Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Επιστρέφει στην τηλεόραση ο Γιώργος Καπουτζίδης

«Μου έλειψε λίγο η δημιουργική τρέλα. Είναι χαρά μου, όταν γράφω κάποιο σενάριο, να βυθίζομαι και να χάνομαι στον κόσμο των ηρώων μου»


Στη νέα του δουλειά, αλλά και τη διαχρονικότητα του «Παρά Πέντε» αναφέρθηκε ο Γιώργος Καπουτζίδης στην τελευταία του συνέντευξη.

Ο σεναριογράφος και ηθοποιός δήλωσε θετικός στο να επιστρέψει στα τηλεοπτικά δρώμενα. «Ναι, έτσι λέω, να επιστρέψω. Αν πάνε όλα καλά. Είναι ακόμη πολύ νωρίς για να μιλήσω. Ετοιμάζω κάτι για τον Οκτώβριο του 2014» είπε και συμπλήρωσε σχετικά με το πόσο του έλειψε η μικρή οθόνη: «Μου έλειψε λίγο η δημιουργική τρέλα. Είναι χαρά μου, όταν γράφω κάποιο σενάριο, να βυθίζομαι και να χάνομαι στον κόσμο των ηρώων μου».

Σχετικά με το «Παρά Πέντε» και το γεγονός ότι ακόμα το παρακολουθούμε στην τηλεόραση είπε στο περιοδικό «7 Ημέρες TV» ο Γιώργος Καπουτζίδης: «Δες σας κρύβω ότι ήλπιζα στη διαχρονικότητα της συγκεκριμένης δουλειάς. Δεν πίστεψα ποτέ ότι ήταν μόδα της εποχής. Εκτός από τις χιουμοριστικές ατάκες το σίριαλ περιλαμβάνει κάποια πολύ σημαντικά μηνύματα, όπως είναι η νίκη του καλού απέναντι στο κακό, η διαφορετικότητα, η φιλία, η ομαδικότητα, η αξία της ηθικής και το πόσο σημαντικό είναι να υπερασπίζεσαι τα πιστεύω σου», συμπληρώνοντας, «Μακάρι να με έχει ο Θεός καλά και να δουλεύω μέχρι τα 80 μου. Είναι φυσιολογικό κάποιες δουλειές να πάνε πολύ καλά και κάποιες όχι».

Τέλος, αποκάλυψε τι τον ιντριγκάρει περισσότερο, η δουλειά του ηθοποιού, του σεναριογράφου ή του παρουσιαστή: «Δεν μπορώ να σας πω τι με ιντριγκάρει περισσότερο. Μπορώ όμως να σας πω ότι το πιο δύσκολο είναι να γράψεις ένα σενάριο».

Στο νοσοκομείο η Μάγδα Τσέγκου μετά από πτώση της στο στούντιο

Στο νοσοκομείο Metropolitan στο Παλαιό Φάληρο μεταφέρθηκε η συνεργάτιδα του Γιώργου Αυτιά, Μάγδα Τσέγκου. 


Η δημοσιογράφος βρισκόταν κανονικά στην εκπομπή της, όταν σε ένα διάλειμμα κατά την ώρα που περπατούσε στο στούντιο, μπερδεύτηκε σε καλώδια και έπεσε.

Ο Γιώργος Αυτιάς πάντως είπε πως την Κυριακή η Μάγδα Τσέγκου θα επιστρέψει στη θέση της.

newsbomb.gr

Δούκισσα Νομικού: Κάνω το Dancing με τον δικό μου τρόπο

«Διαβάζω όσα γράφονται, κρατάω κάποια πράγματα από ανθρώπους που εκτιμώ, αλλά από εκεί και πέρα δεν θα κάτσω να ασχοληθώ πολύ»


Για όσα έχουν γραφτεί και ακουστεί για εκείνη το τελευταίο διάστημα σχετικά με το «Dancing With The Stars», αλλά και τη Ζέτα Μακρυπούλια μίλησε η Δούκισσα Νομικού το μεσημέρι της Παρασκευής στην εκπομπή «Το Πρωινό». 

«Τη Δευτέρα, μετά την πρεμιέρα, δεν είδα τίποτα γιατί “γράφαμε” το “ΟΛΑ”. Το ίδιο και την Τρίτη, οπότε δεν είχα προλάβει να ενημερωθώ, να δω τι γράφεται και λέγεται. Διαβάζω όσα γράφονται, κρατάω κάποια πράγματα από ανθρώπους που εκτιμώ, αλλά από εκεί και πέρα δεν θα κάτσω να ασχοληθώ πολύ. Το περίμενα, αλλά δεν βρίσκω τον λόγο να γίνεται συζήτηση για αυτό», είπε στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά η Δούκισσα μιλώντας για το ξεκίνημά της στο Dancing With The Stars και τη σύγκρισή της με τη Ζέτα Μακρυπούλια.

Όσο για το αν είχε ενδοιασμούς σχετικά με το αν έπρεπε να δεχτεί την πρόταση του ΑΝΤ1; «Είναι δυνατόν; Μου δίνεται μια τόσο μεγάλη ευκαιρία, που μου αρέσει τόσο πολύ και θα κάτσω να σκεφτώ “να το κάνω ή να μην το κάνω;” και “αν το κάνω, θα πουν αυτό...”;», είπε και συνέχισε: «Η σύγκριση δεν ήταν αφορμή για να με κάνει να κολλήσω και να πω “όχι”. Συγκεντρώνομαι στον στόχο μου, αγαπώ πάρα πολύ αυτό που κάνω. Αγαπώ αυτή την εκπομπή, την έβλεπα, μου αρέσει πάρα πολύ ο χορός, οπότε δεν μπήκα στη διαδικασία να κάνω παραπάνω σκέψεις. Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ, αλλά όταν μου έγινε η πρόταση από τον κ. Λάτσιο ενθουσιάστηκα! Ξαφνιάστηκα πολύ βέβαια...».

Τέλος, η Δούκισσα Νομικού συμπλήρωσε: «Δεν σκέφτομαι να μην μοιάσω σε κάποιον γιατί τότε δεν θα είμαι αυθόρμητη. Να προσέξω να μην πω ή να πω κάτι και τι θα κάνω; Είμαι αυτή και κάνω κάτι με τον δικό μου τρόπο. Αν μοιάζει ή πάει να μοιάσει, αυτό δεν με αφορά».

Γερμανού ή Νικολούλη προτίμησαν οι τηλεθεατές;

Για δεύτερη εβδομάδα βρέθηκαν απέναντι η Ναταλία Γερμανού με την Αγγελική Νικολούλη. Την προηγούμενη Παρασκευή, στο γενικό σύνολο, η εκπομπή της Ναταλίας είχε μέσο όρο τηλεθέασης 23,7%, ενώ το "Φως στο τούνελ" είχε φτάσει στο 24,2%. 

Δείτε εδώ αναλυτικά την τηλεθέαση των δύο εκπομπών στην πρεμιέρα της Γερμανού.

Τι έδειξαν οι μετρήσεις αυτή την εβδομάδα;

Η Γερμανού Ξανάρχεται σημείωσε ποσοστό 16,7% στο σύνολο, αφήνοντας την Αγγελική Νικολούλη να παίρνει με άνεση την πρωτιά με 23,7%.

Στο νεανικό κοινό ωστόσο, η Ναταλία, το χρονικό διάστημα που ήταν στον αέρα βρέθηκε μπροστά από το Τούνελ με 19,7%.

Ποιός γνωστός τηλεμάγειρας πάει στρατό;


Στο... στρατόπεδο θα πιάνει πλέον τις κουτάλες ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι ήρθε η ώρα να ντυθεί στα χακί!

Ο σεφ, που έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από τις εκπομπές και τα ριάλιτι μαγειρικής, θα παρουσιαστεί στα μέσα του μήνα στον Στρατό Ξηράς.

Λόγω της απουσίας του στην Αμερική, από τα 18 του και μέχρι το 2005, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος δεν είχε καταταχθεί, ενώ, όταν επέστρεψε, πήρε αναβολή στράτευσης. Μάλιστα, τον περασμένο Αύγουστο του ήρθε το χαρτί για να παρουσιαστεί στη Λαμία, ωστόσο, ζήτησε και πήρε μικρή αναβολή, επικαλούμενος «κοινωνικούς λόγους».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μάγειρας θα υπηρετήσει 45 ημέρες και θα εξαγοράσει το υπόλοιπο της θητείας, ενώ όσο εκείνος θα φοράει τα χακί, θα κάνει πρεμιέρα η νέα του εκπομπή!

Φωτιά θα πάρουν και φέτος οι τηλεκουζίνες

Στον ΣΚΑΪ επιστρέφουν «Γεύσεις στη φύση», «Μαγειρεύω οικονομικά» και «Chef στον αέρα».
Εφόσον το γυρισμένο με μία κάμερα ριάλιτι μαγειρικής «Κάτι ψήνεται», στην έκτη χρονιά και στην άκρως ανταγωνιστική ζώνη των ειδήσεων στις οκτώ συνεισφέρει «καρπούς» στο... καλάθι του Alpha (σύμφωνα με τη Nielsen σε 16 εμφανίσεις το είδαν 577.000 τηλεθεατές, 16,1% επί των ανοιχτών δεκτών), γιατί να μην επενδύσουν τα κανάλια στα τηλε-μαγειρέματα;

Τη συνταγή των εκπομπών μαγειρικής υιοθετούν και φέτος τα κανάλια, προγραμματίζοντας τουλάχιστον δώδεκα, συμπεριλαμβανομένης της εκπομπής «Γλυκές αλχημείες» με τον Στέλιο Παρλιάρο (ΣΚΑΪ, σε δύο εμφανίσεις 222.000 τηλεθεατές και μερίδιο 7,3%), καθώς και των εκπομπών του Τζέιμι Ολιβερ (Alpha, «Jamie’s Great Britain», 340.000 τηλεθεατές και 10,3%) και του Αντονι Μπουρντέν (Mega, «No resrvations» 135.000 τηλεθεατές και 12,6%). Ας δούμε όμως τις εκπομπές;

Στον ΣΚΑΪ επιστρέφει ο σεφ Βαγγέλης Δρίσκας, με τις «Γεύσεις στη φύση» για τρίτη χρονιά, από αύριο, και κάθε Κυριακή στις 14.00. Στην πρεμιέρα παρουσιάζει δοκιμασμένες συνταγές, όπως γεμιστό κοτόπουλο με μανιτάρια και γραβιέρα, ενώ για επιδόρπιο φτιάχνει ένα τριπλό σοκολατένιο κέικ! Στο κανάλι του Νέου Φαλήρου επιστρέφει από τη Δευτέρα, στις 16.45, ο σεφ Βησσαρίων Παρθένης, με το «Μαγειρεύω οικονομικά» για δεύτερη χρονιά, ετοιμάζοντας πέντε γεύματα για τέσσερα άτομα, με κόστος 50 ευρώ! Την ίδια ημέρα, στις 17.30, ανοίγει για τέταρτη χρονιά την κουζίνα της η Ελένη Ψυχούλη, η οποία θα μαγειρεύει και φέτος συντροφιά με σεφ και λάτρεις του καλού φαγητού, όπως ο Ανδρέας Λαγός με τον οποίο θα φτιάξουν εύκολες νοστιμιές (κέικ κακάο).

Στις νέες αφίξεις ξεχωρίζουν αυτή του Δημήτρη Σκαρμούτσου, την Κυριακή 17/11, στο Mega, ο οποίος ταξιδεύει στην Ελλάδα και μας μεταφέρει τις ομορφιές και τις γεύσεις της, «Χωρίς συνταγή». Το Σάββατο 16/11 επιστρέφει ο «Dr. Cook» Γιάννης Λουκάκος, που φέτος θα μαγειρεύει έχοντας δίπλα του μαθητευόμενους σεφ. Σε ένα ταξίδι στα αρώματα και στις γεύσεις της Κωνσταντινούπολης μας καλεί η Μαρία Εκμετσίογλου, μια από τις κορυφαίες μαγείρισσες της Πόλης, στην εκπομπή «Από την Πόλη έρχομαι».

Στον Alpha έχει αρχίσει μαγειρέματα ο Βασίλης Καλλίδης στην εκπομπή «Νόστιμη γη» (σε δύο εμφανίσεις είχε 594.000 τηλεθεατές και μερίδιο 17,6%), ενώ στις 30/11 επιστρέφει η Νταϊάνα Κόχυλα με το ανανεωμένο «Τι θα φάμε σήμερα, μαμά;».

Σαββατοκύριακο με την Αννίτα

Σε μια τηλεόραση… εκτός ορίων η Αννίτα συναντά τα… επείγοντα περιστατικά του Σαββατοκύριακου σε ένα group therapy για τα μικρά και τα μεγάλα της ζωής!

Η εκπομπή «Αννίτα SOS» έρχεται στoν Alpha για να ανοίξει γραμμή επικοινωνίας, να δώσει απαντήσεις σε ερωτήματα, να αναζητήσει δρόμους σε αδιέξοδα, να φέρει κοντά ανθρώπους που εκπέμπουν  στην ίδια συχνότητα και να εστιάσει στην  αισιόδοξη πλευρά της ζωής.

Το Σάββατο 2 Νοεμβρίου, μια γυναίκα, που μεγάλωσε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για το μέλλον της αλλά κατέληξε «θύμα» των ανδρών, θα ξεδιπλώσει το κουβάρι της ζωής της.

Κύρια υπεύθυνη για τις επιλογές της, θεωρεί τη μητέρα της, η οποία θα δώσει τις δικές της απαντήσεις.

Επίσης, το Σάββατο  θα είναι μαζί μας και ένα πρόσωπο  – έκπληξη που όλοι αγαπάμε.

Την Κυριακή 3 Νοεμβρίου, η Αννίτα υποδέχεται ένα νεαρό αγόρι που δέχεται καθημερινά ρατσιστικά σχόλια. Μαζί η μητέρα του, που προτιμά να φροντίζει τον έρωτα της ζωής της παρά το ίδιο της το παιδί αλλά και ο πατριός που έχει αντικαταστήσει τον βιολογικό πατέρα. Όλοι τους θα βρεθούν αντιμέτωποι με τη σκληρή πραγματικότητα, στο πλατό της εκπομπής.

Επίσης, η Αννίτα θα συναντήσει και ένα αγόρι που μιλά για το «απαγορευμένο» πάθος του.

«Αννίτα SOS», με την Αννίτα Πάνια: Εκεί που τελειώνουν τα «πρέπει», αρχίζει η Αννίτα!

Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Συντετριμμένοι συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στον Νίκο Φώσκολο

 
Το τελευταίο αντίο στον γνωστό σκηνοθέτη και σεναριογράφο Νίκο Φώσκολο είπαν το απόγευμα της Παρασκευής φίλοι και συγγενείς του.


Ο Νίκος Φώσκολος, ο οποίος αγαπήθηκε όσο λίγοι και τιμήθηκε με την αγάπη του κόσμου για το έργο του και για όσα προσέφερε στην 7η τέχνη αλλά και στην τηλεόραση, έφυγε από την ζωή την Τετάρτη.


Στενοί συνεργάτες του σκηνοθέτη που έζησαν και εργάστηκαν μαζί του βρέθηκαν στο νεκροταφείο της Ηλιούπολης για να πουν το τελευταίο αντίο στον σκηνοθέτη. Ανάμεσά τους η Μάρθα Καραγιάννη, η Κάτια Δανδουλάκη, η Ζωή Λάσκαρη, ο Μίνως και η Μαρί Κυριακού, ο Γιώργος Βαρδινογιάννης, η Λόλα Νταϊφά, ο Γιάννης Βογιατζής, η Μαίρη Βιδάλη και ο Θάνος Καληώρας.


Ελεονώρα Μελέτη: Θα είμαι πολύ καλή μητέρα

«Θέλω να κάνω μια ευτυχισμένη οικογένεια και να ζήσω με τον έναν και μοναδικό»


Στην τελευταία της συνέντευξη, η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε για όλα: από τις συχνές αλλαγές στα μαλλιά της, μέχρι το πόσο έτοιμη νιώθει να γίνει μητέρα.

«Οι αλλαγές στα μαλλιά είναι ένα απλό δείγμα, για να καταλάβει κανείς πόσο κλειστός ή ανοιχτός είναι ο άνθρωπος στις αλλαγές γενικά και πόσο εφησυχασμένος αισθάνεται ή όχι με τον εαυτό του. Την περίοδο που τα έκοψα, ήμουν σε μια φάση που ένιωθα πολύ έντονα την ανάγκη να βγάλω τον αληθινό μου εαυτό προς τα έξω. Ήταν, αν θυμάσαι καλά, λίγο μετά τη μετεγγραφή μου στο Star, που ουσιαστικά τότε ξεκίνησε και ο απογαλακτισμός μου από τα κλισέ του «συστήματος». Ένα «σύστημα» που από την αρχή της εμφάνισής μου με υποδέχτηκε, μου φέρθηκε και με αντιμετώπισε ως μιμητικό στοιχείο, για να μην πω και ρέπλικα, ενός καλουπιού τηλεοπτικής περσόνας που υπήρχε ήδη χρόνια πριν, γεγονός που με εγκλώβιζε και με έπνιγε, γιατί εγώ μέσα μου ήξερα ότι δεν πρόκειται ποτέ να χωρέσω μέσα σε αυτό το καλούπι, όσο κι αν στριμωχτώ. Το ότι έκοψα τα μαλλιά μου ήταν ένας πρώτος τρόπος για να μπορέσω να δείξω τη διαφορετικότητά μου. Έστω και εξωτερικά. Έπρεπε με κάποιον τρόπο να πείσω το «σύστημα» να με δει ως «Ελεονώρα» και όχι όπως το συνέφερε να με βλέπει. Και πιστεύω τα κατάφερα. Σήμερα τα μακραίνω, απλώς γιατί δεν έχω ν' αποδείξω τίποτα σε κανέναν πια και γιατί κάνω τηλεόραση που σημαίνει εικόνα, που για μένα απαιτεί αλλαγές και εξέλιξη. Το έξω πάει με το μέσα», είπε η παρουσιάστρια της καθημερινής εκπομπής «Mελέτησέ το» του Star.

Παραδέχτηκε, μάλιστα, ότι άλλαξε μιας και παλιά μιλούσε έξω από τα δόντια, ενώ τώρα είναι σιβυλλική και φειδωλή με τα προσωπικά της. «Άλλαξα και αυτό είναι αλήθεια. Στην αρχή της πορείας μου στο χώρο, νόμιζα πως δεν μπορείς να υπάρξεις χωρίς να γίνεται η ζωή σου ένα Truman Show. Αυτό μας είχαν μάθει τα πρόσωπα της showbiz και έτσι νόμιζα πως παίζεται το παιχνίδι. Όταν όλα στη ζωή σου είναι ρόδινα, δεν σε πειράζει να μοιράζεσαι όσα ζεις με τον κόσμο. Στα δύσκολα όμως, συνειδητοποιείς πως όλο αυτό το παιχνίδι μπορεί να γίνει πολύ επώδυνο. Όταν χώρισα με τον πρώην σύντροφό μου, που ο κόσμος είχε παρακολουθήσει την κοινή μας πορεία, ήταν πολύ δύσκολο να αναβιώνω στιγμές της σχέσης μας, αλλά και να διαβάζω ανακρίβειες για το παρασκήνιο της ζωής μας, σε μία περίοδο επούλωσης, που ήμουν ευάλωτη και πονούσα. Όλο αυτό έκανε τη διαδικασία ακόμα πιο δύσκολη. Ορκίστηκα στον εαυτό μου ότι θα βρω τρόπο να το αλλάξω αυτό και πως από εδώ και στο εξής θα προστατεύω και εμένα και τους ανθρώπους που έχω δίπλα μου. Και τα κατάφερα. Αφορμή στάθηκε ένα ατόπημα που έκανε γνωστό περιοδικό, όταν χωρίς να με ενημερώσει, αλλά και χωρίς να διασταυρώσει τις πληροφορίες που είχε, εξέθεσε δημόσια έναν άνθρωπο του φιλικού μου περιβάλλοντος, παρουσιάζοντάς τον ως σύντροφό μου. Όλο αυτό προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις στο περιβάλλον μου, έφερε σε δύσκολη θέση ανθρώπους που δεν ανήκουν στο «σύστημα» και δεν είχαν δώσει ποτέ δικαίωμα, ενώ είχε ποικιλόμορφο κόστος και στη δική μου ζωή. Από τότε αποφάσισα να κινηθώ νομικά και να ζητήσω από τα ΜΜΕ να σέβονται τους ανθρώπους που με περιβάλλουν. Το περιβάλλον μου δεν έχει να κάνει με ανθρώπους της δημοσιότητας και εκεί έπρεπε να μπει μία διαχωριστική γραμμή, που τη βρήκα μέσω της νομικής οδού. Εμένα μπορούν να με κατασπαράξουν και δεν θα βγάλω «κιχ», αλλά με τους δικούς μου ανθρώπους οφείλω να είμαι υπερπροστατευτική, ειδικά όταν θέλουν να απέχουν. Η δημοσιότητα μού έχει στερήσει ανθρώπους και θα είμαι αμείλικτη σε όποιον δεν σεβαστεί εκείνους που με συναναστρέφονται, με όποια ταυτότητα και με όποιο ρόλο. Με συγκινεί ιδιαίτερα πως όλοι το έχουν σεβαστεί και τους ευχαριστώ», δήλωσε.

Όσο για το πόσο θεωρεί ότι οι παπαρατσικές φωτογραφίες, που ανακυκλώνονται από τα εβδομαδιαία έντυπα, είναι απαραίτητες για την καριέρα της; «Κατά τη γνώμη μου, δεν είναι καθόλου απαραίτητες, γι' αυτό και πλέον έχουν καταλήξει να είναι και γραφικές –με την καλή έννοια–, όπως και το άτυπο ραντεβού μου με τους φωτογράφους στην παραλία. Κάθε εβδομάδα τα ίδια και τα ίδια, με τη σανίδα του σερφ, και τους φωτορεπόρτερ να χάνουν την Κυριακή τους, περιμένοντας να με απαθανατίσουν ενώ «τριμάρω» το πανί. Σαφώς και ξέρω ότι είναι εκεί και περιμένουν, σαφώς και τους χαιρετάω και τους μιλάω, γιατί σέβομαι το γεγονός ότι δουλεύουν εκείνη την ώρα, αλλά ίσως, τελικά, από την επανάληψη αυτού του ίδιου σκηνικού να αποδεικνύεται πως δεν ανήκω στην κατηγορία εκείνων που στήνουν τα παπαρατσικά τους. Άλλωστε, πλέον, και ο κόσμος μπορεί να καταλάβει αν μία φωτογραφία αποτελεί επαγγελματική συμφωνία ή αν είναι προϊόν δημοσιογραφικού ενδιαφέροντος».

Στο ερώτημα αν έχει κάνει ποτέ τις λεγόμενες «μιλημένες» ή «στημένες» παπαρατσικές φωτογραφίσεις, η Ελεονώρα απάντησε: «Σαφώς. Όμως στο πλαίσιο προώθησης της εκπομπής ή κάποιου προϊόντος με το οποίο σχετιζόμουν διαφημιστικά, μέσω συμβολαίου που προέβλεπε και τέτοιου τύπου φωτογραφίες».

Τέλος, σχετικά με το πόσο κοντά είσαι στο να κάνει οικογένεια και παιδιά, η Ελεονώρα είπε στο περιοδικό Celebrity: «Αν ερχόταν ένα παιδί και οι συνθήκες μού επέτρεπαν να μην εργάζομαι, θα παρατούσα τα πάντα αύριο για να είμαι αποκλειστικά μητέρα και περιποιητική σύντροφος, κοιτώντας μόνο το σπιτάκι μου και τις πιο εσωτερικές μου ανάγκες. Όμως, η δημιουργία οικογένειας για μένα δεν είναι αυτοσκοπός. Πιστεύω πως είναι μια ανάγκη που ακόμα δεν έχει παρουσιαστεί, αλλά ίσως κάποια στιγμή εκδηλωθεί. Ο χρόνος φεύγει και αυτό δεν είναι υπέρ μου, ωστόσο δεν μπορώ να βιάσω καταστάσεις. Μπορεί να κάνω οικογένεια, μπορεί και όχι. Μακάρι να συμβεί, πιστεύω θα είμαι πολύ καλή μητέρα, θέλω να κάνω μια ευτυχισμένη οικογένεια και να ζήσω με τον έναν και μοναδικό».

Star: Η σειρά περιπέτειας «Νικίτα» επιστρέφει με τον νέο 2ο κύκλο επεισοδίων


Η σειρά περιπέτειας «Νικίτα»,  που έχει καθηλώσει εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο, με πρωταγωνίστρια την εκρηκτική Μάγκι Κιου, επιστρέφει με τον νέο 2ο κύκλο επεισοδίων στο Star.

Από την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου και κάθε Τρίτη – Παρασκευή στις 21:00. 

Όταν ήταν έφηβη, η Νικίτα, γλίτωσε τη θανατική ποινή  με τη βοήθεια μιας μυστικής αμερικάνικης υπηρεσίας, που είναι γνωστή μόνο με το όνομα «Παράρτημα». Η συγκεκριμένη υπηρεσία φρόντισε να γίνει μια ψεύτικη  εκτέλεση και δόθηκε στη Νικίτα μια  δεύτερη ευκαιρία για να ξεκινήσει μια νέα ζωή και να υπηρετήσει την πατρίδα της. Αυτό που δεν της είπαν όμως είναι πως στην πραγματικότητα την προόριζαν για να γίνει μια τέλεια κατάσκοπος και δολοφόνος. Κανένας ποτέ δεν εγκαταλείπει την υπηρεσία.  Μόνο η γοητευτική Νικίτα είχε το θάρρος να το κάνει όταν είδε την προδοσία και τα όνειρά της να γκρεμίζονται από τους ίδιους τους ανθρώπους, που νόμιζε πως μπορούσε να εμπιστευτεί. Μετά από τρία χρόνια στην ανωνυμία, η Νικίτα επιστρέφει και ζητά εκδίκηση  από τους  πρώην «προστάτες» της. Δεν θα σταματήσει πουθενά. Στόχος της είναι να μπορέσει να αποκαλύψει και να καταστρέψει τη μυστική τους υπηρεσία. Η υπηρεσία όμως συνεχίζει να στρατολογεί και να εκπαιδεύει νεαρούς ανθρώπους, σβήνοντας κάθε ίχνος της προηγούμενης ζωής τους και μετατρέποντάς τους σε σκληρούς  δολοφόνους. Η Νικίτα είναι αποφασισμένη να βάλει τέλος σε όλα αυτά. Όμως το ίδιο αποφασισμένοι είναι και οι αντίπαλοι της :θέλουν να την εξοντώσουν, ανάμεσα  τους και η νεαρή  Άλεξ, που φιλοδοξεί να γίνει η αντικαταστάτρια της θρυλικής Νικίτα στην ιεραρχία.

Στο τέλος του 1ου κύκλου η Νικίτα μαζί με τον Μάικλ έχουν αποσπάσει τον σκληρό δίσκο που περιέχει όλα τα μυστικά της μυστικής υπηρεσίας «Παράρτημα». Μαζί τους θα συνεργαστεί και η Άλεξ. Όλοι μαζί θα προσπαθήσουν να αποδώσουν δικαιοσύνη για κάθε περίπτωση ξεχωριστά. Το «Παράρτημα» έχει βάλει επικεφαλής της υπόθεσης την Άλεξ. Γνωρίζοντας πλέον όλα τα κόλπα της Νικίτα, η Άλεξ θα δυσκολέψει πολύ τη δουλειά της Νικίτα και του Μάικλ.

Στον 2ο κύκλο, η Νικίτα και ο Μάικλ συγκεντρώνονται στον στόχο τους και επιδιώκουν την καταστροφή της ομάδας «Όβερσαϊτ» ενώ ταυτόχρονα θα αποδεκατίσουν και την ομάδα «Ντιβίζιον». Σε ένα  περιβάλλον όπου τα γεγονότα αλλάζουν συνεχώς και παρά τα εμπόδια και τις  προσωπικές ανακαλύψεις, τα αισθήματά του ενός για τον άλλον παραμένουν το ίδιο βαθιά και σταθερά. Η Νικίτα επαναφέρει  σταδιακά παλιούς της συμμάχους και συμπαίκτες για να καταπολεμήσει ενεργά τους «Ντιβίζιον», που είναι τώρα υπό τον έλεγχο της Αμάντα…

ΠΑΙΖΟΥΝ: Μάγκι Κιου, Λίντσι Φονσέκα, Σέιν Γουέστ, Άαρον Στάνφορντ, Άστον Χολμς, Τίφανι Χάινς, Μελίντα Κλαρκ, Ξάντερ Μπέρκλεϊ

Ο 2ος κύκλος είναι αμερικανικής παραγωγής 2011 – 2012 και θα ολοκληρωθεί σε 23 επεισόδια.

Παρότι η σειρά θεωρείται συνέχεια της καναδικής σειράς «La femme Nikita», που προβαλλόταν από το 1997 μέχρι το 2001, το σενάριο της βασίζεται περισσότερο στην ομώνυμη ταινία του 1990.

Παραγωγοί της σειράς είναι οι  Κρεγκ Σίλβερστεϊν (Bones), Ντάνι Κάνον ("CSI: Crime Scene Investigation," "Chuck"), Εμσι Τζέι ("Supernatural," "Chuck", "The O.C.") Πίτερ Τζόνσον ("Supernatural", "Chuck"), που υπογράφουν πολλές από τις επιτυχημένες σειρές, που έχουν προβληθεί από το Star.

Αν και η δράση εξελίσσεται στη Νέα Υόρκη, στην πραγματικότητα τα γυρίσματα της σειράς έγιναν στο Τορόντο του Καναδά.

Στον 2ο κύκλο εμφανίζεται η Έρικα Γκίμπελ, η «Κόκο» της θρυλικής σειράς των 80’s «Fame».
Έχουν γυριστεί 4 κύκλοι επεισοδίων.

Η Μάγκι Κιου είναι η πρώτη ηθοποιός ασιατικής καταγωγής, που πρωταγωνιστεί σε δραματική αμερικανική σειρά.

Η Μάγκι Κιου, που το αληθινό της όνομα είναι Μάργκαρετ Ντενίς Κιούγκλει, γεννήθηκε στις 22 Μαΐου του 1979 στη Χαβάη. Μιλάει Αγγλικά και Βιετναμέζικα. Ο πατέρας της έχει ιρλανδική και πολωνική καταγωγή και η μητέρα της είναι από το Βιετνάμ. Οι γονείς της μάλιστα γνωρίστηκαν και ερωτεύθηκαν κατά τη διάρκεια του πολέμου στο Βιετνάμ. Η Μάγκι έχει συνδέσει το όνομα της με τις λέξεις «δράση» και «κίνδυνος». Έχοντας στο βιογραφικό της, πρωταγωνιστικούς ρόλους σε ταινίες όπως το «Mission: Impossible III» με τον Τομ Κρουζ και το «Live Free or Die Hard» με τον Μπρους Γουίλις, είναι ένα από τα «καυτά» ονόματα στο Hollywood. Η γοητεία της σε συνδυασμό με τις καταπληκτικές ικανότητες της στις πολεμικές τέχνες, όπως παραδέχτηκαν και οι ίδιοι οι παραγωγοί της σειράς, ήταν τα χαρακτηριστικά, που δεν τους άφησαν καμία άλλη επιλογή, πάρα μόνο να της δώσουν τον ρόλο. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η Μάγκι δεν δέχθηκε να τη ντουμπλάρουν και εκτελεί όλα τα ακροβατικά –ακόμα και τα πιο επικίνδυνα- μόνη της.

Η τεράστια επιτυχία, που σημειώνει η σειρά, οφείλεται και στη χημεία, που υπάρχει ανάμεσα στη «Νικίτα» και τον «Μάικλ», που υποδύεται ο Σέιν Γουέστ. Ο γνωστός μας «Δρ. Ρέι Μπαρνέτ» από τη σειρά «Στην Εντατική», δείχνει για ακόμα μια φορά τις αξιοσημείωτες υποκριτικές ικανότητες του. Το 2011 στα «Teen Choice Awards» βραβεύτηκε ως «καλύτερος άντρας ηθοποιός» για τον ρόλο του Μάικλ στη σειρά «Νικίτα».

Δείτε τα τρέιλερ της σειράς
http://www.youtube.com/watch?v=vw0iat1N7GU&list=PLCg0cLoEdHTxIlqYTVtv1XT98IaIblYWi

http://www.youtube.com/watch?v=WbV5yELOHAk&list=PLCg0cLoEdHTxIlqYTVtv1XT98IaIblYWi
Enhanced by Zemanta

Τι ανακάλυψε ο Βασίλης Καλλίδης στην Εύβοια;


Κάθε Σάββατο, ο chef, συγγραφέας, δημοσιογράφος και ερευνητής γεύσεων, Βασίλης Καλλίδης θα μας ταξιδεύει στις πιο… νόστιμες και φιλόξενες γωνιές της χώρας μας, με αφορμή θεματικές γιορτές τοπικών προϊόντων, φεστιβάλ αλλά και πανηγύρια. Πολλές εικόνες και γεύσεις Ελλάδας. Πρωτοποριακές προτάσεις, σύγχρονες καλλιέργειες και αγροτικές πρακτικές, καθημερινοί άνθρωποι σε όλη την αλυσίδα παραγωγής τροφής, αυθεντικά «στέκια», παραδοσιακές γεύσεις και πολλή μουσική.  

Απέχει μόλις  μία ώρα από την Αθήνα και  όμως κρύβει πολλές εκπλήξεις και  πολλά εξαιρετικά προϊόντα. Το Σάββατο 2 Νοεμβρίου, o Βασίλης Καλλίδης ταξιδεύει στη Χαλκίδα και την Εύβοια για να δοκιμάσει γιγάντια ραπανάκια νταϊκόν, ποικιλίες οστράκων, άγνωστες σε πολλούς, φρέσκια μπύρα από την Κύμη και επισκέπτεται αγροκτήματα με βιολογικά κοτόπουλα, λαχανικά και λαχταριστά μανιτάρια.

Ο chef Βασίλης  Καλλίδης χρησιμοποιεί όλο τον πλούτο της γης για να μαγειρέψει μια  ζεστή σαλάτα λαχανικών, τραχανότο  με μανιτάρια, ένα αυτοσχέδιο φρικασέ τσιπούρας, λαχταριστά τοστάκια με σπιτική τυροκαυτερή, αφράτα κεφτεδάκια και μαμαδίστικο κριθαράκι με θαλασσινά. Από τη διαδρομή του δεν λείπουν στάσεις σε μοντέρνες και παραδοσιακές ταβέρνες και φυσικά δύο αξέχαστα γλέντια με κόντρα ρόλο που περιλαμβάνουν από παραδοσιακά Ευβοιώτικα στην Ερέτρια μέχρι Soul-Funk ήχους και διασκευές δημοτικών στο πιο ωραίο μαγαζί της Χαλκίδας.

Στο ταξίδι του, γνωρίζει πολλούς και διαφορετικούς ανθρώπους με όραμα και αγάπη για την περιοχή, τη γη και το καλό φαγητό. Από food bloggers μέχρι mountain bikers σε ένα επεισόδιο γεμάτο τοπικά καλούδια, ευφάνταστες συνταγές, ξεχωριστούς ανθρώπους και πολύ κέφι.

  «Νόστιμη γη» με τον Βασίλη Καλλίδη: Γιατί το ταξίδι άνοιγει την όρεξη!

«Φως στο Τούνελ»: Ποιος έκλεισε ραντεβού με μια μητέρα και την εξαφάνισε;

Σκοτεινές υποθέσεις  ζητούν φως. Καλυμμένα ίχνη και μυστικά  έρχονται στην επιφάνεια.

Θα εντοπιστούν οι μάρτυρες – κλειδιά; Θα ανοίξουν τα κλειστά στόματα; Θα εξιχνιαστεί το μυστήριο;

Ο γρίφος είναι για δυνατούς λύτες. Η λύση του είναι επιτακτική γιατί τίποτα δεν πρέπει να μένει  στο σκοτάδι.

Την Παρασκευή 1η Νοεμβρίου, στις 23:00, το «Φως στο Τούνελ» θα επιχειρήσει να φωτίσει μια παράξενη υπόθεση που έχει αναστατώσει τη μικρή κοινωνία σε μια περιοχή της Βόρειας Ελλάδας. Η εκπομπή καταγράφει βήμα προς βήμα τις τελευταίες κινήσεις της μητέρας, πριν χαθούν τα ίχνη της. Ποιος έκλεισε ραντεβού μαζί της και την εξαφάνισε;

Ακόμη, η μαρτυρία του Αναστάσιου Μπασαντή στο «Φως στο Τούνελ», άνοιξε τον δρόμο για να μιλήσουν σημαντικοί μάρτυρες για την υπόθεση απαγωγής του νεαρού Μάριου Παπαγεωργίου που συγκλονίζει το πανελλήνιο. Ποια ήταν τα σημεία - κλειδιά στη συνέντευξη που έδωσε στην Αγγελική Νικολούλη για να δρομολογηθούν εξελίξεις;

 «Φως στο Τούνελ»: Για την Αγγελική Νικολούλη δεν υπάρχουν άλυτα μυστήρια

O Αντώνης Σαμαράς στον Γιάννη Πρετεντέρη.


Τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013 στις 22.30, ο Αντώνης Σαμαράς στον Γιάννη Πρετεντέρη. 

Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη του πρωθυπουργού στην εκπομπή «Ανατροπή», στο MEGA.

Ο Αντώνης Σαμαράς παραχωρεί  μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη, για πρώτη φορά στην τηλεόραση  μετά την ανάληψη της πρωθυπουργίας, τον Ιούνιο του 2012.

«Ανατροπή», τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013 στις 22.30 με τον Γιάννη Πρετεντέρη στο MEGA.

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Ποιος είναι ο νέος "Ταχυδρόμος"

«Μάθε τέχνη κι άστηνε κι άμα πεινάσεις πιάστηνε», λέει η λαϊκή ρήση. Η συγκεκριμένη μάλιστα ισχύει και για τον καινούργιο «ταχυδρόμο» της εκπομπής «Πάμε πακέτο» που άφησε το μόντελινγκ, σπούδασε, αλλά τώρα αποφάσισε να επιστρέψει στο χώρο της σόου μπιζ!

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Σήμερα το βράδυ στο «Πάμε πακέτο» η Βίκυ Χατζηβασιλείου θα αποχαιρετήσει τον «Ταχυδρόμο» της, αλλά χθες καλωσόρισε το καινούργιο πρόσωπο που ανέλαβε να παραδίδει τα κλειδιά. 

Χθες σε κείμενο του Newsit ανέφερα τη συγκίνηση της παρουσιάστριας που στο αποψινό επεισόδιο της εκπομπής «Πάμε πακέτο» που θα προβληθεί στις 21:00 από τον ALPHA, αποχαιρετά τον Πέτρο Γυφτόπουλο, τον «ταχυδρόμο» που για έξι χρόνια παρέδιδε τα κλειδιά στους παραλήπτες των «Πακέτων». Χθες το απόγευμα όμως, έγινε και το πρώτο γύρισμα στο στούντιο με τον αντικαταστάτη του Πέτρου που ανέλαβε χρέη «ταχυδρόμου» για τα επόμενα επεισόδια της εκπομπής.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου, ο νέος «ταχυδρόμος» ονομάζεται Δημήτρης Δερμετζόγλου και είναι απόφοιτος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών της Νομικής Σχολής Αθηνών. Ο 29χρονος νέος «ταχυδρόμος» έχει ασχοληθεί παλαιότερα με το μόντελινγκ, το οποίο όμως, εγκατέλειψε για να σπουδάσει.

Μπορεί τώρα με το τηλεοπτικό ντεμπούτο του να μην.. εκμεταλλεύεται το πτυχίο του, αλλά όσοι ήταν παρόντες στο γύρισμα λένε ότι μπορεί να κάνει καριέρα στο χώρο της τηλεόρασης. Απόψε λοιπόν στις 21:00 θα δούμε τον αποχαιρετισμό της Βίκυς Χατζηβασιλείου στον Πέτρο Γυφτόπουλο, αλλά την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου θα δούμε στις οθόνες μας τον Πέτρο Δερμετζόγλου να αναλαμβάνει χρέη «ταχυδρόμου». Γρηγόρης Μελάς /newsit.gr

Δ. Νομικού: Η λαμπερή παρουσιάστρια δίχως ίχνος μακιγιάζ!


Η Δούκισσα Νομικού είναι αντικειμενικά εκθαμβωτική όταν ανοίγουν τα φώτα και οι κάμερες. Αυτό όμως που την κάνει να ξεχωρίζει είναι ότι συνεχίζει να είναι πανέμορφη και πίσω από αυτές και πάνω απ' όλα όταν δεν υπάρχει ίχνος make up πάνω της.

Αυτό φαίνεται και στην παρακάτω φωτογραφία που ανέβασε στη σελίδα της στο Facebook. 


Η ένταση στο «Πρωινό», έφερε την «αποχώρηση» του Λιάγκα!

Με αφορμή τις δηλώσεις της Ζέτας Μακρυπούλια στην κάμερα του «Πρωινού» δημιουργήθηκε ένταση στην παρέα!

Ο Γιώργος Λιάγκας αναρωτήθηκε ο Αnτ1 κέρδισε από την Ζέτα ή Ζέτα από τον Ant1; Kαι οι δυο κέρδισαν... Δεν το καταλαβαίνω»... Η Σάσα είχε αντίθετη άποψη και δημιουργήθηκε ένταση ανάμεσα στους δυο συνεργάτες... Στη συνέχεια έπιασαν στο στόμα τους τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, που πρωταγωνιστεί σε μιούζικαλ και έχει κάνει στροφή στην καριέρα του!

Η δε Σάσα τόνισε στη συνέχεια πως: «η Ζέτα έγινε γνωστή από τον Ρέμο»! Η Φαίη είχε ακριβώς αντίθετη γνώμη... Ο Γιώργος κουράστηκε να ακούει και είπε διαφημίσεις, όμως η Φαίη δεν σταματούσε να μιλά και σηκώθηκε και έφυγε!




Θάβουν τη Μπαλατσινού για το ρόλο στη "Λάμψη"! Απίστευτη επίθεση!


"Eίσαι πιο ατάλαντη από ένα σάκο με σφυριά"!

Με αφορμή τον θάνατο του Νίκου Φώσκολου, η ομάδα του "Πρωινό mou" αφού τον τίμησε με ένα ωραίο αφιέρωμα και τηλεφωνική επικοινωνία με την Κάτια Δανδουλάκη, αποφάσισε να...αλαφρύνει λίγο το κλίμα, θυμίζοντας την εμφάνιση της Τζένης Μπαλατσινού στη "Λάμψη"!



Τότε, η ΣΤΑΡ ΕΛΛΑΣ είχε παίξει την "συνείδηση" της Βίρνας Δράκου! Το τι ακολούθησε μετά την σύντομη προβολή της σκηνής δεν χρειάζεται να το πούμε, μπορείτε να το δείτε! Πάντως, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έκανε την...light κριτική του!


Δείτε το βίντεο!

Η Ζαρίφη αποκαλύπτει: «Δεν είχα λεφτά να πληρώσω τα χειρουργεία μου»

Η Κατερίνα Ζαρίφη μιλά σε συνέντευξή της μεταξύ άλλων για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε το καλοκαίρι μιας και χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση!

Την άγχωσε το χειρουργείο;

"Παρακαλούσα τους γιατρούς μιας και θα με κοίμιζαν να μου έκαναν δώρο τη λιποαναρρόφηση. Πέρα από την πλάκα η επέμβαση είχε διάρκεια 4 ώρες. Με ρωτούσαν που πήγα διακοπές και απαντούσα σε ένα υπέροχο φεστιβάλ, στα "Μητσοτάκεια 2013", σκέψου ότι ξεκινήσαμε το χειρουργείο και κάηκε η λάμπα" είπε χαρακτηριστικά στο περιοδικό ΕΓΩ!

Σε ερώτηση αν είχε χρήματα για να πληρώσει, η Κατερίνα τόνισε:

«Ναι βέβαια! Να φανταστείς ότι φέτος πήρα τη μαμά μου για να μου στείλει λεφτά, κάτι που είχα να κάνω από τότε που πήγαινα σχολείο. Δεν έχω ιδιωτική ασφάλιση και το ταμείο καλύπτει ένα πολύ μικρό μέρος. Γελάμε τώρα, αλλά είναι "νταρκίλα" όλο αυτό.

Δεν είχα λεφτά να πληρώσω τα χειρουργεία μου. Που νομίζεις ότι ανήκω ; Στο μεροκαματιάτη ανήκω. Στον άνθρωπο με τα 1000 ευρώ. Μη θεωρεί ο κόσμος ότι αυτήν τη στιγμή υπάρχουν βολεμένοι στην τηλεόραση. Οι βολεμένοι είναι 5-10 ως εκεί!» και πρόσθεσε «Είμαι έξαλλη μ' αυτή την κατάσταση. Είμαι ένα βήμα πριν σηκωθώ να φύγω»

Δήλωση-βόμβα της Κωνσταντίνας για το Dancing! "Δεν είναι τόσο καθαρό το παιχνίδι όσο φαίνεται"!

"Το επίπεδο πέφτει πολύ..."!

Η επιστροφή της Κωνσταντίνας μέσω του "Dancing with the Stars", οι δυσκολίες που αντιμετώπισε στην πορεία τις, ο τηλεοπτικός "καυγάς" στο πρωινό του Αντέννα και το ξέσπασμά της για το "Dancing"! Αυτά και πολλά άλλα είπε στον Γιάννη Βίτσα και το περιοδικό "ΕΓΩ"!

Θεωρείς ότι αδικήθηκες από την επιτροπή;

"Η λέξη αδικήθηκα δεν μου αρέσει καθόλου. Σημαίνει ήττα. Η παραγωγή κρατά τους καλλιτέχνες που εξυπηρετούν τα συμφέροντα της εκπομπής και την τηλεθέαση. Εγώ είμαι σοβαρό άτομο. Δεν μπορώ να κάνω καραγκιοζιλίκια προκειμένου να προσελκύσω το ενδιαφέρον, γιατί είναι έξω από το ύφος μου, ούτε εχω χορευτικές ικανότητες ή μια εταιρία πίσω μου.

Φαίνεται πως έπαιξε ρόλο ότι δεν είχα κάποια στήριξη από μια εταιρία που θα είχε κάνει συμφωνία να μην αποχωρήσει ο καλλιτέχνης της από το πρώτο live. Δεν είναι τόσο καθαρό το παιχνίδι όσο φαίνεται..."


Πιστεύεις πως οι εταιρίες ορισμένων έχουν διεκδικήσει την παραμονή τους στο show ;

"Γίνονται συμφωνίες από πριν..."

Κατά την τηλεοπτική σου συνάντηση με τον Γιώργο Λιάγκα γράφτηκε ότι υπήρχε ένταση ανάμεσά σας

"Υπήρχε ένταση. Όταν αποχωρεί ένας καλλιτέχνης - και μιλώ για όλους τους συμμετέχοντες όχι μόνο εμένα-, το κανάλι με τον τρόπο του ευχαριστεί τον παίκτη που δέχτηκε να συμμετάσχει. Ένας τρόπος για να το εκφράσουν αυτό είναι να δείξουν την εμφάνισή του όταν τον καλούν σε κάποια εκπομπή. Δεν έδειξαν τίποτα.

Ο Λιάγκας είπε "Α! Δεν είδα πως χόρεψες. Θα δω το βίντεο τώρα. Το βίντεο δεν μπήκε ποτέ στην ουσία, γιατί αυτό που έδειξαν ήταν αποσπάσματα από όλους τους διαγωνιζόμενους. Το μόνο που ήθελε ήταν να αρχίσω να κουτσομπολεύω αν ο Μουρούτσος τα έχει με την παρτενέρ του ή τι γίνεται στα παρασκήνια. Δεν είναι του επιπέδου μου. Αν ήταν σοβαροί, όταν με καλούσαν, θα έδειχναν το βίντεό μου, τις κριτικές που έλαβα. Αυτό ήθελαν να το καλύψουν και έπεσαν σε κουτσομπολίστικες και δεύτερες καταστάσεις. Για αυτό εκνευρίστηκα".

Θεωρείς ότι σε προσέβαλαν ;

"Ξέρω να διαχειρίζομαι τις καταστάσεις. Ήταν προσβλητικό για τον καλεσμένο τους να μιλούν μεταξύ τους και να λένε σαχλαμάρες. Προσπαθουν να ρίξουν το επίπεδο της εκπομπής για να έχουν τηλεθέαση. Και τα καταφέρνουν τώρα, μακροπρόθεσμα όμως δεν θα τους βγει σε καλό"

"Με ενοχλεί το ύφος των εκπομπών. Το επίπεδο πέφτει πολύ..."

Star: Πέππα, το γουρουνάκι – 3ος κύκλος επεισοδίων

Οι περιπέτειες της Πέππα, της πιο γλυκιάς γουρουνίτσας, συνεχίζονται στο Star με ολοκαίνουρια επεισόδια.


Ο νέος 3ος κύκλος επεισοδίων κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 2 Νοεμβρίου και προβάλλεται κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 09:15.

Για την περίοδο 21 Σεπτεμβρίου με 27 Οκτωβρίου, η σειρά σημείωσε εξαιρετική τηλεθέαση με ποσοστό 46,9% σε όλα τα παιδικά κοινά (προσχολικής ηλικίας και μεγαλύτερα), σε αγόρια και κορίτσια.  

Λίγα λόγια για την Πέππα

Η Πέππα είναι το τρίτο μέλος μίας αξιολάτρευτης οικογένειας. Μιας οικογένειας όμως που δεν είναι και τόσο συνηθισμένη. Πρόκειται για μία αξιαγάπητη οικογένεια γουρουνιών!

Η γουρουνοοικογένεια ζει σε μία κοινωνία “άγριων” ζώων. Ελέφαντες, ζέβρες λύκοι, αλεπούδες αλλά και προβατάκια, κούνελοι, ζέβρες, πόνι, γαϊδουράκια, σκύλοι και γάτες περιτριγυρίζουν την οικογένεια και είναι όλοι πολύ καλοί φίλοι μεταξύ τους.

Τέσσερα είναι συνολικά τα μέλη της οικογένειας. Ο μπαμπάς, η μαμά , η καλή μας φίλη Πέππα και ο μικρός της αδελφός… Τζορτζ.

Η σειρά, μάς καλωσορίζει στην καθημερινή ζωή τής Πέππα, της οικογένειάς της και των φίλων της.

Η Πέππα είναι πέντε χρονών και ζει με τους γονείς της και τον μικρό της αδελφό. Τον περισσότερο χρόνο της τον περνάει με την καλύτερή της φίλη, την προβατίνα Σούζι, ενώ της αρέσει πάρα πολύ να επισκέπτεται την γιαγιά και τον παππού. Διασκεδάζει να φροντίζει και να παίζει με τον μικρό της αδελφό, αλλά περισσότερο από όλα λατρεύει να διασκεδάζει, να χοροπηδάει, να τσαλαβουτάει και να κυλιέται στις λάσπες και να κάνει δυνατούς, γουρουνίσιους θορύβους.

Η μαμά εργάζεται από το σπίτι στον υπολογιστή, για να μπορεί να φροντίζει τα δύο της… γουρουνάκια. Πολλές φορές μάλιστα τα αφήνει να την βοηθήσουν στην δουλειά της, αρκεί να μην τα κάνουν άνω κάτω. Της αρέσει να παίζει παιχνίδια με τα δύο της παιδιά και φυσικά να χοροπηδάει και να κυλιέται, με κάθε ευκαιρία, στις λάσπες.

Ο μπαμπάς είναι αρχιτέκτονας και δουλεύει στον τελευταίο όροφο ενός πολύ ψηλού κτηρίου με την κυρία γάτα και τον κύριο κούνελο. Είναι πάντα πολύ χαρούμενος και ευδιάθετος, ειδικά όταν παίζει με την Πέππα και τον Τζορτζ. Του αρέσουν τα μεγάλα ταξίδια με το αυτοκίνητο και διασκεδάζει αρκετά όταν βρίσκει λίγη λάσπη να πλατσουρίσει!

Ο αδελφός της Πέππα είναι μόλις 18 μηνών και λατρεύει να παίζει με τη μεγάλη του αδελφή. Δεν πάει πουθενά χωρίς τον αγαπημένο του κούκλο, ένα δεινόσαυρο και φυσικά δεν χάνει ευκαιρία να τσαλαβουτήσει σε κάθε λιμνούλα από λάσπη που βρίσκει, όπως κάνει άλλωστε όλη η γουρουνοοικογένεια.

***Η σειρά προβάλλεται μεταγλωττισμένη

Η σειρά είναι βρετανικής παραγωγής.
Έχουν γυριστεί 6 κύκλοι και ο 3ος κύκλος είναι παραγωγής 2009 – 2010.
Η σειρά προβάλλεται σε περισσότερες από 35 χώρες και έχει συνολικά αποσπάσει τα βραβεία :

2005, 2011, 2012
το βραβείο της Βρετανικής Ακαδημίας για Φιλμ και Τηλεόραση, BAFTA (British Academy of Film and Television Arts), “Kαλύτερη σειρά κινουμένων σχεδίων για παιδιά προσχολικής ηλικίας”.

- 2006
στο Φεστιβάλ “Cartoons on the Bay”, απέσπασε το βραβείο “Pulcinella” ως “Kαλύτερο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα της χρονιάς” και “Καλύτερης σειράς κινουμένων σχεδίων για παιδιά προσχολικής ηλικίας”. Στο ίδιο Φεστιβάλ, απέσπασε και την διάκριση του κοινού ως “Καλύτερη σειρά κινουμένων σχεδίων για παιδιά προσχολικής ηλικίας”.
στο “Bradford Animation Festival” τη διάκριση “Καλύτερη σειρά κινουμένων σχεδίων”
στο “Annecy Animation Festival” έλαβε τη μεγάλη διάκριση “Καλύτερη τηλεοπτική παραγωγή”.

2006
στο “British Animation Festival” τη διάκριση “Καλύτερη σειρά κινουμένων σχεδίων για παιδιά προσχολικής ηλικίας”.

Tί αναπνέουμε; Από τον τσιγαρόβηχα στην Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια


Η εκπομπή «Όλα για την Υγεία mou» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη που μεταδίδεται το Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013 στις 16.50 από το MEGA, επιχειρεί να απαντήσει στο ερώτημα «τί αναπνέουμε;» και διερευνά όλους τους παράγοντες που επηρεάζουν την ποιότητα της αναπνοής μας και ευθύνονται για παθήσεις όπως το εμφύσημα, η χρόνια βρογχίτιδα και η Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια (Χ.Α.Π.).

Οι πνευμονολόγοι μιλούν για τις τοξικές ουσίες που εισπνέουμε καθημερινά, για τα αιωρούμενα σωματίδια και τους κινδύνους που μπορεί να κρύβουν για την υγεία των πνευμόνων μας αλλά και για το κάπνισμα, το οποίο φαίνεται να έχει σοβαρές συνέπειες και στους παθητικούς καπνιστές.

Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στο φαινόμενο της αιθαλομίχλης, που τον περσινό χειμώνα εμφανίστηκε στην ατμόσφαιρα λόγω της καύσης ακατάλληλων υλικών στα τζάκια και τις σόμπες. Οι ειδικοί μιλούν για τις επιπτώσεις της αιθαλομίχλης αλλά και κατά πόσο οφείλονται σε αυτήν οι αυξημένες εισαγωγές στις πνευμονολογικές κλινικές τα τελευταία δυο χρόνια.


Στο στούντιο είναι καλεσμένη μια γυναίκα που υποφέρει από Χ.Α.Π. λόγω του καπνίσματος. Οι επιστήμονες εξηγούν γιατί ακόμη και δέκα χρόνια καπνιστικής συνήθειας αρκούν για να εμφανίσουμε τη νόσο αυτή. Επίσης, εξηγούν γιατί ο τσιγαρόβηχας δεν είναι ποτέ αθώος, πώς «ξεγελάμε» τον εαυτό μας όταν εμφανίζεται η νόσος αλλά και τα «ύπουλα» συμπτώματά της. Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης στο στούντιο της εκπομπής υποβάλλεται σε σπιρομέτρηση, μια εξέταση που αξιολογεί την πνευμονική λειτουργία.

Οι επιστήμονες μιλούν επίσης για όλα τα νεότερα που αφορούν στην αντιμετώπιση της Χ.Α.Π. Ένας εργοφυσιολόγος εξηγεί ποιά μορφή άσκησης βοηθά τους ασθενείς, μια φυσικοθεραπεύτρια μιλά για τον ρόλο της διαφραγματικής αναπνοής στην αντιμετώπιση της νόσου, ενώ μια ψυχολόγος χαρακτηρίζει την καλή ψυχολογία και τη στήριξη από το περιβάλλον ως «φάρμακο» για την Χ.Α.Π.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Μιχάλης Κεφαλογιάννης
ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΞΙΑ: Μιχάλης Κεφαλογιάννης, Δήμητρα Τζούβελη
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ: Ειρήνη Ρουμπεϊδου, Σοφία Ζαμπάρα, Δήμητρα Πασσά
ΠΑΡΑΓΩΓΗ: Λίτσα Δελή
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Δήμος Παυλόπουλος

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

«Stars System», με την Άση Μπήλιου

Ο δρόμος για τα αστέρια ξεκινάει από εδώ!


Ζώδια, πλανήτες, εκλείψεις, συναστρίες… Τι κρύβουν; Τι μας επιφυλάσσουν; Πως μας επηρεάζουν;

Η Άση Μπήλιου έχει τις απαντήσεις και τις μοιράζεται μαζί μας, για έβδομη χρονιά, μέσα από τον Alpha.

Το Σάββατο 2 Νοεμβρίου, στις 14:10, η Άση Μπήλιου φιλοξενεί τον Γιώργο Πανόπουλο και αναλύουν την παραμονή της Αφροδίτης στον Αιγόκερω για τους επόμενους τέσσερις μήνες. Πώς θα είναι ερωτικά και οικονομικά το επόμενο διάστημα για τους 12 εκπροσώπους του ζωδιακού; Ακόμη, θα μάθουμε πόσο μας αφορά η έκλειψη Ηλίου και θα δούμε σε ανάλυση ποιούς πλανήτες επηρεάζει στο ωροσκόπιο μας.

«Stars System», με την Άση Μπήλιου: Γιατί με ένα «Τι ζώδιο είσαι;» αρχίζουν όλα!

«Στην υγειά μας ρε παιδιά» με τον Λευτέρη Παπαδόπουλο

Μια ιστορία που αξίζει να την ακούσει κανείς, μια ανάμνηση που έχει τη μυρωδιά του χθες, μια κουβέντα που ανοίγει παράθυρο στο μέλλον. Πάντα υπάρχει αφορμή για να συναντηθούν οι παρέες, να υψώσουν το ποτήρι τους και να πουν: «Στην υγειά μας ρε παιδιά».

Tο Σάββατο 2 Νοεμβρίου, στις 21:00, η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» και ο Σπύρος Παπαδόπουλος φιλοξενούν τον Λευτέρη Παπαδόπουλο.

Στο πλαίσιο του αφιερώματος, οι Μανώλης Μητσιάς, Βασίλης Λέκκας, Μπάμπης Στόκας, Ελένη Πέτα, Σοφία Παπάζογλου και Μαριάννα Πολυχρονίδη θα ερμηνεύσουν δημιουργίες του κορυφαίου στιχουργού  και δημοσιογράφου.

Ακόμη, τον Λευτέρη Παπαδόπουλο θα τιμήσουν με την παρουσία τους, η σύζυγός του και σκηνοθέτις Ράια Μουζενίδου, καθώς και εκλεκτοί φίλοι και συνεργάτες του: ο συνθέτης Χρήστος Νικολόπουλος, ο δημοσιογράφος και πολιτικός Γιώργος Λιάνης, οι δημοσιογράφοι Μηνάς Βιντιάδης, Σπύρος Χαριτάτος, Μαρία Νικόλτσιου και Αλεξάνδρα Δουβαρά, η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός Ελένη Τσολάκη, ο ποιητής Γιώργος Κακουλίδης και ο στιχουργός Νίκος Μωραΐτης.

Τέλος, η νεανική χορωδία του ωδείου Τερψιθέας ερμηνεύει τραγούδια του Λευτέρη Παπαδόπουλου, δίνοντας ένα ιδιαίτερο τόνο στο αφιέρωμα.

Παραγωγή: B&G Productions
Παραγωγός: Βίκυ Λάσκαρη

«Στην υγειά μας ρε παιδιά», με τον Σπύρο Παπαδόπουλο: Γιατί οι παρέες τραγουδάνε ακόμα!

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Δάκρυα για τον ταχυδρόμο του «Πάμε Πακέτο»


Δύσκολη στιγμή για την Βίκυ Χατζηβασιλείου η αποχώρηση του συνεργάτη της Πέτρου Γυφτόπουλου. 


Χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυα της, αποχαιρέτησε συγκινημένη τον «ταχυδρόμο» της εκπομπής της, ο οποίος αποφάσισε να εγκαταλείψει την τηλεόραση και να φύγει μόνιμα για την Αυστραλία με την σύζυγο του.

Την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου, στις 21:00, η Βίκυ Χατζηβασιλείου θα προσπαθήσει, με ευαισθησία και σεβασμό, να φέρει κοντά ανθρώπους που θέλουν να φτιάξουν από την αρχή το παζλ της ζωής τους. Δύο πακέτα που κρύβουν μέσα τους τα πιο δυνατά συναισθήματα.



Το πρώτο πακέτο θα προσπαθήσει να «ρίξει» μια γέφυρα επικοινωνίας ανάμεσα σε έναν πατέρα και μια κόρη που δεν έχουν επαφή τα τελευταία 12 χρόνια εξαιτίας μιας παρεξήγησης. Ο αποστολέας ζει μόνος του στην επαρχία και αγνοεί τελείως την τύχη της κόρης του. Ο ίδιος αποφάσισε να κάνει το πρώτο βήμα, καθώς φοβάται, βλέποντας τα χρόνια να περνούν, ότι δεν θα προλάβει να τη συναντήσει ξανά. Ξέρει ότι τα λόγια τρίτων ήταν αυτά που δηλητηρίασαν τη σχέση τους και μέσω της εκπομπής θα προσπαθήσει να καταστείλει τον ανδρικό εγωισμό του και να της ζητήσει συγνώμη. Άραγε ο αποστολέας εκτίμησε σωστά τη σοβαρότητα της κρίσης στη σχέση τους; Πώς θα αντιδράσει η παραλήπτρια όταν τον δει απέναντί της;

Χρειάστηκαν τέσσερα χρόνια εντατικής έρευνας προκειμένου το δεύτερο πακέτο να βρει τον παραλήπτη του. Η 35χρονη Μάρα εύχεται να δώσει τέλος στην αγωνία τόσων χρόνων και για πρώτη φορά να αντικρίσει το πρόσωπο της βιολογικής της μητέρας. Η αποστολέας πιστεύει ότι μια ενδεχόμενη συνάντηση μαζί της θα την ολοκληρώσει σαν προσωπικότητα, αφού θα γνωρίσει τις ρίζες της. Η Μάρα τα τελευταία χρόνια έχει κόψει κάθε δεσμό με την ανάδοχη οικογένειά της και μοναδικός σκοπός της ζωής της είχε γίνει ο εντοπισμός της παραλήπτριας. Ποια είναι η τραγική ιστορία της παραλήπτριας; Πώς θα αντιδράσει η Μάρα όταν μάθει ότι η μητέρα της πριν λίγο καιρό έμεινε άστεγη και τριγυρνούσε στους δρόμους της Αθήνας; Τι αντίκτυπο θα έχουν στην κόρη τα λόγια της μητέρας της και πώς θα επηρεάσουν την εξέλιξη της ιστορίας;

«Πάμε πακέτο», με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ποτέ άλλοτε μια εκπομπή δεν άλλαξε τη ζωή τόσων ανθρώπων!

Μαίρη Συνατσάκη: «Από το Dancing έπρεπε να φύγει ο Σάκης Αρσενίου»


Η Μαίρη Συνατσάκη μίλησε μεταξύ άλλων για το Dancing with the stars 4!

«Ποιος είχε τη μικρότερη βαθμολογία; Ο Σάκης Αρσενίου; Ε... για να είμαστε πιο δίκαιοι, από το Dancing έπρεπε να φύγει εκείνος με τη χαμηλότερη βαθμολογία», είπε χαρακτηριστικά η Μαίρη Συνατσάκη στην εκπομπή «Τα Καρντάσιανς». Η παρουσιάστρια η οποία συμμετέχει στο Dancing τόνισε ότι δε θα ήθελε κανείς να φύγει, αλλά αντικειμενικά θα ήταν να φύγει εκείνος με την χαμηλότερη βαθμολογία.

Άραγε ποια είναι καλύτερη στο Dancing, η Ζέτα Μακρυπούλια ή η Δούκισσα Νομικού; Η Μαίρη είπε:

«Είναι δύο διαφορετικές παρουσιάστριες και σε καμία περίπτωση δεν είναι ίδιες. Ακόμα είναι πολύ νωρίς για να βγάλουμε συμπέρασμα ποια είναι καλύτερη. Η Ζέτα το έκανε τρία χρόνια και η Δούκισσα μόλις δύο live»! Ενώ ο Γρηγόρης θα ήθελε να δει να παρουσιάζει το Dancing η Μαίρη!


Σάρωσαν τα "Κλεμμένα όνειρα"

Ακρως δημοφιλής αποδεικνύεται η τηλεοπτική σειρά "Κλεμμένα Ονειρα" που έκανε χθες, Δευτέρα, πρεμιέρα στην prime zone του Mega (στις 9 το βράδυ).

Η σειρά συνεχίζεται φέτος για τρίτη χρονιά και το πρώτο επεισόδιο απέσπασε την προσοχή της πλειοψηφίας των τηλεθεατών και ιδιαίτερα των γυναικών που απόλαυσαν τις ανατροπές του σήριαλ.

Το μερίδιο τηλεθέασης της σειράς έφτασε το 34,2% και άφησε πίσω του το δεύτερο τη τάξει πρόγραμμα που ήταν η επανάληψη του "Ευτυχισμένοι Μαζί", η οποία συγκέντρωσε στους δέκτες της τηλεόρασης το 27,8% των τηλεθεάτων.

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Η Λάουρα Νάργες επέστρεψε στο Πρωινό μετά το θάνατο του πατέρα της.


Μετά από απουσία δύο εβδομάδων, η Λάουρα Νάργες επέστρεψε και πάλι στο πλατό του Πρωινού. Η παρουσιάστρια έχασε τον πολυαγαπημένο της μπαμπά το βράδυ της Κυριακής 20 Οκτωβρίου. Λίγες μέρες πριν είχε ταξιδέψει εσπευσμένα στην Γερμανία όπου ζει η οικογένειά του μιας και ήθελε να βρεθεί κοντά στις τελευταίες του στιγμές.

Η Φαίη Σκορδά, το πρωί της Τρίτης καλωσόρισε την Λάουρα στο στούντιο με ένα φιλί ενώ η τελευταία δήλωσε χαρακτηριστικά: "Ευχαριστώ για όλη την στήριξη και την αγάπη του κόσμου. Αυτό που θα ήθελα να τονίσω είναι να τιμάτε την οικογένειά σας και να απολαμβάνετε στιγμές με τους δικούς σας ανθρώπους."

Αμέσως μετά ο Γιώργος Λιάγκας ευχήθηκε συλλυπητήρια στην παρουσιάστρια εκ μέρους της εκπομπής και εκείνη η στιγμή ήταν που έφερε και την συγκίνηση στην Λάουρα που προσπάθησε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Ποια αποκάλεσε η Σάσα Σταμάτη "ξέ..λο" και προκάλεσε νέο τσακωμό με τη Φαίη Σκορδά;


Ένα ρεπορτάζ για την ιδιαιτέρως sexy περιβολή μιας συνοδού καθηγήτριας στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου έφερε νέα διένεξη στο Πρωινό ΑΝΤ1, και πάλι μεταξύ της Φαίης Σκορδά και της Σάσα Σταμάτη.

 Η Σάσα Σταμάτη προέβη σε σκληρό σχολιασμό για την εν λόγω καθηγήτρια χαρακτηρίζοντάς την "ξε..λο", και ότι τα μαλλιά της "δεν τα χαρακτηρίζεις χρυσά αλλά μάλλον ξεπλυμένα". Μάλιστα η Λάουρα Νάργες που καθόταν δίπλα της στο άκουσμα τους αναφώνησε "Τι λες;" βάζοντας το χέρι της στο στόμα από ντροπή.

Η Φαίη Σκορδά εξερράγη και δεν μπόρεσε να παραβλέψει τους χαρακτηρισμούς της Σάσας μιας και θεώρησε ότι θίγουν την καθηγήτρια. Η Φαίη ανταπάντησε σε υψηλούς τόνους ως εξής: "Σάσα, όταν γράφεις στην εφημερίδα δεν νομίζω ότι γράφεις όπως σχολίασες τώρα!" ενώ η Σάσα είπε χαρακτηριστικά: "Εμένα αυτό μου βγάζει!".

Η Φαίη έσπευσε να απαντήσει ότι "δεν την νοιάζει" αυτό και ότι δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο τον επικριτικό σχολιασμό της Σάσας Σταμάτη.

Η αγαπημένη τούρτα της Ελένης Μενεγάκη! Σβήνει την ίδια κάθε χρόνο στα γενέθλιά της

Σε γιορτινό κλίμα έγινε η έναρξη της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη. Στις 29 Οκτωβρίου, η αγαπημένη παρουσιάστρια του κοινού έκλεισε τα 44 της χρόνια και οι συνεργάτες της, της επιφύλασσαν μια τεράστια ανθοδέσμη και μια υπέροχη ροζ κοριτσίστικη τούρτα μιας και η Ελένη όσα χρόνια και αν περάσουν φροντίζει να διατηρεί τα girly στοιχεία της στην εμφάνιση και στο attitude της!

"Nα ζήσεις Ελένη και χρόνια πολλά…" της τραγούδησαν οι συνεργάτες της στο πάνελ και ο Γρηγόρης Γκουντάρας σηκώθηκε για να της προσφέρει την εντυπωσιακή σύνθεση λουλουδιών!

Η Ελένη φορώντας ανήμερα των γενεθλίων της μπορντό φόρεμα και μαύρα δερμάτινα ψηλοτάκουνα μποτάκια ευχαρίστησε τον κόσμο που ήδη από το προηγούμενο βράδυ έσπευσε να της ευχηθεί στον λογαριασμό της στο twitter με αφιερώσεις! Η Ελένη πλησίασε την τούρτα που είχαν για εκείνη στο στούντιο, την γεύτηκε και αποκάλυψε ότι αγαπημένη της γεύση είναι κάθε χρόνο η ίδια σοκολάτα - φράουλα!

Δούκισσα Νομικού: "Θα πάω με τα νερά του Γιάννη Λάτσιου"

Άνετη, χαμογελαστή και με αέρα ανακούφισης ότι όλα πήγαν καλά κατέβηκε από το πλατό του DWTS4 η πανέμορφη παρουσιάστρια Δούκισσα Νομικού, η οποία μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του FTHIS.GR, για τα πρώτα συναισθήματα ύστερα από την πρώτη αποχώρηση του λαμπερού σόου.

Η νεαρή παρουσιάστρια παραδέχτηκε πως στενοχωρήθηκε πολύ που αποχώρησε η Κωνσταντίνα, ενώ αναφέρθηκε και στη σχέση της με τον αυστηρό κριτή της εκπομπής, Γιάννη Λάτσιο.

“Λέω να πάω με τα νερά του για να είναι ευγενικός και επιεικής. Αν μου πει ότι θέλει να χορέψει κάτι συγκεκριμένο μαζί μου φυσικά και θα είμαι εκεί”, δήλωσε η Δούκισσα Νομικού η οποία δεν αποκλείει τη χορευτική συνύπαρξη με τον Γιάννη Λάτσιο.

Η όμορφη παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στην άψογη σχέση που έχει με τον Θέμο Αναστασιάδη και το Βαγγέλη Περρή καθώς συνεχίζει για δεύτερη χρονιά στο πλευρό τους, στο  “Όλα Μπάχαλο”.
“Έχω αποκτήσει άνεση με το Θέμο και το Βαγγέλη, με αγαπούν και τους αγαπώ και εγώ”.

Αυτοψία στην Οιχαλία, σε ένα χωριό χωρίς γονείς.


Την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου, στις 24:00, ο Αντώνης Σρόιτερ κάνει Αυτοψία στην Οιχαλία, σε ένα χωριό χωρίς γονείς.

Το αποκαλούν το χωριό των… Γερμανών, αφού από τους 5.000 κατοίκους του οι μισοί ζουν και εργάζονται στη Γερμανία και την Αυστρία. Η Οιχαλία, ένα χωριό ανάμεσα στην Λάρισα και τα Τρίκαλα, αποτυπώνει την εικόνα που επικρατεί σε αρκετές περιοχές της χώρας μας με τους κατοίκους να αποφασίζουν να μεταναστεύσουν στο εξωτερικό για να εργαστούν. Στην Οιχαλία παρατηρείται το φαινόμενο οι γονείς να αφήνουν πίσω τα παιδιά τους και να τα μεγαλώνουν ο παππούς και η γιαγιά.

Ανάμεσα στα 40 παιδιά, που αυτή την περίοδο ζουν και μεγαλώνουν με τον παππού και τη γιαγιά, είναι η Τζορτζίνα Λιόλιου. Οι γονείς της έφυγαν πριν από πέντε μήνες για τη Γερμανία, όπου άνοιξαν εστιατόριο. «Μου είπαν ότι θα φύγει μόνο ο μπαμπάς και στη συνέχεια μου είπαν ότι θα ακολουθήσει και η μαμά. Εκεί ήρθαν τα πάνω κάτω…» λέει στον Αντώνη Σρόιτερ η Τζορτζίνα. Η Γεωργία Λιόλιου, γιαγιά της Τζορτζίνας, βρέθηκε και αυτή στη Γερμανία, τη δεκαετία του 1960. Τα δικά της παιδιά τα μεγάλωσαν τα πεθερικά της, όπως άλλωστε και τα περισσότερα παιδιά εκείνης της εποχής των οποίων οι γονείς μετανάστευσαν αναζητώντας ένα καλύτερο αύριο.

Πριν από ένα χρόνο, οι μαθητές του Γυμνασίου του χωριού Οιχαλία ξεδίπλωσαν τα συναισθήματα τους σε μια ταινία που δημιούργησαν με τη βοήθεια των καθηγητών τους. Η ταινία βραβεύτηκε ως η καλύτερη μαθητική ταινία. Πραγματεύεται τη ζωή μιας μαθήτριας, της Κλειούς, που ζει με τη γιαγιά της, καθώς οι γονείς της είναι μετανάστες στη Γερμανία. Αν και πρόκειται για ταινία μικρού μήκους, αποτύπωσαν έντονα τις συναισθηματικές διακυμάνσεις που βιώνει η Κλειώ στο σχολικό περιβάλλον, αλλά και στην καθημερινότητά της, το δυνατό συναίσθημα της φιλίας, τη μοναξιά, την εγκατάλειψη, την αγάπη.

«Αυτοψία», με τον Αντώνη Σρόιτερ: Είμαστε εκεί όταν συμβαίνει

Από την τηλεόραση είδαν οι πολίτες τη στρατιωτική παρέλαση και ανέβασαν τα ποσοστά τηλεθέασης της ΔΤ

Το ενδιαφέρον των τηλεθεατών προσέλκυσε η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη, η οποία «εκτίναξε» τα ποσοστά της Δημόσιας Τηλεόρασης.

Συγκεκριμένα, τα «μηχανάκια» μέτρησης έδειξαν πως από τις 11:00 έως και τις 12:30, η ΔΤ εκτοξεύθηκε στο 29,4%, ενώ μάλιστα από τις 12:00 έως τις 12:30 άγγιξε το 33,7%.

Η ομολογουμένως εντυπωσιακή στρατιωτική παρέλαση, κέρδισε και το νεανικό κοινό όπου βρέθηκε και πάλι στην πρώτη θέση με χαμηλότερο όμως ποσοστό και συγκεκριμένα 23,2%, αναφέρει το zappit.

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

Πρωτιά για την Ευαγγελία Αραβανή στο δεύτερο live του «Dancing with the stars 4»


English: Logo for Dancing with the Stars TV show
(Photo credit: Wikipedia)
Η Ευαγγελία Αραβανή χόρεψε τελευταία στο δεύτερο live του «Dancing with the stars 4» βιενέζικο βαλς.

Οι κριτές εντυπωσιάστηκαν με την χορογραφία τους και σχολίασαν ότι χόρεψαν σαν ζευγάρι επαγγελματιών χορευτών. Απέσπασαν την μεγαλύτερη βαθμολογία της βραδιάς, 25 βαθμούς.

Enhanced by Zemanta

«60’ Ελλάδα»: O Nίκος Μάνεσης στα ορεινά χωριά της Κόνιτσας


Πυξίδα ο άνθρωπος. Προορισμός η ελληνική περιφέρεια. Στόχος του ταξιδιού η καταγραφή των προβλημάτων, αλλά και του αισιόδοξου μηνύματος ότι σε έναν τόπο που βιώνει έντονα τη νέα σκληρή πραγματικότητα υπάρχουν πολίτες που όχι μόνο στέκονται όρθιοι αλλά και βρίσκουν τη δύναμη να δημιουργούν.

Την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου, στις 23:45, η εκπομπή του Alpha «60’ Ελλάδα» και ο Νίκος Μάνεσης συνεχίζουν το ταξίδι τους με πέμπτο σταθμό τα ορεινά χωριά της Κόνιτσας, εκεί όπου οι κάτοικοι συγκεντρώνουν προμήθειες και ετοιμάζονται για τον αποκλεισμό του χειμώνα. Το ομιχλώδες τοπίο διαδέχονται η βροχή και η ηλιοφάνεια και τα ηπειρώτικα μοιρολόγια «παντρεύονται» με την ροκ μουσική.

Η εκπομπή βρέθηκε στην Αετομηλίτσα, το χωριό με το μεγαλύτερο υψόμετρο στην Ελλάδα, για να συναντήσει τον μοναδικό της κάτοικο.

Στην Κόνιτσα, υπάρχουν ακόμα ξέγνοιαστοι άνθρωποι που χαμογελούν βλέποντας τον Βοϊδομάτη. Ψαρεύουν, κάνουν rafting, ιππεύουν άλογα και οδηγούν στα βουνά τζιπ.

Στην Καστάνιανη με τους 25 κατοίκους, ο Νίκος Μάνεσης θα συναντήσει τους νεότερους κτηνοτρόφους της περιοχής, οι οποίοι βόσκουν τα γελάδια τους με μηχανή ENDURO!

Στην Πλαγιά, κοντά στα αλβανικά σύνορα, το χωριό εκκενώθηκε λόγω κατολισθήσεων και οι κάτοικοι, με βουρκωμένα μάτια, βλέπουν τα σπίτια τους να μετατρέπονται σε ερείπια.

Στο Μπουραζάνι, η κάμερα καταγράφει τις πιο όμορφες εικόνες, τον μεγαλύτερο πληθυσμό ελαφιών που υπάρχει στην Ελλάδα αλλά και τις μοναδικές νεροτριβές και νερόμυλους.

Σε αυτό το ξεχωριστό οδοιπορικό, ο Νίκος Μάνεσης γίνεται μέρος του ρεπορτάζ και συμμετέχει στα δρώμενα σε έναν ρόλο έκπληξη!

«60’ Ελλάδα», με τον Νίκο Μάνεση: Βλέπουμε αυτά που δεν βλέπουν οι άλλοι!

Δείτε ποιος αποχώρησε πρώτος από το «Dancing with the stars 4»


Η πρώτη αποχώρηση του «Dancing with the stars 4» έγινε στο δεύτερο live του σόου χορού.

Οι 14 παίκτες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και χόρεψαν με πολύ όρεξη. 

Κάποιοι κατάφεραν και κέρδισαν τους κριτές ενώ κάποιοι άλλοι όχι. 

Την τελευταία όμως λέξη την είπε ο κόσμος καθώς η ψήφος του είναι καθοριστική. 

Πρώτη αποχώρηση ήταν αυτή της Κωνσταντίνας και του παρτενέρ της Διονύση.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...