Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Ποια η αλήθεια για το συμβόλαιο της Ελένης Μενεγάκη;

Πολλά ακούγονται το τελευταίο διάστημα,  μιας και η φετινή σεζόν τελειώνει,  για το συμβόλαιο της Ελένης Μενεγάκη αλλά και για τις σχέσεις της με το κανάλι της Κάνζας.

Τον Σεπτέμβριο του 2010 ο Alpha ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου της γνωστής παρουσιάστριας αναφέροντας χαρακτηριστικά: «O Alpha με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Ελένη Μενεγάκη, σχεδόν ένα χρόνο πριν από τη λήξη του ήδη υπάρχοντος συμβολαίου της με το κανάλι. Ο σταθμός και η αγαπημένη παρουσιάστρια θα συνεχίσουν μαζί την πορεία τους μέχρι και τον Ιούλιο του 2013».

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, 
η Ελένη θα συνεχίσει στον Alpha αφού οι σχέσεις της με τον σταθμό παραμένουν πολύ καλές, διαψεύδοντας διάφορες φήμες για γκρίνιες και τιμωρίες. Άλλωστε η παρουσιάστρια είναι από τα δυνατά χαρτιά του σταθμού. 
Όσο για τις περικοπές στο συμβόλαιό της;
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ποτέ δεν έχει γίνει τέτοια συζήτηση με τη διοίκηση του σταθμού. 
Ούτως ή άλλως, το συμβόλαιο που είχε υπογράψει  τον Σεπτέμβριο του 2010 ήταν  κατά 25% μειωμένο όσον αφορά στις αποδοχές της. 
Πηγή: Εspresso

Μέχρι 74,5% έφτασε η Εθνική Ελλάδας σε τηλεθέαση!

Μπορεί οι Έλληνες να μην κατάφεραν να πιάσουν το όνειρο για δεύτερη φορά καθώς χθες κέρδισε η Εθνική Γερμανίας, όμως κράτησαν τους τηλεθεατές από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα κολλημένους στην κρατική τηλεόραση.

Πιο συγκεκριμένα, στο νεανικό κοινό 15-44 τα μηχανάκια της Agb κατέγραψαν 69,4% τηλεθέαση ενώ ο μέσος όρος έφτασε το 59,6%. Όμως την υψηλότερη τηλεθέαση σημείωσε στο νεανικό κοινό στο τέταρτο 11-11,15 όταν τα νούμερα έφτασαν στο 74,5%

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

STAR: Η νέα Σταχτοπούτα λέγεται…Floricienta

H νέα αργεντίνικη σειρά "Floricienta έρχεται στο STAR από τη Δευτέρα 9/7 καθημερινά στις 14:15.

Αν η Σταχτοπούτα είχε γεννηθεί το 2000, ο δρόμος προς την ευτυχία θα ήταν τελείως διαφορετικός. Αντί να καθαρίζει το τζάκι και να πλένει πιάτα, θα έψαχνε οποιαδήποτε δουλειά για να επιβιώσει και δεν θα ζητούσε από τη νεραϊδονονά ούτε μακριά τουαλέτα, ούτε άμαξα. Το μόνο, που θα επιθυμούσε θα ήταν ελεύθερος χρόνος για να κυνηγήσει τα όνειρα της. Δεν θα περίμενε να έρθει ο γαλάζιος πρίγκιπας να την σώσει, αλλά θα πήγαινε η ίδια να τον βρει και τότε θα βλέπαμε ποιός θα έσωζε ποιόν.

Η Φλορ (λουλούδι στα ισπανικά) Φαζαρίνο, όπως κάθε κορίτσι είκοσι χρονών έχει πολλά όνειρα να
Florencia Bertotti starring as Florencia 'Flor...
 (Photo credit: Wikipedia)
εκπληρώσε. Όμως η πραγματικότητα είναι τόσο διαφορετική, που μοιραία, την απομακρύνει από αυτά. Η μητέρα της έχει πεθάνει, ζει μόνη της και αγνοεί ότι ο Φαζαρίνο, ένας απλός ναυτικός που μετά τον θάνατο της μητέρας της έχει χαθεί στη θάλασσα, δεν είναι ο πραγματικός της πατέρας. Η Φλορ είναι κόρη του Σαντιγιάν, ενός σημαντικού επιχειρηματία που πέθανε πρόσφατα. Ο Σαντιγιάν ήταν παντρεμένος με τη Μάλαλα και είχε ήδη μια κόρη όταν γεννήθηκε η Φλορ.

Έτσι λοιπόν, η Φλορ είναι υποχρεωμένη να γυρίζει από δουλειά σε δουλειά για να επιβιώσει. Αυτό δεν της είναι δύσκολο γιατί ο δυναμικός και ειλικρινής χαρακτήρας της την κάνουν να είναι αισιόδοξη και να μπορεί να προσαρμόζεται σε κάθε νέα δουλειά και να αποκτά νέες εμπειρίες. Το μόνο που χρειάζεται για να είναι ευτυχισμένη είναι ελεύθερος χρόνος για να ασχολείται με το μουσικό συγκρότημα, που έχει με τους φίλους της από το δρόμο.

Αν τα παραμύθια ήταν σαν τη ζωή, είναι ακριβώς η στιγμή, που η Σταχτοπούτα πηγαίνει στο παλάτι και συμμετέχει στον χορό, που θα αλλάξει τη ζωή της. Όμως η Φλορ πηγαίνει στο σπίτι των Φιντζερβάλντεν και αντί για χορό, την περιμένει η δουλειά της βοηθού παραμάνας. Οι Φιντζερβάλντεν, κληρονόμοι μιας γερμανικής οικογένειας, είναι έξι αδέλφια από 8 έως 25 χρόνων, που έχουν χάσει τους γονείς τους. Χωρίς να έχουν άλλη οικογένεια στην Αργεντινή, ο μεγαλύτερος αδελφός Φεδερίκο, αναλαμβάνει την προστασία τους. Είναι ένας νέος, που εδώ και καιρό έχει καταπνίξει τα συναισθήματά του, είναι οργισμένος με τη ζωή και οι περιστάσεις τον έχουν αναγκάσει να γίνει ένας αυστηρός και ψυχρός αρχηγός της οικογένειάς του. Παρά τον μεγάλο αριθμό προσωπικού, που διαθέτει η οικογένεια, κανένας δεν φαίνεται να μπορεί να δαμάσει τα σκανδαλιάρικα αδέρφια του, που λες και έχουν βάλει σκοπό να του κάνουν τη ζωή δύσκολη. Η Φλορ συστήνεται ως Φλορισιέντα κι αφού καταφέρνει να τα χαλιναγωγήσει, είναι η μόνη, που τους κάνει να δείξουν τον καλύτερο εαυτό τους. Η Φλορισίεντα τους δώσει κάτι παραπάνω από μια καλή γερμανική αγωγή και τις πλουσιοπάροχες συνθήκες ζωής.

Έτσι όπως ο πρίγκιπας βρήκε το γοβάκι και πρόσφερε την ευτυχία στην Σταχτοπούτα, αυτά τα παιδιά θα βρουν στην Φλορισιέντα τον άνθρωπο που θα τους χαρίσει την χαμένη χαρά. Όταν ανακαλύπτουν το μυστικό της Φλορισιέντα, που χανόταν συχνά για να βρει του φίλους της, την εξαναγκάζουν να τους παίρνει μαζί της. Μέσα απ΄ αυτήν την «παρανομία» τα παιδιά ανακαλύπτουν έναν κόσμο, που είναι πλέον δύσκολο κάποιος να τους τον στερήσει.

Τα πράγματα όμως περιπλέκονται όταν η Μάλαλα, η νονά του Φεδερίκο και χήρα του Σαντιγιάν, ανακαλύπτει ότι ο νεκρός σύζυγός της έχει αφήσει την Φλορισιέντα κληρονόμο του μεγαλύτερου μέρους της περιουσίας του. Τότε η Μάλαλα μαζί με τις δύο ανύπαντρες κόρες της, αποφασίζουν να καταστρέψουν την Φλορισιέντα και η κόρη της Ντελφίνα να παντρευτεί το Φεδερίκο, με μοναδικό σκοπό να πάρουν την κληρονομιά. Η συναισθηματική κατάσταση, στην οποία βρίσκεται ο Φεδερίκο, θα διευκολύνει τη Μάλαλα να πετύχει τον στόχο της.. Κι όπως στα παραμύθια μια νεραϊδονονά θα κουνούσε το ραβδάκι της για να βοηθήσει την κατάσταση … Εδώ το ρόλο αυτό αναλαμβάνει ο έρωτας, αυτός που μας κάνει να πιστεύουμε, όπως και στα παραμύθια, πως και στη απλή ζωή μπορείς να βρεις την αληθινή ευτυχία...

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Μάρτιν Μαριάνι, Κρις Μορένα, Μάουρο Σκαντολάρι
ΠΑΙΖΟΥΝ: Φλορένσια Μπετρότι, Χουάν Γκιλ Ναβάρο, Μπέντζαμιν

Ρόχας, Αγκουστίν Σιέρα, Νίκολας Μαικές, Στέφανο Ντι Γκρεγκόριο, Ζούλμα Φαίαντ, Χέινι Τρέιλες, Αλμπέρτο Άνχαρτ, Ίζαμπελ Μάσεντο, Ανχέλες Μπαλμπιάνι, Μαριάννα Εσπόζιτο, Εστεμπάν Πέρεθ
Enhanced by Zemanta

Ο Σρόιτερ έμεινε στον Alpha και για τα επόμενα δύο χρόνια

Οι υπογραφές έπεσαν, και για τα επόμενα δύο χρόνια ο Αντώνης Σρόιτερ παραμένει επίσημα στην παρουσίαση του βραδινού κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha.

Τις φήμες και τα σενάρια που ακούγονταν για καινούργιο πρόσωπο στην παρουσίαση του καθημερινού κεντρικού δελτίου ειδήσεων διέψευσε με τον καλύτερο τρόπο ο Alpha.

Τα στελέχη του σταθμού της Κάντζας δηλώνουν ευχαριστημένα από τη συνεργασία τους με τον Αντώνη Σρόιτερ και για του λόγου το αληθές αποφάσισαν να ανανεώσουν το συμβόλαιό του για ακόμα δύο χρόνια.

Μάλιστα, το προηγούμενο συμβόλαιο του εξασφάλιζε την παραμονή του στην Κάντζα για αρκετούς μήνες ακόμα, αλλά αποφάσισαν να μην περιμένουν μέχρι την τελευταία στιγμή για να το ανανεώσουν, αφού και οι δύο πλευρές το επιθυμούσαν.

Αλλωστε, μετά την απόφαση που πήραν περίπου πριν από δύο χρόνια στην Κάντζα να μεταδίδουν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων στις 7.00 το απόγευμα, με τον Σρόιτερ στο τιμόνι του, εισπράττουν πολύ καλές τηλεθεάσεις, οπότε δεν υπήρχε λόγος να κάνουν αλλαγές.

Επίσης, αξίζει να αναφέρουμε ότι αν και η εκπομπή «Αυτοψία», που παρουσιάζει ο δημοσιογράφος, ρίχνει τίτλους τέλους την ερχόμενη Τετάρτη 27 Ιουνίου, σκοπός του Alpha είναι να τη συνεχίσει και την επόμενη σεζόν, αφού σημειώνει ικανοποιητική πορεία στους πίνακες τηλεθέασης και το concept της έχει προκαλέσει θετικά σχόλια!


ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΕΛΑΣ/espresso

Έλληνας ηθοποιός ζει το όνειρο: Παντρεύτηκε την καθηγήτριά του!

Οι μετοχές του στο καλλιτεχνικό στερέωμα συνεχώς ανεβαίνουν, καθώς θεωρείται ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του.

Τώρα λοιπόν αναμένεται να αποθεωθεί, τουλάχιστον από τη μεγάλη πλειοψηφία των αντρών, καθώς έκανε μια κλασσική φαντασίωση πραγματικότητα: Παντρεύτηκε την καθηγήτριά του.

 H AΠΟΚΑΛΥΨΗ ΕΔΩ

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Stars System: Το αστρολογικό πορτρέτο του Αλέξη Τσίπρα για το πολιτικό του μέλλον

Στο Stars System αυτή την Κυριακή 24 Ιουνίου εκτάκτως στις 12:50, η Άση Μπήλιου αναλύει μαζί με την αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη την πιο σπουδαία αστρολογική επιρροή της δεκαετίας: Πώς θα μας επηρεάσει τα επόμενα χρόνια το τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα που σχηματίζεται με ακρίβεια αυτή την εβδομάδα;


Ακόμη, τι φανερώνει το αστρολογικό πορτρέτο του Αλέξη Τσίπρα για το πολιτικό του μέλλον και τι αποκαλύπτει ο αστρολογικός χάρτης της Κύπρου με αφορμή την ανάληψη της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την 1η Ιουλίου;

Τέλος, ευχόμαστε χρόνια πολλά στους Καρκίνους. Πώς θα είναι η γενέθλια χρονιά τους;

Stars System, την Κυριακή 24 Ιουνίου εκτάκτως στις 12:50, στον Alpha.

“Όλα για την υγεία mou”: Η Μαριάννα Τουμασάτου και τα τέσσερα σκυλιά της

Η εκπομπή “Όλα για την υγεία mou” με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη που θα μεταδοθεί το Σάββατο 23 Ιουνίου στις 17:10, διερευνά κυρίως τις θετικές επιδράσεις που μπορεί να έχει στην ζωή μας ένα κατοικίδιο, αλλά εστιάζει και στους πιθανούς κινδύνους που μπορεί να κρύβει η συμβίωση αυτή.

Τα τελευταία χρόνια πληθαίνουν οι μελέτες που δείχνουν ότι η συμβίωση με τα ζώα, μας βοηθά να ξεπεράσουμε το άγχος, να αντιμετωπίσουμε την κατάθλιψη και να βελτιώσουμε τους δείκτες της βιολογικής μας υγείας, όπως να περιορίσουμε τις καρδιοπάθειες. Οι επιστήμονες είναι πλέον πεπεισμένοι ότι η συνύπαρξη των κατοικίδιων με τα παιδιά τα βοηθά σημαντικά να γίνουν πιο υπεύθυνα , να αισθάνονται μεγαλύτερη ασφάλεια και κυρίως να κατανοούν τον κύκλο της ζωής. Έχει παρατηρηθεί ότι παιδιά που ζουν με κατοικίδια εμφανίζουν πιο σπάνια αλλεργίες , έχουν χαμηλότερο σωματικό βάρος και καλύτερη απόδοση στο σχολείο.

Σε ψυχολογικό επίπεδο, οι ευεργετικές ιδιότητες ενός κατοικίδιου ζώου είναι σημαντικές και αποδεδειγμένες καθώς η παρουσία τους στο σπίτι λειτουργεί ως αγχολυτικό ενώ προσφέρει άφθονη ανιδιοτελή αγάπη στους ανθρώπους που τα φροντίζουν. Έρευνες έχουν καταγράψει τις θεραπευτικές ιδιότητες των ζώων σε σοβαρές ψυχικές, διανοητικές αλλά και σωματικές παθήσεις. Στην εκπομπή, παρουσιάζονται: ένα βίντεο με έναν σκύλο οδηγό τυφλών, οι αποτελεσματικές θεραπευτικές ιδιότητες της ιππασίας για παιδιά με νοητικά και κινητικά προβλήματα καθώς και η ευεξία και η ηρεμία που μπορεί να προσφέρει η καθημερινή επαφή με τα δελφίνια.

Η ηθοποιός Μαριάννα Τουμασάτου μιλάει για την καθημερινότητά της με τα τέσσερα σκυλιά της.

Formula 1 Κυριακή, 24 Ιουνίου, απευθείας μετάδοση Grand Prix Ευρώπης

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της F1 συνεχίζεται με τον όγδοο αγώνα της χρονιάς, το GP Ευρώπης.

Καλύτερο από ποτέ, χαρακτήρισε ο Πήτερ Σάουμπερ, ιδρυτής και συνιδιοκτήτης της ομώνυμης ομάδας, το φετινό πρωτάθλημα της Formula 1. Με επτά διαφορετικούς νικητές σε ισάριθμους αγώνες, η μάχη για τον τίτλο είναι απρόβλεπτη και συναρπαστική.

Με το Ευρωπαϊκό GP, οι Ισπανοί φιλοξενούν δεύτερο αγώνα F1, μέσα σε διάστημα ενός μήνα. Το GP στο λιμάνι της Βαλένθια είναι το τρίτο συνεχόμενο μετά τα GP Μονακό και Καναδά σε δρόμους ανοικτούς στην κυκλοφορία κι όχι σε πίστα. Νικητές τα προηγούμενα χρόνια στη συγκεκριμένη διαδρομή ήταν οι Σεμπάστιαν Φέτελ (2010 και 2011), Ρούμπενς Μπαρικέλο (2009) και Φελίπε Μάσα (2008).

Στο F1 Countdown πέρα από τα καλύτερα στιγμιότυπα των κατατακτήριων δοκιμών μπορείτε να παρακολουθήσετε μια συνέντευξη του επικεφαλής σχεδιασμού της Ferrari, Νικόλα Τομπάζη αλλά και τη συνάντηση των Σουμάχερ - Ρόσμπεργκ με την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Γερμανίας. Στην παρουσίαση και τον σχολιασμό, τον Τάκη Πουρναράκη πλαισιώνουν οι Νίκος Κατσαρός και Πάνος Σεϊτανίδης. O Τάκης Τρακουσέλλης που επιμελείται θέματα αυτοκίνησης, οδηγεί στο Άμστερνταμ το νέο υβριδικό Toyota Υaris.

Αυτή την Κυριακή έχει F1 στον Alpha. Μην τη χάσετε!

F1 Countdown: 14:00
Εκκίνηση αγώνα: 15:00

VIDEO - Λιάγκας για Χρηστίδου: «Δεν μπορεί να είναι με το βυζί έξω»!

Σήμερα η εκπομπή «Πρωινό mou» σχολίασε τις εμφανίσεις των celebrities στα μουσικά βραβεία και τους βαθμολόγησε!

Όταν είδαν την εμφάνιση της Σίσσυς Χρηστίδου τότε ο Γιώργος Λιάγκας της έδωσε 8 και τόνισε:

«Μια γυναίκα οφείλει να γδύνεται ή απ' τη μέση και πάνω ή απ' τη μέση και κάτω. Όταν βγάζει το πλούσιο μπούστο της και το βλέπουμε και ευχαριστιόμαστε, καλά κάνει και φοράει μακρύ φόρεμα. Δεν μπορεί να είναι και με το μίνι και με το βυζί έξω»!

Δείτε το βίντεο!

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Παρέμβαση: Οι πρώτες κινήσεις που περιμένουν οι Ευρωπαίοι

Οι επόμενες ημέρες των εκλογών της 17ης Ιουνίου και οι προκλήσεις που θα αντιμετωπίσει η νέα κυβέρνηση που θα σχηματιστεί. Οι πρώτες κινήσεις που περιμένουν οι Ευρωπαίοι εταίροι και οι αποφάσεις που θα σηματοδοτήσουν τις μετεκλογικές εξελίξεις.


Στο στούντιο της εκπομπής, μαζί με τη Γιάννα Παπαδάκου, ο Δημήτρης Παπαδημούλης από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Θεόδωρος Πάγκαλος από το ΠΑΣΟΚ και ο Γιάννης Πανούσης από τη Δημοκρατική Αριστερά, φωτίζουν τα γεγονότα και δίνουν απαντήσεις για το πολιτικό σκηνικό που έχει διαμορφωθεί μετά τα αποτελέσματα της κάλπης.

Παρέμβαση, την Πέμπτη, 21 Ιουνίου στις 24:00, στον Alpha.

BINTEO - «Πρωινό mou»: Τραγουδιστής έκανε «στριπτίζ»!

Σήμερα η εκπομπή «Πρωινό mou» «έγδυσε» γνωστό τραγουδιστή!

 

Στο τέλος της εκπομπής ήθελαν να δουν τα τατουάζ του και τον ανάγκασαν να ξεκουμπώσει το πουκάμισό του!

 

 Ο λόγος για τον... Stan που ξεκούμπωσε το πουκάμισό του για να δείξει το τατουάζ του! Έχει κάνει στο στέρνο του ένα λιοντάρι!

 

Πόπη Τσαπανίδου - Νίκος Ιατρού: Τι τρέχει ανάμεσά τους;

Οι δυο τους, τον τελευταίο καιρό, κυκλοφορούν μαζί στα πιο in στέκια της πόλης και πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν πως η δημοσιογράφος είναι και πάλι ερωτευμένη.


Η τελευταία δημόσια κοινή έξοδος της Πόπης Τσαπανίδου με τον Νίκο Ιατρού έγινε πριν από λίγες μέρες, όπως αναφέρει η «Espresso», κατά την οποία μάλιστα ο χρηματιστής κρατούσε διαρκώς το χέρι της δημοσιογράφου και εκείνη ήταν ευδιάθετη και πιο λαμπερή από ποτέ.

Μάλιστα οι θαμώνες του μαγαζιού σχολίασαν πόσο έχει ομορφύνει η δημοσιογράφος και πόσο ταιριαστό ζευγάρι είναι με τον Νίκο, αν και οι δυο τους ήταν ιδιαίτερα διακριτικοί και δεν έδωσαν αφορμή για σχόλια.

E. Mενεγάκη: Τα... καυτά φιλιά με τον Ματέο σε απομονωμένη παραλία! (φωτό)

O φωτογραφικός φακός του "ΟΚ" εβγαλε... λαβράκι: 

 Τα καυτά φιλιά φιλιά του Ματέο και της Ελένης στην απομονωμένη παραλία της περιοχής "Άχλα" βλέπουν πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας, χάρη στην υπομονή και επιμονή των παπαράτσι...

Δείτε τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες ΕΔΩ

«Έφυγα από την Αθήνα για να έχω ένα πιάτο φαγητό», δηλώνει γνωστή ηθοποιός

Η Αγγελίνα Παρασκευαϊδη, που ξεχώρισε φέτος με την παρουσία της στο σίριαλ Βασιλιάδες, αναγκάστηκε να επιστρέψει στο πατρικό της στην Μυτιλήνη. Γιατί είναι καλό πράγμα να ζεις το όνειρό σου. Ακόμη καλύτερο όμως είναι το να ζεις αξιοπρεπώς.

«Έχω μετακομίσει στην Μυτιλήνη. Μένω εκεί με τους γονείς μου. Εξάλλου επέλεξα να μη δουλέψω του χρόνου. Γιατί έτσι όπως είναι η κατάσταση, αν δεν συνεχιστούν οι Βασιλιάδες θα προτιμούσα να βάλω μια άνω τελεία και να περάσω τον επόμενο χρόνο βοηθώντας τους δικούς μου», δήλωσε η ανερχόμενη ηθοποιός στην Espresso.

Προσθέτοντας στην συνέχεια «Ο μπαμπάς μου είναι γιατρός και η μαμά μου δουλεύει στο ιατρείο. Άρα, αφού είναι έτσι η κατάσταση κι εγώ δεν μπορώ να συντηρηθώ πια, δεν θέλω να το ρισκάρω, Μέχρι τώρα ζούσα από το θέατρο. Έκανα το πείραμα να κάνω τηλεόραση για να είμαι καλύτερα οικονομικά και δεν πληρώθηκα ποτέ. Προτίμησα να βοηθήσω τον μπαμπά μου αυτή την στιγμή , όπου ξέρω ότι ένα πιάτο φαγητό θα το έχω».

Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Αυτοψία: Η νέα κυβέρνηση, τα πρόσωπα, οι διαφορές και οι συγκλίσεις.

Η νέα κυβέρνηση, τα πρόσωπα, οι διαφορές και οι συγκλίσεις. Όλο το παρασκήνιο για τη σύσταση του νέου υπουργικού συμβουλίου. Ποιοι αναλαμβάνουν τα κρίσιμα υπουργεία και πότε ξεκινά το σκληρό παζάρι με την τρόικα; Ποια περιθώρια επαναδιαπραγμάτευσης αφήνουν οι δανειστές στη χώρα;

Στο στούντιο της εκπομπής με τον Αντώνη Σρόιτερ, ο Άδωνις Γεωργιάδης από τη Νέα Δημοκρατία, ο Γιώργος Βαρεμένος από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος από το ΠΑΣΟΚ, ο Δημήτρης Χατζησωκράτης από τη Δημοκρατική Αριστερά και η δημοσιογράφος Κάτια Μακρή.

Ακόμη, βετεράνοι ποδοσφαιριστές της εθνικής ομάδας της χώρας μιλούν για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας στο φετινό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου.

Αυτοψία, την Τετάρτη, 20 Ιουνίου στις 24:00, στον Alpha.

Διέξοδος: Η νέα κυβέρνηση και τα πρόσωπα που θα την απαρτίζουν.

Η νέα κυβέρνηση και τα πρόσωπα που θα την απαρτίζουν. Οι πυρετώδεις διαβουλεύσεις και το παρασκήνιο των επαφών του Αντώνη Σαμαρά με τους πολιτικούς αρχηγούς για τον σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας μετά το μήνυμα της κάλπης. Οι νέες ισορροπίες στη Βουλή και οι κινήσεις των κομμάτων για την οικονομία και τις υποχρεώσεις της χώρας που προκύπτουν από το Μνημόνιο. Οι αντιδράσεις από Ηνωμένες Πολιτείες και Βρυξέλλες. Τι ζητούν και τι παρέχουν οι Ευρωπαίοι εταίροι;

Στο στούντιο της εκπομπής, ο Γιάννης Μιχελάκης από τη Νέα Δημοκρατία, ο Πάνος Σκουρλέτης από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Πέτρος Ευθυμίου από το ΠΑΣΟΚ και ο Νίκος Μπίστης από τη Δημοκρατική Αριστερά, συζητούν με τον Μπάμπη Παπαπαναγιώτου και σχολιάζουν τις εξελίξεις. Μαζί τους ο Διευθύνων Σύμβουλος της marc, Θωμάς Γεράκης και ο Δήμος Βερύκιος.

Διέξοδος, την Τρίτη, 19 Ιουνίου στις 24:00, στον Alpha.

VIDEO - O Λιάγκας και η παρέα του ξέχασαν ότι είναι στον αέρα...

Σχεδόν δέκα μέρες απέμειναν μέχρι να κατεβάσει ρολά η εκπομπή "Πρωινή mou"! Φτάνοντας προς το τέλος, η ομάδα έχει αρχίσει να χαλαρώνει...τόσο πολύ, ώστε σήμερα σχεδόν "ξέχασε" ότι είναι στον αέρα!

Ο Γιώργος Λιάγκας έτρωγε το προφιτερόλ, που έφερε ο Άκης! Η Φαίη Σκορδά σηκώθηκε από την θέση της και κυνηγούσε τον floor manager, η Σάσα Σταμάτη έκανε γκριμάτσες, η Μαίρη Συνατσάκη έκανε την φώκια και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος νοσταλγούσε στιγμές από την Κυλλήνη!

Η Φαίη προσπάθησε να επαναφέρει την τάξη λέγοντας: "Είμαστε στον αέρα" και σχεδόν ψιθυριστά λέει στον Γιώργο; "Μην τρως άλλο" για να πάρει την απάντηση "Το κάνω για τηλεοπτικούς λόγους".Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή "Πρωινό mou"

VIDEO: Αρχηγός κόμματος είπε βλάκες τους Καμπουράκη – Οικονομέα!

Είστε βλάκες!, είπε νέτα - σκέτα στους παρουσιαστές του «Κοινωνία Ώρα Mega» ένας εκ των καλεσμένων τους και οι Καμπουράκης – Οικονομέας συμφώνησαν μαζί του ότι είναι!

Η εκπομπή έβγαλε τηλεφωνικά τον πρόεδρο του κόμματος «Ανεξάρτητη Ανανεωτική Αριστερά, Ανανεωτική Δεξιά, Ανανεωτικό ΠΑΣΟΚ, Ανανεωτική Νέα Δημοκρατία, Όχι στον Πόλεμο, Κόμμα Επιχείρηση Χαρίζω Οικόπεδα, Χαρίζω Χρέη, Σώζω Ζωές, Παναγροτικό Εργατικό Κίνημα Ελλάδος (ΠΑ.Ε.Κ.Ε.)», που στις εκλογές έλαβε 1 ψήφο.

Έξω φρενών έγινε ο 83χρονος πρόεδρος του κόμματος, Μιλτιάδης Τζατζαλίδης, καθώς θεώρησε ότι οι παρουσιαστές τον ειρωνεύονται, αμφισβητώντας την  πορεία του στην πολιτική: «είστε βλάκες!», φώναξε λίγο πριν το τέλος της σύνδεσης.

«Συμφωνούμε!», είπε ο Δημήτρης Καμπουράκης, ενώ ο Γιώργος Οικονομέας πρόσθεσε «κι εμείς το λέμε ότι είμαστε βλάκες, όχι μόνο εσύ!».

Δείτε το βίντεο

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Μεγάλος νικητής των εκλογών η ΝΕΤ

Μεγάλος νικητής αναδεικνύεται η ΝΕΤ η οποία βρίσκεται πρώτη στο διάστημα από 20.00 ως τα μεσάνυχτα, δεύτερη το πρωί με πρώτο τον ΑΝΤ1 (Γιώργος Παπαδάκης) και τρίτη στο πρόγραμμα όλης της ημέρας, αλλά σε απόσταση αναπνοής από τον ΑΝΤ1 και ελάχιστα πίσω από το Mega.

Ο ALPHA εμφανίζεται να κερδίζει από 17.00 ως 20.00, αλλά ως τις 17.45 έπαιζε το «Τζένη- Τζένη». Ουσιαστικά το Mega εμφανίζεται νικητής μόνον την ώρα του exit poll και για μία ώρα αργότερα.  

Αναλυτικά, στο σύνολο του κοινού, όλη την ημέρα:

MEGA 15,8%
ANT1 15%
NET 14,9%
ALPHA 13%
ΣΚΑΪ 11,1%
STAR 8,1%

Πρωινή ζώνη:


ANT1 20,1%
NET 17%
MEGA 15,8%
ΣΚΑΪ 13,2%
STAR 10,1%
ALPHA 5,6%

Εκλογές:


17:00-20:00

ΑLPHA 17,6%
MEGA 17,4%
ΣΚΑΪ 14,8%
ΑΝΤ1 14,2%
ΝΕΤ 12,6%
STAR 6,3%

20:00-21:00

NET 23,2%
MEGA 20,4%
ANT1 17,1%
ALPHA 15,2%
ΣΚΑΪ 8,8%
STAR 3,7%

21:00-00:00

NET 17,7%
ANT1 16,2%
MEGA 16%
NET 14%
ALPHA 12,1%
ΣΚΑΪ 6,4%
STAR 5,6%

 http://newpost.gr/

Ο Λιάγκας σχολιάζει τις εκλογές

Μέσω twitter σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας το αποτέλεσμα των χτεσινών εκλογών. 

 
«Τρομάζω με τα χαμόγελα των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που δεν βγήκε και με τα στελέχη της ΝΔ που πλασαρίστηκαν πίσω από το Σαμαρά» έγραψε αρχικά. 
 
Και συνέχισε: «Ο Σαμαράς αδιαμφισβήτητα είναι πρώτος. Έχει μια ευκαιρία να γίνει ένας καλός ηγέτης μιας πολυκομματικής κυβέρνησης».


Μέμος Μπεγνής: Τα τουρκικά σίριαλ είναι αίσχος!

Αισιόδοξος, ευκολόπιστος και ευαίσθητος, λέει την άποψή του έξω από τα δόντια και εξηγεί πως στον χώρο που κινείται «τα πράγματα είναι δήθεν. Οι σχέσεις είναι λίγο δήθεν και εμένα αυτό δεν μου πάει, δεν κάνω αυτό το lifestyle που κάνουν οι περισσότεροι, είναι ψέμα και δεν το θέλω. Θέλω να είμαι αληθινός, όσο μπορώ, και να παραμείνω αληθινός σε αυτό το επάγγελμα που δεν είναι τόσο αληθινό όσο η ζωή μας» εξηγεί στα «Everyday Girls» του MTV, τη Μυρτώ Κάζη και τη Μαριάνθη Μπαϊρακτάρη.


«Οταν βλέπω τηλεόραση, ντρέπομαι. Δεν βλέπω τίποτα. Δεν μου αρέσει τίποτα στην τηλεόραση. Τα τουρκικά σίριαλ είναι αίσχος! Η ελληνική τηλεόραση είναι πάτος! Δεν πάει άλλο!» λέει ο Μέμος Μπεγνής.

Οσο για τους καλλιτέχνες και τις φωτογραφίες των παπαράτσι, εξηγεί: «Δεν έχω καλέσει ποτέ φωτογράφο και θέλω να έρθει ένας φωτογράφος να με διαψεύσει. Ξέρω πολλές περιπτώσεις που έχει συμβεί αυτό και αν το πάρεις λογικά, δεν μπορεί εγώ να πάω στο αεροδρόμιο να ταξιδεύω για κάπου και να είναι εκεί ένας φωτογράφος χωρίς να τον έχω καλέσει ή να είμαι στο βουνό σε ένα εστιατόριο και να είναι εκεί ο φωτογράφος. Δεν μπορεί! Στις διακοπές, στο αεροδρόμιο, στη φύση, στην παραλία δεν γίνεται να είναι εκεί».

Στην Ελλάδα ο διάσημος ηθοποιός θα άλλαζε την παιδεία. «Είναι λυπηρό το πώς μεγαλώνουν τα νέα παιδιά. Τα πρότυπά τους, η μουσική τους, τα βιώματά τους στο γυαλί, αυτά που βλέπουν, που έχουν φτάσει στον πάτο. Η πολιτεία θα πρέπει να δώσει πρώτα σημασία στην παιδεία, και μετά σε όλα τα άλλα» δηλώνει και συνεχίζει εξηγώντας πως δεν μπορεί να καταλάβει το Twitter.

«Πιστεύω ότι το Twitter είναι μοναξιά. “Είμαι σε αυτό το καφέ, τώρα φεύγω γιατί έχω ραντεβού”. Εχεις την ανάγκη να κοινοποιήσεις τη ζωή σου για να αποκτήσει αξία. Είναι λυπηρό» λέει και ο ίδιος θέλει να πάει κόντρα σε ό,τι τον στεναχωρεί και τον αγχώνει. Μουσικός, πιανίστας από τα 5 του, δηλώνει ότι το πάντρεμα του ηθοποιού με τη μουσική είναι το όνειρό του και έτσι από αυτή την Παρασκευή ξεκινάει στη Γλυφάδα με την Τζένη Μπότση, τον Δημήτρη Βλάχο και τη Χριστίνα Πομώνη ένα σόου με πολύ τραγούδι και σάτιρα που υπόσχεται να διώξει μακριά όλες τις μίζερες και κακές σκέψεις μας!

Ο Μέμος όμως, μιλά και για τις γυναίκες της ζωής του. «Σε μια κοπέλα με μαγεύει το βλέμμα. Ο έρωτας όμως είναι περαστικός» λέει και στη συνέχεια παραθέτει την ξεχωριστή του άποψη για την απιστία. «Η απιστία είναι θεμιτή! Η απιστία για μένα είναι υπερεκτιμημένη, όπως και το σεξ. Οταν γίνει μόνο σαρκικά, εγώ προσωπικά δεν θα προκαλέσω χαμό, μπορώ να το δικαιολογήσω. Εχω συγχωρήσει απιστία στη ζωή μου γιατί όταν γίνεται, φταίνε και οι δύο. Αν αυτό το συζητήσεις και το βάλεις κάτω πολιτισμένα, μπορεί η σχέση σου να γίνει ακόμα πιο δυνατή. Αν ξαναγίνει, φεύγω, αλλά και πάλι δεν θα κάνω φασαρία».

Το κρυφό του ταλέντο, δε, είναι η μαγειρική! Τελευταία ασχολήθηκε με αυτή και πλέον μαγειρεύει πολύ καλά! Μπορεί να μην ήξερε να κάνει ούτε αβγό, αλλά τώρα κάνει, όπως λέει, φανταστικό κοτόπουλο στο φούρνο με πατάτες. Πάντως σε ένα ρομαντικό πρώτο ραντεβού θα μαγείρευε στην καλή του ένα ζουμερό φιλέτο σολομού.


ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ/espresso

Γάμος-όνειρο για την παρουσιάστρια του καιρού του Star

Την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής του έζησαν η Χριστίνα Παύλου και ο Ανδρέας Μπέκιος.

Η παρουσιάστρια του καιρού του Star και ο διευθυντής επικοινωνίας το Σάββατο το απόγευμα παντρεύτηκαν στο εκκλησάκι του Aγίου Διονυσίου, στο «Island», με κουμπάρους τον δημοσιογράφο Νάσο Γουμενίδη και τη φίλη τους Ανίτα Ράφεμπ. H νύφη έστησε τον γαμπρό περίπου μισή ώρα και ήρθε συνοδευόμενη από τον πατέρα της Ανδρέα.

Η Χριστίνα εντυπωσίασε με το χολιγουντιανό νυφικό της, ειδική παραγγελία από τον Βρεττό Βρεττάκο, που το σχεδίασε αποκλειστικά για εκείνη.

Η νύφη προετοιμάστηκε στην προεδρική σουίτα στον Αστέρα Βουλιαγμένης, όπου ήταν από πολύ νωρίς η οικογένειά της, οι στιλίστες της Μάριος Κυπριώτης και Μιχάλης Τσούκας, αλλά και ο προσωπικός της make up artist και hair stylist Παντελής Τουτουντζής.

Η Χριστίνα πάτησε για τα καλά το πόδι του γαμπρού (το έκανε τέσσερις φορές), ενώ ο Ανδρέας χαμογελούσε αμήχανα. Μετά τον γάμο ακολούθησε glamorous δεξίωση σε διπλανό χώρο. Η νύφη εμφανίστηκε με λευκό φόρεμα του Βασίλειου Κωστέτσου, ο οποίος είχε σχεδιάσει και το γαμπριάτικο κοστούμι.

Η νύφη με τον γαμπρό, αφού χαιρέτησαν τους εκλεκτούς καλεσμένους τους, είχαν ετοιμάσει και μια έκπληξη: σε μεγάλη γιγαντοοθόνη προβλήθηκε σε cartoon πώς γνωρίστηκε το ζευγάρι και στο ενδιάμεσο έκανε σχόλια ο Αντώνης Κανάκης σε στιλ «Ράδιο Αρβύλα», που είναι προσωπικός φίλος του γαμπρού.

Στη συνέχεια έκοψαν την τούρτα και ακολούθησε καταιγισμός πυροτεχνημάτων. Ο Γιώργος, που είναι φίλος με το ζευγάρι, τους τραγούδησε το κομμάτι «Μια αναπνοή» του Αντώνη Ρέμου και οι δυο τους χόρεψαν επαγγελματικά μια ρούμπα σε συνδυασμό με ταγκό. Το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με πολύ τραγούδι και ξέφρενο χορό.

Φυσικά, από τον λαμπερό γάμο δεν θα μπορούσαν να απουσιάσουν και πρόσωπα από τον χώρο της σόουμπιζ, ανάμεσά τους η Ελένη Πετρουλάκη με τον σύζυγό της Ιλια Ιβιτς, η Τατιάνα Στεφανίδου με τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο Ντέμης Νικολαΐδης και πολλοί ακόμα.


ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ Φωτ.: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΣΙΑΣ/ espresso

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...