Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

O Μπουράκ Χακί ( Κενάν ) σε καλοκαιρινές διακοπές στη Κω


Καλοκαιρινές διακοπές στο νησί της Κω πραγματοποιεί ο 38χρονος Τούρκος ηθοποιός Μπουράκ Χακί, ο οποίος και έχει ξετρελάνει τις γυναίκες του νησιού (... και όχι μόνο)! 


Ο γνωστός ηθοποιός που υποδύεται τον Κενάν στη σειρά Κισμέτ που προβάλλεται από τον ΑΝΤ1, διασκέδασε στα μπαράκια του νησιού, ενώ γευμάτισε και σε γνωστά εστιατόρια.

Ο Μπουράκ έχει ελληνική καταγωγή, καθώς ο πατέρας του είναι από την Κομοτηνή και έγινε γνωστός στην Ελλάδα από το τηλεοπτικό σήριαλ Κισμέτ.

Πολλές είναι οι Ελληνίδες που έχουν ξετρελαθεί μαζί του, ενώ ο ίδιος έχει αδυναμία στην Ελληνική κουζίνα και συγκεκριμένα τρελαίνεται για το χταπόδι, τον μουσακά και το τζατζίκι. Πίνει ούζο και παίζει τάβλι!

Χωρισμός ΒΟΜΒΑ: Τίτλοι τέλους για παρουσιάστρια και μπασκετμπολίστα


 ​Ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια, η παρουσιάστρια Άννα Πρέλεβιτς και ο μπασκετμπολίστας Δημήτρης Χαριτόπουλος αποφάσισε να ακολουθήσει χωριστούς δρόμους.


Έπειτα από έξι χρόνια σχέσης και πολύμηνες προσπάθειες να βρεθούν λύσεις στη μεταξύ τους κρίση, οι δυο τους αποφάσισαν ότι καλύτερα να χωρίσουν.


Το οριστικό τέλος γράφτηκε περίπου έναν μήνα πριν κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών τους διακοπών.

Στενός φίλος  του ζευγαριού εξηγεί: «Η Άννα και ο Δημήτρης εδώ και αρκετό καιρό είχαν καταλάβει ότι θέλουν διαφορετικά πράγματα από τη ζωή τους. Αποφάσισαν ότι δεν μπορούν πια να είναι μαζί και χώρισαν».

Το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι διατηρεί άριστες σχέσεις , χωρίς να έχει διακόψει την επικοινωνία.


Η Άννα έχει επιστρέψει στη βάση της, την Αθήνα, προκειμένου να προετοιμάσει το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα.


Ο Δημήτρης βρίσκεται στη Χαλκιδική, κάνοντας τις κατάλληλες επαφές για αν ανανεώσει το συμβόλαιό του με την πρωταθλήτρια Βουλγαρίας.


Πηγή: Real Life

ΣΟΚΑΡΕΙ η Βάσια Τριφύλη: "Έπαθα 4 φορές ανακοπή καρδιάς και χόρευα στο Dancing"!

Εξομολόγηση από την αγαπημένη ηθοποιό! "Έφυγα από τη ζωή..."


Καλεσμένη του Θανάση Πάτρα στην εκπομπή "FTHIS" ήταν η Βάσια Τριφύλη, η οποία μίλησε για την κόρη της, θυμήθηκε την συμμετοχή της στο "DWTS" και έκανε και μια αποκάλυψη για την υγεία της που σοκάρει, ενώ περιγράφει τη στιγμή που έφυγε από τη ζωή...

"Πέθανα 4 φορές! Έχω μεγαλοκαρδία και φοράω μηχάνημα μην κοιτάς που δεν το πήρε χαμπάρι κανείς! Και χόρεψα και στο "Dancing"!


Δείτε το βίντεο


 

Η Ελεονώρα Μελέτη κάνει «ReSTARt»


Ανανεωμένη η Ελεονώρα Μελέτη, μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, αέρας ανανέωσης και στην εκπομπή της. 


Από τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, καθημερινά στις 13:00, η Ελεονώρα μας καλεί όλους να κάνουμε «ReSTARt» στα μεσημέρια μας.

Την Πέμπτη 29/8 ολοκληρώθηκε με επιτυχία το γύρισμα του τρέιλερ για τη νέα σεζόν. Το τρέιλερ αναμένεται να βγει στον αέρα του Star τη Δευτέρα 2/9.

Λίγο πριν αρχίσει  ο αγώνας στον τηλεοπτικό «στίβο», η  Ελεονώρα έτρεξε τα πρώτα της… χιλιόμετρα στο φιλόξενο Δημοτικό Στάδιο Πεύκης.

Ντυμένη με αθλητικό κολάν, τοπ και παπούτσια, η Ελεονώρα βρισκόταν από νωρίς το πρωί στον χώρο του γυρίσματος, εντυπωσιακή με τη νέα της εμφάνιση, με μακριά ξανθά μαλλιά.


Το γύρισμα ξεκινάει όχι με την παρουσιάστρια σε πρώτο πλάνο αλλά με ένα κοριτσάκι πέντε ετών. Κατάξανθο και με έντονα πράσινα μάτια,  μοιάζει με την Ελεονώρα σε αυτή την ηλικία. Ο στίβος συμβολίζει την καθημερινότητα, τον αγώνα, που όλοι δίνουμε από την αρχή της ζωής μας. Το κοριτσάκι τρέχει αλλά πέφτει σε ένα εμπόδιο. Όμως ξανασηκώνεται, όπως γίνεται πάντα στη ζωή και πάλι ξεκινά. Κάνει… «ReSTARt»! Και συνεχίζει να αγωνίζεται.  Το κοριτσάκι τρέχει και το παρακολουθούμε να μεγαλώνει, γίνεται 10 ετών, μετά 15 και στο τέλος βλέπουμε την Ελεονώρα σήμερα.


Κατά  τη διάρκεια του τρέιλερ, ακούγεται  η  φωνή της Ελεονώρας:
«Κάθε μέρα, η ζωή είναι κι ένας αγώνας, με εξέλιξη απρόσμενη... πολλές φορές, συναντάς εμπόδια και δυσκολίες… δεν τα παρατάς, γιατί αρκεί ένα χαμόγελο, μια στιγμή ευτυχίας, ένα στήριγμα για να σου δώσουν και πάλι δύναμη να ξαναρχίσεις... να ξεκολλήσεις, να πας παρακάτω, να κάνεις ReSTARt!

Κάνε ReSTARt στην κάθε μέρα σου
ReSTARt στα μεσημέρια σου!
Κάνε ReSTARt στην τηλεόραση!
ReSTARt στο Star!

Η σκηνοθεσία του τρέιλερ έγινε από τον σκηνοθέτη της εκπομπής Σάκη Σιάρκο με οπερατέρ τον Βασίλη Κονταξή σε μια ιδέα του αρχισυντάκτη Θέμη Μάλλη. Η ποιότητα της εικόνας είναι κινηματογραφική με ψηφιακή HD λήψη.

Το make up και τα μαλλιά της Ελεονώρας επιμελήθηκε ο Πάνος Καλλίτσης ενώ τα τρία κοριτσάκια, που υποδύονται την Ελεονώρα σε διάφορες ηλικίες, είναι η Σήλια Κορκανά 15 ετών, η Χρυσάνθη Κολίτση 10 ετών και η Ναταλία Διαμαντοπούλου 5 ετών.

LIVE U από τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, καθημερινά στις 10:00 στο STAR


Στο τρέιλερ, πρωταγωνιστής είναι ο τηλεθεατής. Μέσα από τους προβληματισμούς και τις αγωνίες της καθημερινότητας, η Πόπη δίνει μία νότα αισιοδοξίας για το αύριο. Γιατί αυτά που μας ενώνουν είναι: ο τόπος μας, οι ομορφιές του, οι άνθρωποί του, οι αγωνίες μας για το αύριο, η ζωή μας.

Με βάσει αυτό το σκεπτικό, στο τρέιλερ βλέπουμε εικόνες, που μας δίνουν αυτό το συναίσθημα. Η Ακρόπολη, ο Λευκός Πύργος, η Κνωσός, η Σύμη, τα Γιάννενα, είναι ο τόπος μας. Το ηλιοβασίλεμα, η θάλασσα, τα Κυκλαδοχώρια, η Σαντορίνη, τα Ζαγόρια. Μέσα από τα γεγονότα της καθημερινότητας, που βιώνουν όλοι οι άνθρωποι, νέοι και μεγαλύτεροι στην ηλικία, μέσα από τις αντιξοότητες και τις δυσκολίες της ζωής, τις διαδηλώσεις, τα λουκέτα στα μαγαζιά, τα συσσίτια, η Πόπη Τσαπανίδου, μαζί με τους τηλεθεατές της, καταγράφει την πραγματικότητα, για να γίνει η εκπομπή όαση ελπίδας για το αύριο.

Το τρέιλερ ολοκληρώνεται  με το σλόγκαν της εκπομπής:  «Το U, που μας ενώνει» ενώ βλέπουμε στην οθόνη αφής ένα μουτρωμένο κοριτσάκι. Ταυτόχρονα, η Πόπη Τσαπανίδου με τον αντίχειρά της και το δείκτη κάνει το κοριτσάκι να χαμογελάσει, σχηματίζοντας το U και τέλος εμφανίζεται το λογότυπο της εκπομπής «Live U».
Η σκηνοθεσία του τρέιλερ είναι του Σάκη Σιάρκου.

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Φ Μ Live – Τίτλοι αρχής: Αισιοδοξία, χαρά, χαμόγελο, θετική ενέργεια

Αισιοδοξία, χαρά, χαμόγελο, θετική ενέργεια θα χαρακτηρίζουν  και φέτος τους τίτλους αρχής της εκπομπής «ΦΜ Live».
 

Το γύρισμα έγινε  “on the road” με τη Μαρία Μπακοδήμου και τον Φώτη Σεργουλόπουλο να βρίσκονται μέσα σε ένα πορτοκαλί βανάκι του ΄70. Στη διαδρομή σταματούν κάθε τόσο, επιβιβάζουν τους φίλους τους και οπλισμένοι με την καλύτερη τους διάθεση ετοιμάζονται για τη νέα τηλεοπτική χρονιά.

Όλοι μαζί τραγουδούν το πετυχημένο τραγούδι, που έγραψε πέρσι για την εκπομπή το συγκρότημα Μέλισσες, «Αν θες να είμαστε καλά μην τα παίρνεις όλα σοβαρά».
Φέτος, εκτός από  τον Γιάννη Πουλόπουλο, τη Νιόβη Τσόγια, τον Λουκά Καρνή, θα έχουν μαζί τους και την Τζένη Μελιτά.

Το όλο concept των τίτλων αρχής της εκπομπής, βασίζεται στην απλότητα και την ευχάριστη ατμόσφαιρα της παρέας, που έρχεται κοντά μας τραγουδώντας.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να απουσιάζει ο Φώντας, το αγαπημένο σκυλί του Φώτη.
Η μαγνητοσκόπηση, δίνει την εντύπωση  μιας ανάλαφρης ερασιτεχνικής λήψης της γνωστής παρέας σε μια χαρούμενη εκδρομή. Η σκηνοθεσία είναι του Ηλία Κούρτη.

Ο Φώτης  και η Μαρία, μαζί με όλους τους συντελεστές της εκπομπής, ετοιμάζονται  για την πρεμιέρα της νέας σεζόν, που θα γίνει τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στις 17:30.

Blind Date: νέα σειρά από την Αργεντινή στον ΑΝΤ1 - ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Η σειρά "Blind Date" (Ciega a Citas) βασίζεται σε μια αληθινή και εξαιρετικά επιτυχημένη blog novela που γράφτηκε από την Carolina Aguirre. Είναι το πρώτο blog στα ισπανικά και ένα από τα πρώτα στον κόσμο που προσαρμόστηκε ειδικά για την τηλεόραση. Στο διαδίκτυο σημείωσε τεράστια επιτυχία με 2,5 εκατομμύρια προβολές και 80.000 σχόλια σε μόλις 7 μήνες (Νοέμβριος 2007 - Ιούνιος 2008).

Με άφθονο χιούμορ, τραγελαφικές καταστάσεις, ρομαντισμό και έρωτα, η νέα σειρά του ΑΝΤ1 θα μας ταξιδέψει στον κόσμο της Λουτσία. Όλα ξεκινούν όταν η Λουτσία τυχαία κρυφακούει μια συνομιλία μεταξύ της μητέρα της, Μανούτσα και της αδελφής της, Ιρίνα. Η Ιρίνα στη διάρκεια ενός οικογενειακού δείπνου έχει ανακοινώσει ότι παντρεύεται. Η μητέρα της τότε λέει στην Ιρίνα ότι αν η Λουτσία καταφέρει να βρει έναν σύντροφο μέχρι την ημέρα της τελετής, θα πληρώσει όλα τα έξοδα του γάμου της.

Πληγωμένη, σοκαρισμένη, αλλά και εξοργισμένη με το στοίχημα που η μητέρα της έβαλε, η Λουτσία αποφασίζει να αποδείξει πως κάνει λάθος. Ταυτόχρονα όμως, θέλει να την κάνει να πληρώσει για το γάμο της Ιρίνα. Έτσι, βάζει στόχο να βρει έναν πραγματικά στοργικό σύντροφο, γνωρίζοντας ότι έχει στη διάθεσή της μόνο 258 ημέρες, μέχρι την ημερομηνία του γάμου της αδελφής της.

Χωρίς να χάσει χρόνο, ξεκινάει για την αναζήτηση του ιδανικού συντρόφου, δίχως όμως να γνωρίζει πως αυτή η απόφαση θα την αλλάξει σιγά-σιγά. Έτσι, βγαίνει πολλά ραντεβού στα τυφλά, γνωρίζει διάφορους τύπους αντρών μέσα από μια ξεκαρδιστική παρέλαση, αλλά πάνω απ’ όλα… ανακαλύπτει τον ίδιο της τον εαυτό.

Στη διαδρομή αυτή, θα προκύψουν διάφορες κωμικές καταστάσεις και ευτράπελα. Η Λουτσία σταδιακά θα αρχίσει να μην νοιάζεται για το τι σκέπτονται οι άλλοι, ούτε καν η μητέρα της, ενώ θα συνειδητοποιήσει πως για να βρει την αληθινή αγάπη, πρέπει πάντα να ακούει την εσωτερική φωνή της, το ένστικτό της.

Καθημερινά  στον ΑΝΤ1

Κωμική – αισθηματική σειρά αργεντίνικης παραγωγής του 2011

ΠΑΡΑΓΩΓΗ: Carolina Aguirre

ΠΑΙΖΟΥΝ: Muriel Santa Ana, Rafael Ferro, Georgina Barbarrosa, Boy Olmi, Silvia Montanari, Lidia Catalano, María Abadi, Osvaldo Santoro

Enhanced by Zemanta

Τρυφερές στιγμές για την Πόπη Τσαπανίδου και τον Νίκο Ιατρού.

Το ζευγάρι όπως μπορείτε να δείτε και από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε το περιοδικό Hello, ήταν ιδιαίτερα διαχυτικό σε κοινή του έξοδο και μάλιστα κρατούσε ο ένας το χέρι του άλλου. 

Ο έρωτάς τους δεν κρύβεται και δεν έχουν και κανένα λόγο για να το κάνουν άλλωστε.

Το ζευγάρι διατηρεί όλο αυτό το διάστημα χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή και εξομολογείται τα συναισθήματά του μόνο σε πολύ στενούς φίλους.

Όλοι έχουν να λένε πάντως για ένα πολύ αγαπημένο και ταιριαστό ζευγάρι.
gossip-tv.gr

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

ΜΕΛΕΤΗ: ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ!

H Ελεονόρα Μελέτη ξεκινά και μαζί με τον Θέμη Μάλλη και τη παρέα τους, ετοιμάζονται για μια δυναμική χρονιά!!! 

Η εκπομπή εμπλουτίζεται με ρεπορτάζ, στήλες, κοινωνικά θέματα ενώ η οικοδέσποινα είναι εντελώς ανανεωμένη! Πιο αδύνατη και πιο στιλάτη από ποτέ! 

Με νέο λουκ που δείχνει την διάθεση της για αλλαγές η Μελέτη μας υπόσχεται τα καλύτερα!

Ο Θέμης Μάλλης πριν από λίγο ανέβασέ τη πρώτη εικόνα από τα γυρίσματα γράφοντας : «φέτος θα έχει πολύ...τρέξιμο! Κάναμε το τρέιλερ! Καλή αρχή!» 

Και ο Σπύρος Σούλης στο πρωινό του Αnt1;

Με εβδομαδιαία στήλη επιστρέφει στην τηλεόραση ο διακοσμητής


Στην Μύκονο τσάκωσε ο φωτογραφικός φακός τον Σπύρο Σούλη, ο οποίος βρέθηκε στο νησί λίγες ημέρες πριν τελειώσει και επίσημα το καλοκαίρι. Ο διακοσμητής έκανε τα μπάνια του σε γνωστή παράλια του νησιού, φορώντας πορτοκαλί γυαλιά ήλιου, για να τον προστατεύουν από τις ακτίνες του ήλιου.

Σύμφωνα, μάλιστα, με πρόσφατα δημοσιεύματα, τις επόμενες ημέρες ο Σπύρος πρόκειται να επιστρέψει στην τηλεόραση και συγκεκριμένα στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1, στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά.

Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν τον γνωστό διακοσμητή να έχει μια 20λεπτη εβδομαδιαία στήλη, στο πρωινό πρόγραμμα του σταθμού.

Με το νέο «902» συζητάει η Έλλη Στάη

Η Έλλη Στάη συζητάει για το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα.

Σύμφωνα με τα παραπολιτικά, η δημοσιογράφος βρίσκεται σε συζητήσεις με το «902». 

Οι υπεύθυνοι του σταθμού θέλουν να την εντάξουν στο δυναμικό τους, αφού το κανάλι αναμένεται ν’ αλλάξει ύφος και αναμένεται να εκπέμψει μέσα στο επόμενο διάστημα. Μάλιστα, η Έλλη Στάη συζητάει για το δελτίο ειδήσεων. 

Άννα Μπουσδούκου: Όλα όσα δεν γνωρίζουμε για την αντικαταστάτρια της Πόπης Τσαπανίδου

Η Άννα Μπουσδούκου από την ερχόμενη Δευτέρα θα μας κρατά συντροφιά μέσα από την ενημερωτική πρωινή ζώνη του ΣΚΑΙ, αντικαθιστώντας την Πόπη Τσαπανίδου.


Ποια είναι όμως η όμορφη παρουσιάστρια; 

Η Άννα Μπουσδούκου είναι απόφοιτη του Πάντειου Πανεπιστημίου. Ξεκίνησε να εργάζεται τον Οκτώβριο του 2005 όταν πήγε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ για να κάνει την πρακτική της. Ξεκίνησε με το ελεύθερο ρεπορτάζ και σιγά σιγά μεταπήδησε στην παραγωγή εκπομπών.

Από τον Σεπτέμβριο του 2013, θα την βλέπουμε καθημερινά στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ να παρουσιάζει την εκπομπή ΣΚΑΪ ΤΩΡΑ. Η νεαρή δημοσιογράφος, όπως αναφέρει το entretv έχει δηλώσει:

«Σήμερα, παρά το γεγονός ότι στο επίκεντρο βρίσκονται οι οικονομικο-πολιτικές εξελίξεις (κάτι που απαιτεί πολύ περισσότερο διάβασμα, ακόμα και από την εποχή των πανελληνίων), προσπαθώ να εντοπίζω μέσω του ρεπορτάζ ανθρώπους που επιχειρούν, καινοτομούν και μας θυμίζουν και την άλλη όψη του νομίσματος.»

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

«Κλεμμένα όνειρα» - ΟΡΦΕΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: «Ο θάνατος της Φαίης θα λυγίσει τον Άρη»

Δραματικές εξελίξεις σε πολλαπλά επίπεδα αναμένονται από τη νέα σεζόν στην καθημερινή συνήθεια των τηλεθεατών του Mega.

O Ορφέας Παπαδόπουλος, ο «Άρης» των «Κλεμμένων ονείρων» του Δημήτρη Αρβανίτη, μιλάει για τον χαμό της Φαίης (Βάσω Λασκαράκη), τη σχέση του με τον Σταύρο (Κωνσταντίνο Λάγκο), αλλά και με τον Μαλτέζο που αντιμετωπίζει πλέον τις συνέπειες των πράξεών του.
«Ο Άρης εξακολουθεί να σιχαίνεται το γεγονός πως είναι αδέλφια με τον Σταύρο. Εχει κάποιες κρίσεις συνείδησης, αλλά σε γενικές γραμμές παραμένει το ίδιο σκληρός και άτεγκτος», λέει ο Ορφέας Παπαδόπουλος για τη σειρά «Κλεμμένα όνειρα»

«Ήδη από την προηγούμενη σεζόν ο Μαλτέζος στριμώχνεται ολοένα και περισσότερο. Από εδώ και πέρα, λόγω των εξελίξεων με τη Βίκυ, θα τον βλέπουμε να βυθίζεται σταδιακά ως συνέπεια των αποτρόπαιων πράξεών του», λέει ο ηθοποιός που έγινε γνωστός με τον ρόλο του κολεγιόπαιδου Άρη. Φέτος μαζί με την Τζόυς Ευείδη και τη Σοφία Φαραζή θα είναι στο θέατρο «Γκλόρια» με την κωμωδία του Μάρτιν Ντάουνινγκ «Τερατώδη προβλήματα».

Πώς διαγράφεται ο ρόλος του Άρη μετά τον χαμό της Φαίης;
Σίγουρα θα είναι πολύ σκληρό για τον ίδιο. Ανεξάρτητα με το αν φταίει ο ίδιος επειδή της χάρισε το δηλητηριασμένο περιδέραιο ή όχι, η απώλεια της θα του στοιχίσει αρκετά. Η Φαίη ήταν ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής του και την είδε να χάνεται μπροστά στα μάτια του. Σίγουρα θα λυγίσει.

Η σχέση του Σταύρου και του Άρη πώς θα εξελιχθεί;
Αυτά τα δύο παιδιά έχουν πολλά θέματα και νομίζω ότι θα τους πάρει πολύ χρόνο μέχρι να τα λύσουν. Θα πρέπει να ζήσουν πράγματα και να αποκτήσουν εμπειρίες που θα τους φέρουν πιο κοντά. Για τον Σταύρο είναι σίγουρα πιο εύκολο λόγω του χαρακτήρα του να συγχωρέσει και να αποδεχτεί τον Άρη ως αδελφό του. Ομως ο Άρης εξακολουθεί να σιχαίνεται το γεγονός πως είναι αδέλφια. Εχει κάποιες κρίσεις συνείδησης αλλά σε γενικές γραμμές παραμένει το ίδιο σκληρός και άτεγκτος.

Ο Άρης μαθαίνει επίσης πως αυτός είναι στην πραγματικότητα ο νόθος γιος...
Ο Άρης θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του. Ολο αυτό το κάστρο, το φρούριο της καλής ζωής που είχε μέχρι σήμερα γύρω του, τον εγκαταλείπει όταν ανακαλύπτει πως η μητέρα του είναι μια λαϊκή γυναίκα. Είναι σίγουρο πως θα την απαρνηθεί.

Θα πάρει, άραγε, κάποιο μάθημα από όλα αυτά;
Τα χαστούκια που θα φάει σίγουρα θα τον ισορροπήσουν. Δεν ξέρω αν θα γίνει αυτός ο καλός στο τέλος. Δεν θα την άντεχα αυτήν τη στροφή! Εχω αγαπήσει τον ρόλο του Άρη, μου έχει δώσει τόσο πολλά όλο αυτό τον καιρό. Να αλλάξει τελείως δεν το νομίζω γιατί αυτά δεν συμβαίνουν εύκολα στην πραγματική ζωή. Ομως σίγουρα θα συνειδητοποιήσει μερικά πράγματα.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: ΝΑΤΑΣΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ / TvΈθνος

Πρόταση για το DWTS έχει δεχτεί η Νικολέττα Καρρά


Το όνομα της Νικολέττας Καρρά είναι ένα από τα πολλά που έχουν ακουστεί για το Dancing with the stars 4 και... μάλιστα η ηθοποιός θεωρείται ως μια από τους επικρατέστερους ώστε να λάβει μέρος στο show.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, αφορμή για να γίνει τελικά η πρόταση στη γνωστή ηθοποιό, που μετά τον γάμο της ζει μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου, αποτέλεσαν οι επιτυχημένες συμμετοχές της στις τηλεοπτικές σειρές του Mega «Με Τα Παντελόνια Κάτω» και «50-50».

Γ. Λιάγκας: Για μένα ήταν ένα περίεργο καλοκαίρι το φετινό


Για τον Γιώργο Λιάγκα αυτό ήταν ένα καλοκαίρι που τα είχε όλα. Διακοπές, ηρεμία, χαλάρωση, αλλαγές στα επαγγελματικά του, μεταγραφή σε άλλο κανάλι και…όλα τα φώτα στραμμένα πάνω του για το τι θα δούμε την επόμενη σεζόν από εκείνον και την ομάδα της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1. Λίγες ημέρες λοιπόν πριν την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν για τις πρωινές εκπομπές, ο παρουσιαστής έγραψε στην Real:

«Μια εβδομάδα έμεινε, ημερολογιακά, για το τέλος του καλοκαιριού. Και μπορεί οι περισσότεροι να έχουν γυρίσει, υπάρχουν όμως και οι τυχεροί της… τελευταίας στιγμής που αρχίζουν τώρα τις διακοπές τους. Γιατί τυχεροί; Μα, γιατί οι πιθανότητες να πετύχουν και καλύτερες υπηρεσίες και καλύτερες τιμές αυξάνονται κατακόρυφα. Όχι μόνο γλιτώνουν τον κακό χαμό της υψηλής περιόδου, όχι μόνο που στρώνει κι ο καιρός -μας πέθανε ο αέρας φέτος στις Κυκλάδες-, αλλά θα έχουν και τις πιο φρέσκες καλοκαιρινές αναμνήσεις στον ανηφορικό διάβα του χειμώνα.

Για μένα ήταν ένα μάλλον περίεργο καλοκαίρι το φετινό. Με σημαντικές αλλαγές, με πολλά απρόοπτα. Εντός των ημερών επιστρέφω στη βάση μου, προετοιμασμένος για πολλή δουλειά, αλλά με τις μπαταρίες γεμάτες. Γράφω βράδυ, η εντυπωσιακή αυγουστιάτικη πανσέληνος διαγράφει έναν μεγάλο φεγγαρόδρομο απ’ τα Κιόνια μέχρι απέναντι την Ερμιούπολη, κοιτάζω φωτογραφίες και το καλοκαίρι περνάει μπροστά μου σαν ταινία μικρού μήκους.

Τι θα μείνει; Να μπαίνω με το φουσκωτό σχεδόν σούρουπο στο μαγικό λιμάνι του Μεγανησίου. Το κολύμπι στο Γιδάκι και τις άλλες ανατολικές παραλίες της Ιθάκης -τα ωραιότερα, ίσως, θαλάσσια χρώματα-, να τρως πρωινό στο ήρεμο Κιόνι, η φοβερή μακαρονάδα με πεταλίδες από τα χεράκια της Τασίας στο Φισκάρδο, οι αγώνες πόλο κάθε απόγευμα με τον φίλο μου τον Χάρη στην Εμπλυση… Βόλτες στα σοκάκια και κοκτέιλ στο παλιό ενετικό λιμανάκι της Νάουσας στην Πάρο, το ωραιότερο λιμάνι των Κυκλάδων, και φυσικά… πολλή Τήνος.

Ατέλειωτες ώρες μπάνιου με το δελφίνι τον γιο μου και η απύθμενη περηφάνεια γι’ αυτό, έστω και με τα… τουβλάκια ακόμα. Οι μαγικές βραδιές με τις συναυλίες του Κότσιρα, του Δεληβοριά και οι θεατρικές παραστάσεις που είχα την τύχη να παρακολουθήσω στις Ουρσουλίνες, στα Λουτρά. Τα πανηγύρια στα χωριά… α, και το αρνάκι στη γάστρα στου Βασίλη στον Κτικάδο και το φρέσκο γαλακτομπούρεκο στην πανέμορφη πλατεία του χωριού των μαρμαρογλυπτών, τον Πύργο. Η μάχη με τα κύματα και τα παιχνίδια με τη γαϊδάρα τη Ρωξάνη στην εξωτική Κολυμπήθρα και το σεληνιακό τοπίο στην ωραιότερη παραλία της Τήνου, τη Λιβάδα.

Οι φωτογραφίες τελειώνουν, όχι όμως και οι αναμνήσεις από ένα άκρως ανατρεπτικό καλοκαίρι. «Από Αύγουστο χειμώνα», έλεγαν οι παλιοί και ακόμα κι αν δεν θέλουμε να το ακούμε μέχρι το τέλος Σεπτέμβρη, ακόμα κι αν δεν λείψουν οι ζεστές καλοκαιρινές μέρες και τα μπάνια στην Αθήνα, το μυαλό όσων γύρισαν και όσων γυρνάμε οσονούπω τρέχει ήδη στα σχέδια του επερχόμενου χειμώνα. Ίσως γιατί φέτος φαντάζουν πολύ, μα πολύ ενδιαφέροντα».

Επιστροφή στην tv για την Φαίδρα Δρούκα


Επιστρέφει στην τηλεόραση, έπειτα από τρία χρόνια η Φαίδρα Δρούκα.

Η ηθοποιός που απουσίαζε λόγω μητρότητας, θα πρωταγωνιστεί στην νέα σειρά του Γιάννη Μπέζου «Στο σπίτι της Έμμας», η οποία θα προβάλλεται στο Mega.

Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν στο τέλος του καλοκαιριού.

Η Nova πάει δικαστικά τον ΣΚΑΪ!

Την στιγμή που το συγκρότημα του ΣΚΑΪ μέσα από τα ΜΜΕ του, προβαίνει  σε αήθεις επιθέσεις κατά της Nova, κάνοντας λόγο για «παραπλανητική διαφήμιση», την ίδια ώρα συνεχίζει να κλέβει εικόνα από τον «αέρα» των καναλιών Novasports και να στήνει εμπορική εκπομπή κάθε Κυριακή για το πρωτάθλημα της Super League, χωρίς να πληρώνει το ανάλογο αντίτιμο για τα στιγμιότυπα.

Ο ΣΚΑΪ έχει επιλέξει να μην πληρώνει τη Nova και παράλληλα έχει προχωρήσει στην προβολή δύο εκπομπών («ΣΚΑΪ Γκολ», Κυριακή 18/08 και 25/08). Και όλα αυτά ενώ υπάρχει η περσινή δικαστική απόφαση των ασφαλιστικών μέτρων για τα στιγμιότυπα, που δικαίωνε τη Nova.

Η Nova, η οποία πληρώνει εδώ και χρόνια εκατοντάδες εκατομμύρια προκειμένου να διαθέτει αποκλειστικά τα τηλεοπτικά δικαιώματα του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν έμεινε απαθής και προχώρησε σε άμεσες νομικές ενέργειες προκειμένου να προασπίσει τα συμφέροντα της.

Ετσι μετά την ανακοίνωση – απάντηση στον ΣΚΑΪ, ήρθε και η επίδοση δύο εξώδικων προς το συγκρότημα του Νέου Φαλήρου, με τα οποία η Nova θέτει τους πάντες προς των ευθυνών τους.

Το  ένα εξώδικο αφορά στη συκοφαντική δυσφήμηση που δέχτηκε η Nova από τα ΜΜΕ του ΣΚΑΪ για την διαφήμιση της και το άλλο αφορά την παράνομη ενέργεια να κλέβει εικόνα και να προβάλλει στιγμιότυπα της Super League, στήνοντας εμπορική εκπομπή χωρίς να πληρώνει.

Η Nova είναι αποφασισμένη να μην αφήσει κανέναν να την βλάψει και το λόγο θα έχει η Ελληνική Δικαιοσύνη.

Ο σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος είναι ανυπότακτος -Παρουσιάζεται στο στρατό αρχές Σεπτεμβρίου στη Λαμία


Ο γνωστός και συμπαθής σε πολλούς, σεφ είχε αμελήσει τις υποχρεώσεις του προς την πατρίδα και δεν έχει εκπληρώσει τα στρατιωτικά του καθήκοντα. Έτσι είχε κηρυχθεί ανυπότακτος, που σημαίνει ότι είχε κληθεί για κατάταξη αλλά ουδέποτε παρουσιάστηκε.

Οπως γράφει ρεπορτάζ της εφημερίδας «Espresso» ο Δημήτρης Σκαρμούτσος από τα 18 του ως το 2005 ζούσε στην Αμερική για σπουδές και δουλειά. Από τη στιγμή που επέστρεψε, ο ελληνικός Στρατός του χτύπησε την πόρτα, ωστόσο ο γνωστός σεφ με διάφορες αναβολές, απέφευγε να καταταγεί. Τώρα, όμως, πρέπει να υπηρετήσει τη θητεία του και μάλιστα να καταταγεί άμεσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα παρουσιαστεί αρχές Σεπτεμβρίου στο Κέντρο Εκπαίδευσης Υλικού Πολέμου (ΚΕΥΠ) στη Λαμία και ίσως από εκεί να πάρει και το απολυτήριό του, αφού ο νόμος για τους ανυπότακτους προβλέπει θητεία 45 ημερών και εξαγορά του υπόλοιπου χρόνου (810 ευρώ το μήνα).


Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Η Ζήνα Κουτσελίνη στον Alpha

Η Ζήνα Κουτσελίνη επιστρέφει στον Alpha ως υπέυθυνη ψυχαγωγικού προγράμματος, θέση που επίσης κατείχε  στον σταθμό την περίοδο 2004-2007.

Ο 10ος χρόνος του «Στην υγειά μας» στον Alpha

Η εκπομπή που  αγαπήθηκε ιδιαίτερα για τις  ξεχωριστές μουσικές προτάσεις, το κέφι, την καλή διάθεση και τη ζεστή ατμόσφαιρα, θα συναντηθεί και πάλι μελωδικά με τους τηλεθεατές μέσα από το νέο πρόγραμμα του Alpha.

Στο πλατό του «Στην υγειά μας», θα βρεθούν για να γίνουν μια παρέα, μια φωνή, σημαντικές προσωπικότητες από το χώρο του ελληνικού τραγουδιού, καταξιωμένοι δημιουργοί, τραγουδιστές που «πρωταγωνιστούν» στα μουσικά δρώμενα αλλά και εκλεκτοί καλεσμένοι απ’ όλους τους χώρους.

«Στην υγειά μας», με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, στον Alpha, από τον Οκτώβριο.

Το MEGA περιμένει τη Βίκυ Σταυροπούλου για το πρωινό


Την απάντηση της ηθοποιού Βίκυς Σταυροπούλου στην πρόταση που τους έχει γίνει για να παρουσιάζει την πρωινή εκπομπή του MEGA, στη θέση του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά που αποχώρησαν για τον ΑΝΤ1, περιμένει το Μεγάλο Κανάλι.

Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ του “Βήματος”, στην περίπτωση που η ηθοποιός απορρίψει την πρόταση, το MEGA θα στραφεί σε νέα πρόσωπα και ένα εντελώς διαφορετικό concept για την εκπομπή, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο να μετατεθεί η εκπομπή για άλλη ώρα της μέρας.

Σήμερα ήταν προγραμματισμένη σύσκεψη για τα οικονομικά δεδομένα του ψυχαγωγικού τομέα του MEGA, ώστε να υπάρξει σχεδιασμός για τα ποσά που θα δαπανηθούν.

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Δείτε το trailer της νέας σειράς του ANT1 «Μπρούσκo»

Ένα ένα ανοίγει τα χαρτιά του ο ΑΝΤ1 και αποκαλύπτει όλο και περισσότερα πράγματα για τη νέα σεζόν. Αφού έβαλε από πέρσι τους τηλεθεατές του στη διαδικασία να χορεύουν Βαλς με 12 Θεούς, φέτος, συνεχίζει κερνώντας τους Μπρούσκο.

Το κανάλι του Αμαρουσίου έχει βάλει μπρος για να στεφθεί πρώτο την τηλεοπτική σεζόν που έρχεται, αφού τόσο οι μεταγραφές σε τηλεοπτικά πρόσωπα, όσο και οι σειρές που έχει επιλέξει, φαίνεται να κεντρίζουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Η νέα σειρά Μπρούσκο, που θα δούμε πολύ σύντομα στις οθόνες μας, έχει ήδη κυκλοφορήσει trailer, στο οποίο βλέπουμε τους πρωταγωνιστές να περνούν τη διαδικασία του τρύγου. Φυσικά κύριο θέμα, η αγάπη και οι απαγορευμένοι έρωτες, με φόντο μαγευτικά τοπία της Κρήτης και της Κύπρου.

Δείτε το trailer εδώ:

Σεμίνα Διγενή: Η προετοιμασία για την επιστροφή της στην τηλεόραση

Μετά από απουσία αρκετών ετών, η Σεμίνα Διγενή ετοιμάζεται να επιστρέψει στα τηλεοπτικά πλατό.


Το νέο τηλεοπτικό εγχείρημα της γνωστής παρουσιάστριας θα την κρατήσει πίσω από τις κάμερες και μάλιστα στην τηλεόραση της Κύπρου. Η Σεμίνα Διγενή θα συνεργαστεί με το ΡΙΚ και θα ανήκει στην ομάδα μιας νέας εκπομπής με οικοδέσποινα την Κύπρια παρουσιάστρια, Ελίτα Μιχαηλίδου.

Σύμφωνα με το περιοδικό MyTV, τόσο η Σεμίνα Διγενή όσο και η Ελίτα Μιχαηλίδου αυτό το διάστημα βρίσκονται σε διαρκείς συσκέψεις ώστε να διαλέξουν ποιο είναι το καταλληλότερο project, έχοντας τρεις εναλλακτικές υπ΄ όψιν τους: ένα βραδινό show, μια εκπομπή κοινωνικού χαρακτήρα και μια εκπομπή έρευνας στα πρότυπα του «Made In Greece» που παρουσίαζε η πρώτη στον ΑΝΤ1 πριν περίπου 20 χρόνια.

 yupiii.gr

Ο Νίκος Μουτσινάς με βραδινό talk show

Aπό τον Οκτώβρη θα τον απολαμβάνουμε και στην βραδινή ζώνη του σταθμού


Πολλά ακούστηκαν τον τελευταίο διάστημα γύρω από το όνομα του Νίκου Μουτσινά, αφού φήμες τον ήθελαν να παρουσιάζει, εκτός από την εκπομπή «Δέστε τους», το «Ι Love My Country».

Όμως σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο παρουσιαστής αναλαμβάνει ένα βραδινό talk show.

Πρόκειται για μια νέα εβδομαδιαία εκπομπή, που θα προβάλλεται στη βραδινή ζώνη και κάθε εκπομπή θα έχει έναν ή δυο καλεσμένους.  Η πρεμιέρα της νέας εκπομπής του Alpha, αναμένεται το πρώτο δεκαήμερο του Οκτώβρη.

O Σαβάς του «Ερωτα και Τιμωρία» πήγε Επίδαυρο

Προσκεκλημένος από το τμήμα της UΝΕSCO στην Ελλάδα


Στην Ελλάδα βρίσκεται αυτές τις ημέρες ο τούρκος ηθοποιός Μουράτ Γιλντιρίμ, προσκεκλημένος από το τμήμα της UΝΕSCO στην Ελλάδα για την παρουσίαση βιβλίου για την Ελλάδα και την Τουρκία με τίτλο «Μουράτ Γιλντιρίμ γέφυρα πολιτισμών ». 

Ο  δημοφιλέστατος ηθοποιός ζήτησε να πάει στην Επίδαυρο και του εξασφάλισαν αμέσως εισιτήρια για την παράσταση Τρωάδες σε σκηνοθεσία του Θοδωρή Αμπαζή.

Ο Γιώργος Αυτιάς στο δελτίο του ΣΚΑΪ

Του προτάθηκε η παρουσίαση του πρώτου δελτίου της ημέρας. Στον ΣΚΑΪ για μεσημεριανό και η Χριστίνα Λαμπίρη


Οι προβλέψεις ότι ο τηλεοπτικός ανταγωνισμός την προσεχή σεζόν θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον επιβεβαιώνονται σε καθημερινή βάση. Η επικείμενη ανανέωση του STAR στάθηκε η αρχή μιας διαδικασίας ντόμινο, με σαφείς επιρροές και στα υπόλοιπα κανάλια.

Σε φάση ριζικών αλλαγών -που αναμένεται να επηρεάσουν και τη φυσιογνωμία του- κινείται ο ΣΚΑΪ μετά την έλευση του Σταμάτη Μαλέλη. Μια από τις πρώτες κινήσεις του ήταν η περαιτέρω αξιοποίηση του Γιώργου Αυτιά, ο οποίος θα είναι ο νέος παρουσιαστής ειδήσεων του σταθμού (πέραν των Σίας Κοσιώνη, Νίκου Ευαγγελάτου και Σπύρου Μάλλη).

Οπως διέρρευσε την Παρασκευή, στον δημοσιογράφο προτάθηκε η παρουσίαση του πρώτου ωριαίου δελτίου ειδήσεων της ημέρας, παράλληλα βεβαίως με την πρωινή εκπομπή του, που θα βγαίνει τα Σαββατοκύριακα.

Ο ΣΚΑΪ θέλει να καλύψει το κενό που άφησε στην πρωινή ζώνη (10 με 1) η αποχώρηση της Πόπης Τσαπανίδου, αναθέτοντας σε δύο ρεπόρτερ, τους Χρήστο Κούτρα και Γιάννη Ντσούνο, την παρουσίαση ενημερωτικού μαγκαζίνο από τις 10 μέχρι τις 12. Για τη συνέχεια, προτάθηκε στον Γιώργο Αυτιά να αναλάβει την παρουσίαση ενός καινούριου, διαφορετικού δελτίου ειδήσεων, το οποίο θα είναι φτιαγμένο επάνω του, θα έχει δηλαδή έντονα κοινωνικό χαρακτήρα. Η τελική απάντηση του δημοσιογράφου δεν έχει ακόμα δοθεί, όμως οι συζητήσεις των δύο πλευρών εξελίσσονται σε θετικό κλίμα.

Από εκεί και πέρα, μια καινούρια άφιξη στο κανάλι έρχεται για να καλύψει το δίωρο 1 με 3 μ.μ. Πρόκειται για τη Χριστίνα Λαμπίρη, η οποία συμφώνησε να αναλάβει μια δίωρη καθημερινή εκπομπή ποικίλης θεματολογίας.

Οι επικείμενες αλλαγές καταδεικνύουν ότι ο ΣΚΑΪ θα επιχειρήσει να έρθει πιο κοντά στο κοινό, με ένα νέο μίγμα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας με πιο λαϊκό - κοινωνικό προφίλ.   

Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που η Ελεονώρα Μελέτη απολύθηκε από τη δουλειά της;

Πολλά έχουν ακουστεί και γραφτεί, αλλά είναι η πρώτη φορά που μαθαίνουμε και μάλιστα από τα πλέον επίσημα χείλη, γιατί απολύθηκε από τη δουλειά της η Ελεονώρα Μελέτη…

Τις αποκαλύψεις έκανε η διευθύντριά της με συνέντευξή της στο «Πρώτο Θέμα».

Μιλάμε βέβαια για την περίοδο που η Ελεονώρα Μελέτη εργαζόταν ως αρθογράφος στο site gueen.gr της Νίκης Κάρτσωνα. Δείτε τι δήλωσε λοιπόν η ίδια η Κάρτσωνα για την απόλυσή της τότε:

Έχεις στεναχωρηθεί ποτέ για την απόλυση που αναγκάστηκες να κάνεις;
«Ναι. Ήταν πέρυσι, όταν λόγω κρίσης ο όμιλος, μου ανακοίνωσε ότι μέσα σε μια ημέρα, έπρεπε να διώξω έναν αριθμό εργαζομένων. Κλείστικα στο γραφείο μου και έκλαιγα.


Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

Ανατροπές στον ΑΝΤ-1: Ποια «τρώει» τη Ζέτα Μακρυπούλια;


Η είδηση βγήκε πριν από λίγες μέρες και έλεγε πως η Ζέτα Μακρυπούλια θα παρουσιάσει και φέτος το Dancing! Γιατί όχι; 

Όμως αυτές τις μέρες κάτι άλλο κυκλοφορεί και έχει ταράξει την παρουσιάστρια, ηθοποιό, μοντέλο, σύντροφο του Χατζηγιάννη! 

Σύμφωνα με το nasosblog στενός συνεργάτης-που είναι υπεύθυνος για τη νέα φουρνιά celebrities που θα συμμετάσχουν-άκουσε μέσα στο κανάλι να μιλάνε έντονα για τη Ναταλία Γερμανού! 

Και με δεδομένο ότι ακόμα οι υπογραφές δεν έχουν πέσει…μήπως τελικά αυτό θα είναι το σόου που θα παρουσιάζει η Γερμανού στον ΑΝΤ-1; Για να δούμε…

Και ο Λιανός στο Πρωινό του ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιανός θα προστεθεί στην ομάδα της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1, που θα παρουσιάζουν από τη νέα σεζόν ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά, σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ της Real News, στη στήλη media του ένθετου Real Life.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 σχεδιάζουν να δώσουν στον Γιώργο Λιανό έναν ρόλο αντίστοιχο με εκείνον που είχε στο Πρωινό MEGA ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ενώ στην ομάδα θα βρίσκεται πιθανότατα και η Μαίρη Συνατσάκη, ο οποία προαλείφεται και για συνεργασία με την εκπομπή “ΟΛΑ” του Θέμου Αναστασιάδη.

Η διοίκηση του ΑΝΤ1 δίνει μεγάλο βάρος στην ενίσχυση της πρωινής ζώνης, καθώς εκτιμά ότι μπορεί να διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στο να κερδίσει το κανάλι του Αμαρουσίου πόντους, και να ξεπεράσει για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια το MEGA στη συνολική τηλεθέαση.

 Και σε δεύτερο πόστο στον ΣΚΑΪ η Κοσιώνη

Εκτός από την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού, η Σία Κοσιώνη αναμένεται να έχει φέτος ακόμη έναν σημαντικό ρόλο στο πρόγραμμα της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ.


Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Real News στη στήλη media του ένθετου Real Life, η παρουσιάστρια θα έχει υπό την ευθύνη της και εκπομπή που θα προβάλλεται μια φορά τον μήνα, αναλύοντας τη δημοσκόπηση “Βαρόμετρο” της εταιρείας “Public Issue”.

Η Σία Κοσιώνη παρουσίασε περιοδικά πέρυσι μια αντίστοιχη εκπομπή, αυτή τη φορά όμως η διοίκηση του ΣΚΑΪ επέλεξε να την εντάξει μόνιμα στο πρόγραμμα για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, ώστε να παρουσιάζονται τα ευρήματα της δημοσκόπησης, να αναλύονται εις βάθος, και να υπάρχει η σχετική συζήτηση με πολιτικούς… και όχι μόνο.

“Ερωτευμένη” με τον ΣΚΑΪ η Ντορέττα Παπαδημητρίου

Απόλυτα ικανοποιημένη, έως ενθουσιασμένη ενόψει του νέου τηλεοπτικού ξεκινήματός της στον ΣΚΑΪ δηλώνει η Ντορέττα Παπαδημητρίου, με συνέντευξή της στο ένθετο τηλεοπτικό περιοδικό “Glam” του “Τύπου της Κυριακής”.

Η νεαρή παρουσιάστρια θα βρίσκεται στο τιμόνι της εκπομπής “Χτύπα Ξύλο”, που θα αφορά κυρίως τα μικρά παιδιά, ένα concept με το οποίο η Ντορέττα Παπαδημητρίου δηλώνει… ερωτευμένη.

“Σε κάθε επεισόδιο αναλύονται ένας συγκεκριμένος χώρος και οι κίνδυνοι που κρύβει για τα παιδιά. Παρέα με τον πολιτικό μηχανικό Δημήτρη Γιαννακάκη δίνουμε κάποιες συμβουλές για το πως θα προφυλάξουμε τα μικρά μας από κατασκευές, και εγώ προχωρώ και σε ένα πιο… μαμαδίστικο επίπεδο.

Μάλλον θα προβάλλεται κάθε Σάββατο, έχουμε ξεκινήσει τα γυρίσματα και στον ΣΚΑΪ θα το δείτε από τον Σεπτέμβριο.

ΣΚΑΪ: Η Άννα Μπουσδούκου θα καλύψει το κενό της Πόπης Τσαπανίδου

Η Άννα Μπουσδούκου ξεκινάει από αύριο… μόνη στην παρουσίαση της εκπομπής που θα καλύψει το κενό της Πόπης Τσαπανίδου στην πρωινή ζώνη του ΣΚΑΪ, 10.00-13.00, από τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου ωστόσο θα έχει… παρέα, καθώς η διοίκηση του σταθμού του Νέου Φαλήρου επέλεξε να επενδύσει σε δυο από τους πιο μάχιμους πολιτικούς συντάκτες του, τον Γιάννη Ντσούνο και τον Χρήστο Κούτρα.

Αυτή θα είναι και η τελική σύνθεση του πρωινού του ΣΚΑΪ, που πέρασε από… κύμματα, καθώς αρχικά υπήρχε η σκέψη να ανατεθεί στην Άννα Μπουσδούκου και τον Γιώργο Κουβαρά, στη συνέχεια στην Άννα Μπουσδούκου και τον Γιώργο Τερζή, ενώ η τρίτη λύση που είχε πρόσφατα προωθηθεί, εμφάνιζε ως δίδυμο τον Σπύρο Μάλλη και τη Σύλβια Κλιμάκη.

Η επιλογή της Άννας Μπουσδούκου είχε κερδίσει από την αρχή έδαφος, καθώς η νεαρή παρουσιάστρια είχε περισσότερο χρόνο δίπλα στον Δημήτρη Οικονόμου, στην εκπομπή “Πρώτη Γραμμή”, καλύπτοντας την άδεια του Βασίλη Λυριτζή, και κατά γενική ομολογία τα πήρε περίφημα.

Ο Γιάννης Ντσούνος και ο Χρήστος Κούτρας από την πλευρά τους, έχουν μακρά εμπειρία στο ρεπορτάζ της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ αντίστοιχα, και θα σηκώσουν το βάρος των συνέντευξεων και της ανάλυσης της πολιτικής επικαιρότητας. Αμφότεροι θεωρούνται πρόσωπα τηλεοπτικά “φρέσκα”, ενώ έχουν συνεπή παρουσία και στα social media, κάτι που σημαίνει ότι η διαδραστικότητα της εκπομπής αποκτά πρόσθετη δυναμική.

Ο Τούρκος ηθοποιός Μουράτ Γιλντιρίμ παρουσίασε το βιβλίο του στο Ναύπλιο!

Ο Τούρκος ηθοποιός Μουράτ  Γιλντιρίμ κατά την παρουσίαση του βιβλίου της αυτοβιογραφίας του σε κεντρικό ξενοδοχείο στο Ναύπλιο. 


Ο Τούρκος ηθοποιός Μουράτ Γιλντιρίμ (MURAT YILTIRIM), γνωστός σε όλους ως Σαββἀς από τη σειρά «Έρωτα και Τιμωρία», βρίσκεται στην Ελλάδα καλεσμένος της UNESCO παραρτήματος Ελλάδος ,για την γνωριμία του με τον Ελληνικό πολιτισμό στα πλαίσια της παρουσίασης ενός βιβλίου για την Ελλάδα και την Τουρκία με τίτλο Μουράτ Γιλντιρίμ γέφυρα πολιτισμών  . 
Χειροφίλημα στη κα Ζηλεμένου...

Ο ηθοποιός έφτασε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» το βράδυ της Παρασκευής 24 Αυγούστου 2013 και διαμένει σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.


 Θα παραμείνει στη χώρα μας για το επόμενο διήμερο. Στο Ναύπλιο έδωσε συνέντευξη τύπου μαζί με την εκπρόσωπο της UNESCO Μαίρη Μαρούλη –Ζηλεμένου ,καθώς και τον Γενικό πρόξενο της Τουρκίας στην Ελλάδα Ιsmail Sefa Yuccer.


Στο πρόγραμμά του εκτός από την Αθήνα, περιλαμβάνει  επισκέψεις στο Ναύπλιο και την Επίδαυρο, όπου ο ηθοποιός θα παρακολουθήσει την τραγωδία του Ευριπίδη «Τρωάδες»  Ο Μουράτ Γιλντιρίμ είναι ένας από τους δημοφιλέστερους Τούρκους ηθοποιούς.

Αποφυλακιστήκαν ο «Εζέλ» και η «Ναζλί»

Πρόσφατα είχε ξεσπάσει σκάνδαλο στην Τουρκία με την σύλληψη 26 γνωστών ηθοποιών για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.


Ανάμεσά τους η τηλεοπτική «Ναζλί» από τη σειρά «Τα σύνορα της αγάπης», η Νεχίρ Ερντογάν αλλά και ο πρωταγωνιστής των σειρών «Εζέλ» και «Karadayi» Κενάν Ιμιρζαλίογλου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού TvΖάπινγκ όλοι οι ηθοποιοί αποφυλακίστηκαν. Για το γεγονός πολλοί ήταν εκείνοι που κάνουν λόγο για ανάμειξη του πρωθυπουργού Ερντογάν πίσω από το σκάνδαλο καθώς ήθελε να τους δώσει ένα μάθημα σχετικά με την στάση που κράτησαν στις διαδηλώσεις της «Τουρκικής Άνοιξης».

 Σίγουρα οι «μετοχές» τους θα πέσουν μετά τη σύλληψη και θα πρέπει να προσπαθήσουν για τη καριέρα τους. Ο Κενάν άμεσα θα ξεκινήσει γυρίσματα για το δεύτερο κύκλο επεισοδίων της σειράς «Karadayi».


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...