Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

«Κλινική Περίπτωση»: Τι θα δούμε στον δεύτερο κύκλο

Οι τίτλοι τέλους του πρώτου κύκλου της σειράς «Κλινική Περίπτωση» έπεσαν με το ζευγάρι να είναι αγκαλιά και να ανταλλάσσει ένα θερμό φιλί.
Θα περίμενε λοιπόν κανείς να δει το ζευγάρι να ευτυχεί, να παντρεύεται,να κάνει παιδιά. Όμως ο Μάρκος φαίνεται πως είναι… Κλινική Περίπτωση και ούτε ο έρωτας είναι ικανός να τον αλλάξει.

Ο Μάρκος δεν θα αργήσει να βγάλει στην φόρα και τις ανασφάλειές του και αυτό θα την τρομάξει και θα την απομακρύνει προς στιγμή από κοντά του.

Ανατροπές και εκπλήξεις θα δούμε στο δεύτερο κύκλο της επιτυχημένης σειράς, ενώ οι δύο ήρωες θα περάσουν από…σαράντα κύματα για να είναι μαζί.

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

«ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA»: Από τη Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Από τη Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012 και κάθε μέρα στις 06.45 το πρωί, Δευτέρα έως και Παρασκευή, ο Δημήτρης Καμπουράκης και ο Γιώργος Οικονομέας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» θα ενημερώνουν τους τηλεθεατές για τα τρέχοντα κοινωνικά, πολιτικά και οικονομικά ζητήματα δίνοντας τον προσωπικό τους τόνο στην πρωινή ενημέρωση.

Διανύοντας μια περίοδο σημαντικών πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών εξελίξεων η καθημερινή πρωινή συνήθεια του τηλεοπτικού κοινού επιστρέφει κάθε πρωί καταγράφοντας την επικαιρότητα με εμπεριστατωμένα ρεπορτάζ, δίνοντας βήμα στον πολίτη και τους πρωταγωνιστές των ημερών και ενημερώνοντας τους τηλεθεατές με χρηστικές πληροφορίες για την καθημερινότητά του.

Η ενημέρωση ξεκινά κάθε πρωί στις 06:45 με τον Δημήτρη Καμπουράκη και τον Γιώργο Οικονομέα στην «Κοινωνία Ώρα MEGA».

Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Oταν η Ελένη Μενεγάκη κατέβασε το μαγιό της και «τρέλανε» όλη την παραλία [εικόνες]

Μια τόσο άτυχη όσο και αποκαλυπτική στιγμή είχε η παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη στην παραλία και δυστυχώς για αυτή... ο φωτογραφικός φακός «παραμόνευε» και κατέγραψε καρέ-καρέ το σέξι ατύχημά της!

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ ΕΔΩ


Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Και η (ωραία) Ανθή Σαλαγκούδη στην ΕΡΤ!

Αυτά τα ωραία στην ΕΡΤ! Εκτός του Λιάτσου πάει εκεί και η Ανθή Σαλαγκούδη, η εκπάγλου καλλονής θυγατέρα του πρώην βουλευτή της ΝΔ, Γ. Σαλαγκούδη.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε στο Τμήμα Δημοσιογραφίας και Μ.Μ.Ε. του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και παράλληλα με τις σπουδές της άρχισε να εργάζεται ως δημοσιογράφος. 
Η μέχρι σήμερα δημοσιογραφική της δράση περιλαμβάνει τα εξής:Από το 2002 και για 2 χρόνια συνεργάστηκε με την εφημερίδα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και τα περιοδικά του Ομίλου ΕΠΙΛΟΓΕΣ και ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ. 
Από το 2006 έως το 2008 εργάστηκε στην εκπομπή «Πρώτη Γραμμή» της ΝΕΤ με το Δημήτρη Οικονόμου και το Βασίλη Λυριτζή. 
Παράλληλα ήταν Υπεύθυνη σε θέματα Διαφήμισης και Προβολής του χιονοδρομικού κέντρου Καϊμακτσαλάν της Νομαρχίας Πέλλας. Α
πό το 2008 έως τον Ιούνιο του 2010 εργάστηκε ως δημοσιογράφος στον τομέα ενημέρωσης της ΕΡΤ3 και παρουσίαζε το ημερήσιο πρόγραμμα

Πρόταση στον Αιμίλιο Λιάτσο να αναλάβει γενικός διευθυντής ειδήσεων-ενημέρωσης της ΕΡΤ

Ο γνωστός δημοσιογράφος Αιμίλιος Λιατσος αναλαμβάνει κατά πάσα πιθανότητα τη θέση του γενικού διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης της ΕΡΤ. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr ο δημοσιογράφος δέχθηκε πρόταση από τον αρμόδιο για τα κρατικά μέσα ενημέρωσης υπουργό, Σίμο Κεδίκογλου και εξετάζει θετικά την προοπτική να την αποδεχθεί.

Οι οριστικές ανακοινώσεις αναμένονται τα επόμενα 24-ωρα.

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Aπό τη ΝΕΤ θα μεταδοθεί ο αγώνας Μάλαγα - Παναθηναϊκός

Μετά τη σημερινή συνάντηση με τους εκπροσώπους της TEAM UEFA, η ΕΡΤ Α.Ε. ανακοίνωσε ότι ο αγώνας μεταξύ των ομάδων Μάλαγα – Παναθηναϊκός για την προκριματική φάση των ομίλων του Champions League, θα μεταδοθεί απευθείας από τη ΝΕΤ, την Τετάρτη 22 Αυγούστου και ώρα 21.45.

Είναι οριστικό! Η Αγγελική Νικολούλη στον Alpha!

Η Αγγελική Νικολούλη έκλεισε τελικά με τον Alpha. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real Life, η δημοσιογράφος έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση του καναλιού της Κάντζας και ετοιμάζεται για ολική επαναφορά.

Το "Φως στο Τούνελ" επιστρέφει μέσα από τη συχνότητα του Alpha.

Η πρεμιέρα της εκπομπής τοποθετείται στις αρχές Νοεμβρίου.

Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Επιστρέφουν στον ΣΚΑΙ

Νωρίς νωρίς επιστρέφουν στην ενημέρωση στον ΣΚΑΙ καθώς οι πολιτικές εξελίξεις είναι ραγδαίες και η εβδομάδα που έρχεται «κολασμένη».

Αύριο, Δευτέρα, ξεκινά εκπομπές ο Νίκος Ευαγγελάτος. Κλασσικά στις 19:00 με όλη την ειδησεογραφία της ημέρας.

Από το επόμενο Σαββατοκύριακο ξεκινά εκπομπές και ο Γιώργος Αυτιάς με το «Καλημέρα».

Τέλος από τη Δευτέρα 27 Αυγούστου επιστρέφουν στους δέκτες μας η Πόπη Τσαπανίδου και η Εύα Αντωνοπούλου.

Επίθεση της ΠΟΣΠΕΡΤ για τη μη μετάδοση του αγώνα Παναθηναϊκού – Μάλαγα

Επίθεση στη διοίκηση της ΕΡΤ εξαπέλυσε ο αρχισυνδικαλιστής της ΠΟΣΠΕΡΤ, Παναγιώτης Καλφαγιάννης, απαιτώντας την μετάδοση του αγώνα Παναθηναικού - Μάλαγα την ερχόμενη Τετάρτη, 22 Αυγούστου.

«Δεν θέλουμε να χάσει ο Έλληνας πολίτης το παιχνίδι, γιατί τώρα είναι αργά να προβληθεί το ματς από άλλο κανάλι», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Καλφαγιάννης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό NovaΣΠΟΡ FM.

«Αν θέλανε να κάνουν ενέργειες, θα έπρεπε να τις έχουν κάνει νωρίτερα ή και τώρα άμεσα να μιλήσουν απευθείας με την UEFA. Άλλο να λες ότι θα κάνεις επαναδιαπραγμάτευση, κάτι στο οποίο είμαστε μαζί τους, κι άλλο να λες ότι δεν θα δείξω τους αγώνες».

Η ΠΟΣΠΕΡΤ προσπαθεί να επιβάλλει τη θέση της, την ώρα που ο οικονομικός εισαγγελέας, Γρηγόρης Πεπόνης, εξακολουθεί να ερευνά τη σύμβαση της προηγούμενης διοίκησης της ΕΡΤ με την TEAM UEFA για την απόκτηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της ποδοσφαιρικής διοργάνωσης έναντι 31,2 εκατομμυρίων ευρω, ποσό τριπλάσιο από την υψηλότερη ανταγωνιστική προσφορά που υποβλήθηκε από ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό.

Υπενθυμίζεται ότι ήδη από την περασμένη εβδομάδα, ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης έχει τονίσει πως επανεξετάζει συνολικά το ζήτημα της σύμβασης που έχει υπογραφεί, προκειμένου η νέα διοίκηση να μην αποτελέσει μέρος της κακουργηματικής δίωξης που άσκησε η Δικαιοσύνη.

Από την πλευρά της ΕΡΤ, κύκλοι του νέου διευθύνοντος συμβούλου της επιχείρησης, Νίκου Σίμου, υπογραμμίζουν ότι το Διοικητικό Συμβούλιο είναι προγραμματισμένο να συνεδριάσει για σειρά από θέματα την Τρίτη, 21 Αυγούστου, οπότε θα συζητηθούν κι άλλα ζητήματα κι όχι μονάχα το θέμα του αγώνα.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...