Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

ΤΟ ΝΗΣΙ : Δραματικές εξελίξεις μέσα και έξω από τη Σπιναλόγκα...

Επεισόδιο: 6

ΤΟ ΝΗΣΙ την ΔΕΥΤΕΡΑ το βράδι στις 9.50 από το MEGA και στο 6ο επεισόδιο οι εξελίξεις μέσα και έξω από το νησί είναι δραματικές:
Στην Ευρώπη έχει ξεσπάσει ο πόλεμος. Ο γιατρός Κυρίτσης επισκέπτεται την Σπιναλόγκα, ενώ οι έρευνες για το φάρμακο βρίσκονται ακόμα σε αρχικό στάδιο.

Η Μαρία τον συναντά στο μόλο και τον παρακαλεί να γιατρέψει τη μητέρα της. Η υγεία όμως της Ελένης, όλο και χειροτερεύει.

Στο σπίτι, η Ευγενία την φροντίζει... Ο Νίκος κολυμπά ως την Πλάκα για να δει τη γυναίκα και το παιδί του. Εκείνη, τον εκλιπαρεί να τους πάρει μαζί του στην Σπιναλόγκα. 

Αργά τη νύχτα, την ώρα που ο Νίκος επιστρέφει στο Νησί κολυμπώντας, ο Δημητράκης βλέπει τον φρουρό να κοιτάζει προς το μέρος του...

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣΠρωταγωνιστούν: Στέλιος Μάινας (Γιώργης Πετράκης), Κατερίνα Λέχου (Ελένη Πετράκη), Μαρία Πρωτόπαππα (Ευγενία Καπετανάκη), Αλέξανδρος Λογοθέτης (Νίκος Κυρίτσης), Αλεξάνδρα Σακελλαροπούλου (Χριστίνα Κρουσταλλάκη), Ντίνα Μιχαηλίδη (Σαβίνα Αγγελοπούλου), Νίκος Ορφανός Χρήστος Λαπάκης), Γρηγόρης Ορφανουδάκης (Παύλος Αγγελόπουλος), Θεόδωρος Κατσαφάδος (Πέτρος Κοντομάρης), Δημήτρης Ξανθόπουλος (Βασίλης Καπετανάκης)
Συμμετέχουν: Δημήτρης Καλογεράκης (Γρηγόρης), Πέτρος Καλογεράκης, Πέτρος Αλατζάς (Σταύρος Σολομωνίδης), Μαργαρίτα Πανουσοπούλου (Καλλιόπη), Μαρινέλλα Βλαχάκη (Ελπίδα Κοντομάρη), Μανώλης Χουρδάκης (Θόδωρος Μακριδάκης), Πέτρος Μαυροματίδης (Σπύρος Καζάκης), Μάνος Πετούσης (Μιχάλης Κουρής), Σωτήρης Δούβρης (Νίκος), Μαριάνθη Μενεγάκη (Αθηνά Μανάκη), Λευτέρης Μποτονάκης (Στέφανος σε μεγάλη ηλικία)
Επίσης: Στέλιος Βέργος (Στέλιος Βανδής), Κώστας Φραντζεσκάκης (Πάνος Σκλαβούνος), Μανόλης Κωνσταντακάκης (Καφετζής στην Πλάκα), Μανόλης Χαρούλης (Παπα Καζάκος), Μανόλης Μακράκης (Παπα-Λουκάς), Αντύπας Νταμοτσίδης (Αντώνης Αγγελόπουλος), Γιώργος Ηλιάδης (Λάμπρος), Ιωάννα Δαβή (Αρετή), Νίκος Μπλαζάκης (Καραγκιοζοπαίχτης), Οδυσσέας Σαβόπουλος (Κυριάκος), Γιάννης Πανταγιάς, Θέμελης Μαρνέλλος
Και τα παιδιά : Μάνος Τσαγκαράκης, (Δημήτρης Λεμονιάς) Ιφιγένεια Τζόλα ('Αννα Πετράκη), Ρενέ Τζόλα (Φωτεινή Αγγελοπούλου) Αναστασία Τσιλιμπίου, (Μαρία Πετράκη), Καλλίστη Μπερταχά, (Ηλέκτρα Βλαχάκη), Γιώργος Αμαραντίδης (Φώτης), Ορφέας Φιλιππάκης (Μανωλιός), Θωμάς Μαυροματίδης, Μανόλης Χρονάκης (Λευτέρης), Εβελίνα Κουτουλάκη (Αθηνά)
Σενάριο: Μιρέλλα Παπαοικονόμου
Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ : Το σχέδιο της Ξένιας μπαίνει σε εφαρμογή.

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ την ΔΕΥΤΕΡΑ από το MEGA και το δημοφιλές σίριαλ έχει πολλές ανατροπές και εξελίξεις μοναδικές στο σημερινό επεισόδιο.

Ο Παναγιώτου, γοητευμένος από την Ελπίδα, αποφασίζει να βοηθήσει αυτήν και το Χάρη στην έρευνα για τον εντοπισμό των γονιών της.

Το σχέδιο της Ξένιας μπαίνει σε εφαρμογή. 'Ετσι, η Κάτια και η Σοφία, μόνες στο πατρικό της Κάτιας, δέχονται επίθεση από δύο άντρες.

Σώζονται χάρη στην παρέμβαση του Τζώρτζη, που καταφέρνει να τους διώξει. 'Οταν η Ξένια καταλαβαίνει ότι σώθηκαν χάρη στη στάση του Τζώρτζη, τα βάζει μαζί του.

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ : Η Εριέττα λαμβάνει ένα σημείωμα που την ταράζει.

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ την ΔΕΥΤΕΡΑ στο MEGA και ο Πέτρος ενημερώνει την Αντιγόνη ότι ο μάρτυρας-κλειδί για την υπόθεσή της αποφυλακίστηκε.

Ο Στέφανος και ο Χρήστος αναλαμβάνουν να τον βρουν. Ο Λουκάς δέχεται να αναλάβει το διαζύγιο της Δάφνης και του Νικόλα, με τον όρο να είναι συνήγορος και των δύο.

Η Εριέττα λαμβάνει ένα σημείωμα που την ταράζει. Φαίνεται ότι κάποιος έχει πληροφορίες για εκείνο το βράδυ του εφιάλτη της.

Η 'Αννα πληροφορείται την υποτιθέμενη σχέση του Λευτέρη και της Δάφνης και τον κατηγορεί ότι τα έχει παρατήσει όλα. Στο μεταξύ, η Δάφνη συνεχίζει να παριστάνει την ερωτευμένη με τον Λευτέρη, ελπίζοντας ότι ο Νικόλας θα αντιδράσει.

Η Αντιγόνη κάνει το τραπέζι στη Νταίζη και στον Μπέλλο. 'Ερχεται, όμως και ο Στέφανος και ζητάει εξηγήσεις από τη μάνα του, για το σημείωμα που έλαβε η Εριέττα.

Η Νταίζη βρίσκει την ευκαιρία να δηλητηριάσει την Αντιγόνη.

PATTY, Η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ: Η Ινές αρνείται την πρόταση του Χερμάν

PATTY, Η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ την ΔΕΥΤΕΡΑ στο ΜΕΓΚΑ και η Κάρμεν είναι θυμωμένη με τον Λεάντρο επειδή έκανε το τεστ πατρότητος χωρίς να την ρωτήσει.

Η Μπιάνκα λέει στην Αντονέλα και τον Φακούντο ότι ο Λεάντρο δεν πρέπει να μάθει ότι είναι ο πατέρας της Πάτυ.

Παράλληλα, ο Λεάντρο και η Μπιάνκα αποφασίζουν να μείνουν μαζί μέχρι να μεγαλώσει λίγο το μωρό και μετά να χωρίσουν.

Η Ινές αρνείται την πρόταση του Χερμάν και ζητά από τον Πέντρο να γίνει εκείνος ο αγαπημένος της.

Ο Μπρούνο και ο Γκονζάλο δέχονται τον Γκουίντο στην μπάντα τους, που τώρα λέει στην Ζοζεφίνα ότι παράτησε την δουλειά αλλά κι την Καρολίνα.

Η Πάτυ απογοητεύεται, όταν ο Λεάντρο της λέει ότι έκανε τεστ DNA και ήταν αρνητικό...

Ξεκίνησε η Digea στη Θράκη

H ακριτική Θράκη βλέπει πλέον ψηφιακά! Το ψηφιακό σήμα των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών εθνικής εμβέλειας ALPHA, ALTER, ANT1, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV, MEGA, ΣΚΑΪ και STAR, μέσω του ψηφιακού παρόχου DIGEA, εκπέμπεται από το κέντρο εκπομπής «Πλάκα» Αλεξανδρούπολης, φέρνοντας την επίγεια ψηφιακή τηλεόραση σε πάνω από 200.000 κατοίκους της Νότιας Θράκης. Σημειώνεται ότι το αναλογικό σήμα διακόπηκε από το κέντρο εκπομπής «Πλάκα», σύμφωνα πάντα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση 21161/08.

Συγκεκριμένα, οι κάτοικοι των νοτίων τμημάτων του Ν. Έβρου και Ν. Ροδόπης, του νοτιοανατολικού τμήματος του Ν. Ξάνθης καθώς και του βορείου τμήματος της Σαμοθράκης, και πόλεων όπως η Αλεξανδρούπολη, η Τραϊανούπολη, οι Φέρες, η Κομοτηνή, η Ξάνθη κ.α., μπορούν να απολαύσουν πλέον την επίγεια ψηφιακή τηλεόραση, η οποία φέρνει κορυφαία και σταθερή ποιότητα εικόνας, χωρίς ‘χιόνα’ και ‘είδωλα’, κρυστάλλινο ήχο και δυνατότητα πρόσβασης σε διαδραστικές υπηρεσίες, όπως είναι ο Ηλεκτρονικός Οδηγός Προγράμματος.

Για να λάβουν το ψηφιακό σήμα της DIGEA οι τηλεθεατές χρειάζεται:

1) Να διαθέτουν εξωτερικό αποκωδικοποιητή ή τηλεόραση που να υποστηρίζει την τεχνολογία MPEG4.

2) Να επανασυντονίσουν τα κανάλια στις συχνότητες 24 (498 MHz) και 32 (562 MHz).

Συνιστάται, επίσης, ο προσανατολισμός της κεραίας προς το κέντρο εκπομπής «Πλάκα».

Όπως δήλωσε ο CEO της DIGEA κ. Γιώργος Μαθιός: «Ένα χρόνο μετά την έναρξη λειτουργίας της, η DIGEA καλύπτει με ψηφιακό σήμα πάνω από το 60% του πληθυσμού της χώρας και εξυπηρετεί ήδη 15 τηλεοπτικούς σταθμούς. Η DIGEA έδωσε προτεραιότητα στην ενημέρωση του κοινού και της αγοράς. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από το γεγονός ότι οι κάτοικοι της περιοχής μπόρεσαν να προετοιμαστούν έγκαιρα, καθώς και για το γεγονός ότι, με τη συνεργασία των τοπικών αρχών και της αγοράς, διευκολύνθηκε η πρόσβασή τους στον κατάλληλο εξοπλισμό τεχνολογίας mpeg4. Η εκπομπή από την ακριτική Θράκη έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς δίνεται ένα ξεκάθαρο μήνυμα στις γειτονικές χώρες ότι η μετάβαση στην Ελλάδα προχωρά».
Enhanced by Zemanta

Ανοιχτή τα Σαββατοκύριακα, θα είναι τελικά η Σπιναλόγκα

Ανοιχτή, αλλά μόνο τα Σαββατοκύριακα, θα είναι τελικά η Σπιναλόγκα, που έγινε διάσημη, τελευταία, με το σίριαλ "ΤΟ ΝΗΣΙ".

Η πρόσβαση στο χώρο είχε διακοπεί από την 1η Νοεμβρίου, λόγω έλλειψης προσωπικού, αλλά έπειτα από τις έντονες αντιδράσεις των τοπικών φορέων, το υπουργείο Πολιτισμού έδωσε μερική λύση στο πρόβλημα.

Πρωτοβουλία για το ζήτημα ανέλαβαν ο Δήμος Αγίου Νικολάου Λασιθίου, τοπικοί φορείς και η 13η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων, καταθέτοντας συγκεκριμένες προτάσεις στον υπουργό Πολιτισμού.  ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Παραιτήθηκε ο Γιώργος Λεβέντης από τον Αnt1

Σαν «βόμβα» έσκασε η είδηση ότι ο διευθυντής προγράμματος του Ant1, Γ. Λεβέντης,  παραιτείται από την θέση του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Γ. Λεβέντης  άκουσε για τις περικοπές στον Ant1 και ήθελε να... «πηδηχτεί από το παράθυρο»! Δεν δέχεται  με τίποτα τις περικοπές που έχει προτείνει το κανάλι και από το πρωί ανακοίνωσε γραπτώς στα στελέχη του καναλιού την παραίτησή του.

Μετά από πολύωρες συσκέψεις το κανάλι εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει ότι αποχωρεί από τον Ant1, για να ξεκινήσει μια καινούργια καριέρα κάπου άλλου (πληροφορίες τον θέλουν να ετοιμάζει βαλίτσες για Λονδίνο).

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Βασίλης Καλίδης: όλη η αλήθεια για το πρόβλημα υγείας του

Η απουσία του από το τηλεοπτικό πλατό πυροδότησε φήμες που τον ήθελαν να αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του.

Ο λόγος για τον chef Βασίλη Καλίδη από το «Πρωινό mou» του Mega, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες απέχει από την εκπομπή, κάτι που έχει κάνει πολλούς να υποστηρίζουν ότι περνάει μια μεγάλη περιπέτεια… Ο ίδιος, μιλώντας αποκλειστικά στην «Espresso», ξεκαθαρίζει το θολό τοπίο.

«Πριν από λίγες ημέρες κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της εκπομπής «Food & the city» αντιμετώπισα πρόβλημα. Κάναμε γύρισμα για πολλές ώρες σε έναν κλειστό χώρο, συναυλιακό, με πολύ δυνατό κλιματισμό. Προφανώς αυτή η κατάσταση με επηρέασε και το αποτέλεσμα ήταν να περνάω τώρα βαριά ψύξη» λέει ο Βασίλης Καλίδης  ANAΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Banderas - Jovi - Lopez στο "Exclusive"

Jon Bon Jovi in concert, Nijmegen, Netherlands.Image via WikipediaΣτο «Exclusive» αυτής της Κυριακής 21 Νοεμβρίου, στις 23:30, ο μοναδικός Jon Bon Jovi αποκαλύπτεται σε μια αποκλειστική συνέντευξη που θα συζητηθεί.

Επίσης, ο γοητευτικός Antonio Banderas μιλά για το μεγάλο πάθος που έχει για τη φωτογραφία, αλλά και για τη δική του προσωπική έκθεση.
O Γιώργος Σατσίδης μιλά με την Jennifer Lopez για οικογένεια, ευτυχία και… «ασφαλισμένους» γλουτούς!
Στην εκπομπή αυτής της Κυριακής θα δούμε επίσης την πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη του Πρίγκιπα William και της αρραβωνιαστικιάς του Kate Middleton μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα τους.
Η κάμερα της εκπομπής βρέθηκε στα παρασκήνια των γυρισμάτων του trailer του «Greek Idol».
Τι λένε αποκλειστικά στο «Exclusive» ο Πέτρος Κωστόπουλος, ο Κώστας Καπετανίδης αλλά και το νέο μέλος της κριτικής επιτροπής Έλλη Κοκκίνου;
O πολυτάλαντος Νίκος Μουτσινάς αποκαλύπτει προσωπικές και επαγγελματικές του στιγμές στην Μπέττυ Μαγγίρα σε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη.
Επίσης, ο τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός μιλά για την καριέρα του αλλά και για την προσωπική του ζωή.
Enhanced by Zemanta

ΚΙΣΜΕΤ: Η Μάκμπουλε δραπέτευσε απ' το νοσοκομείο.

ΚΙΣΜΕΤ και σημερα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ στον ΑΝΤ1

Ο Κενάν γίνεται έξαλλος όταν διαπιστώνει πως έχουν απαγάγει τη Μελέκ. Κι ενώ στο σπίτι επικρατεί πανικός, μαθαίνουν πως η Μάκμπουλε δραπέτευσε απ' το νοσοκομείο. 

Την έχουν δει να περιφέρεται γύρω απ' το σπίτι της Τζαβιντάν και θεωρείται η βασική ύποπτη. Το ίδιο βράδυ, ο Σαΐμπ θα βρεθεί σε μεγάλο κίνδυνο και θα σωθεί από έναν μυστικό επισκέπτη. Ο Κενάν νιώθει μεγάλη ανακούφιση όταν βρίσκει τη Μελέκ. 

Όταν όμως η Λάμια μαθαίνει τι συνέβη, αρνείται να εμπιστευτεί ξανά οποιονδήποτε. Αποφασίζει να κρατήσει τη Μελέκ μαζί της στη φυλακή. 

Ο Κενάν αντιδρά έντονα σε αυτή την απόφαση, όμως δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Η επιμέλεια του μωρού ανήκει δικαιωματικά στη μητέρα. Έτσι ο Κενάν βάζει μπροστά τη δίκη για την επιμέλεια του παιδιού και έτσι δημιουργείται ακόμη μεγαλύτερη ένταση στη σχέση του με τη Λάμια. 

Ώσπου φτάνει η μέρα της ετυμηγορίας που θα κρίνει την τύχη του Τζεμίλ και της Λάμια. Την ίδια μέρα, μια απίστευτη πρόταση θα αλλάξει τη ζωή της Λάμια…

Ο Μεχμέτ έξαλλος με τη Γκιουμούς

ΓΚΙΟΥΜΟΥΣ και σήμερα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV Ο Μεχμέτ δεν μπορεί να πιστέψει ότι η Γκιουμούς ανέβαλε το ταξίδι στο Παρίσι. Ταξίδι που ο Μεχμέτ σχεδίαζε πολύ καιρό, αλλά η Γκιουμούς τελικά επιλέγει το ντεφιλέ της νέας της κολεξιόν. Ο Μεχμέτ θυμώνει που έρχεται δεύτερος πια στη ζωή της Γκιουμούς. Η Γκιουμούς μαθαίνει ότι προορισμός του ταξιδιού ήταν το Παρίσι, στενοχωριέται, αλλά και πάλι θεωρεί ότι η δουλειά της αυτή τη στιγμή είναι προτεραιότητα της!

Ο Ονούρ και η Πινάρ προχωρούν τη διαδικασία του διαζυγίου γεγονός που στεναχωρεί πάρα πολύ τη Ντεφνέ. Τα σχέδια της Σερέφ εναντίον της Γκιουμούς μπαίνουν σε εφαρμογή. Η Σερέφ ενώ εμφανίζεται ως καλή πεθερά για την Γκιουμούς, την ίδια στιγμή προσπαθεί να αποσπάσει δηλώσεις της και να τις χρησιμοποιήσει εναντίον της μπροστά στον Μεχμέτ.

Η Γκιουμούς πέφτει στην παγίδα και δηλώνει ότι δεν προλαβαίνει να γυρίσει στο σπίτι νωρίς. Η Σερέφ αμέσως, καλεί τον Γκιοκχάν το ίδιο βράδυ σε επίσημο δείπνο για να ζητήσει τη Μπαχάρ σε γάμο. Η ένταση μεταξύ Μεχμέτ και Γκιουμούς είναι μεγάλη αφού η Γκιουμούς δεν μπορεί να παραβρεθεί στο δείπνο αυτό. Ο Ταρίκ είναι αποφασισμένος να συνεχίσει το εμπόριο ναρκωτικών που έχει στήσει μέσω της εταιρείας Σάντογλου, ρισκάροντας ακόμα περισσότερο.

Η Γκιουμούς δουλεύει ασταμάτητα για το ντεφιλέ, αλλά όταν έρχεται η μέρα βιώνει την απόλυτη απογοήτευση. Ο Μεχμέτ της ανακοινώνει ότι δεν θα συμμετάσχει στο ντεφιλέ.

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ : Η Ελπίδα μαρτυρά άθελά της στη Βάσω ότι...

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ και σήμερα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ στο MEGA. Η Μελίνα και η Τιτίκα εγκαθίστανται στο σπίτι του Στέφανου. 

Η Κάτια και η Σοφία ετοιμάζονται για την επίσκεψη στο πατρικό της Κάτιας, ενώ η Ξένια και ο Τζώρτζης βάζουν μπροστά το σχέδιό τους. 

Η Ελπίδα μαρτυρά άθελά της στη Βάσω ότι ήταν και ο Ηλίας στα γενέθλια της Κάτιας το προηγούμενο βράδυ. 

Στο μεταξύ ο Μιχάλης επιστρέφει μόνιμα στο σπίτι της Βιβής. 

Ο Χάρης και η Ελπίδα έρχονται σε επαφή με τον Αλέξη, που αναλαμβάνει να ξεκινήσει εκ νέου την έρευνα για τη μητέρα της Ελπίδας...

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ:Η Νταίζη βρίσκει ένα διαμάντι

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ και σήμερα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ στο MEGA.Η Νταίζη, έχοντας στα χέρια της τον κωδικό του χρηματοκιβωτίου της Αντιγόνης, δείχνει αποφασισμένη να ανακαλύψει το περιεχόμενό του.

Το διαζύγιο της Εύας και του Στέφανου βγαίνει. Η Νόρα ειδοποιεί την Εύα. Η Μελίτα αναλαμβάνει να ενημερώσει τον Στέφανο. Την περιμένει, όμως, μια δυσάρεστη έκπληξη καθώς στο κινητό του απαντάει η Εριέττα. 

Η Νταίζη βρίσκει μέσα στο χρηματοκιβώτιο ένα διαμάντι, τη φωτογραφία των έξι και τη διαθήκη της Αντιγόνης. Το περιεχόμενο της διαθήκης την ικανοποιεί πολύ, αλλά αγνοεί ότι είναι η παλιά. Παράλληλα, βρίσκεται αγοραστής για την Εδέμ και η Νταίζη συμφωνεί να την πουλήσει. 

Η Εύα αποφεύγει το γυμναστήριο και τον Λευτέρη και αυτό τον στεναχωρεί. Ο Στέφανος προειδοποιεί την Αντιγόνη να προσέχει την Νταίζη. Η Νόρα αρνείται στη Δάφνη να αναλάβει το διαζύγιό της. 

'Ετσι, εκείνη απευθύνεται στον Λουκά...

PATTY, Η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ Ο Λεάντρο είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση

PATTY, Η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ και σήμερα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ στο ΜΕΓΚΑ. 

Η Πάτυ δεν πιστεύει αυτό που της λέει η Αντονέλα, ενώ και η Κάρμεν της λέει ότι δεν είναι αλήθεια. 

Ο Λεάντρο είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση γιατί όπως λέει στην Κάρμεν, δεν θέλει να κάνει παιδί με την Μπιάνκα αφού δεν είναι ερωτευμένος μαζί της. 

Ο Τσίκο βλέπει την Ινές και τον Χερμάν να φιλιούνται και λέει ότι δεν θα αποκαλύψει τίποτα, αν η Ινές ξαναπροσλάβει την Εμίλια. 

Η Αντονέλα και ο Φακούντο πιστεύουν ότι η μητέρα τους λέει ψέματα για την εγκυμοσύνη της. 

Η Πάτυ λέει στον Λεάντρο αυτά που της είπε η Αντονέλα, αλλά εκείνος είναι πεισμένος ότι δεν είναι ο πατέρας της αφού το τεστ  DNA ήταν αρνητικό...

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

ΣκορδοΛιάγκες:Μεγαλώνει η οικογένεια και μετακομίζουν...

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά ετοιμάζονται να μετακομίσουν στο καινούριο τους σπίτι τα Χριστούγεννα και φυσικά να διακοσμήσουν το δωμάτιο του πρώτο τους παιδιού. '

'Ο Γιώργος πριν παντρευτεί τη Φαίη έμενε σε ένα κομψό διαμέρισμα στη Βουλιαγμένη και αμέσως μετά μετακόμισε μαζί της στο Παλαιό Φάληρο σε ένα μεγαλύτερο σπίτι'', αποκαλύπτει φίλος του ζευγαριού στο OK.

Και συνεχίζει: ''Η άνεση και η ευρυχωρία του καινούριου τους σπιτιού είναι ό,τι καλύτερο για το μωρό που πριμένουν. αμέσως μετά τη μετακόμιση τους εκεί, θα ασχοληθούν και με τη διακόσμηση και τον πλήρη εξοπλισμό του παιδικού δωματίου''.

Η Φαίη απολαμβάνει την εγκυμοσύνη της και ζει την κάθε στιγμή. Σύμφωνα με το περιοδικό ΗΕLLO! Η παρουσιάστρια μπήκε το περασμένο Σάββατο στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Ο γιατρός της, Θάνος Παράσχος, ενημέρωσε το ζευγάρι πως περιμένουν αγοράκι. 

Η παρουσιάστρια μάλιστα απόλαυσε τα ψώνια της στη Σκουφά μαζί με τον καλό της φίλο, Δημήτρη Γιαννέτο, ο οποίος της έλεγε τη γνώμη του σχετικά με τις ενδυματολογικές της επιλογές. 

Γκιουμούς: Ο Μεχμέτ εκπλήσσει τη Γκιουμούς

ΓΚΙΟΥΜΟΥΣ και σήμερα ΠΕΜΠΤΗ από το MAKEDONIA TV. 

Η Γκιουμούς περνάει όλο και περισσότερο χρόνο με τον Ενγκίν, λόγω της επαγγελματικής τους συνεργασίας. Η κατάσταση αυτή οδηγεί τον Μεχμέτ στα όριά του. Η Σερέφ προσκαλεί τον Ενγκίν σε οικογενειακό τραπέζι. 

Εκεί ο Ενγκίν αποκαλύπτει την οικονομική απάτη που έγινε σε βάρος της Γκιουμούς. Ο Μεχμέτ και ο Μεχμέτ Φικρί, προσφέρονται να στηρίξουν οικονομικά την Γκιουμούς και απογοητεύονται όταν η ίδια επιλέγει να δεχτεί τη βοήθεια του Ενγκίν. Αμέσως, μετά το δείπνο ο Μεχμέτ μαλώνει με την Γκιουμούς λόγω του Ενγκίν.

Η Πινάρ κι ο Ονούρ μαλώνουν συνεχώς, με αποτέλεσμα να φύγει ο Ονούρ από το σπίτι και να μείνει σε ξενοδοχείο, ενώ αποφασίζουν να πάρουν διαζύγιο. Ο Ταρίκ συνεχίζει να χρησιμοποιεί τη Μπαχάρ στις παράνομες δουλειές του. Ο Μεχμέτ περιορίζει τις αρμοδιότητες της Μπαχάρ στην εταιρεία, γεγονός που προκαλεί την έκρηξη της.

Ο Ταρίκ θέλει να κερδίσει η εταιρεία Σάντογλου τον διαγωνισμό που έχει προκηρυχθεί, για να συνεχίσει ανενόχλητος το εμπόριο ναρκωτικών. Ως και ο Μεχμέτ εκπλήσσεται με την άνεση που η εταιρεία του κερδίζει. Ο Ταρίκ μαθαίνει ότι η μητέρα του Ντογούς αναρρώνει και θα επιστρέψει στην Τουρκία. Η Γκιουλσούν και ο Λεβέντ έρχονται πιο κοντά. Ο Ταρίκ παρακολουθεί την κατάσταση και κάνει ότι μπορεί για να πληγώσει την Γκιουλσούν.

Η Γκιουμούς διοργανώνει δεύτερο ντεφιλέ, αλλά οι παραγγελίες για τα σχέδιά της απέχουν πολύ από τις προσδοκίες της. Σκέφτεται μια εντελώς διαφορετική προσέγγιση, μόνο που αυτήν τη φορά τα σχέδια τής χαλάει ο Μεχμέτ με ένα ταξίδι-έκπληξη που έχει κανονίσει να πάνε οι δυο τους μήνα του μέλιτος στο Παρίσι.

ΚΙΣΜΕΤ: Η Λάμια πιστεύει το ψέμα

ΚΙΣΜΕΤ και σήμερα ΠΕΜΠΤΗ από τον ΑΝΤ1. Ο Κενάν καταλαβαίνει πως η Τζαβιντάν έκαψε το ημερολόγιο της Λάμια και αντιδράει. 

Δε θέλει να πιστέψει όσα του λέει η Τζαβιντάν και αποφασίζει να επισκεφτεί τη Μάκμπουλε για να μάθει την αλήθεια. Ο Κενάν λέει στη Λάμια πως αυτός πήρε το ημερολόγιο και αφού το διάβασε, το εξαφάνισε. 

Η Λάμια πιστεύει αυτό το ψέμα και νομίζει πως ο Κενάν ξέρει πλέον τα πραγματικά της συναισθήματα γι' αυτόν. Όμως δεν τον βλέπει να ανταποκρίνεται και αυτό την πληγώνει πολύ. 

Στο μεταξύ η Μάκμπουλε δεν μπορεί να συνεχίσει να μένει στο νοσοκομείο και αποφασίζει να δραπετεύσει. Το ίδιο βράδυ μια δυσάρεστη έκπληξη περιμένει τη Λάμια στη φυλακή και τον Κενάν στο σπίτι…

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ: Ο Ηλίας κινεί τις υποψίες της μητέρας του

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ και σήμερα ΠΕΜΠΤΗ στο ΜΕΓΚΑ. 

Η Ξένια ετοιμάζει συνταγή για να κάνει έκπληξη στην Κάτια, ενώ παράλληλα οργανώνει την εξόντωσή της με το Τζώρτζη.

Χωρίς να το ξέρει όμως, η Ελπίδα μαγειρεύει κι αυτή για την Κάτια και καταφέρνει να κερδίσει τις εντυπώσεις και την συμπάθειά της.

Ο Ηλίας φεύγει ξαφνικά και κινεί τις υποψίες της μητέρας του για τα πράγματα που της κρύβουν.

Παράλληλα ο Νικόλας και η Ντορίτα απολαμβάνουν τον έρωτά τους σε πολυτελές ξενοδοχείο.
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Με την Κάτια Δανδουλάκη
και τους (αλφαβητικά): Αλέξανδρο Μπουρδούμη, Αθηνά Οικονομάκου, Μάνο Παπαγιάννη, Ευδοκία Ρουμελιώτη
Πρωταγωνιστούν (με αλφαβητική σειρά): Κώστας Αποστολάκης, Πάνος Βλάχος, Μαρία Ιωάννου, Βασίλης Κούκουρας, Κώστας Κρομμύδας, Ασπασία Μηλιαράκη, Πέτρος Μπουσουλόπουλος, Νίκη Παλληκαράκη, Ευγενία Παναγοπούλου, Ορφέας Παπαδόπουλος, Κατερίνα Σαβράνη, Οδυσσέας Σταμούλης, Ορέστης Τρίκας, Βαλέρια Χριστοδουλίδου, Δώρα Χρυσικού
Στο ρόλο του Δρ. Ανδρόνικου ο Μιχάλης Μητρούσης
Στο ρόλο του Πέτρου ο Νίκος Δαδινόπουλος
Παίζουν (με αλφαβητική σειρά): Βασιλική Αγγελή, Γιώργος Αρβανίτης, Βίκυ Κουμούτσου, Κέλλυ Καράνταη, Παρασκευή Κατσάνη, Μιχάλης Μαρκάτης, Εύα Πετρίδη, 'Εφη Ρευματά
Στο ρόλο της Φωτεινής η Νταίζη Σεμπεκοπούλου
Στο ρόλο της Σοφίας η Μαίρη Βιδάλη
Διασκευή σεναρίου: Σταύρος Αβδούλος, Ειρήνη Ριτσώνη
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης, Θανάσης Ιατρίδης

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ: Ο Νικόλας κατηγορεί ανοιχτά τη Δάφνη

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ και σήμερα ΠΕΜΠΤΗ στο MEGA. Η περιγραφή του εφιάλτη της Εριέττας, αναστατώνει πολύ τον Πέτρο. 'Ετσι, ανακοινώνει στην Αντιγόνη ότι η Εριέττα βρίσκεται πολύ κοντά στην αποκάλυψη όλης της αλήθειας. 

Ο Λουκάς και ο Νικόλας συναντούν τον Λευτέρη στο μπαρ. Ο Νικόλας τσακώνεται μαζί του και εκείνος, πάνω στα νεύρα του, αφήνει να εννοηθεί ότι αυτός και η Δάφνη είναι ζευγάρι. Η Μελίτα παραδέχεται στην Αμαλία ότι ζηλεύει τον Στέφανο. 

Εκείνη τής ζητάει να αναρωτηθεί σοβαρά αν πρόκειται για ζήλια από εγωισμό ή από αγάπη. Ο Νικόλας κατηγορεί ανοιχτά τη Δάφνη ότι έχει δεσμό με τον Λευτέρη και ότι τον κοροϊδεύει, αντί να του το πει ευθέως. 

Με αφορμή αυτήν τη συμπεριφορά του Νικόλα, η Δάφνη ζητάει από τον Λευτέρη να την βοηθήσει και να παραστήσουν σε όλους το ερωτευμένο ζευγάρι. Ελπίζει ότι κάνοντας τον Νικόλα να ζηλέψει, θα μπορέσει τελικά να σώσει το γάμο της.

PATTY, Η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ:Ο Λεάντρο καταρρέει ψυχολογικά

PATTY, Η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ και σήμερα ΠΕΜΠΤΗ από το ΜΕΓΚΑ και η Μπιάνκα εκπλήσσεται από αυτά που της λέει η Αντονέλα, ενώ προσπαθεί να πείσει και την Ινές ότι όλα είναι ψέματα και ότι η Πάτυ δεν είναι εγγόνι της. 

Η Αντονέλα όμως, λέει στην μητέρα της ότι θα ήθελε να μένει με τον πραγματικό της πατέρα. 

Η Κάρμεν βλέπει πόσο στενοχωρημένη είναι η Εμίλια που αναγκάζεται να φύγει από το σχολείο και συμβουλεύει τον Τσίκο να μιλήσει στην Ινές, ενώ ο Γκουίντο επισημαίνει στην Καρολίνα τις διαφορές του με τον Γκονζάλο. 

Ο Λεάντρο καταρρέει ψυχολογικά από όσα συμβαίνουν γύρω του και αρχίζει να κλαίει. Η Αντονέλα λέει στην Πάτυ ότι ο Λεάντρο είναι ο πατέρας που τόσο ψάχνει...

Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Τα μυστικά του Έβρου

Τα  μυστικά   του  Έβρου  αποκαλύπτουν  οι «Πρωταγωνιστές»  την  Κυριακή  21  Νοεμβρίου,   στις 24:00,   στο  MEGA

Ιστορίες ψαράδων, ονειρικές εικόνες με ερωδιούς αλλά και η σκληρότητα της λαθρομετανάστευσης ξεδιπλώνονται στα 52 λεπτά της εκπομπής.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης, οι οπερατέρ Μαρία Μαράκη και Μάκης Καλαβήτης και η δημοσιογράφος Βίκυ Καραβάλτσιου παρακολούθησαν για 4 ημέρες τη ζωή στο μεγάλο ποτάμι.

35.000 λαθρομετανάστες (μια  πόλη  μεγαλύτερη  κι από  το Ρέθυμνο δηλαδή) έχουν περάσει μέσα σε 10 μήνες από τα 12,5 χλμ. χερσαίων συνόρων και το τμήμα του Έβρου που χωρίζει την Ελλάδα από την Τουρκία. Άνθρωποι από το Αφγανιστάν, το Πακιστάν, το Ιράν, το Ιράκ, την Παλαιστίνη αλλά και τη Σομαλία, το Μαρόκο και την Αλγερία αναζητούν - με το παράνομο πέρασμα στην Ελλάδα - μια θέση στην Ευρώπη. 

Στον Σταύρο Θεοδωράκη μεταξύ άλλων μιλούν συνοριοφύλακες και άνδρες της Frontex  από τα νυχτερινά  παρατηρητήρια, o Γιώργος Σαλαμάγκας, ο αστυνομικός δ/ντης Ορεστιάδας, Έλληνες και Τούρκοι ψαράδες του Δέλτα και ένας Τούρκος διακινητής λαθρομεταναστών  ο οποίος συνελήφθη αρχές Οκτωβρίου στα μέσα του ποταμού Έβρου αφού είχε αποβιβάσει 13 Αφγανούς λαθρομετανάστες στην ελληνική όχθη. 

Η κάμερα της  εκπομπής παρακολουθεί την είσοδο των  μεταναστών στην Ελλάδα, τη σύλληψή  τους, το στοίβαγμα στα κέντρα υποδοχής, περιμένοντας την έκδοση της απόφασης προσωρινής απέλασης που θα τους επιτρέψει  να ταξιδέψουν στην Αθήνα και να χαθούν στην ανωνυμία της μεγαλούπολης.  

«Πρωταγωνιστές» με τον Σταύρο Θεοδωράκη, την Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010 στις 24:00 στο MEGA

Από σήμερα οι κληρώσεις Τζόκερ και Λόττο στον ΑΝΤ1 με τον Χρήστο Φερεντίνο

Ανακοινώθηκε και επίσημα η συνεργασία του ΟΠΑΠ με τον ΑΝΤ1, καθώς μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού θα μεταδίδονται από σήμερα (17/11) οι κληρώσεις του Λόττο, του Τζόκερ και του Πρότο.

Με μια ριζικά ανανεωμένη εκπομπή -και ως προς το στούντιο και ως προς το περιεχόμενο- οι κληρώσεις θα μεταδίδονται από τις 20:50 ως τις 21:05, με παρουσιαστή τον Χρήστο Φερεντίνο.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η διοίκηση της ΟΠΑΠ: «Η αλλαγή αυτή εντάσσεται στην προσπάθεια της ΟΠΑΠ να προβάλλει περισσότερο και καλύτερα τα δημοφιλή αυτά παιχνίδια της σε ένα σημαντικά ευρύτερο κοινό».
Enhanced by Zemanta

Η Σερέφ ανάμεσα σε Μεχμέτ και Γκιουμούς

Γκιουμούς και σήμερα ΤΕΤΑΡΤΗ στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV. To νέο επεισόδιο έχει πολλές ανατροπές μια και η Γκιουμούς είναι πολύ αγχωμένη για τη νέα κολεξιόν με μπλουζάκια που έχει σχεδιάσει και ο Μεχμέτ προσπαθεί να τη στηρίξει. Ο Ενγκίν ενθουσιάζεται με τα σχέδια της Γκιουμούς και οργανώνει τη παρουσίασής τους.

Η Σερέφ, παρακολουθεί τη νύφη της να συνομιλεί με τον Ενγκίν, παρεξηγεί τη σχέση τους και μεταφέρει τις υποψίες της στο Μεχμέτ. Ο Γκιοκχάν μαθαίνει ότι η Μπαχάρ έκανε έκτρωση, πηγαίνει στην έπαυλη και ξεκινάει μεγάλο καβγά μαζί της. Η Μπαχάρ κατηγορεί τη Γκιουμούς και δεν της συγχωρεί ότι αποκάλυψε στον Γκιοκχάν το μυστικό της έκτρωσης.

Ο Ταρίκ σχεδιάζει την επόμενη εξαγωγή ναρκωτικών με τα φορτηγά της εταιρείας Σάντογλου και για να κερδίσει τη Μπαχάρ της πυροδοτεί το μίσος εναντίον του Μεχμέτ και της Γκιουμούς. Το ίδιο προσπαθεί και με τον Μπερκ, ο οποίος όμως δεν πείθεται τόσο εύκολα όσο η αδερφή του.

Ο Μεχμέτ Φικρί δεν συγχωρεί την κόρη του, Γκιουλσούν, και η στάση του παραμένει σκληρή: απαιτεί να χωρίσει η Γκιουλσούν με τον Ταρίκ, να επιστρέψει στην έπαυλη και να ξεχάσει τον Ντογούς. Η Γκιουλσούν νιώθει διχασμένη ανάμεσα στην οικογένειά της και τον Ντογούς.

Η Γκιουμούς έχει αγωνία για την παρουσίαση της νέας της κολεξιόν, ενώ η Μπαχάρ κανονίζει να συμπέσει η παρουσίαση της κολεξιόν της Γκιουμούς με την παρουσίαση της κολεξιόν της εταιρείας Σάντογλου. Οι καλεσμένοι δεν προλαβαίνουν να πάνε στην παρουσίαση της Γκιουμούς, με αποτέλεσμα να εμφανιστούν ελάχιστοι τη μέρα του ντεφιλέ. Ο Ενγκίν και η Γκιουμούς απογοητεύονται πάρα πολύ, ενώ η Γκιουμούς αποφασίζει να ζητήσει τον λόγο από τη Μπαχάρ.

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

KISMET: Στις εφημερίδες δημοσιεύεται η ιστορία της Λάμια και του Κενάν.

KISMET  και σήμερα ΤΕΤΑΡΤΗ από τον ANT1 TV. Στο σημερινό επεισόδιο η Λάμια είναι στη φυλακή και υποφέρει απ'τη λαχτάρα να δει την κόρη της, ενώ η Τζαβιντάν έχει βαλθεί να αναλάβει την επιμέλεια της Μελέκ.

Ο Κενάν δέχεται να συνεργαστεί με μια αμερικάνικη δισκογραφική εταιρεία κι αυτό θα ανησυχήσει ακόμα περισσότερο τη Λάμια, γιατί φοβάται μήπως ο Κενάν απομακρυνθεί απ' το παιδί τους.

Η Μάκμπουλε επιμένει ότι είναι ψυχικά υγιής και ο Σαΐμπ προσπαθεί να σώσει την πολιτική του καριέρα, η οποία κινδυνεύει. Ενώ ο Τζεμίλ συνεχίζει να μιλάει για τη σχέση του με τη Λάμια, στις εφημερίδες δημοσιεύεται η ιστορία της Λάμια και του Κενάν.

Η Λάμια γίνεται η πληγωμένη ηρωίδα σε μια ιστορία αγάπης. Ο κόσμος της εκδηλώνει την αγάπη του και τη συμπαράστασή του και της στέλνει γράμματα στη φυλακή.

Στο μεταξύ το ημερολόγιο, στο οποίο η Λάμια έχει καταγράψει τον έρωτά της και όλα όσα έζησε, εξαφανίζεται. Η Σαχικά αρπάζει μια σημαντική ευκαιρία και αυξάνει τις μετοχές της στον όμιλο. Επιπλέον αποκλείει την περίπτωση να μαθευτεί όλη η αλήθεια για την αγάπη του Κενάν και της Λάμια.

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ : Ο Νικόλας κατηγορεί ανοιχτά τη Δάφνη

EPISODE 441

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ και σήμερα ΤΕΤΑΡΤΗ στο MEGA.
Στο σημερινό επεισόδιο η περιγραφή του εφιάλτη της Εριέττας, αναστατώνει πολύ τον Πέτρο.

'Ετσι, ανακοινώνει στην Αντιγόνη ότι η Εριέττα βρίσκεται πολύ κοντά στην αποκάλυψη όλης της αλήθειας.

Ο Λουκάς και ο Νικόλας συναντούν τον Λευτέρη στο μπαρ. Ο Νικόλας τσακώνεται μαζί του και εκείνος, πάνω στα νεύρα του, αφήνει να εννοηθεί ότι αυτός και η Δάφνη είναι ζευγάρι.

Η Μελίτα παραδέχεται στην Αμαλία ότι ζηλεύει τον Στέφανο. Εκείνη τής ζητάει να αναρωτηθεί σοβαρά αν πρόκειται για ζήλια από εγωισμό ή από αγάπη.

Ο Νικόλας κατηγορεί ανοιχτά τη Δάφνη ότι έχει δεσμό με τον Λευτέρη και ότι τον κοροϊδεύει, αντί να του το πει ευθέως. Με αφορμή αυτήν τη συμπεριφορά του Νικόλα, η Δάφνη ζητάει από τον Λευτέρη να την βοηθήσει και να παραστήσουν σε όλους το ερωτευμένο ζευγάρι.

Ελπίζει ότι κάνοντας τον Νικόλα να ζηλέψει, θα μπορέσει τελικά να σώσει το γάμο της.

PATTY, Η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ Μπιάνκα και Λεάντρο ετοιμάζονται να γίνουν γονείς.

PATTY, Η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ  και σήμερα ΤΕΤΑΡΤΗ στο MEGA  και το δημοφιλές σίριαλ κατακτά όλο και περισσότερους νέους, ιδιαίτερα τώρα που η ΡΑΤΤΥ έρχεται τον Δεκέμβριο στην Ελλάδα. 

Στο σημερινό επεισόδιο ο Πέντρο ανταμείβει την Αντονέλα λέγοντάς της ότι θα "πρωταγωνιστήσει" στην δισκογραφική του εταιρία, ενώ την προετοιμασία της θα αναλάβει η Λάουρα Φιντάλγκο.

Η Πάτι αισθάνεται καλά που είπε την αλήθεια, αλλά ακόμη δεν αισθάνεται έτοιμη να ηχογραφήσει δίσκο και ο Λεάντρο ζητά από τον Πέντρο να της δώσει μια ευκαιρία.

Οι προσπάθειες του Αντρές να κάνει την Κάρμεν να ζηλέψει πέφτουν στο κενό, ενώ η Μπιάνκα και ο Λεάντρο ετοιμάζονται να γίνουν γονείς.

Η χαρά της Ινές για το γεγονός ότι θα γίνει γιαγιά για πρώτη φορά, κόβεται απότομα όταν η Κάρμεν της λέει ότι η Πάτι είναι το πρώτο της εγγόνι. Την συζήτηση ακούει όμως η Αντονέλα...

Η Πάτι έρχεται στην Ελλάδα !

Laura Natalia EsquivelΗ Laura Natalia Esquivel, η αγαπημένη Patty μικρών και μεγάλων, θα επισκεφθεί την Ελλάδα το Δεκέμβριο.

Η Πάτι έρχεται την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου και θα εμφανιστεί την Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου στο "Πρωινό mou" με τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά.

Δύο τυχεροί, ένα αγόρι και ένα κορίτσι, θα τη γνωρίσουν από κοντά.

Η Πάτι θα δώσει συνέντευξη τύπου και παράλληλα θα επισκεφτεί (κλασικά...) την Ακρόπολη για να φωτγοραφηθεί.

Μέχρι τότε μείνετε μπορείτε να απολαύσετε τις περιπέτειες της Patty, κάθε απόγευμα στις 18:00, μόνο στο MEGA

Εκλογές στο MEGA είδαν οι τηλεθεατές

Την πρώτη θέση στον πίνακα τηλεθέασης κατέλαβε το MEGA και στην κάλυψη του δεύτερου γύρου των Δημοτικών και Περιφερειακών Εκλογών, την Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010. Με ποσοστό 17,9% ήρθε πρώτο στην μετάδοση της μαραθώνιας εκλογικής βραδιάς με παρουσιαστές την Όλγα Τρέμη, τον Γιάννη Πρετεντέρη και τον Παύλο Τσίμα. Σε απόλυτους αριθμούς, 794.000 τηλεθεατές προτίμησαν να ενημερωθούν από το MEGA για την πορεία της διαδικασίας και τα τελικά αποτελέσματα. Το ALTER κατέλαβε τη δεύτερη θέση με ποσοστό 16% και 684.000 τηλεθεατές.Έστω και για ένα λεπτό την μαραθώνια εκλογική κάλυψη στο MEGA παρακολούθησαν 5.348.000 τηλεθεατές, ενώ το ALTER παρακολούθησαν 4.861.000 τηλεθεατές.
Στη ζώνη μετάδοσης του prime time (21.00-23.00) το MEGA ήρθε πρώτο με ποσοστό 17,9%, όχι μόνο μεταξύ των τηλεοπτικών σταθμών (ALTER, ΑΝΤ1, ΝΕΤ, ΣΚΑΪ, ΕΤ3) που μετέδιδαν την ίδια ώρα τα αποτελέσματα των Εκλογών, αλλά και απέναντι σε τηλεοπτικούς σταθμούς (STAR, ALPHA) των οποίων οι αντίστοιχες εκπομπές διεκόπησαν νωρίτερα, στη θέση τους μεταδόθηκαν κινηματογραφικές ταινίες ή άλλα προγράμματα και επανήλθαν αργότερα για τα τελικά αποτελέσματα και τις δηλώσεις των πολιτικών αρχηγών.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το MEGA ήρθε πρώτο και στα στοιχεία ανά γεωγραφική κατανομή.
Αναλυτικά, στην Αθήνα το MEGA σημείωσε ποσοστό 21,9% με δεύτερο το ALTER (ποσοστό 20,2%) και στη Θεσσαλονίκη με ποσοστό 19% (δεύτερο το ALTER με 16,5%).
Η ίδια εικόνα επικρατεί και στην υπόλοιπη Ελλάδα: Το MEGA προηγείται με ποσοστό 15,2% και στη δεύτερη θέση ακολουθεί το ALTER με 13,3%.

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ: Σχέδιο εξόντωσης της Κάτιας

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ και σήμερα ΤΡΙΤΗ στο MEGA με ανατροπές και πολλες εξελίξεις...

Η Ξένια ψάχνει να βρει τρόπο να υποσκιάσει το πιάτο της Ελπίδας βάζοντας το σεφ του κέτερινγκ να ετοιμάσει ένα άλλο φαγητό, για να το παρουσιάσει για δικό της.

Η Βάσω σοκάρεται, όταν ανακαλύπτει ένα μυστικό, που της κρατούσε ο Ηλίας. 

Ο Τζώρτζης με την Ξένια φτιάχνουν καινούριο σχέδιο εξόντωσης της Κάτιας. Ο Στέφανος ετοιμάζεται να φύγει για την Αγγλία. 

Λίγο πριν την αναχώρησή του τον περιμένει μια πολύ ευχάριστη έκπληξη...

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ: Η Αντιγόνη εκβιάζει τον Πέτρο

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ σήμερα Τρίτη στο MEGA παρουσιάζουν ξεχωριστό ενδιαφέρον.
Ο Στέφανος, προσπαθώντας να διαλευκάνει την υπόθεση με το διαμάντι του Ρούσσου, πηγαίνει να μιλήσει στη Μελίτα, που εκδηλώνει πια ανοιχτά την ζήλια της για τη σχέση του με την Εριέττα.
Ο Στέφανος τής δηλώνει ότι είναι πια αργά για να τα ξαναβρούν. Η Εύα μιλάει στον Λευτέρη, εκφράζοντας την απόγνωσή της για την κατάσταση της παρέας, αλλά ο Λευτέρης την συμβουλεύει να κοιτάξει και λίγο τη ζωή της και τη δική της ευτυχία. 
Η Εριέττα αρχίζει να υποψιάζεται ότι η Αντιγόνη εκβιάζει τον Πέτρο με το κοινό παρελθόν τους και φοβάται τι θα ανακαλύψει αν συνεχίσει να ψάχνει προς αυτήν την κατεύθυνση. Πάει και περιγράφει τον εφιάλτη της στον Πέτρο και περιμένει να δει την αντίδρασή του. 
Μια αδιαθεσία της Νόρας φέρνει τον Λουκά στην πόρτα της, ενώ ο Νικόλας και η Δάφνη συνεχίζουν τους ομηρικούς καυγάδες.

PATTY, Η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ: Τι ψιθύρισε ο Λεάντρο στο αυτί της Μπιάνκα;

PATTY, Η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ σήμερα Τρίτη και η Ταμάρα αρνείται να τραγουδήσει μπροστά στον Πέντρο, ο οποίος τα βάζει με την Αντονέλα. 

Ο Λεάντρο ζητά από την Πάτυ να κρατήσει μυστικό αυτό που του είπε η Μπιάνκα. Η Λουτσιάνα βλέπει τον Τσίκο και την Εμίλια να φιλιούνται και αμέσως ενημερώνει τον Χερμάν, που τώρα ζητά από την Ινές να την απολύσει. 

Ο Ρομπέρτο επιτρέπει στον Ματίας να παίξει ποδόσφαιρο, υπό τον όρο ότι δεν θα επηρεαστεί η απόδοσή του στα μαθήματα. 

Ο Ματίας το λέει στην Πάτυ και υπόσχεται να της αφιερώσει όλα τα γκολ που θα βάλει. 

Η Μπιάνκα και ο Λεάντρο, έχοντας κάνει ο ένας για τον άλλο διάφορα ιατρικά τεστ, βρίσκονται σε συνάντηση γονέων όπου ο Λεάντρο της ψιθυρίζει κάτι στο αυτί και εκείνη συγκινείται που θα γίνουν γονείς...

GUMUS: Ο Μεχμέτ σε κρίση ζήλιας

Γκιουμούς  και σήμερα ΤΡΙΤΗ στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV και ένα ακόμη δραμτικό επεισόδιο της αγαπημένης σας σειράς. 

Ο Μεχμέτ μαθαίνει ότι ο Ενγκίν έκανε επαγγελματική πρόταση στην Γκιουμούς και παθαίνει κρίση ζήλιας. Στη συνέχεια, με τη βοήθεια του Μπερκ και του Ονουρ, επιστρέφουν στη Γκιουμούς την επωνυμία του εργαστήριου της. 

Η Γκιουμούς ανακοινώνει στο Μεχμέτ τη συνεργασία της με τον Ενγκίν, και εκείνος προσπαθεί να κρύψει την ζήλια του, ενώ αποφασίζει να ερευνήσει το παρελθόν του Ενγκίν.

Ο Ταρίκ μέσω της εμπορία μαρμάρου του ομίλου Σάντογλου διακινεί μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών κρύβοντας τα στα λάστιχα των φορτηγών τη εταιρείας τα ναρκωτικά ταξιδεύουν στο εξωτερικό. Η πρώτη του επιχείρηση στέφεται με επιτυχία αλλά ο Μεχμέτ Φικρί, τον προειδοποιεί σε πολύ αυστηρό τόνο να μείνει μακριά από την οικογένεια και την εταιρεία του.

Ο πατέρας της Ρουκιγέ εμφανίζεται στην Κωνσταντινούπολη, γεγονός που υποχρεώνει τον Μεχμέτ να παντρέψει με συνοπτικές διαδικασίες τους φυγάδες. Η Σερέφ γίνεται έξαλλη. Η Πινάρ και ο Ονούρ μαλώνουν συνεχώς, γι' αυτό αποφασίζουν να πάνε σε σύμβουλο γάμου, ενώ η Γκιουμούς είναι απασχολημένη με τον σχεδιασμό της νέας της κολεξιόν.

ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΕΣ: Η Φουσούν κατηγορείται για φόνο

ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΕΣ σήμερα Τρίτη από τον ΑΝΤ1  και το δημοσφιλέστερο τουρκικό σίριαλ έχει σημαντικές εξελίξεις!

Η κατάθλιψη της Μπενού φέρνει πολύ κοντά τον Κερέμ και την Εντά. Η Ναντιντέ, που γνωρίζει για το μυστικό της Εντά, σκέφτεται να το πει στη Σεχραζάτ. 

Η Σεχραζάτ και ο Κερέμ πείθουν την Μπενού να επισκεφτεί κάποιον ψυχολόγο. Η Μπουρτζού δυσκολεύεται στο σχολείο, καθώς όλοι γνωρίζουν ότι η Φουσούν κατηγορείται για φόνο. 

Η Σεζέν κάνει αίτηση διαζυγίου, ενώ ο Μπουράκ προσπαθεί με κάθε τρόπο να συναντήσει τη Μελέκ. Οι διακοπές που κάνουν μαζί Ονούρ, Σεχραζάτ, Κερέμ και Μπενού, αποδεικνύονται πολύ κακή ιδέα. 

Η Εντά συναντά τυχαία τη μητέρα της, χωρίς να ξέρει ότι έχει εξαπατηθεί από αυτή. Μια δυσάρεστη έκπληξη περιμένει τον Ονούρ και τη Σεχραζάτ μετά από τις διακοπές τους. Ο Κερέμ, που έχει χάσει τις ελπίδες του για τη σχέση του με την Μπενού, κάνει ένα λάθος βήμα.

KISMET: Η δίκη έχει δυσάρεστη κατάληξη για τη Λάμια

KISMET  και σήμερα Τρίτη στον ΑΝΤ1. Η Μάκμπουλε καταγγέλλει τον Τζεμίλ για το έγκλημα που διέπραξε και παίρνει στο λαιμό της και τη Λάμια. 

Ο Σαΐμπ δοκιμάζει τα πάντα για να σώσει τον γιο του, άλλα στο τέλος απελπίζεται. Η Μάκμπουλε, για να επιβεβαιώσει τους ισχυρισμούς της, βρίσκει καινούργια στοιχεία. 

Η Σαχικά, που βρίσκεται στο επίκεντρο των γεγονότων, συνεχίζει να ψάχνει την αλήθεια. Ο Κενάν παίρνει τη Μελέκ από τα χέρια της Μάκμπουλε και την πάει στο σπίτι που μένει με την Τζαβιντάν, η οποία αρπάζει την ευκαιρία, για να πάρει εκδίκηση για το παιδί που έχασε... 

Ενώ περιμένει με αγωνία τα αποτελέσματα του τεστ DNA, η Τζαβιντάν αρχίζει να αμφιβάλλει για την ικανότητα της Λάμια να αναθρέψει τη Μελέκ, καθώς εκκρεμεί σε βάρος της μια κατηγορία για δολοφονία. 

Η δίκη έχει δυσάρεστη κατάληξη για τη Λάμια, η οποία ανησυχεί πολύ για την τύχη της Μελέκ. Ο Κενάν θα βρεθεί για πρώτη φορά τόσο κοντά στο παιδί...

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Τον έπιασαν για δορυφορική πειρατεία μέσω ίντερνετ

Στη σύλληψη ενός 35χρονου Έλληνα πολίτη για οργανωμένη μορφή δορυφορικής πειρατείας μέσω ίντερνετ, προχώρησε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
Όπως ανακοίνωσε η ΓΑΔΑ, ο 35χρονος, με τη χρήση αποκωδικοποιητών φορτωμένων με ειδικό παράνομο λογισμικό, διένειμε παράνομα, μέσω διαδικτύου, το συνδρομητικό σήμα της NOVA.

Για το λόγο αυτόν, η εταιρεία Multichoice Hellas υπέβαλε μήνυσε κατ αγνώστων, καταγγέλλοντας ότι αυτές οι παράνομες υπηρεσίες προσφέρονται σε χρήστες έναντι αγνώστου χρηματικού ποσού, χαμηλότερου της νόμιμης μηνιαίας συνδρομής για το μπουκέτο NOVA και οδηγούν στην απώλεια κερδών τόσο για την ίδια την εταιρεία όσο και για το ελληνικό Δημόσιο.  ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

«Η Μαρία της γειτονιάς» ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛΕΡΑΜΑ

TelevisaImage via WikipediaΗ λατινοαμερικάνικη τηλεοπτική σειρά «Η Μαρία της γειτονιάς» κυκλοφορεί για πρώτη φορά σε DVD δωρεάν αποκλειστικά μαζί με το περιοδικό Τηλέραμα.

Το πρώτο DVD της σειράς με 2 επεισόδια κυκλοφόρησε στις 12/11, ενώ το 3ο & 4ο επεισόδιο θα κυκλοφορήσει στις 19/11 με δώρο τη συλλεκτική θήκη.

Η σειρά περιλαμβάνει 13 DVD με ελληνικούς υπότιτλους. Πρόκειται για μια παγκόσμια επανέκδοση της τηλεοπτικής σειράς με νέο μοντάζ από την εταιρεία παραγωγής Televisa SA De CV, η οποία ολοκληρώνεται σε 26 επεισόδια.
Enhanced by Zemanta

Στην On Telecoms το KidsCo

On Telecoms LogoImage via Wikipedia
Σε συμφωνία με την On Telecoms έφτασε, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, ο παιδικός τηλεοπτικός σταθμός KidsCo.
 
Έτσι, παιδικές σειρές όπως ο Sonic και η Sabrina, οι οποίες προβάλλονταν πέρσι μέσω της πλατφόρμας του ΟΤΕ, που αποτέλεσε την πρώτη εταιρεία με την οποία συνεργάστηκε ο KidsCo στην Ελλάδα, θα είναι διαθέσιμες μέσω της IPTV υπηρεσίας της On Telecoms.

«Η Νότια Ευρώπη εξακολουθεί να παραμένει μια πολύ σημαντική κι ενδιαφέρουσα περιοχή για εμάς. Μετά το επιτυχημένο λανσάρισμα στην Ελλάδα την περσινή χρονιά, μέσω του ΟΤΕ, είμαστε ενθουσιασμένοι για το γεγονός πως φέτος επεκτείναμε την παρουσία μας σε αυτή την αγορά μέσω της On Telecoms» σημείωσε ο Paul Robinson, Chief Εxecutive του KidsCo.
Enhanced by Zemanta

Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Η Μπερίλ ανάμεσα σε Γκιουμούς και Μεχμέτ

ΓΚΙΟΥΜΟΥΣ σήμερα Δευτέρα στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑTV ..Η Γκιουμούς και ο Μεχμέτ πλησιάζουν ό ένας τον άλλον αλλά όχι για πολύ! Μόλις το ταξίδι της Πινάρ στην Αμερική γίνεται γνωστό όλη η οικογένεια αναστατώνεται και αποφασίζει να τη σταματήσει. Τελικά ο Μεχμέτ Φικρί καταφέρνει να σταματήσει την Πινάρ πριν μπει στο αεροπλάνο, η οποία αρνείται να αποκαλύψει τους λόγους του ταξιδιού της.

Μόνο η Γκιουμούς καταφέρνει να μάθει το μυστικό της Πινάρ, για την ύπαρξη της κόρης της, Ντεφνέ. Ο Μεχμέτ μαθαίνει το μυστικό και σοκάρεται. Η Σερέφ υποψιάζεται ότι η Γκιουμούς κάτι κρύβει και προσπαθεί με απειλές να της αποκαλύψει το μυστικό.

Η Πινάρ ζητάει τη βοήθεια του Μεχμέτ για να βρεθεί όσο πιο σύντομα γίνεται κοντά στην κόρη της. Η Γκιουμούς απογοητεύεται, αφού όσο και να προσπαθεί δεν μπορεί να κερδίσει την αγάπη του Μεχμέτ, ενώ, η Μπερίλ υπάλληλος του στο εργοστάσιο, δείχνει να τα έχει καταφέρει και να κερδίζει συνεχώς το ενδιαφέρον του.

Ο Μεχμέτ τελικά πείθει τον παππού του να επιτρέψει στην Πινάρ να ταξιδέψει στην Αμερική. Όλη η οικογένεια βγαίνει για φαγητό για να αποχαιρετήσει την Πινάρ.

ΤΟ ΝΗΣΙ : Η 'Αννα γεμίζει ύποπτα σημάδια στο κορμί της

ΤΟ ΝΗΣΙ σήμερα Δευτέρα στο MEGA και οι εξελίξεις είναι δραματικές.

Η κατάσταση της υγείας της Ευγενίας μέρα με τη μέρα χειροτερεύει και ο φόβος μην κολλήσουν και  τα παιδιά της την στοιχειώνει.

Καταφεύγει σε μοναστήρι και ο ιερωμένος την πείθει να φύγει για τη Σπιναλόγκα. Στην Σπιναλόγκα γίνονται εκλογές και ο δραστήριος Παπαδημητρίου αναλαμβάνει το αξίωμα του νέου προέδρου της αδελφότητας.

Η Κρουσταλάκη  δέχεται καταγγελίες από τους γονείς των μαθητών της πως τους κακομεταχειρίζεται.

Η 'Αννα γεμίζει ύποπτα σημάδια στο κορμί της και ο Γιώργης πανικόβλητος ειδοποιεί το γιατρό Λαπάκη.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣΠρωταγωνιστούν: Στέλιος Μάινας (Γιώργης Πετράκης), Κατερίνα Λέχου (Ελένη Πετράκη), Ευγενία Δημητροπούλου ('Αννα Πετράκη/Αλέξις), Τάσος Νούσιας (Νίκος Παπαδημητρίου), Μαρία Πρωτόπαππα (Ευγενία Καπετανάκη), Αλεξάνδρα Σακελλαροπούλου (Χριστίνα Κρουσταλλάκη), Ντίνα Μιχαηλίδη (Σαβίνα Αγγελοπούλου), Νίκος Ορφανός Χρήστος Λαπάκης), 'Ολγα Δαμάνη (Φωτεινή σε μεγάλη ηλικία), Γρηγόρης Ορφανουδάκης (Παύλος Αγγελόπουλος), Θεόδωρος Κατσαφάδος (Πέτρος Κοντομάρης), Δημήτρης Ξανθόπουλος (Βασίλης Καπετανάκης), Αντιγόνη Αλικάκου (Χαρίκλεια)
Συμμετέχουν: Δημήτρης Καλογεράκης (Γρηγόρης), Πέτρος Αλατζάς (Σταύρος Σολομωνίδης), Μαργαρίτα Πανουσοπούλου (Καλλιόπη), Μαρινέλλα Βλαχάκη (Ελπίδα Κοντομάρη), Μανώλης Χουρδάκης (Θόδωρος Μακριδάκης), Πέτρος Μαυροματίδης (Σπύρος Καζάκης), Μάνος Πετούσης (Μιχάλης Κουρής), Σωτήρης Δούβρης (Νίκος), Μαριάνθη Μενεγάκη (Αθηνά Μανάκη), Λευτέρης Μποτονάκης (Στέφανος σε μεγάλη ηλικία)
Επίσης: Στέλιος Βέργος (Στέλιος Βανδής), Κώστας Φραντζεσκάκης (Πάνος Σκλαβούνος), Μανόλης Κωνσταντακάκης (Καφετζής στην Πλάκα), Μανόλης Χαρούλης (Παπα Καζάκος), Μανόλης Μακράκης (Παπα-Λουκάς), Αντύπας Νταμοτσίδης (Αντώνης Αγγελόπουλος), Γιώργος Ηλιάδης (Λάμπρος), Ιωάννα Δαβή (Αρετή), Νίκος Μπλαζάκης (Καραγκιοζοπαίχτης), Οδυσσέας Σαβόπουλος (Κυριάκος), Γιάννης Πανταγιάς, Θέμελης Μαρνέλλος
Και τα παιδιά : Μάνος Τσαγκαράκης, (Δημήτρης Λεμονιάς) Ιφιγένεια Τζόλα ('Αννα Πετράκη), Ρενέ Τζόλα (Φωτεινή Αγγελοπούλου) Αναστασία Τσιλιμπίου, (Μαρία Πετράκη), Καλλίστη Μπερταχά, (Ηλέκτρα Βλαχάκη), Γιώργος Αμαραντίδης (Φώτης), Ορφέας Φιλιππάκης (Μανωλιός), Θωμάς Μαυροματίδης, Μανόλης Χρονάκης (Λευτέρης), Εβελίνα Κουτουλάκη (Αθηνά)
Σενάριο: Μιρέλλα Παπαοικονόμου
Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ Ο Σωτήρης κλείνει μια παράνομη συμφωνία

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ και τη Δευτέρα στο MEGA. 

 Ο Σωτήρης κλείνει μια παράνομη συμφωνία για τις παραγγελίες φαρμάκων όταν συναντά την Ξένια.

Η Τόνια μόνη της στο σπίτι έχει έντονους πόνους.

Η Ελπίδα διστάζει να πάει να μαγειρέψει στη γιορτή για τα γενέθλια της Κάτιας, αλλά τελικά πείθεται μετά από επιμονή του Γιάννη και του Χάρη.

Ο Μάνος ζητά απ' τον Ηλία να παραβρεθεί στη γιορτή, αλλά εκείνος διστάζει.

Η Ξένια ψάχνει να βρει τρόπο να υποσκιάσει το πιάτο της Ελπίδας βάζοντας το σεφ του κέτερινγκ να ετοιμάσει ένα άλλο φαγητό, για να το παρουσιάσει για δικό της.

KISMET: Η Μάκμπουλε μαθαίνει την αλήθει

Η Τζαβιντάν έρχεται αντιμέτωπη με την αλήθεια που φοβόταν. Είναι ένα ακόμη χτύπημα γι' αυτήν και τη συντρίβει.

Το ενδιαφέρον του Κενάν για τη Λάμια και το μωρό, μαζί με τον πόνο που νιώθει για τον πρόσφατο χαμό του πατέρα της, μεγαλώνουν το θυμό που έχει μέσα της. Δεν είναι διατεθειμένη να ηττηθεί απ' τη Λάμια και αρχίζει να καταστρώνει σχέδια…

Στο μεταξύ ο Κενάν προσπαθεί να αναπληρώσει το χαμένο χρόνο με την κόρη του. Αυτήν την αθώα επιθυμία του Κενάν, η Τζαβιντάν τη χρησιμοποιεί προς όφελός της και ετοιμάζει για τη Λάμια μια συνάντηση, που θα τη θυμάται σε όλη της τη ζωή…

Η Μάκμπουλε μαθαίνει την αλήθεια για το θάνατο του πατέρα της και καίγεται απ' την επιθυμία να εκδικηθεί.

Η Σαχικά δοκιμάζει όλους τους τρόπους για να ξεδιαλύνει τα μυστήρια της οικογένειας και η Μάκμπουλε αποφασίζει να ξεσκεπάσει τα κρυφά εγκλήματα...

ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ : Η Αμαλία κλέβει τις σημειώσεις

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ και τη Δευτέρα στο MEGA και η παρέα συγκεντρώνεται στο σπίτι του Νικόλα, αλλά η κουβέντα καταλήγει σε έναν ακόμα μεγάλο καυγά.

Ο Στέφανος μιλάει ειλικρινά στην Εριέττα, εξηγώντας της ότι νιώθει όμορφα μαζί της, αλλά δεν έχει ξεπεράσει ακόμη την Μελίτα.

Η Εριέττα τον καθησυχάζει, λέγοντάς του ότι δεν ζητάει από αυτόν τίποτα περισσότερο από αυτό που ήδη έχουν.

Η Αμαλία τρυπώνει στο γραφείο του Ρούσσου και κλέβει τις σημειώσεις που αφορούν στην υπόθεση της Αντιγόνης.

Εκεί, βρίσκει και το διαμάντι που έχει ο Πέτρος στην κατοχή του και δημιουργείται μια μεγάλη παρεξήγηση.

Η Αμαλία δείχνει το διαμάντι στη Νταίζη και την πληροφορεί ότι η Αντιγόνη πληρώνει τον Ρούσσο με διαμάντια.

Στην ίδια παγίδα πέφτει και η Μελίτα, η οποία κατηγορεί την Εριέττα ότι πλησίασε τον Στέφανο για την περιουσία του.

PATTY, Η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΙΣΤΟΡΙA : Η Μπιάνκα ανακοινώνει ότι είναι έγκυος

PATTY, Η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ την Δευτέρα στο MEGA  και ο Ματίας αρνείται ότι διάβασε το ημερολόγιο της Πάτυ, ενώ αποκαλύπτεται ο ρόλος της Αντονέλα στον Μπρούνο.

Παράλληλα, η Αντονέλα λέει στον Πέντρο ότι η Πάτυ ήταν εκείνη που τραγούδησε και όχι η Ταμάρα. Ο Τσίκο συστήνει την Εμίλια στην μητέρα του.

Ο Λεάντρο συνεχίζει να προσπαθεί να πείσει την Μπιάνκα ότι ο χωρισμός τους είναι οριστικός, αλλά εκείνη δεν το βάζει κάτω και την ώρα που προσπαθεί να τον αγκαλιάσει τους βλέπει η Κάρμεν, που και πάλι στρέφεται κατά της Ινές ως υπεύθυνη για τον χωρισμό τους.

Η Μπιάνκα αποφασισμένη να ξανακερδίσει τον Λεάντρο, του ανακοινώνει ότι είναι έγκυος, κάτι που ακούει η Πάτυ που βρίσκεται εκεί...

Άρειος Πάγος κατά τηλεοπτικών σταθμών

Τα τηλεπαιχνίδια που προβάλλονται στους τηλεοπτικούς σταθμούς, και ειδικά αυτά των καναλιών που είναι τοπικής και μικρής εμβέλειας, απασχόλησαν τον Άρειο Πάγο που εξέδωσε σχετική καταδικαστική απόφαση.

Σε αυτά τα τηλεπαιχνίδια, οι τηλεθεατές εξαπατούνται περιμένοντας για μεγάλο χρονικό διάστημα στην τηλεφωνική γραμμή προκειμένου να συμμετάσχουν, καταβάλλοντας εν αγνοία τους μεγάλα χρηματικά ποσά στις τηλεφωνικές γραμμές υψηλής χρέωσης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...