Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

«Έφυγε» ο Λάρι Χάγκμαν, ο θρυλικός Τζέι Αρ της τηλεοπτικής σειράς Ντάλας


Ο Λάρι Χάγκμαν, ο θρυλικός Τζέι Αρ Γιούιν της αμερικανικής τηλεοπτικής σειράς "Ντάλας", πέθανε χθες σε ηλικία 81 ετών ύστερα από μακρά μάχη με τον καρκίνο, σύμφωνα με την εφημερίδα Dallas Morningk News, η οποία επικαλέσθηκε την οικογένειά του.

Ο Χάγκμαν πέθανε σε νοσοκομείο του Ντάλας. 'Επασχε από κίρρωση του ήπατος από τη δεκαετία του 1990 ύστερα από χρόνια εξάρτησης από το αλκοόλ.

Μητέρα του Χάγκμαν ήταν η ηθοποιός Μέρι Μάρτιν. Ο ίδιος έγινε σταρ το 1965 στη σειρά "Η Τζίνι και το Τζίνι" υποδυόμενος το σμηναγό Τόνι Νέλσον, έναν αστροναύτη που ανακαλύπτει ένα όμορφο τζίνι μέσα σε ένα μπουκάλι.

Η θρυλική σαπουνόπερα "Ντάλας" που προβλήθηκε για πρώτη φορά το 1978 και ολοκληρώθηκε το 1991 και η οποία έκανε τον Χάγκμαν σουπερστάρ επέστρεψε στις οθόνες. Προβάλλεται ήδη στο συνδρομητικό κανάλι ΤΝΤ και όχι στο CBS όπου σημείωσε τεράστια επιτυχία για 13 τηλεοπτικές σεζόν.



Πηγή:  iefimerida.gr

Enhanced by Zemanta

Η Νικολούλη "βύθισε" το MEGA και το STAR και σάρωσε τον ΑΝΤ1


Η μεγάλη μάχη της τηλεθέασης!

Τελικά η μεγάλη μάχη της τηλεθέασης γίνεται τα βράδια της Παρασκευής! Χθές λίγο μετά τις 21:00 τα κανάλια έβαλαν τα δυνατά τους για να κερδίσουν τους τηλεθεατές με το πρόγραμμα τους, όμως νικητής με τεράστια διαφορά ήταν μόνο ένα κανάλι!

Ευτυχώς το κανάλι του Αμαρουσίου έχει και τον Σουλειμάν και το βγάζει ασπροπρόσωπο, αφού πάντα καταφέρνει να κερδίζει την τηλεθέαση από τους αντιπάλους! Χθές η ιστορική τουρκική σειρά του ΑΝΤ1 έκανε μέσο όρο τηλεθέασης 27,2%, ενώ αμέσως μετά το "Gray's Anatomy" μείωσε την τηλεθέαση στο 12,8%.

Ώρα 23:00 και στον Alpha αρχίζει το "Φώς στο τούνελ" απέναντι από το "Αμάρτημα της μητρός μου" και το "Βράδυ" του Πέτρου Κωστόπουλου! Η μεγάλη ανατροπή είναι γεγονός αφού η Αγγελική Νικολούλη κατάφερε να κερδίσει όλα τα απέναντι προγράμματα βυθίζοντας Mega και Star σε μονοψήφια νούμερα!

Το "Φως στο τούνελ" έκανε τηλεθέαση 31,3% ενώ το ολοκαίνουριο 2ο επεισόδιο της σειράς "Το αμάρτημα της μητρός μου" μόλις 16,6%. Λίγο αργότερα το Βράδυ του Πέτρου Κωστόπουλου σημείωσε τηλεθέαση 15,3%.

Enhanced by Zemanta

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

"Μοιραίος Έρωτας" στο ΜEGA - ΤΟ ΤΕΛΟΣ

H τουρκική σειρά "Μοιραίος Έρωτας",προβάλλεται στο ΜΕGA, κάθε μέρα στις 16.50

 Ο πλούσιος και γοητευτικός Χαρούν έχει σχέση με τη Μελντά, μια κοπέλα που εργάζεται ως στέλεχος στη ναυτιλιακή εταιρεία της οικογένειάς του. Της έχει κάνει πρόταση γάμου, εκείνη όμως αποφεύγει να του δώσει μια απάντηση και ο Χαρούν έχει αρχίσει να αμφισβητεί τα αισθήματά της. Τότε η μοίρα θα φέρει στο δρόμο του την Εντά, μια νεαρή φοιτήτρια γεμάτη κέφι και ζωή, που θα του κλέψει την καρδιά.

ΔΕΥΤΕΡΑ 
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 180 (ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ)
Περίληψη: 'Ολα είναι έτοιμα για να τελεστεί το μυστήριο που θα σφραγίσει την παντοτινή ευτυχία του Χαρούν και της Εντά. Τίποτα δεν μπορεί να σκιάσει αυτήν την ευτυχία... 'Ενα γράμμα από τη Μελντά, όμως, θα αναστατώσει την Εντά, ενώ η αναπάντεχη παρουσία του Αράς στο γάμο θα αποτελέσει ακόμα μια έκπληξη για το ζευγάρι. 


Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Φως στο Τούνελ με δύο "καυτές" υποθέσεις


Το θρυλικό  και πολυβραβευμένο Φως στο Τούνελ υπόσχεται να καθηλώσει για άλλη μια φορά τους λάτρεις της έρευνας και του μυστηρίου.

 Αυτή την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου, το Φως στο Τούνελ θα επιχειρήσει να εξιχνιάσει μια μυστηριώδη υπόθεση που διαδραματίστηκε σε κοσμικό νησί της χώρας μας.

Θρίλερ στην Ελλάδα με πρωταθλητή πριγκιπικής οικογένειας. Μέλος γνωστής πριγκιπικής οικογένειας βρέθηκε στο νησί για συγκεκριμένη αποστολή και εξαφανίστηκε με περίεργο τρόπο. Η οικογένειά του μέσα από την εκπομπή ζητάει να πέσει φως στη μυστηριώδη εξαφάνισή του. Όσοι ιδιωτικοί ντετέκτιβ ήρθαν στην Ελλάδα για την υπόθεση αυτή, δεν κατάφεραν να βρουν την άκρη. Τώρα, όλοι ζητούν από το Φως στο τούνελ πληροφορίες από μάρτυρες που ξέρουν τι απέγινε ο πρωταθλητής και πατέρας τριών παιδιών. Η υπόθεση αυτή κρατήθηκε επί μήνες  μυστική από τα μέσα ενημέρωσης.

Παράλληλα, η Αγγελική Νικολούλη συνεχίζει την έρευνα για την υπόθεση του αθλητικού παράγοντα της ΜΑΡΚΟ. Νέες μαρτυρίες ξετυλίγουν το κουβάρι των παράνομων παρατραπεζικών κυκλωμάτων και όλοι ελπίζουν αυτή τη φορά να λυθεί ο γρίφος.

Φως στο Τούνελ, κάθε Παρασκευή στις 23:00, στον Alpha.

ΕΛΕΝΑ ΚΑΤΡΙΤΣΗ: Το Σάββατο η πρεμιέρα της στη ΝΕΤ


Από το Σάββατο 24 Νοεμβρίου και κάθε Σάββατο στις 16:00, o νέος κύκλος της εκπομπής "Προσωπικά" αρχίζει μέσα από τη συχνότητα της ΝΕΤ.

Στην πρώτη εκπομπή της σεζόν η Έλενα Κατρίτση παρουσιάζει ένα εξαιρετικά ευαίσθητο κοινωνικό θέμα: την έγκλειστη μητρότητα και την επόμενη μέρα για τις φυλακισμένες μητέρες.

Στην κάμερα μιλούν γυναίκες που περιμένουν να γεννήσουν πίσω από τα κάγκελα της φυλακής.

Stars System!: Ποιους επηρεάζει η έκλειψη της 28ης Νοεμβρίου


Αυτή την Κυριακή, 25 Νοεμβρίου, στις 14:15, η Άση Μπήλιου αναλύει αστρολογικά τον μήνα Δεκέμβριο. 

Τι θα φέρει για κάθε ζώδιο σε ερωτικό, οικονομικό και επαγγελματικό επίπεδο; 

Ακόμη, ποιους επηρεάζει περισσότερο η έκλειψη της 28ης Νοεμβρίου και ποιους τομείς ενεργοποιεί;

Επίσης, μάθετε εάν έχετε την όψη Ήλιου - Δία στο ωροσκόπιό σας και δείτε αναλυτικά τι σημαίνει η όψη αυτή για την τύχη στη ζωή σας.

Τέλος, ευχόμαστε χρόνια πολλά στους Τοξότες. Πώς θα είναι η γενέθλια χρονιά τους;

 Για να γνωρίσεις καλύτερα τον εαυτό σου, Stars System!

Ευείδη και Σκιαδαρέσης μιλούν στο “Όλα για την υγεία mou”


Η εκπομπή “Όλα για την υγεία mou” με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη που θα μεταδοθεί το Σάββατο 24 Νοεμβρίου στις 16:50, μιλά ανοιχτά για το σεξ και όλους εκείνους τους παράγοντες που “σκοτώνουν” τη σεξουαλική ζωή των Ελλήνων.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες, ως νούμερο ένα εχθρός του σεξ χαρακτηρίζεται ο ψυχισμός μας, ιδιαίτερα λόγω της οικονομικής κατάστασης. Έρευνες έχουν δείξει ότι η ανεργία και η ανασφάλεια για το μέλλον επηρεάζουν σε σημαντικό βαθμό την ερωτική μας ζωή.

Οι επιστήμονες εξηγούν  ποιοί άλλοι παράγοντες επηρεάζουν την ερωτική επιθυμία ανδρών και γυναικών και πώς ο σύγχρονος τρόπος ζωής μάς στερεί τη σεξουαλική επαφή. Επίσης, αναλύουν ποιά προβλήματα υγείας έχουν αντίκτυπο στην στυτική λειτουργία του άνδρα και την λίμπιντο της γυναίκας, όπως τα προβλήματα με τα αγγεία αλλά και τις διαταραχές στα επίπεδα των ορμονών.

Οι επιστήμονες  μιλούν για όλες τις λύσεις που  υπάρχουν σήμερα για τους ανθρώπους με σεξουαλικά προβλήματα, από την θεραπεία ζεύγους, έως και τις λιγότερο ή περισσότερο επεμβατικές μεθόδους που εφαρμόζονται στους άνδρες. Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στα λεγόμενα “χάπια του έρωτα” και στους κινδύνους που μπορεί να κρύβει η χρήση τους, καθώς και η αγορά τους από το διαδίκτυο. Επίσης, παρουσιάζεται ένας νεώτερος τρόπος στον οποίο καταφεύγουν αρκετοί άνθρωποι  προκειμένου να βρουν ερωτικό σύντροφο το λεγόμενο “speed dating”.

Τέλος, στην εκπομπή  μιλούν οι πρωταγωνιστές της θεατρικής παράστασης «Η σεξουαλική ζωής του κυρίου και της κυρίας Παπαχαραλάμπους» , Τζόυς Ευείδη και Γεράσιμος Σκιαδαρέσης για το πώς η καθημερινότητα, τα παιδιά και η απιστία μπορούν να «σκοτώσουν» τη σεξουαλική μας ζωή.

Alpha: Αυτή την Κυριακή έχει F1. Μην τη χάσετε!

Στη θρυλική πίστα του Ιντερλάγος, στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας θα αναδειχθεί για τέταρτη φορά την τελευταία εξαετία ο παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1. Τον τίτλο διεκδικούν οι Αλόνσο και Φέτελ.

Ο Αλόνσο για να ελπίζει πρέπει να ανέβει στο βάθρο. Αν κερδίσει, θέλει τον Φέτελ στην πέμπτη θέση, αν είναι δεύτερος ο Φέτελ πρέπει να είναι στην όγδοη θέση, αν είναι τρίτος, ο Φέτελ πρέπει να είναι στη δέκατη θέση. Για τον Γερμανό που προηγείται με 13 βαθμούς τα πράγματα είναι πιο απλά. Του αρκεί η τέταρτη θέση για να διατηρήσει τον τίτλο για τρίτη συνεχή χρονιά. Η λογική λέει πως ο Φέτελ θα διατηρήσει τον τίτλο του. Σε πολλές περιπτώσεις, όμως, η λογική σταματά όταν σβήνουν τα κόκκινα φώτα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο αγώνας στο Ιντερλάγος το 2008, όταν ο Χάμιλτον στην τελευταία στροφή πέρασε τον Γκλοκ και πήρε τη δόξα από τον Μάσα που είχε ήδη αρχίσει να πανηγυρίζει.

Στην ωριαία εκπομπή F1 Countdown που προηγείται της μετάδοσης του αγώνα, πέρα από τα καλύτερα στιγμιότυπα των κατατακτήριων δοκιμών θα παρακολουθήσετε σε τι κατάσταση βγήκε ο Σέρτζιο Αγουέρο της Μάντσεστερ Σίτι, από τη Mercedes DTM μετά από μια βόλτα με τον Νίκο Ρόσμπεργκ.

Στην παρουσίαση της εκπομπής και τη μετάδοση του αγώνα, τον Τάκη Πουρναράκη πλαισιώνουν οι Νίκος Κατσαρός και Πάνος Σεϊτανίδης. Ο Τάκης Τρακουσέλλης που επιμελείται θέματα αυτοκινήτου συζητά με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Mercedes-Benz Ελλάς για την ολοκαίνουργια A Class.

Αυτή την Κυριακή έχει F1 στον Alpha. Μην τη χάσετε!

F1 Countdown: 17:00
Εκκίνηση αγώνα: 18:00
Enhanced by Zemanta

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Αυτοψία: Πώς ζουν οι πλούσιοι κρατούμενοι και πώς οι φτωχοί;

Αυτοψία στην καθημερινότητα, στα προβλήματα των πολιτών, καταγράφοντας τις απόψεις των πρωταγωνιστών. Η πρωτοποριακή ενημερωτική εκπομπή που με δυναμικό και ουσιαστικό τρόπο έθιξε φλέγοντα κοινωνικά και πολιτικά ζητήματα κάνοντας τους υπεύθυνους αυτόπτες μάρτυρες, επέστρεψε για δεύτερη σεζόν.

Την Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου, η εκπομπή κάνει Αυτοψία στις φυλακές Κορυδαλλού και τις γυναικείες φυλακές του Ελαιώνα και φέρνει στο φως αποκαλυπτικές εικόνες από τις συνθήκες διαβίωσης των κρατουμένων.

Πώς ζουν οι πλούσιοι κρατούμενοι και πώς οι φτωχοί; Ποιοι είναι οι «βασιλιάδες» και ποιοι οι «υπηρέτες» των φυλακών; Πώς δρουν οι συμμορίες; Με ποιο τρόπο μπαίνουν τα ναρκωτικά στις φυλακές και πόσο εύκολα γίνεται η διακίνησή τους; Ακόμη, μητέρες που μεγαλώνουν τα παιδιά τους μέσα σε ένα κελί, μιλούν στην κάμερα της εκπομπής και τον Αντώνη Σρόιτερ.

Επίσης, κρατούμενοι συναντούν τον υφυπουργό Δικαιοσύνης, Κώστα Καραγκούνη, και του μιλούν για τη ζωή και την καθημερινότητά τους καθώς και για τους άγραφους νόμους της φυλακής.

Ακόμη, για πρώτη φορά κάμερα καταγράφει πλάνα από την περίφημη πισίνα στις φυλακές Κορυδαλλού. Αυτοψία σε ό,τι συμβαίνει γύρω μας, κάθε Πέμπτη στις 23:00

Έχασε το «παιχνίδι» της τηλεθέασης ο Λάκης Λαζόπουλος

Oι τίτλοι τέλους στο «Αλ Τσαντίρι» έπεσαν το βράδυ της Τρίτης, όπου προβλήθηκε η τελευταία εκπομπή για τον φετινό χρόνο.

Τα ύστερα τιμούν τα πρώτα λέει ο θυμόσοφος λαός μας, μόνο που στο μυαλό του παρουσιαστή, του «βιρτουόζου της σάτιρας», όπως κάποιοι αρέσκονται να τον προσφωνούν, η λαϊκή έκφραση είναι κάπως συγκεχυμένη...

Τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής κυμάνθηκαν μεταξύ 30 - 35% σε νεανικό και γενικό κοινό. Πού είναι τα παλιά νούμερα που έφερνε ο Αλ Τσαντιριώτης Λάκης Λαζόπουλος στον ALPHA; Πού είναι τα πρώτα ονόματα καλεσμένων που φιλοξενούσε κάθε Τρίτη; Με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη ως καλεσμένο, δουλειά δεν γίνεται...

Το συμπέρασμα είναι ευκόλως εννοούμενο. Ο τηλεθεατής αντιλαμβάνεται κατευθείαν το ψέμα όταν του το σερβίρεις μέσω χαριτωμενίστικων ανέκδοτων και εξυπνάδων του λεπτού, διακρίνει την πρόχειρη δουλειά, την έλλειψη αλήθειας στη καυστική κατά τα άλλα σάτιρα του ακριβοπληρωμένου Λάκη.

Όταν τα φώτα της εκπομπής σβήνουν, για τον απλό κόσμο έρχονται και πάλι -σε πρώτο πλάνο- τα καθημερινά προβλήματα που ταλανίζουν τη σκέψη του, που του στερούν τον βραδινό ύπνο.

Για τον Λάκη πάλι, αυτό σημαίνει ότι έκανε για ακόμη μια φορά το «χρέος» του, εισέπραξε την παχυλή επιταγή, το χειροκρότημα επιβράβευσης που χρειάζεται κάθε προβεβλημένος παρουσιαστής και πήρε τον δρόμο για την πολυτελή βίλα του, παρέα με τους πλούσιους φίλους του... Έτσι όμως δεν χτίζονται αριστοφανικά «είδωλα»...

Φανή Πλατσατούρα / newpost.gr

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

«Πρωταγωνιστές»: 80 χρόνια ιστορίας σε 50 λεπτά εκπομπής


Μια «ατέλειωτη συζήτηση»  με την Ελένη Γλύκατζη – Αρβελέρ θα παρουσιάσουν οι «Πρωταγωνιστές» την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012, στις 23.30, στο MEGA.
Η σπουδαία Ελληνίδα μιλάει για όλα  αυτά που έχει ζήσει. Την κατοχή, τον Μάη του '68, τις εξεγέρσεις στα γαλλικά προάστια, την Σορβόννη και βεβαίως τις συναντήσεις της με τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, τον Μάνο Χατζιδάκι και τον Μίκη Θεοδωράκη, τον Φρανσουά Μιτεράν, τον Ζακ Σιράκ, τον Χέλμουτ Κολ.
Η εκπομπή ξεκίνησε από τον Βύρωνα -τη γειτονιά που μεγάλωσε- και κλείνει στο διαμέρισμά της, στους Κήπους του Λουξεμβούργου στο Παρίσι, εκεί που ζει πια η 86χρονη «μετανάστρια».
Μεταξύ άλλων, η Ελένη Γλύκατζη – Αρβελέρ λέει:
«Πριν ας πούμε 10 χρόνια, δε θα βρίσκατε ούτε έναν Γάλλο να πει κάτι εναντίον της Ελλάδας. Τώρα θα βρεις πολλούς».
«Οι διανοούμενοι της Ευρώπης δε θα μας συγχωρέσουν ποτέ, που εξαιτίας μας έγιναν οι περισσότεροι Ευρωπαίοι  αντιευρωπαϊστές».
«Λέμε ότι όλα τα παιδιά του κόσμου έρχονται στην Σορβόννη για να μάθουν κάτι, πλην των Ελλήνων που έρχονται για να μάθουν όλα σε όλους».
«Ο Μάης του '68 έγινε  από τα πλουσιόπαιδα. Γιατί είχανε τα πάντα και δεν είχανε την  ευτυχία. Διδάσκεται η ευτυχία; Λέω  ναι. Όπως διδάσκεται και η αρετή».
«Η Ευρώπη είναι μια κοινή βιβλιοθήκη. Σε όποιον Ευρωπαίο κι αν πας, θα βρεις πάνω κάτω τα ίδια βιβλία. Θέλω να πω, θα βρεις τους Αισχύλους, τους Σοφοκλήδες, θα βρεις Σαίξπηρ, θα βρεις Γκαίτε, αυτά θα βρεις».

 «Πρωταγωνιστές» με τον Σταύρο Θεοδωράκη την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012, στις 23.30 στο MEGA.

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Με σαραντάρια το Dancing With The Stars

Μετά από πολλές αναβολές, έκανε την εμφάνισή του στη μικρή οθόνη το show του ΑΝΤ1, με τους τηλεθεατές να δείχνουν από την αρχή την προτίμησή τους.

Με οικοδέσποινα την Ζέτα Μακρυπούλια, το Dancing With The Stars επέστρεψε με 14 celebrities, οι οποίοι θα πρέπει να καταπλήξουν κοινό και κριτική επιτροπή με τις ικανότητές τους στον χορό. 
Tα κυριακάτικα ποσοστά τηλεθέασης χτύπησαν κόκκινο, αγγίζοντας το 41,8% στο γενικό σύνολο. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο μεγαλύτερο διάστημα προβολής του, το show χτύπησε πάνω από 40%, ενώ στο νεανικό κοινό οι επιδόσεις έφτασαν το 43,6%.
Φέτος, για πρώτη φορά η κριτική επιτροπή του show, είναι πενταμελής και μετέχουν σε αυτή οι Γιάννης Λάτσιος Αλέξης Κωστάλας Φωκάς Ευαγγελινός, Γκαλένα Βελίκοβα και Κάτια Δανδουλάκη. Τα υπόλοιπα προγράμματα στην prime time ζώνη της Κυριακής, κινήθηκαν σε σταθερά επίπεδα. 

Top 10
#
ΤΙΤΛΟΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ

ΣΤΑΘΜΟΣ
ΕΝΑΡ
ΤΜΛ%
ΜΡΔ%
1
DANCING WITH THE STARS

ANTENNA
21:12
16,7
41,8
2
ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΖΟΚΕΡ-ΠΡΟΤΟ

ANTENNA
21:03
9,6
21,9
3
ALPHA ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ALPHA
19:00
9,5
27,4
4
ΕΛΛ.ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟ MEGA
Ο ΗΛΙΑΣ ΤΟΥ 16ΟΥ
MEGA
21:26
9,1
19,2
5
ΑΝΝΙΤΑ SOS

ALPHA
17:02
8,2
27,6
6
MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ

MEGA
19:59
8,1
20,3
7
ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΝΤ-1

ANTENNA
19:56
7,9
19,9
8
ΣΑΒΒΑΤΟΓΕΝΝΗΜΕΝΕΣ
ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ
MEGA
19:08
6,1
17,2
9
STAR ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STAR
19:58
5,5
14,1
10
ΕΛΛ.ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟ STAR
Η ΓΥΝΗ ΝΑ ΦΟΒΗΤΑΙ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ
STAR
21:00
5,0
10,6

Κάτι Ψήνεται: Η αγαπημένη συνήθεια των 20:00

Το Κάτι Ψήνεται, η εκπομπή που ανέτρεψε τα τηλεοπτικά δεδομένα και άλλαξε τις συνήθειες των τηλεθεατών στις 20:00, συνεχίζει και τη φετινή σεζόν την επιτυχημένη πορεία του, διατηρώντας την πρώτη θέση στη ζώνη προβολής του, στο κοινό 15-44.

Από την έναρξή της αυτή τη σεζόν, την 1η Οκτωβρίου έως και τις 16 Νοεμβρίου 2012, η εκπομπή κυριαρχεί στη ζώνη προβολής της σημειώνοντας μέσο όρο τηλεθέασης 22,8%, στο κοινό 15-44.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Κάτι Ψήνεται κατέγραψε, κατά το ίδιο διάστημα, εντυπωσιακές επιδόσεις και σε επιμέρους κατηγορίες κοινού: 33,5% στις γυναίκες ηλικίας 15-24 και 31,5% στις γυναίκες ηλικίας 25-34. Εκτός από το γυναικείο τηλεοπτικό κοινό που παρακολουθεί φανατικά το Κάτι Ψήνεται, η εκπομπή σημειώνει υψηλή τηλεθέαση και στους άνδρες. Συγκεκριμένα, στους άνδρες ηλικίας 25-34 σημείωσε, κατά το ίδιο διάστημα, ποσοστό 19%. Ακόμη, την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου το Κάτι Ψήνεται άγγιξε το 29,6% στο κοινό 15-44, ενώ στις γυναίκες ηλικίας 15-24 έφτασε το 51,5%.
Enhanced by Zemanta

Tα Σκόπια απαγορεύουν με νόμο την προβολή τουρκικών σίριαλ

Νόμο με τον οποίο απαγορεύεται η προβολή τουρκικών σειρών κατά τη διάρκεια της ημέρας και στη ζώνη υψηλής τηλεθέασης, προωθεί η κυβέρνηση των Σκοπίων, με στόχο να μειώσει την τουρκική επιρροή στο λαό.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Ηurriyet, ο σκοπιανός υπουργός Κοινωνίας της Πληροφορίας Ίβο Ιβανόβσκι,ανέφερε καταθέτοντας την πρόταση νόμου ότι «τα δικά μας προγράμματα έχουν αρχίσει να προβάλλονται μετά τα μεσάνυχτα, εξαιτίας των τουρκικών σαπουνόπερων. Όλα τα κανάλια μας ανεξαιρέτως, προβάλλουν τουλάχιστον ένα τουρκικό σίριαλ όπως το «Χίλιες και μια Νύχτες» και το «Εζέλ», τα οποία μπορεί να είναι συναρπαστικά, όμως θεωρώ ότι 500 χρόνια υπό τον τουρκικό ζυγό είναι αρκετά».

Σύμφωνα με το νέο νόμο, όλες οι τουρκικές σειρές θα αρχίσουν σιγά σιγά να αποσύρονται από την τηλεόραση της ΠΓΔΜ και θα αντικαθίστανται από εγχώριες παραγωγές, ώστε να τονωθεί η τοπική τηλεοπτική αγορά.


Πηγή:  | iefimerida.gr 

"ΟΛΑ 13": ΓΙΑΤΙ Δεν θα βγει στον αέρα το βράδυ της Δευτέρας

Δεν θα βγει στον αέρα το βράδυ της Δευτέρας από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, η εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη "ΟΛΑ 13". 

Μάλιστα την αποκάλυψη έκανε μέσα από την ραδιοφωνική του εκπομπή, ο συνεργάτης και συμπαρουσιαστής του Θέμου, Βαγγέλης Περρής.

Όπως είπε η αναβολή της εκπομπής οφείλεται στο γεγονός ότι ο κεντρικός παρουσιαστής είναι άρρωστος. Για την ακρίβεια ο Θέμος Αναστασιάδης ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα.

Άγνωστο παραμένει εάν θα προβληθεί το "ΟΛΑ 13" το βράδυ της Τρίτης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...