Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Η Άννα Βίσση και το τραγικό δυστύχημα του Γκρεγκ Λαντάνι

Το ανατρεπτικό reality show που μας αποκαλύπτει τη ζωή της Άννας Βίσση, συνεχίζεται στον Alpha, την Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου στις 22:00.

Στο τέταρτο επεισόδιο ακολουθούμε την Άννα Βίσση στην πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της, τη διετία 2007-2009, μια περίοδο γεμάτη απογοητεύσεις καθώς οι επαγγελματικές αλλά και οι πιο στενές προσωπικές της σχέσεις δοκιμάστηκαν.

Η Άννα αποκαλύπτει λεπτομέρειες για τη δικαστική διαμάχη η οποία οδήγησε σε κατάσχεση προσωπικών της περιουσιακών στοιχείων, για τη ρήξη που το γεγονός αυτό προκάλεσε στη σχέση με την αδερφή της και διαχειρίστρια της εταιρείας τους, Νίκη Βίσση, αλλά και για την επαγγελματική απομάκρυνση από τον Νίκο Καρβέλα που την ώθησε να φύγει για την Αμερική.

Στο Λος Άντζελες, η Άννα γνωρίζει τον βραβευμένο με Grammy μουσικό παραγωγό Γκρεγκ Λαντάνι. Μαζί δημιουργούν τον δίσκο «Απαγορευμένο» και αναπτύσσεται μεταξύ τους μια στενή φιλική σχέση. Κι ενώ όλα δείχνουν να πηγαίνουν καλά, το τραγικό δυστύχημα του Γκρεγκ στα παρασκήνια μιας συναυλίας της Άννας, θα αποτελέσει ένα δυνατό χτύπημα για την ίδια.

Άννα Βίσση: Όσο Έχω Φωνή την Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου στις 22:00, στην τηλεόραση του Alpha.

Enhanced by Zemanta

Αγγελική Νικολούλη: «Αν συνεχιστούν οι ανατροπές το «Τούνελ» θα αλλάξει»

Οι απεργίες στο Alter συνεχίζονται και η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη για τρίτη συνεχόμενη φορά δεν βγαίνει στον τηλεοπτικό αέρα του σταθμού. Η παρουσιάστρια απαντάει μέσα από την ιστοσελίδα της στο διαδίκτυο.

«Οι συνάδελφοι - εργαζόμενοι στο ΑΛΤΕΡ, επέλεξαν την
Πέμπτη το μεσημέρι να μπλοκάρουν το ζωντανό πρόγραμμα του καναλιού, για να διεκδικήσουν με αυτόν τον τρόπο τα δεδουλευμένα τους. Το δίκιο με το μέρος τους.

Είναι απλήρωτοι μήνες τώρα, όπως όλοι μας και αντιμετωπίζουν τεράστιες δυσκολίες. Πολλοί λένε πως έπρεπε να πρυτανεύσει η λογική τώρα που οι πολιτικές εξελίξεις είναι ραγδαίες.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Video: Μάθετε τα πάντα για τη ζωή του Αντώνη Κανάκη

Τι ζώδιο είναι ο Αντώνης Κανάκης, πόσο χρονών… δηλώνει, ποιες ήταν οι σχέσεις με επώνυμες γυναίκες στο παρελθόν, ποιους έρωτες του ‘χρέωσαν’ παρά το γεγονός ότι δεν ίσχυαν, πώς περνά η ζωή του, πόσο διατεθειμένος είναι να εγκαταλείψει τη Θεσσαλονίκη;

Μάθετε στο βίντεο που ακολουθεί τα πάντα γύρω από τη ζωή του Mr Αρβύλα   ΕΔΩ

Η κόντρα Τζιόβα - Φερεντίνου για την Παπουτσάκη

Νευρικός ήταν ο καλεσμένος της Σίσσυς και του Χρήστου και όταν τον ρώτησαν το γιατί...
αρχικά τα άκουσε ο Χρήστος Φερεντίνος:
"- Σε βλέπω νευρικό...
- Θα σου κάνω μια προσωπική παρατήρηση και παράπονο... ενώ ήξερες ότι έχουμε χωρίσει με την Κατερίνα την πίεσες λίγο παραπάνω.
- Ίσως το αισθάνθηκες έτσι εσύ...
- Δεν το αισθάνθηκα, έτσι έγινε! Ας μην το συζητήσουμε περισσότερο! Αν θες την άποψή μου δεν θα έπρεπε να βγει το βίντεο..."
Στη συνέχεια, όταν η Σίσσυ προσπάθησε να υπεραμυνθεί των δημοσιογράφων ...τα άκουσε και αυτή:
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Enhanced by Zemanta

Χαϊκάλης:Έτσι όπως έγιναν τα πράγματα καλύτερα να τελειώσει το σίριαλ

Το «50-50», μεταφέρεται στις τηλεοπτικές οθόνες μας τον Νοέμβριο του 2012, μετά από τόση ταλαιπωρία όμως ακόμη και οι ίδιοι πρωταγωνιστές νιώθουν απογοητευμένοι.

Ένας από αυτός και ο Παύλος Χαϊκάλης, ο οποίος αποκάλυψε: «Προσωπικά, έτσι όπως έχει γίνει το πράγμα, καλύτερα να τελειώσει, εδώ που τα λέμε, γιατί δεν είναι να ταλαιπωρούμαστε έτσι, κάτω από αυτές τις συνθήκες», ομολογεί στο Tivo.

Αποχώρηση σοκ από την παρέα του «Μες στην καλή χαρά»


Τέσσερα και όχι πέντε άτομα πλέον αποτελούν την παρέα του «Μες στην καλή χαρά» και μάλιστα η Ναταλία Γερμανού έσπευσε να δώσει εξηγήσει για την ξαφνική αποχώρηση στενού συνεργάτη της.

Πρόκειται για την προφανή αποχώρηση του Βασίλη Λιάτσου από την εκπομπή που σήμερα το πρωί δεν ήταν στον καναπέ της εκπομπής του «Μες στην καλή χαρά».

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Στη Χαλκίδα η πρεμιέρα του Τρύφωνα Σαμαρά στο... θέατρο!

Η Χαλκίδα θα "θαυμάσει" πρώτη το  "ταλέντο" του Τρύφωνα Σαμαρά στο... θέατρο! Στις 25 Νοεμβρίου ο διάσημος κομμωτής κάνει πραγματικότητα ένα παιδικό του όνειρο και να παίξει σε θεατρική παράσταση, αδιαφορώντας αν έχει τα προσόντα και το ταλέντο για κάτι τέτοιο.

Ο Τρύφωνας Σαμαράς θα παίξει στην θεατρική παράσταση «Οι απελπισμένοι»  (Ας ελπίσουμε να μη γίνουν απελπισμένοι οι θεατές που θα παρακολουθήσουν την παράσταση!)

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Χωρίς Ελεονόρα Μελέτη το Δελτίο ειδήσεων του STAR

Χωρίς Ελεονόρα Μελέτη το Δελτίο ειδήσεων του STAR  το Σαββατοκύριακο. Από το κανάλι ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των εκφωνήσεων των Δελτίων για το επόμενο διήμερο χωρίς να συμπεριλαμβάνει και το όνομα της Μελέτη, όπως γινόταν από την αρχή της σεζόν/

- Το Σάββατο 5/11 & την Κυριακή 6/11 το μεσημεριανό δελτίο στις 13:00 θα εκφωνήσει η δημοσιογράφος του Star Ράνια Τραγόμαλλου.

- Το Σάββατο και την Κυριακή 5-6/11 το κεντρικό δελτίο στις 19:45 θα εκφωνήσει ο δημοσιογράφος του Star Παναγιώτης Στάθης

- Για την εβδομάδα από Δευτέρα 7/11 έως και την Παρασκευή 11/11 το μεσημεριανό δελτίο στις 12:50 θα εκφωνήσει η δημοσιογράφος του Star Ελένη Τσαγκά.

- Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων για την εβδομάδα από Δευτέρα 7/11 έως και την Παρασκευή 11/11 στις 19:45 θα εκφωνήσουν οι δημοσιογράφοι του Star Θοδωρής Δρακάκης – Χριστίνα Λαμπίρη.

Δείτε την Ελένη Μενεγάκη να σχολιάζει τις πολιτικές εξελίξεις!


Αναψοκοκκινισμένη, αγχωμένη και πολύ εκνευρισμένη, καλησπέρισε το κοινό της  η Ελένη Μενεγάκη! 
 
«Για να είμαι ειλικρινής καλησπέρα σας, κι εγώ παρακολουθώ αυτά που παρακολουθούμε όλοι, και τις εξελίξεις τώρα πια που τρέχουνε και πια έχουμε χάσει την ώρα, έχουμε χάσει την μπάλα, τα έχουμε χάσει όλα. Δεν καταλαβαίνω τίποτα. Το μόνο που νιώθω είναι αυτό που νιώθετε μάλλον κι εσείς, μια τεράστια ανησυχία». 
 
Και στην συνέχεια «βομβάρδισε τους συνεργάτες της εκπομπής της με ερωτήσεις-απορίες! 
 
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Ναταλία Γερμανού: «Έχω υπάρξει νούμερο»


Για την παρουσία της στην τηλεόραση μίλησε η Ναταλία Γερμανού και μεταξύ άλλων τόνισε πως… έχει υπάρξει νούμερο.

«Στο Dream Show ήμουν λίγο νούμερο. Με σήκωνε ο Μικρούτσικος και έδειχνα τα φορέματά μου και έλεγα συνέχεια βλακείες στα παιδιά, «Είσαι ο επόμενος Νταλάρας, Πάριος».

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Video: Πανικός στο «Πρωινό Ant1»! Τι συνέβη; Γιατί διέκοψαν την Μπαρμπαρίγου;


Ενώ, ο Γιώργος Παπαδάκης προσπαθούσε να εξηγήσει στους τηλεθεατές πώς η ενημέρωση σήμερα θα έχει τον πρώτο ρόλο ένας δυνατός θόρυβος έκανε τους συνεργάτες του να πεταχτούν από τις καρέκλες τους!

Τι συνέβη; «Έπεσε η τηλεόραση που δείχνει εμένα. Την κυβέρνηση περιμένουμε εγώ έπεσα» είπε πηγαίνοντας προς το μέρος της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου, πως τα πολιτικά μαγειρέματα είναι πιο σημαντικά αυτή την στιγμή, όμως δεν πρόλαβε να φτάσει σε εκείνη γιατί έπεσαν διαφημίσεις κόβοντας τον.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Ο Κώστας Βουτσάς και τα «παιχνίδια» την μνήμης

Η εκπομπή “Όλα για την υγεία mou” με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη που θα μεταδοθεί το Σάββατο 5 Νοεμβρίου στις 17:10, αναζητά, καταγράφει και παρουσιάζει όλα τα νεώτερα στοιχεία τα οποία μας βοηθούν να ακονίσουμε τη μνήμη μας.

Όλοι ανησυχούμε ότι η μνήμη μας εξασθενεί με τον χρόνο. Τα καλά νέα, σύμφωνα με τους επιστήμονες, είναι ότι ο εγκέφαλος δημιουργεί νέες συνάψεις σε κάθε ηλικία, ακόμη και μέχρι τα βαθιά γεράματα. Τί πρέπει να κάνουμε εμείς; Να “ασκήσουμε” το μυαλό μας. Από τη διατροφή και το πρωινό, που θεωρείται πλέον το γεύμα της μνήμης, την άσκηση, τις απλές καθημερινές δραστηριότητες, αλλά και τα ειδικά τεστ που γίνονται με τη βοήθεια της νέας τεχνολογίας, την κοινωνικότητα και το χιούμορ, όλα μπορούν να συμβάλλουν σημαντικά στην καλύτερη μνήμη. Η εκπομπή διερευνά την επίδραση των νέων τεχνολογιών (ηλεκτρονικοί υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα, τηλεόραση) στη λειτουργία της μνήμης ενώ οι επιστήμονες αναφέρονται σε όλα όσα μπορεί να κρύβει η απώλεια μνήμης, η οποία μπορεί να είναι το πρώτο σύμπτωμα για αγχώδη διαταραχή ή κατάθλιψη.

Τέλος, φιλοξενούμενος στο στούντιο είναι ο ηθοποιός Κώστας Βουτσάς, ο οποίος απαριθμεί με τον δικό του μοναδικό τρόπο, όλα όσα κάνει για να κρατά δυνατή τη μνήμη του. Μάλιστα, αντιμετωπίζει την πρόκληση να απαντήσει στις ερωτήσεις του Μιχάλη Κεφαλογιάννη (με τη μορφή τεστ) για συμπρωταγωνιστές, τίτλους και ατάκες από τις 100 και πλέον ταινίες στις οποίες έχει συμμετάσχει

ΒΙΝΤΕΟ- Βίσση: «Ήμουν ψιλοερωτευμένη με τον Ρουβά»

Στο χθεσινό επεισόδιο του reality της Άννας Βίσση είδαμε τις προετοιμασίες της τραγουδίστριας για τις εμφανίσεις της με τον Σάκη Ρουβά
 
Η Άννα Βίσση αποκάλυψε πως στην προηγούμενη συνεργασία τους, το 1996, ήταν ψιλοερωτευμένη μαζί του, αλλά, όπως είπε -και ένα δίκο το έχει- και ποια δεν ήταν!

Η εκρηκτική Βάνα Μπάρμπα στο Stars System

Στο Stars System την Κυριακή 6 Νοεμβρίου στις 14:15, η Άση Μπήλιου προσφέρει τις πιο έγκυρες αστρολογικές της προβλέψεις για την είσοδο του Άρη στην Παρθένο. 
Πώς θα επηρεάστει το κάθε ζώδιο από τις 11 Νοεμβρίου έως τις αρχές Ιουλίου του 2012; 
Ακόμη μην  χάσετε το αφιέρωμα στον έρωτα. Τι ρόλο έπαιξε στην προηγούμενη ζωή σας; 

Τέλος, καλεσμένη της εκπομπής η δυναμική και πάντοτε εκρηκτική Βάνα Μπάρμπα
Τι πιστεύει για τον έρωτα, τις σχέσεις, το μοιραίο και το παρελθόν;

Video: Ο Ηλίας Ψινάκης κάνει bottox on air

Ο Ηλίας Ψινάκης προσέχει την εξωτερική του εμφάνιση.

Όλοι θυμόμαστε την πλαστική που έκανε στο πρόσωπο του και ο φωτογραφικός φακός ήταν μέσα στο χειρουργείο. Σήμερα, τον είδαμε να κάνει bottox on air για τις ανάγκες του «FAB 5».

Ο παρουσιαστής πάντα με χιούμορ, ζήτησε από τον γιατρό να του κάνει το πρόσωπο τσιμέντο και έδωσε θάρρος στον πρώτο υποψήφιο άντρα που ήθελε να τον αλλάξουν να τολμήσει να κάνει και εκείνος για να δείχνει νεότερος.
Δείτε το video ΕΔΩ

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

«Πρωταγωνιστές»: Ποιος φταίει; Οι πολιτικοί, οι δικαστές, οι δικηγόροι ή οι δικομανείς πολίτες;

Η Ελλάδα είναι  η χώρα με τη μεγαλύτερη καθυστέρηση  στην απονομή της δικαιοσύνης  από κάθε άλλη σύγχρονη χώρα. Ποιος  φταίει; Οι πολιτικοί, οι δικαστές, οι δικηγόροι  ή οι δικομανείς πολίτες; Στους  «Πρωταγωνιστές» την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011 στις 23:40, ο Σταύρος Θεοδωράκης αναζητά την απάντηση  μιλώντας με δικαστές, δικηγόρους, πολιτικούς.
Ο Κωνσταντίνος Μενουδάκος, πρόεδρος του 5ου Τμήματος του ΣτΕ, ο Γεώργιος Φαλτσέτος, πρόεδρος της Ένωσης Διοικητικών Δικαστών, ο  συνταγματολόγος Σταύρος Τσακυράκης, αναπληρωτής καθηγητής του Συνταγματικού Δικαίου στη Νομική Αθηνών, ο ποινικολόγος Ηλίας Αναγνωστόπουλος  αναπληρωτής καθηγητής της Νομικής Σχολής Αθηνών και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης αποκαλύπτουν άγνωστες πτυχές του δικαστικού δράματος που βιώνει η χώρα.
Στην εκπομπή  επίσης περιγράφουν τη δικαστική  τους περιπέτεια:
  • ο Βαγγέλης Πετρόχειλος, ένας χωρισμένος πατέρας που δεν μπορεί να δει το παιδί του εδώ και 1,5 χρόνο.
  • η Αμαλία και ο Βαγγέλης Πεσματζόγλου που 26 χρόνια παιδεύονταν στα  δικαστήρια για να δικαιωθούν τελικά από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου στο Στρασβούργο.
  • η Κρίστα Παππά, ιδιοκτήτρια του Kannabishop στην Αθήνα που επί 5 χρόνια προσπαθούσε να αποδείξει ότι τα τρόφιμα που διακινούνταν από το κατάστημά της δεν ήταν «ναρκωτικά».
  • η Αλεξάνδρα Μπαρμπαρούση, απολυμένη ταμίας του Ιπποδρόμου που στην προσπάθειά της να ακυρώσει την απόλυσή της, ξεκίνησε έναν δικαστικό Γολγοθά ο οποίος θα κρατήσει τουλάχιστον 10 χρόνια.
  • η Βαγίτσα Νικολοπούλου, εφοριακός στη ΔΟΥ Ψυχικού η οποία αποκαλύπτει ότι οι αποφάσεις για φορολογικές υποθέσεις διαρκούν περισσότερο από 10 χρόνια.
«Πρωταγωνιστές» με τον Σταύρο Θεοδωράκη, την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011 στις 23:40 στο MEGA

E. Μενεγάκη: Γιόρτασε τα γενέθλιά της μαζί με τον Ματέο!

Τα γενέθλιά της είχε το προηγούμενο Σάββατο η Ελένη Μενεγάκη και όπως ήταν αναμενόμενο το έριξε λίγο έξω. Η γνωστή παρουσιάστρια που δέχτηκε αμέτρητες ευχές από τους φίλους και τους συνεργάτες της πέρασε την ημέρα των γενεθλίων της με τα παιδιά της, την μητέρα της, αλλά και τον σύντροφό της Ματέο Παντζόπουλο.
Enhanced by Zemanta

Ο Γ. Βαλλιανάτος αποκαλύπτει γιατί τον συνέλαβαν

Για τη σύλληψή του και την κράτησή του στο αστυνομικό τμήμα Ομόνοιας  μίλησε o γνωστός δημοσιογράφος Γρηγόρης Βαλιανάτος ο οποίος αφέθηκε σήμερα ελεύθερος.

O δημοσιογράφος εξήγησε ότι είναι η δεύτερη φορά που συλλαμβάνεται (την πρώτη είχε συλληφθεί κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής) και ότι επρόκειτο για μια ερήμην  καταδικαστική απόφαση  του 2002.

  Για ποιο λόγο συνελήφθη

" 'Οπως θυμούνται οι παλιότεροι, υπάρχει μία εκκρεμότητα από ένα μαγαζί στη Μύκονο και τον κύριο Λάκη Ραπτάκη ο οποίος έπαιρνε και εξέδιδε δισεκατομμύρια πέτσινες και ακυρωμένες επιταγές". Είπε ο δημοσιογράφος
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Εκρηξη από γκαζάκια σε τηλεοπτικό στούντιο

Μια έκρηξη που προκλήθηκε από τοποθετημένα γκαζάκια ταρακούνησε τα στούντιο νέας τηλεοπτικής σειράς.

Τι συνέβη; Στάχτη κινδύνευσαν να γίνουν τα πλατό της νέα σειράς του Mega «Βασιλιάδες».

Στα γυρίσματα της σειράς που πρωταγωνιστούν ο Κώστας Κόκλας και η Ζέτα Δούκα, σημειώθηκε έκρηξη με γκαζάκια σε βαν εξωτερικών μεταδόσεων, το οποίο ήταν σταθμευμένο έξω από τις εγκαταστάσεις του στούντιο ΑΤΑ.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Η Φεριντέ Τσετίν από το "Έρωτας και Τιμωρία" και η ταινία - σκάνδαλο..

Πανέμορφη αλλά και ταλαντούχα είναι η Τσιτσέκ της τούρκικης σειράς "Έρωτας και τιμωρία" έναν ρόλο που υποδύεται άψογα η ηθοποιός Φεριντέ Τσετίν.

 Από Βούλγαρους γονείς που μετανάστευσαν στην Τουρκία την δεκαετία του '70, γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη το 1980 και το 2001 αποφοίτησε με άριστα από το Πανεπιστήμιο της Πόλης και συγκεκριμένα από το τμήμα Επικοινωνίας Τηλεόρασης και Κινηματογράφου και στην συνέχεια έκανε το μεταπτυχιακό της στο Πανεπιστήμιο του Μαρμαρά.
Η  ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΕΔΩ

Με Τζένη Μπότση η πρεμιέρα της σειράς «Πίσω στο σπίτι»

Με την εμφάνιση της Τζένης Μπότση σε ρόλο γκεστ, θα κάνει πρεμιέρα η πολυαναμενόμενη σειρά της Ρένας Ρίγγα «Πίσω στο σπίτι».

Συνάδελφος του Αθερίδη στο Πυροσβεστικό Σώμα, θα γίνει κόκκινο πανί για την Μαρία Καβογιάννη, όταν εκείνη θα δει πως η σχέση τους -κάποια στιγμή- μπορεί να μην ήταν…σκέτη επαγγελματική. Και όπως θα αποδειχθεί στην συνέχεια η διαίσθησή της δεν θα την προδώσει, καθώς πριν από πολλά χρόνια κάτι είχε παίξει μεταξύ τους. 


Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Η κρίση τους φέρνει..."Πίσω στο σπίτι"

Δύο ταλαντούχοι ηθοποιοί και ταυτόχρονα πολύ αγαπητοί στο κοινό, η Μαρία Καβογιάννη και ο Θοδωρής Αθερίδης, ενώνουν τις δυνάμεις τους στη νέα κωμική σειρά του Mega, «Πίσω στο σπίτι», σε σκηνοθεσία του Σπύρου Ρασιδάκη.
Σύμφωνα με την ιστορία που έχει γράψει η Ρένα Ρίγγα η ζωή της Κατερίνας (Μ. Καβογιάννη) και του Ηλία (Θ. Αθερίδης) θα αναστατωθεί όταν τα τρία τους παιδιά –Αποστόλης Τότσικας, Θανάσης Τσαλταμπάσης και Νίκη Αναστασίου- μαζί με τις οικογένειές τους, επιστρέφουν στο πατρικό τους σπίτι, λόγω της οικονομικής κρίσης.
Ποιοι είναι οι ήρωες της νέας σειράς; Η μητέρα της οικογένειας, Κατερίνα (Μαρία Καβογιάννη) έχει όνειρο τα ταξίδια. Διαθέτει άλμπουμ με φωτογραφίες από πρωτεύουσες και χαρακτηριστικές τοποθεσίες εξωτικών προορισμών. Κρυφό παρελθόν της το γκρουπάκι που τραγουδούσε στο σχολείο.
Ο σύζυγός της Ηλίας (Θοδωρής Αθερίδης) νομίζει ότι είναι ένας ήρωας που έχει σώσει πολύ κόσμο από τις πυρκαγιές αλλά στην πραγματικότητα έχει κατεβάσει περισσότερες γάτες από δέντρα και απεγκλωβίσει γέρους από ασανσέρ.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ MEGA ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ

Πρωτιά για τις ειδήσεις του MEGA. Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με την Όλγα Τρέμη στην παρουσίαση τις καθημερινές και τον Νίκο Στραβελάκη τα Σαββατοκύριακα βρέθηκε στην κορυφή με 6,2 μονάδες διαφορά από τον δεύτερο στην κατάταξη ALTER κατά τον μήνα Οκτώβριο, με την επικαιρότητα να επικεντρώνεται στις σοβαρές οικονομικο-πολιτικές εξελίξεις που αφορούν στην Ελλάδα, αλλά και την υπόλοιπη Ευρώπη. Αξίζει να σημειωθεί ότι πάνω από ένα εκατομμύριο τηλεθεατές ενημερώθηκαν για την πλούσια σε σημαντικά γεγονότα εγχώρια και διεθνή ειδησεογραφία από τις ειδήσεις του MEGA.

Στον πίνακα που ακολουθεί αποτυπώνεται η πρωτιά του κεντρικού δελτίου ειδήσεων τις καθημερινές και τα Σαββατοκύριακα:

Αναλυτικά:
    1-31 Οκτωβρίου (Δευτέρα- Παρασκευή)
      Μ.Ο. Αρ.Τηλεθεατών
    MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ 28 1.062.000
    ALTER ΕΙΔΗΣΕΙΣ 22,2 855.000
    ALPHA ΕΙΔΗΣΕΙΣ 15,5 487.000
    ΤΑ ΝΕΑ  ΤΟΥ ΑΝΤ-1 15 575.000
    STAR ΕΙΔΗΣΕΙΣ 10,3 387.000
    ΝΕΤ ΕΙΔΗΣΕΙΣ 5,3 228.000
    1-31 Οκτωβρίου (Δευτέρα- Κυριακή)
      Μ.Ο. Αρ.Τηλεθεατών
    MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ 26,8 1.004.000
    ALTER ΕΙΔΗΣΕΙΣ 20,6 757.000
    ALPHA ΕΙΔΗΣΕΙΣ 16,1 498.000
    ΤΑ ΝΕΑ  ΤΟΥ ΑΝΤ-1 16 604.000
    STAR ΕΙΔΗΣΕΙΣ 11,3 420.000
    ΝΕΤ ΕΙΔΗΣΕΙΣ 6,2 263.000
 

Άννα Βίσση: Όσο Έχω Φωνή με... εντάσεις!

Το ανατρεπτικό reality show που μας αποκαλύπτει τη ζωή της Άννας Βίσση, συνεχίζεται στον Alpha, την Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου στις 22:00.

Το τρίτο επεισόδιο μας πηγαίνει στα παρασκήνια της προετοιμασίας ενός μουσικού show. Καθώς η Άννα ετοιμάζεται για την εμφάνισή της στο «Αθηνών Αρένα», ο χρόνος μετράει αντίστροφα και η αγωνία εντείνεται.

Αυστηρή δίαιτα, εντατική γυμναστική και ατελείωτες πρόβες συνθέτουν την καθημερινότητά της. Μια σειρά από απρόοπτα και αναποδιές προκαλούν καθυστερήσεις και άγχος, ενώ μια πρόβα με τους μουσικούς γίνεται αφορμή για να προκληθεί ένταση.

Στο μεταξύ η Σοφία έρχεται από τη Νέα Υόρκη για να επιμεληθεί το styling της Άννας. Μητέρα και κόρη περνούν μαζί τις μέρες που ακολουθούν, ενώ η πρεμιέρα πλησιάζει…
Άννα Βίσση: Όσο Έχω Φωνή την Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου στις 22:00, στην τηλεόραση του Alpha.
Enhanced by Zemanta

Καταδίκη για τον πρώην πρόεδρο της ΕΡΤ για το Olympic Τrophy

Σε δύο χρόνια φυλάκιση καταδίκασε το τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών τον πρώην πρόεδρο της ΕΡΤ κ. Χρήστο Παναγόπουλο με την κατηγορία της παράβασης καθήκοντος.

Η υπόθεση αφορά στην παραγωγή με τίτλο Olympic Τrophy που κόστισε στην ΕΡΤ 1,3 εκατ. ευρώ και δεν υλοποιήθηκε ποτέ. Ως αντικείμενό της είχε τη διακίνηση της Ολυμπιακής ιδέας και την παραγωγή της είχαν αναλάβει από κοινού η ΕΡΤ και η εταιρεία «Άνωση» την περίοδο πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες (2003 – 2004).

Ο κ. Παναγόπουλος δικάστηκε ύστερα από μηνυτήρια αναφορά του πρώην διευθυντή εσωτερικού ελέγχου της ΕΡΤ ο οποίος διενήργησε έλεγχο για την υπόθεση και παρέδωσε το πόρισμά του στον τότε πρόεδρο της ΕΡΤ. Ο κ. Παναγόπουλος αντί ως όφειλε να αποστείλει το πόρισμα στον Εισαγγελέα, σύμφωνα με τη μηνυτήρια αναφορά, «το έβαλε στο συρτάρι».
H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

"Πάτωσαν" τα "σκουπίδια" του ΑΝΤ-1: "Wipe Out" και "Black Out"


Τα σίριαλ του MEGA, η πρεμιέρες του ΑΝΤ1 και ο Νίκος Χατζηνικολάου διεκδίκησαν το κομμάτι τους από την τηλεοπτική πίτα, ενω τα ριάλτι - σκουπίδια του ΑΝΤ1 "πάτωσαν" μια και δεν ξεπέρασαν το 15% και ας πανηγυρίζει το κανάλι για τα...νεανικά κοινά (μια ανακαλυψη των χαμένων για να δικαιολογούν τις βλακείες τους).

Σταθερές αξίες οι σειρές του MEGA βρέθηκαν χθες απέναντι από τα νέα παιχνίδια - ριάλιτι του ΑΝΤ1, αλλά και από την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου με κύριο θέμα το δημοψήφισμα. Τι ψήφισαν οι τηλεθεατές;
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Λάκης Γαβαλάς: «Η πιο περίεργη γλώσσα που ξέρω είναι… η καλιαρντή!»

«Ξέρω τόσες γλώσσες όσες με κάνουν να κάνω «defend my self», δηλαδή να αμύνομαι για τον εαυτό μου» δήλωσε ο Λάκης Γαβαλάς και αποκάλυψε ότι η πιο… περίεργη γλώσσα που ξέρει είναι η καλιαρντή.

Video: Ο Παπαδάκης κούρεψε on air τον Αναστασιάδη

Στο κλίμα των ημερών και του… «κουρέματος» κινήθηκε ο Γιώργος Παπαδάκης, ο πρώτος καλεσμένος στο «ΟΛΑ 12», ο οποίος πήρε την… ψιλή και κούρεψε on air, με τη βοήθεια της Λάουρα Νάργες, τον Θέμο Αναστασιάδη.

 

Ο Γιάννης Λάτσιος και τα καυτά φιλιά με ξανθιά σγουρομάλλα!


Αχ αυτός ο Σάκης… ανάβει τα αίματα, εμπνέει πάθη και κάνει «ζημιές»! Και γιατί το λέμε αυτό; Γιατί αυτό σκεφτήκαμε μόλις είδαμε στις αποκλειστικές φωτογραφίες που εξασφάλισε το gossip-tv.gr, το Γιάννη Λάτσιο να φιλιέται με ξανθιά σγουρομάλλα αιθέρια ύπαρξη χωρίς να σκέφτεται κάμερες και φωτογράφους μιας και ήταν η πρεμιέρα των Ρουβά-Φουρέιρα-Ονιράμα στο «Αθηνών Αρένα».

 Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΔΩ

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Φ. Σκορδά: Το "καυτό" μίνι και οι... αποκαλύψεις για την αρχή της καριέρας της!

Οι αποκαλύψεις για το ξεκίνημα της καριέρας της Φαίης έχουν έντονο και το "πικάντικο" στοιχείο, αφού - όπως θα δείτε - το καυτό μίνι της Φαίης και το όλο σέξι στυλ της, έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στο ντεπούτο και την καθιέρωσή της. Το κείμενο υπογράφει η Ζήνα Κουτσελίνη, ο άνθρωπος που την ανέδειξε και συνέβαλε τα μέγιστα στην καριέρα της. 
Ήταν Ιούλιος… Έπρεπε να στήσω ένα ολόκληρο τηλεοπτικό πρόγραμμα, μέσα σε 15 μέρες. Ήξερα ότι δεν είχα περιθώρια για δοκιμαστικά. Έπαιζα με την τύχη μου, κι εκείνη με τη δική της… Την πήρα στο τηλέφωνο και μάλλον έπεσε το ακουστικό της. Πάντα ήθελε να κάνει πρωινό. Ήρθε στο γραφείο μου στο Μπουρνάζι, μέσω Κορίνθου… Την έφερε ο κολλητός της, ο Σάββας. Παιδικός της φίλος και γόνος αριστοκρατικής οικογενείας… βεβαίως! Από Αθήνα όμως δεν είχαν ιδέα… Φορούσε μια μίνι τζιν φούστα, με ψηλοτάκουνα τσόκαρα και τιραντέ μπλουζάκι, που αναστάτωσε όλο τον αντρικό πληθυσμό. Δημιούργησε ταχυπαλμίες στους διαδρόμους. Ήταν κατακαλόκαιρο… Ανέβασε πολύ τη θερμοκρασία στο κανάλι!
Η "ΚΑΥΤΗ" ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

O ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ MEGA!

UEFA Champions League - Match Day 1 Emirates S...Image via WikipediaΤο πιο  κρίσιμο ματς του Ολυμπιακού στη  φάση των ομίλων του Champions League είναι  μόνο στο MEGA. Mετά τη νίκη στο Καραϊσκάκη, ο Ολυμπιακός κυνηγάει την πρόκριση στην επόμενη φάση, την Τρίτη 1 Νοεμβρίου στη Γερμανία, με αντίπαλο τη Ντόρτμουντ. 
  • Στις 21:45, ΜΠΟΡΟΥΣΙΑ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, σε απευθείας μετάδοση από τη  Γερμανία. Τον αγώνα περιγράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος
  • Στις 00:15, ΑΠΟΕΛ - ΠΟΡΤΟ, σε περιγραφή του Αλέξη Σπυρόπουλου.
Από τις 21:00 θα μεταδοθεί η εκπομπή «ΣΟΥΠΕΡ ΜΠΑΛΑ LIVE» με τον Γιώργο Θαναηλάκη, τον Μένιο Σακελλαρόπουλο και τον Γιάννη Θειακό. Αμέσως μετά τον αγώνα, στις 23:45, θα προβληθεί το «τρίτο ημίχρονο» του αγώνα με αναλυτικό ρεπορτάζ, συνεντεύξεις του Ερνέστο Βαλβέρδε και των παικτών του, αλλά και το άλλο ματς του ομίλου ΑΡΣΕΝΑΛ - ΜΑΡΣΕΪΓ. Καλεσμένοι στο στούντιο για να σχολιάσουν τους αγώνες της βραδιάς αλλά και την πορεία του Ολυμπιακού στο Champions League, είναι ο πρώην άσος του Ολυμπιακού Αλέξης Αλεξανδρής και ο δημοσιογράφος Ανδρέας Δημάτος.
Tην Τρίτη 1 Νοεμβρίου, η μεγάλη «μάχη» του Ολυμπιακού στη Γερμανία με τη Ντόρτμουντ, για την 4η αγωνιστική του Champions League είναι μόνο στο MEGA. 
Enhanced by Zemanta

E.Mενεγάκη-Μ.Παντζόπουλος: Η πρώτη μη παπαράτσι φωτογραφία τους

Η Ελένη είναι στα καλύτερά της! 
 Αν θέλετε να δείτε αν είναι κάποιος είναι καλά να κοιτάτε το μάτι – τύπου όπως την ούγια! Τα λέει όλα. 
 Η Ελένη είναι ευτυχισμένη και μου το διαβεβαίωσε και η ίδια. 
Ας βάλω και μία φωτογραφία με ..το Μάκη . 
 Τόσα χρόνια πια δεν το λές δεσμό αλλά θεσμό! 
Χρόνια της – και τους- Πολλά!!
 

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Η Όλγα Τρέμη, το ψεύτικο twitter και η αντίδραση του Νίκου Χατζηνικολάου!

Μέρα με τη μέρα η παρέα του twitter γίνεται ολοένα και μεγαλύτερη.

Άνθρωποι από κάθε χώρο showbiz, πολιτική, ενημέρωση, επιχειρηματίες έχουν βρει έναν τρόπο να επικοινωνούν με τον κόσμο να ακούν τα προβλήματα και τις ανάγκες τους αλλά και να δίνουν τις δικές τους αληθινές απαντήσεις σε ότι τους καταλογίζουν.

Σε αυτό το διαδικτυακό τόπο, λοιπόν, νομίζαμε όλοι πως μπήκε και η Όλγα Τρέμη. Ο κόσμος την υποδέχτηκε θερμά, μόλις συνειδητοποίησε πως το προφίλ είναι αληθινό.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ  ΕΔΩ

Η πρόκληση. Η έκρηξη. Το θρίλερ.

Η πρόκληση. Η έκρηξη. Το θρίλερ.

Μια μεγάλη συζήτηση στην “ΑΝΑΤΡΟΠΗ” με τον Γιάννη Πρετεντέρη, τη Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2011, στις 23.00, στο MEGA.

Τα πρωτοφανή γεγονότα της Θεσσαλονίκης. Η αμφισβήτηση των θεσμών. Η κοινωνική αναταραχή. Η επόμενη μέρα στην οικονομία μετά τις αποφάσεις για το “κούρεμα”.

Καλεσμένοι της εκπομπής ο υπουργός Ανάπτυξης Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, ο γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Λυκουρέντζος, ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ Μάκης Βορίδης, η πρόεδρος της “Δημοκρατικής Συμμαχίας” Ντόρα Μπακογιάννη.

Διεύθυνση εκπομπής: Μυρτώ Λοβέρδου
Συντακτική Ομάδα: Γιάννης Κολοκυθάς, Νίκος Παπαδημητρίου, Βασιλική Παραπούλη
Σκηνοθεσία: Γιώργος Χαρώνης
Σκηνογραφία: Δήμητρα Μπατσακούτσα Οργάνωση Παραγωγής: Φίλιππος Σαπουντζάκης

Ποιο είναι το πιο επιτυχημένο ελληνικό συγκρότημα όλων των εποχών;

Το Chart*Show – Your Countdown, η πιο δυνατή μουσική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης επιστρέφει για την τρίτη της σεζόν. Κάθε επεισόδιο αποτελεί μία ιδιαίτερη αντίστροφη μέτρηση, γεμάτη ρυθμό, νοσταλγία, ανατροπές και αγωνία! Ποιο τραγούδι και ποιος καλλιτέχνης βρίσκεται στην κορυφή του θεματικού Top-30;
Οικοδέσποινα  και παρουσιάστρια της εκπομπής είναι η Ναταλία Γερμανού, η οποία υποδέχεται διάσημους προσκεκλημένους, και σχολιάζει μαζί τους το countdown, με το γνωστό αστείρευτο και ανατρεπτικό της χιούμορ. Την αντίστροφη μέτρηση επιμελούνται οι δύο ειδικοί της εκπομπής, Πέτρος Δραγουμάνος και Κώστας Ζήκος, ενώ δημοφιλείς τραγουδιστές ερμηνεύουν στο πλατό της εκπομπής τραγούδια από το Top-30. 
Την Κυριακή, 30 Οκτωβρίου στις 21:00, θα δούμε τα πιο επιτυχημένα ελληνικά συγκροτήματα όλων των εποχών. 
Το Chart*Show – Your Countdown μας προσκαλεί σε μία απολαυστική παρεΐστικη διαδρομή με συγκροτήματα που αναδείξαμε, απολαύσαμε σε συναυλίες και αγαπήσαμε.  
Σε αυτό το Top-30 θα συναντήσουμε νέα αλλά και παλιότερα συγκροτήματα, από τους Πυξ Λαξ, τους Olympians και τις Τρύπες, μέχρι τους Goin’ Through, τους Onirama και τους Stavento. Πόσα συγκροτήματα μας χαρίζουν ακόμη επιτυχίες και πόσα αποτελούν παρελθόν; Ποιο συγκρότημα βρίσκεται στην κορυφή;  
Αυτή την  Κυριακή, η Ναταλία Γερμανού υποδέχεται τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, τον Σπύρο Λάμπρου, τον Νίκο Μαστοράκη και τον Μίλτο Καρατζά, για να κάνουν μαζί την αντίστροφη μέτρηση και να σχολιάσουν το Top 30.  
Μουσικοί  προσκεκλημένοι είναι τα συγκροτήματα Goin’ Through, Idols, 2002 GR, ATMA και Αθηναϊκή Κομπανία. 
Την Κυριακή, 30 Οκτωβρίου απολαύστε με την παρέα σας το Chart*Show – Your Countdown και ζήστε όλοι μαζί την αντίστροφη μέτρηση του Top 30 για το πιο επιτυχημένο ελληνικό συγκρότημα όλων των εποχών.

Ναταλία Γερμανού: Ο «εξευτελισμός» και το «δώσιμο» από το Θάνο Καλλίρη on air

Την περσινή χρονιά στο «Μες στην καλή χαρά» ο Θάνος Καλλίρης είχε αποκαλύψει πως πασίγνωστος σκηνοθέτης έπρεπε να του ετοιμάσει το video clip του, αλλά δεν είχε γίνει και έτσι σκεφτόταν να κινηθεί νομικά.

Σήμερα ήταν και πάλι καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, και δήλωσε πως όχι μόνο δεν του το ετοίμασε ποτέ αν και τον πλήρωσε κανονικά, αλλά απαγορεύεται και να πει δημόσια το όνομα του, για να μην του κάνει μήνυση. Μίλησε όμως και για τα επαγγελματικά του σχέδια και τις εμφανίσεις που κάνει σε όλη την Ελλάδα.

Κάποια στιγμή στον τραγουδιστή έδειξαν φωτογραφίες και βίντεο από το παρελθόν με τη σχέση του με τη Ναταλία και ο ίδιος διηγήθηκε ιστορίες τους ως ζευγάρι. Ο τραγουδιστής «έδωσε» κανονικά την Ναταλία Γερμανού, που όταν ήταν ζευγάρι, ζήλευε τόσο πολύ που έκανε πολλές «κατινιές», όπως π.χ. να αλλάζει τα τηλέφωνα γυναικών που είχε εκείνος στην ατζέντα του.

Στο ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ θα δείτε το Θάνος Καλλίρη να περιγράφει το συμβάν και τη Ναταλία Γερμανού ακομπλεξάριστη, όπως συνήθως, να τον "κυνηγάει"
Enhanced by Zemanta

Η Αγγελική Νικολούλη μιλάει για την κατάσταση του Alter

Η Αγγελική Νικολούλη μίλησε σε συνέντευξή της για την κατάσταση που επικρατεί στο Alter και δήλωσε πως βλέπει φως στο τούνελ για τη σωτηρία του σταθμού.

«Η περιπέτεια συνεχίζεται για όλου μας που εργαζόμαστε εκεί. Συμπληρώσαμε ένα χρόνο με πολλά προβλήματα, σκαμπανεβάσματα, όπου τη μια το κανάλι άνοιγε και την άλλη έκλεινε, τη μια πληρωνόμασταν...
H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...