Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Για ποιά έγραψε αρχικά ο Καπουτζίδης το ρόλο της «Ντάλιας»;;!!!

Για ποιά έγραψε αρχικά ο Καπουτζίδης το ρόλο της «Ντάλιας» στο "Παραπέντε";;!!!

Όπως είπε στην εκπομπή «Joy», η Κάτια Δανδουλάκη δε μπόρεσε τελικά να παίξει τον συγκεκριμένο ρόλο γιατί ήδη είχε συμφωνήσει για τη σειρά «Βέρα στο δεξί".


Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Η έκθεση φωτογραφίας της εκπομπής "Μες στην Καλή Χαρά"





  
Με ιδιαίτερη επιτυχία και μεγάλη ανταπόκριση από τον καλλιτεχνικό κόσμο και το κοινό πραγματοποιήθηκαν χθες το απόγευμα τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας που διοργάνωσε ο Alpha και η εκπομπή "Μες στην Καλή Χαρά", σε συνεργασία με την Panasonic και tospirto.net.


50 επιλεγμένες φωτογραφίες με θέματα «Φωτογραφίζοντας την ελπίδα» και «Μικρές χαρές» στόλισαν χθες τα δέντρα του Εθνικού Κήπου Αθηνών. Δημιουργοί των έργων οι τηλεθεατές της εκπομπής που συμμετείχαν στους διαγωνισμούς φωτογραφίας που διοργάνωσε η εκπομπή με την ίδια θεματολογία. Ανάμεσά τους και οι δύο νικήτριες φωτογραφίες των διαγωνισμών: «The Kiss» του Πάνου Κεφαλά και «Αδιάβροχες χαρές» του Μιχάλη Παππά, οι οποίες χάρισαν στους δύο ερασιτέχνες φωτογράφους από μία Panasonic mirrorless Lumix GX1 με φακό 14-42ΜΜ, καθώς και ένα φακό 12.5mm για φωτογραφήσεις και βιντεοσκοπήσεις 3D.


Οι οικοδεσπότες της  έκθεσης, Ναταλία Γερμανού, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Θέμης Γεωργαντάς, Παύλος Σταματόπουλος και Παναγιώτης Χατζηδάκης, υποδέχθηκαν τους καλεσμένους, πολλοί εκ των οποίων ήταν γνωστοί και αγαπημένοι καλλιτέχνες.


Η έκθεση θα διαρκέσει  μέχρι και σήμερα το βράδυ στον Εθνικό Κήπο Αθηνών (είσοδος Α’ από Ηρώδου Αττικού).


Τα έσοδα από τις  πωλήσεις των έργων θα διατεθούν  υπέρ του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος Παιδικής Προστασίας.


Την επιλογή των έργων  της έκθεσης έκανε η κριτική  επιτροπή: Κώστας Γάκης, ηθοποιός και σκηνοθέτης, Μάρω Κουρή, φωτορεπόρτερ και Μαριλένα Σταφυλίδου, φωτογράφος.


Την επιμέλεια της  έκθεσης έχει αναλάβει η Μαριλένα Σταφυλίδου.


Οι φωτογραφίες που έλαβαν μέρος στους δύο διαγωνισμούς «Φωτογραφίζοντας την ελπίδα» και «Μικρές Χαρές», είναι διαθέσιμες στο microsite της εκπομπής, www.alphatv.gr/microsites/messtinkalihara/home.aspx.

Τα τουρκικά μέσα εναντίον της νέας Χουρέμ!

Εκτός από τους τηλεθεατές που «κράζουν» τη νέα Χουρέμ στη σειρά "Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής" και ο Τουρκικός τύπος δεν γράφει και τα καλύτερα για την Βαχιντέ Γκιορντούμ, που πήρε τη θέση της Μεριέμ Ουζερλί, η οποία βρίσκεται σε ψυχιατρική κλινική στη Γερμανία!

Οι χρήστες στο twitter γράφουν: «αυτή δεν είναι η Χουρέμ. Είναι μια γυναίκα σαν τη γιαγιά μου».

Τηλεκριτικός της εφημερίδας «Sabah», πρόσθεσε πως η εταιρία παραγωγής του «Σουλεϊμάν του Μεγαλοπρεπή» βιάστηκε και έπρεπε να περιμένει, μιας και δεν έπρεπε να γίνει τόσο γρήγορα η αντικατάσταση της «Χουρέμ». Και επεσήμανε πως η «Χουρέμ» μιλούσε σπαστά τούρκικα όπως άρμοζε στη «Χουρέμ» που ήταν ξένη, ενώ η νέα «Χουρέμ» μιλά κανονικά τούρκικα, με αποτέλεσμα οι τηλεθεατές να ενοχλούνται.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελεύθερος τύπος», ο τραγουδιστής Ιμπραχίμ Τατλίσες, αναρωτιέται:

«Μα σας αρέσει αυτή η Χουρέμ; Πώς η κ.Βαχιντέ δέχθηκε την πρόταση;» με την πρώην σύζυγο του τραγουδιστή ν΄αναφέρει πως «Μεριέμ δεν θα σε συγχωρήσουμε που μας άφησες να ζούμε αυτό το δράμα».


80 χρόνια ιστορίας σε 50 λεπτά εκπομπής

Μια «ατέλειωτη συζήτηση»  με την Ελένη Γλύκατζη – Αρβελέρ θα παρουσιάσουν σε επανάληψη οι «Πρωταγωνιστές» την Κυριακή 21 Ιουλίου 2013, στις 24.00, στο MEGA.

Η σπουδαία Ελληνίδα μιλάει για όλα  αυτά που έχει ζήσει. Την κατοχή, τον Μάη του '68, τις εξεγέρσεις στα γαλλικά προάστια, την Σορβόννη και βεβαίως τις συναντήσεις της με τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, τον Μάνο Χατζιδάκι και τον Μίκη Θεοδωράκη, τον Φρανσουά Μιτεράν, τον Ζακ Σιράκ, τον Χέλμουτ Κολ.
Η εκπομπή ξεκίνησε από τον Βύρωνα -τη γειτονιά που μεγάλωσε- και κλείνει στο διαμέρισμά της, στους Κήπους του Λουξεμβούργου στο Παρίσι, εκεί που ζει πια η 86χρονη «μετανάστρια».

Μεταξύ άλλων, η Ελένη Γλύκατζη – Αρβελέρ λέει:
«Πριν ας πούμε 10 χρόνια, δε θα βρίσκατε ούτε έναν Γάλλο να πει κάτι εναντίον της Ελλάδας. Τώρα θα βρεις πολλούς».
«Οι διανοούμενοι της Ευρώπης δε θα μας συγχωρέσουν ποτέ, που εξαιτίας μας έγιναν οι περισσότεροι Ευρωπαίοι  αντιευρωπαϊστές».
«Λέμε ότι όλα τα παιδιά του κόσμου έρχονται στην Σορβόννη για να μάθουν κάτι, πλην των Ελλήνων που έρχονται για να μάθουν όλα σε όλους».
«Ο Μάης του '68 έγινε  από τα πλουσιόπαιδα. Γιατί είχανε τα πάντα και δεν είχανε την  ευτυχία. Διδάσκεται η ευτυχία; Λέω  ναι. Όπως διδάσκεται και η αρετή».
«Η Ευρώπη είναι μια κοινή βιβλιοθήκη. Σε όποιον Ευρωπαίο κι αν πας, θα βρεις πάνω κάτω τα ίδια βιβλία. Θέλω να πω, θα βρεις τους Αισχύλους, τους Σοφοκλήδες, θα βρεις Σαίξπηρ, θα βρεις Γκαίτε, αυτά θα βρεις».


 «Πρωταγωνιστές» με τον Σταύρο Θεοδωράκη την Κυριακή 21 Ιουλίου 2013, στις 23.30 στο MEGA.

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Glee: Εκτάκτως αυτό το Σαββατοκύριακο


Το “Glee(..ing)” δεν φαινεται να είναι ποτέ αρκετό…
…γι’ αυτό η σειρά εθισμός που έκανε όλη την Αμερική να χορεύει και να τραγουδά στους ρυθμούς της μουσικής της, θα σας κρατήσει παρέα αυτό το Σαββατοκύριακο σε ενισχυμένη δόση αποκλειστικά στην τηλεόραση του Alpha!

Το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Ιουλίου, το μεσημέρι, όσοι δεν κατάφεραν να τα δουν, αλλά και όσοι δεν τα χορταίνουν μπορούν να παρακολουθήσουν σε επανάληψη τα πέντε πρώτα επεισόδια της σειράς φαινόμενο!

Συντονιστείτε γιατί “everybody loves Glee..!”

Προβάλλεται καθημερινά (Δευ-Παρ) στις 22:00.
 
H ιστορία…

Ο γνωστός δημιουργός του Nip/Tuck και American Horror Story Ryan Murphy, μας οδηγεί σε μια μικρή πόλη του Οχάιο όπου ένας χαρισματικός καθηγητής Ισπανικών ο Γουίλ Σούστερ, φτιάχνει ένα ιδιαίτερο είδος χορωδίας. Μέλη της είναι κάθε λογής “(L)oosers” του Λυκείου που όμως θα κάνουν τα πάντα για να λάμψουν σαν rockstars μέσα από τη μουσική. Στόχος τους είναι να μαζέψουν όσα περισσότερα μέλη μπορούν και να πάρουν μέρος στον ετήσιο μουσικό διαγωνισμό σχολείων της Αμερικής.

Όλα και όλοι όμως λειτουργούν εναντίον τους: από τις κοινωνικές διαφορές των παιδιών, μέχρι την αυταρχική γυμνάστρια των cheerleaders που στόχος ζωής της είναι να κάνει τα πάντα για να διαλύσει τη χορωδία.

Το Glee εξετάζει τις ζωές των μαθητών ενός σχολείου διαφορετικού από τα άλλα.
Εδώ στα διαλλείματα ακούγονται οι πιο γνωστές εμπορικές επιτυχίες και τα εφηβικά δράματα ξετυλίγονται  μέσα από vintage τραγούδια που οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, έχουμε λατρέψει και έχουμε χορέψει.


Ως guest stars, μεταξύ πολλών άλλων, εμφανίζονται οι: Kate Hundson, Gwyneth Paltrow,  Lindsay Lohan, Ricky Martin , Sara Jessica Parker, Britney Spears, Helen Mirren, Gloria Estefan κ.ά.
Enhanced by Zemanta

«Δέστε τους» και στο νέο πρόγραμμα του Alpha το φθινόπωρο

Η πιο τρελή παρέα της ελληνικής τηλεόρασης οι «Δέστε τους» ολοκλήρωσε με επιτυχία και τη φετινή σεζόν.

Για 4η συνεχόμενη τηλεοπτική χρονιά οι Δέστε τους μονοπώλησαν τα απογεύματά μας.

Με ποσοστό 23,2% στο δυναμικό κοινό 15-44 και 26% στο κοινό 15-34, για το διάστημα 1 Οκτωβρίου 2012 με 28 Ιουνίου 2013, αποτέλεσαν για ακόμη μια φορά την επιλογή του νεανικού κοινού. Αξιοσημείωτο είναι ότι οι γυναίκες 25-34 ετών ήταν το κοινό που η εκπομπή σημείωσε την υψηλότερη απόδοση με μέσο μερίδιο τηλεθέασης 29,2%.

Εκατόν ογδόντα εννέα εκπομπές, με νέες ενότητες, απρόβλεπτη θεματολογία, video χωρίς προηγούμενο και παιχνίδια απ’ άλλο κόσμο.

Δημοφιλείς στήλες και βραβεία μόδας («Τζίτζι», «Καρατζίτζι», «Λαδί», «Πίτα γύρο απ΄όλα», «Τουμπανέϊρος», κ.α) έκαναν τους τηλεοπτικούς τους followers να τα αγαπήσουν τόσο, ώστε να γίνουν ατάκες της καθημερινής, συναρπαστικής ζωής τους.

Κλασικά παιδικά  παιχνίδια σε ανατρεπτικές εκδοχές, μας έδωσαν boost θετικής ενέργειας και κανείς δεν ξεχνά τη φωνή από το «παιδάκι» στο κοντρόλ της εκπομπής.

Ο Νίκος Μουτσινάς, η Μαρία Ηλιάκη, η Κατερίνα Καινούργιου και ο Γιώργος Δάσκαλος will be back στο νέο πρόγραμμα του Alpha το φθινόπωρο.

Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Stars System: Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε αστρολογικά το επόμενο διάστημα;

Tην Κυριακή 14 Ιουλίου, στις 14:15, η Άση Μπήλιου αποχαιρετά τη φετινή σεζόν με προβλέψεις για το υπόλοιπο καλοκαίρι. Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε αστρολογικά το επόμενο διάστημα;

Ακόμη, μάθετε ποια γεγονότα μπορεί να συμβούν καρμικά στη  ζωή σας προκειμένου να εκπληρώσετε  τον προορισμό σας.

Τέλος, ευχόμαστε χρόνια πολλά στους Παρθένους. Πώς θα είναι η γενέθλια χρονιά σας;

Για να γνωρίσεις καλύτερα τον εαυτό σου, Stars System!

Star: Ραντεβού τον Σεπτέμβρη, για τρεις εκπομπές και μέχρι τότε...

Αυτή την Παρασκευή 12 Ιουλίου κατεβάζουν αυλαία οι ζωντανές εκπομπές του Star. Ήδη οι βαλίτσες είναι μισάνοιχτες... και τα εισιτήρια των εξορμήσεων εξασφαλισμένα.

Φιλιά, αγκαλιές, ευχές και στους διαδρόμους αντηχούν οι φωνές για «καλό καλοκαίρι». Ο καιρός περνάει γρήγορα και το 3ο δεκαήμερο του Αυγούστου θα γυρίσουν όλοι στα γραφεία τους στο Star.

Όμως για την τελευταία εκπομπή όλοι ετοιμάζουν ένα χαρούμενο δροσερό φινάλε.

«Μεσημεριανή Μελέτη»

Ο Θέμης Μάλλης, ακούραστος αρχισυντάκτης και ψυχή της «Μεσημεριανής Μελέτης», μιλάει για εκπλήξεις, που δεν πρέπει να μάθει από τώρα η Ελεονώρα Μελέτη και… ταυτόχρονα η οικοδέσποινα της εκπομπής μαζί με την τηλεοπτική της παρέα ετοιμάζουν εκπλήξεις, που ο Θέμης θα πρέπει να μείνει ανυποψίαστος μέχρι την τελευταία στιγμή. Εκτός από την ανταλλαγή εκπλήξεων η «Μεσημεριανή Μελέτη» θα έχει μια σκαλέτα, όπως λένε, με σπέσιαλ θέματα.

Ζωντανά στο στούντιο ο Κώστας Μαρτάκης, καλός φίλος της Ελεονώρας, δεν της χαλάει χατίρι, και γι’ αυτό έρχεται να τραγουδήσει στην αποχαιρετιστήρια εκπομπή της σεζόν.

«Μίλα»
Μυστικά, ψίθυροι και κρυφά νοήματα για το φινάλε της εκπομπής «Μίλα» για τη σεζόν που κλείνει και αφήνει στην Τατιάνα Στεφανίδου μια ακόμη τηλεοπτική εμπειρία αλλά και μια γλυκιά γεύση. Καλεσμένος, ο ταχύτατα ανερχόμενος τραγουδιστής, Κωνσταντίνος Αργυρός. Λευκαδίτης, που αγαπάει ιδιαίτερα το νησί του, γυμνάζεται εντατικά και δεν διστάζει να απαντήσει στις ερωτήσεις της Τατιάνας, ας είναι και προσωπικές. Οι αρχισυντάκτριες της εκπομπής Πολίνα Τόλη και Νατάσα Τσόλκα μαζί με την Τατιάνα έχουν ετοιμάσει ένα πικάντικο τεστ για τον Κωνσταντίνο. Θα μάθουν οι θαυμάστριές του «ποιος τύπος γυναίκας» του αρέσει.

«ΦΜ Live»

Ο Φώτης και η Μαρία υπόσχονται στους τηλεθεατές τους ότι θα τους προσφέρουν «το πιο χαρούμενο, το πιο δροσερό, το πιο κεφάτο ΦΜ Live». Όπως και την προηγούμενη χρονιά, έτσι και φέτος, «θα γίνει σούμα και θα βγει ο χαμένος της χρονιάς». Όλο τον χρόνο και φέτος «έτρεχε» ένα κουίζ και σε κάθε εκπομπή έβγαινε ο «νικητής». Ο αρχισυντάκτης Νικόλας Τουρουντούς άθροισε τις νίκες και τις ήττες κάθε εκπομπής και θα βραβευτεί ο νικητής. «Ο χαμένος της χρονιάς» θα υπακούσει και θα αναγκαστεί να εκτελέσει την τιμωρία, όσο περίεργη κι αν είναι, η οποία «θα έχει γέλιο, πολύ γέλιο, αλλά και δυσκολίες». Φώτης ή Μαρία ο νικητής; Την περασμένη σεζόν είχε χάσει ο Φώτης και υποχρεώθηκε να ανέβει σε ένα άλογο (δεν έχει ιδέα από ιππασία) και να απαγγείλει ένα ποίημα...

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

«Το σημαντικό είναι ότι είμαι ζωντανή», δηλώνει η τηλεοπτική Χουρέμ από το ψυχιατρείο

Μήνυμα στους θαυμαστές της έστειλε η Μεριέμ Ουζερλί μέσω της προσωπικής της σελίδας στο facebook όπου τους ενημερώνει για την κατάσταση της υγείας της.

«Aγαπημένοι φίλοι, θέλω καταρχήν να ζητήσω συγνώμη που άργησα να επικοινωνήσω μαζί σας. Αυτή είναι η πρώτη μέρα που νιώθω λίγο καλύτερα. Η θεραπεία μου πάει πολύ καλά και οι δύσκολες μέρες είναι τώρα πίσω μου. Ο σύντροφός μου είναι στο πλευρό μου και αυτό μου κάνει πολύ καλό. Σας στέλνω την αγάπη μου και ευχαριστώ για τις ευχές σας. Με τη θέληση του θεού θα επιστρέψω πιο δυνατή μετά από αυτή τη δύσκολη περίοδο της ζωής μου. Το πιο σημαντικό είναι ότι είμαι ζωντανή! Με παρακολουθεί ένας από τους σημαντικότερους και καλύτερους καθηγητές ψυχιατρικής της Γερμανίας και ελπίζω ότι γρήγορα θα ανακτήσω την ενέργεια και τη δύναμή μου. Αυτή την περίοδο της ζωής μου πρέπει να ξεκουραστώ για αυτό δεν θα μπορώ να επικοινωνώ συχνά μαζί σας στο διαδίκτυο. Ο θεός να σας έχει καλά σας αγαπώ πολύ όλους». Αυτό δήλωσε η διάσημη για τον ρόλο της Χουρέμ ηθοποιός. Ποστάροντας ταυτόχρονα την παρακάτω εικόνα από την ψυχιατρική κλινική στην Γερμανία όπου νοσηλεύεται.

Την ίδια ώρα το περιοδικό Λοιπόν αναφέρει πως οι υπεύθυνοι του σταθμού εξέφρασαν δυσαρέσκεια για τον τρόπο που ο παραγωγός χειρίστηκε το θέμα της διαπραγμάτευσης και της άμεσης αντικατάστασής της.

ΔΕΙΤΕ την φωτογραφία της "Χουρέμ" από την ψυχιατρική κλινική! Το σοκ της παραγωγής!

Σοκ στο τηλεοπτικό κοινό από τη "Χουρέμ"

Ένα από τα πιο λαμπερά πρόσωπα της τούρκικης -αλλά και ελληνικής- τηλεόρασης, η τηλεοπτική "Χουρέμ" διχάζει τον κόσμο...
  Σύμφωνα με το περιοδικό "Λοιπόν", το τουρκικό κανάλι που προβάλλει την σειρά πραγματοποίησε σύσκεψη και οι υπεύθυνοι του σταθμού εξέφρασαν έντονη δυσαρέσκεια για τον τρόπο που ο παραγωγός χειρίστηκε το θέμα της διαπραγμάτευσης με την αγαπημένη όλων, Μεριέμ Ουζερλί.
 
Ο Χαλίλ Εργκένς αν και είχε απηυδήσει με τα καπρίτσια της, είχε εκφραστεί υπέρ της παραμονής της στη σειρά.

Στο μεταξύ έχουν ήδη κυκλοφορήσει ήδη στο διαδίκτυο οι πρώτες φωτογραφίες της Μεριέμ Ουζερλί από τη νοσηλεία της σε ψυχιατρική κλινική της Γερμανίας.

Η αλήθεια είναι πως  η γνωστή σε όλους μας "Χουρέμ" δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση, καθώς είναι καταβεβλημένη, όπως φαίνεται και στην φωτογραφία... Πάντως δεν χάνει το λαμπερό χαμόγελό της!

"The Secret Circle": Νεανική σειρά μυστηρίου στο STAR

"The Secret Circle"  ονομάζεται η νεανική σειρά μυστηρίου αμερικανικής παραγωγής 2011, που θα δούμε από τις 15 Ιουλίου στο STAR, καθημερινά στις 3.30 μ.μ.
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Λιζ Φριντλάντερ, Ντέιβιντ Μπάρετ, Τζον Φόσετ, Μπραντ Τέρνερ, Τζόσουα Μπάτλερ, Ιγκλ Έγκιλσον

ΠΑΙΖΟΥΝ: Μπρίτανι Ρόμπερτσον, Τόμας Ντέκερ, Φοίβη Τόνκιν, Άσλεϊ Κρόου, Γκέιλ Χάρολντ
 

Η Κάσι είναι μία φυσιολογική έφηβη, η οποία ζει μαζί με τη μητέρα της. Μία νύχτα έφτασε όμως για να αλλάξει για πάντα η ζωή της. Ενώ η ίδια έχει μείνει στη μέση του δρόμου με το αυτοκίνητό της λόγω βλάβης, το σπίτι της αρπάζει φωτιά. Η μητέρα της, που είναι μόνη της μέσα, δεν καταφέρνει να απεγκλωβιστεί και χάνει τη ζωή της.

Έτσι η Κάσι καταλήγει σε μία μικρή παραθαλάσσια πόλη στη μέση του πουθενά, το Τσέιντζ Χάρμπορ, για να ζήσει με τη γιαγιά της, τη μοναδική εν ζωή συγγενή της. Ενώ προσπαθεί να επουλώσει τις πληγές, που της άφησε ο θάνατος της μητέρας της, θα έρθει αντιμέτωπη με την πραγματική «κληρονομιά» της οικογένειάς της.
 

Μετά τις πρώτες μέρες στην πόλη, η Κάσι γνωρίζει τους Άνταμς, Φέι, Νταϊάνα, Μελίσα και Νικ τους οποίους συνδέει μια παράξενη σχέση καθώς όχι μόνο είναι συνομήλικοι αλλά και οι γονείς τους ήταν επίσης φίλοι. Σύντομα, η Κάσι ανακαλύπτει ότι και οι γονείς της ήταν φίλοι με τους γονείς των υπολοίπων. Δεν είναι όμως η μόνη ανακάλυψη, που θα κάνει η Κάσι. Στο σπίτι βρίσκει ένα βιβλίο με ξόρκια, που ανήκε στη μητέρα της. Σοκαρισμένη μαθαίνει πως η μητέρα της ήταν μάγισσα και η οικογένεια της έχει ιστορία με τη μαγεία, που πάει εκατοντάδες χρόνια πίσω. Αμέσως καταλαβαίνει ότι άθελά της συμμετέχει σε κάτι, που υπερβαίνει τον εαυτό της. Τα πέντε παιδιά, που μόλις γνώρισε, της λένε πως πρέπει να δέσουν τον «Κύκλο» τους προκειμένου να γίνουν μία ομάδα και να προφυλαχθούν από το κακό.
 

Ο «Κύκλος» τελικά δένεται όμως τα παιδιά δεν γνωρίζουν ότι πίσω από όλο αυτό κρύβονται ορισμένοι από τους γονείς τους, που προσπαθούν να ανακτήσουν τις δυνάμεις τους. Όσο ο καιρός περνάει τα έξι παιδιά έρχονται αντιμέτωπα με δαίμονες, κυνηγούς μαγισσών, μυστικά. Ένα παρελθόν γεμάτο ψέματα και βία, αλλά ακόμα και οι ίδιοι και η μεταξύ τους σχέση, συνέχεια δοκιμάζεται…

Η σειρά βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της Ελ. Τζέι. Σμιθ, συγγραφέα του «Vampire Diaries».

Από τη Δευτέρα 15 Ιουλίου καθημερινά στις 15:30

Suburgatory: Νεανική κωμική σειρά στο STAR

Suburgatory: Νεανική κωμική σειρά αμερικανικής παραγωγής 2011 που θα ολοκληρωθεί  σε 22 επεισόδια.(1ος κύκλος),θα προβάλλεται καθημερινά στις 2.30 μ.μ.,  από τις 15 Ιουλίου στο STAR
 
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Μάικλ Φρέσκο, Κεν Γουίτινχαμ, Άνταμ Ντέιβιντσον, Άλεξ Χάρντκαστλ
ΠΑΙΖΟΥΝ: Τζέρεμι Σίστο, Τζέιν Λέβι, Κάρλι Τσέικιν, Άλι Γκραντ, Ρεξ Λι, Σέριλ Χάινς

Είναι δύσκολο να μεγαλώνεις μόνος  σου ένα παιδί, πόσο μάλλον αν αυτό το παιδί είναι μια ατίθαση  έφηβη.
Ο Τζορτζ, στην προσπάθεια του να προσφέρει μια καλύτερη ζωή στην κόρη του, Τέσα, αποφασίζει να μετακομίσουν από το κέντρο της Νέας Υόρκης στα προάστια. Παρότι μόλις λίγα χιλιόμετρα μακρύτερα από το προηγούμενο σπίτι τους, η δεκαεξάχρονη Τέσα αισθάνεται ότι άλλαξαν ήπειρο, αφού οι καινούριοι γείτονες ζουν μια εντελώς διαφορετική ζωή από τους κατοίκους της Νέας Υόρκης.
Ένας κόσμος γεμάτος ροζ φούστες, πλαστικές επεμβάσεις και κοινωνικές εκδηλώσεις, που μόνο στόχο έχουν  τα σχόλια και τα κουτσομπολιά.  Αυτή τη νοοτροπία, αυτό τον τρόπο ζωής προσπαθούν να επιβάλλουν στη μονογονεϊκή οικογένεια των Άλτμαν. Τη δύσκολη αποστολή προσαρμογής της Τέσα, έχει αναλάβει μία ντόπια, η Ντάλια. Η αλήθεια είναι βέβαια ότι όπως και η Τέσα, έτσι και η Ντάλια δεν είναι χαρούμενες με αυτή την αποστολή. Δυστυχώς για την Ντάλια όμως δεν έχει άλλη επιλογή, καθώς την αναγκάζει η μητέρα της, Ντάλας, που έχει σκοπό να έρθει πιο κοντά στον γοητευτικό και ελεύθερο Τζορτζ. Η Ντάλας δεν είναι όμως η μόνη γυναίκα από τα προάστια, που ενδιαφέρεται για τον Τζορτζ.
Μετά το πρώτο πολιτισμικό σοκ, η Τέσα αιφνιδιάζεται όταν συνειδητοποιεί ότι την ελκύει ο ανώριμος, ρηχός γείτονας και συμμαθητής της, ο οποίος όμως θυμίζει κάτι από αρχαίο έλληνα θεό.

Θα καταφέρει ο Τζορτζ να επιβιώσει  στο δικό του σχέδιο αποκέντρωσης; θα καταφέρει να προσαρμοστεί η Τέσα; Όπως και να έχει, οι περιπέτειες των δυο τους στον παράξενο, γι΄ αυτούς, κόσμο των προαστίων δίνουν την ευκαιρία για πολύ γέλιο…
  • Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο βραβευμένος με «EMMY» για την επίσης κωμική σειρά «My Name Is Earl», Μάικλ Φρέσκο.
  • Τον τίτλο της σειράς «Σουμπέργκατορι» εμπνεύσθηκε η πρώην παραγωγός του CNN, Λίντα Κέναν, και αποτελεί συνδυασμός των λέξεων «suburban», που σημαίνει προάστιο και «purgatory», που σημαίνει καθαρτήριο.
  • Τον πρώτο κύκλο επεισοδίων κατά μέσο όρο παρακολούθησαν 7.25 εκατομμύρια τηλεθεατές.
  • Έχουν γυριστεί ήδη 2 κύκλοι επεισοδίων και ετοιμάζεται και ο 3ος κύκλος για τη χειμερινή σεζόν .
  • Η σειρά προβάλλεται: Καναδά, Λατινική Αμερική, Σουηδία, Ιρλανδία, Ισπανία, Αυστραλία, Σερβία, Πολωνία, Νέα Ζηλανδία, Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία, Δανία, Πορτογαλία, Βραζιλία
Από τη Δευτέρα 15 Ιουλίου καθημερινά στις 14:30

Μέσα σε 60’, πέρασαν από τη μικρή οθόνη μας δυνατές εικόνες

Η εκπομπή  του Alpha 60’ Ελλάδα, με τον Νίκο Μάνεση, ολοκλήρωσε τον φετινό κύκλο της αφήνοντας ιδιαιτέρως θετικές εντυπώσεις στο τηλεοπτικό κοινό αλλά και καταγράφοντας σταθερά υψηλές αποδόσεις στον πίνακα της τηλεθέασης.

Μέσα σε 60’, πέρασαν από τη μικρή οθόνη δυνατές εικόνες από την Ελλάδα της κρίσης, αλλά και ιστορίες πολιτών που μέσα από μια επίπονη προσωπική διαδρομή αναζήτησαν και βρήκαν λύσεις για να χτίσουν ένα καλύτερο μέλλον για τους ίδιους και τον τόπο τους. Η εκπομπή ταξίδεψε από τις Πρέσπες και τα Σκόπια μέχρι το Καστελόριζο και το Κας της Τουρκίας, έφτασε στο βορειότερο νησί του Ιονίου, στους Οθωνούς, και πέρασε στους Αγίους Σαράντα.

Εκτός τηλεοπτικού πλατό, μακριά από τα αστικά κέντρα, σε περιοχές της χώρας, οι οποίες βιώνουν έντονα τη νέα σκληρή πραγματικότητα, ο Νίκος Μάνεσης απέδειξε ότι μια κοινωνία χτυπημένη από την κρίση μπορεί να σταθεί στα πόδια της και να στείλει σε όλους ένα μήνυμα αισιοδοξίας. Ο καταξιωμένος δημοσιογράφος ανέδειξε τα προβλήματα της περιφέρειας, κατέγραψε επί τόπου τα κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα που δημιουργούν αδιέξοδα. Συνάντησε πρόσωπα που αντιμετώπισαν την κρίση δίνοντας μαθήματα ζωής. Έζησε μαζί τους τη δύσκολη καθημερινότητά τους, όπως αυτή διαμορφώνεται μακριά από τα αστικά κέντρα, μπήκε στα σπίτια τους, τους παρακολούθησε στους χώρους εργασίας τους, κατέγραψε τις ιστορίες τους, μοιράστηκε τις ανησυχίες, τις αγωνίες και τα όνειρά τους.

Στα 6 επεισόδια  των εκπομπών του, ο Νίκος Μάνεσης, με σοβαρότητα και εγκυρότητα, έκανε ένα ξεχωριστό οδοιπορικό φέρνοντας στις οθόνες μας τόπους και πρόσωπα που μοιράστηκαν μαζί μας τη δική τους διαφορετική πραγματικότητα και αλήθεια: Φλώρινα, Ψαράδες, Πρέσπες, Άγιος Αχίλλειος, Μηλιώνας, Αγαθονήσι, Πλάτη, Ψέριμος, Λέρος, Τέλενδος, Μαράθι, Αρκοί, Λειψοί, Καστελόριζο, Νησάκι της Ρω, Στρογγύλη, Νάξος, Σχοινούσα, Ηρακλειά, Κουφονήσια, Ερεικούσσα, Μαθράκι, Οθωνοί, Κέρκυρα, Ελαφόνησος, Κύθηρα, Αντικύθηρα. Η εκπομπή πέρασε και τα σύνορα της χώρας κάνοντας στάση στο Μοναστήρι των Σκοπίων, στους Άγιους Σαράντα της Αλβανίας και στο Κας της Τουρκίας.

Οι  ιδιαίτερες στιγμές της εκπομπής:
  • Άγιος Αχίλλειος: Η συγκινητική ιστορία του κοριτσιού της λίμνης και η πλωτή γέφυρα.
  • Πρέσπες: Η καθημερινότητα των ψαράδων.
  • Αγαθονήσι: Οι ιστορίες των 11 μαθητών του σχολείου του νησιού.
  • Ψέριμος: Το σχολείο που έχει μετατραπεί σε μαντρί και το φαρμακείο που στεγάζεται στην εκκλησία.
  • Λειψοί: Το θαύμα με τα κρινάκια στην εικόνα της Παναγίας.
  • Λέρος: Η ιστορία ενός Κενυάτη, από τη φυλή των Μασάι, ο οποίος μεγάλωσε στο νησί και αισθάνεται πιο ντόπιος από τους ντόπιους.
  • Καστελόριζο: Η ιστορία ενός ελληνοτουρκικού έρωτα.
  • Ρω: Η επίσκεψη στο σπίτι της «Κυράς της Ρω».
  • Κουφονήσι: Η ιστορία του ατρόμητου καπετάνιου Πράσινου, ο οποίος ταξιδεύει στις θάλασσες, αψηφώντας τα μποφώρ, για να σώσει ανθρώπινες ζωές.
  • Μαθράκι: Ο ποδοσφαιρικός αγώνας των κατοίκων του νησιού πάνω σε ένα στρώμα από φύκια, το οποίο έχει καλύψει τον χώρο που κάποτε ήταν θάλασσα.
  • Αντικύθηρα: Τα λόγια της μητέρας των δύο μοναδικών παιδιών του νησιού.
Η υποδοχή που επιφύλαξε το τηλεοπτικό κοινό στη νέα εκπομπή του Alpha 60’ Ελλάδα ήταν θερμή και αποτυπώνεται και στην τηλεθέαση που κατέγραψε.

Συγκεκριμένα, η εκπομπή κατέγραψε μέσο όρο 17% στο δυναμικό κοινό 15-44 και 18,9% στο σύνολο.

Η εκπομπή σημείωσε την υψηλότερη τηλεθέασή της την Τετάρτη 5 Ιουνίου, στο οδοιπορικό στην άγονη γραμμή του Ιονίου. Στο δυναμικό κοινό 15-44, κατέγραψε ποσοστό 19,8% και στο σύνολο 19,3%. Αξιοσημείωτο είναι ότι η συγκεκριμένη εκπομπή, στις γυναίκες 25-34 ετών σημείωσε μέσο μερίδιο τηλεθέασης 28,9%  και στους άνδρες 25-34 ετών μέσο μερίδιο τηλεθέασης 27,1%.

Η εκπομπή 60’ Ελλάδα ξανά στους δέκτες σας με το νέο πρόγραμμα του Alpha το φθινόπωρο.

Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

Οι πιο ακριβοπληρωμένοι Τούρκοι ηθοποιοί

Οι τουρκικές σειρές πλέον έχουν γίνει μέρος της καθημερινότητάς μας.

Πολλοί από εσάς είστε φανατικοί τηλεθεατές αυτών των σειρών και άλλοι δεν τις βλέπετε καν. Αναμφισβήτητα πρόκειται για ακριβές παραγωγές και καλογυρισμένα σίριαλ. Πόσα χρήματα όμως παίρνουν οι πρωταγωνιστές. 

Ο πιο ακριβοπληρωμένος Τούρκος ηθοποιός είναι ο τηλεοπτικός Σουλεϊμάν ή ο κατά κόσμο, Χαλίτ Εργκέντζ που για κάθε επεισόδιο της σειράς έπαιρνε σύμφωνα με δημοσίευμα του «TV Έθνους» 65.000 δολάρια και για τον τέταρτο κύκλο της σειράς πήρε αύξηση 10.000 δολάρια. Ενώ η τηλεοπτική Χουρέμ, η κατά κόσμο Μεριέμ Ουζερλί αμειβόταν ανά επεισόδιο με το ποσό των 35.000 δολαρίων.

Η Τουρκάλα που είναι πρώτη σε υψηλές αμοιβές δεν είναι άλλη από την τηλεοπτική Φατμαγκιούλ, την Μπερέν Σάατ που για την εμφάνισή της σε νέα τηλεοπτική σειρά που έχει τον τίτλο «Εκδίκηση» πληρώνεται με 65.000 δολάρια το επεισόδιο συν κάποια μπόνους από τις χορηγίες. Ο

 Κιβάντς Τατλιτούγ αμείβεται με 25.000 δολάρια το επεισόδιο για τη σειρά «Βορράς-Νότος» που θα προβληθεί από τον ΑΝΤ1 τον Σεπτέμβρη. Και κλείνουμε με τον Εζέλ ή τον Καρανταγί, τον ηθοποιό, Κενάν Ιμιρζαλίογλου που παίρνει για κάθε επεισόδιο 35.000 δολάρια.

 To MEGA δοκιμάζει τη Ράνια Τζίμα στο πρωινό

Η Ράνια Τζίμα θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει τις δυνάμεις της στην πρωινή ζώνη του MEGA, καθώς όπως επισημαίνει η στήλη media της “Real News”, η νεαρή δημοσιογράφος που μετακόμισε πριν από μερικούς μήνες στη Μεσογείων από τον ΣΚΑΪ και το Νέο Φάληρο θα έχει ρόλο συμπαρουσιάστριας στην εκπομπή που θα αντικαταστήσει την “Κοινωνία Ώρα MEGA”, λόγω της άδειας του Γιώργου Οικονομέα και του Δημήτρη Καμπουράκη.

Η Ράνια Τζίμα θα έχει εναλλάξ παρτενέρ της, τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και τον Δημήτρη Τάκη.

Τι αφήνει πίσω της η Ελένη όταν πάει διακοπές;

Τι αφήνει πίσω της μια εκπομπή όταν πάει διακοπές; Τι αφήνει πίσω της μια γυναίκα  με το πιο λαμπερό χαμόγελο και  την πιο ζεστή καρδιά; Και αυτή τη σεζόν, τα μεσημέρια μας είχαν μόνο ένα όνομα, Ελένη. Με την αφοπλιστική της προσωπικότητα, η Ελένη Μενεγάκη μετέδωσε αισιοδοξία και ζεστασιά, ανέδειξε πρότυπα ζωής και ολοκλήρωσε την τηλεοπτική χρονιά με απόλυτη επιτυχία. Δεν είναι μόνο οι τηλεθεάσεις, είναι αυτή η ίδια αίσθηση που έχεις παρακολουθώντας καθημερινά την Ελένη: Η αίσθηση πως σου απευθύνεται προσωπικά, μόνο σε εσένα, τον ένα τηλεθεατή. Μια γυναίκα που δεν φοβάται να γελάσει δυνατά, να συγκινηθεί, να κάνει λάθη, να εκτεθεί, να αυτοσαρκαστεί, να σου κλείσει το μάτι. 

Και η φετινή πορεία της εκπομπής «Ελένη» ήταν απολύτως επιτυχημένη. Η Ελένη Μενεγάκη, σταθερή αξία στα τηλεοπτικά δρώμενα, κατέγραψε γι’ άλλη μια χρονιά υψηλές αποδόσεις στον πίνακα της τηλεθέασης.

Πιο συγκεκριμένα, η εκπομπή σημείωσε μέσο όρο τηλεθέασης 23,4% στο δυναμικό κοινό 15-44, ενώ αξιοσημείωτο είναι ότι οι γυναίκες 25-34 ήταν το κοινό που η εκπομπή κατέγραψε την υψηλότερη απόδοση με μέσο μερίδιο τηλεθέασης 31,4%.

Μέσω μιας ζωντανής εκπομπής ποικίλης ύλης, επίκαιρης και ψυχαγωγικής μα πάνω από όλα άμεσης, η Ελένη άλλαξε τα μεσημέρια μας. Κατά τη διάρκεια των εκπομπών προβλήθηκαν ιστορίες με καθημερινούς ανθρώπους, μικρούς ήρωες, που μας έδωσαν ο καθένας τους ένα μάθημα ζωής, ελπίδας και θετικής σκέψης.

Για πρώτη φορά θεσμοθετήθηκαν, μέσω της εκπομπής, τα βραβεία «Οι Μητέρες της ζωής μας», για την ανάδειξη των μητέρων εκείνων που με τις πράξεις ή τη στάση τους επηρεάζουν έμπρακτα και με θετικό τρόπο τη ζωή άλλων.

 Πολύ σημαντική  ήταν η ενότητα των συνεντεύξεων. Κατά τη διάρκεια της χρονιάς, η Ελένη φιλοξένησε στην εκπομπή της όλη την εγχώρια showbiz, πρόσωπα επιτυχημένα στον τομέα τους, όπως οι Γιάννης Πλούταρχος, Πέγκυ Ζήνα, Ζέτα Μακρυπούλια, Αλέξης Γεωργούλης, Ελένη Ράντου, Κώστας Βουτσάς, Γιάννης Μπέζος, Πέτρος Φιλιππίδης, Δήμητρα Παπαδοπούλου, Γιώργος Καπουτζίδης, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Γιάννης Ζουγανέλης, Κάτια Δανδουλάκη, Αντώνης Σρόιτερ, Παύλος Χαϊκάλης καθώς και πολλούς άλλους.

 Για πάρα πολλούς τηλεθεατές η χρονιά είχε μια επιπλέον χαρά! Η εκπομπή πρόσφερε πολλά μεγάλα δώρα αξίας πολλών χιλιάδων ευρώ στο «Παιχνίδι των Τετραγώνων», ενώ δύο υπερτυχεροί κέρδισαν ένα αυτοκίνητο LANCIA YPSILON 1300cc Diesel και μια μηχανή ΥΑΜΑΗΑ XENTER 125cc.

Επίσης, η εκπομπή  καθημερινά μοίρασε και χιλιάδες άλλα δώρα σε τυχερούς τηλεθεατές.

Starland: Η παιδική ζώνη του Star με τους ενθουσιώδεις τηλεθεατές

Το  καλοκαίρι είναι η εποχή, που  το Star «μαζεύει» απέναντι από την οθόνη του, τους πιο πολλούς και ενθουσιώδεις τηλεθεατές του. Είναι τα παιδιά, που είτε βρίσκονται σε διακοπές, είτε στο σπίτι παρακολουθούν φανατικά τις παιδικές σειρές και ταινίες, που έχει διαλέξει με προσοχή και αγάπη το Star γι’ αυτά, κάτω από τον γενικό τίτλο Starland.

Η παιδική ζώνη του  Star είναι διαχρονικά και άνετα πρώτη στην προτίμηση των παιδιών σε όλη την Ελλάδα. Έτσι και τη φετινή τηλεοπτική σεζόν διατήρησε την πρώτη θέση σε τηλεθέαση, επιτυγχάνοντας μέσο όρο 42,3%.

Για αλλαγή και για να φρεσκάρουμε την εικόνα, αλλάξαμε το λογότυπο. Πάντα Starland αλλά με δυναμικά χρώματα και μια κορώνα, που δίνει μια πιο χαρούμενη νότα.  Η Starland -παιδική ζώνη- (Καθημερινά 08:15 – 12:30 και από τις 15/7 που θα έχουν σταματήσει οι ζωντανές εκπομπές από τις 08:15-14:00, το Σαββατοκύριακο 06:00 -  12:00), αποτελείται από δυνατούς τίτλους και τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα ενισχυθεί με τα καλύτερα καινούρια παιδικά προγράμματα, που κυκλοφορούν στη διεθνή αγορά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...