Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

VIDEO - Ο Άνθιμος Ανανιάδης λέγεται πλέον Anthem Moss και κάνει διεθνή καριέρα!

Τον γνωρίσαμε ως τον γοητευτικό νέο που έκλεψε την καρδιά και τελικά ερωτεύτηκε την  Μαρία την άσχημη στο σήριαλ του Mega.

Eίναι το αγαπημένο παιδί του Κώστα Βουτσά, ο οποίος τον μεγάλωσε, από τα 8 του χρόνια, μετά το γάμο του, με την μητέρα του Άνθιμου Εύη Καραγιάννη.

Ο Άνθιμος, πλέον Anthem Moss κάνει καριέρα στην Αμερική και όπως δείχνουν τα πράγματα πρόκειται για επιτυχημένη καριέρα! Ήδη είναι  το πρόσωπο της καινούργιας καμπάνιας του Οίκου Levi's για τον Ιούνιο του 2011, ενώ έχει παίξει και σε ταινίες όπως το ''Saulita'' αλλά και το "1001 ways to enjoy the missionary position"
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ολλανδικό reality με "καυτές" παρουσίες γυρίζεται στη Χερσόνησο


Καυτές Ολλανδέζες και "μάτσο" αγόρια που τις τελευταίες ημέρες αλωνίζουν τις μπάρες των νυχτερινών μαγαζιών της Χερσονήσου είναι το καστ ολλανδικού reality που γυρίζεται για δεύτερη χρονιά στην Κρήτη και "σαρώνει" στην Ολλανδία! Η πρώτη χρονιά φαίνεται πως άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στους διοργανωτές, τους συμμετέχοντες αλλά και τους τηλεθεατές του ολλανδικού reality που προβάλλεται στο κανάλι RTL5, κι έτσι η παραγωγή επέστρεψε στη Χερσόνησο κι αυτό το καλοκαίρι!
Ο τίτλος του reality είναι κατατοπιστικότατος: "Oh Oh Cherso" και είναι προφανές ότι οι συμμετέχοντες στο παιχνίδι δεν περνούν τις μέρες τους με νηστεία και προσευχή, αλλά με διασκέδαση μέχρι τελικής πτώσεως, στο τουριστικό θέρετρο της Κρήτης που δεν κοιμάται ποτέ.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

ΒΙΝΤΕΟ: Tώρα και ηθοποιός η Νάντια Μπουλέ

ΒΙΝΤΕΟ: Τέλος οι «Real Housewives of Athens»...Τι λένε οι 'νοικοκυρές';

ΒΙΝΤΕΟ: Ν.Δραγούμη: «Θα πήγαινα στην Τουρκία για να παίξω σε σίριαλ»

BINTEO: Καλομοίρα: Της έγινε πρόταση από τον ΑΝΤ1

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

“Όλα για την υγεία mou” : Τα καλύτερα

Η τελευταία εκπομπή για τη σεζόν 2010-2011 “Όλα για την υγεία mou” με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη που θα μεταδοθεί το Σάββατο 16 Ιουλίου στις 16:00 παρουσιάζει τις πιο ενδιαφέρουσες ειδήσεις που αναδείχθηκαν κατά την διάρκεια τις φετινής τηλεοπτικής χρονιάς.

Η εκπομπή ξαναθυμάται ανθρώπινες ιστορίες που μας συγκίνησαν και κατάφεραν να μας πείσουν ότι στη ζωή, ακόμη και στην ασθένεια, υπάρχει και η αισιόδοξη πλευρά.


Τέλος, παρουσιάζονται οι πιο σημαντικές στιγμές από τις συνεντεύξεις προσωπικοτήτων που μοιράστηκαν μαζί μας τις δικές τους απόψεις για τα ζητήματα υγείας που τους απασχολούν.

Γ. Μητσικώστας : "Τα κανάλια δεν θέλουν πια την σάτιρά μου..."

Μετά από 23 χρόνια στη σάτιρα, ο Γιώργος Μητσικώστας επιστρέφει δυναμικά και μιλάει για όλους και για όλα σε συνέντευξη του στο περιοδικό ΕΓΩ! και απαντά στο ερώτημα αν θα ξανακάνει τηλεόραση:

«Δεν ξέρω, αλλά πιστεύω πως τα κανάλια δεν θέλουν πια τη σάτιρά μου, τη σάτιρα που πρεσβεύω εγώ. Αναρωτήθηκα κάποτε: Αν ζούσε η Μαλβίνα, θα είχε τώρα δουλειά στην τηλεόραση; Πιστεύω ότι και αυτή θα έκανε κάτι στο Ίντερνετ. Και ίσως φτιάχναμε και κάτι μαζί. Μακάρι να υπήρχε ένας "τρελός" να μας χρηματοδοτήσει» λέει ο Γιώργος Μητσικώστας.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Ε. Μενεγάκη: Όλη η αλήθεια για τη φημολογούμενη εγκυμοσύνη της!

Στιγμές απόλυτης χαλάρωσης στην ερημική παραλία της Άχλας, δίπλα στον αγαπημένο της Ματέο, ζει η Ελένη Μενεγάκη και  παράλληλα ετοιμάζει μεγάλες αλλαγές στην εκπομπή της.

Όσο για την περίφημη εγκυμοσύνη της...
Δείτε ΕΔΩ την αλήθεια

Αγωγή κατά του ΑΝΤ1 για την σειρά «Ezel»



 Αγωγή κατά του Antenna καταθέτει η “Κίνηση για την Ελευθερία και τη Δικαιοσύνη στην Κύπρο”, κατηγορώντας το κανάλι για την τουρική σειρά “EZEL” που προβάλει.


Ήδη στάλθηκε ειδοποίηση στον ΑΝΤ1 για την έναρξη της νομικής διαδικασίας κατά του σταθμού και των υπευθύνων του ενώ στην ανακοίνωση που εξέδωσε, η Κίνηση των Κυπρίων κάνει λόγο για αδικήματα όπως:

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

22 Ιουλίου αυλαία για Χατζηνικολάου – Αυτιά


Ακόμη μία εβδομάδα και το βαρύ πυροβολικό του Alter, ο Νίκος Χατζηνικολάου και ο Γιώργος Αυτιάς ρίχνουν αυλαία και μας αποχαιρετούν για το καλοκαίρι.  

Στις 22 Ιουλίου λοιπόν σταματά το «Καλημέρα» και ο άνκορμαν του κεντρικού δελτίου φεύγει για διακοπές. Την ίδια μέρα ακούγεται ότι σταματά και το δίδυμο Καμπουράκη – Οικονομέα στο MEGA.

Πηγή: star

Τι αποκαλύπτει ο Γ. Λιάγκας για το "Πρωινό Μou" και την Φαίη

Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε στο "Μπλα-Μπλα" του Alter για πολλά και διάφορα...

Με αφορμή τα σημερινά εγκαίνια του καταστήματος που αποφάσισε ο Γιώργος Λιάγκας να ανοίξει μαζί με κάποια φιλαράκια του στην παραλιακή, φιλοξενήθηκε στην μεσημεριανή εκπομπή του Alter , "Πολύ Μπλα Μπλα" ,όπου και μίλησε για όλα...

Και κυρίως ; Για τα τηλεοπτικά του, τα οποία και αυτό τον καιρό, σχεδόν μονοπωλούν το ενδιαφέρον των site, των περιοδικών και των εφημερίδων.

Εννοείται φυσικά πως η συζήτηση στράφηκε γύρω από το αν έχουν υπογράψει μαζί με την Φαίη Σκορδά το νέο τους συμβόλαιο με το Mega...
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Ο τζόγος του ποδοσφαίρου

Πως χάθηκε περιέργως το 2006 η λίστα με τους συνήθεις τυχερούς του Πάμε Στοίχημα;

Πόσοι από αυτούς αποδεικνύεται πως έστηναν παιχνίδια;

Πως αθωώθηκαν στα δικαστήρια αυτοί που σήμερα παραπέμπονται;

Το μπλεγμένο κουβάρι παραγόντων, στοιχήματος, ποινικών, δικαστών και δημοσιογράφων.

Μια εκπομπή για το τζόγο του ποδοσφαίρου

Το «Κουτί της Πανδώρας» την Πέμπτη 14 Ιουλίου στη ΝΕΤ στις 22:00
«Επειδή τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται»

Ποια παρουσιάστρια ομολογεί ότι έχει απατήσει και απατηθεί από το σύντροφό της;

Μία "συνέντευξη-ποταμός" της παρουσιάστριας στο "Life Style":


«Ναι, με έχουν απατήσει. Κι εγώ έχω απατήσει.


Το γεγονός ότι... έγινε πριν πω το αντίο στη σχέση ήταν λάθος μου» λέει με ειλικρίνεια η λαμπερή TV persona.

ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΗ ΣΥΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΤΕΝΤΖΕΡΑΚΗ

Στη Σύρο, μας «ταξιδεύει» ο Χρήστος Νέζος και ο καλεσμένος του Γιώργος Τεντζεράκης τo Σάββατο 16 Ιουλίου 2011, στις 12.50 στο MEGA.
Αγαπημένος  καλοκαιρινός προορισμός του Γιώργου  Τεντζεράκη από τα παιδικά του  χρόνια, είναι η Σύρος. Για το λόγο αυτό ο Χρήστος Νέζος και ο γνωστός ερμηνευτής επιλέγουν τα πιο όμορφα σημεία του νησιού, αλλά και της πρωτεύουσάς του, της Ερμούπολης, για να μας ξεναγήσουν μουσικά.
Πρώτος σταθμός  το Δημαρχείο, το επιβλητικότερο κτήριο της Σύρου, σχεδιασμένο από τον αρχιτέκτονα Ερνέστο Τσίλερ.
Το θέατρο «Απόλλων», αντίγραφο της Σκάλας του Μιλάνου, δεν θα μπορούσε να λείπει από το μουσικό αυτό οδοιπορικό.
Γυρίσματα όμως έγιναν και σε μια από τις γραφικότερες συνοικίες της Ερμούπολης, τα Βαπόρια, στην Άνω Σύρα, στην περιοχή Αστέρια, αλλά και στα Ναυπηγεία του  Νεωρείου.
Ο Γιώργος  Τεντζεράκης επιλέγει να μας «συστήσει» τραγούδια από την καινούργια του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Πιο κοντά σου».
Επίσης, αναφέρεται στη συμμετοχή του στον περσινό  διαγωνισμό «Eurovoice», όπου και κατέλαβε την πέμπτη θέση.
«Ταξιδεύοντας στη Σύρο με τον Γιώργο Τεντζεράκη» το Σάββατο 16 Ιουλίου 2011, στις 12.50 με τον Χρήστο Νέζο στο MEGA.
Enhanced by Zemanta

Πρωτιά για τον Χατζηνικολάου! Τρίτο το Mega στα νεανικά!


Πρώτο και την Τρίτη παρέμεινε στο σύνολο τηλεθέασης το δελτίο ειδήσεων του Alter, αφήνοντας στην δεύτερη θέση (και πάλι) το Mega και πρώτο στα νεανικά κοινά το δελτίο του Star, ενώ το Μεγάλο Κανάλι βρέθηκε στην τρίτη θέση.

Σύνολο
Alter: 22,9%
Mega: 16,1%
Star: 14,1%
Ant1: 14,1%
Nεανικά Κοινά
Star: 25,7%
Alter: 17,7%
Mega: 14,7%
Ant1: 10,8%

To δελτίο του Alpha που προβάλλεται στις 19:00 έπιασε 16,1% στο σύνολο και 11% στα νεανικά κοινά.

Στα δελτία των 21:00:
ΝΕΤ: 5,7% και 4,6% (σε σύνολο και νεανικά κοινά αντίστοιχα)
ΣΚΑΙ: 5,3% στο σύνολο και 5,1% στα νεανικά κοινά.
Πηγή:star

Μενεγάκη- Παντζόπουλος: H επέτειος για τα δύο χρόνια της σχέσης τους!

Στον «τόπο του εγκλήματος» γιόρτασαν την επέτειό τους η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος! Πού θα μπορούσε να πάει το ζευγάρι για τα 2 χρόνια από την γνωριμία του; Πουθενά αλλού εκτός από τα Άχλα βεβαίως βεβαίως...

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το περιοδικό «Ok!» βλέπουμε την παρουσιάστρια και τον επιχειρηματία με σορτσάκια και χεράκι - χεράκι, να ζουν ανέμελοι τον έρωτά τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Νέα πρόσωπα στην πρωινή ζώνη το καλοκαίρι στην ΕΡΤ


Νέα πρόσωπα θα δοκιμαστούν το καλοκαίρι στην πρωινή ζώνη της ΕΡΤ.

Εν όψει των αδειών των βασικών παρουσιαστών, η διοίκηση έβγαλε ανακοίνωση- αναγγελία, με την οποία κάλεσε δημοσιογράφους να δηλώσουν αν επιθυμούν να συνδράμουν ως θερινοί αντικαταστάτες.

Μεταξύ αυτών οι Βαγγέλης Γιακουμής, Γιάννης Τρούπης, Διονύσης Μποτώνης, Γιάννης Χρηστάκος, ενώ για τον ρόλο της συμπαρουσιάστριας, ισχυρή υποψηφιότητα θέτουν η Ανδριάννα Παρασκευοπούλου και η Πατρίτσια Οσενκόφσκα. Η αλλαγή της σκυτάλης θα γίνει στις 22 Ιουλίου.
Πηγή:Reallife

To θρυλικό Dallas επιστρέφει!

Larry HagmanNSImage by Dallas Film Society Images via FlickrΕπί δεκατρία χρόνια εκατομμύρια τηλεθεατές καθηλώνονταν μπροστά από τους δέκτες τους για να παρακολουθήσουν τις δολοπλοκίες, τις ίντριγκες και τις έριδες του ράντσου Σάουθφορκ. Σήμερα, περίπου δύο δεκαετίες αφότου έπεσαν οι τίτλοι τέλους, οι Γιούινγκς επιστρέφουν.

Ο Λάρι Χάγκμαν γνωστός μέσα από τον ρόλο του κακού Τζέι Αρ, και ο Πάτρικ Ντάφι, ο οποίος υποδυόταν τον μικρότερο αδερφό του, Μπόμπι, θα επανενωθούν μέσα από τη νέα σειρά «Ντάλας» που προετοιμάζεται για λογαριασμό αμερικανικού συνδρομητικού καναλιού.

Στο πλευρό τους θα είναι και η Λίντα Γκρέι που επιστρέφει στον ρόλο της Σου Ελεν, της νευρωτικής πρώην συζύγου του Τζέι Αρ.

Παρά το γεγονός ότι ο Λάρι Χάγκμαν είναι πλέον 79 ετών, ο Πάτρικ Ντάφι 62 και η Λίντα Γκρέι 70, όπως θα αντιληφθούν σύντομα οι τηλεθεατές του sequel της θρυλικής σαπουνόπερας, το πέρασμα του χρόνου δεν κατάφερε να απαλύνει τη σκληρή κόντρα ανάμεσα στους χαρακτήρες που υποδύονται.

Αντιθέτως, φαίνεται ότι έχει περάσει και στη νεότερη γενιά Γιούινγκς, δηλαδή, τον γιο του Τζέι Αρ, Τζον Ρος, και τον ξάδερφό του, Κρίστοφερ. Το βασικό ενδιαφέρον της πλοκής θα μετατοπιστεί έτσι ανάμεσα στους δύο νέους άντρες, οι οποίοι -πιστοί στις παραδόσεις της οικογένειας- θα μπλεχτούν σε ερωτικά τρίγωνα και δολοπλοκίες.

Η νέα σειρά θα αποτελείται από δέκα επεισόδια που θα προβληθούν από το συνδρομητικό κανάλι ΤΝΤ και έχουν την «έγκριση» του Λάρι Χάγκμαν, ο οποίος είχε δηλώσει κατ' επανάληψη στο παρελθόν ότι δεν θα συμμετείχε ξανά σε σειρά «Ντάλας» αν το σενάριο δεν ήταν του γούστου του.

Η απόφαση για τη δημιουργία του sequel λήφθηκε μετά την προβολή ενός πιλοτικού επεισοδίου, η ανταπόκριση στο οποίο ήταν εξαιρετικά μεγάλη.


ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ/espresso
Enhanced by Zemanta

Δυνατό φαβορί ο Φερεντίνος για πρωινό

Σε σταυρόλεξο για γερούς παίκτες έχει εξελιχθεί η αναδιάρθρωση της πρωινής ζώνης του ΑΝΤ1 για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Κι ενώ εικασίες ήθελαν -μετά το λακωνικό δελτίο Τύπου του καναλιού- τον Γιώργο Παπαδάκη να βρίσκεται για πέντε ολόκληρες ώρες στο πλατό, η «Εspresso» σήμερα αποκαλύπτει τα νέα στρατηγικά σχέδια των επιτελικών.

Ο Χρήστος Φερεντίνος (φωτ.), απ’ ό,τι φαίνεται, αντικαθιστά τους Χαριτάτο - Καραμέρο σ’ ένα δίωρο πρωινό πρόγραμμα που θα συνδέεται με αυτό του Γιώργου Παπαδάκη. Οι δυο τους θα βρίσκονται στο ίδιο πλατό, σε κοινό φορμάτ, χωρίς όμως να έχουν κοινή εκπομπή. Ο ένας θα παραδίδει τη σκυτάλη στον άλλον!

Αν η μπίλια καθίσει τελικά σε αυτό το κόνσεπτ και δεν υπάρξει κάποια ανατροπή την τελευταία στιγμή, σύντομα το κανάλι του Αμαρουσίου θα δημοσιοποιήσει την ισχυρή μετεγγραφή της πρωινής ζώνης. Η ιδέα είναι να υπάρξει μία ζώνη 7.00 με 12.00, με κοινό σκηνικό, στην οποία να κάνουν «παιχνίδι» οι δύο παρουσιαστές. Ο Γιώργος Παπαδάκης έως τις 10.00 και αμέσως μετά ο Χρήστος Φερεντίνος.

Ο δημοφιλής παρουσιαστής είχε δεχτεί και στο παρελθόν πρόταση να αναλάβει την πρωινή ζώνη και η απάντησή του ήταν αρνητική.

Πλέον ωρίμασε ως σκέψη μέσα του και με δεδομένο ότι θα ακολουθήσει infotament λογική δέχτηκε. Στο πακέτο συνεργασίας είναι και το κλασικό «Ελλάδα έχεις ταλέντο» που όλα δείχνουν ότι φέτος θα ενταχθεί στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1.

Οσον αφορά τις φήμες που ήθελαν τον Χρήστο Φερεντίνο να συζητά και με το Mega, έγκυρες πληροφορίες θέλουν όντως να του έγινε διερευνητική πρόταση για την παρουσίαση τηλεπαιχνιδιού. Ο ΑΝΤ1 είναι ένα κανάλι που έχει σεβαστεί και στηρίξει τις επιθυμίες του παρουσιαστή και σε καμία περίπτωση δεν θα έκλεινε την πόρτα. Αντιθέτως, στις προτεραιότητές του είναι οι συζητήσεις με το κανάλι, που απ’ ό,τι φαίνεται, επισφραγίστηκαν με μια ισχυρή συνεργασία.

Στο πρόσωπο του παρουσιαστή η διεύθυνση του καναλιού επενδύει στην ανασυγκρότηση της πρωινής ζώνης. Αξίζει να σημειωθεί ότι στις αρχές του χρόνου στο τραπέζι είχε πέσει ακόμα και η πρόταση το πρωινό να αντικατασταθεί από τηλεοπτικές σειρές.


ΝΙΚΟΣ ΚΕΡΑΜΙΔΑΣ/Εσπρέσσο

Ο Αιμίλιος σκέφτεται την ανατροπή!

Το σκέφτεται ο Αιμίλιος Λιάτσος! Ο γνωστός παρουσιαστής του Star δέχτηκε πρόταση από τον Σταμάτη Μαλέλη προκειμένου να εγκαταλείψει το δελτίο ειδήσεων και να βρεθεί στη μεσημεριανή ζώνη. Κι ενώ αρχικά οι σκέψεις ήταν η Ελεονώρα Μελέτη και η Χριστίνα Λαμπίρη να αλλάξουν τηλεοπτικές ζώνες, ο Σταμάτης Μαλέλης έριξε και πάλι βόμβα μεγατόνων ανατρέποντας τα μέχρι σήμερα δεδομένα στο Star.

Ανακάτεμα της τράπουλας τη νέα τηλεοπτική σεζόν σχεδιάζει ο διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του Star προκειμένου από Σεπτέμβριο να πνέει αέρας ανανέωσης στο πρόγραμμα του καναλιού. Ο Σταμάτης Μαλέλης γνωρίζει πολύ καλά το τηλεοπτικό παιχνίδι και αρκετές φορές έχει αποδείξει πως μπορεί να βλέπει πολύ πιο μπροστά στον χώρο της τηλεόρασης.

Ετσι, σύμφωνα με πληροφορίες, ο «ιθύνων νους» του Star πρότεινε στον Αιμίλιο Λιάτσο ένα από τα δυνατά χαρτιά του σταθμού που έχει καταφέρει να κερδίσει τη νεολαία και να διατηρήσει υψηλά ποσοστά στα δυναμικά κοινά: να ενισχύσει τη μεσημεριανή ζώνη με την εμπειρία του και το όνομά του.

Πάντα σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο παρουσιαστής δεν έχει δώσει ακόμα την απάντησή του. Στο συμβόλαιό του που λήγει το 2014 είναι ξεκάθαρο πως η συνεργασία του με το κανάλι είναι στο κομμάτι της ενημέρωσης και φυσικά στο βραδινό δελτίο ειδήσεων.

Επίσης όλες οι ποιοτικές έρευνες που έχουν γίνει καταδεικνύουν πως ο Αιμίλιος Λιάτσος είναι ιδιαίτερα αγαπητός και πως οι τηλεθεατές τον εμπιστεύονται ακόμα και στη lifestyle ενημέρωση που προσφέρει το Star.

Αν ο παρουσιαστής δεχτεί να ρισκάρει και να τολμήσει την αλλαγή που του προτείνει ο Σταμάτης Μαλέλης, εννοείται ότι θα προσδώσει άλλη δυναμική στη μεσημεριανή ζώνη. Σε αυτή την περίπτωση το Star αναμένεται να φέρει αλυσιδωτές αλλαγές και στα προγράμματα των άλλων καναλιών. Εύλογο είναι το ερώτημα τι θα γίνει με το δελτίο ειδήσεων. Και σε αυτή την περίπτωση ο Σταμάτης Μαλέλης έχει τη λύση, που κρατά ως επτασφράγιστο μυστικό. Πληροφορίες θέλουν όνομα μεγάλου βεληνεκούς να αναλαμβάνει το ανανεωμένο δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα πρόκειται να γίνουν οι πρώτες συζητήσεις για το φθινοπωρινό πρόγραμμα του Star και μέχρι το τέλος του μήνα θα παρθούν οι αποφάσεις για το ποιες εκπομπές θα συνεχιστούν και φυσικά με ποια κεντρικά πρόσωπα.


ΤΕΤΑ ΤΣΕΤΣΕΚΟΥ/ESPRESSO

«Just the two of us» κατά «Dancing on ice»: Η μάχη της Κυριακής

Φουντώνει ο πόλεμος μεταξύ Mega και ANT1 καθώς διεκδικούν όχι μόνο τους stars, αλλά και την Κυριακή. Οι celebrities «ψήνονται», όμως οι υπεύθυνοι των καναλιών «καίγονται» για το ποιος θα κατοχυρώσει πρώτος τη συγκεκριμένη μέρα για να μεταδίδει το show του. Δύο σκληροί αντίπαλοι και δύο εξίσου δυνατά προγράμματα που αν όλα πάνε καλά, πρόκειται να ντεμπουτάρουν το πρώτο μισό της καινούργιας σεζόν.

Το «Just the two of us» μπορεί να έχει κάποιες αλλαγές στην κριτική επιτροπή, στο κανάλι της Μεσογείων όμως δεν φαίνονται καθόλου διατεθειμένοι να αλλάξουν ώρα και μέρα. Ετσι προσπαθούν να διευθετήσουν όλες τις λεπτομέρειες προκειμένου να προλάβουν να βγουν πρώτοι στο τηλεοπτικό τοπίο και να είναι αυτοί που θα καθιερωθούν την Κυριακή. Αλλωστε ο Αύγουστος είναι ένας μήνας που οι περισσότεροι φεύγουν για διακοπές και ο πρώτος σχεδιασμός πρέπει να έχει γίνει μέχρι τέλος Ιουλίου.

Αν και ο Γιώργος Καπουτζίδης ήταν από τους πρώτους που εξέφρασαν την επιθυμία να είναι και στο δεύτερο μέρος, δεν ξέρουμε αν στο πλάι του θα είναι η Δούκισσα Νομικού αφού το κανάλι την προορίζει και για άλλα concept. Ωστόσο άλλη μια εκκρεμότητα είναι ποιοι επώνυμοι θα δεχτούν να πάρουν μέρος αφού έχουν γίνει ορισμένες προτάσεις από το Mega, αλλά δεν έχουν πάρει ακόμη απαντήσεις.

Και στο Μαρούσι όμως τα πράγματα είναι πολύ θολά και γεμίζουν με άγχος τους υπευθύνους και συντελεστές του «Dancing on ice».
Στο νέο project ποντάρουν πολλά αφού για πρώτη φορά στη μικρή οθόνη θα δούμε, αντί για τακουνάκια, να χτυπάνε στην πίστα τα παγοπέδιλα, και όσοι πάρουν μέρος, εκτός από ταλέντο στην κίνηση, πρέπει να ξέρουν και πατινάζ. Μάλιστα, πολλοί περίμεναν ότι ο Αλέξης Κωστάλας θα ηγείται της κριτικής επιτροπής, ωστόσο σκοπός του ΑΝΤ1 είναι το νέο show να μη μοιάζει σε τίποτα με το «Dancing with the stars», οπότε στην κριτική επιτροπή θα βρεθούν καινούργια πρόσωπα. Οπως άλλωστε και στην παρουσίαση όπου σίγουρα δεν θα είναι η Ζέτα Μακρυπούλια.

Η μάχη της Κυριακής αναμένεται να ξεκινήσει από Οκτώβριο, με το Mega και τον ΑΝΤ1 να επιθυμούν διακαώς ίδια μέρα και ώρα προβολής των talent shows τους. Ωστόσο, όλα θα εξαρτηθούν τελικά από τα οικονομικά δεδομένα καθώς τελευταία στιγμή όλα μπορεί να μπουν στον πάγο λόγω κόστους και τελικά τις Κυριακές το τηλεοπτικό κοινό να παρακολουθεί άλλου είδους προγράμματα.


ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ./ Εσπρεσσο
Enhanced by Zemanta

Ύποπτα σενάρια για διάλυση της ΕΡΤ

Ύποπτα σενάρια που μιλούν για διάλυση της ΕΡΤ, με το κλείσιμο της ΕΤ-1 και των ψηφιακών καναλιών, συρρίκνωση των ραδιοσταθμών και περορισμό των ειδήσεων βλέπουν το φως της δημοσιότητας με αφορμή την επιλογή του κ. Μόσιαλου ως εποπτεύοντα της δημοσιας ραδιοτηλεόρασης.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες "ο Υπουργός Επικρατείας, Ηλίας Μόσιαλος, θα είναι ο νέος πολιτικός προϊστάμενος της ΕΡΤ και θα καταργήσει την ΕΤ1, τα ψηφιακά κανάλια, την Ραδιοτηλεόραση και θα συγχωνεύσει περιφερειακούς σταθμούς.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

BINTEO: Όλες οι εξελίξεις στα κανάλια...

BINTEO: Σ.Καρύδη:'Όλα μου ήρθαν πολύ εύκολα'

Τι αγαπά να κάνει η Ελένη Μενεγάκη στα Άχλα;

Τι προτιμά να κάνει η Ελένη Μενεγάκη όταν βρίσκεται με τον αγαπημένο της στα Άχλα; Αυτό που αρέσει περισσότερο στην παρουσιάστρια, σύμφωνα με πληροφορίες του controltv, είναι η διαδρομή δίπλα στο ποτάμι της Άχλας.

Ένα δάσος με πλατάνια φτάνει μέχρι την ακτή, ενώ το ποτάμι, που κατεβαίνει από το βουνό, διασχίζει την αμμουδιά και χύνεται στη θάλασσα. Το τοπίο είναι μαγευτικό!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

«Σειρήνες στη Στεριά» στο στούντιο του Star

Γυρίσματα έγιναν στο στούντιο του Star. Είναι για την καινούρια ταινία του Νίκου Περράκη «Σειρήνες στη Στεριά». Συναντάμε εφτά χρόνια μετά τους πρωταγωνιστές της πρώτης ταινίας με τίτλο «Σειρήνες στο Αιγαίο».

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου, φίλοι και παλιοί συνεργάτες του σκηνοθέτη – σεναριογράφου, θα «υποδυθούν» τους εαυτούς τους, όπως εμφανίζονται στο στούντιο της καθημερινής εκπομπής τους «Φώτης Μαρία Live». Καλεσμένος τους ένας νεοεκλεγείς Δημοτικός Σύμβουλος, υπεύθυνος για τα εικαστικά του δήμου και η «σύζυγός του» γνωστή τηλεπερσόνα. Τους ρόλους υποδύονται αντίστοιχα ο Ιωάννης Παπαζήσης και η Ράσμι Σούκουλη. Το νυφικό, με το οποίο εμφανίζεται η ηθοποιός, είναι του Βασίλειου Κωστέτσου.

Η Μαρία Μπακοδήμου έχει εμφανιστεί στην ταινία του Ν. Περράκη «Θηλυκή Εταιρία», όπου υποδυόταν μια τραγουδίστρια σε νυχτομάγαζο και ο Φώτης Σεργουλόπουλος, στην ίδια ταινία, παρουσιαζόταν ως εκφωνητής δελτίου ειδήσεων.

Η Μαρία έχει εμφανιστεί στην ταινία του ίδιου σκηνοθέτη «Η Λίζα και όλοι οι άλλοι», που έκανε τη δημοσιογράφο.

Ο Φώτης έχει εμφανιστεί και στη μεγάλη ταινία του Γιάννη Σμαραγδή «Καβάφης», όπου υποδυόταν τον αδελφό του αλεξανδρινού ποιητή, Θεόδωρο Καβάφη.
Στο Star έγινε και ένα ακόμα γύρισμα στο Edit, όπου η Ράσμι «ψάχνει» στο αρχείο να βρει τη φωτογραφία ενός παιδιού.

Με ποια εντυπωσιακή ξανθιά βγήκε ραντεβού ο Σπύρος Χαριτάτος;

Μπορεί να είναι φρεσκοχωρισμένος από την Τουρκάλα φίλη του και να ακούγεται πως έχει σχέση με Ελληνίδα ξανθιά καλλονή, αλλά...
γευμάτισε με μία από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες του κόσμου!

Δείτε ΕΔΩ το εντυπωσιακό μοντέλο...

VIDEO: O Πρεβελάκης απαντά στον Λάτσιο για τα καλλιστεία...

ANT1Image via WikipediaΜπορεί ο Αnt1 να έχει αποφασίσει φέτος λόγω κρίσης να μην διοργανώσει τα Καλλιστεία, ο Βασίλης Πρεβελάκης όμως είναι αποφασισμένος να διοργανώσει ο ίδιος τον Σεπτέμβριο τον διαγωνισμό ομορφιάς.

Τι απάντησε όμως ο κύριος Πρεβελάκης στα αιχμηρά σχόλια που είχε κάνει πριν λίγες ημέρες ο Γιάννης Λάτσιος για την φετινή έκβαση των Καλλιστείων;
Δείτε το video:


Enhanced by Zemanta

Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

ANT1-Alpha: Ποιες εκπομπές κόβονται, ποιοι μένουν χωρίς δουλειά

the x factorImage by Sean MacEntee via FlickrΗ Ελλάδα της οικονομικής κρίσης, εκτός από τα παιδιά της, «τρώει» και τα σόου της. Κάθε πρόγραμμα που χάνει κάτι από τη λάμψη του… έρχεται η στιγμή που μπαίνει στο χρονοντούλαπο της τηλεοπτικής ιστορίας. Πόσο μάλλον σε καιρούς Μεσοπρόθεσμου, που σε λίγο κανείς δεν θα ασχολείται με την ψυχαγωγική τηλεόραση, μια και οι διαφημιστές έπαψαν να βάζουν το χέρι βαθιά στην τσέπη. Με τις τηλεοπτικές σειρές που έρχονται να μετριούνται -με βία- στα δάχτυλα των δύο χεριών, σειρά εκτός σκαλέτας πολλών καναλιών παίρνουν τώρα και τα σόου.
Έρχεται η στιγμή που τα βαριούνται και οι ίδιοι οι συντελεστές τους. Κάπως έτσι έγινε και στο «X-Factor». Το μουσικό πρόγραμμα είναι ένα από τα πολλά που δεν πρόκειται να συνεχίσει για τέταρτη χρονιά. Δεν υπάρχουν σχέδια να πραγματωθεί ούτε καν στο δεύτερο μισό της νέας τηλεοπτικής σεζόν. Μετά την αποχώρηση του Γιώργου Λεβέντη, κανείς δεν φαίνεται «ορεξάτος» να καθίσει στη θέση του κριτή. Πρώτη, η Κατερίνα Γκαγκάκη, η οποία έχει δηλώσει κατά καιρούς ότι η τηλεόραση για εκείνη δεν είναι αυτοσκοπός.
Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες στο twitter της, σε ερώτηση τηλεθεατή για το αν θα υπάρχει «X-Factor 4», απάντησε άμεσα και χωρίς περιστροφές «όχι δεν θα υπάρχει», ενώ επεσήμανε ότι «θα υπάρχουν πολλά άλλα ωραία στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1». Η απόφαση του καναλιού να μη συνεχιστεί το εν λόγω πρότζεκτ δεν έχει να κάνει μόνο με το θέμα του κόστους της παραγωγής. Οι συζητήσεις για έναν ακόμη… γύρο δεν βρήκαν ανταπόκριση, όχι μόνο από τη διευθύντρια δημοσίων σχέσεων του καναλιού, αλλά και από τον Σάκη Ρουβά, ο οποίος φάνηκε αρκετά προβληματισμένος για το αν θα πρέπει να συνεχίσει να κάνει τηλεόραση με το ίδιο κόνσεπτ για τέταρτη χρονιά.
Οριστική λήξη και για το «Next Top Model». Καλά τα καλλίγραμμα μοντέλα, οι φωτογραφήσεις και τα όνειρα, αλλά η πορεία του ριάλιτι την προηγούμενη σεζόν ήταν απογοητευτική. Ενας τρίτος κύκλος θα ήταν μάλλον αποτυχημένη απόπειρα, αφού τίποτα δεν προδιαγράφει μια καλή τηλεοπτική πορεία. Άλλωστε, η Τζένη Μπαλατσινού είναι η πρώτη που είπε ότι δεν θα συνεχίσει σε έναν επερχόμενο κύκλο.
Και οι «Real Housewives of Athens» απομακρύνθηκαν οριστικά από τον προγραμματισμό του καναλιού. Αν και οι «νοικοκυρές» περίμεναν το «πράσινο φως» για έναν δεύτερο κύκλο, τελικά δεν πήραν το πολυπόθητο «ναι». Και καθότι οι καιροί δυσκολεύουν όλο και περισσότερο, το πρότζεκτ καθίσταται μάλλον προκλητικό για τις αντοχές του τηλεθεατή.
Το «Big Brother» στον Alpha είναι, επίσης, ένα ακόμη τηλεοπτικό προϊόν που προκάλεσε πολλά σχόλια -κυρίως αρνητικά- τη σεζόν που έκλεισε. Το γεγονός ότι οι πτήσεις στον πίνακα των τηλεθεάσεων ήταν ιδιαίτερα χαμηλές έκανε τους υπευθύνους του καναλιού να πάρουν ακόμη πιο γρήγορα την απόφαση να μην προχωρήσουν στην υλοποίηση του «Big Brother 2» και να απαλλάξουν το κοινό από εγκλεισμούς παικτών και βαρετές διαδικασίες.
Ένα ακόμη ριάλιτι του καναλιού που γράφει τίτλους τέλους είναι το «Για λογαριασμό σας». Όσους «ξελάσπωσε» οικονομικά ο Νίκος Σαμοίλης ξελάσπωσε, καθώς από του χρόνου δεν θα υπάρχει στο πρόγραμμα. Η ειρωνεία, ωστόσο, της… τηλεοπτικής τύχης είναι ότι η εκπομπή που βοηθούσε τον κόσμο να βγει από οικονομικό αδιέξοδο έπεσε η ίδια «θύμα» της κρίσης!
Πηγή: Δημοκρατία

Enhanced by Zemanta

ΒΙΝΤΕΟ: Ποια αποκάλεσε την Μπουλέ 'γλάστρα';

ΒΙΝΤΕΟ: H Σταματίνα Τσιμτσιλή έγινε νονά

ΒΙΝΤΕΟ: Νέα επίθεση του Λούλη στην Μακρύπουλια

Ε. Μενεγάκη: Ποιοι φεύγουν από την εκπομπή της του χρόνου;

"Βασίλισσα" χωρίς ανανέωση της εικόνας της δεν νοείται, γι' αυτό και η Ελένη Μενεγάκη άρχισε από τώρα το μεγάλο ξεκαθάρισμα των συνεργατών της: Ποιοι είνα αυτοί που δεν θα πίνουν καφέ του χρόνου μαζί της;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι μόνοι σίγουροι είναι οι...

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Μελέτη-Λαμπίρη: Η άγρια κόντρα στο παρασκήνιο και η δήλωση - βόμβα στελέχους!

Αγριεύει η κόντρα για τις δύο ξανθιές παρουσιάστριες, ενώ μία δήλωση μεγάλους στελέχους δημιουργεί μεγαλύτερη αγωνία...
για το μέλλον τους!

Ο Σταμάτης Μαλέλης δήλωσε ξεκάθαρα στο περιοδικό lifestyle ότι η εβδομάδα είναι κρίσιμη για το STAR και ενδέχεται να κοπούν εκπομπές! Η μείωση της διαφημιστικής πίτας έχει προκαλέσει, σύμφωνα με την Espresso, μεγάλες αναταραχές στο τηλεοπτικό τοπίο. Όλοι αναγκάζονται να αναπροσαρμόσουν τα προγράμματά τους, ώστε να λάβουν όσο μεγαλύτερο μέρος της πίτας γίνεται. Πέρυσι οι υπεύθυνοι του Star σκέφτηκαν να πραγματοποιήσουν αμοιβαία αλλαγή στις ώρες μετάδοσης των εκπομπών "Πρωινή Μελέτη" και "Super Star", με σκοπό η Ελεονώρα Μελέτη να μεταφερθεί στη μεσημεριανή ζώνη και η Χριστίνα Λαμπίρη στην πρωινή. Το σχέδιο όμως αυτό απέτυχε καθώς δεν υπήρξε αποδοχή και από τις δύο πλευρές.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Video:Γ.Παπαδάκης:Η πορεία του στην τηλεόραση

Video: Το φλερτ του Μπουγιούρη και της Μπουλέ

Video: Σ.Μαλέλης:'Ειναι κρίσιμη εβδομάδα για το Star.Μπορεί να κοπούν εκπομπές'

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...