Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Τι συμβαίνει με την Γκαγκάκη και τους "Ράδιο Αρβυλα";

«Δεν τίθεται κανένα θέμα φυγής του Γιώργου Παπαδάκη, ας αποφασίσει ο ίδιος πότε θέλει να αποχωρήσει», δήλωσε η Κατερίνα Γκαγκάκη.Η διευθύντρια επικοινωνίας του Ant1 μίλησε στην εκπομπή Πολύ Μπλα Μπλα, λέγοντας ότι θεωρεί τον Γιώργο Παπαδάκη πάρα πολύ μάχιμο για να αποχωρήσει. «Μακάρι να είναι άλλα τόσα χρόνια μαζί μας. Δεν εξαρτάται από μας. Έχει να κάνει με πολλά άλλα. Με προσωπική πορεία και στρατηγική, με αντοχές. Εγώ τον βλέπω πολύ μάχιμο, πάντως».
Η έκπληξη των όσων δήλωσε βρίσκεται στο πρόσωπο της Νάντιας Μπουλέ, για την οποία είπε ότι ο Ant1 την θεωρεί τόσο μεγάλη έκπληξη που ήδη συζητούν τι μπορεί να κάνει του χρόνου. Αυτό που δεν ξεκαθάρισε ήταν το τι συμβαίνει με τον Αντώνη Κανάκη, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, δέχεται «πιέσεις» να αναλάβει και άλλη μία εκπομπή. «Εχουν αναμφισβήτητα μία απώλεια στα ποσοστά τους, η οποία οφείλεται σε πολλά πράγματα. Τα… θαύματα όπως ξέρετε σε αυτή τη χώρα κρατάνε πολύ λίγο. Ένα προϊόν το βλέπεις την μία χρονιά, το βλέπεις την άλλη, ε, κάποια στιγμή μπορεί να θέλεις να δεις και κάτι άλλο. Ετσι κι αλλιώς όμως , το να κάνει κάτι άλλο ο Αντώνης είναι θέμα που συζητιέται από πέρυσι».
Και μπορεί επικοινωνιακά να παραδέχθηκε δημόσια την φετινή «ήττα» των Ράδιο Αρβύλα, ωστόσο στήριξε απόλυτα τον Γιώργο Καραμέρο και τον Σπύρο Χαριτάτο. Σε ό,τι αφορά τα σχόλια που έκανε το δίδυμο για την εγκυμοσύνη της Φαίης Σκορδά, η Κατερίνα Γκαγκάκη μπήκε «μπροστά», λέγοντας ότι σε καμία περίπτωση το πρωινό δίδυμο του Ant1 δεν έχει κάνει κάτι άστοχο.
Γενικότερα, σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα της τηλεόρασης, δήλωσε ότι το μόνο πρόγραμμα που την εντυπωσίασε φέτος είναι Το Νησί και μακάρι τα κανάλια να είχαν την οικονομική δυνατότητα να κάνουν ανάλογες δουλειές. Το βράδυ της Παρασκευής (29/10) κάνει πρεμιέρα το x-factor. Και φέτος, η Κατερίνα Γκαγκάκη θα βρίσκεται στην κριτική επιτροπή. Το τι θα γίνει με τις ίντριγκες και τις κόντρες παραμένει άγνωστο. Αλλωστε, ο Γιώργος Θεοφάνους έχει όπως είπε η κα Γκαγκάκη το… ακαταλόγιστο. πηγή:star

Το «Κουτί της Πανδώρας» ξεπέρασε και το μπάσκετ !

Το «Κουτί της Πανδώρας» ανεβάζει τον πήχη της τηλεθέασης στη ΝΕΤ περνώντας σε ποσοστά ακόμη και τον αγώνα μπάσκετ ΠΑΟ- ΤΣΣΚΑ (7,4).

Η εκπομπή της Πέμπτης με θέμα το κάπνισμα είχε μέσο όρο 7,5 στο σύνολο, 9 στα κοινά 15-44, ενώ στα κοινά 25 -44 στους άνδρες είχε 12,2 και στις γυναίκες 13,9.

Τα ποσοστά αποδεικνύουν πως η ενημέρωση και η έρευνα διατηρούν ισχυρή θέση στην τηλεοπτική πραγματικότητα που θέλει τα ριάλιτι και το διασκεδαστικό πρόγραμμα να μονοπωλεί το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο μέσος όρος της ΝΕΤ την Πέμπτη 28 Οκτωβρίου ήταν 6,1.

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ: Η Ελπίδα πλησιάζει ξανά το Χάρη

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ συνεχίζει ακάθεκτη την ανοδική της πορεία μέσα από τις συμπληγάδες του μυστηρίου και του πάθους!


Στο σημερινό επεισόδιο ο Φάνης ετοιμάζει έλεγχο στην εταιρεία και ζητά τη βοήθεια της Ξένιας, αγνοώντας τον πραγματικό ρόλο της, θέλοντας όμως να την τσεκάρει.

Η Μαίρη και ο Μάνος σκέφτονται το κοινό τους μέλλον και κάνουν κι αυτοί επιχειρηματικά σχέδια.

Η Ελπίδα πλησιάζει ξανά το Χάρη, λύνοντας την παρεξήγηση που είχε προκαλέσει η Νάνσυ. Ο Στέφανος κάνει ακόμα μια προσπάθεια να την επηρεάσει, ενώ παράλληλα κερδίζει υποτροφία για το εξωτερικό.

Ο Τζώρτζης ενημερώνει την Ξένια για την πρόοδο στην υγεία της Κάτιας.

Σολωμού: "Εχω κερατώσει όλους τους άντρες της ζωής μου"

Τα συγχαρητήριά μας στην ηθοποιό Μαρία Σολωμού για το θάρρος της να αποκαλύψει στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου ότι έχει κερατώσει σχεδόν όλους τους άνδρες με τους οποίους ήταν μαζί στο παρελθόν…  
 
Μας έχει πει ότι έχει πιει μέχρι θανάτου, ότι έχει κάνει ναρκωτικά, one-night stand, ότι δεν θα βάφτιζε τον γιο της εάν δεν ήταν παιδί χωρισμένων γονιών και χίλια δυο άλλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ: Λουκάς και Νόρα και μαζί και χώρια!

Ο Νικόλας λέει στη Δάφνη ότι της βρήκε άλλη δουλειά και της ζητάει να φύγει από το γυμναστήριο. Η Δάφνη προσβάλλεται βαθιά και πείθεται πλέον ότι ο γάμος τους έχει λήξει.

Αντίθετα, ο Λουκάς και η Νόρα δίνουν στη σχέση τους μια ακόμη ευκαιρία. Αποφασίζουν να τα ξαναβρούν ως ζευγάρι, παρόλο που χωρίζουν επαγγελματικά.

Η Μελίτα ζητάει εξηγήσεις από τον πατέρα της για τον χωρισμό του με την Αμαλία, αλλά δεν πείθεται από τις απαντήσεις του. Παράλληλα "συγχαίρει" τον Στέφανο για τη σχέση του με την Εριέττα και του ζητάει να μην την ξαναπλησιάσει ποτέ.

 Ο Στέφανος αντιλαμβάνεται ότι κάποιος παρακολουθεί στενά τον ίδιο και την Εριέττα. Ο Μπέλλος καταλαβαίνει τα σχέδια της Νταίζης και αρχίζει να αμύνεται.

Ο Λευτέρης εμπιστεύεται στη Δάφνη γεγονότα από τη ζωή του.

Η Εριέττα δείχνει τη φωτογραφία με τους έξι στον Στέφανο και ο Στέφανος εκπλήσσεται από αυτό που βλέπει.

PATTY, Η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ - Ινες: Η αδελφή μου με πρόδωσε..

Ενώ το γκρουπ της Αντονέλα κοροϊδεύει τις "Ποπουλάρ" δυο νέα πρόσωπα, ο Μπρούνο και ο Γκονζάλες έρχονται να ταράξουν τις ισορροπίες ανάμεσα στις σχέσεις των παιδιών και ιδιαίτερα της Αντονέλα και του Ματίας.

Ο Λεάντρο κάνει ότι μπορεί για να κερδίσει την εμπιστοσύνη της Κάρμεν που τώρα πιστεύει ότι πρέπει να τον πάει σε ψυχίατρο. Ωστόσο, μια ξαφνική αδιαθεσία της Κάρμεν τους φέρνει πιο κοντά και  η Μπιάνκα τους βλέπει μαζί  στο κρεβάτι.

Η Ινές εκμυστηρεύεται στην Εμίλια ότι η αδελφή της την πρόδωσε, ενώ ο Τσίκο την ρωτά αν έμαθε κάτι για την μητέρα του...

"Χαμηλές πτήσεις" για τα πρωϊνάδικα - Ο κόσμος είδε παρέλαση!

Χθες, 28 Οκτωβρίου 2010, υπήρξαν ανατροπές στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη μια και πολλοί προτίμησαν να δούν την παρέλαση!

Στο γενικό σύνολο “Πρωινό mou” έκανε μέσο όρο 19.2%, η εκπομπή «10 με 1 μαζί» 15% και ακολούθησε ο «Καφές με την Ελένη» με 12.3%.

Η πρωινή εκπομπή του Μεγάλου Καναλιού βλέπει τα νούμερά της σιγά σιγά να πέφτουν και να μειώνεται η διαφορά ανάμεσα στους Φαίη Σκορδά-Γιώργο Λιάγκα και στους Καραμεροχαριτάτους.

Στα νεανικά κοινά το «Πρωινό mou» σημείωσε 22%, το δίδυμο Καραμέρος- Χαριτάτος έκανε 14.2%. και η Ελένη Μενεγάκή 15.7%, η οποία παραμένει σταθερά δεύτερη στις ηλικίες 15-44

KISMET: Η Λάμια γεννάει πρόωρα..

Η Τζαβιντάν επισκέπτεται τον Κενάν και του ανακοινώνει ότι μετά από όλα όσα έχουν περάσει, δεν μπορεί να συνεχίσει να είναι μαζί του και ότι αποφάσισε να χωρίσουν.

Ο Κενάν δεν πιστεύει πως το μωρό που έχασαν είναι ο λόγος για τον οποίο θέλει να χωρίσουν. Η Μακμπουλέ λέει στη Λάμια ότι η Τζαβιντάν πρέπει να έχει μάθει από κάποιον ότι ο Κενάν είναι ο πατέρας του μωρού της και πως σε αυτό οφείλεται η επίσκεψή της και οι ερωτήσεις που της έκανε σχετικά με το μωρό.

Η Λάμια αγχώνεται, σπάνε τα νερά της και πηγαίνει πρόωρα στο νοσοκομείο για να γεννήσει. Το μωρό γεννιέται με καισαρική, είναι υγιές αλλά χρειάζεται αίμα. Ο Κενάν, ο οποίος βρίσκεται τυχαία εκείνη την ημέρα στο νοσοκομείο για να κάνει φυσιοθεραπεία στο χέρι του, ενημερώνει τον Τζεμίλ για να έρθει στο νοσοκομείο και στην συνέχεια προσφέρεται να δώσει αίμα για το μωρό.

Ενώ δίνουν αίμα μαζί με τον Τζεμίλ, ο Κενάν του λέει πως καλό θα ήταν να μεγαλώσει το μωρό και με τους δυο γονείς του και ότι στη θέση του δεν θα δεχόταν ποτέ να μεγαλώσει το παιδί του με έναν άλλον άντρα, τον οποίο θα αποκαλεί μπαμπά.

Το παιδί μένει μερικές μέρες επιπλέον στο νοσοκομείο. Την ημέρα που παίρνει εξιτήριο, ο Κενάν βρίσκεται στο νοσοκομείο για φυσιοθεραπεία και η νοσοκόμα τον ενημερώνει σχετικά. Του προτείνει να τον συνοδεύσει για να δει τη μικρή.

Την ώρα που ο Κενάν την παίρνει στην αγκαλιά του, εμφανίζεται η Λάμια...

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ: Η Τόνια με το Νικόλα συνωμοτούν

Η Τόνια με το Νικόλα συνωμοτούν  στο σημερινό επεισόδιο από το σίριαλ του MEGA "Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ",  που θα δούμε απόψε.


Η Ξένια πλησιάζει το Φάνη για να του μιλήσει για την εταιρία. Με το χειρισμό της καταφέρνει να κλονίσει τις υποψίες του.

Ο Μιχάλης με τη Βιβή αναγκάζονται να συνειδητοποιήσουν ότι η κόρη τους μεγαλώνει. Η 'Ελενα έχει μια καινούρια, πολύ διασκεδαστική εμπειρία που τη φέρνει πολύ κοντά με το Τζώρτζη.

Η Τόνια με το Νικόλα συνωμοτούν για να ξαναφέρουν τον Ηλία στο σπίτι. Η Ξένια συναντιέται με το Σωτήρη, και προσπαθεί να του αποσπάσει πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση της Κάτιας.

Ο Γιάννης παίρνει μια πρωτοβουλία, που συγκινεί και προβληματίζει την Ελπίδα...
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣΜε την Κάτια Δανδουλάκη
και τους (αλφαβητικά): Αλέξανδρο Μπουρδούμη, Αθηνά Οικονομάκου, Μάνο Παπαγιάννη, Ευδοκία Ρουμελιώτη
Πρωταγωνιστούν (με αλφαβητική σειρά): Κώστας Αποστολάκης, Πάνος Βλάχος, Μαρία Ιωάννου, Βασίλης Κούκουρας, Κώστας Κρομμύδας, Ασπασία Μηλιαράκη, Πέτρος Μπουσουλόπουλος, Νίκη Παλληκαράκη, Ευγενία Παναγοπούλου, Ορφέας Παπαδόπουλος, Κατερίνα Σαβράνη, Οδυσσέας Σταμούλης, Ορέστης Τρίκας, Βαλέρια Χριστοδουλίδου, Δώρα Χρυσικού
Στο ρόλο του Δρ. Ανδρόνικου ο Μιχάλης Μητρούσης
Στο ρόλο του Πέτρου ο Νίκος Δαδινόπουλος
Παίζουν (με αλφαβητική σειρά): Βασιλική Αγγελή, Γιώργος Αρβανίτης, Βίκυ Κουμούτσου, Κέλλυ Καράνταη, Παρασκευή Κατσάνη, Μιχάλης Μαρκάτης, Εύα Πετρίδη, 'Εφη Ρευματά
Στο ρόλο της Φωτεινής η Νταίζη Σεμπεκοπούλου
Στο ρόλο της Σοφίας η Μαίρη Βιδάλη
Διασκευή σεναρίου: Σταύρος Αβδούλος, Ειρήνη Ριτσώνη
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης, Θανάσης Ιατρίδης

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ: Ο Πέτρος δεν της δίνει σαφείς απαντήσεις

Ο Πέτρος δεν της δίνει σαφείς απαντήσεις και η Αμαλία τον απειλεί ότι θα χωρίσουν στο σημερινό επεισόδιο από ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ που προβάλει καθημερινά το MEGA.

Η Αμαλία βρίσκει την Αντιγόνη και τον Πέτρο να συζητούν και ζητάει από τον Πέτρο να της πει όλη την αλήθεια. 

Ο Στέφανος αποκαλύπτει στην Μελίτα ότι ο τρόπος που ζούσε, πριν την γνωρίσει ήταν πολύ διαφορετικός. Της λέει πως η αγάπη της του άλλαξε το χαρακτήρα.

Η Μελίτα συγκινείται, αλλά συνειδητοποιεί ότι είναι πολύ αργά για να τα ξαναβρούν. Η Δάφνη και ο Νικόλας συνεχίζουν να μαλώνουν και να προσβάλλουν ο ένας τον άλλον.

Ο Νικόλας προσπαθεί να βρει συμπαράσταση από τον Λουκά, αλλά εκείνος τού εξηγεί ότι το λάθος που έχει κάνει είναι τραγικό και, σε λίγο, δεν θα διορθώνεται.

Η Εύα, με τη σειρά της, προσπαθεί να συνετίσει τη Νόρα και τη Δάφνη, πριν διαλυθεί ολόκληρη η παρέα.

Ο Στέφανος συναντά την Εριέττα και κάποιος φροντίζει να πληροφορηθεί η Μελίτα άμεσα το γεγονός.
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣΠρωταγωνιστούν: Δάνης Κατρανίδης (Πέτρος Ρούσσος), Φαίη Ξυλά (Εύα Χαρίτου), Αλέξανδρος Σταύρου (Στέφανος Καρτάλης), Βάνα Πεφάνη (Αμαλία Ρούσσου), Παναγιώτης Πετράκης (Λουκάς Βενέτης), Αντιγόνη Δρακουλάκη (Νόρα Φωκά), Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος (Νικόλας Λύτρας), Γεωργία Γεωργόνη (Δάφνη Γεραλή), Χρύσα Παπά (Μελίτα Ρούσσου) Μαριάννα Πολυχρονίδη (Νταίζη Καρρά), Βασίλης Μπισμπίκης (Λευτέρης Πολίτης), Μάντυ Λάμπου (Εριέττα Χατζηβασιλείου), Περικλής Κασσανδρινός (Χρήστος Μάνεσης), Στέλιος Καλαθάς (Δήμητρης Μπέλλος), Μαίριλυν Διονά (Μαρίλια Χαρίτου), Αλεξάνδρα Ούστα ('Αννα Βεργή), η Μαίρη Χήναρη (Αγγέλα Χαρίτου), η Στέλλα Παπαδημητρίου (Αντιγόνη Λαζαρίδη) και ο Κώστας Αρζόγλου (Ηλίας Γεραλής)
Σενάριο: 'Ελενα Ακρίτα, Γιώργος Κυρίτσης
Σκηνοθεσία: Γιάννης Βασιλειάδης, Ευγενία Οικονόμου, Γιώργος Σιούγας

KISMET: H Τζαβιντάν έχασε το παιδί

Δραματική τροπή στο KISMET, το τουρκικό σίριαλ που μεταδίδει καθημερινά ο ΑΝΤ1. Στο σημερινό επεισόδιο όταν ο Κενάν και η Τζαβιντάν συνέρχονται, απ' το αυτοκινητιστικό ατύχημα, βρίσκονται στο νοσοκομείο.

Η είδηση πέφτει σα βόμβα. Στο ατύχημα, η Τζαβιντάν έχασε το παιδί και βυθίζεται στη θλίψη της.

Ο πατέρας της Τζαβιντάν, ο κ. Βεφίκ, ρίχνει τις ευθύνες στον Κενάν. Εκείνος βασανίζεται απ' τις τύψεις και ξεσπάει στη Λάμια, η οποία τον επισκέπτεται στο νοσοκομείο.

Ο Κενάν έχει χτυπήσει το χέρι του και για κάποιο διάστημα δεν θα μπορεί να παίξει μουσική. Αυτό θα τον οδηγήσει σε μελαγχολία.

Στο μεταξύ οι σχέσεις της Λάμια με τη Μάκμπουλε δεν πάνε καλά και η Λάμια περνάει δύσκολες μέρες, ενώ το ρήγμα ανάμεσα στον Κενάν και την Τζαβιντάν γίνεται όλο και πιο βαθύ.

Η Τζαβιντάν καταλαβαίνει ότι πρέπει να πάρει μία απόφαση. Και δεν υπάρχει άλλη λύση, απ' το να αντιμετωπίσει τη Λάμια…

PATTY: Η Αντονέλα καταφέρνει να σκάσει τα λάστιχα

Η Αντονέλα καταφέρνει να σκάσει τα λάστιχα του πούλμαν που μεταφέρει το γκρουπ της Πάτι  στο σημερινό επεισόδιο της "PATTY, Η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ" που προβάλει το MEGA.


Ο Πόλο μεταμφιέζεται και πάλι σε Λεάντρο και δημιουργεί αναστάτωση στην Κάρμεν και την Μπιάνκα, που νομίζουν ότι είδαν τον πραγματικό Λεάντρο να χορεύει με μια ημίγυμνη γυναίκα.

Από την άλλη, η Εμίλια λέει στον Τσίκο ότι δεν πρόκειται να αποκαλύψει το μυστικό του σε κανέναν.

Η Αντονέλα καταφέρνει να σκάσει τα λάστιχα για τον διαγωνισμό, με αποτέλεσμα να καθυστερήσουν να φτάσουν και βέβαια να χάσουν.

Η Ζοζεφίνα όμως, καταλαβαίνει ότι η Αντονέλα φταίει για όλα. Παράλληλα, ο "Λεάντρο" μιλά άσχημα στην Κάρμεν...

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Ακούγονται με αλφαβητική σειρά οι ηθοποιοί:
Παναγιώτης Αποστολόπουλος, Κατερίνα Γκίργκις, Παναγιώτης Καποδίστριας, 'Αριελ Κωνσταντινίδου, Γιώργος Ματαράγκας, Ινώ Μενεγάκη, Yρώ Μιχαλακάκου, Λίλα Μουτσοπούλου, Σοφία Παναηλίδου, Βίνα Παπαδοπούλου, Μαρία Πλακίδη, Πέτρος Σπυρόπουλος, Ιφιγένεια Στάικου, Γιάννης Στεφόπουλος, Θοδωρής Τσάκωνας, Στέλιος Ψαρουδάκης

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

"Ονούρ" και η "Σεχραζάτ" βολτάρουν στην Αθήνα !

Με επίσκεψη στο Μουσείο της Ακρόπολης και greek moussaka αποχαιρέτισαν την Αθήνα ο Χαλίτ Εργκέντζ και η Μπεργκουζάρ Κορέλ, που επέστρεψαν στην πατρίδα τους το απόγευμα της Τετάρτης.

Οι τηλεοπτικοί Ονούρ και Σεχραζάτ μετέβησαν στο Μουσείο με λιμουζίνα, που τους παρέλαβε από το ξενοδοχείο τους στο κέντρο της Αθήνας. Μια «καλημέρα» την είπαν τα παιδιά, αν και το πρωινό το ξύπνημα μάλλον δεν τους άρεσε και τόσο.


«Είναι ωραία, μας αρέσει πολύ», είπε ο Χαλίτ, προσθέτοντας πως συνάντησαν πολλούς Έλληνες θαυμαστές και υπέγραψαν αυτόγραφα.

Στο Μουσείο της Ακρόπολης, πάντως, δεν είχε και πολύ... σουξέ, αφού δεν τον αναγνώρισαν πολλοί. Μάλλον θα έφταιγε το μούσι που έχει αφήσει για τον νέο του ρόλο ο ηθοποιός...

Χαλίτ και Μπεργκουζάρ δεν σταμάτησαν να ανταλλάσουν ματιές και να περπατούν χέρι χέρι, ενώ μόνο για μια στιγμή ο Χαλίτ άφησε την γυναίκα του να... χαζεύει τους Κούρους και έκανε «παιχνίδι» με τις κάμερες.

«Μας άρεσαν όλα. Τα διδαχτήκαμε στο σχολείο και τώρα είδαμε από κοντά τα αγάλματα που είχαν τα βιβλία», είπε η Τουρκάλα ηθοποιός και εξέφρασε για μια ακόμα φορά την επιθυμία τους να έρθουν ξανά στην Αθήνα.

Μετά το sightseeing, Ονούρ και Σεχραζάτ γευμάτισαν με θέα την Ακρόπολη και παρέα τον Γιάννη Λάτσιο και την Κατερίνα Γκαγκάκη, ενώ το απόγευμα της Τετάρτης αναχώρησαν για Τουρκία.

Στο Ζάππειο
Η αίθουσα του Ζαππείου που επρόκειτο να φιλοξενήσει τους δύο τούρκους σουπερστάρ είχε γεμίσει ασφυκτικά από νωρίς. Δημοσιογράφοι, φωτογράφοι, στελέχη του ΑΝΤ1, αλλά και φανατικοί θαυμαστές της σειράς «Χίλιες και μία νύχτες» ανέμεναν την άφιξη των πρωταγωνιστών Χαλίτ Εργκέντζ και Μπεργκουζάρ Κορέλ, οι οποίοι έκαναν την εμφάνισή τους λίγο μετά τις 15.00. Τα φλας άστραψαν, τα μικρόφωνα άναψαν και τα κινητά πήραν φωτιά- σε ρόλο φωτογραφικής μηχανής. Σαστισμένοι από την υποδοχή οι τηλεοπτικοί «Ονούρ» και «Σεχραζάτ» απάντησαν σε όλα τα ερωτήματα που δέχτηκαν ενώ δεν σταμάτησαν να χαμογελούν και να ευχαριστούν όλους για την υποδοχή που τους επεφύλαξαν.

«Είναι μεγάλη έκπληξη για μας αυτό που συμβαίνει, όπως και η μεγάλη επιτυχία της σειράς στην Ελλάδα» εξομολογήθηκαν κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου την οποία άνοιξε ο τούρκος πρεσβευτής στην Ελλάδα κ. Χασάν Γκογκούς και προλόγισε ο γενικός διευθυντής Προγράμματος του Αnt1 κ. Γιάννης Λάτσιος. Ο τελευταίος μάλιστα δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να γίνει μια ελληνοτουρκική παραγωγή- κάτι το οποίο ήδη μελετάται. Σχολιάζοντας τις ελληνοτουρκικές σχέσεις ο Χαλίτ Εργκέντζ τις χαρακτήρισε χρησιμοποιώντας ένα τούρκικο γνωμικό: «Είμαστε γείτονες, άρα και τον καφέ και το αλάτι θα το μοιραστούμε». Οσο για το μυστικό της επιτυχίας για τις «Χίλιες και μία νύχτες» και οι δύο πρωταγωνιστές συμφώνησαν ότι πρόκειται «για εξαιρετικό σενάριο, για μια δουλειά με συναίσθημα και για μια πολύ καλή παραγωγή». Και εκεί που όλα κυλούσαν ήρεμα και οι ερωτήσεις διαδέχονταν η μια την άλλη, το μικρόφωνο πήρε μια ηλικιωμένη θαυμάστρια η οποία ταξίδεψε από τη Σπάρτη με λεωφορείο για να συναντήσει από κοντά τα τηλεοπτικά ινδάλματά της. Συγκινημένοι οι δύο ηθοποιοί διέκοψαν τη συνέντευξη, την κάλεσαν κοντά τους, φωτογραφήθηκαν μαζί της, την αγκάλιασαν και της φίλησαν ευγενικά τα χέρια εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη τους. Από όλες τις γωνιές της αίθουσας ακούστηκαν φωνές, με κάποιες κυρίες να λένε πως ήλθαν από τη Θεσσαλονίκη και από άλλες πόλεις της Ελλάδας μόνο και μόνο για να τους δουν από κοντά. Τις μεγαλύτερες θαυμάστριες διαδέχτηκαν κάποια νεαρά κορίτσια τα οποία περίμεναν υπομονετικά να πάρουν αυτόγραφο και να δώσουν ανθοδέσμες, ενώ δυναμικό «παρών» έδωσε και το fan club της σειράς στο facebook, το οποίο αριθμεί περισσότερα από 9.000 μέλη!

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΓΡΑΜΜΕΛΗ ΤΟ ΒΗΜΑ

«Ζωή της άλλης» Vs «Χίλιες και μία νύχτες»: Ποια σειρά βγήκε κερδισμένη;

Τρίτη χθες και ο τηλεοπτικός σταθμός Ant1 είχε την σειρά «Χίλιες και μία νύχτες» και ακριβώς απέναντι την καθημερινή σειρά «Ζωή της άλλης» στο Μεγάλο Κανάλι. 
 
Ποια σειρά κέρδισε τη μάχη της τηλεθέασης; 
 
Η «Ζωή της άλλης». Η «Ζωή της άλλης» έκανε στο γενικό σύνολο 28% και η σειρά «Χίλιες και μία νύχτες» σημείωσε 16,6%. 
 
Ενώ στα νεανικά κοινά το Mega έκανε 17,9% και ο τηλεοπτικός σταθμός Ant1 σημείωσε 9,6%.

"Αλ Τσαντίρι Νιουζ" Vs «Το Νησί»: Ποιος βγήκε νικητής στη χθεσινή αναμέτρηση;

«Αλ Τσαντίρι Νιουζ» Vs «Το Νησί»! Alpha Vs Mega! Ποιος βγήκε κερδισμένος στη χθεσινή αναμέτρηση, 26 Οκτωβρίου 2010; 
Στο γενικό σύνολο ο Λάκης Λαζόπουλος έκανε 40,8% και "Το Νησί", το οποίο ήταν σε επανάληψη, σημείωσε 23,3%. Ενώ στα νεανικά κοινά το Αλ Τσαντίρι Νιουζ έκανε 49,8% και έφθασε σε τέταρτο 56% και η σειρά του Μεγάλου Καναλιού σημείωσε 22,6%.

Πρεμιέρα απόψε για νέα εκπομπή στη ΝΕΤ με τον Κώστα Αργυρό

Μια νέα ενημερωτική εκπομπή για ευρωπαϊκά θέματα, ξεκινά από αυτήν την Τετάρτη στη ΝΕΤ.
Η οικονομική κρίση των τελευταίων μηνών έχει στρέψει το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης προς την Ευρώπη και τους θεσμούς της, αλλά συνεχίζουν να κυριαρχούν προκαταλήψεις και λαθεμένες αντιλήψεις στον τρόπο με τον οποίο βλέπει ο μέσος πολίτης τη θέση της χώρας μας στην Ευρώπη. Με άλλα λόγια συνεχίζουμε να μιλάμε στη λογική του "εμείς και η Ευρώπη" και όχι όπως θα ήταν το φυσιολογικό μετά από 20 χρόνια συμμετοχής μας στην ΕΕ ως "εμείς ως Ευρώπη". Η εκπομπή "27 της Ευρώπης" (όσες και οι χώρες μέλη) με τον Κώστα Αργυρό θέλει να ανατρέψει αυτή τη λογική, παρουσιάζοντας την κατάσταση που επικρατεί στις υπόλοιπες χώρες μέλη σε συγκρίση με την χώρα μας .
Η εκπομπή επιδιώκει, στο βαθμό του δυνατού, να βγαίνει από το στούντιο, καταγράφοντας εικόνες από την καθημερινότητα των Ευρωπαίων και εστιάζοντας σε μεγάλα κοινωνικά θέματα μιας εποχής, κατά την οποία οι εξελίξεις τρέχουν με ιλιγγιώδεις ταχύτητες.

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ: Η Αμάντα απειλεί τον Στάθη

Η Αμάντα απειλεί τον Στάθη στο σημερινό επεισόδιο από την ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ που προβάλλει το MEGA.


H Κάτια αποκαλύπτει στην Σοφία ότι έχει αρχίσει να θυμάται διάφορες στιγμές από τη ζωή της.

Η Αμάντα απειλεί τον Στάθη ότι θα αποκαλύψει τα πάντα για την απάτη που οργάνωσαν στην εταιρεία. Το ρομαντικό δείπνο του Μιχάλη με τη Βιβή, χαλάει η άφιξη της Αμάντας. 

Η Ελπίδα, πολύ πληγωμένη, λέει στον Χάρη ότι τον είδε να φιλιέται με τη Νάνσυ. Εκείνος προσπαθεί να την πείσει ότι δεν συμβαίνει τίποτα ανάμεσά τους.

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ: Η Αντιγόνη απειλεί ότι θα τα βγάλει όλα στο φως.

Η Αντιγόνη απειλεί ότι θα τα βγάλει όλα στο φως στο σημερινό επεισόδιο από ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ.

Ο 'Αγγελος γυρίζει στην αγκαλιά της Εύας, σώος και αβλαβής. Η Εύα ευχαριστεί τον Στέφανο για την οικονομική του ενίσχυση, αλλά και για τη συμπαράστασή του, όλον αυτόν τον καιρό.

Ο Πέτρος εξομολογείται στην Αμαλία πως φοβάται ότι πίσω από την απαγωγή κρύβεται κάποιο πρόσωπο υπεράνω υποψίας. Ο Μπέλλος αρχίζει να υποψιάζεται ότι κάτι δεν πάει καλά.

Ο Νικόλας κρυφακούει μια συνομιλία της Δάφνης και του Λευτέρη και παρεξηγεί τα λεγόμενά της, γεγονός που μεγαλώνει το χάσμα μεταξύ τους. Η Μελίτα επισκέπτεται την Εύα και η εκείνη τής εξηγεί πόσο βοήθησε ο Στέφανος στην υπόθεση της απαγωγής.

Ο Στέφανος μαθαίνει ότι οι απαγωγείς διαδίδουν ότι όλα τα οργάνωσε κάποιος Καρτάλης. Η Νταίζη ζητάει από την Εριέττα να μείνει μακριά από την οικογένειά της.

Η Αντιγόνη πιέζει τον Ρούσσο να αναλάβει την υπεράσπισή της. Τον απειλεί ότι αν δεν το κάνει, θα τα βγάλει όλα στο φως.

PATTY, Η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ: H Αντονέλα βάζει καρφιά

H Αντονέλα βάζει καρφιά στα λάστιχα των αυτοκινήτων στο σημερινό επεισόδιο του σίριαλ "PATTY, Η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ" που προβάλεται από το MEGA.

Η Μπιάνκα εκλιπαρεί τον Λεάντρο να μην την αφήσει και ο Αντρές την Κάρμεν. Ο Λεάντρο όμως είναι ανένδοτος και η Μπιάνκα απαρηγόρητη και σοκαρισμένη χάνει τη φωνή της.

Οι φίλοι της Μπιάνκα στην προσπάθειά τους να την βοηθήσουν, λένε στην Κάρμεν ότι ο Λεάντρο είναι με άλλη γυναίκα.

Ο Πέντρο ενημερώνει την Ινές ότι θα γίνει διαγωνισμός ανάμεσα στις "Λας Ντιβίνας" και τις "Λας ποπουλάρες" και της ζητά να ξαναδεχθεί τον Ματίας στο σχολείο.

Ο Τσίκο λέει στην Εμίλια ότι βρίσκεται εκεί για να πάρει από την Ινές αυτά που ανήκουν στην μητέρα του ενώ η Αντονέλα βάζει καρφιά στα λάστιχα των αυτοκινήτων

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στο ΚΙΣΜΕΤ

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στο ΚΙΣΜΕΤ που προβάλει ο ΑΝΤ1. Στο σημερινό επεισόδιο ο Κενάν, μόλις ακούει απ' τον Σαΐμπ πως το παιδί της Λάμια είναι του Τζεμίλ, αποφασίζει να απομακρυνθεί οριστικά. Αυτή η κατάσταση ευνοεί τον Τζεμίλ.

Εξαιτίας της προσπάθειάς του να είναι όλο και πιο κοντά στη Λάμια, η σχέση του με τη Μάκμπουλε αρχίζει να έχει προβλήματα. Σο μεταξύ η Τζαβιντάν, θέλει να επέμβει στις δουλειές του Κενάν, οι οποίες δεν πάνε καθόλου καλά και παίρνει διάφορες πρωτοβουλίες. Αυτό θα κάνει τον Κενάν έξω φρενών...

Η Νιμέτ προτείνει στον Τζεμίλ να γίνουν συνέταιροι. Τον ανακρίνει για τη σχέση του με τη Μάκμπουλε και του κάνει μια σειρά από βραδινές επισκέψεις, για να μιλήσουν για δουλειές.

Μια μεγάλη έκπληξη περιμένει τη Λάμια, που δεν γνωρίζει ότι ο πρώην αρραβωνιαστικός της είναι οδηγός της Νιμέτ.

Την ίδια ώρα, ένας καβγάς του Κενάν με την Τζαβιντάν θα καταλήξει σε μεγάλη συμφορά…

Πρώτο το Mega στη διακαναλική

Το MEGA συγκέντρωσε τη Δευτέρα (25/10) το μεγαλύτερο μερίδιο (28,9% και περί τους 2.700.000 τηλεθεατές) στην τηλεθέαση της διακαναλικής συνέντευξης του πρωθυπουργού την ώρα που τα υπόλοιπα κανάλια έκαναν μονοψήφια νούμερα: ANT1 9,2%, 6,9%, NET 6,6%, ALPHA 6,4%, STAR 4,1% και SKAI 3,3%.

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

"Το νησί: Οι τηλεοπτικές κόρες Μάινα-Λέχου που κλέβουν την παράσταση

Από τα πρώτα λεπτά του σίριαλ «Το Νησί» τις εντυπώσεις έκλεψαν τα παιδιά, οι κόρες της Ελένης Πετράκη, οι φίλες και γειτόνισσες με τις οποίες μεγάλωσαν σαν αδερφές και ο Δημήτρης, που έγινε αιτία να αποχωριστούν την μητέρα του οι Άννα και η Μαρία.. Δύο εκ των μικρών πρωταγωνιστών, η Άννα Πετράκη και η Φωτεινή Αγγελοπούλου ή αλλιώς η Ιφιγένεια και Ρενέ Τζόλα έδωσαν την πρώτη τους αποκλειστική συνέντευξη στο STAR και στην «Πρωινή Μελέτη»....

Οι δύο αδερφές (στην πραγματικότητα) και φίλες στο σήριαλ αποκαλύπτουν ότι πήραν τον ρόλο μετά από casting στο σπίτι της Μιρέλλας Παπαοικονόμου, ότι πέρασαν ενάμιση μήνα στην Κρήτη λόγω γυρισμάτων και ότι… τα δάκρυα που βλέπουμε στην μικρή οθόνη δεν προέρχονται από κολλύριο, αλλά από την ψυχούλα τους.

«Η πιο συγκινητική στιγμή ήταν, όταν βλέπαμε την μαμά μας να φεύγει για απέναντι», λέει η μικρή Ιφιγένεια (Άννα Πετράκη) και προσθέτει: «Σε όλες τις σκηνές τα δάκρυα ήταν αληθινά. Σκεφτόμουνα την μαμά μου πεθαμένη ή προσπαθούσα να ταυτιστώ όσο γίνεται με τον ρόλο και πραγματικά έκλαιγα».

«Ο ρόλος της Φωτεινής μου άρεσε, γιατί είναι ένα χαρούμενο κορίτσι, σκορπίζει φως όπως λέει και το όνομά της», εξηγεί η μεγάλη αδερφή της Ιφιγένειας, Ρενέ.

Τα δύο κορίτσια μίλησαν και για τις κοπέλες, που θα τις αντικαταστήσουν, καθώς κάποια στιγμή από μαθήτριες γίνονται έφηβες. «Γνωριστήκαμε πολύ καλά με τις αντικαταστάτριες μας, γιατί έπρεπε να συνηθίσουμε να κάνουμε τις ίδιες κινήσεις, προκειμένου να καταλάβει ο κόσμος ότι είμαστε τα ίδια άτομα»

Δάνης Κατρανίδης: «Ζω στο κόκκινο".

Ένας εκ των πρωταγωνιστών της σειράς «Τα Μυστικά της Εδέμ», ο Δάνης Κατρανίδης, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό Mou» και μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά για τη σειρά, αλλά και τα δικά του παιδικά χρόνια.

«Βλέπω κάθε μέρα μετά την παράσταση τα "Μυστικά της Εδέμ". Κάθε μέρα πρέπει να πηγαίνεις ένα βήμα παρακάτω. Να ξεπερνάς τις ατέλειές σου. Αναμετριέσαι κάθε μέρα εσύ και οι αδυναμίες σου. Θέλω να πιστεύω ότι έχω εξελιχθεί από τότε που ξεκίνησα».

Στη συνέχεια, αποφεύγοντας να απαντήσει σε ερωτήσεις σε σχέση με την προσωπική του ζωή, είπε:

«Ζω στο κόκκινο. Ήμουν και είμαι άνθρωπος που ό,τι κάνω, το κάνω σε υπερβολικό βαθμό. Ερωτεύομαι σε υπερβολικό βαθμό. Δεν είμαι του συμβιβασμού....
Κάνω μικροσυμβιβασμούς ώστε να δώσω στον άλλο το χώρο να νιώσει ελεύθερος». Όταν ο Γιώργος Λιάγκας τον ρώτησε αν έχει γενικά στη ζωή του σημείο αναφοράς μία γυναίκα, απάντησε: «Είναι υποκριτής όποιος άντρας πει ότι δεν έχει σημείο αναφοράς μία γυναίκα».
Τέλος, ο καταξιωμένος ηθοποιός σχολίασε τα παιδικά του χρόνια: «Μεγάλωσα με πάρα πολύ αγάπη. Είμαι μοναχοπαίδι. Δέχτηκα πολλή προσοχή και τρυφερότητα. Είμαι από τη φύση μου δοτικός. Έτσι νιώθω, έτσι έχω μεγαλώσει, έτσι είμαι».

tvnea

Κοκκινόπουλος: "Εχω κολλήσει με το ποδόσφαιρο αλλά και "Το Νησί"

Ο επιτυχημένος σκηνοθέτης Πάνος Κοκκινόπουλος μίλησε στο «Πολύ Μπλα Μπλα». Αφού χαρακτήρισε την Ελλάδα «εκπορνευμένη καλλονή», μίλησε για την τηλεόραση και όσα δεν του αρέσουν σε αυτή.
«Η τηλεόραση είναι αχταρμάς. Έχει το αριστούργημα μαζί με το χειρότερο trash. Υπάρχουν αυτά τα δύο ταυτόχρονα. Υπάρχουν πράγματα για όλα τα γούστα» είπε ο Πάνος Κοκκινόπουλος, ενώ μιλώντας για τα ριάλιτι που έχουν κατακλύσει την τηλεόραση είπε πως του «δημιουργούν αναγούλα».
«Πρωινάδικα δεν έχω παρακολουθήσει, τα τρία αυτά που μαλώνουν μεταξύ τους. Δεν μπαίνω στη διαδικασία. Φέτος, έχω κολλήσει με το ποδόσφαιρο αλλά και "Το Νησί" που κάνει τη διαφορά».

Οι «Κηπουροί του MEGA» θα μας συστηθούν το Σάββατο


"Οι Κηπουροί του Mega" παίρνουν τα σύνεργα τους κι έρχονται να μας συστηθούν το Σάββατο 30 Οκτωβρίου στις 18:15
Θέλεις κήπο, αλλά έχεις μια άδεια ταράτσα; Θέλεις ένα καταπράσινο μπαλκόνι; Φαντάζεσαι την αυλή σου γεμάτη φυτά;
Από αυτό το Σάββατο 30 Οκτωβρίου και κάθε Σάββατο στις 18:15, την απάντηση στα ερωτήματα αυτά έχουν οι γεωπόνοι Μάκης Τσόκας, Σωτήρης Βρεττός και Γιάννης Παναγιωτόπουλος, οι οποίοι αναλαμβάνουν να μεταμορφώσουν αφιλόξενους άδειους χώρους σε μικρές οάσεις, μέσα στην πόλη.
Σε κάθε εκπομπή θα βλέπουμε πως μπορούμε να φτιάξουμε από την αρχή έναν κήπο, μια βεράντα ή μια ταράτσα, ενώ παράλληλα θα δίνονται χρηστικές συμβουλές για την κηπουρική τέχνη.
Στην εκπομπή αυτού του Σαββάτου 30 Οκτωβρίου, οι «Κηπουροί του MEGA» επισκέπτονται μια πολυκατοικία στο Νέο Ηράκλειο. Οι έξι οικογένειες που μένουν εκεί φαίνεται πως δεν μπορούν να συμφωνήσουν και να καταλήξουν όσον αφορά την μεταμόρφωση του κοινόχρηστου κήπου τους. Οι τρεις γεωπόνοι καλούνται να αναλάβουν δράση προτείνοντας την καλύτερη λύση ώστε να μείνουν όλοι ικανοποιημένοι.

Ακόμη, στην εκπομπή φιλοξενούνται μόνιμες στήλες:

Το μποστανάκι σου

Ο Σωτήρης Βρεττός μας προτείνει έναν τρόπο για να έχουμε πάντα φρέσκα λαχανικά στη διάθεσή μας, δημιουργώντας ένα μποστάνι στο μπαλκόνι της πολυκατοικίας. Στην πρώτη εκπομπή θα μας δείξει τα πρώτα βήματα για την κατασκευή του, την επιλογή του κατάλληλου χώρου και την μέθοδο καλλιέργειας του.


Ο γιατρός των φυτών

Ο Μάκης Τσόκας με βοηθό την Άρτεμη Αστεριάδη μας δίνει συμβουλές για να γιατρεύουμε τα άρρωστα φυτά μας. Αυτή τη φορά, ο «γιατρός» με τη βοηθό «νοσοκόμα» θα μας δείξουν πώς να αντιμετωπίσουμε την μελίγκρα.

Go Green

Ο Γιάννης Παναγιωτόπουλος μας συστήνει τον «πράσινο» τρόπο ζωής, προτρέποντάς μας να κάνουμε την οικολογία πράξη στην καθημερινότητά μας. Για αρχή, θα μάθουμε πώς να φτιάχνουμε μικρά θερμοκήπια από πλαστικά μπουκάλια νερού και αναψυκτικών.

Το φυτό της ημέρας

Μέσα από ένα ειδικά φτιαγμένο animated video, θα μαθαίνουμε τα πάντα γύρω από ένα συγκεκριμένο φυτό. Σε αυτή την εκπομπή, την τιμητική του έχει το βιβούρνο λουσίντουμ.

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ: Η Ξένια πλευρίζει την Λίλιαν

"Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ" συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της και στο σημερινό επεισόδιο ο Ανδρόνικος προσπαθεί να παρηγορήσει την Ελπίδα, που είδε τον Χάρη μαζί με άλλη γυναίκα. 

Η 'Ελενα με τον Τζώρτζη ετοιμάζονται να βγουν, αλλά η απρόσμενη επίσκεψη του Μάνου τους αλλάζει τα σχέδια. 

Στο μεταξύ η Ξένια βάζει λόγια στη διευθύντρια της σχολής για τη σχέση του Χάρη με την Ελπίδα. 

Η διευθύντρια κάνει αυστηρές συστάσεις στον Χάρη. 

Παράλληλα, η Ξένια πλευρίζει την Λίλιαν για να μάθει λεπτομέρειες για την 'Ελενα και τον Τζώρτζη.

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ: Η αγωνία για τον 'Αγγελο κορυφώνεται

Η αγωνία για τον 'Αγγελο κορυφώνεται στα ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ που προβάλλονται σήμερα από το MEGA.

Η στιγμή της ανταλλαγής πλησιάζει και η αγωνία για τον 'Αγγελο κορυφώνεται. Η Εύα και ο Στέφανος καταφέρνουν να συγκεντρώσουν τα χρήματα που ζήτησαν οι απαγωγείς. Ο Ρούσσος καταλογίζει στην Αντιγόνη ότι αυτή είναι ο εγκέφαλος της απαγωγής. Εκείνη, όμως, το αρνείται. 

Ο Μπέλλος, ύστερα και από τη δεύτερη δόση δηλητηρίου που του δίνει η Νταίζη, πέφτει αναίσθητος. Ο Λευτέρης βλέπει τη φωτογραφία των έξι αντρών και εκμυστηρεύεται στην 'Αννα ότι νομίζει πως την έχει ξαναδεί κάπου, στο παρελθόν. 

Παράλληλα, αγωνιά και αυτός για την έκβαση της απαγωγής. Ο Στέφανος πηγαίνει να παραδώσει τα λύτρα, βάζοντας σε εφαρμογή ένα σχέδιο που έχει καταστρώσει με τον Χρήστο. 

Η παρέα, παρ' όλες τις διαφορές των ζευγαριών, στέκεται στο πλευρό της Εύας που ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το παιδί της.

PATTY, Η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ: Ξεσπά καβγάς ανάμεσα στην Ζοζεφίνα και την Αντονέλα

Ξεσπά καβγάς ανάμεσα στην Ζοζεφίνα και την Αντονέλα στο σημερινό επεισόδιο της σειράς "PATTY, Η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ" 
Ο Ματίας ο σκύλος μετά από μεγάλες περιπέτειες, φθάνει μέσω του Αντρές και πάλι στην αγκαλιά της Πάτυ και της Κάρμεν. Ο Τσίκο λέει στην Εμίλια ότι δεν θα την ξαναενοχλήσει, αλλά εκείνη ανακαλύπτει την πραγματική του ταυτότητα και ζητά εξηγήσεις. 
Η Αντονέλα συγχωρεί την Λουτσιάνα, ενώ λέει στην Πάτυ ότι πέταξε το DVD και παράλληλα την ταπεινώνει. Τα αγόρια καλούνται να βάψουν τους τοίχους του σχολείου.  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΕΣ: Η καρδιά του μωρού της Μπενού σταματάει

Η καρδιά του μωρού της Μπενού σταματάει και ο τοκετός γίνεται δύσκολος και επικίνδυνος. Το γεγονός αυτό θα οδηγήσει σε συνάντηση του Ονούρ και της Σεχραζάτ στο μαιευτήριο. 

Η Ναντιντέ προσπαθεί να κρύψει από τον Μπουρχάν τα γεγονότα σχετικά με την Αχού και το χώρο εργασίας. Η μητέρα της Αχού, Νεριμάν, σοκαρισμένη από τα γεγονότα, ζητάει τη βοήθεια της Ναντιντέ μαζί με μια μεγάλη συγνώμη. 

Μετά την απελευθέρωσή της, η Φουσούν δυσκολεύεται να αποφασίσει αν θα επιστρέψει στο σπίτι της. Η Σεζέν μαθαίνει πολύ άσχημα νέα για τον πατέρα της. Η Εντά δέχεται τους εκβιασμούς του οικοδόμου που ξέρει τι έκανε. 

Ο Ονούρ βάζει στόχο να σώσει την εταιρία. Η Σεχραζάτ, επηρεασμένη από την κατάσταση της Μπενού, παίρνει μια απόφαση ζωής…

Ο Κενάν ψάχνει το κρυμμένο μυστικό

KISMET και σήμερα στον ΑΝΤ1  και ο Κενάν ψάχνει ν' ανακαλύψει το κρυμμένο μυστικό. Και ενώ προσπαθεί να μάθει την αλήθεια απ' τη Σουζάν, έρχεται πάλι πρόσωπο με πρόσωπο με τη Λάμια. Η Τζαβιντάν ενοχλείται που ο Κενάν έχει παρατήσει τη δουλειά του και έχει προβλήματα με τον παραγωγό του. Πιστεύει ότι στο μυαλό του τριγυρίζει η σκέψη της Λάμια. Φοβάται μήπως και μάθει πως είναι ο πατέρας του παιδιού της Λάμια και ζητάει τη βοήθεια της αδερφής του Κενάν, της Αφίφε. Η Αφίφε θα πάει να βρει τη Λάμια, η οποία αποτελεί απειλή για την καριέρα και το γάμο του αδερφού της και θα της μιλήσει... Η Λάμια, παρ' όλο που νιώθει αμήχανα γι' αυτή τη συνάντηση με την Αφίφε, θα πάει να τη βρει. Τελικά θα συμβεί αυτό που φοβόταν. Αυτή η συνάντηση θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή της. Στο μεταξύ ο Τζεμίλ ζητάει τη βοήθεια του πατέρα του για το θέμα του Κενάν. Ο Σαΐμπ Πασά θα προσπαθήσει με το δικό του τρόπο να κρατήσει τον Κενάν μακριά απ' τη Λάμια.

Οι πρωταθλητές της τηλθέασης.

Παπαδάκης, Σκορδά - Λιάγκας, Λαμπίρη,  Τατιάνα, Μυστικά της Εδεμ, είναι οι χθεσινοί πρωταθλητές της τηλθέασης. Τα χθεσινά νούμερα της NIELSEN είναι αποκαλυπτικά:

Πρωινή ενημέρωση

Ant1 Καλημέρα Ελλάδα 19,4
Alter Καλημέρα 18,8
Mega Κοινωνία ώρα Mega 14,5
Star Πρωινή Μελέτη 11,2
Net Πρωινή ενημέρωση 10,7
Alpha Πάνω στην ώρα 5,5

Πρωινή Ψυχαγωγία
Mega Πρωινό mou 23,9
Ant1 10 με 1 μαζί 16,3
Alpha Καφές με την Ελένη 14,3
Skai Σκάι τώρα 6,1
Net Συμβαίνει τώρα 3,2

Μεσημεριανά

Star Super Star 12,9
Alpha Κους κους το μεσημέρι 12,7
Alter Πολύ μπλα μπλα 12,3
Απογευματινές εκπομπές

Star Αξίζει να το ζεις 13,5
Φώτης Μαρία, live 9,2
Alpha Δέστε τους 12,1
Oικογενειακές ιστορίες 14
Alter Όσο υπάρχουν άνθρωποι 6,5
That’s life 4,7

Απογευματινές σειρές – τηλεπαιχνίδια

Ant1 Kismet 21,5
Ant1 Deal 13,7
Mega Τα μυστικά της Εδέμ 34,8
Κεντρικά δελτία ειδήσεων
Mega 17,3
Ant1 8,7
Alter 7,7
Star 18,1
Alpha 10,5

Βραδινή ζώνη
Mega Master Chef 25,9
Ant1 Ράδιο Αρβύλα 16,1
Alpha Big Brother 8,2

Το Mega με το «Νησί» κατά του Λαζόπουλου

Ποιος θέλει να είναι «απέναντι» από το «Νησί»; Μάλλον κανείς! 

Ο Μποτρίνι τελικά την γλίτωσε και την θέση του πήρε ο «Μεγάλος Αδερφός». 

Απόψε όμως αντιμέτωπος με την ιστορία της Σπιναλόγκας (έστω και σε επανάληψη) έρχεται ο Λάκης Λαζόπουλος, μιας και η χθεσινή διακαναλική συνέντευξη του Πρωθυπουργού «αναστάτωσε» για λίγο το τηλεοπτικό πεδίο…

Αφού λοιπόν το «Νησί» μας την «έκανε» χθες, οι ιθύνοντες του Mega είπαν να μην μας αφήσουν παραπονεμένους αποζημιώνοντάς μας απόψε με ένα διπλό επεισόδιο (πρόκειται για επανάληψη του πρώτου και δεύτερου επεισοδίου) από τη συγκλονιστική σειρά που έχει καθηλώσει τους πάντες. Το θέμα όμως είναι αλλού… Μπορεί μέχρι τώρα να είχαμε συνηθίσει την ιστορία της Σπιναλόγκας απέναντι από τον «Εφιάλτη στην κουζίνα» και το «Next Top Model». Απέναντι από τον Λάκη όμως, και μάλιστα σε επανάληψη; Η αλήθεια είναι πως αυτή την αναμέτρηση ούτε που την φανταζόμασταν.

Το μόνο σίγουρο είναι πως θα περιμένουμε με αγωνία να δούμε τι έχει να μας δείξει το ραβασάκι της AGB…

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Την Τρίτη στην Αθήνα Ονούρ και Σεχραζάτ VIDEO

Στην ελληνική πρωτεύουσα θα βρίσκονται αύριο ο Χαλίτ Εργκέντζ και η Μπεργκουζάρ Κορέλ, το ζευγάρι από τις «Χίλιες και Μία Νύχτες» που έχει κλέψει εντυπώσεις και... τηλεθεάσεις τους τελευταίους μήνες!

Οι τηλεοπτικοί Ονούρ και Σεχραζάτ έρχονται στην Αθήνα μετά από πρόσκληση της τουρκικής πρεσβείας και του ΑΝΤ1, ενώ το πλήρες πρόγραμμά τους δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό.

«Αγαπώ πάρα πολύ την Ελλάδα και θέλω πολύ να έρθω», είχε δηλώσει αποκλειστικά στην κάμερα του «Super Star» ο Χαλίτ, προσθέτοντας πως το καλοκαίρι σκόπευαν με την Μπεργκουζάρ να πάνε στην Χίο αλλά τελικά δεν πήγαν γιατί φοβήθηκαν την μεγάλη αναγνωρισιμότητά τους στην Ελλάδα.  VIDEO KAI ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

«Η ζωή μου όλη είναι ένα τσιγάρο!»

«Η ζωή μου όλη είναι ένα τσιγάρο!» ελιναι ο τιτλος και το θέμα που ετοίμασε το «Κουτί της Πανδώρας» στη ΝΕΤ για την Πέμπτη 28 Οκτωβρίου αμέσως μετά τον αγώνα ΠΑΟ- ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Καρέλια άφιλτρα, άσσος κασετίνα, Αντινικοτ 22, Ματσάγγος χύμα, σέρτικα Λαμίας και βέβαια Sante. Η ιστορία της Ελλάδας γράφτηκε με πακέτα τσιγάρα. Ακόμη κι αυτών που δεν κάπνιζαν.

Η κυριαρχία του τσιγάρου, ήρθε με την κυριαρχία του προτύπου που πλάσαρε. Με λίγο καιόμενο καπνό, μέσα στην αιθάλη του, ο καθένας γινόταν Μπόγκαρντ, Γκρέτα Γκάρμπο, Τσε Γκεβάρα ή Ζαν Πωλ Σαρτρ.

Είναι δικαίωμα του καπνιστή να καπνίζει όταν δεν ενοχλεί τους άλλους;

Παγκοσμίως υπάρχει μια τάση για την απαγόρευση του τσιγάρου σε δημόσιους χώρους. Το ίδιο γίνεται και στην Ελλάδα. Ναι ή όχι; Το τσιγάρο είναι δικαίωμα ή εθισμός; Οι απόψεις είναι πολλές. Ξεκινούν από τις θεωρίες συνωμοσίας για την προσπάθεια καταστολής της θέλησης των πολιτών και φτάνουν ως τις δυσάρεστες ιατρικές μελέτες που απομυθοποιούν πλήρως το τσιγάρο. 


Ο νέος αντικαπνιστικός νόμος άναψε «φωτιές», προκάλεσε αντιδράσεις και έθεσε διλλήματα, σε μια εκπομπή που σηκώνει …τσιγάρο. 

Ο Βασίλειος Μαρκεζίνης μιλά στον Παύλο Τσίμα

Journalist Pavlos Tsimas at the six party lead...Image via WikipediaΟ διακεκριμένος Έλληνας ακαδημαϊκός, καθηγητής σε φημισμένα πανεπιστήμια του κόσμου, τακτικό μέλος της βρετανικής ακαδημίας, τιμημένος με τον τίτλο του σερ στην Μεγάλη Βρετανία, Βασίλειος Μαρκεζίνης, μιλά στον Παύλο Τσίμα για την Ελλάδα της κρίσης, το παρόν και το μέλλον της, για το τέλος του πολιτικού κόσμου της μεταπολίτευσης αλλά και για την ανάγκη μιας νέας εξωτερικής πολιτικής για την χώρα.

Η συνέντευξη θα μεταδοθεί από το MEGA την Πέμπτη 28 Οκτωβρίου στις 24:00.
Enhanced by Zemanta

Τρεις επικίνδυνοι βαρυποινίτες στο Νησί

Αμέσως μετά τη διακαναλική συνέντευξη του πρωθυπουργού το MEGA θα προβάλει "ΤΟ ΝΗΣΙ" που αναμένεται να κάνει νέο ρεκόρ θεαματικότητας. 

Στο 3ο επεισόδιο ο Γιώργης φροντίζει τις κόρες του αλλά συναντά δυσκολίες εξαιτίας του δύστροπου χαρακτήρα της 'Αννας. 

Ο μικρός Δημήτρης κάνει νέους φίλους στη Σπιναλόγκα. Η κακιά δασκάλα του Νησιού, η Κρουσταλάκη, κακομεταχειρίζεται τα παιδιά. Η Ελένη συγκρούεται μαζί της και αποφασίζει να κάνει σε μερικά παιδιά μάθημα στο σπίτι της. 

Τρεις επικίνδυνοι βαρυποινίτες στέλνονται από την κυβέρνηση στο Νησί για να φρουρούν τους λεπρούς. Ο Γιώργης ζητά από την Ελένη προσέχει για να μην της κάνουν κακό. 

Οι δεξαμενές του νερού είναι άδειες. Ο Γιώργης μεταφέρει από την Πλάκα πόσιμο νερό στους έγκλειστους. Ανησυχία για νέες αφίξεις στο Νησί...

Κισμέτ: Ερχεται η σύγκρουση!

Στο ΚΙΣΜΕΤ έρχεται η σύγκρουση. Ο Κενάν αντιμετωπίζει προβλήματα με τη δουλειά του, οι σχέσεις του με τον παραγωγό του είναι τεταμένες, ο ίδιος δείχνει αδιάφορος, οι συμφωνίες ακυρώνονται. 

Η καριέρα του, ότι πιο σημαντικό μέχρι σήμερα στη ζωή του, μοιάζει να μην τον ενδιαφέρει. Ενδιαφέρει, όμως, τη Τζαβιντάν που θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να ανατρέψει το κλίμα. 

Οι πρωτοβουλίες που παίρνει για τα θέματα της δουλειάς του κάνουν έξαλλο τον Κενάν και σε ένα ακόμα μεταξύ τους τσακωμό ακούγεται η λέξη που θα πυροδοτήσει την έκρηξη… Λάμια. Αυτή φταίει για όλα. 

Η παρουσία του τρίτου προσώπου είναι πιο έντονη από ποτέ και φθάνει το ζευγάρι στα όριά του. Ο καβγάς του Κενάν και της Τζαβιντάν κορυφώνεται με τραγική κατάληξη το τροχαίο δυστύχημα και την αποβολή της Τζαβιντάν.

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Μάθετε πρώτοι τί θα γίνει στα «Μυστικά της Εδέμ»


Σαν «βόμβες» σκάνε οι εξελίξεις στα Μυστικά της Εδέμ που «σαρώνουν» σε ποσοστά τηλεθέασης κάθε απόγευμα. Στα επόμενα επεισόδια, θα συμβούν φοβερά και τρομερά πράγματα.

O Λουκάς και η Νόρα, όπως όλοι γνωρίζουν λοιπόν, διαφωνούν για το εάν πρέπει να αναλάβουν την υπόθεση Χατζηβασιλείου ή όχι. Αυτή ακριβώς η κόντρα τους έχει οδηγήσει, όχι μόνον σε επαγγελματικό, αλλά και σε προσωπικό χωρισμό. Τα προβλήματα ανάμεσά τους μεγαλώνουν. Η κόντρα τους «φουντώνει». Μέχρι την στιγμή που η Νόρα μαθαίνει ότι είναι έγκυος στο παιδί του Λουκά!

Η Νόρα «χάνει τη γη» κάτω απ’τα πόδια της, καθώς από τη μία πλευρά είναι χαρούμενη, από την άλλη το κλίμα στις σχέσεις της με τον Λουκά είναι το χειρότερο δυνατό. Ετσι, δεν μπορεί να πει σε κανέναν τίποτα, παρά μόνον στην Εύα, μέχρι να δει τι θα κάνει με τον Λουκά. Όμως, ούτε η Εύα την βοηθάει ιδιαίτερα, μια και εμφανίζεται οργισμένη και απογοητευμένη που ο Λουκάς θέλει να υπερασπιστεί την γυναίκα που πήγε να την σκοτώσει. Η Νόρα δεν ξέρει τι να κάνει. Να το πεί ή όχι στον Λουκά; Από την μία είναι το παιδί του και από την άλλη, οι δρόμοι τους έχουν χωρίσει από κάθε πλευρά.

Όταν η Νόρα θα έλθει ένα βήμα πριν από το να του το ανακοινώσει και θα συναντηθούν, εκείνος θα της ανακοινώσει από την πλευρά του ότι οι δυο τους είναι πλέον αντίδικοι και θα την αποτρέψει από κάθε πιθανότητα να του πεί τι συμβαίνει.

To τί θα γίνει, μετά από όλα αυτά, θα το μάθετε πρώτοι από εμάς σε λίγες ημέρες. Μέχρι τότε λίγη ακόμη υπομονή...star.gr

Βίκυ Καγιά κατά Γιάννη Λάτσιου

Δίνει τον καλύτερό της εαυτό προκειμένου να ανταπεξέλθει, όχι μόνον στα καθήκοντά της ως παρουσιάστρια, αλλά και για να ανεβούν τα νούμερα τηλεθέασης του Next Top Model. Όχι ότι είναι χαμηλά, αλλά όταν ένα πρόγραμμα τοποθετείται απέναντι από μία τηλεοπτική σειρά όπως Το Νησίπου κάνει 60 και 70 τοις εκατό τηλεθέαση, το 20 και το 25 φαντάζει λίγο.

Η Βίκυ Καγιά μίλησε για τον τηλεοπτικό «τυφώνα» Το Νησί, που φέτος μεταδίδεται την ίδια μέρα και ώρα με το Next Top Model. Όπως ανέφερε στην συνέντευξή της στην εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ, Το Νησί είναι μία εξαιρετική τηλεοπτική δουλειά, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι τους αρέσει που παίζει απέναντί τους. Το αντίθετο μάλιστα. Οσο για το εάν οι συντελεστές έχουν ζητήσει να αλλάξει η ημέρα και η ώρα μετάδοσης; H Bίκυ Καγιά απαντά.

«Εμείς δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό. Απλά από την αρχή είχαμε ρωτήσει το κανάλι αν είναι σίγουρο ότι θέλει να μείνουμε την συγκεκριμένη μέρα και ώρα. Το κανάλι επέμεινε και από εκεί και πέρα είναι θέμα που αφορά τον διευθυντή προγράμματος. Εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά πράγματα. Φαντάζομαι ότι προτίμησαν να παραμείνει όπως πέρυσι. Τώρα, αν στο μέλλον δεν είναι ευχαριστημένοι από τα νούμερα, εμείς δεν ευθυνόμαστε σε καμία περίπτωση και μπορεί να αλλάξουμε ημέρα, αλλά αυτό δεν το ξέρουμε ακόμη. Δεν έχει γίνει όμως καμία συζήτηση, παραμένουμε εκεί όπου είμαστε και χωρίς κανένα παράθυρο σωτηρίας. Όμως δεν πάμε και τόσο άσχημα. Κάναμε ακόμη και 20% στα νεανικά κοινά. Είμαστε και πολύ καλύτεροι από πέρυσι. Εγώ δεν είμαι άνθρωπος που κοιτάζει τα νούμερα. Θέλω να είναι η εκπομπή καλή».

Βέβαια, όπως λέει, ο ανταγωνισμός έχει και τα θετικά του: «Το τηλεοπτικό τοπίο έχει αλλάξει πάρα πολύ. Δεν έχει καμία σχέση με πέρυσι. Ιδιαίτερα εμείς βρισκόμαστε στην πιο ανταγωνιστική ημέρα και ζώνη της εβδομάδας. Δεν υπάρχει πιο δύσκολη νομίζω. Αλλά αυτό είναι κάτι που το ξέραμε και είμαστε διατεθειμένοι να το παλέψουμε. Ο ανταγωνισμός πολλές φορές μπορεί να βγει και σε καλό. Γεννάμε ιδέες, γινόμαστε πιο δημιουργικοί. Θα δείξει… So far so good».

Είδαμε τα κορίτσια να κάνουν πασαρέλα σε λατομείο. Είδαμε ξεμάλλιασμα, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται να δούμε και γυμνό. Ισχύει, όμως αυτό; «Εγώ δεν έχω κανένα λόγο για την τελική εικόνα του επεισοδίου. Πάω μόνο στα σπικάζ. Βλέπω κάποια κομμάτια και αν δω κάτι πολύ χοντρό, θα παρακαλέσω να μην μπει, αλλά και που το λέω…»

Οσο για τον Πρωινό Καφέ; Η Βίκυ απαντά με σχετική πικρία, στις κριτικές που δέχθηκε όταν κλίθηκε να παρουσιάσει τον Πρωινό Καφέ. « Όταν έκανα τον Πρωινό Καφέ η κριτική που μου ασκήθηκε ήταν τηλεβόμβα. Νομίζω ότι πλέον τα πράγματα είναι πολύ πιο ήπια. Με θυμώνει μόνο όταν αγγίζει το ηθικό κομμάτι του χαρακτήρα μου».

Ξεσπά νέα κόντρα στην τηλεόραση ή μας φαίνεται; STAR.GR

«Θα έπαιζα στο Νησί ακόμη και ως κομπάρσος»

Kapoutzidis is ready to call the "spirits...Image by greekadman via Flickr

Το ότι ο Γιώργος Καπουτζίδης ζήλεψε – με την καλή έννοια – την τηλεοπτική σειρά Το Νησί, δεν αποτελεί ίσως κάτι πρωτότυπο. Η πρωτοτυπία των δηλώσεων που έκανε έγγειται στο ότι θα ήθελε να παίξει στο Νησί, ακόμη και ως… κομπάρσος!
«Ζήλεψες;», ρωτήθηκε ο σεναριογράφος και παρουσιαστής. «Ζήλεψα ως ηθοποιός και όχι ως δημιουργός. Δεν ήταν ποτέ το όνειρό μου να γράψω μία δραματική σειρά. Πιστεύω πως το δράμα συγγραφικά δεν μου πάει».

«Θα έπαιζες στο Νησί; Ακόμη και εάν ήμουν ο 60ος κομπάρσος και κουβαλούσα τα ψάρια στην προβλήτα!», ήταν η απάντηση που έδωσε.

Στην συνέντευξή του στο περιοδικό TV Eθνος, ο Γιώργος Καπουτζίδης απάντησε και στα όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν σχετικά με τα τεχνικά προβλήματα που παρουσιάστηκαν στην πρεμιέρα του Just the two of us, το οποίο μάλιστα χαρακτήρισε ως «μικρή Γιουροβίζιον».

«Ζωντανό πρόγραμμα είμαστε, αυτά συμβαίνουν. Και κυρίως; Συμβαίνουν στις πρεμιέρες. Δεν έχουμε και το κοκαλάκι της νυχτερίδας! Και να σου πώ και κάτι; Λογικό είναι! Και είναι λογικό από τη στιγμή που πριν βγούμε στο αέρα κάναμε πρόβες μόνο τέσσερις ημέρες. Εδώ υπάρχουν τέτοια προβλήματα ακόμα και σε διοργανώσεις όπως είναι η Γιουροβίζιον, που ετοιμάζονται έναν ολόκληρο χρόνο και οι πρόβες κρατούν μήνες».

Όσο για τα ποσοστά τηλεθέασης, η απάντηση που έδωσε προκάλεσε έκπληξη: «Η αλήθεια είναι πως από το χώρο της παρουσίασης είμαι περαστικός οπότε… περαστικά τα αντιμετωπίζω και όλα αυτά. Τι να πώ, άμα δεν αρέσω, ας μην με ξαναπάρουν για παρουσιαστή! Εχω να ασχοληθώ με το θέατρο, τον κινηματογράφο, έχω να γράψω πράγματα… Τι εννοώ μ’ αυτό; Πως αν δεν τα πάω καλά σαν παρουσιαστής, λες μετά να γράψω μία νέα σειρά και να μην την πάρουν τα κανάλια;»

Enhanced by Zemanta

ΜΕ ΤΡΕΜΗ -ΧΟΥΚΛΗ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ


Άλλαξαν πάλι οι όροι της διακαναλικής συνέντευξης, που θα δώσει αύριο ο πρωθυπουργός.

Δεν θα γίνει στην ΕΡΤ αλλά στο Μαξίμου, δεν θα συντονίζει δημοσιογράφος της κρατικής τηλεόρασης αλλά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, και θα δεν θα μαγνητοσκοπηθεί.

Θα μεταδοθεί ζωντανά στις 9, αμέσως μετά τα δελτία ειδήσεων. Εστω και καθυστερημένα ο Χυτήρης κατάλαβε ότι δεν ήταν δυνατόν να δίνει τον λόγο στη Τρέμη, τη Χούκλη ή τον Λιάτσο, η Ρίτσα Μπιζόγλη!

Σωστά διαβάζετε. Λείπει το όνομα του Χατζηνικολάου. Οπως και στο περυσινό ντιμπέϊτ, ο άνκορμαν του Alter δεν θα μετάσχει, θεωρώντας το όλο στήσιμο υποτιμητικό για τον ίδιο.

Αντ' αυτού θα πάει ο επικεφαλής του πολιτικού ρεπορτάζ του σταθμού Ανδρέας Κωνσταντάτος, ο οποίος τα είχε καταφέρει πολύ καλά πέρυσι. Τώρα πώς υποτιμάται ο Χατζηνικολάου και όχι η Τρέμη -για να μιλήσουμε μόνο για τα πρώτα ονόματα- αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο...

Δημοσιεύτηκε στο VETO 300

Στέλιος Μάϊνας: «Προστατεύω την προσωπική μου ζωή»

Άγνωστες πτυχές της προσωπικής κυρίως ζωής του, αλλά και της ιδιοσυγκρασίας του, οι οποίες δεν ήταν ιδιαίτερα γνωστές στο ευρώ κοινό αποκαλύπτει  σε συνέντευξή του ο Στέλιος Μάϊνας .

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι απόψεις του σχετικά με την προσωπική του ζωή, η οποία όπως λέει ήταν πάντα διαχωρισμένη. «Πάντα ήταν διαχωρισμένη. Προστατεύω την ζωή μου, δεν μ’ αρέσει να την προβάλλω, όπως δεν μ’ αρέσει να αυτοπροβάλλομαι. Μπορώ ευχαρίστως να σου μιλήσω για εμένα μέσα από έναν ρόλο, αλλά τα υπόλοιπα δεν βρίσκω πως έχουν νόημα. Από πιτσιρίκια μας μάθαιναν πως ο ηθοποιός είναι ένα άγραφο χαρτί το οποίο αποτυπώνει τις εντυπώσεις και τα ερεθίσματα από το περιβάλλον του. Γι’ αυτό κι εμείς, έχουμε τεράστια ανάγκη, για να ερμηνεύσουμε έναν ρόλο, να πάρουμε ερεθίσματα από τον σκηνοθέτη, από τους συμπαίκτες μας, από το κείμενο. Υπάρχουν ηθοποιοί που είναι personaeκαι ηθοποιοί που είναι ουδέτεροι, ερμηνευτές. Εγώ είμαι ουδέτερος, δεν είμαι ο ηθοποιός με τον ισχυρό χαρακτήρα που θα τον επιβάλλει στους ρόλους. Ξεκινάω από το μηδέν. Είναι τρόπος δουλειάς κι εγώ αυτόν έχω διαλέξει». 

Στην συνέντευξή του, ο ηθοποιός μιλά και για τον γιο του, ο οποίος είναι 21 ετών. Αφορμή στέκεται η συζήτηση περί φόβου και ανασφάλειας των γονιών στην σύγχρονη εποχή σχετικά με το μέλλον των παιδιών τους. 

«Ο γιος μου είναι 21 χρόνων, σκηνοθέτης, παίχτηκε η πρώτη του ταινία μικρού μήκους στο Φεστιβάλ της Δράμας και δεν του δίνω καμία συμβουλή. Δεν πρέπει να δίνεις συμβουλή στους νέους, γιατί έχουν την ανάγκη να λειτουργήσουν με τη δική τους προσωπικότητα. Όποια συμβουλή κι αν δώσεις, μπορεί να λειτουργήσει υποδόρια, αλλά επιφανειακά θα σου πει «άσε με να μάθω μόνος μου». 

Αυτό που παίρνει ο γιος μου είναι η στάση ζωής των γονιών του. Κάθε παιδί θέλει να δημιουργεί και έτσι πρέπει το δικό του σύμπαν. Τον αφήνων λοιπόν και δεν επεμβαίνω». Οσο για το Νησί, που φέτος μονοπωλεί το ενδιαφέρον των τηλεοπτικών σειρών; 

«Ηταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη για εμένα. Τώρα που τελειώνει η δουλειά μας συνειδητοποίησα ότι ήταν ένας άθλος. Δουλειά καθόλου συνηθισμένη που έγινε εξολοκλήρου στην Κρήτη, με μία δύσκολη παραγωγή με φιλόδοξες προοπτικές. Το casting εξαιρετικό, οι συνεργάτες σπουδαίοι. Είναι μεγάλη μαγκιά από το Mega, σε μία δύσκολη εποχή, που η γενική τάση είναι να πουλάνε όλοι «ζαχαρωτά», για να γλυκάνουν τον κόσμο από την κρίση, να δίνει στο κοινό του ένα τόσο διαφορετικό θέμα». Πηγή:Votre Beaute

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...