Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Σε 90 χώρες (και στην Ελλάδα) η Πρωτοχρονιάτικη Συναυλία της Φιλαρμονικής της Βιέννης

Όπως κάθε χρόνο έτσι και το 2014, δεκάδες εκατομμύρια τηλεθεατές σε 90 χώρες του κόσμου θα υποδεχθούν τη νέα χρονιά με την παραδοσιακή Πρωτοχρονιάτικη Συναυλία της Φιλαρμονικής της Βιέννης, το μεσημέρι της 1ης Ιανουαρίου σε απευθείας μετάδοση της συναυλίας από τη «χρυσοποίκιλτη αίθουσα» του Μεγάρου των Φίλων της Μουσικής στην αυστριακή πρωτεύουσα, που είχε δωρίσει ο μαικήνας των Τεχνών Νικόλαος Δούμπας.Τη συναυλία θα μεταδώσει, απευθείας, η Δημόσια Τηλεόραση.

VIDEO - Κατερίνα Στικούδη- Λάκης Γαβαλάς: Όσα είπαν για τον τελικό του «Dancing with the stars 4»

Η Κατερίνα Στικούδη και ο Λάκης Γαβαλάς κάνουν εντατικές πρόβες για τον τελικό του «Dancing with the stars 4».


Η τραγουδίστρια και ο σχεδιαστής μόδας μίλησαν στην κάμερα του star για το πώς νιώθουν. 

Μένει …στο Δήμο Αθηναίων την Πρωτοχρονιά η ΔΤ

Τις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Αθηναίων για την υποδοχή του νέου χρόνου θα μεταδώσει απευθείας η Δημόσια Τηλεόραση το βράδυ της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς (Τρίτη 31 Δεκεμβρίου) στις 22.00. 


Συγκεκριμένα, οι τηλεθεατές θα απολαύσουν τη μουσική πορεία του Συνόλου κρουστών «Ηχόδραση» του  Νίκου Τουλιάτου  και του Συνόλου κρουστών Batuca από τη Δ. Αρεοπαγίτου και την Ερμού προς την Κεντρική Σκηνή των εκδηλώσεων στο Θησείο.

Μυστικός γάμος για πρωταγωνίστρια από τα “Κλεμμένα Όνειρα” στην Ιταλία

Έζησε στην Ιταλία κάποια χρόνια και παντρεύτηκε κρυφά στη Βενετία.


"Πήγα στην Ιταλία για έναν μεγάλο έρωτα. Δεν ήταν όμως ο έρωτας για κάποιον άντρα, αλλά για τη Ρώμη. Ερωτεύτηκα την πόλη. Τη πρώτη φορά που βρέθηκε εκεί και έριξα ένα νόμισμα στην περήφανη Fontana di Trevi, ευχήθηκα ένα μόνο πράγμα, να ζήσω κάποτε εκεί. Μπόρεσα να το κάνω έπειτα από χρόνια" είπε στο Super TV η πρωταγωνίστρια από τα Κλεμμένα Όνειρα!

Αλέξανδρος Σταύρου: Δείτε τον ηθοποιό μαζί με την σύζυγο και την πεθερά του!

Τον Αλέξανδρο Σταύρου συνάντησε ο φωτογραφικός φακός του entertv σε πρόσφατη βραδινή του έξοδο.


Ο γοητευτικός πρωταγωνιστής βρέθηκε μαζί με την πεθερά του στο θέατρο Βεάκη και στην παράσταση «Ποντικοπαγίδα» για να απολαύσει τη σύζυγο του Μαριάννα Τουμασάτου.

VIDEO - Δείτε το “αγόρι” της Ελένης Μενεγάκη... ημίγυμνο!

Ο Γιώργος Παράσχος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή του στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη!


Βέβαια ο ίδιος πριν βρεθεί στην εκπομπή της Ελένης στον Alpha, ασχολήθηκε με το μόντελινγκ και την υποκριτική!

Ποια παρουσιάστρια δέχτηκε για δώρο γενεθλίων αυτή την υπέροχη τούρτα;

Μέσα στη χαρά και την ευτυχία είναι γνωστή παρουσιάστρια και tv persona η οποία χθες είχε τα γενέθλιά της και δέχτηκε πάρα πολλά δώρα. 


Ανάμεσά τους και αυτή την τούρτα-cupcake που εντυπωσίασε τόσο την ίδια όσο και τους διαδικτυακούς της φίλους. Ποια είναι;

Η ατάκα της Τόνιας Σωτηροπούλου αηδίασε την Άση Μπήλιου ενώ ενθουσίασε την ίδια!

Άση Μπήλιου: «Εντάξει φτάνει"! - Τόνια Σωτηροπούλου: «Εγώ το βρήκα τέλειο"!


Μια απίστευτη στιχομυθία μεταξύ της Άσης Μπήλιου και της καλεσμένης της στο Stars System, Τόνια Σωτηροπούλου είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε το μεσημέρι του Σαββάτου. Η αστρολόγος ρώτησε αρχικά: «Στην προσωπική σου ζωή τι θα προτιμούσες, Έλληνες ή ξένους;» και αφού η ηθοποιός έδωσε την απάντησή της, η Άση Μπήλιου ρώτησε ξανά: «Έχουν διαφορά οι άντρες στην Ελλάδα με τους άντρες στην Αγγλία ας πούμε...»; Τι το 'θελε;

Ο Χάρης Ρώμας για τα χρήματα που κερδίζει από τις επαναλήψεις των σίριαλ

«Νομίζω ότι ήταν δίκαιο γιατί οι σειρές μου απέφεραν έσοδα στο κανάλι και...»


Ο Χάρης Ρώμας βρέθηκε στον καναπέ του Μες Στην Καλή Χαρά μιλώντας για όλους και για όλα. Κάποια στιγμή η Κατερίνα Καραβάτου θέλησε να ρωτήσει τον ηθοποιό και σεναριογράφο: «Όλη αυτή η τηλεοπτική επιτυχία που έχεις κάνει και συνεχίζει να υπάρχει δεν έχει εξαργυρωθεί».

Κλεμμένα Όνειρα: Αυτό είναι το φινάλε που ετοιμάζουν οι σεναριογράφοι

Πώς θα ολοκληρωθεί η δημοφιλής σειρά;


O Δημήτρης Αρβανίτης και η Αννα Αδριανού εργάζονται πυρετωδώς για την ολοκλήρωση του σεναρίου στα «Κλεμμένα όνειρα». Όπως γράφει η Τίνα Μεσσαροπούλου στο TV Σίριαλ, το πρώτο φινάλε ολοκληρώνει μεγάλο μέρος της ιστορίας και θα προβληθεί με το τέλος του χρόνου, ενώ το δεύτερο φινάλε που θα προβληθεί στα τέλη Μαΐου, θα ρίξει οριστικά την αυλαία της σειράς.

Στικούδη: “Με την κρίση δεν έχω αλλάξει πολλά πράγματα στην καθημερινότητά μου”

"Δεν ήμουν ποτέ σπάταλη, δεν έκανα υπερβολές σε σχέση με τα οικονομικά μου. Είμαι από τους ανθρώπους που δεν ρισκάρουν με την τσέπη τους. Θέλω να είμαι σίγουρη για το κάθε μου βήμα και να κάνω

Τζένη Μπαλατσινού- Πέτρος Κωστόπουλος: Τα Χριστούγεννά στο Πήλιο

Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Πέτρος Κωστόπουλος πέρασαν τα Χριστούγεννα στο Πήλιο με τα παιδιά τους και με μερικούς φίλους.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Τι λέει για Λιάγκα- Σκόρδα

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε στην εκπομπή "Μες την Καλή χαρά" για τη γνωριμία της με τον σύζυγο της Θέμη Σοφό και την πρόταση που δέχτηκε να βρίσκεται στο "Πρωινό" με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά.


Η γνωριμία της Σταματίνας Τσιμτσιλή με τον Θέμη Σοφό έκρυβε πολλές συμπτώσεις. Το πρώτο τους ραντεβού κλείστηκε, όπως είπε η παρουσιάστρια, την ημέρα που έχει γενέθλια η Αγγελική Νικολούλη, στις 12 Φεβρουαρίου. 

Αντίπαλοι στην TV, κολλητοί στην ζωή!!!

Ήταν οι «πρωταγωνιστές» των γιορτών... Τους βλέπαμε συνεχώς μπροστά μας σε κάθε πάτημα του τηλεκοντρόλ! Τα πρόσωπα τους κυκλοφορούσαν παντού σε εφημερίδες, περιοδικά, sites ακόμη και σε στάσεις λεωφορείων! 



Ο μάγος με το ελαφάκι και τα tablets από τη μια και ο trendy ερωτοχτυπημένος τύπος που με συνθήματα προσπαθεί να πείσει την κοπέλα του από την άλλη, ήταν δύο από τα κεντρικά πρόσωπα που "κυριάρχησαν"¨στις τελευταίες καμπάνιες δύο πολύ γνωστών εταιριών κινητής τηλεφωνίας!

Κλέλια Πανταζή: Η υποπλοίαρχος που χορεύει σάμπα

Στη νεαρή Ολυμπιονίκη της Ρυθμικής Γυμναστικής Κλέλια Πανταζή υποκλίνεται η “Real Life”, το ένθετο των media της εφημερίδας “Real News” του Ομίλου Κουρή-Χατζηνικολάου.


Με αφορμή τη συμμετοχή της Κλέλιας Πανταζή στον διαγωνισμό χορού της τηλεόρασης του ΑΝΤ1 “Dancing With The Stars”, στον οποίο η νεαρή Ολυμπιονίκης κλέβει την παράσταση με τις εμφανίσεις της, και έχει εισπράξει εξαιρετικά θετικά χόλια για τις επιδόσεις της, η εφημερίδα της αφιερώνει φωτογραφία στην πρώτη σελίδα, καθώς και το σχετικό ρεπορτάζ στις εσωτερικές σελίδες.

Βασίλης Καλλίδης: Ποια Ελένη θεωρεί οικογένειά του;

Ο ταλαντούχος σεφ μιλάει για το νέο του βιβλίο και τη σχέση του με την Ελένη Μενεγάκη, ξεκαθαρίζει ότι η τηλεοπτική εκπομπή «Νόστιμη γη» δεν κόπηκε, αποκαλύπτει τον καθοριστικό ρόλο που έχει παίξει στη ζωή του η Ελένη Ψυχούλη και εξομολογείται τον κρυφό πόθο της σκηνογραφίας

Ο Ρώμας πρόδωσε το μυστικό: «Πώς το κάνετε αυτό; Σαν να έχω κάνει λίφτινγκ! Απίστευτο»!

Δεν ήξεραν τι να απαντήσουν οι παρουσιαστές του Μες Στην Καλή Χαρά... Δείτε το βίντεο!

Κι εκεί που μιλούσαν ...μες στην καλή χαρά, ο Χάρης Ρώμας διέκοψε ξαφνικά, καθώς είδε πώς εμφανίζεται το πρόσωπό του στο μόνιτορ.

Άκης Πετρετζίκης: «Δούλεψα σερβιτόρος για να έχω τα δικά μου λεφτά»

Μία εκ βαθέων εξομολόγηση κάνει ο Άκης Πετρετζίκης για την πορεία του μέχρι σήμερα.


Ο αγαπημένος τηλεοπτικός μάγειρας ο οποίος έγινε και ο πρώτος Master chef της χώρας μας, αποκαλύπτει πως προκειμένου να είναι αυτοσυντηρούμενος, από πολύ μικρός έκανε διάφορες δουλειές. 

Λιάγκας-Σκορδά ή Κωστόπουλος-Μπαλατσινού κέρδισαν χθες το στοίχημα της τηλεθέασης;

Για ακόμη μία μέρα χθες, ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά κατάφεραν να υπερισχύσουν στην πρωινή ζώνη έναντι των αντιπάλων τους Πέτρου Κωστόπουλου και Τζένης Μπαλατσινού σε ό,τι αφορά τα νούμερα τηλεθέασης.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου απαντά: Στο Πάμε Πακέτο έχουμε αληθινές ιστορίες

Οι επικριτές της εκπομπής "Πάμε Πακέτο" έλεγαν ότι απευθύνεται σε μεγαλύτερες ηλικίες. Φέτος, όμως, τα νούμερα δείχνουν πως έχει και τα νεανικά κοινά με το μέρος της. Τι λέει γι' αυτό η Βίκυ Χατζηβασιλείου;

Στο Dancing with the Stars η Νικολέττα Καρρά

Ένα μεγάλο πρωτοχρονιάτικο πάρτι ετοιμάζεται αύριο στο "'Dancing with the Stars''! 

 
Η Νικολέττα Καρρά θα είναι guest και θα παρουσιάζει μια μοναδική χορογραφία. 

Όσο για τα 6 ζευγάρια που διαγωνίζονται; Σε αυτό το Live καλούνται να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό! 

Απίστευτο: Ο Γιώργος Λιάγκας χθες έκανε μπάνιο στη θάλασσα!

Και όμως, ο Γιώργος Λιάγκας δεν αστειεύεται. Είναι χειμερινός κολυμβητής και ακόμα και μέσα στην καρδιά του χειμώνα κάνει μπάνιο στη θάλασσα.


Ο παρουσιαστής πόσταρε χθες στο twitter φωτογραφία από το σημείο της θάλασσας στον Αστέρα Γλυφάδας όπου έκανε τη βουτιά του, γράφοντας χαρακτηριστικά: 

Ο Αντώνης Σρόιτερ μιλά για την επιτυχία της “Αυτοψίας”

Ο Αντώνης Σρόιτερ μιλά για την πετυχημένη εκπομπή "Αυτοψία"!


"Επιλέγουμε θέματα που αφορούν όσα συμβαίνουν γύρω μας, χωρίς να είμαστε κάθε βδομάδα μέσα στη μίρλα και την κρίση. Από την άλλη, ψάχνουμε τα πρόσωπα πίσω από το κάθε θέμα. 

VIDEO -Τζένη Μπαλατσινού: Αποκάλεσε τραγουδίστρια on air «νούμερο»!

Δεν της αρέσει καθόλου και δεν δίστασε να την αποκαλέσει on air «νούμερο»!

VIDEO - Με ένα ζεϊμπέκικο αποχαιρέτισε το 2013 η Ναταλία Γερμανού

Η Ναταλία Γερμανού στην έναρξη της εκπομπής της «Η Γερμανού ξανάρχεται» είπε δυο λόγια για τη χρονιά που φεύγει και έριξε και ένα ζεϊμπέκικο.

 

Η παρουσιάστρια χόρεψε και έκανε μια μικρή ανασκόπηση της χρονιάς που αποχαιρετούμε σε λίγες ημέρες. 

Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Βασίλης Καλλίδης: Τελικά κόβεται η εκπομπή του;

Τελικά κόβεται η εκπομπή του Βασίλη Καλλίδη για να τον αντικαταστήσει η Νταιάν Κόχυλα; Τι λέει ο ίδιος;

VIDEO - Η Μενεγάκη έβαλε τα γέλια με την έρευνα του Γκουντάρα

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας παρουσίασε μια διαφορετική έρευνα.

Το θέμα της ήταν ο μισθός. Όταν ο Γρηγόρης άρχισε να λέει τα έξι είδη του μισθού η Ελένη Μενεγάκη άρχισε να γελάει και αν κάνει τις σχετικές ερωτήσεις. 

Δείτε το video

Έξαλλος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με τον Γιώργο Λιάγκα . Τι συνέβη;

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μέσω της εκπομπής «Τα Καρντάσιανς» έκανε μια δήλωση για τον αδερφό του, Σάκη, που έμεινε δίχως δουλειά: «Με πόνεσε άμεσα αυτή η ιστορία, λόγω του ότι έμεινε άνεργος ο αδερφός μου. Που ο Σάκης, λέγοντας τον καιρό έπαιρνε 900 ευρώ το μήνα, και ανήκει στην κατηγορία των ανθρώπων, που κατηγορήθηκαν πως έπαιρναν πολλά λεφτά»

H Τζούλια Ρόμπερτς στο «Πρωϊνό»

Μία από τις κορυφαίες πρωταγωνίστριες του Hollywood, η Τζούλια Ρόμπερτς, απαντά στα δημοσιεύματα που την ήθελαν να αγοράζει σπίτι σε ελληνικό νησί, μιλάει για την κριτική που έχει δεχτεί για το «χαμόγελό» της, αλλά και για τα συναισθήματά της προς τη Μέριλ Στριπ, μετά από το επεισόδιο που προκλήθηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας.

Έλενα Παπαβασιλείου: Τι βλέπει στην τηλεόραση;


«Λατρεύω την εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Μαρίας Μπακοδήμου, παρακολουθώ ανελλιπώς το Dancing with the stars, μ' αρέσει το “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα”, τρελαίνομαι για το “Πάμε πακέτο”, απολαμβάνω την εκπομπή της

ΒΙΝΤΕΟ - Η Ντόρα Κουτροκόη μίλησε στο Πρωινό ΑΝΤ1 για τη γέννηση του γιού της!

Η Ντόρα Κουτροκόη γέννησε την ημέρα των Χριστουγέννων και είναι πανευτυχής χαζομαμά!

Κατερίνα Μισιχρόνη: Από το Λος Άντζελες στις… «Τρίχες»

Η Κατερίνα Μισιχρόνη ήταν στο Λος Άντζελες όταν την πήραν τηλέφωνο για να της κάνουν πρόταση για τις «Τρίχες».

Η Ελισάβετ Μουτάφη μιλά για την συνέχεια στα «Κλεμμένα όνειρα».

Η Αλεξάνδρα μαθαίνει ότι ο Άρης δεν είναι πραγματικός γιος της. «Είναι τραγικό. Προσπαθώ προσωπικά να το προσεγγίσω ερμηνευτικά. Καμία μάνα δε μπορεί να συνειδητοποιήσει ένα τέτοιο γεγονός. Είναι από τα πιο δύσκολα πράγματα που μπορεί να βιώσει μία γυναίκα, αν εξαιρέσεις την απώλεια του παιδιού της. Ξαφνικά κάποιος αποφάσισε να αλλάξει τα παιδιά και να παίξει έτσι με την μοίρα της δίνοντάς της ουσιαστικά να μεγαλώσει ένα άλλο μωρό. Είναι τρέλα» τόνισε στο SuperTV.  

Dancing with the stars: Ετοιμάζονται για το πρωτοχρονιάτικο live

Λίγο πριν αποχαιρετήσουν το 2013 κάνουν εντατικές πρόβες

Όλοι οι συμμετέχοντες του Dαncing είναι σχεδόν έτοιμοι για το πρωτοχρονιάτικο σόου που είναι το 10ο κατά σειρά.

Μπορεί οι μέρες να είναι γιορτινές και να αναγκάζονται λόγω των πολύωρων προβών να είναι μακριά από τα σπίτια τους και την οικογένειά τους, όμως δεν πτοούνται αφού θέλουν να δώσουν για ακόμη μία φορά τον καλύτερό τους εαυτό.

Η απίστευτη μεταμόρφωση της Βασιλικής Ανδρίτσου! Έχασε αρκετά κιλά! VIDEO

Η Βασιλική Ανδρίτσου ήταν καλεσμένη στο «Πρωινό» και εντυπωσίασε με την εμφάνισή της!


Η ηθοποιός έχασε πάρα πολλά κιλά και εντυπωσίασε τόσο πολύ τον Γιώργο Λιάγκα που ήθελε να μάθει πόσα κιλά έχασε! 

''Το Παρτάλι''. Όλα όσα θα δούμε στη νέα κωμική σειρά του Mega!

Έρχεται στο Mega η νέα ξεκαρδιστική κωμωδία «Κάτω Παρτάλι». Το σενάριο υπογράφει ο Λευτέρης Παπαπέτρου που μας χάρισε μοναδικές στιγμές με το «Είσαι το ταίρι μου». Πρωταγωνιστεί η αγαπημένη Βίκυ Σταυροπούλου που επιστρέφει σε τηλεοπτική σειρά μετά από τις «7 Θανάσιμες Πεθερές».


Η ιστορία : Ένα golden boy προσγειώνεται απότομα στο εξωτικό Κάτω Παρτάλι, ένα χωριό της ορεινής Αρκαδίας με πολλές ομορφιές, πολλά μυστικά και πολύ ιδιαίτερους κατοίκους.

Ποιά θα κάνει "ποδαρικό" στην Ελένη;

Ποια θα είναι η πρώτη καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη το 2014;


Η παρουσιάστρια μπορεί να είναι στο εξωτερικό και να περνά οικογενειακές διακοπές, όμως έχει ήδη κανονίσει τους πρώτους καλεσμένους της!

Ο «κύκνος» Σκορδά και το λάθος του Λιάγκα!

Σε εορταστικό κλίμα και η σημερινή έναρξη του «Πρωινού»!


Ο Γιώργος Λιάγκας αφού καλημέρισε τους τηλεθεατές και είπε τα θέματα που θα έχουν στην εκπομπή τους, εισέβαλλε η Φαίη Σκορδά κουνιστή, λυγιστή! 

Έχουν ξεφύγει στο "Πρωινό Mou"! Ποια χαρακτήρισαν "ΣΟΥΡΓΕΛΟ" και αποθέωσαν την "πίσω κίνηση" της;

Στο «Πρωινό Mou» σήμερα η ομάδα «πέταξε» απίστευτες ατάκες με αφορμή γνωστή τηλεπερσόνα!


Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σχολίασε τα πλούσια προσόντα της! Ο Πέτρος Κωστόπουλος τόνισε: «Είναι γνωστή για την πίσω εξάτμιση... Είναι σούργελο»!

Ανδρέας Γεωργίου: Δεν περίμενα την επιτυχία του "Μπρούσκο"

O Aνδρέας Γεωργίου μίλησε στο περιοδικό Omikron και μέσα σε όλα αναφέρθηκε και στη σειρά 'Μπρούσκο".


Το όνειρό μου ήταν πάντα να κάνω κάτι που να έχει σχέση με την Κρήτη. Ακόμη και το “Μπρούσκο” να μην ήταν, σίγουρα θα προέκυπτε κάτι άλλο. Θα μπορούσε να μην ήταν καθημερινή σειρά, αλλά μία ταινία. Πάντως, θα ήταν κάτι στο οποίο θα

Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

Δείτε πως είναι σήμερα η Ισαβέλλα Βλασιάδου

Την γνωρίζουμε ως ηθοποιό, παρουσιάστρια και τηλεοπτικό ταίρι του αείμνηστου Βλάσση Μπονάτσου.


Ο φωτογραφικός φακός του entertv.gr συνάντησε, έπειτα από αρκετό διάστημα, την Ισαβέλλα Βλασιάδου σε πρεμιέρα παράστασης στο θέατρο Ορφέας μαζί με τον συνάδελφο της Σπύρο Πούλη.

Χριστουγεννιάτικες ευχές από την Κατερίνα Καινούργιου

Η παρουσιάστρια βρίσκεται στην πιο όμορφη φάση της ζωής της 

Από τα πιο όμορφα Χριστούγεννα των τελευταίων χρόνων πέρασε φέτος η Κατερίνα Καινούργιου μιας και στο πλευρό της ήταν ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος.

Ποια εκπομπή πήρε έγκριση για νέα επεισόδια;


Τι και αν το τηλεπαιχνίδι του Δημήτρη Ουγγαρέζου με τίτλο "Smart face" σημειώνει παγερές τηλεθέασεις και κατακτά την τρίτη θέσεις στους πίνακες τηλεθέασης το Mega μάλλον έχει άλλη γνώμη. 

Σε πιο κανάλι έμειναν οι τηλεθεατές τα Χριστούγεννα;

Για άλλη μια ημέρα οι τηλεθεατές έμειναν στον ΑΝΤ1 .Τι κι αν η ήμερα ήταν κατά πολύ διαφορετική μιας και οι τηλεθεατές μπροστά στην τηλεόραση ήταν λιγότεροι.., δεν άλλαξαν τα δεδομένα όπως θα περίμεναν κάποιοι...


Πιο αναλυτικά για την Τετάρτη 25/12/13:

Σταμάτης Μαλέλης: «Δεν θα έδινα πάνω από 10.000 ευρώ στον...»

Στο παρελθόν είχες πει ότι δεν θα έδινα πάνω από 10.000 ευρώ στον Χατζηνικολάου.


«Ναι, για όλους το πιστεύω αυτό! Είναι υπερβολικά αυτά τα νούμερα, Σε ποια επιχείρηση που μπαίνει… μέσα δίνεις υπέρογκα ποσά; Αλλά, ας είμαστε τίμιοι, ο 


Αθηνά Οικονομάκου: Αποκαλύπτει τι θα δούμε στα "Κλεμμένα όνειρα" στα νέα επεισόδια

H Aθηνά Οικονομάκου μίλησε πρόσφατα στο TV Έθνος και αποκάλυψε τι θα δούμε στα "Κλεμμένα όνειρα" τον νέο χρόνο.


Ας επιστρέψουμε στα «Κλεμμένα όνειρα». Τι θα δούμε προσεχώς;

Η Λόη βγήκε μία από τις πέντε καλύτερες σεφ της Νέας Υόρκη και ο Κωστόπουλος ζητά ρουσφέτι!


Το "Πρωινό Mou" συνδέθηκε μέσω skype με την Μαρία Λόη, η οποία βρίσκεται στην Αμερική και συγκεκριμένα στη Νέα Υόρκη!


Η μαγείρισσα γνωρίζει εκεί μεγάλη επιτυχία και αποκάλυψε πως χθες χριστουγεννιάτικο δώρο της έκαναν ότι βγήκε μια από τις πέντε καλύτερες σεφ στη Νέα Υόρκη!

VIDEO - «Θίχτηκε» η Ελένη από το πονηρό κλείσιμο ματιού του Γκουντάρα: Είπαμε φίλοι φίλοι αλλά…

Η Ελένη μαζί με τους υπόλοιπους από το πάνελ ήταν όρθιοι και παρακολουθούσαν το Γρηγόρη Γκουντάρα που προλόγιζε το βίντεο που η Κέλι Μπρουκ λέει το Santa Baby μόνο με τα εσώρουχα και αφού όλοι προσπάθησαν να μιμηθούν το μοντέλο, έκατσαν στο τραπέζι και ένα κλείσιμο ματιού στάθηκε αρκετό για να θιχτεί η Ελένη.

Απίστευτο! “Μπέρδεψε” τα “Καρντάσιανς” με το “Στην υγειά μας”

Το είδαμε και αυτό! "Μπέρδεψε" "Τα Καρντάσιανς" με την εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, που προβάλλεται πια στον Alpha, "Στην υγειά μας βρε παιδιά". Τι συνέβη;

Γιατί απουσίαζε η Σκορδά από την εκπομπή- Τι είπε ο Λιάγκας;

Η Φαίη Σκορδά δεν ήταν σήμερα το πρωί στην εκπομπή.

 

Ο Γιώργος Λιάγκας βγήκε με τους συνεργάτες τους και ξεκίνησαν την θεματολογία. 


Ο παρουσιαστής εξήγησε στους τηλεθεατές ότι η Φαίη Σκορδά απουσιάζει επειδή έπρεπε να πάει σε μια υποχρέωση. 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...