Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

Δεν φοβάται να πει σ΄ αγαπώ


Φωτογραφία
Ούτε πρώτο μπόι ούτε φέτες οι κοιλιακοί και μπράτσα «Κόναν ο βάρβαρος». Με εκείνη την προχωρημένη τριχόπτωση, που όμως δίνει στο ανδρικό μέτωπο μια σφραγίδα σοφίας και δυο τεράστια γαλανά μάτια που υποδηλώνουν την αυθεντική οθωμανική καταγωγή του, ο Ονούρ (Χαλίτ Εργκέντς) της σαπουνόπερας «Χίλιες και μία νύχτες» προκάλεσε αναστεναγμούς στο γυναικείο κοινό, από τους πάγκους της λαϊκής έως τις μπιρίμπες του «Σεμίραμις».
Ισως γιατί φέρνει έναν αέρα παλιού, αυθεντικού, παραδοσιακού αρσενικού. Επιτυχημένος μεν επιχειρηματίας, αλλά με επάγγελμα αναγνωρίσιμο- μηχανικός και όχι αεριτζής. Πάει σινεμά με τον συνεργάτη και αδελφικό του φίλο Κερέμ, χωρίς να γλεντοκοπά και να περιφέρεται με μοντέλες όπως θα «άρμοζε» σε έναν ζάπλουτο, επιτυχημένο- εδώ παίζει ρόλο και η διαφορά κουλτούρας. Σκληρός μεν ανασφαλής δε (συνδυασμός που σκοτώνει), την «πάτησε» όταν αποφάσισε να τεστάρει τον χαρακτήρα της γυναίκας που ερωτεύθηκε, της Σεχραζάτ, αλλά έτοιμος να παραδεχθεί το λάθος του και ατρόμητος να της εξομολογηθεί τον έρωτά του και να την διεκδικήσει. Και όχι μόνο. Είναι και καβαλάρης. Ιππεύει με στυλ. Αλλά, εκτός από άντρας του ονείρου, αποδεικνύεται και το αφεντικό του ονείρου, αφού διαλύει σοβαρές συσκέψεις για να συντρέξει τη Σεχραζάτ (Μπεργιουζάρ Κορέλ) σε προβλήματα με το αγοράκι της. Υπάρχουν τέτοιοι άνδρες; Εκεί που πάντα υπήρχαν: στα παραμύθια.

Τα μέτρα των μετρίων


Της Πόπης Διαμαντάκου
Ο πήχυς χαμηλά. Είναι ο κανόνας της εγχώριας τηλεόρασης. Κάθε πικραμένος γίνεται φίρμα, αρκεί να προσφερθεί για τηλεοπτικό νούμερο
Φωτογραφία
Αδαής είναι; Χαριτωμένο. Η Μενεγάκη αποθεώνεται για την άγνοιά της. Η Σκορδά ακολουθεί τα χνάρια της. Και εκείνο το «Αίγιο πέλαγος» που της ξέφυγε ένα απομεσήμερο στην εκπομπή της, μπορεί να έγινε αντικείμενο σάτιρας αλλά, κακά τα ψέματα, χάρισε ρούμπους στην ξανθιά μεσημεριανού.
Αν και τους περισσότερους ρούμπους της σεζόν τους συγκέντρωσε η Μανωλίδου, που άφησε την μπαγκέτα της μαεστρικής τέχνης για να γίνει τηλεοπτικό νούμερο. Για επιβράβευση από του χρόνου θα κρατά τον πλάστη της μαγειρικής. Τι σουξέ! Τι πρόοδος! Αξιοζήλευτη. Οσο για τους αθυρόστομους; Εκείνους που περιφέρονται στις εκπομπές και κάνουν χοντράδες, βρίζουν ασύστολα και χυδαία όποιον δεν τους γουστάρει και που αν τους είχαμε καλέσει στο σπίτι μας ούτε που θα θέλαμε να τους ξαναδούμε; Αυτοί κι αν θεωρούνται οι «μάγοι της τηλεθέασης».
Κριτήρια; Στη θέση των επαγγελματικών, που ισχύουν σε όλες τις τηλεοράσεις του κόσμου, στη δική μας βάζουμε τα... συναισθηματικά. Τι βολικό! Κανείς δεν χρειάζεται να κουραστεί για τίποτε, αρκεί να παίζει καλά το παιχνίδι των συναισθημάτων, να παράγει δηλαδή ριάλιτι. Σύζυγος; Μάνα; Μπουμπούκα; Παραληρεί το φιλοθέαμον.
Παλιά παρουσιάστρια που έχει χάσει τη λάμψη της και αγωνίζεται με λάθος μεθόδους να την ξαναβρεί; Ουδείς δικαιούται να έχει γνώμη αρνητική επί των μεθόδων, εφ΄ όσον η παρουσιάστρια πέρασε βαριά ασθένεια. Ασχετο; Οχι στην τηλεόραση των συναισθηματικών κριτηρίων.
Το συναίσθημα φιμώνει, θολώνει την κρίση και επιτρέπει να μείνουν τα κριτήρια χαμηλά και «εύπλαστα», κατάλληλα ακόμη και για τις ξασπρισμένες μασελίτσες 60ρηδων, που τους άνοιξε η όρεξη και από του χρόνου θα κάνουν και αυτοί τηλεόραση.
Τόπο στα νιάτα, ε; Αυτά, στην πλειονότητά τους, δίνουν τη μάχη στον έξω κόσμο, τον κανονικό, εκεί όπου ο πήχυς ανεβαίνει όλο και ψηλότερα, τα κριτήρια γίνονται όλο και σκληρότερα και όπου η λεύκανση των οδοντοστοιχιών δεν αποτελεί προσόν για τον εργοδότη. Αυτά τα νιάτα δεν τα αφορά η τηλεοπτική μετριότητα των απόλυτα μετρίων.

Άρχισε η «μάχη της κουτάλας» στα πρωινάδικα

Πριν καλά καλά τελειώσουν τα πρωινάδικα της φετινής σεζόν άρχισε η «μάχη» για την επόμενη, με τις μαγείρισσες να αποτελούν μήλο της έριδος. Ποιά μαγείρισσα, όμως, είπε «όχι» στο δίδυμο Λιάγκα - Σκορδά και ποιά φλερτάρουν τώρα;

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο Γιώργος Λιάγκας πλησίασε την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, η οποία του έριξε χυλόπιτα που την φυσά και δεν κρυώνει! Μάλλον καλόμαθε με αντροπαρέα η γνωστή μαγείρισσα και δεν θέλει να «χωθεί» ανάμεσα στο νεόνυμφο ζευγάρι...

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, ο εκολαπτόμενος παρουσιαστής του πρωινού του Mega στράφηκε προς μία άλλη γνωστή κυρία της κουζίνας, που κατά καιρούς έχει εμφανιστεί στα τηλεοπτικά πλατό αλλά πουθενά μόνιμα. Αυτή δεν είναι άλλη από την Τασία Δενδρινού (την γνωστή ντε, της Κεφαλονιάς, με τις περίφημες αστακομακαρονάδες), την οποία βέβαια δεν ξέρουμε αν θα την δει με καλό μάτι ο διευθυντής προγράμματος Πέτρος Μπούτος.

Κι ενώ Γιώργος - Φαίη ψάχνουν την μαγείρισσα, η εταιρεία παραγωγής ενημέρωσε το προσωπικό των backstage του «Όμορφου Κόσμου» (π.χ. μακιγιέρ, δημοσιογράφοι) ότι είναι αποδεσμευμένοι και μπορούν να κοιτάξουν αλλού για δουλειά, μιας και οι ίδιοι θα γνωρίζουν μετά τις 20 Ιουλίου τι σκοπεύουν να κάνουν οι νέοι παρουσιαστές.

Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Ενας πανκ πίσω από την κάµερα των Αγώνων

Φωτογραφία
Ο σκηνοθέτης που έφερε το 1996 στο προσκήνιο τη νεανική αντικουλτούρα µε το «Τrainspotting», έφερε πιο κοντά το Μπόλιγουντ µε το «Slumdog Μillionaire» – απέσπασε οκτώ Οσκαρ πέρσι – και µε µαεστρία σκηνοθέτησε ταινία µε ζόµπι, το «28 µέρες µετά», αποδέχθηκε την πρόταση να αναλάβει την καλλιτεχνική διεύθυνση των Ολυµπιακών Αγώνων του 2012 που θα γίνουν στο Λονδίνο. «Είπα αµέσως ναι» λέει γελώντας στους «Sunday Τimes» ο Ντάνι Μπόιλ. Και συνεχίζει µε την ίδια διάθεση. Τι έχει άραγε στο µυαλό του ο... ποιητής για την τελετή έναρξης των Αγώνων; «Δεν έχω ιδέα. Δεν µπορώ να απαντήσω κι αν το επιχειρούσα θα ήµουν ηλίθιος». Παραδέχεται πάντως πως «είναι ό,τι πιο τροµακτικό έχω αναλάβει, αλλά νοµίζω ότι θα είναι κάτι καλό».
Ο 53 ετών σκηνοθέτης χωρίς δεύτερη σκέψη απάντησε θετικά στην πρόταση συνεργασίας που του απηύθυναν µέλη της Ολυµπιακής Επιτροπής. «Δεν µε απασχόλησε ούτε λεπτό. Απλώς τους είπα “θα το κάνω”». Εκµεταλλευόµενος την ευκαιρία δε, µίλησε για τα περίεργα παιχνίδια της ζωής. «Οταν ανακοινώθηκε το 2005 ότι η Βρετανία θα αναλάβει τους Ολυµπιακούς Αγώνες του 2012, το µόνο που είχα σκεφτεί ήταν πώς θα εξασφάλιζα µερικά εισιτήρια.
Τώρα βέβαια είναι κάπως διαφορετικά» λέει γελώντας.
Στο µεταξύ το έχει ρίξει στο διάβασµα για να εµπνευσθεί.
Διαβάζει για τη Βιοµηχανική Επανάσταση και τη δηµιουργία του σύγχρονου Λονδίνου. «Διαβάζω το “Πανδαιµόνιο” του Χάµφρεϊ Τζέ νινγκς» αλλά ο αγαπηµένος του είναι ο Τσαρλς Ντίκενς και το βιβλίο του «Βleak Ηouse», ένα βικτωριανό έπος για κάθε λογής κουµάσι της εποχής.
Για το θρίλερ «28 µέρες µετά» εµπνεύστηκε από ένα ποίηµα που έγραψε ο Γουίλιαµ Γουόρντσγουορθ το 1802. «Το έγραψε πάνω στη γέφυρα του Γουέστµινστερ υµνώντας την οµορφιά του πρωινού, της σιωπής, τα πλοία, τους πύργους, τους αγρούς, τον ουρανό. Στο ίδιο ποίηµα µιλάει για τον Τάµεση. Και αυτό µε έκανε να σκεφτώ. Οτι δηλαδή σε αυτή την πόλη δεν υπάρχει κάτι άλλο ζωντανό, που είναι σε διαρκή κίνηση, εκτός από το ποτάµι». Παραδοσιακά οι Λονδρέζοι χρησιµοποιούν ως σύµβολά τους το Μπιγκ Μπεν, το Κοινοβούλιο, όµως «δεν έχουµε εικόνες για το πώς ήταν ο Τάµεσης παρά µόνον στους τίτλους αρχής της σειράς “Εastenders”». Του αρέσει η εικόνα µε τις αποβάθρες «όπου ο κόσµος συνέρρεε κατά χιλιάδες» και µε τον ίδιο τρόπο θα ξαναβρεθούν εκεί µε αφορµή τους Αγώνες.
Θα µπορούσε ίσως να διοργανώσει συναυλίες κατά µήκος του ποταµού και να αναµεταδίδονται στο στάδιο από εναέριες λήψεις. Το σκέφτεται. «Μου αρέσουν οι συναυλίες. Πήγαινα κι εγώ όταν ήµουν πανκ. Είχαν τόση ενέργεια»

Ο Πέτρος Μπούτος για πρωινό Σκορδά-Λιάγκα

Ο διευθυντής προγράμματος του Mega, Πέτρος Μπούτος, σε συνέντευξη στην Athens Voice, μιλά για πρώτη φορά για τις φήμες που θέλουν την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, να αναλαμβάνουν τη νέα τηλεοπτική σεζόν το πρωινό του Mega.

«Ο Γιώργος Λιάγκας είναι ένα από τα πρόσωπα με το οποίο θα συνεργαζόμασταν ούτως ή άλλως. Απλώς στο πρωινό θα έχει συμπαρουσιάστρια του, τη σύζυγο του, Φαίη Σκορδά. Σηματοδοτεί μια στροφή για το κανάλι με την έννοια ότι θα αγγίζουμε θεματολογία τηλεοπτικού, δημοσιογραφικού και κοσμικού ρεπορτάζ, τα οποία κακώς αγνοούσαμε τα προηγούμενα χρόνια.

Πάντως δεν έχουμε καταλήξει ακόμα στη δομή της εκπομπής. Θα κάνουμε κάτι ενδιάμεσο- ούτε αυτό που κάνει εκείνη τώρα , ούτε αυτό που παρουσιάζουμε εμείς στο πρωινό μας.» ανέφερε χαρακτηρηστικά, δίνοντάς μας παράλληλα και μία εικόνα του τι να περιμένουμε…

Εν τω μεταξύ ο Πέτρος Μπούτος ανακοίνωσε  έμμεσα  την συμφωνία του με τον Γιώργο Καπουτζίδη για τη παρουσίαση του «Just the two o fus». Συγκεκριμένα είπε πως «Μεγαλύτερη πλάκα έχει να δεις έναν άγνωστο να προσπαθεί να τραγουδάει ή έναν επώνυμο όπως στο σόου που θα παρουσιάσει ο Καπουτζίδης.»…

Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ «Το σπίτι της καρδιάς μας»





«Το σπίτι της καρδιάς μας» η σειρά(Home away)που έχει καθηλώσει εκατομμύρια τηλεθεατές σε ολόκληρο τον κόσμο έρχεται στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Η σειρά εκτυλίσσεται σε μια παραλιακή πόλη που αποτελεί καλοκαιρινό θέρετρο. Οι κάτοικοι  της  απολαμβάνουν  ανέμελα το υπέροχο ζεστό κλίμα και τις ατέλειωτες μαγευτικές παραλίες.

Η οικογένεια  που παρακολουθεί ο τηλεθεατής  είναι οι Fletchers, οι οποίοι διευθύνουν το καλοκαιρινό θέρετρο «Summer Bay Caravan Park». Οι  Fletchers  εργάζονται στο πάρκο μαζί τα παιδιά που έχουν υιοθετήσει, αφού  δεν μπορούσαν να κάνουν δικά τους.   Μετά από πολλά χρόνια λοιπόν, τα παιδιά έχουν μεγαλώσει, οι χαρακτήρες έχουν αλλάξει όμως η μαγεία έχει παραμείνει η ίδια.
Η σειρά  καταγράφει την καθημερινότητά τους, τις χαρές τις αγωνίες, τις ερωτικές  απογοητεύσεις καθώς και τις σχέσεις που έχουν μεταξύ τους.

«Το σπίτι της καρδιάς μας» θα κάνει πρεμιέρα στο ΣΚΑΪ τη Δευτέρα 12 Ιουλίου και θα προβάλλεται καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή στις 16.00.
Ο Dan Baker έρχεται στο  Summer Bay Park για να επισκεφτεί τον αδερφό του  Peter, (Nicholas Bishop) που βρίσκεται  σε κώμα, αφού έχει χτυπηθεί από την ψυχοπαθή Sarah (Luisa Hastings Edge) που κρατούσε όλη την ομάδα ομήρους. Αυτό που δεν  έχει συνειδητοποιήσει ακόμη είναι ότι θα ερωτευθεί κεραυνοβόλα  την Leah (Ada Nicodemou).

O Mark Furze παίζει το ρόλο του Eric Dalby  γνωστό και ως «Dalby» έναν νεαρό μαθητή που έχει αποβληθεί από το Yabbie Creek High  και του δίνεται μια δεύτερη ευκαιρία στο Summer Bay από  τον Διευθυντή  του σχολείου, Barry Hyde (Ivar Kants). Η χρονιά  του όμως, αρχίζει στραβά όταν έρχεται σε αντιπαράθεση με τον  Henry Hunter (Tobi Atkins).
«Ο ρόλος του Eric Dalby  είναι πολύ ιδιαίτερος  αλλά  δεν είναι κακός σαν άνθρωπος αφού έχει να διαχειριστεί  πολλά προσωπικά  και συναισθηματικά θέματα. Δημιουργεί πολλά προβλήματα αλλά δικαιολογείται γιατί προσπαθεί ακόμη να βρει τον εαυτό του.» δήλωσε ο Mark Furze λίγο πριν την πρεμιέρα της σειράς.

Στο πρώτο επεισόδιο : Η Tasha στήνει μια παγίδα στην Irene για να επιβεβαιώσει πως ακόμη μπορεί να την εμπιστευτεί, και  η Irene  λαμβάνει ένα γράμμα με πολλές πληροφορίες σχετικά με τον πατέρα της  Tasha.
Εν τω μεταξύ  ο Noah ανακοινώνει στον  Jesse πολύ άσχημα νέα. Καθώς η αστυνομία  αναζητά τον  Kane για να του κάνει κάποιες ερωτήσεις  οι  Sutherlands προσπαθούν να  προσθέσουν άλλο ένα  μέλος στην οικογένειά τους.


Παίζουν : Sally (Kate Ritchie),Flynn (Joel McILRoy),Hayley (Rebecca Cartwright), Leah (Ada  Nikodemou),Robbie (Jason Smith ),
Tasha  (Isabel Lucas),Kim (Chris Hemsworth),Kane( Sam Atwell)
Kirsty (Christine Hayes),Dan (Tim Cambell),Scott  (Kip Gablin),      
Henry(Tori Atkins) ,Jesse( Ben Unwin),Josie (Laurie Foell) κ.α.


Από την  Εσθονία μέχρι τη Νορβηγία και από τη Κένυα μέχρι την Λιθουανία εκατομμύρια τηλεθεατές της σειράς μαγεύονται και  καθηλώνονται από τις καλοκαιρινές  εικόνες με τον μπλε ουρανό,  τις χρυσές παραλίες και τα γαλανά νερά.

 Η σειρά “Home and Away”  είναι μια Αυστραλέζικη σειρά που έχει  καθηλώσει εκατομμύρια  τηλεθεατές και στις 46 χώρες στις  οποίες  προβάλλεται  σε όλο τον κόσμο. Η σειρά αυτή έκανε τα υψηλότερα  νούμερα τηλεθέασης όταν προβαλλόταν στην Βρετανία για μια ολόκληρη δεκαετία. 

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του «Master Chef»

Δεν έχει μια εβδομάδα που έφυγε από το «Dancing» η Ευγενία Μανωλίδου και το έριξε στο «Cooking»!!

Τα γυρίσματα για το «Master Chef» ξεκίνησαν σήμερα στην Θεσσαλονίκη, όπως μάθαμε και από το «Πολύ Μπλα Μπλα» και η Ευγενία, παρόλο τον πυρετό της –καθώς μας αποκάλυψε από χθες ότι είναι άρρωστη- δεν πτοείται.

Έβαλε τα ψηλοτάκουνα, ένα λαμέ παντελόνι - κάπρι και μια μπλούζα -με τον ένα ώμο έξω και τον άλλο τίγκα στο πούπουλο- και στήθηκε στον φακό για τα on, δείχνοντας την καλύτερη διάθεση της στους συμμετέχοντες που την πλαισίωναν. Τι νάζι, τι σκέρτσο, δεν σας λέω τίποτα…

Τώρα όσον αφορά τα… του reality, οι παίκτες βρίσκονται από το πρωί στις τρεις αίθουσες γνωστού ξενοδοχείο της συμπρωτεύουσας και δοκιμάζουν τις μαγειρικές τους ικανότητες.

Όσοι από αυτούς περάσουν στην επόμενη φάση θα ακολουθήσουν την Ευγενία και τα υπόλοιπα μέλη της επιτροπής στην Αθήνα, όπου θα επαναληφθεί η διαδικασία για να επιλεχθούν όσοι πρόκειται να συμμετέχουν στο παιχνίδι.
 
Μάθετε όλες τις λεπτομέρειες στο βίντεο που ακολουθεί...

ΤΙΝΑ ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ & ΦΩΤΗΣ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΣΤΟ ΣΚΑΙ

Τετάρτη 23 Ιουνίου  στις 18.00.
«Στιγμιότυπα»
Η υπουργός Περιβάλλοντος Τίνα Μπιρμπίλη θα είναι καλεσμένη στο ΣΚΑΪ 100,3 και τα «Στιγμιότυπα» την Τετάρτη 23 Ιουνίου  στις 18.00.
Τα «Στιγμιότυπα» με τον Άρη Πορτοσάλτε και τον Βασίλη Κουφόπουλο την Τετάρτη 23 Ιουνίου  από τις  18:00  έως και τις 20:00 θα βρίσκονται στην  πλατεία Θεάτρου και την ταβέρνα Κληματαριά.
Καλεσμένη την πρώτη ώρα θα είναι  η υπουργός Περιβάλλοντος Τίνα Μπιρμπίλη. Θέμα συζήτησης το πρόγραμμα Αθήνα 2014 καθώς επίσης και η αναβάθμιση του κέντρου της Αθήνας.
Πέμπτη 24 Ιουνίου  στις 09:00
«portosalte@skai.gr»
Ο ανεξάρτητος βουλευτής Φώτης Κουβέλης θα φιλοξενηθεί στο ΣΚΑΙ 100,3. Στο ραδιοθάλαμο του ΣΚΑΙ 100,3 και στον Άρη Πορτοσάλτε θα βρεθεί την Πέμπτη 24 Ιουνίου  στις 09:00 – 10:00 το πρωί o ανεξάρτητος βουλευτής  Φώτης Κουβέλης  σε μία πολιτική συζήτηση  εφ όλης της ύλης.

Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Και επίσημα στο Mega η Μανωλίδου

Λιτό και... φωτογραφικό είναι το δελτίο Τύπου του Megaγια το «Master Chef», το οποίο ανακοινώνει και επίσημα την μεταγραφή της Ευγενίας Μανωλίδου.

«Ο μεγαλύτερος τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής στο Mega. Πάθος, φαντασία, δημιουργικότητα και δυνατά συναισθήματα», γράφει το κανάλι της Μεσογείων.

Aπό εκεί και πέρα μας παρουσιάζει μια φωτογραφία της Ευγενίας επισημαίνοντας πως θα έχει την παρουσίαση. Και πέραν τούτου... ουδέν!

Ακολουθούν οι φωτογραφίες των τριών σεφ που απαρτίζουν την κριτική επιτροπή, οι οποίοι είναι: Λευτέρης Λαζάρου, Γιάννης Λουκάκος και Δημήτρης Σκαρμούτσος.

Οι οντισιόν για το ριάλιτι μαγειρικής θα ξεκινήσουν από την Θεσσαλονίκη στις 23 Ιουνίου και θα ακολουθήσει η Αθήνα στις 2,4 και 4 Ιουλίου.

Οι 50 που θα ξεχωρίσουν θα προχωρήσουν στην επόμενη φάση, από την οποία θα επιλεγούν οι 20 που θα διαγωνιστούν.

Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

«Ναι» στα real life προγράμματα λέει και ο ΑΝΤ1

Όπως όλα δείχνουν ο ΑΝΤ1 αρχίζει να ακολουθεί το περσινό παράδειγμα του ALPHA και να δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στα real lifeπρογράμματα.

Έτσι σύμφωνα με πληροφορίες ετοιμάζει πυρετωδώς ένα τέτοιο πρόγραμμα, το οποίο θα προβάλει το πρώτο μισό της επόμενης σεζόν.

«Μια νύφη για το γιο μου» έψαχνε ο ALPHA; «Μην το πεις στη νύφη» θα λέει από του χρόνου ο ΑΝΤ1.

Πρόκειται για ένα real life πρόγραμμα, στο οποίο ζευγάρια που πρόκειται να παντρευτούν περνούν από διάφορες δοκιμασίες, ώστε να κερδίσουν ένα χρηματικό ποσό που θα καλύπτει όλα τα έξοδα του γάμου. Τα πράγματα όμως δυσκολεύουν όταν το ποσό θα το παίρνει ο γαμπρός και θα καλείται να οργανώσει όλες τις λεπτομέρειες για το ευτυχές γεγονός.

Παρουσιάστρια του προγράμματος λέγετε ότι θα είναι η Καλομοίρα, που το θέμα γάμου θα το έχει και πρόσφατο…

Καλοκαιρινό... infotainment από τον ΑΝΤ1

Αλλάξανε τα πλάνα τελευταία στιγμή στον ΑΝΤ1, που τα στελέχη αποφάσισαν, να προβάλλουν καλοκαιρινή εκπομπή infotainment (τύπου «10 με 1 μαζί»), ενώ αρχικά είχαν αποκλείσει το ενδεχόμενο.

Έτσι, το «Καλημέρα Ελλάδα» με τον Γιώργο Παπαδάκη θα τελειώσει στις 2 Ιουλίου, ενώ αρχικά ήταν να τελειώσει νωρίτερα προκειμένου να προγραμματιστεί η εκπομπή.

Οι ρυθμοί στο κανάλι του Αμαρουσίου έχουν αυξηθεί, καθώς ψάχνουν τους παρουσιαστές, αλλά και την δημοσιογραφική ομάδα. Σίγουρα, πάντως, δεν θα την παρουσιάσουν οι Καραμέρος – Χαριτάτος, αφού στόχος είναι να αξιοποιηθούν νέα πρόσωπα.

Πηγή: Το Βήμα

Γ. Λαμπαθάκης: «Δεν θα είμαι στο Μες στην καλή χαρά»

Ο Γιώργης Λαμπάθακης αμέσως μόλις έκανε την εμφάνισή του στην εκπομπή του ALPHA «Σπίτι από την αρχή» προκάλεσε αίσθηση. Τόσο μεγάλη, ώστε αρκετοί να λένε ότι έχει μέλλον στην τηλεόραση.

Ο ίδιος πάντως λέει για την πρώτη του επαφή με την t.v.:

«Η πρώτη μου εμπειρία ήταν εντελώς αμήχανη γιατί δεν είχα καταλάβει ακριβώς με τι πάω να ασχοληθώ. Νομίζω πως στην αρχή ήμουν ένα αγγούρι μπροστά στην κάμερα. Μου πήρε πολύ χρόνο να προσαρμοστώ. Σιγά, σιγά αρχίζω να συνηθίζω ότι είμαι γνωστός, ότι με ξέρουν μερικοί άνθρωποι παραπάνω».

Θα είναι άραγε από την επόμενη σεζόν στην παρέα του «Μες στην καλή χαρά» όπως ακούγεται;

«Όχι δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Έχω βρεθεί στο πλατό της εκπομπής ήδη δυο φορές και πέρασα πολύ καλά. Η αλήθεια είναι πως έχουμε καλή χημεία με τη Ναταλία, το Θέμη και τη Σίσσυ, μου είναι όλοι εξαιρετικά συμπαθείς και ένιωσα άνετα μαζί τους. Όμως αυτό απέχει πολύ από το να είμαι στην εκπομπή τους του χρόνου».

Πάντως δεν θα απέκλειε να κουβεντιάσει μια πρόταση για του χρόνου.

«Εγώ βρέθηκα στην τηλεόραση από σπόντα. Είμαι αρχιτέκτονας, όχι παρουσιαστής. Γι’ αυτό και συμμετέχω στη συγκεκριμένη εκπομπή, επειδή έχει ένα κομμάτι της δουλειάς που με αφορά.  Φυσικά έχω όνειρα και στόχους, όμως αυτά έχουν να κάνουν με την αρχιτεκτονική. Δεν ξέρω καν αν ο χαρακτήρας μου είναι κατάλληλος γι’ αυτή τη δουλειά, δεν ξέρω αν μου ταιριάζει κάτι τέτοιο. Παρ’ όλα αυτά δε θα απέκλεια καμία πρόταση».

Πηγή: People

Ανανεώθηκε η συνεργασία του Παπαδόπουλου με την ΕΡΤ

Το «πράσινο φως» έδωσε η ΕΡΤ στον Σπύρο Παπαδόπουλο, για να συνεχίσει και την επόμενη χρονιά την εκπομπή «Στην Υγειά μας».

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η ανανεωμένη σύμβαση προβλέπει ότι η  εταιρεία παραγωγής «Cut Production» θα παραδώσει 36 επεισόδια διαρκείας 180 λεπτά το ένα.

Κάθε επεισόδιο θα κοστίσει γύρω στα 47,692 ευρώ, ενώ τα εορταστικά (Χριστούγεννα, Πάσχα) θα επιβαρυνθούν με 2.850 ευρώ επιπλέον, την ώρα που το κρατικό κανάλι δεν ανανεώνει την συνεργασία με τους συμβασιούχους.

«Φαρσέρ» ο... Δημήτρης Βλάχος!

Μετά την αποχώρηση της Ευγενίας από το κανάλι του Αμαρουσίου, τα στελέχη του σταθμού σπεύδουν να «κλείσουν» όσους φέρνουν νούμερα στο κανάλι, για να μην  τους δουν… απέναντι!

Έτσι, λοιπόν, μετά την απήχηση που είχε ο Δημήτρης Βλάχος στο «Dancing» του έδωσαν το «πράσινο φως» να παρουσιάσει ένα νέο τηλεπαιχνίδι στο οποίο θα κάνουν… φάρσες!!!

Ποιο ακριβώς είναι το concept δεν το γνωρίζουμε, αλλά το σίγουρο είναι ότι ο Δ. Βλάχος θα εκπέμπει και του χρόνου από τον ΑΝΤ1.

Πηγή: TVΖαπινγκ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...