Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

«Τζόι» στο Star μετά τα πολυαγαπημένα «Φιλαράκια»

Από το Σάββατο 22/12 στις 16:50 αμέσως μετά τα πολυαγαπημένα «Φιλαράκια» έρχεται στην οθόνη του Star ο «Τζόι». Γνωστός μας ως συγκάτοικος του Τσάντλερ. Κωμωδία αμερικανικής παραγωγής 2004 που θα ολοκληρωθεί σε 24 επεισόδια.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Κέβιν Μπράιτ

ΠΑΙΖΟΥΝ: Ματ Λε Μπλανκ, Άντρεα Άντερς, Πάολο Κοστάντζο, Τζένιφερ Κούλιτζ, Ντρέα Ντε Ματέο

Ο Τσάντλερ με τη Μόνικα μετακόμισαν στα προάστια, η Φοίβη με τον Μάικ σχεδιάζουν την καινούρια τους ζωή ως νιόπαντροι πλέον και ο Ρος με τη Ρέιτσελ μετά από 10 χρόνια και λαϊκή απαίτηση αποφασίζουν να μεγαλώσουν την Έμμα και να ζήσουν μαζί για πάντα. Τι απέγινε όμως ο εργένης και αμετανόητος λάτρης του γυναικείου φύλου, Τζόι;

Με την παρέα πια να έχει διαλυθεί, ο Τζόι δεν αντέχει το Μανχάταν και αποφασίζει να μετακομίσει στο ηλιόλουστο Χόλιγουντ με το όνειρο να γίνει επιτυχημένος ηθοποιός στον κινηματογράφο. Μπορεί να μην έχει παρέα «τα φιλαράκια» του, αλλά θα βλέπει συχνά την εξωστρεφή και πολύ σέξι αδερφή του, Τζίνα και τον 20χρονο πανέξυπνο αλλά λίγο σπασίκλα γιο της, Μάικλ.

Ο Μάικλ θέλει να φύγει από το σπίτι τής, όχι και τόσο, παραδοσιακής μητέρας του. Μετά από πολλές πιέσεις, ο Τζόι δέχεται να συγκατοικήσει με τον Μάικλ και να του δείξει τα μυστικά της τέχνης του φλερτ, μιας και ο ανιψιός του φαίνεται να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα σ’ αυτό τον τομέα. Τα σχέδιά τους όμως, για ένα εργένικο διαμέρισμα, χαλάνε από τις συνεχείς επισκέψεις της υπερπροστατευτικής μητέρας- αδερφής, Τζίνα. Στην καινούρια παρέα έρχεται να προστεθεί και η Άλεξ, η ξανθιά σπιτονοικοκυρά και γειτόνισσα του Τζόι, που παρότι είναι επιτυχημένη δικηγόρος και πάρα πολύ όμορφη, έχει έλλειψη αυτοπεποίθησης και ψάχνει αναγνώριση από τον Τζόι και την οικογένειά του. Τον κοινωνικό κύκλο του Τζόι έρχεται να ολοκληρώσει η νευρωτική μάνατζερ του, Μπόμπι, με εξάρτηση από το αλκοόλ, τα τσιγάρα αλλά και τα νεαρά αγόρια.

Ο δημιουργός της σειράς Σκοτ Σίλβερι, έχοντας στο βιογραφικό του την τεράστια επιτυχία, που έκαναν τα «Φιλαράκια», υπόσχεται αξέχαστες στιγμές γέλιου με τις νέες περιπέτειες του «Τζόι» στο Χόλιγουντ…

Το 2005 η σειρά τιμήθηκε με το βραβείο «Καλύτερης νέας τηλεοπτικής κωμικής σειράς» στα «People's Choice Awards».
  • Την ίδια χρονιά ο Ματ Λε Μπλανκ ήταν υποψήφιος για Χρυσή Σφαίρα για τον ρόλο του Τζόι.
  • Παρότι πολλοί θα ήθελαν να δουν τον «Ρος», Ντέιβιντ Σουίμερ, από τα «Φιλαράκια» ξανά μπροστά από τις κάμερες, αυτός αποφάσισε για να βοηθήσει τον παλιό του φίλο, Ματ, στην καινούρια του δουλειά, να σκηνοθετήσει το 5ο και το 13ο επεισόδιο του πρώτου κύκλου.

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Νέα πρόσωπα στα «Κλεμμένα όνειρα»


Μια γυναίκα γύρω στα 30-35 και ένας νεαρός άνδρας 25-28 είναι τα δύο πρόσωπα που αναζητά αυτόν τον καιρό η παραγωγή της σειράς «Κλεμμένα Όνειρα». 

Η μεν θα υποδυθεί τη νέα καθηγήτρια που θα έρθει στο κολέγιο μετά το σκάνδαλο που θα ξεσπάσει και θα οδηγήσει στην αποχώρηση της Κρίστι-Αντας Λιβιτσάνου.

Για το ρόλο αυτό παίζονται ονόματα όπως της Αγγελική Δαλιάνη, της Σοφίας Φαραζή και της Μαργαρίτας Αμαραντίδου, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και πρόσωπο-έκπληξη.

Όσον αφορά τον ανδρικό ρόλο, οι συντελεστές της σειράς δεν αναζητούν απαραίτητα κάποιο γνωστό όνομα, αλλά ψάχνουν ένα σχετικά άφθαρτο πρόσωπο που να τα «λέει» και να είναι -φυσικά- και εμφανίσιμος.

Και οι δύο ρόλοι αναμένεται να έχουν καλυφθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας, καθώς μέσα στον Ιανουάριο, το πολύ Φεβρουάριο, θα τους δούμε να μπαίνουν στη σειρά.

ΠΗΓΗ: tv zapping

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Τηλεμαραθώνιος για τη UNICEF

Η ΕΡΤ, όπως κάθε χρόνο, σε συνεργασία με την Ελληνική Εθνική Επιτροπή της UNICEF διοργανώνει τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου, από τις 17.00 μέχρι και τη 01.00 Τηλεμαραθώνιο Αγάπης για την καταπολέμηση της φτώχειας και τον εμβολιασμό των παιδιών στην Ελλάδα και τον κόσμο.
Τον τηλεμαραθώνιο θα παρουσιάσουν από τα στούντιο της Κατεχάκη ο Παναγιώτης Μπουγιούρης, η Μάριον Μιχελιδάκη, ο Χρήστος Φερεντίνος, η Μαριλένα Κατσίμη, η Κάρμεν Ρουγγέρη, ο Γιώργος Κουβαράς, η Λίνα Κλείτου, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, η Κατερίνα Καραβάτου, ο Ηλίας Μαμαλάκης, ο Κώστας Αρβανίτης, η Χαρά Κεφαλά, ο Κώστας Φραγκολιάς, η Δώρα Αναγνωστοπούλου, ο Μιχάλης Μαρίνος και η Λιλιάνα Αβρούσιν. Η σκηνοθεσία είναι του Χρήστου Φασόη, η αρχισυνταξία της Δέσποινας Μακρινού και η διεύθυνση παραγωγής της Μαριάννας Ροζάκη και της Αθηνάς Νίνου.
Κατά τη διάρκειά του θα πραγματοποιηθούν απευθείας συνδέσεις με όλα τα κανάλια πανελλήνιας εμβέλειας – σε δελτία ειδήσεων και σε ζωντανές εκπομπές – με τους Περιφερειακούς Σταθμούς της ΕΡΑ, καθώς και με ιδιωτικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς της Αθήνας και μεγάλων επαρχιακών πόλεων.
Ακόμα, θα γίνει απευθείας σύνδεση με τον Δήμο Αγίας Βαρβάρας, όπου θα πραγματοποιείται εμβολιασμός παιδιών και με γνωστό εμπορικό κέντρο της Αθήνας, στο οποίο γνωστοί καλλιτέχνες από το χώρο της μουσικής θα πωλούν για τον κουμπαρά της UNICEF αυτόγραφα έναντι ενός ευρώ.

UNICEF
UNICEF (Photo credit: Wikipedia)
Στο μουσικό μέρος του Τηλεμαραθωνίου θα συμπράξουν o Nίκος Τουλιάτος με τα κρουστά, η Ρίτα Αντωνοπούλου, η Δέσποινα Ολυμπίου, ο Γιάννης Μηλιώκας, η Μαριέττα Φαφούτη, ο Κώστας Λειβαδάς, ο Μάνος Πυροβολάκης, ο Δημήτρης Κότσικας, η Ζωή Τηγανούρια, οι ONIRAMA, η Μελίνα Ασλανίδου, ο Μιχάλης Μαρίνος, η Χαρά Κεφαλά, ο Γιώργος Μεράντζας , ο Γεράσιμος Ανδρεάτος και η Σοφία Παπάζογλου.
Aπό τα στούντιο θα περάσουν πολλές προσωπικότητες από το χώρο του θεάτρου, της μουσικής, της δημοσιογραφίας και της τέχνης, ενώ θα είναι παρόντες και οι Ολυμπιονίκες της Παραολυμπιάδας 2012. Τον Τηλεμαραθώνιο θα στηρίξουν με την παρουσία τους, αλλά και με τους κουμπαράδες που έχουν στήσει, 21 σχολεία από την Αθήνα και την επαρχία.
Κατά τη διάρκεια του τηλεμαραθωνίου θα γίνει και δημοπρασία, για μία μεταξοτυπία του Δημήτρη Μυταρά και μία μπλούζα της Barcelona με τις υπογραφές των παικτών της. Τα έσοδα της δημοπρασίας θα διατεθούν για τις ανάγκες του Τηλεμαραθωνίου.
Ο Τηλεμαραθώνιος θα αναμεταδοθεί για τους Έλληνες σε όλο τον κόσμο δορυφορικά από την ERTworld και μέσω διαδικτύου από την υπηρεσία WebTV στο www.ert.gr, ενώ μέρος του θα μεταδώσει και η ΕΤ3.
Την ημέρα  του Τηλεμαραθωνίου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν τις προσφορές τους μέσω του τηλεφωνικού κέντρου, στον αριθμό 21 21 21 100, που θα λειτουργήσει ειδικά για τις ανάγκες της βραδιάς. Οι πολίτες θα μπορούν να προσφέρουν τις δωρεές τους με τους παρακάτω τρόπους:
  • Με γραπτό μήνυμα (SMS), στέλνοντας κενό μήνυμα στο 54234 από την Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου έως και την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου (αυτόματη χρέωση 1,23 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).
  • Από σταθερό τηλέφωνο ΟΤΕ, καλώντας το 901 11 17 17 17 (αυτόματη χρέωση 3,68 ευρώ ανά κλήση, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).
Επίσης όσοι επιθυμούν, μπορούν να καταθέτουν τη συνεισφορά τους στους παρακάτω αριθμούς τραπεζικών λογαριασμών:
-       Εθνική                                         169/480020-64
-       ΠΕΙΡΑΙΩΣ-ΑΤΕ BANK               017 04 00441670
-       Εμπορική                                                031/80191081
-       Κύπρου                                       0000 1216 3468
-       Πειραιώς                                                5049-022842-011
-       Attica                                           069/54799691
-       Alpha Bank                                 115 00 2002 017649
-       T Bank                                         101-03-0006583
-       Citibank                                       55 02 346484
-       Eurobank- Ergasias AE                         0026-0102-14-0100540998
-       HSBC                                            002-066694-130
-       Millennium Bank                      51 98 29
-       Geniki Bank                                3603003908-9
-       PROBANK                                   296431012017
-       MARFIN-EGNATIA BANK        0127787-40/0
  • Σε όλα τα μηχανήματα αυτόματων συναλλαγών (ΑΤΜ) της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ
  • Για τους κατοίκους της Κύπρου: ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΚΥΠΡΟΥ) 52 5539 8037
  • Για τους κατοίκους Εξωτερικού: ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ – NATIONAL BANK OF GREECE. ΙΒΑΝ : GR61 0110 1690 0000 1692 9600 878 – SWIFT (BIC) : ETHNGRAA
Enhanced by Zemanta

Αυτοψία: Ο Αντώνης Σρόιτερ συνομιλεί με «χάκερς»

Αυτοψία στην καθημερινότητα, στα προβλήματα των πολιτών, καταγράφοντας τις απόψεις των πρωταγωνιστών. Η πρωτοποριακή ενημερωτική εκπομπή που με δυναμικό και ουσιαστικό τρόπο έθιξε φλέγοντα κοινωνικά και πολιτικά ζητήματα κάνοντας τους υπεύθυνους αυτόπτες μάρτυρες, επέστρεψε για δεύτερη σεζόν.

Την Πέμπτη, 6 Δεκεμβρίου στις 23:00, η Αυτοψία αποκαλύπτει τον κόσμο των «χάκερς». H κάμερα της εκπομπής καταγράφει «χτυπήματα» των λεγόμενων «χάκερς» σε υπουργεία, δημόσιες υπηρεσίες και ιστοσελίδες επωνύμων. Απόρρητες εκθέσεις και δημόσια έγγραφα βρίσκονται στα χέρια τους και έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Πώς κατορθώνουν και σπάνε προσωπικούς λογαριασμούς στο Facebook και στο Twitter;

Ο Αντώνης Σρόιτερ συνομιλεί με «χάκερς», οι οποίοι εξηγούν τους λόγους για τους οποίους παρεμβαίνουν στο διαδίκτυο και τον τρόπο με τον οποίο το πραγματοποιούν. Πώς κατορθώνουν να έχουν στα χέρια τους προσωπικά δεδομένα και πως πληρώνονται; Με ποιο τρόπο γίνεται η κατασκοπεία μεταξύ μεγάλων εταιρειών;

Τέλος, η εκπομπή παρουσιάζει δυο βίντεο ντοκουμέντα για το πώς οι «χάκερς» αλλάζουν τους βαθμούς στο Πάντειο Πανεπιστήμιο αλλά και το πώς «χάκερ» έσπασε τους κωδικούς της Αγγελικής Νικολούλη στο Facebook την ώρα των γυρισμάτων της εκπομπής. Αυτοψία σε ό,τι συμβαίνει γύρω μας, κάθε Πέμπτη στις 23:00

Αlpha:Νέα παιδική ζώνη με Άκατα Μάκατα και Ζουζούνια

O Alpha υποδέχεται τα Χριστούγεννα με το νέο παιδικό πρόγραμμα Άκατα Μάκατα με τα Ζουζούνια. Από τις 17 Δεκεμβρίου και καθημερινά στις 08:00-10:00 το πρωί, το νέο παιδικό πρόγραμμα του Alpha θα αποτελέσει την καλύτερη πρόταση ψυχαγωγίας για τα παιδιά, τις ημέρες των εορτών.

Η εκπομπή θα περιλαμβάνει πλούσιο ελληνικό και ξένο περιεχόμενο. Μεταξύ άλλων, ξένες σειρές κινουμένων σχεδίων, όπως Νόντυ, Τσάρλυ και Μίμο, Κοτούνς, Οι Τριδυμούλες, Μωρά Τριδυμούλες, Ο Χάρυ και ο Κουβάς με τους Δεινόσαυρους, Ιστορίες με Ζωάκια, Σεντρίκ, Πρικίπισσα Σίσσυ, The New Spider-Man, The Winx Club, Ο Θρύλος του Δράκου, Γούλβεριν και X-Men, ελληνικά παιδικά video clips, μίνι ελληνικές μουσικές παιδικές ταινίες, όπως κλασσικά παραμύθια και χριστουγεννιάτικες ταινίες, παιδικές χορογραφίες αλλά και εκπαιδευτικές ενότητες, όπως μαγειρική και χειροτεχνίες.

Τη νέα εκπομπή παρουσιάζουν η Ακαντού, η Άρτεμις Κοκκιναρά και ο Λυκούργος, ο Ευθύμης Κοκκιναράς. Η Ακαντού και ο Λυκούργος είναι δυο πολύ διαφορετικοί γείτονες που μοιράζονται έναν κοινό τοίχο με μυστικά περάσματα. Εκείνη είναι μια καλή μαγισσούλα που θέλει τα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο και να κάνει φίλους. Εκείνος είναι ένας ταχυδρόμος που απορεί γιατί δεν έχει φίλους και κατασκοπεύει, ενίοτε μεταμφιεσμένος, την Ακαντού για να μάθει τα μαγικά της ώστε να γίνεται πάντα το δικό του. Οι φίλοι τους, τα Ζωάκια και τα Ζουζούνια, τους συντροφεύουν στις καθημερινές τους περιπέτειες, οι οποίες θα συμπαρασύρουν τους μικρούς τηλεθεατές σε ένα παιδικό μουσικό πάρτι κάθε μέρα.

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

ΣΟΚ : Αυτοκτόνησε ο 15χρονος γιος Ελληνίδας παρουσιάστριας

Εδώ και δέκα μήνες η δημοσιογράφος Έφη Πασχάλη κάνει το πιο σκληρό ρεπορτάζ που θα μπορούσε να κάνει κάποιος άνθρωπος. Εδώ και δέκα μήνες, ψάχνει απεγνωσμένα να ανακαλύψει τους λόγους που οδήγησαν τον 15χρονο γιο της Χρήστο, να βάλει τέλος στη ζωή του.

ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑΣ ΕΔΩ

«Πρωταγωνιστές»: Από τα εφηβικά φιλιά... στις εκτρώσεις

Τι ξέρουν τα παιδιά για το σεξ; Ποιος τους μαθαίνει το προφυλακτικό; Γιατί η Ελλάδα είναι η πρώτη χώρα στην Ευρώπη στις εφηβικές εκτρώσεις; Τον φάκελο εφηβική σεξουαλικότητα και εκπαίδευση θα ανοίξουν οι «Πρωταγωνιστές» την Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012, στις 23.30, στο MEGA.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης προσπαθώντας να καταλάβει γιατί η σεξουαλική αγωγή στα σχολεία εξελίσσεται σε θέμα ταμπού, συνομιλεί με μαθητές, γονείς, γιατρούς αλλά κι έναν ιερωμένο.
  • Η Αριάννα, ένα κορίτσι 18 ετών, μιλά για την έκτρωση που έκανε στα 16 της.
  • Οι ψυχίατροι Θάνος Ασκητής και Κώστας Γκοτζαμάνης, συγγραφείς των βιβλίων σεξουαλικής αγωγής για το Δημοτικό και το Λύκειο αντιστοίχως, αφηγούνται την περιπέτεια των βιβλίων τους που τυπώθηκαν αλλά δεν κυκλοφόρησαν.
  • Ο πατέρας Σαράντης, εφημέριος του Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Αμαρουσίου εξηγεί γιατί πρωτοστάτησε στον αγώνα κατά των βιβλίων σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης.
  • Ο γυναικολόγος παίδων Πάνος Χριστόπουλος αποκαλύπτει ότι οι εφηβικές εκτρώσεις αυξάνονται στην χώρα μας χρόνο με τον χρόνο.
  • Η δημοσιογράφος Μυρτώ Κοντοβά δημιουργός της νεανικής στήλης “Μίλα μου βρώμικα” της Athens Voice “συζητά” με κορίτσια και αγόρια για τα SOS ερωτικά θέματα που τους απασχολούν.
«Πρωταγωνιστές» με τον Σταύρο Θεοδωράκη την Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012, στις 23.30 στο MEGA.

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Σειρές του ΜEGA μετακομίζουν στην... ΕΡΤ

Μέχρι στιγμής είχαμε συνηθίσει τα κανάλια να «κλέβουν» σίριαλ από ξένες χώρες και να τα μεταγλωττίζουν ή να τα υποτιτλίζουν.

Τώρα ήρθε η ΕΡΤ να κάνει την ανατροπή και να συνεχίσει δημοφιλή σίριαλ άλλου ελληνικού καναλιού. Η κρατική τηλεόραση σκέφτεται να συνεχίσει το «Με λένε Βαγγέλη» που προβλήθηκε στο Mega μαζί με ένα ακόμα σίριαλ που δεν συμπεριέλαβε το κανάλι της Μεσογείων στο πρόγραμμά του!

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Real Life», τρεις έως πέντε ελληνικές σειρές συζητούν οι υπεύθυνοι της ΕΡΤ με στόχο την ενίσχυση της εγχώριας οπτικοακουστικής αγοράς. Μάλιστα ως στόχο έχουν να της προβάλουν τον Οκτώβριο του 2013 -πιθανόν και νωρίτερα.

Η προθεσμία για την υποβολή προτάσεων λήγει στα τέλη Ιανουαρίου. Λόγω της απώλειας των εσόδων, σχεδόν 30% από την είσπραξη του ανταποδοτικού τέλους, τα στελέχη του προγράμματος θα κινηθούν σε δύο άξονες: από τη μία αναζητούν σειρές χαμηλού κόστους και από την άλλη μειώνουν τον αριθμό των επεισοδίων από 6 έως 8, βάζοντας μάλιστα στο κάδρο και τον παράγοντα τηλεθέαση. Αυτό σημαίνει ότι αν κάποια σειρά πάει καλά θα ανανεώσει για νέα επεισόδια.

Στις σειρές που συζητιούνται είναι επίσης, η πρόταση της «TV Έψιλον», το «Είναι μακριά ακόμα Μπαρμπαστρούμφ;» που κόπηκε από τον προγραμματισμό του MEGA και ο δεύτερος κύκλος του «Με λένε Βαγγέλη»!

SUPER TV: Ποιός θα κερδίσει την καρδιά της Μινε .

Κυκλοφόρησε το SUPER TV με αποκλειστικό ρεπορτάζ για το ποιός θα κερδίσει την καρδιά της Μινε .

Το μοναδικό περιοδικό τηλεόρασης με 0,90 λεπτά τιμή, δημοσιεύει το συγκλονιστικό φινάλε του πρώτου κύκλου της νέας σειράς του Mega "Το κορίτσι που αγάπησα".

Στο ίδιο τέυχος μια αποκαλυπτική φωτογράφηση του ΣΟΥΛΕΪΜΑΝ για το VOGUE, συνέντευξη με τον Έκτορα Μποτρίνι και τη Ρία Αντωνίου.

Το SUPER TV  κυκλοφορεί σε πολλαπλές εκδόσεις και με πλούσια δώρα.


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...