Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Νικολέττα Ράλλη: Δεν της άρεσε η εκπομπή της...

Η Νικολέττα Ράλλη - η παρουσιάστρια της εκπομπής "Made in Star, που σταμάτησε απότομα - βρέθηκε στην Κύπρο και έδωσε συνέντευξη στο MAD TV Κύπρου και την 'Έβελυν Καζαντζόγλου.

Φυσικά, μίλησε για την εκπομπή...

" Μεγάλο σχολείο για μένα ήταν αυτή η εκπομπή γιατί ήταν άλλοι ρυθμοί, άλλο το επίπεδο, άλλος ο κόσμος, άλλο το κοινό" και συνεχίζει " Την παρουσίαση την λατρεύω γενικώς αλλά αυτή δεν ήταν η εκπομπή που θα ήθελα να κάνω ακριβώς αλλά και η εκπομπή που θα θέλαμε όλοι να κάνουμε. Άλλη εκπομπή θέλαμε να κάνουμε. Τώρα γιατί έγινε έτσι και γιατί ήρθε έτσι, δεν ξέρω, απλά συνέβη".

Πώς θα ήθελε να είναι η δική της εκπομπή; " Τώρα έχω πιο πολύ θάρρος, όχι ότι έχω εμπειρία, αλλά όταν έχεις δει πώς δουλεύουν τα πράγματα ξέρεις την επόμενη φορά τι απαιτήσεις πρέπει να έχεις για καλό της εκπομπής και για εσένα βέβαια.

Γιατί, σε αυτές τις εκπομπές, ο πρώτος που εκτίθεται είναι ο παρουσιαστής, όχι ο αρχισυντάκτης, ούτε ο δημοσιογράφος που είναι πίσω από τις κάμερες. Αφού, λοιπόν, το ρίσκο είναι τόσο μεγάλο και πρέπει να είσαι πολύ προσεχτικός, θα έκανα μια εκπομπή πολύ διαφορετική, θα ήταν βάσει των καιρών. Δεν πιστεύω ότι ο κόσμος πλέον έχει τόσο μεγάλη ανάγκη να βλέπει κουτσομπολιά, να βλέπει ποιος τα έχει με ποιον. Ωραίο είναι και αυτό γιατί σε χαλαρώνει, αλλά με έναν ωραίο εκλεπτυσμένο τρόπο όχι με κίτρινο τρόπο".

Eύα Καϊλή: Επιστρέφει στη δημοσιογραφία;

H Eύα Καϊλή δεν κατάφερε να περάσει τις πόρτες της Βουλής σε αυτές τις εκλογές. Αυτό, όμως, ίσως της ανοίξει πόρτες στα παλιά της λημέρια, τα δημοσιογραφικά.

Η Εύα Καϊλή, λέγεται ότι εθεάθη στα γραφεία του Alpha και μάλλον συζητάει την επιστροφή της στη δημοσιογραφία.

Έγινε μια αναγνωριστική συζήτηση, αλλά πέραν τούτου, όπως διαβάζουμε, κανένας δεν ξέρει τι θα συμβεί...

Πηγή: ΕΓΩ

"Κλινική περίπτωση": Η σεζόν αρχίζει το...2013!

Η σεζόν θα ξεκινήσει αργά, πολύ αργά, αφού ακόμα και τον Ιανουάριο του 2013, θα ξεκινήσουν να προβάλλονται οι νέοι κύκλοι των σήριαλ...

Διαβάσαμε: " Τα καλά νέα είναι ότι η "Κλινική περίπτωση" συνεχίζεται και την επόμενη σεζόν. τα σχετικά ασχημα νέα είναι ότι ο δεύτερος κύκλος επεισοδίων θα ξεκινήσει από τον Ιανουάριο. Να έχουν περάσει και οι γιορτές, να έχουν δει και οι υπεύθυνοι τι παίζει στην διαφημιστική πιάτσα. Την ίδια χρονική περίοδο, συζητιέται να βγει στον αέρα και ο νέος κύκλος του "Κάψε το σενάριο". Ικανή και αναγκαία συνθήκη είναι να μιλήσουν πρώτα οι δύο πλευρές και να συμφωνήσουν".

Πηγή: "ΕΓΩ!"

Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Ελένη Μενεγάκη: Αυτό είναι το Sexy Video που η ίδια θέλει να ξεχάσει!

Είναι μια στιγμή καλοκαιρινή. Μια τηλεοπτική στιγμή «γεμάτη». Δε γίνεται να κάνεις μεσημεριανό και να μη βγάλεις λίγο -ακι έξω…Δε γίνεται…Και ο καθένας ότι έχει βγάζει.



Βεβαίως η Ελένη δεν έχει τις ποδάρες της Σκορδά ή της Καραβάτου. Τι έχει λοιπόν και το διαφημίζει όποτε τις δοθεί η ευκαιρία; Μα μπροστινή κίνηση. Και το έκανε πρίν αναλάβει τη ζώνη και μάλιστα πολύ άνετα και χαλαρά. Λέτε να το γνώριζε απο τότε ότι θα μεταφερθεί το μεσημέρι και το έστρωνε το…πλάνο; 
Τώρα βεβαίως μετά απο πολλούς μήνες όταν η ίδια βλέπει αυτό το video-γιατί έχει εθιστεί με το internet- μετανιώνει. Όπως μετανιώνει και για το πλάνο απο τον γερανό όταν ούσα στα 4 γυμναζόταν με την Πάζιου στο κρεβάτι και ο Μουτσινάς έπαιρνε μάτι. Τότε το πλάνο αυτό είχε συνέπειες. Ναι συνέπειες. 
Η κριτική που δέχτηκε η παρουσιάστρια οδήγησε τους ιθύνοντες στο ν΄ απομακρύνουν -μετά απο λίγο καιρό για να μην καρφωθούν βεβαίως-την γυμνάστρια… λες και έφταιγε εκείνη αλλά και τον τότε σκηνοθέτη της Μεγακλή Βιντιάδη. Άλλα αυτά θα σας τα γράψω τις επόμενες μέρες… Προς το παρόν δείτε το απόσπασμα που θέλει η ίδια να ξεχάσει… Λες και δε το ήθελε καθόλου το κορίτσι μας το δροσερό…

ΣΕΖΟΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΤΟΥ MEGA

Ανοδική πορεία κατέγραψαν τη σεζόν 2011-2012 οι ενημερωτικές εκπομπές του MEGA στον πίνακα τηλεθέασης της Nielsen (σε μερίδιο τηλεθέασης αλλά και αριθμό τηλεθεατών) επιβεβαιώνοντας την προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού σε προγράμματα αξιόπιστης και έγκυρης ενημέρωσης.
Ξεχώρισαν στο σύνολο των ενημερωτικών εκπομπών, σε σύγκριση με την περσινή σεζόν, κερδίζοντας το ενδιαφέρον των τηλεθεατών σε μια χρονιά που η ενημέρωση είχε την «τιμητική» της.
Αναλυτικά, η «Ανατροπή» του Γιάννη Πρετεντέρη διατήρησε την πρωτιά μεταξύ των βραδινών ενημερωτικών εκπομπών-talk show, με τους τηλεθεατές που την παρακολούθησαν να φτάνουν σχεδόν τις 600.000 κατά μέσο όρο, σημειώνοντας για άλλη μία χρονιά, ανοδική πορεία στο 12ο χρόνο τηλεοπτικής της «ζωής».
Η «Έρευνα» του Παύλου Τσίμα, αύξησε σχεδόν 2 μονάδες το μερίδιο τηλεθέασης φέτος, ενώ την παρακολούθησαν 167.000 τηλεθεατές περισσότεροι από πέρσι (σύνολο 592.000), αναζητώντας απαντήσεις στα «πώς» και τα «γιατί» όσων συμβαίνουν γύρω μας.
Οι «Πρωταγωνιστές» του Σταύρου Θεοδωράκη είναι πρώτοι στην κατάταξη. Σημείωσαν άνοδο 5 μονάδων, κερδίζοντας σε σχέση με πέρσι 142.000 τηλεθεατές επιπλέον, φθάνοντας τους 837.000, αποδεικνύοντας ότι «αφουγκράστηκαν» με επιτυχία τις ιστορίες ανθρώπων της διπλανής πόρτας.
Η σειρά ντοκιμαντέρ «Εμπόλεμη ζώνη» του Σωτήρη Δανέζη αύξησε τον μέσο όρο της κατά 4,3 μονάδες και τους τηλεθεατές που ενδιαφέρθηκαν για ιστορίες με την αλήθεια του ντοκουμέντου κατά 143.000, φθάνοντας στους 414.000.
Στην πρωινή ζώνη –καθημερινές και Σαββατοκύριακο- οι εκπομπές «Κοινωνία ώρα MEGA» και «MEGA Σαββατοκύριακο» έδωσαν δυναμικό «παρών» στα μεγάλα γεγονότα.
Συγκεκριμένα, η εκπομπή «Κοινωνία ώρα MEGA» με τους Δημήτρη Καμπουράκη και Γιώργο Οικονομέα, αύξησε από πέρσι το μερίδιό της κατά 2,9 μονάδες, ενώ η εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο» με τους Μανώλη Αναγνωστάκη και Ιορδάνη Χασαπόπουλο είναι πρώτη τα Σαββατοκύριακα, αυξάνοντας το μερίδιό της κατά 0,8 μονάδες.
Κάθε Σάββατο μεσημέρι η εκπομπή «Όλα για την υγεία mou» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη κέρδισε την εμπιστοσύνη των τηλεθεατών για δεύτερη σεζόν, αυξάνοντας το ποσοστό της σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο κατά 4,4 ποσοστιαίες μονάδες και φτάνοντας κατά μέσο όρο τους 494.000 τηλεθεατές.

Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

Ποια είναι η δημοσιογράφος Ράνια Τζίμα, η νέα μεταγραφή του Mega

Η νεοαφιχθείσα στο Mega από τον ΣΚΑΪ, Ράνια Τζίμα, είναι Θεσσαλονικιά, γαλλομαθής, αγαπά τη μαγειρική, το τζόκινγκ, το σινεμά. Η ίδια δηλώνει ευχαριστημένη από τη ζωή της, ολιγαρκής και προσαρμοσμένη στο περιβάλλον της οικονομικής κρίσης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», την Ράνια Τζίμα οδήγησε στη δημοσιογραφία το... ανήσυχο πνεύμα της! Μπορεί από μικρή να ονειρευόταν να σπουδάσει Νομικά, ωστόσο στην τελευταία τάξη του Λυκείου έκανε τη μεγάλη «στροφή» και επέλεξε τη δημοσιογραφία, μια επιλογή που προκάλεσε και απορία, δημιούργησε, όμως, και μεγάλη αγωνία στους δικούς της ανθρώπους.

«Δεν έχουμε κανέναν σε αυτόν το χώρο, πώς θα ξεκινήσεις, τι θα κάνεις» της έλεγε ο πατέρας της, μέλος της διοίκησης του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης. «Πως θα προχωρήσεις τη ζωή σου» ήταν η ερώτηση τη μητέρας της η οποία αγωνιούσε για τα ακατάστατα ωράρια του επαγγέλματος και η οποία σήμερα, δυστυχώς, δεν ζει για να καμαρώσει την κόρη της στο Mega.

Πάντως, η δημοσιογράφος, δεν άκουσε κανέναν από τους δύο, έκανε την επιλογή της και κηνύγησε το όνειρό της. «Από μικρή αποφάσιζα και ενεργούσα μόνη μου», λέει η ίδια και διευκρινίζει ότι ακριβώς έτσι αντιμετώπισε και την μετάβαση από το κανάλι του Φαλήρου σε αυτό της Μεσογείων. «Αλλωστε, μοναχικά βιώνω τις καταστάσεις. Συγκεντρώνομαι καλύτερα στις σκέψεις μου και αυτό μου επιτρέπει να αναλαμβάνω τις ευθύνες των πράξεών μου».

«Καλώς όρισες Ράνια, στο Mega. Ελπίζω να αισθανθείς πολύ γρήγορα ότι ήρθες σπίτι σου!» ήταν το μήνυμα που ανάρτησε ο διευθυντής ειδήσεων του Μεγάλου Καναλιού στη σελίδα του στο Facebook για τα... καλωσορίσματα. Και η ίδια βέβαια, μέσω Facebook επέλεξε λίγο αργότερα να ευχαριστήσει τους ανθρώπους του καναλιού για την υποδοχή που τις επιφύλαξαν: «Το Mega είναι μεγάλο σχολείο, το καταλαβαίνεις από την πρώτη ημέρα... Η στήριξη, δε, είναι υπεράνω κάθε προσδοκίας».

Πέρα από τη δημοσιογραρία, η 30χρονη Θεσσαλονικιά, φαίνεται, πάνως ότι αγαπά το τζόκινγκ, το σινεμά, τη μαγειρική και ιδιαίτερα την πολίτικη. Επίσης, με δοδομένο ότι δεν πολυβγαίνει, είναι πολύ πιθανό να την συναντήσει κανείς στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, με τα οποία προτιμά να μετακινείται, μιας και αποφεύγει τα ταξί για λόγους οικονομίας.

VIDEO - Ποιος παρουσιαστής φόρεσε αυτά τα παπούτσια;

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά και εκτός από τη διάθεση, έχει αλλάξει και το λουκ των παρουσιαστών...
Κάπως έτσι, ο παρουσιαστής, βγήκε στον αέρα φορώντας... εσπαντρίγιες. Και μάλιστα με σχεδιάκι άκρως καλοκαιρινό!

Δεν είναι άλλος από τον Θέμη Γεωργαντά!

Οι συνεργάτες του δεν παρέλειψαν να το σχολιάσουν, στη σημερινή, τελευταία εκμπομπή "Μες στην καλή χαρά" για την τηλεοπτική σεζόν.

Δείτε το βίντεο:

Οι γοητευτικοί Τούρκοι πρωταγωνιστές των "Asi" και "Sila"

Αυτοί είναι ο λόγος που οι περισσότερες γυναίκες καθηλώνονται κάθε βράδυ μπροστά από τις τηλεοράσεις τους!


Οι γοητευτικοί πρωταγωνιστές των σειρών «Asi» και «Sila» διαθέτουν γοητεία, ταλέντο και σεξαπίλ, όπως άλλωστε και οι συμπρωταγωνίστριές τους! Και αν ο Μουράτ Γιλντιρίμ του «Asi» είναι πλέον οικείος στην ελληνική TV, η ευχάριστη έκπληξη έρχεται από τον γοητευτικό Μεχμέτ Ακίφ Αλακούρτ, τον «Μποράν» από το «Sila»!

Αλακούρτ: Από την πασαρέλα στην TV
Με τόσο εντυπωσιακό παρουσιαστικό έμοιαζε μοιραίο για τον Μεχμέτ Ακίφ Αλακούρτ να ασχοληθεί με το μόντελινγκ. Ο 33χρονος Τούρκος με τους κοιλιακούς «φέτες» έκανε σημαντική καριέρα ως μοντέλο κερδίζοντας αρκετές διακρίσεις, ενώ το πρόσωπό του έγινε αφίσα σχεδόν σε όλη τη χώρα.

Διαφημίζοντας από ρούχα και ρολόγια έως παπούτσια και αναψυκτικά, ο Μεχμέτ έγινε από τα πιο δημοφιλή πρόσωπα και σύντομα απέκτησε το δικό του γυναικείο fan club στην Τουρκία αλλά και σε πολλές αραβικές χώρες.

Σημαντικό ρόλο στην πορεία του είχε η μητέρα του, η οποία τον παρότρυνε να ασχοληθεί με το μόντελινγκ και στη συνέχεια με την υποκριτική. Το 2001 συμμετείχε για πρώτη φορά στην τηλεόραση, στη σειρά «Kirik Ayna», και έκτοτε έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές άλλες με μεγάλη απήχηση στο τηλεοπτικό κοινό.

Σίγουρα ο Αλακούρτ εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την εμφάνισή του, αν και σιγά-σιγά απέδειξε την αξία του στον χώρο, σε αντίθεση με τον Μουράτ Γιλντιρίμ που λογίζεται ως ένας από τους καλύτερους και πιο ταλαντούχους Τούρκους ηθοποιούς της γενιάς του. 
 
Στα πρόθυρα του γάμου
Ο 33χρονος Μεχμέτ Αλίφ Αλακούρτ είναι αρραβωνιασμένος και στο παρελθόν απασχόλησε τα τουρκικά μίντια με τις σχέσεις του. Ο γόης του «Sila» διατηρούσε δεσμό με την ηθοποιό και μοντέλο Σελίν Ντεμιράταρ, γνωστή από τη σειρά «Το αγιάζι του έρωτα».

Εχοντας κοινά σημεία το μόντελινγκ και την υποκριτική, γρήγορα έγιναν ζευγάρι αλλά χώρισαν το 2010. Τότε ίσως ήταν ανώριμος και φοβόταν να δεσμευτεί, κάτι που ίσως συμβεί τώρα στη ζωή του, καθότι είναι αρραβωνιασμένος με την ηθοποιό Λέιλα Μπασάκ, η οποία στη σειρά «Sila» υποδύεται την πρώην σύζυγο του «Μποράν», τη «Γεζντά».

Μοιάζει περιττό να αναφέρουμε πως η ζωή του ζευγαριού έχει γίνει πολλές φορές πρωτοσέλιδο στα τουρκικά μέσα, ενώ πολλές γυναίκες θα ήθελαν να είναι στη θέση της σαγηνευτικής Λέιλα.

Γιλντιρίμ: Ο μηχανολόγος που έπαιζε ντραμς
Ο επίσης 33χρονος Μουράτ Γιλντιρίμ ήθελε από μικρός να γίνει ηθοποιός και κατάφερε να κάνει πραγματικότητα το όνειρό του. Από τα σχολικά χρόνια του έδειξε ενδιαφέρον για το θέατρο και τη μουσική, επηρεασμένος κυρίως από τον πατέρα του, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για τη θεατρική ομάδα του γυμνασίου του.

Παράλληλα με την ενασχόλησή του με την υποκριτική, ο Γιλντιρίμ υπήρξε πολύ καλός μαθητής. Απέκτησε το πτυχίο μηχανολόγου-μηχανικού από το πανεπιστήμιο Γιλντίζ της Κωνσταντινούπολης και κατά τη διάρκεια των σπουδών του έπαιζε ντραμς σε μια μπάντα, ίσα για να βγάζει το χαρτζιλίκι του.

Ο πολυπράγμων Μουράτ έκανε τελικά αυτό που ήθελε πάντα το 2003, με τη συμμετοχή στη σειρά «Firtina. Το συγκεκριμένο σίριαλ άλλαξε τη ζωή του γιατί όχι μόνο ήταν η πρώτη συμμετοχή του, αλλά και επειδή γνώρισε τον έρωτα της ζωής του, τη σύζυγό του Μπουρτσίν.

Αργότερα, συμμετείχε στο «Asi», ενώ στη χώρα μας έγινε γνωστός μέσω της σειράς «Ερωτας και τιμωρία», στον ρόλο του «Σαβάς». Το χαρακτηριστικό βλέμμα του σε συνδυασμό με τη μπάσα φωνή του τον καθιέρωσε στην ελίτ των Τούρκων ηθοποιών και πριν από δύο χρόνια ο Γιλντιρίμ ανακηρύχθηκε ο «Καλύτερος άνδρας της χρονιάς» από το υπουργείο Πολιτισμού της Τουρκίας. 

Ηρεμος οικογενειάρχης
Σε αντίθεση με τον αρραβωνιασμένο Μεχμέτ Αλίφ Αλακούρτ, ο Μουράτ Γιλντιρίμ είναι ήδη παντρεμένος. Μπορεί να έχει πολλές θαυμάστριες, αλλά την καρδιά του έχει καταφέρει να κλέψει η Μπουρτσίν Τερζίογλου, την οποία και γνωρίσαμε ως «Αζάντ» στο «Ezel».

Φαίνεται πως οι σχέσεις μεταξύ των ηθοποιών είναι must στη γειτονική χώρα και ο Γιλντιρίμ δεν θα μπορούσε να είναι η εξαίρεση στον κανόνα. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2003 κατά την διάρκεια της συνεργασίας τους για την τηλεοπτική σειρά «Firtina», σύντομα έγιναν ζευγάρι και το 2008 αποφάσισαν να παντρευτούν.

Ο γάμος τους ήταν φαντασμαγορικός και, μάλιστα, η Μπουρτσίν φόρεσε δύο νυφικά, ένα κατά τη διάρκεια του μυστηρίου και ένα στη δεξίωση που ακολούθησε.

«Καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλον καλύτερα. Μπορεί να φύγει το πρωί και να γυρίσει το επόμενο πρωί, ξέρω όμως ότι έτσι είναι οι συνθήκες της δουλειάς του, όπως και εκείνος της δικής μου» είχε δηλώσει η Τερζίογλου, δείχνοντας πως καταλαβαίνει απόλυτα τις ανάγκες του συζύγου της, γιατί απλούστατα ασκεί το ίδιο επάγγελμα.

Οσο τους το επιτρέπει η δουλειά τους, προσπαθούν να αποφεύγουν τις κάμερες και τα φλας, ενώ στο μέλλον σχεδιάζουν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους αποκτώντας ένα παιδί. Σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Μουράτ είχε αποκαλύψει πως θα ήθελε να αποκτήσει δύο παιδιά και τα να ονομάσει Αλί και Ζεϊνέτι. 

Νικητής στα social media
Στη μάχη των social media, μοιράζονται τους θαυμαστές τους ανάμεσα σε Facebook και Twitter. Δεν είναι φανατικοί των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης, αν και διαθέτουν λογαριασμούς και στις δύο δημοφιλείς σελίδες. Νικητής στη μάχη του Facebook βγαίνει με διαφορά ο Μουράτ Γιλντιρίμ, με 135.803 φίλους ενώ ο Αλακούρτ απέχει κατά πολύ, με 39.300. Και στα δύο γκρουπ υπάρχει άφθονο φωτογραφικό υλικό των πρωταγωνιστών καθώς και αρκετά βίντεο.

Στο Twitter, πάλι ο Γιλντιρίμ υπερέχει του «αντιπάλου» του, καθότι έχει 26.200 άτομα αν τον «ακολουθούν» και ξεπερνά άνετα τον Αλακούρτ των 3.466 πιστών «followers». Πάντως ούτε ο ένας ούτε ο άλλος είναι φίλος του συγκεκριμένου… σπορ, αφού έχουν να «ποστάρουν» κάποιο tweet πάνω από έναν μήνα!

Ο πιλότος και ο πεισματάρης
Στην προσωπική ζωή τους αμφότεροι είναι ήρεμοι χαρακτήρες, με τον Αλακούρτ να είσαι σαφώς πιο αθλητικός τύπος από τον Γιλντιρίμ. Παλαιότερα είχε ασχοληθεί με το κικ μπόξινγκ, ενώ ακόμη και σήμερα παίζει μπάσκετ, λόγω και τους ύψους του (1.90μ.).

Μικρός ήθελε να γίνει πιλότος αλλά… προσγειώθηκε στο μόντελινγκ και στην υποκριτική. Του αρέσουν πολύ τα ταξίδια και όποτε μπορεί επισκέπτεται την αγαπημένη του Βαρκελώνη αλλά και την Ιταλία.

Από την άλλη, ο Μουράτ Γιλντιρίμ αρέσκεται στο να διαβάζει βιβλία και να ακούει μουσική. Πίνει έναν εσπρέσο κάθε πρωί και βγάζει βόλτα τη σκυλίτσα του Σούσι. Δηλώνει πεισματάρης ως χαρακτήρας και θαυμαστής του Τζόνι Ντεπ, του Σον Πεν και του Χαβιέ Μπαρδέμ.
Κειμενάκι στον αριστερό))
Νικητής στις τηλεθεάσεις
Από την πρώτη μέρα προβολής τους, το «Sila» του MEGA έχει καταφέρει να κερδίσει τη μάχη της τηλεθέασης. Αντίθετα, το «Asi» του ΑΝΤ1 έχει μείνει πίσω, και αυτό ίσως οφείλεται στον πρωταγωνιστή του, τον Μουράτ Γιλντιρίμ, γνωστό στο ελληνικό κοινό από το ιδιαίτερα πετυχημένο «Ezel» που τα πήγε θαυμάσια από άποψη τηλεθέασης.

Φαίνεται πως ο «νέος» Αλακούρτ είναι πιο… ωραίος και κατάφερε να κερδίσει αυτήν την άτυπη μάχη με τον «παλιό» Γιλντιρίμ, και μάλιστα με διαφορά. Το «Sila» χτυπάει 30άρια κάθε μέρα, κερδίζοντας άνετα το «Asi», το οποίο κινείται λίγο πιο πάνω από το 20%.


ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΗΤΙΚΑΚΗΣ/espresso
Enhanced by Zemanta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...