Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Εκπομπή για τη δολοφονία του Αλέξη

O Κορκονέας καταδικάστηκε για το φόνο του Αλέξη
Για πρώτη φορά ,και  δύο χρόνια μετά τη δολοφονία του παιδιού της,  η μητέρα του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, Τζίνα Τσαλικιάν λύνει τη σιωπή της και μιλάει στην Γιάννα Παπαδάκου μέσα από τη συχνότητα της ΝΕΤ (Δευτέρα, 6.12.2010, 22:00)

Στην εκπομπή παρεμβαίνουν παράγοντες απ΄ όλες τις πλευρές.

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Γκιουμούς: Ο Μεχμέτ και η Γκιουμούς μπερδεμένοι...

ΓΚΙΟΥΜΟΥΣ και ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

 Οι διακοπές δεν εξελίσσονται όπως τις είχε φανταστεί η Γκιουμούς. Μια σκιά μπαίνει ανάμεσα στο ζευγάρι λόγω της τυχαίας συνάντησης με τη νεαρή γυναίκα στο λόμπι του ξενοδοχείου. Όσο και αν η ίδια επιμένει ότι δεν είναι η Νιχάν, όλη η παρέα και κυρίως ο Μεχμέτ, είναι σίγουροι για το αντίθετο.

Ο Μεχμέτ έχει πάθει σοκ και δεν μπορεί να βρει μια απάντηση στα βασανιστικά του ερωτήματα. Αν δεν έχει πεθάνει η Νιχάν, σε ποιον ανήκει ο τάφος της; Γιατί κρυβόταν τόσον καιρό; Ο Μεχμέτ νιώθει πολύ μπερδεμένος γιατί δεν έχει απαντήσεις.

Η Γκιουμούς πάλι, ανησυχεί για τον εαυτό της και τον γάμο της. Επειδή δεν αντέχει να ζει με όλες αυτές τις αμφιβολίες, απαιτεί να μάθει από τον Μεχμέτ αν αυτή η γυναίκα είναι όντως η Νιχάν. Ο Μεχμέτ το αρνείται, αλλά το νέο διαδίδεται στην έπαυλη. Το όνομα και μόνο της Νιχάν αρκεί για να ταράξει την ησυχία του σπιτιού.

Η κατάσταση στην εταιρεία είναι επίσης κρίσιμη. Οι πελάτες έχουν χάσει την εμπιστοσύνη τους στο όνομα των Σάντογλου. Η Μπαχάρ προσπαθεί να σώσει την κατάσταση στην οικογενειακή επιχείρηση και ταυτόχρονα να προλάβει τις ετοιμασίες του γάμου της. Η ίδια επιθυμεί έναν ήσυχο και διακριτικό γάμο, ενώ η υπόλοιπη οικογένεια τής κάνει έκπληξη και εμφανίζεται στην τελετή.

Η Πινάρ και ο Ονούρ προσπαθούν να αναθερμάνουν τη σχέση τους και σχεδόν φλερτάρουν κρυφά απ' όλους. Ο Μεχμέτ ετοιμάζει μια έκπληξη για την Γκιουμούς αλλά μια δυσάρεστη έκπληξη έρχεται για τον ίδιο.

KISMET: Η Λάμια αποφασίζει αυτή τη φορά να μην κάνει πίσω

KISMET και ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ στον ΑΝΤ1.

Η Λάμια πηγαίνει στο σπίτι του Κενάν μαζί με τη Μελέκ. Εκεί μαθαίνει ότι ο Κενάν μετάνιωσε για το διαζύγιο και γύρισε πίσω στην Τζαβιντάν.

Η Λάμια αποφασίζει αυτή τη φορά να μην κάνει πίσω, καθώς καταλαβαίνει πόσο μεγάλη απειλή είναι ο Τζεμίλ για τον Κενάν. Ο Κενάν και η Λάμια αποφασίζουν να ξεπεράσουν όλα τα εμπόδια που θα βρεθούν στο δρόμο τους και να αντιμετωπίσουν του πάντες, με πρώτη τη Σαχικά.

Ο Τζεμίλ δεν μπορεί να δεχτεί την ήττα και ζητάει βοήθεια από την Τζαβιντάν. Εκείνη αντιλαμβάνεται ότι ο Κενάν είναι έτοιμος να την εγκαταλείψει και αποφασίζει να ακολουθήσει άλλο δρόμο.

Μη βρίσκοντας συμπαράσταση από την Τζαβιντάν, ο Τζεμίλ ψάχνει άλλο τρόπο για να εκδικηθεί… Στο μεταξύ ο πρώην αρραβωνιαστικός της Μακμπουλέ, ο Μπαρίς, βάζει μπρος το σχέδιο που έκανε με τον κύριο Σαΐμπ και αρχίζει να δίνει ελπίδες στη Μακμπουλέ παίζοντας με τη φωτιά…

Ο Κενάν και η Λάμια, μακριά από όλα τα βλέμματα, για πρώτη φορά μένουν μαζί στο ίδιο σπίτι. Αφού περνούν τη νύχτα μαζί, οι δύο ερωτευμένοι αρχίζουν την καινούργια τους ζωή με μια μεγάλη έκπληξη…

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ:Η Ξένια στη θέα των αστυνομικών, τρομάζει

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ και ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ από το MEGA

Η αστυνομία ανακρίνει τον Τζώρτζη, ενώ η 'Ελενα παρεμβαίνει προσπαθώντας να τον βοηθήσει και να σώσει την κατάσταση.

Η Ξένια στη θέα των αστυνομικών, τρομάζει και αρχίζει να ετοιμάζει τη βαλίτσα της.

Ο Χάρης διαλέγει δαχτυλίδι αρραβώνων για την Ελπίδα. Παράλληλα, η Ελπίδα μιλάει με τον Στέφανο, που της λέει ότι θα γυρίσει στην Αθήνα.

Το σοβαρό ύφος του την κάνει να ανησυχήσει...

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ: Η 'Αννα κατηγορεί τον Λευτέρη

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ και ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ στο ΜΕΓΚΑ.

Η Αντιγόνη δεν διστάζει να απαντήσει στην άγνωστη φωνή, που μιλάει στο τηλέφωνο, ότι ο υπεύθυνος για την εντολή του μακελειού στο βουνό είναι ο Χατζηβασιλείου.

Η 'Αννα κατηγορεί τον Λευτέρη ότι έχει μείνει αδρανής και καλό θα ήταν να αφήσει τους έρωτες και τις νέες του φιλίες και να ασχοληθεί με την υπόθεση.

Η Αμαλία ζητάει από τη Νόρα να ξεχάσει τις στενοχώριες της και να έρθει στο πάρτι που διοργανώνει για τη Μελίτα.

Ο Στέφανος δηλώνει στην Αντιγόνη ότι δεν πιστεύει τίποτα από όσα του λέει και καλά θα κάνει να πάψει να φορτώνει τα δικά τους εγκλήματα σε νεκρούς.

Ο Λουκάς μαθαίνει από τη Νταίζη για τη συνάντηση των τεσσάρων. Αποφασίζει να επισκεφτεί την Εριέττα για να ζητήσει πληροφορίες και διευκρινίσεις.

Ο Στέφανος έχει μια κουβέντα με τη Μελίτα, που τον βάζει σε σκέψεις. Η Εύα αποφασίζει να βγει το πρώτο της επίσημο ραντεβού με τον Λευτέρη.

PATTY: Λεάντρο και Πάτυ τραγουδούν μαζί..

PATTY, Η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ και ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ στο MEGA TV

Η Ζοζεφίνα και η Πάτυ παρατηρούν ότι η Πατρίτσια μοιάζει πολύ με την Πάτυ, ενώ η Αντονέλα την αποκαλεί ασχημόπαπο.

Ο Τσίκο και η Εμίλια λένε στην Πατρίτσια πόσο καλά τραγουδά η Πάτυ, ενώ ο Λεάντρο την πείθει να τραγουδήσει μαζί της. 

Και όταν τραγουδούν το ακροατήριο ενθουσιάζεται. Η Μπιάνκα έχει ενοχληθεί από αυτά που διάβασε ο Λεάντρο  για τον άντρα της, ενώ λέει επίσης ότι αποφάσισε να την παρακολουθεί ο γιατρός  Σαντάντερ, ο οποίος όμως, όπως μαθαίνει η Κάρμεν έχει πεθάνει εδώ και χρόνια...  

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Η ΕΣΗΕΑ διέγραψε την Τατιάνα.

Η ΕΣΗΕΑ διέγραψε την Τατιάνα Στεφανίδου από μέλος της ! Η απόφαση του πειθαρχικού συμβουλίου της Ένωσης Συντακτών ελήφθη κατά πλειοψηφία με ψήφους 4 - 1 γιατί η Τατιάνα παραβιάσε το καταστατικό της, επανειλημμενα και συμμετείχε σε διαφημίσεις.

Στην ανακοίνωση του Πειθαρχικού  Συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ τονίζεται ότι:

"Κρίνεται ομόφωνα πειθαρχικά ελεγκτέα, η συν. Τατιάνα Στεφανίδου, για αντιδεοντολογική συμπεριφορά (διαφήμιση), ύστερα από αυτεπάγγελτη δίωξη του Συμβουλίου. Ποινή:Οριστική διαγραφή από τα μητρώα της ΕΣΗΕΑ με ψήφους 4 έναντι 1. Το μέλος που μειοψήφησε πρότεινε ποινή προσωρινής διαγραφής 2 ετών. 

Το ΠΠΣ είχε αποφασίσει κατά πλειοψηφία την άσκηση αυτεπάγγελτης πειθαρχικής δίωξης κατά της συν. Τατιάνας Στεφανίδου, καθώς μετείχε με την εικόνα της σε διαφήμιση για λογαριασμό της εταιρείας ρούχων ‘ VS’, η οποία προβάλλεται στην ιστοσελίδα της εν λόγω εταιρείας, σε περιοδικό της “ Notos Galleries” (άνοιξη-καλοκαίρι 2010), καθώς και σε άλλα έντυπα.

Η εγκαλούμενη δεν πρότεινε μάρτυρες, ούτε και απέστειλε απολογητικό υπόμνημα

Το ΠΠΣ έχει επανειλημμένα ασκήσει πειθαρχική δίωξη εναντίον της και τις έχει επιβάλλει πειθαρχικές ποινές.
Εκείνη, όμως, συνεχίζει ακάθεκτη την προκλητική αυτή στάση της, κατά τρόπο που, πέραν των άλλων, προσβάλει την ίδια την ΕΣΗΕΑ και τα θεσμοθετημένα όργανά της"  

Η απόφαση ανακοινώθηκε σήμερα και πρέπει να σημειωθεί ότι η Τατιάνα μεσα από το site  της , το Tlife, είχε κάνει επίθεση στην ΕΣΗΕΑ ανακοινώνοντας ότι οι δημοσιογράφοι που δουλεύουν γι΄αυτή δεν πήραν μέρος στην πρόσφατη απεργία.

«Ελληνοφρένεια» τέλος από τον ΣΚΑΙ

«Ελληνοφρένεια» τέλος από τον ΣΚΑΙ μετά από το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με τον Γιάννη Αλαφούζο και την άρνηση του βασικού συντελεστή 0τ ης εκπομπής Θ. Καλαμούκη,  να δεχτεί περικοπή μισθού.

Απόψε ίσως προβληθεί σε επανάληψη ένα παλιότερο επεισόδιο.

Το ζήτημα δημιουργήθηκε με την «Ελληνοφρένεια», τη μακράν καλύτερη εκπομπή του ΣΚΑΪ 100,3, όταν σε μία αποστροφή του λόγου του, ο Γιάννης Αλαφούζος φωτογράφισε τον Θύμιο Καλαμούκη.

Αναφέρθηκε στον πιο υψηλόμισθο υπάλληλο του ομίλου που αρνήθηκε να υπογράψει τη μείωση του 10% στους μισθούς και την υπογραφή ατομικής σύμβασης.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

ΚΑΝΑΛΙ EUROLEAGUE ΒASKETBALL ΣΤΟ DAILYMOTION

panathinaikos 5 euroleague titleImage via WikipediaΤο επίσημο κανάλι της στο Dailymotion εγκαινίασε η Euroleague Basketball, σε συνεργασία με την 24Media.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής το ελληνικό κοινό θα έχει τη δυνατότητα -σε εβδομαδιαία βάση- να παρακολουθεί αφιερώματα, highlights και συνεντεύξεις από τις πιο δημοφιλείς ομάδες του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Επίσης, μπορεί να δει τα πιο πρόσφατα βίντεο της Euroleague 2010-2011, καθώς και πλάνα από τους μέχρι τώρα αγώνες του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού στη διεύθυνση http://www.dailymotion.com/Euroleague_Basketball
Enhanced by Zemanta

Χωρίζουν Σρόϊτερ-Αιγινίτη;

Συζητήσεις «άναψε» η ένδειξη single, δηλαδή μόνη, στο προφίλ της Δήμητρας Αιγινίτη στο facebook.

Αν και μέχρι πριν από λίγες ώρες, το μοντέλο και παρουσιάστρια έγραφε στο facebook ότι είναι παντρεμένη, αφού έτσι κι αλλιώς είναι παντρεμένη με τον δημοσιογράφο Αντώνη Σρόϊτερ, φαίνεται ότι σιγά σιγά αποφεύγει και να το λέει και να το γράφει.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Δήμητρα Αιγινίτη και ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha περνούν μία σοβαρή κρίση στον γάμο τους που τους έχει οδηγήσει ήδη σε χωριστούς δρόμους.
ANAΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

GUMUS: Ο Ταρίκ συλλαμβάνεται...

GUMUS και σήμερα ΠΕΜΠΤΗ στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

Ο Ταρίκ που έχει κάνει τη ζωή των Σάντογλου κόλαση, τελικά συλλαμβάνεται. Ο Μεχμέτ είναι πολύ κοντά στο να σκοτώσει τον Ταρίκ, αλλά ο έρωτας του για την Γκιουμούς τελικά τον αποτρέπει. Οι Σάντογλου μετά από όλες τις περιπέτειες που έχουν περάσει εξαιτίας του Ταρίκ, χαμογελούν ξανά.

Η Σερέφ βρίσκει αφορμή το γεγονός αυτό αλλά και τα γενέθλια του Μεχμέτ για να διοργανώσει ένα μεγάλο πάρτι έκπληξη στο σπίτι των Σάντογλου, ενώ η Γκιουμούς ετοιμάζει ρομαντικές διακοπές για εκείνη και τον Μεχμέτ. Οι διακοπές αυτές δεν βρίσκουν καθόλου σύμφωνη τη Σερέφ και οι σχέσεις των δύο γυναικών περνάνε πάλι κρίση.

Η Μπαχάρ κάνει έρευνα για τις ύποπτες δουλειές του Ταρίκ. Η Γκιουλσούν πολύ επιφυλακτικά συστήνει τον Λεβέντ στον πατέρα της και το αποτέλεσμα είναι να κερδίσει ο Λεβέντ τη συμπάθεια του Μεχμέτ-Φικρί. Η Γκιουλσούν αποφασίζει να φύγει από την έπαυλη και να συζήσει με τον Λεβέντ.

Η Μπαχάρ και ο Γκιοκχάν ορίζουν ημερομηνία γάμου. H Πινάρ και ο Ονούρ κάνουν έκπληξη στην Γκιουμούς και τον Μεχμέτ και τους ακολουθούν στις διακοπές τους. Οι διακοπές δείχνουν να ωφελούν το Μεχμέτ, καθώς αρχίζει να ξεχνάει όλες τις κακές στιγμές που έζησε, μέχρι τη στιγμή που στο ξενοδοχείο έρχεται αντιμέτωπος με κάτι που καθόλου δεν περίμενε.

KISMET: Η Λάμια αποφασίζει να χωρίσει από τον Τζεμίλ

KISMET  σήμερα ΠΕΜΠΤΗ στον ANT1TV

Ενώ ο Κενάν ονειρεύεται να είναι μαζί με τη Λάμια, εκείνη τον απομακρύνει από κοντά της και γυρίζει την πλάτη της στα όνειρά του.

Όταν ο Τζεμίλ μαθαίνει πως η Λάμια πέρασε όλη την ημέρα με τον Κενάν, θυμώνει πάρα πολύ και της ζητάει εξηγήσεις. Για πρώτη φορά η Λάμια ξεσπά δυνατά λέγοντας πως μετάνιωσε.

Στο μεταξύ η Μακμπουλέ θέλει να αφήσει πίσω αυτά που την πίκραναν. Ο στρατηγός Σαΐμπ, θέλοντας να απαλλαγεί από αυτή, σκαλίζει παλιές ιστορίες.

Η Λάμια αποφασίζει να χωρίσει από τον Τζεμίλ, ενώ ο Κενάν κάνει βήματα για να χωρίσει από την Τζαβιντάν. Δεν υπάρχει πια κανένα εμπόδιο για τους δύο ερωτευμένους.

Υπάρχουν όμως η Σαχικά και ο Τζεμίλ…

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ : Η Ξένια ψάχνει τον Στέφανο

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ και ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ από το ΜΕΓΚΑ.

 Είναι όλοι ενθουσιασμένοι με την γέννηση του μωρού της Τόνιας, εκτός από την Ξένια που προσπαθεί να εντοπίσει που ακριβώς βρίσκεται ο Στέφανος. 

Παράλληλα,  εκείνος επιδιώκει να έρθει σε επαφή με την Ελπίδα, που φοβούμενη τα δικά της συναισθήματα, συνεχίζει να τον αποφεύγει. 

Στην έπαυλη της Καλλιφατίδη, η ριζικά αλλαγμένη Κάτια έχει εντυπωσιάσει όλα τα μέλη της οικογένειας με την συμπεριφορά της.

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ: Ενοχοποιείται ο Χατζηβασιλείου και η Εριέττα γίνεται έξαλλη

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ σήμερα ΠΕΜΠΤΗ στο ΜΕΓΚΑ.

Ο Λουκάς βλέπει τους φίλους του να τον διώχνουν από τα σπίτια τους. Εκείνοι είναι συνεννοημένοι και νομίζουν ότι έτσι θα επιστρέψει στη Νόρα.

Ο Λουκάς, όμως, θεωρεί ότι εκείνη έχει ζητήσει να του φερθούν έτσι. Η Νόρα γίνεται έξαλλη με την απόφαση της παρέας.

Εκείνοι καταλαβαίνουν το λάθος τους, αλλά είναι πια αργά. Ο Λουκάς κατηγορεί ανοιχτά τη Νόρα και καταλήγουν σε έναν ακόμα καυγά.

Στο σπίτι της Αντιγόνης, φτάνει και η Νταίζη και παρακολουθεί τη συνάντηση των τεσσάρων. Μια άγνωστη φωνή στο τηλέφωνο ρωτάει ποιος έδωσε την εντολή για το μακελειό στο βουνό. Ενοχοποιείται ο Χατζηβασιλείου και η Εριέττα γίνεται έξαλλη.

Ο Λευτέρης θυμώνει με την 'Αννα, διότι ανέλαβε πρωτοβουλίες πίσω από την πλάτη του και εκείνη τού αποκαλύπτει τον έρωτά της. Η Νταίζη ζητάει από τον Στέφανο και την Εριέττα να την βάλουν και εκείνη στο παιχνίδι, γιατί αλλιώς θα αποκαλύψει τη συνάντησή τους, στη Νόρα.

PATTY: Η Κάρμεν προσπαθεί να μάθει την αλήθεια

PATTY, Η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ και ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ στο MEGA.

'Eνταση επικρατεί ανάμεσα στα παιδιά με αλληλοκατηγορίες και όλοι  αρνούνται τις κατηγορίες, ενώ η Πάτυ για άλλη μια φορά είναι πληγωμένη.

Η Ντορίνα και ο Πόλο αναλαμβάνουν να μάθουν αν τα χαρτιά που παρουσιάζει ο Χόρχε είναι αληθινά.

Η Κάρμεν προσπαθεί να μάθει την αλήθεια από τον Αντρές, την ίδια ώρα που ο Λεάντρο μαθαίνει ότι ο πρώην άντρας της Μπιάνκα ήταν απατεώνας.

Παράλληλα, ο Τσίκο συστήνει στα παιδιά τον καινούριο δάσκαλο μουσικής...

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

GUMUS: Διπλή γιορτή για τους Σάντογλου...

GUMUS και ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

Μετά από ανακρίσεις των ανθρώπων του Τζεβντέτ, ο Μεχμέτ αφήνεται ελεύθερος και το νέο χαροποιεί όλη την οικογένεια, μα πιο πολύ απ'όλους την Γκιουμούς.

Τώρα το ενδιαφέρον όλων στρέφεται στον Μεχμέτ Φικρί και την πολύ σοβαρή κατάσταση της υγείας του, ενώ ο Ταρίκ παραμένει άφαντος. Η Μπαχάρ και ο Γκιοκχάν χρησιμοποιούν όλα τα μέσα για να εντοπίσουν τα ίχνη του, ακόμα και στο εξωτερικό. Η αποφυλάκιση του Μεχμέτ συνδυάζεται με την έξοδο του Μεχμέτ Φικρί από την εντατική, δυο γεγονότα που γεμίζουν την οικογένεια χαρά.

Η ευτυχία επισκιάζεται γρήγορα από τη παράξενη στάση του Μεχμέτ, ο οποίος δείχνει να έχει επηρεαστεί από τις μέρες που έζησε στη φυλακή. Ζητάει εκδίκηση και ψάχνει απεγνωσμένα τον Ταρίκ. Η στάση του αυτή τρομάζει την Γκιουμούς. Τα πράγματα δεν είναι καλύτερα ούτε στην εταιρεία, αφού λόγω των διαστάσεων που πήρε το θέμα, ακυρώνονται μία-μία όλες οι επαγγελματικές συμφωνίες. Η Γκιουμούς οργανώνει διακοπές-έκπληξη προσπαθώντας να βοηθήσει τη κακή ψυχολογία του Μεχμέτ. Εκείνος όμως, το μόνο που έχει στο μυαλό του είναι ο Ταρίκ και αποφασίζει να φύγει για ένα διάστημα μόνος του μακριά από την Κωνσταντινούπολη. Η Γκιουμούς απελπίζεται και αρχίζει να φοβάται για τη ζωή του Μεχμέτ

ΚΙΣΜΕΤ: Η Μακμπουλέ έχει μια απρόσμενη συνάντηση

ΚΙΣΜΕΤ και ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ στον ΑΝΤ1.

Η Λάμια ετοιμάζει ένα πρόγραμμα για να επιστρέψει ως εθελόντρια στη φυλακή που ήταν κατάδικος. 

Η Νιμέτ προσπαθεί να πείσει τον Τζεμίλ να κάνουν μαζί ένα επαγγελματικό ταξίδι και το γεγονός αυτό ενοχλεί τη Λάμια. 

Η Μακμπουλέ η οποία επικεντρώνει όλη την προσοχή της στη Μελέκ, έχει μια απρόσμενη συνάντηση με ένα γνώριμο πρόσωπο. 

Αυτό γίνεται αιτία να ανοίξουν παλιοί λογαριασμοί. Η συνάντηση αυτή χαροποιεί τον κύριο Σαΐμπ, ο οποίος κάνει σχέδια για να απαλλαγεί από τη Μακμπουλέ… 

Η Τζαβιντάν καταλαβαίνει ότι άδικα επιμένει και παίρνει την απόφαση να δώσει τέλος στο γάμο της. Ο Κενάν σκέφτεται πως έχει αδικήσει την Τζαβιντάν και κάνει έναν απολογισμό. Ο Κενάν περνάει χρόνο με τη Μελέκ. 

Η Λάμια αποφασίζει να συμμετέχει κι αυτή κι έτσι περνούν αξέχαστες στιγμές όλοι μαζί. Στο τέλος της ημέρας ο Κενάν και η Λάμια για πρώτη φορά έρχονται τόσο κοντά…

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ: Η Ξένια έξαλλη απειλεί ...

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ και ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ στο ΜΕΓΚΑ. 

Ο Τζώρτζης επισκέπτεται την 'Ελενα κρυφά στο δωμάτιό της και της εξομολογείται τον έρωτά του. Παράλληλα η Ξένια, έξαλλη που της ανέτρεψε τα σχέδια, απειλεί ότι θα αποκαλύψει στην 'Ελενα την αλήθεια. 

Ο Μάνος υπόσχεται στον Φάνη να κοιμηθεί στο σπίτι το βράδυ για να προσέχει την Κάτια, γεγονός που προκαλεί τη δυσαρέσκεια της Μαίρης. 

Ο Ηλίας συναντιέται με την Κάτια. Το κλίμα μεταξύ τους είναι ζεστό και συμφιλιωτικό. 

Στο μεταξύ, η Ξένια μαθαίνει από το νοσοκομείο ότι ο Στέφανος έχει φύγει για την Αγγλία...

ΕΔΕΜ : Ο Πέτρος, ο Στέφανος και η Εριέττα λαμβάνουν ένα ύποπτο μήνυμα

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ και ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ από το MEGA. 

Η Νταίζη εκμυστηρεύεται στον Χρήστο την υποψία της ότι πίσω από την απαγωγή βρίσκεται ο Μπέλλος. Θεωρεί ότι το σχέδιό του είναι να τους βγάλει όλους από την μέση, για να μείνει με την περιουσία. 

Η Εριέττα δηλώνει στον Στέφανο ότι θα κάνει ό,τι μπορεί για να μην τον δει στη φυλακή και εκείνος συγκινείται από τη στάση της. Η Δάφνη και ο Νικόλας μοιράζονται τρυφερές στιγμές και αναθερμαίνουν τη σχέση τους. 

Ο Λευτέρης παροτρύνει την Εύα να μην κρύβεται από τη ζωή και να πάψει να ζει μέσα από τους φίλους της. Η Νταίζη επιβεβαιώνει στην Εριέττα ότι ο νεαρός στη φωτογραφία των έξι είναι ο Ρούσσος. 

Η Αμαλία αποφασίζει να κάνει ένα πάρτι στο παλιό σπίτι της Μελίτας, για να γιορτάσει την επιστροφή της και να νιώσει όμορφα η μικρή Νεφέλη. 

Ο Πέτρος, ο Στέφανος και η Εριέττα λαμβάνουν ένα ύποπτο μήνυμα και μαζεύονται όλοι στο σπίτι της Αντιγόνης. Ο Νικόλας έχει μια "φαεινή" ιδέα για να πιεστεί ο Λουκάς και να γυρίσει στη Νόρα.

PATTY : H νύφη είναι ήδη παντρεμένη.

PATTY, Η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ και ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ στο MEGA

O Mαρσέλο αποκαλύπτει την πραγματική του ταυτότητα στην Κάρμεν. Η Αντονέλα λέει στον Ματίας ότι η Πάτυ είναι ψεύτρα, ενώ η Ζοzεφίνα προσπαθεί να βρεί τρόπους να ενοχλήσει την Αντονέλα. 

Ο 'Αλαν εκμυστηρεύεται στην Κατερίνα για την φάρσα που έκαναν στην Πάτυ ο Μπρούνο και ο Γκονζάλο κάτι που εξοργίζει και την Αντονέλα. 

Ο Λεάντρο συναντά τον Χόρχε, ο οποίος του λέει ότι δεν μπορεί να παντρευτεί γιατί η νύφη είναι ήδη παντρεμένη. 

Στην τάξη η Αντονέλα ζητά να ακουστεί η μαγνητοφώνηση στην οποία ακούγονται ο Μπρούνο και ο Γκονζάλο να λένε άσχημη την Πάτυ...

Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

"Μου πρότειναν να είμαι σε ριάλιτι!"

«Κουράστηκα να παίζω σε σίριαλ στην τηλεόραση. Ημουν τυχερή που έκανα κάποια πράγματα που αγάπησα, αλλά κουράστηκα. Είναι τόσο πολλές οι ώρες, ώστε έπρεπε να κόψω άλλα πράγματα της μέρας, που ήταν πιο σημαντικά για μένα. Δεν μπορώ να έχω δεκάωρο την ημέρα χαρισμένο στην τηλεόραση!» Η Πέμη Ζούνη, δημοφιλής πρωταγωνίστρια και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, μίλησε εφ’ όλης της ύλης στον Flash 96 και στην εκπομπή της Κατερίνας Παναγοπούλου.

Εντύπωση έκανε η αποκάλυψή της ότι της έχουν προτείνει να είναι μέλος κριτικής επιτροπής ριάλιτι. «Δεν τα αγαπάω τα ριάλιτι. Η πρόταση ήταν για εκείνο το ριάλιτι υποκριτικής στον Alpha, αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να το κάνω. Πάντα υπήρχε η αγωνία των νέων wanna be καλλιτεχνών για την έξοδο προς το φως - κατά τη γνώμη τους προς το φως, γιατί δεν είναι εκεί το φως, με οποιονδήποτε τρόπο. Παλιά ήταν οι βιντεοκασέτες. Πάντα υπήρχαν στραβοί και ψυχοφθόροι τρόποι. Απλώς σε αυτούς τους τρόπους προστέθηκαν και τα ριάλιτι» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στη συνέντευξή της διευκρίνισε ότι στην TV βλέπει πολιτικές εκπομπές, αγαπημένες ταινίες και ορισμένες ξένες σειρές. Η Πέμη Ζούνη αναφέρθηκε και στο άγχος που είχε στην πρώτη ομιλία της στη Βουλή, αλλά και στη δυσπιστία που αντιμετώπισε. «Ηταν για ένα θέμα ανοίκειο σε εμένα, τον κρατικό προϋπολογισμό. Είχα διαβάσει τόσο πολύ που έλεγα, εντάξει, τώρα μπορώ να μπω στην ΑΣΟΕ!»

Οσον αφορά την ιδιότητά της ως βουλευτή και τη σχέση της με τους συναδέρφους της πολιτικούς, επισήμανε: «Σε κοιτάνε λίγο σε στιλ “πού να ξέρει η κακομοίρα πού έχει μπλέξει” και “τι ξέρει αυτή από τις διαδικασίες”! Υπήρχε έτσι κι αλλιώς ο ρατσισμός από τα media. Κάποιοι δημοσιογράφοι αρέσκονται να ισοπεδώνουν και να τσουβαλιάζουν ρατσιστικά όλους τους καλλιτέχνες και όλους τους πολιτικούς...»

Στη συνέντευξη αναφέρθηκε και στην πολύ άσχημη εμπειρία που είχε τη σεζόν που υποδυόταν στην παράσταση «Λεωφορείο ο πόθος» την περίφημη Μπλανς Ντιμπουά. «Με τόσες αντοχές κι έχοντας το ψευδώνυμο “ντούρασελ” ύστερα από είκοσι επτά χρόνια καθημερινής παρουσίας πάνω στη σκηνή με δύσκολους ρόλους έφτασα στο σημείο να αναμετρηθώ με τα όριά μου και να διαπιστώσω επί σκηνής ότι τα πέρασα. Ηταν ένα πράγμα τόσο ψυχοφθόρο... Αρχισα να αισθάνομαι ότι το νευρικό μου σύστημα σπάει, που σημαίνει ότι δεν το ελέγχω, που σημαίνει ότι επί σκηνής μπορείς να κάνεις κάτι που δεν θα ’πρεπε. Μου πήρε κάποιους μήνες για να επανέλθω, αλλά το πιο σημαντικό ήταν ότι μετά δεν ήθελα να ξαναπαίξω. Για ένα-δυο χρόνια φοβόμουν...»  esoresso

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΕΣ: Ο Κερέμ θέλει να απομακρύνει την Εντά από την ζωή του.

ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΕΣ την ΤΡΙΤΗ από τον ΑΝΤ1.

Η Εντά επισκέπτεται τη Ναντιντέ και αρχίζει τις αποκαλύψεις.Ο Μπουρχάν και η Ναντιντέ προβληματίζονται έντονα από τα λόγια της. 

Μετά την αποτυχία της παγίδας που έστησε στον Κερέμ, η Μπενού αποφασίζει να ακολουθήσει πρόγραμμα αποτοξίνωσης από το αλκοόλ. 

Ο Κερέμ θέλει να απομακρύνει την Εντά από την ζωή του. Ο Μπουράκ κερδίζει την καρδιά της Μελέκ και ο Μέρτ απογοητεύεται. Ο Αλί Κεμάλ είναι ενθουσιασμένος από τον χωρισμό του με την Αχού. 

Η ένταση που επικρατεί στο σπίτι, ανησυχεί τη Φουσούν. Η Σεχραζάτ και τα παιδιά προσπαθούν να πείσουν τον Ονούρ να επιστρέψει στο σπίτι η Φιρντέβς. 

Η Ναντιντέ και ο Μπουρχάν αποφασίζουν να προειδοποιήσουν τη Σεχραζάτ σχετικά με την Εντά.

KISMET: Η ταραχή της Τζαβιντάν

KISMET την ΤΡΙΤΗ από τον ΑΝΤ1.

Η μεταφορά της Μελέκ στο νοσοκομείο γίνεται αφορμή για τον Κενάν και τη Λάμια να αφήσουν στην άκρη τον εγωισμό τους και να ενωθούν στον πόνο. 

Ο Τζεμίλ δεν αντέχει να τους βλέπει ενωμένους και ζηλεύει πολύ τον Κενάν, ο οποίος δε φεύγει ούτε στιγμή από το νοσοκομείο. Για να τον απομακρύνει από τη Λάμια, κάνει ύπουλα σχέδια… 

Η Τζαβιντάν πηγαίνει στο νοσοκομείο να δει τη Μελέκ. Η ταραχή της για τη συνάντηση της με τον Κενάν μετά από πολύ καιρό είναι μεγάλη. Αποφασίζει να πληγώσει τη Λάμια στο πιο ευαίσθητο σημείο της… 

Αυτή η επίσκεψη γίνεται αφορμή να βγει στην επιφάνεια ο συσσωρευμένος θυμός των δύο γυναικών. Η χοροεσπερίδα για την πρωτοχρονιά στο σπίτι του στρατηγού Σαΐμπ τους φέρνει όλους πιο κοντά. 

Η επίσκεψη όμως, ενός καλεσμένου - έκπληξη - τους αναστατώνει και σφραγίζει τη βραδιά… Η Τζαβιντάν, για να κλείσει τους λογαριασμούς της περασμένης χρονιάς, πηγαίνει στο σπίτι του Κενάν. 

Σ' αυτή τη συνάντηση δέχεται άλλο ένα πλήγμα και δίνει ένα δώρο στον Κενάν που δε θα ξεχάσει ποτέ. Όμως, το βράδυ της Πρωτοχρονιάς επιφυλάσσει ένα πολύ μεγάλο δώρο για τη Λάμια και τη Μελέκ…

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ:Η απογοήτευση της Ελπίδας

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ την ΤΡΙΤΗ από το MEGA.

Η Ελπίδα κερδίζει στο διαγωνισμό μαγειρικής αλλά η Ξένια με τη βοήθεια του παραγωγού κερδίζει μια δεύτερη ευκαιρία λόγω καλής παρουσίας. 

Θα διαγωνιστούν ξανά οι δυο τους για τη θέση της παρουσιάστριας. 

Η Τόνια γεννά δύσκολα, χωρίς το Σωτήρη που γιορτάζει με την Ξένια την επιτυχία της και εξυπηρετεί τα σχέδια της να πλησιάσει τον παραγωγό και να τον επηρεάσει ώστε να είναι η τελική νικήτρια. 

Η απογοήτευση της Ελπίδας απ' τον διαγωνισμό υποχωρεί όταν ο Χάρης της κάνει πρόταση γάμου...

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ: Ο Πέτρος φοβάται

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ την ΤΡΙΤΗ στο MEGA.

Ο Στέφανος μιλάει ανοιχτά στην Εριέττα για την απαγωγή και της λέει πως ήταν αναμενόμενο να τον στοχοποιήσουν. Οι δύο τους υποψιάζονται τη Νταίζη, αλλά η Εριέττα δεν αποκλείει και την εμπλοκή του αγνώστου με τα διαμάντια. 

Η Νόρα διατηρεί τις επιφυλάξεις της για το δημοσίευμα και την αθωότητα του Καρτάλη, αλλά η Εύα και η Μελίτα πιστεύουν ακράδαντα ότι δεν εμπλέκεται στην απαγωγή. 

Η Δάφνη εμψυχώνει τον Νικόλα και τελικά τον πείθει να πάει ξανά στο ιατρείο. 

Εκεί, ο Λουκάς τού έχει οργανώσει μια έκπληξη για να του ανυψώσει το ηθικό. Η Νταίζη δείχνει τη φωτογραφία των έξι στην Αμαλία και έτσι καταφέρνει να ταυτοποιήσει τέσσερα από τα έξι πρόσωπα. 

Ο Πέτρος φοβάται ότι αυτό το δημοσίευμα θα επηρεάσει την πορεία της δίκης και ελπίζει οι εξελίξεις να μην πάρουν διαστάσεις. 

Ο Στέφανος εκπλήσσεται από την "ψήφο εμπιστοσύνης" της Μελίτας, καθώς δεν περίμενε να πιστέψει στην αθωότητά του.

PATTY: Η Μπιάνκα απειλεί την Κάρμεν

PATTY, Η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ και την ΤΡΙΤΗ στο MEGA. 

Η Μπιάνκα απειλεί την Κάρμεν αν μιλήσει στον Λεάντρο, ενώ όταν εκείνος την ρωτά γιατί την κατηγορεί, η Κάρμεν αρνείται να απαντήσει. 

Ωστόσο, ο Λεάντρο είναι αποφασισμένος να μάθει τι του κρύβουν. Η Ινές εξομολογείται στην Εμίλια ότι αισθάνεται τον Τσίκο σαν δεύτερο γιό της. 

Η Κατερίνα προσπαθεί να ενσωματωθεί στο γκρουπ της Αντονέλα, ενώ η Ζοζεφίνα της λέει ότι πρέπει να αποκαλύψει στον Ματίας το στοίχημα που έβαλε η Αντονέλα. 

Ο Ταμίρ ντυμένος 'Αραβας αναστατώνει τον Λεάντρο, την Κάρμεν και την Μπιάνκα...

Αθήνα, Δουβλίνο, Λισσαβόνα: Ιστορίες μνημονίου και τρόικας.

Τις ημέρες που  η Ιρλανδία ανακάλυπτε σοκαρισμένη  ότι, παρά τις θυσίες στις οποίες υποβλήθηκε τα δύο προηγούμενα χρόνια της  λιτότητας, θα έχει, τελικά, τη μοίρα  της Ελλάδας, θα ενταχθεί στον περίφημο «μηχανισμό σωτηρίας», η «Έρευνα» ήταν στο Δουβλίνο. Μπαινόβγαινε σε παμπ, μιλούσε με απλούς ανθρώπους και τους πολιτικούς ηγέτες της χώρας, παρακολουθούσε διαδηλώσεις στους δρόμους, εκπομπές στα τηλεοπτικά πλατό και συσκέψεις σε κυβερνητικά κτίρια και κατέγραφε τον πυρετό μιας χώρας που ταλαντεύεται ανάμεσα στην ελπίδα για το μέλλον της και την οργή γα τους πολιτικούς της.
Από το Δουβλίνο, η «Έρευνα» ταξίδεψε στην Λισσαβόνα, την πρωτεύουσα της επόμενης χώρας που είναι υποψήφια να ενταχθεί στο κλαμπ των πελατών του ΔΝΤ, την ημέρα της μεγαλύτερης γενικής απεργίας στην ιστορία της χώρας. Βουλευτές, συνδικαλιστές, οικονομολόγοι, κι ένας απελπισμένος ληστής τράπεζας, εξομολογούνται στην κάμερα της εκπομπής τις προσδοκίες και τους φόβους τους.
Τέλος, η «Έρευνα» καταλήγει στο Λονδίνο, στην έδρα των Financial Times και ανακρίνει τον κεντρικό αρθρογράφο της εφημερίδας Μάρτιν Γουλφ: Είναι καλό ή κακό για την Ελλάδα το ότι και νέες χώρες ακολουθούν την μοίρα της; Κάνει ευκολότερη ή δυσκολότερη την ζωή μας το γεγονός ότι τώρα πια έχουμε παρέα; Tι σημαίνει για το ελληνικό χρέος και την κρίση του Ευρώ η διεύρυνση του κύκλου των υπερχρεωμένων χωρών; Ποιος είναι ο «κακός λύκος» που απειλεί τα «τρία γουρουνάκια», όπως αποκαλεί ειρωνικά ο ευρωπαϊκός τύπος τις υπερχρεωμένες χώρες της ευρωπαϊκής περιφέρειας; Και τι μπορεί να τα σώσει; 
  «Έρευνα» με τον Παύλο Τσίμα την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου στις 24:00 στο MEGA
Enhanced by Zemanta

«Παλιές και νέες πατρίδες» με το Ιεροκλή Μιχαηλίδη και τον Τάσο Παλαντζίδη στην ΕΤ-3.

Με πέντε νέες εξωτερικές παραγωγές από τις οποίες η ακριβότερη κοστολογείται στα 14.000 ευρώ συν ΦΠΑ, η EΤ3 χτίζει το πρόγραμμα που θα βγει στον αέρα από τον Ιανουάριο του 2011. 

Κατόπιν διαβουλεύσεων με παραγωγούς και αλλεπάλληλων αιτημάτων για περικοπές στα προτεινόμενα μπάτζετ, η διοικούσα επιτροπή της ΕΤ3 που σημειωτέον αναμένεται να αντικατασταθεί σύντομα, ενέκρινε το πρόγραμμα που θα παραδώσει. 

Πρόκειται για το ντοκιμαντέρ «Παλιές και νέες πατρίδες» που εστιάζει στην ιστορία αλλά και στο σήμερα του Ποντιακού Ελληνισμού. Το ντοκιμαντέρ, που θα προβάλλεται κάθε Κυριακή απόγευμα, θα παρουσιάζουν οι ηθοποιοί Ιεροκλής Μιχαηλίδης και Τάσος Παλαντζίδης. Το κόστος θα φτάσει τα 14.000 ευρώ συν ΦΠΑ για καθένα από τα 25 επεισόδια που εγκρίθηκαν. Στο Αιγαίο ταξιδεύει η έτερη νέα παραγωγή της ΕΤ3 με τίτλο «Μπλε γραμμή». 

Η εκπομπή, που θα φέρει τη σφραγίδα του σκηνοθέτη του Μπουκιά και συχώριο Κώστα Αυγέρη, θα κινείται με ψαροκάικα, ιστιοπλοϊκά και βάρκες από την Πάρο και τη Λήμνο έως τους Παξούς. Παρουσιάστρια της εκπομπής θα είναι η Εύα Θεοτοκάτου, την οποία γνωρίσαμε στο Mad TV. 

Στο πρόγραμμα θα ενταχθούν ακόμη τρεις εκπομπές το ντοκιμαντέρ «Τόποι ζωής, τόποι ιδεών» του Γιώργου Κεραμιδιώτη, Το τρίτο μάτι, του Κώστα Εφραιμίδη με οικολογικό ενδιαφέρον, αλλά και ένα πρωτότυπο ντοκιμαντέρ με τον τίτλο Χωρίς αυτοκίνητο. Το ιδιαίτερο στοιχείο είναι ότι ο παρουσιαστής θα κάνει πράξη τον τίτλο, διασχίζοντας όλη τη χώρα με τα... πόδια. 

Πλην της εκπομπής του Ιεροκλή Μιχαηλίδη, το κόστος των υπόλοιπων ντοκιμαντέρ δεν ξεπερνά τα 10.000 ευρώ ανά επεισόδιο. Για οικονομικούς λόγους εκτός αέρα μένει τελικά το καθημερινό μαγκαζίνο με τον Ευτύχη Μπλέτσα, καθώς ο παραγωγός αρνήθηκε να κατεβάσει το μπάτζετ στα επίπεδα που ζήτησε η διοίκηση, δηλαδή στα 3.200 ευρώ ανά επεισόδιο.

ΝΗΣΙ : Η Ελένη χάνει τη μάχη με τη ζωή...

ΤΟ ΝΗΣΙ  και σήμερα ΔΕΥΤΕΡΑ στο MEGA  και η Ελένη χάνει τη μάχη με τη ζωή...

Οι Γερμανοί βομβαρδίζουν το Ηράκλειο και αποβιβάζονται στην Κρήτη. Οι κάτοικοι της Πλάκας γεύονται την αγριότητα των εισβολέων, που μπαίνουν στα σπίτια τους, κι αρπάζουν τις προμήθειές τους.

Ο Γιώργης με πρωτοφανή ηρωισμό σώζει τον Μανωλιό από το μένος των κατακτητών. Ο Αντώνης φεύγει για το βουνό μαζί με τον Δαμιανό και τρεις Εγγλέζους. Στην Σπιναλόγκα ο Παπαδημητρίου έχει προνοήσει και έχει προμηθευτεί  τρόφιμα για τους κατοίκους εν όψει του πολέμου.

Ο Νίκος, αψηφώντας τους κινδύνους, κολυμπά και πάλι μέχρι την Πλάκα για να συναντήσει την οικογένειά του. Η αρρώστια έχει καταβάλει πάρα πολύ την Ελένη. Καταρρέει και μεταφέρεται σε κακή κατάσταση στο νοσοκομείο...

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Γκιουμούς: Η οικογένεια Σάντογλου σε κατάσταση σοκ

Ο Μεχμέτ Φικρί, ο Ονούρ, ο Μπερκ και ο Μεχμέτ οδηγούνται στη φυλακή. Η οικογένεια Σάντογλου καταρρέει όταν μαθαίνει το νέο της προφυλάκισης. Η Γκιουμούς δεν αντέχει τον αποχωρισμό της από τον Μεχμέτ, δεν ξέρει πώς να αντιμετωπίσει την κατάσταση.

Μέσα στην ένταση που ζει η οικογένεια, η Μπαχάρ και ο Γκιοκχάν μαθαίνουν για τη σχέση του Ταρίκ με τον Τζεβντέτ. Κινούνται άμεσα για να βρουν τον Ταρίκ αλλά ανακαλύπτουν με φρίκη ότι αυτός έφυγε στο εξωτερικό. Η Μπαχάρ συνδέει τα στοιχεία, καταλαβαίνει ότι ο Ταρίκ τα είχε σχεδιάσει όλα και νιώθει ένοχη που τον βοήθησε.

Ο Μεχμέτ Φικρί, όταν μαθαίνει την εμπλοκή του Ταρίκ στην ιστορία, χειροτερεύει και διακομίζεται στο νοσοκομείο. Η οικογένεια παγώνει για άλλη μια φορά. Η κατάσταση του Μεχμέτ Φικρί είναι πολύ σοβαρή, καθώς ο ίδιος βρίσκεται μεταξύ ζωής και θανάτου. Με πένθος στο σπίτι και μοναξιά στη φυλακή, περνούν οι μέρες και πλησιάζει η ημερομηνία του δικαστηρίου. Ο Μεχμέτ έχει απελπιστεί εντελώς και προσπαθεί να σκεφτεί άλλες λύσεις.

Ο Ενγκίν δεν αντέχει τη βαθιά θλίψη που περνάει η Γκιουμούς, θέλει να τη βοηθήσει και να αποδείξει ότι οι Σάντογλου δεν έχουν σχέση με όσα τους καταλογίζουν. Αλλά αυτή η κατάσταση οδηγεί σε ρήξη με τη Μπαχάρ. Η Γκιουμούς βρίσκεται στη μέση διασταρούμενων πυρών. Η Μπαχάρ και ο Γκιοκχάν συνεχίζουν τις έρευνες με όλες τους τις δυνάμεις αλλά το αποτέλεσμα είναι πάντα αρνητικό. Ενώ έχουν αναλωθεί εντελώς, βρίσκουν με έναν τελείως απρόσμενο τρόπο τα ίχνη του Ταρίκ. Αλλά ο χρόνος τους είναι πολύ λίγος. Η μέρα της δίκης έχει φτάσει.

Κι ενώ η Γκιουμούς και ο Ενγκίν έχουν χάσει τις ελπίδες τους, ανακαλύπτουν το κρησφύγετο του Χινταγέτ και προσπαθούν να προλάβουν να τον φέρουν στο δικαστήριο. Αλλά δεν είναι οι μόνοι που ανακαλύπτουν το κρησφύγετο του Χινταγέτ. Η Γκιουμούς και ο Ενγκίν αντιμετωπίζουν έναν πολύ σοβαρό κίνδυνο. Στο μεταξύ ξεκινά το δικαστήριο, καλούνται οι πρώτοι μάρτυρες. Κανείς δεν είναι όμως σε θέση να σώσει την Γκιουμούς και τον Ενγκίν. Ο Μεχμέτ πρέπει να πάρει μια σοβαρή απόφαση. Θα επιλέξει τον έρωτά του ή θα σώσει το μέλλον της οικογένειάς του; Παίρνει βαθιά ανάσα, σηκώνεται όρθιος και ζητά τον λόγο...

Ο Κενάν υποφέρει από τον παθιασμένο του έρωτα

KISMET και τη ΔΕΥΤΕΡΑ από τιν ΑΝΤ1 TV.

Ο Κενάν μαθαίνει πως το πολύτιμο βιολί του σώθηκε από την κατάσχεση χάρη στη Λάμια. Σκέφτεται όμως, πως αυτή η χειρονομία καλής θέλησης της Λάμια έγινε με τα χρήματα των Πασαζαντέ. Πληγώνεται ο εγωισμός του και γι' αυτό το επιστρέφει.

Η Τζαβιντάν μπαίνει στο νοσοκομείο με ψυχολογικά προβλήματα. Στο ίδιο νοσοκομείο θεραπεύεται επίσης και η Μακμπουλέ. Αυτή είναι μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη για την Τζαβιντάν.

Ο Τζεμίλ μένει πιστός στη συμφωνία που έκανε με τη Λάμια, ενώ κάθε μέρα δένεται μαζί της περισσότερο. Η Λάμια προσπαθεί όλο και περισσότερο να μείνει μακριά από τον Κενάν, αλλά την ενοχλεί το γεγονός ότι ο Κενάν δεν την καταλαβαίνει.

Για να ξεκαθαρίσει λοιπόν την κατάσταση και να του δώσει πίσω το βιολί του, αποφασίζει να πάει στο σπίτι του. Ο Κενάν υποφέρει από τον παθιασμένο του έρωτα. Αυτή η συνάντηση γίνεται αιτία για ένα πολύ μεγάλο ξέσπασμα.

Και οι δύο είναι τρελά ερωτευμένοι, όμως είναι πολύ πεισματάρηδες και εγωιστές. Ενώ είναι έτοιμοι να χωρίσουν για πάντα, μια είδηση τους φέρνει πιο κοντά…

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...