Αναστασιάδη και, ενδεχομένως, και το «Your Face Sounds Familiar». Σε αναμονή βρίσκονται τα «The biggest game in the world», με την Νάντια Μπουλέ, και το «Πλάκα κάνεις-Hotel Edition» με τους Σάββα Πούμπουρα και Δημήτρη Βλάχο.

Στον Alpha η «γυναικοκρατία» συνεχίζεται με τις Αγγελική Νικολούλη, Βίκυ Χατζηβασιλείου, και Αννίτα Πάνια να συνεχίζουν κανονικά.

Ενώ κανονικά συνεχίζουν τα «Αυτοψία» και «60' Ελλάδα» των Αντώνη Σρόιτερ και Νίκου Μάνεση αντίστοιχα. Τέλος το παρών θα δώσει ο Λάκης Λαζόπουλος με τέσσερα Αλ Τσαντίρ και την νεά κωμική δικαστική σειρά «Δία ταύτα».

Προφανώς οι πιο ριζικές αλλαγές λαμβάνουν χώρα στο Star με τον Νίκο Χατζηνικολάου να εμφανίζεται ως σχολιαστής στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων (και να παρουσιάζει εβδομαδιαία εκπομπή), την Μάρα Ζαχαρέα να αναλαμβάνει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων (σ.σ. τα Σαββατοκύριακα θα είναι ο Παναγιώτης Στάθης) και την Πόπη Τσαπανίδου να παρουσιάζει πρωινή ενημερωτική εκπομπή.

Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

Στην Υγειά μας:Με ποιο κανάλι θα κλείσει η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου?

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα της εφημερίδας Real, δύο είναι τα κανάλια που ήρθαν σε μία πρώτη επαφή πριν από εβδομάδες, ο ΑΝΤ1 και ο ΣΚΑΙ!

Η εταιρεία παραγωγής του "Στην υγειά μας" και ο Σπύρος Παπαδόπουλος δεν κρύβουν ότι επιθυμούν να
επιστρέψουν στην "αγκαλιά" του νέου φορέα δημόσιας τηλεόρασης, όποτε αυτός συσταθεί. Οπως αναφέρουν σε  συζητήσεις, "Μετά από 9 χρόνια, το οφείλουμε στην ΕΡΤ"

 Παράλληλα, το γεγονός ότι δέχονται ισχυρές πιέσεις από συλλόγους της απανταχού ομογένειας που ζητούν την επαναφορά της εκπομπής, κάνει τους συντελεστές να θέτουν ως όρο για την όποια τελική απόφαση να υπάρχει ισχυρό δίκτυο αναμετάδοσης του σταθμού διεθνώς. Με βάση αυτό, ισχυρό προβάδισμα διατηρούν η δημόσια τηλεόραση αλλά και ο ΑΝΤ1.

Σταύρος Θεοδωράκης: «Το καλοκαίρι μου αρέσει να περπατάω ξυπόλητος στα Χανιά»

​Για το τι θα άλλαζε στη σημερινή ιδιωτική τηλεόραση, για την ΕΡΤ αλλά και τις αγαπημένες του καλοκαιρινές συνήθειες μίλησε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

«Η τηλεόραση τα τελευταία χρόνια είναι σαν να χτυπήθηκε από ανεμοστρόβιλο. Η κατάρρευση της διαφημιστικής δαπάνης ήταν τόσο απότομη που προκάλεσε μεγάλο πανικό. Κάποιοι δεν έχουν συνέλθει ακόμη. Η ελληνική τηλεόραση πρέπει να μάθει να δουλεύει, να παράγει πρόγραμμα, χωρίς τον πακτωλό των χρημάτων της δεκαετίας του 2000» είπε ο ίδιος χαρακτηριστικά.

Σχετικά με την ΕΡΤ, ο Σταύρος Θεοδωράκης εξέφρασε ανοιχτά τη θέση του λέγοντας: «Η ΕΡΤ πρέπει να αλλάξει, το λένε και οι… πέτρες πλέον και πρέπει να αλλάξει εκ βάθρων, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πετάς μια χειροβομβίδα και όποιον πάρει ο χάρος».

Τέλος, ο δημοσιογράφος αποκάλυψε και τις τρεις αγαπημένες του καλοκαιρινές συνήθειες: «Να περπατάω ξυπόλητος στα Χανιά. Να κολυμπάω στη δύση του ηλίου. Να αγοράζω κατσούνες (κρητικά μπαστούνια) από τους βοσκούς».

Πηγή: tv Glam

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...