Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ: Η Τόνια διώχνει τον Σωτήρη

Ραγδαίες οι εξελίξεις στη ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ που προβάλει κάθε μέρα το MEGA στη ζώνη υψηλής τηλεθέασης.

Ο Σωτήρης προσπαθεί να πείσει την Τόνια να γυρίσει μαζί του στο σπίτι, αλλά εκείνη τον διώχνει. 

Ο Χάρης ζητά εξηγήσεις από την Ξένια για τα ψέματα που του είπε σχετικά με την Ελπίδα. 

Ο Χάρης πηγαίνει στο εστιατόριο ελπίζοντας ότι θα την βρει εκεί την Ελπίδα. 

Στο μεταξύ, η 'Ελενα με τον Τζώρτζη ετοιμάζονται να βγουν, αλλά τους κάνει χαλάστρα η απρόσμενη επίσκεψη του Μάνου. 

Και το κανάλι θέτει το ερώτημα: 

-Πιστεύετε ότι του Τζώρτζη του αρέσει πραγματικά η Έλενα ή έχει αλλά συμφέροντα;

ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ: Η Νταίζη ξεκινάει ένα επικίνδυνο παιχνίδι

Η Νταίζη ξεκινάει ένα επικίνδυνο παιχνίδι σε βάρος του Μπέλλου στο σημερινό επεισόδιο στα ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ που προβάλει το MEGA.

Η εμφάνιση της φωτογραφίας, που ανακάλυψε η Εριέττα, ανησυχεί τον Πέτρο. Πηγαίνει στην Αντιγόνη και της ζητάει να κρατήσει το στόμα της κλειστό, διότι και η παραμικρή αποκάλυψη μπορεί να αποβεί καταστροφική. 

Η Εύα σκουπίζει τα δάκρυά της και αποφασίζει να αντιμετωπίσει την κατάσταση, με ψυχραιμία και δυναμισμό. Ο Στέφανος, στην προσπάθειά του να μαζέψει άμεσα ρευστό, ζητάει από την Εριέττα να αγοράσει δύο σπάνιους πίνακές του όσο-όσο. 

Η Δάφνη εξομολογείται, για πρώτη φορά, στη Νόρα ότι πράγματι ο Λευτέρης την φλερτάρει και αυτό την κολακεύει. 

Στο μεταξύ, το μωρό αρρωσταίνει και ανεβάζει πυρετό. 'Ολοι αναστατώνονται και ο Νικόλας προσφέρεται να πάει και να το εξετάσει, αψηφώντας τον κίνδυνο...

ΚΙΣΜΕΤ: Εκβιασμοί και ίντριγκες κρύβουν την αλήθεια

Εκβιασμοί και ίντριγκες κρύβουν την αλήθεια στο σημερινό επεισόδιο του ΚΙΣΜΕΤ που προβάλει ο ΑΝΤ1.

Η Λάμια ετοιμάζεται να πει την αλήθεια στον Κενάν, ότι αυτός είναι ο πατέρας του παιδιού της. Όταν όμως μαθαίνει πως και η Τζαβιντάν είναι έγκυος, αποφασίζει να μην πει τίποτα.

Ο Κενάν, την πιέζει να του πει για πιο πράγμα ήθελε να του μιλήσει. Δεν πείθεται από τα ψέματα της και αποφασίζει να το φτάσει το θέμα στα άκρα. 

Ο Τζεμίλ μαθαίνει για τον εκβιασμό που του ετοιμάζει η Γκιουλάι και του χαλάει τα σχέδια. Ο Κενάν, ψάχνει να βρει τι κρύβεται πίσω απ' το ανώνυμο γράμμα που έλαβε, και ακολουθώντας τη Λάμια, βρίσκει το σπίτι της Σουζάν. 

Χωρίς να πει τίποτα σε κανέναν, πηγαίνει στο σπίτι της Σουζάν. Είναι αποφασισμένος να μάθει την αλήθεια.

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

"Τα πήρε στο κρανίο" ο Λιάγκας με τους «Καραμεροχαριτάτους»!

Δεν ξέρω αν άκουσαν το Λιάγκα στη ραδιοφωνική του εκπομπή στο Real fm οι «Καραμεροχαριτάτοι» αλλά θα έπρεπε για να κάνουν και την αυτοκριτική τους!
Με το που έπεσαν λίγο τα νούμερά τους βγήκαν στο Θέμο κι άρχισαν τα υπονοούμενα για τον τρόπο με τον οποίο οι αντίπαλοί τους «πουλάνε την εγκυμοσύνη της Φαίης. Αυτό είδε ο Λιάγκας και... «τα πήρε στο κρανίο»!

Εμφανώς εκνευρισμένος, είπε κατά τη διάρκεια της εκπομπής: «Δεν είχατε ποτέ γυναίκες; Δεν έχετε μάνες; Δεν ξέρετε τι γίνεται σε ανάλογες περιπτώσεις; Και δεν κατάλαβα, έχω υπογράψει κανένα συμβόλαιο να ανακοινώσω κάτι; Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να μοιράζομαι την προσωπική μου ζωή με όλο τον κόσμο. Όταν πρέπει να πω κάτι, θα το πω. Κι όταν πρέπει, σημαίνει όταν μπορώ να το πω. Και πρέπει όταν είσαι σίγουρος για κάτι. Τι να κάνουμε τώρα, επειδή θέλουν κάποιοι με το ζόρι να το πούμε; Δεν καταλαβαίνω, κάνω καμιά χάρη σε κάποιον; Ή κάνω κανένα έγκλημα που δεν βγαίνω να πω κάτι;».

Άδικο έχει; Τα έχουν «ισοπεδώσει» όλα οι «αστέρες» της πρωινής ζώνης και δεν πρέπει....

http://www.markos.tv

KISMET¨Ο Τζεμίλ, κάνει έκπληξη

¨Ολα για όλα τα παίζει ο Τζεμίλ που  κάνει έκπληξη στη Μάκμπουλε και τη ζητάει σε γάμο, στο σημερινό επεισόδιο του ΚΙΣΜΕΤ.

Η Μάκμπουλε νιώθει τρισευτυχισμένη. Ο Σαΐμπ δύσκολα θα αποδεχτεί το γεγονός. Επίσης και η Λάμια, δυσκολεύεται να πιστέψει αυτό που έκανε ο Τζεμίλ Αυτή η απόφαση του Τζεμίλ, να παντρευτεί τη Μάκμπουλε, γεννάει σε όλους απορίες. 

Τα κουτσομπολιά αρχίζουν. Κάποιο περίεργοι, θέλουν να μάθουν τι πραγματικά συμβαίνει και αρχίζουν να το ερευνούν. Από την άλλη, ο Κεμάλ, παρατηρεί την ένταση μεταξύ της Λάμια και της Μάκμπουλε, η οποία είναι πλέον η μέλλουσα νύφη του Σαΐμπ. 

Η Λάμια, γράφει γράμματα στην αγέννητη κόρη της και της ανοίγει την καρδιά της. Η ατμόσφαιρα στο σπίτι είναι πολύ φορτισμένη. 

Η Λάμια, απελπίζεται. Μετά την παρότρυνση της Σουζάν, αποφασίζει να πει στον Κενάν την αλήθεια.

Βέρα στο δεξί για Τουμασάτου - Σταύρου!


Μπορεί οι περισσότεροι να ισχυρίζονται ότι τα σενάρια στις ταινίες και τις σειρές είναι βγαλμένα από τη ζωή αλλά στην περίπτωση της Μαριάννας Τουμασάτου και του Αλέξανδρου Σταύρου ίσχυσε το αντίθετο και η ζωή αντέγραψε την τέχνη!

Το αγαπημένο ζευγάρι γνωρίστηκε στα πλατό των γυρισμάτων της σειράς «Βέρα στο δεξί» και -μετά από τρία χρόνια σχέσης- αποφάσισε να επισφραγίσει τον έρωτα του. Έτσι, το ζευγάρι ακολούθησε πιστά το σενάριο που τους ήθέλε να διάγουν έγγαμο βίο και η γλυκιά ηθοποιός έβαλε και στην πραγματικότητα βέρα στο δεξί!

Η Μαριάννα, που σε λίγους μήνες ετοιμάζεται να φέρει στη ζωή τον καρπό του έρωτα τους, ανέβηκε τα σκαλιά του δημαρχείου χθες φορώντας ένα απλό αλλά κομψό λευκό νυφικό με μπεζ ζώνη και γόβες.

Κουμπάρες της Κεφαλλονίτισσας ηθοποιού (ή -ορθότερα- μάρτυρες) οι καλές φίλες της νύφης, η σεναριογράφος Έλενα Ακρίτα και η ηθοποιός Ηρώ Λούπη.

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ αλλάζει ...

Η ομιλία της Κάτιας επανέρχεται σιγά -σιγά και Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ αλλάζει, όταν η Ελπίδα χάνει την εμπιστούνη και την... ελπίδα της στον Στέφανο!

Στο σημερινό επεισόδιο ο Ηλίας προσπαθεί να προσεγγίσει τη Βάσω, αλλά η προσπάθειά του πέφτει στο κενό. 

Ο Γιάννης προσπαθεί να φτιάξει τη διάθεση του Χάρη, που είναι πολύ στεναχωρημένος από τον καυγά του με την Ελπίδα. 

Η Ελπίδα αναζητά τις συμβουλές του Ανδρόνικου και μένει το βράδυ στο σπίτι του Στέφανου. 

Στο μεταξύ, η ομιλία της Κάτιας αρχίζει να επανέρχεται σιγά - σιγά. 

Η Ελπίδα ξεκαθαρίζει στο Στέφανο ότι έχει χάσει πια την εμπιστοσύνη της απέναντί του.

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ: 50 εκατομμύρια ευρώ ζητούν oι απαγωγείς

Oι απαγωγείς έχουν τον πρώτο λόγο στα ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ την στιγμή που παλιά μυστικά έρχονται στο φως και πολλές ζωές απειλούνται με καταστροφές...

Στο σημερινό επεισόδιο οι απαγωγείς ζητούν λύτρα πενήντα εκατομμύρια ευρώ, για να επιστρέψουν το μωρό. Ο Λουκάς και η Νόρα εξηγούν στην Εύα ότι είναι πολύ δύσκολο να ρευστοποιηθούν τόσα λεφτά, σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. 

Ο Στέφανος ζητάει από τους απαγωγείς να του στείλουν με κάποιο τρόπο επιβεβαίωση ότι ο 'Αγγελος είναι ζωντανός και καλά στην υγεία του. Οι συνεχείς καυγάδες με τον Νικόλα φέρνουν τη Δάφνη πιο κοντά με τον Λευτέρη. 

Η Εριέττα βρίσκει μια φωτογραφία από το παρελθόν της οικογένειάς της και τη συνδυάζει με τους εφιάλτες που την ταράζουν. 

Ο αστυνόμος προειδοποιεί τη Νταίζη και την Αντιγόνη ότι οι κινήσεις τους παρακολουθούνται και ότι, αυτήν τη φορά, δεν θα γλιτώσουν. 

Ο Μπέλλος εκμυστηρεύεται στον Λευτέρη ότι ανησυχεί για τη ζωή του. Ο Πέτρος φοβάται ότι παλιά μυστικά θα βγουν σύντομα στο φως και θα καταστρέψουν τις ζωές όλων.

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

O Ψαριανός σε.."ντέρμπι" με τον Άδωνι με διαιτητή τον... Θεοδωράκη

Δυο Κυριακές πριν τις εκλογές ο Σταύρος Θεοδωράκης, στην εκπομπή που θα μεταδοθεί την Κυριακή 24 Οκτωβρίου στις 24:00 στο MEGA συνομιλεί με τους «αντίθετους».
Γρηγόρης Ψαριανός (υποψήφιος Περιφερειάρχης της Δημοκρατικής Αριστεράς) αντιμετωπίζει τον Άδωνι Γεωργιάδη (υποψήφιο Περιφερειάρχη του ΛΑΟΣ) και η 18χρονη φοιτήτρια Εμμανουέλα Ιγνατίου (από τον συνδυασμό του Β.Κικίλια) στέκεται απέναντι στη συγγραφέα Ρέα Γαλανάκη (υποψήφια με τον Γ. Καμίνη).
Ο Σταύρος  Θεοδωράκης με το χρονόμετρο στο χέρι, αναζητά ακριβείς απαντήσεις στα σημαντικά προβλήματα του λεκανοπεδίου (ΧΥΤΑ, Ελληνικό, τζαμί, ναρκωτικά, συγκεντρώσεις, μετανάστες).
Οι 4 υποψήφιοι  απαντούν και σε ένα κουίζ αθηναϊκής γνώσης, με ερωτήματα όπως «Τι ώρα κλείνει το μετρό;», «Πού είναι τα Ταμπούρια;», «Ποιοι είναι οι atenistas», «Τι είναι τα ληξιπρόθεσμα δάνεια;» και «Πού μεταφέρθηκαν οι λεπροί της Σπιναλόγκας;».  
        «Πρωταγωνιστές» με τον Σταύρο Θεοδωράκη, την Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010 στις 24:00 στο MEGA 

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ: Έξαλλη η Ξένια με τον Τζώρτζη...

Έξαλλη γίνεται η Ξένια  με τον Τζώρτζη στο σημερινό επεισοδιο του σιριαλ Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ, όπου οι εξελίξεις διαδέχονται η μία την άλλη.

Η Ελπίδα ταραγμένη και πιστεύοντας πως ο Χάρης ενδιαφέρεται για τη Νάνσυ, εξαφανίζεται, προκαλώντας την ανησυχία του. 

Η Ξένια μαθαίνοντας από τη Λίλιαν για την προσέγγιση του Τζώρτζη και της 'Ελενας, γίνεται έξαλλη μαζί του, νιώθοντας πως χάνει την εξουσία της επάνω του. 

Η Κάτια καλυτερεύει καθημερινά αλλά κρύβει απ' όλους το γεγονός ότι μπορεί και μιλά. Η Τόνια απογοητευμένη από τη στάση του Σωτήρη βρίσκει καταφύγιο στη Βάσω και τον Ηλία που ξαναγυρίζει στην οικογένεια.

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ: Ο Στέφανος απειλεί να εκτελέσει τη Νταίζη

Απρόοπτες εξελίξεις στα ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ: Ο Στέφανος απειλεί τη Νταίζη, ότι αν έχει σχέση με την απαγωγή, θα την εκτελέσει. 

Ο Λευτέρης πηγαίνει στην Εδέμ για να ενημερωθεί από τη Δάφνη για την απαγωγή και πέφτει πάνω στον Νικόλα. 

Ο αστυνόμος παρακολουθεί τις κινήσεις του Στέφανου, της Νταίζης και της Αντιγόνης και εκμυστηρεύεται στον Λουκά και τη Νόρα ότι κανένας δεν είναι υπεράνω υποψίας. 

Η 'Αννα μιλάει στην Εριέττα για τις επαφές της με τον Χρήστο και η Εριέττα τής ζητάει να μην αλλάξει συμπεριφορά απέναντί του, μέχρι να μάθει τι συμβαίνει. Η Δάφνη και ο Νικόλας μαλώνουν άσχημα, για μια ακόμη φορά, ενώ ο Λουκάς και η Νόρα έρχονται κοντά. 

Η Νταίζη και η Αντιγόνη υποψιάζονται η μια την άλλη για την απαγωγή, την ώρα που ο Χρήστος προσπαθεί να μάθει την αλήθεια από τη Νταίζη.

Σε νέα φάση μπαίνει η ζωή της Λάμια

Σε νέα φάση μπαίνει η ζωή της Λάμια στο KISMET  με το σημερινό επεισόδιο. 

Η Λάμια μέρα με τη μέρα νιώθει όλο και πιο πιεσμένη. Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί και αποφασίζει να βρει μια λύση. 

Οι σχέσεις της με τη Μάκμπουλε όσο πάει και χειροτερεύουν. Η Τζαβιντάν ενοχλείται βλέποντας να δημοσιεύονται προσωπικές υποθέσεις της οικογένειας του Κενάν. Κρυφά απ' τον Κενάν, σχεδιάζει να κλείσει το στόμα του συζύγου της Αφίφε. 

Ο Κενάν μαθαίνει την κατάσταση και αντιδρά. Η Σουζάν, η προστάτης της Λάμια στη φυλακή, έχει ολοκληρώσει την ποινή της και αφήνεται ελεύθερη. Το πρώτο πράγμα που θα κάνει, είναι να ψάξει να βρει τη Λάμια. 

Η Λάμια φιλοξενεί τη Σουζάν. Την εμπιστεύεται πολύ και της τα εκμυστηρεύεται όλα. Η Μάκμπουλε θα την κρυφακούσει. 

Η Μάκμπουλε μαθαίνει την αλήθεια για τη Λάμια και τον Τζεμίλ. Αυτή η πληροφορία, της είναι πολύτιμη και θα τη χρησιμοποιήσει μέχρι το τέλος.

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ : Η Ελπίδα εξαφανίζεται

Δραματική εξέλιξη στη ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ όπου απόψε, η Ελπίδα ταραγμένη και πιστεύοντας πως ο Χάρης ενδιαφέρεται για τη Νάνσυ, εξαφανίζεται, προκαλώντας την ανησυχία του. 

Η Ξένια μαθαίνοντας από τη Λίλιαν για την προσέγγιση του Τζώρτζη και της 'Ελενας, γίνεται έξαλλη μαζί του, νιώθοντας πως χάνει την εξουσία της επάνω του. 

Η Κάτια καλυτερεύει καθημερινά αλλά κρύβει απ' όλους το γεγονός ότι μπορεί και μιλά. 

Η Τόνια απογοητευμένη από τη στάση του Σωτήρη βρίσκει καταφύγιο στη Βάσω και τον Ηλία που ξαναγυρίζει στην οικογένεια.

Το Δεύτερο "Νησί" ήταν πιο "δυνατό"

Το Δεύτερο επεισόδιο για το "Νησί" ήταν ακόμα πιο "δυνατό" τόσο που η σκηνή με τον Στέλιο Μάινα στην βάρκα να κλαίει, μας έκανε κι εμάς να κλαίμε όλη τη νύχτα.

Τι νούμερα έκανε;

Στο γενικό σύνολο άγγιξε το 58,5 έφθασε σε τετάρτο 64,4. 

Η ερμηνεία όλων των ηθοποιών ήταν πραγματικά εκπληκτική. Θα το λέμε και θα ξαναλέμε...γιατί πραγματικά αξίζει. 

Οσο για τον σκηνοθέτη της σειράς έχει κάνει μια πραγματικά για χειροκρότημα σκηνοθεσία.
gatamedia

Μυστικά της Εδέμ: Οι απαγωγείς αντιδρούν άσχημα.

Η  τηλεόραση αντιγράφει τη ζωή και τα ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ δεν μπορούν να το αγνοήσουν.

Στο σημερινό επεισόδιο η πληροφορία ότι το μωρό της Εύας Χαρίτου έπεσε θύμα απαγωγής φτάνει στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και οι απαγωγείς αντιδρούν άσχημα.

Δημοσιογράφοι κυκλώνουν το σπίτι της Αγγέλας και προσπαθούν να αποσπάσουν πληροφορίες. Η Μελίτα επισκέπτεται την Εύα και δηλώνει την συμπαράστασή της, αφού έχει περάσει τα ίδια και ξέρει ακριβώς πώς νιώθει. 

Ο Στέφανος παρακαλεί την Αντιγόνη να του επιστρέψει το παιδί του, αλλά εκείνη του λέει ότι δεν έχει καμία σχέση με την απαγωγή. Ο Χρήστος δέχεται να βοηθήσει τον Στέφανο, στην υπόθεση της απαγωγής. 

Ο Πέτρος προτείνει στη Νόρα και τον Λουκά να αναλάβουν τη διαπραγμάτευση με τους απαγωγείς. Η Εύα συντετριμμένη, δεν αντέχει την αναμονή. Ο Στέφανος, σε έξαλλη κατάσταση επισκέπτεται τη Νταίζη.

"Χίλιες και μια νύχτες": Οι σημερινές εξελίξεις

Οι ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΕΣ συνεχίζουν ακάθεκτες στον ΑΝΤ1 και δίνουν νέα διάσταση.
Σήμερα η Εντά πανικοβάλλεται μετά από τον φόνο που διέπραξε, αλλά συνεχίζει να ασχολείται με τη Σεχραζάτ μπαίνοντας στον υπολογιστή της.
Ο Ονούρ κι η Σεχραζάτ δεν μπορούν να ξεπεράσουν ο ένας τον άλλον. Ο Κερέμ κι η Μπενού έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα της σχέσης τους και απολαμβάνουν τη γέννηση του παιδιού τους. 
Η Σεζέν μαθαίνει στοιχεία για το παρελθόν του Μπουράκ, που την προβληματίζουν. Ο Κερέμ κι η Σεζέν εξακολουθούν να ψάχνουν τον πατέρα τους, Σεμίχ, χωρίς όμως κανένα νέο. 
Η οικογένεια Εβλιγιάογλου περνάει στιγμές αγωνίας πριν από την ακρόαση της Φουσούν. Η Εντά αντιμετωπίζει προβλήματα και νιώθει αδύναμη. 
Η Σεχραζάτ εκμυστηρεύεται στη Ναντιντέ ότι σκέφτεται να πάρει διαζύγιο από τον Ονούρ. Στο μεταξύ ο Ονούρ κι ο Κερέμ προσπαθούν να σώσουν τον όμιλο Μπινιάπ

Η τηλεοπτική βία αυξάνει την επιθετικότητα των εφήβων

Η συχνή παρακολούθηση βίαιων σκηνών στις κινηματογραφικές ταινίες, στην τηλεόραση και στα βιντεοπαιγνίδια ωθεί τους εφήβους να συμπεριφέρονται πιο επιθετικά, σύμφωνα με νέα αμερικανική έρευνα, που έρχεται να επιβεβαιώσει ανάλογα συμπεράσματα προηγούμενων μελετών. Ενισχύει επίσης τα επιχειρήματα όσων ζητούν να μειωθεί δραστικά η βία στις κάθε είδους παραγωγές ταινιών.

Στο πλαίσιο της έρευνας, υπό τον δρα Τζόρνταν Γκράφμαν των Εθνικών Ινστιτούτων Υγείας των ΗΠΑ, που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό νευροεπιστήμης «Social Cognitive and Affective Neuroscience», έγιναν πειράματα με 22 αγόρια ηλικίας 14 έως 17 ετών και διαπιστώθηκε ότι όσες περισσότερες βίαιες σκηνές παρακολουθούσαν σε μια οθόνη, τόσο πιο απαθείς γίνονταν σταδιακά οι εγκεφαλικές αντιδράσεις τους στη βία που έβλεπαν.  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

O Κενάν στην Αθήνα το Kismet στα ύψη...

O Κενάν ήρθε στην Αθήνα για 24 ώρες μίλησε στο πρωινό του ΑΝΤ1 και στον Θέμο, φωτογραφήθηκε για την Espresso  και περιοδικά  και έδωσε νέο αέρα στο Kismet.  

Το τουρκικό σιριαλ του ΑΝΤ1  συνεχίζει ακάθεκτο την... δράση του  και στο σημερινό επεισόδιο η Τζαβιντάν σοκάρεται όταν μαθαίνει, πως το παιδί που περιμένει η Λάμια, είναι του Κενάν. 

Οι υποψίες που την βασάνιζαν, βγήκαν αληθινές. Όμως δεν θέλει να τον εγκαταλείψει και αποφασίζει να συνεχίσει να παλεύει γι’ αυτόν.

Ο Τζεμίλ, αρχίζει να πνίγεται από τη σχέση του με τη Μάκμπουλε, την οποία χρησιμοποιεί μόνο και μόνο για να μπορεί να βλέπει τη Λάμια. Τον Σαΐμπ, τον εξοργίζει αυτή η σχέση του γιου του με τη Μάκμπουλε, αλλά ο Τζεμίλ δεν παίρνει από λόγια.

Ούτε στον Κεμάλ αρέσει αυτή η κατάσταση. Προσπαθεί να την προειδοποιήσει, αλλά καταλήγουν σε λογομαχία. Η Μάκμπουλε φέρεται υστερικά και αρχίζει να απομακρύνεται και απ’ τη Λάμια. 

Η Λάμια, έχει κουραστεί και κλείνεται στον εαυτό της. Ο Κεμάλ την ανακρίνει και ζητάει απαντήσεις. Η Λάμια, νιώθει πιεσμένη και αποφασίζει να κάνει κάτι γι’ αυτό.

ΤΟ CHAMPIONS LEAGUE ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΣΤΟ MEGA!

Η απόλυτη  ποδοσφαιρική δράση του Champions League συνεχίζεται  και οι «μάχες» στην 3η αγωνιστική των ομίλων, την Τρίτη 19 Οκτωβρίου, είναι μόνο στο MEGA. 
  • Μη χάσετε στις 21:45 τον αγώνα ΡΕΑΛ - ΜΙΛΑΝ, σε απευθείας μετάδοση από την Μαδρίτη. Τον αγώνα περιγράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος
  • Στις 00:15 δείτε τον αγώνα ΑΡΣΕΝΑΛ – ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ, σε περιγραφή του Αλέξη Σπυρόπουλου.

Από τις 21:00 παρακολουθήστε την εκπομπή «ΣΟΥΠΕΡ ΜΠΑΛΑ LIVE» , με τον Γιώργο Θαναηλάκη, τον Μένιο Σακελλαρόπουλο και τον Γιάννη Θειακό. Αμέσως μετά τον αγώνα, στις 23:45, δείτε ζωντανά το «τρίτο ημίχρονο» του αγώνα της Ρεάλ με την Μίλαν. Καλεσμένοι στο στούντιο για να σχολιάσουν τους αγώνες της βραδιάς αλλά και την πορεία του πρωταθλητή Παναθηναϊκού στη συνέχεια της διοργάνωσης, ο πρώην άσος του «τριφυλλιού» και προπονητής του Ατρομήτου Γιώργος Δώνης, ο… Master Chef Λευτέρης Λαζάρου και ο δημοσιογράφος Ανδρέας Δημάτος. Eπίσης στην εκπομπή μπορείτε να δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από τους υπόλοιπους αγώνες της βραδιάς.
Tην Τρίτη 19 Οκτωβρίου, οι  μεγάλες μάχες για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League, είναι μόνο στο MEGA.

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Ρούλα Κορομηλά: "Λέτε παπαριές"

«Άστραψε και βρόντηξε» η Ρούλα Κορομηλά, η οποία από την ραδιοφωνική της εκπομπή ξέσπασε...

«Λέτε παπαριές», είπε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια και κατονόμασε δύο συγκεκριμένα άτομα που της έχουν ασκήσει κριτική! Τι κι αν παλιότερα τόνιζε πως η απάντησή της στην κριτική είναι «δεν μιλάω, δεν ακούω, δεν βλέπω»;

Τι κι αν το βράδυ της Πέμπτης στην εκπομπή του Κωστόπουλου δήλωσε πως η κριτική δεν την αγγίζει και όσα λέγονται της είναι αδιάφορα; «Δεν μπορώ να δημιουργούνται εντυπώσεις... κάθεται η άλλη στο γραφείο, παίρνει το στυλό και γράφει. Και σας πληροφορώ ότι γράφουν άνθρωποι που δεν έχουν πατήσει ποτέ σε τηλεοπτικό στούντιο, ποτέ!», άρχισε την αντεπίθεση η Ρούλα και χτύπησε το χέρι στο γραφείο.

Η μπηχτή πήρε... σάρκα και οστά, όταν η παρουσιάστρια ανέφερε ονομαστικά την Ντέπυ Γκολεμά: «Επαναλαμβάνω ότι εγώ δεν έχω εμμονές, έχω πολλά ενδιαφέροντα να ασχολούμαι. Εμμονές εγώ δεν έχω... Ντεπούλα», πρόσθεσε η Ρούλα και το ποια είναι η «Ντεπούλα» είναι ηλίου φαεινότερο....

«Και οι δημοσιογράφοι οι οποίοι με ξέρουνε τι αναλύουνε; Τόσο χαζή είμαι δηλαδή; Τόσο ηλίθια με περνάνε δηλαδή;», συνέχισε η παρουσιάστρια. Κάπου εκεί, λοιπόν, ήρθε η στιγμή για νέα σπόντα με ονοματεπώνυμο, αυτή την φορά για την Χριστίνα Λυκιαρδοπούλου, που χαρακτήρισε «στημένη» τη συνέντευξη της Ρούλας στην εκπομπή του Κωστόπουλου. «Χριστίνα μου, με τρελαίνεις δηλαδή, με τρελαίνεις πραγματικά, εσύ ειδικά Χριστίνα, η Λυκιαρδοπούλου... Βγαίνει ο καθένας και λέει ό,τι γουστάρει και ό,τι θέλει χωρίς να σκέφτεται την πραγματικότητα. Δεν θα μου πείτε εμένα κανένας ότι έχω προσυμφωνημένες καταστάσεις, ούτε θα αλλάξει ξαφνικά η εικόνα μου επειδή παρουσιάζω το Big Brother μετά από 22 χρόνια πορείας και βγαίνει ο καθένας και λέει το κοντό του και το μακρύ του, εντάξει;».

Χείμαρρος η Ρούλα! «Άντε μπράβο λοιπόν! Ας σταματήσουμε επιτέλους! Δεν μιλάω που δεν μιλάω, ε δεν είμαι και να μην την πω την λέξη μ... Σταματήστε πια αυτή την ιστορία! Δεν έχετε τι να γράψετε και γράφει ο καθένας ό,τι γουστάρει. Άντε μπράβο! Είπαμε να μην συγχύζομαι, αλλά δεν μπορώ να βλέπω από φίλους μου και από ανθρώπους που με ξέρουν από 18 χρονών να βγαίνουν και να λένε αυτές τις παπαριές!. Δεν υπάρχει σεβασμός καθόλου! Έτσι δεν είναι; Υπάρχει σεβασμός; Μετά θάνατον βγαίνει ο σεβασμός για κάποιους ανθρώπους. Πείτε ό,τι θέλετε για μένα, αλλά δεν θα μου λέτε εμένα για προσχεδιασμένα και προσυμφωνημένα. Άντε μπράβο! Μην ξεχνάμε την ιστορία, την πορεία και την ηθική του καθένα. Δεν γίναμε όλοι το ίδιο, καλώς ή κακώς».

Κι ενώ περιμέναμε να... σταματήσει, ήρθε το δεύτερο κύμα οργής κατά της Λυκιαρδοπούλου: «που ξέρεις εσύ αν θα πάω εγώ στην Μενεγάκη για να την βοηθήσω και τι έχω συζητήσει με την Μενεγάκη; Τέλος δηλαδή!».

tvnea

Τα συνολικά νούμερα τηλεθέασης 17/10 για όλες τις ζώνες

Νούμερα της Nielsen για Κυριακή 17-10-2010 ΜΡΔ (15-44)

Δελτία ειδήσεων (μ.ο.)
Mega 22,8% (17,1%)
Alter 14,8% (10,6%) (18.50-20.45)
Alpha 13,4% (8,5%) (19.00-20.00)
Star 16,3% (24,7%)
Ant1 12,7% (12,8%)

Σκάι 5,7% (3,4%) (21.00-21.30)
Ετ1 2,5% (2,0%) (23.00-23.45)
Νετ 6,1% (2,5%) (21.00-22.00)
Et3 3,0% (1,5%) (22.00-23.00)

Πρωινά ενημερωτικά (μ.ο.)
Mega Σαββατοκύριακο 25,9% (16,6%) (Mega)
Σαββατοκύριακο 19,8% (10,3%) (Νετ)

Πρωινό ψυχαγωγικό (μ.ο.)
Μες την καλή χαρά 21,9% (23,8%) (Alpha)

Αστρολογική εκπομπή (μ.ο.)
Stars system 11,6% (8,5%) (Alpha)

Ανένταχτα πρωινά – μεσημεριανά (μ.ο.)
Το παιδί μου κι εγώ 11,3% (10,0%) (Mega)
Traction 11,9% (12,6%) (Mega)
Ξ.τ. «σπάιντερμαν» 23,0% (30,2%) (Mega)
«50-50» 15,8% (19,5%) (Mega)

Μεσημεριανά (μ.ο.)
TV Weekend 13,6% (12,3%) (Alter)

Απογευματινό ριάλιτι (μ.ο.)
How clean is your house; 8,9% (13,5%) (Alpha)

Απογευματινές ξένες σειρές (μ.ο.)
How I met your mother 7,4% (10,2%) (Ant1)
Samantha who 8,1% (10,1%) (Ant1)

Απογευματινά (μ.ο.)
Master Chef 26,9% (34,3%) (Mega)
Food & the city 19,0% (23,6%) (Mega)
Τα παρατράγουδα 19,4% (8,2%) (Alter)
Exclusive 7,0% (12,5%) (Alpha)

Prime time (μ.ο.)
Just the two of us 32,7% (36,1%) (Mega)
Big Brother 18,1% (19,7%) (Alpha)
Ξ.τ. «iron man» 15,2% (19,5%) (Ant1)
Ελλ.τ. «κάτι κουρασμένα παλικάρια» 11,6% (9,9%) (Star)

Βραδινές εκπομπές (μ.ο.)
Αποτυπώματα 9,3% (5,4%) (Alter)
Αθλητική Κυριακή 11,2% (12,0%) (Νετ)

Μεταμεσονύχτια ξένη σειρά (μ.ο.)
Californication 3,4% (3,6%) (Σκάι

Τα 10 πρώτα σε τηλεθέαση 17/10

Tο Top 10 της Κυριακής 17/10/2010 σύμφωνα με την Nielsen Audience Measurement.

1. Just the two of us ΤΜΛ% 15,7 ΜΡΔ% 32,7 (Mega)
2. Mega γεγονότα (έναρξη:19.59) ΤΜΛ% 9,2 ΜΡΔ% 22,8
3. Master Chef ΤΜΛ% 9,2 ΜΡΔ% 26,9 (Mega)
4. Big Brother ΤΜΛ% 9,1 ΜΡΔ% 18,1 (Alpha)
5. Ξ.ταινία «iron man» ΤΜΛ% 7,6 ΜΡΔ% 15,2 (Ant1)
6. Star ειδήσεις (έναρξη:19.57) ΤΜΛ% 6,4 ΜΡΔ% 16,0
7. Ξ.ταινία «σπάιντερμαν» ΤΜΛ% 6,0 ΜΡΔ% 23,0 (Mega)
8. Ελλ.τ. «κάτι κουρασμένα παλικάρια» ΤΜΛ% 5,8 ΜΡΔ% 11,6 (Star)
9. Mega γεγονότα (έναρξη:13.58) ΤΜΛ% 5,7 ΜΡΔ% 22,5
10. Food & the city ΤΜΛ% 5,3 ΜΡΔ% 19,0 (Mega)

*ΤΜΛ= Τηλεθέαση Μέσου Λεπτού
* ΜΡΔ= Μερίδιο

FACEBOOK ή FAKEBOOK;

Στις 4 Φεβρουαρίου του 2004, ο Μαρκ Ζούγκερμπεργκ, ένας 20χρονος φοιτητής του Χάρβαρντ, δημιούργησε το FACEBOOK. Φιλοδοξία του ήταν να μοιραστεί τα πάντα με τους φίλους του και αρχικός σκοπός του να βρει παλιούς συμμαθητές του. Μέσα σε 6 χρόνια κατάφερε να αριθμεί μισό δισεκατομμύρια χρήστες.

Η χαριτωμένη εικονική πραγματικότητα της επαφής μέσω των κοινωνικών δικτύων έχει γίνει ήδη μια ισχυρή πραγματικότητα που εισβάλλει στην καθημερινότητά μας. Αν διαβάσει κάποιος τις αναρτήσεις που γίνονται στο FACEBOOK, και τις πιστέψει, τότε ζούμε σε μια κοινωνία απέραντης ηρεμίας και μεγάλης άνεσης προς τον εαυτό μας και τους άλλους.

Μήπως ακολουθώντας την εικονικότητα έχουμε γίνει πραγματικά εικονικοί; Μήπως είμαστε τα σπέρματα ενός νέου τύπου ανθρώπου; Ή μήπως η φαινομενικά εξισωτική ομοιογένεια του διαδικτύου είναι το δίχτυ στο οποίο έχουμε πιαστεί; Πάψαμε να αντιδρούμε και να σκεφτόμαστε και ρίχνουμε απλώς μια πιστολιά στον τοίχο του FACEBOOK;

Στο FACEBOOK μπορείς εύκολα να είσαι ο καθένας. Αλλά το χειρότερο, να είσαι άλλος από αυτό που είσαι. Για του λόγου το αληθές φτιάξαμε ένα προφίλ που παρουσίαζε έναν από τους ερευνητές της εκπομπής ως γυναίκα. Τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά.

Η εικονικότητα εισβάλλει στην πραγματικότητα ή πραγματικό γίνεται το εικονικό; Στο σύγχρονο δίλλημα παίρνουν θέση μεταξύ άλλων, η Δήμητρα Γαλάνη, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, η Λίζα Δουκακάρου, ο Πάνος Μουζουράκης.

Το «Κουτί της Πανδώρας» στη ΝΕΤ  την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου στις 23:00

«Επειδή τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται»

Τα νέα του X-FACTOR σε περιοδικό

Περιοδικό για το X-FACTOR αναμένεται να κυκλοφορήσει στα περίπτερα, με όλα τα νέα από το γνωστό σόου του ΑΝΤ1.

Μαθαίνουμε ότι το περιοδικό θα είναι εβδομαδιαίο, θα κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και θα κάνει την εμφάνισή του στις 2 Νοεμβρίου.

ΚΙΣΜΕΤ: Ο Τζεμίλ δεν θέλει να μείνει άλλο μακριά απ' τη Λάμια

To καστ της σειράς ΚΙΣΜΕΤ
Ο Τζεμίλ δεν θέλει να μείνει άλλο μακριά απ' τη Λάμια και είναι έτοιμος να κάνει τα πάντα, στο σημερινό επεισόδιο του ΚΙΣΜΕΤ που μεταδίδει ο ΑΝΤ1.

Ο Τζεμίλ χρησιμοποιεί τη Μάκμπουλε και ζητάει την άδεια απ' τον πατέρα της να γνωριστούνε καλύτερα. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορεί να μπαινοβγαίνει ελεύθερα στο σπίτι και να βλέπει τη Λάμια. 

Η Μάκμπουλε πετάει στα σύννεφα μετά την πρόταση του Τζεμίλ. Η Λάμια, θέλει να την προειδοποιήσει, αλλά η Μάκμπουλε θα την παρεξηγήσει και θα νομίσει πως τη ζηλεύει. Η Λάμια δέχεται και τις κατηγορίες του Κενάν. Την λέει ψεύτρα και ότι ξέρει ότι το παιδί είναι του Τζεμίλ. Η Λάμια, δεν του απαντάει. 

Όμως επειδή δεν μπορεί να ξεχάσει όσα της είπε, θέλει να τον δει και να μιλήσουνε. Η Μάκμπουλε, αρχίζει να είναι επιφυλακτική απέναντι στη Λάμια και την παρακολουθεί. Η Νιμέτ, θέλοντας να καλοπιάσει το Σαΐμπ και για να είναι κοντά στο Ναμίκ, διοργανώνει γι' αυτόν μια έκθεση. 

Εκεί θα συναντηθεί και η Λάμια με τον Κενάν. Η Τζαβιντάν, θα μάθει το μυστικό της Λάμια, μ' έναν όχι ωραίο τρόπο.

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ: Μια ακόμη δυσάρεστη έκπληξη για τον Χάρη...

Μια ακόμη δυσάρεστη έκπληξη για τον Χάρη... "σημαδεύει"  το σημερινό επεισόδιο από την "ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ"  που θα δούμε στο MEGA.

Ο Μάνος με τη Μαίρη είναι πανευτυχείς, που τα ξαναβρήκαν και κάνουν σχέδια για το κοινό τους μέλλον, ενώ παράλληλα η Ντορίτα και ο Νικόλας ανησυχούν για το πώς θα το πάρει η Βάσω. 

Η Ξένια πηγαίνει να βρει το Χάρη, προσπαθώντας για μια ακόμη φορά να υπονομεύσει την Ελπίδα. Εκείνος τη διώχνει, αλλά άθελά του επηρεάζεται. 

Μέσα στη ζήλια του κάνει μια απρόβλεπτη κίνηση, την οποία μαθαίνει η Ελπίδα και θυμώνει πολύ. 'Οταν όμως, πάει να τον βρει στο ρεστοράν για να το συζητήσουν, αντιμετωπίζει μια ακόμη δυσάρεστη έκπληξη...

Δραματική τροπή στα "ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ"

Δραματική τροπή στα "ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ":

 Η Εύα μαθαίνει ότι απήγαγαν το γιο της, τον μικρό 'Αγγελο και χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. 'Ολη η παρέα σπεύδει να της συμπαρασταθεί και η Αστυνομία αρχίζει να ερευνά την υπόθεση.

Η Μελίτα κάνει ένα λάθος την ώρα που λούζει την Εριέττα και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να χάσει τη δουλειά της στο κομμωτήριο. 

Η Νταίζη ενημερώνει τον Χρήστο ότι εργοδότης της 'Αννας είναι η Εριέττα Χατζηβασιλείου και ότι την έχει στείλει δίπλα του, με σκοπό να παρακολουθεί τον Στέφανο. 

Η Αμαλία ζητάει εξηγήσεις από την Εριέττα για την ταπείνωση της Μελίτας και η κουβέντα καταλήγει σε καβγά. 

Ο Στέφανος είναι συντετριμμένος από την απαγωγή του γιου του. Η Αντιγόνη κατηγορεί τη Νταίζη ότι εκείνη έχει απαγάγει το παιδί.

Το ταξίδι στο Νησί

Το ταξίδι στο Νησί της Σπιναλόγκα συνεχίζεται με την Ελένη ν' αφήνει την όμορφη Πλάκα και να περνάει... στην απέναντι όχθη , εκεί όπου πρέπει να μάθει να ζει , μακριά από τους αγαπημένους της.

Το στίγμα της αρρώστιας αποκόβει τον Γιώργη από τους συγχωριανούς του..Το μόνο που του δίνει δύναμη να παλέψει είναι... οι δυο του κόρες.

Το ταξίδι στο παρελθόν συνεχίζεται και το εξαιρετικό καστ της σειράς, μας βάζει βαθιά μέσα στους χαρακτήρες των ανθρώπων εκείνης της εποχής.

«Σου κάθεται να δουλεύεις φέτος και να είσαι σε μια πολύ καλή παραγωγή, σε μια παραγωγή που, ίσως, δεν υπήρχε τόσο μεγάλη στο παρελθόν» είπε ο Γιάννης Στανκόγλου.

Ο Γιάννης Στανκόγλου, στα επεισόδια που θ' ακολουθήσουν, υποδύεται τον Αντρέα, τον άντρα που θα παντρευτεί την Άννα, τη μικρότερη κόρη της Ελένης και του Γιώργη.

«Μετά από αυτό το σήριαλ, ευελπιστούμε ότι θα γίνουν περισσότερες δουλειές μυθοπλασίας στην τηλεόραση. Ο κόσμος θα βάλει λεφτά.» είπε ο Αιμίλιος Χειλάκης.

Ο ηθοποιός θα υποδύεται τον ξάδελφο του Αντρέα ,τον Μανώλη που η επιστροφή του, μετά από χρόνια στο χωριό, θα φέρει και αναστάτωση!

Πολλά είναι ακόμη τα νέα πρόσωπα, που θα εμφανιστούν στη συνέχεια , παίζοντας σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της σειράς, που έσπασε ρεκόρ τηλεθέασης.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Στέλιος Μάινας (Γιώργης Πετράκης), Κατερίνα Λέχου (Ελένη Πετράκη), Ευγενία Δημητροπούλου ('Αννα Πετράκη/Αλέξις Φίλντιγκ), Αλεξάνδρα Σακελλαροπούλου (Χριστίνα Κρουσταλάκη), 'Ολγα Δαμάνη (Φωτεινή Αγγελοπούλου σε μεγάλη ηλικία), Ντίνα Μιχαηλίδη (Σαβίνα Αγγελοπούλου), Νίκος Ορφανός (Χρήστος Λαπάκης), Γρηγόρης Ορφανουδάκης (Παύλος Αγγελόπουλος), Θεόδωρος Κατσαφάδος (Πέτρος Κοντομάρης)
Συμμετέχουν οι: Πέτρος Αλατζάς (Σταύρος Σολομωνίδης), Μαργαρίτα Πανουσοπούλου (Καλλιόπη), Μανόλης Χουρδάκης (Θόδωρος Μακριδάκης), Μαρινέλλα Βλαχάκη (Ελπίδα Κοντομάρη), Κλειώ Φανουράκη (Φρόσω Μανουσάκη)
Επίσης οι : Πέτρος Μαυροματίδης (Σπύρος Καζάκης), Κωνσταντίνος Σαββόπουλος (Κυριάκος), Μανόλης Κωνσταντακάκης (Καφετζής στην Πλάκα), Μανόλης Χαρούλης (Παπα Καζάκος), Μαρία Τσισμενάκη (Κατερίνα Λεμονιά), Σόλωνας Κατσικανδαράκης (Σωτήρης Λεμονιάς), Αντύπας Νταμοτσίδης (Αντώνης Αγγελόπουλος), Κωστής Λυράκης (Νικήτας), Θέμελης Μαρνέλλος, Γιάννης Πανταγιάς, Νίκος Σγουρός, Γιώργος Ηλιάδης
Και τα παιδιά: Μάνος Τσαγκαράκης (Αντώνης Αγγελόπουλος), Ιφιγένεια Τζόλα Ιφιγένεια Τζόλα ('Αννα Πετράκη), Ρενέ Τζόλα (Φωτεινή Αγγελοπούλου), Αναστασία Τσιλιμπίου (Μαρία Πετράκη), Καλλίστη Μπερταχά (Ηλέκτρα), Γιώργος Αμαραντίδης (Φώτης), Ορφέας Φιλιππάκης (Μανωλιός)

Σενάριο: Μιρέλλα Παπαοικονόμου
Σκηνοθεσία: Θοδωρής Παπαδουλάκης
Εκτέλεση παραγωγής: TVE (Τηλεοπτικαί Επιχειρήσεις Α.Β.Ε.Ε.)

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Λιάγκας - Σκορδά πίσω από τις κάμερες

liagkasskorda430336Hμέρα Δευτέρα, λίγο πριν από την πρεμιέρα της νέας πρωινής εκπομπής του MEGA «Πρωινό mou» και όλα είναι έτοιμα, με τους παρουσιαστές Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδά.
Φανερά αγχωμένοι, αλλά πάντα χαμογελαστοί ρυθμίζουν τις τελευταίες λεπτομέρειες και διαβάζουν τη σκαλέτα για τη σειρά των θεμάτων που θα ακολουθήσουν. Ο φωτογραφικός μας φακός βρίσκεται εκεί και απαθανατίζει όλα όσα συμβαίνουν στα παρασκήνια. Το studio είναι γεμάτο λουλούδια και κάρτες με ευχές για καλή αρχή. Η κεντρική καλεσμένη της εκπομπής, Τατιάνα Στεφανίδου φτάνει φανερά ευδιάθετη στις εγκαταστάσεις του σταθμού, ενώ οι πρωταγωνιστές της σειράς «Τα Μυστικά της Εδέμ», Παναγιώτης Πετράκης και Αντιγόνη Δρακουλάκη, έχουν καθίσει ήδη στον καναπέ των προσκεκλημένων. Ο χώρος μέσα από τον οποίο θα μας λένε «Καλημέρα», φέτος, ο Γιώργος και η Φαίη είναι διακοσμημένος με έντονα χρώματα, minimal ύφος και ιδιαίτερο στιλ, ενώ οι συνεργάτες της εκπομπής, Δημήτρης Ουγγαρέζος, Σάσα Σταμάτη, Βίκυ Παγιατάκη και Ράνια Αλευρά έχουν πάρει ήδη θέση για να μας σερβίρουν το πρωινό μας. Η Φαίη δυσκολεύεται λίγο μέσα στο κόκκινο στενό φόρεμα που φοράει, και ο hair stylist Δημήτρης Γιαννέτος προσθέτει τις τελευταίες πινελιές για την όχι και τόσο απαραίτητη εντυπωσιακή εμφάνισή της. Το σύνθημα δίνεται, τα φώτα ανάβουν και το νιόπαντρο ζευγάρι μας καλημερίζει με χαμόγελο και δεσμεύεται για ένα ανατρεπτικό πρωινό με φρέσκες ιδέες. apokalypseis.gr

Ο αγαπημένος Master Chef του Πρωθυπουργού

skarmoutsos430220Θα μπορούσε να έχει γίνει οικονομολόγος στην Αμερική και να έδινε συνεντεύξεις για την κρίση και τους τρόπους που θα βγούμε από αυτήν. 
Τον κέρδισαν, όμως, οι κουτάλες της μαγειρικής - ευτυχώς για τους πελάτες του εστιατορίου «Αλάτσι» οι οποίοι εδώ και πέντε χρόνια παραγγέλνουν με κλειστά μάτια τα φαγητά του. 
Ο λόγος για το «Master Chef» Δημήτρη Σκαρμούτσο, το κινητό του οποίου τις τελευταίες εβδομάδες χτυπάει συνέχεια. Με κοφτές απαντήσεις, παραμένοντας, ωστόσο, ιδιαίτερα ευγενής, ο ίδιος διαχειρίζεται τη δημοσιότητα που... προσγειώθηκε στο δικό του πιάτο, έπειτα από την πρώτη του εμφάνιση στο «Master Chef» του Mega. Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

TV - Κουτί της Πανδώρας "Αγρότης μόνος, ψάχνει…"

Ξεκίνησε το τηλεοπτικό "Κουτί της Πανδώρας" με τον Κώστα Βαξεβάνη και η πρώτη εκπομπή ήταν αποκαλυπτική για τον αγροτικό - και όχι μόνο - κόσμο. Η εκπομπή που προβάλλεται κΚάθε Πέμπτη στις 23:00 στη ΝΕΤ μεταδίδεται σε επανάληψη, σήμερα Κυριακή 17 Οκτωβρίου στις 22:00 στη ΝΕΤ
Γιατί η Ελλάδα μια γεωργική χώρα δεν παράγει πια γεωργικά προϊόντα; Γιατί ένας καλλιεργεί και δέκα μεταπωλούν; Γιατί ένα γεωργικό προϊόν καταλήγει έως και δέκα φορές πιο ακριβό στον καταναλωτή; Γιατί τα τρακτέρ είναι πλέον πιο γνωστά από τα μπλόκα και όχι από το όργωμα;
Η εκπομπή παρουσιάζει τη μοναχική πορεία του αγρότη και της γεωργίας τις τελευταίες δεκαετίες. Τι συνέβη στην Ελλάδα; Η αγωνιώδης προσπάθεια του Έλληνα καλλιεργητή, αλλά και ο χορός των δισεκατομμυρίων στο όνομά του. Πώς η πρακτική των επιδοτήσεων δημιούργησε παρασιτικές λογικές; Γιατί οι αγρότες προτιμούν να αφήνουν τη σοδειά να σαπίζει και να εισπράττουν τις επιδοτήσεις;
Η χώρα μας καταναλώνει 33.000 τόνους φασόλια, αλλά παράγει μόνο τους 8.000. Το βαμβάκι όμως πλεονάζει. Οι λογικές του «όλα τα κιλά, όλα τα λεφτά» που απέδωσαν στο 20% των παραγωγών, το 80% των επιδοτήσεων.
Υπάρχει μέλλον για την ελληνική γεωργία, ή η επόμενη βασική καλλιέργεια θα είναι τα…φωτοβολταϊκά;
Ένα αποκαλυπτικό οδοιπορικό για ένα θέμα ταμπού, για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση.
http://www.koutipandoras.gr/ArticleDetail.aspx?nodeSerial=001002006&nodeId=38&articleId=3938

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...