Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Το "Ράδιο Αρβύλα" επιστρέφει στις οθόνες μας - Τα βρήκαν Κανάκης-ΑΝΤ1

Μπορεί να μην έπεσαν υπογραφές, ωστόσο έδωσαν τα χέρια, για τη συνεργασία τους και την ερχόμενη σεζόν. 

Όπως διαβάζουμε στην Espresso μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες ο Αντώνης Κανάκης βρέθηκε στα γραφεία του τηλεοπτικού σταθμού και αποφασίστηκε να συνεχιστεί η εκπομπή Ράδιο Αρβύλα που έχει αγαπηθεί από τους τηλεθεατές και έχει φέρει πολλά χαμόγελα στο σταθμό από τις υψηλές τηλεθεάσεις.

Αν και πολλά είχαν ακουστεί για κόκκινες γραμμές μεταξύ των δύο πλευρών τελικά, η συναυλία των Red Hot Chili Peppers στάθηκε αφορμή για να μπει τέλος στην αγωνία.
Enhanced by Zemanta

Ο Γιώργος Παπαδάκης επιστρέφει στις οθόνες μας 1 Οκτώβρη!

Την Δευτέρα πρώτη Οκτωβρίου ξεκινά το ''Πρωινό ΑΝΤ1'' ο Γιώργος Παπαδάκης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΤV ZΑΠΙΝΓΚ. Ο παρουσιαστής διατηρεί άριστες σχέσεις με το κανάλι και βρίσκεται, ήδη, σε προετοιμασία για την εκπομπή. Αυτό που δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα είναι η σύνθεση του πάνελ που θα τον πλαισιώνει.

Τις ερχόμενες εβδομάδες θα υπάρξουν συζητήσεις με τους δημοσιογράφους που βρέθηκαν και πέρυσι στο πλευρό του παρουσιαστή (Κουτροκόη, Σιωμόπουλος κλπ) προκειμένου να καθοριστεί το νέο πλαίσιο συνεργασίας.

Το πιο πιθανό είναι να δούμε σε γενικές γραμμές την ίδια ομάδα, αν και δεν αποκλείεται να υπάρχουν και κάποιες νέες.

Η Πρωινή ενημέρωση” στη ΝΕΤ


H ενημέρωση στη ΝΕΤ δεν σταματά ποτέ. Κάθε πρωί, από τις 06.00 μέχρι και το δελτίο των 12.00, η ΝΕΤ βρίσκεται στην καρδιά της ενημέρωσης και πληροφορεί έγκαιρα και έγκυρα τους ‘Ελληνες πολίτες για ό, τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο. 

Η πρωινή ενημερωτική ζώνη ανοίγει με την «ΠΡΩΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ» στη ΝΕΤ.  Ο Κώστας Αρβανίτης και η Μαριλένα Κατσίμη, από τις 06.00 ως τις 08.00, μας ενημερώνουν για τα σημαντικότερα θέματα που θα μας απασχολήσουν την ημέρα, καθώς και για όλες τις τρέχουσες πολιτικές, οικονομικές, κοινωνικές και αθλητικές εξελίξεις.


Τη σκυτάλη της πρωινής ειδησεογραφικής κάλυψης παίρνει καθημερινά από τις 08.00 μέχρι τις 10.00, η εκπομπή «ΝΕΤ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ» με τον Γιώργο Κουβαρά και τη Μάριον Μιχελιδάκη. 

Από τη Δευτέρα 10 έως και την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου και από τις 10.00 έως και τις 12.00, ο Φάνης Παπαθανασίου και η Εμμανουέλα Αργείτη θα συνεχίσουν να δίνουν τον ειδησεογραφικό παλμό της ημέρας, μέσα από την εκπομπή «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗ ΝΕΤ».

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Τατιάνα Στεφανίδου: 4 τρέιλερ, 4μεταμορφώσεις, 4 λογότυπα

Τέσσερα τρέιλερ, τέσσερις μεταμορφώσεις, τέσσερα λογότυπα για την Τατιάνα Στεφανίδου. Το "παρασκήνιο" από τα γυρίσματα μεγάλο. Και οι αλλαγές της φοβερές.

Η εκπομπή «Μίλα» της Τατιάνας Στεφανίδου θα παρουσιαστεί με 4 τρέιλερς, που αποτελούν ανοιχτή πρόσκληση για τους τηλεθεατές «μίλα ελεύθερα», δηλαδή οι καλεσμένοι της Τατιάνας μιλούν ελεύθερα για αυτό, που τους απασχολεί και οι τηλεθεατές έχουν πάλι την ευκαιρία να εκφράζουν ελεύθερα τη γνώμη τους, παραμερίζοντας αναστολές, σοβαροφάνειες και... δήθεν. Σε όλα τα τρέιλερ η πρώτη εμφάνιση της Τατιάνας είναι η συντηρητική και η άλλη είναι η έκφραση της ελευθερίας, που θέλει να δείξει η εκπομπή.

Κάθε τρέιλερ ολοκληρώνεται με διαφορετικό χρώμα του λογότυπου.
Η Τατιάνα εμφανίζεται με πουά φόρεμα, που θυμίζει μόδα δεκαετίας του 1950 και κρατάει ένα κρυστάλλινο ποτήρι με σαμπάνια. Ακούγεται η φωνή του σκηνοθέτη, που την προτρέπει να μιλήσει ελεύθερα. Το πλάνο ανοίγει, η Τατιάνα κάθεται αναπαυτικά σε μια καρέκλα και βλέπουμε τις άσπρες κάλτσες με φουντίτσες και άσπρα λούτρινα λαγουδάκια για παντόφλες. Αφήνει το ποτήρι της σαμπάνιας και πίνει μπύρα από το μπουκάλι.
Το τρέιλερ ολοκληρώνεται με το καινούριο τετράχρωμο μήλο. 


Η οθόνη ανοίγει και η Τατιάνα εμφανίζεται (μπούστο) με κλασικό ντύσιμο, μαύρο σακάκι, λευκό πουκάμισο και κρατάει ένα στυλό. Ακούγεται η φωνή του σκηνοθέτη, ο οποίος την προτρέπει «μίλα ελεύθερα». Το πλάνο ανοίγει, το αυστηρό ύφος έχει φύγει και βλέπουμε την Τατιάνα ντυμένη με μια ροκ διάθεση (κόκκινη, δερμάτινη μίνι φούστα και άλλο πλάνο με μαύρο κολάν με στρας) και αρχίζει να χορεύει.
Το τρέιλερ ολοκληρώνεται με το λογότυπο να γίνεται κίτρινο, πράσινο, πορτοκαλί.


Η Τατιάνα φοράει ένα ροζ μίντι φόρεμα, έχει τα μαλλιά της χτενισμένα σε συντηρητικό κότσο και στέκεται δίπλα σε μια τριώροφη, λαχταριστή ροζ τούρτα. Φαίνεται να της αρέσει πολύ. Ο σκηνοθέτης της φωνάζει δυνατά το όνομα της, εκείνη τρομάζει και ο σκηνοθέτης συνεχίζει «μίλα ελεύθερα». Τότε η Τατιάνα «εκφράζεται» δαγκώνοντας λαίμαργα την τούρτα.
Το τρέιλερ ολοκληρώνεται με το λογότυπο να γίνεται φούξια. 

Βλέπουμε προφίλ την Τατιάνα, όπως την έχουμε συνηθίσει. Μακιγιαρισμένη και κλασικά κομψή. Όταν ο σκηνοθέτης την προτρέπει να μιλήσει ελεύθερα, εκείνη παίρνει θάρρος, γυρίζει το άλλο προφίλ και αποκαλύπτεται μια άλλη Τατιάνα, πολύ έντονα βαμμένη, με πολύχρωμο τατουάζ στο λαιμό και το χέρι, που δείχνει λουλούδια, πεταλούδες και το σύνθημα «Freedom is here». Piercing στη μύτη αλλά και τα νύχια, αυτού του χεριού, πολύ μακριά και κατακόκκινα. Βέβαια αυτό δεν είναι μόνιμο τατουάζ αλλά body painting, που επιμελήθηκαν ο Θάνος και ο Κυριάκος και χρειάστηκαν πάνω από 2 ώρες για να ολοκληρωθεί.
Το τρέιλερ ολοκληρώνεται με το λογότυπο να γίνεται μπλε.

Σκηνοθέτης και στα 4 τρέιλερ ο Νίκος Χατζηαγγελής και διευθυντής παραγωγής o Φίλιππος Βιστάκης.

Από τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου (Δευτέρα – Παρασκευή) στις 15:30.

Δέστε Τους! Για το καλό όλων μας!

Πρεμιέρα, Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου, στις 16:00


Αφού δεν άφησε τίποτα όρθιο την προηγούμενη σεζόν, η σαρωτική ομάδα του Δέστε Τους! επανέρχεται για να μονοπωλήσει και πάλι τα απογεύματά μας. Από τη Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου καθημερινά στις 16:00, ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαρία Ηλιάκη παρέα με την Κατερίνα Καινούργιου και τον Γιώργο Δάσκαλο, θα μας δέσουν ξανά με νέες αλλά και καθιερωμένες ενότητες που συνεχίζουν.

Η ενότητα της μόδας που έχει πλέον γίνει θεσμός, επιστρέφει δριμύτερη με περισσότερες, πιο εντυπωσιακές και περίεργες εμφανίσεις. Επιπλέον κατηγορίες και πιο αυστηρά βραβεία αναμένεται να κάνουν τους επώνυμους να χάσουν τον ύπνο τους. Ακόμη, στιλιστικές μάχες, εκθαμβωτικές πασαρέλες από όλο τον κόσμο αλλά και εμφανίσεις που θα κόψουν την ανάσα.

Η καυστική και εθιστική Χρυσή Τηλεόραση επιστρέφει πιο αστεία από ποτέ με υποψηφιότητες από τα πιο απίθανα τηλεοπτικά στιγμιότυπα του σήμερα, αλλά και του χθες, που θα μας αφήσουν άφωνους.

Και φυσικά, δεν θα λείψουν παιχνίδια και δοκιμασίες που θα συναρπάσουν και θα αποκαλύψουν τα κρυφά ταλέντα της παρέας.

Φέτος, το Δέστε Τους! είναι αποφασισμένο να παρουσιάσει και να σχολιάσει ό,τι συμβαίνει, τη στιγμή που συμβαίνει. Αυτή τη σεζόν δεν θα γλιτώσει κανείς από την πιο θεότρελη παρέα της ελληνικής τηλεόρασης!

Δέστε Τους! λοιπόν, για το καλό όλων μας!

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Βίντεο: Το τρέιλερ του «Δέστε τους» για τη νέα σεζόν

Η εκπομπή του Alpha με τον Νίκο Μουτσινά, την Κατερίνα Καινούργιου, την Μαρία Ηλιάκη και τον Γιώργο Δάσκαλο κάνει πρεμιέρα στις 24 Σεπτεμβρίου και θα προβάλλεται κάθε μέρα στις 16:00

Δείτε το ολοκαίνουριο τρέιλερ που κυκλοφόρησε πριν από λίγη ώρα!

Πόσοι βλέπουν τα τουρκικά σίριαλ;

Αυτά είναι τα νούμερα, που σημείωσαν την Τετάρτη 05 Σεπτεμβρίου, τα τέσσερα τουρκικά σίριαλ, που προβάλλονται από την ελληνική τηλεόραση.


Μοιραίος Έρωτας (Mega): 38,7% (21,4%)
Σιλά (Mega): 30,4% (23,8%)
Asi (ΑΝΤ1): 26,3% (13%)
Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής (ΑΝΤ1): 17,4% (13,8%)
 Πηγή: tvmedia

Grand Prix Ιταλίας

Το πρωτάθλημα της F1 συνεχίζεται με τον 13ο αγώνα της χρονιάς, το GP Ιταλίας.


Στο ναό της ταχύτητας, την κατακόκκινη Μόντσα, οι τιφόζι απαιτούν μόνο νίκη. Ο Αλόνσο τους πρόσφερε αυτή τη χαρά το 2010 και φιλοδοξεί να το επαναλάβει και φέτος. Το μόνο σίγουρο σε αυτή την προσπάθεια είναι ότι δεν θα τον χτυπήσει ξανά ο Γκροζάν, καθώς ο Γάλλος πιλότος θεωρήθηκε υπαίτιος για τη σύγκρουση που προκάλεσε χάος στην εκκίνηση του Βελγικού GP και του επιβλήθηκε ποινή αποκλεισμού από το Ιταλικό GP.

Τη θέση του, στο κόκπιτ της Lotus Ε20 πήρε ο Ζερόμ Ντ’ Αμπρόσιο που στοχεύει να βαθμολογηθεί. Για να τα καταφέρει όμως πρέπει να ανταγωνιστεί τους Φέτελ, Γουέμπερ, Μπάτον, Χάμιλτον και Ράικονεν που θέλουν να παραμείνουν στη μάχη του τίτλου. Για να το πετύχουν αυτό πρέπει να τερματίσουν μπροστά από τον Αλόνσο και ταυτόχρονα όσο το δυνατόν ψηλότερα στη βαθμολογία.

Στην ωριαία εκπομπή F1 Countdown που προηγείται της απευθείας μετάδοσης του αγώνα, πέρα από τα καλύτερα στιγμιότυπα των κατατακτήριων δοκιμών μπορείτε να παρακολουθήσετε μεταξύ άλλων τα φετινά ανδραγαθήματα του Γκροζάν, τις λειτουργίες του τιμονιού της Ferrari F2012, αλλά και τι αυτοκίνητο οδηγεί ο Αλόνσο εκτός πίστας. Στην παρουσίαση τον Τάκη Πουρναράκη πλαισιώνουν οι Νίκος Κατσαρός, Πάνος Σεϊτανίδης, και Τάκης Τρακουσέλλης.

Αυτή την Κυριακή έχει F1 στον Alpha. Μην τη χάσετε!

Τo sexy τρέιλερ της Μελέτη

Η ξανθιά παρουσιάστρια χωρίς αναστολές "παίζει" με τον τηλεθεατή της και του τονίζει ότι της έλειψε! 

 

Δείτε το αποκαλυπτικό trailer της Ελεονώρας Μελέτη!

Η πρεμιέρα της Μενεγάκη...

Η Ελένη Μενεγάκη, ύστερα από ένα καλοκαίρι γεμάτο ήλιο και θάλασσα, ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 1η Οκτωβρίου, αν κάτι δεν αλλάξει, σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr.

Οι επί χρόνια συνεργάτες της, Γρηγόρης Γκουντάρας και Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, όπως και η Άση Μπήλιου, θα είναι για μια ακόμη χρονιά στο πλευρό της.

Η παλιά Κατερίνη Ζαρίφη επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος, όπως έχει γίνει ήδη γνωστό από τον Ιούλιο.

Η εκπομπή "Ελένη" θα προβάλλεται την ίδια ώρα.

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΕΙ… ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΜΕ ΤΟ MEGA!

H Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου πήγε στην τελική φάση του Euro 2012 μαζί με το MEGA και τώρα ετοιμάζεται για τη νέα μεγάλη της πρόκληση με το Μεγάλο Κανάλι και πάλι στο πλευρό της.

Οι πρώτες «μάχες» της Εθνικής για την πρόκριση στα τελικά του ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2014 στη Βραζιλία, έρχονται «ζωντανά» στο MEGA!

       ΛΕΤΟΝΙΑ -  ΕΛΛΑΔΑ, Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου στις 21:30, σε απευθείας μετάδοση από την Ρίγα.

       ΕΛΛΑΔΑ – ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ, Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου, στις 21:45, σε απευθείας μετάδοση από το Γήπεδο Καραϊσκάκη.

Και τους δύο αγώνες περιγράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.

Από τις 21:00 στη εκπομπή «ΠΑΜΕ ΜΟΥΝΤΙΑΛ», με τον Γιάννη Θειακό και τον Μένιο Σακελλαρόπουλο, δείτε το «τρίτο ημίχρονο» του αγώνα της Εθνικής, με τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών και τα γκολ της βραδιάς.
Την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου καλεσμένοι στο στούντιο της εκπομπής είναι ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής Τάκης Γκώνιας και ο διευθυντής της αθλητικής εφημερίδας «Goal News» Ανδρέας Δημάτος.

Την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου καλεσμένοι στο στούντιο της εκπομπής είναι ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού Πέτρος Μίχος και ο διευθυντής αθλητικής
Εφημερίδας «Goal News» Ανδρέας Δημάτος.

Παρασκευή 7 και Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου, η Εθνική Ελλάδος πάει Βραζιλία, στο Μουντιάλ του 2014, με το MEGA!
.



Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Η κατάρα του «Πρωινού Καφέ»!

Από το 2005 που αποχώρησε η Ελένη Μενεγάκη, σχεδόν κάθε χρόνο ο ΑΝΤ1 προσπαθεί να «ξορκίσει» τη δεύτερη θέση, αλλά κανένα πρόσωπο δεν έχει στεριώσει. Λίγο πριν από την έναρξη της σεζόν αναζητούνται ακόμη παρουσιαστές.
Ύστερα από μια δεκαετία, η βασίλισσα της πρωινής ζώνης και παρουσιάστρια του «Πρωινού καφέ» Ελένη Μενεγάκη αποχωρεί το 2005 από τον ΑΝΤ1. Έκτοτε δεν βρέθηκε το νέο πρόσωπο του σταθμού αλλά και ούτε το concept της πρωινής εκπομπής που θα ηγηθεί στη ζώνη. Πρωτοκλασάτα και μη πρόσωπα δοκιμάστηκαν αλλά κανένα δεν μακροημέρευσε, ενώ υπήρξαν και αντικαταστάσεις, μεσούσης της σεζόν.

Ως αντικαταστάτρια της Μενεγάκη, επιλέχθηκε ένα φρέσκο – τότε – πρόσωπο από το τμήμα ειδήσεων. Η Ελεονώρα Μελέτη. Την πρώτη χρονιά τα καταφέρνει και αρκετούς μήνες τερματίζει πρώτη (με 20%) μπροστά από τον «Όμορφο κόσμο το πρωί» με τον Αρναούτογλου. Τη δεύτερη σεζόν ξεκίνησε καλά αλλά οι συνεχείς αλλαγές στην αρχισυνταξία και το κακό κλίμα οδηγούν στην πτωτική πορεία της εκπομπής, με την παρουσιάστρια να αντιμετωπίζει προς το τέλος της σεζόν προβλήματα υγείας. Ο Γιώργος Σατσίδης θα την αναπληρώσει για λίγο και εκείνη δεν θα επιστρέψει στη θέση της να αποχαιρετήσει το κοινό του ΑΝΤ1. Η επόμενη χρονιά θα τη βρει στο Star, απ’ όπου θα πνέει μένεα για τις μέρες της στο τιμόνι του Καφέ.

Τη σεζόν 2008-2009 ο Γιάννης Λάτσιος επιστρέφει στον ΑΝΤ1 και η φημολογία για επιστροφή της Μενεγάκη είναι έντονη. Εκείνη ανανεώνει με τον Alpha, έτσι Νίκος Μουτσινάς και Κατερίνα Ζαρίφη αναλαμβάνουν την παρουσίαση του «Καφέ». Η σχέση μεταξύ τους γίνεται κάθε μέρα και πιο κακή, οι τηλεθεάσεις είναι άσχημες και το όλο κλίμα μυρίζει μπαρούτι!

Ο Γιώργος Λιανός και η Δέσποινα Καμπούρη καλούνται να αναλάβουν. Το «υπηρεσιακό δίδυμο» με άγνοια κινδύνου σώζει κάπως την κατάσταση αλλά αμέσως μετά το Πάσχα, αντικαθίσταται από τη Βίκυ Καγιά. O «Πρωινός Καφές» μετατρέπεται σε ροζ δωμάτιο έφηβου κοριτσιού και εκπέμπει εκνευριστικά «θετική ενέργεια», με το μοντέλο να ζητά από το κοινό να αγκαλιάσει τη θετική πλευρά της ζωής.

Την επόμενη σεζόν, 2009-2010 εγκαταλείπεται εντελώς ο «Πρωινός Καφές» και δύο φίλοι ρεπόρτερ, ο Γιώργος Καραμέρος και ο Σπύρος Χαριτάτος εγκαινιάζουν τη στροφή στο infotainment με το «10 με 1 μαζί». Την πρώτη χρονιά -έχοντας απέναντί τους την «πεντάμορφη ομάδα» του Mega, Νομικού, Ουγγαρέζος, Καινούργιου, Παπαδάκης και Αραμπατζή που σημειώνουν απογοητευτικές τηλεθεάσεις και τη Μενεγάκη που ψάχνει τον βηματισμό της (που δεν τον βρήκε ποτέ βέβαια)- τερματίζουν πρώτοι!

Την επόμενη χρονιά, το Mega αντεπιτίθεται με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα και το «Πρωινό Mou» σαρώνει στις τηλεθεάσεις. Ο εκνευρισμός στο στρατόπεδο του ΑΝΤ1 είναι έκδηλος με τους Καραμερο-Χαριτάτους να προβαίνουν σε άκομψες δηλώσεις για τους αντιπάλους, ενώ η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου εγκαταλείπει το καράβι «10 με 1 μαζί» που έχει αρχίσει να βουλιάζει. Η γάτα Ελένη Μενεγάκη μένει εκτός του παιχνιδιού των δηλώσεων και καταφέρνει να κλέψει τηλεθέαση.

Τη σεζόν που μας πέρασε, ο Alpha κατήργησε εντελώς την πρωινή ζώνη και έμεινε το Mega να μάχεται με τον ΑΝΤ1. Ο δεύτερος προβαίνει σε μια θεαματική κίνηση και καταργεί το ενημερωτικό «Καλημέρα Ελλάδα» και το ενώνει με το ψυχαγωγικό κομμάτι κάτω από την ομπρέλα του «Πρωινό ΑΝΤ1». Ο Γιώργος Παπαδάκης τίθεται επικεφαλής, αλλά εντέχνως αποφεύγει τον ρόλο που του ανατέθηκε και αφήνει τον Χρήστο Φερεντίνο με τη Σίσσυ Χρηστίδου να ανταγωνιστούν τους Λιάγκα-Σκορδά.

Η ήττα του ΑΝΤ1 είναι και πάλι γεγονός και το δίδυμό του δεν κατάφερε ποτέ να βγάλει χημεία on air αφού αρκετές μέρες έχαναν ακόμα και από την Πόπη Τσαπανίδου. Θεωρείται βέβαιη η αντικατάστασή τους, παρόλο που κρίθηκαν ικανοποιητικές οι επιδόσεις τους. Περίπου έναν μήνα πριν από την έναρξη της σεζόν και ακόμα δεν έχουν βρεθεί τα πρόσωπα που θα αναλάβουν να σπάσουν την κατάρα της πρωινής ζώνης του ΑΝΤ1.





Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

MEGA: ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΣΙΝΕΜΑ

Ένα μαγικό ταξίδι στο χώρο της 7ης Τέχνης υπόσχεται ο Ορέστης Ανδρεαδάκης στην εκπομπή «Ραντεβού για σινεμά-Νύχτες Πρεμιέρας» με αφορμή το 18ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας «Νύχτες Πρεμιέρας» που θα διεξαχθεί από τις 19 έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2012.

Το πρώτο «ραντεβού» με την μεγάλη οθόνη, το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 16.40 στο MEGA, περιλαμβάνει παρουσίαση των 178 ταινιών του Φεστιβάλ, συνεντεύξεις με τους πρωταγωνιστές και τους σκηνοθέτες, παρασκήνιο και παραλειπόμενα από τα γυρίσματα των ταινιών και τις παράλληλες εκδηλώσεις του Φεστιβάλ.

Επίσης, φιλοξενείται η ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Ρόμπερτ Πάτινσον, που πρωταγωνιστεί στην ταινία «Cosmopolis» του Κρόνενμπεργκ, καθώς και πληροφορίες για τις σημαντικές ταινίες «Σώμα με σώμα» με την Μαριόν Κοτιγιάρ και την ταινία «Αγάπη» του Μίχαελ Χάνεκε, που κέρδισε τον Χρυσό Φοίνικα των Καννών, με πρωταγωνιστή τον Ζαν Λουί Τρεντινιάν.

«The Vampire Diaries»: Πρεμιέρα την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου στo STAR

Την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου στις 22:00, πρεμιέρα για τη νεανική σειρά μυστηρίου «The Vampire Diaries», στο STAR!

Η σειρά θα προβάλλεται κάθε Παρασκευή με διπλό επεισόδιο!

Η 17χρονη Έλενα προσπαθεί να συνέλθει από τον τραγικό χαμό των γονιών της. Η επιστροφή στο σχολείο αλλά και η καθημερινότητα είναι ιδιαίτερα δύσκολη καθώς έχει να φροντίσει και τον Τζέρεμι, τον 15χρονο προβληματικό αδελφό της.

Η γνωριμία της με ένα νέο παιδί στο σχολείο, τον Στεφάν, αλλάζει τη διάθεσή της και αισθάνεται μετά από πολύ καιρό πως υπάρχει κάποιος, που μπορεί πραγματικά να καταλάβει τι αισθάνεται και τι περνάει. Η Έλενα πιστεύει πως έχει αφήσει πια πίσω τους εφιάλτες. Δεν μπορεί ούτε να περάσει από το νου της ότι ο εφιάλτης...της κρατάει το χέρι!

Ο Στεφάν είναι βρικόλακας αλλά προσπαθεί να ζήσει ανάμεσα στους άλλους ανθρώπους ειρηνικά και να καταπολεμήσει την επιθυμία του να γευθεί το αίμα της Έλενας.

Αντίθετα ο αδελφός του Ντέιμον είναι αιμοδιψής, αδίστακτος. Η προσωποποίηση της βιαιότητας. Η σχέση της Έλενα και του Στεφάν δυναμώνει μέρα με τη μέρα. Το ίδιο και η επιθυμία του Ντέιμον να καταστρέψει την πόλη και να κάνει δική του την Έλενα.

Δυο αδέλφια, δυο βρικόλακες σε μια μάχη δίχως έλεος...


ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Μάρκος Σιέγκα

ΠΑΙΖΟΥΝ: Νίνα Ντόμπρεβ, Ίαν Σόμερχαλντερ, Πολ Γουέσλεϊ, Κατερίνα Γκράχαμ, Σάρα Κάνινγκ, Κάντις Ακόλα, Μάικλ Τρεβίνο
  • Ο πρώτος κύκλος της σειράς, αμερικανικής παραγωγής 2009, θα ολοκληρωθεί σε 13 επεισόδια.
  • Έχουν ήδη γυριστεί 4 κύκλοι επεισοδίων.
  • Η σειρά βασίζεται στην ομώνυμη σειρά βιβλίων της Ελ Τζέι Σμιθ, που έχουν γίνει best seller
  • Δημιουργοί οι Λέσλι Μόργκενστεϊν και Μπομπ Λέβι, που υπογράφουν και την επιτυχημένη νεανική σειρά «Gossip Girl».
  • Η σειρά βραβεύτηκε το 2010 από τα People’s Choice Awards ως «Νέα Αγαπημένη Τηλεοπτική Δραματική Σειρά» ενώ από το 2010 η σειρά και οι πρωταγωνιστές της, έχουν λάβει 14 βραβεία στα “Teen Choice Awards”.*
  • Τα γυρίσματα έχουν γίνει στις πόλεις Ατλάντα και Κόβινγκτον, στην πολιτεία της Τζόρτζια και στο Σικάγο.
  • Ο «πιλότος» της σειράς γυρίστηκε στο Βανκούβερ του Καναδά.
***Και για όσους ενδιαφέρονται για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα νεανικά αυτά βραβεία, που επιφυλάσσουν τιμητικές διακρίσεις με διαφορετικά κριτήρια, πρέπει να σημειώσουμε ότι οι ηλικίες του κοινού, που αναδεικνύει τους νικητές, είναι 13 – 19 ετών γι’αυτό και το όνομα τους «Teen Choise Awards». (Καλύτερος/η ‘Ανδρας/Γυναίκα Ηθοποιός σε Σειρά Φαντασίας

Άνδρας/Γυναίκα Ηθοποιός που «Έκλεψε» τη Σκηνή

Καλύτερος/Καλύτερη Τηλεοπτικός Κακός/Κακιά

Άνδρας/Γυναίκα Ηθοποιός που Ξεχώρισε).

Οι νικητές λαμβάνουν ως βραβείο μια σανίδα του σερφ σε φυσικό μέγεθος.
Enhanced by Zemanta

Στο «γυαλί» από βδομάδα η Εύα Καϊλή

Επιστρέφει στην τηλεόραση από την επόμενη εβδομάδα η Εύα Καϊλή για λογαριασμό του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ALPHA, όπως είχε γίνει γνωστό λίγο μετά τις εκλογές.

Η πρώην βουλευτής, θα αναλάβει όπως είναι γνωστό τις ειδήσεις του εξωτερικού δελτίου και με την εμπειρία της παρουσίασης δελτίου στο Mega, αναμένεται να κάνει άλλη μία τηλεοπτική εμφάνιση τη νέα σεζόν που μόνο απαρατήρητη δε θα περάσει.

redalert.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...