Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

Η ερωτευμένη Σταματέρη από τα Κύθηρα στο... κεντρικό δελτίο του STAR!

Στα Κύθηρα κάνουν διακοπές αυτή την στιγμή ο διάσημος επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης ξενοδοχείων μεταξύ των οποίων και το Ios Palace Ηλίας Πανταζόπουλος με την Μαρία Σταματέρη.

Θα μπορούσαμε να πούμε πως τα παιδιά είναι δυο καλοί φίλοι που αποφάσισαν να αποδράσουν παρέα στα Επτάνησα, αν οι κάτοικοι και οι επισκέπτες του νησιού δεν τους είχαν δει να κυκλοφορούσαν χεράκι χεράκι ή αγκαλιασμένοι στην Χώρα και στα σοκάκια.

Το ζευγάρι μένει σε ένα από τα ωραιότερα ξενοδοχεία του νησιού στο Καψάλι με θέα το απέραντο γαλάζιο

Και μπορεί η Μαρία Σταματέρη να μην κάνει την εκπομπή «Επτά» την ερχόμενη σεζόν, αλλά δεν θα μείνει εκτός τηλεοπτικής στέγης
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
 

Με το ΟΚ του Παπανδρέου ο Μαρινάκης μπαίνει στο ALTER !

Την σύμφωνη γνώμη του πρωθυπουργού ζήτησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης για να κάνει το deal  και να μπεί στο ALTER.

Η κίνηση αυτή του εφοπλιστή, που μετέχει με 25% και στον ΣΚΑΙ, αλλά και σε εφημεριδες (σαν αφανής μέτοχος) αναμένεται να προκαλέσει αναταράξεις στο πολιτικό, οικονομικό, τηλεοπτικό και αθλητικό  σκηνικό.

Μαρινάκης και Κουρής έδωσαν τα χέρια και το fund  της Argo αποδέχτηκε και έτσι, πιθανότατα την Τετάρτη θα ανακοινωθεί επίσημα η συμμετοχή του Βαγγέλη Μαρινάκη στο ALTER, κάτι για το οποίο "δούλεψε" πολύ και ο (ολυμπιακών αισθημάτων) Νίκος Χατζηνικολάου.

Η αρχική διστακτικότητα του Μαρινάκη κάμφθηκε μόλις έγινε γνωστό ότι το Alter  μπήκε στο άρθρο 99 ενώ σημαντικό ρόλο έπαιξε η πρωτοκαθεδρία του καναλιού στις ειδήσεις !

ΠΛΗΡΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΔΩ

Σε ποιον λέει η Κατερίνα Στικούδη: «Αγγιξέ με»;

Σε ποιον λέει η Κατερίνα Στικούδη: «Αγγιξέ με»;

Το πρώτο της single κυκλοφόρησε η τραγουδίστρια, ενώ το κομμάτι υπογράφει στη μουσική και παραγωγή ο Λεωνίδας Χαντζάρας και τους στίχους η Βίκυ Γεροθόδωρου!

Όσο για το εξώφυλλο του cd; Η super sexy Κατερίνα ποζάρει και …αναστατώνει τους άντρες. Η συλλογή θα συνοδεύεται με το ημερολόγιο της Κατερίνας Στικούδη για το 2011

Βέρα Θεσσαλονικιά, η Κατερίνα Στικούδη ανεβάζει την αδρεναλίνη των ανδρών σε κάθε της εμφάνιση. Με τα καυτά σορτσάκια της, τα σκισμένα t-shirts και τις ψηλοτάκουνες μπότες της πώς να μην μένει χαραγμένη η εικόνα της στο μυαλό και τις …φαντασιώσεις των ανδρών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Τρέμε Εκο! Ο Αρναούτογλου βγάζει 4 βιβλία !

Το άλλο πρόσωπο του δημοφιλούς παρουσιαστή θα αποκαλυφθεί σύντομα στις προθήκες των βιβλιοπωλείων! Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, εκτός από πετυχημένος παρουσιαστής τηλεοπτικών προγραμμάτων, αποδεικνύεται και πολυγραφότατος συγγραφέας, αφού αυτή τη στιγμή έχει ήδη έτοιμα στο συρτάρι του τέσσερα βιβλία, το ένα εκ των οποίων αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα.

Ο πολυτάλαντος Γρηγόρης δεν άφησε να πάει χαμένος ο ελεύθερος χρόνος που είχε από τα τηλεοπτικά πράγματα -την περασμένη σεζόν δεν είχε παρουσία σε καθημερινή βάση- και έριξε όλη του την ενέργεια στη συγγραφή. Ετσι ολοκλήρωσε και το πιο πρόσφατο δημιούργημά του, το οποίο θα είναι και το πρώτο που θα βγει στα βιβλιοπωλεία. Πρόκειται για ένα βιβλίο που έχει θέμα του τις ανθρώπινες φοβίες.

Μια Τούλα στο X-Factor

Η Τούλα Κοντοσταύλου (στη φωτογραφία δεύτερη από αριστερά)
Η ελληνικής καταγωγής 23χρονη τραγουδίστρια, είδωλο των εφήβων στο «νησί», διχάζει τους Βρετανούς με τον νέο της ρόλο: είναι από σήμερα μέλος της κριτικής επιτροπής του δημοφιλέστερου τηλεοπτικού σόου για μουσικά ταλέντα, αλλά οι πιο συντηρητικοί της Γηραιάς Αλβιώνος δεν τη θεωρούν αυτό που θα λέγαμε «πρότυπο για τους νέους»

Είναι μια ιστορία δακρύων. Δακρύων χαράς και δακρύων λύπης. Η 23χρονη Βρετανή με την ελληνική καταγωγή θα πάρει απόψε μια μεγάλη χαρά. Θα δει τον εαυτό της για πρώτη φορά στο γυαλί, ως κριτή στο βρετανικό X-Factor, το τηλεοπτικό σόου για ταλέντα του τραγουδιού που αιχμαλωτίζει εκατομμύρια Βρετανούς στους τηλεοπτικούς δέκτες τους στο κανάλι ITV1 τα βράδια του Σαββάτου. Αρχίζει μια νέα σειρά εκπομπών και μαζί τους ξεκινάει μια νέα καριέρα για τη μικρή Ελληνοβρετανή, που θα προσθέσει στον τραπεζικό της λογαριασμό κάπου 500.000 λίρες (570.000 ευρώ) και θα την κάνει πασίγνωστη στους τηλεθεατές κάθε ηλικίας. Γιατί ειδικά τις νεαρές ηλικίες αυτή η πριγκίπισσα του παραμυθιού τις έχει κατακτήσει ήδη. 
 

Με γιγαντοαφίσες του Αλιάγα γέμισε το Παρίσι!

Στα πλαίσια διαφημιστικής καμπάνιας του Europe1 όπου εργάζεται ως παρουσιαστής ο Νίκος Αλιάγας, γέμισε με γιγαντοαφίσες το Παρίσι.

Μάλιστα μια από αυτές "τράβηξε" με την φωτογραφική του μηχανή πριν λίγο και δημοσιοποίησε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter.


Δείτε ΕΔΩ τις διαφημίσεις με την φωτό του Αλιάγα που έχει γεμίσει στο Παρίσι.
Enhanced by Zemanta

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

2 VIDEOS - Μπουλέ: Μπήκαν διαρρήκτες ενώ κοιμόμουν - Έριξαν σπρέι στο μπαμπά μου

Η παρουσιάστρια του "Elatte" διηγήθηκε την τρομακτική εμπειρία της, όταν διαρρήκτες μπήκαν στο σπίτι της.

Όπως είπε η ίδια κοιμόταν και δεν κατάλαβε τίποτα. Στο σπίτι ήταν επίσης ο αδερφός και ο μπαμπάς της.
Εξήγησε ότι οι διαρρήκτες έριξαν σπρέι στον πατέρα της, για να μην αντιδράσει.

Η παρουσιάστρια μίλησε για την εμπειρία της, με αφορμή μια είδηση που διάβασε ο Θανάσης, για μια οικογένεια που έπεσε θύμα διαρρηκτών.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...