Σάββατο 7 Μαΐου 2011

Τι θα δούμε σήμερα στους Κηπουρούς του Mega?

Oι «Κηπουροί του Mega» κάνουν έφοδο σε μερικούς από τους κήπους που έχουν φτιάξει κατά τη διάρκεια της χρονιάς, για να δουν αν οι ιδιοκτήτες τους, έχουν καταφέρει να τους συντηρήσουν.
 Ο Μάκης Τσόκας, ο Σωτήρης Βρεττός και ο Γιάννης Παναγιωτόπουλος σε ρόλο επιθεωρητών, αξιολογούν και βαθμολογούν, με σκοπό να αναδείξουν τον καλύτερα διατηρημένο κήπο αλλά και τους πιο επιμελείς κηπουρούς. Πρώτη στάση, η ταράτσα της Κουλίτσας στην 'Ανω Κυψέλη. Εκεί, οι κηπουροί είχαν φυτέψει καμέλιες, γαρδένιες και άλλα οξύφυλλα σε γλάστρες και είχαν τοποθετήσει μηχανισμό για αυτόματο πότισμα. Οι κηπουροί δίνουν συμβουλές για τη συντήρηση του αυτόματου ποτίσματος, μιλάνε για τα διαφορετικά είδη λιπασμάτων που υπάρχουν και δίνουν οδηγίες για τη σωστή λίπανση των φυτών σε γλάστρες. Τέλος, φυτεύουν μια ορτανσία.
Επόμενη στάση το Ελληνικό, όπου οι τρεις γεωπόνοι είχαν φυτέψει στον κήπο του Αντρέα και της Μαρίας, βότανα και αρωματικά φυτά. Οι κηπουροί δίνουν οδηγίες για το πως να καλύψουμε τυχόν κενά στον χλοοτάπητα. Επίσης, φυτεύουν βασιλικό και μιλάνε για τις διαφορετικές ποικιλίες του.
Στον κήπο της Νικολέτας και του Σταύρου, στη Λυκόβρυση, οι κηπουροί είχαν πρασινίσει τον χώρο, τοποθετώντας χλοοτάπητα. Στην εκπομπή αυτή, δίνουν συμβουλές για το κούρεμα του χλοοτάπητα, αλλά και για το κλάδεμα των θάμνων. Επίσης, αντικαθιστούν τα μαραμένα εποχικά φυτά με κατιφέδες, δίνοντας ξανά χρώμα στον κήπο.
Τελευταία στάση για τους Κηπουρούς του Mega, είναι η πολυκατοικία στο Νέο Ηράκλειο. Οι κηπουροί δίνουν συμβουλές για το ξεχορτάριασμα του κήπου, φυτεύουν καινούργια λαχανικά στο μποστάνι τους, αλλά και πολύχρωμες πετούνιες.
Άραγε ποιος θα αναδειχθεί ο master κηπουρός?
Το επόμενο Σάββατο στους κηπουρούς άρωμα και χρώμα στον κήπο.Αλλά και τα πάντα για τον βασιλιά των φυτών:

ΤΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ.

Κάθε Σάββατο στις 18:00!!

http://www.kipouroi.blogspot.com/
http://www.kipouroi.gr/

Σ. Σούλης: Ειδική αποστολή στην Ηλεία για... ιερό σκοπό!

Μια ειδική συνέντευξη Τύπου παραχώρησε σήμερα ο ΑΝΤ1 για έναν πολύ ξεχωριστό σκοπό. Την «Ειδική Αποστολή Ηλεία» της εκπομπής Με το Δεξί». Ο Γενικός Διευθυντής Προγράμματος του σταθμού Γιάννης Λάτσιος και ο παρουσιαστής της εκπομπής Σπύρος Σούλης μίλησαν με θέρμη για την ξεχωριστή αυτή πρωτοβουλία.

«Είμαι χαρούμενος όταν η τηλεόραση δείχνει σωστά αντανακλαστικά. Όταν προέκυψε το θέμα να βοηθήσουμε αυτή την οικογένεια, τόσο ο ΑΝΤ1 όσο και η παραγωγή της εκπομπής θελήσαμε αμέσως να κάνουμε τα πάντα για να γίνει πραγματικότητα το νέο τους σπίτι, παρότι υπήρχαν πολλές δυσκολίες, που στην αρχή μάλιστα έμοιαζαν αξεπέραστες» είπε ο Γιάννης Λάτσιος. Ο παρουσιαστής της εκπομπής Σπύρος Σούλης, περιγράφοντας τις λεπτομέρειες του δύσκολου αυτού εγχειρήματος αλλά και την ξεχωριστή σημασία της μοναδικής αυτής επιχείρησης, ειδικά στους δύσκολους καιρούς που περνάμε, μίλησε για το πόσο χαρούμενος νιώθει που τελικά ξεπεράστηκαν οι πολλές και μεγάλες δυσκολίες.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που τα καταφέρνουμε. Δεν έχει περάσει ούτε μια μέρα από τότε που μάθαμε για το γεγονός, που να μην ασχοληθούμε με την ‘ειδική αποστολή’. Η ιστορία της τόσο νεαρής μητέρας με τα εννέα παιδιά που έγκυος έπεσε στη φωτιά μόνη για να σώσει την οικογένεια της, μας αγγίζει όλους. Θέλω να ευχαριστήσω το κανάλι και την παραγωγή, γιατί από την πρώτη στιγμή που είπαμε να κάνουμε κάτι για αυτή την οικογένεια, όλοι είπαν αμέσως «Ναι, πάμε». Νιώθω πολύ τυχερός που μπορούμε να προσφέρουμε μέσα από τη δουλειά μας, ειδικά αυτούς τους δύσκολους καιρούς, ειδικά σε ανθρώπους σαν την οικογένεια Διαμαντόπουλου. Για μια τέτοια ιστορία το μόνο που λες είναι πως ‘τέτοια πράγματα πρέπει να γίνουν, πρέπει να είμαστε δίπλα, πρέπει να προσφέρουμε’. Αυτή η μάνα το μόνο που μας ζήτησε, αφού επικοινωνήσαμε μαζί της, ήταν απλά ένα ασφαλές κι υγιές σπίτι, βιώσιμο που να προσφέρει τα βασικά στα παιδιά της. Θέλω να ευχαριστήσω ξεχωριστά τον σταθμό και τους χορηγούς που παρά τις πολλές δυσκολίες, κανείς τους αρνήθηκε τίποτα όλους αυτούς τους μήνες».

Η γεμάτη δυσκολίες ζωή της οικογένειας του Κωνσταντίνου και της Μαρίας Διαμαντοπούλου και μια παρολίγον τραγωδία τον Ιανουάριο ήταν αυτή που έκανε τον ΑΝΤ1 και τον Σπύρο Σούλη να βρεθούν κοντά τους. Το ζευγάρι από την δύσβατη Βάλμη Ηλείας, που πριν λίγες ημέρες απέκτησε το δέκατο παιδί του, και μένει στο ίδιο σπίτι με τους γονείς του Κωνσταντίνου και την 87χρονη γιαγιά Χρυσάφω, είδε το σπίτι του να καίγεται στις 5 Ιανουαρίου μετά από βραχυκύκλωμα στα ηλεκτρικά, και μέχρι σήμερα μένει αναγκαστικά μόνο σε δύο δωμάτια του κατά τα άλλα κατεστραμμένου σπιτιού.

Τα δέκα αγγελούδια της οικογένειας κοιμούνται κυριολεκτικά το ένα πάνω στο άλλο. Κι ο κτηνοτρόφος πατέρας, μετά βίας καταφέρνει να επιβιώσει, πόσω δε μάλλον να ξαναφτιάξει ένα σπίτι. Ο Σπύρος Σούλης μαζί με την ομάδα του «Με το Δεξί» θα εγκατασταθούν για μια ολόκληρη εβδομάδα στην Πάτρα, για να βρίσκεται κοντά στην οικογένεια Διαμαντόπουλου αλλά και την τοπική κοινωνία ώστε να βοηθήσει όσο το δυνατόν πιο άμεσα και αποτελεσματικά. Αυτή θα είναι η μεγαλύτερη και δυσκολότερη από όλες τις κατασκευές που έκανε η εκπομπή αυτές τις δύο σεζόν. Για αυτό και ονομάζεται «Ειδική αποστολή Ηλεία». Τις έξι ημέρες και νύχτες που θα φτιαχτεί το νέο σπίτι, θα εργαστούν 150 άνθρωποι συνολικά, ενώ ο ΑΝΤ1 κι οι χορηγοί της εκπομπής θα μεγαλώσουν κατά πολύ τον προϋπολογισμό τους, για αυτό το μεγάλο έργο.
Enhanced by Zemanta

Καταγγελία για δολιοφθορά σε πομπό της ΕΡΤ

Απόπειρα δολιοφθοράς του ψηφιακού της πομπού στην Αίγινα απ' όπου εκπέμπονται τα προγράμματα ΝΕΤ, ΕΤ1, ΕΤ3 και ΕΡΤHD καταγγέλλει η ΕΡΤ.

Κάνει ακόμη γνωστό ότι προέβη σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες, ώστε να μη χαθεί το σήμα όλων όσοι λαμβάνουν από το κέντρο εκπομπής Αίγινας και κατέθεσε μήνυση κατ' αγνώστων για την απόπειρα δολιοφθοράς.
zougla.gr

Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Δάκρυα για το μωρό που έχασε η Κατερίνα Καραβάτου

Βουβό δράμα για την παρουσιάστρια του «Κους-Κους»! Η Κατερίνα Καραβάτου πέρασε πολύ δύσκολες στιγμές όταν, πέρυσι, έχασε το πρώτο παιδί που κυοφορούσε -καρπό του έρωτά της με τον Κρατερό Κατσούλη- και παρ’ όλο τον πόνο της, δεν το έμαθε κανείς.

Στις αρχές του χρόνου, μόλις είχε ενημερωθεί ότι είναι για δεύτερη φορά έγκυος, προσβλήθηκε από τον ιό της γρίπης Η1Ν1 και έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Το εγκεφαλικό χρόνια δεν κοιτά…

  Η εκπομπή “Όλα για την υγεία mou” με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη που θα μεταδοθεί το Σάββατο 7 Μαΐου στις 16:00 αναλύει τις αιτίες και τους τρόπους πρόληψης του εγκεφαλικού επεισοδίου.
Η υψηλή αρτηριακή  πίεση είναι η αιτία για  τα μισά εγκεφαλικά επεισόδια. Εκτιμάται  ότι στην Ελλάδα κάθε χρόνο καταγράφονται περισσότερα από 35.000 περιστατικά. Τα τελευταία χρόνια το εγκεφαλικό αφορά και μικρότερους σε ηλικία ανθρώπους καθώς 2 στους 10 όσων παθαίνουν εγκεφαλικό είναι κάτω από 55 ετών.  
Οι επιστήμονες  εξηγούν πως μπορεί να προληφθεί  το εγκεφαλικό επεισόδιο αλλάζοντας τον τρόπο ζωής μας και αναφέρονται αναλυτικά σε 3 σημαντικούς παράγοντες: τα ανευρύσματα, μια αρρυθμία και τη νόσο των καρωτίδων που μπορούν «ύπουλα» να γίνουν αιτία για ένα εγκεφαλικό επεισόδιο.

Στην εκπομπή μιλά η γνωστή αμερικανίδα ηθοποιός Τζειν Σειμουρ από τη Μαδρίτη, για την καμπάνια στην οποία πρωτοστατεί μετά το σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη η μητέρα της.

Αναφέρονται, όλες οι καινούργιες μελέτες που υποστηρίζουν ότι το εγκεφαλικό μπορεί να σχετίζεται με το θόρυβο, την έλλειψη ύπνου και τα λαϊτ αναψυκτικά.
Τέλος, παρουσιάζεται η έρευνα που γίνεται για την αποκατάστασης μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο και αφορά το κινητικό αλλά και το λογοθεραπευτικό μέρος. Νεώτερα στοιχεία αποδεικνύουν ότι η χρήση αντικαταθλιπτικών λίγες μέρες μετά το εγκεφαλικό μπορούν να συμβάλλουν στην καλύτερη αντιμετώπιση του. 

Το Μνημόνιο ανατρέπει το πολιτικό σκηνικό.

Το Μνημόνιο ανατρέπει το πολιτικό σκηνικό. Δημοσκόπηση-«έκπληξη» της GPO. Μια μεγάλη συζήτηση στην εκπομπή «Ανατροπή» με τον Γιάννη Πρετεντέρη τη Δευτέρα 9 Μαϊου 2011, στις 23.15, στο MEGA.
Η πρώτη δημοσκόπηση  στην πρώτη επέτειο του Μνημονίου.
 • Τι πιστεύουν οι πολίτες για την οικονομική κατάσταση της χώρας;
 • Είναι σωστή η πολιτική της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης;
 • Έχουμε ξεπεράσει τον κίνδυνο χρεοκοπίας;
 • Crash-test Παπανδρέου-Σαμαρά ένα χρόνο μετά την προσφυγή της χώρας στον μηχανισμό στήριξης.
Τη δημοσκόπηση  σχολιάζουν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής και ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης. Παρεμβαίνουν η πρόεδρος της «Δημοκρατικής Συμμαχίας» Ντόρα Μπακογιάννη, ο πρόεδρος της «Δημοκρατικής Αριστεράς» Φώτης Κουβέλης, ο ανεξάρτητος βουλευτής-επικεφαλής συνδυασμού «Άρμα Πολιτών» Γιάννης Δημαράς, ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ Άδωνις Γεωργιάδης.
Στο στούντιο ο πρόεδρος της GPO Τάκης Θεοδωρικάκος.
 
  «Ανατροπή», τη Δευτέρα 9 Μαϊου 2011 στις 23.15 με τον Γιάννη Πρετεντέρη στο MEGA.
Enhanced by Zemanta

Τετράωρη η εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα»

Ο Γιώργος Παπαδάκης παραμένει ακόμα δύο χρόνια στον ΑΝΤ1. Οι υπογραφές έπεσαν και σύμφωνα με πληροφορίες το «Καλημέρα Ελλάδα» του χρόνου θα ξεκινά...καθημερινά από τις 8.00 το πρωί και θα μεταδίδεται μέχρι τις 12.00 το μεσημέρι. Η επίσημη ανακοίνωση για την ανανέωση του συμβολαίου του Γιώργου Παπαδάκη 
θα γίνει από τον ΑΝΤ1 μετά τη λήξη της φετινής σεζόν, ίσως μετά τις 10 Ιουνίου που τελειώνει η εκπομπή.

Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Οικογενειακές ιστορίες... μισοτιμής!

Μπορεί οι «Οικογενειακές Ιστορίες» να βρίσκονται ψηλά στους πίνακες τηλεθέασης, μπορεί το συγκεκριμένο τηλεοπτικό πρόγραμμα  να πήρε το “ok” από τους ανθρώπους του Alpha και για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν όμως το εν λόγω τηλεοπτικό προϊόν από κάτι... ξέμεινε.

Και φυσικά όχι από… υλικό για μερικές ακόμη «ιστορίες» -… ανθρώπων της διπλανής πόρτας – αλλά ακριβώς από αυτούς: από ηθοποιούς ή κόσμο που απλώς θα ήθελε να δοκιμάσει την τύχη του «πρωταγωνιστώντας» σε κάποια από τα επεισόδια της σειράς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Ετοιμάζεται ελληνοτουρκική τηλεοπτική σειρά!

Θα γυριστεί μια τηλεοπτική σειρά με όνομα Mavi Yolculuk (Blue Cruise) ελληνοτουρκικής συμπαραγωγής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την παραγωγή του ελληνοτουρκικού σίριαλ ανέλαβε η τουρκική εταιρεία παραγωγής τηλεοπτικών προγραμμάτων Plato Film.

Οι συναντήσεις για τους πρωταγωνιστές είναι ακόμα σε εξέλιξη. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Και την άλλη σεζόν στον ΑΝΤ1 Χούκλη και Παπαδάκης

Το «πράσινο φως» έδωσε ο ΑΝΤ1 για την επόμενη σεζόν στους:

Μαρία Χούκλη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, Θέμο Αναστασιάδη και «ΟΛΑ», «Ράδιο Αρβύλα», Γιώργο Παπαδάκη, Σάββα Πούμπουρα και Δημήτρη Βλάχο.

Σύμφωνα με το enimerosi24 εκκρεμούν οι υπογραφές.

Έξαλλη η Μανωλίδου με video και φήμες - Απειλεί με μηνύσεις!

Έξαλλη είναι η 36χρονη παρουσιάστρια και μουσικός μετά την προβολή ενός σατιρικού βίντεο, με αφορμή το επίμαχο θέμα που την αναστάτωσε:

«Αναληθές και προσβλητικό το βίντεο που μόλις είδα. Παρακαλώ πάρα πολύ να μην αναπαραχθεί, γιατί θα κινηθώ νομικά. Ευχαριστώ...» ήταν η νέα απάντηση που έδωσε μέσα από το twitter.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Ξεσπάθωσε ο Αντώνης Κανάκης

Παγκόσμια ημέρα Ελευθεροτυπίας χθες και ο Αντώνης Κανάκης βρήκε την ευκαιρία να… απαντήσει στο πρόστιμο που έριξε το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης στην εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα».

Να πάρουμε όμως, τα πράγματα από την αρχή. Σε παλαιότερη εκπομπή οι «Ράδιο Αρβύλα» αναφερόμενοι στα πορίσματα των εξεταστικών επιτροπών της Βουλής για τις υποθέσεις του Βατοπεδίου και της Siemens, είπαν μεταξύ άλλων πως «λειτουργούν σαν κλίκα οι βουλευτές. Είναι μια σπείρα των 300 που καλύπτει ο ένας τον άλλον».

Στη συνέχεια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας έκανε καταγγελία στο ΕΣΡ για προσβολή των θεσμών μέσα από την εκπομπή του ΑΝΤ1 και χθες, επιβλήθηκε στους «Ράδιο Αρβύλα» πρόστιμο 50.000 ευρώ.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Αντίπαλοι Χούκλη - Αυτιάς στα κανάλια της Κύπρου!

Οι δύο δημοσιογράφοι που φαινομενικά δεν τους συνδέει τίποτα και δεν ανταγωνίζονται σε καμία κοινή ζώνη της τηλεόρασης, βρέθηκαν τηλεοπτικά «απέναντι» στα κανάλια της Κύπρου με αφορμή τις προσεχείς εκλογές στη Μεγαλόνησο!

Η Μαρία Χούκλη από τον ΑΝΤ1 Κύπρου και ο Γιώργος Αυτιάς από το Extra Κύπρου.

Ο δημοσιογράφος μετά τις εξελίξεις στο Alter, ξεκίνησε συνεργασία με το κανάλι και κάθε Πέμπτη και Παρασκευή 9 με 11 το βράδυ παρουσιάζει την εκπομπή «Η ώρα των εκλογών» με μεγάλη επιτυχία. Από την εκπομπή του – που θα ολοκληρωθεί μετά το πέρας των εκλογών, έχουν περάσει όλοι οι αρχηγοί των κυπριακών κομμάτων, ενώ την προσεχή Παρασκευή θα φιλοξενήσει τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Νίκο Αναστασιάδη.

Μάλιστα οι τηλεοπτικές στήλες των εφημερίδων της μεγαλονήσου μιλούν με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια για τον Γιώργο Αυτιά, ενώ κρέμονται από τα χείλη του όταν αναφέρεται στα οικονομικά θέματα!
markos.tv

Ποιός εγκατέλειψε την Τατιάνα και το star;

Με έκπληξη ανακαλύψαμε την απρόσμενη αποχώρηση του γνωστού σεναριογράφου απο την εκπομπή "Αξίζει να το ζεις", για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.

Υπεύθυνοι της εκπομπής αναφέρουν πως έκλεισε ο κύκλος και ξεκινάει μια καινούρια συνεργασία.

Τα σενάρια ζωής έχουν αναλάβει πλέον ο Δημήτρης Πιετρής και η Έφη Κεραμμυδά.

Φήμες όμως θέλουν την Τατιάνα να είναι έξαλλη με τη νέα διάρκεια των σεναρίων που έχει μειωθεί στο μισό.

Η χθεσινή εκπομπή, με το πρώτο σενάριο των νέων συντελεστών, έφτασε μέχρι 15,6%, μένοντας μακριά απο την πρώτη θέση της ζώνης και αφήνοντας πια χωρίς στέμμα την πρώην βασίλισσα της μεσημεριανής ζώνης.

Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Η Μανωλίδου γυμνή στο σαλόνι σας!

Την Ευγενία Μανωλίδου, όπως τη γέννησε η μαμά της, θα έχει την ευκαιρία να αποκτήσει ο τυχερός που θα «χτυπήσει» τον πίνακα του πρώην άνδρα της, Θεόδωρου Μανωλίδη, σε δημοπρασία που γίνεται στη Θεσσαλονίκη στις 16 του μήνα!

Ο πίνακας  «Συννεφιασμένος Οκτώβρης» δημιουργήθηκε το 1995, τη χρονιά που ο Μανωλίδης παντρεύτηκε την Ευγενία Καραγιαννίδου (αυτό είναι το πατρικό της όνομα) και απεικονίζει ένα ζευγάρι ξαπλωμένο γυμνό στο κρεβάτι.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

«50-50»: Θα τους δούμε και του χρόνου;

Την συνέχιση του «50-50» και την προσεχή σεζόν επιθυμούν οι συντελεστές και οι πρωταγωνιστές της δημοφιλούς σειράς που προβάλλεται κάθε Τετάρτη στο Mega. 

Tα στελέχη του Μεγάλου Καναλιού ωστόσο προβληματίζονται. Με δεδομένο ότι το κανάλι δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να εγκρίνει περισσότερα από τρία σίριάλ, η άποψη της Μεσογείων είναι να δοθεί προτεραιότητα σε καινούργια σίριαλ.

Ήδη έχει δημιουργηθει ομάδα στο facebook  με τίτλο "50 - 50 : Η πιό πετυχημένη σειρά της ελληνικής τηλεόρασης" και ήδη η ενότητα theloume kai 4o kuklo gia to 50-50 έχει συγκεντρώσει μεγάλο αριθμό υπογραφών με αίτημα να συνεχιστεί το σίριαλ και τη νέα χρονιά.


Πέθανε ο Θανάσης Βέγγος

Αντίο, καλέ μας άνθρωπε!

Πέθανε ο "καλός μας άνθρωπος",  ο Θανάσης Βέγγος μετά από μακρόχρονη νοσηλεία.

Ο ηθοποιός βρισκόταν στην μονάδα εντατικής θεραπείας στο νοσοκομείο του Ερυθρού Σταυρού !
H γυναίκα του Ασημίνα και τα δύο του αγόρια βρίσκονταν συνεχώς στο πλευρό του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Ποια σέξι παρουσιάστρια... σιδερώνει σαν καλή νοικοκυρά;

Η λαμπερή παρουσιάστρια κυριολεκτικά... πετάει το τελευταίο διάστημα και δείχνει απελευθερωμένη από το χωρισμό της! 
 
Σαν να την "έπνιγε" κάτι πριν και να μη μπορούσε να το πει. 
 
Πάντως, το γεγονός ότι σιδερώνει στη φωτογράφιση υποδηλώνει τον διακαή της πόθο να παντρευτεί και να γίνει καλή νοικοκυρά!
Δείτε ΕΔΩ την παρουσιάστρια...

Αργύρης Αγγέλου: «Δεν έχω σπουδάσει χορό»

Ο ταλαντούχος xαλκιδέος, ηθοποιός έκλεψε από την πρώτη του εμφάνιση στο «Dancing with the stars» τις εντυπώσεις με τις χορευτικές του ικανότητες. 
 
Πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν ότι ο Αργύρης έχει σπουδάσει χορό, όμως δεν είναι αλήθεια. 
 
Όπως δήλωσε: «Δεν έχω σπουδάσει χορό. Είναι άδικος όποιος το λέει αυτό, γιατί κουράζομαι πάρα πολύ. Όταν το ακούω αυτό, “μαραίνομαι”. Αν είχα σπουδάσει, θα ήταν τιμή μου και καμάρι μου να βγω και να το πω», δήλωσε ο Αργύρης.

Πηγή:Tivo

Απίστευτο: Ο Λιάγκας έχασε για πρώτη φορά την πρωτιά!

Τα νούμερα της Παρασκευής ήταν ένα καλό μάθημα για όσους πιστεύουν ότι η κορυφή θεωρείται δεδομένη!

Ο Γιώργος Λιάγκας το ξέρει καλά αυτό, γι' αυτό και δηλώνει με κάθε ευκαιρία ότι: «Στη θέση των Καραμεροχαριτάτων μπορεί να είμαι εγώ του χρόνου»!

Να λοιπόν που την Παρασκευή έχασε - για πρώτη φορά - καθαρά την πρώτη θέση, όπως θα δείτε και στα αναλυτικά νούμερα της AGB. Θα παρατηρήσετε ότι χάνει τόσο στο σύνολο όσο και στα νεανικά κοινά!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Οι τηλεοπτικές γυμνάστριες που αγαπήσαμε! Τι κάνουν σήμερα;

Ποιες είναι οι γυμνάστριες που πέρασαν από την τηλεόραση; Ασχολούνται ακόμα με την γυμναστική; Δες τα μυστικά  της Πετρουλάκη και της μαστροκώστα..

Διάσημες γυμνάστριες που κάποτε έκαναν καριέρα στην τηλεόραση πλέον έχουν φτιάξει τις οικογένειες τους και κάνουν άλλα πράγματα... Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι έχουν σταματήσει να γυμνάζονται!  Μπορεί να έχουν πολλές υποχρεώσεις στην καθημερινότητά τους αλλά προσπαθούν όταν έχουν χρόνο να κάνουν γυμναστική ώστε να διατηρήσουν το καλογυμνασμένο σώμα που έχουν. Άλλωστε μέσα από αυτό τις γνωρίσαμε και τις αγαπήσαμε...
Ας δούμε κάποια από τα μυστικά τους:
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Σαμαράς: "Δεν το πίστευα ότι πήρα υψηλότερη βαθμολογία!"

Η βαθμολογία που πήρε από τους κριτές το βράδυ της Κυριακής στο DWTS, αλλά και η αποχώρηση της Μαρίας Τσουρή ήταν τα θέματα για τα οποία μίλησε ο Τρύφωνας Σαμαράς, στην κάμερα της «Πρωινής Μελέτης», αμέσως μετά το τέλος του live σόου.

«Χρωστάω πάρα πολλά στην Κλώντια-Άννα τη χορογράφο μου, για την επίδοσή μου γενικά. Με έχει βοηθήσει πολύ. Λόγω όλου αυτού που γίνεται με την πολύ κακή μου βαθμολογία τελευταία, δεν το πίστευα ότι πήρα τέτοιους βαθμούς σήμερα. Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ με την αποχώρηση της Μαρίας, γιατί είναι μια κοπέλα που είναι πολύ αληθινή, καθόλου ψεύτικη σαν χαρακτήρας και από τα καλύτερα παιδιά που έχω γνωρίσει μέσα από τη σόου-μπιζ. Κι εγώ και η Μαρία δεν έχουμε έρθει εδώ με στόχο να σηκώσουμε το λάβαρο της νίκης, γιατί δεν είμαστε επαγγελματίες χορευτές και ο κόσμος το ξέρει», είπε ο γνωστός κομμωτής


yupi.gr

Από Ιούνη οι επαναλήψεις

Μακρύ προμηνύεται το καλοκαίρι για τους τηλεοπτικούς σταθμούς που λόγω της οικονομικής κρίσης φέτος θα ξεκινήσει πολύ νωρίτερα.

Σε συμφωνία λέγεται ότι έχουν προχωρήσει οι τηλεοπτικοί σταθμοί, Mega, Ant1 και Alpha προκειμένου να τελειώσουν την προβολή των ζωντανών προγραμμάτων τους νωρίτερα από κάθε άλλη φορά.

Έτσι η φετινή σεζόν θα ολοκληρωθεί – εκτός απροόπτου, τέλη Μαΐου με μια εξαίρεση για ορισμένους που ίσως αναγκαστούν να ρίξουν αυλαία το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου.

Κεντρικό δελτίο ειδήσεων MEGA: ΠΡΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA κέρδισε την πρώτη θέση και τον Απρίλιο, σημειώνοντας ποσοστό 27,1%, που αντιστοιχεί σε 914.000 τηλεθεατές κάθε βράδυ στις οκτώ. Στη δεύτερη θέση ήταν το δελτίο του ALTER με 17,6% (το κεντρικό του δελτίο μεταδόθηκε μόνο 11 μέρες στο σύνολο του μήνα). 
Οι συνεχιζόμενες συγκρούσεις στη Λιβύη, τη Συρία αλλά και άλλες αραβικές χώρες, η οικονομική κατάσταση της χώρας μετά και τα τελικά στοιχεία της Eurostat για το έλλειμμα του 2010, ο «εμφύλιος» στη Ν.Δ. με αφορμή την «απογραφή», οι «κόντρες» υπουργών για σημαντικά οικονομικά και κοινωνικά ζητήματα είναι θέματα της επικαιρότητας που απασχόλησαν την κοινή γνώμη.
Στον πίνακα που ακολουθεί αποτυπώνεται η  πρωτιά του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA με την Όλγα Τρέμη τις καθημερινές και τον Νίκο Στραβελάκη τα Σαββατοκύριακα:
Αναλυτικά: 
  1-30 Απριλίου (Δευτέρα- Παρασκευή)
    Μ.Ο. Αρ.Τηλεθεατών
  MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ 27,1 914.000
  ALTER ΕΙΔΗΣΕΙΣ 17,6 617.000
  ALPHA ΕΙΔΗΣΕΙΣ 16,5 484.000
  ΤΑ ΝΕΑ  ΤΟΥ ΑΝΤ-1 13,6 453.000
  STAR ΕΙΔΗΣΕΙΣ 12 400.000
  ΝΕΤ ΕΙΔΗΣΕΙΣ 5,9 238.000
 
1-30 Απριλίου (Δευτέρα- Κυριακή)
  Μ.Ο. Αρ.Τηλεθεατών
MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ 25,5 858.000
ALPHA ΕΙΔΗΣΕΙΣ 16,3 467.000
ALTER ΕΙΔΗΣΕΙΣ 16,2 566.000
ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΝΤ-1 14,5 481.000
STAR ΕΙΔΗΣΕΙΣ 12,4 409.000
ΝΕΤ ΕΙΔΗΣΕΙΣ 6,3 251.000

Στόχος τρομοκρατών η Eurovision!

Ότι θα γινόταν και η Eurovision στόχος τρομοκρατών… Εεε, αυτό δεν το περιμέναμε! Κι όμως, ο τελικός του 56ου διαγωνισμού τραγουδιού μπήκε σύμφωνα με πληροφορίες στο στόχαστρο της Αλ Κάιντα.

Μάλιστα, η γερμανική αστυνομία προχώρησε την Κυριακή σε  τρεις συλλήψεις, ενώ τα μέτρα ασφαλείας πλέον στον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο στο Ντίσελντορφ Αρένα είναι δρακόντεια. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Στην τελική ευθεία για την Eurovision ο Λούκας Γιώρκας! (VIDEO)

Η ελληνική αποστολή αναχώρησε από το "Ελευθέριος Βενιζέλος" νωρίς το πρωί του Σαββάτου.

Όλα είναι έτοιμα για το "Watch My Dance" και την ελληνική αποστολή που μπαίνουν στην τελική ευθεία για τον μεγάλο μουσικό διαγωνισμό!
Ο Λούκας Γιώρκας και ο Stereo Mike θα κάνουν την πρώτη τους πρόβα στη σκηνή του Dusseldorf Arena σήμερα στις 16:40, ενώ ήδη βρίσκονται μία μέρα στη Γερμανία! Ο τραγουδιστής δεν έχει αποκαλύψει αν θα χορέψει ή όχι ζεϊμπέκικο στον τελικό της Eurovision αλλά σίγουρα θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό!

Στις 12 Μαΐου θα γίνει ο δεύτερος ημιτελικός και στις 14 Μαΐου ο τελικός.

Enhanced by Zemanta

Ο Αυτιάς στο κανάλι Extra Κύπρου.


Αν και το κανάλι του Μπουρναζίου αντιμετωπίζει εδώ και καιρό σημαντικά προβλήματα και έτσι οι εκπομπές τη μια βρίσκονται στον αέρα και την άλλη όχι, κάποιοι φαίνεται ότι έχουν «ανοίξει» τα φτερά τους και προς άλλες τηλεοπτικές κατευθύνσεις.

Ο Γιώργος Αυτιάς είναι ένας από αυτούς αφού μετά από τόσα χρόνια επιτυχημένης εκπομπής δέχτηκε μια δελεαστική πρόταση από την Κύπρο.

Όχι μόνο λοιπόν τη δέχτηκε αλλά οι άνθρωποι εκεί έχουν τη δυνατότητα να τον παρακολουθούν ζωντανά κάθε Παρασκευή και Σάββατο από τις 21.00 ως τις 23.00 το βράδυ στο κανάλι Extra Κύπρου. 

Πρόκειται για μια εκπομπή που φιλοξενεί πολιτικούς και έχει τον τίτλο «Χωρίς μοντάζ».
Enhanced by Zemanta

Η Αποχώρηση της Κατερίνας Κουκουράκη από το 3ο live του Greek Idol (2 ΒΙΝΤΕΟ)

Το 3ο live του Greek Idol ξεκίνησε με μια ομαδική εμφάνιση των παιδιών στο τραγούδι «Hold It Against Me» της Britney Spears με τους εννέα υποψήφιους on stage!!!

H Ρούλα με εμφάνιση ροκ και αυτή τη φορά φορώντας μαύρο σακάκι και κολάν με ασημένια πέδιλα υποδέχθηκε καλεσμένους, υποψήφιους και κοινό…

Οι εμφανίσεις των παιδιών δίχασαν τους κριτές, με τον Κώστα Καπετανίδη και τον Πέτρο Κωστόπουλο να δίνουν το πρώτο τους για φέτος ρεσιτάλ διαφωνίας με καρφάκια, γκριμάτσες και χειρονομίες. Οι λεκτικοί διαξιφισμοί μεταξύ τους κορυφώθηκαν με αφορμή την κριτική τους στον Γιώργο Ξυλούρη. Ο Πέτρος Κωστόπουλος χαρακτήρισε προκλητικό το γεγονός ότι ο παίκτης αποκαλείται κλώνος απλά και μόνο επειδή είναι ανιψιός του μεγάλου Νίκου Ξυλούρη και ο Κώστας Καπετανίδης ενοχλημένος του απάντησε πως ούτε και στις εκπομπές θα έπρεπε να γίνονται χειρονομίες που γίνονται στα γήπεδα όπως έκανε ο Πέτρος Κωστόπουλος στην εκπομπή του.

Enhanced by Zemanta

Η εκπληκτική ομοιότητα της Στάη με την... "κόρη" της! (video)

Δεν είναι μόνο ότι μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό, έχουν και το ίδιο ταλέντο στην παρουσίαση των ειδήσεων! 

Μάλιστα όλοι παραδέχονται...
ότι η... "κόρη" της Έλλης θα την φθάσει και θα την ξεπεράσει τα επόμενα χρόνια.

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο

Τρεις απολύσεις τεχνικών από το ΤELE TIME της Πάτρας

TELE N logoImage via Wikipedia
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Τεχνικών Τηλεόρασης Νοτιοδυτικής Ελλάδας, καταγγέλλει την συνεχιζόμενη αντεργατική τακτική της διεύθυνσης του τηλεοπτικού σταθμού TELE TIME της Πάτρας που προχώρησε στην απόλυση τριών ακόμη εργαζόμενων.

Οι απολύσεις αυτές, ήρθαν να προστεθούν στις υπόλοιπες δεκατέσσερις που έχουν γίνει τους τελευταίους μήνες, και είναι ενδεικτικές της πρόθεσης της εργοδοσίας του TELE TIME να απαξιώσει τον ενημερωτικό χαρακτήρα του καναλιού, για τον οποίο έχει λάβει άδεια να χρησιμοποιεί δημόσια συχνότητα.

Γ.Γερολυμάτος: Δεν αποχωρεί από το Dancing

Ο Γιώργος Γερολυμάτος σε συνέντευξή του απαντά στις φήμες που τον ήθελαν να αποχωρεί οικειοθελώς αυτήν την Κυριακή από το «Dancing With the Stars 2».

«Δυστυχώς παραποιήθηκαν τα όσα είπα. Αυτό που ανέφερα ήταν  το εξής: Βλέπω ότι ο κόσμος δεν με βγάζει από το παιχνίδι. Εγώ σύντομα έχω μια προγραμματισμένη συναυλία, συγκεκριμένα στο Raimund Theater της Βιέννης. Όσο λοιπόν πλησιάζει ο καιρός για να κάνω αυτήν την συναυλία, και εφόσον θα είμαι στο Dancing with the stars, τότε θα αναγκαστώ να ζητήσω από την παραγωγή άδεια να λείψω από ένα και μόνο live, από εκείνο που θα συμπέσει με την συγκεκριμένη και μόνο συναυλία», είπε στο yupi.gr.

Enhanced by Zemanta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...