Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Ολα έτοιμα για το "Dancing 2" !

Η πολυαναμενόμενη στιγμή έφτασε... Από αύριο Κυριακή 20 Μαρτίου και κάθε Κυριακή στις ... 9 το βράδυ, ο ΑΝΤ1 ξεκινά να... παραδίδει μαθήματα χορού!

Δεκατέσσερις γνωστές προσωπικότητες από το χώρο της τηλεόρασης, του αθλητισμού, της μουσικής και όχι μόνο, θα στρωθούν στο χορό, ζωντανά στο ballroom του ΑΝΤ1, με την Ζέτα Μακρυπούλια να φορά για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το πιο λαμπερό της χαμόγελο και να μας υπόσχεται πως θα κάνει τα πάντα για να μας προσφέρει πιο... συναρπαστικές και... ρυθμικές Κυριακές!
ΠΛΗΡΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Nίκη Ξάνθου.. Τουλάχιστον αυτή παραδέχεται γιατί πάει στο Dancing with the Stars...

Αντίθετα με μερικές μερικές.. Ονόματα δε λέμε, οικογένειες δεν θίγουμε..

Η Νίκη Ξάνθου φανερά εντυπωσιασμένη από την όλη παραγωγή του χορευτικού reality αλλά και με την περσινή συμμετοχή της Πηγής Δεβετζή δηλώνει ενθουσιασμένη που θα "παίξει" για φιλανθρωπικό σκοπό ενώ τόλμησε να παραδεχτεί πως ο λόγος που συμμετέχει και η ίδια είναι "Συμμετέχω επίσης γιατί θέλω να ξεπεράσω κάποια θέματα που έχω με τη δημοσιότητα"..
http://www.athensbars.gr/

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

VIDEO: Η Ελένη Μενεγάκη και οι απορίες της για την Miss Πίπα…!

Σε άλλο… επίπεδο κυμάνθηκε σήμερα η εκπομπή «Καφές με την Ελένη».

Η παρουσιάστρια συντροφιά με τους καλεσμένους της, Παύλο Σταματόπουλο και Βασιλική Ανδρούτσου αλλά και με το Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, μιλούσαν για τα παράξενα που συμβαίνουν στον κόσμο. Έρευνες, ρεκόρ γκίνες, χρυσά βατόμουρα και η… κυρία Πίπα!

Μην σκέφτεστε πονηρά… γιατί η κυρία Πίπα είναι απλώς η κουμπάρα του πριγκιπικού ζεύγους εν ονόματι Φιλίππα με υποκοριστικό το…. Πίπα!

Η Ελένη Μενεγάκη, βέβαια είχε αρκετές απορίες για το συγκεκριμένο επίθετο τις οποίες και εξέφρασε! Απολαύστε τους στο βίντεο  ΕΔΩ

Τηλεοπτικά σόου στα πρωϊνάδικα με "γλάστρες" τους μαθητές

Τηλεοπτικά σόου στήνουν τα πρωϊνάδικα με "γλάστρες" τους μαθητές και μάλιστα σε ώρα μαθήματος!

Μέσα στον τηλεοπτικό ανταγωνισμό τα κανάλια δεν σταματούν μπροστά σε τίποτα και εκμεταλεύονται το θέμα των μετατάξεων για να βγάλουν παιδιά και καθηγητές σε απευθείας συνδέσεις!

Το ωραίο είναι ότι το ΕΣΡ δεν έχει κάνει κάτι και δεν τραβά το αυτί των παρουσιαστών , των αρχισυντακτών και των καναλαρχών ούτε έχει επιβάλει πρόστιμα όπως συνήθίζει σε άλλες - λιγότερο προκλητικές περιπτώσεις.

Πριν από λίγο ανακοινώθηκε ότι "έκκληση στους φορείς της εκπαίδευσης και της τοπικής αυτοδιοίκησης να μην εμπλέκουν τα παιδιά σε αντιπαραθέσεις, που αφορούν στις συνενώσεις σχολικών μονάδων απηύθυνε σήμερα η υπουργός Παιδείας".

«Δεν μπορεί κανείς να χρησιμοποιεί τα παιδιά και την εκπαίδευσή τους, να βγαίνουν τα παιδιά από τις τάξεις και να χρησιμοποιούνται ως θέαμα σε κανάλια και μάλιστα σε ώρες μαθήματος», επισήμανε η κ. Διαμαντοπούλου.

Το υπουργείο, τόνισε, είναι ανοιχτό σε κάθε συζήτηση, σε κάθε κριτική και αντιπαράθεση, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι υπάρχει και μια «κόκκινη γραμμή», ενώ ζήτησε τέλος από όλους να αναλάβουν τις ευθύνες τους για τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η κατάθεση των επιχειρημάτων στο συγκεκριμένο θέμα. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΝΩΣΕΙΣ, ΕΔΩ

VIDEO: Η σέξι Έλενα για το... μεγάλο στήθος της!

Η Έλενα Παπαβασιλείου, φορώντας ένα σέξι μαύρο κοντό φόρεμα, εμφα νίσθηκε στην εκπομπή του... Πέτρου Κωστόπουλου «Βράδυ» και μίλησε για το μεγάλο στήθος της, με το οποίο αναστατώνει το κοινό κάθε πρωί.

Σε κάποια στιγμή της συνέντευξης, την ρώτησε ο Κωστόπουλος: «Είναι δικό σου όλο ή δανείστηκες και λίγο;» και εκείνη χωρίς να διστάσει αναφέρθηκε στα παιδικά της χρόνια, που την ταλαιπωρούσε:

«Από ότι ξέρω δεν το έχω κλεμμένο. Στη γυμναστική φορούσα σουτιέν για τους κραδασμούς, κορμάκι και Τ-shirt, γιατί δεν ήθελα να κάνουν ντόινγκ ντόινγκ και να φαίνομαι άσχημα».
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΕΝΑΣ

VIDEO: Η Φ.Σκορδά αποκάλυψε γιατί ερωτεύτηκε τον Γ.Λιάγκα

Η Φαίη Σκορδά εμφανίστηκε στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου και παραδέχτηκε τι την έκανε να ερωτευτεί το Γιώργο Λιάγκα, αποκάλυψε ποιο είναι το όνομα που θα δώσουν στο γιο που περιμένουν και μίλησε για την αντικατάστασή της στο "Πρωινό μου", όταν θα "φύγει" από την εκπομπή για να γεννήσει.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε τον λόγο που ερωτεύτηκε τον Γιώργο Λιάγκα: "Ξέρεις τι με έκανε να τον ερωτευτώ; Ότι είναι τελείως διαφορετικό αυτό που δείχνει από αυτό που είναι. Είναι ένα γλυκό και καλό παιδάκι. Ένα γλυκό μωράκι. Περνάμε πολύ καλά", είπε στον Πέτρο Κωστόπουλο, προσθέτοντας: "Ο Γιώργος λέει τα γλυκόλογα. Εγώ κάνω χαδάκια. Δεν είμαι του λεκτικού".  ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Τι παιδί περιμένει η Δέσποινα Καμπούρη του ALTER;

Το γυναικολόγο της επισκέφτηκε η Δέσποινα Καμπούρη που ως γνωστών περιμένει το πρώτο της παιδί. 
 
Ο γιατρός της, της είπε ότι όλα πηγαίνουν μια χαρά για την ίδια και την εγκυμοσύνη της και με το καθιερωμένο υπερηχογράφημα τις αποκάλυψε το φύλο του παιδιού. 
 
Έτσι λοιπόν η παρουσιάστρια περιμένει να φέρει στο κόσμο ένα κοριτσάκι.
www.markos.tv

VIDEO: Μενεγάκη: «Δεν θα ερωτευόμουν άντρα που κουνιέται»

Μπορούν να συνδεθούν άραγε το «Dancing with the stars», τα λάτιν πάρτι, η Νάντια Μπουλέ και ο τύπος άντρα που απωθεί την Ελένη Μενεγάκη;

Με την παρουσιάστρια, του «Καφέ με την Ελένη» αρχηγό της συζήτησης όλα μπορούν να γίνουν! Πιστέψτε μας!

BINTEO KAI ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Ξανά στο νοσοκομείο Μπουλάς

Εξιτήριο για τον Σάκη ΜπουλάΝέο θρίλερ με τον Σάκη Μπουλά, αφού όπως φαίνεται η αγωνία για την κατάσταση της υγείας του συνεχίζεται… 
 
Κοινό μυστικό την Δευτέρα κατά την πρεμιέρα της ταινίας «Μια φορά και ένα… μωρό» στην οποία συμπρωταγωνιστεί με τον Πέτρο Φιλιππίδη, ήταν ότι ο ηθοποιός δεν ήταν στα καλύτερά του. 
 
Ο Σάκης Μπουλάς μπορεί να έδωσε το παρών στην πρεμιέρα της νέας του ταινίας, όμως τώρα βρίσκεται πάλι στο νοσοκομείο.

Χάρης Γούλιος: Τι ετοιμάζει το Mega για φέτος και του χρόνου

Αν ανήκετε στην κατηγορία όλων εκείνων που λατρεύουν την τηλεόραση και θέλουν ανά πάσα ώρα και στιγμή να ξέρουν το τι συζητιέται και το τι... "ψήνεται" στα κανάλια , τότε πιστέψτε με πως αξίζει τον κόπο να διαβάσετε τα παρακάτω αποσπάσματα από την συνέντευξη που παραχώρησε ο διευθυντής επικοινωνίας του Mega, Χάρης Γούλιος, στην ραδιοφωνική εκπομπή του Κοσμά Βίδου και της Αφροδίτης Γραμμέλη στον "Βήμα Fm"...

Μία συνέντευξη κατά την διάρκεια της οποίας μίλησε για τα οικονομικά του Mega, για την επόμενη τηλεοπτική χρονιά που έρχεται και για το τι ακριβώς ετοιμάζει το Μεγάλο Κανάλι, για το "Νησί", μέχρι και για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα ! Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΔΩ

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Ο Φερεντίνος... θυσιάστηκε για χάρη του Κανάκη!

Και χωρίς εκπομπή δική του αυτή την περίοδο και... "σάκος του μποξ" απέναντι στα μεγαθήρια των άλλων καναλιών:

Ο λόγος για τον Χρήστο Φερεντίνο, η επανάληψη του οποίου χθες βράδυ απέναντι στο Λαζόπουλο ("Ελλάδα έχεις ταλέντο")... "πάτωσε"!

Και σαν να μην έφτανε αυτό λειτούργησε ως...
 "Ασπίδα" στον Κανάκη:

Ο Αντώνης και η παρέα του ξεκίνησαν - για πρώτη φορά - την εκπομπή τους λίγο πριν τις 11.30 τη νύχτα, με σκοπό προφανώς να μην πέσουν πάνω στον "οδοστρωτήρα Λάκη" και χαλάσει ο μέσος όρος τηλεθέασής τους!

Έτσι, όμως, την πλήρωσε ο Φερεντίνος, γιατί "χρεώθηκε" τα μονοψήφια ποσοστά τηλεθέασης εκείνος.

Μήπως μεροληπτούν λίγο υπέρ του "Ράδιο Αρβύλα" στο Μαρούσι, ή είναι ιδέα μας;

ΕΡΤ: Γιατι έφυγε ο Ρασούλης...

Την άμεση αντίδραση των ιθυνόντων της ΕΡΤ προκάλεσε η δημοσιοποίηση μιας επιστολής που ο Μανώλης Ρασούλης έδωσε στον στιχουργό και αρθρογράφο Λευτέρη Παπαδόπουλο, λίγο πριν πεθάνει.

Στη συγκεκριμένη επιστολή, ο τραγουδοποιός και από τους σημαντικότερους καλλιτέχνες των τελευταίων 30 χρόνων, εξέφραζε παράπονο κι οργή για τον τρόπο με τον οποίο τόσο ο ίδιος όσο και η κόρη του βρέθηκαν στο εργασιακό περιθώριο από συγκεκριμένα μέσα, μεταξύ των οποίων και η δημόσια ραδιοφωνία. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Το τάμα του Γρηγόρη στον Αγ. Ιωάννη τον Ρώσο.

Το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο πατέρας του Γρηγόρη Αρναούτογλου έκανε τον δημοφιλή παρουσιαστή να στραφεί για ακόμα μία φορά στον Θεό.

Αλλωστε, ο «Αρνι» έχει δηλώσει πολλές φορές ότι πιστεύει πολύ στον Θεό και αντλεί δύναμη από αυτή την πίστη του. Πριν από λίγες μέρες, λοιπόν, ταξίδεψε για να προσευχηθεί και να εκπληρώσει το τάμα που είχε κάνει.

Η περιπέτεια για τον Τάσο Αρναούτογλου ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια. Οπως είχε αποκαλύψει η «Espresso», το καλοκαίρι του 2009 ο πατέρας του γνωστού παρουσιαστή ξεκίνησε να υποβάλλεται σε ειδικές θεραπείες για ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Δίπλα του από την πρώτη στιγμή ήταν η σύζυγός του και οι δύο γιοι του, ο Γρηγόρης και ο Σάκης, αποδεικνύοντας πόσο δεμένη και αγαπημένη οικογένεια είναι. ΠΛΗΡΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Μενεγάκη: Γιατί δεν μίλαγα 2 μήνες στην Καραβάτου

Ξεφυλλίζοντας σήμερα το πρωί η Ελένη Μενεγάκη τα περιοδικά έπεσε πάνω στο θέμα που αφορά στην επιβεβαίωση της εγκυμοσύνης της Κατερίνας Καραβάτου.

Τότε η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε στους συνεργάτες της ότι εδώ και 2 μήνες που άρχισαν οι φήμες για την εγκυμοσύνη της οικοδέσποινας της εκπομπής «Κους κους», την έβλεπε και δεν της μιλούσε ούτε την κοιτούσε.

Χαρακτηριστικά, η Ελένη Μενεγάκη, ανέφερε: «Έβλεπα στους διαδρόμους την Κατερίνα και έσκυβα το κεφάλι γιατί με όλα αυτά που είχα ακούσει ήξερα πως αν της μιλήσω δεν θα την κοιτάξω στα μάτια αλλά στην κοιλιά και δεν ήθελα με τίποτα να τη φέρω σε δύσκολη θέση»

Στην πόλη με τον σκληρό του "Kismet"

Με το τραγούδι «Καροτσέρη, τράβα, να πάμε στα Ταταύλα» οι Ελληνες -και όχι μόνο- της Πόλης γλέντησαν «αποκριάτικα» την Καθαρή Δευτέρα. Ανάμεσά τους, ο σκληρός του «Kismet» Yigit Ozsener (Γιγκίτ Οζσενέρ), ο γνωστός μας από την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 Τζεμίλ (Cemil), που διασκέδασε με την παρέα του μέχρι τις πρωινές ώρες.

Ο «Τζεμίλ» κατάγεται από τη Σμύρνη και όπως είχε δηλώσει στην «Espresso» τον Δεκέμβριο που είχε έρθει στη χώρα μας, αγαπάει την Ελλάδα, τη ρετσίνα, τα καλαμαράκια (τα τίμησε αμφότερα στο σαρακοστιανό τραπέζι) και ακούει Θεοδωράκη. Εχει παίξει μάλιστα σε τραγωδία στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου και στους Δελφούς.

Ταταύλα και Ταξίμ γέμισαν από Ελληνες, Τούρκους, Αγγλους, Γάλλους και Αμερικανούς που βγήκαν στους δρόμους για να γιορτάσουν ύστερα από δεκαετίες το έθιμο του παραδοσιακού πολίτικου καρναβαλιού, το λεγόμενο Μπακλαχοράνι. Το Μπακλαχοράνι δεν γιορταζόταν για πάνω από εβδομήντα χρόνια, αλλά από πέρυσι οφείλει την αναβίωσή του στην πρωτοβουλία δύο Ελλήνων που μένουν και εργάζονται μόνιμα στην Πόλη. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

ΕΡΤ: 1 εκατ. ευρώ λιγότερο για την Eurovision

The modern logo was introduced for the 2004 Co...Image via WikipediaΣε εξέλιξη το πρόγραμμα του μείωσης του κόστους παραγωγής  στην ΕΡΤ .

Μετά τις εκπτώσεις που επιτυγχάνονται στις νέες εξωτερικές παραγωγές, το κόστος του προγράμματος της Eurovision μειώθηκε όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, κατά 1 εκατ. ευρώ,  σε σχέση με το 2009.

Στο σχεδιασμό της νέας διοίκησης είναι η  εξοικονόμησης πόρων και η διάθεσης τους, σε άλλες κατευθύνσεις για την παραγωγή προγράμματος.
Enhanced by Zemanta

Κατερίνα Καραβάτου: Τεσσάρων μηνών έγκυος!

Μετά την περιπέτεια με την υγεία της που είχε αίσιο τέλος, η Κατερίνα Καραβάτου δεν έχει πλέον λόγο να κρύβει την ευτυχία της.

Αν και η ίδια δεν το έχει δηλώσει ακόμα επισήμως, οι φήμες που κυκλοφορούσαν εδώ και λίγο καιρό αποδείχθηκαν αληθινές.

Η 37χρονη παρουσιάστρια έχει μπει από την περασμένη εβδομάδα στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της και, όπως διακρίνεται στις αποκλειστικές φωτογραφίες που δημοσιεύει το ΟΚ!, η κοιλίτσα της είναι πλέον εμφανής!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Επιστρέφει στη ΝΕΤ η Μπήλιω Τσουκαλά

Επανέρχεται αυτή τη Δευτέρα 21 Μαρτίου (4-6 μ.μ.)  η εκπομπή της Μπήλιως Τσουκαλά στη ΝΕΤ.  

Η σκηνοθεσία είναι του Χρήστου Φασόη, η αρχισυνταξία από τη  Μπήλιω Τσουκαλά και τη  Μαρία Αδαμοπούλου, η δημοσιογραφική επιμέλεια από την  Ειρήνη Ορφανίδου και το  Θωμά Αριστεράκη και η δημοσιογραφική έρευνα η  Αθηνά Δρογγίτη.

Video: Μάλωσαν Σκορδά-Λιάγκας on air

Σήμερα στο "Πρωινό mou" Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας αρπάχτηκαν εξαιτίας του Γρηγόρη Αρναούτογλου...

Όταν είδαν το video με την δημοσιογράφο του "Κους κους το μεσημέρι" να ρωτάει διαρκώς τον Γρηγόρη για τη Νάντια Μπουλέ , ο Λιάγκας κατανόησε την ενόχληση του, αλλά η Φαίη πίστευε πως δεν είχαν κάτι άλλο να τον ρωτήσουν που να έχει ενδιαφέρον...

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

«Δεν περίμενα ο χωρισμός μου να πάρει τόσο μεγάλη δημοσιότητα»

«Δεν περίμενα ο χωρισμός μου να πάρει τόσο μεγάλη δημοσιότητα»
Η είδηση του χωρισμού τους μονοπώλησε το ενδιαφέρον των μίντια για αρκετό διάστημα, μιας και είναι και οι δύο δημόσια πρόσωπα.

Η Δήμητρα Αιγινίτη όμως, θέλει να κρατήσει τους λόγους για τους οποίους χώρισε με τον Αντώνη Σρόιτερ, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Δεν περίμενα ο χωρισμός μου να πάρει τόσο μεγάλη δημοσιότητα, γιατί δεν είμαι άνθρωπος που επιδιώκει να προκαλεί. Δεν είναι εύκολο να γυρίσεις σελίδα. Σε αυτή την φάση δίνω χρόνο στον εαυτό μου και έχω δίπλα μου μόνο τους δικούς μου ανθρώπους», λέει η Δήμητρα σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ.

Βγήκαν... μαχαίρια στην ΕΡΤ για την ΕΔΕ

Το «ντέρμπι» στην κρατική τηλεόραση συνεχίζεται και τα στελέχη κατηγορούν το ένα το άλλο για τη μετάδοση του αγώνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Μπορεί το πόρισμα της ΕΔΕ για τη μετάδοση του ντέρμπι να μην έβγαλε αποτέλεσμα, τουλάχιστον ουσιαστικό, ωστόσο επιπτώσεις στο ραδιομέγαρο υπάρχουν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

VIDEO: Έχει μετανιώσει η Χριστίνα Παππά για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι;

Για το Realhousewives, που δεν πάει και τόσο καλά, μίλησε στο Δημήτρη Μάρκο η Χριστίνα Παππά.

Σχολίασε ακόμη και τη δήλωση της Ανίτας Ναθαναήλ, η οποία είπε ότι έχει πισίνα αλλά δεν προλαβαίνει να τη χρησιμοποιήσει.

Τέλος απάντησε στο δύσκολο ερώτημα αν - μετά από τόσο ντόρο - έχει μετανιώσει για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι του ΑΝΤ1...
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Όλη η αλήθεια για την απουσία της Φαίης από το "Πρωινό mou"!

Σε προβληματισμό των ημερών τείνει να εξελιχθεί η απουσία της Φαίης από το "Πρωινό mou", λόγω του της επικείμενης γέννησης του μωρού.
 
Ποια ή ποιος θα σταθεί στο πλευρό του Γιώργου; Και πόσο ακριβώς θα απουσιάσει από την εκπομπή η... γλυκιά μανούλα; 
 
Το markos.tv έχει τις απαντήσεις και όλο το - αποκλειστικό - παρασκήνιο...

Η Φαίη, λοιπόν, έχει εξασφαλίσει κατ' αρχήν 1 μήνα άδεια, διάστημα το οποίο θα μπορούσε να γίνει και μεγαλύτερο αν η ίδια το ζητήσει από τον διευθυντή προγράμματος Πέτρο Μπούτο. 
 
Για παράδειγμα να θηλάζει και το μωρό την έχει ανάγκη, η Φαίη θα κάτσει κι άλλο στο σπίτι. Με την προϋπόθεση, πάντα, ότι η εκπομπή θα "χτυπάει" τις γνωστές πρωτιές. 
 
Όσο για το πως θα καλυφθεί το κενό της έχουμε καλό ρεπορτάζ: Δεν θα καλυφθεί! www.markos.tv

Δυο νέα κανάλια στην πλατφόρμα της Nova

Original logo used from 2005 - 2009Image via Wikipedia
H Nova εμπλουτίζει το ψηφιακό της μπουκέτο με το κορυφαίο πρόγραμμα σε HD, καθώς προσφέρει στους συνδρομητές της δύο νέα κανάλια, το Discovery HD Showcase και το Nat Geo Wild HD.
Από τις 17 Μαρτίου, δύο νέα κανάλια High Definition εκπέμπουν από τη Nova για τους συνδρομητές της.

Το πρώτο είναι το Discovery HD Showcase (στη θέση 452 του μπουκέτου), η ναυαρχίδα του ομίλου Discovery σε παγκόσμιο επίπεδο, θα εκπέμπει με 24ωρο πρόγραμμα, προβάλλοντας ασυναγώνιστο περιεχόμενο σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας και ήχο true surround 5.1. Οι συνδρομητές της Nova θα μπορούν να παρακολουθήσουν αφιερώματα από τις παρακάτω θεματικές ενότητες: Επιστήμη & Τεχνολογία, Εξερεύνηση & Επιβίωση, Μηχανική, Άνθρωποι & Γεωγραφικά πλάτη, Άγρια ζωή & Φυσικός Κόσμος. Στο Discovery HD Showcase περιλαμβάνονται προγράμματα σε πρώτη προβολή, καθώς και νέα επεισόδια επιτυχημένων αγαπημένων σειρών που είναι ήδη γνωστές από το Discovery Channel.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Στην Ελλάδα στις αρχές Ιουνίου το Disney Junior

Tentative logo for Disney Junior.Image via Wikipedia
Η Walt Disney Company EMEA ανακοίνωσε το ξεκίνημα του Disney Junior, μιας νέας πολυπλατφόρμας για παιδιά ηλικίας 2–7 ετών και τις οικογένειές τους.
Η συγκεκριμένη πλατφόρμα θα είναι διαθέσιμη ως επώνυμη ζώνη στο Disney Channel στην Ελλάδα από την 1η Ιουνίου του 2011.

Το Disney Junior είναι το επόμενο στρατηγικό βήμα της Walt Disney Company παγκοσμίως για την προσχολική ηλικία. Στηριζόμενο στην επιτυχία του Playhouse Disney, που ήρθε στην Ελλάδα μέσω του καναλιού Disney Channel τον Νοέμβριο του 2009 και σήμερα προβάλλεται σε 109 χώρες παγκοσμίως, η νέα παιδική τηλεοπτική ζώνη ονομαζόμενη  Disney Junior, θα αντικαταστήσει το Playhouse Disney και θα επεκτείνει το ήδη πιστό κοινό του, ώστε να συμπεριλάβει όλα τα παιδιά ηλικίας 2 – 7 ετών. Το Disney Junior θα παρέχει καθημερινά τηλεοπτικό περιεχόμενο όπως και μια ολοκληρωμένη ιστοσελίδα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Ο ΟΤΕ πήρε την Φόρμουλα 1!

United States Grand Prix, Formula 1, Summer 07Image via WikipediaΜπορεί ο Alpha να έχει τα δικαιώματα των αγώνων της Φόρμουλας 1, ωστόσο δεν ισχύει το ίδιο και σε ό, τι αφορά στα αντίστοιχα των δοκιμαστικών.

Με μια κίνηση ματ, ο ΟΤΕ πήρε τα δικαιώματα των δοκιμαστικών της φετινής σεζόν και πλέον θα μεταδίδει τη μάχη για την pole position πριν από κάθε γκραν πρι.

Πρεμιέρα θα κάνει το Σάββατο 27 Μαρτίου, πριν το πρώτο γκραν πρι της σεζόν, στην Μελβούρνη.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το IPTV του ΟΤΕ έχει εντάξει κι άλλο προϊόν της φόρμουλα, το οποίο θ’ αποκαλυφθεί τις επόμενες ώρες…

Μαστροκώστα: Θέλω και 2ο παιδί και θα το κάνω ακόμα και με παρένθετη μητέρα

Η Γωγώ Μαστροκώστα, που είχε συγκινήσει το πανελλήνιο με το θάρρος που αντιμετώπισε τον καρκίνο μίλησε στο περιοδικό «ΘΕΜΑ PEOPLE» για την περιπέτεια της υγείας της, την οικογένεια της και το ενδεχόμενο να γίνει για δεύτερη φορά μανούλα.

Ελληνοτουρκική συμμαχία λόγω... κόστους

Αναχώρησε πριν από λίγες ημέρες για την Αργεντινή η ομάδα των Ελλήνων που θα διαγωνιστεί απέναντι σε Τούρκους αντιπάλους για τις ανάγκες του Wipe out....

Πρόκειται για τον δεύτερο κύκλο του περιπετειώδους τηλεπαιχνιδιού του ΑΝΤ1, το οποίο αποτελεί συμπαραγωγή του καναλιού με τουρκική εταιρία παραγωγής, πρακτική που επελέγη για να μοιραστεί το κόστος.

Ας ελπίσουμε να τηρηθεί το fairplay και να μην αδικηθούν οι Έλληνες παίκτες που θα κονταροχτυπηθούν με Τούρκους στις νεροτσουλήθρες, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, τον πρώτο λόγο στο εν λόγω πρότζεκτ θα έχει η τουρκική παραγωγή.

Εξιτήριο για τον Σάκη Μπουλά

Εξιτήριο για τον Σάκη ΜπουλάΟ Σάκης Μπουλάς βγήκε από το νοσοκομείο. Καταβεβλημένος αλλά χωρίς να χάσει το χιούμορ του μίλησε στους δημοσιογράφους για την περιπέτεια της υγείας του.
 
«Οι γιατροί μου έδωσαν 30 χρόνια ζωής. Ίσα που προλαβαίνω να πάω να δω την πρεμιέρα»,
είπε μεταξύ άλλων στην κάμερα του «Super Star».

«Ήταν από μία λοίμωξη του πεπτικού συστήματος πάρα πολύ σοβαρή», είπε ο Σάκης Μπουλάς και πρόσθεσε πως μπορεί να φαίνεται μια χαρά αλλά δεν είναι.

Μενεγάκη: Η Μελέτη ξέρω ότι το 'χει

Για τους συμμετέχοντες στο «Dancing With the Stars» μίλησε η Ελένη Μενεγάκη σήμερα το πρωί στον «Καφέ με την Ελένη».

Συγκεκριμένα, η 41χρονη παρουσιάστριαπου εμφανίστηκε με ανανεωμένο λουκ, αναφέρθηκε στη δεύτερη διοργάνωση του «Dancing With the Stars» και τους λαμπερούς συμμετέχοντες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

ΤΟ CHAMPIONS LEAGUE ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΣΤΟ MEGA!

UEFA Champions League - Match Day 1 Emirates S...Image via Wikipedia
 Οι τελευταίες μάχες του Champions League, για την φάση των «16» της διοργάνωσης, την Τρίτη 15 Μαρτίου είναι μόνο στο MEGA!
    -   Στις 21:45, ΜΠΑΓΕΡΝ - ΙΝΤΕΡ σε απευθείας μετάδοση από το Μόναχο. Τον αγώνα περιγράφει ο Αλέξης Σπυρόπουλος
    -  Στις 00:15, ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. - ΜΑΡΣΕΙΓ, σε περιγραφή του Χρήστου   Σωτηρακόπουλου 
Από τις  21:00 δείτε την εκπομπή «ΣΟΥΠΕΡ ΜΠΑΛΑ LIVE», με τον Γιώργο Θαναηλάκη, τον Μένιο Σακελλαρόπουλο και τον Γιάννη Θειακό. Αμέσως μετά τον αγώνα, στις 23:45, ακολουθεί το «τρίτο ημίχρονο» της αναμέτρησης της Μπάγερν με την Ιντερ. Καλεσμένοι στο στούντιο για να σχολιάσουν τους αγώνες της βραδιάς είναι ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού Νίκος Καρούλιας, η Ολυμπιονίκης Πηγή Δεβετζή και ο δημοσιογράφος Βασίλης Σαμπράκος. 

Tην Τρίτη 15 Μαρτίου, οι  τελευταίες μάχες για την φάση των «16» του Champions League, είναι μόνο στο MEGA. 

Η Μαριάννα Πολυχρονίδη στο ρόλο της ερμηνεύτριας

Σ’ ένα δισκογραφικό τοπίο όπου κυριαρχεί η επιτηδευμένη πλαστική "ομορφιά",
ο πατριάρχης της Ethnic Μιχάλης Νικολούδης, προτείνει τραγούδια φυσικής ομορφιάς, μελωδίες που συγκινούν και ταξιδεύουν,σε λόγια των πιο μεγάλων στιχουργών, με απλά νοήματα, δυνατά και άμεσα.

  Η μυσταγωγία… αρχίζει με την αγαπημένη ηθοποιό Μαριάννα Πολυχρονίδη, γνωστή μας από τα ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ και το Just 2 for Us, που στο ρόλο της ερμηνεύτριας, καθηλώνει και συγκλονίζει, με τη βαθιά και αισθαντική φωνή  της.

Προάγγελος του ομότιτλου αlbum, το “Έχω ρίζα στον αέρα” με τη Μαριάννα σε στίχους Οδυσσέα Ιωάννου.

Που θα εμφανίζεται κάθε βράδυ η... sexy Κατερίνα;

Την καμαρώναμε στην τηλεόραση, ήρθε η ώρα να την απολαύσουμε και στις πίστες!

Η εκρηκτική Κατερίνα Στικούδη είπε το "Ναι" και - για πρώτη φορά - θα ξενυχτάει για να βγάλει τα προς το ζειν.

Πότε ξεκινάει όμως και που; Θα τη δούμε λοιπόν στα  "Αστέρια Γλυφάδας", από τέλη Μάρτη, μαζί με την Αγγελική Ηλιάδη, τον Κωνσταντίνο Γαλανό και το Στέφανο Δημοσθένους!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

To "Πάμε Πακέτο" τους ένωσε

Ένας 39χρονος από το Πελόπιο, ο Γιώργος Σπηλιόπουλος, βρήκε τα αδέρφια του που δεν είχε γνωρίσει, μόλις μέσα σε δύο ημέρες, χάρη στην παρέμβαση της εκπομπής "Πάμε Πακέτο".

Ο Γιώργος, λίγο καιρό μετά τη γέννησή του στην Πάτρα, αφέθηκε για υιοθεσία στο νοσοκομείο Αμαλιάδας το 1972.

Η οικογένεια Σπηλιόπουλου από το Πελόπιο τον «ανέστησε» και γνώρισε έτσι τη γονική στοργή.

Όπως δήλωσε στην "Πρώτη" οι βιολογικοί γονείς του, η οικογένεια Μόσχου, για οικονομικούς λόγους δεν μπόρεσαν να τον κρατήσουν μαζί τους και να τον μεγαλώσουν. Ο Γιώργος ήταν το δεύτερο από εφτά αδέρφια, τα οποία σιγά - σιγά πλέον γνωρίζει στην Πάτρα. Το ότι ήταν υιοθετημένος το έμαθε από κάποιον γείτονα σε ηλικία 19 ετών. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Παυλίνα: Το... πολυτάλαντο κορίτσι του kontra!

Η Παυλίνα είναι, τραγουδίστρια, δημοσιογράφος και ανερχόμενη ηθοποιός, ενώ στέκεται με επιτυχία στο πλευρό του Δημήτρη Μάρκου στο kontra channel.

Αυτή την περίοδο διαπρέπει στο μουσικό μεζεδοπωλείο "Ελλάδος Εικόνες", στο Παλαιό Φάληρο, όπου   ερμηνεύει μεγάλες επιτυχίες ενθουσιάζοντας τους θαμώνες του μαγαζιού που το κατακλύζουν κάθε φορά!

Δείτε μερικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για την Παυλίνα ΕΔΩ

«Ανατροπή»: Ο λογαριασμός της Μέρκελ.

Ο λογαριασμός  της Μέρκελ. Τα δάνεια. Η χρεοκοπία  και τα 50 δισεκατομμύρια ευρώ.
Μια μεγάλη συζήτηση στην εκπομπή «Ανατροπή» με τον Γιάννη Πρετεντέρη τη Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2011, στις 23.10 στο MEGA

Καλεσμένοι  της εκπομπής είναι ο υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, ο βουλευτής της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, ο βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α Δημήτρης Παπαδημούλης, η ανεξάρτητη βουλευτής Σοφία Σακοράφα.
 
«Ανατροπή», τη Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011 στις 23.10 με τον Γιάννη Πρετεντέρη στο MEGA.

Ποια είναι η "κολλητή" της Σταματίνας Τσιμτσιλή;

Η Σταματίνα δεν μπορεί να εμπιστευθεί καμία άλλη γυναίκα περισσότερο.

Με εκείνη μοιράζεται τα πάντα, της αποκαλύπτει και τα πιο βαθιά μυστικά της και γνωρίζει οτι θα λάβει τις σωστές συμβουλές.

Σύμφωνα με την Espresso, τα δύο κορίτσια συνηθίζουν να κάνουν τη βόλτα τους στην Κηφισιά για τα ψώνια τους, αλλά και να πάρουν τον καφέ τους.


Η "κολλητή" της Σταματίνας Τσιμτσιλή δεν είναι άλλη από την αδερφή της, ενώ τώρα τελευταία κάνει παρέα και με τη συνάδελφό της στο Άλτερ Όλγα Λαφαζάνη....

Γιούχαραν Μανωλίδου - Άδωνι στον αγώνα του Ζαμπίδη

manolidou_evgenia_adonis
Πριν καλά-καλά ξεκινήσει η διοργάνωση «Iron Challenge»,ο αγώνας του Μιχάλη Ζαμπίδη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με τον Τούρκο πρωταθλητή kick boxing, τα... γερά «χτυπήματα» έπεσαν για την Ευγενία Μανωλίδου και τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Στο χώρο του σταδίοου βρέθηκαν πάρα πολλοί επώνυμοι: Ο Διονύσης Σχοινάς, η Μαρία Σινατσάκη, ο Γρηγόρης Γκουντάρας με τη Νάταλι Κάκαβα, ο Γιάννης Λάτσιος, ο Αντώνης Κανάκης, ο Θέμος Αναστασιάδης, ο Αλέξης Κωστάλας, ο Σταμάτης Γαρδέλης, η Έρρικα Πρεζεράκου, οι Real Housewives, η Πηγή Δεβεντζή, ο Τζώνη Καλημέρης και η Ευγενία Μανωλίδου με τον Άδωνι Γεωργιάδη. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ... ΚΡΑΞΙΜΟ ΕΔΩ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...