Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

BINTEO: N.Moυτσινάς:'Θα ήθελα να πάω στο Dancing'

ΒΙΝΤΕΟ: Αλλαγές στο πρόγραμμα του Star

Diary Of Facebook

Robert Scoble (left) and Mark Zuckerberg (righ...Image via WikipediaΔείτε αποκλειστικά στο MTV το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ για το πως λειτουργεί ένα από τα πιο επιτυχημένα Social Networking Sites στον κόσμο!

Κυριακή 3 Ιουλίου στις 20.30 μόνο στο MTV

Τι ικανότητες πρέπει να έχει κανείς για να διοικεί ένα social-networking site το οποίο έχει προκαλέσει εθισμό σε πάνω από 500 εκατομμύρια χρήστες? Ποιοι είναι οι άνθρωποι που δουλεύουν καθημερινά όχι μόνο για να λειτουργεί η σελίδα του Facebook αλλά και να είναι διαρκώς καινοτόμα και διαφορετική?

Το ντοκιμαντέρ του MTV «Diary of Facebook» διεισδύει στα άδυτα των κεντρικών γραφείων της επιχείρησης στο Palo Alto της California και ξεδιπλώνει την ιστορία του τι πραγματικά συμβαίνει… μπορεί να νομίζετε ότι γνωρίζετε, αλλά θα δείτε ότι τελικά δεν είχατε ιδέα!

Η μισάωρη εκπομπή δείχνει τον ιδρυτή του Facebook, Mark Zuckerberg, να δίνει τη δική του προσέγγιση στην κουλτούρα και την πρόοδο της εταιρίας, τον τεχνικό διευθυντή Pedram και τον εργαζόμενο του τμήματος marketing, Erin, να δουλεύουν συνεχώς προς την τελειοποίηση νέων εφαρμογών και να προσπαθούν να «ενώσουν» τις ζωές των ανθρώπων που επηρεάζονται από αυτό το site.

Για πρώτη φορά στα χρονικά η κάμερα του MTV παίρνει αποκλειστικά πλάνα από το φημισμένο «hack-a-thon», το 24ωρο event του Facebook όπου οι εργαζόμενοι αφήνουν στην άκρη τις αρμοδιότητες της δουλειάς και ασχολούνται με high tech projects που ποτέ δεν προλάβαιναν να κάνουν. Εκεί θα δούμε τον Pedram όχι μόνο να είναι ευρηματικός κάτω από πίεση αλλά να παραμένει αποτελεσματικός ακόμα και μετά από ένα ολονύκτιο work session.

Από την άλλη μεριά ο Erin, η κινητήριος δύναμη πίσω από το Stories.Facebook.com, προσπαθεί να αναδείξει κάποιες συγκλονιστικές ιστορίες ανθρώπων που χρησιμοποιούν το Facebook, όπως εκείνη της γυναίκας που ψάχνει να βρει τους χαμένους συγγενείς της και του άντρα που έχει πληγεί από θανατηφόρα ασθένεια αλλά παρ’όλα αυτά βρίσκει τη δύναμη να επικοινωνεί με τον κόσμο γύρω του.

Στο τέλος του ντοκιμαντέρ οι τηλεθεατές έχουν πλήρη εικόνα για την προσωπικότητα και την καθημερινή ζωή των εργαζομένων μιας από τις πιο επιτυχημένες επιχειρήσεις όλου του κόσμου.  Συντονιστείτε την Κυριακή 3 Ιουλίου στις 20.30 μόνο στο MTV!
Enhanced by Zemanta

Λάτσιος-Κανάκης-Αρναούτογλου: Τα πρώτα μπάνια στη Χαλκιδική!

Η αντροπαρέα της showbiz μπήκε για τα καλά στο ρυθμό του καλοκαιριού!

Ο Γιάννης Λάτσιος και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έφτασαν στη Θεσσαλονίκη το απόγευμα της Παρασκευής και από εκεί έφυγαν κατευθείαν για Χαλκιδική.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

BINTEO: Α.Αγγελου:'Έκανα το Dancing για να εκπλήξω εμένα και τους άλλους'

Βίντεο: Μαλού: Νιώθω ότι έχω νικήσει στο Greek Idol

Μπορεί να ήρθε δεύτερη στο τελικό του show ωστόσο η διαφορά των ψήφων μεταξύ εκείνης και του νικητή Παναγιώτη ήταν τόσο μικρή, που κάνει τη Μαλού να αισθάνεται ότι κέρδισε στο show του Alpha.

Αυτό είπε η ίδια στη συνέντευξή της, στην εκπομπή "Μες στην καλή χαρά" όπου ήταν καλεσμένη το πρωί του Σαββάτου.

Πρόσθεσε ότι πέρασε καλά κατά τη διάρκεια του show, παρά τις δυσκολίες που μπορεί να είχε κάποιες στιγμές.

Η Μαλού θα είναι φέτος στο πλευρό της Έλλης Κοκκίνου, στις συναυλίες που θα κάνει η τραγουδίστρια. Μαζί θα είναι όμως και ο νικητής Παναγιώτης και ο Γιώργος Ξυλούρης και ο Άρης.

ΒΙΝΤΕΟ: Ν.Γερμανού: 'Η ζωή μου έμαθε τους τελευταίους μήνες πως είναι σημαντικό να χεις φίλους'

 

ΒΙΝΤΕΟ: Καραμέρος-Χαριτάτος: Ευχαρίστησαν τους πάντες εκτός του Λάτσιου

 

Βιντεο: Πως η Κορομηλά σνόμπαρε τον Μουρατίδη...

 

Kεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA: Πρωτιά και τον Ιούνιο


Ο Ιούνιος σημαδεύτηκε από κορυφαία γεγονότα στο πολιτικό σκηνικό, τα οποία οδήγησαν στον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, αλλά και από την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου, τις συνεχιζόμενες κινητοποιήσεις των «αγανακτισμένων πολιτών» και τις γενικές απεργίες στα τέλη του μήνα. 
Με 532.000 τηλεθεατές (21,7%) το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA βρέθηκε από την 1η έως και την 30η Ιουνίου στην πρώτη θέση της προτίμησης των τηλεθεατών, καλύπτοντας την πλούσια σε σημαντικά γεγονότα εγχώρια και διεθνή ειδησεογραφία. Ακολούθησαν το κεντρικό δελτίο του ALTER με 476.000 τηλεθεατές (20,9%) και του ALPHA με 374.000  τηλεθεατές (19,4%). Τις καθημερινές του Ιουνίου 550.000 τηλεθεατές (21,2%) επέλεξαν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA για την ενημέρωσή τους. Το ALTER παρακολούθησαν 563.000 τηλεθεατές (22,7%) και τον ALPHA 416.000 τηλεθεατές (21,2%).
 
Αναλυτικά:
    1-30 Ιουνίου (Δευτέρα- Κυριακή)
     Μ.Ο.Αρ.Τηλεθεατών
    MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ21,7532.000
    ALTER ΕΙΔΗΣΕΙΣ20,9476.000
    ALPHA ΕΙΔΗΣΕΙΣ19,4374.000
    ΤΑ ΝΕΑ  ΤΟΥ ΑΝΤ-114,8337.000
    STAR ΕΙΔΗΣΕΙΣ11,9263.000
    ΝΕΤ ΕΙΔΗΣΕΙΣ8,5264.000
    ΣΚΑΪ7,9240.000

    1-30 Ιουνίου (Δευτέρα- Παρασκευή)
     Μ.Ο.Αρ.Τηλεθεατών
    MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ21,2550.000
    ALTER ΕΙΔΗΣΕΙΣ22,7563.000
    ALPHA ΕΙΔΗΣΕΙΣ21,2416.000
    ΤΑ ΝΕΑ  ΤΟΥ ΑΝΤ-114332.000
    STAR ΕΙΔΗΣΕΙΣ11253.000
    ΝΕΤ ΕΙΔΗΣΕΙΣ8,5271.000
    ΣΚΑΪ8,2260.000

Η καλύτερη σεζόν στην ιστορία του Alpha

Η τηλεοπτική σεζόν που ολοκληρώθηκε την Κυριακή, 26 Ιουνίου ήταν η καλύτερη στην ιστορία του Alpha. Με μέσο όρο τηλεθέασης 15,3% (σύνολο ημέρας, κοινό 15-44), o Alpha σημείωσε άνοδο κατά 0,6 ποσοστιαίες μονάδες σε σύγκριση με την περσινή σεζόν, γεγονός που τον κατατάσσει ταχύτερα αναπτυσσόμενο σταθμό της χώρας.

Η επιτυχία αυτή οφείλεται εν μέρει στην καθημερινή απογευματινή ζώνη του Alpha: Οι εκπομπές Κους Κους το Μεσημέρι και Δέστε Τους! αύξησαν την τηλεθέασή τους κατά 34,7% και 60,2% αντίστοιχα το 2011 (μέχρι σήμερα) σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2010, ενώ η εισαγωγή της σειράς Οικογενειακές Ιστορίες στο πρόγραμμα, βοήθησε τον Alpha να σημειώσει άνοδο τηλεθέασης 137% στη ζώνη 18:00-19:00 το 2011 (μέχρι τις 24/6/11) σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2010.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού σημείωσε άνοδο τηλεθέασης κατά 34,7% το πρώτο εξάμηνο του 2011 σε σχέση με το πρώτο εξάμηνο του 2010 και εδραίωσε τη θέση του μεταξύ των 3 δελτίων με την υψηλότερη τηλεθέαση στη χώρα, αποδεικνύοντας ότι η διαφοροποίηση του Alpha στον τρόπο κάλυψης της ειδησεογραφίας αντιμετωπίστηκε θετικά από τους τηλεθεατές.

Συνολικά, το πρώτο εξάμηνο του 2011 ο Alpha έχει βελτιώσει τον μέσο όρο τηλεθέασής του κατά 1,2 ποσοστιαίες μονάδες σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2010, ανεβαίνοντας στο 15,8% και μειώνοντας περαιτέρω τη διαφορά του από το Mega και τον Antenna (σύνολο ημέρας, κοινό 15-44).
Πηγή: Nielsen Audience Measurement, TG 15-44, Οκτ 2006- 26 Ιουνίου 2011

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

VIDEO: Δείτε τις καλύτερες στιγμές της «Πρωινής Μελέτη»

 

VIDEO: Το φινάλε της Μενεγάκη.

Ν. Χατζηνικολάου: Η μεγαλύτερη διαφορά όλων των εποχών από την Τρέμη!

Σε θρίαμβο εξελίσσεται η υπεροχή του Νίκου Χατζηνικολάου: 
 
Ο κορυφαίος άνκορμαν κέρδισε με εντυπωσιακή διαφορά  το δελτίο του μεγάλο καναλιού, παρά το υψηλό lead in που παίρνει.

VIDEO: Αξέχαστες τηλεοπτικές τούμπες

 


Πόσες φορές έχει συμβεί να δούμε κάποιον να σκοντάφτει ή να πέφτει κάτω και αντί να τρέξουμε να τον βοηθήσουμε γελάμε μέχρι δακρύων;

Το γιατί συμβαίνει αυτό δύσκολα απαντιέται! 
 
Επειδή, όμως, στις μέρες μας το χαμόγελο είναι δύσκολο και το πηγαίο γέλιο λείπει πολύ από τη ζωή μας στα βίντεο που ακολουθούν θα δείτε και θα ξαναθυμηθεί τε τηλεοπτικές τούμπες που άφησαν ιστορία χωρίς βέβαια να αφήσουν «σημάδια» και να έχουν άσχημο τέλος. Χαμογελάστε… είναι μεταδοτικό!

Δείτε τα video εδώ

Σταμάτησε το Novasports 6!

Από σήμερα το Novasports 6 που βρίσκεται στο "μπουκέτο" της Nova παίζει μόνο μουσική και  προβάλλει κάρτες.

Η συνεργασία της εταιρίας ABC (διαχειριζόταν το πρόγραμμα του καναλιού) με τη Nova "παγώνει", με τις συζητήσεις να συνεχίζονται και να αφορούν ενδεχόμενη συμφωνία απ' τη νέα σεζόν.

Δέκα δημοσιογράφοι της Nova δούλευαν στο Novasports 6 και σύμφωνα με πληροφορίες την Δευτέρα θα γίνει, στην ABC, συνάντηση της εταιρίας με τους ηχολήπτες που απασχολούνταν στο Novasports 6.

ΒΙΝΤΕΟ: Η Ε.Μελετη ντυθηκε νυφούλα ...

ΒΙΝΤΕΟ: Λιαδέλης-Αλιμπέρτη: Ξανά μαζί;

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Αυτή η παρουσιάστρια προκαλεί και μόνο που υπάρχει!

Την λένε Νταιάνα Φαλτσόνε και εκτός από μοντέλο είναι παρουσιάστρια,ε νώ αρθρογραφεί επίσης. 
Πολυτάλαντη όσο και εκρηκτικά σέξι. 
Μάλιστα δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι το μπούστο της δεν είναι αληθινό, αποκαλύπτοντας ότι είχε κάνει επέμβαση.
enimerwsi.com

Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Στη Σκόπελο ο "Τούρκος Μπραντ Πιτ" του σίριαλ «Gumus»

Κρουαζιέρα στις Σποράδες κάνει ο «Τούρκος Μπραντ Πιτ». Ο Kivanc Tatlitug, ο δημοφιλής πρωταγωνιστής του τουρκικού σίριαλ «Gumus», και η παρέα του κατέπλευσαν με πολυτελή θαλαμηγό στη Σκόπελο.

Ο δημοφιλής ηθοποιός και οι φίλοι του πέρασαν αξέχαστες στιγμές στο καταπράσινο νησί των Σποράδων. Η «Arethusa», το εντυπωσιακό γιοτ ενός Ρώσου μεγιστάνα που φιλοξενεί τον Kivanc Tatlitug και την παρέα του, έμεινε για δύο εικοσιτετράωρα δεμένο στο λιμάνι της Σκοπέλου.

Ο νεαρός σταρ και η συντροφιά του ξεκίνησαν πριν από λίγες ημέρες από το Μποντρούμ με προορισμό τα ελληνικά νησιά. Η αρχή έγινε με τις Σποράδες και συγκεκριμένα με την καταπράσινη Σκόπελο, όπου ο Kivanc έκανε τις βουτιές του και βόλταρε στους δρόμους χαζεύοντας τις ομορφιές του νησιού. Ο πανέμορφος ηθοποιός φρόντισε να κυκλοφορεί ινκόγκνιτο, αφού γνωρίζει πολύ καλά την αδυναμία που του έχει το γυναικείο φύλο. ΠΛΗΡΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

«ΑΝΑΤΡΟΠΗ» με τον Γιάννη Πρετεντέρη στην κορυφή των talk show

Με περισσότερο από μισό εκατομμύριο τηλεθεατές κατά μέσο όρο, κάθε Δευτέρα βράδυ, η «Ανατροπή» με τον Γιάννη Πρετεντέρη βρέθηκε στην κορυφή των ενημερωτικών εκπομπών-talk show κατά την τηλεοπτική σεζόν 2010-2011.

Παρακολουθώντας από απόσταση αναπνοής την τρέχουσα πολιτικο-οικονομική επικαιρότητα, η «Ανατροπή» ήταν καθ' όλη τη διάρκεια της τηλεοπτικής χρονιάς στο επίκεντρο των γεγονότων. Με τους καλεσμένους, τις συζητήσεις και τις παρεμβάσεις, με τις συνεντεύξεις, τα βίντεο και τα σχόλια, με τις δημοσκοπήσεις και τα αφιερώματα, η εκπομπή του Γιάννη Πρετεντέρη κάλυψε άμεσα, έγκαιρα και έγκυρα όλα όσα καθόρισαν τη φετινή, δύσκολη, χρονιά.

Συνολικά την «Ανατροπή» παρακολούθησαν κατά μέσο όρο 546.000 τηλεθεατές (με τηλεμερίδιο 17,7). Κλείνοντας της 11η χρονιά της στο MEGA η εκπομπή σημείωσε άνοδο 2,5 ποσοστιαίων μονάδων σε σχέση με τον μέσο όρο της σεζόν 2009-2010 (15,2) και αύξησε το κοινό της κατά 157.000 τηλεθεατές αφού κατά την περασμένη χρονιά ο αριθμός τους ήταν 389.000.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΕΔΩ

Jennifer Aniston: Τον αγαπώ

Jennifer Aniston at the 2008 Toronto Internati...Image via WikipediaΕίτε οδηγηθεί στα σκαλιά της εκκλησίας η σχέση Aniston-Theroux, είτε όχι, το μόνο σίγουρο είναι ότι ο ηθοποιός δεν είναι ένας ακόμη άντρας στη ζωή της! 

  Ενώ παλιά δεν σχολίαζε τις σχέσεις της και προσπαθούσε να τις κρατήσει κρυφές από τη δημοσιότητα, αυτή τη φορά έχει κάνει... στροφή 180 μοιρών!

Σε συνέντευξή της στο «Good Morning America» ερωτώμενη για το πώς αισθάνεται τώρα που η προσωπική της ζωή συζητιέται απάντησε ότι: «Ναι, είμαι πολύ χαρούμενη! Είμαι απίστευτα τυχερή και απίστευτα χαρούμενη».
Enhanced by Zemanta

Ο Καπουτζίδης με τους Ρήγα - Αποστόλου

Αυτό κι αν είναι είδηση! Πρόταση για συνεργασία έκαναν στον Γιώργο Καπουτζίδη οι Ρήγας - Αποστόλου για τον χειμώνα, καθώς επιθυμούν διακαώς να ηγηθεί της επιθεώρησης που ετοιμάζουν για το θέατρο «Λαμπέτη».

Αποτελούν τα πλέον βαριά συγγραφικά χαρτιά της ελληνικής τηλεόρασης και αν κάποιος πίστευε ότι διέπονται από ανταγωνιστική διάθεση, μάλλον πλανάται. Τουλάχιστον ο Αλέξανδρος Ρήγας με τον Δημήτρη Αποστόλου έμπρακτα το διαψεύδουν με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο. Πριν από λίγο καιρό επικοινώνησαν με τον δημιουργό του «Παρά Πέντε» και ούτε λίγο ούτε πολύ του ζήτησαν να βρίσκεται στο σχήμα που ήδη συγκροτούν. Μάλιστα, άφησαν εν λευκώ το ενδεχόμενο, αν επιθυμεί, να γράψει και τα κείμενά του στην επιθεώρηση που ετοιμάζουν.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...