Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Νάντια Μπουλέ: «Μπορώ και πάλι να ερωτευτώ... Και πολύ δυνατά!»

Η Νάντια Μπουλέ έκλεψε τις εντυπώσεις της με το εκρηκτικό τσα-τσα της και το αποκαλυπτικό κοστούμι της, ενώ οι κριτικές ήταν διθυραμβικές τόσο για την ίδια όσο και τον χορογράφο της, Θάνο Πισανίδη. 
 
Αυτό που έκανε εντύπωση ήταν το γεγονός ότι οι δύο παρτενέρ χόρεψαν μακριά ο ένας από τον άλλο για μεγάλο χρονικό διάστημα σε σύγκριση με τα υπόλοιπα ζευγάρια. «Αυτό δείχνει ότι η Νάντια έχει αυτοπεποίθηση, σχολίασε ο Γιάννης Λάτσιος.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΝΑΝΤΙΑΣ ΜΠΟΥΛΕ

Από ποιαν έφαγε σφαλιάρα η Ναταλία Γερμανού;

Μία χαριτωμένη ιστορία διηγήθηκε η Ναταλία Γερμανού κατά τη διάρκεια της εκπομπής της. 

Η παρουσιάστρια με αφορμή ένα τραγούδι της κουμπάρας της Άννας Βίσση που έπαιξε στον αέρα του "Μες στην καλή χαρά", έστειλε ένα μεγάλο φιλί σε εκείνη και θυμήθηκε μία φορά που... έφαγε σφαλιάρα από εκείνη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

VIDEO- ΟΛΑ Τα τραγούδια της Eurovision

Tα τραγούδια της EurovisionΗ ώρα για το φετινό διαγωνισμό της Eurovision πλησιάζει και ήδη όλες οι χώρες έχουν καταλήξει τόσο στο κομμάτι που θα στείλουν στη Γερμανία 
όσο και στον τραγουδιστή, τραγουδίστρια ή γκρουπ που θα τους εκπροσωπήσει.

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

ANT1 Prime: Νέο κανάλι για την Αμερική

List of Sirius Satellite Radio stationsANT1Image via WikipediaΗ DISH Network, κορυφαία πλατφόρμα στην παροχή διεθνών καναλιών στην Αμερική, ανακοίνωσε την πολυετή ανανέωση του συμβολαίου μετάδοσης των καναλιών του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ.

Η συμφωνία εξασφαλίζει τη συνέχιση της μετάδοσης του ΑΝΤ1 SATELLITE, των ραδιοφωνικών καναλιών του Ομίλου, καθώς και του ΑΝΤ1 PRIME, του νέου καναλιού του Ομίλου ΑΝΤENNA.

O ANT1 Prime θα προβάλει όλο το 24ωρο τις πιο αγαπημένες ψυχαγωγικές εκπομπές και σειρές του AΝΤ1, ελληνικές ταινίες, ελληνικά μουσικά προγράμματα καθώς και αγώνες ποδοσφαίρου.


«Ο ΑΝΤ1 είναι ένα από τα πρώτα διεθνή κανάλια που ξεκίνησαν τη μετάδοσή τους στην Αμερική μέσω της DISH Network. Σήμερα, 15 χρόνια αργότερα, είμαστε πολύ υπερήφανοι που επιβεβαιώνουμε την αφοσίωση στην ελληνική κοινότητα της Αμερικής με την ανανέωση του συμβολαίου μετάδοσης των καναλιών του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ» δήλωσε ο κ. Chris Kuelling, αντιπρόεδρος του Διεθνούς Προγραμματισμού της DISH Network.

«Οι συνδρομητές της DISH Network είναι μαζί μας εδώ και πολλά χρόνια και είμαστε βέβαιοι ότι θα χαρούν που θα μπορούν να συνεχίσουν να απολαμβάνουν τα ελληνικά κανάλια και προγράμματα που προσφέρει η DISH Network».
Enhanced by Zemanta

Video: Γιατί δάκρυσε on air η Αντιγόνη Δρακουλάκη;

Kαλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ήταν η Αντιγόνη Δρακουλάκη, η οποία δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνηση και τα δάκρυά της, για την έκπληξη που της ετοίμασαν οι φανατικές της θαυμάστριες.

Η Αντιγόνη Δρακουλάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Χανιά Κρήτης. Από μικρή αγαπούσε την υποκριτική και ήταν πάντα "κοντά" στο επάγγελμα μιας και οι γονείς της ήταν ιδιοκτήτες κινηματογράφου, στο οποίο δούλευε και η ίδια στον ελεύθερο της χρόνο.


Έχει φοιτήσει στην θεατρική σχολή Βεάκη καθώς και στο τμήμα Θεατρικών σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών.

VIDEO KAI ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

(video) Ε.Μελέτη: Υπάρχει κόντρα με την Νάντια Μπουλέ;

Η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του STAR και με αυτό τον τρόπο θέλησε να απαντήσει σε όσους την επικρίνουν αλλά και στις φήμες που λένε ότι έχει κόντρα με την Νάντια Μπουλέ....

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO με τη συνέντευξη της Μελέτη ΕΔΩ

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Η Χριστίνα Παππά λύγισε στους Καραμεροχαριτατους

Η Χριστίνα Παππά ήταν καλεσμένη στους Καραμεροχαριτάτους το πρωί και μίλησε για όλους και για όλα.

Μας πήγε στο εστιατόριο του γιου της, το οποίο είναι για σούσι απ' ότι καταλάβαμε...και όταν η συζήτηση πήγε στη σκληρή κριτική που δέχεται, δεν μπορούσε να κρατήσει τα δάκρυά της! ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Πόσα κιλά έχει πάρει η Φαίη στην εγκυμοσύνη της;

Το μαρτύρησε ο Λιάγκας στην εκπομπή τους, τη στιγμή μάλιστα που σχολίαζαν τα κιλά άλλων διάσημων γυναικών στη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους. 

Γύρω στα 15 κιλά είχε πάρει η Μενεγάκη, την οποία η Φαίη χαρακτήρισε "κούκλα"! 

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΤΗΣ ΦΑΙΗΣ ΕΔΩ

Με νέες εκπομπές ενισχύεται το πρόγραμμα της ΕΤ1 και της ΝΕΤ.

Με νέες εκπομπές ενισχύεται το πρόγραμμα της ΕΤ1 και της ΝΕΤ.

Συγκεκριμένα, στην ΕΤ1, μια νέα πολιτιστική εκπομπή με τίτλο «ΜΙΜΗΣΙΣ ΠΡΑΞΕΩΣ» αρχίζει από το Σάββατο 2 Απριλίου στις 24.00. Ο κριτικός θεάτρου και πανεπιστημιακός Κώστας Γεωργουσόπουλος συνομιλεί με προσωπικότητες της καλλιτεχνικής και επιστημονικής κοινότητας, πάνω σε θέματα πολιτισμού, τέχνης, επιστήμης, με αφορμή αποσπάσματα παραστάσεων μεγάλων κλασικών και σύγχρονων θεατρικών έργων.
Στην πρώτη εκπομπή, ο Κώστας Γεωργουσόπουλος υποδέχεται τον Γιώργο Κιμούλη και τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, με τους οποίους αναλύει αποσπάσματα από θεατρικές παραστάσεις, για το βάθος, αλλά και την αντιπαλότητα στη σχέση πατέρα – γιου. Στη συζήτηση συμμετέχουν δύο νέοι καλλιτέχνες, η Ηρώ Σαΐα και ο Βασίλειος Γαλουτζής.

Τη Δευτέρα 4 Απριλίου στις 21.00 αρχίζει η νέα σειρά ντοκιμαντέρ «φιλοξενουμενοι». Το κάθε επεισόδιο είναι το πορτρέτο δύο ανθρώπων: κάποιου Έλληνα που ζει σε κάποια ξένη χώρα ως μετανάστης, και αντίστοιχα κάποιου από την ίδια χώρα που ζει στην Ελλάδα. Μέσα από την αντίστιξη αυτή παρουσιάζεται η διαφορετική, αλλά τελικά κοινή, πραγματικότητα που βιώνουν οι ήρωες: το σπίτι του ενός είναι η εξορία του άλλου και αντίστροφα.
Η Μύρνα Τσάπα υπογράφει τα περισσότερα επεισόδια και την συνολική σκηνοθετική επιμέλεια, ενώ καθιερωμένοι και βραβευμένοι ντοκιμαντερίστες όπως η Εύα Στεφανή, ο Νίκος Λυγγούρης και ο Σταύρος Ψυλλάκης, αναλαμβάνουν την σκηνοθεσία κάποιων επεισοδίων.

Την Τρίτη 5 Απριλίου στις 22.00 αρχίζει ένας νέος κύκλος εκπομπών για τον Νέο Ελληνικό Κινηματογράφο, που παρουσιάζει και επιμελείται η δημοσιογράφος και κριτικός κινηματογράφου Μαρία Κατσουνάκη. Σε μια εποχή που ο ελληνικός κινηματογράφος κερδίζει διεθνώς εντυπώσεις, διακρίσεις και βραβεία, η κρατική τηλεόραση αναδεικνύει τις δυνάμεις και τη δυναμική του.
Στην πρώτη εκπομπή θα προβληθεί η ταινία της Αθηνάς Τσαγγάρη «Η ΔΙΑΡΚΗΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΤΡΑΣ ΓΚΟΪΝΓΚ». Η κεντρική ηρωίδα, μια νεαρή Ελληνομεξικανή, περιπλανιέται σε διάφορες περιοχές της υφηλίου κουβαλώντας μια αλλόκοτη αποσκευή: μια κουνιστή καρέκλα που μεταφέρει σαν σακίδιο στην πλάτη. Προηγείται συνέντευξη της Μαρίας Κατσουνάκη με την σκηνοθέτιδα της ταινίας.
Μια νέα σειρά οικολογικών ντοκιμαντέρ, με τίτλο «ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ», αρχίζει την Τετάρτη 6 Απριλίου στις 18.00. Στο πρώτο επεισόδιο, ο βιοδυναμικός κηπουρός Μιχάλης Μανιαδάκης διδάσκει στους κατοίκους της πόλης πως να στήσουν τα δικά τους αστικά παρτέρια. Η Αρετή Κρητικού, διευθύντρια τράπεζας, ασπάστηκε τις οικολογικές του φιλοσοφίες. Η γκαλερίστα Ρεβέκκα Καμχή και οι φίλοι της δραστηριοποιούνται για να διαδώσουν το μήνυμα της ανακύκλωσης. Ο Andrew Clements, επαγγελματίας «πρασινοστεγίτης», προσέφερε όχι μόνο τα φυτά, αλλά και την αγάπη του σε μια πόλη που έχει αρχίσει πλέον να αποκαλεί πατρίδα.
Ο νέος κύκλος της εκπομπής «Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ», ξεκινά την ίδια μέρα στις 21.00. Για δέκατη συνεχή χρονιά, η Εύη Κυριακοπούλου αναζητεί μέσα από συζητήσεις με τους καλεσμένους της, την «πυξίδα» που οδήγησε τη ζωή και τα όνειρά τους.
Ο νέος κύκλος της εκπομπής, ανοίγει με τον Τούρκο νομπελίστα συγγραφέα Ορχάν Παμούκ. Ο πιο πολυδιαβασμένος συγγραφέας στην χώρα του και ένας από τους πιο γνωστούς σε όλο τον κόσμο, αναφέρεται μέσα από  μια εκ βαθέων συζήτηση, στη ζωή του, την οικογένειά του, αλλά και στον έρωτα και τον θάνατο – προσφιλή θέματα των βιβλίων του.
Πρεμιέρα και για την εκπομπή της ΝΕΤ «ΚΕΡΑΙΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ» με την Μικέλα Χαρτουλάρη και τον Ανταίο Χρυσοστομίδη. Από την Πέμπτη 7 Απριλίου και κάθε Πέμπτη στις 22.00, η εκπομπή συνεχίζει την περιήγησή της στα λογοτεχνικά μονοπάτια γνωστών και αγαπημένων ξένων συγγραφέων με τον πέμπτο κύκλο της.
Πρώτος καλεσμένος της εκπομπής, είναι ο λιβανικής καταγωγής Αμίν Μααλούφ, ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της γαλλόφωνης λογοτεχνίας. Γνωστός για τα σπουδαία ιστορικά μυθιστορήματά του, εγκατέλειψε την πατρίδα του κατά τη διάρκεια του εμφύλιου πολέμου το 1975. Στη Γαλλία, όπου κατέφυγε, άρχισε να γράφει. Το πρώτο του βιβλίο, με τίτλο Οι σταυροφορίες από την πλευρά των Αράβων γνώρισε μεγάλη επιτυχία σε όλο τον κόσμο, και τον καθιέρωσε αμέσως ως συγγραφέα.
Enhanced by Zemanta

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

"Τινάχτηκε στον αέρα"... η συνεργασία της Αγγελικής Ηλιάδη!

Κι ενώ όλα δείχνουν ότι η καριέρα της Αγγελικής Ηλιάδη "απογειώνεται" με το "dancing with the stars", ένα ξαφινικό πρόβλημα έρχεται να χαλάσει την ηρεμία της! 

Το σχήμα στα "Αστέρια" της Γλυφάδας, στο οποίο θα ήταν και το "πρώτο όνομα", χάλασε ξαφνικά για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους . 

Η Κατερίνα Στικούδη και ο Κωνσταντίνος Γαλανός δεν θα είναι τελικά στο πλευρό της κι έτσι λίγο πριν την πρεμιέρα αναζητούνται εναγωνίως οι αντικαταστάτες τους, για να μη μείνει και η ίδια... εκτός πίστας!

Τραμπουκισμοί στα σχολικά προαύλια

Με την ενδοσχολική βία θα ασχοληθούν οι «Πρωταγωνιστές» την Κυριακή 27 Μαρτίου, στις 23.40 στο MEGA.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης προσπαθώντας να διερευνήσει την ελληνική εκδοχή της μάστιγας που παγκοσμίως αναγνωρίζεται ως “bullying” επισκέπτεται γυμνάσια και λύκεια και συναντά θύτες και θύματα στα ίδια προαύλια.

Στην κάμερα της εκπομπής μιλούν μαθητές που έχουν υποστεί βία αλλά και μαθητές που έχουν ασκήσει βία.

Ο Ανδρόνικος, μαθητής Γ’ Λυκείου, έπεφτε συχνά θύμα ξυλοδαρμού από τους συμμαθητές του στο συγκρότημα της Γκράβας. Άλλαξε σχολείο, έχασε δύο χρονιές αλλά σήμερα δηλώνει: «η ζωή είναι δική μου, δεν θα σιωπήσω και αυτό συνιστώ και στα άλλα παιδιά που βρίσκονται στη δική μου θέση».

Ο Άρης, μαθητής Α’ Λυκείου, σε σχολείο των Βορείων προαστίων αφηγείται στην κάμερα πως οι συμμαθητές του προσπάθησαν να τον πετάξουν μέσα σε ένα σκουπιδοτενεκέ.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης επισκέφθηκε το 2ο Γυμνάσιο Ασπροπύργου και το Πειραματικό Λύκειο της Βαρβακείου Σχολής στο Ψυχικό προσπαθώντας να καταλάβει από πού πηγάζει αλλά και πώς μπορεί να αντιμετωπισθεί η βία στα σχολικά προαύλια.

Στην εκπομπή μιλούν επίσης ψυχίατροι και κοινωνιολόγοι ενώ αναγνωρίσιμα πρόσωπα θυμούνται τα σχολικά τους χρόνια και την εμπλοκή τους σε φαινόμενα bullying. Μεταξύ άλλων μιλούν οι ηθοποιοί Μίνα Ορφανού, Μάκης Παπαδημητρίου, Αντίνοος Αλμπάνης, Αλέξης Γεωργούλης, ο τραγουδιστής Ησαΐας Ματιάμπα, ο αθλητής Βλάσης Μάρας και η δημοσιογράφος Κατερίνα Ζαρίφη.

«Πρωταγωνιστές» με τον Σταύρο Θεοδωράκη, την Κυριακή 27 Μαρτίου 2011 στις 23:40 στο MEGA

Oι ανατρεπτικοί Vegas στο «Mega Star»

Αποκλειστικές συνεντεύξεις και όλα τα νέα της μουσικής σκηνής και της μεγάλης οθόνης, περιμένουν τους φίλους του «Mega Star», το Σάββατο 19 Μαρτίου 2011, στις 12:50.

Καλεσμένοι της εκπομπής είναι οι ανατρεπτικοί Vegas, οι οποίοι επιβιβάζονται στο τουριστικό τρενάκι πόλης και κάνουν βόλτα στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας.

Αποκλειστικότητα «Mega Star» με γερή δόση περηφάνιας! Η κάμερα της εκπομπής ακολούθησε την Κατερίνα Στικούδη στα γυρίσματα του video clip για το νέο της τραγούδι «Έξι εκατομμύρια»!

Ο Γιώργος Παπαδημητράκης συναντά την Έλλη Κοκκίνου στα γυρίσματα του video clip για το τραγούδι «Ερωτεύτηκα». Η Κατερίνα Στικούδη μαθαίνει τη χορογραφία του τραγουδιού «It’s all Greek to me» από την Αντιγόνη Ψυχράμη και συναντά την Αθηναϊδα Νέγκα κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής εκπομπής της.



Μουσικομαγειρέματα «Mega Star»: H Βέρα Μπούφη μαγειρεύει με τη Χαρά Μακρυστάθη κυπριακά χούμους μετά από μια βόλτα με ποδήλατα στην παραλία.

Το Top 10, παραμένει σταθερή αξία για το «Mega Star» και παρουσιάζει τα αγαπημένα τραγούδια, όπως τα ψήφισαν οι τηλεθεατές. Ενώ, ο Ορέστης Ανδρεαδάκης παρουσιάζει τις δικές του προτάσεις για την μεγάλη οθόνη.

Το Σάββατο 19 Μαρτίου 2011, στις 12:50, μόνο στο «Mega Star».

Παρουσίαση: Κατερίνα Στικούδη
Αρχισυνταξία : Εύη Βόλλα
Σκηνοθεσία : Κώστας Καπετανίδης
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ

Ζ. Μακρυπούλια: ''Κάνω χρόνια ψυχοθεραπεία για ν' αντιμετωπίζω τις ανασφάλειές μου!''

Για την προσωπική και επαγγελματική της ζωή, καθώς και για τα λάθη που έχει κάνει μίλησε η Ζέτα Μακρυπούλια. 
 
Σε ερώτηση του δημοσιογράφου, για το αν εμφανίζεται σε πολλαπλές ιδιότητες λόγω ανασφάλειας, η Ζέτα απάντησε: ''Κάνω αρκετά χρόνια ψυχοθεραπεία για να μπορώ να αντιμετωπίζω τις ανασφάλειές μου και χρησιμοποιώ πληθυντικό αριθμό, γιατί όλοι έχουμε πολλές
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Νέα 48ωρη απεργία στο Alter

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΡΗΣ
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Σ.Η.Ε.Α. απέναντι στην παράνομη, αντισυμβατική και παρατεταμένη ασυνέπεια της εργοδοσίας του τηλεοπτικού σταθμού «ALTER», που εξακολουθεί να κρατά απλήρωτους-ομήρους τους συναδέλφους, μη καταβάλλοντάς τους τις αποδοχές των μηνών Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου 2011, κηρύσσει για τους δημοσιογράφους, που εργάζονται στον τηλεοπτικό σταθμό εθνικής εμβέλειας «ALTER» 48ωρη απεργία από τις 06.00 το πρωί της Τετάρτης, 23 Μαρτίου έως τις 06.00 το πρωί της Παρασκευής, 25 Μαρτίου 2011.

Το Διοικητικό Συμβούλιο καλεί όλους τους συναδέλφους να συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις και δηλώνει για μία ακόμη φορά ότι, μπροστά στην εκβιαστική συμπεριφορά και τις απειλές της εργοδοσίας για κλείσιμο του τηλεοπτικού σταθμού, οφείλουμε σύσσωμοι να αντιτάξουμε την αγωνιστικότητά μας μέχρι τέλους.

Σε ποιας παρουσιάστριας τα... προσόντα ζούμαρε ο φακός του "ΟΛΑ 11"; (Video)

Το κάνει κλασσικά κάθε Δευτέρα βράδυ ο σκηνοθέτης του Θέμου: Ζουμάρει στα πλούσια προσόντα της καλεσμένης - όταν τα διαθέτει φυσικά - και σταδιακά ανοίγει πάλι το πλάνο για να δείξει όλο το σκηνικό. Τα ίδια έκανε και με τη συγκεκριμένη παρουσιάστρια που είναι μία κούκλα...
 ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Στο Conn-X TV το παγκόσμιο πρωτάθλημα F1

Cars wind through the infield section of the I...Image via WikipediaΗ ψηφιακή πλατφόρμα του ΟΤΕ εξασφάλισε για τα αθλητικά της κανάλια, την αποκλειστική και ζωντανή μετάδοση όλων των ελεύθερων και χρονομετρημένων δοκιμαστικών της Παρασκευής και του Σαββάτου και την ζωντανή μετάδοση των 19 αγώνων του Παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1 από τον Μάρτιο και το Γκραν Πρι της Αυστραλίας, έως το Γκραν Πρι της Βραζιλίας, στα τέλη Νοεμβρίου του 2011.

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της νέας σεζόν αρχίζει στις αθλητικές συχνότητες του Conn-x TV με τα ελεύθερα δοκιμαστικά τις Παρασκευής 25 Μαρτίου, συνεχίζεται με τα χρονομετρημένα δοκιμαστικά του Σάββατο 26 Μαρτίου και ολοκληρώνεται με την μετάδοση του αγώνα, την Κυριακή 27 Μαρτίου.
Enhanced by Zemanta

Το θρίλερ του χρέους…

Την χρονιά που  η Ελλάδα γινόταν μέλος της  ευρωπαϊκής οικογένειας, της τότε ΕΟΚ, το δημόσιο χρέος ήταν 8,5 δις ευρώ, σε σημερινές τιμές. Τριάντα χρόνια αργότερα, το χρέος έχει σαρανταπλασιαστεί: Εφθασε τα 350 δις! Πώς έγινε αυτό το θαύμα; Ποια είναι τα μυστικά του χρέους που μας πνίγει; Στο ερώτημα αυτό αναζητεί απάντηση η «Έρευνα».

Ο Παύλος Τσίμας εξομολογεί πέντε ανθρώπους που είχαν στα χέρια τους τις τύχες της ελληνικής οικονομίας αυτά τα 30 χρόνια: Τίμος Χριστοδούλου, Μανόλης Δρεττάκης, Αλέκος Παπαδόπουλος, Νίκος Χριστοδουλάκης και Γιάννης Παπαθανασίου. Επίσης, ταξιδεύει στις Βρυξέλλες και συναντά τους αναλυτές που τροφοδοτούν τις ευρωπαϊκές αρχές με σενάρια αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους και συνομιλεί με την ελληνίδα επίτροπο Μαρία Δαμανάκη, η οποία, ανήσυχη, δηλώνει «ο χρόνος μας τελειώνει»…
 
«Έρευνα» με τον Παύλο Τσίμα την Τετάρτη 23 Μαρτίου στις 24:00 στο MEGA

Πρόστιμο 150.000 ευρώ στο Kontra Channel

Πρόστιμο ύψους 150.000 ευρώ επέβαλε στο Kontra Channel το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης για προσβολή της προσωπικότητας του κυβερνητικού εκπροσώπου στην εκπομπή του Στέφανου Χίου.

Ο δημοσιογράφος είχε απευθυνθεί μέσω της εκπομπής του στο Γιώργο Πεταλωτή με τη φράση "για ρώτα τη γυναίκα σου πού είναι".

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος προσέφυγε και εναντίον του Alpha για την εκπομπή "Αλ Τσαντίρι Νews".

Το Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο έκρινε πως στην περίπτωση της σατιρικής εκπομπής υπήρξε αποδοκιμασία της αναφοράς στη σύζυγο του Γιώργου Πεταλωτή.

Πόσο καλά ακούμε;

Στην εκπομπή  “Όλα για την υγεία mou” με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη που θα μεταδοθεί το Σάββατο 26 Μαρτίου στις 16:00 οι ειδικοί εξηγούν τί επιβαρύνει την ακοή μας, εκτός από τους τραυματισμούς και τις λοιμώξεις, και μας προτείνουν τρόπους για να προστατεύσουμε την ακουστική μας ικανότητα από τους καθημερινούς θορύβους.
Καλεσμένη στο  στούντιο της εκπομπής είναι μια κοπέλα 23 ετών, η οποία ακούει ελάχιστα, φοράει ακουστικά βαρηκοΐας και επικοινωνεί διαβάζοντας τις λέξεις από τα χείλη του συνομιλητή της. Ωστόσο, η βαρηκοΐα δεν στάθηκε εμπόδιο στη ζωή της, καθώς σπουδάζει στην Ιατρική σχολή.  
Οι επιστήμονες αναφέρουν πόσο σημαντική είναι η πρόληψη της βαρηκοΐας στην παιδική ηλικία. Εξηγούν ότι όλο και περισσότεροι νέοι επιβαρύνουν την ακοή τους λόγω της υψηλής έντασης της μουσικής στους χώρους που συχνάζουν ή εξαιτίας της χρήσης ακουστικών συσκευών αναπαραγωγής ήχου. Παρουσιάζονται όλες οι λύσεις  από τα εξελιγμένα ακουστικά βαρηκοΐας μέχρι τα κοχλιακά εμφυτεύματα αλλά και τα μελλοντικά σχέδια της επιστήμης για την αντιμετώπιση της κώφωσης.
Τέλος, ο Γιάννης Ζουγανέλης μιλά για το πώς ανατράφηκε από δυο κωφάλαλους γονείς και στέλνει το δικό του μήνυμα σε όσους θεωρούν δεδομένη την δυνατότητα της επικοινωνίας. 

Αναβολή για τον Οκτώβριο πήρε η σειρά με τη ζωή της Άννα Βίσση

Anna Vissi; Oktober 5, 2007; Melkweg AmsterdamImage via WikipediaΑναβολή για τον Οκτώβριο πήρε η σειρά με τη ζωή της που ετοίμαζε η Άννα Βίσση για την τηλεόραση . Με επίσημη ανακοίνωση του σταθμού και χωρίς να αναφέρονται οι λόγοι , αναγγέλεται  η μετάθεση της προβολής για τον Οκτώβριο.

Να τι γράφει αναλυτικά το δελτίο τύπου του Alpha: 

"Πιστεύετε πως γνωρίζετε τα πάντα για την Άννα Βίσση; Την έχετε ζήσει πάνω στη σκηνή, έχετε χιλιοπαίξει τα CD της, σιγοψιθυρίζετε τα τραγούδια της. Πόσα όμως ξέρετε για την Άννα; Τον Οκτώβριο του 2011, συντονιστείτε στον Alpha και αποκτήστε ένα backstage pass στις πιο ιδιαίτερες στιγμές της καριέρας και της προσωπικής της ζωής.


Η πολυαναμενόμενη νέα εκπομπή, θα αποτελέσει έναν από τους ισχυρούς πόλους του προγράμματος του Alpha για την τηλεοπτική περίοδο 2011//12. Παρά τις αρχικές συζητήσεις για έναρξη της εκπομπής την Άνοιξη του 2011, αποφασίστηκε τελικά η μετάθεση της πρεμιέρας για το Φθινόπωρο, καθώς έτσι ισχυροποιείται το πρόγραμμα του σταθμού για τη νέα σαιζόν αλλά και δίνεται η δυνατότητα να συμπεριληφθεί υλικό από τη συναρπαστική καλοκαιρινή περιοδεία της Άννας Βίσση στην Αμερική, προσθέτοντας νέα επεισόδια στα ήδη υπάρχοντα.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι με το καινοτόμο αυτό πρόγραμμα, καθώς και με τη συνεργασία μας με την Άννα Βίσση και την ομάδα της», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Alpha, Christoph Mainusch. «Τόσο η Άννα όσο κι εγώ ανυπομονούμε να παρουσιάσουμε στους Έλληνες τηλεθεατές τη νέα εκπομπή.»

Την υπογραφή της σε μια παραγωγή αντίστοιχη της οποίας δεν έχουμε ξαναδεί στην Ελληνική τηλεόραση, βάζει η ταλαντούχα Ελληνοαμερικανίδα σκηνοθέτις Κριστίν Κρόκος.
«Άννα Βισση. Όσο Έχω Φωνή»: Έρχεται, τον Οκτώβριο στον Alpha"
Enhanced by Zemanta

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Ν.Χατζηνικολάου: «Είμαι και εγώ τρεις μήνες απλήρωτος»!

Παρέμβαση στο συνεχιζόμενο πρόβλημα του Alter έκανε στον Real fm o Νίκος Χατζηνικολάου. 
 
Για πρώτη φορά ο γνωστός δημοσιογράφος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να κάνει κάτι άλλο, εάν δεν λυθεί το ζήτημα...

Ο Σαμαράς ανέβασε 10 μονάδες το «Dancing With the Stars»

Το βράδυ, η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του «Dancing With the Stars» έκανε 41,9% στο μέσο όρο και 44,9% στο νεανικό κοινό. 

Μάλιστα, όταν εμφανίστηκε στη σκηνή ο Τρύφωνας Σαμαράς με τη ντάμα του, ο μέσος όρος τηλεθέασης ανέβηκε κατά περίπου 10 μονάδες! 

Ας δούμε, όμως, αναλυτικά όλες τις τηλεθεάσεις του τριημέρου: 

Το πρωί της Παρασκευής, ο Γιώργος Παπαδάκης έκανε 24,2% στο μέσο όρο και 16,1% στο νεανικό κοινό. Ακολούθησε η «Κοινωνία Ώρα Mega» με 19,4% και 12,8%, ενώ ο Γιώργος Αυτιάς συγκέντρωσε  14,4% και 12% στα αντίστοιχα ποσοστά. Η «Πρωινή Ενημέρωση» σημείωσε 12,4% στο σύνολο και 9,4% στο νεανικό κοινό, η «Πρώτη Γραμμή» 8,4% και 7,4%, ενώ το «Πάνω στην Ώρα» του Alpha 7% και 12% αντίστοιχα. Η «Πρωινή Μελέτη» έκανε 9,7% στο σύνολο και 21,2% στο νεανικό κοινό.

Πρωινή Ψυχαγωγική Ζώνη
Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά με το «Πρωινό Μou» συγκέντρωσαν  22% στο μέσο όρο και 25,9% στο νεανικό κοινό, ο Γιώργος Καραμέρος και ο Σπύρος Χαριτάτος 16,1% και 14,8%, ενώ η Ελένη Μενεγάκη 12,6% και 16,8% στα αντίστοιχα νούμερα. Η εκπομπή «Συμβαίνει Τώρα» της ΝΕΤ έκανε 8,9% στο μέσο όρο και 4,9% στο νεανικό κοινό, ενώ το «ΣΚΑΪ Τώρα» 8,4% και 10,8% αντίστοιχα.

Μεσημεριανή Ζώνη
Το «Κους Κους» σημείωσε 11,9% στο σύνολο και 18,6% στο νεανικό κοινό, το «Super Star» 10,5% και 10,3%, ενώ το «Πολύ Μπλα Μπλα» 7,2%και 7,8% αντίστοιχα.

Απογευματινή Ζώνη
Τα «Ασημένια Φεγγάρια» του ΑΝΤ1 έκαναν 31,9% στο μέσο όρο και 20,4% στο νεανικό κοινό. Η «Patty, η Πιο Όμορφη Ιστορία» σημείωσε 19,1% και 19,1%, οι «Οικογενειακές Ιστορίες» του Alpha 23,3% και 26,6%, ενώ η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στο Star συγκέντρωσε 10,3% και 10,6% στα αντίστοιχα ποσοστά. Το «Όσο Υπάρχουν Άνθρωποι» έκανε 8% στο σύνολο και 5,3% στο νεανικό κοινό, το «Δέστε Τους» 11,7% και 17,8%, ενώ ο Φώτης και η Μαρία 5,8% και 9,9% αντίστοιχα. Τα «Μυστικά της Εδέμ» άγγιξαν το 45,3% στο μέσο όρο και το 37,3% στο νεανικό κοινό.

Prime Time
Η επανάληψη του «Αλ τσαντίρι Νιουζ» στον Alpha έκανε 18,4% και 19,6%, η «Ζωή της Άλλης» σημείωσε 48,1% και 41,1% και η σειρά «Χωρίς Όρια» 11,2% και 10%. Η «Πολυκατοικία» του Mega συγκέντρωσε 22,5%  και 26,0%, ενώ η εκπομπή «Με το Δεξί» 11% και 10,7%.  Λίγο αργότερα, το «Real Housewives Οf Athens» έκανε 12,3% στο μέσο όρο και 18,3% στο νεανικό κοινό.

Οι τηλεθεάσεις του Σαββατοκύριακου

Το πρωί του Σαββάτου, η Ναταλία Γερμανού και η παρέα της, με το «Μες στην Καλή Χαρά», έκαναν 20,9% στο μέσο όρο και 23,6% στο κοινό ηλικίας 15-44. Αργότερα, το «Mega Star» έκανε 16,1% και 16,9%, ενώ τα «Παρατράγουδα» του Alter έκαναν 13,2% και 7,3% αντίστοιχα. «Οι Κηπουροί» του Mega σημείωσαν 17,5% και 17,8%, ενώ οι «Γλυκιές Αλχημείες» με τον Στέλιο Παρλιάρο 17,9% και 19,2%.

Στη βραδινή ζώνη, το «Greek Idol» έκανε 23,3% στο σύνολο και 30% στο νεανικό κοινό, το «Money Drop» 21,8% και 18,5%, ενώ το «LifeStyle» έκανε 5,5% και 6,8%. Η εκπομπή «Στην Υγειά μας», αφιερωμένη στη μνήμη του Μανώλη Ρασούλη, συγκέντρωσε στο πρώτο μέρος της 19,2% στο σύνολο και 6,8% στο νεανικό κοινό, και στο δεύτερο 20,7% και 7,8%. Το «Όλα 11+» συγκέντρωσε 14,5% και 20,5%.

Την  Κυριακή, το «Μες στην Καλή Χαρά» του Alpha απέσπασε 17,5% στο σύνολο και 22,8% στο νεανικό κοινό. Η Μαρία Σταματέρη με την εκπομπή «Επτά» έκανε 6,2% και 7,3%, ενώ το «Food and the City» του Mega 14,4% και 15,6%. Το «Greek Idol», που προβλήθηκε το απόγευμα της Κυριακής σε επανάληψη, σημείωσε 15,6% στο σύνολο του κοινού και 19,4% στο κοινό ηλικίας 15-44. Το βράδυ, η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του «Dancing With the Stars» έκανε 41,9% στο μέσο όρο και 44,9% στο νεανικό κοινό. Μάλιστα, όταν εμφανίστηκε στη σκηνή ο Τρύφωνας Σαμαράς με τη ντάμα του, ο μέσος όρος τηλεθέασης ανέβηκε κατά περίπου 10 μονάδες! Τέλος, οι «Πρωταγωνιστές» του Σταύρου Θεοδωράκη στο Mega συγκέντρωσαν 12,9% και 14,1% αντίστοιχα.
Enhanced by Zemanta

Οι «Real Housewives» απογοήτευσαν και τα στελέχη του σταθμού

Δεν είναι μόνο οι τηλεκριτικοί που τα έχουν βάλει με το νέο ριάλιτι του Ant1, «Real Housewives».

Σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας, το εν λόγω πρόγραμμα συγκεντρώνει και εξ’ οικείων βέλη καθώς τα στελέχη του σταθμού φέρονται δυσαρεστημένα από τα προσεχή επεισόδια που τους παρέδωσε η παραγωγή.


Τα γυρίσματα και το μοντάζ δεν ικανοποιούν τις απαιτήσεις των υπεύθυνων προγράμματος του καναλιού, που ζήτησαν να υπάρξουν βελτιώσεις, απειλώντας μάλιστα να μην τα μεταδώσουν εάν δεν επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.


Πηγή: gossip-tv.gr

Τρεις νέες εκπομπές στην ΕΤ1

Με 3 νέες εκπομπές εμπλουτίζεται το πρόγραμμα της ΕΤ1. Πρόκειται για τον “εποχή των εικόνων” της οποίας ξεκινάει ο νέος κύκλος με παρουσιάστρια την Κατερίνα Ζαχαροπούλου, το “Μήλα μου πράσινα”με τη Λενιώ Μυριβήλη και τη σειρά ντοκιμαντέρ “ΚΙΒΩΤΟΣ.gr”.


Την Πέμπτη 24 Μαρτίου στις 20.45 αρχίζει ο νέος κύκλος της εκπομπής «Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΕΙΚΟΝΩΝ» με την Κατερίνα Ζαχαροπούλου. Ο νέος κύκλος εκπομπών θα εστιάζει στην σημερινή εικαστική σκηνή, έτσι όπως επηρεάζεται τόσο από την κρίση, όσο και από τα νέα δεδομένα στην παραγωγή του καλλιτεχνικού έργου.
Η πρώτη εκπομπή φιλοξενεί τους αρχιτέκτονες Φοίβη Γιαννίση και Ζήση Κοτιώνη, οι οποίοι ήταν οι εκπρόσωποι της χώρας μας στην Μπιενάλε Αρχιτεκτονικής 2010 στη Βενετία. Η εκπομπή παρουσιάζει το Ελληνικό Περίπτερο, αλλά και το γενικότερο ύφος της Μπιενάλε. Επίσης, παρουσιάζεται το έργο της Διοχάντη στην Ελευσίνα, το οποίο στάθηκε αφορμή για την εκλογή της να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην φετινή Μπιενάλε Βενετίας 2011.

Μια νέα σειρά με τίτλο «ΜΗΛΑ ΜΟΥ ΠΡΑΣΙΝΑ», κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 27 Μαρτίου στις 10:30. Πρόκειται για μια σειρά οικολογικού ντοκιμαντέρ 13 επεισοδίων, που εξετάζει τα βασικότερα περιβαλλοντικά ζητήματα, εστιάζοντας στην καθημερινότητα και τον οικολογικό τρόπο διαβίωσης. Η Λενιώ Μυριβήλη, ακαδημαϊκός με βαθιές οικολογικές ανησυχίες, ταξιδεύει στην Ελλάδα και συναντά 45 χαρισματικές προσωπικότητες, που έκαναν την οικολογία πράξη. Τις θεματικές των επεισοδίων πλαισιώνουν επιστημονικά πάνω από 40 ακαδημαϊκοί, φορείς αλλά και Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις.
Στο πρώτο επεισόδιο η εκπομπή παρουσιάζει τον Δημήτρη Γεώργα, έναν από τους πρώτους βιοκαλλιεργητές στην Ελλάδα και τον Θωμά Ντούμα που ασχολείται εδώ και 10 χρόνια με τη βιολογική κτηνοτροφία. Μέσα από τις δύο αυτές ιστορίες, ανακαλύπτουμε πώς η αγάπη για τη φύση υπήρξε καθοριστικός παράγοντας για τον τρόπο ζωής αυτών των ανθρώπων, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο.
Μια ακόμα σειρά ντοκιμαντέρ, με τίτλο «ΚΙΒΩΤΟΣ.GR» αρχίζει την Παρασκευή 1η Απριλίου στις 18.00. Η σειρά καταγράφει πρωτοβουλίες από όλη τη χώρα και όλους τους τομείς, από ανθρώπους που είχαν πρωτότυπες ιδέες και τις εφάρμοσαν δημιουργικά.
Στο πρώτο επεισόδιο, η «Κιβωτός» ταξιδεύει στη Βέροια και την διάσημη βιβλιοθήκη της, η οποία διαθέτει εκατοντάδες χιλιάδες τίτλους, χιλιάδες μέλη και υπηρεσίες που την κάνουν να ξεχωρίζει διεθνώς. Πρόσφατα μάλιστα κατάφερε να εντυπωσιάσει ακόμα και το Ίδρυμα Μπιλ & Μελίντα Γκέιτς, που την τίμησε με ειδικό βραβείο. Πίσω από όλα αυτά βρίσκεται ο πολυμήχανος διευθυντής Γιάννης Τροχόπουλος που κατόρθωσε κυριολεκτικά να αλλάξει τον μορφωτικό χάρτη της πόλης.

H "ΘΕΑ"... Τρύφωνας και οι... άλλοι του «Dancing with the stars 2»

Δυναμικά ξεκίνησε το «Dancing with the stars 2» καταφέρνοντας να κερδίσει τις εντυπώσεις, ενώ από την πρώτη στιγμή φάνηκε ότι κάποιοι ήρθαν να κλέψουν την παράσταση! 

Η πανέμορφη οικοδέσποινα Ζέτα Μακρυπούλια μας προϊδέασε εξαρχής για το τι θα ακολουθήσει... 

Η Μαριέττα Χρουσαλά με τον παρτενέρ της «άνοιξαν» τον νέο κύκλο του τηλεοπτικού διαγωνισμού ενώ ο σύζυγός της Λεό Πατίτσας και η πεθερά της Μαριγώ Πατίτσα την εμψύχωναν από το κοινό. 

Ξεχωριστές παρουσίες η Ελεονώρα Μελέτη, η Νατάσα Καλογρίδη, η Ναταλία Δραγούμη, και η Νίκη Ξάνθου, ενώ τη χαμηλότερη βαθμολογία έδωσαν οι κριτές στην τερματοφύλακα της ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Μαρία Τσουρή, η οποία στο μεταξύ είχε πετύχει με την ομάδα της την προηγούμενη μέρα να καταταγούν στους 4 της Ευρώπης. 

Η Νάντια Μπουλέ χόρεψε με τον παρτενέρ της, Θανάση Πισανίδη, και εντυπωσίασε τόσο την κριτική επιτροπή όσο και το κοινό, όμως η Αγγελική Ηλιάδη ήταν η πλέον καυτή εμφάνιση της βραδιάς. Ωστόσο την παράσταση έκλεψε, ποιος άλλος, ο Τρύφωνας Σαμαράς ("ΘΕΑ" τον αποκάλεσε ο...Ψιψινάκης στο twitter) με το ταγκό του! 

Ο Γιώργος Χρανιώτης , ο Κώστας Μαρτάκης και ο Αργύρης Αγγέλου ήταν πολύ καλοί, ενώ σε κόντρα ρόλους είδαμε τους Γιώργο Γερολυμάτο και Νάσο Γαλακτερό. Κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας δεν υπήρξε καμία αποχώρηση. 

Το talent show όχι μόνο θα μεταμορφώσει ηθοποιούς, αθλητές και άλλα διάσημα πρόσωπα σε πρωταθλητές του χορού αλλά θα προσφέρει κάτι πολύ σημαντικότερο. 

Θα πραγματοποιήσει τις πιο βαθιές επιθυμίες των παιδιών που στηρίζει ο μη κερδοσκοπικός φιλανθρωπικός οργανισμός «Make A Wish».

Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

«Ανατροπή»: Οι κρίσιμες ώρες στη Λιβύη

libya-protests_007Image by Crethi Plethi via Flickr
Οι κρίσιμες ώρες στη Λιβύη. Η αγωνία. Ο φόβος. Η τραγωδία. Το ντόμινο της καταστροφής.

Μια μεγάλη συζήτηση για τις εξελίξεις στη Λιβύη, τις επιπτώσεις στην Ευρώπη και την Ελλάδα και το νέο σκηνικό που διαμορφώνεται.

Στην εκπομπή «Ανατροπή» με τον Γιάννη Πρετεντέρη, τη Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011, στις 23.00, στο MEGA.

Καλεσμένοι της εκπομπής είναι ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής, ο βουλευτής της ΝΔ Άρης Σπηλιωτόπουλος, ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ Άδωνις Γεωργιάδης, το στέλεχος του Πολιτικού Γραφείου του ΚΚΕ Νίκος Σοφιανός.

Οι ανταποκριτές του MEGA, σε ζωντανές συνδέσεις, μεταδίδουν τις τελευταίες εξελίξεις, ενώ ειδικοί σχολιάζουν όσα συμβαίνουν στη Λιβύη.

«Ανατροπή», τη Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011 στις 23.00 με τον Γιάννη Πρετεντέρη στο MEGA.
Enhanced by Zemanta

Μακρυπούλια: «Φέτος είμαι μια άλλη Ζέτα»

Η Ζέτα ζει την καλύτερη φάση της ζωής της και έχει βρει τις ισορροπίες της που δεν είχε βρει τόσα χρόνια που κάνει ψυχανάλυση. Όπως εξομολογήθηκε:

«Πάντως συνειδητοποίησα ότι ενώ κάνω ψυχανάλυση εδώ και τέσσερα χρόνια, τώρα έχω αρχίσει και κάνω ουσιαστική δουλειά. Υπάρχουν πολλά έντονα πράγματα που βγαίνουν από την κουβέντα που κάνεις, αλλά εσύ δεν θέλεις να τα ακούσεις. Φέτος, επειδή μου συμβαίνουν πολύ έντονα πράγματα στη ζωή μου, ξαφνικά ζωντάνεψα. Βλέπω μια άλλη Ζέτα».  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Video: Τι έκπληξη έκαναν στον Σπύρο Παπαδόπουλο για τα γενέθλιά του;

Μία μεγάλη έκπληξη έκαναν οι συνεργάτες του Σπύρου Παπαδόπουλου στον ίδιο  στην εκπομπή "Στην υγειά μας".

Αφορμή στάθηκαν τα γενέθλιά του και η έκπληξη των συνεργατών του ήταν μια μαντινάδα και μια τούρτα του Ολυμπιακού με την οποία και του ευχήθηκαν να πάρουν και το Champions League...

Ο παρουσιαστής χάρηκε ιδιαίτερα για αυτό, γιατί σημαίνει πως θα ζήσει πολλά πολλά ακόμα χρόνια...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Κουράζεται στις πρόβες, αλλά, μην ανησυχείτε, η Ευγενία Μανωλίδου είναι κοντά του..!

Όλοι ξέρουμε, πως ο Τρύφωνας Σαμαράς, δεν έχει και την καλύτερη φυσική κατάσταση.. παρολαυτά είπε το ναι στο show χορού, έστω κι αν ξεπατώνεται...!

Πάντως η Ευγενία Μανωλίδου τον είχε προειδοποιήσει..!

«Μιλούσαμε με την Ευγενία Μανωλίδου, την οποία αγαπώ πολύ, αφού είναι μια από τις μεγάλες μου συμπάθειες, και μου έλεγε: “Τρύφωνα, είναι αρκετά κουραστικό, έχει πολλές πρόβες”.

Αλλά εγώ ποτέ δεν πίστευα ότι θα ήταν τόσο εξαντλητικό. Τώρα που ξεκίνησα, δεν είναι αυτό που φανταζόμουν, κάτι τύπου πιρουέτες. Αυτές τις μέρες κάνουμε πρόβες το τανγκό που θα χορέψουμε την Κυριακή. Είναι πολύ δύσκολο, αλλά ευτυχώς έχω μαζί μου μια πολύ καλή χορεύτρια, την Κλόντια-Άννα Στόγια, που με βοηθάει τρομερά και έχει υπομονή μαζί μου»
http://www.athensbars.gr/

Ε. Αραβανή: Γιατί χάθηκε από την τηλεόραση το σούπερ μοντέλο;

Την Ευαγγελία Αραβανή την γνωρίσαμε πριν από μερικά χρόνια στο πλευρό του Γρηγόρη Αρναούτογλου, στον "Όμορφο κόσμο το πρωί".

Το σέξι μοντέλο μετά από το σύντομο πέρασμά της από το πρωινό του Mega εξαφανίστηκε...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...