Σάββατο 10 Απριλίου 2010

Νίκησαν οι επαναλήψεις της σειράς «Κωνσταντίνου και Ελένης»

Κερδισμένος βγήκε ο Αντ1 χθες προβάλλοντας μεταξύ 14:00 – 15:00 τη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» σε επανάλληψη.

Στη ζώνη αυτή ήταν πρώτος συγκεντρώνοντας 21,65% στο σύνολο της τηλεθέασης και 30,02% στο νεανικό κοινό.

Την ίδια ώρα το Mega συγκέντρωσε 17,2% τηλεθέαση στο σύνολο και 9,9% στους νέους με το μεσημεριανό δελτίο  ειδήσεων.

Οι μεσημεριανές εκπομπές δεν φαίνεται να τα πήγαν και τόσο καλά. Το «Super Star» ωστόσο ήταν πρώτο συγκεντρώνοντας 11,11% στο σύνολο και 11,7% στους νέους στη ζώνη 13:30-16:30, 10,44% στο σύνολο και 12,3% στους νέους το «Κους Κους» στον Alpha μεταξύ 13:15 και 16:30 , ενώ το «Πολύ Μπλα Μπλα» στον Alter συγκέντρωσε μόλις 8,9% στο σύνολο.

Έφαγε πόρτα ο Πούμπουρας από τον Alpha

Κάθε άλλα παρά «Μες την καλή χαρά» είναι ο Σάββας Πούμπουρας, καθώς μπορεί η εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού να βρίσκεται στον αέρα, ο ίδιος ωστόσο λάμπει δια της απουσίας του από το πάνελ της. Και όχι μόνο αυτό. Απουσίαζε και από το σήμα της εκπομπής στην αρχή, αν και μέχρι την περασμένη εβδομάδα το όνομα και η φωτογραφία του υπήρχαν κανονικά σε αυτό.

Είναι προφανές ότι επιβεβαιώνεται πλήρως το ρεπορτάζ του star.gr που ήθελε τους γερμανούς του Alpha (αλλά και την Γερμανού) να είναι έξω φρενών μαζί του, καθώς προχώρησε σε συμμετοχή στο «Dancing with the stars» του ΑΝΤ1, που όχι απλά είναι εκπομπή ανταγωνιστικού σταθμού αλλά και ανταγωνιστική εκπομπή της ίδιας της Ναταλίας (και του «Chart Show» που παρουσιάζει).

Βέβαια, τι να κάνει και ο Πούμπουρας; Δεν ήταν άλλωστε η πρώτη φορά που έλαβε μέρος σε σόου απέναντι καναλιού χωρίς να έχει λάβει σχετική άδεια από τον σταθμό του, καθώς είχε προηγηθεί και η συμμετοχή του στο «Wipe out», επίσης του ΑΝΤ1. Αλλά γιατί να μην πάει στο χορευτικό ριάλιτι από τη στιγμή που εκεί λαμβάνει 1.000 ευρώ το επεισόδιο, όπως επίσης έχει αποκαλύψει το star.gr, ενώ στον Alpha για συμμετοχή στο πρωινό κάθε Σάββατο και Κυριακή σκάρτα να έπαιρνε 1.500 με 1.700 ευρώ;

Έτσι κι αλλιώς, πάντως, λέγεται ότι ο Σάββας Πούμπουρας τα έχει κάνει τα κουμάντα του, αφού και από δοκιμαστικά έχει περάσει και πέραση δείχνει να έχει. έρχεται άλλωστε και το Μουντιάλ και ως «βαμμένος» οπαδός της Εθνικής Ελλάδος, από την περίφημη διαφήμιση που τον έκανε γνωστό στο τηλεοπτικό κοινό, είναι σίγουρο ότι θα βρεθεί στο προσκήνιο και κάπου θα μπορέσει να βρει στέγη, αν δεν το έχει κάνει ήδη.

Και οι γερμανοί του RTL όμως έδειξαν ότι δεν αστειεύονται και έστειλαν μήνυμα στο εσωτερικό του σταθμού ότι όποιος «αστέρας» επιθυμεί να... χορέψει με άλλα κανάλια, θα το κάνει με τους δικούς τους όρους. Διαφορετικά δεν το έχουν σε τίποτα να τον «χορέψουν στο ταψί» στην καλύτερη περίπτωση ή στην χειρότερη να πουν... «ξουτ», όπως στον Σάββα.

Δείτε στο βίντεο το σήμα αρχής της περασμένης εβδομάδας, όπου στο επεισόδιο του Πάσχα υπήρχε κανονικά το όνομα του Πούμπουρα, αλλά και το σημερινό, όπου είχε εξαφανιστεί ως δια μαγείας...

Οι Ράδιο Αρβύλα, ο Παπαδάκης και το… φεγγάρι!

Ο Γιώργος Παπαδάκης είχε την τιμητική του στην εκπομπή των «Ράδιο Αρβύλα» την Παρασκευή.

Τα βιντεάκια από την εκπομπή έδιναν και έπαιρναν. Εκεί όμως που ο Κανάκης και η παρέα του έδωσαν ρέστα ήταν όταν έδειξαν βίντεο με τον Γ. Παπαδάκη να εκμυστηρεύεται στους συνεργάτες του τι θα έκανε αν ήταν ο πρώτος άνθρωπος που θα πατούσε στο φεγγάρι.

«Μου την είχε σπάσει ο Γκαγκάριν γιατί καθόμασταν με την παρέα μου και λέγαμε, κοίτα να δεις αυτός πάτησε το χάρτινο το φεγγαράκι του Χατζηδάκι και μπορεί και να το… κατούρησε. Γιατί μη μου πεις, εγώ αν ήμουν στη θέση του αστροναύτη θα το κατούραγα»!!!!

Τι ήταν να εκφράσει δημόσια ο κυρ Γιώργος αυτήν του την επιθυμία; Έπεσε η καζούρα σύννεφο!!!

«Βρε αγόρι μου, τόσα πάρκα, τόσα δέντρα έχουμε εδώ, το φεγγάρι βρήκες να πας να κατουρήσεις; Όπως επίσης πρέπει να σου πούμε Γ. Παπαδάκη, κοίταξε το αυτό, πήγαινε κάπου να το πεις γιατί οι υπόλοιποι άνθρωποι δεν θέλουν πως και πώς να πάνε στο φεγγάρι για να το κατουρήσουν», του απάντησε ο Κανάκης.

Δείτε τι καζούρα έπεσε στον Παπαδάκη από τους «Ραδιοαρβυλιώτες».

Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

Ο Τομ Χανκς, ο Στίβεν Σπίλμπεργκ και ο Γκάρι Γκέτζμαν παρουσιάζουν την επική μίνι σειρά “THE PACIFIC” αποκλειστικά στη nova



Με την  υπογραφή των διασημότερων παραγωγών, Στίβεν Σπίλμπεργκ, Τομ Χανκς και Γκάρι Γκέτζμαν, αλλά και την ποιότητα που συνοδεύει κάθε σειρά του ΗΒΟ, η nova, η πρώτη ψηφιακή τηλεόραση στην Ελλάδα, παρουσιάζει την πολυαναμενόμενη σειρά “The Pacific”.
H νέα πολεμική μίνι σειρά που θα ολοκληρωθεί σε 10 επεισόδια, διαδραματίζεται μέσα στη θύελλα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και αφηγείται μερικές από τις πιο φημισμένες μάχες μιας ομάδας Αμερικανών πεζοναυτών, και οι οποίες έλαβαν χώρα στις ακτές του Ειρηνικού, νότια της Ιαπωνίας (WWII-Pacific Theater). Η φρίκη του πολέμου, η δοκιμασία της ανθρώπινης αντοχής και η δύναμη της συντροφικότητας απεικονίζονται στις ιστορίες τριών πεζοναυτών του Αμερικανικού Ναυτικού, των Γιουτζίν Σλετζ, Ρόμπερτ Λάκι και Τζον Μπαζελόουν κατά τη διάρκεια της πολεμικής διένεξης μεταξύ των Η.Π.Α. και της Ιαπωνίας. Ο φακός ακολουθεί τους άνδρες και τις ομάδες τους από την πρώτη τους μάχη με τους Ιάπωνες στο Guadalcanal, μετά στα δάση του ακρωτηρίου Gloucester και τα οχυρά Peleliu, μέχρι το νησί Iwo και την επιστροφή τους ως νικητές στην πατρίδα.
Το σενάριο  είναι μια έντιμη απεικόνιση των γεγονότων όπως τα έζησαν και τα περιγράφουν στα βιβλία τους «With the Old Breed», «China Marine» ο Γιουτζίν Σλετζ και «Helmet for My Pillow» ο Ρόμπερτ Λάκι, αλλά και σε συνεντεύξεις  που έδωσαν οι πρωταγωνιστές στους παραγωγούς
Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή 
αυτής της εικόνας. Από τις 26 Απριλίου, ένα μήνα μετά την πρεμιέρα της στην Αμερική, και κάθε Δευτέρα στις 22:00, θα προβάλλονται αποκλειστικά στο novacinema1, διπλά ωριαία επεισόδια από την πολεμική σειρά, “The Pacific”. 

Περισσότερα στοιχεία για την επική σειρά “The Pacific”:
  1. Οι παραγωγοί της σειράς Τομ Χανκς και Στίβεν Σπίλμπεργκ βρίσκονται πίσω και από τη μεγάλη επιτυχία μιας άλλης πολεμικής σειράς, του Band of Brothers.
  2. Tα γυρίσματα, ενώ αρχικά ήταν να γίνουν στη Χαβάη (εκεί όπου γυρίζεται και το Lost), τελικά πραγματοποιήθηκαν στις αυστραλιανές πολιτείες, Κουίνσλαντ και Βικτόρια οι οποίες επιλέχθηκαν ως κατάλληλα “σκηνικά”. Συμπαραγωγός της σειράς είναι ο Μπρους ΜακΚένα, ο οποίος ήταν ένας από τους βασικούς σεναριογράφους του Band of Brothers, ενώ οι εταιρίες παραγωγής είναι τέσσερις: HBO Films, Playtone, DreamWorks, και Seven Network.
  3. Κάθε επεισόδιο αρχίζει με ένα μικρό «μάθημα ιστορίας». Σε αντίθεση με το Band of Brothers, το The Pacific έχει δώσει μεγάλη σημασία στο ιστορικό περιεχόμενο. Με τη δραματοποίηση των σκηνών πολέμου, αλλά και της ιδιαίτερης σημασίας τους, γίνεται μια προσπάθεια να ενημερωθεί ο τηλεθεατής για τα ιστορικά γεγονότα που έλαβαν χώρα και να μπορέσει να τα συνδέσει με τις ιστορίες των πεζοναυτών. Ο ίδιος ο παραγωγός, Τομ Χανκς, είχε δηλώσει πάνω σε αυτό το ζήτημα το εξής: “Σκεφτόμασταν ότι θα ήταν δύσκολο να κάνουμε το κοινό να ενδιαφερθεί για μια μάχη που συνέβη σε περιοχές “άγνωστες” όπως το Guadalcanal ή το Peleliu, χωρίς να του προσφέρουμε το ιστορικό υπόβαθρο, έτσι ώστε να κατανοήσει γιατί οι αμερικάνοι πεζοναύτες πολέμησαν σε αυτά τα μέρη”.
  4. Το καστ είχε υποβληθεί σε σκληρές δοκιμασίες. Οι ηθοποιοί που συμμετέχουν στη σειρά δεν έκαναν μίνι διακοπές στην Αυστραλία κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Όπως έχει δηλώσει ένας από τους συμβούλους της σειράς και πρώην πεζοναύτης, ο Τομ Χανκς ήταν απόλυτος ως προς τον τρόπο επιλογής των ηθοποιών. Έπρεπε να μαζέψουν και να εκπαιδεύσουν τους βασικούς ηθοποιούς και να βρουν δευτερεύοντες ηθοποιούς με πολλές ικανότητες. Αυτό στην πράξη σήμαινε πως σχεδόν όλο το καστ ήταν υποχρεωμένο να ζει υπό “στρατιωτικές” συνθήκες. Η παραγωγή, τους είχε πάρει τα κινητά τους τηλέφωνα, τους ξυπνούσε στις 5 το πρωί και τους υποχρέωνε να κάνουν θαλάσσιες επιδρομές σαν να ήταν πραγματικοί στρατιώτες. Φυσικά, όλο αυτό εξυπηρετούσε στο να γυρίσουν τις σκηνές όσο πιο ρεαλιστικά γινόταν.
  5. Τα γυρίσματα καθυστέρησαν λόγω δηλητηρίασης. H σειρά άρχισε τα γυρίσματα τον Αύγουστο του 2007, τα οποία τελείωσαν τον Μάιο του 2008 ενώ τον Απρίλιο του 2009 τα πάντα ήταν έτοιμα για την πρεμιέρα της, η οποία είχε προγραμματιστεί το Μάρτιο του 2010. Αυτό που δεν γνωρίζει πολύς κόσμος είναι ότι τα γυρίσματα διακόπηκαν για ένα μεγάλο διάστημα στις αρχές του 2008, λόγω μιας “μαζικής” δηλητηρίασης από σαλμονέλα. 30 μέλη του καστ και του συνεργείου δηλητηριάστηκαν από το μπέικον και τα αυγά που συμπεριλαμβάνονταν στο πρωινό τους γεύμα, με αποτέλεσμα να καθυστερήσει η παραγωγή.
  6. Είναι η πιο ακριβή παραγωγή που έχει κάνει ποτέ το κανάλι HBO
    Οι αρχικές εκτιμήσεις έδειχναν ότι η σειρά θα έφτανε σε κόστος τα 120 εκατομμύρια δολάρια, όσο περίπου ήταν το budget της εφάμιλλης, παλιότερης σειράς, Band of Brothers. Tώρα, το ποσό αυτό έχει ανέβει επικίνδυνα, με τους περισσότερους να μιλούν για μια παραγωγή που ξεπερνάει τα 200 εκατομμύρια δολάρια. Ο ίδιος ο παραγωγός, Τομ Χανκς έχει αφήσει να εννοηθεί ότι το κόστος μπορεί να ανέρχεται στα 250 εκατομμύρια. Αν αυτό επαληθευτεί, το The Pacific θα είναι η πιο ακριβή μίνι-σειρά όλων των εποχών!

Ελένη: το μπούστο ανεβαίνει, τα νούμερα όχι...

Σε κακό φαίνεται να της βγαίνει της Ελένης Μενεγάκη το διαζύγιο... Μπορεί να νιώθει ελεύθερη και ωραία και το μπούστο να μας το σερβίρει μαζί με τον καφέ δύο μέρες τώρα, ωστόσο, το κοινό της μάλλον την προτιμά στο στυλ «η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά»!

Το μαύρο φόρεμα με το βαθύ δαντελένιο ντεκολτέ και ο τροπικός αέρας της άρτι αφιχθήσας από Ταϊλάνδη παρουσιάστριας μόνο τα νούμερα της AGB δεν σήκωσε την Πέμπτη...

Ο «Καφές με την Ελένη» έπεσε κουτρουβαλώντας στην τρίτη θέση της τηλεθέασης με 13,4% στο σύνολο, θέση στην οποία είχε να βρεθεί περίπου 2,5 μήνες, από τον Φεβρουάριο. Χαράς Ευαγγέλια στου λέει για την 5αδα του Mega που βρέθηκε στην δεύτερη θέση, μάλλον γιατί στις ελεύθερες και ωραίες το σέξι ντύσιμο πάει περισσότερο.

Τι κι αν το πλούσιο μπούστο της Ελένης πήρε αέρα; Τα νούμερα «ξεφούσκωσαν»...

Ούτε το «ααααχ καλή σας μέρα» στην αρχή της εκπομπής, ούτε τα «αχ βαχ» κατά την διάρκειά της -μην ξεχαστούμε κιόλας, είναι βαρύς ο πόνος της ζωντοχήρας- φαίνεται να βοήθησαν...

Μάλλον γι’ αυτό σήμερα η Ελένη έβαλε μεν στράπλες, ωστόσο, τα κοντινά πλάνα ούτε με το κιάλι δεν τα είδαμε!

Κι ενώ χθες δεν τράβηξε πολύ το ρούχο προς τα πάνω για να αποφύγουμε τις «καυτές» αποκαλύψεις, σήμερα του έδωσε και κατάλαβε! Πάλι καλά που δεν το ξεχείλωσε το στράπλες η Ελενίτσα... Βέβαια, μαζί με το ρουχαλάκι  πήγαινε προς τα πάνω και η κάμερα, οπότε το μπούστο δεν το καμαρώσαμε πολύ.

Στο μάτι μας, όμως, έπεσε η κίτρινη «κοτρώνα» στο αυτί της ξανθιάς παρουσιάστριας, η οποία δεν ξέρουμε ακόμα αν θα βοηθήσει την εκπομπή να σταθεί σαν... βράχος απέναντι στους ανταγωνιστές.

Μέχρι αύριο, βέβαια, οπότε θα ξέρουμε τι νουμεράκια «τσίμπησε» σήμερα!


Δείτε το σημερινό look της παρουσιάστριας

Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

O Χρήστος Σιμαρδάνης στο CLEVERLAND RADIO

Την Παρασκευή 09/04/2010 στην εκπομπή Lunch Break CLEVERLAND RADIO θα είναι  ο ηθοποιός - παρουσιαστής Χρήστος Σιμαρδάνης, ένας άνθρωπος που όλοι αγαπήσαμε μέσα από την τηλεόραση του Mega και όχι μόνο.. 13.00 - 15.00 ελάτε στην παρέα μας στο http://www.cleverland.gr με τον Παναγιώτη Βασιλειάδη ..

Η οικονομική κρίση χτύπησε και τα καλλιστεία!



Αν είστε νεαρά, όμορφη, με φιλοδοξίες και όνειρα να κατακτήσετε τις γέφυρες της ομορφιάς, θα έχετε σίγουρα δει το trailer για τα φετινά καλλιστεία του ΑΝΤ1.

Μη βιαστείτε όμως να στείλετε γρήγορα αίτηση συμμετοχής, γιατί φέτος τα πράγματα θα είναι πολύ διαφορετικά. Πού η λάμψη και η γκλαμουριά των περασμένων χρόνων; Η οικονομική κρίση χτύπησε και τα καλλιστεία και τώρα ο ΑΝΤ1 έδωσε εντολή για λιτότητα!!!

Κατά 100.000 ευρώ ζητά από την παραγωγή να μειώσει το budget, προκαλώντας τεράστιο πονοκέφαλο στους διοργανωτές. Και τώρα τι θα γίνει; Τέρμα οι λαμπερές τουαλέτες; Πώς θα κρεπάρουν το μαλλί οι επίδοξες star Ελλάς; Τέρμα οι διαμαντένιες τιάρες; Και το αυτοκίνητο; Τι θα γίνει με το αυτοκίνητο; Η νικήτρια μετά το τέλος της βραδιάς θα φύγει με το πεζό το δύο;

Μιλάμε για σπαζοκεφαλιά, όχι αστεία!!! Άντε να δούμε τώρα πώς θα καταφέρουν να κάνουν οικονομία!!!

Η Pamela Anderson στο «Dancing with the Stars»

Σε σέξι σπανιόλα, αλλά στο… ξανθό μεταμορφώθηκε χθες η Pamela Anderson στο «Dancing with the Stars».


Χόρεψε Paso Doble και κέρδισε κοινό και κριτές. Μέχρι και την νέα Brigitte Bardo την χαρακτήρισαν.

Βέβαια, παρά τα κολακευτικά σχόλια στον βαθμό ήταν λίγο… συγκρατημένοι οι κριτές.


Δείτε τον μαγευτικό χορό της Pamela στο βίντεο που ακολουθεί…

Τρίτη 6 Απριλίου 2010

Πρώτοι οι Ράδιο Αρβύλα τη Δευτέρα του Πάσχα

Δριμύτεροι επέστρεψαν οι παρουσιαστές της εκπομπής Ράδιο Αρβύλα, μετά τις ημέρες του Πάσχα.

Σύμφωνα με τα νούμερα της AGB, η εκπομπή του Ant1 πέρασε σε τηλεθέαση τις ταινίες που έδειξαν τα υπόλοιπα κανάλια στη ζώνη 23:00-24:00, συγκεντρώνοντας 24,47% στο σύνολο της τηλεθέασης και 30,77% στα νεανικά κοινά.

Όπως είπαν και οι ίδιοι οι Ράδιο Αρβύλα η εκπομπή έμεινε σκοπίμως εκτός Μεγάλης εβδομάδας μία και το περιεχόμενό της θα κρινόταν από τους περισσότερους τηλεθεατές ολίγον ακατάλληλο…
Reblog this post [with Zemanta]

Ο «μάγος» των «Μυστικών της Εδέμ» αποκαλύπτει


Τα... μυστικά των «Μυστικών της Εδέμ» αποκαλύπτει ο σεναριογράφος Γιώργος Κυρίτσης και μας ανακοινώνει πως η σειρά που τόσο αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό θα συνεχιστεί και του χρόνου!

Όπως δηλώνει ο «μάγος» της σειράς, αυτή τη στιγμή γράφονται τα τελευταία 40 επεισόδια για φέτος, που θα φτάσουν τα 200, ενώ του χρόνου θα μπουν και καινούργιοι ηθοποιοί.

Ποιός, όμως, είναι ο δολοφόνος του Χατζηβασιλείου;
«Είναι κάποιος που βλέπουμε. Δεν είναι δηλαδή κάποιος που θα δούμε τελευταία στιγμή», αποκαλύπτει ο Γιώργος Κυρίτση, προσθέτοντας πως οι σχέσεις του Μάνου με την Εύα και του Στέφανου με την Μελίτα θα προχωρήσουν.

Όπως λέει ο ίδιος, η επιτυχία των «Μυστικών» βασίζεται στο ότι το σενάριο γράφεται από Έλληνες για Έλληνες και αφορά στην ελληνική πραγματικότητα: «Εμείς ξέρουμε τον τόπο μας, ξέρουμε πώς μιλάμε, ξέρουμε τον άνθρωπο της διπλανής πόρτας, έχουμε το δικό μας χιούμορ, τους δικούς μας ποιητές, τους δικούς μας συγγραφείς».

Παράλληλα, ο κ. Κυρίτσης τονίζει πως τα κανάλια θα πρέπει να τολμήσουν, «να ρισκάρουν σε καινούργιες σειρές και καινούργια παιδιά».


πηγή: εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος»

Η Έλλη Κοκκίνου στη Μαρία Σταματέρη!

Την πολυσυζητημένη και αποκαλυπτικότατη συνέντευξη της Έλλης Κοκκίνου στη Μαρία Σταματέρη και το «Gala» μετά τον  χωρισμό της από τον Παναγιώτη Βασιλειάδη, θα έχετε την ευκαιρία να δείτε την Κυριακή που μας έρχεται (11 Απριλίου) στο STAR!

Η δημοφιλής τραγουδίστρια αφηγείται στη Μαρία Σταματέρη τις λεπτομέρειες και τα γεγονότα που την οδήγησαν στην απόφαση να χωρίσει από τον σύζυγό της. Απλή και ανθρώπινη αναγνωρίζει το ενδιαφέρον του κόσμου γι’  αυτή την περιπέτειά της και παραδέχεται πως είναι πολύ λογικό το ίδιο ενδιαφέρον να δείχνουν και τα ΜΜΕ.

«Πήρε μια διάσταση άλφα, το περίμενα, είναι λογικό. Όπως ενδιαφέρομαι κι εγώ μέχρι ενός σημείου. Ο κόσμος δεν κάνει κάτι διαφορετικό απ’ αυτό που κάνω κι εγώ, που ενδιαφέρεται για τις ζωές των επωνύμων», λέει με απόλυτη ειλικρίνεια η Έλλη.

Η Μαρία Σταματέρη και η Έλλη Κοκκίνου περπάτησαν μέχρι το εκκλησάκι του Αγίου Διονυσίου, εκεί που η Έλλη πραγματοποίησε το γάμο της και τη βάφτιση του μονάκριβου γιου της Αλέξανδρου.

«Μόνο θετικές αναμνήσεις έχω. Ό,τι και να συμβαίνει, κρατάω μόνο τα καλά», λέει με χαμόγελο. 

Τέλος, θα την ακούσετε να αποκαλύπτει πως επισκέφθηκε ειδικό επιστήμονα προκειμένου να βρει τον σωστό τρόπο να ανακοινώσει στον μικρό Αλέξανδρο την απόφαση των γονιών του να μην είναι πια μαζί.  «Εγώ παίρνω κάποιες αποφάσεις κι είναι συνειδητές, το παιδί δεν πήρε καμία απόφαση. Γι’ αυτό αισθάνομαι υπόλογη απέναντί του», συμπληρώνει.

Όλα αυτά και πολλά άλλα θα μοιραστεί η Έλλη με την Μαρία την Κυριακή στις 23:15 στο Gala. Μην το χάσετε…

Η επιστροφή του Γρηγόρη Αρναούτογλου!

Ναι είναι γεγονός, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μετά από ένα μεγάλο, είναι η αλήθεια, διάλειμμα επιστρέφει στα μέσα Μαΐου στην tv με ένα διαφορετικό… ντοκιμαντέρ, όπως λέει και ο ίδιος, που θα έχει την σφραγίδα του.

Αυτήν την περίοδο ο Γρηγόρης έχει πέσει με τα μούτρα στη δουλειά και ρίχνει απίστευτα ξενύχτια για να μοντάρει την καινούργια του εκπομπή. Μάλιστα ετοιμάζει κι ένα ταξίδι στην Αμερική, όπου θα κάνει νέα γυρίσματα.

Στην εκπομπή αυτή λοιπόν ο Γρηγόρης θα αναζητά τον ορισμό της… ευτυχίας. Στο οδοιπορικό του αναζητά ανθρώπους που έχουν ζήσει την ευτυχία και τους ζητά να του πουν τελικά τι είναι η ευτυχία.

Με λιγότερα κιλά, φρεσκοξυρισμένος και φρεσκοκουρεμένος, έχει αφήσει πλέον πίσω του το… μποέμ look και έχει ανανεωθεί πλήρως για το μεγάλο come back.

Βέβαια, όπως αποκαλύπτει κι ο ίδιος η τηλεόραση δεν του έλειψε. Αντίθετα θα μπορούσε να μείνει εκτός για έναν ακόμα χρόνο. Ερωτευμένος… φουλ με τη Νάντια Μπουλέ, έχοντας δίπλα του την οικογένειά του και πολύ καλούς φίλους, όπως ο Αντώνης Κανάκης, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δηλώνει ότι μετά από πολλές δυσκολίες έχει καταφέρει να βρει τον εαυτό του.

Πηγή: Περιοδικό People

Είναι κεφάτη γυρίζει από... Ταϋλάνδη!!!

Θέλει η Ελένιτσα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει! Πραγματική… Ανάσταση φαίνεται ότι έκανε η Ελένη Μενεγάκη στην Ταϋλάνδη και γύρισε υπερ – ανανεωμένη!!!

«Λοιπόν, εδώ είμαστε. Ο καθένας στην θέση του. Τα κεφάλια κάτω, τελείωσε, δουλεύουμε πάλι. Όσο ξεκουραστήκαμε, ξεκουραστήκαμε και εδώ είμαι πάλι», είπε στο ξεκίνημα της εκπομπής με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά η Ελένη.

Μαυρισμένη, σε σημείο που έχει αρχίσει να ξεφλουδίζει το πρόσωπο της, όπως είπε και η ίδια, με μια σατέν ολόσωμη στράπλες φόρμα, άρχισε να σουλατσάρει πάνω κάτω στο στούντιο κερδίζοντας τις κολακείες των μελών του πάνελ με πρώτο και καλύτερο τον Μουτσίνα.

Θεά την ανέβαζε, καλλονή την κατέβαζε! Και να σου να καμαρώνει η Ελένη και το σκουλαρίκι – υπερπαραγωγή να πηγαίνει πέρα δώθε. Γιατί μπορεί να διάλεξε ένα σχετικά σεμνό μπεζάκι να φορέσει, αλλά σου λέει πως θα τονίσω το μαύρισμα. Και τίγκαρε αυτιά και χέρια σε κοσμήματα με έντονα χρώματα. Και μην φανταστείτε τίποτα διαμαντικά... Πλαστικό ήταν, από κλωστή ήταν, θα σας γελάσω. Πάντως επηρεασμένο από το «εκεί» στυλ σίγουρα!!! Λίγο χίπικο, λίγο alternative, επιμελώς ατημέλητο. Τώρα που εγκατέλειψε το τζιπ η Ελένη και πήρε το 500αράκι, αποφάσισε να γίνει πιο… απλή.

Η υπέρλαμπρη, λοιπόν, Ελένη έκανε την βόλτα της στο στούντιο, φίλησε τους συναδέλφους και αφού αυτό- καμαρώθηκε για κάνα δίλεπτο, κάθισε στην θέση της, για να αρχίσει την εκπομπή της, τονίζοντας ότι έχει ξεσυνηθίσει.

Ο Γιάννης Λάτσιος από την άλλη δεν πήρε καθόλου χρωματάκι στις διακοπές του Πάσχα. Ας όψεται το "Dancing with the stars" που μόνο μέχρι το Ξυλόκαστρο τον άφησε να πάει!!! Αλλά έτσι είναι... πρώτα το καθήκον!!!

Άλλοι πάνε στην Ταϋλάνδη και άλλοι μένουν αμανάτοι με παιδιά, σκυλιά στο εξωτικό... Ξυλόκαστρο!!!

Δείτε πώς πέρασε τις διακοπές του Πάσχα το πρώην ζευγάρι Μεναγάκη - Λάτσιου.

Διασημότητες που τα πέταξαν έξω για καλό σκοπό!

Το είπαν και το έκαναν! Διασημότητες της αγγλικής τηλεόρασης, τα πέταξαν όλα έξω και φωτογραφήθηκαν όπως τους γέννησε η μανούλα τους, για φιλανθρωπικούς βεβαίως σκοπούς.

Αν και δύσκολο να τους αναγνωρίσει κανείς, καθώς τους έχουμε συνηθίσει ντυμένους και στυλιζαρισμένους, με μία πιο προσεκτική ματιά θα τους καταλάβετε!!!

Η Lucy Benjamin, ηθοποιός στη σειρά East Enders, η Kate Walsh, παίκτρια στο ριάλιτι Apprentice, η  Camilla Dallerup που είχε συμμετάσχει στο Stictlty Come Dancing και η παρουσιάστρια του Countryfile Julia Brudbury, είναι μερικές από αυτούς που δέχθηκαν να ποζάρουν γυμνοί για το Give up Clothes For Good, μία καμπάνια που σκοπό έχει να πείσει το κοινό να απαλλαχθεί από τα ρούχα του και να μαζέψει χρήματα για την έρευνα κατά του καρκίνου…

Και ποδοσφαιριστές όμως όπως ο Sol Campell και ο Cristopher Biggins, πήραν μέρος σε αυτήν την καμπάνια ζωής. Μάλιστα όπως δήλωσαν στη εφημερίδα Daily Mail, είναι πολύ χαρούμενοι που συμμετέχουν σε κάτι τόσο σπουδαίο που θα χαρίσει ζωή σε πολλούς ανθρώπους.

Η συγκεκριμένη καμπάνια ξεκίνησε χθες και θα «τρέξει» μέχρι και τις 25 Απριλίου. Το 2008 είχαν καταφέρει να συγκεντρώσουν £3,2 εκατομμύρια και φέτος ευελπιστούν για περισσότερα…

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τη φωτογράφισή τους...

Δευτέρα 5 Απριλίου 2010

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ: ΤΙ ΤΟΥΣ ΞΑΦΝΙΑΣΕ ΟΛΟΥΣ;

Η Κάτια καταθέτει στον ανακριτή και ζητάει τη βοήθεια της Ξένιας. Η Ξένια έχει το χαρτί του ορφανοτροφείου στα χέρια της και κάνει σκληρά παζάρια προς όφελός της. Ο Στάθης προσεγγίζει ερωτικά την Αμάντα...

Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, ο Μάνος παίρνει όλη την ευθύνη πάνω του και παραδέχεται την ενοχή του, ξαφνιάζοντας τους πάντες με την ομολογία του. Ο Φάνης συζητά με τη Λίλιαν και της εξομολογείται κάτι. Η Ξένια ανησυχεί μήπως οι έρευνες αποκαλύψουν την αληθινή της ταυτότητα, ενώ το φλερτ ανάμεσα στην Ελπίδα και τον Χάρη γίνεται όλο και πιο έντονο.

ΚΑΡΜΑ: ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! (5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ)

Ποιοι υιοθέτησαν τον Στέφανο; Ο Πέτρος επιστρέφει από το Λονδίνο και όλοι συγκινούνται. Γιατί πρέπει να συναντηθούν Ηρακλής και Σμαράγδα και τι θα συζητήσουν;

Ο Ηρακλής συζητάει με το μικρό Στέφανο στην πλατεία και συγκινείται. Επιστρέφοντας λέει στη Ναταλία πόσο πολύ τον εντυπωσίασε ο μικρός, ότι δεν είναι σίγουρος αν είναι δικό του παιδί, αλλά θα ήθελε πολύ να ήταν κάπως έτσι ο γιος του...

Η Μαρία λέει στον Φίλιππο ότι η Δήμητρα της απαγορεύει να συναντιέται με τη Σμαράγδα γιατί την θεωρεί επικίνδυνη. Ο Φίλιππος και η Σμαράγδα καταλήγουν ότι η Μίρκα έχει βάλει λόγια στη Δήμητρα. Έξαλλη η Σμαράγδα, ζητάει εξηγήσεις από τη Μίρκα. Εκείνη το παραδέχεται αλλά την πείθει ότι το έκανε για το καλό της. Η Σμαράγδα βλέπει σε όνειρο ότι η Γκρέτα είχε χάσει το παιδί της στον πόλεμο και ότι βρέθηκε κάπου στην Αθήνα ψάχνοντας για δουλειά. Συζητάει το όνειρό της αυτό με τον Φίλιππο. Η Έλλη εμφανίζεται μέσα στη νύχτα στο σπίτι της Αθηνάς και τους λέει αυτό που μόλις έμαθε: κάποιος «λάδωσε» έναν υπάλληλο του υπουργείου και έμαθε ποια είναι τα αληθινά ονόματα του ζευγαριού που υιοθέτησε τον Στέφανο.
 

Θα βγει ο Μάνος από τη φυλακή;

Ποια είναι η αλήθεια για τη νύχτα του φόνου; Θα βγει ο Μάνος από τη φυλακή; Ποιοι κρατάνε ένοχα μυστικά; ΡΤι θα συζητήσουν Μελίτα και Εύα;

Η είδηση της προφυλάκισης του Μάνου πέφτει σαν βόμβα στην παρέα. Η Μελίτα και ο Στέφανος αρνούνται να κουβαλήσουν ένα τέτοιο βάρος στη συνείδησή τους και αποφασίζουν να πουν όλη την αλήθεια, για τη νύχτα του φόνου. Η Εύα επισκέπτεται τον Μάνο στο κελί του και τον παρακαλάει να μιλήσει για το άλλοθί του, αλλά εκείνος την προτρέπει να τον ξεχάσει και να συνεχίσει την ζωή της. Η Αντιγόνη, μάταια, προσπαθεί να πείσει τον Στέφανο να μην καταστρέψει το γάμο του, για τον Μάνο. Η Νταίζη συνεχίζει να διεκδικεί το σπίτι του Λουκά για να υπογράψει. Παράλληλα, προτείνει στον Μπέλλο να ενώσουν τις δυνάμεις τους, μιας και έχουν κοινά ενδιαφέροντα. Η Δάφνη και ο Νικόλας, τακτοποιώντας το σπίτι του Μάνου, ανακαλύπτουν ένα βίντεο που ισχυροποιεί τη θέση του Μάνου.

Το βίντεο που έχει τραβήξει ο Μάνος από την επίσκεψη του Στέφανου στο σπίτι της Μελίτας τη νύχτα του φόνου, αποδεικνύει περίτρανα την αθωότητά του και συγχρόνως αποκαλύπτει στον Νικόλα και τη Δάφνη την αλήθεια για τη σχέση του Στέφανου και της Μελίτας. Ο ασκός το Αιόλου ανοίγει. Ο Νικόλας και η Δάφνη κατηγορούν τον Λουκά και τη Νόρα που επέτρεψαν στην Εύα να προχωρήσει με αυτόν το γάμο, ενώ ήξεραν. Η Δάφνη και η Μελίτα μαλώνουν άσχημα και η Δάφνη διαλύει το συνεταιρισμό τους. Η Νόρα καταθέτει το βίντεο στον εισαγγελέα και η Μελίτα με τον Στέφανο καταθέτουν όλα όσα ξέρουν. Μπροστά στην επικείμενη αποφυλάκιση του Μάνου, ο Στέφανος βλέπει ότι οδηγείται σε αδιέξοδο και αποφασίζει να μιλήσει στην Εύα.

Ο Μάνος αποφυλακίζεται και προλαβαίνει τον Στέφανο πριν αποκαλύψει την αλήθεια στην Εύα. Του εξηγεί ότι δεν σκοπεύει να μιλήσει ούτε ο ίδιος, αρκεί ο Στέφανος να ξεκόψει τελείως από τη Μελίτα και να αφοσιωθεί στο να κάνει την Εύα ευτυχισμένη. Ο Στέφανος ζητάει από την Εύα να φύγουν μακριά από όλους και από όλα και να πάνε στο Παρίσι, αλλά εκείνη αρνείται. Η παρέα εναντιώνεται στην απόφαση του Μάνου να κρύψει την αλήθεια και θεωρεί ότι η Εύα πρέπει πια να μάθει και να αποφασίσει μόνη της για το μέλλον του γάμου της. Ενώ ο Στέφανος ψάχνει τρόπους για να μιλήσει στην Εύα και να την πείσει ότι δεν συμβαίνει τίποτα πια ανάμεσα σε εκείνον και τη Μελίτα, η Μελίτα κάνει μια κίνηση που δεν την υπολόγιζε κανείς.

Η Δάφνη και ο Νικόλας μαλώνουν με τον Στέφανο και δεν πείθονται ότι η σχέση του με τη Μελίτα έχει λήξει. Ενώ η παρέα συγκεντρώνεται και ψάχνει να βρει τον καλύτερο τρόπο για να μιλήσει στην Εύα σχετικά με το θέμα, η Μελίτα τους διακόπτει και τους λέει ότι μίλησε ήδη στην Εύα. Ο Στέφανος ξεσπάει στη Μελίτα που πήρε μια τέτοια πρωτοβουλία, χωρίς να ειδοποιήσει κανέναν. Η Εύα έχει εξαφανιστεί και η παρέα ανησυχεί ότι θα κάνει κακό στον εαυτό της. Η Αγγέλα και η Μαρίλια μαθαίνουν όλη την αλήθεια από τον Νικόλα. Η Αντιγόνη προειδοποιεί τον Στέφανο ότι αν δεν βρει την Εύα, καλύτερα να μην ξαναγυρίσει σπίτι. Η Εύα, μετά από μια εξαντλητική περιπλάνηση, καταλήγει στο μέρος που ξεκίνησαν τα μυστικά και τα ψέματα της παρέας.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...