Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Η... 'παιχνιδιάρα" Μπουλέ!

Τρία τηλεοπτικά παιχνίδια, θα φιλοξενήσει ο ANT1, την ερχόμενη σεζόν. Εκτός από το παιχνίδι που ετοίμασε στη Γαλλία, με οικοδέσποινα τη Νάντια Μπουλέ, στα σκαριά βρίσκεται και ένα σόου με φάρσες που θα στήνει κάποιος στην παρέα του.

Άλλο ένα παιχνίδι που ετοιμάζει το κανάλι του Αμαρουσίου, είναι με ''επώνυμους'' που θα διαγωνίζονται μαζί με παίκτες σε δυναμικές δοκιμασίες τύπου... ''Allou Fan Park''.





Πηγή: ΤΟ ΚΑΡΦΙ

Από τη νέα χρονιά ο «Αδύναμος κρίκος»

Δε θα έρθει φέτος στις μικρές οθόνες, όπως όλα δείχνουν, ο «Αδύναμος κρίκος» που στο παρελθόν παρουσίαζε η Έλενα Ακρίτα. 

Σύμφωνα με το σχεδιασμό, θα κάνει πρεμιέρα στον Alpha στο δεύτερο μισό της σεζόν, δηλαδή τον Ιανουάριο.

Στο τιμόνι του παρουσιαστή θα είναι ο Νίκος Μουτσινάς.

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Το νέο πρόγραμμα του Kontra Channel

Από Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου, ξεκινά το νέο πρόγραμμα του Kontra Channel.

Παρακολουθήστε από Δευτέρα εως Παρασκευή, στις 22:00-24:00, την δημοσιογραφική εκπομπή ''Επί του Πιεστηρίου'', με τον Βασίλη Ταλαμάγκα. Μαζί του ο Κώστας Πουλακίδας. Σχολιάζει ο Μάκης Κουρής και πληθώρα άλλων δημοσιογράφων, με καλεσμένους πρόσωπα της επικαιρότητας. Συμμετέχει, ο Διευθυντής της εταιρείας ALCO, Κώστας Παναγόπουλος, ο οποίος παρουσιάζει και σχολιάζει αποκαλυπτικές έρευνες που γίνονται για όλα τα θέματα της δημόσιας ζωής.

Από Δευτέρα εως Παρασκευή, στις 21:00-22:00, κοντά σας, ο Γιώργος Τράγκας με την εκπομπή ''Χωρίς Αναισθητικό''. Με το καυστικό του ύφος και το ιδιαίτερο χιούμορ του ο Γιώργος Τράγκας θα σχολιάζει όλα όσα συμβαίνουν καθημερινά μέσα από την συχνότητα του κόντρα. Ο ανατρεπτικός δημοσιογράφος ''Χωρίς αναισθητικό'', θα βάζει βαθιά το μαχαίρι στο κόκκαλο και θα ''καταγγέλλει'' το πολιτικό σύστημα.

Καθημερινά από τις 19:50-21:00, παρακολουθήστε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra Channel, με τον Γιάννη Παπαγιάννη. Το δυναμικό και ''ασυμβίβαστο'' δελτίο ειδήσεων της Ελληνικής τηλεόρασης από 3 Σεπτεμβρίου θα είναι κοντά σας, με αποκαλυπτικά ρεπορτάζ καθώς και αναλύσεις για όλα τα θέματα της επικαιρότητας που επηρεάζουν τη ζωή του Έλληνα πολίτη.

Κάθε Σάββατο και Κυριακή, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, από τις 20:00-22:00, με τον Σωτήρη Ξενάκη παρακολουθείστε αποκαλυπτικά ρεπορτάζ και καλεσμένους από τον κοινωνικοπολιτικό χώρο, εύστοχους σχολιασμούς και αναλύσεις. Κάθε Σαββατο το Kontra News παρουσιάζει αναλυτικά όλον τον Κυριακάτικο Τύπο ,ακόμη όλη η Ελληνική και διεθνή επικαιρότητα μέσα από την διεισδυτική ματιά του καταξιωμένου δημοσιογράφου Σωτήρη Ξενάκη και του δημοσιογραφικού επιτελείου του Kontra Channel.

''Kontra στη Νύχτα'', από Δευτέρα εως Παρακευή στις 01:00-03:00, μια ζωντανή μεταμεσονύχτια καθημερινή εκπομπή που καταγράφει τις προεκτάσεις της επικαιρότητας με «κόντρες» στο στούντιο και παρεμβάσεις τηλεθεατών. Μια δεύτερη ματιά στην ενημέρωση βασισμένη στο δημοσιογραφικό δυναμικό του Kontra Channel και το κύρος του παρουσιαστή Χάρη Μπότσαρη. Η ζωντανή ενημέρωση του Kontra Channel, συνεχίζεται και τη νύχτα!

Κάθε Σάββατο, στις 22:00-24:00, κοντά σας η εκπομπή έρευνας και αναζήτησης ''Terra Incognita'', με τον Γιάννη Μούτσο. Με την συμβολή διεθνώς καταξιωμένων αναλυτών και ερευνητών και σε συνεχή επαφή με επιστήμονες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, παρουσιάζει τα σύγχρονα επιστημονικά επιτεύγματα.

Παρακολουθείστε κάθε Σάββατο, στις 11:00-12:00, την εκπομπή ''Τσεκαπ'' με τον Ηλία Αλεξάκη. Μαζί του ο Ευγένιος Γκράουρ. Μια εκπομπή που αναλύει ότι συμβαίνει στο χώρο της υγείας. Καταξιωμένοι επιστήμονες εγνωσμένου κύρους και υψηλής κατάρτισης μιλούν για θέματα που απασχολούν καθημερινά όλους μας. Το κοινό συμμετέχει στην εκπομπή με ερωτήματα που αφορούν την υγεία τους.

Μεσάνυχτα Σαββάτου κοντά σας η εκπομπή, ''Στην πόλη των παραισθήσεων'', με την Βίκυ Μιχαλονάκου. Ένα μεταμεσονύχτιο ραντεβού με την νεοελληνική πραγματικότητα. Μία εκπομπή που ανιχνεύει τις ιστορίες των καθημερινών αποδράσεων από την εικονική πραγματικότητα.Κάθε Κυριακή στις 18:00-19:00, παρακολουθείστε την εκπομπή ''Νέοι και Κοινωνία με τον δημοσιογράφο, Θοδωρή Καραουλάνη. Διαψεύδοντας όλους όσοι υποστηρίζουν ότι οι σημερινοί νέοι αντιμετωπίζουν με απάθεια τις εξελίξεις το Kontra Channel, δίνει βήμα σε εκπροσώπους τους, ώστε να σχολιάσουν την σύγχρονη πολιτική και κοινωνική πραγματικότητα.

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ MEGA: ΣΤΑΘΕΡΑ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ

Μήνας πρωτιάς και ο Αύγουστος για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, που κατέλαβε την πρώτη θέση στον πίνακα τηλεθέασης με ποσοστό 33,4% και 14,3 μονάδες διαφορά από το δεύτερο στην κατάταξη ΑΝΤ1, τις καθημερινές.

Οι σημαντικές εξελίξεις στο πολιτικο-οικονομικό σκηνικό, που κορυφώθηκαν με τις σημαντικές επαφές της κυβέρνησης στο εξωτερικό και τις συζητήσεις για το νέο πακέτο οικονομικών μέτρων, κράτησαν σταθερό το ενδιαφέρον των τηλεθεατών στην ενημέρωση.

Αναλυτικά:
    1-30 Αυγούστου (Δευτέρα- Παρασκευή)
    Μ.Ο. Αρ.Τηλεθεατών
    MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ 33,4 550.000
    ΤΑ ΝΕΑ  ΤΟΥ ΑΝΤ-1 19,1 313.000
    ALPHA ΕΙΔΗΣΕΙΣ 13,1 216.000
    STAR ΕΙΔΗΣΕΙΣ 12,7 199.000
    ΝΕΤ ΕΙΔΗΣΕΙΣ 7,8 152.000
    ΣΚΑΙ 6,4 135.000
    1-30 Αυγούστου (Δευτέρα- Κυριακή)
    Μ.Ο. Αρ.Τηλεθεατών
    MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ 31,5 507.000
    ΤΑ ΝΕΑ  ΤΟΥ ΑΝΤ-1 19,9 319.000
    ALPHA ΕΙΔΗΣΕΙΣ 14,4 229.000
    STAR ΕΙΔΗΣΕΙΣ 12,5 192.000
    ΝΕΤ ΕΙΔΗΣΕΙΣ 8,9 168.000
    ΣΚΑΙ 6,6 134.000
 
 

Γυρίζουν στο παλιό τους σπίτι οι Βασιλιάδες;

Κινδυνεύουν να χάσουν την έπαυλη; Δείτε τις καταιγιστικές εξελίξεις που έρχονται στη πιο δημοφιλή τηλεοπτική οικογένεια!Αν και όποτε ξεπεραστούν τα οικονομικά προβλήματα και με τη σειρά "Βασιλιάδες", οι εξελίξεις θα είναι ργαδαίες και ανατρεπτικές.

Η ανακοίνωση του Μάρκου

Η οικογένεια Βασιλιά δεν έχει να αντιμετωπίσει μόνο το σοβαρό τρακάρισμα του Λεωνίδα τους, που οδήγησε τη Νεφέλη στην εντατική, μα κι ένα πολύ γερό χαστούκι που θα έρθει από τον ίδιο τον Μάρκο! Με βαριά καρδιά θα συγκαλέσει οικογενειακό συμβούλιο, θα πει στα μέλη της πως ίσως θα πρέπει να γυρίσουν πίσω στην παλιά τους ζωή και το σπίτι τους στη Χαλκηδόνα και να αφήσουν την έπαυλη της Ευγενίας... "Για λόγους προσωπικούς", θα πει, "που δεν θα συζητήσουμε αυτή τη στιγμή, θα πρέπει να προετοιμαστείτε για επιστροφή στις ρίζες!".

Οι αντιδράσεις

Η αδερφή του, η Λίζα, θα δηλώσει πως δεν πρόκειται ποτέ να γυρίσει πίσω, από κοντά και η Στέλλα. Η Γιούλη θα βρει ευκαιρία να του ρίξει μπηχτές και να προδώσει μέρος της αλήθειας. "Εννοεί ότι μπορεί να παρατήσει την εταιρεία. Γιατί τον μουρλό και τον φτωχό τον τρώνε οι ξένιες έννοιες!", θα πει. Η μόνη που θα χαρεί με την είδηση είναι η Μαρίνα, η οποία λέει: "Μακάρι να γυρνούσαμε πίσω! Εκεί έχω ζήσει τα πιο ευτυχισμένα μου χρόνια"!

Πηγή: TV ΖΑΠΙΝΓΚ

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Formula 1 Κυριακή, 2 Σεπτεμβρίου, απευθείας μετάδοση Grand Prix Βελγίου

Το πρωτάθλημα της F1 επιστρέφει το πρώτο Σαββατοκύριακο του φθινοπώρου με τον δωδέκατο αγώνα της χρονιάς, έναν αγώνα μοναδικού χαρακτήρα.

Η πρώτη φορά που διοργανώθηκε το GP του Βελγίου στην πίστα του Σπα ήταν το 1950. Φέτος θα είναι η 45η. Οι Σουμάχερ και Ράικονεν έχουν κερδίσει τους έξι από τους εννιά αγώνες που έχουν πραγματοποιηθεί στη θρυλική διαδρομή τα τελευταία χρόνια. Φέτος, δεν έχουν κερδίσει αγώνα ακόμη και ίσως έχουν την ευκαιρία να το κάνουν. Ο Αλόνσο που προηγείται στη βαθμολογία με 164 βαθμούς θέλει να διατηρήσει το προβάδισμα που έχει από τους Γουέμπερ (- 40), Φέτελ (- 42) και Χάμιλτον (-47).

Ότι κι αν γίνει στο Βέλγιο, ο Σεπτέμβριος προβλέπεται καυτός, καθώς ακολουθούν άλλοι δυο αγώνες: στην κατακόκκινη Μόντσα, τον ναό της ταχύτητας, στις 9/9 και στο Μονακό της Ανατολής, τη Σιγκαπούρη, στις 23/9.

Στο F1 Countdown, μια ώρα πριν την εκκίνηση του αγώνα, μπορείτε να παρακολουθήσετε ενδιαφέροντα θέματα όπως η αποκλειστική συνέντευξη του επικεφαλής κινητήρων της Renault Sport F1, Ρεμί Ταφίν. Στην παρουσίαση τον Τάκη Πουρναράκη πλαισιώνουν οι Νίκος Κατσαρός, Πάνος Σεϊτανίδης, και Τάκης Τρακουσέλλης.

Αυτή την Κυριακή έχει F1 στον Alpha. Μην τη χάσετε!

F1 Countdown: 14:00
Εκκίνηση αγώνα: 15:00
Enhanced by Zemanta

Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

ΟΛΟ το παρασκήνιο για τη νέα τουρκική σειρά «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής»

Συνεχίζεται η επέλαση των τουρκικών σειρών στον ΑΝΤ1 με την έναρξη της νέας σεζόν (συγκεκριμένα στις 3 Σεπτεμβρίου).

Η σειρά «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής» προβλήθηκε για πρώτη φορά στην Τουρκία τον Ιανουάριο του 2011 και κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό της γειτονικής χώρας.

Παρ’ όλα αυτά κάποιοι τηλεθεατές είχαν εξαγριωθεί για το πώς παρουσιάζονταν τα γεγονότα και είχαν ταχθεί και κατά του πρωταγωνιστή Halit Ergenc, γνωστό στην Ελλάδα από τον ρόλο του Ονουρ στο «Χίλιες και μία νύχτες».

Το σίριαλ αναδείχτηκε ως μια από τις πιο επιτυχημένες παραγωγές, καθώς απέσπασε σπουδαίες διακρίσεις, όπως: 4 βραβεία Antalya Television, τα αντίστοιχα δηλαδή Emmy Awards, συμπεριλαμβανομένου και του Best Drama 2011.

Ο σεναριογράφος της σειράς Meral Okay είναι από τους διασημότερους και πιο καταξιωμένους στην Τουρκία και θεωρείται κορυφαίος στο είδος του. Στον ρόλο του Σουλεϊμάν ο αγαπητός και ιδιαίτερα δημοφιλής στο ελληνικό τηλεοπτικό κοινό Halit Ergenc και στον ρόλο της Αλεξάνδρας (La Rossa/Hurrem) η ταλαντούχα Meryem Uzerli.

Το εντυπωσιακό δράμα «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής» έρχεται τον Σεπτέμβριο στον ΑΝΤ1 για να μας ταξιδέψει σε μια υπέρλαμπρή εποχή, όπου η τουρκική αυτοκρατορία κυριαρχούσε σε Ανατολή και Δύση.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ


Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

«MEGA Σαββατοκύριακο» από αυτό το Σάββατο

Από αυτό το Σάββατο 1η Σεπτεμβρίου 2012 και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 07:00 το πρωί ο Μανώλης Αναγνωστάκης και ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος θα συγκεντρώνουν και θα αναλύουν όλα τα νέα της εβδομάδας που πέρασε και θα μας προϊδεάζουν γι’ αυτά που ακολουθούν. 

Εκτενή ρεπορτάζ, ζωντανές συνδέσεις και συζητήσεις στο στούντιο με τους πρωταγωνιστές των γεγονότων μάς κρατάνε ενήμερους για ό,τι συμβαίνει στην επικαιρότητα.  

«MEGA Σαββατοκύριακο» κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 07:00 με τους Μανώλη Αναγνωστάκη και Ιορδάνη Χασαπόπουλο.

Τσιμιτσέλης:"Έχω πρόταση από τον Χάρη Ρώμα"

Τρία αδέλφια θα είναι οι βασικοί ήρωες της σειράς που ετοιμάζει ο Χάρης Ρώμας για τον ΑΝΤ1. 

Μάλιστα, για τον ρόλο του ενός εκ των πρωταγωνιστών ο γνωστός σεναριογράφος σκέφτεται τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, ενώ οι πληροφορίες τον θέλουν να έχει προτείνει τη σειρά και σε άλλο μεγάλο κανάλι εκτός του ΑΝΤ1. Πρόκειται για μία σειρά low budget, που δεν έχει καμία σχέση με τις παραγωγές που έκανε ο Χάρης Ρώμας στο παρελθόν.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης επιβεβαίωσε στο περιοδικό «TV Ζάπινγκ» ότι έχει δεχτεί πρόταση από τον Χάρη Ρώμα. «Η αλήθεια είναι ότι μου έγινε αυτή η κρούση από τον Χάρη Ρώμα και με κέντρισε η πρόταση, αλλά και η ιδέα της σειράς. Τίποτα, όμως, δεν είναι σίγουρο με το τοπίο να είναι τόσο θολό… Έγινε μία κουβέντα θετικότατη, μα κι αυτός περιμένει το πράσινο φως από το Μαρούσι, χωρίς να έχει ακόμα καμία ενημέρωση» ανέφερε ο νεαρός ηθοποιός.

Πηγή: TV Ζάπινγκ

Συνεργασία Λάκη Λαζόπουλου-Αννίτας Πάνια στα σκαριά

Όχι μόνο έδωσε την συγκατάθεσή του για τον ερχομό της στον Alpha, αλλά ετοιμάζεται και να συνεργαστεί μαζί της. Αυτό υποστηρίζει η τηλεκριτικός Ντέπυ Γκολεμά για την νέα εποχή στις σχέσεις του Λάκη Λαζόπολου με την Αννίτα Πάνια.

«S.O.S! Η Αννίτα Πάνια στον ALPHA. Και η συνεργασία τώρα αρχίζει. Διότι δεν είναι μόνο η εκπομπή της! Πόσο στοίχημα σας πάω ότι στο βάθος χρόνου επίκειται συνεργασία με τον Λαζόπουλο; Και μην το βάζετε. Ρωτήθηκε και είπε "ναι".».

Αυτό έγραψε η Ντέπυ Γκολεμά σχετικά με την νέα προσθήκη στο δυναμικό του καναλιού.
Η οποία και έγινε πραγματικότητα παρά την κόντρα χρόνων που ως γνωστόν είχε αναπτυχθεί ανάμεσα στον Λάκη Λαζόπουλο και τον συζυγό της Αννίτας, Νίκο Καρβέλα.

Το μόνο σίγουρο είναι η νέα εκμπομπή της Πάνια θα έχει τίτλο «SOS», θα προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο και δεν θα έχει καμία σχέση με τις προηγούμενές της, αφού στόχος της παρουσιάστριας είναι μέσω της νέας εκπομπής να βοηθήσει ανθρώπους που τώρα με την οικονομική κρίση περνούν δύσκολα.

Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Δύσκολοι καιροί για γκεστ σε σήριαλ

Γράφονται τα σενάρια των νέων επεισοδίων των σειρών του MEGA και του ΑΝΤ1 που πήραν πράσινο φως για νέο κύκλο, όμως τα πράγματα είναι σκούρα για τους σεναριογράφους.

Κι αυτό γιατί δεν δόθηκε το πράσινο φως για τους γκεστ που ήθελαν να βάλουν στα νέα επεισόδια.

Η εντολή ήταν ρητή και κατηγορηματική: Ξεχάστε τα γκεστ, αν θέλετε να πληρωθείτε κάποτε. Η οδηγία είναι λοιπόν να προχωρήσουν με τους ηθοποιούς που υπάρχουν ήδη στο κάστινγκ.

Γι' αυτό και οι σεναριογράφοι έκαναν πίσω και έσβησαν τις νέες ιστορίες που ήθελαν γκεστ στη σειρά.

Πηγή: Στο Καρφί

Προς ΑΝΤ1 ο Σεφερλής

Έντονες φήμες κυκλοφορούν τελευταία, οι οποίες λένε ότι ο Μάρκος Σεφερλής και το κανάλι του Αμαρουσίου συζητούν το ενδεχόμενο να συνεργαστούν σε ένα νέο concept.

Πρόκειται για μία εκπομπή με φάρσες στον κόσμο, στην οποία ο παρουσιαστής μεταμφιέζεται και υποδύεται διάφορους ρόλους.

Τώρα αν οι δύο πλευρές θα συμφωνήσουν τελικά και θα δούμε τη νέα αυτή εκπομπή από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, θα το μάθουμε σύντομα.

πηγή:golema.gr

Φεύγει ο Καπουτζίδης από το Mega;

Σε αναμονή είναι εδώ και καιρό ο Γιώργος Καπουτζίδης. Σε σημείο που όλοι μιλούν για την απομάκρυνση του από το MEGA, που είναι και κυριολεκτική, και μεταφορική. 

Η οικονομική κρίση έχει παγώσει τις συζητήσεις για το δεύτερο"Just the 2 of us", αλλά και το ενδεχόμενο να γίνει και φέτος τηλεοπτική σειρά με δικό του σενάριο. Γιατί, όταν γράψει σενάριο, δεν θα είναι μονόλογος φυσικά ούτε θα εκτυλίσσεται σε ένα στούντιο, κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να δοθούν αρκετά χρήματα για να γυριστεί μια πλούσια παραγωγή!

Ο ταλαντούχος ηθοποιός και σεναριογράφος δεν κρύβει στους δικούς του ανθρώπους την πικρία του για το κόψιμο του μουσικό σόου που θα παρουσίαζε μαζί με τη Δούκισσα Νομικού, αλλά και τον… ψυχοβγαλτικό τρόπο με τον οποίο γυρίστηκε το "Παρέα στην κουζίνα"με τον Αλέξανδρο Παπανδρέου.

Αυτή την περίοδο έχει στραφεί αποκλειστικά στο θέατρο, ενώ η παρουσία του στην TV ήταν για μια ακόμη φορά πολύ έντονη, αφού φέτος το καλοκαίρι το "Παρά πέντε" συγκέντρωσε και πάλι πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Πηγή: TV BOX

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...