Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Επεισόδιο στα παρασκήνια του Greek Idol

Μπορεί μπροστά στις κάμερες όλα να κυλάνε… «μέλι γάλα», στα παρασκήνια όμως το κλίμα μερικές φορές γίνεται πολύ «σκληρό».

Όπως αποκάλυψε η Ερωφίλη, μετά το τέλος του προηγούμενου live που ήταν υποψήφια η ίδια με τον Δημήτρη, και τελικά αποχώρησε ο δεύτερος, οι φανς του νεαρού τραγουδιστή που έφυγε από το show πλησίασαν την «κερκίδα» όπου καθόταν οι δικοί της θαυμαστές και τους φώναζαν: «Η δικιά σας η κ… έπρεπε να φύγει, όχι ο Δημήτρης».

Enhanced by Zemanta

Video: Ο Καπετανίδης έκανε την Κερέν να κλάψει πάνω στη σκηνή με την κριτική του

Τι κι αν έχει τη γιορτή του σήμερα ο Κώστας Καπετανίδης και κέρασε γλυκά στα παρασκήνια του Greek Idol; Στην κριτική των διαγωνιζόμενων στάζει «φαρμάκι»!

«Το Greek Idol θα είναι μόνο ένα ταξίδι για ‘σένα. Μετά από αυτό σε βλέπω να γυρίζεις στο γραφείο σου και η μόνη σου επαφή με τη μουσική να είναι να ακούς τη μουσική των άλλων από το τρανζιστοράκι σου» είπε ο κριτής στη διαγωνιζόμενη η οποία πάγωσε με αυτό που άκουσε! 

Όταν τελείωσε η κριτική όλων των κριτών (η οποία δεν ήταν θετική) η Κερέν μάζεψε τα… «κομμάτια» της και, ενώ προσπαθούσε να κρύψει τα δάκρυά της, είπε: «Τώρα που ήρθα σε επαφή με τη live μπάντα δεν θα σταματήσω ποτέ να τραγουδάω».

Enhanced by Zemanta

ΒΙΝΤΕΟ: Nαταλία Γερμανού: "H Σίσσυ έχει έναν άντρα που κάνει για 87"

Τα καλύτερα είχε να πει η Ναταλία Γερμανού για τον Θοδωρή Μαραντίνη, σύζυγο της Σίσσυ Χρηστίδου. 
 
Όλα αυτά με αφορμή την είδηση ότι ένας άντρας από την Νιγηρία έχει παντρευτεί 107 γυναίκες και αυτή την στιγμή ζει με τις 87 από αυτές και τις έχει πλήρως ικανοποιημένες... 
 
Ρώτησαν λοιπόν την Σίσσυ αν θα ήθελε να έχει 87 άντρες για να απαντήσει η Ναταλία πως η Σίσσυ έχει έναν άντρα που κάνει για 87! 
 
Ο Θέμης κάνοντας πλάκα στην φίλη του, της είπε αν θα ήθελε όμως 87 άντρες μοντέλα, για να του απαντήσει η Ναταλία πως ο μύθος με τα μοντέλα έχει ξεπεραστεί!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Η κατάθλιψη, νόσος του 21ου αιώνα

Στην εκπομπή “Όλα για την υγεία mou” με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη που θα μεταδοθεί το Σάββατο 21 Μαΐου στις 16:00 αναλύεται η νόσος του 21ου αιώνα, η κατάθλιψη. 
Οι επιστήμονες επισημαίνουν ότι ο αριθμός των ανθρώπων που αναπτύσσουν κατάθλιψη έστω και μια φορά στη ζωή τους αυξάνεται σημαντικά τα τελευταία χρόνια. Ωστόσο όλοι όσοι παραπονούνται για κατάθλιψη μπορεί να έχουν κάποια από τα συμπτώματα τα της αλλά δεν υποφέρουν από αυτή.
Ειδικοί παρουσιάζουν τις αιτίες και τα συμπτώματα της κατάθλιψης και ενημερώνουν για τους φορείς που μπορεί κάποιος να απευθυνθεί όταν αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα ψυχικής υγείας. Παράλληλα αποδεικνύεται ότι σήμερα η κατάθλιψη μπορεί να αντιμετωπισθεί στη συντριπτική πλειονότητα των περιπτώσεων αρκεί να αναγνωριστεί έγκαιρα και να αναζητηθεί η σωστή βοήθεια από τα αρχικά της στάδια. Επίσης, αναλύονται όλες οι παράμετροι που μπορεί να έχει η κατάθλιψη όπως κοινωνικοί, οικονομικοί και άλλες. Μεγάλο μέρος της συζήτησης αφορά τις θεραπευτικές προσεγγίσεις όπως τα φάρμακα, τη ψυχοθεραπεία αλλά και άλλες νεότερες μορφές παρεμβάσεων.

Κεντρική καλεσμένη  είναι η καθηγήτρια ψυχιατρικής  κυρία Μαρίνα Οικονόμου αλλά και άνθρωποι που έχουν βιώσει την κατάθλιψη και μιλούν για την εμπειρίας τους.

«Το Νησί» στην «Ανατροπή»

«Το Νησί»  στην «Ανατροπή»: Αμέσως μετά την προβολή του τελευταίου επεισοδίου της σειράς, βασικοί συντελεστές «μετακομίζουν» από το «Νησί» στην εκπομπή του Γιάννη Πρετεντέρη. Η «Ανατροπή» της Δευτέρας, 23 Μαΐου 2011, στις 23.30, είναι αφιερωμένη στη μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία του MEGA, στη σειρά που καθήλωσε περισσότερα από δύο εκατομμύρια τηλεθεατές και ξεχώρισε με την ποιότητα και την αισθητική της.   
Ηθοποιοί  και συντελεστές θα βρεθούν, όλοι μαζί στο στούντιο της εκπομπής και παρέα με τον Γιάννη Πρετεντέρη θα ξαναζήσουν τις στιγμές των γυρισμάτων, θα θυμηθούν τη ζωή στην Κρήτη, τις δυσκολίες και τα ευτράπελα, θα σχολιάσουν την επιτυχία και θα μιλήσουν για τη συμμετοχή τους σε αυτή την παραγωγή.   
Θα είναι  εκεί η συγγραφέας του μυθιστορήματος Βικτόρια Χίσλοπ, που θα έρθει ειδικά για την «Ανατροπή» από το Λονδίνο καθώς και ο σκηνοθέτης Θοδωρής Παπαδουλάκης, που θα ταξιδέψει από την Κρήτη. Παρόντες και η Μιρέλλα Παπαοικονόμου που υπογράφει το σενάριο, ο συνθέτης της μουσικής της σειράς Μίνως Μάτσας και φυσικά ο Στέλιος Μάινας και η Κατερίνα Λέχου, η Ευγενία Δημητροπούλου και η Γιούλικα Σκαφιδά, η Μαρία Πρωτόπαππα και ο Γιάννης Στάνκογλου, ο Αλέξανδρος Λογοθέτης και ο Νίκος Ορφανός, καθώς και ο Τάσος Νούσιας και η Αλεξάνδρα Σακελλαροπούλου 
Οι μικρές και μεγάλες ιστορίες από το «Νησί» θα κυριαρχήσουν στην «Ανατροπή», μέσα από τα βίντεο και τα αποσπάσματα που θα προβληθούν, ενώ την επιτυχία της σειράς θα σχολιάσουν η Κάτια Δανδουλάκη, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και ο Γιώργος Καπουτζίδης....   
Τέλος, ο  Πέτρος Μπούτος, ο Διευθυντής Προγράμματος του MEGA, θα πιάσει το νήμα από την αρχή: θα μιλήσει για την ενδιαφέρουσα και δύσκολη περιπέτεια αυτής της παραγωγής, εξηγώντας πώς μια ιδέα πέρασε από τη φαντασία στην πράξη, πώς το «Νησί» έγινε τηλεοπτική σειρά και μάλιστα με τόσο μεγάλη απήχηση....
«Ανατροπή», τη Δευτέρα 23 Μαϊου 2011 στις 23.30 με τον Γιάννη Πρετεντέρη στο MEGA.

VIDEO: «Η Ελισσάβετ Κωνσταντινίδου ζει μέσα από την Ζέτα»

Bost's "Medea"Image by maja thurup via Flickr
Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου έκανε μαθήματα στους δημοσιογράφους για το πως πρέπει να φέρονται στην Ζέτα Μακρυπούλια οι ρεπόρτερ. 

Στην εκπομπή «Super Star» ασχολήθηκαν με αυτές τις δηλώσεις της ηθοποιού και ήταν αρκετά επιθετικοί... 
 
Ο Θοδωρής Ρακιντζής, αρκετά εκνευρισμένος, δήλωσε πως ευτυχώς που υπάρχει και η Ζέτα και ασχολούνται οι δημοσιογράφοι μαζί της ,ενώ συνέχισε λέγοντας πως η Ελισάβετ ζει μέσα από την Ζέτα. 
 
 

Ο Απόστολος Γκλέτσος μιλάει για την περιπέτεια της υγείας του

Για την σοβαρή περιπέτεια της υγείας του, μίλησε ο Απόστολος Γκλέτσος στην εκπομπή «10 με 1 μαζί», αποκαλύπτοντας μάλιστα πως όταν ήταν 35 χρονών είχε κάνει τρία χειρουργεία στην καρδιά.

«Έκανα κάτι χειρότερο από μπαλονάκι. Μου καυτηρίασαν την καρδιά επειδή είχα αρρυθμίες.» είπε ο δήμαρχος Στυλίδας και πρόσθεσε πως το πρώτο χειρουργείο κράτησε 9 ολόκληρες ώρες, χωρίς να έχει κάνει νάρκωση νωρίτερα. Το πρόβλημα του Απόστολου Γκλέτσου δεν έχει ξεπεραστεί.   ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΕΔΩ

«Τουρκία έχεις ταλέντο»!!! Το νέο reality του TRT στην Κομοτηνή…

Το κρατικό τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο ΤRT θα αναζητήσει «ταλέντα στην Κομοτηνή! 
 
Η εκπομπή ονομάζεται «Το αστέρι μας είσαι εσύ» και είναι η παρόμοια εκπομπή του «Ελλάδα έχεις ταλέντο». 
 
Οι υπεύθυνοι του Τούρκικου κρατικού καναλιού επέλεξαν και την Κομοτηνή, λόγω του μουσουλμανικού στοιχείου της περιοχής, μαζί με τις μεγάλες πόλεις της γείτονας χώρας! 
 
Παγκοσμιοποίηση και στα reality… piazza  del popolo

Ο καθηγητής Γιάννης Πανούσης ορίζεται Συνήγορος του Τηλεθεατή


Συνήγορο του Τηλεθεατή αποκτά η ΕΡΤ

Με τον καθηγητή Γιάννη Πανούση στο νευραλγικό για την ΕΡΤ πόστο του Συνηγόρου του Πολίτη η κρατική ραδιοτηλεόραση θέλει να ανοίξει έναν δίαυλο επικοινωνίας µε τους πολίτες - τηλεθεατές - ακροατές.


Μάλιστα εξετάζεται ο Συνήγορος να έχει μηνιαίο τηλεοπτικό ραντεβού.

Η Ελεονώρα Μελέτη και οι απιστίες!

Όχι δεν της τα «φόρεσε» κανείς ούτε και κείνη τα φόρεσε σε κανέναν.

Όλη η συζήτηση που έγινε στο πάνελ της «Πρωινής Μελέτης» ήταν τελείως υποθετική.

Με αφορμή  τις ψυχρές σχέσεις που έχει ο Παναγιώτης Μπουγιούρης με την Αθηνά Οικονομάκου μετά το χωρισμό τους η Ελεονώρα εξέφρασε την απορία της:

«Δεν καταλαβαίνω τα ζευγάρια που δε μιλάνε μεταξύ τους μετά από ένα χωρισμό και τι έγινε οι πρώτοι είναι που χωρίζουν ή οι τελευταίοι» τόνισε.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Ν. Μπουλέ: Μιλά πρώτη φορά για την "κόντρα" με τη Μελέτη (video)

Λόγια που για πρώτη δείχνουν "κόντρα" με την Ελεονώρα είπε το πρωί η Νάντια Μπουλέ, αφού σε ερώτηση για το ποιους θεωρεί φαβορί του διαγωνισμού  δεν ανέφερε καν το όνομα της παρουσιάστριας του STAR!

Στη συνέχεια της συζήτησης μπέρδεψε ακόμη περισσότερο τα πράγματα...

 «Κάνει καλές χορογραφίες ο Ηλίας», τόνισε η Νάντια απονέμοντας τα εύσημα πιο πολύ στον παρτενέρ της Ελεονώρας,  ενώ ξεκαθάρισε πως - κατά τ' άλλα - δεν έχουν κόντρα, αφού τις προάλλες ήταν μαζί και για φαγητό με μια παρέα (ε, και;).

Απλά αναρωτιόμαστε: Πως είναι δυνατό να μην τη θεωρεί ένα από τα φαβορί, όταν ο κόσμος αλλά και η κριτική επιτροπή έχουν να το λένε για τα εντυπωσιακά χορευτικά της; markostv

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Video: Μενεγάκη: «Δεν έχω στεναχώριες τελευταία για να μου κοπεί η όρεξη»

Eleni is being interviewed - 20080617_0191edImage by greekadman via FlickrΧαμένο έδαφος έχει αρχίσει να ανακτά η Ελένη Μενεγάκη.

Με αφορμή την απουσία της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα από τα πλατώ της εκπομπής τους, η παρουσιάστρια του «Καφέ με την Ελένη» δείχνει να πορεύεται χωρίς δύσκολο αντίπαλο σε ό,τι αφορά τις τηλεθεάσεις.

Πιο συγκεκριμένα, στο γενικό σύνολο του πληθυσμού το "Πρωινό mou" έκανε μέσο όρο 23.5%, το "10 με 1 μαζί" 15.5% και ο "Καφές με την Ελένη" 15.2.

Στα νεανικά κοινά σημείωσε 21.8% το "Πρωινό mou", το δίδυμο Καραμέρου-Χαριτάτου 12.8% ενώ την ίδια ώρα η Ελένη Μενεγάκη έκανε 22.6%.


Η Ελένη Μενεγάκη έχει αδυνατίσει τις τελευταίες ημέρες και χαίρεται... Η ίδια δήλωσε πως απλά της έχει κοπεί η όρεξη, αν και δεν μπορεί να καταλάβει το λόγο καθώς τον τελευταίο καιρό δεν ζει στεναχώριες…
Δείτε το βίντεο ΕΔΩ   

Ανατροπή: Εκτός Dancing η Μελέτη την Κυριακή;

http://www.gossip-tv.gr/sites/default/files/imagecache/large_20_normal_j_excl/2011_05/icemax_620_4d6022ebacab44f4b8a01dc8a7c09dcfolokl.JPGΤο πρόβλημα υγεία που αντιμετωπίζει από χτες το απόγευμα η Ελεονώρα Μελέτη υπάρχει κίνδυνος να... κρατήσει την παρουσιάστρια μακριά από το live του Dancing with the stars την Κυριακή.

ΧΤΕΣ το πρωί η Ελεονώρα Μελέτη ανακοίνωσε μέσα από την εκπομπή της ότι είναι άρρωστη. Οι τελευταίες εξελίξεις όμως θέλουν την παρουσιάστρια να ταλαιπωρείται από βρογχίτιδα κι έτσι να κινδυνεύει να μείνει εκτός του διαγωνιστικού μέρους του talent show, αν η κατάσταση της υγείας της δεν βελτιωθεί. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΙΔΙΑ Η ΜΕΛΕΤΗ
Enhanced by Zemanta

Πρεζεράκου:Την παρακολουθούσε άντρας για τέσσερις μήνες

Η τηλεόραση και η προβολη έχουν πολά καλά...Όπως και να κάνεις πρωταθλητισμό και η εικόνα σου να γίνεται ευρέως γνωστή. Ελλοχεύουν όμως και πολλοί κίνδυνοι. 
 
Απο το να εκτεθείς και να εκθέσεις την προσωπική σου ζωή, μέχρι και να φτάσεις σε σημείο να αντιμετωπίζεις πρόβλημα ακόμη και με την ίδια σου την ζωή. 
 
Μπαίνεις απρόσκλητος σε κάθε σπίτι και ποτέ δεν ξέρεις ποιός βρίσκεται-και κάτω απο ποιες συνθήκες-στον καναπέ και σε παρακολουθεί...ή καλύτερα πώς σε βλέπει...  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Ο Λιάγκας αποκάλυψε γιατί κινδύνευσε σοβαρά η ζωή του! (video)

Συγκλονιστικός και ειλικρινής για μία ακόμη φορά, ο Γιώργος "έσπασε" το ιατρικό απόρρητο και αποκάλυψε πως κινδύνευσε η ζωή του πριν μπει στο νοσοκομείο!

Εκείνος νόμιζε ότι είχε γαστρεντερίτιδα, ενώ το πρόβλημά του ήταν πολύ σοβαρό και αν αργούσε - ενδεχομένως - θανατηφόρο!

Δείτε ΕΔΩ το πραγματικό πρόβλημα της υγείας του ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ...

Καβογιάννη - Αθερίδης πάνε... σπίτι τους!

Μην τρομάζετε! Δεν αποφάσισαν να αποσυρθούν από την ενεργό δράση η Μαρία Καβογιάννη και ο Θοδωρής Αθερίδης. Αντιθέτως επιστρέφουν δριμύτεροι στη μικρή οθόνη από τη νέα σεζόν μέσα από τη σειρά ''Σπίτι μου, σπιτάκι μου'' στον Ant1...

Οι δυο τους έχουν υπογράψει να υποδυθούν το ανδρόγυνο στη σειρά, το σενάριο της οποίας έχει γράψει η Ρένα Ρίγγα (Ευτυχισμένοι μαζί), και ακούγεται από πέρυσι ότι θα μπει στο πρόγραμμα του καναλιού του Αμαρουσίου.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

VIDEO: Ελένη Μενεγάκη: «Παραλίγο να πεθάνω. Έμεινα 15 μέρες στο νοσοκομείο»

H Eλένη Μενεγάκη, ξεφυλλίζοντας σήμερα το πρωί γνωστό εβδομαδιαίο περιοδικό έπεσε πάνω στην πρώτη έξοδο της Φαίης Σκορδά με το μωράκι της.

Σχολιάζοντας η παρουσιάστρια, το πόσο γρήγορα επανήλθε στα κιλά της, η Φαίη και πόσο γλυκιά είναι η συζήτηση πέρασε και στο Γιώργο Λιάγκα. 
 
Οι συνεργάτες της, τότε, την ενημέρωσαν πως ο παρουσιαστής νοσηλευόταν γιατί έσπασε η περιτονίτιδά του. 
 
Η Ελένη Μενεγάκη, στη συνέχεια του ευχήθηκε ολόψυχα περαστικά και αποκάλυψε πως είχε συμβεί και στην ίδια στα 17της χρόνια καθώς και ότι πήγε να πεθάνει. 
 
Ακούστε την εξομολόγησή της στο βίντεο ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Τηλεοπτικά προγράμματα της ΕΡΤ και στο διαδίκτυο

ERT Digital logo.Image via Wikipedia
Τη δυνατότητα παρακολούθησης τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών προγραμμάτων από την ιστοσελίδα της ΕΡΤ θα έχουν σύντομα οι καταναλωτές, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος, Λ. Ταγματάρχης.

 Σημείωσε πως τα χρέη της ΕΡΤ Α.Ε. το 2010 μειώθηκαν κατά 30 εκατ. ευρώ, στα 88, όσο ήταν το πλεόνασμα του οργανισμού. Όσον αφορά στο νέο πρόγραμμα, τόνισε ότι θα περιέχει νέες εκπομπές, ξεκαθαρίζοντας πως το «το κριτήριο των εκπομπών δεν πρέπει και δεν είναι τα νούμερα τηλεθέασης». 

Παράλληλα γνωστοποίησε ότι θα αξιοποιηθεί, χωρίς να πουληθεί, η ακίνητη περιουσία της ΕΡΤ.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Γνωστή παρουσιάστρια σε λεσβιακά όργια - Σοκ έπαθε η μητέρα της !

Σοκ έπαθε η μητέρα γνωστής παρουσιάστριας όταν είδε την κόρη της να επιδίδεται σε σεξουαλικά όργια με άλλη καυτή γυναίκα. Τι ακριβώς συνέβη;...

...Μεγάλο ταράκουλο έπαθε η μητέρα γνωστής παρουσιάστριας όταν κατά λάθος έπεσε πάνω σε πολύ προσωπική στιγμή της κόρης της με καυτή αιθέρια ύπαρξη, σύμφωνα με το newsbomb.

Το σοκ που υπέστη η μητέρα γνωστής παρουσιάστριας ήταν τέτοιο μάλιστα που κοιτούσε σαστισμένη για ώρα το θέαμα που αντίκρισε, ενώ η κόρη της προσπαθούσε να την ηρεμήσει .
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Το χρέος στον κουρέα....

«Αναδιάρθρωση», «επιμήκυνση», «κούρεμα»- τι σημαίνουν αυτοί οι όροι με τους οποίους βομβαρδιζόμαστε  καθημερινά; Πώς γίνεται μια αναδιάρθρωση χρέους και τι συνέπειες θα είχε στην ζωή μας;

Η «Έρευνα» επιχειρεί να χαρτογραφήσει τα σενάρια που κυκλοφορούν, μιλώντας με διάσημους οικονομικούς αναλυτές, στο Βερολίνο, το Λονδίνο και τις Βρυξέλλες. Επιχειρεί, επίσης, να δώσει μια πρακτική απάντηση στα ερωτήματα που γεννιούνται, ανατρέχοντας στα ιστορικά προηγούμενα «αναδιάρθρωσης χρέους»: από την περίπτωση της Γερμανίας, στην οποία η δανείστρια Ελλάδα προσέφερε το 1953 ένα γερό «κούρεμα», έως το Μεξικό, την Αργεντινή και τον Ισημερινό. Την εμπειρία τους καταθέτουν στελέχη του ΔΝΤ που χειρίστηκαν τους φακέλους αυτών των χωρών, αλλά και προσωπικότητες από τις ίδιες τις χώρες, που υπέστησαν τις συνταγές και διδάχθηκαν από αυτές.
 
«Έρευνα» με τον Παύλο Τσίμα την Τετάρτη 18 Μαΐου στις 24:00 στο MEGA

Video: Το «καρφί» του Βασίλη Καλλίδη για τους Chef από τα ριάλιτι!

Ο Βασίλης Καλλίδης μίλησε για την περιπέτεια υγείας του, για την συνύπαρξη με τον Άκη και για τους chef που βγαίνουν από τα ριάλιτι. «Έπαθα ψύξη, όχι εγκεφαλικό, όπως είπαν. Με τυράννησε πάρα πολύ η ψύξη» είπε ο μάγειρας για την περιπέτεια υγείας του.

Μάλιστα ο Βασίλης μίλησε και για την συνύπαρξή του με τον Άκη Πετρετζίκη στο «Πρωινό mou».

«Δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα! Θα μοιράζουμε τις κουζίνες, τις μέρες, τις κατσαρόλες, τα μάτια (της κουζίνας). Όλα θα πάνε μια χαρά» είπε σε συνέντευξή του στο Super star.

Βέβαια στο τέλος ο μάγειρας πέταξε και ένα τόσο δα καρφάκι για τους μάγειρες που βγαίνουν από τα ριάλιτι… « Μάγειρας είναι αυτός που είναι μέσα στην κουζίνα» δήλωσε ο Βασίλης…

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Η Μελέτη... την αμαρτία της θα την πει... της άρεσε το Αζερμπαϊτζάν

Συνήθως δεν ακούει τέτοια η Ελεονώρα,  αλλά της άρεσε...

'Μου άρεσε το τραγούδι του Αζερμπαϊτζάν από την πρώτη στιγμή. Συνήθως δεν μου αρέσουν τα γλυκανάλατα τραγουδάκια. Ίσως μου άρεσε αυτό επειδή ήταν συμπαθείς οι ερμηνευτές".. Τι να πει κανείς...Που την είδε την συμπάθεια????
http://www.athensbars.gr
Enhanced by Zemanta

ΒΙΝΤΕΟ: Ο Λάκης ντύθηκε... καμαριέρα

Ο Λάκης ντύθηκε... καμαριέραΝτύθηκε καμαριέρα, πήρε ξεσκονόπανα και σφουγγαρίστες και έδωσε τις δικές του απαντήσεις για το σκάνδαλο με το Ντομινίκ Στρος Καν. 

Ο Λάκης Λαζόπουλος δε θα μπορούσε φυσικά να μην ασχοληθεί με το θέμα των ημερών και να το σχολιάσει με το δικό του μοναδικό τρόπο και να ξεσηκώσει όσους βρέθηκαν χτες στο… τσαντίρι του. 

Αναρωτήθηκε και το λόγο για τον οποίο δεν είχαμε φροντίσει και εμείς...να γνωρίσουμε στον Ντομινίκ Στρος Καν
«τα δικά μας κορίτσια» ενώ ανάλυσε τα σενάρια συνωμοσιολογίας.

Δείτε τα βίντεο ΕΔΩ

Ανακατατάξεις στα κανάλια

Τι υπάρχει στο πλάνο των τηλεοπτικών σταθμών

Οριστική συμφωνία επήλθε μεταξύ της Ευγενίας Μανωλίδου και του ΑΝΤ1 για την επόμενη σεζόν και συνεχίζει κανονικά στο κανάλι παρά τη φετινή κακή πορεία της εκπομπής της.
Στο «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» ετοιμάζεται να επιστρέψει, όπως δείχνουν τα πράγματα, η Ευγενία Μανωλίδου. Θα αναλάβει ξανά ρόλο κριτή στο επιτυχημένο talent show του ΑΝΤ1 που θα το δούμε ξανά από τον Οκτώβριο.
Σύμφωνα με πληροφορίες το κανάλι της έκανε την πρόταση και εκείνη τη δέχτηκε χωρίς δεύτερη σκέψη. Έτσι, από το πρώτο μισό της επόμενης σεζόν, θα τη δούμε ξανά να κρίνει εγχώριας παραγωγής ταλέντα που θα βάλουν τα δυνατά τους για να εντυπωσιάσουν τους κριτές. Μαζί της, εκτός απροόπτου, ο Βαγγέλης Περρής και ο Ηλίας Ψινάκης χωρίς να αποκλείουμε και την επιστροφή της Ματθίλδης Μαγγίρας που είχε κάνει ένα πολύ καλό πέρασμα και άρεσε στο κανάλι. ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΔΩ

Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Θύμα απάτης η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Άλλο ένα θύμα επιτηδείων στη showbiz είναι η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η παρουσιάστρια η οποία είναι άρρωστη αφού έχει επιβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο μάτι, πληροφορήθηκε πριν λίγες ημέρες πως είχε συνομιλίες με άτομα τις showbiz και όχι μόνο, ότι έδινε ραντεβού στα οποία δεν πήγαινε ποτέ καθώς και ότι αντάλλασε μηνύματα με ανθρώπους που δεν έχει έρθει ποτέ σε επαφή.

Όλα αυτά μέσω twitter. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, έμεινε άναυδη και προσπαθούσε να καταλάβει τι έχει συμβεί, αφού η ίδια όχι μόνο δεν έχει twitter αλλά τις τελευταίες ημέρες απαγορεύεται να έρθει σε επαφή με τον υπολογιστή.  Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Video: Όταν η Χρουσαλά συνάντησε την Μενεγάκη

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ήταν η Μαριέττα Χρουσαλά που μπήκε μέσα στο στούντιο χορεύοντας...

Μίλησε για την συμμετοχή της στο Dancing with the stars και υποστήριξε πως μπορεί να λατρεύει τον χορό και να λιώνει τις σόλες των παπουτσιών της όταν βγαίνει έξω, αλλά δεν είχε κάνει ποτέ μαθήματα χορού...

Στο τέλος η Ελένη εστειλε και χαιρετίσματα στον Λεό που υπηρετεί φαντάρος...

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ!     

Γκασταρμπάιτερ: Οι φιλοξενούμενοι εργάτες

Την Τετάρτη 18/5 στις 23:00 το «Ρεπορτάζ χωρίς Σύνορα» στη ΝΕΤ με τον Στέλιο Κούλογλου  ακολουθεί την πορεία των Ελλήνων μεταναστών στη Γερμανία και από εκεί πίσω στην Ελλάδα, καταγράφοντας τις καλές και τις κακές στιγμές της, ενώ προσπαθεί να δώσει απαντήσεις για τα πολιτικά παιχνίδια που παίχτηκαν σε βάρος τόσο των ιδίων των μεταναστών όσο και της ίδιας της χώρας. Ένα δίωρο αφιέρωμα μνήμης,(που θα μεταδοθεί σε δύο μέρη) για να μην λησμονούμε ότι κάποτε μετανάστες ήταν οι Έλληνες.

Ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος αλλά και ο Εμφύλιος που ακολούθησε άφησαν την Ελλάδα να αιμορραγεί. Φτώχεια, ανεργία και κοινωνική ανασφάλεια  συνθέτουν το σκηνικό της Ελλάδας της δεκαετίας του ’50.  Οι νέοι αρχίζουν να εγκαταλείπουν την ελληνική ύπαιθρο αναζητώντας μια καλύτερη μοίρα τόσο στα αστικά κέντρα όσο και στο εξωτερικό.

Ήταν τότε που η Γερμανία, προσπαθώντας να ξαναγεννηθεί από τις στάχτες της ήττας της, άνοιξε τις πόρτες της στο Νότο. Το 1960 υπογράφεται η ελληνογερμανική συμφωνία «Περί απασχολήσεως Ελλήνων εργατών στη Γερμανία». Αν και το 1958 η Γερμανία προτείνει την εγκατάσταση εργοστασίων στον ελληνικό χώρο με την υποχρέωση αυτά να απασχολούν αποκλειστικά Έλληνες, η Ελλάδα αποφασίζει να θυσιάσει την εκβιομηχάνισή της στο βωμό του συναλλάγματος, ξεπουλώντας το πλέον παραγωγικό εργατικό δυναμικό που διαθέτει.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Ποιόν ψεκάζει ο Τρύφωνας Σαμαράς;;; (video)

Ο hair-stylist που έχει μαγέψει με τις «χορευτικές» του ικανότητες, Τρύφωνας Σαμαράς, άφησε για λίγο τα ψαλίδια και έπιασε τη λακ και άρχισε να ψεκάζει ασταμάτητα....

Όταν είσαι ο Τρύφωνας Σαμαράς και έχεις χτενίσει μερικά από τα μεγαλύτερα top models, το όνομα σου έχει συμπεριληφθεί σε στίχους τραγουδιού και κλέβεις την παράσταση στο διαγωνισμό χορού επωνύμων «Dancing with the Stars 2», τότε η συμμετοχή σου σε ένα διαφημιστικό σποτ είναι πραγματική είδηση.

Ο Τρύφωνας πρωταγωνιστεί σε ένα από τα τρία βίντεο της νέας διαφημιστικής καμπάνιας της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας Q κάνοντας αυτό που ξέρει καλύτερα, υποδύεται, δηλαδή, τον εαυτό του. Στο διαφημιστικό συνομιλεί με το «Qδάκι» -ο χαρακτήρας της Q που εδώ και εννιά χρόνια πρωταγωνιστεί στα σποτ της- σε ένα concept που πιστά αποτυπώνει το motto της Q «Το δικό του δίκτυο».

Ο Τρύφωνας χορεύοντας και κρατώντας μια λακ στο χέρι κλέβει την παράσταση, όπως και η Q πρόκειται να κλέψει την παράσταση στον κόσμο της κινητής τηλεφωνίας με τη νέα της προσφορά «300 λεπτά ή 300 sms προς Wind και Q, μόνο με 1 ευρώ απλά, με μια δωρεάν κλήση στο 12200».

Απολαύστε το νέο διαφημιστικό βίντεο της Q ΕΔΩ.
Enhanced by Zemanta

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Επειγόντως στο χειρουργείο!

Μετά το Λιάγκα ακόμη ένα λαμπερό πρόσωπο στο χειρουργείο. 
 
Ο λόγος για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, που τον τελευταίο καιρό δεν είναι και στα καλύτερά της. 
 
Εκτός από  τις δραματικές εξελίξεις στον τηλεοπτικό σταθμό Alter όπου εργάζεται, το τελευταίο διάστημα είχε να αντιμετωπίσει και ένα πρόβλημα υγείας.
Δείτε ΕΔΩ τι έπαθε...

VIDEO: Έξαλλη η Μενεγάκη για χάρη του Λάτσιου

Τι κι αν ξεκίνησε τη μέρα της με χαμόγελο η Ελένη Μενεγάκη, μία ατάκα του συνεργάτη της, Γρηγόρη Γκουντάρα,κατάφερε να της χαλάσει τη διάθεση. «Από τότε που  ο Γερολυματός  είπε στο Γιάννη Λάτσιο πως είναι σχεδόν συνομήλικοι, ο δεύτερος τον πετσοκόβει στους βαθμούς»ψέλλισε.

Τι ήθελε και το πε αυτό ο δύσμοιρος; Έξαλλη έγινε η Ελένη «Ε, όχι ρε παιδιά δεν έχουν την ίδια ηλικία. Όχι ούτε είναι σχεδόν συνομήλικοι. Έλεος» είπε αγανακτισμένα και συνέχισε «Στο τέλος θα έχουμε όλοι την ίδια ηλικία έτσι όπως πάμε» ξεφύσησε.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ: Τι θα δείτε ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ

ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ και ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ  από τον ΑΝΤ1 το  Επεισόδιο 100

Το θαύμα που περιμένει η Γκιουμούς πραγματοποιείται, όταν καταφέρνει να δώσει το νεφρό της στον άντρα της και αυτός επιστρέφει στη ζωή. 
 
Οι δυο ερωτευμένοι παίρνουν εξιτήριο από το νοσοκομείο. 
 
Όμως, η Γκιουμούς είναι πολύ αδύναμη μετά από τη μεταμόσχευση και νιώθει τις δυνάμεις της να την εγκαταλείπουν. Προσπαθώντας να κρύψει αυτό το γεγονός από την οικογένεια, βάζει τη ζωή της σε κίνδυνο. 
 
Όσο ο Μεχμέτ βελτιώνεται, τόσο η Γκιουμούς χειροτερεύει. 
 
Μια μεγάλη έκπληξη στο φινάλε της σειράς θα δώσει την απάντηση σε όλα τα ερωτήματα, όταν θα δούμε τη ζωή της οικογένειας Σάντογλου 13 χρόνια μετά…

4 Κανάλια Novacinema για κάθε διάθεση!


Το Novacinema 4 έρχεται στην ψηφιακή πλατφόρμα της Nova την Τετάρτη 1/6! Τα κανάλια Novacinema, η βασική κινηματογραφική επιλογή στο ψηφιακό μπουκέτο της Nova, εδώ και 17 χρόνια μας ταξιδεύουν στον κόσμο του κινηματογράφου. Η Nova, μέσω αποκλειστικών συμφωνιών με τα μεγαλύτερα Hollywood Studios, όλα αυτά τα χρόνια, εξασφαλίζει τις καλύτερες ταινίες και τις πιο δυνατές σειρές για τους συνδρομητές της. Το πρόγραμμα των καναλιών Novacinema περιλαμβάνει μεγάλες εισπρακτικές επιτυχίες – blockbusters, ταινίες που ξεχώρισαν στα μεγάλα κινηματογραφικά Φεστιβάλ, δημοφιλείς σειρές, καθώς και ελληνικές ταινίες τις οποίες η Nova στηρίζει ως συμπαραγωγός όλα αυτά τα χρόνια.
Στόχος της Nova πέρα από την αποκλειστικότητα και την πρώτη προβολή ταινιών είναι βεβαίως και η ποικιλία. Η ανάγκη για προσφορά πολλαπλών επιλογών οδήγησε στη δημιουργία του Novacinema 4. Από την 1η Ιουνίου, κάθε βράδυ από τις 19:00 το πρόγραμμα του νέου καναλιού της Nova, θα φέρνει τις οθόνες των συνδρομητών ταινίες γεμάτες πάθος για τη ζωή.
Τα Novacinema μεγάλωσαν, ωρίμασαν και απέκτησαν το καθένα τη δική του ταυτότητα. Αναλυτικά:
Novacinema 1 & HD (24ωρο κανάλι)
Tο κανάλι με τις πρεμιέρες. Όλες οι πρόσφατες μεγάλες ταινίες του κινηματογράφου σε πρώτη προβολή. Επιλεγμένες σειρές αλλά και οι σπουδαιότερες τελετές κινηματογραφικών βραβείων στη διάθεση των συνδρομητών της Nova.
Novacinema 2 (24ωρο κανάλι)
Τα καλύτερα! Tο κανάλι με ταινίες που ξεχώρισαν. Επιλογές από παλιότερες ή πρόσφατες ταινίες που όλες είναι πολύ δυνατές και ξεχωριστές λόγω ηθοποιών, σκηνοθετών, βραβείων ή box office. Στο Novacinema 2 οι συνδρομητές μπορούν να απολαμβάνουν θεματικές βραδιές με αφιερώματα σε κινηματογραφικά θέματα.
Novacinema 3 (8 hr weekdays & 24h weekends)
Καθαρή αδρεναλίνη! Tο κανάλι της δράσης και της περιπέτειας! Η αδρεναλίνη στα ύψη με ταινίες sci-fi, action, thrillers & adventures. Η «Bloody Friday’s horror zone» κάθε Παρασκευή στις 23.00, οι  μαραθώνιοι των αγαπημένων σειρών & η ερωτική ζώνη κάθε βράδυ είναι οι επιλογές που προσφέρονται στους συνδρομητές.
Novacinema 4 (8hr weekdays & 24h weekends)
Πάθος για ζωή! Tο κανάλι της ζωής μας! Το πρόγραμμά του προσφέρει κατά κύριο λόγο ρομαντικές κομεντί, δραματικές ταινίες, βιογραφίες & αληθινές ιστορίες.

Τώρα στη Nova όλοι έχουν το κανάλι τους!
Enhanced by Zemanta

Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Διπλός γάμος στη «Ζωή της Άλλης»

Με ένα  ευχάριστο γεγονός, έναν διπλό γάμο, συνεχίζονται οι εξελίξεις στη σειρά  «Η Ζωή της Άλλης», ενώ οι ανατροπές αναμένονται στη συνέχεια να είναι εξίσου καταιγιστικές για όλους τους ήρωες.
Σε άκρως  χαρούμενη και εορταστική ατμόσφαιρα παντρεύονται ο Νικόλας (Ορέστης Τρίκας) και η Ντορίτα (Ευγενία Παναγοπούλου) στο επεισόδιο της σειράς «Η Ζωή της Άλλης» που θα μεταδοθεί στις 19 Μαΐου στις 21:00. Παρά τις απειλές της Ξένιας (Αθηνά Οικονομάκου), οι συγγενείς και οι φίλοι του Νικόλα και της Ντορίτας αφήνουν στην άκρη για λίγο τις στενοχώριες και τα προβλήματα της καθημερινότητάς τους για να γιορτάσουν μαζί τους την έναρξη της νέας τους ζωής. Όμως ο γάμος επιφυλάσσει μια έκπληξη καθώς μαζί με τον Νικόλα και τη Ντορίτα, τα σκαλιά της εκκλησίας ανεβαίνει και η Μαίρη (Δώρα Χρυσικού) με τον αγαπημένο της Μάνο (Κώστας Αποστολάκης).
Τα δύο  νιόπαντρα ζευγάρια ξεκινούν την κοινή ζωή τους με τις καλύτερες προοπτικές, όμως ο Νικόλας και η Ντορίτα θα κληθούν να αντιμετωπίσουν την πρώτη μεγάλη δυσκολία τους πολύ σύντομα με σοβαρές συνέπειες για τη σχέση τους.
Η σειρά, από  την έναρξη της σεζόν έως τις 13/5/11, με τις συνεχείς ανατροπές στην υπόθεσή της οι οποίες αναμένεται να συνεχιστούν με αμείωτο ρυθμό, έχει σημειώσει μέσο όρο τηλεθέασης 44,2% (πάνω από 2.000.000 τηλεθεατές) ενώ στα κοινά 15-44 το ποσοστό ανέρχεται σε 35%. Σημαντικά είναι τα ποσοστά του γυναικείου κοινού που παρακολουθεί φανατικά τη σειρά όπως π.χ. των γυναικών 15-24 που ανέρχεται σε 51,8% καθώς και των γυναικών 45-64 που ανέρχεται σε 52,4%.

DWTS Που πήγαν τα 10αρια;

Στο χθεσινό όγδοο live του dancing δεν είδαμε κανένα 10αρι.Χθες οι διαγωνιζόμενοι χόρεψαν τραγούδια από τον Ελληνικό Κινηματογράφο.
Μπορώ να πω πως υπήρχαν κάποιες συμμετοχές που άξιζαν το 10.

Οι καλύτεροι στο χθεσινό live ήταν ο Αργύρης Αγγέλου η Ελεονόρα Μελέτη και ο Κώστας Μαρτάκης.

Φαίνεται όμως οι κριτική επιτροπή να είχε άλλη άποψη.Στην κορυφή της βαθμολογίας βρέθηκαν οι Μαρτάκης, Αγγέλου, Μελέτη, Μπουλέ, Δραγούμη με 36 βαθμούς.
Μάλλον η ρακέτα με το 10 έλειπε χθες από το πλατό,δεν εξηγείτε αλλιώς.Δεν γίνεται όλοι να χόρεψαν εξίσου καλά.Κάποιοι ξεχώρισαν. Στην τελευταία θέση βρέθηκε ο Γιώργος Γερολυμάτος όπου και αποχώρησε από το show. tvstorys.blogspot.com
Enhanced by Zemanta

VIDEO - CINEMANIA «ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΝΕΑΝΙΚΕΣ ΚΩΜΩΔΙΕΣ»

«Ένα τρελό - τρελό θηριοτροφείο», «Porky’s», «Οι πονηρές μπίζνες ενός πρωτάρη», «American Pie»!

Οι αμερικάνικες νεανικές κωμωδίες που μεγάλωσαν γενιές και γενιές και εξακολουθούν να μας χαρίζουν το γέλιο «πρωταγωνιστούν» στο νέο διπλό αφιέρωμα της CINEMANIA, το πρώτο μέρος του οποίου θα μεταδοθεί σε επανάληψη από την ΕΤ3 την Πέμπτη 19 Μαϊου στις 12 μεσάνυχτα!

Ο Νίκος Γουλιάς ανατρέχει στις πιο εμβληματικές ταινίες του είδους από το 1978 ως τις μέρες μας και παρουσιάζει μια εκπομπή γεμάτη από αξέχαστες και σπαρταριστές κινηματογραφικές στιγμές!

Ετοιμαστείτε για ξέφρενα πάρτι μέχρι πρωίας, ατελείωτες «πλάκες» στα σχολεία, αξιολάτρευτους «σπασίκλες», ταξίδια που κρύβουν ξεκαρδιστικές περιπέτειες και εφηβικά ερωτικά ξυπνήματα… μετ’ εμποδίων!

CINEMANIA: Γελάμε… αλά αμερικανικά!

Μεταδίδεται: Πέμπτη 19 Μαϊου, στις 12 τα μεσάνυχτα

Επιμέλεια – παρουσίαση: Νίκος Γουλιάς
Παραγωγή – σκηνοθεσία: Γιάννης Σανιώτης – Studio DSP
Enhanced by Zemanta

VIDEO: Η Σίσσυ Φειδά μιλάει για την κόντρα της με την Φαίη Σκορδά

H Σίσσυ Φειδά μίλησε στην εκπομπή «Επτά» για το πως βρέθηκε στην τηλεόραση , για την εμφάνιση της και το στυλ με το οποίο της αρέσει να ντύνεται, για τα κακοπροαίρετα σχόλια που έχει δεχτεί κατά διαστήματα, αλλά και για την κόντρα της με την "Κυρία Σκορδά". 
 
Η Σίσσυ Φειδά, δήλωσε πως η Φαίη Σκοδά, συνεχώς κάνει αρνητικά σχόλια για την εμφάνιση της. Ανέφερε, επίσης, πως είναι πολύ καλά στην ζωή της αυτή την περίοδο και δεν λέει όχι σε έναν γάμο, αν και δεν την αγχώνει πλέον τόσο πολύ. Δείτε τη συνέντευξη της Σίσσυς Φειδά ΕΔΩ

Πως σχολίασαν οι επώνυμοι τον τελικό της Eurovision;


Το τι έγινε στο Twitter… δεν περιγράφεται! Οι επώνυμοι που παρακολουθούσαν με αγωνία τον τελικό και έστελναν όλη την θετική τους ενέργεια στον Λούκα, δεν σταμάτησαν λεπτό να σχολιάζουν και να τα «χώνουν» στις ξένες αποστολές! Με το που έφτασε η ώρα να βγει η Ελλάδα στη σκηνή, η Eλεονώρα που έκανε live ανταπόκριση μέσω Twitter, έγραψε: «Σσσσσττττ βγαίνουμε. Έλα ρε Λούκα αρρώστια!». Καλή επιτυχία ταυτόχρονα ευχήθηκαν η Τάμτα και η Σίσσυ Χρηστίδου, ποστάροντας «Good Luck!!!» και «Go, baby go!», αντίστοιχα.
Όταν τελείωσε η καταπληκτική εμφάνιση του Λούκα, τα σχόλια συνεχίστηκαν: «Χίλια μπράβο Λουκάκι!» σχολίασε η Σίσσυ Χρηστίδου. «Πολύ καλύτερα από τον ημιτελικό. Μπράβο!» έγραψε και η Τάμτα. «Μπράβο αγόρι μου. Και μετά το greek brutal και λίγη ρώσικη μπάμπουσκα» συνέχισε το χορό των σχολίων η Ελεονώρα. «Την έχει η ψυχή του τη φωτιά!», έγραψε και η Ναταλία Γερμανού.
«Άψογο το αγόρι μας. Ο Λούκας εννοώ! Και το Γαλλάκι καλό ήταν» έγραψε η Ναταλία Γερμανού που έχει και μια… ιδιαίτερη αδυναμία στον Amaury Vassili (τον γοητευτικό Γάλλο τενόρο).
Ο μεγάλος πανικός βέβαια έγινε την ώρα των βαθμολογιών με την Ελεονώρα Μελέτη να απειλεί τους Τούρκους ότι θα κόψει το κεμπάμπ λέγοντας χαρακτηριστικά ότι εμείς φταίμε που κάναμε διάσημους τον Ονούρ και τη Σεχραζάτ!
Στο ίδιο μήκος κύματος και οι υπόλοιποι επώνυμοι όπως η Μαρία Μπακοδήμου, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος η Τζένη Μπαλατσινού και πολλοί άλλοι που «στόλιζαν» κανονικότατα τις χώρες που δεν μας τιμούσαν με τη βαθμολογία τους. Με το που ανακοινώθηκε πάντως το τελικό αποτέλεσμα, όλοι έσπευσαν να συγχαρούν τον Λούκα και την ελληνική αποστολή: «Μπράβο σε όλα τα παιδιά της ελληνικής αποστολής» έγραψε η Μαρία Μπακοδήμου.
«Μπράβο Λούκας, Stereo Mike και σε όλη την ομάδα! Δεκάδα και φέτος δεν το λες και λίγο!» σχολίασε η Σίσσυ Χρηστίδου. «Ας πούμε μπράβο στο Λούκα μας» συνέχισε η Ελεονώρα.
«Ο Λούκας χωρίς promo tour με 10 άτομα αποστολή είναι νικητής με την 7η θέση! Μπράβο σου» πόσταρε η Τζένη Μπαλατσινού.
Το ίδιο και η Βίκυ Καγιά: «Μπράβο Λούκα!!Μπράβο Stero Mike!! Πολύ πολύ καλή εμφάνιση και χωρίς ιδιαίτερη βοήθεια τα πήγατε super!!! Eύγε!!».
Τα συγχαρητήρια του έστειλε ιντερνετικά και ο Γιώργος Καπουτζίδης: «7η θέση στη Eurovision με μια καταπληκτική εμφάνιση… Mπράβο στην Ελλάδα μας!!!» σχολίασε μετά τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας.
Στο ίδιο μήκος και η Έλλη Κοκκίνου: «Μπράβο στην ελληνική αποστολή! Αξιοπρεπέστατη θέση!!! Μπράβο σας!!!» πόσταρε η τραγουδίστρια.
Περήφανος για τον Λούκα και ο Ηλίας Ψινάκης που έγραψε: «Γυμνοί χωρίς promο, χωρίς βοήθεια από την ΕΡΤ, τα παιδιά μας έκαναν περήφανους στην Ευρώπη».
Τέλος, η Ναταλία Γερμανού δεν παρέλειψε να στείλει τα φιλιά της στον Λούκα: «Ένα φιλί στον Λούκα. Ρωτήστε όποιον θέλετε πόσο σίγουρη ήμουν ότι θα ήμασταν 100% στη δεκάδα». πηγή: star
Enhanced by Zemanta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...