Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Θυμάστε την Εσμεράλντα;; ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!


Δεκαέξι χρόνια πέρασαν από τότε που γυρίστηκε η Εσμεράλντα! 

Ποιος όμως μπορεί να ξεχάσει την γοητευτική Leticia Calderon, η οποία υποδύθηκε την Εσμεράλντα; 

Η ηθοποιός είχε καθηλώσει τους τηλεθεατές τόσο με την ερμηνεία της όσο και με την παρουσία της! 

Τότε ήταν μία γοητευτική καστανή γυναίκα με πλούσια μακριά μαλλιά... σήμερα δεν θυμίζει σε τίποτε την Εσμεράλντα!

Τώρα στα 44 της χρόνια, η Leticia Calderon έχει πλατινέ μαλλί και όπως μπορείτε να δείτε σίγουρα έχει κάνει κάποιες μικροεπεμβάσεις στο πρόσωπό της, αφού δεν κουνιέται τίποτε!

Πραγματικά αγνώριστη!


Enhanced by Zemanta

Τελος η Λαμπίρη από το STAR

Η Χριστίνα Λαμπίρη αποτελεί ήδη παρελθόν για τον τηλεοπτικό σταθμό Star. 

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μετά από πολλά χρόνια θητείας στο συγκεκριμένο κανάλι, αποχαιρετά φίλους και συναδέλφους μετά από το διαζύγιο που αποφασίστηκε από κοινού ανάμεσα στην ίδια και το κανάλι 

Η είδηση δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα από το κανάλι

Νίκος Μουτσινάς: Το νέο συμβόλαιο…ο γάμος και το… παιδί!

Η ομάδα του Δέστε τους ολοκλήρωσε για μια.. ακόμη χρονιά την συνεργασία της με τον Alpha και όπως μαθαίνω τα δεδομένα είναι πολύ καλά. Ο σταθμός θέλει επιδιώκει να κρατήσει τον απογευματινό κορμό του προγράμματος και σε αυτό το πλαίσιο οι συζητήσεις είναι σε ικανοποιητικό επίπεδο.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές υπογραφές δεν έχουν πέσει ακόμη, ωστόσο αναμένεται να γίνει κι αυτό το δεύτερο δεκαήμερο του Αυγούστου.

Στα προσωπικά του τώρα ο Νίκος συνεχίζει να μας εκπλήσσει ευχάριστα.

Μετά την είδηση του καλοκαιριού ότι το αγόρι είναι ερωτευμένο με εντυπωσιακή μελαχρινή γυναίκα, νέες πληροφορίες τον θέλουν πλέον να έχει αποφασίσει να παντρευτεί μαζί της αλλά και να θέλει σαν τρελός ν΄αποκτήσει παιδί.

Αυτή η συναισθηματική…συμφωνία ακούγεται ότι θα λάβει χώρα μετά το καλοκαίρι με τον Μουτσινά να δηλώνει ευτυχισμένος όσο ποτέ άλλοτε…

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

JUSTIFIED ΣΤΟ MEGA - ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Ο γοητευτικός Ρέιλαν Γκίβενς είναι ένας σκληροτράχηλος ομοσπονδιακός αστυνομικός που μοιάζει να βγήκε από παλιές ταινίες γουέστερν. Συνηθίζει να χρησιμοποιεί ανορθόδοξους τρόπους προκειμένου να επιβάλει το νόμο και γι' αυτό έρχεται συχνά αντιμέτωπος με τους ανωτέρους του. 

Όταν πυροβολεί και σκοτώνει σε κοινή θέα έναν σεσημασμένο κακοποιό, αναγκάζεται να δεχτεί κυρώσεις και «εξορίζεται» στον τόπο όπου δεν ήθελε ποτέ να ξαναγυρίσει: το παρελθόν του.

Η μετάθεση από το κοσμοπολίτικο Μαϊάμι στο υποβαθμισμένο Κεντάκι, το μέρος όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, θα τον φέρει αντιμέτωπο με όλα τα φαντάσματα του παρελθόντος: την πρώην του σύζυγο Ουινόνα, μια παλιά γνώριμη, την όμορφη Άβα, τον πατέρα του, Άρλο, ο οποίος ήταν μπλεγμένος με εμπόριο ναρκωτικών, καθώς και τον παιδικό του φίλο Μπόιντ, που κάποτε του είχε σώσει τη ζωή αλλά τώρα έχει εξελιχθεί σε ψυχοπαθή αρχηγό μιας συμμορίας νεοναζιστών.



"Ευτυχισμένοι μαζί" - ΟΛΑ τα επεισόδια της εβδομάδας

Το "Ευτυχισμένοι μαζί", ένα από τα πιο πετυχημένα σίριαλ του MEGA επιστρέφει στις οθόνες μας. Κάθε βράδυ στις 9.15 θα ξαναζήσουμε τις χαρακτηριστικές σκηνές γέλιου.

Ο Διονύσης και η Ελένη έζησαν έναν εφηβικό έρωτα και μετά χάθηκαν. Ξαναβρίσκονται μετά από αρκετά χρόνια, αυτός χήρος με τρία αγόρια και αυτή χωρισμένη με δύο κορίτσια. Ο έρωτάς τους ξαναζωντανεύει και παντρεύονται. Ζουν όλοι μαζί στο σπίτι του Διονύση. Οι δυσκολίες της συμβίωσης αρχίζουν από την πρώτη μέρα του γάμου. Τα κορίτσια και τ’ αγόρια είναι τόσο διαφορετικής νοοτροπίας που οι συγκρούσεις είναι αναπόφευκτες. Όπως επίσης και η περιέργεια για το άλλο φύλο που ξαφνικά μετακομίζει στο διπλανό δωμάτιο. Πόλεμος αλληλοεξόντωσης και εφηβικοί έρωτες κάτω από την ίδια στέγη. Η αγάπη του Διονύση και της Ελένης λειτουργεί ως συγκολλητική ουσία σ’ ένα σωρό διαλυτικές καταστάσεις.
Γύρω απ’ το ζευγάρι και τα παιδιά, η μητέρα της, ο αδελφός του, οι κουμπάροι τους, ο πρώην αγαπημένος της Ελένης, συμμαθητές, συμμαθήτριες, Έλληνες και αλλοδαποί, όλοι μαζί ζουν κωμικές και μη καταστάσεις που οδηγούν στο συμπέρασμα ότι αυτό που μας χωρίζει είναι αυτό που μας ενώνει.
Διασκευή σεναρίου: Ρένα Ρίγγα
Σκηνοθεσία: Ανδρέας Μορφονιός



Formula 1 Κυριακή, 7 Ιουλίου Απευθείας μετάδοση του Grand Prix Γερμανίας

Στη θρυλική  πίστα του Νίρμπουργκρινγκ, στην «Πράσινη Κόλαση» όπως τη βάφτισε ο Sir Τζάκι Στιούαρτ, διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο ο 9ος αγώνας του παγκοσμίου πρωταθλήματος της F1.

Από τους 22 πιλότους που θα βρεθούν στην εκκίνηση, μόνο οι Χάμιλτον (2011), Γουέμπερ (2009) και Αλόνσο (2007, 2005) έχουν κερδίσει στη συγκεκριμένη διαδρομή.

Οι αλλαγές  στον σκελετό των πίσω ελαστικών των μονοθέσιων εκτιμάται ότι θα λύσουν τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν στην πίστα του Σίλβερστον.

Ο πρωτοπόρος της  βαθμολογίας, Σεμπάστιαν Φέτελ, μετά την εγκατάλειψή του, από κιβώτιο, την προηγούμενη Κυριακή στο Βρετανικό GP, είδε να μειώνεται η διαφορά του από τον Αλόνσο στους 21 βαθμούς. Μπροστά στους συμπατριώτες του, ο Γερμανός πιλότος θέλει όσο τίποτα αυτή τη νίκη που λείπει από το παλμαρέ του. Ο Φέτελ έχει να κερδίσει αγώνα στην Ευρώπη από το Ιταλικό GP του 2011.

Στη βαθμολογία του πρωταθλήματος προηγείται ο  Φέτελ με 132 βαθμούς και ακολουθούν ο Αλόνσο με 111 και ο Ράικονεν με 98.

Την Κυριακή στις 14:15, ο Alpha θα μεταδώσει απευθείας το Grand Prix Γερμανίας καθώς και τα καλύτερα στιγμιότυπα από τις κατατακτήριες δοκιμές.

Στην παρουσίαση θα είναι ο Τάκης Πουρναράκης  και ο Νίκος Κατσαρός ενώ στον σχολιασμό ο Τάκης Τρακουσέλης.

Αυτή την  Κυριακή έχει F1 στον Alpha. Μην τη χάσετε!

Pre Race Show: 14:15

Race (Live): 15:00

Ο Ανδρέας Γεωργίου μιλάει για την νέα σειρά που ετοιμάζει στον ΑΝΤ1

Ο Ανδρέας Γεωργίου επιστρέφει τηλεοπτικά και μάλιστα με νέα καθημερινή σειρά που ετοιμάζει για λογαριασμό του ΑΝΤ1. 

Ο νεαρός ηθοποιός μίλησε στον Γιάννη Βίτσα και στο περιοδικό Super TV για το "Μπρούσκο" του όπου ο ίδιος θα βρίσκεται σε ρόλο πρωταγωνιστή, σκηνοθέτη και παραγωγού! Έχοντας ετοιμάσει ήδη τα πρώτα επεισόδια μιλάει για τη συνεργασία του με το κανάλι του Αμαρουσίου...

Είναι άψογη. Είναι πολύ οικογενειακό το περιβάλλον και πολύ θετικοί οι άνθρωποι -πάντα πρόθυμολι να βοηθήσουν. Ένιωσα ότι είναι μια οικογένεια που άνοιξε τις πόρτες της διάπλατα. Αυτό πραγματικά νομίζω είναι το μυστικό της επιτυχίας. Μακάρι να πάνε όλα καλά. Εξαιτίας του όγκου της δουλειάς, θα πρέπει να τονίσω ότι θα έχουμε δύο συνεργεία από το Σεπτέμβρη και σκηνοθέτης μαζί μου στη σειρά θα είναι ο Στάμος Τσάμης.

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

" Ο παλιός είναι αλλιώς" ,με την Έλντα Πανοπούλου και έκτακτη συμπαρουσιάστρια τη Νατάσα Ράγιου


 -Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, πριν ερμηνεύσει μεγάλες του επιτυχίες, σουτάρει στο γήπεδο του Απόλλωνα, στην Περιβόλα υπό το αυστηρό βλέμμα του Τ. Πετρόπουλου, του Γ. Φραγκοπαναγιώτη, των μικρών αθλητών και της Σουηδικής αντιπροσωπείας...


  -Ο Χ. Καρκούλιας, η Μ. Κουρμπανά, ο Π. Βρυώνης και  η Κριτική Επιτροπή μιλούν  για το Καρναβάλι την ώρα που το γκρουπ 94 κανει  επεισοδιακή έφοδο στο Poco Poco όπου γίνονται τα γυρίσματα..


-Ο Γιάννης Φρέρης με φόντο τη Γέφυρα,  μας αποκαλύπτει τα μυστικά  που κρύβει στα υποθαλάσσια θεμέλιά της και στους πυλώνες της...


Σε πρώτο πλάνο,το Πατρινό  Καρναβάλι, η Γέφυρα Ρίου- Αντιρρίου και  οι Ακαδημίες του Απόλλωνα ,στην δεύτερη εκπομπή-  αφιέρωμα στην Πάτρα, " Ο παλιός είναι αλλιώς" ,με την Έλντα Πανοπούλου και έκτακτη συμπαρουσιάστρια τη Νατάσα Ράγιου,  που θα μεταδοθεί στις  10μ.μ. το βράδυ αυτή την Παρασκευή,  5 Ιουλίου από το Super B.


Έκλαψε η Όλγα Τρέμη στη διάρκεια του δελτίου το Μega | video

Δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της η Όλγα Τρέμη, μετά το ρεπορτάζ για το Πρότυπο Νηπιοτροφείο Καλλιθέας, το οποίο φιλοξενεί παιδιά οικογενειών που έχουν χτυπηθεί αμείλικτα από την κρίση.

Στο ρεπορτάζ της Αμαλίας Κολονέλου υπήρχαν συγκλονιστικές περιγραφές από μητέρες που αναγκάζονται να αφήνουν τα παιδιά τους Δευτέρα με Παρασκευή στο Νηπιοτροφείο, ώστε να έχουν στέγη και φαγητό, και τα παίρνουν μόνο το Σαββατοκύριακο.

Το εκπληκτικό είναι ότι οι εργαζόμενοι στο Νηπιοτροφείο δεν έχουν πληρωθεί εδώ και έξι μήνες

«Τι να πούμε…» ήταν η μόνη φράση που κατάφερε να εκφέρει η κεντρική παρουσιάστρια του Μega, μητέρα και η ίδια, μετά το τέλος του βίντεο, και η φωνή της τσάκισε…
Δείτε το βίντεο

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Stars System: Πως θα μας επηρεάσει το μεγάλο τρίγωνο Δία, Κρόνου και Ποσειδώνα

Την Κυριακή 7 Ιουλίου, στις 14:15, η Άση Μπήλιου μαζί με τη Σμάρω Σωτηράκη και τον Θανάση Ματσώτα αναλύουν την πιο σημαντική όψη του φετινού καλοκαιριού. Πως θα μας επηρεάσει το μεγάλο τρίγωνο Δία, Κρόνου και Ποσειδώνα που θα πραγματοποιηθεί στις 17 Ιουλίου στα ζώδια του νερού;

Ακόμη, μάθετε εάν έχετε την όψη Αφροδίτης – Χείρωνα στο γενέθλιο ωροσκόπιο σας και δείτε αναλυτικά τι σημαίνει η όψη αυτή για τις τραυματικές εμπειρίες στις ερωτικές σας σχέσεις.

Τέλος, ευχόμαστε χρόνια πολλά στους Λέοντες. Πως θα είναι η γενέθλια χρονιά τους;

Για να γνωρίσεις καλύτερα τον εαυτό σου, Stars System!

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης θα αντικαταστήσει τη Ρούλα Κορομηλά

Θα σχεδιάζει την ψυχαγωγική ζώνη του σταθμού της Κάντζας

Χρέη συμβούλου στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA έχει αναλάβει ο ηθοποιός και σεναριογράφος, Χριστόφορος Παπακαλιάτης αφού πρόκειται να ασχοληθεί με το στήσιμο των ψυχαγωγικών εκπομπών αλλά και το σχεδιασμό της ψυχαγωγικής ζώνης.

Ο ηθοποιός, που αναλαμβάνει για πρώτη φορά διοικητικό ρόλο, θα αναλάβει το πόστο που παλιότερα κατείχε η Ρούλα Κορομηλά.

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Οι «Two and a Half Men»…έρχονται στον Alpha με νέα επεισόδια σε Α’ Τηλεοπτική Προβολή

 
Μία από τις δημοφιλέστερες κωμικές σειρές, το «Two and a Half Men», έρχεται στον Alpha με νέα επεισόδια. Ο δέκατος κύκλος της σειράς που ολοκληρώθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία στην Αμερική στις 9 Μαΐου 2013, φέρνει νέες ξεκαρδιστικές ιστορίες στους δέκτες μας.

Ο Άστον Κούτσερ, στο ρόλο του Γουόλντεν, και η παρέα του θα μας κρατούν καθημερινά συντροφιά στις 9 το βράδυ, από τη Δευτέρα 1η Ιουλίου.

Λίγα λόγια για τη σειρά…

Τίποτα δεν έχει αλλάξει στην έπαυλη του Γουόλντεν. Ο Άλαν εξακολουθεί να ψάχνει τρόπους για να παραμείνει στο σπίτι, ο Τζέικ συνεχίζει να λουφάρει στο στρατό, ενώ ο Γουόλντεν δεν έχει βρει ακόμα τη γυναίκα που θα τον αγαπήσει γι’ αυτό που είναι και όχι γι’ αυτά που έχει.

Η ζωή τους χρειάζεται επειγόντως μια ανατροπή. Και αυτό δε θα αργήσει να συμβεί. Τα πάνω κάτω θα έρθουν, όταν ο Γουόλντεν αποφασίζει να υποδυθεί τον Άλαν, και ο Άλαν να πάρει τη θέση του Γουόλντεν…




Κωμική σειρά αμερικανικής παραγωγής 2012 - 2013

Δημιουργοί: Τσακ Λορ, Λι Άρονσον

Ηθοποιοί: Άστον Κούτσερ, Τζον Κράιερ, Άνγκους Τζόουνς, Χόλαντ Τέιλορ, Κονσάτα Φέρελ, Κόρτνεϊ Θορν - Σμιθ

Guest Stars: Μάικλ Μπόλτον, Μάιλι Σάιρους, Χίλαρι Νταφ

Το top 3 των εκπομπών της Αυτοψίας

Η εκπομπή  του Alpha Αυτοψία, με τον Αντώνη Σρόιτερ, ολοκλήρωσε με επιτυχία και τον 2o κύκλο της. Τα θέματα, πάνω στα οποία εστίασε η κάμερα της εκπομπής, κράτησαν και φέτος αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Τα αποκαλυπτικά ρεπορτάζ της Αυτοψίας έγιναν αντικείμενο συζήτησης και πολλά από αυτά φιλοξενήθηκαν εκτενώς στον έντυπο Τύπο.

Κατά τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, η εκπομπή ασχολήθηκε με τις συνθήκες κράτησης των λαθρομεταναστών στην Αμυγδαλέζα, τα ενεχυροδανειστήρια, τα μουσουλμανικά τζαμιά στην Αθήνα, την τσιγγάνικη βεντέτα, την οικονομική κρίση, την ανεργία, τους σύγχρονους Έλληνες μετανάστες, τη διασκέδαση της νεολαίας στα χρόνια της κρίσης, την άλλη Ελλάδα που αντιστέκεται στην κρίση, τους άνεργους πρώην βουλευτές, την κατασπατάληση του δημόσιου χρήματος, τις συνθήκες διαβίωσης των κρατουμένων στις φυλακές Κορυδαλλού και τις γυναικείες φυλακές του Ελαιώνα, τα περίεργα που συμβαίνουν στους ελληνικούς δρόμους, τον κόσμο των χάκερς, τους Έλληνες μισθοφόρους, τη βουλευτική ασυλία και τον νόμος Περί Ευθύνης Υπουργών, τα εγκαταλελειμμένα παιδιά, τους επαγγελματίες συνδικαλιστές, τον «ακήρυχτο πόλεμο» στις Σκουριές, την κρίση στην αγορά κατοικίας, την εγκληματικότητα, την οικονομική κρίση στην Κύπρο, τις ατέλειωτες ουρές στις δημόσιες υπηρεσίες, τις σκληρές αντιπαραθέσεις στην προανακριτική Επιτροπή της Βουλής, τις γερμανικές αποζημιώσεις, τα γεγονότα στη Μανωλάδα, τα άδυτα της μοναχικής ζωής στα Μετέωρα, τους Καλούς Σαμαρείτες της πόλης, το ελληνικό μπάσκετ, τον ελληνικό τουρισμό, τα παράνομα και τα νόμιμα όπλα στη χώρα μας, ενώ ολοκλήρωσε τον φετινό κύκλο της με μια αποκαλυπτική συνέντευξη της Γιάννας Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη.

Τα  θέματα της εκπομπής που προκάλεσαν αίσθηση:
  • Λαθρομετανάστευση: Για πρώτη φορά, τηλεοπτική κάμερα πέρασε την πόρτα του Κέντρου Κράτησης Μεταναστών στην Αμυγδαλέζα προκειμένου να καταγράψει τις συνθήκες κράτησης των μεταναστών.
  •  Η κατασπατάληση του δημόσιου χρήματος: Για πρώτη φορά, βγήκε στον τηλεοπτικό αέρα βίντεο ντοκουμέντο από την πρώτη δοκιμή του υποβρυχίου «Παπανικολής», το οποίο έμεινε στην Ιστορία ως το «υποβρύχιο που έγερνε».
  • Πολιτικοί εκτός Βουλής: Πολιτικά πρόσωπα, τα οποία δεν βρίσκονται πλέον στα έδρανα του Κοινοβουλίου και τους υπουργικούς θώκους, μίλησαν στην εκπομπή για θέματα τα οποία προκάλεσαν μεγάλη αίσθηση στην κοινή γνώμη.
  • Παιδιά στα αζήτητα: Η κάμερα της εκπομπής κατέγραψε συγκλονιστικές εικόνες και ιστορίες παιδιών, τα οποία έζησαν τα πρώτα χρόνια της ζωής τους σε Κέντρα Εγκαταλελειμμένων Βρεφών και Ιδρύματα. Η συγκεκριμένη εκπομπή ευαισθητοποίησε και συγκίνησε ιδιαίτερα το τηλεοπτικό κοινό.
  • Συνθήκες εργασίας των αλλοδαπών εργατών: Με αφορμή τα γεγονότα στη Μανωλάδα, η εκπομπή άνοιξε το θέμα των συνθηκών εργασίας και διαβίωσης των αλλοδαπών εργατών στη χώρα μας.
  • Στα άδυτα των ενεχυροδανειστηρίων: Η κάμερα της εκπομπής έκανε αυτοψία στον τρόπο που λειτουργούν τα ενεχυροδανειστήρια.
  • Έλληνες μισθοφόροι: Νέοι, χτυπημένοι από την ανεργία και την οικονομική κρίση, ρισκάρουν τη ζωή τους για 400 δολάρια την ημέρα. Η εκπομπή παρακολούθησε την εκπαίδευση Ελλήνων μισθοφόρων, οι οποίοι θα επανδρώσουν πλοία για να αντιμετωπίσουν τις επιθέσεις από τους Σομαλούς πειρατές.
  • Φυλακές Κορυδαλλού και Ελαιώνα: Η Αυτοψία έφερε στη δημοσιότητα αποκαλυπτικές εικόνες από τις συνθήκες διαβίωσης των κρατουμένων. Για πρώτη φορά τηλεοπτική κάμερα κατέγραψε πλάνα από την πολυσυζητημένη πισίνα των φυλακών Κορυδαλλού.
  • Το μπάσκετ στην Ελλάδα: Η εκπομπή κατέγραψε την πορεία του ελληνικού μπάσκετ και φιλοξένησε δηλώσεις φιλίας παικτών των «αιωνίων αντιπάλων», οι οποίες προκάλεσαν πλήθος συζητήσεων στα social media ενώ έγιναν πρωτοσέλιδο στις μεγαλύτερες αθλητικές εφημερίδες.
Η Αυτοψία κατέγραψε μέσο όρο τηλεθέασης 17,1% στο σύνολο και 15,1% στο δυναμικό κοινό 15-44.

Το top 3 των εκπομπών της Αυτοψίας με τις υψηλότερες αποδόσεις στον πίνακα της τηλεθέασης, στο δυναμικό κοινό 15-44 είναι:
Το μπάσκετ στην Ελλάδα: 21,3%
Πολιτικοί εκτός  Βουλής: 20,5%
Λαθρομετανάστευση: 19,9%
  • Η εκπομπή Αυτοψία ξανά στους δέκτες σας με το νέο πρόγραμμα του Alpha το φθινόπωρο.

«Max Steel»: Ένας, νέος σύγχρονος υπερήρωας στην οθόνη του Star!

Ένας, νέος σύγχρονος υπερήρωας στην οθόνη του Star! «Max Steel», η νέα παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων, αμερικανικής παραγωγής 2013 κάνει  πρεμιέρα την Κυριακή 7 Ιουλίου και κάθε Κυριακή στις 11:00.

Ο Μάξουελ Μακγκράθ είναι ένας 19άχρονος έφηβος, που δεν ξεχωρίζει από κάθε άλλο παιδί της ηλικίας του.

Είναι έξυπνος, απλός, με χιούμορ και αστείρευτο θάρρος. Ασχολείται φανατικά με το μπάσκετ και διασκεδάζει με βιντεοπαιχνίδια. Διαβάζει κόμικς, κάνει σκέιτμπορντ και προτιμάει τις ταινίες τρόμου. Τα φαινόμενα όμως απατούν.

Ο Μαξ κρύβει μέσα του μία εξωπραγματική δύναμη. Ένα ατύχημα, που βίωσε σε νεαρή ηλικία του έχει δώσει τη δυνατότητα να παράγει Τούρμπο Ενέργεια. Τα επίπεδα της ενέργειας αυτής όμως είναι πολύ υψηλά και άκρως ασταθή και απόλυτα ανεξέλεγκτα με αποτέλεσμα να μην μπορεί ούτε ο ίδιος να τα γαλουχήσει. Για να καταφέρει να ελέγξει την ενέργεια, που το σώμα του παράγει, ο Μαξ, έχει στο πλευρό του ένα μοναδικό φίλο και συνέταιρο, τον Στιλ.

Ο Στιλ είναι μία ιδιαίτερα αναπτυγμένη μορφή εξωγήινης ζωής, που διαθέτει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Μόνο μαζί έχουν τη δυνατότητα να περιορίσουν, να ελέγξουν και να χρησιμοποιήσουν την ενέργεια. Μόνο μαζί μετατρέπονται στον υπερήρωα Maxsteel. Κατά τη μεταμόρφωση, ο Μαξ μπορεί να υποτάξει πλήρως την ενέργεια αυτή, αποκτά απεριόριστη δύναμη και ταχύτητα ενώ έχει και τη δυνατότητα να «πετάει».

Το οπλοστάσιό του περιλαμβάνει ένα ενεργειακό σπαθί, τροφοδοτούμενο από την ωμή Τούρμπο ενέργεια του Μαξ, ιδανικό για μάχες σώμα με σώμα ή σώμα με…. μέταλλο καθώς η λεπίδα δύσκολα συναντά εμπόδιο στον δρόμο της. Όταν η μάχη απαιτεί ακρίβεια και αποτελεσματικότητα από απόσταση ο Μαξ χρησιμοποιεί το «Τούρμπο Μπλάστερ», ένα λέιζερ κανόνι χειρός, με εμβέλεια 140 μέτρα. Το δυναμικό αυτό ντουέτο πολεμά στο όνομα της N-Tek, ενός μυστικού οργανισμού, που κάνει επιστημονικά πειράματα και έρευνες, με σκοπό να αποτρέψει τα σχέδια του Μάιλς Ντρεντ.

Ο Μάιλς Ντρεντ, η προσωπική νέμεση του Μαξ, είναι ένας πρώην πράκτορας και συνιδρυτής της N-Tek. Από την απληστία, τον εγωισμό και τη δίψα του για δύναμη και εξουσία, ο Μάιλς προσπάθησε στο παρελθόν να κλέψει την Τούρμπο ενέργεια. Αποτέλεσμα ήταν μία τεράστια έκρηξη, που διέλυσε το τότε αρχηγείο της N-Tek και προκάλεσε τον θάνατο του πατέρα του Μαξ και επίσης συνιδρυτή της N-Tek Τζιμ Μακγράθ. Οι συνέπειες για τον Μάιλς όμως ήταν αρκετά διαφορετικές. Όχι μόνο η έκρηξη δεν τον σκότωσε, αλλά του έδωσε τη δυνατότητα να ελέγχει και να μεταχειρίζεται την Τούρμπο ενέργεια. Με μοναδικό σκοπό να κατακτήσει το σύνολο της ενέργειας και να κυριαρχήσει στον κόσμο ο Μάιλς αποτελεί την κυριότερη απειλεί για τον Μαξ, αλλά και τον κόσμο. Οι μόνοι, που μπορούν να σταματήσουν τα σχέδια του Μάιλς είναι ο έφηβος Μάξ και η ιδιοφυής εξωγήινη μορφή Στιλ ή, μάλλον καλύτερα, ο υπερήρωας Maxsteel. Φυσικά θα ήταν αδύνατο για τον Maxsteel να ολοκληρώσει την αποστολή του χωρίς την πλήρη υποστήριξη-κάλυψη από την N-Tek και την χωρίς όρια συμπαράσταση από τη μητέρα του, Μόλι, και τους δύο πολύ καλούς του φίλους, τον Κίρμπι και τη Σίντνεϊ.

Η σειρά προωθεί τη δύναμη της συνεργασίας, ενώ παράλληλα προτρέπει και προκαλεί τους νέους να ανακαλύψουν τη δύναμη, που κρύβουν μέσα τους. Είναι η μόνη πραγματικά απεριόριστή δύναμη και μπορούν να αντλήσουν από αυτή ενέργεια. Αυτό μόνο αρκεί για να μετατρέψει τον κάθε έφηβο σε υπερήρωα.

* Η σειρά προβάλλεται μεταγλωττισμένη.

«Πάμε Πακέτο»: Παραδόθηκαν 59 πακέτα από Πορτογαλία μέχρι... Αμερική και Αυστραλία

 
Μια ακόμα επιτυχημένη χρονιά για την εκπομπή «Πάμε Πακέτο», η όγδοη, έφτασε στο τέλος της, με τους τηλεθεατές να μένουν πιστοί στο ραντεβού της Πέμπτης για δυνατές συγκινήσεις και ανατροπές.

Σε αυτή την πορεία, που ξεκίνησε τον Οκτώβριο, παραδόθηκαν 59 πακέτα τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Το πακέτο ταξίδεψε στην Πορτογαλία, τη Γερμανία, την Αρμενία, τη Ρωσία, τη Σουηδία, τη Νότιο Αφρική και συνέχισε υπερατλαντικά σε Αμερική και Αυστραλία.


Στόχος της εκπομπής ήταν και φέτος να εκπληρώσει τις επιθυμίες ανθρώπων που ήθελαν να δώσουν τέλος στην αγωνία τους, να ανακαλύψουν τις ρίζες τους και να επανενωθούν με τους δικούς τους. Παιδιά, αδέρφια, γονείς ξανάσμιξαν, λάθη του παρελθόντος συγχωρήθηκαν και δημιουργήθηκαν οι προϋποθέσεις για ένα ελπιδοφόρο μέλλον. Το «Πάμε πακέτο» ανέδειξε ανθρώπους των οποίων η προσφορά συγκίνησε. Έδωσε μαθήματα ζωής από εκείνους που πάλεψαν και παλεύουν για τη ζωή τους, με ήθος και αξιοπρέπεια. Μας σύστησε ανθρώπους που έκαναν την υπέρβαση, τόλμησαν για πρώτη φορά στη ζωή τους και εξομολογήθηκαν δημόσια τον έρωτά τους, το απωθημένο τους, το καλά κρυμμένο μυστικό τους.


Πολλά τα συναισθήματα που χώρεσαν και φέτος σε ένα τόσο μικρό πακέτο!

Η πορεία του «Πάμε πακέτο» ήταν εξαιρετικά σταθερή και με υψηλές επιδόσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Πιο συγκεκριμένα, η εκπομπή κατέγραψε μέσο όρο τηλεθέασης 25,8% στο σύνολο και 18,3% στο δυναμικό κοινό 15-44. Αξιοσημείωτο είναι ότι οι γυναίκες 25-34 ετών ήταν το κοινό που η εκπομπή σημείωσε την υψηλότερη απόδοση με μέσο μερίδιο τηλεθέασης 24,8%.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου, η δημοσιογραφική ομάδα, η παραγωγή και όλοι συντελεστές της εκπομπής δείπνησαν μετά το τέλος του τελευταίου γυρίσματος, την Τετάρτη 5 Ιουνίου, στην Αίγλη Ζαππείου. Ευχήθηκαν καλό καλοκαίρι και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη σεζόν.

Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Ξαφνικό θρίλερ με Λιάγκα- Σκορδά… Τι συμβαίνει με το Mega

Σε θρίλερ εξελίσσεται η ανανέωση του συμβολαίου του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά με το Mega.

Οι τελευταίες εξελίξεις στο Μεγάλο Κανάλι και τα προβλήματα που έχουν προκύψει τον τελευταίο καιρό με την εταιρεία παραγωγής έχουν αναστατώσει το ζευγάρι. Μάλιστα, αν και η Φαίη είχε προγραμματίσει, αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής, να φύγει με το γιο της για το Κιλκίς, τα γεγονότα την κάνουν να παραμείνει στην Αθήνα. Αν και για το κανάλι φαίνεται πως δεν υπάρχει θέμα μη ανανέωσης, μιας και η εκπομπή φέτος σημείωσε τα μεγαλύτερα ποσοστά που έχει ποτέ κάνει πρωινό, το ζεύγος εμφανίζεται προβληματισμένο ως προς τους όρους που θα τεθούν από τη διοίκηση. Όπως αναφέρει η εφημερίδα News, ένα από τα θέματα που θα τεθούν και θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην ανανέωση ή όχι του συμβολαίου τους είναι η νέα μείωση μισθού που θα τους γίνει. Αλλά το πιο σημαντικό πρόβλημα στο οποίο, όπως αναφέρει η εφημερίδα, δεν πρόκειται η Φαίη και ο Γιώργος να κάνουν πίσω είναι να επιλυθούν άμεσα τα οικονομικά προβλήματα με τους τεχνικούς του πλατό/ κάτι που έκανε την εκπομπή να περιφέρεται από περιοχή σε περιοχή προκειμένου να βγουν «αέρα». Άλλωστε η μπηχτή του Γιώργου Λιάγκα στην τελευταία εκπομπή «Η τσιγγανιά στο μεγαλείο της. Ερχόμαστε και στο χώρο σας! Εγώ σας είπα, πάρτε κανένα τηλέφωνο να έρθουμε να βγάλουμε την εκπομπή από καμιά βεράντα, δεν με ακούσατε! Ευτυχώς τελειώνουμε αύριο! Αυτό που ζήσαμε τις δύο τελευταίες εβδομάδες, να μην το ζήσει άνθρωπος», αποδεικνύει ότι αυτό το ζήτημα έχει ενοχλήσει αφάνταστα όχι μόνο εκείνον αλλά τη Φαίη και τους υπόλοιπους συντελεστές του «Πρωινό mou».

Διαζύγιο – βόμβα γνωστού παρουσιαστή

Ετοιμάζεται να «σκάσει» σε λίγο καιρό διαζύγιο πασίγνωστου παρουσιαστή.

Το διαζύγιο αυτό θα συζητηθεί αρκετά και θα απασχολήσει τα φώτα της δημοσιότητας, μιας και όπως αναφέρει η εφημερίδα news, ο λόγος του τέλους του γάμου του συγκεκριμένου κυρίου, ήρθε όταν μπήκε στη ζωή του μια εκρηκτική γυναίκα από το χώρο show biz. Μάλιστα από την πρώτη στιγμή, είχε ακουστεί στα καλλιτεχνικά και δημοσιογραφικά πηγαδάκια ότι κάτι «έτρεχε» ανάμεσα στους δυο τους. Κάποιοι μιλάγανε για μια περιστασιακή σχέση, κάποιοι άλλη για μια απλή περιπέτεια. Όσο όμως πέρναγε ο καιρός το παράνομο ζευγάρι ερχότανε ολοένα και πιο κοντά και δεν μπορούσε να ζήσει μακριά ο ένας από τον άλλον. Ο πασίγνωστος παρουσιαστής, πάντως, όπως όλα δείχνουν, έχει πάρει την απόφαση του να αφήσει τη γυναίκα και τα παιδιά του και να ζητήσει διαζύγιο, κάτι που θα τον κάνει και πάλι ελεύθερο για να μπορεί να μη κρύβεται με την νέα του αγαπημένη και να ζει μαζί της κάθε στιγμή του έρωτά τους

Ο Μάνος που δεν ακούσαμε

Με ένα αφιέρωμα στις ανατρεπτικές ιδέες του Μάνου Χατζιδάκι
ολοκληρώνουν την σεζόν οι «Πρωταγωνιστές»
Εκτάκτως αυτή την Δευτέρα 1η Ιουλίου 2013 στις 22.30 στο MEGA.

 Ο Μάνος Χατζιδάκις «μιλά» στους «Πρωταγωνιστές» μέσα από σπάνια αποσπάσματα που παραχώρησε στον Σταύρο Θεοδωράκη ο γιος του Γιώργος Χατζιδάκις και φίλοι του Μάνου.
Το Τρίτο Πρόγραμμα, ο Καραμανλής, τα κόμματα, οι συνδικαλιστές, ο λαϊκισμός, ο νεοναζισμός, ο ρατσισμός αλλά και η Μελίνα, ο Χορν, ο Γκάτσος, ο Κουν, ο Τσαρούχης, ο Βαμβακάρης «πρωταγωνιστούν» στην εκπομπή η οποία βέβαια ντύνεται εξ ολοκλήρου με τις μουσικές του Μάνου – πολλές εκ των οποίων θα ακουστούν σε σπάνιες και ακυκλοφόρητες εκτελέσεις. Ανάμεσα τους και «η μπαλάντα του Τσε» ένα ορχηστρικό κομμάτι του Χατζιδάκι, που η πρώτη δημόσια εκτέλεση του θα γίνει στους «Πρωταγωνιστές».
Στην εκπομπή μιλούν :
- Ο Γιώργος Χατζιδάκις ο οποίος 19 χρόνια από τον θάνατο του μεγάλου συνθέτη ανοίγει στην κάμερα της εκπομπής το σπίτι του Μάνου, στην οδό Ρηγίλλης. Ο φακός «καταγράφει» τις ασπρόμαυρες φωτογραφίες των φίλων, το χρυσό αγαλματάκι των Όσκαρ που ο Μάνος ήθελε να είναι τοποθετημένο με την πλάτη προς τους καλεσμένους του αλλά και τις χειρόγραφες παρτιτούρες του μεγάλου μουσικού.
- Ο στιχουργός και  δημοσιογράφος Άρης Δαβαράκης από τους βασικούς συντελεστές του Τρίτου Προγράμματος. Ο στιχουργός «της Μπαλάντας των Αισθήσεων και των Παραισθήσεων» μιλά για τις συγκρούσεις του Μάνου με τα κόμματα της εποχής και τους γραφειοκράτες της ΕΡΤ αλλά και για τα μεγάλα γλέντια στα Ανώγεια, τις ρακές και τις φιλοσοφικές συζητήσεις στο Μεϊντάνι.
- Ο τραγουδοποιός Φοίβος Δεληβοριάς που αφηγείται την συνάντησή του με τον Μάνο όταν ήταν 15 χρονών αλλά και τα «πειράγματα» που αντάλλαξαν ο Μάνος και ο Μίκης στην κοινή τους συναυλία ενάντια στα ναρκωτικά.
- Η δημοσιογράφος και  σεναριογράφος Ελένη Ζιώγα που κάποτε είχε το μπαρ ρεστοράν «Πάρτι» στο Παγκράτι, στο οποίο πήγαινε κάθε βράδυ και για πολλά χρόνια ο Μάνος Χατζιδάκις. Την τελευταία φορά άφησε στην καρέκλα του μια κηλίδα αίμα… «μετά από λίγες μέρες ο Μάνος πέθανε».

Σημ.: Η φωτογραφία που συνοδεύει το δελτίο Τύπου είναι του Γιώργου Τζαμτζή, φωτογράφου και φίλου του Μάνου Χατζιδάκι και δημοσιεύεται για πρώτη φορά.
 
«Πρωταγωνιστές» με τον Σταύρο Θεοδωράκη τη Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013, στις 22.30, στο MEGA

Θοδωρής Δρακάκης: Εκτός STAR μετά από 19 χρόνια

Ο Θοδωρής Δρακάκης μετά από 19 χρόνια συνεργασίας με τον τηλεοπτικό σταθμό STAR αποχώρησε.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του parapolitika, μέσα στις αλλαγές που γίνονται στο κανάλι της Κηφισιάς φαίνεται ότι δεν χωρούσε ο δημοσιογράφος.

Μάλιστα ακούγεται ότι ο Παναγιώτης Στάθης θα αναλάβει τα δελτία του Σαββατοκύριακου. Πολλές οι αλλαγές στο star.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...